Romok

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Szer. 05 Jún. 2019, 22:27


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 4 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat- Ha lehet vedd fel, megnézném, hogy hogyan lehet elbánni egy ilyen döggel - dörmögi jól hallhatóan Yana hátának. Persze ez csak egy költői túlzás, biztos benne, hogy nem mutatnák meg még a tetemének sem, hogy hogyan sikerült megölni az állatot, vagy mit. Viszonylag jobb kedvvel megy tovább, még akkor is, a ha a harci láz gombja egy rövid időre bekapcsolt. A szakértők nem igazán szoktak menekülést javasolni, márpedig ez a kettő nem agyatlan barom, Yanába biztos, a másik pedig elég szabálykövetőnek tűnik, már a fellengzős stílusából is kinézte ezt.
- Kár, hogy nem valami szabványosabb a hely, akkor talán tudnék segíteni. Így csak tippelnék, hogy a sith lény mögött van az a szoba... - legalábbis ő biztosan olyan helyre tette volna, ahová a lény oda tud érni. Ha ilyen kemény ellenfél, még plusz őrség sem kell. Valószínűleg ezért nem is találkoztak eggyel sem még. Viszont nem osztja Yana elképzelését, hogy megkerülhető lenne a lény, maximum felesleges dolgokat találnak majd. Legalábbis számára biztosan azok lesznek. Amikor a terembe érnek újra megbolondulnak a műszerek, viszont tovább menvén visszatér minden a rendes kerékvágásba.
- Nem túl logikus, hogy a zavaró kristályok hatása pont egy semmitmondó terembe ér el. Jó, mondjuk a Monolithnak nem kell segítség, vagy lehet, hogy zavarná. Talán egy próbát megéri majd megdobálni vele - szól Yanának, miközben a hullákat kezdi vizsgálgatni. Ő ugyan nem antropológus, meg nem is sírrabló, de azért látott már pár lényt, szóval találgatni kezdi a dolgokat, amíg Siqsa az ajtóval bajlódik. Ha sikerül valahogy kinyitni, vagy van akkora lyuk, hogy átfér, ő is átfurakodik a keletkezett nyíláson, miközben veszettül figyel a műszerekre és a környezetre.

Romok - Page 4 GYaADmt Romok - Page 4 AJs6qcK Romok - Page 4 QxmrHLp Romok - Page 4 ArRaTVO Romok - Page 4 H4PhATB Romok - Page 4 DVqHvUTRomok - Page 4 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 06 Jún. 2019, 00:01Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. június 10. (hétfő)


Romok - Page 4 4YDtbAB
Romok - Page 4 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:45 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 4 MyyWS4V - Rejtélyek szféra, ha ők ráteszik a mancsukat valamire, akkor abból soha senki más nem tud meg semmit - mondta Chamm-nak. - De majd igyekszem felvenni, bár szívesen lennék közben a bolygó túl felén, vagy a bolygón sem.
Fejtette ki a véleményét az egészről, arra pedig bólogatott, hogy az érdekes cuccok bizonyosan ott vannak a lény mögött. Egyértelműen és határozottan. Odafent egyelőre a zárt ajtóhoz érkeztek, ahol Siqsa nem talált semmilyen zárnyitó szerkezetet. Elsőre úgy vélte, hogy megpróbálkozik Erővel kinyitni azt, mielőtt a fénykardos verziót választaná. A nő kinyúlt az Erőbe, ebből a két külső szemlélő annyit látott, hogy a kezét előre nyújtotta és valószínűleg igencsak koncentrál. Néhány pillanattal később Siqsa megtalálta az Erőben a nyitószerkezetet és azt aktiválva kinyílt az ajtó. Chamm és Yana csak annyit észlelt, hogy a nő csinált valamit és az egész kinyílt.
Ezalatt Chamm megtudta vizsgálni a tetemeket, nem volt rajtuk külsérelmi nyom, nem túl jó régies bőrpáncél volt rajtuk, nagyon réginek tűnő fegyverekkel. Jó két-háromszáz évesek is lehettek. Mostanra már semmilyük sem működött, minden lemerült, de talán gyűjtők fizettek volna ezekért a dolgokért valamennyit.
Odabent egy egészen archaikus vezérlőtermet találhattak, ami a hely állapotából kiindulva nem volt meglepő. Az talán igen, hogy amint beléptek a fények felgyúltak és a terminálok is kezdtek életre kelni. Biztonsági rendszer, vagy efféle nem kapcsolt be, mindenki biztonságban volt és minden felszerelés is működött.
- Azt hiszem, hogy talán szerencsénk lesz a korábbi kívánságot tekintve - nézelődött az ajtóból.

Romok - Page 4 QbWUoYg
Romok - Page 4 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:45 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Jivi szavai után a kedves hang megszólalt ismét.
- Nem érted, ez nem arról szól, hogy te meghalsz. Hanem az, hogy a narcisztikusságod, aminek most adsz tanulságot végtelen butasággal párosul. Nekem nem tudsz hazudni, én a lelkedbe és a szívedbe látok. Nem csak hiszem, hogy görcsös ragaszkodás, hanem az. A szívedben ott a félelem, a rettegés, ami lassanként eluralkodik rajtad. Nem követed a parancsokat, okosabbnak hiszed magad másnál, fennhéjázol, nem veszed emberszámba a mesteredet. Mielőtt tiltakozol, ha tisztelnéd, megfogadtad volna, amit mond, mint a másik két társad. Ez az a próba volt, amire pár hete azt hitted, hogy nevetve megcsináltad. Nem, sem akkor, sem most. Nem vagy jedi, és valószínűleg nem is leszel. A tetteidnek következménye van, ha ez nem csak egy próba lett volna, akkor a társaid a tetteid miatt már ötször haltak volna meg miattad. Először, amikor szavakkal próbáltál hatni az őrökre, pedig megmondták, hogy démon vagy, a mestered, hogy tégy úgy, ahogyan ők akarják. A folyosón, amikor a mestered szavaival ellentétben megint a társaiddal törődtél volna. Ugyanez kint, majd amikor elvesztetted a fejed a mestered halálára. Ha a valóság lett volna, akkor sötét oldaliként mindenkit lemészárolsz…
Itt csöndben maradt pár pillanatra.
- Ez az egész látomás miattad volt. A ragaszkodásoddal, azzal, hogy a tetteidre nem figyelsz, csak másokkal törődsz, de ezzel nem megváltást hozol nekik, hanem csupán kínt és szenvedést, illetve halált! A macska lány is meghalt a próbája során, amibe te hoztad. A mestered szerinted hogy érezheti magát miattad? Ahogyan a csápos lány is szenvedésekkel teli választás kellett, hogy meghozzon és az egész helyzet örökre megváltoztatta őt. Miattad. Önző, alávaló módon másokra hagyod a munkát, az égi városban hagytad, hogy a sárkányhölgy végezze a te munkád. Majd a barlangban is saját mocsaradban süppedtél, miközben mások dolgoztak helyetted. Vagy épp az ősi gonosz rakatánál az alkalmatlanságod miatt majdnem százezrek haltak meg. Fennhéjázva ültél a többiek között senkinek sem válaszolva, mintha jobbnak hitted volna magad náluk. Utána meg miután magadba engedted a rakatát és ő távozott elbújtál, mit sem törődve közel százezer ember félelmével, rettegésével.
A szavai kedvesek voltak, nem vádló volt, csak pusztán tényeket közölt.
- Az élet nem olyan, hogy csak te tanulsz belőle, elég időd volt, életed jelentős részét tanulással töltötted, de semmi sem ragadt rád. A tetteid alapján két dolgot láttam, egyik, hogy mindenkit kihasználsz magad körül, hogy ők tegyenek mindent helyetted utána pedig magadat mártírnak állítod be, hogy ne derüljön ki az alkalmatlanságod. Azaz úrnő, aki itt élt a robbanás előtt megirigyelhette volna tőled mindezt…
Itt ismét elhallgatott, hogy Jivi emészthesse a dolgokat.
- Ez az egész arról szólt, hogy ismered-e önmagadat és feltudsz-e nőni ahhoz, hogy azt az utat járd, amin most vagy. De azt sem ismerted fel, hogy mi a feladat, pedig a mestered elmondta. Átadta a tudást, amivel meg kellett volna tudod menned, de te… csak kiragadtál egy kontextust a mondandómból és arra koncentráltál. De választanod kell… igazából halottnak kéne lenned, három lehetőséged volt a próbára, csak most a nyolcadiknál, vagy tizediknél jársz, ha most is „meghaltál” volna ezen gondolatok és szavak közben, is megtörtént volna minden alkalommal, amikor helytelent gondolsz, vagy teszel…
Itt a fény némileg vibrált, mintha az, aki beszél mozgott volna, de továbbra sem látszott.
- De nem vagyok gonosz, így hagylak élni. De választanod kell és egyik sem lesz kellemes. Maradsz olyan, mint most vagy és így mindenkire továbbra is kínt és szenvedést hozol. Vagy magabiztos és erős lehetsz és nem fognak nyomasztani többé azok a gondok, kellemetlenségek, mint most.

A lányok földön fekve tértek észhez, révén mind a ketten álltak, amikor az egész bekövetkezett. Mind a ketten igencsak értetlenek voltak és nem tudták hova tenni a dolgokat. Aeyaj szerencsére az Erőt használva le tudja magát nyugtatni a tanult módon, bár picit nehezebben, mint máskor. A kérdések ezek után hangoztak el és a két lány igencsak erősen érezhette a Jivi-ből kiáradó zavart az Erőn keresztül, mert az ébredéskor már egyikőjük sem volt elvágva tőle.
- Nem, nem próba volt, legalább is nem olyan tekintetben, mint a jedi próbák. A Nexus tett minket próbára, a padawanom generálta az egészet a saját magában levő kétségekkel és azzal, hogy nem tudja az érzelmeit kordában tartani. Nem lett volna szabad idehoznom őt, sajnálom, hogyha miattam bármelyikőtök is szenvedett a látomás során.
Mondta lehajtott fejjel a mester.
- Már intézkedtem, hogy vigyék el innen, igazából nem tudom, hogy felfog-e valaha is ébredni… Ti hogy vagytok? Felőled változást érzek padawan, valami megváltozott a Nexus miatt. Az egész látomást, vagy „jelenetet” a Nexus idézte elő, mi végig itt voltunk, csak eszméletlenül, nem telt el túl sok idő, de mégis csatlakoztunk, kapcsolódtunk a múlthoz valamilyen szinten. Minden Nexus más-más, ez volt, ami a várost elpusztította. Én sem értem jobban, a tudósainkat kellene megkérdezni erről Coruscanton.

Romok - Page 4 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 09 Jún. 2019, 20:47

Jivi elmondta amit szeretett volna majd hallgatott. A hang bár kedvesen hangzott, de főleg azzal ahogy fogalmazott elég durva volt. Mások valószínűleg egyből hangosan kétségbe vonták volna ezeket a vádakat. Jivi viszont tényleg elgondolkozott. Ismét azokat a vádakat kapta amikkel mindig szembe kerül. A mestere arra kérte, hogy a képességeihez méltón oldja meg a feladatot. A diplomáciát tanult. Ha kivégezni viszik és úgy, hogy nem tud senkivel beszélni nem ér semmit ezzel a tudásával. Megtehette volna, hogy hagyja, hogy vigyék és tényleg úgy hal meg mindenki miatta, hogy nem is tett semmit, de megpróbált észrevétlenül segíteni nekik a helyzetének megfelelően. Az lett volna vajon a helyes döntés ha hagyja magát megöletni és nem tesz semmit? A mestere, azt akarta volna azzal, hogy oldja meg a képességeinek megfelelően a feladatot? Azzal pedig talán ha igaza is van a nőnek és akármit tesz csak pusztulást hoz mindenkire, de nem tudja mit tegyen. Mondjon le arról, hogy tesz valamit a világért? Persze ha olyasmit tesz ami a maga kis világában hasznos és senki nem szenvedhet miatta jó megoldásnak tűnhet. Jivi-ben már felmerült ez az ötlet is. Hogy elvonul és valami kis semmilyen munkát végez. Tényleg ez lenne az ő sorsa? Az erő által rá kiszabott út? Alapból nem érti, hogy mit jelent, hogy nem figyel a saját tetteire csak másokkal törődik . Azt, tudja, hogy ezzel okoz nekik szenvedést. Ő segíteni szeretne, de egyszerűen képtelen rá. Mindig ez történik. Legyen magabiztos és erős? Ezt vetik most a fejére, hogy nem akarja feladni.  Nem fél a haláltól, de ha tud akkor próbál segíteni másoknak, de mindig szenvedés lesz a vége. Igyekszik megoldani a feladatait, de nem sikerül és mégis próbálkozik és tanulni szeretne belőle. Igyekszik mindent úgy tenni ahogy mondták, de végül nem sikerül. Minden, azt mondja, hogy a legkönnyebb dolga akkor lenne ha feladná, hogy jedi legyen. Nem érti. Sok kérdése van és a válaszok is zavarosak és bizonytalanok.
-Eddig, azt mondtad, hogy nem vagyok jedi-nek való. Már így is nárcisztikus vagyok és a vágyammal, hogy másokért bármit tegyek csak kárt okozok. A mesterem pedig nem tisztelem. Erős csak akkor szeretnék lenni ha, azt az erőt tudnám használni. És a szavaidból én úgy értettem, hogy így is túl magabiztos vagyok. Valóban az önbizalomhiány és a gyengeségem az oka, hogy semmi sem sikerül? Úgy érzem, hogy nem akarsz nekem rosszat. Hálás vagyok a tanácsért és sok mondatoddal kapcsolatban én is így érzem. De sok kérdésem van. Úgy érzem nem ilyen bizonytalan válasszal kellett volna szolgálnom. Tudni mi a helyes út.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Vas. 09 Jún. 2019, 21:42


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 4 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat- Nagyon ügyes - ciccent egyet az erőhasználó megoldására. Végül is kinyitotta az ajtót, szóval minden rendben volt. A lényeg, hogy befért, és be is ment a nőj után, miközben fedezte a hátukat. Azért egy régi pisztoly méretű fegyvert eltett magának, hátha életre lehet még kelteni. Ki tudja, hogy mire lesz még ez jó. Aztán mikor körbenézett és a fények felgyulladtak elmosolyodott.
- Ez lehet az irányítóterem, nem véletlenül lehet a másik oldalról zárva - próbálta kitalálni, a lehetséges funkcióját a teremnek. El is kezdett keresgetni kameraképeket, vagy ahhoz hasonló konzolokat, amik azt mutathatják. A legjobb, ha le tudnák tölteni az alaprajzot, abból valószínűleg már az is kiderülne, hogy mi ez a hely.
- A robotnak ez aranybánya lesz - jegyzi meg, miközben tovább nézelődik.

Romok - Page 4 GYaADmt Romok - Page 4 AJs6qcK Romok - Page 4 QxmrHLp Romok - Page 4 ArRaTVO Romok - Page 4 H4PhATB Romok - Page 4 DVqHvUTRomok - Page 4 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 10 Jún. 2019, 00:00

//A kései írások miatt, mert forma 1-et néztem, pénteken lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 13 Jún. 2019, 20:59

AEYAJ’GAMU


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Jedi Padawan
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Jivi Aco | Je Mester | Nyshani Ry Shami |

Romok - Page 4 Lj1OJWK

- Nem az ön hibája, mester. Nem tudhatta előre, hogy ez lesz és bizonyára az Erő akarata érvényesült, még ha ez is lett a végkimenetele. - próbáltam nyugtatni a mestert, vagyis nem nyugtatni, csupán csillapítani az érzést benne, hogy mindez az ő hibája. Az Erő akaratával szemben nem tudunk viaskodni, hiszen mi csak nagyon kis mértékben tudjuk irányítani annak a folyását. Valószínűleg, ha nem itt, akkor valahol máshol történt volna meg mindaz a padawannal, ami megtörtént. Nem kizárt az se, hogy máshol komoly károkat is okozhatott volna.
- Csak tippelni tudok, hogy mi történt. Vagy a múltban velem tett változtatásokat törölte el a nexus, vagy pedig felülírta esetleg megkerülte azokat. Ez kifejezetten új és zavaró, hiszen mindaz ami nélkül eddig éltem és élni tudtam, az jelen van és folyamatosan. Ez viszont bizonyosan az általam meghozott döntés hatására volt, nem pedig amiatt, amit a padawanja okozott. Lehet, hogy emiatt hálásnak is kellene lennem önnek, hogy elhozta Jivit ide. - eléggé zavaró volt, hogy a legkülönbözőbb érzelmeket váltottak ki bennem már csak a saját szavaim is. Valószínűleg ha nem itt lettem volna és nem társaságban, akkor talán az egész szókincsemet végigpróbáltam volna azért, hogy kiderítsem melyik szó mit válthat ki belőlem és hogy miért. Nem keveset kell majd mindezen meditálnom és bizonyos személyekkel beszélgetnem, hogy jobban és újra megismerhessem saját magamat.
- Kérhetek egy kis segítséget a talpra álláshoz? - szólaltam meg végül újra hol a mesterre, hol pedig a farghul lányra nézve, hiszen nem voltam biztos benne, hogy szédülés vagy rosszullét nélkül talpra tudnék-e állni és nem akartam, hogy a mai napon enyhe agyrázkódás miatt is fejfájásom legyen azért, mert dúrván találkozom a kőpadlóval.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 4 LL4zCGMRomok - Page 4 Ks4MeNIRomok - Page 4 PAg9TOnRomok - Page 4 XBXXeVi

SIQSA POVOXA


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Urdrarr Tanonc, Becsületőr
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Chamm Varr'ighat | Yana Garr |

Romok - Page 4 VvhI1Wm

- A hozzáértők kinn tartására szolgál. - közöltem a mandaloriai megjegyzésére miután sikeresen kinyitottam az ajtót, az Erő használatával, és szemünk elé tárult egy irányítóterem. Nem hittem volna, hogy ilyen könnyedén teljesül egy kívánságom.
- Ha így tudom, akkor végtelen mennyiségű relikviákat és hasonlókat kértem volna. - kacagtam Yana kívánságomat érintő szavaira. Valóban kérhettem volna valami grandiózusabbat is, ami megkönnyítette volna a dolgunkat, de már ez is volt valami.
- A mandaloriaiak nem tudnak terminálokat használni? - cukkoltam a férfit tovább arra, hogy a helyet aranybányának nevezte a droid számára. Természetesen ettől függetlenül munkára utasítottam a droidot, de nem ültem le és dőltem hátra, hanem én is odaléptem az egyik terminálhoz, hogy átnézhessem mégis milyen információkat rejthetnek, vagy legalább egy alaprajzot vagy hasonlót jó lenne kinyerni innen.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 4 OCQ6vP9Romok - Page 4 XYzNey5Romok - Page 4 MGQ4BYJRomok - Page 4 Oe1e6xk

_________________
Romok - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 4 FUn312o
Romok - Page 4 6fZaEMM
Romok - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 14 Jún. 2019, 00:00

Romok - Page 4 Mlhow1GHidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. június 18. (kedd)


Romok - Page 4 4YDtbAB
Romok - Page 4 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:50 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 4 MyyWS4V - Igen, annak néz ki - válaszolta Yana is Chamm-nak.
Bárhol is volt a bolygón, aki erőérzékeny, vagy erőhasználó volt szinte azonnal érezte, hogy valami gond van, az eddig Erőben semlegesnek érződő bolygón változás állt be, az egész az egyik pillanatról a másikra sötét oldali erőket kezdett kisugározni magából. Azt mindenki látta, hogy ég bevörösödött, vörösös villámok kezdtek mindenfelé cikázni a nap pedig teljesen feketének látszott. Az irányítóterem monitorain megjelent ez a külső kép, így Chamm, Siqsa és Yana is látta .Sötét oldali energiák kezdték a teljes bolygót megfertőzni, berágták magukat a bolygó szívéig, megfertőzve minden és mindenkit, aki a bolygón él. Az egész végül egy hatalmas erőrobbanással ért véget és ez jutatta el mindezt mindenhova, a bolygón az összes erőhasználó, vagy erőérzékeny elvesztette az eszméletét és egy Erőlátomásban volt részük.
Egy bolygót láttak, ami teljes mértékben halott volt, ősi romokat, egy napfogyatkozást és a földből előtörő és az égbe menő beteges zöldes fényt. Az egész hullámszerűen terítette be a helyet, csak úgy, mint itt ezen a bolygón a sötét oldal az előbb. A bolygóról nem lehetett tudni, hogy melyik, a csillagok az égen sem árultak el sokat, főleg, mert a fény elég hamar el is rejtette őket. ami érdekesebb volt, hogy a fény hatására a halott földből növények kezdtek kinőni, halott állatok tetemei, csontvázai álltak össze és élőlényként távoztak, riadtan kezdtek futni. A kiszáradt tavak, patakok, folyók, óceánok elkezdtek újra vízzel feltöltődni…
Hirtelen éles váltás történt és ezúttal az Onderon gyönyörű bolygója látszott, ahol az előzőek pontosan ellentéte játszódott le. Nem az élet tért vissza a bolygóra, hanem a sötét oldal erejétől az egész planéta haldoklani kezdett…
Romok - Page 4 CMIVD0q

Chamm és Yana  ebből a kinti fényeket, és hasonlókat látta és azt, hogy mellettük Siqsa összeesett, pár perc múlva tért csak magához némileg zavartan. Közben maga a templom remegni kezdett és nem akarta mindezt abbahagyni. A terminálok hangosan riadó hangon visítottak. Siqsa ezekre kezdett magához térni, a körülményekhez képest jól volt, de ezúttal érezte a sötét oldal erejét is, ahogyan mostanra az egész bolygóba beette magát. Az egésznek olyan érzése volt, mintha Korriban-on, vagy éppen Ziost-on lett volna…
Ezalatt és az elmúlt percekben is a droid dolgozott is, vagyis tette volna, mert a riadóval együtt a rendszer le is zárt.
Néhány pillanattal később egy kissé rekedtes női hang szólalt meg a hátuk mögül az ajtó felől.
- Elárulnátok, hogy mégis mit kerestek a sírboltomban? Vagyis egykori sírboltomban? - kérdezte a hang.
Ha hátrafordultak a hang irányába, akkor egy magas ősz hajú, de fiatal nőt láthattak meg az ajtóban. A falakon levő képek alapján felismerhették, hogy ez bizony Dodhorn Harert, a Harert klán egykori Aliit'alor-a volt. Teljes életnagyságban és határozottan élőként.
- Nos? - kérdezte újra.

Romok - Page 4 QbWUoYg
Romok - Page 4 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:50 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


- Igen diplomáciát tanultál, de egy végrehajtó, egy katona hol szólhatott bele a felettesei parancsába? Sehol, ha meggyőzöd és beszélsz hozzá lehet, hogy őt is kivégzik, mert megszegi a parancsot. Ha figyeltél volna a tanulmányaid során a kivégzéseket, büntetés végrehajtást szinte mindig végignézik a kompetens személyek. itt sem lett volna másképp, őket kellett volna meggyőznöd, nem pedig azt, aki nem tehet semmit - válaszolta a Nexus Jivi gondolataira.
Szinte érezte, hogy megcsóválja a fejét a Nexus és felsóhajt, mintha ez lehetséges lett volna.
- Belegondoltál abba valaha is, hogy a buzgóságod, hogy segíteni akarsz okozhatja mások vesztét? - kérdezte. - Senki sem kérte, hogy meghalj, a próbád az volt, hogy viselkedj jedi diplomataként, amikor nem úgy tettél, ami elvárható attól, aminek egész életedben tanultál, tanítottak haltál meg. Ez nem arról szól, hogy félsz-e a haláltól, vagy sem, köze sincs hozzá. Rá akarod kényszeríteni másokra a segítséged, érdekel, hogy kérnek-e belőle? Nem. A legtöbbször az a legnagyobb segítség, hogy hagyod, hogy más megtanulja a hibákat és hibázzon. Abban vagy túl magabiztos, hogy azt hiszed, hogy mindenki a segítségedet akarja, mintha körülötted forogna a világ. Mivel nem tudtál dönteni és kétes választ adtál életed eddigi legfontosabb kérdésében nem számít. Már egyik válasz sem számít, milliók életét befolyásoltad és engem is önön „pusztulásomba” taszítottál… - felelte a Nexus fáradtan.
Ekkor a világ hirtelen vörösödni kezdett a nyugtató hófehér fényből. Jivi arany-vörös szempárt látott meg, majd vöröslő kezet, ami kinyúlt felé és megrántotta a semmit. Legalább is annak tűnt, Jivi pedig olyan szintű fájdalmat érzett, amit még soha sem, mintha a lelkét tépték volna ki, igazából pontosan ez történt. Jivi látta a saját testét és Jivi látta a saját lelkét egymás közelében. A fizikai test szemei arany-vörösbe fordultak, míg a másik fél erőszellemként volt jelen. Egy hatalmas robbanás rázta meg ezt a világot… és számára minden elsötétült.

Je mester bólogatott azon, amit a lány mondott, majd pedig a kezét nyújtotta, hogy felsegítse a földről. Láthatóan elmerengett a dolgon, nem azon, ami a nyugtatására szólt, hanem arról, amit Aeyaj az érzelmeiről mondott.
- Igen, az Erőnek nagy hatalma van, elképzelhető, hogy ilyesmire is képes, ha az urdrarr-on képesek szörnyeket teremteni, akkor a világos oldal kijavítani a hibá… - akadt el a hangja.
Odakint, a valóságban a többiek szinte azonnal érezték, hogy valami gond van, az eddig semleges Erő Nexusban valami változás állt be, az egész az egyik pillanatról a másikra sötét oldali erőket kezdett kisugározni magából. Az ég bevörösödött, vörösös villámok kezdtek mindenfelé cikázni a nap pedig teljesen feketének látszott. Sötét oldali energiák kezdték a teljes bolygót megfertőzni, berágták magukat a bolygó szívéig, megfertőzve minden és mindenkit, aki a bolygón él. Az egész végül egy hatalmas erőrobbanással ért véget és ez jutatta el mindezt mindenhova.
A robbanás után Je mester, Aejay és Shani is elvesztették az eszméletüket, ahogyan minden más erőhasználó, vagy érzékeny a közelükben. Az eszméletlenség állapotában pedig látomásuk volt.
Egy bolygót láttak, ami teljes mértékben halott volt, ősi romokat, egy napfogyatkozást és a földből előtörő és az égbe menő beteges zöldes fényt. Az egész hullámszerűen terítette be a helyet, csak úgy, mint itt ezen a bolygón a sötét oldal az előbb. A bolygóról nem lehetett tudni, hogy melyik, a csillagok az égen sem árultak el sokat, főleg, mert a fény elég hamar el is rejtette őket. ami érdekesebb volt, hogy a fény hatására a halott földből növények kezdtek kinőni, halott állatok tetemei, csontvázai álltak össze és élőlényként távoztak, riadtan kezdtek futni. A kiszáradt tavak, patakok, folyók, óceánok elkezdtek újra vízzel feltöltődni…
Hirtelen éles váltás történt és ezúttal az Onderon gyönyörű bolygója látszott, ahol az előzőek pontosan ellentéte játszódott le. Nem az élet tért vissza a bolygóra, hanem a sötét oldal erejétől az egész planéta haldoklani kezdett…
Romok - Page 4 CMIVD0q

A látomás után Jivi egy erdőben tért magához, duplán. A saját teste felett állt, látta, hogy ott van, érzékelt mindent a külvilágból, de szellem alakban volt, nem tudott megfogni semmit, megérinteni sem és a teste mellett egy furcsa kardot is látott, amihez érezte, hogy hozzá van láncolva, nem tud elszakadni, vagy távol menni tőle. És érezte a teljes bolygót behálózó sötét oldal erejét, ami őt is próbálta elérni.
A teste is ébredezni kezdett, Jivi ebben a formában - vagy akárminek is nevezi el magát ezek után - remekül érezte magát, igazából soha sem érezte magát ilyen jól. Érezte a sötét oldal erejét, ami szinte emberfeletti energiával töltötte el, ha engedte, hogy átáramoljon rajta. A szellem Jivi látta az arany-vörös szemeket a testén. A test is tisztában volt vele, hogy mi történt, ki volt korábban, de most, hogy a lelke nem volt meg és nem érzett empátiát - lényegében szociopata lett - senki és semmi iránt olyan felemelő érzés volt az egész, mintha kiszabadult volna, mintha súlyos láncok szakadtak volna le róla, végre nem érzett korlátokat és szabad volt. Nem hiába mondják, hogy a sötét oldal felszabadít. Minden holmija magánál találta, plusz egy extra acélkardot is. A többieknek azonban nyoma sem volt sehol.
Ha a kardot a kezébe vette, abban a pillanatban meglátta az Erőszellem Jivi-t, így tudnak egymással kommunikálni is, ebből pedig nagyjából tudhatta, hogy mi történt, a gyengébbik, szánalmas, érző, őt korlátozó felét kitépte a Nexus belőle és saját maga került ki úgymond győztesként. Ez volt az ára a döntésképtelenségének.

Ugyanott, ahol korábban is voltak a két lány is lassanként kezdett magához térni, ahogyan Je mester is. Most is jól voltak, de ezúttal érezték a sötét oldal erejét is, ahogyan mostanra az egész bolygóba beette magát. érezni lehetett, hogy az egész bolygó háborog és közel sem volt kellemes a jediknek és Shani-nak itt tartózkodni.

Romok - Page 4 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Hétf. 17 Jún. 2019, 19:24Romok - Page 4 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Mester válaszára csak hallgatok és egy kis időre van szükségem, hogy átgondoljam, mit láttam, meg azt, hogy mi is történt. Közben Jivire pillantottam, aki még mindig kába volt, aztán Aeyajra, aztán Je mesterre, és végül magam elé.
- Jól vagyok mester, és amit láttam, és átéltem, az segíthet lezárni az életem egy szakaszát, ami túl régóta… - nem tudom befejezni, mert valami hirtelen megváltozik, és a szavam elakad teljesen, ahogy az égre tekintek és az ottani eseményekre, miközben az Erőben is amit érzek, az se épp kellemes, ahogy a sötétség kezd belengeni mindent itt.
Csak mesterre pillantok kérdőn, de nincs időm kérdezni, mert elvesztem az eszméletemet, majd egy látom kíséretében csak növekszik bennem a rossz érzés, hogy mi is történhetett, és hogy az ittlétünk felel ezért, ráadásul pont Jivi, aki még eszméletlen volt.
Mikor magamhoz tértem, akkor ahogy felkelek körbe pillantok, de csak ülök egyenlőre. Jól voltam, de nem éreztem mégse magam teljesen jól a sötét oldal igen erőteljes jelenléte miatt. Lassan néztem körbe, előbb Je mesterre, majd Aeyajra, de mikor tekintetem Jivit kereste, akkor nem láttam sehol. Ha annyira jól voltam akkor felkeltem és úgy néztem körbe, hátha messzebb került, vagy őt már viszik és jönnek értünk is, hiszen kitudja megint mennyi időre voltunk kiütve ismételten.
- Je mester, Aeyaj, jól vannak? – teszem fel a kérdést, majd ha még mindig nem látom Jivit, se nyomokat, hogy valaki elvitte, akkor egy kicsit fülelek, hátha hallok neszt, hiszen ha magánál van, akkor úgy se lesz Jivi csendben, de ha nem hallok semmit, akkor a mesterre pillantok.
- Mester, Jivit nem látom, de ez a sötétség, ami körbeleng itt mindent… mi történhetett itt? és a látomás, a bolygó, és ez a bolygó? – kissé zavartan álltam. túl sok volt hirtelen ez, és még a korábbi bálos látomás is. A kis győzelmem „öröme” azaz inkább jó érzése, hogy szembe tudtam nézni anyámmal most úgy eltörpül amellett, ami itt történik éppen.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Hétf. 17 Jún. 2019, 22:51


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 4 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat- Én mindent tudok használni - válaszolt gépiesen, persze nem hozzátéve, hogy az más kérdés, hogy jól-e. EZ a nő direkt szórakozott vele, nem igazán találta meg benne a konzisztenciát. Néha hűvös volt, néha szemtelen, néha vicces, épp mire volt szüksége. Talán össze akarta őt zavarni, de nem igazán lehetett Rukk'ot zavarba hozni. Maximum lefeküdt volna vele, mert jól nézett ki, hogy mit beszél nem igazán érdekelte. Yanára pillantott, majd a monitorokon hirtelen furcsa dolgok kezdtek feltűnni. Ezzel egyidőben beindult a sziréna is, pedig biztos benne, hogy nem ő volt.  A hatás felállította a szőrt a hátán, majd az erőrobbanás után odakapta Siqsa felé a fejét, aki közben  összecsuklott, mint egy játékbaba.
- Él - állapította meg gyorsan, miután odaugrott hozzá, és kitapintotta a nő pulzusát, plusz a rendszere is élőnek nevezte. Viszont a helyiség nem igazánt akart abbamaradni, amit tetézte egy új hang megszólalása mögötte. Pirosan pulzált a HUD-ján egy új pötty, amit eddig nem vett észre, és szó nélkül ráemelte a fegyverét, miközben szépen ölésre állította a fokozatot.
- Nem számítottunk az újraéledésére, Aliit'alor. Habár már ez sem pontosan igaz, mármint a titulusa. A klánja nincs többé - tájékoztatja a nőt Chamm, már amennyit el akar mondani az egészről ő.
- A birodalom megbízásából jöttünk, a többit a vezetőnk tudja - hátrál ki, de egy pillanatig nem rejti véka alá, hogy egy rossz mozdulat és lő. Bár tudatában van, hogy egy legenda áll előtte, de ő egy Mandalóriai, aki elvégzi a rá bízott feladatot, akár az élete árán is.

Romok - Page 4 GYaADmt Romok - Page 4 AJs6qcK Romok - Page 4 QxmrHLp Romok - Page 4 ArRaTVO Romok - Page 4 H4PhATB Romok - Page 4 DVqHvUTRomok - Page 4 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 18 Jún. 2019, 07:48Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. június 22. (szombat)


Romok - Page 4 4YDtbAB
Romok - Page 4 CF99Q0e

Helyi Idő: 08:55 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 4 MyyWS4V Ugyanaz. (Chamm-nak beszámít a kövi körbe az, hogy írt.)

Romok - Page 4 QbWUoYg
Romok - Page 4 SuSBWnc

Helyi Idő: 18:55 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:

Ugyanaz. (BB-nek beszámít a kövi körbe az, hogy írt.)

Romok - Page 4 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 21 Jún. 2019, 22:55

Aeyaj

A mester és a farghul lány is belekezdett, ki-ki a saját mondandóját. Mind a ketten negakadtak benbe és ez nem is volt csoda, hiszen valami nagyon rossz történt, és ahhoz nem kellett mindezt az Erőben érzékelni, bár az is lehetetlen volt, hogy az ott végbement változásokat ne vegyem észre.
~ Már megint. ~ futott át a gondolat a fejemen az erőrobbanás és eszméletvesztés között. Egy életre elegem lett az eszméletvesztésekből ezután a nap után.
A látomás nagyon furcsa és zavarba ejtő volt. Nem volt ezelőtt ilyesmiben még részem. Az Erő ezen aspektusa számomra mindig is idegen volt és nagy talány. Érzékem se igen volt hozzá, ami azt illeti.
Az ébredést most bem követte fejfájás vagy fiziológiai változás sem, mint korábban, viszont ettől függetlenül kellemetlen volt a sötét oldal ilyen erős közelsége miatt.
- El kell innen mennünk, minél hamarabb. - szólaltam meg végül, némi pánikkal a hangomban talán, hiszen nem tudtan, hogy milyen hatással lenne rám ez az erős koncentráció a jelenlegi állapotomban.
- Valami vagy valaki megfertőzhette a nexust. - ez volt a leglogikusabbnak tűnő tippem ahhoz, ami szerintem történhetett, közben igyekeztem talpra állni, amennyire ez lehetséges volt.

Siqsa

Nen tudom, hogy ki, mit és hogyan tehette, de az egész bolygón változást idézett elő, és ezt még a mandaloriai és a professzorka is láthatta. Az pedig egy egész más dolog volt, hogy számomra kissé kellemetlen volt, legfőképpen az eszméletvesztés okán.
Az erőlátomás számomra új dolog volt, és leginkább valamiféle rágcsálnivalót hiányoltam mellőle, bár valójában közel sem volt olyan hosszú, mint amilyennek én érzékeltem. A valóságba való visszatérés sem volt kellemes, zavaros volt minden és a riadó jelzés is vinnyogott.
- Ez roppant érdekes. - jegyeztem meg sejtelmesen az állapotra, amit az erőben érzékeltem, miközben eltávolodtam a mandaloriaitól, aki pofátlanul közel volt és felállva lepalltam a port a cuccaimról.
- Sajnáljuk, ha megzavartuk a pihenését, úrnő. Hiuval nagyúr megbízásából az volt a feladatunk, hogy feltárjuk az immár egykori sírboltját. Lekötelezne, ha megengedné, hogy hazakísérjük a Birodalomba. - a kezemet a mandaloriai elé tartottam, jelezve, hogy ne lőjön, úgyis biztos belehalna, meghajoltam a nő felé illedelmesen és a becsületőri hangomat és hanghordozásomat vettem elő.

_________________
Romok - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 4 FUn312o
Romok - Page 4 6fZaEMM
Romok - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 22 Jún. 2019, 00:01Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: 2019. június 26. (szerda)


Romok - Page 4 4YDtbAB
Romok - Page 4 CF99Q0e

Helyi Idő: 09:00 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 4 MyyWS4V - Mindent is? - szemtelenkedett Yana egy kicsit.
Miután Siqsa is felébredt, addigra már láthatta, hogy Chamm a nőre fogja a fegyverét és Yana szinte tátott szájjal figyeli az egész jelenetet. Majd sith szokások szerint hajolt meg és üdvözölte a nőt. Míg a férfinak a nő mandaloriai volt, de a két nőnek egy egykori urdrarr, vagy sith nagyúr, vagyis nagyasszony.
< - Nagyúr! Ez ám a váratlan, de igencsak kellemes meglepetés! - mondta ősi sith nyelven. - A Császár bizonyára örülni fog a visszatértének! >
A nő bólintott minderre, majd arra is, amit Chamm mondott.
- Egy klán könnyedén feltámasztható, csak megfelelő és méltó személyek kellenek hozzá - mondta egy mosollyal. - A császár még mindig él? Nagyszerű! Mennyi idő telt el a halálom óta és milyen állapotok uralkodnak a Birodalomban és a Mandaloriai Birodalomban? Bár ha már ezt kérdezem, akkor ellehet röviden mondani a teljes csillagködöt is.
Hozta fel egy „kedves” mosollyal, amitől önkéntelenül is felállt mindenkinek a hátán a szőr, vagy ha az nem volt, libabőrös lett. Ezek után szólalt meg Siqsa is, a névre felvonta a nő szemöldökét, de felismerés nem látszott rajta a Hiuval név említésére.
- Roppant hálás lennék érte - mondta, bár a mézesmázos hangtól újra a hidegrázás futott végig mindenkin. - Ki ez a Lord Hiuval? - érdeklődött.
A kezével pedig intett az ajtó felé, hogy induljon a kis csapat előre, ő majd követi őket.

Romok - Page 4 QbWUoYg
Romok - Page 4 SuSBWnc

Helyi Idő: 19:00 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Romok - Page 4 JFiGGsxMind a két lány eléggé értetlen volt, nem igazán tudták hova tenni az eseményeket, hogy mi is történt, igazából ebben semmi meglepő nem volt, nem sűrűn találkozni efféle eseménnyel a csillagködben. A kérdésre Je mester, hogy miként van nem felelt, helyette inkább a kezét nyújtotta sietve a lányoknak, hogy feltudjanak kelni. Helyette, ha elindul a két lány a nem túl messze levő táborhoz, akkor válaszol.
- Úgy vélem, hogy ezt az egészet Jivi okozta, a Nexus sötétségbe fordult, ilyen lehet Korriban is többek között. El kell hagynunk a bolygót mielőtt rátok is hatással lenne! Siessünk vissza a siklóhoz, Aeyaj-nak igaza van! - mondta.
A tábor ugyebár nagyjából ötven, maximum száz méterre volt csupán, még az itt tomboló szélben is könnyen és gyorsan meg lehetett közelíteni.
- Hogy melyik bolygóról láttunk látomást nem tudom, hiszen nagyon sok van. Jivit pedig valószínűleg a Nexus vitte el. Ami ezt a bolygót illeti a Nexus felébredt, az egész bolygót magával rántotta, nem hiszem, hogy mi már bármit tudunk itt tenni.
Közben megérkezett a hármas a siklóhoz is, amivel lejöttek és Je mester oda igyekezett beterelni a lányokat a lehető leghamarabb. Ezalatt pedig az égen egy másik, egy kisebb csapatszállító is feltűnt, ami elég nagy volt ahhoz, hogy a teljes lent levő személyzetet evakuálni tudják innen a bolygó körül levő hajóra.

Romok - Page 4 1wHqHULstatisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Chamm Hétf. 24 Jún. 2019, 09:09


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Romok - Page 4 8gc8bTZ

Helyi Idő: 07:30 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat- Akár - replikázott vissza Yana kijelentésér. Csípte a nő humorát, de hát ez már korábban is kiderült, nem lepődött meg. A szemtelenséget pedig nem vette fel tőle, hozzá tartozott, akár csak a végtagjai. A fura "robbanás" elgondolkoztatta, valamilyen szinten még tetszett is neki és örült, hogy nem hatott rá a dolog. Az ő logikájával bebizonyosodott, hogy erősebb a nőnél, mert nem ájult el. Azért az megnyugvással töltötte el, hogy nem halt bele a dologba, bármi is lehetett. Azt sem hiszi, hogy a látvány miatt csuklott össze a nő, és nem sokkal ezután kiderült, hogy valami erő-valami lehet a dologban, mivel feltámadt a régi Mand'alore.
<- Ellövöm a kezed is, ha kell, sith -> mondja Mandalore nyelven, mert nem szereti, ha olyan utasítgatja, aki nem áll felette rangban. Márpedig Yanán kívül nem áll senki felette, úgy gondolja. Persze nem lő, mert az egykori harcosnő hozzá beszél.
- Ha engedik fel, Úrnő - bólint, majd hagyja beszélni a nőket. mindenki rohadt illedelmes vele, ő csak megadja a minimálist. hiába egy legenda, számára csak egy feltámadt nő, aki nem tett le az asztalra semmit sem. Csak egyszer szól bele, amikor kérdezi az egykori vezető, hogy mennyi év telhetett el.
- 5-6000 éve halt ki a klánja Úrnő, és nem létezik Új Mandalore se. Mondjuk a régit is majdnem elpusztították a Jedik - mivel sisak fedi továbbra is a fejét, nem látszanak az érzései az arcán. Az más kérdés, hogy az erőérzékenyek máshogy is megtudhatják, hogy mit gondolnak. Biztosan ő indul el utolsónak, ő lesz a hátvéd. Azonban a fegyverét leengedi a nőről, de készenlétbe tartja.
- Tud valamit mondani a lenti kristályokról, Úrnő? - kérdezi kifelé menet. Csak érdeklődik, mert lehet, hogy kellene egy pár kavicsot vinnie belőle, tanulmányozás és későbbi bevetés céljából. Látja benne a potenciált... ellenfelek megzavarására kiváló lenne, főleg, ha ők ki tudnák küszöbölni a hatását.

Romok - Page 4 GYaADmt Romok - Page 4 AJs6qcK Romok - Page 4 QxmrHLp Romok - Page 4 ArRaTVO Romok - Page 4 H4PhATB Romok - Page 4 DVqHvUTRomok - Page 4 BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 25 Jún. 2019, 16:44

Igen Jivi célja az volt, hogy segítsen akinek szüksége van rá. Küzdjön a rabszolgaság, zsarnokoskodás és egyéb dolgok ellen. Azzal pedig, hogy eddig szinte csak bajt okozott tényleg nem tudott mit kezdeni. Azt, pedig, hogy körülötte forogna a világ és mindenki az ő segítségét kérné pont Jivi tudta jól, hogy nem így van. Sőt, saját tetteit egyre kevesebbre tartja. Tudja, hogy tele van a világ gondokkal. Sok időt kellett a munkások és a szegényebb réteg közt eltöltenie és látta még ott is milyen az élet. Bár részt nem vett benne, de tudja jól, hogy a háború milyen veszteségeket okozott. Sőt, hogy miközben most beszélnek megszámlálhatatlan lény szenved a csillagködben és a nagy részükért ő nem is tehet semmit. De neki nem ez a célja, hanem, hogy ahol tud ott segítsen, de ez se megy. Sőt, most kétségbe vonják, azt is, hogy ennek lenne értelme. Majd csak fáradtan közlik, hogy az ő bizonytalan válasza milliók életét befolyásolja és őt magát a nexust is pusztulásba taszít. Erre a kis padavan csak pislog.
-Várj! Hogyhogy? Miért? Több millió?
Majd valami kéz a semmit megrántja és Jivi olyan fájdalmat érez amilyet még soha. Rosszabb mint mikor a gyakorlókardok eltalálják edzés közben. Aztán látja saját magát a testén kívül és jönnek a látomások. Nem is érti mit jelent. Ezt csinálta volna ő? Mintha  a sötét oldal eluralkodott volna a bolygón. Nem is érti. Viszont komoly bűntudata lesz. Nem hitte volna, hogy ekkora hatása lesz a tetteinek. Ez az eddigi legkomolyabb dolog amiért felelős. Nagyon maga alatt van és nem is tud mit kezdeni a helyzettel amibe került. Tennie kéne valamit, de nem is tud sehova menni. Megpróbálta az erőt használni. Legalább összeszedje magát.
Mikor magához tért sokkal könnyebbnek érezte magát és erősebbnek. Eddig mindig mardosták a kétségek, szégyen, bűntudat, de most valahogy  másképp látja a világot. Az okokat nem érti, de tetszik neki ez a változás. Ahogy szétnézett észrevette maga mellett, azt a furcsa kardot. Kézbe is vette és meglepve tapasztalta, hogy saját magát látja.
-Hát te?
-Azt, hiszem te vagyok.
-Igen ez bizonyos.
Felállt és körbejárta szellem önmagát és alaposan megnézte. Nem tudta egyelőre, mi a helyzet.
-Talán meg kéne nézni mi van a többiekkel?
Továbbra is csak állt és nézte a szellemet. Gondolkozott. Azon amit látott. Jó darabig ezt tette majd elmosolyodott. Megértette a dolgot. Ezt a korábbi szánalmas énjét kitépték belőle és most már ő irányít. A korábbi vágyai és tapasztalatai felértékelődtek. A halott barátok és társak semmissé lettek előtte ahogy az élők se számítanak már. A rend amit eddig követett új szemszögből látszik ahogy az is ahogy eddig élt. Mindenét feláldozta volna másokért, de még arra se volt képes, hogy tegyen értük. Ő maga pedig úgy élt mint valami szánalmas hülye. Mit jelent, hogy valaki jedi? Miért éri meg? Semmi haszna nem is származott a dologból sose. Pedig azzal az erővel amivel rendelkezik retteghették volna a nevét. Rettegni is fogják. Diplomácia? Diplomata? Baromság!
-Hát... Azt, hiszem haladni kéne. Mármint a megfontoltság jó, de most történt valami. Esetleg megbeszélhetnénk miközben keressük a többieket?
Jivi egy szó nélkül, hogy reagált volna régi szánalmas énjére megpróbálta valahogy az oldalához erősíteni a kardot és örömmel konstatálta, hogy ha nem fogja akkor nem látja önmagát. Talán itt sincs. Még utána kell járnia, hogy mire jó az a kard, de először is szét kell nézni ezen a bolygón. A rendhez nem tér vissza, de valamit akkor is kell kezdenie magával. Ha jól emlékszik volt itt egy város ezen a bolygón. Az tökéletes is lenne neki. Előveszi a datapadját és azon próbál utána nézni a dolgoknak. Hol van és merre kéne mennie, hogy a legközelebbi lakott települést elérje.
Jivi-t elég rossz érzés fogta el ahogy látta saját magát. A szavaira szinte nem is reagált. Szólongatta még az után is, hogy a kardot eltette. Hogy hallották-e azzal nem volt tisztában. Nagyon nem tetszett neki a dolog. Főleg azok a vörös szemek. Volt egy sejtése mi történt, de arra gondolni se akart.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 25 Jún. 2019, 18:27

AEYAJ’GAMU


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Jedi Padawan
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Jivi Aco | Je Mester | Nyshani Ry Shami |

Romok - Page 4 Lj1OJWK

A mester segítségével már könnyebb volt talpra állni, és örültem annak, hogy nem forog körülöttem a világ, habár ez nem kizárt, hogy mindössze csupán az adrenalin hatása volt, nem pedig annak, hogy minden jó. Főleg úgy, hogy mindeközben az egyik legveszélyesebb helyen vagyunk, ahol világos oldali, nem teljesen kiképzett erőhasználók lehetnek. Szerencsére a többiek sem voltak az ellen, hogy ideje eltűnnünk innen minél hamarabb.
A tomboló szél eléggé kellemetlen volt, de nem tette lehetetlenné a haladást, amúgy sem kellett nagy távot megtenni, de ettől függetlenül azért nehezítette valamelyest a haladást. Csak reménykedni tudtam, hogy több probléma ma már nem adódik, nem igazán föllőtt a fogam ahhoz, hogy újra elveszítsem valami miatt az eszméletemet.
- A templomban biztos kerül majd valaki, aki meg tudja mondani. A Tanácsnak is tudnia kell arról, hogy mi történt itt, a változást bizonyára már érezhették is, ha valóban olyan nagy volt. - a siklón igyekeztem ülőhelyet, vagy egy nyugodtabb sarkat keresni magamnak, lehetőleg úgy, hogy láthassam, hogy mégis hogyan nézhet ki a bolygó felszállás közben. Ahhoz képest, hogy egy szimpla romfelderítésnek indult az egész elég nagy katasztrófába torkollott. Nem kizárt az sem, hogy Je mester magát hibáztatja azért, ami történt a padawanja miatt, de én nem hiszem, hogy az ő hibája lenne, de fogalmam sincs, hogy ezt miképp tudnám elmondani neki, főleg ebben a helyzetben. Abban sem vagyok biztos, hogy a szavaim ténylegesen eljutnának hozzá és nem csak a felszínt borzolnák fel egy kicsit.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 4 LL4zCGMRomok - Page 4 Ks4MeNIRomok - Page 4 PAg9TOnRomok - Page 4 XBXXeVi

SIQSA POVOXA


Előtörténet
Kaland címe: Hidegháború 6. - A jövő igérete
Foglalkozás: Urdrarr Tanonc, Becsületőr
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltárni a romokat
Résztvevők: Chamm Varr'ighat | Yana Garr |

Romok - Page 4 VvhI1Wm

A mandaloriai, feltehetőleg mando'a nyelven történő szavait, egészen figyelmen kívül hagytam. Nem alacsonyodtam le arra a szintre, hogy elkezdjek arról vitatkozni vele, hogy mekkora a különbség a birodalomban egy urdrarr és egy katona között, főleg urdrarrokat érintő ügyekben, és ez a feltámadt nő határozottan az volt, hiába volt egykoron mandaloriai. Most mindenképp csak urdrarrnak számított, lévén a mandaloriai birodalom változott némiképp.
Az ősi urdrarrt az agyam könnyedén lefordította, most igazán hálás voltam azért, hogy befejeztem a tanulmányaimat és nem félbehagyva stagnáltam. Határozottan folyékonyabban beszélte, mint én vagy, mint ahogy az apám tette, de ez nem is volt meglepő már csak a korát tekintve sem.
- < Jelenleg "béke" van a galaxisban. A Birodalom sok-sok évvel ezelőtt két frakcióra bomlott, az egyiket ismeri, az Urdrarr Birodalom, a másik egy magát Köztársaságnak nevező frakció. Természetesen ahogyan az illik háború is tört ki, ami évekig tartott, csupán pár évvel ezelőtti fegyverszünetig. Lord Hiuval egyike a Sötét Tanács tagjainak, az Ősi Tudás szférájának nagyura és a Császár Hangja. > - nem különösebben érdekelt, hogy a többiek értik-e amit mondok ősi urdrarr nyelven. Feltételeztem, hogy Yana beszéli, de a mandaloriaiban kételkedtem, nem volt honnan tudja. Az úrnő behízelgő stílusa által keltett libabőrt igyekeztem figyelmen kívül hagyni. Természetesen kifelé menet amennyiben bővebb információkat kér, úgy amennyire módomban és tudásomban áll felvilágosítom a dolgokról, természetesen csak azokról, amikről beszélhetek, főleg, hogy itt le is hallgathatnak, úgyhogy a komolyabb és mélyebbre menő témákat majd a nagyurakkal kell megbeszélnie.

Felszerelés
Spoiler:
Képességek
Spoiler:
Erőalkalmazások
Spoiler:

Romok - Page 4 OCQ6vP9Romok - Page 4 XYzNey5Romok - Page 4 MGQ4BYJRomok - Page 4 Oe1e6xk

_________________
Romok - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Romok - Page 4 FUn312o
Romok - Page 4 6fZaEMM
Romok - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Shadow Kedd 25 Jún. 2019, 21:26Romok - Page 4 Lj1OJWK
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 5)
Köztársaság

felszerelés:


Je mester segít, és eléggé gyorsan terelésre is fogja a dolgot, hogy jobban siessünk, nem mintha magamtól nem futnék. Ez a hely nagyon nem jó most, és érzem, hogy ha maradnék, akkor igen hamar a sötétségben találhatnám én is magamat. A szél erős, de nem olyan nagy probléma, már ami a haladást illeti, meg nem is volt olyan messze a tábor sétálva se, nem hogy futva, bár nem futottam teljes erőből, mert a többiekkel maradtam. úgy még gyorsabb lehetett volna, de nem akartam elszakadni tőlük. Ahogy a siklóhoz értünk már másztam is be, hogy ne legyek útba se, míg mások is bekerülnek, majd már csak ott vártam az indulást. Nem tudtam mit tenni, ez az egész olyan hatalmas és szokatlan volt, amivel lehet életem során sohase fogok ismét találkozni, és igazából nem is akartam volna. Talán sose voltam eddig ilyen közel a sötétséghez, mint itt, és ha most nem tudnánk elmenni, akkor nem is hiszem, hogy sokáig képes is lennék ellenállni neki. Tekintetem körbe siklik a sikló belsején, majd Aeyajra és Je mesterre nézek. Nem teszem fel a kérdést, hogy msot mi lesz Jivivel, de ott motoszkál bennem.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 26 Jún. 2019, 00:01Hidegháború 6. – A jövő ítérete

Romok, Onderon


Résztvevők: Jivi Ako, Aeyaj'gamu, Nyshani Ry Shami, Siqsa Povoxa, Chamm Varr'ighat és Yana GarrKövetkező körváltás: -  


Romok - Page 4 4YDtbAB
Romok - Page 4 CF99Q0e

Helyi Idő: 09:05 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Birodalmi erők: Siqsa Povoxa | Chamm Varr'ighat | Yana Garr
Egyéb információk:


Romok - Page 4 MyyWS4VA nő hálásan mosolyodott el a válaszokért, amit kapott mindenkitől. Mivel mindenki elmondott mindent, így Yana ezúttal csöndben maradt és nem fűzött hozzá a dolgokhoz semmit sem, ami elég ritka volt tőle. Az egész helyzet azonban még mindig lenyűgözte, szinte csillogó szemekkel figyelte a mandaloriai nőt.
- A kristályok? Kondenzátorok, energiavezetésre - felelte Chamm-nak. - Szóval a Birodalom legbefolyásosabb személye, rendben, mivel felteszem a császár továbbra sincs fizikailag jelen, így vele akarok először beszélni!
A csapat innen már könnyedén kijutott az épületből, most odalent a kristályok ki voltak sülve és a korábbi kékes fény helyett, égett fekete színűek voltak és már nem zavarták a technológiát sem. Mire visszatértek a táborba már készen állt egy hajó ahhoz, hogy elvigye őket innen. Noha a vihar még tartott, de könnyedén eltudták hagyni a bolygó légkörét. Közben látták és tapasztalták, hogy nagyon sokan menekültek a bolygóról, minden részéről. Minden káoszba hullt idelent…

Epilógus
Annak köszönhetően, hogy a teljes bolygó alámerült a Sötét oldalnak nagyjából azzal a következménnyel zárult a következő nagyjából három és fél hónap alatt, hogy a teljes társadalom, ami az elmúlt tizenegyezer év alatt tökéletes harmóniában élt az Erő minden aspektusában most összeomlott. A Nexus olyan erős volt, hogy mindenki a Fény, vagy a köztes oldalt - szürkeként - élt néhány nap, vagy hét alatt, de átbukott a sötét oldalra. Aki pedig a sötétben járt, még mélyebbre került.

Korábban tökéletes egyensúly volt, egymást tartották távol attól, hogy az egész bolygó egy Birodalom rendszerű hellyé omoljon össze. Most nem volt mi megvédje ettől, így a bolygó berendezkedése erre váltott át. Éppen ezek miatt a bolygó úgymond a Birodalom irányába kötelezte el magát, már amennyire egy FRK-s bolygó megteheti mindezt.

Ezek miatt az Exchange pozíciója meggyengült és menekülniük kellett, ezt mindenki hallhatta a csillagködben azt nem tudni, hogy hova menekültek innen, de lehet, hogy a fényes jövőjük máris bukásra volt ítélve. De emiatt legalább könnyebb volt a későbbiekben ezen környéken újra kereskedni és csempészkedni.

A Birodalom - ahogyan mindenki más is - természetesen rájött, hogy a Nexus nem természetes úton fordult át, így a Birodalom örömmel látta volna azt a személyt a saját soraikban, aki mindezt meglépte és megtette. Mindezt a teljes csillagködben sugározták, így Jivi-hez is eljuthatott a hír.

Ami a Birodalmat illette, Dodhorn Harert-et, a mandaloriai sith úrnőt sikeresen a fővárosba kísérte Siqsa és Chamm. Később, a hatodik hónap elején a császár őt is megtette császárnévá, Lady Zelia mellett. Az új császárné ezen alkalomból ajándékot küldött az őt megmentőknek és hazajuttatóknak.

Néhány nappal később a császárné Mandalore-ra is beállított a Mandalore udvarába, révén egykor ő maga is vezette ezt a birodalmat. Ugyan a trónra nem tartott igényt, de leszögezte Gran Kelborn-nak, ha tetszik neki, ha nem, feltámasztja a Harert klánt és továbbira is igényt tart az Aliit'alor rangjára. Ami a Krant-i csapatot illette a hazaérkezésük és felépülésük után pár nappal mind a két hadnagyot századossá léptették elő.

Ami a Köztársaságiakkal történt az események után, miután hazaértek néhány nappal később Je mester a tanács előtt is lemondott lovagi címéről, a fénykardját leadta és elhagyta a Jedi rendet Jiwi bukása miatt. Az idősebb mesterről azóta senki sem hallott, nem tudni, hogy hol és merre lehet valójában.

Ami pedig a látomást illette a hetedik hónap elejére sikerült is megfejtenie azoknak, akik látták és kompetensek voltak abban, hogy megfejtsék. A bolygó pedig nem volt más, mint a 15. és 16. szektor határán fekvő Malachor V. volt. Ez volt a hely, ahol a Császár gyermekei jelenleg is megtalálhatóak voltak ennyi idő után…

Vége.

Romok - Page 4 QbWUoYg
Romok - Page 4 SuSBWnc

Helyi Idő: 19:05 OHI, 77.4 MU
Helyszín: Romváros, Onderon
Feladat: Feltérképezni a romokat
Résztvevők: Jivi Ako | Aeyaj'gamu | Nyshani Ry Shami | Je mester
Egyéb információk:


Ami a jediket illette könnyedén eltudták hagyni a helyet, révén alapból is eléggé kietlen helyen voltak és a viharos szél, a vihar sem okozott nagy gondot. A többi katonát is nagyon hamar összeszedték és őket is evakuálták. A bolygó elhagyása közben látták és tapasztalták, hogy nagyon sokan menekültek a bolygóról, minden részéről. Minden káoszba hullt odalent…

Epilógus
Annak köszönhetően, hogy a teljes bolygó alámerült a Sötét oldalnak nagyjából azzal a következménnyel zárult a következő nagyjából három és fél hónap alatt, hogy a teljes társadalom, ami az elmúlt tizenegyezer év alatt tökéletes harmóniában élt az Erő minden aspektusában most összeomlott. A Nexus olyan erős volt, hogy mindenki a Fény, vagy a köztes oldalt - szürkeként - élt néhány nap, vagy hét alatt, de átbukott a sötét oldalra. Aki pedig a sötétben járt, még mélyebbre került.

Korábban tökéletes egyensúly volt, egymást tartották távol attól, hogy az egész bolygó egy Birodalom rendszerű hellyé omoljon össze. Most nem volt mi megvédje ettől, így a bolygó berendezkedése erre váltott át. Éppen ezek miatt a bolygó úgymond a Birodalom irányába kötelezte el magát, már amennyire egy FRK-s bolygó megteheti mindezt.

Ezek miatt az Exchange pozíciója meggyengült és menekülniük kellett, ezt mindenki hallhatta a csillagködben azt nem tudni, hogy hova menekültek innen, de lehet, hogy a fényes jövőjük máris bukásra volt ítélve. De emiatt legalább könnyebb volt a későbbiekben ezen környéken újra kereskedni és csempészkedni.

A Birodalom - ahogyan mindenki más is - természetesen rájött, hogy a Nexus nem természetes úton fordult át, így a Birodalom örömmel látta volna azt a személyt a saját soraikban, aki mindezt meglépte és megtette. Mindezt a teljes csillagködben sugározták, így Jivi-hez is eljuthatott a hír.

Ami a Birodalmat illette, Dodhorn Harert-et, a mandaloriai sith úrnőt sikeresen a fővárosba kísérte Siqsa és Chamm. Később, a hatodik hónap elején a császár őt is megtette császárnévá, Lady Zelia mellett. Az új császárné ezen alkalomból ajándékot küldött az őt megmentőknek és hazajuttatóknak.

Néhány nappal később a császárné Mandalore-ra is beállított a Mandalore udvarába, révén egykor ő maga is vezette ezt a birodalmat. Ugyan a trónra nem tartott igényt, de leszögezte Gran Kelborn-nak, ha tetszik neki, ha nem, feltámasztja a Harert klánt és továbbira is igényt tart az Aliit'alor rangjára. Ami a Krant-i csapatot illette a hazaérkezésük és felépülésük után pár nappal mind a két hadnagyot századossá léptették elő.

Ami a Köztársaságiakkal történt az események után, miután hazaértek néhány nappal később Je mester a tanács előtt is lemondott lovagi címéről, a fénykardját leadta és elhagyta a Jedi rendet Jiwi bukása miatt. Az idősebb mesterről azóta senki sem hallott, nem tudni, hogy hol és merre lehet valójában.

Ami pedig a látomást illette a hetedik hónap elejére sikerült is megfejtenie azoknak, akik látták és kompetensek voltak abban, hogy megfejtsék. A bolygó pedig nem volt más, mint a 15. és 16. szektor határán fekvő Malachor V. volt. Ez volt a hely, ahol a Császár gyermekei jelenleg is megtalálhatóak voltak ennyi idő után…

Vége.

Romok - Page 4 1wHqHUL

Mindenki 2 pontot kap, Aeyaj kivételével pedig 10.000 creditet is. A bővítésnek március közepétől kell lennie.
Shani és Aeyaj mind a ketten megkapják ezt a kalandot a Bátorság próbájának a későbbi lovaggá válási procedúra részeként.
Siqsa egy sith alkímiával készült amulettet kapott a császárnétól ajándékba, ami segítségével valamivel könnyebben tud az Erőre koncentrálni.
Chamm pedig egy archaikus mandaloriai puskát kap, ami tökéletesen működőképes. Mesterlövéspuska szerűen nagyobb távolságon hatékonyabb, de az elől levő részekkel közelharcban is lehet sokkolni. Amennyiben megírod műhely munkaként még +1 bónuszt ésszerű határokon belül kitalálhatsz hozzá.
Jivi pedig megkapta azt a sith kardot, ami roppant ellenálló, nagyon sok mindent átvág, és a pengével visszalehet lőni a lézernyalábokat, mint a fénykarddal. A fegyvert nagyjából 10-11 ezer évvel ezelőtt hozták létre sith alkímiával és mágiával, így a fegyver messziről érezhetően tele van sötét oldali energiákkal.
A következő kaland itt található.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Romok - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Romok - Page 4 Empty Re: Romok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.