Parkok és terek

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Parkok és terek Empty Parkok és terek

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 12 Jún. 2014, 15:07

A parkok és terek tele vannak fákkal, növényekkel, virágokkal. Igazán kellemes és idillikus helyszín minden korosztálynak.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1390
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Jan. 2015, 08:09

Murderworld 2: Cirkusz az egész világ

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, és Alex Wilder
Következő körváltás: 2015. január 18. (vasárnap) (4 napota)

2026. tavasz:
Már kellemesen meleg idő volt napközben, olyan április eleje volt már, a nappalok melegek és az éjszakák sem túl hidegek. Egy ilyen hétvégén a tanári kar igencsak korlátozott létszámban van jelen az iskolában, vagy környékén. Szinte mindenki valamitlen továbbképzésen, konferencián, vagy éppen küldetésen van, esetleg rokonlátogatásnál messze Salem-től. A tanárok, X-men tagok közül egyedül Jonah Wright és Tony Price van jelen ezen a hétvégén. Veszély éppen kikapcsolva, éves karbantartást végez rajta Farahnaz. Az iskolában rajtuk és a diákokon kívül egyedül: Serena Davidson, Gabe Morsus, Zaphire, Harcimadár, Logan, Bestia, Mrs. Miller és egy másik X tag tartózkodott, aki pedig nem volt a tanári kar tagja. Azonban azon a napon délután a tanári kar eltűnt, szőrén szálán a kúriából. A diákok végre valahára örülhettek annak, hogy övék a világ. A tanárok másnapra sem kerültek elő és egy előre nem bejelentett vándorcirkusz érkezett meg a városka határába, ahol állítólag szupererejű fellépők is lesznek, még idegen lények is. A cirkusz plakátja, amit az iskola területére bedobtak a következők voltak:
a képek:
Parkok és terek 2713142-murder_circus_1
Parkok és terek 2713144-murder_circus_2
Az első kép érthető volt, azon azok a tanárok voltak, akik eltűntek, a második kép viszont mindenkinek gyanús volt. Wright-ot mindenki ismerte az iskolában, nem csak azért, mert ő és Price vették meg a birtokot, hogy idehozhassák az iskolát, és nem csak azért, mert ő volt a Veszélytermi tanár, hanem, leginkább a botrányos viselkedése és lázadásai miatt. A másik három diák, a cápalány egy tizedikes leányzó volt, aki már két éve ide járt a suliba, Amy Watson, az afroamerikai lány egy éve járt ide és jelenleg kilencedikes volt, ő a fagyot és a tüzet tudta irányítani, René Arnolds. A harmadik, a másik fiú szürke bőrrel és furcsa képességekkel a suli megalapulása óta volt itt, öt éve, most volt tizenegyedikes, George Hamsley. Ez a kép azért volt furcsa és gyanús, mert amikor megérkeztek a plakátok a sulihoz ők négyen mind az iskolában voltak és pontosan ugyanúgy viselkedtek, mint máskor. A tanárok telefonszámát nem tudták, az irodák le voltak zárva, mivel Veszély nem üzemelt és a SHIELD negyedbe vezető teleportszoba is kóddal működött, amit sem Price, sem pedig Wright nem ismert. Így a diákok maguk maradtak…

Mivel jelenleg a garázsokhoz sem volt hozzáférése senkinek, így maximum a biciklikhez lehetett hozzáférni. A lényeg, hogy mindenki valamilyen oknál fogva úgy döntött, hogy esélyt ad a cirkusznak, kihasználva, hogy nincsenek tanárok, vagy éppen azt megnézni, hogy miért vannak ők a képeken. A hely, ami a térképen meg volt jelölve még gyalog is csak fél óra volt az iskola határától biciklivel még közelebb. A reklámok szerint volt itt jövőjóslás, óriáskerék, célba lövés, erőpróba, mutatványosok, légtornászok, késdobálók, tűzfújó, megszelídített két lábon járó kék szörnyeget! És ehhez hasonló dolgok, amik még elő szoktak fordulni egy cirkuszi produkció alkalmával.
A cirkusz a város szélén volt, egy elég nagy alapterületen az egyik parkban. Mikor odaér a fiatalság, a bejárat előtt egy bohóc volt hatalmas halom lufival és 40 centért árulta darabját.
Parkok és terek Dxlf1i
- Hölgyeim és uraim, jöjjenek, csak jöjjenek! – harsogta. – Előadás minden óra egészkor a nagyszínpadon! Minden más műsor és elfoglaltság folyamatos!
A belépő egyébként két dollárba került, ehhez egy tombola és két játékjegy volt kapható, amik be voltak cserélhetőek a jóslásra, célba lövéshez, erőpróbára, vagy karikadobásra.

Parkok és terek 00120

Mint mondtam ez időben picit korábban van, 2026. tavaszán van, felszereléslistát írjatok, hogy ki mit vitt magával, mennyi pénzt, ugyebár belépő is van potom összegért. Illetve találjatok ki valamit és írjátok bele a reagba, hogy miért is mentetek el oda.
És aki nem jelentkezett, még mindig beszállhat, ha akar egy jelentkezés után a kaland topicban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Szer. 14 Jan. 2015, 10:33

Nem alszom jól, mióta visszajöttünk abból az erdőből. Néha látom álmaimban, ahogy Alicia felrobban, vagy Night nyelve szétszakad, vagy amikor Alex összeesik mellettem. És minden álomnak ugyanaz a vége. Arcade újra eljön értünk. Mindig csuromvizesen ébredek, és csak egy pillanatra nyugszom meg, amikor rájövök, hogy megint csak álmodom. Hiszen tudom, hogy Arcade szabadon van, és a SHIELD alábecsüli őt. Biztos vagyok benne, hogy el fog jönni a nap, amikor újra lecsap, és mindenkit váratlanul fog érni. Minden erre emlékeztet. Elég kevés emberrel beszélek mostanában, de azok mind olyanok, akik ott voltak. Olvastam valahol, hogy a katonák a háborúk után sokszor visszahúzódnak, és csak a bajtársaikkal találkoznak, mert mások nem képesek megérteni azt, amit átéltek. Valahogy így érzek most én is, de az ő társaságukban sincs sok köszönet. Különösen Alicia az, aki miatt szenvedek, annak ellenére, hogy hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor kiderült, hogy túlélte. Azóta viszont kiderült, hogy valami olyat élt át akkor, amikor Arcade felrobbantotta, amit felfogni sem tudunk. Teljesen megváltozott, és barátságtalan lett. Alex az egyetlen, akivel tényleg rendszeresen beszélek, de ő sem úszta meg könnyen a dolgot. Amikor megpróbált betörni az őrszembe, sokkal komolyabb agysérülést szenvedett, mint gondoltam, és újra kellett tanulnia a beszédet. Igyekeztem neki segíteni, ahogy tudtam, mert ez legalább adott valami célt, és úgy éreztem, hogy ezzel legalább egy kicsit legyőzhetem Arcadet.
Összességében nem vagyok valami jó társaság mostanában, és a tanulmányi eredményeim is leromlottak. Persze ez nyilván nem csoda, hiszen több mint fél éve nem tudom átaludni az éjszakákat. Ráadásul, ahogy közeledik az érettségi, csak egyre fokozódik rajtam a nyomás, szóval néha úgy érzem, hogy az idegösszeroppanás szélén állok. Végül áprilisig kell várni, amíg bekövetkezik az elkerülhetetlen. Már akkor gyanút fogok, amikor eltűnnek a tanárok. Egy darabig csendben nézem a folyosón a tomboló diákokat, akik nem is gondolnak arra, hogy baj van. Az erdő előtt vajon én is ilyen voltam? Vagy a múzeum előtt? Az elsők között veszem észre a bedobott szórólapokat, és ahogy megnézem, már össze is rakom, hogy mi történt. A tanárok nyilván nem mentek volna el maguktól anélkül hogy szóltak volna, ez nem rájuk vall. Valaki el kellett, hogy rabolja őket, és ez csak egyvalaki lehet: Arcade. Persze, hogy kihasználta az alkalmat, amikor Veszély nem működik. Az is rá vallana, hogy cirkuszban mutogatja őket. Egy valami viszont nem stimmel. A második plakáton szereplők itt vannak a suliban. Nyilván valami trükk, de még nem látom, hogy micsoda. Az viszont biztos, hogy velük is számol a műsorban. Már ekkor biztos vagyok benne, hogy oda fogok menni. Teljesen egyértelmű, hogy ez csapda, de nincs választásom. Nem hagyhatom, hogy Arcade bántsa őket, márpedig ha azt akarja, hogy odamenjünk, és nem tesszük meg magunktól, ezzel fog megpróbálni motiválni minket. Ezt nem várom ki. A biztonság kedvéért azért ellenőrzöm a kommunikációs csatornákat, amiken segítséget hívhatnánk, de előre tudom, hogy minden el lesz lehetetlenítve. Arcade nem bíz semmit a véletlenre.
Azt is hamar eldöntöm, hogy egyedül megyek. Azzal próbálom magyarázni a dolgot, hogy így könnyebb felmérni a terepet, de valójában nem ez az oka. Nem vagyok képes rávenni magam, hogy azt kérjem bárkitől, hogy jöjjön velem és kockáztassa az életét. Nem akarok senkit kitenni Arcade kegyetlenségének soha többé.
Csendben visszamegyek a szobámba, hogy felkészüljek. Nem sok mindenem van, amit vihetnék, és nem is akarok túl feltűnő lenni. A sokfunkciós svájci bicskámat, amit apámtól kaptam, persze elteszem, de más hasznosat nem találok. Így hát még a pénztárcámat, a telefonomat és a fülhallgatómat veszem magamhoz, és készen is állok. Nem akarom az esélyeimet latolgatni és tervezgetni, mert félek, hogy meggondolnám magam. Mély levegőt veszek, berakok valami hangulatomhoz illő zenét, majd elindulok.


Felszerelés:
- Svájci bicska
- Telefon + fülhallgató
- 10 dollár

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Szer. 14 Jan. 2015, 13:46

Az utóbbi hónapokban nem volt olyan sok kedvem panaszkodni, még tanultam a szavakat mikor szükségét éreztem volna és közben arra is rájöttem, hogy kinőttem már az ilyenből. Ennek a világnak többre van szüksége, az én panaszkodásom sokaknak nem fog segíteni. De talán tehetek többet, ha már képes vagyok rá. Elhatároztam, hogy teszek valamit a birka népért.  Lehet nem én leszek a kocsirádiókon kommunikáló következő maszkos skizó aki azt hiszi fontosat cselekszik, viszont vannak használhatóbb ötleteim. Előbb viszont a barátomon kell segítsek, mit ér a küldetés tudat ha még egy embert se tudok rendbe tenni.
Az utóbbi hónapokban egészen egymásra voltunk utalva, a Murderwolrd óta sokan megváltoztunk, néha örülök, hogy akkor elájultam, még ha soha nem is felejtem a gyógyulás hónapjait. A tehetetlenséget, még csak ki se tudtam mondani mi a bajom. Most is ott fekszenek az általános iskolás angol könyveim az ágy alatt.
Egy keveset még otthon is voltam, hogy a szüleimet megnyugtassam, de még időben visszatértem...
Minden megtörténik újra, amint eltűntek a tanárok utána néztem a lehetséges védelmi lehetőségeknek. Papírra vetettem a terveimet a kúriával és neki láttam összeszedni a felszerelésemet. Ha már eljártam az órákra talán elkezdhetném hasznosítani amit tudok, múltkor nem sikerült, erőtlenek voltunk. Az utóbbi közel egy év pedig egy rémálom, de többet nem érnek ilyen váratlanul. Sajnos arra nem volt időm, hogy Tonyt kizökkentsem a melankóliából, de néha láttam a folyosókon. A szemében viszont láttam azt a valamit ami arra ösztönzött, hogy a kémia terem és műhely között csak futva közlekedjek. Nem volt sok időm, befutott a plakát és kiderült hova lettek a tanárok.
A pontos ostrom tervemnek sok hasznát nem fogjuk venni, de még van időm talán....
Rövid gondolat, látom a barátomat céltudatosan a szobája felé menetelni a szórólapoktól. Az idióta meg sem szólal, de számítottam rá, hogy magányos farkast fog játszani és mennyit gondolkoztam, rajta, hogy miként közöljem vele: nincs az az isten, hogy egyedül menjen. Arra jutok, hogy megpróbálok finom lenni vele.
Átkapcsolom a számot mielőtt a lendületemmel, kezemben a sporttáskával belököm az ajtaját.
- Már a montázs zenénél elcsúsznál nélkülem... - Próbálok enyhén komoly arcot felvenni, bár kicsit többet játszok rá arra, hogy igazából vicces kedvemben vagyok. Pedig tudom, hogy mind a kettőnk hangulata a béka segge alatt. Ellenben én céltudatos vagyok és remélem ő sem csak az öngyilkosságot tartotta szem előtt.
Ledobom az ágyára a sporttáskámat a felszereléssel, kicibzározom és már kezdek is átpakolni ezt az a háti zsákomba, vagy éppen magamra venni.
- Szolgáld ki magad! Ha viszel a pingpong labdából vagy a babkonzervből akkor vigyél gyújtót is.

Felszerelés:
Spoiler:
Egyelőre sporttáskában:
10 füstbomba pingpong labda (kálium-nitrát, cukor, nátrium-hidrogénkarbonát)
3 doboz babkonzerv termit alá rakott gyújtó szerkezettel
4 doboz kis pástétomos termit
2 gumikesztyű extrákkal(érintéssel sokkolónak használható, kisülések hoz létre, kisebb gépek műszaki cikkek akkujával működik)
10 telefon akku
8 bűzbomba(haj, papír, postásgumi, gyufa)
6 fény'bomba'(fémpor, papír, gyutacs)
4 csúzli
3 erősebb mágnes
2 gerjesztő


Alexnél:
telefon, füles, svájcibicska, 45 dollár kis címletekben, kaucsuk nyaklánc
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Jan. 2015, 23:07

//Lehet még az elején több kört írni szabadjáték gyanánt, azaz egy kérésem van, hogy maximum a pénztárig jussatok el, be ne menjetek még a cirkusz/karnevál területére.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Szer. 14 Jan. 2015, 23:44

Ahogy kilépnék az ajtón, megváltozik a szám, ami a fülemben szól. Ezt sosem hallottam, és biztos, hogy nincs rajta a telefonomon. Nem nehéz rájönni, hogy ez kinek a stílusa, és a következő pillanatban Alex már löki is be az ajtómat. Most annak kéne következnie, hogy dühösen elküldöm, és megpróbálom meggyőzni, hogy ne jöjjön velem, és ne kockáztassa az életét. De valahogy nem visz rá a lélek. Csak elmosolyodom, már amennyire a hangulatomból telik.
- Nem én vagyok a DJ. - mondom halkan, és ellépve az ajtótól, leülök az ágyra. Rögtön le is vágja mellém a sporttáskáját, és amikor kinyitja, kicsit keserűen, de felnevetek.
- Ha nem tudnám, hogy tiéd a táska, azt hinném Wrighté. Ettől szinte úgy tűnik, mintha csak valami csínytevésre készülnénk.
Biztos vagyok benne, hogy nem kell mondanom, hogy hova készültem, és miért. Én is előveszek egy hátizsákot, és én is bepakolok pár dolgot. Ha valami nem tiszta, hogy micsoda és hogy működik, megkérdezem. Több dolog van, amit visszateszek, inkább csak az egyszerűbb dolgokat veszem el.
Ki sem kell mondania, hogy tudjam, hogy egy újabb Murderworldre számít. És mi ebbe önként szaladunk bele...  Ha kész vagyunk, felállok, de még mielőtt elindulnánk, elmondom a kötelezőt:
- Nem muszáj velem jönnöd.
Ahogy kimondom, érzem, hogy még a vártnál is kevésbé lett határozott. Nyilván nem akarok egyedül szembenézni Arcade-del, de félek, hogy veszélybe sodrok másokat. És Alex már így is eleget szenvedett. De tudom, hogy nem fog most visszakozni, és valójában ezért nagyon hálás vagyok neki.
- Vizet ne felejtsünk el vinni, ha már így bepakoltunk. - mondom.

Egy fél óra alatt megérkezünk a cirkuszhoz. Ha eddig nem lettem volna biztos abban, hogy Arcade keze van a dologban, a bohócát látva akkor is meggyőződnék róla. Épeszű ember nem állít be ilyen félelmetes alakot a cirkusza kapujába. Ehhez képest nem sokan fogtak gyanút, rengeteg ember van bent, akiknek mind veszélyben van az életük. Alexre nézek.
- Menjünk! - mondom, kicsit magamat is biztatva. Legszívesebben messziről elkerülném ezt a helyet, de tudom, hogy nincs választásom. Mély levegőt veszek, és a jegypénztárhoz megyek.

Felszerelés:
Zsebben:
- Svájci bicska
- Telefon + fülhallgató
- 10 dollár
- Öngyújtó
Hátizsákban:
- 5 füstbomba pingpong labda (kálium-nitrát, cukor, nátrium-hidrogénkarbonát)
- 1 doboz babkonzerv termit alá rakott gyújtó szerkezettel
- 2 doboz kis pástétomos termit
- 1 gumikesztyű extrákkal(érintéssel sokkolónak használható, kisülések hoz létre, kisebb gépek műszaki cikkek akkujával működik)
- 5 telefon akku
- 3 bűzbomba(haj, papír, postásgumi, gyufa)
- 3 fény'bomba'(fémpor, papír, gyutacs)
- 1 csúzli
- 1,5 liter víz

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Csüt. 15 Jan. 2015, 00:16

Még sikerül elkapnom Tony-t, kicsit féltem, hogy lecsúszok róla, de a Dj részre elmosolyodok. Nem vagyunk még teljesen használhatatlanok, csak épp most ismerjük meg milyen groteszk is a világunk. Két tinédzser indul neki valami hatalmas genetikai hazardírozás szadista végtermékének, mint valami rossz tv film. Pláne ha bele gondolok miket pakolok magamra, Dennis a komisz elbaszott feka kistestvére vagyok...
De szerencse barátom egészen beszédes lett zavarában, kicsit megnyugtat a tény és én sem hagyom szó nélkül:
- Soha Tony, soha többet ne hasonlíts ahhoz a Zs kategóriás punkhoz. Annyi igazolt hiányzást használok el a veszélytermi órákra amennyi a lehetséges. Mióta valaki a kezébe adta azt a... - A végét elharapom, igazából nem is tudom mit akartam ezzel mondani. Csak jól esik valami másra gondolni, majd még egyszer próbálkozik ez a szerencsétlen.
- Egyedül úgy se bírnád a sok felszerelést... - Közlöm egy szelíd mosollyal, miközben átvetem a vállamon az oldaltáskát. Mikor még hozzá teszi a vizet én is töltök, illetve elteszek még egy gyújtót a bombákhoz. Kifele menet még benyitok magamhoz, hogy felrakjam a post it-et az ajtómra.
"NE VÁRJATOK ELMENTÜNK MEGMENTENI A VILÁGOT."
Komolyan senki nem fogja venni, de azt senki nem mondhatja, hogy szó nélkül eltűntünk. Ennek ellenére kifele kerülöm a feltűnést, az ajtón kilépve vetem csak oda bajtársamnak.
- Hihetetlen, hogy ennyi baromság után még itt vagyunk... - Kicsit megcsóválom a fejem, majd mind kettőnk telóján megszólal a kivonuló számunk. Elég hangosan, hogy akkor is halljuk a lényeget ha csak a nyakunkban lóg a füles.

A helyszínen rengetegen vannak, egyeztetném óráinkat, de rájövök, hogy karórát se pakoltam. Szégyellhetném magam, de csak arra gondolok egy nagy levegővel, hogy mi eljöttünk. Arra, hogy nagyobb barom vagyok mint azt valaha gondoltam volna, és hogy vannak barátaim akikért ezt meg kell tennem. Csak biccentem az oldalamon lépdelőnek, ő most a mi hősünk. Én pedig megteszek mindent, hogy sikerrel járjon.
Ha bárki kérdezi: Alex Wilder voltam büszke és nem bunkó...


Felszerelés:
Spoiler:

kaucsuk nyaklánc
Táska:
5 füstbomba pingpong labda (kálium-nitrát, cukor, nátrium-hidrogénkarbonát)
2 doboz babkonzerv termit alá rakott gyújtó szerkezettel
2 doboz kis pástétomos termit
1 gumikesztyű extrákkal(érintéssel sokkolónak használható, kisülések hoz létre, kisebb gépek műszaki cikkek akkujával működik)
5 telefon akku
5 bűzbomba(haj, papír, postásgumi, gyufa)
3 fény'bomba'(fémpor, papír, gyutacs)
2 csúzli
Fél liter víz
Cipőkben: 2 erősebb mágnes
Farzsebek:2 gerjesztő
Nadrágzsebek: telefon, füles, svájci bicska, öngyújtó, 45 dollár kis címletekben
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 15 Jan. 2015, 16:44

// Fiúk remélem nem baj ha beszállok Very Happy //

Csak fél napig nem voltam az iskolában, de máris kezdődnek a furcsaságok megint. Ahogy beléptem, mintha az őrültek házába kerültem volna, ugyanis a diákok teljesen elburjánztak. Hamar rá is jöttem az okára, mikor kiderült, hogy majdnem minden tanár eltűnt. Persze akik meg maradtak azok csak a velem egykorúak voltak és nem az idősebbek akik fegyelmezni szoktak. Esélyem se lett volna, ha megpróbálok egyedül fegyelmezni, így inkább hagytam a dolgot és inkább átváltottam megfigyelésre.
Nem is kellett soká várnom míg valami furcsát tapasztalok, Antoine érzelemmentes arccal sietett a szobájába, valami papírt a kezében fogva, majd a kis barátja Alex is követte őt. Na már  itt sejtettem, hogy valamiből kimaradtam, de mikor kijöttek egy egy hátizsákkal, akkor már biztos voltam a dologban.
Miután elmentek odamentem a szoba ajtajához és beléptem rajta, ha zárva volt akkor a zárat átalakítottam nyitott állapotára, hogy be tudjak lépni. Az ágyon meglátom a papírt amit korábban Antoine szorongatott, majd amikor megláttam mi is van rajta eléggé meglepődtem.
~ Ó, fiúk. remélem nem arra készültök amire gondolok. mert marha nagy bajba kerülhettek.
Kiléptem az ajtón, majd azt visszazártam magam után. Ha kellett vissza alakítottam kulcsra zárt állapotra.
Majd gyors léptekkel indultam el a cirkusz felé, nem volt nálam sok cucc, csak ami alapból a zsebemben volt, meg rajtam.(felszerelés: hajgumi, hajtű, toll, 20 dolcsi)

Csak sikerült beérnem a fiúkat még mielőtt beértek volna a cirkuszba. Még így is messzebb voltam tőlük, így teremtettem a kezembe egy cikeszt és elküldtem, hogy körözzön párat a fiúk előtt, majd mikor kellően felkeltette a figyelmüket, akkor eltűnt és csak a belsejében lévő kis üzenet lebeghetett előttük, melyen ez állt:
" MEGŐRÜLTETEK? Nem foglak titeket megállítani, de ha hülyeségre készültök, legalább nekem szólhatnátok, főleg mivel a plakát szerint rám nem igazán számítanak"
Ha mindketten elolvasták az üzenetet a cetli eltűnik, és valószínűleg addigra én is beértem már őket.
- Van valami konkrét terv fiúk? Mielőtt Wright-ék is találnak egy posztert és idejönnek? Vagy csak spontán terveztetek mindent, mert az valószínű bukó lesz.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek Girloffantasybymanofins Parkok és terek Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Pént. 16 Jan. 2015, 17:59

Már egy ideje az iskolában vagyok. Az erőmet még tanulgatom, hogy miként is tudnám használni. A tanárok nem csesztetnek, barátkozni meg még nem kezdtem, így nm volt problémám a hirtelen természetem miatt. A szünet miatt sokan haza utaztak a családjukhoz. Nekem nem volt hova utazni. Igazából nem is hiányzott a családom, jobb nekem nélkülük. Jól elvoltam az iskolában. Ha nem az órákon voltam akkor vagy a szobámban, vagy a kertben egy fán töltöttem a szabad időmet. Igyekeztem elfogadhatóbbá tenni a megújult életemet. A napjaim hasonlóan teltek, semmi átlagon felüli, már ha mondhatom ezt egy mutáns suliban. 
Az egyik reggel hatalmas zajongásra ébredtem. A folyóson rohangálás és nevetés hangja törte meg a csendet. Komásan néztem szét kicsit a suliban, hogy mi is történt. Az egyik osztály társam mondta, hogy eltűntek a tanárok. Előszór nem hittem el, így nekiláttam szétnézni a suliban hátha lelek valakit még is. De hamar meguntam, hogy sikertelenül keresgéltem. Végül az udvaron kötöttem ki egy fán, és csak vártam, a folytatást. 
Másnap még furább volt, hogy még mindig nincsenek meg a tanárok, és még csak üzenet sincs, arról, hogy hová mentek, a szagukat se éreztem. A többi diák is kezdet már idegeskedni, hogy eltűntek a tanárok. Igaz eleinte élvezték, hogy nincsenek szabályok, de már komolyabban látják a dolgokat. Én nem tudtam mit kéne csinálni ezért szokásomhoz híven elindultam a kertben lévő fához. Az útközben láttam meg pár osztály társamat, hogy valamit nagyon nézegetnek. A kíváncsiságom nagyobb volt, és oda mentem hozzájuk meg kérdezni mit néznek ennyire. Ekkor láttam meg a plakátokat. Az első plakát felvetette bennem a gyanút, hogy nagyon nem stimmel itt valami, a tanárok minek mennének egy cirkuszba? A második plakáton lévő srácokkal meg nem rég találkoztam, így nem igazán értettem miért szerepelnek rajta. 
A nagy kíváncsiságom hajtott, hogy saját szemmel nézzem meg magamnak azt a cirkuszt, és a tanárokat. Elvonultam a szobámba átöltözni, és össze pakolni egykét dolgot. Miután össze szedtem mindent elindultam a cirkusz felé, táskámba az egyik plakáttal. Az út félórás volt. Elég könnyen eljutottam a cirkuszhoz. Mikor megérkeztem enyhén felfordult a gyomrom a sok ember láttán. Nem kedvelem a nagy tömeget amiben az emberek vannak többségben. A sima embereket valamiért nagyon utálom. Kicsit szét néztem a cirkusz környékén, hogy lássam miket tettek ki a jó nép becsábítása céljából. Miután szétnéztem a reklám dekorációk közte meg láttam a bohócot. Hirtelen nem tudtam mire gondoljak, csak az jutott eszembe, hogy nagyon gagyi egy bohóc, és inkább rémisztő min vicces fillingje van. Majd elindultam, hogy meg vegyem a jegyemet.Felszerelés:
A karakterhez fel rakót képen szereplő ruha, csak a kabátjának még csuklyája is van, egy oldaltálas táska. Melynek tartalma: a cirkusz plakátja, 2 l víz, 6 doboz, 250 ml energia ital, 25 dollár, egy bicska, egy öngyújtó:
A karakterhez fel rakót képen szereplő ruha, csak a kabátjának még csuklyája is van, egy oldaltálas táska. Melynek tartalma: a cirkusz plakátja, 2 l víz, 6 doboz, 250 ml energia ital, 25 dollár, egy bicska, egy öngyújtó

_________________
Parkok és terek 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Jack Gammer on Szomb. 17 Jan. 2015, 15:35

X-BLOG BEJEGYZÉS - MURDERWORLD II #1 - 2026. tavasza

Jól olvastátok srácok, elérkezett a második felvonás ideje a Murderworld nevű csodában. Ne viselkedjetek úgy, mintha meglepődtetek volna. Tudtátok jól, ahogy én is, az előző sztori végén, hogy ennek a dolognak még korán sem volt vége. Arcade azóta is szabadon császkált és a műsor áttörő sikerét elnézve biztosra lehetett venni, hogy visszatér. Naná, hogy így lett. De ne szaladjunk ennyire előre. Több mint fél év telt el a salemi erdőben történtek óta. És meg kell mondjam, király volt, tényleg. Emlékeztek, múltkor azzal zártam a történetet, hogy az egyik nagyjából velem egy idős mutáns srác autogramot kért tőlem. És ez még csak a kezdet volt. Ez volt az első félévem az új mutáns sulimban, és mielőtt ez az egész káosz lezajlott, féltem tőle mennyire sikerül majd beilleszkednem. Furcsa mód ez az Arcade féle tortúra megoldotta ezt a problémámat. Nem túlzás azt állítani, hogy a műsor óriási siker volt. Persze a közhangulatba úgy került bele, hogy az egész megrendezett volt, de akár tudta valaki az igazságot, akár nem, rajongója lett annak, amit ott műveltünk. Pár hét alatt sikerült meglovagolni az újdonsült népszerűség hullámait. Egyre többen akartak megismerni a kollégiumban, mindenki részletes beszámolót akart az erdőben történtekről és ki voltam én, hogy megtagadjam tőlük ezt? Többen még azt is lelkesen elmesélték, hol voltak éppen, mikor először hallottak a műsorról. A legbüszkébbek azok voltak magukra, akik élőben nézték az egészet, igazi úttörőnek érezték magukat. És persze onnantól megmutatták a barátaiknak, azok is a sajátjaiknak és hamarosan az egész suli erről beszélt. Én pedig nem bántam. De úgy tűnt, én voltam az egyetlen. A srácok többsége, akikkel végigvészeltem az éjszakát, teljesen depis lett. Oké, nem tagadom, vacak egy este volt. De nem értettem miért nem lehetett élvezni, hogy túléltük, sőt, hősök lettünk a diákok között. Még csak köszönni se köszöntünk egymásnak, ha összefutottunk a folyosókon. Sőt, mintha minden találkozásnál egyre megvetőbben néztek volna rám. Nem mintha különösebben érdekeltek volna. Rengeteg új barátom, vagy rajongóm, vagy ismerősöm lett, nevezzük, ahogy akarjuk. Hívtak bulikba, társasági eseményekre, őrültködésekre, én pedig szinte mindenben benne voltam. Azért a sulival és foglalkoztam, de végre úgy éreztem, mintha élnék. Azt hittem a nyári szünet volt frankó, nos, azóta csak minden sokkal jobb lett. A tanulás és a szocializálódás közepette nem sok időm jutott bármire, de nem is kellett, teljesen jól megvoltam. És mire lecsengett volna ez az egész hős dolog, volt annyi eszem, hogy megfelelően kihasználjam a népszerűségemet, hogy ne is múljon el. Volt olyan, aki már azt se tudta miért akart velem barátkozni, hogy mi is volt az a Murderworld. Csak látták, hogy népszerű vagyok, lokális celeb, és amúgy baromi jófej, szóval naná hogy jóban akartak lenni velem. De volt mit bepótolnom, tekintve hogy a gimi előtt a szüleim kábé sehová sem engedtek el. Egyel több mindent köszönhettem a mutáns képességemnek, ami megjegyzem, szintén tarolt a diákok között, imádták a sugaraimat, persze közel sem annyira, mint én. És ha már itt tartunk, nem csak tanulással és bulizással ment az idő, hanem a veszélytermi és hasonló órákon a képességeimet is karbantartottam. Az új ismerőseimet nem feltétlenül kedveltem, jó volt a figyelem középpontjában lenni, de nem vagyok ostoba, tudtam, hogy csak a népszerűségemnek köszönhettem őket. Van, akit kedveltem, van, akit nem, de mindenkinek adtam legalább egy esélyt, így egész sok diákot sikerült megismernem rövid idő alatt. Az optikai sugaraimat viszont imádtam, mint a legféltettebb kincsemet és nem sajnáltam az időt a fejlesztésére. Ebben a nagy hajtásban még egyetlen egy apróságot csináltam, amiről senkinek nem meséltem, de itt megígértem, hogy mindent őszintén leírogatok, úgyhogy tessék. Mikor már teljes volt az őrület és már én se bírtam a nagy hajtást, előfordult, hogy elzárkóztam mindenki elől, majd észrevétlenül kiosontam az udvarra és megkerestem Krakoat. Ő volt ugyebár az kis kőlény, aki többször is megmentette az életünket az erdőben. Ő nem szerette a nagy felhajtást, a zajt, a bulikat, az ismerkedést, de nekem úgy tűnt, mindig örült. Azt hiszem Ralfi is kijárt hozzá, nem tudom biztosra, vele se nagyon beszéltem a történtek óta. Én minden esetre igyekeztem legalább hetente meglátogatni, még a legsűrűbb napjaimon is. Ő továbbra sem beszélt, csak nagy cuki szemekkel hallgatott, de mindent. Olyan volt, mint egy aranyos háziállat, aki bármilyen problémámat, örömömet, bánatomat, problémámat, ötletemet meghallgatta és a maga szűkös módján reagált is mindenre. Úgy szerettem volna, ha válaszolni is tud, megígérték, hogy egyszer készítenek neki valami fordító gépet, amivel én is megérthetem, de ez még váratott magára. Egyelőre csak a telepaták tudták megfejteni, mikre gondolt a kis cukorfalat. Szóval ő volt az én nyugim, a biztos pont a kavalkádban, nem lenne túlzás azt állítani, hogy az egyetlen igazi barátom a környéken. Így teltek tehát a napjaim, egészen addig, míg ismét elszabadult a cirkusz a környéken.

Eljött a hétvége, kellemes, meleg idő, végre beköszöntött a tavasz. A tanári kar nagy része, sőt, a diákok közül is sokan elutaztak, továbbképzések, konferenciák, küldetések, rokonlátogatások, tudja a halál. Én azok közé tartoztam továbbra is, akinek nem volt hová mennie, így igyekeztem kiélvezni a váratlan nyugalmat. Nem tartott sokáig, szokás szerint. Délutánra ugyanis a teljes jelen lévő tanári kar eltűnt. Először mindenki gyanakvással fogadta a dolgot. Miféle trükk volt ez? Órák teltek el, mire a legőrültebb diákok elkezdték híresztelni, hogy bizony miénk a világ. Bevallom, egy kis időre én is beszálltam az ünnepi hangulatba. Itt-ott egy kis kupi, itt-itt egy kis vandálkodás, itt-ott egy kis tojás, WC papír, petárda, semmi komoly. Na jó, amikor a kis mutáns kölyköt, akinek indokolatlanul nagy trutyi termelés volt a képessége, rávették hogy árasszon el egy egész folyosót a suliba, akkor már kicsit soknak éreztem a dolgot. Végül is később úgyis nekünk kell mindent feltakarítani, de legalább mindenki kikapcsolt egy kicsit. Az éjszaka is végig tivornyával telt, én addigra már akármennyire is népszerű dívának számítottam, kiszálltam. Akármennyire is istenítettek néha, addigra már megértettem velük, ha valamihez nincs kedvem, akkor ahhoz nincs kedvem és nem erőltetik. Ki merne vitatkozni velem azok után, hogy látták, mire vagyok képes egy rossz pillantásommal? A tanároknak másnapra sem volt semmi nyoma, a diákok meg kicsit lehiggadtak. Bár a fél suli csatatérnek nézett ki, de eddigre már minden buliarcnak és partiállatnak megfordult a fejében, hogy valami nem stimmel. Ekkor akadt kezembe az egyik szeméttel teli folyosón a frissen érkezett vándorcirkusz plakátja. Csak ültem a szemét között, a falnak dőlve és bámultam a két képet. Az első elég egyértelmű volt, a hiányzó tanári kar volt rajta prezentálva, mint fellépő. Több mint gyanús. A második kép se volt kevésbé az, azon meg 4 olyan alak volt, akik elvileg a suli területén tartózkodtak. Fogalmam se volt, egyáltalán hogy történhetett meg az, hogy a tanárok ott kötöttek ki, de volt egy tippem. Egy rendkívül erős tippem, amit a cirkusz, a mutánsrablás és az egyéb részletek ültettek el a fejembe. Arcade.

Valamit tennem kellett. Először is, mert nem tudtam másnak mennyire akaródzik. Másodszor, mert nem tudtam, ha valakinek még meg is fordul a fejébe rajtam kívül, az árt vele, vagy használ. Harmadszor, mert vacakul éreztem volna magam, ha kimaradok a múltkori folytatásából. Ha valakinek volt esélye megoldani ezt az ügyet, az pont én voltam. De túl sok segítségre nem számíthattam. Telefonszámokat nem tudtunk, az irodák le voltak zárva, kódokat nem tudtunk, még a garázshoz se volt hozzáférésünk, így semmiféle felszerelést nem tudtam szerezni. Egy dolgot azonban megtehettem. Felkerekedtem és igyekeztem felkutatni azokat, akiket a plakáton láttam. Ha kell, a kis rajongóim segítségét is igénybe vettem, de mind a négyük derengett. Wright-ot természetesen mindenki ismerte. A cápalány Amy Watson, az afroamerikai csajszi René Arnolds, a szürke srác meg George Hamsley volt. Mindannyiukat ismertem, bár inkább csak futólag. Minden esetre igyekeztem megtalálni őket, hogy kiderítsem, mit kerestek ezen a plakáton és tudtak-e valamit a tanárok hollétéről. Ha megvoltam a kikérdezéssel, ha nem, előbb-utóbb el kellett indulnom, ha oda akartam érni a meghirdetett előadásra. Ácsorogtam a szobámban, a szekrényem előtt és mélyet sóhajtottam. Ott volt az X-Men szerkó és a vizor, amit az erdőben kaptam. Azóta át lettek futtatva mindenféle ellenőrzésen, kicsit át is lettek alakítva, kényelmesebbé és praktikusabbá lettek téve és megengedték, hogy megtartsam, sőt, a veszélytermi órákon használjam is őket. Élesben viszont még nem kellett felvennem a cuccokat az erdőn kívül. Itt volt az ideje. Eléggé testhezálló volt, így fölé simán fel tudtam venni egy rendes ruházatot is. Farmer, póló, sportcipő, bőrdzseki, így nem is látszódott már semmi az egyenruhából. A vizoromat a dzseki zsebébe süllyesztettem és továbbra is maradtam a szemüvegnél, legalábbis amíg inkognitóba toltam. A hajamat lófarokba fogtam, még egy baseball sapkát is felvettem hozzá, nem akartam, hogy bárki felismerjen, amíg nem muszáj. Tutira vettem, hogy nem én voltam az egyetlen, aki akciózni ment. Minden esetre senkitől nem kértem, hogy tartson velem, de azért jól esett volna némi segítség. Hagytam a szobámban egy üzenetet arról, hová is mentem, ha valaki ott keresett volna, zsebre dugtam némi pénzt, a telefonomat, a zsebkésemet és már indultam is megmenteni a világot. Vagyis a tanárokat.

Biciklivel nem lett volna valami stílusos érkezni, de szerencsére a placc nem volt messze gyalog sem. Fél óra séta bőven belefért, amíg ráhangolódtam a dologra. Simán el tudtam képzelni, hogy az egész egy csapda volt, amivel Arcade még több diákot vonzott a karmai közé. Ha ez volt a terv, akkor szépen belesétálok. De ez van, valakinek utána kellett néznie, miért szerepeltek a tanárok azon a plakáton. Ha csak egy kicsit esély is volt rá, hogy tényleg elfogta őket, akkor meg kellett próbálkozni egy mentőakcióval. Egész jó kis helynek tűnt, kár, hogy valószínűleg Arcade egyik őrült játéka volt az egész. Jövőjóslás, óriáskerék, célba lövés, erőpróba, mutatványosok, légtornászok, késdobálók, tűzfújó, állatok, ígértek itt mindent. Mikor elértem a bejárat elé, egy bohóc fogadott, hatalmas lufikkal, amiket darabja 40 centért árult. Nagyon reklámozott, végül is ez volt a dolga és adott is hasznos információt. Az elfoglaltságok folyamatosak voltak, de az előadás egészkor kezdődött. A karórámra pillantottam nagyjából időben voltam, lassan buli volt. Ahogy ismét a bohócra néztem, eszembe jutott valami nagyon furcsa, ami nem is értem, eddig miért nem ugrott be. Sosem voltam még cirkuszban. Mindig csak hallottam, hogy mekkora jó móka, de a szüleim sose vittek el. Kár, hogy ezt is így kell kipróbálnom. Na mindegy, elindultam a pénztár felé, és közben nagyban kémleltem a terepet. Igyekeztem természetesen viselkedni, de azért sasoltam minden gyanús jelre. A bohóc már elég ijesztő volt, hogy tutira vegyem, valami itt nem stimmelt. Nem mintha eddig kétségeim lettek volna. Ismerős arcokat is kerestem, de ha találtam is, nem mentem oda rögtön. Egy picit most a magányos farkas szerepét öltöttem magamra, kíváncsi voltam, hogy boldogulok, ha éppen nem kell aranyos fiúkák fenekét kihúznom a bajból és koncentrálhatok a feladatomra. Eddig minden rendben zajlott, rendben megérkeztem, elindultam jegyet venni, de az érzékeim ki voltak hegyezve minden oda nem illő apróságra. A múltkori mókához képest már egy fokkal képzettebb voltam, hála a veszélytermi óráknak, de ez most teljesen más volt, ez megint élesben ment. De a kemény akció előtt mindenképpen az alapos felderítés volt a fő cél. Na persze a bejutás után. Bejutás, felderítés, mentőakció. Nagyjából ez volt a sorrend. Ez lett volna, ha minden rendben megy. De őszintén, mikor fordul ilyesmi elő? Hát Arcade ellen biztos nem. Tisztára hülye vagyok, hogy belerángattam magam ebbe, mintha a múltkori nem lett volna elég. De ezek szerint nem volt. Eljött a visszavágó ideje. Ideje volt ismét hőst játszani. Csak remélni tudtam, hogy nem a saját vesztembe sétáltam. Minden esetre volt egy sanda gyanúm, már az elején, hogy a cirkuszokból megélt első élményem nem lesz éppen felemelő.


Felszerelés:
Spoiler:

- 30 dollár
- telefon
- zsebkés
- ruházat: sportcipő, farmer, póló, bőrdzseki, baseball sapka, rubinkvarc szemüveg
- X-Men egyenruha a civil ruházat alatt, vizor a dzseki zsebében

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Jan. 2015, 11:35

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, és Alex Wilder
Következő körváltás: 2015. január 22. (csütörtök)

Annak ellenére, hogy mennyire ijesztőnek találta Antoine a bohócot a helyiek nem így voltak vele, a gyerekek is örömmel fotózkodtak vele. A két fiú nem sokáig volt egyedül, mert az egyik kisegítőtanár, a tavaly végzett Tina is megérkezett hozzájuk. Így hárman érkeztek meg a jegypénztárhoz.
Mindenki más is szépen lassan megérkezett – Charles majd, ha Zield visszajött – a sorba. Ugyanis egy igencsak nagy sor várta a fiatalságot, a helyiek és közelben levő többi városkából, faluból is igencsak sokan érkeztek. Be kellett látni, hogy nem voltak mindennaposak az efféle rendezvények errefelé, ez most felforgatta a kis vidéki hangulatot. Úgy tűnt, hogy a diákokon felül senki sem realizálta különösebben, hogy valami gond van. Rachel valóban megtudta, hogy a második képen látott négy diák semmit sem tudott arról, hogy ők szerepelnének a műsorban, vagy közük lenne ehhez. Hárman meglehetősen döbbenten fogadták, Wright meg csak kiakadt, hogy mi az, hogy nem kap részesedést, miközben a jog alapján kijárna neki és perelni fog. Csak a szokásos. Mindenki önmaga volt és ígérték Wright-ot kivéve, hogy biztonságos helyen maradnak az iskolában.
Úgy legalább fél óra sorban állás után mindenki bejutott a cirkusz helyére. A jegyvásárláshoz még egy térképet is kapott mindenki, hogy könnyedén lehessen tájékozódni és ne tévedjen el senki.
térkép:
Parkok és terek 24652k9
Ettől kezdve mindenki szabadon mozoghatott odabent, ki merre akart menni. Azt azonnal látták, hogy nagy tömeg volt odabent, mind a szülők, idősebbek, gyerekek, szóval minden korosztály remekül érezte magát. Lufikkal, édességekkel, nyert plüss állatokkal sétáltak a párok, családok, társaságok. Senki sem érzett semmilyen nyomasztó dolgot, furcsaságot. Rachel-t több kamasz is letámadta, hogy látták a Murderworld showban és hallották a mutáns suli diákjaitól kint, amikor a városbeli parkokban, kávézóban vegyültek, hogy mekkora sztár lett és ők is akarnak autogramot. Ezek voltak eddig a leglényegesebb dolgok a bejutás utáni első pár percben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Vas. 18 Jan. 2015, 22:22

Egy pár pillanatig nézem a tömeget. Mindenki önfeledten szaladgál és nézelődik, a gyerekek a borzasztó bohóccal fényképezkednek, és senkinek még csak sejtése sincs róla, hogy az egész hely egy időzített bomba. Legszívesebben elordítanám magam, hogy mindenki meneküljön, de csak őrültnek néznének, és rögtön felhívnám magamra Arcade figyelmét. Ha persze nem tudja máris, hogy itt vagyunk, ami sajnos elég esélyes. Amikor elindulnánk a jegypénztár felé, valami kis aranyszínű dolog vág be elénk. Egy pillanatra megfagy bennem a vér. Máris elkezdődött a műsor? Aztán a következő pillanatban a gömbből egy üzenet ugrik elő gyorsan végigolvasom, majd fájdalmasan Alexre nézek. Ötletem sincs, hogy ki írhatta ezt, annyi esik csak le az írásból, hogy egy lány. Gyorsan lepörögnek előttem a lehetőségek. Alicia biztosan nem, az ő írását felismerem. Rachel sokkal lekezelőbb lenne, tehát ő sem lesz. Angela lehetne, de az az érzésem, hogy ő sem így közölné a dolgot. Megfordulok és meglátom az üzenet küldőjét. Először döbbenet, aztán düh ül ki az arcomra. Futólag ismerem ugyan Tinát de sose voltunk annyira jóban, hogy jogosan várhassa, hogy szóljak neki, ha ilyesmit csinálok. Csak azért, mert már majdnem egy éve tanársegéd?! Legszívesebben ordítanék vele, de visszafogom magam, mert nem akarom felhívni magamra a figyelmet. Így is épp elég ingerülten szólok hozzá. Nem hagyom elkezdeni beszélni.
- Idefigyelj, Tina! Nem tudom, hogy miből gondoltad, hogy szólnunk kéne neked, ha tervezünk valamit. Azt se, hogy mit gondolsz, mi történik itt, de nem is érdekel. Attól, hogy végeztél a suliban, és úgy teszel, mintha tanár lennél, még nem jelenti azt, hogy bármiféle magyarázattal tartozunk neked! Nem vagy senkink, hogy ilyesmit várhass tőlünk! Lehet, hogy azt hiszed, hogy ez egy izgalmas mentőakció lesz, de elárulom, hogy nem! Akkor sem tudnád, hogy miről szól ez az egész, ha minden nap megnézted volna a Murderworldöt az elmúlt fél évben. A te érdekedben mondom: menj haza!
Nem fogom hagyni, hogy az ő életét is tönkretegye Arcade, csak azért mert ostoba. Nem ismeri a szabályokat, és nem tudja, hogy mennyire őrült és kegyetlen Arcade. Ezt csak belülről lehet megtapasztalni, és mire rájön, már késő lesz.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Zed is dead on Vas. 18 Jan. 2015, 23:48

Próbálok hangolódni, fenntartani az elszántságomat a sorban. Tudom, hogy nem lesz kellemes ami ránk vár és kell egy kis önbizalom, kell minden morzsája az elszántságnak. Még szerencse, hogy ketten jöttünk, egyszerűbb dolgom van. Csak rá kell pillantanom Tony elszánt tekintetére, neki sokkal undorítóbb lehet a szemében ez a hely. Én szinte alig emlékszek a borzalmakra, de Alicia esete még él bennem sajnos. A kék tanárt már nehezebben tudom sajnálni, vegyül az érzésekkel az is, hogy megérdemelte. De most megpróbálok másképp gondolni rá, az is erőt ad.

A sorra kerülésünk környékén viszont felreppen egy szárnyas labda, elrántom a fejem, készülök a védekezésre és aztán egy üzenetet tár elénk...
Úgy tűnik mások nem vették észre csak Tony, zavartságomon ez sokat nem segít. De a zseni gyerek aki ezt kiötölte hamar fel is fedi magát. De jajj milyen rosszul tette, a tavalyi üdvöske. Ha barátom nem említeni nem is tudnám a szőke, sápadt liba nevét. De azt hiszem megbizonyosodhattam róla hamar, hogy egyikünk se akarja vele folytatni az utunkat. Gyorsan lehordja a kis francia hősünk, de mielőtt megszólalna a lány inkább befejezem a beszélgetést, mielőtt elkezdődhetne:
- Bocsásd meg barátom bárdolatlanságát. Azt akarta mondani, hogy nyasgem! - Nyugodt hangon mondom, határozottan a szemébe nézve.Nem tűrök ellent mondást, dolgunk van. Ha véletlen meg akar szólalni felemelem a mutató ujjam a számhoz:
- Pssszt! Inkább nézd meg az üzenetet. - Ahogy kimondom megszólal a telefonja.
Az üzenet tartalma: " Szőke lányok ülhetnek a tavaszi Mikulás ölébe a salemi pláza alagsorában!!!"

Mintha mi se történ volna belépek a karnevál területére és kinyitom a térképemet.
- Talált tárgyak? - Kérdezem érdeklődve barátomtól.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 19 Jan. 2015, 07:57

A két fiú láthatóan azonnal le akar pattintani. Elég látványosan méghozzá. Szóhoz se tudnak jutni. Még a telómra is küldtek egy üzenetet, amire úgy ítéltem meg, egy felhúzott szemöldökön kívül többet nem kéne reagálnom, elvégre nem vagyok eredeti szőke.
- Ez nem az eredeti hajszínem. Amúgy meg lehet nem tudom, milyen volt a murderworld, de azt tudom milyen rossz, ha az embert elrabolják, és a tanárok közt volt több barátom is, aki eltűnt. Ha ti nem láttok szívesen a csapatban, akkor majd megkeresem őket magam.
Utalok itt Zaphire-re és Bestiára, akikkel tényleg jóban lettem az elmúlt évek alatt. A két fiútól elváltam és egyedül indultam el befelé. A sornál is nagy volt a tömeg, akárcsak odabent. A Sorba állva így nem éreztem szükségét annak, hogy megbuheráljam a kamerák képét, lévén úgyis marha nehéz lenne kiszúrni egy szőke lányt a nagy tömegben. A sorban állás hosszú volt, de aztán mégiscsak bejutottam, sőt a belépőhöz, még egy térképet is kaptam, így az információs pultnál se kellett kérdezősködnöm. Az órára néztem, hogy megláthassam mennyi idő van még az előadásig, majd ha kiderül, hogy még bőven van időm, akkor hamar el is döntöttem, mi is lesz az úti célom, és megindultam a mutatványosok sátra felé.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek Girloffantasybymanofins Parkok és terek Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Jack Gammer on Hétf. 19 Jan. 2015, 23:38

X-BLOG BEJEGYZÉS - MURDERWORLD II #2 - 2026. tavasza

Eddig minden nyugodt volt, szinte már túlzottan is, nem mintha nagyon bántam volna. Az előző Murderworld-ös kiruccanásunk végül is úgy kezdődött, hogy valaki felrobbant. Ehhez képest egész békés volt minden. Persze tudtam, hogy a kaki el van ásva valahol, csak még azt nem éreztem, merrefelé. Még ennyit se tudtam volna, hogy valami nem stimmel, ha nem lett volna az a plakát, ami elsősorban idejuttatott. Ugyebár már nagyban zajlott a tavasz, hónapok teltek el a salemi erdőben történt események óta és nem túlzás azt állítani, hogy diák celeb lett belőlem, amit csöppent se bántam. De a népszerűség elég nagy felelősséggel is járt. Mikor a tanárok egyik napról a másikra nyomtalanul eltűntek, ugyan részt vettem némi őrültködésben, de hamar lesett, hogy valami nem stimmelt. A gyanúm be is igazolódott, mikor tucat számra jelentek meg az iskolában a tanárokat és bizonyos diákokat ábrázoló plakátok, egy közeli vándorcirkusz műsorát népszerűsítve. Tudtam, hogy ennek, bizony valakinek utána kellett járni, és ki más lett volna alkalmas egy ilyen feladatra, mint én. Viszont nem rohantam azonnal az őrültség közepébe, előbb körbekérdezősködtem a suliban, felkutatva a plakáton szereplő diákokat. Nem sok eredményt hozott a kérdezősködés. Amy, René és George teljes döbbenettel álltak a dolog felé, semmit nem tudtak az egészről. Wright se tudott sokat segíteni, csak szokásához híven tolta a marhaságait, amiket csak látványos szemforgatásokkal jutalmaztam és továbbálltam. A veszélyteremben már megtanított pár trükkre, amiért hálás is voltam neki, de azon kívül furának találtam. Tehát se ő, se a többiek nem tudtak semmi hasznosat mondani az ügyet illetően. Nem maradt más hátra, mint nyakamba venni a világot és elindulni, megmenteni a tanárokat. Végre újra viselhettem élesben az X-Men szerkómat. Persze csak diszkréten, a civil ruházat alatt, legalábbis egyelőre. Minimális cuccal, rövid üzenetet magam után hagyva, némi bizonytalansággal ugyan, de nekilódultam, hogy teljesítsem önjelölt küldetésemet.

Fél óra gyaloglás és már ott is voltam a cirkusz színhelyén. Volt itt mindenféle reklám, nem lehetett eltéveszteni. A bejáratnál köszöntő lufis bohócnál jutott eszembe, hogy ez lesz az első cirkuszi látogatásom. Így azért nehéz lesz kiszúrni, ha valami nem stimmel, ha valami eltér az itteni átlagostól, hiszen fogalmam se volt, milyen is az. Nagy sor állt a jegypénztárnál, a helyieknek elég nagy látványosságnak számított egy ilyen rendezvény. Ez egyrészről jó volt, hisz nagyjából el tudtam vegyülni a tömegben, de rossz is volt, hiszen tele volt a hely civilekkel. Ha a sejtésem beigazolódott, és tényleg Arcade állt az egész mögött, akkor ezek a szerencsétlen emberkék nagy veszélyben voltak. De ha nem is a vöröske állt a dolog mögött, itt valami akkor sem stimmelt. Ugyan eddig egyedül a plakátok utaltak erre, de a tanárok eltűnése és szereplése nem lehetett puszta véletlen. A csapdát még mindig nem zártam ki, de jelenleg több esélyem nem volt, mint hogy fejjel előre nekimegyek a falnak, azt lesz, ami lesz. Fél óra sorban állás után sikerült venni egy belépőt két dollárért. Járt hozzá egy tombola, két játékjegy és egy térkép. Kicsit félreálltam és elkezdtem tanulmányozni a placcot. Hatalmas tömeg sereglett össze. Gyerekek, szülők, fiatalok, idősek, minden korosztály talált magának szórakozást. Lufik, édességek, plüssállatok, nyeremények és finomságok tucatjai vettek körbe. Párok, családok, különböző társaságok haladtak el mellettem és hirtelen rám tört a magány. Annyira nem volt semmi gyanús, semmi nyomasztó, semmi veszélyes a környéken, hogy elkezdtem azon töprengeni, milyen jó lenne, ha tévedtem volna. Olyan jó lett volna csak kikapcsolódni kicsit, körbejárni minden játékot, megnézni a nagy előadást, még egyedül is. Sőt, ha még találtam volna magam mellé valakit, egy régi vagy új ismerőst, még nagyobb buli lett volna. Alig hogy ezen gondolkodtam, valaki megállt mellettem, egy kamasz srác. Először csak diszkréten, távolról nézett gyanakodva, majd feladta a tettetést és benézett a baseball sapkám alá. Naná, hogy felismert, ha másról nem, a hajamról és a szemüvegemről. Kért egy autogramot, azt pedig nem utasíthattam vissza. És miután megvolt az első, természetesen jött a többi is. Pont ezt akartam elkerülni, a feltűnést, de mégse lehettem paraszt velük. Szép kiszolgáltam mindenkit, alá írogattam, amiket elém toltak, majd próbáltam visszavegyülni a tömegbe.

Az órámra pillantottam. Elméletileg óra egészkor volt a nagy előadás, ami elsősorban érdekelt volna. Ott volt a legnagyobb esélyem a fellépők között megtalálni a keresett személyeket. Ha szűkösen voltam az idővel, főleg a sorban állás és az autogramosztás miatt, akkor elindultam a főpavilon felé, hogy szerezzek egy jó helyet. Ha viszont még maradt idő, akkor ismét a térképet kezdtem el böngészni. Hatalmas hely volt, egyedül nem sok esélyem volt átkutatni az egészet. Ha már így alakult, akkor az előadásig kihasználhattam az időm egy kis szórakozásra. Elindultam a jósda felé, nagyjából az volt a legközelebb a nagy sátorhoz. Közben igyekeztem pár pillantást vetni az emlegetett sátor felé, hogy voltak e valahol ketrecek vagy hasonlók, amibe tarthatták a fellépőket. Persze elég furcsa lett volna, ha kiállítani őket, mint rabokat, de azért körbenézni nem ártott. Úgyis volt szó valami megszelídített két lábon járó kék szörnyetegről, ami erős a gyanúm, hogy Bestia lehetett. Ha láttam valami gyanúsat, akkor természetesen arra vettem az irányt, de ha nem, akkor későbbre hagytam a fő sátor átvizsgálását, majd ha eljött az előadás ideje. Egyelőre a jósda is megtette, kíváncsi voltam miféle sarlatánt raktak be ide, hogy bogarat ültessen szegény hiszékeny emberek fülecskéjébe. Sose hittem az ilyesmikben, de hát nem is azért vettem arrafelé az irányt, hanem hogy szórakozzak egy kicsit a nagy előadás előtt, ha volt még idő. Egy kis nevetés jól esett volna, mielőtt elszabadul a pokol. Mert abban teljesen biztos voltam, hogy el fog szabadulni. Időbe telt, de benne volt a levegőben. Semmi nem utalt rá, de nevezzük női megérzésnek. Eddig beváltak. Bár elnézve hogy milyen jó kis cirkusz volt ez, kivételesen nem bántam volna, ha tévedek. De nem tévedtem. Biztos voltam benne, hogy a káosz ott lapult a sarkon. Valamelyiken. Már csak meg kellett találni. Minden esetre, amíg nyugalom és béke honolt, kihasználtam azt egy kis vizsgálódásra, körbenézésre és szórakozásra. Jósda, vagy nagy pavilon, attól függött merre mentem, hogy mennyi idő volt még a műsorkezdésig. És természetesen végig nyitva tartottam a szemeimet a rubinkvarc szemüvegem mögött. Bármiféle gyanús dolgot láttam, azonnal arra fókuszáltam, elvégre nem szabadott elfelejtenem, miért is jöttem. Hőst játszani, természetesen. Valakinek ezt is be kellett vállalni. És ki lett volna nálam alkalmasabb erre a feladatra. Ugye hogy senki. Már csak egy jó kódnév kell, de azon még agyalok egy ideig. A javaslatokra is nyitott vagyok.

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 20 Jan. 2015, 17:53

Könnyedén meg érkeztem a cirkusz helyéhez nem rég. Eleinte nézelődtem, hátha látok ismerősöket, de végül félbe hagytam. Próbáltam jobban meg húzni magam, de a sok ember láttán csak nőt az undor érzetem. A sorban még feszengve éreztem magam, előttem, mögöttem emberek, nem tetszett ez a szituáció, de mit tegyek ha meg akarom venni a jegyet kikel bírnom.
Végül csak sikerült meg venni azt a jegyet. Ajándékba még egy térképet is kaptam. Ami elég hasznosnak tűnt. A cirkusz területén kicsit félre vonultam, és elő vettem az egyik energia italomat, és kibontottam hogy iszogatom amíg átnézem a térképet rendesen. A jegyen is meg pillantottam, hogy beváltható egyéb dolgokra. 
Igaz azért jöttem, hogy meg tudjam miért vannak itt a tanárok. De ez egy cirkusz akkor használjam is ki. Lassan meg indultam a jósda felé, hogy ki is használjam a jegyem ezen előnyét. Az információs pultnál lassabbra fogtam a tempót, hogy megtudjam figyelni az ittlévőket, és miket kérdeznek, hátha meghallok valamit ami később a hasznomra válhatna. A sokk ember a környezetemben csak bosszantott. Egyáltalán nem kedvelem az embereket. Az iskolából se láttam senkit se, így még inkább a háttérben akartam maradni, hogy ne legyen semmi probléma. Az italom is elfogyott, miután kilöktem a dobozát, meg is érkeztem a jósdához amihez be is készültem menni.

_________________
Parkok és terek 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Jan. 2015, 10:21

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, és Alex Wilder
Következő körváltás: 2015. január 26. (hétfő)

10:20

Mind Alex, mint Tony hazazavarják Tinát, miközben ő nem csak felügyelőtanárnak, de X-mennek is maradt az iskolában a diplomaosztója után. Azonban a lány tántoríthatatlan és ő maga is marad, aki a mutatványosok felé vette az irányt.
Rahcel megnézte az óráját, még bőven volt ideje arra, hogy körbenézzen, így ő maga is, és vele együtt Dylan is a jósdák felé vették az irányt.

Alex és Tony meglehetősen hamar megérkeztek a talált tárgyak osztályára, mivel a cirkusz valószínűleg nemrég nyitott, így összesen egy tavaszi kisebb dzseki, egy táska, egy plüssmaci és egy telefon volt leadva itt. Emberek sem nagyon voltak, csak egy középkorú apukának tűnő alak, aki a talált táskát adta le éppen. Egy bohócnak kifestett húszas évei elején járó fiatal lány volt a talált tárgyak osztályán, egyáltalán nem hasonlított senkire, akit a fiúk láttak korábban.
- Üdvözlöm önöket fiatalurak – köszönt. – Elhagytak valamit, vagy találtak?
Érdeklődött őszintén.

Tina a mutatványosok felé vette az irányt, amíg haladt semmilyen gyanúst nem talált, azonban, ahogyan a céljához ért egy ismerős hang ütötte meg a fülét, az elkerített részen, ahova csak a dolgozók mehettek, mintha a suli igazgatójának hangját hallotta volna. Ha egészen közel ment, akkor a mutatványosokat egy férfi irányította. Hasonlított Gabe Morsus-ra, csak valamivel idősebbnek tűnt és mintha el lett volna maszkírozva, hogy ne lehessen olyan könnyedén megismerni. Úgy irányította a többi mutatványost és dolgozót, mintha világéletében ezt csinálta volna.
kép:
Parkok és terek 20azzmo

Rachel és Dylen a haladás közben egymás mellé értek és mind a ketten megismerik egymást, hogy ugyanonnan jöttek, még akkor is, ha annyira nem ismerték egymást, és nem is nagyon beszéltek. Rachel jelenleg eléggé nagy sztárnak minősült, így őt mindenki ismerte. Nem is kellett sok idő meghallották, hogy valaki épp a jósnőhöz tereli az embereket, így meg is látták a nőt. A nőt mind a ketten azonnal felismerték a smink és az öltözet ellenére is. Noha Stephanie Miller alapból szőke hajú, de most a haja vörösesre volt festve, az arcán pontosan ugyanolyan vörös csíkok voltak, mint a legidősebb kislányának. Illetve a hosszú haja most rövidnek tűnt. Az öltözete olyan volt, mint a cigány jósnőké, de hófehér bőre árulkodott róla, hogy ő maga nem az. Ő a SHIELD egyik ügyosztályának a WAND-nak volt vezetője és a SHIELD vezetőjének felesége, itt idegennyelveket, történelmet és mágiaismerete tanított. Valaki épp most lépett el a nőtől, így szabad lett a két fiatal előtt az út.
kép:
Parkok és terek 20js0g7

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 24 Jan. 2015, 01:07

Ami sokakat megijesztett, az Charles számára felüdítő meglepetés volt. Se tanárok, se Veszély. Egész nap igyekezett annyi hülyeséget elkövetni, amennyit lehetett. Megpróbálta a hűtőt kihúzni, hogy leolvadjon és tócsa borítsa a konyhát, felszerelkezett evőeszközökkel, könnyen hozzáférhető tárgyakkal, hogy mindent, amit lehet, megbütyköljön, megpiszkáljon, összekenjen, lefújjon. A cirkusz is érdekelte, de neki az iskola most lett játszótér, így érezte. Mindenki elment és mivel most Veszély nem tiltotta le, a szülői engedély nélkül ő is útnak indult. Biciklivel ment, mint sokan mások is. A cirkuszba nem nézőként készült, hanem részt akart venni a műsorban, bele akart szólni. Bajt akart csinálni, összezavarni, megijeszteni az embereket és jókat nevetni ezen. Ez az ő napja volt, úgy érezte. A gonddal, a furcsasággal foglalkozzanak mások, ő szórakozni jött. Mikor nincs otthon a macska, cincognak az egerek. A parkban igyekezett csúzlinak való faágat szedni vagy törni és kisebb földlabdákat is gyűjtött. Ezeken kívül üdítősüvegek tetői, a recés szélű fajtájúak voltak nála és kezdetnek megpróbált egy jó helyet találni, ahonnan becélozta a bohóc egyik lufiját egy kupakkal. Ha tehette, hármat is lőtt, hogy jót nevessen a durranásokon és a bosszankodó áruson és vásárlókon.

Felszerelés:

zsebben:
- 2 zsebbe tehető méretű konyhakés, 2 villa, 2 evőkanál (ha tudott ilyet lopni a konyhából:)
- 4 befőttesgumi
- csavarhúzó
- 200 dollár
vállra akasztható táska, ebben az alábbiak:
- festékszóró
- fújós dezodor
- arcszesz
- villanyborotva

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Szomb. 24 Jan. 2015, 01:12

Az út közben semmi furcsát sem láttam, ezt jó előjelnek tekintettem.
~ Remélem hogy csak valami hülye vicc volt ez a plakát, hogy mindenkit az őrületbe kergessenek a suliban és ide jöjjenek és költsék a pénzüket.
A gondolat hamar el is illan, mikor a mutatványosok sátrához közeledve egy ismerős hang ütötte meg a fülemet. A kordon ugyan mutatta, hogy meddig lehetett menni, de én látni akartam a hang tulajdonosát így közelebb mentem nem túl feltűnően, hogy beleshessek. Mikor megláttam a hang tulajdonosát kissé lesokkolt a dolog. Morsus igazgató volt az kissé elmaszkírozva, aki úgy irányította a többi mutatványost, mintha ezt csinálná évek óta.
Próbáltam a többieket is szemügyre venni, hogy hátha látok még odabent ismerős arcot, majd elkezdtem felmérni a környezetem, hogy figyelnek -e hogy miket használhatok és van -e gyanús lak a környezetemben. elvégre fő az óvatosság.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek Girloffantasybymanofins Parkok és terek Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Jack Gammer on Vas. 25 Jan. 2015, 03:28

X-BLOG BEJEGYZÉS - MURDERWORLD II #3 - 2026. tavasza

Bingó. Alig voltam itt pár perce, meg is oldottam a rejtélyt. Oké-oké-oké, bocsánat, nem így történt. Csak egy tanár lett meg, ő is nagyon furcsa körülmények között, de hé, kezdésnek nem is rossz. Bizony, Rachel Burrows ismét a terepen volt, akcióra fel, baby. Pár hónap már eltelt a Murderworld óta és nem túlzás azt állítani, hogy meglovagoltam népszerűségem hullámait. Mindenki imádott, és lássuk be, joggal, az erdőben mindenkinek szétrúgtam a hátsóját és arattam a babérokat. Így telt a tél és beköszöntött a tavasz. A tanári kar szétszéledt, a diákok pedig egyre inkább elvadultak. Naná, hogy kitört a káosz, amikor egyszer csak a megmaradt tanárok is eltűntek. És naná, hogy egy darabig ott tomboltam a közepén. De mikor másnapra se került elő senki, éreztem, hogy valami nagyon nem stimmelt. Pláne akkor, amikor megjöttek a gyanús plakátok. A tanárok szerepeltek rajtuk, illetve gyanútlan diákok is, valamiféle cirkusz tagjaiként. Előbbieknek nyoma sem volt, utóbbiakat felkerestem, de hiába, egyikük se tudod semmit. Arcade szagát éreztem az egész buli körül. Eljött a második menet ideje. Se telefon, se irodák, se teleport, se garázs, se semmiféle raktár vagy más komolyabb helyiség nem volt elérhető, így komolyabb felszerelés nélkül kellett elindulnom a mentőakcióra. Mást nem akartam magammal rángatni, bár volt egy olyan sejtésem, hogy más önjelölt igazságosztóval is össze fogok futni a buliban. A civil ruhám alá azért felvettem a menő X-men göncömet, amit végre a veszélytermen kívül is villogtathattam, az erdő óta először, legalábbis hivatalos ügyben. Lazán öltöztem, tőlem szokatlan módon, bármiféle feltűnést el akartam kerülni. Minimális felszerelés, minimális információ, semmiféle segítség, így indultam el gyalog a cirkusz felé. Röviden, az esélyek már a kiindulási ponton is remekül mutattak. De hát ki másra bízhatnék egy ilyen fontos mentőakciót, mint magamra? Pontosan, senkire. Ezt meg is tárgyaltuk. Előre hát, a győzelemért.

A cirkusz hamar meglett, a város szélén székelt és bizony elég nagy port kavart az amúgy nyugodt, vidéki életmódban. A bejárati bohóc látványa emlékeztetett rá, hogy ez volt az első cirkuszi látogatásom, ami kicsit szíven ütött. Mindenki imádta az ilyen helyeket és joggal, tényleg mókásnak tűntek, erre egy mentőakció kereteit között kell betennem ide a lábam. Az üdvözlő bohóc minden esetre megosztotta velem, hogy a nagy előadásra, amire be szándékoztam kukkantani, óra egészkor kerül majd sor. Elraktároztam az infót és indultam befelé. Mintha hatalmas betűkkel kiírták volna a hely elé, hogy az egész egy nagy csapda. De egyedül a plakátok miatt gondoltam ezt, mert amúgy fenomenális kis hely volt. Kivártam a fél órás sort, kifizettem a két dollárost belépőt, megkaptam a jegyem, egy tombolát, két játékjegyet, meg egy térképet, amit félreállva el is kezdtem tanulmányozni. Mindenki jól érezte magát itt, idősek és fiatalok, nők és férfiak, párok, társaságok és egyedülállók, egy elkenődött arcot nem láttam. Addig nézelődtem, míg végül lebuktam, szép sorban felismertek az emberek és hozzáláthattam az autogram osztáshoz. Hamar megvoltam velük, mindenkire mosolyogtam, tapasztalt voltam már ebben a celeb dologban. Had meséljék csak el otthon, hogy találkoztak velem és milyen eszméletlen jó fej voltam. Nőjön csak a hírnevem, én aztán nem bánom. Miután elfogytak, az órámra pillantottam. 10:20. Volt még időm a nagy előadásig bőven. Ismét térkép csekkolás, körbe kéne szaglászni a fő pavilon körül, ahhoz meg a jósda volt a legközelebb. Miért is ne, mindig jót szórakoztam az ilyen sarlatánokon. El is indultam a helyi kuruzsló felé. Útközben nem sokat láttam a fő sátorból, nem tudtam szaglászni körülötte úgy, hogy ne keltsek feltűnést, szóval ezt inkább a nagy előadás idejére tartogattam. Egyelőre tehát a vizsgálódásé, a nyomozgatásé és a szaglászásé volt a főszerep. Ennek első állomása pedig a jósda volt.

És micsoda választás volt, jackpot, az tuti. Na de mielőtt rátérnék, természetesen nem tudtam elkerülni, hogy ismerősbe fussak. Miközben közeledtem a jósda felé, majdnem belefutottam egy diáktársamba. Ő tuti hogy felismert engem, elég nagy nevem volt már a suliban, de azért az én memóriám is rendben volt. Dylan, vagy Taz, mert valami tasman ördögszerű izévé tudott változni. Halloweenkor biztos jól jön egy ilyen képesség, de azért én maradtam volna a saját pusztító optikai sugaraimnál, ha választás elé állítanak. Mégse ignorálhattam, az bunkóság lett volna, én pedig nem arról voltam híres.
- Helló, Taz, ugye? Nézd, nem akarok bunkózni, de jobb lenne, ha visszamennél a suliba. Itt csak idő kérdése és elszabadul a pokol. Szállj ki, amíg megteheted. Légy szíves.
Csak ennyit mondtam neki, remélhetőleg értett a szóból a szőrmók, majd tovább haladtam a jósda felé. Ez a kaland nem volt kezdőknek való. A srác kábé velem egykorú volt és fogalma sem volt róla, mibe csöppent bele. Múltkor nagy szerencsénk volt, hogy senki nem halt meg végül, bár máig sem értem, hogy úsztuk meg mind. Akárhogy is, minél kevesebben voltunk itt, annál kisebb volt a kockázat. Na de nem foglalkozhattam tovább a sráccal, nekem itt fontos feladatom volt. A jósdánál sorba lettek terelve az emberek, be is álltam és várakoztam. Nem tellett sok időbe, hamarosan megláttam azt a bizonyos főnyereményt, tudtam ám, hová is kell jönni. A jósnő ugyanis nem más volt, mint Stephanie Miller. A sminkje és az öltözete megtévesztő volt, de tuti ő volt az. Eredetileg hosszú szőke haja vörösre lett festve és rövidre lett vágatva, az arcán meg fura csíkok voltak. Cigány jósnőnek öltözött, de a hófehér bőrével távolabb nem is állhatott volna összhatás tekintetében. Pont úgy nézett ki, mint a plakáton. Tehát nem átverés volt, tényleg itt vannak mind. Nem tudtam eldönteni, hogy most örüljek, vagy inkább sírjak, hogy bejött a gyanúm. Ami Stephanie-t illeti, ódákat lehetne zengeni a nőről. A SHIELD mágikus ügyosztályának, a WAND-nak a vezetője, a SHIELD igazgatójának felesége és természetesen a suli egyik tanára. Idegen nyelvek, történelem, mágiaismeret, mindegyikben ő volt a csúcs. Bevallom, a mágia rész engem sose foglalkoztatott, de meséltek róla újdonsült rajongóim, cimboráim és barátaim, hogy milyen jó arc tanár. Oké, egy kipipálva, már csak egy tucat másik hiányzott. Na de ha már itt tartunk, megvan a nő, de hogyan tovább?

Az út szabad volt, így lazán előreléptem a mágikus pulthoz és letettem rá az egyik játékjegyet, jelezve a nő felé, hogy én következem. Na most jött a trükkös rész, eldönteni, hogy Stephanie asszonyság éppen kinek az oldalán állt. Valószínűleg nem véletlenül volt itt, agy mosták, vagy kényszerítették, vagy ilyesmi, különben már rég lelépett volna erről a helyről. Az első kérdés tehát az volt, tudta-e, kicsoda ő.
- Jó reggelt Mrs. Miller. Emlékszik rám? Rachel vagyok, töri óráról.
Itt sok minden eldőlhetett. Ha Arcade, vagy valaki más irányítása alatt állt, akkor valami furcsa reakciónak kellett következnie, vagy magát nem ismerte fel, vagy engem, esetleg még nekem is támadott, na azt bizony már aligha rakhattam volna zsebre. Nem lett volna szerencsés itt, a cirkusz közepén lövöldözni a tanáromra. Azon kívül hogy kitört volna a pánik, a bizonyítványomban sem mutatott volna jól egy ilyen incidens. Amúgy is, nem harcolni jöttem, hanem hazavinni, ezt valahogy meg kellett értetnem vele. Ha viszont felismert, akkor nyugodtan elkezdhetett felvilágosítani arról, mi a franc folyt a környéken. Ha végképp nem lehetett vele kommunikálni, hanem tovább játszotta a jósnőt, akkor felsóhajtottam, forgattam kicsit a szemeimet a rubinkvarc szemüvegem mögött és megadóan elé toltam a játékjegyet.
- Tessék, kápráztasson el, jósnő.
Közben viszont nem a humbugjára figyeltem, hanem a környezetet vizsgáltam. Elsősorban a jósda sátrát, hogy volt-e itt valamiféle védelmi mechanizmus, ami itt tartotta a tanárnőt. Ha az tiszta volt, akkor a környéket fürkésztem. Valamiféle őrségnek kellett itt lennie, ami szemmel tartotta. Elkezdtem vizsgálni azokat az útvonalakat, amiken keresztül kivihettem innen. Persze akkor tuti kitört volna a pánik, amit nem akartam, de azért nem ártott felmérni a menekülési útvonalakat, a biztonság kedvéért. Minden esetre jobban örültem volna, ha hókuszpókusz helyett inkább pozitívabb választ kapok, például valami olyasmit, hogy felismer és elmagyarázza, mi a fene folyik itt. Nem kezdtem el faggatózni rögtön, mert ha irányítás alatt állt, akkor hiába támadtam le kérdésekkel, csak magam alatt vágtam a fát. Egyelőre ennyi elég volt, innen majd az alapján haladok tovább, ahogy válaszol a professzor asszony. Nem ígérkezett könnyű feladatnak kivinni innen őt, meg a többi tanárt, de azért első próbálkozásra azonnal belefutni Stephanie Millerbe nem volt rossz kezdés. Még egy pont a női megérzéseimnek. Csak így tovább és nem lesznek itt akkora gondok. Csak el ne bízzam magam. Ettől persze nem kellett tartani. A szerénység mintapéldája vagyok. Aki pedig tud, az tud, ezt el kell ismerni.

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Jan. 2015, 08:38

Résztvevők: Charles Dialin / Zűrzavar, Dylan James O'neill, Rachel Burrow, Tina Leia Sign, Antoine Alanian, és Alex Wilder
Következő körváltás: 2015. január 30. (péntek)

10:25

A fiúk még mindig semmi gyanúst nem tapasztalnak az információnál, talált tárgyak osztályánál csak a lány néz rájuk érdeklődve, hogy felelnek-e a szavaira, vagy sem.

Tina nekiáll itt körbenézni, nem ő az egyetlen, sokan kíváncsiak arra, hogy már a cirkuszi előadás előtt megleshessék a fellépőket. Nagyon sokáig semmilyen gyanúst nem lát, semmilyen ismerőst sem, de végül az egyik tűzköpő vonja magára a figyelmét. Nem azért, mert tüzet köpött, hanem, mert a férfit teljesen jégpáncél borította. Andrew Barnes volt az, az egyik kisegítő X-men, aki nem volt tagja a tanári karnak, de ő is eltűnt.
Barnes:
Parkok és terek Nvrvh4

Taz egyelőre úgy tűnt, hogy tántorítatlan és nem fogadott szót Rachel intelmének. A sorban a lány jött, így oda is lépett Mrs. Miller elé, aki a név hallatán kérdőn nézett fel. Nem úgy tűnt, hogy megismerte volna a nevet, vagy akár Rachel-t.
- Összekever valakivel kedveském – mondta erős északi akcentussal, egyébként nem volt egyáltalán neki ilyen, de ez nem megjátszott volt tőle. – Mi soha sem találkozunk korábban.
Arra a kérésre, hogy álljon neki jósolni a nő koncentrálni kezdett, az előtte levő gömbben a füst is megmozdult.
- Kettős jövőt látok, abban, amit most csinál sikeres lesz, még több rajongója lesz, imádni, bálványozni fogják – kezdte. – De sötétséget is látok, ha továbbra is olyan helyeken fordul meg, ahol nem kellene lennie, akkor könnyedén nagy bajba kerülhet, bele is halhat.

Nem csak Charles szórakozott, az ő életét is megeresítették, egy liszttel teli bomba, illetve egy bűzbomba is robbant a szobájában, amik eléggé nagy károkat okoztak. Nem volt nehéz kitalálnia, hogy kitől kapta a szeretetcsomagot. Mindazonáltal ő is úgy döntött, hogy elmegy a cirkuszba. A belép kifizetése után ő is bejutott. Charles főleg a szórakozásnak élt, mindent talált, amit szeretett volna több lufit sikerült kilyuggatnia, több kisgyerek is felsírt az ijedtségtől és meglepettségtől. A harmadik lövés után arra lett figyelmes, hogy valaki elkapta a karját és maga felé fordítja.
bohóc:
Parkok és terek 2aken3s
- Te most pubi, légy bárki is velem jössz! – mondta mérgesen, morgós hangon a bohóc, akit azonnal felismerhetett. – Ha rajtam múlna a rendőrségen kötnél ki… de az igazgató majd eldönti.
Ezzel ha Charles nem akar menni, akkor a karjánál fogva kezdi húzni őt a férfi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok és terek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 26 Jan. 2015, 10:14

A csínyek kölcsönössé váltak, valószínűleg Jonah volt a "robbantó" mindkét esetben. A fiúnak komoly munkája volt a liszt kitakarításával és a szellőztetéssel, illatosítással a trükkök ellen. Ettől még nem mondta, hogy ez nem volt jó, a szabadság érzetét csak erősítette, hogy ezt meg lehetett tenni. Jonahot utálta amiatt, hogy a karácsonyi bálon elbánt vele, de példaképnek is tekintette a sorozatos csínytevések miatt. A cirkuszban a belépőt kifizetve is maradt még pénze, mert gazdag gyerekként hozott bőven. Nem akarta, hogy ez szabjon gátat az újabb vicceknek, amikre egy cirkuszban igenis volt lehetőség. A lufik kilövésével és a síró gyerekek hanjával, az ijedező felnőttekkel jól szórakozott.
~Kamerára kellett volna venni az egészet-gondolta magában.
Elkapták, mielőtt tehetett volna valamit ez ellen. Az alak nagyon jellegzetes volt, a beszéde még inkább, Charles rájött, hogy ki volt az.
- Logan, maga miért lett tanárból cirkuszi bohóc? Ehhez mit szól az igazgató? Nem a cirkuszi, hanem Morsus? - kérdezte a nagy szájú fiú.
Nem akart menni, de a férfi erejével nem tudott dacolni, rángatás lett belőle.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kyle Collins on Kedd 27 Jan. 2015, 16:26

-/// Dylan James O'neill - Taz ///-
(bocs a késésért) 


A jósnőnél találkoztam egy lánnyal a suliban. Racherrel pontosabban. Igaz nem voltam vele beszelő viszonyban de a cikkeit ismertem. Így még jobban az arcomba húztam a csuklyámat, ne ismerjen fel más engem. Én nem de ö meg szólított engem. 
-szia, igen Taz az meg felel.
Menjek haza? ez komoly.
-Bocs de nem megyek sehová, törődj bele.
A jósnőnél még furább dolog történt mint az előbbi. Mikor meg láttam a jósnőt felismertem, hogy Stephanie Miller volt, kissé meg változott külsővel. Rachel is felismerte. Többet nem szóltam Rachelhez, csak ha ö szolt, úgy gondoltam nem lényeges a beszélgetés. A jósnőnél hagytam neki, hogy beszéljen én csak figyeltem. Nem igazán vagyok a szavak embere.
Furcsálltam, hogy nem ismerte fel Rachert, az akcentusa érdeke volt. Igaz személyesen még nem találkoztam vele, csak olvastam róla, így nem tudom, hogy ez az alap akcentusa vagy nem az. Bár amit a lánynak mondott a második része elégé aggasztónak bizonyulhatott. Vártam, hogy én jöjjek soron, és nekem is jósoljon. Mert hasznosnak bizonyulhat a jóslata.

_________________
Parkok és terek 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 27 Jan. 2015, 22:07

Ahogy körbetekintek látom, hogy nemcsak én vagyok az egyetlen leskelődő, aki kíváncsi az előadás előtti készülődésre. Ahogy körbenézek a fellépők között nem találok egy ismerőst sem sokáig, aztán megakad a szemem a tűzköpő srácon.
~ Az ott nem Andrew Barnes? A kisegítő x-men? Azt hittem ő is bevetésen volt, mivel a tanári környékén nem nagyon szoktam látni. De a jelek szerint őt is elvitték. Csak tudnám miért álltak be mind a cirkuszba.
Ahogy agyalok eszembe jut még két dolog.
~ De vajon merre lehetnek a többiek? Bestia talán az erőpróbás sátornál lehet, de merre lehet Zaphire? Hmmm... megvan. Talán a késdobálóknál. Uf egyik veszélyesebb mint a másik. Most mi a csudát csináljak? Nem úgy tűnnek mint akik nagyon rá vannak kényszerítve arra, hogy itt lépjenek fel.
Ahogy agyalok eszembe ötlik, hogy lehet nem is önszántukból vannak itt, hanem irányítják őket valahogy.
Körbenézek még egyszer gyorsan, hogy néz -e most engem kamera, vagy valaki aki furcsa lehet. És ha meggyőződtem róla, hogy nem, akkor a két kezem összeérintem és amikor a legközelebb kinyitom már egy légy méretű drón van a kezemben. Előveszem a mobilom és összehangolom a kis légykamerával, hogy miután beküldöm a kis zümit láthassam is, amit ő lát.
~ Meg kell őket vizsgálnom közelebbről, remélhetőleg feltűnésmentesen. Látnom kell, hogy valami van -e a fejükön, nyakukon. Mert ha nem telepatával irányítják őket, akkor valószínű valahol csak lesz valami furcsaság,
Beküldöm a zümit és először morsus felé reptetem, közben pedig nézem az élő képet a mobilomon, közben pedig reménykedem, hogy találok valamit.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Parkok és terek Sexymechanicbyparkleggy Parkok és terek Girloffantasybymanofins Parkok és terek Jinx_by_fazie69-d6o4rki Parkok és terek Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Parkok és terek 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Danny Long on Pént. 30 Jan. 2015, 01:51

Ahogy nézem a távolodó Tinát, be kell, valljam, hogy érzek egy kis bűntudatot. Végül is segíteni akart, és azzal, hogy megpróbáltuk megakadályozni, annyit értünk el, hogy most bent van teljesen egyedül, és valószínűleg sokkal nagyobb veszélybe sodorja magát, mint ha velünk jött volna. Közben elindulunk Alex-szel, közben pedig azon jár az agyam, hogy ha Tina is utánunk jött, ki más lehet még itt? Alex átveszi az irányítást, és a talált tárgyakhoz vezet. Itt elsőre nem sok érdekeset látok, és annyira leköt, hogy furcsaságokat keressek, hogy csak azt nem veszem észre, hogy hozzám szóltak. Néhány másodperc késéssel kapok csak észbe, és nézek a kifestett lányra a pult mögött.
- Ööö, nem, nem. -ennyit sikerül kiböknöm hirtelen válaszul a kérdésre. Nem tudom, hogy miért jöttünk ide, de ha Alex nem szól semmit, akkor kihasználom a lehetőséget egy kis puhatolózásra.
- Csak körülnézünk, amíg el nem kezdődik a műsor. - mondom. - Tudsz mesélni egy kicsit a mutatványosokról?
Ha már itt vagyunk, megpróbálok egy kis információt összeszedni. A lány (ahogy itt mindenki) valószínűleg Arcadenek dolgozik, de nem hiszem, hogy rögtön fölfedné magát. Ennek ellenére kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok és terek Empty Re: Parkok és terek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.