Utcák és parkok

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Jún. 2014, 09:44

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor
Következő körváltás: 2014. június 22. (vasárnap)

Mire kiért a mentősök éppen most takartak le valakit az oldalsó részen, majd amint meglátták a sérült Davidet a lövések miatt alacsonyan haladva mentek el hozzá. Amint látták a sebet igazából csak nyugtatták, kérték, hogy vegye el a kezét, majd ők ellátják. Azonnal infúziót adtak be a fiatal férfinak és nekiláttak a sebet is gyorsan bekötözni úgy, hogy ne okozzon addig gondot, amíg beérnek a kórházba vele. Ezek után hordágyra fektetik Davidet és a mentő elhajt vele.

Mich-nek eszébe jut, hogy nem volt normális az, hogy a raptorok eltűntek, teleportálni nem voltak képesek. A punkoknak pedig nem kellett kétszer mondani azt, hogy távozzanak, úgy szedték a lábukat, mintha legalább olyan gyorsak lennének, mint Higanyszál. Hamarosan pedig el is tűntek a másik sarkon, ami elfelé vezetett erről a helyről. Ekkor kezdett már mindenkinek igencsak gyanús lenni, hogy sehol sincs továbbra sem a rendőrség, pedig ami idekint történt az nem SHIELD ügy volt, hanem a rendőröké. Azon a korábbi egy-két szirénán felül semmilyen más nem érkezett, sőt egy csak távolodott, bár az felismerhetően mentő volt. Kita ugrott és eltalálta Michael ágyékát, szerencsére valamin megcsúszott és közel sem teljes erőből történt, ha teljes erőből tette volna a férfi valószínűleg olyan belső sérüléseket szerzett volna, amiket túl sem élt volna, de még így is közeli ház falán landolt súlyosabb zúzódásokkal. A hatóságok pedig nagyjából ekkorra értek oda, nem a rendőrség, hanem a SHIELD, a kis csoportot is körbevették.
- Mr. Howard, Ms. Horigome, Ms. Rokana – köszöntek az általuk ismert személyeknek. – Önöket is megkérném uraim, hogy még maradjanak. Elmondanák, hogy mi történt és azt, hogy hol a rendőrség? 3 sarokkal odébb találtunk két autót, de az embereik sehol. A többi dologgal nem kell törődni biztosítottuk a terepet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Csüt. 19 Jún. 2014, 12:28

A punkok gyorsan elporolnak ahogy az várható volt, de a rendőrség még mindig sehol és a raptorok is eltűntek. Lehet köze van a két dolognak egymáshoz? Nem sokkal később a két sérült alak feltűnik, az az idióta biztonsági őr és a társa. Shynomi szavaira csak mosolygok.
- Nyugi ha támadni akar akkor lerendezem, hagyunk nekik időt mit akar... - ekkor megakadok mert a Kita nevezetű macskanő hirtelen támadásba lendül és kiüti a zöld hajú biztonsági őrt. A legnemesebb testrészén találja el, az pedig a falnak csapódik. Na ez fájhatott. Végül is megérdemelte és úgy látom nem csak engem bosszantott fel. Én már megtanultam kezelni ezeket a helyzeteket, ezért nem visz el a hév.
Ekkor jelennek meg a SHIELD emberei. Fura hogy név szerint szólítanak meg engem is, nem vagyok hozzászokva, mivel rég nem jártam a földön. Persze nincs okom meglepődni, ez a SHIELD amiről ők nem tudnak az nem is létezik kis túlzással.
- Üdvözlöm önöket. - majd kezet nyújtok és várom, hogy az ügynökök is bemutatkozzanak.
- Én csak a véletlennek köszönhetem, hogy belekeveredtem ebbe az ügybe, lényegében csak látogató voltam. Mivel azonban nem vagyok átlag ember, úgy láttam jónak, hogy beavatkozzak. Azt hiszem nem az én tisztem a pontos körülményeket elmondani, de azonban az érdekes lehet, hogy raptorok tűntek fel és támadtak ránk. Na most őket sikerült legyőznünk, de mire rendeztük a sorainkat egyszerűen felszívódtak. Nem vagyok egy nagy szakértő, de erre tudtommal nem képesek a raptorok és az is érdekes lehet mi a fenét akartak itt. Gondolom a térfigyelő kamerák képei is beszédesek lehetnek. - nem tudom ki az illetékes, de a két macskanő közül az egyik lehet az akinek átadom a szót.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 5 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 5 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 20 Jún. 2014, 16:06

A kis csapat - gondolok itt a macskanőkre és a kékségre- hamar nem tetszésüket fejezik ki jelenlétemmel kapcsolatban, pontosabban az egyik csajszi rúg tökön, nem emberi erővel - komolyan, itt New Yorkban mindenki szuperhős? Ahogy a falnak csapódok, egyből a földre esek, ágyékomra szorítva kezem, és embrió pózba görnyedve. Ott fetrengek egy ideig, vöröslő fejjel, amíg össze nem szedem magam annyira, hogy felkeljek, és a hatóságokhoz sétáljak.
- Feljelentést szeretnék tenni, megtámadtak a nyílt utcán, a drone-ok biztos rögzítették. Az a nő volt az. - mutatok a csajszira. Nem érdekel, hogy maffiozó létemre ilyet teszek, a szituáció úgy vélem engedi. Ráadásul a törvényes polgár képét is csak erősítem ezzel, ami elméletileg csak jó. Priuszom se nagyon van, szóval nem hiszem, hogy gondot okoznék ezzel bárkinek is. Ha pedig következményei lesznek, mármint a csaj részére, az csak jó. Majd kiröhögöm a tárgyaláson.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Zed is dead Szomb. 21 Jún. 2014, 01:46

Békésen oda vánszorgunk ezekhez a hősjelöltekhez és mikor meg merem jegyezni, hogy fent lövések dördültek. Gondolván, hogy őket is érdeklik az egyik állatmutáns, korcs keverék nekitámad a társamnak. De a látvány mintha elcsapták volna a szerencsétlen és a falhoz csapódik. Erre amint felkapnám a fegyveremet, hogy a veszett dögöt eltakarítsam a föld színéről, ahogy a kutyákat szokás hirtelen befordul a sarkon a SHIELD. A legjobbkor, nem hiába vannak annyian ellenük. Megvárják míg a baj elüljön, majd beszambáznak és behajtják az elismeréseket. A három szociopatával egyből "lepacsiznak" az ügynökök. Felháborító, hogy még mi vagyunk a maffia itt meg csak úgy csókosak az ilyen állatok. Mikor közlik, hogy maradnunk kell oda is lépek az alakhoz.
- Kezdeném én a vallomást. - Megvárom míg elvezetnek vagy felkészülnek és vázolom a szituációt.
Elmondom, hogy betértem szülői okokból a helyre, hogy megnézzem milyen termékekre lehet számítanom majd a gyerekszoba környékén. Majd beindult a fegyverpárbaj és figyelmeztetni akartam a kék emberféle lényt, hogy az önbíráskodást törvény bünteti. De neki ugrott a zöld hajú biztonsági őrnek. Majd, hogy az tovább repült, majd pár külföldi vagy asgardi nőszemély támadt ránk és kis híjján megöltek engem és a zöld hajút. De megmentettem magunkat és utána egy szó nélkül nekitámadt az egyik a társamnak. Vérszomjas dühvel és valószínű csak azért nem ölte meg, mert megérkeztek ők. Javaslom, az elfogását mind a háromnak és az utóbbinak az altatását is.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Szomb. 21 Jún. 2014, 15:41

Valamin kicsit megcsúszhattam, mert nem igazán sikerült elég nagy erőt beladnom, s így túl élte, de úgy fest, hogy elég pofás fali dísz lett belőle. Ekkor esik be a Shield, s máris jó pofiznak, mire fújok egyet.
- Remélem nem önök a Shield gyors reagálású ügynök csapata, mert akkor nagyon elkéstek... és nem először. - mondom morogva – de hagy gratuláljak a zsarukat megelőzték, lehet valamelyik közeli kávézóban majszolják a fánkot kávéval. - ekkor szólal meg a kis zöld hajú, mire azonnal válaszolok is.
- Neked kuss a neved, mert ha megnézik a felvételt, akkor kiderül rögtön, hogy előre eltervezett gyilkosságban vagy bűnrészes, főleg, hogy a késelőket védted, s ha a fickó meghalt, akkor az egyenes út a börtönbe. Emellett a biztonsági őr ként közbe kellett volna avatkoznod, erre arra támadtál rá, aki végül oda akart menni megvédeni a megkéseltet... S elnézve azt, hogy előttem valaki nagyon elvert, így vagy megint játszottad a nagy képű bajkeresőt és ráfáztál, vagy el is mondhatod melyik alvilági banda tagja is vagy, ahogy ön is, uram, ahogy a szavai elárulták a lenézéssel való viselkedéssel együtt, melyik szervezet tagja. Vagy egy és ugyan az? Na mindegy ez majd a felvételről kiderül. - pillantok a fickóra, majd az ügynökökre nézek.
- Röviden. Álruhában voltunk a rendezvények, mint Cosplayesek, de különben a főnök megbízásából biztonsági őrök voltunk. Elvegyültünk hát a tömegben feltűnés mentesen. A Drone rendszer jelezte, hogy két csapat két irányban elég gyanús és közelednek. Kimentünk az elsőhöz ami közelebb volt. Mi ketten Shynomyval elvegyülve, hogy felmérjük a terepet, főleg, hogy más biztonságiak előbb oda értek, köztük az biztonsági őr utánzat is. - mutatok a zöld hajúra. - De ő kb csak a kötekedést és a balhét kereste nem azt, hogy segítsen a földre kerültön, s ráadásul Mr Howard-ra támadt aki segíteni akart és kicsit szétlökte a tömeget, ahelyett, hogy oda ment volna segíteni a sérültön. - szemeim érzelemmentesek, ahogy beszélek, ahogy hangomban is hűvös nyugalom hallható.
- Ezután jött két lövés a másik irányból, mire oda rohantunk Shynomyval. Ekkor még rádión közöltem vele, hogy jobban teszi, ha lelép, mert ezért még számolunk és nem fogok finomkodni vele, de mint a végeredmény mutatja, még erre se volt esze, azaz mosom mancsaim én figyelmeztettem. Na de vissza a lényeghez. Itt volt 6 bohóc ruhás alak, mint az egyik banda képviselete és 2 halott és még 4 élő punk. Egy lány, és három srác. A lányt akarták épp a bohócok kivégezni mikor közbeléptünk. Nem volt idő merengésre, cselekedtünk, hogy megmentsük a még élőket. Ezután érkezett meg 4 raptor vagy mi a fene és támadt ránk. Nem túl könnyen levertük őket, majd megtudtunk pár infót egy Omega jelet viselő bandáról, s egy alvilági háborúról, ami itt kezdődött el az összes alvilági szervezet részvételével. Szóval itt van New York-ban az Orvgyilkosok ligája. A Punkok megléptek, de nem hiszem, hogy sok idő lesz begyűjteni őket ha kellenek. - fejezem be, majd vörös lélektükreimmel pillantok a zöld hajú fickóra, majd a másik fickóra, s intek Shynomynak.
- Részletesebb beszámolót majd tőle kapnak - mondom, majd végig nézek az ügynökökön, s a ház falhoz sétálok aminek neki támasztom a hátam, s a tokban a kis reteszeket vissza kattintom, hogy a pisztolyok véletlen se süljenek el, majd a tarkómra teszem a kezeim párna ként használva ahogy a falat támasztom.
- hééé Mr Howard.. - pillantok a kék fickóra – Kösz a segítséget.

Figyelem a férfit, majd a másik srácot aki úgy fest, hogy ne tanul a verésekből se, aztán a megérkező Shield ügynököket, s mikor rám kerül a sor, akkor elmondom a teljes történetet nem kihagyva azt is, hogy lehet kéne egy doki Nykonak, mert csúnyán oldalba kapta az egyik Raptor és bár nem vallaná be, de tuti elég alaposan megsérült, majd a másik férfit nézem aki egy ideje nem nagyon mozgott.
- Szerintem neki is kéne egy orvos, mert eléggé rossz állapotban van. Lehet csak kimerítette magát, de lehet sérülés is. Ha egy ügynök elkísér akkor oda viszem a mentőkhöz ha már itt vannak. - nézek az ügynökökre és ha beleegyeznek akkor kézbe kapom a férfit, mintha csak egy zsák kő lenne és úgy viszem oda a mentőkhöz. Ha nem akkor mellette maradok addig míg nem megyünk
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Jún. 2014, 09:41

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor

Amint vallomásba kezdett volna a társaság, akkor az ügynök szólalt meg, akik egyébiránt nem mutatkoztak be.
- Ne tegyenek vallomást, ne itt, egy-két mondatban elég lett volna – mondta. – Ms. Hirogime, lát valahol terroristát? Nem, mi sem. Tehát ez nem SHIELD ügy, a rendőrség kérte, hogy jöjjünk és vigyük be a szemtanúkat, mert ők emberhiányban szenvednek. Így megköszönném, hogy ne rója fel nekünk azt, ami nem is a mi munkánk.
A mentősök ekkora értek oda és Michael-t elvitték a kórházba, Mich-nek a fejét pedig ellátták. Tényleg igazat mondott, ez nem volt SHIELD ügy, nem kellett volna kijönniük, nekik összesen a terrorizmus miatt kellett volna, néhány maffiatag egymásnak esése közel sem számított ennek. Ez pusztán tényleg rendőrségi ügy volt.
- Elég! – szólt rá a férfi Kita-ra, amikor vádaskodni kezdett. – Nem a maga dolga megítélni ezt hölgyem és ez Amerika. Mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. Ne is folytassa, amit elkezdett. Mindenkit beviszünk a rendőrségre, aki használta a fegyverét, adja át, hogy a ballisztikai vizsgálatokon megvizsgálhassák. Aki tiltakozik, és ellenáll le kell, hogy tartóztassuk és úgy vigyük be.
Szabvány eljárás szerint jártak el, mindenkit bevittek ezek után a legközelebbi rendőrségre, ahonnan vallomástétel után szabadon is távozhattak, a fegyvereket mindenki másnap kapta vissza. Amíg a társaságot vitték be az őrsre a rendőrök és helyszínelők a mentőkkel együtt megérkeztek. A másnapi hírekből kiderült, hogy legalább kéttucat személy halt meg a helyszínen, jelentős részük bandatag volt, de három civil is életét vesztette a támadás során.

Ezzel vége, köszönöm szépen a játékot. Elnézést, hogy végül igazából senki sem mondhatta el, hogy mi történt, a vádaskodás bezavart ebbe Embarassed Egy reagot még kérek mindenkitől, hogy mit is mond a rendőrségnek (mindenkitől, Davidtől is kérem) a tanúvallomásában, ezt kissé részletesen, hogy mire emlékszenek a karik. Később még fontos is lehet a maffia háborús szálon. Aki nem ír reagot a hónap végéig úgy veszem, hogy megtagadta a vallomástételt és annak következményei is lehetnek/lesznek később.
Epilógus, jövő héten, ha vége a Hydra és a Dream szálnak.

Következmények:
Fertő és Liam minden gond nélkül megúszta a dolgot, ellenben ők rálátást kaptak az itt történt események miatt, hogy mivel amúgy is telt volt NY maffiahálózata és a háború már egy ideje küszöbön állt, a Liga ténykedése miatt tényleg kirobbant a maffia háború. Illetve a Liga emberei a rendezvényről elraboltak egy híres informatikust Thomas Larson-t, akiről köztudott volt, hogy kiberpata.
David, kórházba került, ahol életmentő műtéttel rendbe hozták a nyakát, ő csak annyit tud az eseményekről, hogy a Larson-t elrabolták. Úgy két hét után engedték ki a kórházból végül.
Kalandor is kórházba került, majd ő onnan a SHIELD-hez, mivel nem volt személyazonossága.
Michaelt műteni is kellett komolyabb belső sérülések miatt, ő három héttel később hagyhatta el azt. 30.000$ pénzbüntetést kapott és 1 hónap közmunkát, illetve „megkérték”, hogy többé ne vállaljon semmilyen biztonsági őri feladatot. A pénzt betudta abból az 50.000$-ból fizetni, amit az őt ért sérelmek miatt a biztonsági őr cég fizetett neki, így maradt húszezer dollárja szabadon. Ő mindössze a Családnak köszönheti, hogy nem került nagyobb bajba.
Mich is megúszta bármiféle következmény nélkül, ha utána járt a dolgoknak mindezek után, a raptorokról sajnos nem tudott meg semmit, de a maffia háborút megtudta, hogy kitört és azt is, hogy kik az Orvgyilkosok Ligája (szervezeteknél elolvashatod).
Shynomy nem kapott semmilyen büntetést, de Kita már nem volt ilyen szerencsés. Éppen csak elkerülte a pert önbíráskodó magatartása miatt, őt kénytelen volt a medve kirúgni az állásából ezért és megkérni, hogy ne tűnjön fel a területén többet. 30.000$-os pénzbüntetést kapott, ahogyan két hónapos közmunkát is. Illetve még mindig nem zárult le a nyomozás irányába a többrendbeli gyilkosság miatt, mert szándékosan ölésre ment sebesítés helyett. Előzetest ugyan nem kapott, de ha bíróság elé megy az ügy, akkor akár életfogytiglanit is kaphat. A maffia érintettséget a lányok is megtudhatták.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 23 Jún. 2014, 22:33

Michael vallomása:
A rendezvényen végeztem a munkámat, amikor jelezték, hogy gyanús alakok tartanak a rendezvény felé. Természetesen azonnal kimentem, hogy intézkedjek, odakint azonban azt láttam, hogy civilek támadtak egymásnak, illetve egy harmadik félt képviselő kék testű úriember is beleavatkozott a dologba. Nem tudtam, hogy mi volt az indíttatás, csupán annyit láttam, hogy civileket bánt, ezért természetesen felszólítottam, hogy fejezze be az önbíráskodást, és hagyjon mindent ránk, akiknek munkaköri kötelezettsége, és joga, hogy beavatkozzon - bár nem az utcán, ott nem volt jogunk hozzá, reméltem, hogy ez a blöff elég lesz. Ez után nekem támadott, próbáltam védeni magam, de nem sikerült. Mielőtt utána mehettem volna, hogy megakadályozzam a további erőszakos és öntörvényű viselkedésében, két nő jelent meg, akikhez később egy harmadik is csatlakozott. Előbbi kettő egy óriási pallost, utóbbi ezen kívül egy rakétavetőt is forgatott. Miután támadás ért engem, és egy másik civilt, aki védeni próbált, természetesen önvédelemhez próbáltunk folyamodni, de nem sikerült. Valahogyan tűz vett minket körbe, amin átvetődtünk, eddigre a három hölgy eltűnt. Miután csatlakozni kívántunk az őrszolgálathoz, és a kék fickóhoz, az egyik női mutáns rám támadott, mindenféle figyelmeztetés, vagy előzetes ok nélkül. Ez után hoztak be ide.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Kedd 24 Jún. 2014, 02:10

Az ügynök szavaira elhallgatok végül, s egyesével kiveszem a tárat és a csőben lévő töltényt a pisztolyokból, majd az illetékes kezébe nyomom. Majd hagyom, hogy vigyenek. A vallomás tételnél újra belekezdek.
- A rendezvényen voltunk álruhában Shynomyval, mint biztonsági őrök. Az elején minden rendben ment, elvegyültünk, a rendezvényre érkezők között és így szemmel tudtuk könnyebben tartani az eseményeket. A Drone rendszer azonban jelzett két gyanúsabb csoportot a rendezvény közelébe, mire közelebb mentünk. Zöld hajú biztonsági őr ér oda elsőnek, míg mi a tömegben elvegyülve követtük az eseményeket ugrásra készen, ha esetleg olyan történik aminek nem kéne. Zöld hajú biztonsági őr azonban nem tett semmi annak ellenére, hogy előtte látnia kellett egy férfit aki összeesett, sőt az összeeső segítségére érkezőre támadt, aki Mr Howard volt, mint utólag kiderült. Zöld hajú biztonsági őr teljes mértékig elmulasztotta mind az áldozat segítését, mint a rendezvényen résztvevők biztonságának biztosítását. Sajnos a közbe avatkozásunk előtt két lövés dördült a másik oldalon így oda siettünk, mert a többi biztonsági őr nem volt hajlandó bármit is tenni, inkább menekültek a látogatókkal együtt az épületbe. Tehát átmentünk a másik részére a rendezvénynek, ahol egy sarkon túl megláttuk, hogy két személy holtan a földön fekszik, négy másik térdel, akik Punk külsővel rendelkeztek, míg 6 bohóc ruhás alak fegyverrel előttük. Az egyik bohóc ruhás épp az életben lévő Punkok lány tagját készülte kivégezni, mikor közbe avatkoztunk, gyorsan. Nem vesztegettük az időnket, ráadásul Mr Howard és egy idegen férfi is becsatlakozott a támadók ártalmatlanná tételébe. Ekkor mielőtt kérdőre vonhattuk volna a Punkokat, hogy mi is történt, megtámadott minket négy Raptornak nevezett repülni képes páncélos, akik lézerrel nyitottak ránk tüzet. Egy kicsit jobban elnyúlt küzdelem alatt sikerült mind a négyet ártalmatlanítani, s ekkor kikérdeztük a Punkokat, akik egy bizonyos Orvgyilkos ligáról számoltak be és hogy őket is ide rendelték ahogy minden bizonnyal a többi alvilághoz tartozó személyeket, mint azokat a bohóc ruhásokat. Sajnos ez idő alatt a Raptorok nyomtalanul eltűntek, s a rendőrség még a rendőrség nem érkezett meg. Csak a Shield jött ki kicsit később. Előtte azonban még nyomatékosítottam nem tetszésemet a biztonsági őr kollégának akit előtte valaki vagy valakik jó alaposan elvertek, s utána ide hoztak minket. - fejezem be, bár a hangom végig hideg és tárgyilagos volt, majd ahogy végeztünk még írásba adtam a vallomásom és aláírtam, miután átolvastam, aztán a rendőr által leírtat is, s ahogy végeztünk elmentem a váróba, hogy megvárjam Shynomyt.

A Shield ügynök leállította Nykot, elég keményen, talán a kialakult vádaskodások miatt, vagy nem tudom, de utána bevittek minket. Bent aztán egy rendőrnek elmondtam amit láttam.
- A vendégek közt vegyültünk mint Cosplayesek, mikor a Drone rendszer jelzett. Odamentünk, de akkor már ott volt egy másik Biztonsági őr, a zöld hajú férfi. A fülünk hallatára szólította fel azt a kék bőrű férfit aki a tömeg túloldalán lévő férfin akart segíteni aki összeesett, jó eséllyel nem véletlenül, majd ezt kihasználva rá is támadtak. Ekkor hallottunk meg két lövést a másik irányból és oda siettünk. Ott két hatfős csapatot láttunk. Hat bohúc maskarában lévőt és 6 punkot akik közül ketten holtan feküdtek, a másik négy, három fiú és egy lány pedig térdelt. Az egyik bohóc ruhás épp a lány fejéhez fogta a fegyvert mikor közbe avatkoztunk. Közben egy idegen addig nem látott férfi is becsatlakozott a segítségnyújtásban és a kék bőrű férfi akiről később kiderült, hogy Mr Howard-nak hívják. Azonban beszélgetésre nem volt időnk, mert négy páncélos jelent meg a semmiből miután szirénákat hallottunk a távolból, de se rendőr, se mentő nem érkezett oda addigra, csak ezek a valamik, amik lézerrel ránk támadtak. Nehezen levertük őket. Ezután tudtunk csak beszélgetni a Punkokkal és megtudtuk, hogy valami Orvgyilkoso Ligája akarja befészkelni magát ide és Omega jelük van. Meg, hogy a helyi alvilágot akarják kiírtani elsőre. Mivel újabb lövéseket hallottunk így jobbnak láttuk elengedni őket, azonban eközben csatlakozott hozzánk még egy sérült férfi és a másik biztonsági őr aki nem tette a dolgát és ennek Nyko hangot is adott, bár nem tettekkel. Ezután érkezett meg a Shield és heves szó váltás keveredett. A két utoljára érkező már ott próbálta mosni magát, ami furcsa volt, mert azon kívül, hogy sérült volt a végén érkező férfi nem tűnt olyannak mint akinek köze lehet ehhez, de erről nem tudok biztosat mondani, a Mr. Howard meg lerendezte annyival, hogy nem az ő dolga volt ott beszélni arról, hogy mi is történt. Ezután hoztak be minket. - fejezem be végül, majd írásba adom és aláírom olvasás után a vallomásomat, s kimegyek Nykohoz, majd vele együtt távozom.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Jún. 2014, 12:07

A Hydra felemelkedése 4: Néha a kígyó is alszik epilógusok

Epilógus 1. – Ismeretlen helyszín
Az Árnyak tanácsa sikeresen megmenekült és el tudott menekülni a bázisuk elfoglalása után. De voltak még bázisaik, az egyik ilyenre húzódtak vissza, hogy a sebeiket nyalogassák és felkészüljenek. Nem akarták ennyiben hagyni a dolgot, hogy ily csúfosan vesztették el a területüket és mindent, amit ott elértek. Noha sikeresen megsemmisítettek minden adatot úgy, hogy ne lehessen helyreállítani, de azért voltak veszteségeik, akik kint estek le. A tanács tagjai, akik közül senki sem hullt el, mert végig biztos helyen voltak most az új bázisuk tanácstermében ültek össze.
- Ezt nem tűrhetjük el szó nélkül – szólalt fel egy férfi.
- Valóban, gyűjtsétek össze minden emberünket, a Hydra megfizet azért, amit tett!

Epilógus 2. – San Francisco
Az Álmodó, legalább is ezt a nevet kapta a Dél-Amerikában az X-men által megtalált Celestial. Sokáig úgy tűnt, hogy teljesen inaktív és alszik, ám az egyik napról a másikra eltűnt. Nem ment messzire, csak annyira tűnt el, hogy nem sokkal később feltűnjön San Franciscóban. Oda ereszkedett le az égből, azóta tudósok, kutatók vizsgálják, de az Álmodó újra álomba merült és ismét mozdulatlan, inaktív lett. Két nappal a Celestial városba érkezése után kezdődtek az első rituális gyilkosságok, egy Celestial hívő szekta tagjai követték el, akik fel akarták ébreszteni az entitást. Magukat pedig Alvóknak nevezték el.

Epilógus 3. – Washington, Fehér ház
Apokalipszis lovasainak támadása után, illetve a Sherrill-i események miatt különleges sajtótájékoztatót hívott össze Norman Osborn az USA elnöke. Mélységes együttérzését nyilvánította ki a Sherrill-i események miatt, hogy ideáig fajultak az ügyek, hogy nem volt más lehetőség, mintsem lebombázni a kisvárost. De nem ez volt a fő tárgya a sajtótájékoztatónak.
- Biztonságos Amerikát ígértem a megválasztásomkor az állampolgároknak. Egy újabb lépést teszünk azért, hogy mindazt elmondhassuk, hogy erre is nagy lépéseket tettünk! Ezennel szeretném bemutatni minden állampolgárnak azt, hogy mi fogja a védelmüket szolgálni. Az őrszemek legújabb generációja, a MARK IV-es! Az összes korábbi őrszem pozitív tulajdonsága egyesül ezekben a gépekben. Most már sokkal nagyobb biztonságban lehetnek, hiszen ezek is ott lesznek a közelben, hogy megvédjék önöket! Ugyanez vonatkozik a Xavier iskolára is, öt őrszemet bocsátunk a rendelkezésükre, hogy megvédhessük a különösen nagy veszélynek mutáns gyermekeket, hogy az ország jövője biztosítva legyen.
Őrszemek 1
Őrszemek 2

Epilógus 4. – Cabal tanácskozás
A Cabal titkos tanácskozásán most is mint általában minden, mind a négy résztvevő jelen volt. A téma főleg Apokalipszis és a Hydra volt, mint általában mindig. Közel sem kecsegtetett jól a résztvevőknek az, hogy feladta az Asgard elleni haditerveit a mutánsisten. Mindenki tudta, hogy ezek után először az USA fog következni és az X-men, mert a gyermek oda került, aki miatt háborút indított volna Asgard ellen.
- Ott vannak az őrszemek, nem sokkal ezelőtt úgyis arról szólt Mr. Osborn, hogy megvédhetik Amerika népét. Apokalipszis köztudottan gyűlöli az embereket s őket is kiirtaná. Egy megelőző csapással bizonyíthatná, hogy országa biztonságban van, még mielőtt ő teszi mindezt s megöli magát.
Osborn elgondolkodott, ő is tudta, hogy nem sok választása van, mintsem ezt tenni.
- Az Angyalok az őrszemekkel együtt megteszik, amit kell – jelentette ki.

Epilógus 5. – AIMville, New York
Egy tudományos konferencia volt AIMville-ben, ahol igencsak sokan megjelentek, már csak azért is, mert a cég egy hatalmas bejelentésre készült. Maga Johanne Jones Tao is, az AIMville Corporation vezérigazgatója is itt volt és ő készült a bejelentésre.
- Tisztelt hölgyek és urak! Ezennel szeretnék egy fontos bejelentést tenni. Mindenki emlékszik a 2019 májusában történt eseményekre, amikor a Loki Laufeyson vezette AIM majdnem kiirtotta a világot. Ghost nagyúrról pedig kiderült, hogy soha sem volt gonosz, csak felhasználták. Azóta mindenki rettegi az AIM nevét, de! Mi itt az AIMville-nél mindig is azon dolgoztunk, hogy elfeledtessük önökkel a katasztrófákat, amiket Loki okozott. Mára a világ elég érett, hogy elfogadja azt, ami jön. Az AIM eddig is működött, újraalapult évekkel ezelőtt, titokban dolgozva AIMville mögött, közös munkatársakkal, az önök és az emberiség megsegítésére. Ma azonban egy újabb lépést teszünk meg, a vezetőség egyhangúan döntött úgy, hogy nyilvánosságra lépjünk és létrehozzunk egy új országot, ahol a tudomány és az emberiség segítése az elsődleges. Mától az AIM és az AIMville Corporation egy és ugyanaz, a mai naptól, amire az ENSZ is áldását adta AIM Birodalom néven vonul be a köztudatba. AIMville elszakad New Yorktól, mától önálló városállam vagyunk a város szívében. A Birodalom fővárosa és területe a Karib-szigetvilágra terjed ki és minden AIMville-s gyár, telep, ami szerte a világon van konzulátusként is funkcionál tovább. Az országunk fővárosa Barbuda szigete, illetve az itteni AIMville is ugyanilyen funkciót lát el. Minden dolgozónk és családja állampolgárságot kap, így örömmel jelentem be, hogy az országunk lakossága 6.234.562 főt számlál.
A szavait leginkább néma csend és döbbenet fogadta a sajtótól, az AIMville munkatársai felállva tapsoltak.
- Az országot a Felső tanács fogja irányítani, melynek a tagjai:
Az A.I.M. Felső tanács legfelsőbb vezetője – Johanne Jones Tao
A tudományok minisztere – Philip Ryan
Az egészségügyi miniszter – Dr. Bryant Strongholl
Közigazgatási miniszter – Veronica M. Averie
Oktatási miniszter – Ghost nagyúr
Védelmi miniszter – dr. Erwin Vayne
Az államtitkár, avagy az Állam minisztere – dr. Zield Jones
- Hölgyeim és uraim, egy új korszak kezdődik!


Epilógus 6. – Japán negyed, New York
Japán negyed, a Kéz tulajdonában van már igencsak régen, itt él Matsumoto is, a Kéz jelenlegi vezetője, aki korábban kiesett a Hydra köreiből és a volt emberüket, az AIMville-t, AIM-et és mára az AIM Birodalmat vezető Johanne Jones-t vették fel a helyére. Azóta nem igen volt lehetősége Matsumoto-nak arra, hogy újra megszilárdítsa a hatalmát. Eddig. Nem sokkal korábban Thorhalla egyik embere kereste fel a férfit, hogy az istennő eljön majd hozzá, emlékeztetve arra a japánt, hogy a férfinak van egy adóssága a nő felé. Igazából szerencsésnek mondhatta magát, nem azt akarta az istennő behajtani. Thorhalla egy Pokoltűz Klub jellel ellátott aktát tett le a férfi elé.
- Ezen pillanattól kezdve ön a Belső Kör Fekete futója – szólt az istennő. – S New Yorknak szüksége van valakire, ki összefogja a maffiát. Mától ön a város Kingpinje, a feladata, hogy a nemrég kitört maffia háborúnak, s természetesen az is, hogy információkkal lásson el mindarról, mi a városban történik.

Epilógus 7. – X-men bázis és iskola, Salem Center
A múzeumban történtek után úgy döntött Serena és Gabe, hogy a legjobb az lesz, hogyha az iskola elköltözik mielőtt atrocitás érné őket hála annak, hogy sokmillió dolláros kárt okoztak a diákok a támadás során. Az újságok egy része rájuk kente a dolgokat őket befeketítve. Osborn készségesen küldött öt őrszemet az iskola védelmére, ezekkel a szavakkal, hogy a fiatalság igencsak fontos. A Price és Wright család megvásárolta a korábbi Xavier birtokot Salem Center határában és készségesen az iskola rendelkezésére bocsátották. Stephanie Miller, Wanda Maximoff, Harcimadár és Jonah Wright segítségével, az erejüket felhasználva az egész iskolát birtokostul, épületekkel mindennel a régi Xavier birtokra teleportálták. Brooklyn-ban a korábbi kúria helyén egy hatalmas park jelent meg azok után, hogy az iskola eltűnt onnan.
És még volt egy eredménye a történteknek, Osborn „ajándékától”, amit az iskola, a tanárok és az ott tanulók védelmére küldött attól nem lehetett megszabadulni. Noha az iskola területére és a légterébe sem tudtak bejönni a védőmágia miatt, de magasan jól látható helyen az öt új típusú őrszem ott lebegett a birtok négy sarkán és közepén.

Epilógus 8. – Akkaba Metropolisz, New Jersey
A lovasok visszatértek a Metropoliszba, Tao pedig a két zsákmányolt diákot vitte Apokalipszis elé. Amint letette őket érezte magát furcsán.
- Ez meg mégis mit jelentsen? – kérdezte a mutánsisten.
Amikor Tao lenézett látta meg, hogy nem két diákot tett le ura elé, hanem két nagyobb törmelékdarabot. Üres kézzel tértek vissza a diákvadászatból. Valamilyen oknál fogva a két lovas végül is megúszta büntetés nélkül, de Apokalipszisnek volt egy kijelentése mindezek után:
- Ettől a pillanattól kezdve a háború nem Asgardiak az ellen folyik, hanem az X-men ellen.

Epilógus 9. – Sherrill romjai, New York állam
A bombázások és a hely felégetése után a helyből nem sok maradt, az ott élőket mind egy szálig halottnak nyilvánították. Az ügyet visszavette az amerikai kormány a SHIELD-től, révén szó sem volt itt terrorizmusról, ez nem tartozott rájuk. A helyből lényegében semmi sem maradt, közel háromezer-ötszáz fő halt meg itt, vagy az élőholtak, vagy pedig a bombázások miatt. Egyetlen ép ház sem maradt meg, a tűz pedig mindenkit elhamvasztott, ez állt a hivatalos jelentésekben is. Hajnalodott, a speciális védőöltözetben levő szakemberek éppen a helyet vizsgálták át, hogy tényleg minden odaveszett-e. Jócskán távolabb voltak már mindentől, amikor az egyik épület romjai alatt mocorgás támadt, senki sem észlelte, a kövek megmozdultak és végül a törmelékek és deszkák alól ez kéz nyúlt ki és görcsösen ragadta meg az egyik nagyobb deszkát.


//A bővítéseket így is kérem majd.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by David Wolfie Kedd 24 Jún. 2014, 20:05

A korhazban felkereso rendoroknek keszsegesen tesz David tanuvalomast.
"A programozoi verseny miatt jelentem meg a rendezvenyen, am hamarosan lovoldozesek hangjara lettunk fgyelmesek. Amikor megprobaltam elhagyni az intezmenyt, egy ferfi hatulrol egy kest nyomot a torkomhoz, majd arrol kerdezett merre talalja Thomas Larsont. Mivel nem tudtam es ezt sajnalatos mod a tudtara is adtam atvagta a torkom es ott hagyott meghalni. Egy tarsaval egyutt mentek megkeresni ezt a szemelyt." Megprobalok szemelyleirast adni, amennyire emlekszem akkor, amikor elmentek. "Ekkor probaltam valami szorito kotest eszkabalni, es mivel hallottam szirenat a kozelben arra fele haladni, hatha ok tobbet tudnak nekem segiteni. Ott a mentosok ellatasba reszesitettek, majd ide hoztak a korhazba."
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Szomb. 28 Jún. 2014, 09:07

Vallomás:

A rendezvény helyszínére mint civil érkeztem, de mégis egy kisebb csapat gyűlt körém és kérdezgettek, amivel semmi probléma nem is volt. Nem sokkal később lövéseket hallottam a bejárat felől, azonnal odarepültem, hogy megnézzem mi folyik ott. Az utcán látta egy véres alakot akit többen rugdostak, úgy éreztem azonnal cselekednem kell, ezért félrelöktem a férfit rugdosókat. Az egyik biztonsági őr felszólított, hogy hagyjam abba az önbíráskodást és rám fogta a fegyverét. Eközben a bűnözők megdobták a fejem téglával ráadásul ott feküdt egy ember vérbe fagyva, cselekednem kellett. A biztonsági őr felé repültem, közben a bűnözőket is leterítettem. A biztonsági őr rám lőtt ahogy közeledtem felé, és el is talált. Szerencsére nem okozott vele nagy kárt. Amikor odaértem kiütöttem a kezéből a fegyvert. Ismét lövések dördültek el, de ezúttal az épület másik oldaláról. Gyorsan odaigyekeztem, de a biztonsági őr rám vetette magát, mintha én lennék itt a legnagyobb közellenség ahelyett, hogy megköszönte volna, hogy segítek nekik. Muszáj voltam lerázni magamról, ezért odébb dobtam, hogy ne okozzon több galibát.
Ezután átrepültem az épület túloldalára, és ott elképesztő látvány fogadott. Két rivális banda tagjai voltak és az egyik banda tagjai sorra végezte ki a másikat akik ott térdeltek előttük. Itt azonnal beavatkozott Kita és Shynomi én is segítettem nekik így könnyen lerendeztük a bandát. Nem sok időnk maradt mert újabb ellenfelek tűntek fel, Raptorok. Én sok időt töltöttem az űrben, szóval ismertem mennyire veszélyesek. Nem sok időt hagytak egyből nekünk támadtak, de sikerült őket is legyőznünk. Ekkor kicsit rendeztük a sorainkat, de újabb ellenfél nem jött. Ezután jöttek önök. Nagyjából ennyi történt.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 5 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 5 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 5 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.