Romok

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Csüt. 18 Ápr. 2019, 18:30Romok - Page 2 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Nem láttam semmit, de olyan érzés fogott el, ami hátborzongatóan ismerős volt, és nem Jivi felől jött, emellett valami olyan amihez nem volt szerencsém, így elengedtem a pisztolyom, mert itt most annak semmi hasznát nem vehettem. Je mester kérésére hirtelen olyan szétálló fülekkel pislogtam csak, és a következő pillanatban már olyat éreztem, amitől felállt a szőr a hátamon. Ilyet a szellemholdon volt szerencsém érezni, legalábbis hasonlót, mert ez erősebb volt annál… sokkalta, vagy csak én éreztem annak, de nem volt idő ezen tanakodni, agyalni, mert nem sokkal később már egy Erő robbanás ki is ütött és minden elsötétült.

Nem tudom mennyi idő is telhetett el, csak azt, hogy éreztem, ahogy fejem úgy fáj, mint akit durván fejbe vágtak, vagy talán még rosszabb is volt, mindemellett még éreztem ahogy vízben fekszek. Lassan keltem fel és hálát adtam annak, hogy könnyűpáncél rajtam van, mert így legalább nem mindenhol áztam el, csak amit nem védett, takart. Jivit hallottam, majd Aeyajt, miközben felültem lassan körbe pillantva, majd próbáltam felállni, de ha úgy éreztem, hogy még nem kéne, akkor kicsit ültem inkább.
Hajamból és farkamból úgy lazán csavarhattam ki a vizet elsőre, majd ahogy már felálltam megszólaltam, lehetőleg azért nem nagyon hangoskodva, sőt, előtte közelebb is mentem a pároshoz.
- Ha a fejfájást leszámítjuk, akkor meg vagyok… – közben előveszem a pisztolyom és nézem mennyire van elázva, és használható állapotban, vagy az megszenvedte e a dolgot, miközben körbe nézek. – Je Mester? – tettem fel a kérdést, reméltem hamar válaszol és ha igen akkor folytatom - Ön jól van? Mi volt ez? Ennyire erőset még nem éreztem… – teszem fel a kérdést, majd elrakom a pisztolyom és már jobban körbe nézve próbálom felmérni, hogy merre is vagyunk, mert nagyon nem ott ahol lennünk kéne. Épp ezért, ha a fejfájásom csillapodik, akkor megpróbálom kicsit csitítani az elmémet, és kinyúlni az erőbe, hogy érzek e valamit. Azonban ha ez nem menne, akkor csak hallgatózok, szaglászok egy kicsit, hogy hátha valamit hallok, érzek.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Csüt. 18 Ápr. 2019, 21:53


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 2 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokatOké, amint beléptek a rendszerek kezdték dobálni a pirosat, és ráadásul nem is látott nagyon. Ez nem tartott sokáig, azonban a az elektronikus érzékelők továbbra sem az elvárt szintet nyújtották, így kénytelen volt lekapcsolni a sisakját, majd mivel így csak maximum a látásban akadályozta, szépen ki is pattintotta a helyéről. Komótosan lehúzta a fejéről és hátulra csatolta az erre kialakított tartóba.
- Na, hát ezért nem megy a robotoknak. Kérdés, hogy a fegyverek hogyan viselkednek. Van amiért nem aggódom, de az energiafegyverekkel lehet gond. Mindjárt ki is próbálom - elővette a DH-17-est, és lecsavarta az energiaszintjét a legkisebbre, majd kifelé célozva kilőtt arra egy nyalábot, amerről jöttek. Persze, király volt a fény, de ott rohadjon meg, ha szétb*ssza a rendszereit, főleg a fegyvereit. A kékség kérdése jogos, az biztos, hogy ő nem ismeri ezt a kristályt. A többi nem elektronikával működő fegyverét nem említette meg, meghagyta meglepetésnek. Közben nézte, hogy a többiek mivel foglalatoskodnak, neki például eszébe jutott, hogy ha van valakinek implantátuma, nem-e kinyírja ez a cucc. De mivel ennyire nem ismerte a másik kettőt, neki meg még nincs, nem mondta ki hangosan a gondolatát. Azért ő elindult tovább, Yana mögött pár lépéssel, nem akarta elvenni a felfedezés örömét a nőtől. Számára ez csak egy régi épület, színes kristályokkal... egyelőre. Amennyiben a DH-17 megfelelően viselkedett az imént, akkor azt tartja a kezében védelem gyanánt.
Romok - Page 2 GYaADmt Romok - Page 2 AJs6qcK Romok - Page 2 QxmrHLp Romok - Page 2 ArRaTVO Romok - Page 2 H4PhATB Romok - Page 2 DVqHvUTRomok - Page 2 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 19 Ápr. 2019, 00:01

//Bocsánat, fél 11-re fejeztem be mindent Rhys-hez, holnap megpróbálok írni napközben körváltást, kedden lesz körváltás és nagyon-nagyon bocsánat.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 23 Ápr. 2019, 00:00Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. április 27. (szombat)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 07:55 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4VSiqsa valószínűleg azt az eredményt kapta, amit várt, hogy cukkolhassa a férfit, hogy levette a sisakját. Révén hiába volt szövetséges frakció a Birodalom, a mandaloriai szabályzat szerint ez ellenséges terület volt, így hiába alig látott ki a sisakból nem vehette volna le. Siqsa-nak pedig az új szférájában a chiss és mandaloriai törvényeket is meg kellett tanulnia, mert a Birodalom szövetségese a két faj. Yana-t úgy tűnt, hogy nem igazán érdekli, hogy ki mit vesz le, vagy épp mit nem, ő már nagyban a kristályokat nézte ekkor. Chamm nekilátott annak, hogy ellenőrizze a lőfegyverét, de ahogyan gondolta annak semmi baja nem volt. A sima energiacellákat nem zavarta meg bármi is volt, csak a komolyabb rendszereket. Közben Siqsa is megnézte a kristályokat először szabad szemmel. Olyan volt, mint a egy masszív tömör egész lett volna, kicsi kiálló kristályokkal. A padló persze simára volt csiszolva, de a falak nem. Szabad szemmel sima természetes milliószámra kapható féldrágakőnek tűntek, semmi többnek.

Siqsa ezek után nyúlt ki az Erőbe, amivel megállapíthatta, hogy a kristályoknak semmi, de semmi köze az Erőhöz, nem járta át őket, így nem fénykard, vagy kiberkristályok voltak, csak annak a sima féldrágakőnek tűnő köveknek. Chamm a fegyvere ellenőrzése után úgy döntött, hogy megnézi, hogy mit csinálnak a hölgyek.

Ekkor hangos csörömpölés – üvegtöréshez hasonló – hallatszott, ahogyan Yana nemes egyszerűséggel megcsinálta, amitől Siqsa tartott. A jégcsákányra hasonlító szerszámával belevágott a falba és kiszedett egy tenyér nagyságú részt a falból, majd szépen nekilátott annak, hogy eltegye azt későbbi vizsgálatra. Ha ránéz hosszabban a páros, vagy értetlen, rosszalló tekintetet kap, akkor megszólal.

- Most mi van?! – kérdezte értetlenül.

A folyosó végén ugyanilyen kristályból kivájt lépcsőbe lehetett „botlani”, két irányba tartott értelemszerűen felfelé és lefelé. Mind a kettő meglehetősen széles, olyan két-két méter széles volt, ami pedig talán furcsa lehetett, hogy a templom még hátrafelé is tartott a kint látottak alapján, azonban nem volt itt út, ami arra vitt volna.

- Megérzés, vagy mit súg az Erő, merre menjünk először? – kérdezte a nő.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 17:55 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsxNem, nem bukott át a sötét oldalra Jivi, onnan nem lehet így visszatérni, csupán megkísértette a sötét oldal, és ezt még mindig tökéletesen érezte. Ott volt benne minden érzelme, azok nem múltak el, és ezen az sem segített, hogy próbálta felidézni, hogy mi történt. Még mindig elemi erejűek voltak, továbbra is érezte, hogy át kéne adnia magát az érzelmeinek, úgy sokkal többet tehet, erősebb, hogy le kéne ráznia a jedi rend láncait, mert azok csak visszafogják. A korábbi tenger part felől pedig valami hívta, olyan erő, amit, ha magához enged, akkor bárkit, bármikor megtud védeni, ahogyan azt ő pontosan szeretné. Még Jivi megszólalása előtt – így mindenki más előtt is – Je mester volt az, aki elsőre magához ragadta a szót.

- Ügyelj a gondolataidra, most még erősebben kell küzdened, mert egy Erőnexus közelében vagyunk, ami különösen felerősít minden érzelmet, főleg a negatívakat, a kétségeket. Nem lett volna szabad magammal hoznalak – hallatszott Je mester hangja.

Mindenki más csak ezek után tudott kérdezősködni, a mester néhány méterrel a többiektől ült fel a vízben. Mindenki végigtudott nézni magán, a fénykardok és a sugárpisztoly is elázott, nem volt célszerű egyiket sem bekapcsolni egyelőre, különben teljesen biztosan kisül az elektronika bennük.  Ami a víz nagyságát illette összesen az átlag magasságúaknak nagyjából boka felettig ért, így felállás közben sem süllyedtek el.

Miután mindenki felkelt, akkor körül tudtak nézni, hogy merre mi található. Egy erdősebb részen voltak, amihez nádas is tartozott. Az egyik irányban ez volt tovább, a hátuk mögött is erdő, velük szemben a tenger látszott, azonban a sziklapárkánynak nem volt semmilyen nyoma sem, de a tenger itt morajlott tőlük hasonló távolságra, mint korábban. A bal oldali irányból – égtájat nem tudtak – fények és hangok hallatszottak távolról.

Közben mindenki fejfájása csillapodott, így Shani próbált kinyúlni az Erőbe, aminek olyan hatása lett, mint nem sokkal korábban Jivi esetében, minden negatív érzelme lerohanta, a félelem, hogy megtalálja az anyja, hogy senki sem szereti, hogy senkinek sem kell. Hogy nem fog tudni megfelelni és az ehhez hasonló kellemetlenek.

- Aki nem tudja tökéletesen uralni az érzelmeit ne használja az Erőt! A Nexus minden érzelmet felerősít – szólt Shani próbája után.

Ki kellett menniük a nádasból le a tengerpartra, hogy a fák közül kilássanak és megláthassák azt, hogy tőlük balra egy hatalmas város volt, egyben, teljes pompájában, éjszakai fénynél, de még így is látszott, hogy ez az a város volt, aminek a romjait nézegették nem is olyan régen…
Romok - Page 2 IoUj8ZG

Romok - Page 2 1wHqHUL

Nem arra gondoltam a magánál van résznél, hogy semmi utóhatása nincs, hogy megkísértette a sötét oldal, arra még a legnagyobb mesterek sem immunisak, hanem, hogy magánál van, érzékeli a környezetét és nem ájult.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Csüt. 25 Ápr. 2019, 21:03


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 2 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokatA sisak levétele szükséges volt, mert hiába a mandalóriai törvények, ő egy sisak miatt nem fog meghalni. Sokszor átlépi a határokat, de eddig még mindig jó döntéseket hozott. Így legalább a kék erőfitogtató is megláthatja charme-os profilját. Ő pedig, ha már lehet, újra megnézi magát a nőt, majd Yanát és magában eljátszik a gondolattal, hogy melyik jön be neki jobban. Nem dönt, hiszen a Chagrianról továbbra sem tud semmit. Aztán a fegyver kipróbálása mosolyra készteti, végre valami aminek ma először örülhet. Megpörgeti, majd visszahelyezi a helyére, és kézbe veszi a mordályát. Mindjárt jobb kedvvel nézi a bűvészkedést a kristályoknál, a csörömpölésre pedig felkapja a fejét.
- Hát te tényleg nem vagy szívbajos, baby - szól Yana felé és nézi, ahogy a kezében van a zsákmánya a nőnek. Megvakarja az állát, miközben kapja vissza az értetlen tekintetet, de végül vállat von. végül is nem haltak meg.
- Azért az ilyen tevékenységeknél szólhatnál, hogy fedezékbe menjünk legközelebb - vigyorodik el, majd elindul a professzor után.
Az út két felé válik, neki pedig mindig megvan a bevált terve ilyen esetekre. Az más kérdés, hogy nem mindig hoz kielégítő eredményt a határozott elhatározás.
- Először balra és az oltár alatt alatt mindig... - még a mutatóujját is felemeli - ...kincs van. Ezt jobb, ha tudjátok - az, hogy megint tegező üzemmódban van, észre sem veszi. Eddig három oltárt vizsgált már meg életében - vagy valami olyasmit - és mindig igaza volt. Szóval ez nem kamu!
Romok - Page 2 GYaADmt Romok - Page 2 AJs6qcK Romok - Page 2 QxmrHLp Romok - Page 2 ArRaTVO Romok - Page 2 H4PhATB Romok - Page 2 DVqHvUTRomok - Page 2 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 26 Ápr. 2019, 09:41

A mester szavait elfogadta volna az utolsó mondat nélkül is ami nem esett jól, de nem mutatta jelét.
-Rendben mester.
A kérdésére ahogy hallotta senkinek semmi baja nem esett. Azért nem ő lenne ha még egy megjegyzést nem tenne a dologhoz csakhogy még véletlenül se gondolja valaki, hogy a semmiség miatt kérdezte.
-Fejfájás? Az még nem komoly. De ha szédülsz is vagy hányingered van akkor szólj. És ha valaki nem komolyan, de akár csak egy kicsit is megvágta magát az szóljon. Ebben a környezetben ha nem jól kezeljük akkor könnyen komoly baj lehet abból is.
Ami nem kéne. Persze ha nincs semmi akkor nem tesz semmit azon kívül, hogy a gondolataival próbál küzdeni. Igyekszik azokat uralni. A mester szavaira bólintott. Most érezte ő is, hogy nem kéne az erőhöz nyúlnia. Ami, nem épp a legkellemesebb érzés volt hisz az erőben való bizalom szinte átjárja a mindennapjait. Fontosabb számára mint az érzékszervei. Csendesen követte a többieket és mikor meglátta a várost akkor nem értette mi van. Ez is olyan illúzió mint azon a próbán amire a mester elvitte? Ez komolyabb.
-Mester! Onnan érzem, hogy hívogat. Veszélyes. Mi legyen?
Ő szíve szerint elkerülte volna messzire, azt a várost. Most nem érezte magát biztosnak. A fejében nagy volt a zavar és akármilyen helyzetben nemhogy segíteni nem tudta volna a többieket, de lehet csak hátráltatta volna őket. Ez egyáltalán nem segített magán. Igyekezett magának mondani, hogy miért is nem szabad hallgatnia ezekre az érzéseire. Hogy az erő vezeti őt és nem uralja. Az érzelmei helyett a békére kell gondolnia és hogy a rend nem láncokon tartja hanem célokat ad neki. A sötét oldal gyengítése és a köztársaság védelme. Ebben kell hinnie és nem szabad hagynia megtéveszteni magát. Igyekezett uralni az érzelmeit. Ha nem ment akkor is próbálkozott.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 26 Ápr. 2019, 17:23

AEYAJ’GAMU


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Jedi Padawan
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Jivi Aco | Je Mester | Nyshani Ry Shami |

Romok - Page 2 Lj1OJWK

Sóhajtottam egyet, egyrészt azért, amiket a mester mondott a tanítványának, hiszen sohasem voltam olyan helyzetbe, hogy bármelyik mesterem is ilyesfajta módon kelljen viszonyuljon hozzám, habár olyan se voltam soha, mint Jivi, másrészt azért, hogy Jivi, továbbra is úgy viselkedett, mint ahogy nem kellene. Túlaggodalmaskodott mindent, amit a kérdésözön tökéletesen tükrözött. Kénytelen voltam egyet érteni a mesterével, hogy kár volt elhoznia.
A felszerelésem egészen el volt ázva, nagyobb kárt tettem volna vele ha bekapcsolom, így nem tettem. Különben sem volt ez a hely alkalmas arra, hogy megfelelően kiszáríthassam vagy kitakarítsam. Az nem különösebben zavart, hogy nem nyúlhattam ki az Erőbe, főleg, hogy a mester is felhívta a figyelmünket, hogy ne tegyük, hiszen az utóbbi időben amúgy is arról szólt a képzésem, hogy anélkül is meg kellett tanulnom boldogulni.
- Legyél türelmes. Mindennek megvan a maga rendje és ideje. - szólaltam meg Jivi mesterének intézett kérdésére, ha Je mester nem előz meg ebben, közben, ha senkinek nem volt ellene kifogása, akkor a tengerpart irányába indulok el, lévén abból az irányból hallatszottak hangok és látszódtak fények, így biztosabb volt azt felmérni először.
- Ez ugyan az a város, aminek a romjait láttuk nem? Lehetséges ez mester, vagy csupán illúzió? - tettem fel a kérdést, hiszen hasonlóval még sohasem találkoztam. Inkább arra hajlottam, hogy bizonyára a nexus által képzett illúzió, vagy valami hasonló, hiszen az időutazás elég nevetségesen hangzott és nem tudtam róla, hogy lett volna bármi megoldás is erre. Különben is, ha létezik ilyesmi, akkor hogy-hogy nem használta ki még senki a lehetőségeket benne, igaz őrültség lenne bármelyik oldal részéről is a dolog.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 LL4zCGMRomok - Page 2 Ks4MeNIRomok - Page 2 PAg9TOnRomok - Page 2 XBXXeVi

SIQSA POVOXA


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Urdrarr Tanonc, Becsületőr
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Chamm Varr'ighat | Yana Garr |

Romok - Page 2 VvhI1Wm

Alig hittem a szemeimnek. Egy mandalóriai levette a sisakját ellenséges területen. Ez legalább annyira nevetséges szituációnak hatott, mintha én most a kezébe nyomtam volna a fénykardomat, vagy épp a nő kezébe. A kisördög nem is bírt a helyén maradni a vállamon, úgy táncolta körbe az egész fejemet, hogy ha lehetséges lett volna, akkor biztosan beleszédültem volna.
- Ne aggódjon, a megfelelő szívességért cserébe biztosan nem mondjuk el senkinek, hogy megszegte a Resol'nare legelső pontját. Biztosan nagy kár lenne önért, ha megtagadnák a mandaloriai létét és szégyenben kéne leélnie a hátralevő életét. - habár teljesen érzelemmentes arccal és hanghordozással tettem mindezt, lévén megkövetelték tőlem, hogy megtanuljam, de legbelül a sok-sok réteg alatt úgy vigyorogtam, mint aki egy teljesen új játékszert kapott. Ha megtagadja tőlem a szívességet, akkor pedig természetesen a megfelelő módon járok el és majd intézkedem arról, hogy a megfelelő emberek tudomást szerezzenek erről. Amúgy is teljes jelentést kell adnom, így nyugodtan belefoglalhatom abban az esetben ezt is.
A kristályok megvizsgálása semmilyen hatással nem volt, még az Erőn keresztül sem lettem okosabb, viszont a csörömpölésre én is felkaptam a fejem és kissé meglepetten figyeltem az archeológust. Legalább azt megtudtam, hogy nem valami szabály őrülttel van dolgunk, nem mintha eddig annak látszott volna.
- Nincs semmi. Én is hasonló dolgon gondolkodtam. - megengedtem egy kisebb mosolyt a vállrándítás követően, amikor a nő kérdésére feleltem. Ha így halad, akkor nagy valószínűséggel aligha lesz késztetésem rá, hogy megöljem. Bizonyos értelemben szeretem a szabadlelkü és szabadelvű személyeket.
Az elágazáshoz érve, biztos ami biztos, kinyúltam az Erőbe annak érdekében, hogy bármit is érzek-e bármelyik irányból. Habár igazából nem is nagyon tudom, hogy ennek bármi különösebb hatása lenne-e, de amennyiben bármit is érzek, azt közlöm a nővel. Mármint, ha valami jelentősről van szó, személyekről, tárgyakról, vagy nagyobb közegről.
- Szerintem kezdjük el lentről felfelé. Amúgy se jellemző, hogy a fontos dolgokat a padláson tartanák. - tettem egy ajánlatot, és ha senki sem akart, legfőképp az archeológus nő, felfelé indulni, akkor a lefelé vezető lépcsőt választva indultam el, hogy folytassuk a felfedezést.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 OCQ6vP9Romok - Page 2 XYzNey5Romok - Page 2 MGQ4BYJRomok - Page 2 Oe1e6xk

_________________
Romok - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 2 FUn312o
Romok - Page 2 6fZaEMM
Romok - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Pént. 26 Ápr. 2019, 18:30Romok - Page 2 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Je mester szavai eléggé kemények, és nem túl pozitívak Jivire nézve, ami valahol talán érthető is, de most nem tudom, hogy alkalmas e erre az idő. Az biztos viszont, hogy a pisztolyom az amennyire lehet elázott, és míg ki nem szárad addig el is felejthetem, hogy van. És ez még nem is az egyetlen probléma, mert elég hamar rá kell jönnöm, hogy az Erő is egy olyan dolog amiről jobb lesz, ha lemondok, vagy igen kényelmetlen mellékhatásai lehetnek, ahogy röviden meg is tapasztalom. Kezeim ökölbe szorulnak, ahogy elárasztanak a nem túl pozitív gondolatok, és nem is kímélnek. Félelem, kétségek, és minden ami amúgy is kísérteni szokott, még ha próbálom tőle távoltartani magam, most akkor is jócskán erősebben van jelen. Hiába tudom, hogy anyámnak szinte esélye sincs megtalálni, a rettegés amit érzek miatt, az elemi erejű, ahogy a magány, hogy csak útban vagyok mindig, és a legkisebb haszon sincs belőlem, akármit is teszek.
Eme gondolatokra füleim hátra csapom, vicsor kezd a pofimra ülni, miközben egyik kezemmel eltakarom az arcomat, majd megszakítom a kapcsolatom az erővel.
Je mester szavait hallom, mire, csak már ott lévő kezemmel, mintha megtörölném az arcom, és csak néhány mély levegő vétel után szólalok meg.
- Igen is, Je Mester – közben a mester felé nézek – nem volt jó döntés próbálkoznom, de rendben leszek. – teszem még hozzá, majd a többiekkel megindulok kifelé a nádasból.
- Hol lehetünk? – teszem fel az egyszerű kérdést, miután jobban körbenézek ismét. – Valahogy nem úgy tűnik, hogy ott, mint az ájulás előtt és csak az Erő lelökött volna minket a vízbe.. – töprengek fél hangosan, majd Jivi felé pillantok, majd Je mesterre nézek, miközben még hajamból, és bundámból próbálom a vizet kicsavarni amennyire lehet, hogy a páncélon kívül lehetőleg szárazabb legyek. Majd Aeyajra nézek, hogy ő hogy van.
- Lehet kéne egy hely ahol kicsit megtudunk szárítkozni… - vetem fel, bár ez eléggé egyértelműnek tűnt, amit lehet kár is volt megemlíteni.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 27 Ápr. 2019, 00:00Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. május 1. (szerda)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:00 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4VArra ó vigyorral felelt, hogy nem tartották szívbajosnak azért, amit csinált. Siqsa szavaira pedig bólintott csak, hogy legalább valaki értelmes is van itt, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint ő ezekről a dolgokról. A sisakos dologba nem szólt bele, jobban lekötötte mindaz, ami itt volt. De azért hallotta, hogy ki mit mondott, mert Chamm szavaira felelt is, amikor a kincsek hollétéről beszélt.
- Vagy egy császárné, mint Ziost-on – vigyorodott el.
Mikor megérkeztek az „elágazáshoz”, akkor Siqsa kinyúlt az Erőbe, szerencsére semmilyen ellenséges, vagy rossz dolgot nem érzett egyik irányból sem, de olyat sem, aminek köze lett volna az Erőhöz. Annyi biztos, hogy az Erőt továbbra is rendesen tudta használni a hely pedig halottnak tűnt, hogy nincs itt semmi. Ennek fényében pedig nagyjából a három fél válasza egyezett, hogy alulról kezdjenek és onnan haladjanak majd felfelé.

Yana akart előre rohanni, ezzel is mutatva, hogy nem szívbajos, de Siqsa előbb indult, így hacsak nem előzte be Chamm is, akkor kénytelen volt másodiknak menni, ha a férfi elé lép, akkor harmadiknak. Úgy harminc lépcső vezetett lefelé, ami aztán elkanyarodott és visszafelé, de továbbra is lefelé vezetve újabb harminc lépcső jött. Nem volt semmilyen csapda, leérkezhettek. Ott, amint leléptek a sötét helységbe a falakon fáklyák gyúltak.

Egy nagyjából negyvenszer negyven méter nagy csarnok fogadta őket, ami jó hat-hét méter magas volt. tíz méterenként egy-egy oszlop is volt itt, azaz összesen hat volt belőlük a csarnok két oldalától úgy tíz-tíz méterre. Ezeken és a falakon is voltak fáklyák. Az egész csarnok koponyákból állt. A falak, a plafon, a padló, az oszlopok. A terem másik végén egy hatalmas koponyából készült trónus állt. Az előtt egy nagyobb koponyából készült oltár.

Az oltárra koponyákból kitett lépcsők vezettek fel, és felette egy hatalmas nagyjából négy méter átmérőjű lebegő koponyagömb helyezkedett el és ott lebegett. Ekkor már odalépett Yana Siqsa mellé, hogy végignézzen a helységen, majd egy nagyot füttyentett.

- Wow! Nah ilyet még soha sem láttam! – mondta lelkesen.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:00 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsx - Padawan! Ügyelj a gondolataidra és fogd vissza az aggódásodat és a félelmedet, hogy valakinek baja lehet. Saját magaddal kellene törődnöd és nem másokkal. Te vagy az, aki nincs jól, mindenki más tökéletes állapotban van. Ők is ugyanúgy érzik az aggodalmadat, félelmeidet és ezzel nagyobb kárt okozol nekik, mint ami miatt aggódsz! – fedte meg a padawanját Je mester. - Mivel Erőt nem használhatsz, gondolj valami másra és felejtsd el azt, ami nyomaszt. És szakítsd meg a kapcsolatodat az Erővel, semmilyen módon ne próbáld használni, sem kinyúlni felé.

Je mester bólintott Aeyaj szavaira, hogy nagyon helyesen mondta azt, amit mondott. Közben Shani tette, amire kérték és megszakította a kapcsolatát az Erővel, így szinte azonnal elmúltak neki a kellemetlen érzések, amik az előbb gyötörték. Noha így nem támaszkodhatott az Erőre, de közérzetileg máris jobban volt. Ő kérdezett rá először, hogy hol lehetnek, amire Aeyaj fejtette ki a saját gondolatát, hogy mire gondol. A mester erre bólintott is.

- Remek megfigyelés padawan! – dicsérte meg Aeyaj-t. – Igen, ez az a város. Induljunk el oda, majd ott lesz időnk szárítkozni és valószínűleg többet megtudni. És ott lehet a kulcsa a hazajutásnak is.

Ekkor elindult és intett a társaságnak, hogy kövessék, közben pedig beszélt tovább.

- És nem illúzió, ez a valóság. A véleményem szerint az Erő nexusok legritkább mellékhatásával találkoztunk. Nem túl köztudott és jellemzően csak feltételezésként írják, de akik tudnak róla elképzelhetőnek tartják. Úgy vélem, hogy most már megvan az élő bizonyíték is minderre. Bármilyen más esetben azt kérném, hogy minél távolabb legyetek a nexustól, de most muszáj odamennünk, mert ott találhatunk megoldást arra is, hogy miként juthatunk haza.

Romok - Page 2 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 30 Ápr. 2019, 11:37

Jivi csak biztos akart lenni, hogy senki nem fog elfertőződött sérülésekkel belázasodni nem sokára és hogy értsék, hogy a kérdése ezért volt fontos. Valószínűleg egy kevésbé meleg és nedves környezetben nem kellett volna erre odafigyelni ilyen komolyan. A mestere szavaira bólintott és mivel kapott tanácsot is így igyekezett, azt végrehajtani.
-Rendben mester.
Arra pedig, hogy mire gondoljon hamar kapott alternatívát. Meglátták a várost és az ő megjegyzésére, hogy valami veszélyes hívogatja onnan csak a padavan társa válaszolt. Jivi nem az elkerülhetetlen miatt nem tudta mi legyen hanem azért ami ott van és nem tudja, hogy odamenjenek-e. De mivel a mester szerint igen így ez el is lett döntve. Azért pedig, hogy a gondolatait elterelje megpróbálta felmérni a helyzetet.
-Egy gazdag talán kereskedő város lehet. A tenger közelsége nagy előny szokott lenni. A technológiát nézve, azt hiszem atom vagy információs fejlettségi szinten lehetnek. Elméletileg a megjelenésünk nem okozhat ezek szerint komolyabb megütközést. Lévén sok nyelvet beszélhetnek talán könnyebb lesz olyan személyt is találnunk akivel megértethetjük magunkat. De majd mivel kezdjük ha megérkeztünk? Ha a nexust keressük egyértelműnek tűnik, hogy megnézzük azt a nagy kupolás épületegyüttest.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Kedd 30 Ápr. 2019, 19:02Romok - Page 2 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Ahogy megszakítottam az erővel a kapcsolatot egyre jobban éreztem magamat, bár így voltak hátrányai is, de még így is támaszkodhattam velem született képességeimre, aminek köszönhetően azért nem éreztem magam elveszettnek. Igaz a hely békésnek tűnt, de kitudja mi is vár ránk, ha közelebb megyünk. Talán nem rajonganak az idegenekért, ami azért van mikor fajomra is jellemző dolog, de lehet, hogy teljesen békések, kedvesek és akkor nem lesz semmi gondjuk négy utazóval. Ennek fényében haladtam a többiekkel hallgatva őket, mit is mondanak, hogy értsem a dolgokat egy kicsit és tanuljak is belőlük.
Azért az Erő nexusról Je mester eléggé rejtéjesen beszélt most, aminél megfordult egy pillanatra a fejemben, hogy az Erőben jobban járatosaknak vajon kötelező tanulási pont vajon a mellébeszélés is, vagy ez csak közben jön elő, hogy úgy beszélhessenek dolgokról mások előtt, hogy akiknek lövésük sincs hozzá ne is legyen.
- Akkor kicsit kérdezősködnünk kell. Egy pár nyelven próbálkozhatunk azt hiszem, de ha egyik se válna be, akkor is még próbálkozhatunk másképp is kommunikálni, mint gesztusokkal, mozdulatokkal – mondom csendesen – A részemről én azt próbálnám kipuhatolni, hogy mikorra is kerültünk, de nem ezzel lerohanva azt aki szóba is áll velünk, és meg is értjük egymást. Egy könnyedebb beszélgetésből is sokminden derülhet ki, bár akár csak kirakott plakátokból és értesítésekből is megtudhatjuk az évet legalább. – beszédem csendes, nyugodt, de csak annyira, hogy a többiek azért jól halljanak. Csak nem lehet túl nehéz itt ebben a helyzetben információt gyűjtögetni, és ehhez még Erő se kell, csak jópofit vágni és kedvesnek, aranyosnak lenni.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 01 Május 2019, 00:01Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. május 5. (vasárnap)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:05 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4V
Serenity és Cyara szóltak, hogy nem tudtak írni, így nincs körváltás. A holnap esedékes szülinap miatt ebben a körben hozzáadtam a körüket, Ad-nak és BB-nek meg a köviben fogom megtenni, mert ők írtak már most, így nem kell nekik még 1x.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:05 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsx
Serenity és Cyara szóltak, hogy nem tudtak írni, így nincs körváltás. A holnap esedékes szülinap miatt ebben a körben hozzáadtam a körüket, Ad-nak és BB-nek meg a köviben fogom megtenni, mert ők írtak már most, így nem kell nekik még 1x.

Romok - Page 2 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Szer. 01 Május 2019, 15:41


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 2 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokatNem mondani, hogy nem lepődött meg, hogy egy idegen pontosan ismerte a mandalóriai törvényt. Az más kérdés, hogy a nő biztosan nem Mandalór, tehát számára ez a fapofával való zsarolás - mert az ő fejében ez így jelenik meg - nem oszt, nem szoroz. Inkább halkan tapsolni kezd, mosolyogva néz a nő szemébe.
- Biztos kapott egy ötöst, hogy így megtanulta. De én csak négyest adtam volna, mert vannak kivételek. Persze, ha ragaszkodnak hozzá, vissza is fordulhatok, mert a sisakban semmit sem látok. Akkora marha meg nem vagyok, hogy vakon kószáljak egy labirintusban, okoska - kacsint Siqsara. - A szívességet meg ki kell érdemelni, ahogy minden mást is - von vállat, majd Yanára néz. - Kellek így, vagy mentek egyedül? - kérdezi a vezetőt,és mivel mind a ketten elindulnak, igennek veszi. Kicsit beakad nála a lemez azzal, hogy egy idegen neki be meri olvasni a Resol'nare-t. ~ Mit képzel ez magáról? Egy rugalmasabb Mandalór most helyben agyonlőtte volna. Na, persze nem akarok én sem Yanának papírmunkát.~ Nyugtatgatja magát, majd elindul a társaság után. Így a korábbi császárnős poén nem is üt be nála, csak megy felfelé a lépcsőn. Amikor megérkeznek fény gyúl, viszont a falakat már nem kristályok, hanem fáklyák borítják. - Hmm - felveszi a sisakját és elindítja a szkennereit. Úgy gondolja, hogy mivel odakint még működtek ezek, kristályok nélkül itt is fognak.
- Én sem. Mi a bathaszar ez? - körbenéz, és ha lehet meg is vizsgálja a távolból a dolgokat. Fegyverét készenlétbe tartva figyeli a környezetét. Egyelőre semmi különös nem történik, de a lebegő koponyagömbbe azonnal belelőne, ha tehetné. Nincs oda az ismeretlené, mint Yana, akin úgy látja, ha tehetné ez lenne az egyik legjobb hely számára egy dugásnak. Ha igen, nem Chamm lesz a partnere, az tuti, mert neki a hátán feláll a szőr a sok hullafejtől.
Romok - Page 2 GYaADmt Romok - Page 2 AJs6qcK Romok - Page 2 QxmrHLp Romok - Page 2 ArRaTVO Romok - Page 2 H4PhATB Romok - Page 2 DVqHvUTRomok - Page 2 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 04 Május 2019, 19:56

AEYAJ’GAMU


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Jedi Padawan
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Jivi Aco | Je Mester | Nyshani Ry Shami |

Romok - Page 2 Lj1OJWK

A mester dicséretére csak bólintással feleltem. Nem éreztem úgy, hogy különösebben volt oka annak, hogy megdicsért, de tiszteletlenség lett volna reagálás nélkül hagyni is a dolgot. Miközben haladtunk a város felé mindenki elkezdte kifejteni a véleményét. Részemről úgy éreztem, hogy túlgondolják már azelőtt a dolgot, hogy egyáltalán arra kerülne a helyzet. Szerintem az aggodalmaskodás fölösleges és tudunk majd akkor alkalmazkodni a helyzetekhez, amikor az szükséges lesz.
- Van valami a feltevésekben és az elméletekben ami hasznunkra válhat a jelen helyzetben? Gondolom csak attól nem fogunk visszakerülni, ha megtaláljuk a nexust. - engem nem igazán érdekelt a város vagy a bennük élők, hiszen addig, amíg el nem érjük és nem találkozunk velük, addig úgysem tudunk semmit. Ezek az információk, már ha voltak ilyenek, vagy tudott róla a mester, akkor érdekeltek volna. Ezek fontosak.
- Helyesebb lenne esetleg a helyi erőhasználókat megkeresnünk. Amíg az Erőt nem használók nem képesek érzékelni a nexust, addig az erőhasználók, vagy ha vannak itt jedik, akkor azok képesek kell legyenek rá és meg tudják mutatni, hogy mégis hol van. - nem hittem, hogy bármi összefüggés lenne az épületek és a nexus között. Azok, akik nem erőhasználók, úgysem tudnak semmit a nexusról, amximum ha nagy kiterjedésű lehet, akkor az befolyásolja a bolygót és a történelmet, de közvetlenül nem érzik.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 LL4zCGMRomok - Page 2 Ks4MeNIRomok - Page 2 PAg9TOnRomok - Page 2 XBXXeVi

SIQSA POVOXA


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Urdrarr Tanonc, Becsületőr
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Chamm Varr'ighat | Yana Garr |

Romok - Page 2 VvhI1Wm

- Én azt hittem, hogy a mandaloriaiak a végletekig hűségesek a törvényeikhez és nem olyan harcosok, akik nincsenek kiképezve mindenféle nehézségekre, de ezek szerint egyértelműen tévedtem. Majd gondoskodom arról, hogy ezt megváltoztassák a történelemkönyvekben. -mindössze egy vállrándítással intéztem el a dolgot. Azt hittem, hogy egy tényleges mandaloriaival van dolgunk, de ezek szerint olyannal van, akit nem érdekelnek a törvényeik és hitük és mindössze csak azért nem tették ki a szűrét, mert szerencséje volt. Ha így halad viszont hamar elfogyhat ez a szerencséje.
A lépcsőn lefelé menet észrevettem, hogy Yana szeretett volna elől menni, de közel e csináltam olyat, hogy esetleg előreengedjem. Megvan a magam becsülete és etikettről is hallottam egyesekkel ellentétben. Különben is, ha bármi féle veszély fenyegetne, akkor valószínűleg én könnyebben és gyorsabban lennék képes reagálni rá. Közben pedig azt néztem meg, hogy a kristályok továbbra is befolyásolják-e a páncél rendszereit, vagy sem.
- Valaki nagyon szerethette a koponyákat. Megpiszkáljuk? - szólaltam meg, majd a kérdést egyértelműen Yanának tettem fel. Ha a nőnek sincs ellenvetése, akkor első sorban egy koponyát próbálok megmozdítani, hogy azt hajítsam a lebegő gömb felé, vagy ha semmi mozdítható nincs, akkor lassan és óvatosan inulok meg felé, hogy mégis miképp reagál a közeledésre.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 OCQ6vP9Romok - Page 2 XYzNey5Romok - Page 2 MGQ4BYJRomok - Page 2 Oe1e6xk

_________________
Romok - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 2 FUn312o
Romok - Page 2 6fZaEMM
Romok - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 05 Május 2019, 00:00Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. május 9. (csütörtök)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:10 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4VAmi azt illeti Chamm nem volt oda a helyért, Yana imádta és Siqsa is neki állt volna vizsgálódni. A hölgyekben több kalandkedv volt ilyen téren, mint a férfiban. Siqsa itt is ugyanúgy ki tudott nyúlni az Erőbe, nem volt semmilyen gátló dolog. Azonban nem nagyon volt olyan koponya, amit ki tudott volna a falakból, vagy oszlopokból rántani, minden elég masszívan bele volt építve a templomba. Így nem maradt más, mintsem közelebb menjenek a helyhez. Nem csak Siqsa indult, hanem közvetlen mellé felzárkózva ő is. Mind a két nő mindenféle gond nélkül oda tudott érni ahhoz az oltárszerűséghez, ami felett a koponyagömb lebegett. Itt azonban egy meglehetősen furcsa dologba ütköztek, amit nem igazán várhatott senki sem. Az oltáron ismerős betűk voltak, de nem aurebesh, vagy sith betűk, hanem mando’a.
Romok - Page 2 8k0jCYM
- Hé Chamm! Gyere közelebb, ez mando’a… amit én nem tudok elolvasni! - szólt hátra.
Chamm, ha közel ment, akkor ő is megtudta tenni és megnézni a feliratot. Noha elég régies - ősrégi - dialektusban íródott, de azért a szövegkörnyezetből és egyéb dolgokból ki tudta tenni, hogy mi lehetett. Egy sírfelirat, ami annyit tett, hogy:
”Itt nyugszik Dodhorn Harert, a Harert klán Aliit'alor-a”
Ami különösebb, hogy soha életében nem hallott erről a nőről - mert női név, azt Chamm is felismerte - Chamm főleg, hogy ez a bolygó soha, de soha sem tartozott a Mandaloriai birodalomhoz.
- Na mit írnak? - kérdezte Yana türelmetlenül.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:10 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsx - A nexus nem behatárolható így, nagyon sok esetben nem is épülnek köré épületek, mert furcsa dolgok történnek arra. Az idő is máshogy telhet, látomásokat látnak egyesek. Attól, hogy a Jedi templom egy nexus köré épült, nem biztos, hogy más is építkezik köré. Sok olyan bolygót ismerünk, ahol, ha vannak Erőhasználók elkerülik. A sima emberek pedig nem is érzik. Extrém esetekben pedig még személyekben is képes manifesztálódni. Ha minden igaz Aeyaj találkozott is vele a mestere révén. A feltételezés lehet helyes és helytelen is padawan. Nem sokat tudunk erről a bolygóról, csak azt, hogy a Birodalmiak terraformálták annak idején és hozták el a technológiát, így lehet, hogy beszélik a közös nyelvet is, ha pedig ez a jövő, akkor minden bizonnyal a közöst mindenhol fogják.

Felelte Je mester a padawanja szavaira. Közben Shani is mondott pár dolgot, amire a férfi is készségesen felelt, amiben pedig még Aeyaj-nak is volt benne válasz, az ő kérdéseire. Igaz a mester is találgatott csak, de volt pár elképzelése.

- Ha a helyiek nem a galaktikus standard naptárat használják és a múltban vagyunk, akkor nem biztos, hogy tudni fogjuk, hogy mikorra kerültünk, de igazából az időpont nem is olyan fontos. Talán a helyiekkel való érintkezés sem. Erős a gyanúm, hogy a helyet az Erő nexus felrobbanása pusztította el. Remélhetőleg annak az időpontnak, vagy egy újabb kitörés közelében vagyunk, úgy lehet esélyünk visszajutni. Igen, ha vannak erőhasználók, akkor ők lehetnek, akik tudnak segíteni. Egyelőre semlegesnek érzem a Nexus-t, egyensúlyban van…

Közben a kis társaság a tengerparton haladva végre elért egy kövekkel kitett útra, ahol már könnyebb volt haladni, főleg, mert lámpák is voltak. itt már gyorsabban lehetett haladni és úgy kétszáz méterre közelíthették meg a falakat, amikor hirtelen reflektorfények világítottak rájuk és közös nyelven szólalt meg a hangosbemondó.

- A kijárási tilalom megszegéséért Beleen grófnő parancsára letartóztatom önöket! Dobják el a fegyvereiket és feküdjenek arccal a földre a katonák mindjárt kimennek és megbilincselik önöket! Amennyiben ellenállást tanúsítanak a törvény értelmében tűzparancsot adok ki!

Romok - Page 2 1wHqHULstatisztika:
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Vas. 05 Május 2019, 00:59Romok - Page 2 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Figyelmesen hallgatom az elhangzott válaszokat, és próbálok tanulni belőle, miközben, gondolkozgatok is a dolgokon. Je Mester válaszára egy kicsit elvörösödve néztem félre.
- Igen, erre nem gondoltam Je mester – mondtam röviden és csak reménykedtem, hogy a jövő, mert ha a múlt és birodalmiak, akkor azért lehettek ebből gondok. De olyan békésnek tűnik minden, így nincs okunk azt feltételezni, hogy gond lehetne, főleg, hogy a Nexus is egyensúlyban van, és talán találunk itt olyat aki tud segíteni is. Szívesen nyúltam volna ki az Erőbe felmérni a környezetünket, de most nem lehetett, így csak füleltem, és körbe-körbe néztem, hogy látok vagy hallok e valamit.
- Je Mester, később kérhetnék tanácsokat öntől, az érzelmeim jobb uralásához? – teszem fel a kérdésem csendesen haladás közben, aztán megpillantom a kivilágított utat, ami sokkal könnyebb és gyorsabb haladást jelent a város felé.
- Hogy az úton haladunk csak nem néznek minket olyanoknak, akik bajt keresni jönnek, hanem békés utazóknak – jegyzem meg csendesen ahogy haladunk a vár felé, és már olyan közel járunk hozzá, még egy kicsit és teljesen gond nélkül oda is jutunk. Vagy nem…
Reflektor fény kissé rosszul esik a szememnek és ösztönösen takarom el a kezemmel a szemeimet. A hang ami megszólal az legalább közös nyelven teszi, de amit mond, az már nem annyira jó.
- Azt hiszem nincs választásunk, tegyük amit mondanak. – jegyzem meg a többieknek, és ha nincs bármi ellenkező ötlet, ami nem kever minket bajba, akkor hunyorogva ugyan, de inkább megadóan feltartom a kezem, majd megfordulok, hogy lássák a pisztolyom miközben egyik kezemet fent tartva oldalt kioldom a pisztolytáskám tartó szíjjat, majd óvatosan előre dobom a fal irányába. Ezután szó nélkül térdelek le úgy, hogy lássanak, majd terpeszbe lerakom a kezeim az útra és lefekszek a hasamra, rá simulva. Nem tudjuk hányan is vannak, azt se, hogy mennyire felszereltek, így a magam részéről nem akarok kockáztatni. Nem kéne, hogy bármelyikünk lőtt sebbel legyen gazdagabb, főleg, hogy eléggé minimális felszereléssel pottyantunk át ide, akár hol és akármikor is vagyunk.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Szer. 08 Május 2019, 19:03


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 2 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokatVégül sem az erőbűvész, sem a kalandornő nem jutott semmire, így közelebb merészkedtek. Chamm nem volt bátortalan, felzárkózott melléjük, így őt is készületlenül találta a sírfelirat. Azonnal felismerte a nyelvet, és habár nem mindent tudott kiolvasni - nem azért, mert műveletlen lett volna, csak archaikus szavakkal volt tele, amiket már nem használnak az átlag Mandalórok -, de a lényeg kijött. Egy kicsit vakarta a fejét, mielőtt Yanának választ adott volna.
- Szóval annyi, hogy ez Mandalore terület - jelentőségteljesen néz Siqsa-ra, de nem gúnyosan, csak jelzi, hogy az eddig felhozott vádjai éppen most semmisültek meg, még akkor is, ha szerencséje volt. Aztán lefordítja a két nőnek a sírfeliratot. - Itt nyugszik Dodhorn Harert, a Harert klán Aliit'alor-a - feleli végül, majd tovább gondolkodik, hogy ki lehetett a nő. Ez a klán nem rémlik neki, talán a Jedi háborúban alkothattak szerepet, vagy még korábban, az aranykorban. Aztán elkezdi felidézgetni magában a női Aliit'alorokat, és azt, hogy látott-e korábban koponyás sírhelyet komolyabb Mandalortól. Ugyanis ők általában tömegsírokba temetkeznek, hiszen a test csak egy eszköz, nem számít, csak a lélek.
Romok - Page 2 GYaADmt Romok - Page 2 AJs6qcK Romok - Page 2 QxmrHLp Romok - Page 2 ArRaTVO Romok - Page 2 H4PhATB Romok - Page 2 DVqHvUTRomok - Page 2 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 08 Május 2019, 19:22

Megtudnak néhány új dolgot az erő nexusról. Például, azt is, hogy Jivi rosszul sejtette és csak mert a templom egy nexus közelébe épül attól még ez nem hétköznapi. Vannak bolygók ahol kerülik is a nexusokat. A sejtései kapcsán pedig a mestere megjegyezte, hogy bizonytalanok. Ezzel Jivi is tisztában volt, de igyekezett valamit megállapítani ami alapján eldönthetik, hogy mit szeretnének csinálni.
-Akkor ami bizonyos lehet, az-az, hogy a terraformálás után járunk.
Ami, persze továbbra se mond túl sokat. De az is előfordulhat ezek szerint, hogy a helyiekkel nem is kell majd kapcsolatba lépniük. A mestere sejtéseit érdeklődve hallgatta. Egy dologban volt még bizonytalan amit szeretett volna még megtudni.
-És ha megtaláltuk a nexust akkor ott milyen módszerrel próbálkozhatunk majd, hogy visszajussunk? Nem emlékszem mi történt amiért idekerültünk se.
Talán az ahogy az erőt használták okozott valamit. Persze ha a mestere nem tudja akkor se jön Jivi zavarba. Haza kell majd jutniuk. A hirtelen felvillanó fény őt is meglepte. A felszólaló mondatait pedig igyekezett minél gyorsabban értelmezni.
~Grófnő és nem Lady. Kijárási tilalom viszont...Nem tudom. Lehet, hogy én talán el tudnék tűnni, de a cathar lánynak igaza van. A többiekre is gondolni kell.~
Hacsak a mestere nem ad más parancsot Jivi is lecsatolja az övét és lefekszik a földre.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 08 Május 2019, 21:53

Aeyaj

A mester szavai közben a fejemet csóváltam. Nem azért, amit mondott, hanem attól, ami emléket eszembe juttatott. Még azelőtt történt, hogy tanulás okán elhagytam a templomot. E'ron lovag szerencsétlenségére összefutott velem és az új mesteremmel. Ez roppant nagy meglepetés volt mindenkinek, főleg neki, mert a helyzet gyorsan kínossá vált, mikor a mesterem bármilyen előjel vagy figyelmeztetés nélkül húzott be neki egyet és nem is kicsit. Nekem meg fogalmam sincs, hogy a legjobb barátnőmnek miképp fogom elmondani, hogy a mesterem megütötte a férjét.
- Egyszóval bíznunk kell az Erőben és szándékaiban. - szólaltam meg úgy a mester szavaira, ahogy mintegy válaszként Jivi kérdésére is azzal kapcsolatban, hogy mit teszünk, ha a nexushoz érünk.
~ Csoda lett volna, ha simán és gond nélkül sikerül bejutni. - futott át a gondolat a fejemen miközben a fénykardjaimat letettem a földre és arccal a földre feküdtem magam is, ahogy utasítottak. Bizonyos volt, hogy nem az őröket kell meggyőzni arról, hogy békével jöttünk, hiszen ők csak a munkájukat végzik.

Siqsa

Arra, hogy Yana csatlakozott mellém mosolyogtam. Kezdtem megérteni, hogy Hiuval nagyúr mit talál benne érdekesnek , persze a tudásán kívül.
Akaratlanul is nevetés tőrt fel belőlem a mandaloriai szavaira és viselkedésére. Nagyon rég esett ilyen jól valakinek a hasztalan próbálkozása.
- És ezzel akarja igazolni a tettét? Hogy egy sír miatt ez "mandaloriai" terület és azon felül "biztonságos"? Gondolom ez mandaloriai humor lehet, vagy valami hasonló. - adtam hangot is a gondolataimnak és szánakozva néztem a férfirr a hasztalan próbálkozása miatt. Tényleg kár, ha egy urdrarr jobban ismeri a törvényeiket, mint ő maga.
- Tudtommal ez a bizonyos Harert klán jelenleg nem létezik. Egyáltalán volt ilyen, vagy ezek szakadárok lehetnek? - kérdeztem első sorban a mandaloriaitól miközben immáron közelebbről próbáltam kideríteni, hogy mi tarthatja a gömböt a levegőben. Gépre gyanakodtam első sorban.

_________________
Romok - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 2 FUn312o
Romok - Page 2 6fZaEMM
Romok - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 09 Május 2019, 00:00Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. május 13. (hétfő)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:15 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4V - Én soha sem hallottam még ilyen nevű klánról - állapította meg Jana.
Chamm pedig gondolkodni kezdett, ahogyan a klán vezéreket sorolta fel nem ugrott be neki semmi, a jedi háború húsz éven belül volt, akkor már nem létezett ez a klán. Női klán vezérekből meg nagyon sok volt, most is volt több, még egy togruta is. A koponyákról azonban kezdett rémleni neki, vagy volt egy klán, aki soha sem tartotta be a vallásukat, a Mandát, még nagyon-nagyon régen. Ők éppen ezért nem is tömegsírokba temetkeztek, hanem díszes sírokat emeltek maguknak. Manapság eretneknek tartják őket és eléggé közutálat tárgyának tekintik ezt a klánt, ami még a mandaloriai ősidőkben is már létezett és később úgy 5-6.000 évvel ezelőtt haltak ki. Ők voltak a Harert klán. Ami még eszébe juthat róluk, hogy akkoriban olyan régen még nem gyűlölték annyira az Erőhasználókat a Mandaloriak mint manapság, a Harert klánban pedig nem is egy volt. mindközül a leghatalmasabb pont Dodhorn, aki azon felül, hogy a klánjának vezetője volt, aki roppant ambíciózus nő volt. Egy ideig még Mand'alor is volt, egészen addig, amíg nem érte be a kicsi birodalommal és mivel sötét oldali erőhasználó volt, megölte az egyik Sötét Tanács tagot és a Birodalom egyik vezetőjévé vált. Ekkor a saját klánját áttelepítette egy ismeretlen bolygóra, ahol a Birodalmon belül létrehozta Új-Mandaloria-t. Később azon a bolygón is halt meg sok-sok évvel később és a sírja is ott van, de soha senki sem találtam meg. Eddig.
Ha Chamm ezt megosztja a többiekkel, akkor Yana ismét füttyent egyet.
- Wow megint. Akkor remélem valami jó kis sith ereklye, vagy hasonló is lesz itt. Megpróbáljuk felbontani a sírt? - kérdezte vigyorogva.
Közben Siqsa próbálta megtalálni, hogy mi tartja fenn a koponyát, az Erőben nem talált semmit, de ahogyan körbenézett a plafonon és a falaknál látott a falba épített eszközöket, amik pont ráirányulnak a koponya gömbre, így az, hogy technológia teszi megerősítést nyert.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:15 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsxJe mester bólintott Shani kérésére, hogy majd elmond egy-két dolgot azzal kapcsolatban, amit a lány kért.
- Valószínűleg a sötét oldali zavarok és az, hogy nem lett teljesen uralva az Erő a közelében okozta mindezt. Azt még én sem tudom, hogy miként tudjuk megoldani, ahhoz vizsgálat alá kell vetni ezt a Nexust.
Amikor megérkeztek a város határához, akkor Je mester is úgy döntött, hogy a legjobb lesz az, hogyha teszik, amit kértek a katonák. Konzul révén igyekezett elkerülni mindenféle konfliktust, ezért is tett így és intett a fiataloknak, hogy ők is tegyenek így. Ha mindenki megtette, akkor jöttek ki a katonák, hogy megnézzék a csapatot. Azonban ekkor az események nem várt fordulatot vettek, a katonákon látszott, hogy megdöbbentek azon, hogy miként is néz ki a társaság. Mivel épp mindenki megszakította a kapcsolatot az Erővel, így érezni nem éreztek semmit sem, csak a megtorpanást láthatták.

- Ezek démonok! - kiáltott fel az egyik.

Még mielőtt bárki bármit szólhatott, vagy tehetett volna lövések záporoztak rájuk, szerencsére csak kábító és mindannyian elvesztették az eszméletüket. Fogalmuk sem volt, hogy mikor kezdtek magukhoz térni, mindenkinek átlagos, kábult, fásult dolog volt ez. Egyedül Aeyaj volt az, akinek e mellé még valami betársult.

Úgy érezte, mintha Rhys közelségét érezné, az életköteléknek köszönhetően, de mégsem teljesen. Sötétséget érzett, olyan erős sötét oldalt, amit még életében korábban soha sem, sem Ruusanon, sem az eredeti verziójával, de még a macskanővel kapcsolatban sem az űrállomáson. Félálomszerű állapotban először csak egy arany-vörös szempárt látott, majd egy arcot is. Első néhány pillanatban, mintha Rhyssa-t látta volna, de utána az arc egy sith nőjét vette fel.

A következő pillanatban pedig ő maga is felriadt, ahogyan a többiek is. Mindannyian egy cellában feküdtek a földön, hideg kövön, nem messze tőlük Je mester meditációs pózban meditált. Itt már igencsak érezni lehetett a Nexus közelségét, nagyon közel voltak hozzá. Ekkor hirtelen beszédet lehetett meghallani. Aki hallotta már, az felismeri, hogy ősi urdrarr/sith nyelven szólalt meg egy nő. Ugyan érteni nem értették, de megvető, undorodó hangsúly ütött meg. Ha felnéztek, akkor kiláttak a rácson a folyosóra, akkor egy fiatal vörös urdrarr sétált oda eléjük.
Romok - Page 2 Ou2rWMx

Romok - Page 2 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Vas. 12 Május 2019, 16:01Romok - Page 2 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Ahogy még haladunk a város felé, úgy a mester bólint a kérésemre, amiért nagyon hálás is voltam. A beszélgetésre is figyelve gondoltam egy kicsit a Nexus-on, és azon, hogy hát miként is tudnánk újra elérni mindezt, bár ha csak a sötét oldal kell, akkor talán elég, ha kinyúlok az Erőfelé és nem szakítom meg a kapcsolatom vele míg vissza nem jutunk, hiába érzem azt amit elkezdtem itt érezni, és ami miatt nem nyúlhatok ki az erőért. Bár erről majd Je mesterrel kell beszélnem. Igaz kételkedtem, hogy ilyesmi megoldás lenne, inkább valami jóval világosabb oldali dolog.
A falnál ahogy mind eleget tettünk az őrség kérésének, azonban miután kijöttek valami megváltozott.
~ Démonok? ~ villant át az agyamon, majd mire bármit tehettem volna, már tüzet is nyitottak és a világ elsötétült

Nem tudom mennyi idő is telhetett el, de mikor magamhoz térek, akkor csak kábult vagyok és csak úgy nézek körbe, hogy hol is vagyok, merre vannak a többiek, majd magamon. Lassan feltolom magam közben térdelésbe, hogy sarkaimon üljek kicsit amíg átnézem magam annyira, hogy nincs e olyan sérülésem, amivel nem kéne ugrálnom, majd ha nem találok akkor a többiekre nézek. Je Mester láthatóan meditált már, és a Nexust is érezni lehetett, ami jó is volt meg nem is. Az Erőért nem akartam kinyúlni így csak fülelni kezdtem, miközben mancsommal megdörzsöltem a képem egy kicsit, miközben továbbra is a sarkamion ülve támaszkodtam a térdeimen. Kintről hallható volt egy olyan nyelv amit rémlett, hogy hallottam néha otthon, mikor elcsíptem pár szót, de sose értettem, sose tanultam, így most se tudok meg róla többet. De a hangsúly eléggé árulkodó volt, mire arrafelé néztem ki a rácsokon keresztül, de nem akartam jobban felállni amíg nem muszáj, csak úgy térdelve összeszedni kicsit magam, mielőtt esetleg más is tennék. Igaz nem igen tudok sokmindent tenni egy cellában, mint mászkálni, vagy kifelé nézelődni, de ez is elég, főleg, hogy társaságot is kapunk, egy vörös urdrarr nő képében, aki feltehetően korábban beszélt odakint.
Je mester felé pillantok, majd a többiekre, aztán a fiatal nőre, de egyenlőre nem szólalok meg. Ennél a helyzetnél jobb, ha a Jedik beszélnek én meg csak bölcsen hallgatok egyenlőre.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 12 Május 2019, 18:14

AEYAJ’GAMU


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Jedi Padawan
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Jivi Aco | Je Mester | Nyshani Ry Shami |

Romok - Page 2 Lj1OJWK

~ Ekkora hülyéket. - futott át a gondolat a fejemen, amikor az egyikőjük démonoknak nevezett minket. Rendkívül messze kellett a múltba vagy a jövőbe kerüljünk, hogy így vélekedjenek rólunk. Ha lehetséges, akkor még a szemeimet is forgatom mielőtt belém lőnek kábítólövedékkel... vagy élessel....
Egyértelműen kábítóról votl szó, vagy pedig nagyon fura lehet az Erővel való egyesülés, ugyanis a sötétség kézzel tapintható volt, már ha éppen képes lettem volna tapintani. Az bizonyos volt, hogy az Erő sötét oldalát ennyire még senkinél és semminél sem éreztem, pedig voltam már egy-két olyan helyzetben, ahol jelen volt. Először azt hittem, hogy Rhyssát érzem és az ő arcát is véltem látni, majd egy pillanat alatt egy urdrarr nő arcává változott vagy alakult át. Az is lehet, hogy mindvégig az volt, csak az én elmémmel játszott valaki trükköket.
- Ez már az első alkalommal is unalmassá vált.- utaltam a kábultságra és a fásultságra, amit vagy amihez hasonlót ma már volt balszerencsénk túlélni egyszer. Mivel relatíve csend volt körülöttem, nem tudom, hogy azért-e mert a többiek még nem tértek magukhoz, vagy csak nem szólaltak meg, de hallhattam a hangokat is kintről, ami leginkább arra hasonlított, amit a korábbi ásatáson hallottunk az MI-től. Ez kellemetlen deja vu érzést keltett bennem, hiszen reménykedtem, hogy ez alkalommal semmi ilyesmi nem fog történni. Közben persze felültem lótuszülésbe. Shani ahogy néztem már magánál volt, Je mester pedig meditált, vagyis nála is rendben volt minden, legalábbis remélem.
- Üdvözlöm, asszonyom. Elnézését kérem, hogy hívatlan vendégeivé váltunk. Az én nevem Aeyaj'gamu. Megengedi, hogy megkérdezzem, hogy önben kit tisztelhetünk és, hogy a katonái miért neveztek minket démonoknak? - megragadtam a kezdeményezést azért, hogy a fontosabb kérdésekre remélhetőleg választ kaphassak, természetesen illedelmes és tiszteletteljes hangsúllyal kezelve a szavaimat. A nő nevét leginkább azért kérdeztem, hogy tovább növeljem a békés tárgyalás esélyét, míg az utóbbit annak érdekében, hogy hátha sikerül kiderítenem, hogy mégis körülbelül mennyire régre, vagy későbbre kerültünk.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 LL4zCGMRomok - Page 2 Ks4MeNIRomok - Page 2 PAg9TOnRomok - Page 2 XBXXeVi

SIQSA POVOXA


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Urdrarr Tanonc, Becsületőr
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Chamm Varr'ighat | Yana Garr |

Romok - Page 2 VvhI1Wm

- Ezt valamilyen gép tartja fenn, kezdhetnénk azzal. - ajánlottam fel a lehetőséget Yana számára miközben neki is láttam, hogy megkeressem, hogy mégis hol lehet egy vezérlő vagy terminál ami működteti az egészet, ha pedig ilyesmi nem kerülne akkor jön a fizikai módszer azzal, hogy a vívótőrrel próbálom meg károsítani a technológiát, ami fenntartja a gömböt. Nem hiszem, hogy ennyitől összetörne, mármint ha leesik vagy valami, és ha esetleg ez nem indítana el valamiféle csapdát, ami elől menekülni vagy kitérni kellene, akkor a hámozást a gömbbel folytatom, mert most már érdekel, hogy van-e benne valami, vagy valaki csak egy üres, koponyákból álló gömböt lebegtet. Ha se csapdák, sem pedig bármi érdekes a gömbben, akkor maga a sír következik a kinyitási próbálkozások listájában. Ha véletlenül bárhogy is sikerülne valamiféle csapdát beindítani, akkor természetesen igyekszem védeni magam és kitérni az esetleges problémák elől.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 2 OCQ6vP9Romok - Page 2 XYzNey5Romok - Page 2 MGQ4BYJRomok - Page 2 Oe1e6xk

_________________
Romok - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 2 FUn312o
Romok - Page 2 6fZaEMM
Romok - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 12 Május 2019, 19:22

Ezek szerint Jivi okozta, azt ami történt. Nem épp a legkellemesebb dolog. Remélhetőleg meg tudják majd oldani, de ahogy elhangzott bízni kell az erőben. Persze Jivi attól még tesz erre megjegyzést.
-Persze, de ez nem zárja ki, hogy megbeszélhetnénk egy tervet. Csak a sikert kell az erőre bízni.
Jivi úgy tudja, hogy a bízz az erőben nem azt jelenti, hogy gondolkozás nélkül megyünk előre. A háborúban is ha így tettek volna akkor a köztársaság bebukik. Stratégiát is tanulnak sokan ahogy Jivi is a diplomácia során gondolkozhat előre. Viszont ha nem sikerül az-az erő akarata volt. Mikor előkerülnek a katonák mind úgy döntenek, hogy leteszik a fegyverüket. Csakhogy a helyzet nem úgy alakult ahogy tervezték. Démonoknak nevezték őket és tüzet nyitottak. Jivi fejében utoljára még végigfutott a gondolat, hogy közös nyelven hangzott el a szó.

Mikor magához tér érzi ahogy a sötét gondolatok megerősödtek. A nexus közelebb van. A mestere épp meditál. A többiek is ott vannak és látszólag nem sérültek meg. Valami cellában vannak. A beszédből nem ért semmit, de olyan mintha urdrarr nyelven beszélnének. Jivi egyszer hallott ilyet, de hasonló. A sith nő láttán a padawan nem tudta mi legyen. Egyelőre csak várt. Úgy érezte hozzájuk jön a nő. A padawan társa megszólította a nőt így Jivi is megszólalt.
-Üdvözletem. Jivi Ako vagyok.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Vas. 12 Május 2019, 21:09


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 2 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat- Hát nem tudom. Ha felnyitunk egy sith sírt, akkor az nem sith terület, igaz? Főleg, hogy ha nem sithek által birtokolt terület - von vállat a nevetgélő nőre, aki szerint viccel. Ő szerinte meg a nő nem ismeri pontosan a törvényeiket, de nem fogja kijavítani, mert nem érdekli már a fenyegetőzés és a gúnyolódás. - De én nem bolygatnám meg, ha nem muszáj. Ez egy volt Mand'alore sírja, persze a professzoré az utolsó szó - ennél többet nem mond el abból, amire rájött. Még, ha szakadárok is voltak, ez akkor is egy vezér sírja, aki akkoriban összefogta az egész népét. Így illene tisztelettel bánni vele, vagy legalább engedélyt kérni a mostani vezetéstől. Biztos benne, hogy nem lesz ilyen és Yana felnyitja a sírt. Arra figyel mindössze, hogy ne érje váratlanul semmilyen csapda és ki tudjon térni előle úgy, hogy ha kell megmentse a professzornőt. Végül is ez lehet az ő ittlétének az oka, mert a régészethez nem ért, a sith nő pedig elég kellene, hogy legyen, ha arról van szó. Közben felveszi a sisakot és aktiválja a rendszereit, ha tudja, abban a reményben, hogy a kristályok ereje ide nem ér el. Ha nem megy, akkor visszateszi a tartójára.
Romok - Page 2 GYaADmt Romok - Page 2 AJs6qcK Romok - Page 2 QxmrHLp Romok - Page 2 ArRaTVO Romok - Page 2 H4PhATB Romok - Page 2 DVqHvUTRomok - Page 2 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 13 Május 2019, 00:00Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. május 17. (péntek)


Romok - Page 2 4YDtbAB
Romok - Page 2 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:20 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 2 MyyWS4VChamm úgy döntött, hogy nem mond semmit sem arról, ami eszébe jutott erről az egészről. Siqsa és Yana voltak azok, akik elsőként nekiláttak annak, hogy megnézzék, hogy merre lehet az, ami irányítja az egész rendszert. Bár Yana inkább a sír környékén vizsgálódott, Siqsa jobban is körbe nézett. Csapára utaló nyomokat továbbra sem talált és Yana is úgy nézelődött, mintha nem érdekelte volna az, hogy lenne ilyen. Az erőhasználó végül is megtalálta a csarnok irányítókonzolját, ami nem volt más helyen, mint a trónszék két karfájában. Természetesen ezek is mando’a nyelven és betűkkel íródtak, így saját maga nem igen boldogulhatott ezekkel, csak Chamm volt az, aki eltudta olvasni ezeket is. Amíg Siqsa azzal és a kereséssel foglalkozott, addig Yana a sírral bíbelődött és végül egy hatalmas fémes kattanás, síró fém hang hallatszott, végül pedig ahogyan a kövek gördülnek egymáson. Ha a páros odanézett, akkor a sír teteje éppen besüllyedt magába a sírba és az egész behúzódott a talajba négy oldalra, a teljes emelvény. Így az egész ottani rész eltűnt és egy szintbe került a padlóval, illetve egy lefelé a sötétségbe vezető lépcső tűnt fel.
- Ilyesmivel… mármint még mélyebbre menő alagúttal, folyosóval nem sűrűn szoktam találkozni - mondta Yana. - Főleg, hogy itt meg sith feliratok vannak… mi a fene folyik itt?
A sisak és minden más abban a pillanatban kezdett újra működni, amikor a sír eltűnt és a lejárat meg előkerült. A falakon pedig valóban ősi sith rúnák látszottak.

Romok - Page 2 QbWUoYg
Romok - Page 2 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:20 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 2 JFiGGsxShani nem szólította meg a sith nőt, amikor megjelent és úgy tűnt, hogy Je mester sem vett róla különösebben tudomást. Elsőre Aeyaj volt az, aki nekiállt volna annak, hogy beszéljen, alig a második szónál tartott, amikor a mester felemelte a kezét. Ha Aeyaj erre nem hagyta abba a beszédet, akkor meg is szólalt, hogy ezzel fojtsa bele a szavakat.
- Elég padawan, ez nem a te dolgod - felelte kedvesen. - Hanem Jivi-é…
Itt egy pillanatra a saját padwanjára nézett, hogy ő vegye át a beszédet és az egész műveletet, révén ez az ő dolga volt, neki kellett volna ezzel kezdenie diplomataként.
- Már elég sok tudást átadtam, itt az ideje, hogy a dolgodat végezd és nem pedig mindig mások háta mögé bújni és csak bólogatni, hogy ők végezzék el helyetted a feladatot. Eddig kétszer már megtörtént ez, most harmadjára nem fog.

A hangja szigorú volt Jivi-vel szemben és az egészet tényleg ráhagyta. Ha a lányok közül valaki próbált volna megszólalni, akkor felemelte a kezét, hogy ne tegyék, ez most nem az ő dolguk volt.

Romok - Page 2 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 2 Empty Re: Romok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.