Utcák és parkok

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Vas. 01 Jún. 2014, 01:00

~ Ennek is vége. - konstatálom elégedetten magamban, miután a földre hullott ez a raptor is.
Körbenézek és látom, hogy már csak egy raptor harcképes és végre ez a titokzatos idegen is segít nekünk. Valamiféle sugarat lő a raptorra, de azt nem hatja meg túlságosan és válaszként a lázerével támad, ami azt az autót találja el amelyik mögött a punkok, és az idegen bujkál. A fedezék időzített bombává válik és hamarosan felrobban, gyorsan kell cselekedni ha nem akarunk több áldozatot.
Gyorsan arra repülök, és felkapok két punkot és arrébb repülök velük a legközelebbi fedezékhez.
- Szükség van a segítségedre, vigyél el az autótól mindenkit mert fel fog robbanni! - kiáltom az idegen fickónak, bár gondolom magától is eszébe jutott.
Ezután ismét a raptor felé veszem az irányt. és ha addig a két macskanő még nem végzett vele besegítek nekik.
~ Valami nem stimmel, valahogy túl könnyen megy minden. Most ez vagy csak elterelés, vagy hamarosan még több raptor fog érkezni és akkor végünk. Ezeket a lényeket mindenhol üldözik. Vajon mit akarnak pont itt a földön?

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 4 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 4 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Vas. 01 Jún. 2014, 03:31

Rájött, hogy mit is akarok elérni, így már nem ment minden olyan simán, mint ahogyan akartam, s ennek hála kicsit rá is fáztam. Megtapasztalhattam test közelből milyen gyorsan és mekkorát tud csapni ténylegesen egy ilyen dög. Nyüsszenek egyet ahogy végre egy kocsi megfog némi repülés után. Pokolian fáj az oldalam, annyi biztos, hogy ha nem lennék az ami akkor most gondjaim lennének igen alaposan és ahogy látom jön ismét a dög, hogy lecsapjon. Valami azonban hirtelen megállította és arra késztette, hogy mást támadjon, aránylag elég közel a földhöz hála annak, hogy még jobban bele akart építeni a kocsiba. Adrenalin és a nyers düh az ami hajt, így amint tudok felállok, majd megragadom a kocsit amilyen gyorsan csak képes vagyok rá, s próbálom azzal úgy ahogy van agyoncsapni, vagy legalábbis betakargatni a raptort. Nincs nagy tervem, csak ahogy felkapom a kocsit, úgy a fejébe is húzni. Nagyon jól tudom, hogy ez nem tesz jót az oldalamnak, de azzal ráérek utána szenvedni és vonyítani, miután nem akarnak megölni.
Ha sikerül az akcióm, akkor utána jó eséllyel térdre is rogyok, s az oldalamra markolok. És úgy maradok egy kicsit.

A tűzcsapot úgy vágja ketté, hogy csak pislogni tudok a meglepetéstől, s reagálni se tudok időben. Legnagyobb szerencsémre a kék fickó akkor érezik meg és kiüti az ellenfelemet, azaz megment lényégében. A helyzet elég jó, mert így most nincs más, mint az utolsó egy ellenfél, aki viszont Nykot egyre jobban megizzasztja a jelek szerint. És nem áll jól ott a helyzet, főleg azért mert azok is most veszélybe kerülnek akiket megmentettünk egyszer. Gyorsan leadok pár lövést még a Raptorra, talán elég annyira, hogy rám figyeljen inkább és futni kezdek. Valahogy érzem, hogy még pár lövés és kifogy ez a két pisztoly, azaz már csak arra számolhatok, hogy rohanok össze vissza mint a mérgezett patkány.
Azonban, ha látom, hogy nem figyel rám, akkor teljes sebességgel rohanok oda, s futtában kapok fel kettőt szinte megállás nélkül. Nem nagyon van időm arra, hogy finomkodjak, de azért próbálok nem kárt tenni bennük, miközben fedezékbe viszem őket.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Jún. 2014, 09:54

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor
Következő körváltás: 2014. június 3. (szerda)

David nem válaszolt az őt sakkban tartó személynek, aki, hogy nyomatékosítsa azt, hogy a fenyegetést komolyan gondolta a kést jobban a férfi torkának tolta. A hideg acél jeges fájdalmat okozott nyakon és David érezhette, hogy valami forró, meleg folyik végig a nyakán onnan indulva, ahol a kés a bőrét érinti.

Michael egyelőre nem sokat tett, gondolkodott és próbált valamit kitalálni, bármit, ami nem az volt, hogy kitörjön a tűzön. Liam azonban pontosan ezt akarta tenni, a szimbionta nyújtotta nagyobb erőnek hála könnyedén tudta meglökni a közel száz kilós társát, aki átkezdett zuhanni a tűzfalon. Liam ekkor azonnal anyagtalanná vált és követte a másikat, ahogyan gondolta, valóban nem sikerült a tárására is kihatnia ezzel a képességgel. Azonban mind a ketten ugyanúgy égési sebeket szereztek, mintha Liam nem is lett volna anyagtalan. Mind a ketten több helyen kisebb égési sebeket szereztek és a ruhájuk, hajuk is lángra kapott, mire kiértek, de ezeket könnyedén elolthatták, amikor már kint voltak a betonon. A mögöttük levő tűz betűket formált, amit mind a ketten könnyedén tudtak elolvasni. Háború! Amint ezt elolvasták a tűz is eltűnt és a szöveg a betonba égett. Ha most néztek körbe, akkor látták a raptorokat a levegőben, nem olyan messze tőlük punkokat feküdni a földön, illetve cirkuszi ruhákban levő alakokat is.
Liam-nak esik le ekkor, mivel ő van a legjobban a maffiába belefolyva, New York minden maffia szervezete, csoportja itt van valamiért és mindegyik egymásnak esett fegyverrel.

Mich felkapott két punkot és odébb vitte, majd a kocsitól távolabb tette le őket biztonságban. A többieknek nem kellett több és rohanni kezdtek, amikor meglátták a lézert az autó felé száguldani. Kita felkapta a kocsit és a felé repülő raptor felé hajította, azt néhány pillanatra megállásra késztette, ennyi idő kellett, hogy a szárnyával kettőbe vágja azt. Azonban arra nem számított, hogy Shynomy is be fog avatkozni. A másik lány könnyedén érkezett meg a néhány pillanatra mozdulatlan lényre és ütötte meg, mire az a közeli épület falába csapódott a hihetetlen jött erőtől és nem mozdult meg már.
Minden ellenfél eszméletlen és harcképtelen volt, a lézer pedig ekkor csapódott be a Kalandor mellett levő autóba és ugyan a férfi el tudta ösztönösen is nyelni a felszabaduló hő egy részét a robbanás méterekkel odébb repítette és füstölögve jó pár zúzódást összeszedve landolt a betonon.
Amit ekkor mindenki látott, hogy a raptorok fekszenek mindenfelé eszméletlenül, halott punkok, cirkuszi öltözetű alakok, sérült punkok és cirkuszosok, tönkrement és felrobbant autók, sérült házak és a megrongált tűzcsapból a víz ömlött. Kicsivel odébb ezt csak Mich látta, hogy az őt megtámadó zöld hajú fickó és egy másik füstölögve a földön, mellettük a betonba beleégve egy szó: Háború.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by David Wolfie Vas. 01 Jún. 2014, 16:34

David gondolkodott. Volt sejtese, hogy kit keresnek, de biztos ami biztos alapon jatszotta a hulyet, hatha keresnek masik aldozatott.
-Elnezest, en csak nezelodni jottem, milyen Szamitogep zsenit keres? Ide egy csomot kuldtek a cegek, es volt valamilyen verseny is, de annak nem volt vege, igy nem tudjuk ki bizonyitotta a zseniseget. -Probal minnel jobban huzni az idot es keresni valami elektronikat a ferfin, vagy a kozelben, hogy avval esetleg elvonja a figyelmet, es meg tudjon lepni.
-Volt az Bioval programozoja, meg a AimVille egyik fejese de ha elenged, akkor valahol van nalam egy prospektus, amin rajta vannak hogy ki hol talalhato. Kerem ne oljon meg.
Ha talal barmit ami a kozelben eleg nagy hangot vagy eleg eros hatast ki tud valtani, akkor megprobal racsatlakozni, es olyan eros hatast kivaltani, hogy a ferfi elengedje, igy el tudjon menekulni.
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Zed is dead Hétf. 02 Jún. 2014, 00:06

Át kell esnem a tűzkeresztségen ahhoz, hogy észre vegyem mi folyik körülöttem, hogy túl lássak azon az abszurd f.szságon ami az orrom előtt van. Túl ezeken és láthatom: ez egy fene ette bandaháború amibe úgy szállt be a Cinnamon család, hogy a résztvevők nem tudnak róla. Legalábbis a srácról nem hiszem, hogy képben lenne a szövegei alapján, én pedig biztosan nem tudtam róla. Megpróbálok futó lépésben eliszkolni a pisztolyom irányában, mégse hagyhatom az utcán heverni. Félvállról megeresztek a nők felé pár golyót de nem célzok csak nem akarom, hogy nagyon ficánkoljanak. Ha sikerül lelécelnem valami fedezék mögé célzom magam és itt az ideje, hogy telefonáljak. Most viszont magamra maradtam Fertő még ebben se tud segíteni, egyenlőre fogalmam sincs, hogy a partnerem túlélhet e ilyesmit vagy pontosan, hogy működnek.
Most már viszont tudom, hogy magyarázkodás nem segíthet totális a káosz és akik eddig nem harcoltak azok az első kérdésemnél nekem estek. Agyrém, kib.szott gettó.
Csak az jár a fejemben, hogy el kell tűnnöm innen, Tonyék majd kijönnek egy kocsival a közelbe és hazamegyünk, ja haza.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 02 Jún. 2014, 01:03

Miközben lázasan gondolkodom, hogy mi legyen, ez az idióta barom egyenesen nekilök a tűzfalnak. Ösztönösen kiáltásra nyitnám a szám, de szerencsére a hirtelen ijedtség elég sokkoló ahhoz, hogy ne tegyem, sőt, még a szemem is becsukom, mielőtt égető közelségbe kerülnék a lángokkal. Szerencsére nem túl vastag, és nem tart sokáig a kapcsolat, csak egy múló fellángolás, ami épphogy megperzsel. Ahogy kiérünk, érzem, hogy pár helyen mintha nem múlt volna el az égető érzés, és a földön gurulva, a hajamat csapkodva próbáltam orvosolni a problémát. Ha sikerrel jártam, láttam, hogy a diplomata már mozdul is, én pedig ösztönösen követtem, csak addig térve ki, amíg a pisztolyaim szedtem fel, ha megláttam őket. Próbáltam rá tapadni mint méz a macira, nem venné ki túl jól magát, ha mellettem ölnék meg a főnök tanácsadóját.
- Maradok. Védelek. - próbálok címszavakban kommunikálni, amennyire fájó állkapcsom engedi. Nem tudom, hogy mennyire lesz tiszta amit mondok. Ha sikerül fedezéket találnunk, akkor amíg telefonál, ha szükséges, lövésekkel próbálok távol tartani tőle bármiféle veszélyforrást. Nem tudom mi ez az egész, de kezd a pélóm ki lenni ezzel a rohadt helyzettel. Kurvára nem erre készültem fel lelkiekben a reggel.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Kedd 03 Jún. 2014, 09:17

Nem volt szükség a segítségemre, a két macskanő lerendezte az utolsó raptort. Kicsit magasabbra szállok, hogy szétnézzek, raptorok fekszenek mindenfelé eszméletlenül, halott punkok, cirkuszi öltözetű alakok, sérült punkok és cirkuszosok, tönkrement és felrobbant autók, sérült házak és a megrongált tűzcsapból a víz ömlött. Nem messze innen pillantom meg a korábbi támadómat és egy másik fickót, a földön fekve, füstölögve.
- Háború... - olvasom fel hangosan a földbe égett szöveget, ami két fickó mellett volt.
~ Azt hiszem ez még csak a kezdet, és ez csak amolyan bemelegítés volt. - gondolom magamban, majd elindulok a két füstölgő fickó felé.
- Jól van? Mi történt? - szólítom meg azt a fickót, amelyiket még nem ismerem. A zöld hajú, már bemutatkozott nekem, szóval vele nem igazán foglalkozom.
Odarepülök mellé, és próbálom élesztgetni, kicsit megrázom, hogy térjen magához. Ha rám lő megint a zöld hajú, kiütöm a fegyvert a kezéből.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 4 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 4 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Szer. 04 Jún. 2014, 03:29

A tervem kicsit se sikerül, bár hozzá próbálom vágni, de az egész nem úgy sül el ahogy akartam, de akkor érkezik Shynomy. Szerencsém volt, vagy mázlim? Nem tudom.. nagyon nem tudom. Annyi biztos, hogy ha most nem jön akkor könnyű célpont lettem volna. Lassan kelek fel, majd megindulok arra amerre a kis punk csapat lapult. Elsőre azt akartam megtudni, hogy ők jól vannak e, ha igen, akkor a kis biztonsági őröcske, ha a közelben jár, akkor még belefér számomra egy levezető verés. Azonban egyenlőre az oldalam markolászva haladtam arra amerre a kis csapat is volt. Majd amint eljutottam oda, akkor végig nézek az ott lévőkön.
- Üdv, ugye jól vagytok? - nézek a kis csajra vörös szemeimmel, majd a másik három punkra, s az egy segítőnkre végül.
- Köszi a segítséget, jól jött. - mondom neki, majd ha van fal a közelben, akkor a hátam neki döntöm, s végig nézek a megmentett kis csapaton.
- Valaki majd elmondja, hogy mi is történt itt, vagy a storizgatással vártok addig, míg kiérnek a törvény éber őrei.. már ha még idén kiérnek. - húzom félre a számat.

Nyko mellett haladok, amint végre sikerül levernünk az utolsó raptort is, és bár a kék fickónak is mondanék köszönetet, de ő egyenlőre úgy fest, hogy elrepül felderítésre, én meg csak végig nézek a romokon, amit okoztunk lényegében azért, hogy megmentsünk négy idegent akiről semmit se tudunk. Bár ha azt veszem ez se sokkal másabb, mint ami eddig volt, csak kicsit másabb ellenfelek.
Mikor oda érünk a kis csapathoz, akkor hallgatok elsőre egy kis ideig, majd Nyko mellett megállok, s úgy hallgatom, hogy mondanak e valamit, de ha nem akkor megszólalok.
- Nyugi már vége, megnyugodhattok, rendben vagytok, ok? - próbálok kedvesen és aranyosan nézni, miközben az előbb kicsit se tűntünk se aranyosnak, se kedvesnek, se gyengédnek, ahogy végig taroltunk az itt lévőkön, s kicsit leamortizáltuk ennek a parkolónak a környékét játszi könnyedséggel, de annyi baj legyen. Egyenlőre egy kis pihi, utána meg jöhet a kérdés megválaszolgatósdi, meg fejmosás, amit lehet kapunk azért, hogy kicsit túl hevesen, túl sok környezeti kárral oldottuk meg ezt. De addig is figyelem a kis csapatot.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Jún. 2014, 08:23

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor
Következő körváltás: 2014. június 7. (szombat)

David próbálta az időt húzni mindenféle szavakkal. Eközben hallotta, hogy valaki megmondja a háta mögött, hogy fent a nagyelőadóban van, akit keresnek. Egy lövés dördült és egy puffanás.
- Ennyit erről – mondta az alak, aki mögötte állt.
Egy mozdulattal vágta el David nyakát az időhúzás miatt, aki egyébként semmilyen elektromos kütyüt nem érzékelt a beérkező bagázsnál. Amint elvágta a férfi torkát még a hátába is rúgott, amitől David a földre került. Nem volt mély a vágás, levegőt ugyan kapott, de igencsak erősen vérzett a torka.

Liam számára nem volt olyan könnyű az a futólépés, annak örült, hogy fel tudott állni, Fertő még mindig szenvedett a fájdalomtól, amit a tűz okozott és ennek következményeképpen Liam is ugyanazt a fájdalmat élte át. A fegyverhez mindazonáltal oda tudott jutni és a nők után lőni, de nem találta el őket. Fedezék itt nem nagyon volt, a teljes utca üres, le volt zárva, és a fájdalom miatt amúgy is nehéz volt haladni. Michael sokkalta könnyebben tudott haladni, a fegyverei neki is megvoltak és el tudta oltani magát. Liam a fájdalom és a remegés miatt telefonálni sem tudott egyelőre, annak örült, hogy az őrült fájdalom ellenére még magánál van. Mich könnyedén szúrta ki őket és érkezett meg a szenvedő és a teljesen jól levő férfihoz.

Odébb Kalandor is jól volt néhány kisebb sebet és zúzódást leszámítva. A punkok félve néztek ki a fedezék mögül, amikor a két lány megszólította őket. A ruházatukon, ahogyan a cirkusziakén is mindkét lány, mivel benne voltak némileg az alvilági ügyletekben rájöhettek, hogy ők is New York alvilágának tagjai voltak, csak éppen külön szervezeteké.
- Azt mondták, hogy jöjjünk ide – mondta a lány. – Információkért jöttünk ide, de akkor feltűntek ezek és ránk támadtak. Amennyire ki tudtuk venni a szavaikból őket is küldték és nem számítottak ránk. Mintha egy csapda lett volna…
A két lánynak felrémlik, bár főleg Kita-nak, hogy az egyik lelőtt alakon látott egy furcsa és különös tetoválást, amit nem tudott elhelyezni sehol, egy omegát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Pént. 06 Jún. 2014, 15:04

Figyelem a lánykát és azt amit mond, majd megrázom a fejem, s félre nézek.
- Azt hiszem ti lettetek volna az információ... pontosabban az, hogy meghaltok, s kirobban valami háború az alvilágban. Valakinek úgy fest, hogy az a célja, hogy felforgassa a mostani rendet. - elgondolkozok egy kicsit, majd zsebre vágom a mancsaim, s úgy szólalok meg újra.
- Melyik bagázsé az Omega jel? - kérdem csendesen, miközben vörös lélektükreimet a lány felé fordítom és egyenesen belenézek a szemébe. - Kb mindent tudni akarok, mert érdekel, hogy mekkora szarba léptem, hogy kihúzzalak benneteket belőle. - közben lassan előhúzom az egyik pisztolyom és kihúzom belőle a tárat, hogy megnézzem még mennyi ezüst golyóm maradt, majd visszacsúsztatom a helyér a tárat, s a pisztolyomat is.
- Shynomy... - nem nézek rá Shyrokra, csak a lány szemeit nézem újra, ahogy a válaszára várok. - … légy résen, hátha még lesz valami. Valamiért a zsarok nem értek ide, se a Shield, ami kicsit aggaszt, főleg amilyen felfordulást hagytunk magunk után. - a hátamat a falnak támasztva várok, azonban én is ugrásra kész vagyok, legyen szó támadásról, védekezésről, vagy menekülésről.

Csendben maradok és megnézem az idegent aki úgy fest, hogy azért kapott egy kicsit, de úgy fest, hogy nem túl súlyos, már amennyire ezt megtudom állapítani. Egyenlőre kifújom magam, míg nem jön egy újabb harc és csak hallgatom a beszélgetést, majd Nykora pillantok, mikor hozzám szól.
- Nyugi Kita, figyelek, mint mindig – jegyzem meg, majd körbenézek, s óvatosan kilesek az utca felé, hogy történik e ott valami, vagy az előbbi Raptor támadóink még fekszenek e vagy sem. Valahogy jobban szeretném, ha még ki lennének ütve, mert elsőre se volt könnyű leverni őket, de másodszorra lehet még nehezebb lenne a dolgunk. Közben azért fél füllel figyelek a beszélgetésre is.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 07 Jún. 2014, 01:21

Miután kiérkeztünk egyből eloltottam magam, és körbenéztem. Sehol nem volt fedezék, ellenben mindenki lövöldözött. Miután felvettem a pisztolyaim, feltűnt, hogy a kék alak közeledik már megint, mire megfeszültek az izmaim, de szerencsére nem támadott meg, inkább O’Keeffe felé közelített, mire ösztönösen ráemeltem a pisztolyom.
- Ne tovább... törpike. – próbáltam kimondani, hogy érzékeltessem, nem fogom ideengedni a főnök tanácsadójához. Ha kell, újra megküzdök vele, legutóbb is elmenekült, nem tudtuk lerendezni a dolgot. Ha továbbra is felénk repül, akkor beállok – ha kell, vetődök – közé, és a főnök tanácsadója közé.
- Törődj… magad. Őt… békénhagy. – úgy beszélek, mint egy bevándorló, de nem akarom túlerőltetni az állkapcsomat. Így is piszkosul fáj, és nehezemre esik a beszéd. Nem engedem, hogy egy újjal is hozzáérjen Liamhez.
- Uram… jól… van? – szólok a férfihoz, ha a kékkel nem kell harcolnom. Ha igen, akkor is megpróbálok elcsípni egy pillanatot, amikor megérdeklődhetem az állapotát. Közben próbálok kiszúrni bármilyen veszélyforrást, és megelőzni, ha ránk támadnak – azzal, hogy előbb lövök.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Hétf. 09 Jún. 2014, 11:13

~A zöld hajú biztonsági őr, továbbra is engem tekint első számú közellenségnek, én nem tudom mi baja van, de hát akkor legyen amit akar, a segítségem nem erőszak. Mondjuk ő még viszonylag jól van, de a társa elég ramatyul néz ki, nagyon megégett nem ártana a segítség. - gondolom magamban miközben rám fogja a fegyverét.
- Kezeltesd magad ember, az ellenség nem én vagyok okostojás! - nagyon felbosszant az ostobasága, hogy még most is velem akar hadakozni amikor már nyilvánvaló, hogy nem én vagyok akitől tartania kéne. - Legyen ahogy akarod! - ezzel visszafordulok a rögtönzött csapatunk felé, ha nem kell a segítség akkor nem kell.
Odarepülök a többiekhez majd a földre ereszkedem.
- Mich Howard vagyok a Galaxis Védelmezőinek a tagja, jelenleg itt a földön töltöm a szabadságomat. Tud valaki valami érdemlegeset az imént történtekről? - kérdezem a többiektől, miközben a homlokomról letörlöm a vért. Nem nagy seb szerencsére, nem hátráltat semmiben.
Egyelőre kicsit értetlenül állok a történtek után, fogalmam sincs mi volt ez az egész, csak annyit sejtek ezzel még itt nem lesz vége, nem tűnnek csak úgy fel raptorok New Yorkban.
- Valami azt súgja nekem ez még csak a kezdet. - mondom kicsit halk hangon, majd a háború felirat felé nézek ami a földeb égett nem messze innen.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 4 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 4 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by David Wolfie Hétf. 09 Jún. 2014, 21:41

// Bocsanat elsore ugy olvastam, hogy teljesen elvagta a torkom, de most lattam, hogy meg vergodok//
/Modositva/

David egyszerre csak erzi a fajdalmat, melyet a nyakabol kitoro ver luktetese tesz biztossa.
*Meg fogok halni* fut at az agyan. *Mennyi idom lehet? fel perc, talan annyi se?*
Gyorsan ossze szedi magat. Kezelni kell a helyzeteket. Mikozben egyik kezevel probalja a nyakat fogni evvel is mersekelni a verzest kozben eloveszi a mobiljat. Ha tud beszelni, akkor hang utasitassal keres, egyebkent gepel.
-Google: nyaki utoer serulesenek kezelese
Ha talalok valami, akkor megprobalok a szerint eljarni, es remelni hogy legalabb addig kitartok, amig valaki hozzaertobb nem jon ertem. Ha evvel vegeztem, akkor az esemeny terkepem probalom megtalalni merre lehet az elsosegely pont, aztan arra fele indulni remelve hatha van valaki ott. Hamarosan a szedules miatt mar ugy is keptelen leszek barmit csinalni, vagy hasznalni.


A hozzászólást David Wolfie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 11 Jún. 2014, 15:40-kor.
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Zed is dead Kedd 10 Jún. 2014, 01:06

Összeszorított fogakkal próbálom magam ébren tartani, használni az agyam, éber maradni. Szét szaggat a fájdalom de nem adhatom fel, még fitten is kicsináltak volna ezek a görög ringyók nem, hogy így. A srácba kapaszkodva, próbálok tovább menni, nem látok fedezéket, de ha megállok összesek így próbálom a súlyommal előrébb vinni magam miközben félig a srácra támaszkodok.
- Ma...f...fia - Köpöm a szavakat, próbálok a lehető legtöbbet átadni. Miközben megérkezik elénk az a nevetséges kék fazon. A srác megpróbál védeni ezért itt hagy minket, még, hogy galaktikus hős. Nem veszi észre a mögöttünk álló kétajtós nőket, a kezükben akkora pallosokkal mint én magam.
- Idi...ó...khhh, whraaah - Próbálom összefoglalni, de inkább a beszéd részt nem erőltetem, a környezetre figyelek és próbálok talpon maradni. Miközben oda vissza repkednek a fények, emberek és mellesleg pörög minden más is.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 10 Jún. 2014, 09:24

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor
Következő körváltás: 2014. június 13. (péntek)

Mich megérkezett Fertőékhez, ahonnan végül úgy döntött, hogy távozik is és visszamegy az eredeti helyére. Mostanra Fertő fájdalma kezdett alábbhagyni, így Liam is már sokkal jobban tudta kezelni a fájdalmat, mint eddig. Ha körbenéztek Michaellel látták, hogy a nők már nem voltak itt, mozgás egyedül a hátsó részeken voltak, ahonnan ők maguk is érkeztek, illetve előre a park felől. Onnan igencsak gyanús dolgot láttak, most már ráláttak a parkra, ott punk testet, illetve cirkuszi ruhába öltözött alakokat láttak feküdni. Mind a ketten megismerték őket, még két másik maffia csoport tagjai voltak.

Mich visszaért a többiekhez, és a gyorsasága miatt még hallotta Kita szavait és az omega jelet is. Ekkora a vért már nem kellett letörölnie az arcáról a feje már nem vérzett, megalvadt. Ahogyan körbenéznek nem volt már tényleg ellenfél se semmi, akik a földre kerültek ott is maradtak, Kalandor már összetudta szedni magát, ha akarta és fel is kellhetett volna, de még nem tette meg. A lány pedig nyelt egy nagyot és úgy válaszolt.
- Az omega az Orvgyilkosok ligájának szimbóluma – mondta. – Most készülnek megtelepedni New Yorkban. A világ maffiájának jelentős része az ő kezükben van, Madripoor az övék, teljes Dél-Amerika, beleértve Mexikót is, Afrika teljesen a fennhatóságuk alatt van. EU-ban is érintettek jelentős részben. Úgy tudom, hogy egyelőre úgy csak a Kínai és orosz maffia az, ami még nem hódolt be nekik, illetve Japánban a Kéz. A munkamódszereik szerint, mindig előre küldenek néhány személyt, akik elkezdenek maffiát kialakítani ott, és így szépen lassanként veszik át a hatalmat. Alvilági körökben hírhedtek, mindenki tudja, hogy a rivális bandákat, maffiákat mindig teljesen kiirtják, és saját embereikkel töltik fel a piacot. Mivel csak a saját nevelés a megbízható, a "meghódított" területekről begyűjtik az utcagyerekeket, árvaházakból rabolnak gyerekeket és ezeket a saját eszméik szerint nevelik fel és képzik, hogy később ők legyenek majd a kiküldöttek és azok, akik az adott régiót vezetik – itt nyelt egyet. – Alvilági körökben ezek ismert információk.

//David nem kap külön részt, csak instrukciót, ha használod súlyos sérülés mellett a képességed egyrészt nem fog összejönni, másrészt elájulsz ilyenkor. Ezt a karid is érzi, tudja, amikor próbálkozol. Ennek fényében ha gondolod javítsd a reagodat, ha szeretnéd.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Pént. 13 Jún. 2014, 04:55

A segítőnk is megérkezik bár nem nagoyn foglalkozok vele látszatra, de aztán vörös lélektükreim felé fordítom.
- Elég szar helyre jöttél nyaralni. Kita Horigome vagyok... a társam Shynomy Rokana... fogalmazzunk úgy, hogy biztonsági őrök vagyunk. - majd tekintetem visszafordítom a punk lánykára, s figyelem minden egyes szavát amit mond, majd fújok egyet.
- pfff... - ezzel lehunyom a szemeim egy pillanatra. - ...Sajnos már nem mozgok annyira eme körökben a jelek szerint, mint kéne. - szemeim ahogy kinyitom ismét vörös lélektükreimet a lány felé fordítom. – bár előtte is csak egy kicsit vérszomjasabb csoportosulás érdekelt. - ezzel kihúzom a másik pisztolyomból is a tárat és jól láthatóan megnézem, hogy még mennyi ezüst töltény van benne, mielőtt visszaraknám. - De ha jól értem, akkor ezekkel még lesz gondom előbb vagy utóbb. - sóhajtok egy nagyot, majd ellököm magam a faltól, s ha a lány a földön van akkor letérdelek elé és végig simítok az arcán.
- Most mázlitok volt. Szerintem fogd a kis csapatod és húzzátok meg valahol magatokat egy ideig. Biztos vagyok benne, hogy ilyen csapdák még lesznek. - lassan felállok – Mi sem egyszerűbb.. egymásnak ugrasztják a bandákat és azok egymással végeznek, s csak a maradékot kell leölniük... pfff... - fújok még egyet, majd a Védelmezőre pillantok.
– Megnyertünk egy csatát... és a háború a nyakunkon. Egyre biztosabb vagyok, hogy nagyon rossz helyre jöttél szabira. De ha már így alakult akkor lehet egy kis légi felderítés jól jönne, ha kérhetek tőled ilyet. Jó lenne eme kis négyest egy darabban kijuttatni innen. - nézek vissza a négyesre, majd megrázom a fejem. - Shynomy... légy résen... Ahogy kék barátunk úgy én se vagyok benne biztos, hogy most nyugi lesz már itt... eme információk után főleg.

Csak bólintok köszönés képpen és némán figyelek, nem szólalok meg csak várok, szokatlanul csendesen, ahogy figyelek
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 13 Jún. 2014, 06:25

Ez így morrr..... kövi körváltás 16-n hétfőn, a mai balszerencse akkor éri utol a társaságot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 13 Jún. 2014, 08:49

A kék lény nem támad, inkább itt hagy minket – helyes. Körbenézek, és látom, hogy cirkuszi ruhás hullák, illetve punkok váltakozva díszítik az amúgy családias park környezetét. Így már értem a főnök szavait, valószínűleg minden mafiaház képviselteti magát. Nem lőttem sokat, mégis tárat cserélek, amíg van rá alkalmam, egész nyugodt kis chill hangulat támadt nálunk, mióta eltűntek a nők. Nem mintha ezt nem bánnám, tényleg jól nézett ki a szöszi, meg a fekete hajú se volt rossz.
Kérdő tekintettel nézek O’Keeffere, tőle várom a parancsot, illetve hogy megmozduljon. Ő a főnök, én most brainless bodyguardban tolom, cselekedeteim kimerülnek abban, hogy rátapadok mint méz a macira, illetve próbálom védeni magunkat. Jól esne egy cigi, ezért a zsebemben kutakodok, nem tudom, mennyire élte túl az elmúlt pár percet. Amennyiben találok, és van benne két ép szál, az egyikkel megkínálom Oki fiút is. Ezen kívül folyamatosan kémlelek körbe, éberen, és próbálom kiszúrni a veszélyforrásokat – amennyiben vannak ilyenek.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Szomb. 14 Jún. 2014, 09:56

Nem igazán tiszta a kép egyelőre, de az elhangzottakból már le tudok vonni pár következtetést.
- Szóval két rivális banda akik nem tudtak egymás jöveteléről? - nézek a punkokra - Ha igaz amit állítasz, bár erősen kételkedem egy bűnöző szavában, akkor most itt az Orvgyilkosoknál sokkal nagyobb veszélyre kell számítanunk. Azokról a raptoroktól tudtok valamit? - teszem fel a kérdést ismét a punk lánynak, majd folytatom. - Nézzétek meg van-e életben még orvgyilkos, ha többet akarunk megtudni ki kell hallgatnunk egyet közülük. A szabadságomnak lőttek azt hiszem, valami nagy disznóság van készülőben. - ekkor az elterült raptorokra nézek gondterhelt arccal.
- Igazad van Kita, most együtt kell maradnunk viszonylag jól működtünk csapatként nem szabad megosztani az erőnket. Ha esetleg valaki úgy érzi a segítségünkre lehet akkor az csatlakozhat hozzánk, ebben a helyzetben eltekintünk, hogy bandatagok vagytok, és ez egyben lehetőség is lenne számotokra kiszállni belőle. - szólok ismét a punkok felé. Nem tűnnek annyira veszélyesnek ezek a punkok mint amilyenek az orvgyilkosok voltak, ezért meg tudnék bennük bízni.
Ha megbeszéltünk mindent, felrepülök és körbenézek, sérültek után kutatok, bent a rendezvény helyszínén is. Ha találok sérülteket, elviszem őket a legközelebbi helyre ahol segítséget tudnak nekik nyújtani. Remélem már kiérkeztek a mentők és a rendőrség, esetleg a SHIELD.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 4 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 4 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Zed is dead Vas. 15 Jún. 2014, 17:34

Szép kimérten húzom ki magam amint képes vagyok rá, bár még küzdök a rajtam lévő görccsel és érzem a fájdalmat ami szinte rám testál Fertő, hogy ő is hamarabb túl lehessen rajta. De legalább már képes vagyok tisztán gondolkodni a fájdalom mellett és ébren is fog ez még egy darabig tartani, öröm az ürömben. Így el is szakadok a sráctól és egy egyszerű kézmozdulattal vissza utasítom a cigaretta felajánlását. Majd elindulok bicegve a kék és csapata felé, közben apránként rendbe téve az öltönyömet. Alaposan, betűrve, élére hajtva és szimmetrikusra állítva. A részletekben lakozik az ördög, nekem pedig most igen nagy szükségem lesz rá. Nem tudom hova lett a három nő de minden esetre gyanús. Abszolút nyerésre állhattak volna az erejükből számítva. Igazából már csak a kéket kellett volna elintézniük, nem hiszem, hogy a páncéltörő töltete is úgy lepattanna róla mint a srác által útjára engedett töltények. Most mégis itt hagytak minket, lehet, hogy nem azok akiknek gondoltam őket.
- Most láttad először azokat a nőket? - Kérdezem a lehető legszürkésebb hangon, legújabb védelmezőmtől miközben elteszem a pisztolyomat a hónom alá, hogy ne  így jelenjünk meg a botcsinálta hősök előtt.
~Lehet, hogy ők csak véletlen tényezők voltak, a srác miatt jöttek. De ha így nézzük mi is azok voltunk és akkor már csak két oldal összecsapása lenne amit megrendezett a Liga és még a sajátjait is kiküldte. Akkor viszont amatőrebbek mint gondoltam volna. Különben sem tűnik úgy mintha jól jöttek volna ki a dologból. Staten Islandhoz után nevetségesen amatőr húzás....
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jún. 2014, 10:05

Résztvevők: Michael Nikostratos, David Wolfie, Kita Horigome / Nyko, Shynomy Rokana / Shyrok, Mich Howard, Fertő és Jon J. Smith / Kalandor
Következő körváltás: 2014. június 19. (csütörtök)

David odabent továbbra is a nyakát szorongatta és volt olyan gép, amit hangvezérléssel tudott irányítani, így a google azonnal ki is adott számtalan lehetőséget, választ neki a kérdésre. Nyomókötés volt, amit ajánlottak, lehetőleg elég szorosan és vastagon. A sérülés mértékétől fogva pedig műtét, vagy helyi kezelés volt szükséges. Így most a fiatal férfinak eszébe jutott a pánik közepette, hogy odakintről hallott mentőszirénát a közelben, talán egy saroknyira, abból az irányból, ahonnan először lehetett lövéseket hallani, azaz ha kimegy az épületből, akkor jobbra. A lelépés meg úgy tűnt, hogy sietős lehetett tényleg, mert fentről lövések zaja szűrődött le David-ig.

Liam és Michael megindultak a sarokra, ahova hamar megérkeztek, Mich-et két cosplayes lánnyal látták beszélni, Michael megismerte őket, ők is biztonsági őrök voltak. Néhány riadt punk volt ott velük és az utcán még egy eszméletlen férfi. illetve a leütött és lelőtt személyek még a sarkon. Innen már hamar oda lehetett a társasághoz érni. (Folytatás lejjebb)

A csapat erősen bólogatott Kita szavaira, hogy igencsak támogatnák, azt, hogy végre leléphetnének innen, mert már kezdett zavaró lenni nekik is ez az egész helyzet. Mich szavaira néztek fel és megvonták a vállukat.
- Azok a páncélos repülőbizb*szok? – kérdezte az egyik. – Annyi, hogy ők is érintettek a maffiában. Ami azt illeti… már nincsenek itt… szerintem ők kevésbé gázak, mint a Liga…
Mondta a punk, igaz ők nem ismerték a raptorokat, hogy mik is valójában. Ha a hármas körbenézett valóban nem látta már őket, az előbb még ott voltak, aztán mintha a föld nyelte volna el őket. Két olyan személyt találhatott a csapat, akin omega szimbólum volt, ebből az egyik már alapból meghalt, a másik pedig a sérülése miatt a harcok alatt végzett önmagával, egyenesen szívbe szúrta magát egy késsel. Ekkora érkezett meg ide a csapathoz Liam és Michael is.
- Akkor ugye mehetünk mielőtt a zsernyákok megérkeznek? – kérdezte az egyik punk. – Mi nem csináltunk semmit, de nem lenne jó, ha itt találnának…
Valóban ők az áldozat fél voltak, ha a társaság engedi, hogy menjenek, akkor ők elfutnak, úgyis tudta a hármas, bár főleg a két lány, hogy a Drone rendszer miatt hamar megtalálják őket, ha akarják. Ekkor a rendezvény helyszíne felől lövéseket lehetett még hallani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by David Wolfie Szer. 18 Jún. 2014, 19:18

David gyorsan leveszi az ingjet, meg a trikojat, azokat probalja ranyomni a nyakara, hatha igy nyer egy kis idot, majd elindul a mento feltetelezett iranyaba remelve, hogy talal valakit ott aki majd segit. Tekintve a helyzetre sitosen, bar azert fedezekbe maradva kozeliti meg a helyszint, es probal tavol maradni a harcoktol.
*Hat ez nem teljesen olyan mint a filmekben, vagy elmeselesekben. Sokkal tobb ver es fajdalom.*

Meg sose volt haboruban vagy tenyleges harcban, igy most talalkozik eloszor annak brutalitasaval, es nem igazan van tole elragadva.
Ha sikerul oda ernie a mentokocsihoz, akkor probal keresni egy mentost, hogy segitsen neki, amennyiben viszont nem talal senkit, akkor benyit a mentobe, hogy probaljon profibb eszkozoket szerezni az onellatashoz.
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Mich Csüt. 19 Jún. 2014, 00:19

Nem igazán foglalkozom punkokkal, ha akarnak tőlem elfuthatnak. Persze börtönben lenne nekik is a helyük, de most kisebb dolgom is nagyobb annál, minthogy piti bűnözőkkel foglalkozzak.
A raptorok eltűntek, hirtelen nem ugrik be hogy ez most normális-e a vagy sem, de szerintem rájöttek ennél azért több kell, és nagy szerencse, hogy éppen errefelé vetett a sors. Eközben látom meg azt a két alakot akik nem kértek előbb a segítségemből, ráadásul a harc elején az egyik rám is támadt.
- Remélem nem harcolni jöttetek, van itt épp elég bajunk - nézek főleg Michaelre. - Esetleg tudtok valami információval szolgálni, azt szívesen veszem. - miközben mondom a szavaim teljesen érdektelen arcot vágok, olyan ember nem kell a mi csapatunkba aki nem tudja eldönteni ki a jó és aki a rossz.
Nem igazán van most mit csinálni, egyelőre én várom a hivatalos szervek megérkezését, és megérkezik akkor el tudom neki mondani mi is történt valójában.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Utcák és parkok - Page 4 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Utcák és parkok - Page 4 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Zed is dead Csüt. 19 Jún. 2014, 00:31

Hamar belefutunk abba a rendetlenségbe amit a hős csapat hagyott, persze egy darab kihallgatható omegás sincs. De ha haza vergődünk még akkor azt hiszem szólni fogok a főnöknek, hogy ideje megindítani a vadász idényt. Végre itt a jó idő, meg a rohadt trónkövetelő fajtája, nem kéne magunkat hagynunk. Pláne ilyen amatőr fanatistagyáros mindenhova csak bevándorló tetvek által bukni a profitból rossz fényt vetne ránk. De mikor hallom, hogy a punkok iparkodnának nekem is eszembe jut a lelépés gondja. Ez a mai nem az én napom, Fertő és teljesen használhatatlan és ráadásul még mindig mindenem fáj. De a kék faszi pont jókor kérdez információk felől.
- Az a lövés szerintem a kis brigádjuknak szól. Hajrá menjenek csak, én figyelek a kis senkiháziakra. - Utalok itt a punkokra, valószínű hasonló ritmusban fogunk lelépni, remélem nincs kedvük szarakodni mert még képes leszek és mellbe lövöm mind a kettőt. De figyelek a dronok dolga miatt. A lövéshez meg semmi kedvem, amint lelép a díszkíséret én lépek melegebb éghajlatra. A srácra még vetek egy pillantás, hogy őt merre húzza a szíve, megpróbálok erősnek tűnni, miattam ne maradjon. Nekem már fájna a bébiszitter.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Nyko Csüt. 19 Jún. 2014, 03:36

Csendes hallgatásom a két fickó érkezése szakítja meg... nincsenek jó állapotban, ráadásul az egyik a biztonsági őr, akinek velünk kéne dolgoznia, de jó alaposan kihúzta gyufát már Nykonál és ahogy nézem még másnál is mert már szépen elverték. A másik férfihoz lépek és megnézem.
- Uram, minden rendben? - kérdezem nyugodt hangon, majd amint meghallom a lövések hangját, s meglátom Nyko arcán a mosolyt az ellenkező irányba mutatok neki a férfinak.
- Szerintem jobb lenne ha most távozna uram, mielőtt nagyobb sérülést nem szenved, esetleg lőtt sebet mert ahogy hallom itt az események még nem értek végett. - közben Nyko is beszélni kezd, mire sóhajtok egyet és hátra szólok a védelmezőnek.
- Mr Howard! Szerintem segítsen távozni az úrnak innét ha akarja ha nem. Addig én a tűzvonalból elviszem a másik segítőnket...


A punkokra nézek, majd a kis csajra, s a fejemmel az ellenkező irányba bökök.
- Ne ölessétek meg magatokat értelmetlenül... és most tűnjetek el innen, s húzzátok meg magatokat valahol egy pár napig. - mondom nyugodt hangon, aztán a frissen érkező párosra pillantok, mire egy enyhe mosoly ül a pofimra, főleg, hogy az egyik a mi kis biztonsági őrünk.
- Ejnye...ejnye... azt hiszem mondtam valamit.- ezzel időt nem hagyva a másik biztonsági őrnek teljes erőből ugrok neki, s ezt a lendületet beleadva próbálom ágyékon térdelni. Lévén milyen közel is vagyok és mennyi erőt adok bele, az is csoda lesz ha nem „ugorja át” a közeli házat. Majd ha ez sikerült és újra a betonon állok, akkor megigazítom jelenleg elég rasztásnak ható hajam.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és parkok - Page 4 Empty Re: Utcák és parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.