Central Park, Manhattan

10 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Tyler Szomb. 09 Feb. 2013, 15:40

Steph smárol, Jonék smárolnak, én meg hülyén vigyorogva álldogálok egyik lábamról a másikra. Végre megérkezik az ezredes is, aztán máris parancsolgat, szokásához híven. Lehet nekem is be kellene már csajoznom....Lokinak vége, Taoék leléptek, fáradt vagyok....
Remélem Tony és a többiek is egyben vannak.
Hűha, megrázom a fejem, kezdek összevissza gondolkodni, úgy hogy a többiek után sétálok a helikopter felé. Mintha ezer éve lett volna, hogy ez az egész elkezdődött. Soha nem gondoltam, volna, hogy ennyire ki tudok, valaha ennyire el leszek fáradva. Szinte minden lépéshez meg kell küzdenem, csak elérem a helikoptert aztán lezuhanok az első üres helyre, lehunyom a szemeimet és azt sem bánom ha elalszok, és úgy kell majd kicipelni majd a gépből...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Henry White Szomb. 09 Feb. 2013, 19:57

-Rendben, ránk fér egy kis pihenés....nem is rengeteg pihenés....-
Válaszolok csendben Jonnak, aki nem ellenkezik az ötletem ellen. Megszorítom a kezét és együtt sétálunk a helikopter felé. Elmosolyodok, remélem, most nem zuhanunk le, de talán azt sem vennénk észre. Egyesek főleg, Tyler már szinte állva alszik el, úgy sétál a gép felé. Egy pillanatra visszafordulok a többiek felé. Eszembe jut Emma szavai, erősödjek meg és talán csatlakozhatnék hozzájuk. Nem tudom miért vetődött fel bennem a dolog.....de eszembe jutott valami, ami talán bejöhet, de most túl fáradt vagyok hogy mindenkinek elmondjam. Az idő, a hely sem alkalmas, és talán az ötlet is hülyeség és csak a fáradtság beszélne belőlem.
Rámosolygok Jon-ra és felszállok a gépre. Vége van....egyenlőre....
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 10 Feb. 2013, 12:46

11:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

A fiatalok komótosan beszállnak a helikopterbe Sólyomszemmel, miközben Thor végre összeszedi magát, és egy mosollyal és biccentéssel jelez Stephanie-nak válaszként.

Végre vége.

Ahogy a jármű lassan felszáll, az ifjú ügynökök még látják a romokban heverő Central Parkot, az orkok, trollok és sárkányok tetemeit, a több tucat civil áldozatot, a lángoló járműveket és fákat… de legalább végre vége.

Irány a Triskelion felett lebegő Helicarrier.

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Júl. 2013, 15:07

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – 2. szín: Az eljövendő múlt napjai

2010. március 20., szombat, 9:00.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Madárcsicsergés…

Lágy szellő fújja a faleveleket…

Nevetgélő gyerekek, szerelmespárok, kutyaugatás…

A Central Park egy csodás tavaszi reggelen. Élettel teli, vidám, békés. Amilyennek mindig is lennie kéne. Ez a látvány fogadja Melissát és Johnt, miután az átjáró magába szippantotta őket számukra néhány pillanattal korábban.

Central Park, Manhattan - Page 10 Cp10

A távolban itt-ott még látni pár darut, és jobban körbenézve feltűnhet, hogy a parkot is nemrég újították fel. Valami történhetett a közelmúltban… de mostanra már szinte minden újjáépült, és az emberek élik a mindennapjaikat. Bár feltűnően sokan viselnek mutánsellenes feliratokat pólóikon, néhol mutánsgyűlöletet hirdető transzparenseket vagy kitűzőket osztogatnak… Nem is olyan régen volt ez jellemző New Yorkra, de mikor is…?


Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Ah… Ti… Ti jól vagytok? Én… mindjárt rosszul leszek. Ez lenne az időugrás? Ez már… a múlt? Mephisto… tett velem valamit, én… Mintha szétszakadtam volna, és nem lennék teljes… és ez a test…

A még mindig kissé kába Melissa és John mellett egy öltönyös, jól fésült, barna hajú férfi áll értetlen arckifejezéssel. A mellkasán egy S.H.I.E.L.D.-jelvény díszeleg.

Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso10

Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Én vagyok az… Johnny. Johnny Blaze, Mephisto elátkozott Szellemlovasa. Egy… igazi, élő testben…? Ti pedig… kik is vagytok pontosan?

Melissa és John egymásra tekintve felfedezhetik, hogy bizony ők is idegen testekben vannak… de mielőtt bármit tehetnének, hirtelen egy fura kinézetű kis ördögfej villan fel a három időutazó előtt. Pattog, izeg-mozog, és rettentően idegesítő hangon beszél, mint valamiféle beteges rajzfilmben. Láthatóan csak ők hárman látják és hallják a kis valamit.

Central Park, Manhattan - Page 10 Sticke10

– Szeeeeeervusztok, kiskópék! Én vagyok az: Mini-Mephisto, a ti jókedélyű és barátságos segítőtök a mágikus időutazás kusza labirintusában! Üdvözöllek benneteket 2010. március 20-án, egy verőfényes szombati napon, pontban reggel 9 órakor!

– Ugye emlékeztek még? Alig négy hónapja támadták meg Gah Lak Tus és az Ezüst Utazók a Földet, és a világ még mindig nem ocsúdott fel igazán az akkori sokkból. A halottak száma milliós nagyságrendű volt, több ország gyakorlatilag megsemmisült, Magneto tettei miatt pedig a mutánsok még kegyetlenebb gyűlölethullám céltáblái lettek. Ah, milyen szép idők voltak… A mutánsok csakis nyílt regisztrációval élhettek az Egyesült Államok területén, de a mi Kovacs fiunk még ilyen állapotok között is tudott érvényesülni.

– Miután temetést rendezett az elhunyt Charles Xavier professzornak és Rozsomáknak – bár utóbbi személy koporsója üres volt –, még mélyebb hittel, még nagyobb elszántsággal vetette magát a harcba – de ekkor már nem a csatatéren, hanem az amerikai politikai élet zárt ajtói és az íróasztal mögött. Legnagyobb támogatója az ekkor még bőven szabadlábon ténykedő Nick Fury volt, aki a S.H.I.E.L.D.-en keresztül pénzügyileg is segítette a fiút. Rábízta volna Xavier professzor vagyonának kezelését is, de Walter ezt visszautasította, és mindet jótékony célokra fordította. Milyen nemes gesztus! Undorító…

– Ez a kis zsenike rövid úton felvételt nyert az amerikai Harvard és a brit Oxford egyetemekre, amelyeken politológia, retorika és szociológia tanulmányokat végez jelenleg is levelező tagozaton. Eddigi teljesítménye kitűnő, az egyetem legjobbjai között van, és pár hónap alatt megannyi ösztöndíjra tett szert. Nyíltan felvállalta mutáns kilétét, és regisztrálta magát a hatóságoknál, amióta állandó megfigyelés alatt tartják, habár nem olyan szigorúan, mint más mutánsokat, mivel a S.H.I.E.L.D. kezeskedett érte. Fury segítségének és saját eltökéltségének hála az amerikai kormány több miniszterével is állandó kapcsolatban van, folyamatosan leveleznek és vitatkoznak a mutánsellenes regisztrációs törvényről, sőt: egy alkalommal pár percig magával az Egyesült Államok elnökével is szót válthatott személyesen. Több mutánsbarát csoportot nyert már meg magának, és a kételkedők táborából is sokan megkedvelték az emberi múltú, de mutánssá vált fiú elhivatottságát. Gyakran rendez nyílt gyűléseket, ahol heves hangvételű beszédeivel sokakat meggyőz, internetes blogot vezet, hetente legalább egy újságban vagy magazinban ad riportot, minden vasárnap misére jár, és így tovább. Röviden: nem telik el nap, hogy ne lehessen hallani Walter Joseph Kovacsról a médiában valamit. Hamarosan megjelenik első könyve „Emberek és mutánsok – Együtt a jövőért Isten útmutatásával” címmel. Illetve megjelent volna, ha ugye nem „hal meg”…

– Mostanság a S.H.I.E.L.D.-nél többször végeztek rajta fizikai és pszichológiai vizsgálatokat, valamint kapott egy átlagos napszemüvegre hasonlító eszközt is, amely a vizorjához hasonlóan visszafojtja a szeméből előtörő sugarakat. Egyelőre nem találtak módot rá, hogy irányíthatóvá tegyék ekkoriban még viszonylag újnak számító képességét, és még arra sem derült fény, miért alakulhatott ki nála másodlagos mutáció, illetve egyáltalán mutáció annyi éve. Így a mutáns gén terjedését továbbra is a rejtély homálya fedi ebben az évben… A pszichológiai vizsgálatok alapján viszont az kiderült, hogy Walter másik énje teljesen eltűnt a többszörös sokkhatás során, melyet az Ezüst Utazók támadása alatt élt át… vagy mégsem? Hehehehe…

– Tehát itt vagyunk. Ekkor persze ti is éltetek, de egy olyan időszakot választottam Kovacs életében, amikor biztos messze elkerülitek ekkori énjeiteket, így nem kell attól tartanotok, hogy találkoztok velük. Nem is engedném: itt, a múltban van néhány szabály, amelyeket be kell tartanotok, mert ha nem… közbelépek, és akár még úgy is dönthetek, hogy idejekorán elvesztettétek a játszmánkat. Nézzük a szabályokat, rendben, lurkók?

1) Semmi olyat nem tehettek vagy mondhattok, amely felfedi valódi kiléteteket.
Mivel ekkori testeteket az ekkori lelketek foglalja el, új testeket kaptatok. Két ostoba S.H.I.E.L.D.-ügynök lesztek, akiknek ekkoriban Kovacs megfigyelése volt a feladatuk. Miután végeztetek, megkapják azokat az emlékeket, amelyeket a ti irányításotok alatt élt át a testük, mintha ők tették volna. Ezt bízzátok csak rám. Melissa, a te neved itt Sharon Carter ügynök, John, a tied pedig Jasper Sitwell ügynök. Ó, Johnny, tényleg, te is egy ügynök testében vagy, Phil Coulsonéban. Edzett, egészséges felnőtt testet kaptatok, ne aggódjatok, a S.H.I.E.L.D. embereinek legjobbjai. Most csak adóvevő és kézipisztoly van nálatok, de folyamatos kapcsolatban vagytok a Triskelionnal, és bármikor kérhettek erősítést vagy felszerelést. Johnny fiam, téged sajnos muszáj voltam három részre szakítani, a lelked így most három idősíkon létezik darabokban… de ne félj, ha véget ér ez a csudaizgi kalandotok, újra egyben leszel! Már ha győztök a játékban…

Central Park, Manhattan - Page 10 Sharon10

2) Semmi olyat nem tehettek vagy mondhattok, amely visszavonhatatlanul beszennyezi az idővonalat.
Hogy mit értek ezalatt? Például nem ölhettek meg olyan személyeket, akik a ti jelenetekben élnek, nem rombolhattok le olyan helyeket, amelyek a ti jelenetekben léteznek, és nem téríthettek el senkit a neki kijelölt útról. Különösképp nem ölhetitek meg Kovacsot – ahhoz, hogy bizonyosan az enyém legyen, még el kell követnie azokat a bűnöket, amelyeket majd el fog. A lelke darabját csak úgy szerezhetitek meg, ha abban a pillanatban, amikor végképp meghasonlik és elborul az elméje, amikor megfogan a fejében a világ „megtisztításának” gondolata… akkor a közelébe férkőztök, és valamelyikőtök megérinti. A többi már az én dolgom. Itt most ti tehát annyit tehettek, hogy figyeltek, tanultok, és igyekeztek minden eseményt abban a mederben tartani, amiben kell. Ha túl közel kerültök egy visszavonhatatlan időszennyezéshez… egye fene, még időben jelzek majd nektek.

3) Három kisebb, vagy egy nagyobb és egy kisebb segítséget vehettek igénybe a Szellemlovastól.
Ezek a segítségek a következőképpen oszlanak fel: vagy háromszor kommunikáltok rajta keresztül a másik két kis csipet csapattal, akik a jelenben és a jövőben tartózkodnak, hogy információt cseréljetek – de előre szólok, nem befolyásolhatjátok, hogy pontosan mikor kapják meg az üzenetet, csak annyit, hogy valamikor, amíg zajlik a küldetésük –, vagy csak egyszer kommunikáltok, egyszer pedig a teljes erejét igénybe veszitek. Ilyenkor átváltozik démoni valójává, az igazi Szellemlovassá, és minden halhatatlan képességét bevetheti, hogy elérjétek, amit akartok. Amikor felveszi ezen alakját, egy időre – megint nem tudhatjátok, pontosan mikor, csak hogy valamikor a küldetésük közben – a Szellemlovas másik két része eltűnik a másik két idősíkról a társaitok mellől, hogy itt egyesüljön teljes valójában. Mivel ezekben a testekben nincsenek különleges mutáns képességeitek, így jól gondoljátok meg, melyik variációt választjátok…

– Hűha… Azt hiszem, igencsak nagylelkű vagyok veletek ennyi segítséggel, nem? Hiába, csupa jótét az életem… Ja, van még valami…

4) A halál itt is halál.
Ha ezekben a testekben meghaltok – halottak is maradtok, és a lelketek az enyém. Nincs visszaút, végetek. Ha pedig a szabályok közül valamelyiket megszegitek – szintén vége a dalnak, a lelketek az enyém. Sajnálni fogom ugyan, ha nem lesz meg Kovacs, de a szabály az szabály!

– No hát, akkor rajta, kispajtások! Kalandra fel!


Ezzel a kis ördögfej eltűnik, és Johnny a fejéhez… illetve Coulson ügynök fejéhez kap.

Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Nem… Nem lehet igaz. Meddig akar még kínozni? Mit kell még elszenvednem tőle…? Miért…?

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 21 Júl. 2013, 16:34

//Előzmény: Astoria pláza hotel, Queens//

367. nap., Tizenkettedik bejegyzés:
”A következő pillanatban a Central Parkban találtam magam s még két másik személyt. Elsőre meg sem ismertem őket, s nem tudhattam kicsodák. A park pedig, nem hiszem, hogy valaha láttam volna így ezt a helyet. Láttam, hogy miket hordanak s mi van a távolban, de közel sem tudtam volna időpontot mondani, hogy mindez mikor történt meg. A megszólaló férfira pillantottam, Mr. Blaze? Ő lett volna a lángoló koponyás illető ott akkor? Úgy tűnt, hogy igen.
- Dr. McKenzie – mondtam nem túl magabiztosan. – S ön? – néztem a másik férfira.
A hangom furcsa, ekkor ébredtem rá, hogy nem lehetek a saját testemben, a vörös hajamat nem láttam, a hajamhoz nyúltam s kitéptem egy szálat belőle, a fájdalomtól pedig felszisszentem. Szőke. S ekkor jelent meg az a furcsa valami, kiderült, hogy mikor vagyunk időben, én ekkor még jócskán Alaszkában voltam s az esküvőmre készültem veled. Örülök, hogy nem kellett úgy látnod, ahogyan most néztem ki s milyen testben voltam. Közel sem illett hozzám s nem is hasonlított arra, ki voltam. Így már időben tudtam, hogy mi is történik, lassan jön a merénylet, amikor „megölik” Kovacsot. Bár nem voltam benne biztos a jövő ismeretében, hogy tényleg megtörtént mindez. A szabályokra figyeltem s igyekeztem mindent megjegyezni s kiderült, hogy ki volt a férfi velem, Mr. Redbow. SHIELD ügynök testben voltam s fegyver is volt nálam. Hozzá kellett csak érni Kovacs-hoz, de annak fényében, hogy mi történik ezáltal nem voltam még erre sem képes. Miután eltűnt a kis figura a többiekhez fordultam.
- Mit… mit tegyünk? – kérdeztem. – Én… én nem értek a fegyverekhez s önvédelemhez sem igazán, csak ha a hajam meglenne…
Nem voltam rá képes, még a rólad szóló válaszokért sem tudtam megtenni, hogy a halálát okozzam. Képtelen voltam s nem akartam ebben az egészben részt venni.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 27 Júl. 2013, 12:53

9:05.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Johnny megpróbál nem túl feltűnően viselkedni a sok ember között, de láthatóan legszívesebben üvöltene.


Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Mephisto, a jó édes… ARGH!!! Jó, öhm… Tekintettel a helyzetünkre, tegeződjünk, jó, Melissa? John? Okés? Okés. Túl sok fegyverrel nekem sem volt dolgom életem során, leszámítva késeket, bicskákat, törött üvegeket, ilyesmiket… Motorral jártam az országutakat, és nem volt veszélytelen, de lőfegyverhez sosem nyúltam. Nem a stílusom. Jó, nem gáz, van nálunk egy pisztoly, azt csak el tudjuk sütni, nem? Figyeljetek… Próbálok segíteni, de Mephisto rabszolgájaként nem sokat tehetek… de kitalálunk valamit. Ezt nem teheti, még ő sem! Akaratotokon kívül vagytok itt, még nem is igazán halottak, ráadásul az időmágia a legkiszámíthatatlanabb mind közül, ezt ő is jól tudja… Lehetetlen, hogy ez ne szúrjon szemet valakinek, akitől még Mephisto is fél. Remélem. Csak… maradjatok életben, jó?

Ahogy Johnny beszél, Melissának és Johnnak feltűnhet, hogy valóban nincs messze tőlük a célszemély… Mini-Mephisto említette, hogy jelenlegi ideiglenes testeik feladata Walter megfigyelése volt, és a fiú tényleg ott áll, pár méterre tőlük, egy fának támaszkodva. Így, most senki meg nem mondaná, hogy két év múlva a világ legkeresettebb terroristája lesz belőle. Átlagos, fiatal fiúnak tűnik vörös napszemüvegben, teljesen hétköznapi öltözetben. Mintha várna valakire…

Central Park, Manhattan - Page 10 0141

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 27 Júl. 2013, 13:36

367. nap., Tizenharmadik bejegyzés:
” - Én önvédelemként is csak a hajamat tudom használni, semmi mást – feleltem rekedten. – S most… én csak civil vagyok… s jobban örülnék a magázásnak.
S nem is akartam sosem több lenni annál. S az sem nyugtatott meg, hogy még Mr. Blaze sem igazán volt az a harcos fajta, s nem értett a lőfegyverekhez. Így minden reményem Mr. Redbow-ban volt, ki pedig nem felelt s a korábbi kitörése után, mikor dinoszaurusszá változott, nem tudtam, hogy mennyire lehetne rá számítani s mennyire lenne a segítségem. Egyedül pedig képtelen voltam boldogulni. Körbenéztem a parkban s végül csak sikerült észrevennem Walter Kovacsot. Csak a szemüvege volt, miről megismertem, ebben az időben az egyetem s a házasságom körüli időszak jobban lefoglalt, mintsem a mutánsok jogai s az azért harcoló férfi.
- Ott van – igyekeztem a lehető legkevésbé feltűnően arrafelé bökni fejemmel.
Nem tudom, hogy mennyire lett volna furcsa s a „gazdatestek” parancsának megszegése, ha…
- Nem gondolják, hogy oda kéne menni hozzá, hogy rajongói vagyunk, vagy felnézünk rá a tettei miatt s bemutatkozás közben, ha kezet fog vele Mr. Redbow, akkor kész is vagyunk a feladattal?
Nem voltam képes arra, hogy én tegyem meg, s talán egy nő jobb benyomást keltett volna, de nem tudtam megtenni, nem tudtam neki ártani a szörnyűségek ellenére sem.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 02 Aug. 2013, 20:55

9:10.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Johnny felvonja a szemöldökét Melissa válaszára, majd elmosolyodik.


Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – A hajadat? Heh… Jól hangzik. Ha akarod, magázz csak, de én túl ideges vagyok a formaságokhoz. Azt se tudom, hogy kéne viselkednem S.H.I.E.L.D.-ügynökként! A fenébe is, életemben nem viseltem öltönyt és nyakkendőt…

Ezt követően ő is Walter felé fordítja a fejét.

Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Hm? Ő lenne az? Ebben a szerelésben fel sem ismertem… de ha ennyi kell csak, hogy vége legyen ennek a rémálomnak, bízd rám, Melissa! John maradjon csak itt veled.

Ezzel Johnny nagy sietve Walterhez megy, rávigyorog, és megrázza a fiú kezét.

Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Csak nem… a híres Walter Joseph Kovacs?! Te jó ég, te jó ég, te jó ég… Adna egy autogramot? A LEGNAGYOBB rajongója vagyok!

Ám ebben a pillanatban Mephisto ördögi hangja szólal meg mindhárom időutazó fejében.

Central Park, Manhattan - Page 10 Meph10 – Johnny fiam, te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak megjátszod? Ha te érinted meg, az mit sem ér… te halott vagy. De amúgy is mindegy. Mini-Mephisto talán nem volt elég világos? Pedig annyit dolgoztam a kiskópén… A hangja, igaz? Túl vékonyra sikeredett. Ejnye, no! Kovacs lelkének darabját csak úgy szerezhetitek meg, ha abban a pillanatban, amikor végképp meghasonlik és elborul az elméje, amikor megfogan a fejében a világ „megtisztításának” gondolata… akkor a közelébe férkőztök, és Melissa vagy John megérintik. De most még… undorítóan ártatlan a lelke. Persze, pár kisebb bűn és némi ifjúkori elmezavar kavarog benne, de ez vajmi kevés ahhoz, hogy igazán érdekfeszítő legyen a számomra, és végleg a birodalmamba kerülhessen…

Johnny megrázza a fejét, és arra tér magához, hogy Walter idegesen az arcába bámul. Leveszi a sapkáját, azzal próbálja takarni a fejét, amint egy S.H.I.E.L.D.-ügynökkel társalog.

Central Park, Manhattan - Page 10 Walt11

Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Az ég szerelmére, Coulson, mit művel? Nevetségessé akar tenni? Mi ez a színjáték? Nem megmondtam, hogy várjanak a hivatalnál? Ez elképesztő… Egy perc nyugtom nem lehet maguktól? Jó, tudom: Fury parancsa volt, hogy mindenhová kövessenek, de ez azért mégiscsak sok! Legalább az inkognitómat ne szúrják el…

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Inkognitó? Kérlek… A nagy Walter Joseph Kovacsot nem rejtheti el egy sapka vagy bármilyen öltözet.

Kedves hang szólal meg Walter és Johnny mellett – Melissa és John is jól láthatják az érkező fiatal lányt. Vörös haj, igéző, zöld szemek, bájos mosoly és megjelenés… Igazi szépség és ártatlanság.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – No… Be sem mutatsz a barátodnak, kedves? Akkor majd én: Jean Grey, Walter barátnője. Örvendek.


Central Park, Manhattan - Page 10 Jennie10

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 03 Aug. 2013, 10:17

367. nap., Tizennegyedik bejegyzés:
”Én reméltem, hogy Mr. Redbow is beleszól valamit a felvetésembe, de mindezidáig nem szólt semmit sem. Vajon mit tett vele Mephisto azért, amiért rátámadt még ott a Limbo-ban? Mr. Blaze szavaira csak bólintottam, hogy igen a hajamat. Még mondtam volna azt is, hogy egyszer ha lesz rá lehetőségünk megmutatom, de még mindig a sokk hatása alatt voltam s így ezt sem tudtam elmondani neki. Ellenben mielőtt még konkrétabban átbeszélhettük volna a tervet Mr. Blaze már meg is indult, hogy odamenjen Kovacs-hoz. Mikor figyeltem már nem tűnt olyan jónak a terv, s nem is tudom, hogy miért nekem kell ilyesmit mondanom. Egyedül csak laborkísérletek voltak, miket vezettem s ott nem függött több ember élete tőlem.
- Mr. Redbow, jól van? – kérdeztem. – Kérem, szólaljon meg!
Összerezzentem, amikor Mephisto hangját meghallottam a fejemben. De ezt honnan kellene tudnunk? Miként? Egyikünk sem telepata s nem is ismerjük. Legalább is én nem s szerintem Mr. Redbow sem. S ekkor még egy fiatal nő is felbukkant ott, vörös haj, csinos alkat. Nem ismertem meg, szerintem soha sem láttam, de ha igen, akkor is a sokk miatt nem emlékeztem. Noha távol voltunk próbáltam fülelni, hogy miről is beszélhetnek s mi is mehet ott, de féltem, hogy túlságosan is távol vagyunk.
- Tudja, hogy ki az a nő? – kérdeztem társamat egy reménybeli válaszért cserébe.”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Morsus Pént. 09 Aug. 2013, 18:41

John jó ideje csak bambulva bámulja a testét. Nem bírja felfognia dolgokat és teljesen kikészült a helyzettől.
- Remélem ért a pszichológiához is.
Mondja a haját uraló nőnek. Közben előkerül ez a vörös nő és John fejét oldalra biccenti.
- Feladom, gondolom ő a keresztény isten, aki megkér, hogy koppantsunk össze a sarkunkat háromszor és ismételjük el, hogy "nincs jobb, mint otthon".
~ Valamiért ez logikusnak tűnik.
- Szóval... a terv, hogy elcsesszük a teret és az időt miközben nem csesszük el a teret és az időt?
Kérdezi hallgatózás közben.
- Öhm... jól áll a szőke haj...
mondja amikor felfogja, hogy a nő szőkévé vált.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 10 Aug. 2013, 08:50

9:15.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Johnny kicsit zavarodottan pislog ide-oda, és jobb híján bemutatkozik Jeannek.


Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Öhm, igen, üdvözlöm, a nevem Jo… izé, mi is? Coulson! Phil Coulson. Ügynök. A S.H.I.E.L.D.-nél. Elnézést, kisasszony, de az Ön szépsége elkápráztatott, és kicsit összekavarodtam. Szóval… Walter barátnője?

Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – És értékelném, ha ez köztünk maradna, Coulson. Én vállaltam, hogy a sajtóhiénák az életem minden apró részletét a nyilvánosság elé tárják, de Jeant nem szeretném kitenni ugyanennek. De ha maga itt van… nyilván Carter és Sitwell sincsenek messze, jól gondolom?

Johnny kezdi kicsit kényelmetlennek találni a szituációt, és félve pillant Melissa és John felé, jelezve, hogy jól jönne neki némi segítség. Walter elkapja a férfi pillantását, és követi Melissa és John irányába.

Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Áh, ott vannak… Sejtettem. Na, jöjjenek ide!

Walter magához inti a másik két ügynököt is, miközben Jean mosolyogva hozzábújik.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Tényleg nem vicceltél, amikor arról panaszkodtál, hogy milyen nehéz elintézni, hogy kettesben legyünk… de ezek az ügynökök korántsem tűnnek olyan barátságtalan, zord katonáknak, mint amilyeneknek leírtad őket.


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Talán… most nem. De várj csak, míg megismered Furyt… mert előbb-utóbb ő is felbukkan, most már biztosra veszem.

Central Park, Manhattan - Page 10 0014

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 10 Aug. 2013, 10:17

367. nap., Tizenötödik bejegyzés:
”S végre megszólalt Mr. Redbow is, s nem csak saját magam idegeskedtem itt egyedül.
- Azt hiszem, hogy valami ilyesmit kellene tennünk – bólintottam.
Zavartan pillantottam rá és megráztam a fejemet.
- Sharon Carter bizonyára értékelné a bókot, hogy jól néz ki – feleltem zavartan. – De én nem érzem jól magam ebben a testben. Túl alacsony, zömök és túl erős a testfelépítése nekem…
Túlságosan is magas voltam nő létemre s ehhez kicsit talán sovány is, volt, aki hívott gebének, de jól éreztem magam a saját testemben s te is úgy szeretsz, ahogyan vagyok, így nekem Miss Carter teste közel sem volt megfelelő.
- Ön pedig úgy néz ki, mintha valamelyik informatikai egyetemről szabadult volna – néztem rá a társamra.
S ekkor következett a legrosszabb rész, amikor Mr. Kovacs még ki is szúrt minket és intett, hogy oda menjünk.
- Csak ön után – néztem a társamra.
Ha elindul, akkor csatlakozom mellé és úgy megyek oda ahhoz, aki miatt itt vagyunk. Ha ott vagyunk, akkor biccentek a páros felé.
- Jó napot – köszöntem. – Nem akartuk megzavarni önöket, elnézést, ha túl feltűnőek voltunk.
Próbáltam szabadkozni, de nem tudtam, hogy mennyire illik ez Miss Carter jelleméhez.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Morsus Pént. 16 Aug. 2013, 22:32

John elmosolyodik.
- Na szép én bókolok maga meg cikizi az újdonsült időutazó testemet.
A vicc egy pillanatra felszabadítja a lassan teljesen őrjítő gondolattól, hogy pontosan is mibe került.
- Ma úgy hittem, hogy találkozom Thorral. Az nem volt a listán, hogy a Vissza a jövőbe filmet fogok játszani.
Morogja picit félhalkan és megy oda Walterhez. A társnője szavaira felméri mindkettejük ruháját és húzza a száját.
- Ebben a hacukában még a comic-conon is feltűnőek lennénk.
Picit megfagy majd megráza a fejét.
- Bocs, a nevem... - elgondolkodik. - Jasper Sit...sell? Sitwell! Azaz.
És bólogatva kezet fog.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 17 Aug. 2013, 09:19

9:20.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Jean kedves mosollyal köszönti az újonnan bemutatkozó ügynököket is.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Igazán nem zavartak meg semmit. Nagyon örvendek, hölgyem és Sit… well, igaz? Jópofa ügynök maga, nem ilyennek képzeltem, be kell vallanom. Comic-con? Nahát, tudták, hogy ha senki nem látja – vagy legalábbis azt hiszi –, akkor Walt is elolvas néha egy-egy képregényt? A kedvence az a kövér, narancssárga macska, aki--


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – JEAN! Khm, Jean, azt hiszem, az ügynököket nem érdeklik az ilyen jelentéktelen részletek, ők csak a biztonságomért felelnek. Éppen ezért egyáltalán nem is értem, miért kellett követniük ide is… Ez csak a Central Park, az ég szerelmére, egy átlagos szombat reggelen! Talán arra számítanak, hogy, nem is tudom, megnyílik az ég, és mindenféle szörnyek lepik el a parkot? De még ha ilyesmire is kerülne sor, meg tudom védeni magam, jól tudják.

Ekkor hirtelen egy fiatalabb férfi lépdel oda a kis társasághoz, kicsit félve, kezében egy fényképpel Walterről.

– Öhm… elnézést, Mr. Kovacs, de… maga az, igaz, Mr. Kovacs? Láttam a tévében, meg az újságokban, és… és mélységesen egyetértek mindennel! A kislányom is mutáns, és nagy tisztelője Önnek! Esetleg… kaphatnék egy aláírást?


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Ó… Ennyit a rejtőzködésről… Igen, uram, hogyne… Van egy tolla?

Ezután már nem telik bele egy percbe sem, és egy kisebb tömeg alakul ki a népszerű mutánsjogi aktivista körül – az időutazók és Jean egy kicsit hátrébb is szorulnak emiatt.

Ebben a pillanatban szólal meg egy nagyon mély férfihang mindhárom ügynök fülében az adóvevőjükön át.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Carter ügynök, Sitwell ügynök, Coulson ügynök. Jelentést. Mit csinál a kölyök? Fury vége.

Igen – ez bizony maga Nick Fury ezredes, aki ekkor már nem vezette a S.H.I.E.L.D.-et, de még nem is került börtönbe.

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 17 Aug. 2013, 11:30

367. nap., Tizenhatodik bejegyzés:
”Tudtam, hogy miként érez, bár én abban reménykedtem, hogy rólad tudok meg valamit a mai napon, s nem pedig azt, hogy meghalok. Lehet, hogy végleg, tudatlanságban, anélkül, hogy bármi reményem maradt volna a túlvilágra. Megnyílik az ég s szörnyek jönnek át a világra? S nem is tudja, hogy mennyire ráhibázott ezzel, hogy tényleg ez fog megtörténni s pontosan ő fogja okozni, nem is egyszer.
- A SHIELD vezetője nem így véli – feleltem óvatosan.
Szerencsére a bátyámtól csak hallottam Fury ezredesről, de személyesen soha sem láttam, csak a médiában. Mikor az emberek megjelentek kissé hátrébb húzódtam s Jean Gray felé pillantottam.
- Honnan s mióta ismeri őt? – érdeklődtem.
A rádióüzenetre kissé összerezzentem, hirtelen jött az ilyesmi s nem voltam hozzászokva egyáltalán még. Mély hang, s az a név, az egész olyan ijesztő s horrorisztikusnak tűnt. Mr. Redbow-ra pillantottam, s hagytam, hogy ő legyen az, ki válaszol a férfinak, én féltem, hogy közel sem lenne oly határozott a hangom s a fellépésem, mi egy ügynöktől elvárható.”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Morsus Hétf. 19 Aug. 2013, 23:02

John értetlenül nézi az egészet, azt se tudja mit csináljon. Körbe néz zavartan. hallja Furyt és látja, hogy a nő nem válaszol neki.
- Öhm... autogramot oszt a mi kis Bono-nk.
Eltakarja a kezét a mikrofontól és oda fordul a nőhöz.
- Hány évvel korábban vagyunk?
Kérdezi suttogva.
- És mit is kéne itt csinálnunk?
~ Bár tudnák pár régi lottó számot.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 20 Aug. 2013, 09:11

9:25.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Jean nem tolakodik, hagyja, hogy a rajongói „megrohamozzák” Waltert, aki kénytelen-kelletlen tesz eleget a kéréseiknek.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Hogy honnan ismerem…? Hm, Walt tényleg soha nem beszélt maguknak rólam, igaz? Még a széltől is óvni akar, pedig tudhatná, hogy megvédem magam, ha kell. Persze… amennyi tragédiát és halált végignézett, érthető a túlzott féltése a szerettei iránt… Tudják, egykor én is Charles Xavier professzor egyik… hogy is mondjam… „páciense” voltam. Édesanyám még gyerekkoromban elhunyt, édesapám egyedül nevelt, és amikor előtörtek a mutáns képességeim, egyikünk sem tudott mit kezdeni a helyzettel. Telepata vagyok, akár a professzor úr volt, de egyszerűen képtelen voltam irányítani az erőmet, kis híján beleőrültem… A professzor úr segített. Édesapám elvitt hozzá, amilyen gyakran tudott, lehetőleg úgy, hogy senki ne tudjon róla, senki ne lásson… Szégyellt engem, de azért szeretett… a maga módján. A professzor úr végül lenyugtatta az elmémet, megtanított kezelni a képességemet, és a kezelések alkalmával összefutottam Walttal. Őt a tudathasadása miatt kezelte, ezt nyilván tudják, és… nos, egyik dolog vezetett a másikhoz. Először sorstársakként tekintettünk egymásra, sokat beszélgettünk, összemelegedtünk… Pár hónapja elhunyt az édesapám is, és Walt segített át a nehéz időkön, azóta már a szó minden értelmében együtt vagyunk… de a politikai pályafutása most a legfontosabb neki, és ezt tiszteletben tartom, ezért nem vertük nagydobra a dolgot. Még a legközelebbi ismerősei és barátai sem tudnak rólunk. Azt hiszem, nagyjából ennyi.

A lány ismét kedves mosolyt villant az ügynökökre, míg Fury újra beleszól az adóvevőbe, ezúttal már türelmetlenebb hangnemben.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Ismétlem: mit csinál a kölyök? Nem tudnak beszélni? Történt valami? Öt perc múlva ott vagyok, ismerem a pontos helyzetüket. Lehetőleg távolítsák el a civileket, ha vannak a közelben. Egy kis utazásra visszük Kovacsot. Vége.

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 20 Aug. 2013, 11:20

367. nap., Tizenhetedik bejegyzés:
”Meglepetten néztem Mr. Redbow-ra a kérdése után. közelebb hajoltam hozzá és úgy mondtam nagyon halkan a választ.
- 2010-ben vagyunk – feleltem. – Három évvel korábban.
A mit is kéne itt csinálnunk kérdésre megráztam a fejemet, fogalmam sem volt. Én ebben az időben otthon voltam Alaszkában, vagy éppen a kanadai fővárosban veled. Csak azt tudtam, hogy mit mondott a sátán s, hogy mit kellene végrehajtani. Közben figyeltem arra, mit Jean Grey mondott, telepata. Ennek a ténynek nem örültem, bármikor a fejünkbe nézhetett volna, ha akart és rájöhetett volna mindarra, mit nem mondhattunk ki.
- Részvétem a családja miatt Miss Grey.
Bólintottam, mikor a tudathasadást mondta, arról még én is hallottam, hogy Kovacs abban szenvedett s mindebből nem volt meglepő az, hogy mi lett belőle s, hogy hova jutott. Mr. Fury ismét a rádióba szólt, pedig Mr. Redbow válaszolt neki.
- Elnézést kérek Miss Grey – mondtam.
Néhány lépéssel odébb mentem, hogy válaszoljak a rádióba.
- Uram, miként Sitwell ügynök is mondta, autogramokat osztogat s a barátnővel Miss Grey-el találkozott.
Eltávolítani a civileket? Segélykérőn pillantottam Mr. Blaze-re s a társamra, hogy ezt csinálják ők, én nem voltam olyan, hogy bárkit is felszólítsak efféle tettre, vagy odébb küldjem. Én csöndben, háttérben húzódtam meg s onnan figyeltem volna inkább. Így ezt is igyekeztem az urakra hagyni.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 25 Aug. 2013, 15:33

9:30.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Fury gyorsan válaszol az adóvevőkön keresztül.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Áh, szóval Sitwell ügynök komolyan mondta… Azt hittem, ez is csak az egyik „méltán híres” vicce volt. Autogramokat osztogat, remek… Pár perc és ott vagyok, Carter ügynök.

Jean csendben figyeli az eseményeket, nem akar közbelépni, míg Johnny megpróbálja továbbra is fenntartani a szófogadó ügynök álcáját, és a tömegbe kiált.


Central Park, Manhattan - Page 10 Coulso11 – Jól van, emberek, ennyi volt! Mr. Kovacs nagyra értékeli, hogy így tisztelik a munkásságát, de most dolga van! Kérem, oszoljanak! Kérem!

Az emberek eleinte sajnos nemigen figyelnek Johnnyra, de aztán egy pillanatra ledermed az arcuk… majd a következő másodpercben mind odébbállnak.

Jean mosolyogva kacsint egyet az ügynökökre.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Elnézést, gondoltam… besegítek.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Ez kedves, Ms. Grey, de az ügynökeim Ön nélkül is kiválóan elboldogulnak, továbbá mások elméjébe beférkőzni engedély nélkül továbbra is bűncselekményként tartható számon. Ha nem lenne regisztrálva, olyan gyorsan rács mögött találhatná magát, hogy azt hinné, időutazáson vett részt.

Nick Fury zord, viccet nem ismerő, vagyis a szokásos tekintetével jelenik meg a helyszínen, és két mondattal sikerül lefagyasztania a mosolyt Jean arcáról. Végigméri a kis társaságot, majd a tekintete Walteren állapodik meg.


Central Park, Manhattan - Page 10 8z1w

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 26 Aug. 2013, 10:05

367. nap., Tizennyolcadik bejegyzés:
”S végre valami támpontot is kaptunk, legalább is Mr. Redbow azzal a férfival illetően kinek a testében volt. Én még mindig nem tudtam semmit sem Miss Carterről s egyre jobban aggódtam, féltem amiatt, hogy elrontom a szerepemet s nem sikerül megtennünk, amit szeretnénk. Hálásan pillantottam Mr. Blaze-re, mikor nekiállt annak, hogy odébb küldje az embereket, noha nem nagyon akart sikerülni neki, hiszen azok nem akartak tovább haladni. Láttam a furcsa tekintetüket s a végül azt, hogy mégis elindulnak. Sikerült elkapnom Ms. Grey tekintetét, ahogyan ránk kacsintott.
- Köszönöm – feleltem kedvesen.
Alighogy sikerült kimondanom ezt egy zord hang szólalt meg mögöttünk, ugyanaz, mint nem sokkal korábban a rádióból. Ekkor láttam életemben először szemtől szemben Nick Fury-t, a SHIELD korábbi ezredesét. Az időutazás említésére nagyon kicsit összerezzentem, nem is hiszem, hogy tudja, hogy mennyire ráhibázott erre a mondatrészre. Próbáltam a lehető leggyorsabban oszlatni ezt a hangulatot, noha soha sem értettem ehhez különösebben.
- Máris indulunk uram? – érdeklődtem.
Noha fogalmam sem volt, hogy hova, vagy miért kellene innen mennünk.”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 30 Aug. 2013, 17:08

9:35.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

Fury válaszul biccent Melissa felé.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Igen, Carter ügynök. Elnézést, hogy nem jeleztem hamarabb, de végre sikerült engedélyt szereznem. A mai megfigyelésük mostantól kísérő-védelmező küldetéssé módosul.


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Ezredes… Először is megkérném, hogy máskor ne hozza a frászt Jeanre, másodszor pedig… megszerezte az engedélyt? Azt akarja mondani--

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Bizony, kölyök. Wyomingba utazunk.

Jean értetlenül kapkodja a fejét Nick és Walter között, mire Fury elmosolyodik.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Ugyan, Ms. Grey… Mintha nem olvasta volna már ki Walter fejéből, hová készülünk.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Ezredes úr, kérem, én… soha nem olvasok mások gondolataiban az illető személyek engedélye nélkül.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Ó, mintha már hallottam volna ugyanezt nem egyszer Xaviertől…


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Ezredes, ELÉG VOLT! Nem tűröm, hogy ilyen hangnemet üssön meg Jeannel! Már többször mondtam, hogy nem érdekel a bizalmatlansága a telepatákkal szemben! Pontosan az ilyen hozzáállás miatt vezették be ezt a rasszista regisztrációs törvényt is!

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Hrrm… Jól van, Walt. Ints búcsút Ms. Greynek, azonnal indulunk. Carter ügynök, Sitwell ügynök, Coulson ügynök, a repülőn már előkészítettem mindent, amire szükségük lehet az akció során.

Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Repülő…?

Ezzel hirtelen Fury felett láthatóvá válik egy addig láthatatlanul, hangtalanul lebegő S.H.I.E.L.D.-repülőgép a legújabb álcamodellből. Csúcstechnika a javából.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Igen. A repülő.


Central Park, Manhattan - Page 10 0037

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 31 Aug. 2013, 17:59

367. nap., Tizenkilencedik bejegyzés:
”Valahol megértettem Fury ezredest, hogy miért is tartott a telapata Miss Grey-től, ha belenézne a fejünkbe sem derülne ki soha sem, hogy ezt tette s mondhat bármit hangosan, hogy nem tette. Mindazon meglepődtem, hogy miként is reagált Mr. Kovacs s lassanlént kezdtem érteni, hogy miért is jut el oda, hogy csak a mutánsok a lényegek s ők a felsőbbrendűek, noha egy pillanatra sem akartam elfogadni ezt. S valószínűleg soha nem is fogom megtenni. Igyekeztem nem meglepett s nem olyan értetlen arcot vágni, mint Miss Grey, de én sem értettem semmit abból, hogy mi folyt itt. Wyoming neve ismerős volt, de ekkor nem tudtam, hogy honnan s azt sem, hogy miért is kellett engedély ahhoz, hogy odamenjünk. Vajon mi lehet az, amihez a SHIELD korábbi, vagyis aktuális ezredesének is engedély kell? Csak bólintottam a parancsokra, úgy hiszem, hogy ezt kell tennie egy katonának s igyekeztem a lehető legkevésbé összerezzenni, mikor a semmiből megjelent az a repülőgép. Mr. Redbow-ra s Mr. Blaze-re pillantottam, hogy ők miként reagálták le mindezt, s ha majd elindulhatunk, akkor megteszem s felszállok a repülőre. Ms. Grey-nek pedig búcsúzásul biccentek. Szívesen mondtam volna, hogy eljön az a nap, mikor nem kell rejtegetnie a kilétét s nem kell regisztrációban élnie a mutánssága miatt, de mindezt nem tehettem meg az álca miatt s amiatt sem, mert Fury ezredes s Mr. Kovacs is jelen voltak.„


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 06 Szept. 2013, 21:49

9:40.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

A repülőből egy kerek, lebegő platform ereszkedik le a földre, amelyre gyorsan fel is sétál Fury, őt követi a kissé megszeppent Johnny, majd Melissa és John is mehetnek. Míg a járókelők szájtátva bámulják a jelenetet, Jean gyorsan magához húzza Waltert, és megcsókolja.

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Tartozik nekem egy randival, uram.


Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Hogyne… Ne haragudj, de már olyan rég be akartam jutni…

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Tudom, tudom. Na, menj, te nagy harcos! Ja, és holnap utazom, ugye emlékszel?

Central Park, Manhattan - Page 10 Walter10 – Persze. Tudod, mit? Ha végeztem, ráveszem Furyt, hogy vitessen el hozzád. Sydney, igaz?

Central Park, Manhattan - Page 10 Jean10 – Ez remek ötlet! Igen, a pontos címet majd elküldöm. Várni foglak!

Ezzel Walter is fellép a többiek mellé, és mosolyogva búcsút int Jeannek, mialatt a platform felemelkedik a gépbe. Odafent épp elég tágas a helyiség, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és helyet foglalhasson, és, ahogy Fury mondta, egy hátsó tárolóban a fiatalok minden fegyvert és eszközt megtalálhatnak, amire csak szükségük lehet.

Central Park, Manhattan - Page 10 Fury10 – Na. Már ideje volt. Üljenek le. Csatold be magad, Walt. Pilóta, indulhatunk! Meg se álljon a Pegazus Projektig!

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 07 Szept. 2013, 10:16

367. nap., Huszadik bejegyzés:
”A búcsúzkodást látva a szívembe markolt a fájdalom, hogy milyen régen is volt, hogy az Alaszkai tengerparton a kikötőben elbúcsúztunk, mikor utoljára láttalak. Beleharaptam az ajkaimba és szélesre nyitottam a szemeimet, hogy ne sírjam el magam abban a pillanatban. Nem tudtam, hogy volt-e jelentősége Sydneynek vagy sem, nem igazán figyeltem a híreket, így mindezzel nem foglalkoztam. Örültem, amikor felértünk a gépre s a döbbenetem fokozódott, amikor azt a sok fegyvert megláttam. Nagyon-nagyon reméltem, hogy egyiket sem kell majd használni, mert azt sem tudtam, hogy miként kellene megfogni azokat, nemhogy használni is. Végül egy kellően hátsó s magányos helyet választottam, hogy oda leüljek, még nem utaztam efféle gépen, csak rendes nagy utasszállítón, így kicsit izgultam is miatta. Pegazus? Soha sem hallottam erről a dologról, még a bátyám sem mesélt erről. Amíg nem kapunk semmilyen feladatot s nem szól hozzánk senki sem, szerencsére kisebb a lebukás esélye, így igyekeztem nem felkelteni senki figyelmét, s ha tudtam, akkor szó nélkül ültem végig az utazást.”

//Folytatás: Wyoming//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 14 Szept. 2013, 14:37

9:45.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter) és John Redbow (Jasper Sitwell).

A Central Parkot látogató civilek ámult tekinteteitől kísérve a S.H.I.E.L.D. gépe maximális sebességre kapcsolva hagyja el New Yorkot, majd az államot is…

… és nem is olyan sokára megérkezik Wyoming államába.

_________________
Central Park, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Central Park, Manhattan - Page 10 Empty Re: Central Park, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.