Astoria Plaza hotel, Queens

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 11 Május 2013, 18:42

Az Astoria Plaza Queens szívében található, nem messze az Astoria Parktól. A jókora, tízemeletes szálloda területén kávézó és snack bár is üzemel. A nyilvános területeken vezeték nélküli internet-hozzáférés biztosított. A vendégek a szabad helyek számától függően használhatják a parkolót is. A hotel területén 934 légkondicionált vendégszoba található.

Astoria Plaza hotel, Queens 010110

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 18 Május 2013, 20:21

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – 1. szín: Bűn és megtorlás

Részlet Frank Castle, a „Megtorló” néven elhíresült kegyetlen, öntörvényű igazságosztó naplójából:

Astoria Plaza hotel, Queens 0148

Astoria Plaza hotel, Queens 00120

2012. március 30., péntek, 22:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Alig két napja volt a kis csapatnak felkészülni egy olyan titkos akcióra, amelybe jelenlegi felettesük, Monica Chang ügynök, vagyis a Fekete Özvegy rángatta bele őket. A fiatalok legtöbbje még alig rendezkedett be a Triskelionban, máris részt kell venniük egy komoly bevetésen. Páran egyáltalán nem is akartak részesei lenni ennek az egésznek, és volt olyan is, aki nem érezte magát elég felkészültnek – de ez cseppet sem zavarta Changet, aki most a Bosszú Angyalaival akar bizonyítani a S.H.I.E.L.D.-ellenessé vált kormánynak.

És hogy kik is a Bosszú Angyalai?

Van olyan a fiatalok között, akik részt vettek egy előző, meglehetősen kétes lefolyású akciójukban a terrorista Vörös Koponya ellen. Volt persze olyan is, aki még sosem hallott erről a csapatról, ami nem csoda: a legszigorúbb titoktartás övezi még a létezését is. Hol ténykedtek, hol nem, hol léteztek, hol nem. Ez volt a csapat kiötlőjének, Nick Furynak a célja az osztaggal. Egy olyan csapat, melynek a tagjai kérdés nélkül elvégzik azt a piszkos munkát, amelyet a S.H.I.E.L.D. és a Különítmény nem tehetnek meg a nyilvánosság előtt. Legutóbb dr. Gregory Stark segítségével szerveztek be olyan tagokat a csapatba, mint a Bruce Banner intelligenciájával rendelkező Hulk-klón, a páncélos Hadigép, vagy éppen Monica Chang, a Fekete Özvegy.

A Bosszú Angyalai most Amerika Kapitányból, Sólyomszemből, Changből, valamint több speciálisan képzett S.H.I.E.L.D.-ügynökből áll – meg persze a fiatalokból. A küldetés: egy évek óta körözött, közveszélyes bűnüldöző, Frank Castle, azaz közismert nevén a Megtorló kézre kerítése lehetőleg élve. Castle elfogását az FBI irányítja, de Chang sikeresen elérte, hogy támogatókként a Bosszú Angyalai is részt vegyenek, azzal a feltétellel, hogy a többször leszerepelt S.H.I.E.L.D.-től függetlenül zajlik a küldetés.

Az eligazításon a Fekete Özvegy világosan elmagyarázta a fiatalok feladatát: a háttérben maradni, megfigyelni, és akkor, csakis akkor közbeavatkozni, ha erre egyértelmű utasítást kapnak Changtől, és kizárólag Changtől. Ez vonatkozik a Különítmény két tagjára, Jonathanre és Stephanie-ra is – ha valamiért megszakadna a kapcsolat az Özveggyel, Jonathan parancsait kell követnie a fiataloknak, és vissza kell vonulniuk.

Este 10 óra van, és már legalább egy órája mindenki a helyszínen várakozik. Az elegáns Astoria Plaza hotellel szemben, egy többemeletes lakóház földszinti ablakaiból figyelnek a fiatalok két idősebb és tapasztaltabb S.H.I.E.L.D.-ügynök társaságában. Az FBI nem bízta a véletlenre a dolgot: az egész lakóházat kiürítették az akció idejére, és mindenhová a saját embereiket helyezték álruhában. A hotel legtöbb „vendége” és „alkalmazottja” is beépített ügynök, köztük Amerika Kapitány, Sólyomszem és a Fekete Özvegy is.

Éjjellátók segítenek mindent átlátni, bár a hotel jól ki van világítva, valamint természetesen mindenki adóvevőt kapott a fülébe, hogy tisztán hallhassa Chang ügynök utasításait. Amennyiben a fiatalok fegyvereket kértek, megkapták – természetesen ésszerű keretek között, így senki nem rohangálhat rakétavetővel. A speciális golyóálló mellény, a kábítópisztoly, a kisebb sebesülések ellátására szolgáló egészségügyi csomag és a mini-adatbázisként funkcionáló táblagépek szintén az alapfelszereléshez tartoznak.

Az FBI biztos fülest kapott, hogy a Megtorló ma itt, a hotelben fog lecsapni egy kelet-európai embercsempész-banda fejére, Joseph Petrenkóra. Castle mindig bűnözőket vesz célba, de közben több ízben szegi meg a törvényt, és nem ritkán ártatlan civileket is veszélyeztet.

Az aktája szerint Frank Castle a New York-i rendőrség egyik legkiválóbb tagja volt, aki azonban képtelen volt ölbe tett kézzel nézni a részlegénél elhatalmasodó korrupciót. Társai sorra fogadtak el kenőpénzt alvilági alakoktól, de Castle végül lebuktatta őket. Ezt azonban volt kollégái nem nézték jó szemmel, és bosszúból golyót eresztettek a feleségébe és gyerekeibe egy családi piknik során. Castle is megsebesült, de túlélte az esetet, ami azonban örökre megváltoztatta: ő lett a magányos igazságosztó, a Megtorló, aki véres hadjáratba kezdett a családja gyilkosai ellen. Végül túl messzire ment, és bebörtönözték, de a Megtorló még a börtönben is folytatta a bűnözők mészárlását. Az első adandó alkalommal sikerült megszöknie, és folytathatta véres hadjáratát.

Végül Castle végzett mindenkivel, akinek köze volt az ellene elkövetett rémtetthez, és a Megtorló így megkapta a bosszúját, a rendőrség pedig újból kézre keríthette. Ismét a börtönben Castle valóságos legendává nőtte ki magát, akinek az ügyét széltében-hosszában beszélték az emberek. Sajnos nem telt sok időbe, és a Megtorlón teljesen elhatalmasodott a gyász és a véres megtorlások okozta őrület, így egyre több és több bűnözőt akart eltenni láb alól. Újból kitört a börtönből, és folytatta egyszemélyes hadjáratát az alvilág ellen, amire persze hamarosan a média is felfigyelt. Ezzel a mutánsokkal és szuperemberekkel teli világban sokan még szimpatizálnak is vele, hiszen „átlagos” ember csupán, akiben még csak nem is lappang az X-gén – ehhez képest brutális precizitással bánik el bármilyen képességű ellenfelével, ha a helyzet úgy kívánja. Ma már senki nem követi el azt a hibát, hogy alábecsüli a Megtorló vérszomját és módszereit.

A fiatalok egyértelműen látták és látják most is, hogy még az ügynökök, az FBI-osok, de még maga Chang is feszeng kissé amiatt, hogy a hírhedt Megtorló a célpont. Még Sólyomszem sem érzi magát teljesen biztonságban, és többször hangot is adott annak, hogy nem pont Castle ellen kellene „tesztelni” az újoncokat, mert ez legalább akkora felelőtlenség, mint annak idején Amerika Kapitány, majd egyenesen a Vörös Koponya ellen használni a fiatal gyakornokokat.

Bárki bármikor megtekintheti a Megtorló aktáját és rövid ismertetőjét a kis táblagépén, amíg várakoznak…

Astoria Plaza hotel, Queens 0020

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 18 Május 2013, 21:04

//Előzmény: A Triskelion, Manhattan//

367. nap., Első bejegyzés:
"Kérlek bocsásd meg Lyron, hogy az elmúlt két napban egyetlen sort sem írtam, de a sokktól, mit a feladat okozott még mindig nem tértem magamhoz. Lehet, hogy börtönbe fognak csukni azért, mit leírni készülök, de szeretném, ha tudnál mindenről, mi velem történt. Egy titkos csoport, a Bosszú Angyalok, leginkább bérgyilkosnak tűntek a kormány s a korábbi, illetve a jelenlegi vezetők kezében. Háttérben, titokban kiiktatni személyeket, s megoldani az ügyeket. Nem voltam rá képes, s nem is akartam soha olyan lenni, mint ők. Én csak egy tudós vagyok, ki vissza szeretné kapni a férjét, semmi több! S nem részt venni a hatalmasok játszmájában, mihez semmi közöm sincs! Az egyetlen, mi nyugtatott s vigasztalt, hogy mesze voltunk a hoteltől, egy szemközti épületben s nem csak én voltam oly személy, kinek ez az első bevetése volt. Még a tőled s a bátyámtól kapott speciális ruhát is felvettem, legalább védjen meg, ha esetleg ránk lőnek s abból, amit a férfiról olvastam s hallottam azok alapján mindez megtörténhet. A férfi aktáját nem csatolom a bejegyzéshez, elég az, hogy sorozatgyilkos, még ha a maffiózókat öli, akkor is csak egy gyilkos. Már egy órája várakoztunk, én a sarokban gubbasztottam a földön ülve s a lábaimat átkarolva, ha tudtam s kellően távol kerültem Mr. Miller-től, akkor a hajammal is körbefontam magam, hogy még inkább biztonságban érezhessem magam. Ha nem tudtam, akkor csak úgy helyeztem el, hogy ne essek se én, sem pedig más ne essen el benne. fegyvereket nem kértem, nem tudtam még lőfegyvert sem használni, még csak fogni sem fogtam korábban ilyesmit a kezemben, így inkább csak elsősegélycsomagból kértem többet, hogyha szükséges lesz, majd amennyire tudom ellátom a csapattársaimat s végig a háttérben szándékozom maradni, ha Neptune megsegít, akkor talán még sikerülni is fog mindez s addig csak marad a csöndes várakozás."

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Május 2013, 21:36

//Előzmény: Triskelion, Manhattan//

Jon némileg bosszús volt, hogy ismét csak kispadra száműzték őt, amikor már kellően bizonyított eddig is, hogy bőven a frontvonal első sorába való, nem pedig a hátsóba az újoncok babusgatására. De ezt, ahogyan Lyesmith remekül mondta valakinek el kellett végeznie. Azt már teljesen megszokta, hogy ő irányítja a csapatot, ez elég régóta volt, amióta egyszer Caulfield-rel való közös akció után Danvers csak rá hagyta a többieket már. Az első ilyen küldetésén vesztette el Boon-t is, pont egy Bosszú Angyal feladaton. A feladatot teljesen felfogta és megértette, így az épületben várakozott a többiekkel. Az ellenfél, akárcsak másokat őt is nyugtalanította és mégis azok alapján, amit hallott némileg tiszteletet is érzett a férfi iránt, hogy ennyire jó lett emberként. Olyan szintet ért el Castle, amit Miller is kitűzött még évekkel korábban magának. Ő maga plusz fegyvereket nem kért, csak a saját két pisztolya, a rendes és kábító lövedékekkel, illetve az alkarján az órának tűnő energia-pajzsa. A speciális golyóállómellényre sem tartott igényt, mert a saját magának készítetett ruházat volt rajta. Baronnal egyet kellett értenie ez a feladat vészesen hasonlított nehézség ügyileg a régi Vörös Koponyás akcióra és noha hangosan nem mondta ki, de szíve szerint az újakat a saját biztonságuk miatt otthon hagyta volna. Most a szobában, ahol voltak, igyekezett az egyik ablakban elhelyezkedni és onnan szemmel tartani a szemközti épületet. Természetesen arra ügyelt, hogy ne legyen látható, azaz rejtett pozícióból tegye, mert a lebukást nem kockáztatta volna egyetlen pillanatra sem.

Remek, mit ne mondjak álmaim vágya volt, hogy össze legyek zárva egy rakat amatőrrel! Nesze nekünk, most mégis megkaptuk. Csak én kezdem röhejesnek érezni, hogy a legnagyobb ellenfeleink nem mutánsok, asgardiak, ufók, hanem egyszerű emberek? Lássuk először Kopi, jó ő csalt az apja révén, de akkor is, most pedig Megtorló. És még ez a nagyképű és okoskodó Chang is csak egy nagyrakás púp volt a hátamon. Bár ha rajtam múlik, akkor tényleg nagyon le fog égni a szereplésével és legalább a ronda képét sem kell tovább bámulni. Az, hogy ebben támogat-e valaki, vagy éppen nyakkitekerés terhe mellett közölték, hogy meg ne próbáljam, ezt úgyis csak Clint, vagy éppen Steve mondaná, de akkor sem érdekelt. Továbbra sem voltam az a szent, aki csak úgy ugrál, ahogyan fütyülnek, főleg, ha látványosan meg akarnak öletni, a szuicid hajlamom a sajátom, had döntsem el, hogy mikor akarom megöletni magam és kivel! Épület, unottan ásítottam, már úgyis este volt, annyival jobb dolgokat tudtam volna elképzelni estére Clinttel, mintsem egyedül az amatőr bagázzsal a kispadon ülni. Ahova már megint száműztek, mintha nem lettem volna a Különítmény teljes értékű tagja. A hátamon a tegezem és a alatta kardom, ha szükség lesz rá. Az övemen még a pisztolyom és a kezemben pedig a felajzott íjam. Részemről kezdhettünk volna már egy órája, de nem, egyelőre még várakozni. Ha ez így megy tovább, akkor megkeresem és Chang-ra lövök rá, csakhogy végre valami izgalom is legyen ezen a napon.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Szomb. 18 Május 2013, 22:35

Fény derült a Bosszú Angyalai programra, egy egyszerű SHIELD-től is különálló Black Ops, semmi több. Annák érdekesebb a csapat összetétele és működése, sok idő és energia lehetett egy ilyen csapatot összerakni valamint az akcióikat felügyelni és titkosítani. Remek, hogy ebben nekem is részem lehet, talán itt... khm, egyes képességeimnek jobban hasznát tudják majd venni, ha egyáltalán hasznát tudják venni. A mostani akció célpontja a Megtorló, egy igazságosztó, párszor átolvastam az aktáját, hogy minden apró részlettel tisztában legyek. A módszerei véresek de nagyon is hatékonyak. Pont ezt a verziót választottam én is, alapfelszerelésem a pisztolyom és könnyű, vékony vascső mellé kértem még két robbanó töltetes tárat. Már órák óta várakozunk de a célpont még mindig sehol. Az egyik ablak közelében a falnak támaszkodom, kifelé figyelek, néha a visszatükröződő arcomon merengek, különös ezzel a festéssel, mintha nem is én lennék.
~ Én nem aggódok, nincs miért, az akció veszélyes és nyilván a Megtorló is felkészült, lehet felkészültebb nálunk. De ezen nem tudunk változtatni, a "természetes" feszültség pedig csak hátráltat, nem lehet tőle hatékonyan dolgozni. Nincs más dolgunk csak várni, ami pedig unalmas. Nem is értem a többieket.
Ezt teszem, várok és unatkozok.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 19 Május 2013, 00:44

Lassan pörög a szemem előtt a tuningolt revolver, ahogy az unalomig ismételt filmes pörgető mozdulatot tartom fent. Töltetlen pisztoly, illetve hol töltetlen hol nem, néha megállok újra tölteni, majd ismét kiüríteni egy mozdulattal. Rettentő érdekes cselekvés sor, de a mai edzésen már túl vagyok.
Nem így képzeltem az első küldetésemet. Bár sosem ilyen egyszerű, még egyiket se kellett végig ülnünk. De nem is volt még egyik se ennyire bebiztosítva...
Rég voltam már kint élesben és több év készülés után most valahogy hiányzik. A régi idők valahogy olyan könnyednek tűnnek, mintha csak fantáziálás lenne az egész. Most minden más, látom a két egykori társam az akciót figyelni. Már mind a kettejüknél éles fegyver vár az elsütésre és mind a ketten jelmezekben... Belőlük néztem volna ki utoljára a régi csapatból.
Rádión hallgatjuk amikor egy hasonszőrűnek nekiugrik a cég egy egész csapattal. ~Többet kéne várjak egy hatalmas mészárlásnál?~
Talán el kéne terelnem a figyelmemet, Stephre nézek és elgondolkozom egy pillanatra.
- Tűzvirág! - Suttogom felé, hátha ide figyel. Ha így tesz intek, hogy jöjjön közelebb. Valamiért nem hiszem, hogy most fog kitörni a balhé vagy, hogy lenne akármi jelentősége annak, hogy mit csinálunk. A jelmezem és csak félig meddig van rajtam, maszk és kabát nélkül, feltűrt ujjú felsőben és a mellény is mellém van fektetve.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Morsus Szer. 22 Május 2013, 18:54

John zavartan sétál még mindig picit lemaradva.
- Csak engem zavar az idegen zöld ember fénylő vértben, akit a bázison hagytunk?
Kérdi a férfi picit zavartana többiektől és mutat a háta mögé mintha még ott lenne a triskelion. Mivel ő az egyetlen igazán új így zavartan elhallgat. Megnézi Megtorló adatait és értetlenül felnéz.
- Szóval... egy embert keresünk pisztollyal... és az ufó? Nem ezért van rendőrség? Tudom, hogy nem effektívek, de ez egy pasi koponyás pólóban! Ott meg volt egy idegen lény! Miért shield probléma egy pasi pisztolyokkal? Texas felét elkaphatnánk. Mintha rakétákkal vadásznánk egy egérre, nem?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 01 Jún. 2013, 17:19

Részlet a Megtorló naplójából:

Astoria Plaza hotel, Queens 0151

Astoria Plaza hotel, Queens 00120

22:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Eseménytelenül telnek a percek.

A két ügynök – az egyikük fehér bőrű, a másik a bőrszíne alapján talán mexikói származású lehet – látványosan unatkozik. A fehér férfi egy kis fémdobozt vesz elő, kinyitja, majd komótosan kipakol belőle némi kenyeret, margarint, sonkát, sajtot… és elkezd szendvicset készíteni magának.

Szendvicskészítés közben felfigyel Johnra, helyeslően bólogat, majd a másik ügynökre pillant.

– Hallod? A srácnak igaza van. Én is ezt mondom neked! Idegen lények, brutális mutánsok, gondolatolvasók, istenek, Hulkok… meg persze az Őrök! Miért nem velük végeztetik ezt a melót? Thor úgy elintézné ezt a Castle-t, hogy még csak meg sem izzadna közben!

A mexikói ügynök azonban csak megrázza a fejét.

– Nem érted, Dave, és… Redbow, igaz? John Redbow? Már elnézést, de ő is még csak újonc. Ez egy titkos akció.

– Aha… Kiürítettek egy teljes lakóházat. Baromi titkos.

– Megvolt a megfelelő fedősztorijuk! Nézd, Castle túl sok civil szemében igazi hős, aki egymagában elvégzi a hatóságok munkáját. Ha nyilvánosan iktatnánk ki, valódi mártírt csinálnánk belőle, és valószínűleg még többen átállnának az anarchisták mellé! El tudod képzelni, hogy Thor csendben, feltűnésmentesen kapjon el bárkit is? Vagy a showmester Stark? Esetleg a gigantikus Őrök? Nem, egy ilyen akcióra pont egy ilyen titkos osztag a legmegfelelőbb.

– Na jó, ez igaz…

– Meg aztán Castle híres arról, hogy kiszimatolja, ha várnak rá. Biztos nem bukkanna fel, ha asgardiak vagy Őrök állnának itt lesben. Csak azt sajnálom, hogy dr. Storm nem ért rá. Egy láthatatlan csapattag most igen hatékony lehetne.

– Oké, feladom, igazad van! Jó, akkor koncentráljunk, hogy jól süljön el ez a buli.

– Az nem ártana… Talán ez a S.H.I.E.L.D. utolsó esélye, hogy bizonyítson a Fehér Háznak.

– Heh, ja… Már nagyon érdekel ez a „Megtorló” fazon! Állítólag párszor a Fenegyerekkel és Pókemberrel is összeakasztotta a bajszát, de Pókember persze mindig lekapcsolta. Ő a legkirályabb, nem? Ha őt megnyerhetnénk a S.H.I.E.L.D.-nek, egyből megugrana a népszerűségünk, hidd csak el! Még a Póknő is jöhetne. Nem? … Hm? Hallasz, Reyes? Reyes?

A mexikói származású ügynök, Reyes hirtelen holtsápadt lesz – körülbelül épp akkor, amikor mindenkin megmagyarázhatatlan borzongás fut át. Reyes egy keresztet szorongat a kezében, és azt nézi.

– Megfordult…

– Reyes? Neked meg mi bajod?

– A kereszt a nyakamban! Megfordult! Fejjel lefelé állt, és éreztem, ahogy megfordul!

– Na és?

– Nem érted? Meg se mozdultam! Magától állt fejre!

– Jaj, ne kezdd megint ezt a vallásos maszlagot…

Reyes hirtelen odanyúl társa félig kész szendvicséhez, és a padlóra ejti, mire Dave dühösen felhorkant.

– Hé!

– Nézd! Nézzétek! Amikor a közelben van, minden rosszul végződik! A kenyér a vajas felére esik, mint most is! A… A gyerekek beverik magukat az asztalokba, és… és emberek sérülnek meg!

– Kérlek, nem akarjuk ezt a marhaságot hallgatni, úgyhogy légy szíves, fejezd be!

– Néha emberi alakot ölt, és megkínozza az elátkozottakat itt, a Földön, mielőtt magával vinné őket… Ahonnan én jövök, ott csak úgy hívjuk ezt: találkozás az ördöggel.

Reyes láthatóan komolyan gondolja, amit mond, és minden ízében remegni kezd… amikor a hotel előtt megáll egy nagy, fekete autó, és egy sofőr száll ki belőle. Hirtelen Chang hangja szólal meg az adóvevőkben.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Minden egység figyelem, minden egység figyelem! Castle célpontja, Joseph Petrenko most hagyja el a szállodát! Iderendelte a sofőrjét és a kocsiját! Ha valamikor, Castle most fog lecsapni!

És valóban: pár pillanat múlva a maffiavezér Petrenko testőrei kíséretében kilép a hotelből, hogy beszálljon az autójába…


Astoria Plaza hotel, Queens 0035

Astoria Plaza hotel, Queens 00013

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 01 Jún. 2013, 17:42

367. nap., Második bejegyzés:
”Egyet kellett értenem Mr. Redbow-al, sokkal jobban örültem volna annak, ha a rendőrség lett volna az, aki a kezébe veszi az ügyet, de sajnos nem így történt. Jobb híján, míg az egész tartott s nem szóltam senkihez a két ügynök beszélgetését hallgattam. Ők legalább láthatóan jól érezték magukat, mikor nekiláttak szendvicseket készíteni. Nem gondoltam, hogy a parancsnok boldog lett volna, ha mindezt megtudja s meglátja. De nem szóltam semmit sem. Egészen addig békés volt minden, mígnem valamitől megborzongtam. Először csupán az idegességre fogtam mindezt, de a két ügynök is szóvá tette, hogy ők is érezték. Felpillantottam a földről feléjük, főleg mikor az egyik szinte pánikolni kezdett. Nem tudtam, hogy mit szeretne magyarázni a szendvics leejtésével s azzal, hogy miként esik le, de hamarosan kiderült. Mélyen vallásos volt s az ördögtől félt.
- Neptun segíts – sóhajtottam fel halkan.
Nem igazán mélyedtem el soha sem a keresztény mitológiában, sem teológiában, de mindazok után, hogy a skandináv istenek köztünk járnak elképzelhetőnek tartottam, hogy minden más istenség, vagy ilyen erővel felruházott személy, kit annak tartanak hasonlóan létezhet.
- Mi célja lenne ezen a világon Reyes ügynök? – kérdeztem az ügynököt. – Később nem lenne ideje ugyanerre?
Engem érdekelt a válasza, már csak azért is, mert addig is elvonja a figyelmemet arról, hogy miért is vagyunk itt valójában. Ms. Chang hangjára összerezzentem a földön ülve. Nagyon, nagyon reméltem, hogy ránk nem lesz szükség a későbbiekben.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Jún. 2013, 18:13

Leginkább Redbow és a reakciója miatt nem akarta az újoncokat elhozni erre a feladatra és nem értette továbbra sem, hogy Chang miért ragaszkodott mindehhez. Ő mindig a másik épületet figyelte, le sem vette a szemét róla. Egy ideig még hátrafelé sem, csak hallgatta a két velük levő ügynök szavait.
- A kree hosszú évek óta a SHIELD alkalmazásában van, megbízható teljesen – mondta az indián szavaira.
És igen, az efféle dolgok miatt volt titokban tartva a kiléte, mert elsőre valóban megdöbbentő volt, de egy küldetés alatt nem ezzel kellett volna foglalkozni.
- Hé! – nézett hátra, amikor a két ügynök nekilátott szendvicseket gyártani. – Küldetésen vannak uraim, nem pedig egy partin! Egyék el a szendvicseket, most!
Ebben a pillanatban különös borzongást érzett meg, amit nem igen tudott hova tenni jelenleg, még nem érzett soha sem ehhez hasonlót. De az egész ahogyan jött, úgy is múlt el pillanatok alatt. Csak Reyes volt az, aki még mindig ki volt akadva az egésztől. Az utóbbi években igazából annyi furcsa mágikus és hasonló dolog történt velük, hogy ez akár semmiség is lehetett volna és csak a helyzet teszi, de egy ilyen fontos alkalomkor mindenképp gyanús. Ahogyan megjött a parancs, úgy érezte, hogy a legjobb az lenne, ha szólna mégis ez ügyben.
- Asszonyom, itt Black Jack – használta a katonai megnevezését. – Legyenek fokozott figyelemmel az akció alatt, lehet, hogy történni fog valami, amire nem számítottunk. Furcsát éreztek idefent többen és Reyes ügynök ettől kiborult.
A nő válaszára várt, de közben a lenti dolgokat is figyelte, hogy mikor kell majd beavatkozniuk.


Unottan, hangosan ásítottam egyet az indián szavaira, már most untam ezt az egészet és a rakás amatőrt. Tobi hangjára néztem fel és láttam, hogy int felém. Megráztam a fejemet, most komolyan ez azt akarja, hogy én másszak el odáig? Ha akar valamit, akkor majd idejön, én nem fogom az energiámat pazarolni rá.
~ Gyere ide te ~ üzentem neki telepatikusan. ~ Remélem nem várod el tőlem, hogy elmásszam a szoba másik végéig. ~
Legalább a telepátiám működött, éljenek a másodlagos mutációk, amiket még nem képes blokkolni Miller. Remélhetőleg soha nem is lesz, bár akkor legalább attól nem kell tartanom, hogy elvesztem a kontrollt a képességem felett és mindenkit meghallok. A két beszélő ügynökre néztem, ezek komolyan gondolták azt a szendvicspartit, amit csaptak? A borzongásra kaptam fel a fejem újra és néztem körbe a helységben, miközben az íjam idegére egy nyílvesszőt helyeztem. Nem láttam semmit, de a keresztény ügynök már halálra is rémült. A legjobb tudomásom szerint nem volt senkinek sem telekinetikája a helységben, hogy szórakozhasson egyet, de még akkor is megannyi oka lehetett ennek, és nem csak a természetfeletti. Most komolyan, utálom a babonás embereket, vagyis őket is. Minden embert.
- Ha ez megrémiszt, az nem, hogy két istennel vagy egy helységben, akik a vallásod szerint nem is létezhetnének? – kérdeztem csípőre tett kézzel Reyes-t.
Találkozni az ördöggel, persze. Nem lehet rosszabb Hela-nál, annál a nőnél semmi sem lehetett. És végre valahára Chang hangja a rádióban. Már tényleg kezdtem elaludni az egésztől. Egy sokkoló nyílvesszőt vettem elő a másik helyett, ha szükségük lesz beavatkozásunkra, akkor ez lehet majd a legjobb és reméltem, hogy lesz. Mert kitekerem annak a nőnek a nyakát, ha potyára ücsörögtünk itt órákig.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Szomb. 01 Jún. 2013, 19:18

Redbow szavai érdekesek, szerintem nem tudja hol van, mi a feladat és ki a célpont. A háttérben a két ügynök hangoskodására nem billent ki szokásos hangulatomból, hallgatom amit mondanak, de igazából nem veszem figyelembe. A borzongás zökkent ki, lassan megfordulok és a parádézó ügynökökre tekintek, nem értem a viselkedésüket. Nem akarok velük sokat foglalkozni, de mégis meg kell tennem, lassan előveszem a pisztolyom betöltöm, élesítem és közben végig Reyes szemébe nézek, közben vigyorgok. Legszívesebben lelőném, csak a többiek reakciója miatt, de nem tehetem meg, így csak visszafordulok és ekkor hallom a parancsnok hangját a kommunikátorból.
~ Remek, végre akció, már csak az a kérdés, hogy az autó felrobban és úgy lesz vége vagy egy ház tetejéről lövi le. Nagyon óvatlan ha közelről akar végezni vele, nekünk mégis az lenne a jó. Vicces.
Figyelem a területet, próbálom végigpásztázni az összes pontot, ahonnan a Megtorló támadhat, hátha valahol vörösre vált a célkereszt a HUD-n.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Morsus Pént. 07 Jún. 2013, 20:34

Redbow picit megszeppen, hogy Miller szóval illeti, de aztán nyel egyet és válaszol:
- Én nem ellene beszéltem uram, csak zavar, hogy ennyire fontosnak tartunk egy renegát katonát.
Mondja és meglepődik a saját szavain. Akaratlanul is kihúzza magát és csak később veszi észre a páros viselkedését. Értetlenül néz majd kijön a célszemély. Inkább ara figyel. A pasi nagy darab,d e csak egy ember. Persze remélhetőleg ez előcsalja Megtorlót. persze a fickó veszedelmes, de Redbow még mindig úgy gondolja, hogy egy jól képzett shield ügynök bekötött szemmel is leverné.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 08 Jún. 2013, 20:40

Részlet a Megtorló naplójából:

Astoria Plaza hotel, Queens Navtel12

Astoria Plaza hotel, Queens 00120

22:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Reyes csak megcsóválja a fejét, majd Melissára pillant.

– Dr. McKenzie, igaz? Köszönöm, hogy legalább Ön nem néz őrültnek… Mélyen vallásos ember vagyok, és most, hogy idegenek és istenek járnak közöttünk, még inkább megerősödött a hitem. És ezért néznek bolondnak? Ugyan… Eddigi életemben háromszor kaptam egyértelmű jelet, hogy vész közeleg… Először a Felszabadítók csapása előtt, aztán az Ezüst Utazók érkezését megelőzően, végül Loki és serege Central Park-i ostroma előtt… Mindig komoly tragédiák történtek, érti? Mert… az Ördög mindent figyel. Amikor életek vesznek oda, ő feljön közénk, hogy minél közelebbről figyelhesse a káoszt és a pusztítást, melyet annyira szeret. Nekem… Gyerekkoromban az anyám sokszor elmesélte azt a történetet, melyben az Ördög eljött a Földre. Azt mondta, hogy az Ördög emberi alakot vett fel, hogy megbüntethesse az elátkozottakat itt, a Földön, mielőtt elvenné a lelküket. Egybe gyűjtötte a kiválasztottakat, és úgy kínozta őket, hogy ő is köztük volt. Eljátszotta, hogy ő is közülük való. Tényleg őrült lennék, dr. McKenzie?

Ezután Stephanie-ra néz.

– Most, hogy mondja, Lyesmith ügynök, igen… még ezt is szoknom kell, de Önökben maradéktalanul megbízom. Azt pedig megtanultam és elfogadtam az elmúlt hónapok és évek során, hogy több vallás is igaz lehet, és megférhetnek egymás mellett.

Dave, a másik ügynök dühösen int Reyesnek, Stephanie-nak és Melissának.

– A fenébe is, már zajlik az akció! Elég legyen!

Úgy tesz, mintha ő lenne a legelhivatottabb katona, aki pár perce még nem szendvicset készített volna magának Jonathan felszólítása ellenére is.

Közben Chang is válaszol az adóvevőkön át.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Vettem, Miller, de Reyes ügynök gyakran „kiborul”, a maga szavaival élve. Ha van valami konkrét, amire figyelnünk kéne, úgy ossza meg velem, de ne fárasszon rejtvényekkel, ha egy mód van rá.

Eközben odakint Petrenko beszállni készül a limuzinjába… de ekkor váratlan dolog történik. A sofőr, aki ajtót nyitott neki, hirtelen előránt egy pisztolyt, és a maffiafőnök fejéhez nyomja a csövét.

Astoria Plaza hotel, Queens 0157

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Ott van! Castle a sofőr ruhájában férkőzött közel! Minden egységnek riadó! Miller, maguk csak figyelnek!

Mielőtt azonban bárki reagálhatna, Petrenko hihetetlen sebességgel fordul meg, majd leüti a Megtorlót. Castle-nek esélye sincs védekezni.

Astoria Plaza hotel, Queens 0217

Petrenko durván és kíméletlenül helyben hagyja a Megtorlót, és hamarosan kiderül, mi erre a magyarázat: miután Castle a földre kerül, a „maffiafőnök” leveszi a gumimaszkját, és alatta Amerika Kapitány arca jelenik meg.

Astoria Plaza hotel, Queens 0311

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Heh. A Megtorló kiiktatva, ismétlem, a Megtorló kiiktatva. Áldozatok száma a mi részünkről: nulla. És csupán egyetlen ügynökömet kellett bevetnem. Remélem, az FBI emberei nem felejtik ezt megemlíteni a jelentésükben. Ha a S.H.I.E.L.D. megszűnik, a Bosszú Angyalai független akciócsoportként továbbra is működőképes lehet. Rendben, biztosítsák Castle-t, és küldjék a takarítóegységeket. Miller, maguk is jöjjenek.

Dave elismerően bólint, és Reyesre pillant.

– Hah! Ennyit a félelmetes ördögről, haver! Ennél simább bevetésem nagyon rég nem volt! Na, nyomuljunk kifelé. Csak maguk után, Miller ügynök.

Reyes azonban még mindig aggódik…

Odakintről szokatlanul forró szél fúj, amely valahogy mégis megborzongat mindenkit.

Az adóvevők recsegni kezdenek, mintha valami interferencia zavarná őket.

De az akció sikeresen lezárult. Ezúttal egy fiatal ügynöknek sem akadt dolga. Könnyű bevetés volt.

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 09 Jún. 2013, 10:27

367. nap., Harmadik bejegyzés:
”Bólintottam Reyes ügynöknek, mikor a nevemre kérdezett rá. Úgy tűnt, hogy rajtam kívül senki sem igen hitt neki s még nekem is nehéznek bizonyult. Nem voltam pszichiáter, sem pszichológus, hogy tudtam volna mit kellene neki felelnem a kérdésre. Ha nemet mondok, lehet, hogy túlságosan nagy megerősítésnek veszi, de ha igent, akkor ki tudja, hogy mi történt volna.
- Nem hiszem Reyes ügynök, még akkor sem, ha én teljesen másban hiszek – feleltem.
Másban igen, az én hitvilágom szerint is a túlvilág két részből áll, Tartarosz volt ez, ami lényegében tényleg a pokol, és az Elíziumi mezők. Hiszen Neptun görög isten volt, s így Hádész volt az alvilág istene, kit tiszteltem. A másik ügynök szavaira elpirulva sütöttem le a szemem s pillantottam a földre, mi előttem volt. Csak felkaptam a fejem, mikor jött az üzenet, hogy már megy az akció. S alig egy perc sem kellett s jött a következő hír, miszerint vége is volt az egésznek. A bejövő huzattól megborzongtam s lassan nekiláttam felállni a helyemről. A rádió zörgésére nem is figyeltem fel akkor különösebben, valószínűleg valami elrepült felettünk, vagy valakinél a vonal másik végén valami belezavart s ezért recsegett csak. Nem tagadtam, hogy örültem, hogy ilyen egyszerűen vége lett az egésznek s nem kellett semmit sem tennünk. Mikor elindulhattunk lefelé, igaz nem elől, de az elsők között igyekeztem kijutni az épületből az utcára s elfelejteni ezt az egészet, mi most itt este volt. noha semmi sem történt még mindig remegtem s rosszullét kerülgetett pusztán annak a gondolatától is, hogy mi történhetett volna itt. Mi szerencsére végül mégsem történt meg.„

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Jún. 2013, 11:07

Miller arra kísérletet sem tett már, hogy Lyesmith-t próbálja rendszabályozni, ahhoz tudta, hogy ő kevés és úgysem lenne hatásos.
- Értettem asszonyom, de máskor, ha kérhetem az alám beosztott ügynökökről szeretnék mindent tudni mielőtt élesben derülnek ki olyan dolgok, amik mindenki életét veszélyeztethetik.
A hangjában azért érezhető volt némi neheztelés, hogy nem kapott meg minden információt, pedig azok nélkül kimenni sem lehetett terepre. A nőt ismerve inkább nem tette szóvá, hogy a férfi megérzése volt ami ezt sugallta. Chang nem értékelte volna szerinte, és Reyes-t nem ismerte annyira Jon, hogy tudja-e, hogy hihet-e neki, vagy sem, a saját embereit viszont igen, de ők nem mondtak semmit. Redbow szavaira pillantott hátra.
- A víziókhoz van köze és rajta kívül senki sem tud kimenni az űrbe, és ott tudakozódni arról, hogy mi készül arrafelé – mondta a kree-s ügyre.
Intett a társainak, hogy álljanak készen, kibiztosította a fegyverét, hátha szükség lesz a gyors beavatkozáshoz. Ám mielőtt az egész elkezdődött volna, olyan hamar véget is ért, Rogers volt ott és intézte el az egészet.
- Igenis! – válaszolta a rádióba, majd a többiekre nézett. – Indulás, itt végeztünk mára!
Amint a többiek elindulnak megy ő is, bár egy pillanatra ismét megborzongott a levegőtől, és még a rádiója is szórakozni kezdett, még jó, hogy csak ekkor és nem amikor tényleg szükség lett volna rá.


- Most komolyan, maga még az előbb szendvicseket gyártott – néztem megvetően az ügynökre. – Ne most akarja a nagymenő ügynököt játszani, aki mindent parancs szerint csinál.
Már csak azt az egyetlen egy dolgot nem értettem, hogy ezeket miért is sózták a nyakunkba. Csak a türelmünket tesztelni? Mert akkor „tisztelettel” jelentem annak a libának, Changnak, hogy elküldheti őket, mert már most nem bírom egyiket sem elviselni! Felnevettem Reyes szavaira, több vallás is megfér egymás mellett, az évezred vicce.
- Határozottan állíthatom, hogy nem férek meg más mellett – mondtam Reyes-nek.
Nem mozdultam az ablaktól és a lenti eseményeket figyeltem, célba vettem a célpontot és az íjam idegét hátrahúztam rajta a nyílvesszővel. Már csak el kellett volna engednem és máris belerepül a célpontba. Amikor a maffiafőnök leütötte. Csalódottan csettintettem egyet a nyelvemmel, főleg, amikor megláttam, hogy az ipse leveszi a maszkot. Rogers. Ennyi volt az egész, elrontották a szórakozásomat is! Az átokba is! Leengedtem az íjat és a vesszőt visszatettem a tegezbe, amikor megjött Chang üzenete, hogy vége az egésznek.
- Pedig reméltem, hogy lesz valami izgalom – morogtam. – Ennyire egy unalmas estét…
Elindultam kifelé, a rádiómat a sercegésnél nemes egyszerűséggel kikapcsoltam és a borzongással sem töltöttem néhány pillanatnál többet. Ki az épületből és irány haza ezek szerint. Chang meg sajnos elkönyvelhet egy jó pontot magának Danverssel szemben…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Vas. 09 Jún. 2013, 13:40

Továbbra is teljes nyugalommal figyelem az eseményeket, hirtelen megjelenik megtorló, egész végig ő volt a sofőr, okos, jó ötlet, meg is jegyzem, reflexből a fegyveremhez nyúlok, csak megfogom de addigra már vége is, a maffiafőnök megfordul és leüti Megtorlót, majd jön a fordulat, Amerika Kapitány volt egész végig maszkban. Enyhén mosolygok egy kicsit ezen az egészen, majd hallgatom a többieket, az akciónak vége, minden terv szerint ment. Az első Bosszú Angyal küldetés sikerrel zárult.
~ Nem jó, túl egyszerű volt, persze logikus hiszen megvoltak a megfelelő előzmények, mégis olyan érzés, mintha csapdába rohannánk. Vicces. Kezdek paranoiás lenne, remek.
Parancsra én is indulok ki a többiek után. A borzongás után alaposan körbenézek az előbbi rossz érzésem nem múlik, hoho, egész kellemes. Utána megpróbálom helyrehozni a rádióm vagy legalább megvizsgálni mi a baja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 15 Jún. 2013, 11:50

22:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Chang azonnal válaszol Jonathannek, bár az interferencia miatt elég nehezen hallani a hangját.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Nocsak, Miller? Csak nem kioktat? … Heh, örülök, hogy nem vesztette el a tökeit a töketlen Danvers alatt. Értettem.

Talán most először az akció alatt hallható némi tisztelet a Fekete Özvegy hangjában.

A két ügynök a fiatalok után lép ki az épületből, majd a kis társaság együtt érkezik meg a hotel elé. Ekkor már Sólyomszem is ott van (egy üzletember álcájában), valamint jó pár FBI- és S.H.I.E.L.D.-ügynök, akik mind fegyvert fognak a járdán vért köpő Megtorlóra. Még így is… mintha pár ügynöknek remegne a kezében a fegyver, ahogy Castle-re tartják azt.

A Dave nevű ügynök Stephanie-ra pillant.

– Játszom a „nagymenőt”, mi? Én komoly munkát végzek, nap mint nap, és közben nem támogat Amerika Kapitány, Sólyomszem és Vasember, ha gáz van. De vele… még én se kezdenék ki egymagamban. Talán maga, Lyesmith ügynök, igen?

Sólyomszem ekkor lép mögéjük, és meglehetősen szorosan fogja meg Dave vállát, mire a férfi hangja elcsuklik.

Astoria Plaza hotel, Queens 0318 – Csak nincs valami probléma? Dave? Steph? Ugye nem fogunk hajba kapni egymással egy éles akció közepén… vagy inkább végén?

Már Chang is érkezik a hotelből, és a Kapitány azonnal felé fordul.

Astoria Plaza hotel, Queens Cap10 – Asszonyom! A célpont harcképtelen, de… meg kell jegyeznem, a hírneve ellenére túl könnyen kiütöttem.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Nyilván, hiszen nem számított ránk. És… mit művel ez? Sír?

Valóban… A Megtorlóra pillantva mindenki láthatja, hogy a félelmetes igazságosztó a könnyeivel küszködik.

Astoria Plaza hotel, Queens Castle10 – Most… Most már hazamehetek?

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – … Mi a fenéről beszél, Castle? Miféle beteg játék ez?

Astoria Plaza hotel, Queens Castle10 – Azt… Azt mondta, csak el kell játszanom őt, és utána elengedi a családomat… Megígérte…

Chang és a Kapitány egymásra néznek, majd Steve hirtelen a Megtorló fejéhez nyúl… és lehúz róla egy ugyanolyan, tökéletesen élethű gumimaszkot, mint amilyet az imént a Kapitány viselt. És amilyet csak a kormányügynökségek legkomolyabb bevetésein használnak.

A maszk mögött egy meggyötört, ismeretlen férfi néz vissza könnyes szemmel a társaságra.

Astoria Plaza hotel, Queens Man10 – Kérem, ne… ne…

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – NEM!!! Ez nem igaz… ez… valaki leadta neki a drótot! Tégla van közöttünk! Az a rohadék a saját taktikánkat vetette be ellenünk! SENKI nem hagyja el a helyszínt, amíg mindenkit át nem világítottunk! Ez vonatkozik az FBI embereire is, és--

Ekkor Dave félbeszakítja az Özvegyet.

– Asszonyom! Reyesnek… azt hiszem, valamiféle rohama van!

Tetőzve a bajt, Reyes ügynök valóban különösen kezd viselkedni… Az egész teste remeg, a szeme befordul, a szája habzik, és közben embertelenül mély hangon és spanyol nyelven motyog maga elé.

– Sean de espíritu sobrio, estén alerta. Su adversario, el diablo, anda al acecho como león rugiente, buscando a quien devorar.

A fiatalok egyre erősebb borzongást éreznek minden csontjukban, és a fejükben mintha egy mély hangot hallanának, de még nem tudják kivenni, mit mond…

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 16 Jún. 2013, 08:06

367. nap., Negyedik bejegyzés:
”Mikor már úgy tűnt végre, hogy vége van az egésznek s lent voltunk derült ki, hogy közel sincs így. Túlságosan könnyűnek tűnt az elfogás s ezt többen szóvá is tették. Mígnem végül a célpont sírni is kezdett. Itt már számomra is teljesen egyértelmű volt, hogy valami nincs rendben s mint kiderült ugyanazt a trükköt játszotta el, mint a mieink. S ettől kezdve már a helyszínt sem hagyhattuk el, legalább is Ms. Chang ezt parancsolta, de ebben a pillanatban kezdtem furcsán érezni magam. Meleg volt s ruháim ellenére ismét megborzongtam. Ez nem az a félelem volt, mit eddig is éreztem, ez valami más s ettől kezdtem igazán aggódni s félni. Riadt tekintettel kaptam a fejem Reyes ügynök felé, ki valamit beszélt, megállás nélkül. Ha senki sem akadályozott meg közelebb léptem hozzá s megnéztem a pulzusát s szemeit is, a pupilláit, hogy rájöjjek mi lehet a baja, révén én voltam itt kint egyedül szerintem, kinek bármiféle tudományos, orvostudományhoz köthető jártassága volt. S még történt valami, mi számomra még inkább rémisztővé tette az egészet. A fejemhez kaptam kezeimmel a halántékaim felé, mikor a mély hangot meg hallottam elmém mélyén. Rémülten néztem a vezetőnkre s a Különítmény tagjaira.
 - Önök is hallják? – kérdeztem remegő hangon. – Van itt a közelben másik telepata is?„


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 16 Jún. 2013, 08:32

Talán néhány pillanatig még aggódott is, hogy most fogja elhordani Chang mindennek, amiért szóvá tette a csapata érdekében azt, ami elvárható lett volna, de pontosan az ellentéte történt meg mindannak, amit várt. Fel sem merült igazán benne, hogy tisztelet hangját fogja hallani a nőtől, de mégis ez történt. Főleg, hogy csak a munkáját végzi, azt, amire kiképezték, semmi többet. Ahogyan leértek ő maga is Castle és a többiek irányába haladt, ahol ők voltak. Végignézett a földön levő alakon, de már elég sok ilyesmit látott, hogy egyetértsen Rogerssel, hogy nem volt valami rendben itt, mármint, ami Castle-t illette. Ő maga is kiszúrta azt, hogy sírt az alak. és ki is derült, hogy miért.
 - Asszonyom, hol van az igazi célpont? – kérdezte. – Úgy vélem, hogy Castle ott van, ahol Petrenko most.
Akkor viszont nem lett volna célszerű az, hogy itt maradjanak, vagy legalább is egy csapat megbízható személyt át kellett volna oda küldeni. Megborzongott, amikor Reyes rosszul lett és a mély hangot ő maga is hallotta a fejében, akárcsak a doktornő. Azonnal körbenézett a helyen, végül a tekintete az egyik csapattársukon állapodott meg.
 - Lyesmith! – nézett rá az unokatestvérére. – Most már elég a szórakozásból!

 
Most komolyan, az csak egy ember volt, egy ember! A támogatásról pedig inkább szó se essék, főleg, amikor mi mentettük meg őket nyolc hónapja, meg előtte is volt rá példa, meg előtte is és az előtt… aztán ott voltak, amikor kvázi mi mindent megoldottunk előre és ők jöttek babérokat learatni.
 - Nem mondanám olyan nagy támogatásnak – mosolyodtam el.
Látom nem volt az öngyilkos hajlamom olyan közismert, mert akkor fel sem tette volna a kérdést, hogy egyedül megpróbálnám-e. én, aki még a halálba is belekötött és kiidegelte, nem is beszélve másokról. Clint-re mosolyogtam a kérdése után, majd Dave-re néztem újra.
 - Ami azt illeti de, minden gond nélkül megpróbálnám – feleltem. – Én soha sem esem senki torkának, csak az emberek szeretnek így reagálni arra, amit mondok nekik.
Tettem még hozzá Clintnek, jó nem volt teljesen igaz, de ő meg úgyis ismert. Castle felé fordultam, akiről közben kiderült, hogy mégsem Castle. Talán mégis lesz valami izgalom ma estére. Felsóhajtottam, amikor Reyes rosszul lett, azt hiszem, hogy kezdődött. Összeráncoltam a homlokomat, amikor a hangot meghallottam a fejemben.
 - Hé! Nekem még telepatikusan sincs ilyen mély hangom – mondtam. – Szóval ne nézz rám, közöm sincs hozzá!
Lecsuktam a szemem és első körben megpróbáltam a hangot kizárni a fejemből felhúzva a telepatikus védelmemet, ha sikerült, ha nem, próbálom a közelben levő telepatát megtalálni, aki ezt okozhatta.
 

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Vas. 16 Jún. 2013, 14:09

Kiérünk az épületből, az akciónak már vége és mindenki elégedett az eredménnyel. Aztán hirtelen Megtorló sírni kezd, ekkor én behunyom a szemem, hallom ahogy kiderül, átvágtak minket, nem is akárhogy.
~ Ez tetszik, ez a renegát egyedi módszereket használ, nem a szokásos trükköket veti be, hanem visz beléjük egy csavart. Profi. De most én persze a másik oldalon vagyok.

Meg se rezzenek, nem nézek körbe, se a hamis célpontra, se a többiekre. Persze ez gyanússá tehet, de nincs rejtegetni valóm, csak megőrzöm a hidegvérem, attól, hogy most lereagálom a dolgokat, semmi nem fog változni, felesleges lenne. Végül elvigyorodom és úgy nézek a földön fekvő férfire, szememben csillog a felismerés, megvan. Mielőtt szólhatnék Reyes ügynök rohamot kap és mindenki rá figyel, ismét a borzongás. Gyorsan végigpásztázom a terepet és gyanús jelek, személyek után kutatok. Ez nem véletlen egybeesés, ez valami más, főleg mikor a mély hangot meghallom a fejemben, és nem Lyesmith az. Na, erre vártam órákon át.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 19 Jún. 2013, 00:55

A férfi aktája után nem is annyira meglepő a fordulat, nem is idegeskedek rajta sokat. Csak Chang arcát fürkészem miközben lezajlik ez a kis interakció. Nagyon ügyesen elvert egy csomó állami pénzt és készenlétbe állította az ország legprofibb hőseit, hogy felültessék őket és megverhessenek közben egy szegény hülyét.
A borzongató érzés újabb hullámát, mint egy hidegrázást próbálom lerázni mikor észreveszem a keresztes srác állapotát és rögtön utána a hang. Kicsit túl sokat adnak neki az emberek. Én inkább csak gyorsan odalépek és kényelmesen rántom a föld felé az ügynököt, hogy leültethessem. Nem figyelek a hangra, nem aggódok a roham külső forrása miatt. ~Ha mindenki elveszti az eszét a káoszban akkor ki marad talpon? Lehet csak Reyes ügynök is képességet kapott... Kicsi az esély, de miért ne...~
- Valaki fordítana? - Próbálok hatni a multiliguális túlképzett bandára, hogy nyerjen valami értelmet is ez a kis mellékszál a megtorló ellen indított hajtóvadászaton.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Morsus Pént. 21 Jún. 2013, 21:40

Redbow csak nézi az egész eseményt.
~ Szóval egy scoby-doo epizódba kerültünk és mindenki tökéletesen hiteles gumimaszkokat hord.
A kezeit a derekára rakja és megadóan figyeli a dolgokat. nem tud mit kezdeni az helyzettel.
- Rosszul gondoltam a teljes csapattal se tudtunk megfogni a pasit pisztolyokkal.
Mondja kicsit megvető elismeréssel. A borzongástól hirtelen pikkelyes lesz a bőre.
- Ez nem telepata.
Mondja miközben a fogai hegyesekké válnak és a szemei sárgává.
- Valami jön.
Jelenti be és miközben alakul át szagolni kezdett a levegőt, hogy érzi e a közelben. Ha nem tud átalakulni, mert Miller túl közel van, akkor kellő távolságba sétál tőle és nézi a környéket miközben szaglászik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 22 Jún. 2013, 22:44

22:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Melissa megvizsgálja Reyes ügynököt, és érzi, hogy a pulzusa rendkívül magas, a pupillái pedig kitágultak.

Eközben Chang Jonathanre pillant.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Petrenko? Az FBI emberei kiadták Oroszországnak. Nem örülök, nem az én döntésem volt, de a nemzetközi helyzet fokozódik, és… Ez van. Ha Castle ezt tudja, akkor neki már így is, úgy is vége.

Clint ezalatt Stephanie vállára teszi a kezét.

Astoria Plaza hotel, Queens 0318 – Csak óvatosan a telepatikus kémleléssel, jó? Körülnézek.

Ezzel elindul körbenézni a környéken a Kapitánnyal, míg Stephanie hiába próbál telepatikus védelmet felhúzni a fejében. Egy minden eddiginél erősebb hatalom szól a fejükben, de a lány még arra is képtelen, hogy kiszűrje a forrását. Mintha… mindenhonnan szólna egyszerre. És minél tovább kutakodik, annál inkább elönti az elméjét a megmagyarázhatatlan rettegés.

Andrew és John sem látnak vagy éreznek sehol semmi gyanúsat, Tobi pedig finoman leülteti a minden ízében remegő Reyes ügynököt. Amikor a fiú hozzáér, az ügynök hirtelen a kezéhez kap, megszorítja, és Tobi fülébe suttog.

– Az ördög maga.

Ekkor az egyik FBI-os, aki a Megtorlónak álcázott bűnözőt figyeli, felkiált.

– Hé! Ennek is valami baja van. Hívjanak orvost!

Astoria Plaza hotel, Queens Man10 – Fáj… Nagyon fáj…

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Jól elverte a Kapitány, ez tény, de ennyire azért nem súlyosak a sérülései. Inkább beszéljen végre! Ki adta az információt? Honnan tudott rólunk Castle?

Astoria Plaza hotel, Queens Man10 – Én… nem… nem tudom. Elkábított, napokig eszméletlen voltam, és… Fáj! Nagyon fáj!

A férfi a hasához nyúl, Chang pedig odakap, hogy széthúzza a fickó felsőjét.

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – Hogyhogy fáj? Mi baja? Mi a…?

Ahogy lekerül a bűnözőről a felsője, friss varrásnyomokat pillanthat meg mindenki, alatta meg valami pittyeg…

Astoria Plaza hotel, Queens 0212 – NE!!!
Különös helyen járunk, amely valahol… téren és időn kívül létezik. Egy csillagtalan világűr-szegletben. Tökéletes vákuumban, a semmi közepén.

Az asgardi víziókat ismerő fiatalok számára nem ismeretlen ez a helyszín: ismét feltűnik az a bizonyos forma… egy afféle… mágikus szimbólum, amelynek hat pontja van, és egy nagyobb közepe. A mérete óriásinak tűnik, bár nehéz megállapítani, pontosan mekkora így, hogy semmihez sem lehet viszonyítani. Ugyanitt látták hónapokkal ezelőtt Odin, Hela, A’Lars, Sui-San, Agon, Rynda és Thakorr tanácsát.

Astoria Plaza hotel, Queens 0213

Ám most helyettük csupán egyetlen személy áll a szimbólum egyik pontján. Egy férfi… köpenyben, mágikus jelekkel díszített ruházatban, bajusszal és őszes, fekete hajjal.

Doktor Strange, a Legfőbb Varázsló.

Astoria Plaza hotel, Queens 0169

Az ő neve senkinek sem ismeretlen. Mindenki hallhatott már a médiából a híres dr. Stephen Strange-ről, a zseniális agysebészről, aki évekkel ezelőtt egy őt kitüntető estélyről hazafelé tartva terhes feleségével, bevallottan pityókásan, súlyos autóbalesetet szenvedett, melyben elvesztette a nejét és a magzatot is. Ő maga összezúzta értékes kezeit – egy sebész számára márpedig az érzékeny tapintás felbecsülhetetlen, de Strange ezt is elveszítette.

Ezután magányosan és kétségbeesve utazta át a világot a csodagyógymódot keresve, de nem találta meg. Végül a vagyona is elapadt megszállott vándorlásai során, és Strange még kétségbeesettebbé vált. Aztán a fülébe jutottak bizonyos pletykák egy emberről Tibetben, aki állítólag csodákra képes. Mivel nem volt vesztenivalója, Strange keresztülverekedte magát a Himalája fagyott meredélyein.

Végül rátalált az emberre, aki örökre megváltoztatta az életét. Beavatta őt az ősi, misztikus művészetekbe, melyeket a modern kor elfelejtett. Strange nem lelte meg, amit keresett, ám helyette sokkal többet talált. Saját feljegyzései szerint rálelt a lét olyan céljára és értelmére, melyekről addig fogalma sem volt. Ez az eredeti Doktor Strange története.

És most ő áll itt, teljes valójában. Láthatóan gondterhelten, türelmetlenül… amíg végre felbukkan két újabb alak szemben vele. Egy férfi és egy nő. A férfi fekete-fehér ruhát visel, a tekintete komor és üres, a homlokából pedig furcsa kis eszköz áll ki. A nő gyönyörű, de a bőre zöldes színű, a haja helyén pedig több tucat, sziszegő kígyó tekereg.

Astoria Plaza hotel, Queens 0220

Strange arca kissé felderül.

Astoria Plaza hotel, Queens Strang10 – Hála az égnek! Azt hittem, senki nem jön el… Blackagar Boltagon nagyúr, Attilan Fekete Villáma, és Medusalith Amaquelin úrnő, a csodálatos Medúza. Megtiszteltek a jelenlétetekkel.

A Fekete Villámnak nevezett férfi végig néma marad, helyette Medúza válaszol. Ahogy beszél, a hangja mintha folyamatosan módosulna, és amikor eléri a hallgatókat, már az illető anyanyelvére fordítja azt át egy varázslat vagy valamilyen ismeretlen eszköz. Így érthetik a nő idegen szavait e vízió látói is.

Astoria Plaza hotel, Queens Medusa10 – A gyarló emberek közül csupán benned látunk annyi erőt és kitartást, amely méltó lehet a tiszteletünkre, így szívesen jöttünk. Bár férjem és én sejtjük, miről akarsz beszélni, te pedig jól tudod, mi lesz a válaszunk.

Astoria Plaza hotel, Queens Strang10 – Hm… Igen, ettől tartottam. De akkor sem adhatom fel, hát megkérdem: számíthatok a segítségetekre a Föld megmentésében?

Astoria Plaza hotel, Queens Medusa10 – A Föld elveszett. Akár segítünk, akár nem. A válaszunk tehát: nem.

Astoria Plaza hotel, Queens Strang10 – Kérlek… Asgard csodás birodalma porrá égett. Atlantisz az óceán mélyére süllyedt. A Végtelen Feltámadás pedig a gonosz kezére jutott a Titanos megsemmisülése óta. Mindhárom egykor virágzó civilizációt elárulta az előző uralkodók fia. Hercegek voltak, akik mindenképp megörökölték volna atyjuk trónját, de ehelyett elragadta őket a sötétség, és a pusztulás és káosz oltárán áldozták fel otthonaikat. Egyedül ti vagytok méltó örökösei Agon nagyúr és Rynda úrnő hagyatékának, és Attilan a ti uralmatok alatt még mindig dicső nemzet.

Astoria Plaza hotel, Queens Medusa10 – Köszönjük, varázsló, de nem véletlenül rejtőzünk a halandók elől. Nem kívánunk beavatkozni, jól tudod. Mi tanulunk Asgard hibájából, és távol maradunk az emberek ügyeitől.

Astoria Plaza hotel, Queens Strang10 – De Attilan is a Föld része! Felelősséggel tartoztok! Asgard, Atlantisz és a Titanos bukása egyértelmű jele annak, hogy az univerzumban a sötét erők egyre nagyobb hatalomra tesznek szert! A Világok Pusztítója mozgolódik, a Chitauri beépült az emberek közé, a Sötét Létsíkok lakói pedig egyre könnyebben lépnek át a mi világunkba. Egyértelmű, hogy Mephisto is csak addig nem hallat magáról, amíg a háborúja Dormammuval eltereli a figyelmét rólunk… de már az sem tart soká.

Astoria Plaza hotel, Queens Medusa10 – Elég, varázsló. Nem tehetünk semmit. Attilan fennmaradásának záloga, ha semleges marad. Elődeink halála után döntött így birodalmunk jogos ura és férjem, Agon nagyúr fia, Boltagon nagyúr.

Ezzel a Medúza mellett álló Fekete Villám biccent egyet, mire Strange nagyot sóhajt.

Astoria Plaza hotel, Queens Strang10 – Értem… és elfogadom a döntéseteket. Akkor egyedül folytatom a küzdelmemet, mert Hela, a Holtak Úrnője most sem jelent meg, vagyis teljesen kivonta magát a tanácsunk ügyeiből. Véghez viszem a feladatot, amelyben az elődöm elbukom. Megóvom a világomat a Sötét Létsíkoktól, de nem tudom, lesz-e erőm még a kozmikus fenyegetések ellen is…

Astoria Plaza hotel, Queens Medusa10 – Ahogy gondolod, varázsló. Mi mindig szívesen meghallgatunk, de többet nem tehetünk. És ne feledd: az ajánlatunk még mindig áll. Boltagon nagyúr szívesen lát népünk soraiban, és ez nagy ritkaság egy halandó ember esetében. De te kivívtad a megbecsülését. Ha feladod a harcot, jöjj, és élj velünk.

Ezzel Fekete Villám és Medúza, Attilan ura és úrnője egy villanással eltűnnek… Doktor Strange pedig reményvesztetten, magányosan tekint a semmibe.??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Mi történt…?

A fiatalok Chang kiáltására emlékeznek, majd jött az újabb, különös vízió az első Doktor Strange-dzsel és Attilan királyi párjával, most pedig… ismét itt vannak a hotel előtt.

De lassan összeáll a kép mindenkinek…

A Megtorlónak öltözött férfi hasába egy nagy hatótávolságú bomba volt bevarrva, amely robbant… egyenesen a Fekete Özvegy arcába, magával repítve minden ügynököt a környéken. A robbanás láncreakciót indított el, magával vitte az utcában álló autókat, a fegyvereket és robbanószereket, amelyeket a S.H.I.E.L.D.-esek és FBI-osok hordtak, és így tovább…

Sólyomszemet és Amerika Kapitányt nem látni a káoszban. Törmelékdarabok a levegőben, láng és füst mindenfelé, repkedő testrészek… de minden áll. Mintha… „megfagyott” volna az idő a fiatalok körül. Ők egyben vannak, nem fáj semmijük, tudnak mozogni és beszélni, de mindenki más egy helyben áll, riadt arckifejezéssel, a robbanás közepén.

Hasonlót éreztek már azok, akiket a telepata Emma Frost „megfagyasztott” az időben korábban, de ez most valahogy mégis más…

Senki és semmi nem mozdul a fiatal ügynökökön kívül… csak a hotelből szűrődik ki valamiféle hang, amely távolról nehezen beazonosítható.

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 23 Jún. 2013, 09:55

Szóval nem Lyesmith volt az, aki ezt tette, pedig mennyivel egyszerűbb lett volna, ha a lány szórakozik effélével, és határozottan kinézte belőle, hogy megteszi. Boon szavaira megrázta a fejét, ő maga nem beszélt spanyolul, hogy mindezt megtudja tenni. Igazából nem is hitte hogy volt olyan személy, aki képes erre a csapatból, hacsak nem Lyesmith a telepátiával. Chang-ra nézett, amikor a nő válaszolt. Szóval valószínűleg már az országban sem volt a fickó. Remek. Redbow szavaira bólintott, egyetértett ezzel, hogy valami jön, nem vette elő a fegyverét pluszban, nem akart pánikot az emberek között, de a tekintetét végigfuttatta az után, majd az épületek ablakain, hogy észrevegyen bármit is. kissé távolabba is elsétált, főleg, amikor látta, hogy az indián is ezt teszi és amint kiért pikkelyesedni kezdett. Akkor ideje volt annak, hogy ne blokkolja a társai képességét. Chang kiáltására odakapta a fejét, de addigra késő volt. Újra az a rész következett, amit a legjobban utál, újabb víziók. Strange-ről csak aktákat látott, nem ismerte a férfit, tudta, hogy a Kipusztuláskor halt meg a páros pedig teljesen új volt számára. Attilani királyi pár, szóval utoljára a férfi szüleit látták. Mephisto-ról beszéltek a Sátánról, és Dormammu, úgy tudta, hogy ellene halt meg Strange végül. Akkor ez az emlék már nem is volt olyan távoli múlt számukra. Kinyitotta a szemét és lassan megvolt, hogy mi történt. Robbanás, majd ahogyan körbenézett meglátta, minden állt. Most már elővette a pisztolyát és a bal kezén levő pajzsot is aktiválta. Egyszer élt át ilyet, Frost volt az, aki ilyet tett.
- Ms. Frost! – szólt hangosan. – Ideje véget vetni a játéknak!
Kissé odébb lépett a többiektől, próbált úgy mozogni, hogy a megfelelő távolság azért meglegyen, ha a képességüket akarják használni és intett nekik közben, hogy vegyenek fel védekező pozíciót. A tekintetével még mindig a környéket pásztázta, várva, hogy Frost, vagy bárki más felbukkanjon.


Rámosolyogtam, amikor a kezét a vállamra tettem és felnevettem a szavain. Tudtam, hogy aggódik, de most nem volt igen választás, vagy kiüt az a valaki engem és mindenkit, vagy esély van arra, hogy megtaláljam.
- Mi lehet a legrosszabb? Elvesztem a kontrollt és mindenkit hallani fogok egy kiadós migrént kíséretében, és akkor nem veszed a hasznomat otthon az este hátralevő részében – kacsintottam rá miközben az alsó ajkamba haraptam.
A tanult és mostanra eléggé rutinosan használt módon próbáltam a védelmemet felhúzni az esetleges telepatikus csatornát lezárni az elmémben, hogy ne halljam a hangot, de képtelen voltam rá. Ez sokkal erősebb volt annál, mint akikkel a SHIELD-en belül gyakoroltam valaha is. Az első félelemhullámtól még nem ijesztett el az, aki ezt tette. Nem voltam az a riadós kislány, mint aki régen ettől sírva futott volna el. De itt az sem segített, hogy erősebben próbáltam keresni. Mindenhonnan éreztem, vagyis mindenhonnan jött ez nem egy helyről. És a félelem is erősebb lett, szóval még asztrálisan is képes volt hatni. Azonnal visszavonulót fújtam és a felépített csatornát is lezártam.
< - Az átokba! – nyögtem fel asgardi nyelven. >
Mire sikerült volna megnyugodnom hallottam meg Chang hangját, egészen eddig a külvilág mintha nem is létezett volna számomra. Mire felkaptam a fejem csak a robbanást láttam… az a helység ahol a következőben voltunk már ismerős volt. A tanácsterem, ahol utoljára mindenkit láttunk. Ezúttal meglepett, hogy ki volt ott, Strange?! Róla eddig szó sem volt, és a másik kettő, Embertelenek. Igazán érdekes népnek tűntek a szülők után ez a páros. Amiről beszéltek pedig kiábrándító. Nem elég egyszer Hela a nyakamba, most még a sátán is? ők nem segítenek, Strange magára maradt, meghalt. Mikor kinyitottam a szemem.
- Már csak egyvalami érdekel, mi mikor jutunk abba a terembe fizikai valónkban? – néztem Miller-re. – Végül is te csak Asgard trónörököse vagy én pedig formálisan Jotunheim királynője, de semmi egyéb…
Megmasszíroztam a tarkóm, aztán megláttam, hogy merre vagyunk. Egy nyílvesszőt helyeztem az íjam idegére és így mértem fel a helyet. Közelebb sétállok az egyik levegőben levő tárgyhoz, ami megfagyott és az íjammal próbáltam megérinteni, hogy ki vagyunk-e zárva teljesen az időből egy buborékszerűségbe, vagy a tárgyakat megtudjuk érinteni.
- Annyira „imádom” ezt – jegyeztem meg megvetően.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 23 Jún. 2013, 10:19

367. nap., Ötödik bejegyzés:
”Úgy tűnt, hogy másik is hallották azt, amit én a fejükben. De ennek ellenére odasiettem Reyes ügynökhöz és megnéztem a pulzusát, úgy kalapált a szíve, hogy még attól is féltem, hogy szívrohamot kapott, a pupillái kitágultak, félt. Nálam is jobban s tudtam, hogy minek a tünetei ezek, miket produkál.
- Ms. Chang – néztem a nő felé. – Reyes ügynök sokkot kapott, a legjobb lenne, ha mentőt hívnánk hozzá. Aggódom amiatt, hogy még szívrohamot is kaphat.
Nem igen tudtam mit tenni itt vele, nem volt nyugtató nálam s nem voltam orvos, hogy tudjam mennyit szabad adni belőle, csak néhány félévre vettem fel hasonlót s amiatt ismertem fel az efféle tüneteket. Mikor Mr. Boon jött oda segíteni leültetni a férfit kissé odébb léptem s hagytam neki, hogy átvegye tőlem a kérdésére megcsóváltam a fejemet.
- Sajnálom, én franciául s latinul beszélek a spanyolt nem értem – feleltem a kérdésre. – De az állapotából kiindulva össze-vissza beszélhet. Valami halálra rémisztette.
S a hang a fejemben engem is nagyon-nagyon megijesztett, korábban nem tapasztaltam effélét még soha sem s többen mondták, hogy nem telepata volt. hát akkor? A kiáltásra néztem fel s ismét az ismerős helyen voltam, a vízió helyen, amit korábban is átéltem, az utolsó nagyot, ahol ott volt az Agon nevű férfi is, akiről már említést tettem neked korábban is, hiszen apám családneve is ez. De most Dr. Strange volt ott, a hírekből te is tudod, hogy kicsoda, illetve egy nő s egy férfi, akik velünk lehetnek egyidősek. Idegenek s mégis olyan ismerősek, furcsa nyelven szóltak és a neveik, ahogyan Dr. Strange szólította őket. „Blackagar Boltagon nagyúr, Attilan Fekete Villáma, és Medusalith Amaquelin úrnő, a csodálatos Medúza”. Ismét Attilan s ekkor még a vízió alatt megfagyott a vér az ereimben a férfi nevének hallatán. Boltagon… még kiejtésre is pontosan olyan, mint a családnevem, még ha az enyém két részből is áll össze. A nő haja pedig kígyókból állt s azok mozogtak, mintha saját hajamat láttam volna csak nem élőlényekből. Az, hogy miről beszéltek mint legutóbb is furcsa volt s számomra oly értelmetlen, csak annyi maradt meg, hogy ők nem akartak segíteni, Attilan népe Odinnak tett ígéretével ellentétben magára hagyta az embereket, mert nem akartak úgy járni, mint az Asgardiak. Neptune nevére! S ismét, mint amiről Reyes ügynök is beszélt a Sátán került előtérbe, Mephisto, ha nevén szeretnénk nevezni. S ez a hely itt volt a mi bolygónkon, Attilan e világ része, s azt hiszem itt éreztem először, hogy a genetikai emlékezettel szerettem volna az emlékeket összehozni, ez nem lehetett az, ez nem történhetett oly régen ahhoz, hogy amiatt lássuk. Így azt hiszem, hogy a tudományom csősödött mondott s tehetetlen voltam.
Mikor magamhoz tértem s Miller eltávolodott a hajammal öleltem át magam s megkeményítettem, hogy pajzsként hasson rám. Lecsuktam a szemem s próbáltam a reszketésen túljutni attól mit itt láttam a káoszt s próbáljam a félelmet s sokkot elhessegetni magamtól mit az a név okozott. Féltem, nagyon, attól, hogy ennyire egyezik még ha véletlen is csak, akkor is ez volt az, mi a legjobban kiborított, talán azért, mert ekkor még képtelen voltam felfogni azt, hogy mi van körülöttem, s hogy mi történt az utcán.
- Hogyan s miért? – kérdeztem rekedten a magam előtti semmitől. – Annyira ritka név… nem… nem tudom s nem értem…„

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.