Central Park, Manhattan

8 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Central Park, Manhattan - Page 8 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Henry White Vas. 13 Jan. 2013, 12:17

Óvatosan teszek pár lépést előre, a káosz még mindig tombol, és nem igazán értem engem pont miért kell kimenekíteni vagy egyáltalán külön foglalkozni velem. Mindenesetre azért kicsit gyorsabb tempóban elindulok az egyik X-men felé, aki felém jön. A rendőrség is kiérkezik, és most már tényleg kezdek megnyugodni valamelyest.
Óvatosan kerülgetve immár gyorsabban haladok, néha-néha a kráter felé nézve nem-e jelenik meg az a szörny.
De ha segítenek elhúzni a környékről, akkor jobb ha minél előbb odaérek hozzájuk. S most már az sem zavar, hogy foglalkoznak velem külön, csak minél előbb tűnjek el innen, az lesz a legjobb.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyler Vas. 13 Jan. 2013, 12:30

Nos kezd minden szépen és jól alakulni, persze általában ezek után szokott minden a feje tetejére állni. Manó sehol a két lány meg vonakodik előjönni. Amit meg is értek, csak ne lenne ilyen rohadt fontos, hogy együtt legyünk. Loki közben meg bárki lehet. Én a Manóra tippelnék, de mivel Loki eléggé okos, nyilván nem az ő testében van.
-Jó ötlet, de nem gondolod, hogy ebben az illúzióban nincs is erőm.....-
Kérdezem Jon-t, persze azért megpróbálom megcsinálni amit kér tőlem. Kicserélem a két rokont, aztán ha sikerül én is megérintem Stephanie-t.
Ha összejön, akkor nem szórakozok itt többet, hanem Emmát és Tao-t is a közelünkbe teleportálom és remélhetőleg Tao kapcsol és megérinti Emmát, hátha ennyi elég ahhoz, hogy kikerüljünk innen.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 14 Jan. 2013, 20:30

Azon gondolkodom, hogy vajon mennyi lehet valós ebből az egészből, még mindig nagyon kusza az összes esemény, de legalább Walt magához tér. Ez jó jel, ugyanis az üzeneteket ő küldte, vagy legalábbis félig-meddig ő, és ez már jelenthet valamit. Csak azt nem tudom, hogy mit. A civil közelebb jön hozzám, ha odaérkezik elém, akkor vállára teszem a kezem, és tovább támogatom a többiek felé, ahol majd nagyobb biztonságban lehet.
-Pókpofa, tartsd szemmel a krátert, lehetséges, hogy a zöld barátunk még korántsem szeretne kiszállni a játékból - vetem oda Pókembernek, aki közben láthatóan semmi hasznosat nem csinál azon kívül, hogy elcseveg a Foltossal semmitmondó dolgokról. Remek!
-Jöjjön, nem lesz semmi baj, már a hatóságok is ideértek, láthatja - támogatom közben tovább a civilt, és a rendőrök meg a mentők felé tekintek, akik úgy néznek ránk, mint akiket bottal sem kéne megpiszkálni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 14 Jan. 2013, 21:19

Tyler, nem könnyen ugyan, de végül képes kicserélni Stephanie-t és Waltert – bár érzi, hogy az ereje még nem az igazi ebben a valóságban, és még egyszer talán nem is tudja használni.

Walter hirtelen nem tudja hova tenni váratlan teleportálását.

- Hölgyem… Ezt maga… csinálta? Mi a…?

Stephanie is nyilván meglepődött, így Jonathan és Tyler képesek gyorsan megérinteni a vállát – és így már Stephanie elméjében is megjelenik Küklopsz képe.

- Stephanie! Végre! A te elméd is kapcsolódott a miénkhez! Meg kell találnotok Lokit… és engem! Érintsetek meg engem is!

Emma közben Tao felé lépdel, mire a fiú a vállára teszi a kezét – és nekik is megjelenik Küklopsz.

- Emma! Bruce! Segítsetek a többieknek megtalálni Lokit, és érintsetek meg engem is! Sietnünk kell!

A fiatalok végre mind egymásra találtak, és most már egyikük fejében sem kétséges, hogy ez a világ csupán egy illúzió.

Ekkor hirtelen több helikopter is megjelenik az égen, és jetpackes, páncélos katonák repülnek ki belőlük óriási fegyverekkel. Az egyikük a többinek kiabál.

Central Park, Manhattan - Page 8 0162

- TERÜLETET LEZÁRNI!!! MINDENT ÁTFÉSÜLNI!!! OSBORNNAK MÉG ITT KELL LENNIE VALAHOL!!!

Pókember is kiabálni kezd nekik.

- Á, A S.H.I.E.L.D.!!! MINT MINDIG, MOST IS KÉSŐN!!! ÉS MEGTUDHATNÁM, HOGY TUD KÁBÉ KÉTHETENTE MEGSZÖKNI A JÓ ÖREG OSBORN A SZUPERBIZTOS CELLÁIKBÓL, HE?

- Állj le, kölyök.

Egy szemkötős, afro-amerikai, kopasz férfi száll le a kis csapattól nem messze. Nick Fury tábornok, a S.H.I.E.L.D. vezetője.

Central Park, Manhattan - Page 8 0163

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Jan. 2013, 11:45

- Egy próbát megér – mondta.
És valóban így lett, sikerrel is jártak és meg tudták érinteni a lányt. Remélte, hogy most már mindenki el tudja dönteni, hogy ez csak illúzió, ekkor, amikor megérkezett a SHIELD is Jon közelebb lép Walterhez és megpróbálja megérinteni őt, lehetőleg akkor, amikor a fiú éppen nem rá figyel, hanem a megérkezőkre. Nem akarta, hogy elfusson anélkül, hogy ez megtörténne. A legkönnyebb talán az lett volna, ha tudják, hogy hol van Loki, és őt, illetve Waltert itt helyben főbe lőni, és minden gondjuk megoldódna valószínűleg. Bár még mindig nem jutottak volna ki az ajtók nélküli szobából, de legalább a világot megmentik. Végül Póki hangjára nézett fel, Fury is megérkezett, a szemeivel pedig a tömeget pásztázta és próbálta az eltűnt Osborn-t felfedezni ott, hátha ő volt az, akit kerestek, igaz a biztonság kedvéért Fury-t is szemmel tartotta, főleg annak fényében, hogy mit is tudtak róla.

Felsikoltottam félelmemben, amikor hirtelen ott teremtem a gyerek és a katona előtt. Azonban ettől annyira lesokkoltam, hogy hátralépni sem tudtam, és addigra hozzámértek. Összerezzentem Kovacs hangjára, de már tudtam, hogy a képzelgésem volt a valóság és én ekkor itt sem voltam annak idején. Az előbbi félelemnek már nyoma sem volt az arcomon, csak megvetően néztem Walterra, persze, érintsük meg őt is.
- Nem lenne egyszerűbb megölni? – kérdeztem. – A keresgélés és érintgetés helyett…
Atyám kétségbeesett próbálkozása, ezek szerint súlyosan megsérült, ha ilyen kellett neki, hogy legyen ideje gyógyulni. Az övemhez nyúltam, de még mindig abban a ruhában voltam, amiben itt, azaz nem lesz ott az íjam. Remek! Apám is itt lesz, márpedig, amikor a SHIELD megérkezett nem is volt számomra kétséges, hogy kinek a képében van.
- Szia apa! – néztem Fury-ra. – Mielőtt bárki megkérdezi, kellően egoista ahhoz, hogy a jelenet legfontosabb és legnagyobb erővel rendelkező személyének képébe bújjon. Ezek után női megérzés. Igazam van apuci?
Bármikor lelövethet minket az embereivel, valószínűleg itt is belehalnánk, egyszerűen szabadulna meg tőlünk. Ettől kezdve pedig nem volt kérdéses, hogy az a patkány, csótány kinek a képében rejtőzik.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 16 Jan. 2013, 18:02

A nőt megérintve ismét meglátom Waltert, és végre minden tiszta le. Az ajtók nélküli szoba, a harc Lokival, a valóság, ami nagyon távol áll ettől... Megrázom a fejem, és végre tiszta tekintettel nézek körbe. A többiek arcán ugyan ezt a felismerést látom, mind tisztában vannak vele, hogy hol vannak. Hát persze, nem is lehetett álom, hiszen ott volt Tyler és Emma is, akit ekkor még nem is ismertem. Most már minden sokkal világosabb.
Intek Walternek, hogy jöjjön közelebb, valamint Emmával együtt közelebb megyek a többiekhez, márha nem lök el magától. Különös érzés ez a kettősség, a tudatom is mintha ketté akarna szakadni, az egyik jelenben még Bruce és én gyakran váltogattuk egymást, a másikban már egyértelműen visszavettem az irányítást. És ez utóbbi az, ahol nem éppen a legjobb a viszonyom a többiekkel, leszámítva Waltert, aki meg folyamatosan titkolózik.
Steph felvetésére Fury felé nézek, aki közben elég szép belépőt ad elő, de valamiért úgy érzem, hogy Loki ravaszabb annál, hogy épp a szemünk elé álljon. Tulajdonképpen az is lehet, hogy egy egyszerű civil volt, és most csak időt akar nyerni, hogy visszanyerje az erejét. Persze Stephanie jobban ismeri mint én. Furyra szegezem tekintetemet, várom a reakcióját, de igazából egyértelmű, hogy Furyként és Lokiként is tagadnia kell. Ha viszont eddigre végre mindenki egy helyen van, jöhet a közös ölelkezés, vagy kézfogás, vagy mit tudom én...

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Tyler Szer. 16 Jan. 2013, 21:00

-Huh ezzel le is merült az aksim....-
Nyögöm ki, miközben forog velem a világ, de legalább nem hányom el magam. Nem úgy,mint mikor először teleportáltam. Még egyszer tuti nem tudom megismételni.
De végre mindenki észhez tért, már csak Waltert kellene megkeresnünk. Tuti a saját testében van, de ha Loki eszes, akkor nem oda rakta, mondjuk Manó testébe. Tanácstalanul nézek körbe, Jon Waltert próbálja megérinteni, míg Fury is megérkezik.
Steph szerint ő Loki, lehet igaza van, mindenesetre ha Jon nem megy semmire, akkor megpróbálom megérinteni Pókembert. Jobb ötletem egyenlőre nincs. De ahogy látom a többiek sem jeleskednek ebben a ki kicsoda játékban.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Szer. 16 Jan. 2013, 21:05

A fiú megfogja a vállam, ekkor hirtelen megszédülök és mindenre emlékszek ami eddig történt. Bólintok a többiek felé és sietve odasétálok hozzájuk. Meg kell érinteni Waltert és Loki is itt van valahol.
Fury lenne? Talán, Stephanie nem mond ostobaságot, de nem hiszem, hogy leleplezné magát. Ha időt akar nyerni ezzel, hogy erőre kapjon, akkor az időt kell húznia ameddig csak bírja. Körbe nézek, de nekem sincs ötletem ki lehet Loki és Walter.
Talán ha a kivetítési képességemet használom, Lokinak lesz valami reakciója amivel megtudjuk ki is valójában. De Tyler is nagyon kimerült mikor teleportált, valószínűleg én is kidőlnék, jobb ha tartogatom későbbre, ha nem találjuk meg őket.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 17 Jan. 2013, 20:58

Fury megrázza a fejét, és úgy néz a fiatalokra.

- Pókember, téged még megértelek… de ezek a tejfelesszájú mutánspalánták mit keresnek itt? Ez nem a ti harcotok. Nem szeretem, amikor engedély nélkül használjátok az erőtöket a városban. Xavier és Lensherr nem értenek a szép szóból? És kik ezek a civilek? Magyarázatot kérek!

Majd a tábornok Stephanie-ra pillant.

- Te meg mi a fészkes fenéről beszélsz, kislány?

Walter közben lassan Jonathan felé biceg, majd megérinti… és hirtelen az ő arca is megváltozik.

- Mi…? Jo… Jonathan? Stephanie… Tyler… Emma… és Tao. Hát… sikerült felismernetek a valóságot?

Walter elmosolyodik… majd hirtelen vörös lézer csap ki a szeméből, a való világban jelenleg aktív képességének hála, és telibe kapja Jonathant. A fiú súlyosan megsérül, a gyomrába kapja a sugarat, erősen vérzik és eszméletét veszti.

Loki nevetése hangzik fel Walter szájából… A S.H.I.E.L.D. emberei, Fury, a civilek, az X-Men régi tagjai mind szétfolynak, mintha vízből lennének… de mire Loki újra támadhatna, a Zöld Manó ugrik elő a föld alól, ahová csapódott, és felordít.

Loki figyelme most a Manóra terelődik, és láthatóan nem boldog a jelenlététől, ugyanakkor az is egyértelmű, hogy a Manó most mindenkit ellenségnek lát, és intelligenciának nyoma sincs a tekintetében.

Central Park, Manhattan - Page 8 Goblin10

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 17 Jan. 2013, 21:17

Nem is kellett olyan sokat Kovacs felé mennie, mert az is közeledett felé. Amikor hozzáért, akkor felhangzott Kovacs kérdése is, de mire Jon reagálhatott volna lézer találta telibe. Még az utolsó gondolata az volt, hogy legalább azt eltalálta, hogy ez lesz Loki, majd a fájdalomtól és a becsapódástól körbevette a sötétség.

Elfintorodtam, már éppen mondtam volna annak a féregnek, hogy ne szórakozzon, amikor a szemem sarkából meglátta, hogy Jonathan repült el egy lézerlövés után. A „kedves” unokatestvérem hangja közel sem volt a sajátja, a kérdésnél még igen, de utána a nevetésnél már nem. Akkor már az apám volt. végül is talán ő lett volna a második tippem, de ez nem számított most. Reméltem, hogy megszállt, mert akkor kettőt intézhetek el egyszerre és nem kell külön fáradnom amiatt, hogy Barbara halála mindkettejüket egymás után öljem meg. Egyszerre, sokkal hatékonyabb. Fury és mindenki más is eltűnt, csak mi voltunk itt, illetve Manó. Valami nem stimmelt, ha az előbb eltűntetett mindenkit, akkor ennek is el kellett volna tűnnie. Megpróbálok Jonathan felé vetődni és az oldalán látszó pisztolyt levenni egy bukfenc közben, amivel igyekszem odaérni hozzá. Az átokba, hogy ilyenkor nincs nálam az íjam, vagy a kardom, hogy rendesen tudjak harcolni. Mind az apámat, mind pedig Manót szemmel próbálom tartani, hogy egyik se találhasson el, ha pedig sikerül megszereznem a pisztolyt, akkor apám felé fordulok és a homloka közepébe próbálok egy golyót engedni. Nagyon remélve, ha tovább sérül, ezt az átkozott illúziót sem lesz képes tovább fentartani és magunkhoz térünk. Ha vagy ő, vagy Manó megtámadna, akkor az elől is igyekszem félrevetődni és kitérni.

Ó és csak Jonnak lett igaza, hogy Walter volt az mrgreen

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 18 Jan. 2013, 12:41

Fury valóban melléfogás volt, azonban hamar kiderült, hogy ki az igazi hunyó. Loki lézersugara nem sokkal kerül el minket, és végül Jont találja el. Egyből odébb vetődöm, és a pisztolyomért nyúlok. Nem tudom, mennyire lesz hatásos, de az biztos, hogy nem fog neki örülni.
Mielőtt azonban megcélozhatnám, újabb szereplő lép be a játékba a manó képében. A hatalmas zöld fenevad épp olyan, amilyenre emlékszem: tajtékzó düh és pusztítás jellemzi. Úgy döntök, hogy ezzel a problémával küzdjön meg Loki, és hogy nehogy meggondolja magát, teszek is erről.
Loki felé indulok, és közben a pisztolyomból beleeresztem az egész tárat, mit sem törődve a takarékossággal. A lényeg csak az, hogy Lokinak ne legyen lehetőség célozni a lézerrel, hanem a kitérésre kelljen összpontosítania. Ha mégis rám tudna lőni, igyekszem félre vetődni előle.
Ha elérem Lokit, egyszerűen hozzávágom a fejéhez a pisztolyt, majd a pillanatnyi zavarát kihasználva próbálom kisöpörni a lábát. A képességemet is felhasználom, hogy ne ütközzek ellenállásba. Ha ez sikerül, és Loki a földre kerül, akkor az elszívott erőt használom fel, megragadom a földön, és a manó felé hajítom.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Pént. 18 Jan. 2013, 16:22

-Mi a....-
Eddig jutok belém szorul a szó, ahogy Walter vagyis Loki telelövi lézerrel Jon-t, aki mint egy sült csirke zuhan lefelé. Rohadt életbe, mi fenét csináljak?!
Az illúzió kezd összezuhanni, de még korántsem vagyunk kinn a vízből. Miért nem tud már megdögleni ez a rohadék!!!!
Várjunk csak, már csak mi maradtunk, a többi illúzió emberke szétoszlott...tehát ez a tajtékzó zöld Hulk utánzat, nem más, mint Walter és ő is kell ahhoz, hogy végleg kikerüljünk innen. Ha megérintem, talán megtudom zavarni vele Lokit, míg a többiek darabokra szedik. Legalábbis remélem....
Veszek egy mély levegőt és minden maradék akaraterőmet összeszedve próbálok Manó közvetlen háta mögé teleportálni, tudom, hogy talán elájulok, lehet nem is sikerül a dolog, vagy apró darabokra fogom teleportálni a testem, de ha nem jutunk ki innen, Loki felgyógyul és nem lesz még egy esélyünk ellene. Tehát teleportálok és kész. Ha el is elájulok próbálok olyan közelre teleportálni Manóhoz, hogy rázuhanjak, megérintve őt.....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Pént. 18 Jan. 2013, 18:01

-Jon!!!-
Felsikoltok, ahogy Walter...nem Loki lelövi, és vérezve, égetten esik össze. Lehet hogy, összevesztünk és nem a legjobban reagáltam dolgokra, de akkor is szeretem. És most Loki elvette őt tőlem.....
Könnyes szemel bámulom Lokit, iszonyatos düh önt el, holtan akarom látni őt! Véresen, a földön, holtan, holtan, holtan!
Minden dühömmel sikoltok Loki felé, vagy látomásokat küldök, mindegy csak ártani akarok neki, mindegy, hogy mivel, csak ártani, ugyan annyira, mint ő tette Jonnal.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 18 Jan. 2013, 22:25

Stephanie az eszméletlen Jonathan felé vetődik, és sikeresen leveszi az oldaláról a pisztolyát, majd beleereszt egy golyót Walter-Loki fejébe.

Ezalatt Tao is odébb vetődik, majd a pisztolyával egy teljes tárat ereszt Walter-Lokiba, míg Emma látomásokkal támad az ellenségre – kellően kimerítve így energiatartalékait.

Walter-Lokin azonban mind Stephanie, mind Tao lövedékei átsuhannak, Emma képessége pedig mit sem ér ellene, ő maga meg – ismét a fiatalokra figyelve – felnevet, és elkezd hatalmasra nőni, majd összemegy, majd megsokszorozódik… és mindezt másodpercek alatt.

- EZ ITT AZ ÉN VILÁGOM! AZT TESZEK, AMIT AKAROK! NEM ÁRTHATTOK NEKEM! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

A Manó eközben felordít, és Loki felé indul… de ekkor Tyler, minden erejét összeszedve, mellé teleportálódik, illetve rá, és egyenesen a fejére zuhan. Tylernek ettől szinte minden ereje elszállt, már mozogni sem képes.

Ám amikor Tyler és a Manó teste érintkeznek… hirtelen az értelem suhan át a zöld behemót arcán. Majd… a rém ajkai értelmes szót formálnak.

- TY… LER…?

Az alakváltó Walter-Loki ekkor összerezzen, és visszavált eredeti, a fiatalabb Walterre emlékeztető alakjára. Mintha már nem menne neki a változgatás… Dühösen a Manóra pillant.

- ARGH!!! MIÉRT NEM PUSZTULSZ MÁR EL???

Ezzel kardokat teremt a semmiből, és azokat a Manó felé repíti…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 18 Jan. 2013, 22:40

Elfintorodtam, amikor a lövésem átment atyám fején, de úgy, mintha mi sem történt volna. Pedig ritkán van lehetőségem főleg pisztollyal ilyen gyönyörű lövést leadni. Egy újabb undorodó grimasz, amikor hirtelen nőtt meg, ment össze és sokszorozódott. A fejemet megráztam és hunyorogtam néhány pillanatra, hogy tényleg jól látom-e, amit látok. A kérdésre Manó felé kaptam a fejemet. Azt hiszem, hogy megvolt Walter is, legalább is ő volt az egyetlen, akit még nem találtunk meg, de tudtuk, hogy itt van. Apám szavai, pont ezek miatt fogsz meghalni, kibelezlek, lassan és fájdalmasan. Nem fogod megköszönni a végén, neked rosszabb lesz, mint Barbarának volt! Egy győzedelmes mosoly, amikor visszaváltott eredeti alakjára, azaz fáradtál drága atyám, nagyon sokat kivett belőled ez a hely és az, hogy ennyit varázsolsz. Hamarosan szétoszlik az egész és neked véged van. Ahogyan a kardokat megláttam már mozdultam is Manó irányába. amint elengedte őket célba próbáltam venni a kardokat és egy-egy lövéssel meglőni őket, eltéríteni a helyükről, hogy nehogy eltalálják feltételezett „kedves” unokatestvéremet. Közben haladok felé és bíztam benne, hogy akrobatikus tehetségem, amit összeszedtem itt nem hagy el, azzal próbáltam oldalról megérkezni Manóhoz és a hátára felugrani egy szaltó után. Arra vigyázok, ha támadna, akkor úgy próbálok kikerülni, hogy mindenképp rá tudjak ugrani a hátára, mint a cirkuszban a lovakra az akrobaták.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 20 Jan. 2013, 13:35

A golyók nem érnek semmit, sőt, semmi más sem ér semmit, minden átsuhan rajta, mintha ott sem lenne. Remek, most meg még nagy is lett, ronda, és sok. Mi lehet rosszabb Lokinál? Hát sok Loki!
Amikor meglátom, hogy a Manó megtorpan, először dühös leszek, azt reméltem, hogy ha valaki, akkor majd ő megtépázza Lokit, vagy legalább feltartja, amíg kitalálunk valami használhatóbb tervet. De látva a Manó arcán azt az ostoba kifejezést, és hallva, ahogy kiejti a nevet, támad egy ötletem.
Azt már eddig is gyanítottam, hogy Walter is itt van, hiszen ő is az ajtók nélküli szobában van velünk, vagy hol. Tehát akkor ebben a látomásban is jelen kell lennie, és mivel az ő testét Loki bitorolja, neki is másik testbe kellett költöznie. Loki láthatóan meginog, amikor Tyler hozzáér Manóhoz, és mint korábban Walt üzente, a testi érintkezés képes minket visszarántani a valóságba, vagy valami ilyesmi.
-Mindenki a Manóhoz! Érintsétek meg!
Nyilván érteni fogják a többiek a lényeget, az előbb is az érintés segített rajtunk, hogy tisztán lássunk, most Manónak - vagy Walternak - kell tisztán látnia. Persze kicsit nehezít a dolgon az a csomó repülő kard, de sokat nem tudok velük kezdeni. Mivel mágia mozgatja őket, a képességem mit sem ér, úgyhogy jobb híján remélem, hogy nem fog meghalni a manó.
-Feküdj! - Kiáltom azért neki, hátha félrevetődik a földre, vagy csak hasra vágja magát még időben. Aztán ha a kardok lecsengtek, én is közelebb merészkedem hozzá, hogy megérintsem. Elég furcsa helyzet, de fontos szem előtt tartani, hogy ez csak illúzió.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Kedd 22 Jan. 2013, 09:17

Hát ezt nem pont így terveztem, valahogy Manó-Walter fejére teleportálom magam. De hogy hogyan tudtam ezt összehozni, azt nem értem. Mégis mire cseréltem ki magam? Tökmindegy, mert ezzel pont kiütöttem magam.
-Ja én vagyok....és most már elintéznéd ezt a nyomorultat?-
Nyögöm ki nagy nehezen a földről, miután jókorát puffantam. Ha két lábon állnék, remegne minden, így is, csak így nem annyira látványos a dolog. A fejem fel emelve nézem, mi történik.
Nem sok jó, Tao nem mond hülyeséget, de jelen állapotomban nem tudok mozogni, mg az is szerencse, hogy eszméletemnél vagyok. Ha van annyi eszük akkor engem is megérint majd valaki, és kikerülünk ebből a francos illúzióból. igaz ha ki is kerülünk Loki még mindig ott lesz és mi már ki vagyunk merülve teljesen.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Csüt. 24 Jan. 2013, 10:32

Elszédülök, és nehezen tudom megtartani magam. Semmi nem használ ez ellen a szemét ellen. Semmi! Semmi értelme az egésznek itt fogunk meghalni....
Tyler csinál valami, de homályosan látok, Jon testére pillantok, majd odafutok hozzá. Nem foglalkozok velük, sem Lokival. Még csak meg sem nézték, néztem, hogy egyáltalán....egyáltalán....életben van-e.
Odatérdelek és meg nézem lélegzik, van-e pulzusa, ahogy Tao felkiált, felkapom a fejem, a szemem sarkából látom a kardokat, ráborulok Jonra, hogy megvédjem a kardoktól, ha minket is célba venne Loki, de ahogy nézem Waltert akarja, mindenáron. Ki merültem, nincs fegyverem, csak egy késem maradt, és egyszerűen ötletem sincs mit tudnánk tenni Loki ellen.....
Végre felfogom mit beszél Tao, feltápászkodok és én is elindulok Manó felé, hogy megérintsem, remélem Jon nélkül is menni fog a dolog és megtörik az illúzió.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 24 Jan. 2013, 20:24

Stephanie sikeresen eltérít pár kardot a lövéseivel, míg Tao a Manó irányába ordít, hogy vigyázzon. Emma ezalatt Jonathan testét óvja.

A Zöld Manó szerencsére gyorsan reagál – a testét tűzbe borítja, és tűzgolyókat lő a kardok irányába, míg Tylert a háta mögé löki, hogy őt semmiképp se érhessék el Loki támadásai. Egy kard azonban még így is betalál a Manó vállába…

Loki felnevet… de addigra a zöld behemót – a fájdalommal mit sem törődve – már a felé szaladó Stephanie és Tao mellé teleportál, Tylerrel a kezében.

A Cselszövés Istene arca megdermed.

- Mi…? De… TE NEM TUDSZ TELEPORTÁLNI!!!

A Manó elmosolyodik.

- Ahogy Tyler sem csere nélkül. Most mégis ment neki. A hatalmad fogy, a miénk pedig nő, ahogy egyre inkább tisztába kerül a tudatunk a helyzettel.

Amikor a zöld rém Stephanie-hoz és Taóhoz ér, már Emma is feléjük siet. Az érintés után a Manó arca helyén már Walter arca kezd kirajzolódni.

- Stephanie, Tao, Tyler! Nincs fáradtság. Nincsenek sérülések. Ez nem a valóság. Az elménk mélyén vagyunk, ahol bármit megtehetünk. Végezzetek Lokival.

Loki felordít, és megpróbál újabb kardokat idézni, amíg a Manó Emma és Jonathan irányába pillant…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 24 Jan. 2013, 21:20

Hűha, nem tudom követni az eseményeket... repülök, mivel Walter a háta mögé dob, aztán a kezében találom magam, mivel teleportált....
Loki meglepődik, én is mit ne mondjak. Aztán Walter/Manó nem is mond, hülyeséget. Megkopogtatom a kezét, hogy tegyen le, miután megérinti a másik két csapattársamat is. Ahogy földet érek, egy pillanatra behunyom a szemem, tudtam teleportálni anélkül, hogy másra kellett volna kicserélnem magam....azt is csak akartam, méghozzá elég erősen, hogy sikerüljön....tehát, nem vagyok, fáradt, nincs egy sérülésem sem....és képes vagyok teleportálni, ahogy csak akarok....
Stephre és Tao-ra pillantok, remélem veszik a lapot, és gyorsan teleportálok, Stephet Loki háta mögé, Tao-t a bal oldalára, én pedig a jobb oldalára teleportálok. Ketten megtudják támadni, a kardok elől is kikerültünk egy időre.....és ha megy, csak koncentrálok, és egy marék törmeléket teleportálok a lábaira, hogy ne tudjon kitérni a támadások elől...
És támad még egy ötletem, egyet csettintek és megpróbálom leteleportálni Loki ruháit róla, nem mintha élvezném vagy ilyesmi, de igazán megszégyenítő lehet a számára, hogy mutáns kölykök - már aki - ellen kell harcolnia, nem tud minket kicsinálni és még a ruháitól is megszabadítom és minél jobban összezavarom annál jobb....
Persze ha hirtelen támadásba megy át, akkor teleportálással próbálom menteni a többieket és magamat, hagyva a bosszantását.

A hozzászólást Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 24 Jan. 2013, 21:36-kor.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Csüt. 24 Jan. 2013, 21:31

A kardok elkerülnek minket....és Walter furcsa magyarázatot arra a dolgokra amiket Ő és Tyler csinál....Csak az elménkben sérültünk meg, biztonságban vagyunk, megtorpanok Jon-ra pillantok, olyan nehéz elhinni, hogy jól van és....
Vissza sietek felé és letérdelek hozzá....
-Jon, Jon hallasz engem? Kérlek térj magadhoz.....ha ez igaz, akkor jól vagy, jól leszel.....-
Felkapom a fejem, Walter szavaira. Bármit megtehetünk, hát rendben, veszek egy mély levegőt és elképzelem, ahogy Jon mellkasa és a sérülései begyógyulnak, még pedig egyre gyorsabban és gyorsabban.
-Szeretlek....és ha te nem is szeretsz már, akkor sem akarom, hogy itt meghalj....-
Suttogom halkan, csak ő hallja....
Ha sikerül és felgyógyul, ha nem, akkor is, elképzelem ahogy számtalan Jon, Én, Ty, Tao és Stephanie hasonmást hozok létre, itt, ebben a világban megtehetem, képes vagyok rá. Minden másolat különböző módon támadnak Lokira, hogy összezavarják a többiek pedig kihasználják ezt. S közben vagy Jonnal vagy egyedül Manó felé futok, hogy megérintsem őt....
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Jan. 2013, 10:12

Clint leckéi most sem hagytak cserben, a lövéseim eltalálták a kardok egy részét és máris nem kellett attól tartani, hogy „kedves” unokafivéremet eltalálják. Tao szavaira elfintorodtam, igaz van néhány teljesen idióta közöttünk, így nekik fel kellett hívni a figyelmüket erre. Milyen kényelmes, hogy el sem kellett idáig menni, ahol Walter volt, mert mellettünk jelent meg. Ekkor megtorpantam, majd atyámra néztem mikor hozzánk ért Walter. Amit már jól gondoltam nem sokkal ezelőtt, gyengült és nem volt olyan erős, mint korábban. Gúnyos mosolyszerűség jelent meg ajkaimon a fájdalmon felül, hamarosan végre megölhetem azt a férget, megfizethet azért, amit Barbarával művelt. Bármit megtehetünk, végre teljesen istennő lehetek. Sikerült elkapnom Tyler arcát. NEM!
- Meg ne próbáld féreg! – mondtam dühösen.
Ha mégis elteleportál, akkor koncentrálva próbálom magamat hátrébb teleportálni atyámtól és a többi baromtól, akik csak úgyis feltartanának. Valamilyen tisztább terepre, ahonnan ha szükséges fedezékbe is lehet ugrani. A pisztolyra néztem és elképzeltem, hogy íj lesz belőle és a hátamon is tegeznek kellene megjelennie, ha tényleg igaz, amit Kovacs mond. Ha megtörtént, akkor atyám köré tűzkígyót próbálok idézni, ami körbetekeri, égeti és nem hagyja őt mozdulni. Ha sikerült ez, ha nem, akkor két nyilat teszek az idegre, két robbanó nyílvesszőt és egyenesen atyám mellkasa közepére célzom velük és engedem útjára a nyilakat, amiknek sokkal nagyobbat kell ebben a képzelt világban robbannia, mint egyébként. Reményeim szerint darabokra fogja szedni.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 26 Jan. 2013, 14:38

Walter-Manó szavaira egy pillanatra meglepődöm, de valóban, Tyler eddig nem tudott ilyen, most mégis minden sikerült neki. Ő pedig teleportált, amire a Zöld Manó sosem volt képes. Ezek szerint ez valóban csak egy illúzió, de annyira, hogy még mi sem vagyunk valósak. Nem a mi fejünkben van Loki, hanem mindannyian egy képzeletbeli világ részei vagyunk. Ha pedig ez mind igaz... Tényleg képesek vagyunk bármire.
A jobb kezemre nézek, és elképzelem, hogy megjelenjen rajta a SHIELD-től kapott energiafejlesztő karperecem. Ha sikerül fokozom a dolgot, és átalakulok farkas formába - ezúttal azonban úgy képzelem, hogy ez nem jár semmiféle nehézséggel, fájdalommal, pláne nem azzal, hogy állatias legyen a gondolkodásom. Ha mindez sikerül, akkor mire Tyler odateleportál Loki mellé, már jócskán nagyobb önbizalommal ugrok neki a dolognak.
Megnövekedett erőmet, a karperecet és a képességemet együttesen használva kezdek közelharcba, a karperecből nyert energiát felhasználva felturbózott erejű ütéseket igyekszek bevinni neki, és közben a karmaimmal is marcangolom őt minden csapásnál. Ha kardokat teremt, amiket felém irányít, a képességemmel megállítom őket, még ha mágiával is mozognak, ebben a világban képes leszek hatni rájuk.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 27 Jan. 2013, 12:32

Tyler Loki háta mögé teleportálja Stephanie-t, Taót pedig ellenfelük bal oldalára, míg ő maga a jobb oldalára kerül. Ezután egy nagyobb adag törmeléket juttat Loki lábaira, aki dühösen odapillant – majd a meztelen testére, hiszen Tyler a ruháit is leteleportálja róla (bár igazából így Walter ifjabb énjének pucér valóját látják, hiszen Loki még az ő alakjában van, de így talán még viccesebb).

Stephanie már nem tudta megakadályozni Tylert a teleportálásban, de saját magát képes arrébb teleportálni tisztább terepre. A pisztolyából némi koncentrálással íjat teremt, a hátán pedig egy tegez jelenik meg. Ezt követően egy tűzkígyóval fonja körbe a már így is összezavarodott és dühös Lokit, majd két robbanó nyílvesszőt lő bele.

Tao sem rest: a jobb kezére koncentrálva megjelenik benne az energiafejlesztő karperec, majd farkassá alakul. Új képességeit és tökéletesen kontrollált erejét használva esik Lokinak, és durvábbnál durvább ütéseket visz be neki. Miután végzett vele, akkor csapódnak Loki testébe Stephanie nyilai.

Amikor a Manó Emma és Jonathan mellé ér, és megérinti őket, Loki már hangos robbanással esik darabjaira, így Emma hasonmásaira már nincs is szükség – viszont a lány a koncentrálásával elérte, hogy Jonathan teljesen felgyógyuljon és magához térjen.

Loki szétrobbanása után a teremtett illúzió lassan szertefoszlik, és elsőként a visszaváltozó Walter-Manó tűnik el… majd a távolban megjelenik… egy gyerek. Egy kedvesen mosolygó, barna hajú fiúgyermek, aki a fiatalok felé biccent…

Central Park, Manhattan - Page 8 Walter10

… majd hirtelen minden elsötétül.

??:??

Résztvevők: Jet Li Tao, Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Mindenki újra az Ajtók Nélküli Szobában van. Tao, Stephanie, Emma, Jonathan, Tyler és Walter. És persze Loki… aki a földön fekszik, gyengén, erőtlenül, legyőzötten. Halkan motyog maga elé.

- Hogy… lehet… Asgard legnagyobb mágusa… és legyőzött… pár halandó… kölyök?

Walter lassan feláll, és bicegve Loki felé indul…

Central Park, Manhattan - Page 8 00120

Sérültek: Küklopsz (de már jobb állapotban van)

Loki életereje: 5 (harc-, mágia- és mozgásképtelen)

Aktív mágia: Nincs

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Jan. 2013, 14:10

Mikor magához tért Emma volt ott felette, még mindig az utcán volt az illúzióban, de a hasa már nem fájt és a sebe sem volt meg. Mielőtt azonban bármit kérdezhetett volna bármit is, akkor meglátta a gyereket, majd újra elsötétült minden. A következő magához térésnél már hangosan nyögött fel, a vállán levő lőtt seb most már lüktetett és fájt. Talán életében nem örült annak, hogy fájdalmat érez, mint ebben a pillanatban. Ahogyan felnézett és feltápászkodott Loki a földön feküdt, mindenki pont olyan állapotban volt, mint korábban. Emlékezett arra, hogy mit mondott Kovacs, csak akkor tudja kivinni őket innen, ha Loki meghal. Szíve szerint élve vitte volna ki és átadta volna Danversnek, vagy akár Thornak, hogy tegyenek vele ők, amit akarnak. Akármit is követett el a férfi, ez így kivégzés lesz és nem több. Ennek ellenére tudta, hogy meg kell tenni. Kovacs után ő is elindul a fekvő isten felé és a maradék három töltényét számba veszi, ami maradt a pisztolyokban.
- Feltételezem te akarod bevégezni Lysmith – szólalt meg anélkül, hogy hátranézett volna a lányra.
Jackson és Emma nem voltak gyilkosok, így tőlük nem is akarta, hogy azok legyenek, mindkettő túl fiatal volt még az emberi élet kioltásához. Ha Stephanie azonban nem vállalja, hogy megtegye, akkor nemes egyszerűséggel szemből lövi főbe Loki-t, ahogyan az a földön fekszik és bevégzi ezt az egész dolgot végre.

Elégedetten figyeltem, ahogyan apró darabjaira robbant a lövésem után, a többiek támadásaival mit sem törődtem. Nagyon reméltem, hogy ekkor már szétoszlik az illúzió, és nem is kellett csalódnom, még egy fiatal fiút láttam még, valószínűleg Kovacs gyerekkori énje, majd minden elsötétült megint. Mikor kinyitottam a szemem újra az ajtók nélküli szobában voltam. A többiek is megvoltak, atyám pedig a földön feküdt, láthatóan mozdulni sem nagyon volt képes. Amilyen gyorsan csak tudtam pattantam fel a földről, bár még mindig kissé kába voltam amiatt, hogy az a rühes kutya Tao leütött. Egyvalami a véremben volt atyámnak hála, álljak mindig a győztes oldalra, korábban vele akartam megölteni Kovacsot, de jelenleg Kovacs állt győzelemre apám felett. Akkor apa hal meg most, és csak utána keresek okot és lehetőséget Walterra. Miller szavaira néztem fel és bólintottam.
- Még szép – mondtam, majd megvetően folytattam. – Ne merjen senki beleavatkozni a családi ügyeimbe!
Fenyegetően villantak meg a szemeim, miközben végignéztem a többieken, elértem arra a pontra, hogy őket is megölöm, ha bele mernek szólni az egészbe. Nem nekik ölte meg a legjobb barátjukat az apjuk, megfizet Barbaráért. Érte fogom megölni, nyúltam volna a pisztolyaimért, de odaadtam őket Clintnek. Így az egyik utolsó nyílvesszőmet vettem elő a tegezből, egy sima nyíl volt már csak, semmi trükkös.
- Azt mondják a legfájdalmasabb és leglassabb a halálhoz a hasba lövés. Ne próbálj könyörögni, olyan vagyok, mint te… nem fogsz meghatni. Barbaráért halsz meg!
Ezzel közelről, ha odaértem hozzá beleszúrom a gyomrába a nyílvesszőt, nem íjjal lövöm, az úgy túl gyors lenne, beleszúrom a gyomrába miközben térdre rogyok mellette könnyes szemmel, a döfés után kihúzom a nyilat majd egy újabb helyen ismétlem meg és újra. csak háromszor, azt akartam, hogy lassan és fájdalmasan vesszen oda, nem pedig gyorsan érje el a megváltó halál és jusson Hela-hoz.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.