Bronx Zoo

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 10 Jan. 2017, 20:19

Bronx Zoo   - Page 2 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Mi elindultunk amerre az őröket láttuk és hamar meg is van kettő akik épp dohányoznak kint a zsiráf kifutó előtt. Edward azt mondja, hogy ezeket ő el tudja intézni, remek is mert én épp nem próbálnám ki, hogy be tudok-e zárni egy ekkora távot mielőtt még rámlőnének jelenlegi állapotomban így én kivárok egy fa mögé bújva, de rá látva az őrökre még próbálva behelyezkedve és így kivárva, hogy mit is tesz és, hogy az sikerül-e neki. Ha nem kár belé de legalább látjuk ha van meg merre van többi őr a környéken és esetleg még jön is-e ide a kis akció miatt még. Ha viszont sikerült neki elintézni az őröket és nem is rohan ki senki sem az eseményekre akkor kis késlekedéssel megyek Michael után én is pisztolyomat készen tartva arra azért, hogy ha kell akkor megvédjem magamat vele.

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
A többieknek nem volt ellenvetése, hogy hátra maradok a rabok közelében. Ennek igazán örülök, hogy nem kellett ebből vitát nyitni. Lehet, hogy ők elakarnak mindenkivel bánni mihamarabb, persze ami nem rossz dolog, de én azért nem szeretnék vissza sétálni a rabokhoz úgy, hogy azok már le lettek mészárolva közbe a ketreceikben. Lényeg a lényeg, sikerül közelebb kerülnöm a ketrecekhez és már jobban rájuk látok, se nem látok senkit se aki őrködne felettük és a foglyok se vettek észre engem. Érzek némi szembe szelet, ezért nem vehettek észre még a Lupinok engem. Ennek mondjuk örülök, nem kell, hogy esetleg túlságosan is felizgassák magukat.
Csendben meglapulok és figyelem a környezetet, hogy ha történik valami vagy jön valaki akkor ne érjen meglepetésként ezért néha magam mögé is be lesek nehogy rám lopakodjon valaki közben.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 11 Jan. 2017, 08:48Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. január 15. (vasárnap)

”A sikerhez nem elegendő a tervezés. Rögtönzésre is szükség van.”
- Salvor Hardin (Isaac Asmiov: Alapítvány)

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Kurama egyelőre lapult a sötétben, még mindig teljesen nyugodt és csöndes volt. Most, hogy így itt volt és nézelődött, volt ideje, akkor láthatta, hogy az egyik ketrec üres, annál vér is látszott, ahogyan elfele vezetett innen. Valószínűleg ez lehetett a megszökött feline ketrece.

A másik társaságnál Cahal indult előrefele. Az egy tonnás erejével lőtte ki magát, szinte csak elmosódott foltként látszott a mozgása, ahogyan alig három másodperc alatt szelte át a teret. A másik kettőnek éppen csak arra votl ideje, hogy a mozgó foltot meglássák, az egyik már csodálkozva nyitotta volna a száját kérdésre, amikor a torka feltépődött és ahogyan Cahal remélte állkapoccsal együtt repült odébb. A férfi hátratántorodott és lerogyott a falnál. Még le sem rogyott a másiknak a fejébe állt a tomahawk. Őt valóban el kellett kapni és óvatosan letenni, hogy ne csapjon zajt.
A többiek ekkor indult indultak és fedezékben haladva mind a ketten oda tudtak érni. Mich ellenőrizte a puskát, kiváló minőségű, csak a gazdag vadászok használnak effélét. A fegyver halálosan pontos, roppant halk, lehet bele sima lőszert és nyugtató lövedéket is tenni. A célzórendszere olyan messzire visz, akár egy mesterlövészpuska, a fegyveren levő távcsőnek pedig több érzékelője is volt, amit váltogatni lehetett, éjjellátó, hőérzékelő és infra is. Jelenleg 100 méteren belülre volt kalibrálva, szóval nem számítottak nagy távra, így ezen nem igen kellett állítgatni.
Ekkor bentről kiáltást lehetett hallani.
- Mikor akartok végre bejönni?! – kiáltott ki egy férfi. – Lefagynak a golyóitok odakint!
De ennyiben maradt a dolog, úgy tűnt, hogy nem akar kijönni senki.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 14 Jan. 2017, 20:24

~ Egész jó részidő. Nekem ezzel az a legnagyobb problémám, hogy brutális és egyszerű. Semmi elegancia, semmi fortély. Semmi olyasmi, ami az eddigi hercegeket igazán jellemezte...~ Kezdett bele a herceg a szokásos panaszkodásába. Cahal kedvéd azonban nem igen tudta elvenni. Kicsit utána számolta. ~ Fele annyi idő alatt ért végett, mint egy rendes utcai késelés. Igaz ott közelebb vannak az ellenfelek. ~ Számolgatott magában. Közben a második testet lassan a földre helyezte. Fél szemmel Michaelre sandít, amikor az ellenőrzi a fegyvert. Nem szól semmit, nem vág arcot. Csak bólint, hogy nyugtázza, a férfi felszerelkezett. Tokjába vissza teszi jobb kezében addig tartott tomahawkját, és felveszi a puskát. Átdobja Sakurának és reménykedik, hogy elkapja, majd meghallják bentről a hívó hangot. Gyorsan Michaelre pillant, aki talán mintha egy kicsivel lassabban reagálni mint ő. Viszont nincs késlekedésre idejük. A pszichológia olyan, hogy általánosan beválik. ~ Elterelés
-
Megyünk már. - Kiállt vissza. Csak annyi kell, hogy ne gyanakodjanak. Csak néhány szempillantás. Mint ahogy mindig beválik ellenséges őrség ellen, az "állj, ki vagy?!" felszólításra, a "nyugi, csak én". Pont annyi időt nyernek amennyi kell. Ugyanis innentől Cahal lába beindulnak. Elrugaszkodik előre és megpróbál behatolni az ajtón amit eddig a két halott állt körbe. Amint bent van nem áll meg. A maga kis sebességével halad "előre". Jelen esetben ez a második ember akit meglát. Az első mellett el akar rohanni. Számításai szerint az első később jön rá arra, hogy nem ismeri a hang forrását, valamint támadást lát, minthogy fegyvert tudjon emelni. Így viszont nem Cahalnak kell foglalkoznia vele, mint problémával, az a második vonal. Ő a második célpontra hajt. Nem túl bonyolult a szándéka, lerohanni az ellenfelet, ellépni mellette úgy hogy külső oldalon maradjon, a tomahawkot pedig egy alulról felfelé irányozott, tenyeres vágással az ellenség ágyékába vágni, majd azzal a lendülettel és ívvel visszafelé kitépni. Ha marad ideje, a kezében lévő fegyvert a tőle legközelebb eső, de még mindig nem az ajtótól számított első ellenséges fegyveres felsőteste felé megindítani, hogy az beszakítsa ellensége mellkasát. Amint elhajította a fegyvert, azonnal egy fedezéknek használható tereptárgy mögé akar ugrani, hogy jobban fel tudja mérni a terepet, mert eddigre az ő meglepetése, és a második vonal első lövései már elmúlnak és nagy százalékban csökkent annak az esélye, hogy a meglepetés erejét továbbra is ki tudják használni. Legalábbis ez a terv, de hát semmit nem láthatott előre.

Felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Jan. 2017, 00:00

//Mivel a többség nem írt, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronx Zoo   - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 18 Jan. 2017, 17:08

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKMiután elvettem az egyik puskát, és végignéztem mi van rajta, bentről kikiabált valaki - valószínűleg az előbb megölt tagoknak szólt a kiáltás. Edward egyszerűen visszakiabált, hogy már megyünk is. Először nem értettem mit művel, de aztán végiggondoltam - ha nem szól vissza, hiába nem tudják bent hogy itt vagyunk, az, hogy senki nem válaszol gyanút kelthet - mondjuk nem akkorát, mint valaki másnak a hangja. Alapvetően hihették volna, hogy elmentek valamit megnézni, vagy bármi más amit nem itt csinálnak az ajtóban - persze, gyanúsnak gyanús, de nem annyira, mint egy teljesen ismeretlen hang. Inkább az előző sebességével kilövi magát, és halad befelé - egy szempillantásig kivárok, aztán követem én is. Nem tudom, hogy milyen gyorsan tudok haladni, de kilövöm magam én is a teljes sebességemmel, legalább megnézzük mit bírnak a lábaim. Ha sikerül kövessem, akkor egyből a felém eső ellenfélre / felekre támadok rá, felesleges emelni a puskát és lőni, egyszerű ütést akarok mérni az ellenfél valamely testrészére. Ha védi a fejét, akkor megpróbálok kicsit tovább lendülni rajta, és a tarkójára lecsapni, ha ott vannak az ujjai, maximum azokat is eltöröm. Van bennem erő, ideje kiadni. Ha nem védi, akkor egyszerűen az arcát célzom, vagy a torkát, amelyiket könnyebbnek tűnik eltalálni. Ahogy ezzel megvagyok, már lendülnék is a következő, hozzám legközelebbi ellenfélhez, akivel Cahal még nem foglalkozik, ha van ilyen. Talán még nem ocsúdtak fel a meglepetésből, és a másodikkal is hasonlóan egyszerű végezni. Ha viszont túl sok ellenfél van itt bent, akkor elkezdek módszeresen lődözgetni. Alapvetően fedezéket keresnék, de most nincs rá idő - állítólag bármikor benyomhatják a detonátort, és leszedhetik az összes mutánst. Ki tudja, hogy melyiknél van, nem akarok nekik lehetőséget adni rá, hogy gombokat nyomkodjanak._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 18 Jan. 2017, 18:49

Bronx Zoo   - Page 2 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Aktív alakváltozás:

Meg kell hagyni, mesterien kivégezte a két dohányzót idekint, gyorsan és hangtalanul is még arra is figyelve, hogy az eldőlő hulla ne tudjon zajt csapni. Oda megyek óvatosan én is Michael után Edward-hoz, előbbi meg fel is veszi az egyik puskát. A másikat Edward passzolja át nekem amit megpróbálok elkapni. Egy pisztollyal még el ügyeskedek de nem vagyok igazán fegyver mániás és nagyobb fegyvert mint pisztolyt életemben nem is használtam és nem most találnám ki ha még egyszerű is. Mindegy, megnézem a puskát és elteszem a pisztolyomat. A ravaszt nem nehéz megtalálni, ha ki is tudom biztosítani és nem tárat dobatom ki vele, szóval tudom kezelni is akkor meg meg is fogom rendesen.
Ami fontosabb, hogy bentről hallani hogy kiszólnak a, hát már hallott kollegáiknak de szerencsére semmi nem hallatszik ami arra utalna, hogy meg is indult valaki kifelé, hogy rájuk csekkoljon. Csak nem fogják tartani furának se, hogy nem válaszolnak. Mondanám de Edward válaszol nekik. Hát, férfi hang szóval remélem, hogy elég lesz és nem fognak ettől csak kirohanni ránk, de ha tennék is a két férfi társ már ront is befelé az épületbe a maguk nem emberi gyorsaságukkal. Tőlem aztán ne várja el senki, hogy utánuk fussak, inkább csak az ajtónál benézve fegyverrel lesek be és miután ők föld szinten haladnak inkább felfelé pásztázok körbe, hogy van-e valami emeleti sétáló sáv ahol lehetnek még esetleg ha vannak fent akkor célzok és rájuk is lövök míg a másik kettő a lentieket intézi.
Ha nincsen emelet vagy magaslat ahol vannak akkor az én szintemen keresek célpontot, lehetőleg úgy, hogy ne legyen útban lövéshez egyik társ se.


Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:

Ahogy sikerült közelebb mennem már sokkal többet látok és sehol senki és körülöttem se látok meg úgy a környéken őröket. Se a ketreceknél se mögöttem vagy a fák között körülöttem. Remek, bármit is csinálnak remélem nem fog senki sem meglepni hirtelen szóval azért figyelmemnél maradok, hogy nehogy rám találjanak.
Innen már azt is látom, hogy az egyik ketrec üres és van némi vér is ott. Abból a ketrecből szökhetett ki a Lupin akivel találkoztunk is. Ügyes nem mondom, úgy néz ki mintha már a ketrecben is sérült lett volna és még is kinyitotta a zárat és elmenekült. Fura, bár lehet, hogy meglátták miközben babrált a zárral és rálőttek. Áh annyira csak nem bénák, nem hiszem, hogy annyival megúszta volna inkább már előtte lőtték meg aztán vissza dugták a ketrecbe későbbre vagy valami. Mindegy. Némiképp bánom, hogy hátra maradtam de akkor is aggasz, hogy egy "csak azért is" alapon valamelyik meglépve előlünk megölje a foglyaikat. Inkább a közelben leszek, hogy megakadályozzak ilyesmit. Áh, fenébe is, kellett volna hoznunk valami rádiót amivel tudunk kommunikálni egymással. Hát, ez történik ha nem gondolkozunk. Hogy egyikünknek se jutott eszébe. Most már késő, de ha lebuknak akkor biztos hallani fogom idáig is a puskák hangját, legalább? Remélem az ő oldalukon is minden rendben megy. Igazából, így hogy nincsen senki se a környéken...az elektronikus dolgok igazán rühellik a hideget, szóval lehet, hogy le tudnám fagyasztani a zárakat a ketrecekről és a sokkoló nyakörveket is anélkül, hogy kárt tennék a viselőikben is. Nem vagyok már tinédzser, hogy ne menne ennyire fókuszáltan a mutációm használata szóval egye fene. Még egy utolsó csekkolást teszek kamerák és esetleges érzékelők után is, hogy van-e valami ami figyeli a ketreceket és ha nem látok meg semmi ilyesmit ami a fán vagy földön lehetne elhelyezve, ami bármi riasztót beindíthatna ha meglát  vagy bele lépek akkor lassan elkezdek kijjebb menni a takarásból. Próbálok úgy menni, hogy a Lupinok esetleg észre tudjanak venni az ujjamat a szám előtt tartva jelezve nekik, hogy maradjanak csendben. Ha eddig minden zöld út volt akkor szépen oda megyek az első ketrechez és megpróbálom tönkre tenni a zárat szét fagyasztva, hogy letörhető legyen vagy magától szétkapcsoljon.


_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 19 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. január 23. (hétfő)

”Biztosan lesznek, akik ellenünk jönnek, de úgy vélik, hogy nem készültünk fel rájuk?”
- A Vadász

Bronx Zoo   - Page 2 00120

A csapat nem is várakozik nagyon tovább, hanem egyszerűen beront mind Cahal, mind pedig Michael, Sakura azonban szépen komótosan követte. Bent azonnal egy kör alakú helységbe értek, innen nem is kellett tovább menni, mert hatan voltak idebent. Mindannyian a terem másik végén. Így ezzel megvolt mindenki, akit a nő is mondott, sőt még kettővel többen. Öten teljesen fekete ruhában, testpáncélban, kommandós ruhában fegyverekkel, a hatodik alak volt tőlük különböző.
az alak:
Azonban mire beértek a terem közepébe hirtelen nekiütköztek valaminek. A sebességük ellenére roppant puhának érződött, teljesen láthatatlan volt, csak akkor tűnt fel rajta fény, ahogyan a hexás cellákból álló erőtér, vagy háló megmozdult. Láthatták, hogy mostanra teljesen körbefogta őket.
az energiamező ilyen:
Sakura semmilyen emeletet nem látott, és bőven tudott lőni az ellenfelekre, ha akart, mert a két társa nem volt útban. Ha megteszi, akkor a lövedék is megakadt ugyanolyan erőtérben, mint amiben Cahal és Mich.
- Tényleg azt hitték, hogy nem fogjuk magukat várni? – kérdezte a nem egyenruhás férfi. – Tudtuk, hogy jönnek… a mi ügynökünk vitte el az üzenetet maguknak.
Sakura ebben a pillanatban egy kattanást hallott a háta mögül és hideg fém nyomódott a fejéhez.
- Dobd el! – hallotta a parancsot.

Kurama hosszas mérlegelés után végignézett még egyszer mindent, hogy lát-e valamilyen térfigyelőt, vagy kamerát, vagy bármi effélét, de mivel nem látott, így oda is lopózott a ketrecekhez. Most már a fogságban levőknek is feltűnt a jelenléte, így azonnal figyelni kezdték. Az egyik 30-as évei elején járható tigrisbundás fiatal nő rögtön meg is szólalt.
- Menj innen! – pirított rá. – Tudták, hogy jöttök, ez csapda!
Ennek ellenére, ha nekikezd annak, hogy kinyissa az egyik ketrecet, abban a pillanatban, ahogyan nekilátott a lefagyasztásnak az adott ketrecben levő bundás azonnal a nyakához kapott és vinnyogva görnyedt össze a fájdalomtól.
- Így akadályozzák meg, hogy megtudjunk szökni – mondta a nő, ha nem az ő ketrecét próbálta nyitni, ha igen, akkor egy másik. – Ha sokáig próbálkozol megölhet minket… a Vadásznál pedig jelzett, bújj el, valaki hamarosan biztosan érkezik…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 22 Jan. 2017, 14:35

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKAhogy beértünk egy kör alakú helységbe, egyből felmértem a helyzetet - hatan voltak, és nem volt nehéz megmondani ki lehet a vezetőjük. Tipikus banda, az alantas kis csicskák beöltözve egyenruhába, a főnök meg speciális szerkóban, ki kell tűnjön a tömegből, biztos kisebbségi komplexusos és ezzel kompenzál. Valószínűleg róla beszélt a csaj, láthatóan állatbunda volt ráterítve, tiszta ősember feeling, nagyon röhejesen nézett ki. Majdnem fel is röhögtem, de inkább tartottam a lendületem, és lódultam feléjük, mire meglepődve pattantam le valamiről. Valamiféle hálónak tűnt, elsőre észre se vettem, de most már elég egyértelmű volt, ahogy a hatszögű formák megalkották a minket megállító mezőt. Megpróbálok hátralépni, és nemes egyszerűséggel lövéseket adni le a férfiakra, bár számítok rá, hogy nem fog sikerülni, érdekel hogyan reagál a háló a golyókra, és ezt próbálom megfigyelni. Mivel teljes sebességemmel nem tudtam áttörni, ezért sejtem, hogy ha teljesen körbefog, nem fogok tudni belőle puszta erővel kitörni. Ha a golyók elérnek valamit, akkor elképzelhető, hogy a kardommal ki tudom magam szabadítani, de ha a golyókat is megállítja, akkor teljesen feleslegesnek érzem előhívni a kardot, és azzal próbálkozni. Van egy olyan érzésem, hogy az ilyen kisebbségi komplexusos, vélhetően megalomán vezetőkre jellemzően, egy idő után beszélni kezd a férfi, úgyhogy nem is érzem szükségét hogy én törjem meg a csendet._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Vas. 22 Jan. 2017, 18:32

Cahal fennakad egy erőtéren. Csak egy pillanat az egész de már meg is érti mi történt.~ Volt csali, biztos voltak mozgásérzékelők, hőkamerák...teljes szett. Ezek vadászok, mi meg jöttünk az etetőre. Hátafszom. Pörgeti gyorsan az agyában az eseményeket. Majd körbepillant. Michael mellette, a fiatal fiú valahol lemaradva és valószínűleg fogolyként.~ Sok a duma, koma. Cselekedni kéne nem. Én húzzalak ki a bajból, ha már sikerült ennyire belemászni?! ~ Cahalnak lenne néhány válasza, de most sajnos egyet kell hogy értsen. Viszont nem adja fel. Egyrészt amíg itt bent vannak a kintiek nem bánthatják őket. Viszont nem akar bent maradni. Koncentrálni kezd. Kezeiben a fegyvereivel akar teleportálni a nagydarab fickó mögé. Elképzeli a szellemének az útvonalát abból a pontból ahol áll. Ahogy a lelke átsuhan a fizikai részecskék között, megkerüli a férfit és a köztük álló fekete ruhás katonákat, aztán megfordul és ott áll a félmeztelen pacák mögött két tomhawkkal. Amikkel lesújt a teleportáció után. Jobbjával a férfi koponyáját oldalt harántirányból támadja, baljával a nyakát célozza hátul, ahol a 3-as és 4-es csigolya találkozik a tarkóján. Célja, hogy megsemmisítse a férfi koponyájában az agyát vagy legalább megszakítsa a teste és az agya közötti idegpályákat. Úgy számolja, hogy mivel teleportálni akar erre van ideje. Hamarabb tud végezni a fickóval, minthogy a körülötte állók felocsúdnának. Ha ezen túl van, majd ráér velük foglalkozni...


Felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 22 Jan. 2017, 20:50

Bronx Zoo   - Page 2 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Aktív alakváltozás:

Nincsen emelet vagy magaslat se bent így a lentieket akartam megcélozni mikor láttam, hogy két társam fenn akadtak, hát nem remek. Berohant mind a kettő mint két idióta, csak egymás kezét kellett volna még fogniuk hozzá. Az után, hogy milyen csendesen leszerelte az egyik az előző két őrt igazán többre számítottam volna mint egy frontális támadásra.
Megpróbálhatnék, megpróbálnék lőni mikor a kattanást hallom és azt követve érzem, hogy a fejem hátuljához valami fém nyomódik. A dobjam el a fegyvert parancs is követi az egészet. Remek, mögénk is került egy közben. Nem bízok annyira az alak váltásomban, hogy elég gyors lennék egy extra végtag csinálásával, hogy elüssem a fejemtől a fegyvert. A fegyvert lassan elkezdem letenni a földre, nem lövetném magamat pár lupinért főbe. Ha elég gyorsan le tudom zsugorítani a méretemet apróra, hogy ne tudjon lelőni közben a mögöttem álló akkor így teszek, majd oldalába vagy mögé kerülve a fegyveresnek vissza növelve az alakomat, éles dárdává formálva kezemet a nyakába csapom azt.

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:

Nem látok semmit se ami kamera vagy érzékelő lenne így megindulok a ketrecek felé. Az egyik benne lévő észre is vesz és hamar rám is fermed, hogy ez csapda és mennyek innen. A francba is! Tudtam! Vissza is hátrálok a fedezékembe ahol takarásom volt persze ha nem jelent meg ott közben bárki őr. Túl jó volt ez, hogy csak úgy itt legyenek hagyva a lupinok őrtelenül. Biztos direkt engedték el azt a lupint is akivel találkoztunk hiszen a sokkoló nyakörv nem emlékszem, hogy láttam volna rajta. Pedig azzal bármikor megállíthatták volna. Ch, a francba is. Remélem, hogy a többiek nem sétáltak bele már is egy csapdába. Mi is lenne jó most ha lenne, ja ige. Egy rohadt walkie talkie.
Ha minden rendben ment, hogy visszakússzak a fedezékbe és nem talált rám senki sem vagy lopakodott rám közben akkor minden király, újra gondolás. Valószínűleg a többiek után kellene mennem, hogy szóljak nekik ne sétáljanak csapdába bele. Hmm, de ha már abban vannak akkor meg megmentésre is szorulhatnak. Pff, na persze, mindhárom életképes és tudnak vigyázni magukra. Mm, azért nem árt rájuk nézni. Ha tudták, hogy jövünk akkor talán azt is, hogy kik. Mit csináljak, mit csináljak...
Ha valakit észre vettem volna közben, hogy ellenség és megjelent akkor habozás nélkül hűtök alá.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 23 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. január 27. (péntek)

”Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.”
- X-akták című film

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Sem Cahal, sem Mich nem hagyták egyelőre annyiban a dolgot, hanem próbáltak tenni valamit. Mich próbált belelőni a fegyverrel a pajzsba, ami ott körbevette őket, de az csak behorpadt, majd szinte kiköpte magából a golyót és újra kiegyenesedett. A becsapódás ereje hullámokat vert a felületen, ami végül szépen kisimult mindenhol.
Cahal igyekezett teleportálni, egy pillanatra eltűnt, majd a következőben érezte, hogy nekicsapódott valaminek és visszapattan, egyenest Michael lábai elé.
Sakura letudta tenni a fegyvert, majd megvolt a terve, hogy mit is tegyen, igyekezett alakváltással, csak éppen ez lassabb folyamat volt, ami azzal járt, hogy összemegy. Amint zsugorodni kezdett egy éles szúrást érzett az oldalában, a csökkenése abbamaradt és a következő pillanatban úgy érezte magát, mint aki repül és remek kedve van. Ekkor kapták fel a földről és vitték oda Vadász elé, a kezeire közben műanyagbilincs került. Amint ez megtörtént a férfi megszólalt.
- Egy dolgot akarok tudni, hol vannak a lejáratok a Maffiavárosba, aki beszél távozhat, a többi meghal – mondta nem túlragozva, rögtön a lényegre térve.

Kurama nem hezitált, ez volt a szerencsére, ketten is megérkeztek, kommandós ruhában, testpáncéllal, elit, nagyon drága, profi és jóminőségű fegyverekkel, ezt Kurama egyből kiszúrhatta. Láthatta a katonai jelzéseket is, ahogyan egymásnak jeleztek, pontosan tudták, hogy hol van. A fegyvereiket már emelték, sajnos egyelőre még távolságon kívül voltak, így nem érhette el a képességével őket Kurama. Pillanatok kellenek csak ahhoz, hogy tüzeljenek.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 24 Jan. 2017, 10:24

Bronx Zoo   - Page 2 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Aktív alakváltozás:

Nem vagyok elég gyors a zsugorodással és első nagy meglepetésemre nem fejbe lőnek azonnal hanem váratlanul az oldalamba szúródik valami amire felnyögök, teljesen arra számítottam, hogy ha elcseszem akkor itt helyben fejbe is lő, nem arra, hogy leszúrnak. A zsugorodásom abba maradt rögtön így a már alapból is lazább ruhám még kicsit jobbal lengősebb lett. Az éles fájdalmat viszont átváltotta egy kellemes érzés. Egy, kellemes. Mi a fene. Óh ne, elkezdtem élvezni ha bántanak. Mintha repülnék, tök könnyű a dolgom, mármint nem a dolgom hanem a mindenem.
- Vúú.! - eresztek ki egy vúúzást a kissé rekettes hangomon ahogy felkapnak a földről.
Bevittek az épületbe ahol a többiek voltak és ott letettek a földre. Felemelem a kezemet magam elé és a műanyag bilincset vizsgálgatom egy fél pillanatig majd vissza ejtem a kezemet az ölembe. A kérdés amit feltett a csávó és a következmények ha valaki nem beszél. Tudom, hogy nem szabad lehülyézni azokat akiknél fegyver van így elsőre csak kinyitom a számat majd becsukom és újra gondolom a fogalmazást, a balfasz mindenhol-ról.
- Öhm, melyik kerület érdekel specifikusan? Vagy csak úgy általánosságban?
Felemelem a kezemet és vakargatom a halántékomat miközben beszéltem a rekettes hangon. Tényleg jó lenne ha specifálná, elég sok lejárat van. Csoda, hogy nem talált még meg egyet se, a hülye!
- Jézusom, mi a fene vackot nyomtatok belém?
Valahol menet közben át jutott az agyamon is, hogy valószínűleg beadtak valamit amikor az oldalamba szúrtak bele. Kizárt, hogy elkezdtem volna élvezni a fájdalmat szóval csak ez marad. Vagy csúnyán bevertem a fejem valahol és nem vettem észre.

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:

Még jó, hogy gyorsan reagáltam a szavaira a lupinnak, alapból is folyamatosan erre a meglepetésre vártam és hát meg is jelentek. Két katona, méghozzá minőségien felszerelve és lövésre készen. Sajnos túl messze voltak tőlem, hogy elérjem a jegemmel őket, nincs más választás mint, hogy akkor a saját közelségemben csináljak fedezéket. Egy jókora jégtömböt emelek fel magam elé, olyan másfél méter széles és jó két méter vastag. A két katona felé vastagabb, hogy a golyókat felfogja ha elkezdenek lőni és elég széles is legyen, hogy elférjek mögötte. Ha ezt sikerült megcsinálnom és kitartani is látszik egy picit hosszabb ideig mint egy fa és elég sokáig ahhoz is, hogy magam körül egyre jobban lehűtök mindent. A kezeimet a földre teszem és vissza nem fogva magamat az egész helyből jégpályát csinálok. Persze hacsak nem jönnek közelebb vagy nem várják ki a katonák, hogy a lehűlés elérje őket is szépen akkor nem fogom elérni még így őket, de ők se tudnak közelebb jönni pofára esés nélkül. Az más kérdés, hogy mennyi időbe fog telni nekik megkerülni a jégtömbömet ami mögött ha minden sikerült bujkálok vagy lövik szét inkább.
Ha nem sikerülne a jégtömb (vagy túl sok jég csinálása lenne ilyen rövid idő alatt és szabály szerint nincs meg a szintje hozzá) akkor a saját testfelszínemet jég páncélozom be, pontosabban a felső testemet és úgy iramodok fedezék mögé, első sorban elég nagy sziklát keresnék ami mögé be tudok vetődni, de ha ilyen nincs akkor maradnak a fák, és azokat akkor megfagyasztom, hogy tömörebbek legyenek és ellenállóbbak a golyók által.
Remélem, hogy nem valami speckó lőszerrel vannak még extrába felszerelve mert ha valami nagyobb pusztító erejű golyóik vannak akkor, meg vagyok lőve. Bármennyire röhejesen is hangzik.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Csüt. 26 Jan. 2017, 12:40

A herceg nem szólt semmit. Edward ennek nem csak örült, de el is várta. Azzal tisztában volt, hogy ha ők nem akkor a lövedékek sem fognak áthatolni az energiafalon. Azt azonban nem várta, hogy őt is megállítsa. Mármint a herceget. Ez kicsit bosszantotta. Egészen addig, amíg a főnök fel nem tette az első és saját bevallása szerint legfontosabb kérdését fel nem tette. Ekkor elmosolyodik és leguggol, majd leül a földre. Jobb lába vízszintesen fekszik előtte, bal lába felhúzva. Ölébe fekteti bal kezében lévő fegyverét, majd elteszi a jobban lévőt. Aztán a balt is. Azt még nem egészen érti, hogy a fiú húzza-e az időt vagy valójában beszélni akar. Meglepődött volna az utóbbin. Bár egy ilyen abszurd szituációban már nem kéne semmin meglepődnie. Inkább vár. Ugrásra készen. Ha egy röpke pillanatra is megszakítják az energiahálót, készen akar állni a támadásra. Ha le is lövik mint egy kutyát, ő úgy akarja érezni, hogy tigrisként esik el. ~ Minden a stíluson múlik...vagy nem?! ~ erre a gondolatra pedig szélesen elvigyorodik.Felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 26 Jan. 2017, 12:59

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKAhogy mi, úgy a golyó is egyszerűen visszapattant, bár kissé kinyújtotta az anyagot a lövedék ereje, az hamarosan visszavette eredeti alakját. Gondoltam, hogy ha a saját testem és erőm nem volt elég, akkor a golyó se feltétlen lesz az, de egy próbát megért, főleg, hogy a lövedék kisebb pontra összpontosított erőt, és nem oszlott el olyan nagy felületen, mint a testem becsapódása. Sajnos nem értem el vele sok sikert, de egy próbát mindenképpen megért.
Edward eltűnt egy pillanatra, de bármivel próbálkozott, nem sikerült. Nem tudom, hogy a ködös trükkel mennyi sikere lenne, valószínűleg ugyan ennyi - és nem feltétlen kell minden lapunkat felfednünk. Sőt, ahogy nézem a fiatal srácot is elkapták, és bevitték a supreme leader elé, aki egész egyszerűen feltett nekünk egy kérdést - hol a lejárat maffiavárosba. Megvontam a vállam, már szinte magam sem tudtam mikor hazudok és mikor mondok igazat, annyi hazugsággal járt az életem, és épp ezért nem is nagyon gondolkodtam a dolgon, ösztönösen válaszoltam, mintha csak egy szombat délutáni teázgatáson lennénk.
- Három utcával arrébb, keletre, Larry kocsmájának alagsorában van a legközelebbi. - nyögtem ki a hazugságot, miközben lazán leengedtem a fegyvert. - Akkor mehetek a dolgomra?_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 27 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. január 31. (kedd)

” A hízelgő nem azt mondja, amit szíve mélyén érez. Minden gondolatát a tettetés, színlelés palástjával leplezi.”
- Steven Pressfield

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Cahal nem felelt, csak leült a földre, Sakura kezdett igencsak elszállni a nyugtatótól, már a fájdalmat sem érezte az oldalában.
- Mindegy, bármelyik – mondta a fickó.
Végül Mich volt az, aki felelt a kérdésre, a Vadász kinézett az egyik tárásra.
- Anton? – kérdezte.
A fickó az oroszhoz nagyon hasonló nyelven, de mégsem azon felelt valamit, röviden, két szót. A Vadász visszanézett a társaságra és kissé szomorkásan mosolyodott el miközben széttárta a karjait.
- Szóval így állunk, hazudozunk – csóválta meg a fejét. – Reméltem, hogy civilizált ember módjára tudjuk megbeszélni a dolgokat, hiszen mind üzletemberek vagyunk. Nem szívesen bántanék kölyköket, vagy civileket az ügy érdekében, de még magukat sem…
A szavai nyomán az energiamező, amiben Cahal és Mich volt belül szikrázott néhányat, de nem akkorát, hogy bárkit elérjen és bántsa őt.
- Nos uraim? – érdeklődött.

Kurama rögtön nekilátott annak, hogy létrehozza a jégpajzsot. Erre valóban nagy szüksége is volt, mert a következő pillanatban az ellenség lőtt is. A nő szerencséjére nem éles tölténnyel lőttek, csak olyannal, hogy elkábítsák, így a pajzs kibírta a lövést. Mivel már ők is láthatták a pajzsot, így el is indultak az irányába. Ezalatt Kurama lehelyezte a kezeit a földre és jéggé igyekezett változtatni azt. A páros még lőtt kettőt, de mivel a pajzs kitartott, így inkább pisztolyt vettek elő és igyekeztek a nő oldalába kerülni. A földön egyelőre, vagy inkább a sötét miatt nem igen látszott a jég, ahogyan közelebb jöttek és ráléptek arra mind a ketten megcsúsztak. Most úgy olyan öt-öt méterre lehettek a nőtől. Az egyik sikeresen hanyatt esett, a másik azonban csak féltérdre esett és innen már rálátott Kuramára és próbálta becélozni, hogy lelőhesse.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 27 Jan. 2017, 00:41

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKTermészetesen nem engednek el, valahogy sejtettem is. Lényem egy része örül annak, hogy csapdába került, olyan régóta viselkedem jól maffiavárosban, annyi ideje adom a "profit"... most viszont nincs erre szükség. Csapdában vagyok, bezártak ide, úgy érzem minden jogom megvan, hogy idegesítő legyek, szájaljak mint egy lázadó kamasz, és felhúzzam ezt a pélót, amennyire tudom.
- Miért hinnénk neked, ha nem állod a szavad? - teszem fel a kérdést, miközben én is megpróbálok leülni, mint Edward. - Hiszen egyértelmű szóbeli ajánlattételt tettél, és idézem, "aki beszél távozhat", jelentetted ki. Nos, én beszéltem, azt egy pillanatra sem említetted, hogy az igazat, vagy éppen a témába vágó állítást akarsz hallani. Éppen ezért teljesítettem a kritériumokat, minden jogom megvan, hogy távozzak, úgyhogy kérlek, ha annyira civilizált vagy és szavahihető, akkor engedd le ezt a szart, engedj dolgomra, vagy küzdj meg velem egy az egy ellen mint egy férfi, de ne add nekünk itt az Al Pacinos főgonoszt. Komolyan azt hiszed, hogy bárki kiadná a maffiavárost neked? Még ha a lojalitást ki is húzzuk, bárki akinek egy csepp esze van, jobban fél a lentiek együttes haragjától, mint az atyaúristentől. - amennyiben a mező engedi, meggyújtok egy cigarettát is a beszédem végére. Nem nagyon tudok mást csinálni, mint adni a keményet, és szájalni, miért ne tenném mindkettőt. Ha nagyon felhúz, az is lehet hogy letolom a nadrágomat és ideszarok, nem fogom adni a jól nevelt túszt a korhatáros gyerekfilmekből._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 28 Jan. 2017, 02:22

~ Van egy ötletem...~ kezdett bele a Herceg, de Cahal gyorsan belé fojtotta a szót. ~Tudom... Válaszolta saját magának és közben pörgött az agya. Nem tetszett neki a helyzet, ahogy Michael reakciója sem. A fejük felett fejlődő villámokról már nem is beszélve.
-
Ne erőlködj Michael. Ha eddig nem is tudta, most már egészen biztos abban, hogy hazudtál. Ez egy. A kettő az, hogy nem fog elengedni akkor sem ha megkapta a szerinte helyesnek vélt választ, mert ellenőriznie kell. Nem fog megölni mindhármunkat sem egy időben, mert akkor nem kap választ. Ez három. Az a négy, hogy vagy nem ez a kérdés...vagy akkor sem vennék észre hogy a városban vannak ha a főtéren öklözné őket szárazon az összes nagy család feje. - Tartott egy pillanatnyi szünetet és figyelte a reakciókat. - Az utolsó zsebtolvaj is tudja hogy jusson be. A szuperebb hősök, de még a rendőrök is. Ezek csak azért nem jönnek le, mert a világnak egyensúly kell. Ők nem b@szogatnak, amíg határokon belül maradunk. Szóval valaki aki képes ilyen technikát beszerezni és üzemeltetni, majd úgy elterjeszteni a vadászokról szóló pletykákat, hogy a Ligára utaljanak...akkor fele ekkora energiabefektetéssel is képesek lettek volna megtalálni valamelyik bejáratot. De ezek vagy valami új hullámos ligás gyökerek, akik nem értik miért úgy terjeszkedik a szervezetük ahogy és gyorsabban szeretnének előrébb jutni...tehát barmok akik túl amatőrök a nagy pályához, tehát globálisan nincs félnivalónk mert miattad lecsap rájuk az olasz oldal...vagy ez egy teszt, - Baljával a füle mellett hátranyúl a feje azonos oldalán, miközben jobbja az ölében hever s megdörzsöli a tarkóját ahol bizseregni szokott amikor a Herceg beszél hozzá - amikben nem vagyok jó ráadásul gyűlölök...úgyhogy mindenkinek azt ajánlom, hogy az előbbi legyen.
Amíg beszélt, végig megpróbálta áramoltatni az energiáit a testében. Amikor behunyta a szemét újra megpróbálkozott a teleportációval. Most azonban máshogy vizualizálta az egész folyamatot. Nem az energiarács folyton mozgó részecskéin keresztül, hanem alatta. A szilárd talaj vibráló atomjai és elektronjai között akarja átpréselni egész lényét a teleportáció folyamán és megjelenni ugyan abban az ülő pozícióban a nagydarab fickó előtt. Amennyiben érzi a teleportációt és sikerrel jár egyszerre lő ki bal és jobb keze. Baljával felülről a férfi ágyékára és ezáltal elölről nyitott medence csontjára akar ütni, miközben a jobbjával az ellenfele bokáját akarja kirántani hátulról előre felé. Így akarja a hátára ejteni a látszólagos főnököt...ha esetleg kijut egyáltalán a rögtönzött ketrecéből.

Felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 28 Jan. 2017, 23:44

Bronx Zoo   - Page 2 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Kezdek nagyon elszállni attól amit belém nyomtak, lenézek az oldalamra, így hogy elmúlt a fájdalom is már nem tudom, hogy mi van. Oh jut eszembe, a puskát letettem a földre de vajon elvették a pisztolyomat is? Hátra nem tudok nyúlni úgy, hogy elöl megvan gyors bilincsel kötve a kezem de talán érzem ha még ott van a hátamnál, a gatyámba dugva a pisztoly.
Mellesleg rendesen rám jár a rúd. Miért végzem mindig így? Elfogva, megkötve egy szinten és bedrogozva? Nem emlékszem rá, hogy lepaktáltam volna a balszerencse istennőjével...
A többiek persze nagyszájúan lengetik az ötleteiket közben. Na szép. Várjunk csak, áhá értem én már!
- De hát ha tudja úgy is mindenki, nem mindegy? Megy egyébként is mindegyik lejárat ugyan oda megy, szóval még ki se tudunk szúrni senkivel se még ha rüheljük is.
Hacsak nem idegesettek fel rám miattam vagy a többi miatt, szóval hacsak nemkezdenek el bántani akkor nyugodtan elfekszek a földön. A hideg, kissé kemény de még is puha földön. Igazán nem róhatják fel nekem. Belőttek egy gyereket, ne számítsanak sokra. Már lehet, hogy nem vagyok én magam gyerek a testem az az most és biztos nem érdekelik őket, hogy..na mindegy igazából.

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:

A jégfalam bevált a fegyvereik ellen. Úgy fest, hogy nem éles fegyverekkel lőttek rám így könnyen felfogta a jégfalam, ezzel az első lépésem. A második a jégpadló volt amibe bele is sétáltak szépen. Remek, az egyik el is esett, hallani a puffanását is a sötét csendben. Viszont a másik csak térdre csúszott és már elő is vették előtte még egy másik fegyverüket is, ez viszont már biztosan éles lesz. Az amelyik a földre hátalt másodlagos. Elsődleges célpontom az amelyik rám lát már így és lőni készül. Mivel a jégen áll már benne van az elérésemben bőven. Egy jég oszlopot emelek fel ahol a keze van, főképp a fegyverét akarom belefogni a jégbe, hogy ne tudja elsütni azt. Ha jól megy akkor egy jégoszlop lesz a közepén a pisztollyal tömörre fagyva, ezen felül extra csak ha a kezei is ott maradnak és tömbbe fagynak a fegyverével együtt és így őt is odaszögezve ahhoz a ponthoz ahol térdel. Ha ez sikerült akkor a másik felé fordulok és őt pedig a mellkasán keresztül és a lábait is megfagyasztom, egy jégbilincseket csinálok rá, nem átfagyasztom a testét. A mellkasánál igazán életveszélyes lenne és nem akarom megölni egyiket se.
Egész végig a kezeim a földön voltak, másképp nem menne se a jégoszlop se a jégbilincsek a másikon elég gyorsan, csak így ha jéggel közvetlen érintkezek és hát igen, végig jégvan a helyen. Hideg esténk van, jég a padló és remek formában érzem magamat, nem lesz gond a gyorsaságommal amíg emberi a reakcióik.
Ha sikerült mindkettőt lefegyvereznem akkor mielőtt még fellazulnék a harcból megcsinálom magamra a jégpáncélomat és magam mögé is elpásztázok. Ha volt itt kettő akiket nem láttam és csak előbukkantak akkor lehet még több is. Inkább készen állva fogadok még hatot is ha kell mintsem leeresszem a figyelmemet és csak egy harmadik félretardált meg leüssön a végén.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 08 Feb. 2017, 10:12Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. február 12. (vasárnap)

”Az üzlet az üzlet, én pedig tisztességes üzletember vagyok.”
- Vadász

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Mindenki csak beszélt, de semmit sem mondott el a fickó pedig továbbra is profi üzletemberként mosolygott és a végén széttárta a karjait.
- Milyen kár – mondta. – Akkor maradunk a B tervnél, és ebben megismerhetik a munkaadóim otthonát, Mardripoort. Ez nekem sajnos kevesebb pénz, mintha bezéltek volna, de így döntöttek… Jóéjszakát uraim!
Sakura-t a felette álló egy mozdulattal rúgta úgy fejbe, hogy a nő elvesztette az eszméletét, a gyerek alakot továbbra is tartotta, így nem derült tény arra, hogy ki is valójában. Cahal próbált ismét teleportálni, de ugyanaz lett az eredménye, egyszerűen lepattant az energiafalról. Mind a két férfi hirtelen furcsán kezdte érezni magát, a Vadász és az emberei is gázmaszkot vettek fel. Alig kellett 10-15 másodperc és mind a két férfi elvesztette az eszméletét.

Odakint Kurama tovább küzdött a két ellenfelével és továbbra is a jéggel „szórakozott”. Valóban úgy történt, ahogyan szerette volna, a fegyvert sikerült a jégbörtönbe zárnia és vele együtt a férfi kezét is. A másiknál könnyebb dolga volt, hiszen az alak ekkor készült volna csak felállni és őt is lefagyasztotta, ezúttal béklyókkal. Most jelenleg mind a ketten tehetetlenek voltak, de ettől függetlenül igyekeztek kiszabadulni. Ekkor húzta fel a jégpáncélt magára Kurama, amit úgyszintén megtudott tenni, ahogyan saját maga mögé is nézni, de egyelőre semmilyen más ellenfél nem érkezett a környékre.

//Nem kell írnotok, ha Kurama-nak nem sikerül kiszabadítania titeket, akkor a kövi kaland Madripoor-ban kezdődik.//


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 10 Feb. 2017, 11:53


Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
A fegyveres kezét a fegyverével együtt jégbe fagyasztom és a másikat amelyik elesett még időben békjóztam a földhöz hozzá a jegemmel. A páncélomat felhúztam és magam mögé néztem. Sehol senki ezen a kettőn kívül. Előveszem a viperámat és odasietek először a fegyvereshez és oda vágok egyet a fejére, ha van sisakja vagy valami hasonló fejvédője azt előtte leoperálom róla és úgy ütöm ki majd a másikkal is így teszek.
Ha ezzel megvoltam akkor gyorsan átkukatom őket, hogy van-e náluk kapcsoló a sokkoló nyakörvekhez meg a ketrecekhez, valamelyikhez esetleg, de nem sok reményt fűzök a találásához hiszen még is csak két talpasról beszélünk akik ide lettek küldve, hogy össze szedjenek. Tartok tőle, hogy a többiek is harcba kerültek. A ketrecben lévő lupin szavai egyértelműen sugallták, hogy vártak ránk, csapdákkal és mindennel szóval esélyes, hogy többen is vannak mint hatan és a többiek, hát remélem, hogy még harcolnak. Jobban lefixálom jéggel a két katonát itt, kis extrával, semmi sokkal mert nem akarom pocsékolni az erőmet, csak jó lenne ha magukhoz térnek akkor nem jönnek rögtön utánam vagy jelentenek be előre.
- Vissza jövök értetek.
Suttogom oda a legközelebbi lupinnak ha nem találtam semmit amivel kiszabadíthatom őket, hogy segítsenek és megindulok arra amerre a többiek mentek el, a zsiráf kifutóhoz ha jól emlékszem.
Ha kitudtam szabadítani a lupinokat vagy legalább egyiküket akkor megkérem a segítségét és úgy indulok meg extra segítséggel.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 12 Feb. 2017, 09:08Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. február 16. (csütörtök)

”A hiszékenység a legveszélyesebb csapda.”
- Chris Ould

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Kurama nem is várakozott sokáig, hanem nekilátott annak, hogy leszerelje végérvényesen mind a két ellenfelét. Ugyan volt rajtuk megerősített fejpáncél, acéllemez szerelve a símaszkba, de ez kevés volt ahhoz, hogy a viperát kivédje. Letudta ütni mind a kettőt, lehetséges az is, hogy sikeresen megölte őket mindezzel, de ezt így hirtelen nem lehetett megállapítani. Átkutatta őket a nő, két mágneskártyát, belépőt talált náluk összesen, illetve póttárakat a kézifegyverhez, és egy-egy elit minőségű vadászkést, olyat, amiből nem sokat gyártottak a világon és nagyon sokat ér, a ruhájuk acéllal megerősített testpáncél, ez is jó minőségű. Mivel a nyitó nem volt náluk, így Kurama úgy határozott, hogy a többiek után megy. A szavaira, hogy visszajön a bundások bólintottak.
- Legalább még hatan vannak és a Vadász, vigyázzon magára hölgyem – mondta a nő, akivel beszélt korábban.
Ezek után tényleg eltudott indulni a zsiráfházhoz. Mindezt megtudta tenni és megérkezett ugyanúgy a bokrokhoz, ahogyan korábban a többiek. Ugyanazt láthatta, amit ők csak az ajtó nyitva volt és mellette két holttest feküdt. Amennyire innen a távolból Kurama kitudta venni nem a sajátjai voltak, hanem hasonló öltözetűek, mint amiket még a ketreceknél intézett el.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 15 Feb. 2017, 16:24

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:
Így hírtelen és mostanra semmi extrán hasznosat nem találtam a két elintézet ellenfelemnél miután átkutattam őket, hogy leütve mind kettőt ártalmatlanítottam is. Az egyiktől elveszem a limitált kését és a pisztolyát, a kés referenciának későbbre mert ezt nem osztogatták a közönséges boltokban a pisztolyt pedig vész esetére ha annyira szarra fordulna a helyzet akkor legyen egy fegyverem távolabbra is. Még amit találtam azok mágnes kártyák voltak, ezt még zsebre vágtam hátha valami adatot le tudunk húzni róla ami pénzt érhet de aztán már befejezem a fosztogatását a két, remélhetőleg csak eszméletlenre vert katona szerűségnek.
A lupin szavai nem megnyugtatóak, hogy hat plusz a Vadász van még legalább amerre a többiek mentek. Naívan beszámoltuk, hogy hatan vannak, hogy az a menekülő lupin ezt mondta de ez mostmár teljesen megdőlt hiszen épp most "terítettem" le kettőt és még van hét. Miután mindennel itt megvoltam el is indultam végre és gond nélkül meg is érkeztem a zsiráf házikójához, kifutójához. Két halott őr az ajtóban, sehol semmi vagy senki más nem volt és nem igazán szűrődött ki beszélgetés hangja sem. Van egy rossz érzésem, hogy ezek becsörtettek hét a három ellen és nem úgy alakultak a dolgok mint tervezték. Ezen az ajtón kívül meg valószínű, hogy van másik, mármint kéne hogy legyen, ezeket nem egy ajtósnak szokták megcsinálni már ha csak a nézelődő meg személyzeti bejáratot nézzük.
Körbe nézek, hogy van-e valaki idekint és ha észrevétlen vagyok még mindig akkor jön a jeges trükk ismét. Nem számíthatok arra, hogy biztos innen fognak kijönni ha a többiek el lettek intézve és be sem csörtetnék. Így fogom magamat és elkezdem lefagyasztani a talajt az ajtó mellett két oldalt végig, tőlem kiindulva. Az ajtó előtt nem rögtön, hogy ne vegyék észre ha erre jönnek kifelé vagy bentről, hogy ne vegyék rögtön észre, hogy én itt mit bíbelődök, és miközben ezt csinálom előkapom a telefonomat és küldök egy üzenetet az otthonjaimnak, hogy páran a nagyobbak közül jöjjenek ide támogatás képpen. Bár mennyire is jó vagyok azért hét az egy ellen nem jó arány.
Ha van esetleg kapcsolatom korrupt zsarukhoz akkor inkább azokat próbálom elérni így és velük extra erőt hozni a saját oldalamra, fizetés kiegészítést ígérve nekik.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 16 Feb. 2017, 07:55Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. február 20. (hétfő)

”A kétely a cselekvés mozgatórugója.”
- Lengyel Tamás

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Kurama magához tudta venni a felszerelést, amit akart, majd megérkezett oda, ahova menni akart. A rövid terepfelmérés után úgy dönt, hogy elkezdi lefagyasztani a területet egészen a bejáratig, ami éppen a képességének határán volt. Miközben ezt tette telefonált is, volt ilyen rendőr ismerőse, szerencsére pont itt Bronxban, így őt hívta fel.
- Halló?! – szólt bele az illető a telefonba. – Miről lenne szó ezen a kései órán?
Ha nekikezd Kurama annak, hogy elmondja, hogy hova és miért kell kimenni, akkor a kontaktja némileg „zavarban” volt.
- Hát ez necces… - mondta. – Ehhez kéne valami, hogy miért is nem a központ lett elsőként értesítve, ha már éppen úgysem látja egyetlen drone sem ezt. De meglátom, hogy mit tehetek, mivel is kellene számolni?
Nagyjából az utolsó kérdésnél tűnhetett fel Kurama-nak, hogy hozzá képest két oldalt az árnyakban mozgás van. Hangot nem hallott, de azt látta, hogy az árnyak mozognak, ráadásul az ő irányába.

//Bocs, hogy rövid lett.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 19 Feb. 2017, 17:41

Bronx Zoo   - Page 2 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Képesség:

Felhívtam az egyik rendőr komámat, nevezzük komának, hogy jöjjenek elre el vagy küldjenek valakit akikkel meglehet "beszélni" a részleteket utána. Felvázoltam neki egy pár szóban a helyzetet, de főként, hogy hány fegyveres van itt és foglyok is vannak akik lupinok méghozzá. Az hogy én mit keresek itt és a többiekre nem tértem ki. Ezeket nem kell tudniuk és nem akartam tökölni sokáig a hívással. Az utolsó kérdését is felteszi, hogy akkor mivel is kéne számolniuk amikor észreveszem, hogy két oldalról is mintha árnyak lopakodnának rám. Már is észre vettek és rajtam is vannak. Nem válaszolok a kérdésére, elveszem a telefonomat a fülemtől és a levegőt magam körül és az egész környezetben elkezdem drasztikusan csökkenteni. A talaj több része már fagyott és hideg esténk is van, remélhetőleg ezzel hamar egy jó környékemen komoly minuszokba tudom nyomni a levegőt, reményeim szerint körülöttem pár méterre akár -20-ig vagy lejjebb is letudom nyomni majd a levegőt és bár távolodva mérséklődik, kénytelen vagyok számomra kedvezőbbre alakítani a környezetet. Ha elég hideg van az őket gátolja is majd és minden szépen jegesedni kezd és így én majd könnyebben fogok elbánni velük meg. Közben egy jobb fedezéket is keresek, hogy ne lássanak rám tisztán.
- Hét fegyveres túszejtő. - válaszolok végül belehadarva a telefonba majd le is teszem azt kinyomva a fényét is. Lehet, hogy nem volt a legjobb ötlet zseblámpáznom itt egyet a sötétbe a telefonommal...
//nem tudom hány fok lehet így az estébe és mennyi az amennyire le is tudom hűteni a levegőt ezért inkább rád bízom ezeket, hogy mi reális mint hőmérsékletileg mint távolságilag is Smile
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 20 Feb. 2017, 09:43Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2017. február 24. (péntek)

”A külső támogatás is a korrupció melegágya.”
- Loretta Napoleoni

Bronx Zoo   - Page 2 00120

Mivel alapból is mínuszok voltak olyan -5, vagy -6 fok körül, így Kurama letudta maga körül nagyjából -20 fokig vinni a levegőt, csak éppen a telefonja kezdett akadozni, ahogyan a tönkremenés szélére került a hidegben. Valamiért a modern telefonoknál sem tudták ezt még kijavítani 15 év alatt sem. A nő még hallotta, hogy valamit mondott volna a kontaktja elkezdett beszélni, de a nő kinyomta a telefont. Hamarosan megláthatta azokat is, akik az árnyakban mozogtak, azért volt nehéz mindez, mert teljesen fekete kommandós szerelésben voltak és profi katona módjára mozogtak, így lehet, hogy az a -20-25 fok, amíg képes a nő lehűteni a levegőt kevés lesz. Azonban arra tökéletes, hogy elrejtse saját magát, látta a high-tech szemüveget az alakokon, amiben hőérzékelés is volt, így legalább a melegség miatt nem fogják kiszúrni, de a túl hideg is gyanús lehet. Azt is láthatta, hogy ugyan keresik a tekintetükkel, hogy merre lehet, de továbbra is arra tartottak, ahol volt, alig 10-15 másodperce volt a nőnek, hogy cselekedjen a bokorban lapulva mielőtt észreveszik, mert lényegében rálépnek.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bronx Zoo   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronx Zoo   - Page 2 Empty Re: Bronx Zoo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.