Bázis, ismeretlen helyen

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Árny on Kedd 23 Júl. 2013, 02:57

Nem tetszik, nagyon nem tetszik a civakodás, de bízom benne, hogy ezzel az utolsó két mondattal letudták és valamely fél okosabb lesz és nem válaszol a másiknak, mert akkor kénytelen leszek közbeszólni én is, természetesen finoman és ha nagyon nem értenek a szóból akkor nekem is fel kell majd emelnem a hangomat. De mint mondtam, egyenlőre bízom benne, hogy bölcsebbek lesznek ennél. Mindenesetre is feltűnik az, hogy Vaszilij... Nos, nem is igazán tudom, hogy minek mondjam amit csinál, megmakacsolta magát? Nos, nem tudom, lehet hogy csak szimplán olyan rosszul van, hogy nem tud magától menni... Remélem, ugyanis én visszafordulok miatta és ( ha a földön fekszik, nem tudom hogy egy rugdosás után mennyire lehet jó állapotban ) megpróbálom felkapni az egyik vállamra, mert máshogyan nagyon nem férnénk el ezen a szűk helyen, s így próbálom magunkkal hozni, mert mégiscsak jó barátom és senkinek sem kívánom azt a sorsot, hogy bent égjen valahol, a lényeg az, hogy mindenképpen próbálom magunkkal hozni, ha csak nem ellenkezik kifejezetten agresszíven. Mindenesetre is remélhetőleg vele és egyben mindenki mással " karöltve " érek fel, mert nem szeretném, hogy bárki is lent maradjon, így ha kell akkor finoman noszogatom a többieket... Fent viszont a látvány amit ez a hely nyújt...
- Kissé elkeserítő, de legalább a távolban izzanak a remény fényei. - Bele sem akarok gondolni, hogy mi történhetett itt, inkább csendesen a fények felé veszem az irányt, óvatosan és figyelve a környezetet, természetesen, hiszen akik az épületben voltak valószínűleg itt vannak a környéken.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Reptile on Kedd 23 Júl. 2013, 04:15

Csendesen haladok tovább a többiek társaságában. Ami azt illeti engem nem igazán érdekel az, hogy veszekednek, persze, nem most kéne, de én magam ez ellen semmit sem tehetek, hiszen felszólalni sem tudok annak érdekében, hogy befejezzék. Valaki hamarosan amúgy ki is nyitja a vita tárgyát képező ajtót, valaki alatt pedig Terryt értem, de nem számít. Kintről hűvös levegő jön ami olyan ismerős és ismeretlen szagokat is hoz magával, amik egyáltalán nem jelentenek jót, égett és... Nem is tudom még milyen szag, életemben nem éreztem még korábban. Nem nehéz megmászni azt a maradék lépcsőt ami még van és a végén a nyitott ajtót meg sem említem, ennél jobban legalább is nem, mert ugyan minek, a látvány viszont ami fogad minket kint, nos nem jó, nagyon nem jó, pusztulás amerre a szem ellát... De legalább a távolban fényeket vélek felfedezni és ahogyan elnézem nem csak én, mert többen is mozgásba lendülnek, s nekem sem kell ennél több, magam is haladni kezdek azon épületek irányába, természetesen csak óvatosan, figyelve a környezetet, az utcákat és az épületeket, mivel nem szeretnék kellemetlen meglepetéseket, bár eléggé kihalt ez az egész hely, de ha fények vannak akkor több mint biztos, hogy vannak itt mások is, köztük azok akik elhagyták velünk együtt az épületet, vagyis több mint valószínű, hogy előttünk távoztak, volt rá egy pár percük. A lényeg, hogy nem lenne kellemes velük találkozni idekint, valószínűleg felfegyverzett katonák, szóval fő az óvatosság.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 23 Júl. 2013, 23:32

A civakodásnak végül az egyik kísérőnk vet véget azzal, hogy kinyitja az ajtót. Hűvösebb levegő áramlik be az ajtón, de amikor beleszippantok elfog a hányinger. Korom és halál illata lengett a levegőben.
~ Itt meg mi a csuda történt, hogy ilyen szag terjeng?
A kérdésemre pár másodperc múlva választ is kapok. követem Terryt fel a lépcsőn és annak tetejéről egy elborzasztó látvány tárult elénk.
- Mintha atomtámadás érte volna a helyet.
Bököm ki végül. Amikor látom, hogy matt a fények felé indul meg hirtelen rossz érzés fog el.
- Matt szerintem pont nem kellene oda mennünk. Azt hiszem ott vészelik át a fertőtlenítést a fogva tartóink. Viszont nézz a távolba. Az a hely ismerősnek tűnik, hasonló hegyeket láttunk Colorádó Springsben.
~ Tudom, hogy a hegyek mind egy sémájúak, de ez valamiért emlékeztetett arra a hegyre, amire a szállodánk is nézett.
Ha valaki valami biztonságos utat próbál keresni, akkor én vele tartok, főleg ha az a hegy felé megy.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Girloffantasybymanofins Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 24 Júl. 2013, 00:11

Csak csendben hallgattam a két srác veszekedését, mivel nem ismertem lég jól őket, ezért inkább nem akartam belekeveredni. Mikor Terry kinyitja az ajtót én kilepek utána, de az a szag ami megcsapja az orromat nagyon nem tetszik.
- Aminek ilyen szaga van, az sosem jelent jót.
Mondom szinte csak magamnak, majd amikor a felérünk a lépcsőn Tina szavait csak megerősítem.
- Pont úgy, vagy mint ahol nem üzemelt tűzoltóság.
 Mondom, majd amikor Rejtőző medve elindul biztonságos utat keresni én is vele tartok persze csak lopakodva, nem akarom, hogy kiszúrjanak, akár a fényeknél vannak az ellenségeink, akár nem.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Mudch0 Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Maverick on Szer. 24 Júl. 2013, 00:25

Ezúttal Terry ragadja magához a kezdeményezést, belöki maga előtt az ajtót, és kilép a szabadba. A többiekkel együtt én is követem, de amint megpillantom a kint világot, kicsit meg is bánom ezt a döntést. A látványtól egy ismert filmidézet csúszik ki a számon:
- Hát Totó, van egy olyan érzésem, hogy már nem Kansasben vagyunk!
Az elénk táruló településszerű dolog egy sötét, szürreális romvárosnak néz ki. El sem tudom képzelni, hogy miféle emberek lehettek azok, akik ilyen épületeket terveztek.
~Ha egyáltalán emberek építették!~ férkőzik a fejembe a gondolat. Lehet, hogy elrablóink egy idegen bolygóra, vagy éppen egy másik dimenzióba hoztak minket. Nyugtalanító gondolat, de egyelőre nincs rá semmi bizonyíték, úgyhogy nem mondom el a többieknek az aggályaimat, így is eléggé fél mindenki.
Néhány bátrabb diák elindul a pusztaságba, én sem maradok sokáig hátra, követem őket. A legjobban az aggaszt, hogy még mindig rajtunk van a képességblokkoló nyakörv, vagyis  ha katonákkal futnánk össze, akkor nem tudjuk megvédeni magunkat. Csak abban reménykedhetek egyelőre, hogy valami jeladóval működtetik a bázison belülről, vagyis ha eléggé eltávolodunk ,akkor kikapcsol. Időnként meg is érintek egy sziklát vagy épületdarabot, és megpróbálom felvenni az anyagát, hogy ellenőrizzem, működik-e a képesség.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 24 Júl. 2013, 10:35

Idő: 2024. július eleje
Következő körváltás: 2013. július 29 (hétfő)
Résztvevők: Matt Lawson (Árny), Archybald Peterson (Axe), Tony Price (Bishop), Tina Leila Sign (Kira), Peter Calm (Laura), Wayonka Stevens (Zield), Termina Alustria, Alicia Havana (Teddy), Shane Magurie (Gabe), Gulyás Csilla (Sarah), Lex Orrin (Reptile) és Vaszilij Dragunov (Svarog)

Wayonka nekilátott szétnézni minden irányba, hogy merre is lehet, hogy rájöjjön erre. némi nézelődés után sikerült egy támpontot találnia, de lehet, hogy jobban járt volna, ha nem teszi. A csapat háta mögött a bunkeren túl volt, amit fel vélt fedezni. Egy nagyjából elpusztult építményt látott a távolban, de még így is felismerte. Az egykori Szabadság-szobor volt az.
(csak Wayonka látja, és nem szeretném látni, hogy hirtelen mindenkinek eszébe jut hátranézni)
Fedezéket és biztonságos útvonalat már jócskán többen néznek, hogy merre is lehetne haladni. Az elöl levő szoborféleség senkit sem emlékeztet semmire, nem is láttak effélét korábban, a házak szemben és oldalt, amit belátni annyira romosak, hogy nem lehet megmondani, hogy micsodák és hol lehetnek. Odabent Matt felkapja Vaszilijt és vele együtt halad tovább.
Ahogyan Tina kimondta, hogy a hegyek ismerősek azok a valamik megmozdultak, amikor a szél megcsapta a társaságot. Csak a képzeletük játszott velük és nem hegyek voltak, csak felhők. De éppen ez volt a szerencse, mert most elfújta azt a szél és meglátszott, ami mögötte van. Ekkor érthette meg a társaság, hogy a távolban nem a Holdat látták, hanem valami más fényforrást, a felhők közül ugyanis a Hold bukkant elő, de olyan formában, ahogyan még nem látták korábban, szó szerint széthasadva. És ezzel Shane ötlete igazolást is nyert.
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Tumblr_mhmcoeOLJO1qbbtsjo1_500
A csapat gyorsan talált egy átvezető helyet a hídon és fedezékben át is tudtak kelni azon, eljutva az egykori szökőkúttal egy magasságba (kör szerű építmény a híd után). Itt azonban már mozgást látnak és humanoidokat. Fekete vegyvédelmi ruhában levő embereket, olyat, mint amibe sugárzás alatt álló helyre szoktak bemenni az emberek, kezükben gépfegyverek, oldalukon kézifegyver. Ezeket a csapat tagjai is felismerik, szabvány katonai 21. századi darabok, semmi túl modern, átlagos dolgok. Legalább nyolc személyt látnak, 2-2 fős csapatokban őrjáratoznak.

Hátramaradt: Szabó Éva, Aaron Asbord (Cardas) és Cyrce Gray (Amazon)
Ők még mindig az épületben hallották az újra megszólaló számítógép hangot:
- A cellablokk és a laborok fertőtlenítéséig hátralevő idő tizenöt perc!


//Ha véletlen kihagytam valakit, aki valamit tett, akkor megfelelő helyen kiabáljon, köszi!//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2442
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 24 Júl. 2013, 18:26

Mikor körülnéztem, hogy kiderüljön, hol vagyunk, a bunker mögött, messze a távolban megláttam valamit és belémhasított egy nagyon-nagyon nyomasztó érzés. Nyomasztóbb volt ez, mint az egész ittlétünk. Minket elraboltak és hetekig, hónapokig fogva tartottak, kísérletezve rajtunk. Ebbe is szörnyű volt belegondolni, de a romokban álló Szabadság-szobrot meglátva arra gondoltam, hogy az egész USA támadás alá került. Ha ki is jutunk, lehet, hogy kint sem sokkal jobb. Borzasztó, de azért sem adom fel. Nem úgy neveltek, hogy engedelmeskedjek bárkinek, aki azt megköveteli.

Nem érdekelt Acsargó Kakas válasza, nem is figyeltem rá. A többiek is csak csodálkoztak, Matt pedig kicipelt egy gyereket, aki magától nem tudott jönni vagy ki tudja, mi történt vele. Manitu, légy velem, hogy mindenki megússza élve!
Teremtő Lány ismerősnek vélte a helyet, de hamar kiderült, hogy itt még nem jártunk. Itt még nem sokan járhattak, a Széthasadt Hold Birodalmában. Most bukkant elő az éj szeme a felhők mögül. A távolban csak mesterséges fényeket láthattunk.
Miközben átlopakodtam a hídon, végiggondoltam, hogy mi történt. Egy ismeretlen terroristacsoport világkatasztrófát okozott és talán bolygók között is dúlt a háború. A Holdon mindenképp, talán ott volt a bázisuk.

Hirtelen az ugrott be, hogy vannak olyan elméletek, amik szerint a nácik birodalma nem szűnt meg teljesen, hanem visszavonultak a Holdra egy titkos bázisra. A módszereik alapján hasonlóak lehettek a fogvatartóink, mint annak idején Mengele és társai.

A híd túloldalán feketeruhásokat láttam meg. Próbáltam elbújni és ha a mögöttem haladó Jótét Dalnok nem látta volna őket, neki is intettem, hogy húzódjon fedezékbe. Úgy néztek ki, mint akik radioaktív szennyeződés ellen vannak felkészülve. 2 fős őrjáratok voltak és ezekből legalább 4-et láttam. Még az is lehet, hogy ez a felszabadító sereg, akik épp felszámolták a megszállók bázisát és most akarják fertőtleníteni. Ez megmagyarázná az ajtó váratlan kinyílását.

Kijutottunk, ez már nem egy zárt folyosó, ahol a bölénycsorda erejével kellene kitörnünk. Itt már el tudunk rejtőzni. Képességek nélkül csak úgy nyerhetünk, ha kikerüljük őket. Egyet vagy kettőt ki tudunk iktatni, de azokat biztos keresni kezdenék. Csendben voltam, nehogy felfedezzenek. A szemeimmel kerestem, hogy merre tudok a lehető legtávolabb jutni olyan helyre, ahol nincsenek katonák. Közben Jótét Dalnoknak intettem mutatóujjamat a szám elé helyezve, hogy ez nem a beszéd helye és a lerombolt nemzeti jelkép felé mutattam, hogy ő is lássa, hol vagyunk. A pusztulás foglenyomatai fölött megpróbáltam gondolatban átlépni és betájolni, hogy hol is lehetünk. Ha a Szabadság-szobrot látjuk, akkor talán ki tudom következtetni, merre lehet olyan hely, ami menedéket jelenthet akár hosszabb időre is. Nem szeretném, ha így lenne, de felkészülök arra is, hogy olyan idők következnek számunkra, mint a II. világháború alatt az illegalitásba kényszerülő, faji alapon üldözött emberek számára. Talán ezek nem is mutánsok és éppen azért tartottak minket fogva.
Ha látok megfelelő helyet, ahova eljuthatunk, akkor oda indulok, figyelve, nehogy észrevegyenek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Eva Carter on Pént. 26 Júl. 2013, 10:38

Én, két társammal maradtam a folyosón. Az, egyik Aaron, a másik meg egy számomra ismeretlen lány. Eléggé sokáig időzünk a itt, és kéne is valamit tennünk. Amint, ismét meg szólal a hang, hogy még tizenöt percünk van. Egyenesen Aaron felé fordulok, és vissza kézből le keverek neki egyet.
- kapd össze magad, te idióta, mert nem akarom azt mondani Beának, hogy a legjobb barátja ki múlt, mert nem volt képes időben ki menni egy átkozott épületből. És, te - Fordulok, a számomra ismeretlen lány felé. - Neked is spuri van, mert semmi kedvem sincs végig nézni a te halálodat is. - Mondom nekik, aztán meg fordulok, és rohanok ki a szabad levegőre. Kint, a halál bűzét érzem valamivel keverve. Szét nézve, minden felé romos épületek, és valamerre, a távolban fényeket láttam. Valamint, hogy a többiek arra tartanak. Kivéve Tinát, aki azthiszem ott álldogál.
~ Ennyit, a dzsungelbe, vagy az erdőbe való menekülésről. ~ Gondoltam magamban, és egyből a lányhoz lépek.
- Naná, hogy egyből az ellenség karjaiba rohannak. - Mondom magamnak, és Tinának is. - Egyébként, veled minden rendben? - Teszem fel neki a kérdést. Fel nézve a holdra, igen furánank találom, úgy nézki, mint abban a filmben, aminek a címére, már nem emlékszem, de azt tudom hogy abban is így nézett ki a hold.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Terry on Pént. 26 Júl. 2013, 18:06

Jolvan, sikerül átmennem közöttük és láthatóan meg is értették a pontot, hogy nem igazán ezen kéne most örlődniük hanem ki kéne jutnunk innen, mihamarabb de semmiképp sem itt megvárni a "fertőtlenítést". Ki tudja lehet, hogy elgázosítják vagy felgyújtják a helyet vagy semmi ránk ártalmas se jön, bár inkább az ártalmasra szavaznék..
Nem igazán erre számítottam mint ami fogadott minket kilépve az ajtón. Inkább egy másik emeletre gondoltam volna de az, hogy kint vagyunk a szabadban kicsit meg is meg nem is nyugtat meg.
Fedezésben maradva én is átmegyek a hídon a szökőkút mögé és onnan nézek körbe óvatosan. Van is pár őrjáratozó katona felfegyverezve. Még véletlenül se szabad, hogy észre vegyenek minket mert akkor végünk. Remélem meg se fordul egyik fejében is, hogy esetleg rájuk támadjon. De nem úgy tűnik, hogy bárkinek is ez forogna a fejében most.
El kell valahogy mennünk mellettük. Észrevétlenül, persze itt van még a nyakörvünk is. Le kell szedni őket, mert valahogy úgy érzem nem tudunk kijutni míg ezek rajtunk vannak. Biztos valamelyik távolabbi épületbe, ahol fény is van lehet a lekapcsolója.
 Egyenlőre viszont maradok a fedezékben lebújva, figyelve, hogy merre is mennek az őrök.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Laura Slyen on Szomb. 27 Júl. 2013, 09:19

A társaság tanakodik egy kicsit, ami jó is elvégre több ember többet hozhat ki ebből az átkozott helyzetből.
Tina a távolban felhívja a figyelmünket a hegyek hasonlóságára a Coloradóban látottakkal. Ekkor a szél feltámad és elfújja a hegyeket, amelyek, mint kiderült csak felhők voltak.
~ Mesteri illúzió.
Mikor meglátom mi is van a felhők mögött újabb kérdések merülnek fel bennem.
- Hol a frászban vagyunk most?
Teszem fel az engem leginkább foglalkoztatott kérdést, majd megindulok fedezékről fedezékre lopakodva Rejtőző Medve mögött.
Átlopakodtunk a hídon egészen közel a szökőkúthoz. Fedezékben voltam, mikor megpillantottam néhány fekete ruhás alakot, akik olyan ruhában voltak, mint amilyenekben a sugárzás sújtotta területekre mennek.
~ Remélem ez itt nem Chernobyl, mert akkor nagyon megszívtuk.
Jegyzem meg, majd Medve int, hogy maradjak csöndben.
~ Nem majd kiabálni fogok, hogy helló itt vagyunk kapjatok el megint. Mit gondol ez a Medve?
A helyzet már kezdett az idegeimre menni, főleg a visszaszámláló idegesített annyira, mert nem voltam benne biztos, hogy csak az épületet fertőtlenítik.
Wayonka ezután a hátam mögé mutatott. Én megfordultam és vizsgálni kezdtem a környezetet, hogy mit is akart pontosan mondani/mutatni a sorstársam.
Kis nézelődés után, túl az épületeken, megakad a szemem valami szokatlanon, de mégis ismerősön.
~ Hogy az a... Ezt aztán szépen elintézték. Egy fix nem amerikaiakkal van dolgunk.
Az idegességem aggodalommá változott, de nem annyira, hogy elveszítsem a lélekjelenlétemet.
~ Ezek szerint nem csak mi vagyunk az áldozatok, hanem New-York is. Szerintem a repedt hold fele lesz a menekülési útvonalunk, bár ebben nem vagyok biztos.
Az őröket kezdtem el vizsgálni, akik kettesével "őrjáratoztak".
~ Nagyon nem tetszik nekem ez a helyzet, valami kijáratot kéne keresni, oké jó elmélet, hogy a repedt hold felé, de az odavezető biztonságos útvonal is kellene.
Végigpásztáztam tekintetemmel a környezetünket, szinte mindenütt útvonalak után kutatva és próbáltam olyan utat keresni, ami viszonylag messze van az "őreinktől" így viszonylag biztonságos. Ha pedig találok olyat ami a repedt hold és az épp városrész felé vezet, akkor arra mutatok, hogy Rejtőző Medve is észrevegye. Ha Pedig Medve elindul(mert előttem áll), akkor követem én is fedezékben, ügyelve arra, hogy a katonák ne szúrhassanak ki minket.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Mudch0 Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 28 Júl. 2013, 14:42

A hegyek felé mutattam, mint támpont ami használhatónak tűnik. Egy széllöket és már meg is láthatom mekkorát tévedtem. A hegy csak a felhők illúziója volt. Mikor a szél elfújta őket láthatóvá vált egy épp városrészlet és a Hold, de nem akármilyen formában. A Hold olyan volt, mintha meghasadt volna.
~ Ezt meg hogy?
Tanakodtam, majd megindultam a többiek után biztonságos útvonalat keresni. Átlopakodtam én is a hídon a társasággal együtt, majd néhány védőruhás alakot pillanthattunk meg.
~ Remek nukleáris helyen vagyunk, nem szívesen térnék haza plusz végtagokkal.
Próbáltam csendben lopakodni és keresgélni a menekülési útvonalakat. Lehetőleg minél távolabb az őröktől. Úgy éreztem a megmaradt városrész jó jel, még ha a széthasadt hold nem is az.
Megpróbálom felmérni az összes lehetséges útvonalat, bár a legtöbbet csak a tekintetemmel, mert nem akartam "őrökbe" botlani.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Girloffantasybymanofins Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Árny on Hétf. 29 Júl. 2013, 04:48

Tina szavaira át kell gondolnom, hogy valóban jó ötlet-e a fények felé menni, plusz magam is a hegyekre nézek és kénytelen vagyok felvont szemöldökökkel nézni ahogyan a megtévesztő felhők odébb kúsznak.
- Az anyatermészet gonosz viccei. - Vakargatom meg a tarkómat, majd pedig megfeledkezvén arról, hogy valamit mondani akartam, megindulok a tömeggel, természetesen óvatosan osonva persze, s igen, feltűnt a széthasadt hold az égen, ami nyugtalanító, lenyűgöző látvány, de nyugtalanító ugyanis eléggé baljós gondolatokat okoz, mert a mi holdunk ugyan nem ilyen és nem hiszem, hogy annyi idő alatt ilyen pusztulás történt volna, biztosan lett volna valamilyen jele, észrevettük volna, ha csak nem azalatt a kevés idő alatt történt amíg elment az áram odalent... Amit viszont eléggé kétlek. Ami még problémásabb talán az nem más, minthogy őrökbe botlunk, nem is kevésbe, ami azt illeti nyolc darabba és eléggé fel vannak szerelve fegyverzetileg, ami elrettentő is egyben, de haza kell jutnunk mindenképpen, mert még fiatalok vagyunk és nehogy már itt... Ezen most nem akarok agyalni, fölösleges lenne. Megpróbálok kinézni egy utat, ami biztonságosnak tűnik, avagy ahol úgy látom, hogy nem járnak őrök. Amennyiben van ilyen, úgy fedezék mögött próbálok odajutni nagyon, de nagyon halkan, s ott tovább haladni, remélhetőleg nem elszakadva a többiektől, legalább is nem nagyon, plusz remélem hogy senki sem tervezi azt, hogy nekik ugrik mert az csak megöletné magát. Zavaró tényező, hogy Vaszilij még mindig a vállamon van, de adrenalin helyzet, nem igazán érzem a plusz súlyt... Még. Remélhetőleg egy jó ideig még nem is fogom. Amennyiben pedig nincs út amerre tovább tudok így menni, várok, s ha nagyon nem tisztul a terep akkor kénytelenek leszünk visszafordulni.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Reptile on Hétf. 29 Júl. 2013, 04:56

A felhők, melyeket még én is hegyeknek néztem egy pillanatig, míg meg nem mozdultak, erősebb szelek hatására gyors haladásba kezdenek, felfedve ezzel azt, hogy amit korábban a holdnak hihettünk, nem más mint egy erősebb fényforrás a távolban, s maga a hold úgy néz ki, melyet feltörtek, mint valami tojást... Nos, nem egészen, de minimálisan hasonló, a lényeg az, hogy eléggé rossz passzban van, ez pedig képtelenség, mármint nem létezik, hogy ennyi idő alatt ilyen pusztulást élt volna meg a hold és a föld, valószínűnek tartom, hogy nem is a saját realitásunkban vagyunk, mert megeshet, mert ugyan mi szól amellett, hogy igenis ott vagyunk? Ami itt van nem tűnik frissnek, nagyon nem és ha egy hely ilyen kihalttá változott volna, nos arról így vagy úgy, de tudnánk már régóta, legalább is nagyon esélyes, hogy tudnánk róla. Mindenesetre is haladunk, igazából ez a lényeg, szépen óvatosan mindenki és vége van a veszekedésnek is, szerencsére, a probléma csak az, hogy nem tudunk sokáig haladni, csupán csak a hídon jutunk át, a másik oldalon pedig őrökbe botlunk, méghozzá... Kettő.. Négy... Hat... Nyolc darabba, ami bőven sok lenne számunkra, nem mintha egy őrre rátámadnánk, rajtam kívül úgysem merné senki sem megkockáztatni a fegyverek miatt, engem pedig leszedne mire oda érnék. Szóval egy ellen nem lenne esélyes, nem hogy még nyolc ellen, de ami azt illeti... Talán a fegyvereiket el tudnánk csenni, de az is túl kockázatos, igen... Lelőnének minket egyből. Próbálok továbbjutásra alkalmas útvonalat nézni és fedezékben tovább haladni, ha van rá lehetőség, ha nincs akkor maradok és figyelek, természetesen csak óvatosan, nem szeretném hogy miattam szúrjanak ki minket.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Sarah on Hétf. 29 Júl. 2013, 05:05

Jómagam mással vagyok elfoglalva, s nem azzal, hogy miként tisztul ki az ég és bizonyosodik be egy előre nem látott, kellemetlen csavar. Ez a hely lepusztult, túlzottan lepusztult és nem nagyon szeretném nézni, bármennyire is látom a többiek arcán a meglepettséget, nem tudom magam rávenni, hogy oda fordítsam a tekintetemet, egyszerűen nem szeretném látni mert tartok tőle, hogy valami olyan dolog lenne amit nem biztos, hogy fel tudnék dolgozni, igaz nem tudhatom amíg oda nem nézek...
~ A fenébe is... ~ Próbálom megemberelni magam, de nehezen megy, s egészen addig rá sem tudom venni magam a feltekintésre és arra, hogy ne az előttem lévő hátának a közepét bámuljam, amíg a hídnak nagyjából a feléig el nem jutunk, a látvány viszont... Nos, nem sokkol, de pár másodpercig megfagyok miatta a mozgás közben. Annyira nem vészes látvány, mint amennyire tartottam tőle, de nem is kellemes, egyáltalán nem... Úgy szerettem a holdat ahogyan volt, igaz a helyzet nyomása miatt nem egészen úgy fogom fel a helyzetet, mint ahogyan átlagosan tenném, nem agyalok, hogy mi van ha ez, vagy az, egyszerűen csak nem jut eszembe más, csak az, hogy valami szörnyű történt amíg minket bezártak a föld alá és ebből pedig jön az aggodalom, hogy vajon mi történt azokkal akiket szeretek, a szüleimmel és a barátaimmal... Mindenesetre is próbálok nem ezen agyalni, az a maréknyi fegyveres őr pedig lényegében eléggé segít ezen, mert amint meglátom őket és hogy fegyverrel járkálnak, amikhez hozzáteszem hogy egyáltalán nem értek... Nos, kisebb pánik, bár próbálom ezt is elfojtani és inkább el is fordulni tőlük, tehát lényegében egy fedezéknek nyomni a hátamat és mély lélegzéssel máshova terelni a figyelmem, a többiekre egészen pontosan.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Teddy on Hétf. 29 Júl. 2013, 05:14

Kevés dolgot fogok fel abból, ami körülöttem történik, oké rendben, lehetséges, hogy felfogom, csak nem tudom megmondani, hogy mennyire álmodom és mennyire a valóság az, amit látok. Lényegében kinyitom a szemeimet arra, amikor Tina a hegyekre mutat, s szerencsés véletlenből pontosan arra is nézek, de mint kiderül azok csak felhők, mögöttük pedig előbukkan a hold, egy törött hold. Pár másodpercig nézem fáradt tekintettel, majd végül betudom annak, hogy csak az elmém játszik velem, talán ezt az egészet csak álmodom... Csak egy rossz álom. Le is hunyom a szemeimet ismét, s egy arabig nem nyitom ki őket, egészen addig amíg az őrök miatt meg nem kell állnunk, addig pedig ébredezek, ismét érezni kezdem a hasamon lévő sebet, ami nyugtalanít és pánikra ösztönöz, felidézve a nem sokkal korábbi gondolataimat, de a helyzetemnek köszönhetően ez csak mellékes gondolatként merül fel az agyamban... Az elsődleges nem más, minthogy kissé kellemetlen helyzetben vagyok, mármint nem kényelmetlen, csak... Kellemetlen, s még így is érzem az arcomon azt a kissé égetőnek nevezhető, de amúgy kellemes érzést, ahogyan elpirulok, ez így tehát eléggé lefoglal, de tényleg csak addig amíg az őrökhöz nem érünk. Rájuk is vetek pár fáradt pillantást, de őszintén szólva nem tudom, hogy egyáltalán tudnék-e, vagy lenne-e értelme bármit is csinálni, hiszen abban sem vagyok biztos, hogy valóban ott vannak-e, nem tartom kizártnak még mindig, hogy csak a képzeletem szórakozik velem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 29 Júl. 2013, 09:13

Idő: 2024. július eleje
Következő körváltás: 2013. augusztus 3 (szombat)
Résztvevők: Matt Lawson (Árny), Archybald Peterson (Axe), Tony Price (Bishop), Tina Leila Sign (Kira), Peter Calm (Laura), Wayonka Stevens (Zield), Termina Alustria, Alicia Havana (Teddy), Shane Magurie (Gabe), Gulyás Csilla (Sarah), Lex Orrin (Reptile) és Vaszilij Dragunov (Svarog)

A társaság nagyon helyesen nem mozdult a fedezékéből, hanem csak meglapult a mélyedésben és a romokban, onnan figyelve az ellenség mozgását. Olyan helyzetben vannak, hogy őket az ellenséges katonák nem látták ugyan, de ők viszont a romok közül ki-ki tudtak kukucskálni annyira, hogy lássák, hogy merre is mozognak. Ennek köszönhetően úgy öt perc nézelődés után, akik a katonákat figyelték azok már megtudták határozni azt, hogy miként mennek és az útvonalukat. Így a lehetséges utak, hogy merre is menjenek egy darabra korlátozódott jelenleg, de ahogyan előzőleg többen is nézték ez tűnt a legígéretesebbnek, ezen lehetett a legkönnyebben eljutni a távolban látszó épületekhez is. A katonák pedig lassanként eltűnnek a fiatalok szeme elől, az út másik végét, hogy meddig mennek el nem lehet tudni, de valószínűleg több percük van még mielőtt újra felbukkannának.
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 6xm6

Hátramaradt: Aaron Asbord (Cardas) és Cyrce Gray (Amazon)
Ők még mindig az épületben hallották az újra megszólaló számítógép hangot:
- A cellablokk és a laborok fertőtlenítéséig hátralevő idő tíz perc!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2442
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Bishop on Hétf. 29 Júl. 2013, 17:21

A vitának hamar vége van, úgy tűnik pontot tettem az egész végére az utolsó mondattal. Megérdemelte a nyomorék amit kapott, legalább verbálisan eláttam a baját a medencés incidense miatt. Egy kis elégedett mosoly jelenik meg az arcomon, ami k.rvára le is fagy ahogy jobban odanézek odakint, a romos épületek, a szobor, végül még a kettéhasadt holdat is meglátom. Valahogy annyira elveszek az elcs.szett tájban, meg a fedezékek keresésébe, hogy minden mást kizárok. A fegyveresek látványától térek megint észhez, nagyon durván kibillentett a hitemből ez az egész hely, ez az egész világ.
~ Rendben. Nem kell felesleges f.szságokon agyalni, ki kell jutni, ez a fő feladat, másra nem is szabad koncentrálni. Túléljük, az egész szerencsétlen csapat túl fogja élni, garantálom.
Figyelem az őrök mozgását, elég sok időt töltök ezzel és még magamban számolom is az időt, ha tudom, kivárom a megfelelő alkalmat. Egy idő után az összes őr eltűnik, és ha jól sejtem akkor van egy-két perc amíg nem jönnek vissza. Most kell tovább haladnunk, mert a következőnél lehet észrevesznek, de váltásnál mindenképpen. Szépen lassan utoljára kinézek a romok között, hogy lássam biztosan tiszta-e a terep.
- Akkor én előre megyek, megnézem, hogy lehet-e tovább menni.
Ezzel lassan megpróbálok takarásban, fedezékben haladni és egyenesen tovább menni, minél gyorsabban, minél csendesebben, mielőtt az őrök visszajönnének. Torkomban dobog a szívem, látom magam előtt, ahogy az egyik rohadék mesterlövés fejbe lő és holtan összeesek, de a félelmet megpróbálom elnyomni haraggal, ami most csak úgy lángol bennem. Út közben, ha sikerül gond nélkül haladni, néha körülnézek, keresek egy fedezéket, vagy meglesem, hogy figyel-e valaki a távolból. Nincs kedvem itt maradni, haljon meg más, ne én, túl tökéletes vagyok ahhoz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 30 Júl. 2013, 00:50

Nézelődünk mind a ketten és hamar rájövünk, hogy merre is mozognak az őrök. Mikor megvan az őrjáratok útvonala, akkor meg kell várni, hogy elég távol legyenek. Addig körülnézek, hogy van-e itt valami mozdítható tárgy. Kell valami fegyver, szúró vagy vágóeszköz, de egy masszív székláb is megteszi. Képesség nélkül azért jobb, ha van valami a kezünkben. Szóval keresek valamit, ami nem csap zajt, ha magamhoz veszem.
Mikor az őrök már elég messze vannak, akkor fedezékben, takarásban elindulok úgy, hogy ne lássanak. Ha Jótét Dalnok jön mögöttem, akkor figyelek, hogy tudja követni a tempómat. Nem akarom, hogy pont őt szúrják ki. Az egyetlen diák, akivel itt jól megértettük egymást. Igyekszem elérni az épületet, ahol meghúzódhatunk és talán találunk valami nyomot is, feliratot, esetleg egy újságot, amiből kiderül, hol is tartunk most időben és mi történt a világban. Figyelem a katonákat, hogy ne lássanak meg minket, az utat, hogy ne csapjak zajt és ne essek el és az épületet, hogy ott nem vár-e kellemetlen meglepetés.
Ha innen kijutunk, még nem tudjuk, mivé lett a külső világ. Nem sok jó ígér, ha abból indulok ki, amit itt látok... Most még Veres Nővért is a keblemre ölelném, pedig mindig csak fegyelmezni akart. Mi lehet velük? Félek, hogy már nem élnek... Mi viszont túléljük, ez a cheyenne örökség. Mi mindent túlélünk. Nem tehetünk mást.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 30 Júl. 2013, 22:00

A fedezékemből tökéletes rálátás nyílt a katonákra és az útra. Még szerencse, hogy a katonák engem nem láttak meg, mert akkor minden esélyem elveszne a szabadulásra.
Ahogy az alternatív útvonalakat és a katonákat figyelem észreveszek egyet, ami méghozzá arra is vezet amerre terveztem.
Amikor az őrök megszokott útvonalukat követve eltűntek a látóhatárról én továbbra is fedezékről fedezékre lopakodva mentem az épnek tűnő városrész felé.
~ Ha van remény a szabadságra, akkor az arra van.
Lelkesítettem magam, miközben figyeltem a környezeteben mindenre, nem lett volna jó, ha valami véletlen zaj miatt észrevennének minket.
~ Még csak az kéne, hogy valami kis nesz miatt rögtön kiszúrjanak minket.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Girloffantasybymanofins Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 31 Júl. 2013, 14:30

Pár perces tanulmányozás után nagyjából össze is állt a fejemben a kép az őrök útvonaláról és arról, hogy merre is lehet menni.
Amint kiszúrom az útvonalat Rejtőző Medvének is jelzem azzal, hogy abba az irányba mutatok. Látom, hogy neki is feltűnt, így mikor az őrök elkanyarodnak a megszokott útvonalukat követve, meg is indult előttem. Én követtem, de közben figyeltem arra, hogy ne csapjak zajt és arra is, ha az őrök visszajönnének ne lássanak meg. Így végig fedezékről fedezékre haladtam, ha megtehettem.
útközben ha találtam valami jó kis ütő vagy vágó eszközt, akkor azt magamhoz veszem, persze csak akkor, ha nem csapok vele zajt.
A kifelé vezető úton haladva a szabadulás reménysége biztossá vált bennem és ez hajtott előre.
~ Végre elhúzhatunk erről az átkozott helyről.
Bíztatom magam miközben próbálom tartani a lépést Rejtőző Medvével.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Mudch0 Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Maverick on Pént. 02 Aug. 2013, 13:00

Amikor megpillantom a Holdat, újból elkezd eluralkodni rajtam a félelem. A meghasadt égitest arra enged következtetni, hogy vagy világméretű katasztrófa történt, és akkor valószínűleg hiába várunk a megmentőinkre, vagy egy másik dimenzióba, esetleg idősíkba kerültünk, ahol szintén hasonlóan kilátástalan a helyzetünk. Kénytelen vagyok elkönyvelni magamban, hogy a kísérőink valószínűleg meghaltak, a többi X-Man pedig elérhetetlen távolságra van, így hát csak magunkra számíthatunk, ráadásul a képességeinket sem hívhatjuk segítségül.
Ahogy haladunk tovább a lepusztult sziklasivatagban, a csapat őrjáratozó katonákra lesz figyelmes. Mivel még mindig nehezemre esik nem kétségbe esni, nem igazán tudom kifigyelni az őrök útvonalát, de a többiek szerencsére megteszik helyettem. A szemfülesebbek felfedeznek egy utat, ami viszonylag biztonságosan visz át az ellenség sorai között a távolban látszódó épületek felé, ráadásul a katonák is éppen távolodnak. A többiek közül néhányan ki is használják az alkalmat, és elindulnak. Mivel jobb lehetőségünk úgysem lesz, veszek néhány nagy levegőt, és én is követem őket.
- Hát jó, most vagy soha! Induljunk!- mondom ki hangosan, de inkább csak önmagamnak megerősítésként, és elindulok.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Sarah on Szomb. 03 Aug. 2013, 04:18

Fogalmam sincs, hogy a többiek mit látnak, én továbbra is túlzottan közel állok a pánikhoz annak a tudatában, hogy fegyveres katonák állják az utunkat, vagy igazából ki tudja, hogy mik azok, az sem biztos, hogy emberek, emlékszem, hogy a Rafton sem emberek voltak azok az őrök, mert egyszerűen leálltak miután elnyomkodtunk valamit azon a panelen. A lényeg, hogy nem merek odanézni, bátornak merném nevezni magamat, de... Most nem, ez sok, ez most éles és soha sem szegeztek fegyvert rám élesben, még csak kést se és nem merem. Csupán csak arra leszek figyelmes, hogy néhányan elindulnak, lényegében bármiféle szó vagy beszéd nélkül, ez pedig nekem is ad egy annyi kevés erőt, hogy megemberelve magamat kiforduljak a rejtekhelyről és követni kezdjem Tony-t, mert ki mást, nem érdekel, ha egyedül akar menni, nem, akkor is vele megyek, egyrészt azért, mert féltem, bár mindenki mást is, de őt főleg, másrészt meg azért, mert vele érzem a legnagyobb biztonságban magam, nem igazán értem, hogy mirét, de talán nem is kell értenem, a lényeg az, hogy így van és én pedig ezen okok miatt mindenképpen vele tartok. Egy helyben maradni valószínűleg nem lenne a legbölcsebb dolog, ez csak egy mellékes gondolat, nem sokat számít, csak... Átfutott az agyamon, de eléggé igaz lehet, ki tudja, hogy merre mennek legközelebb, lehet, hogy eddig is csak iszonyatos szerencsénk volt, nem mintha maga a szabadulásunk is nem lett volna hatalmas szerencse.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Reptile on Szomb. 03 Aug. 2013, 05:40

Hangtalanul, természetesen... Szóval hangtalanul figyelem az őröket amikor az alkalom engedi, szerencsénkre pedig mi, mert nem csak én teszem ugyebár mindezt. A lényeg az, hogy szerencsénkre mi rájuk látunk, ők viszont cserébe nem látnak ránk, ellenben van náluk fegyver. Örülök, hogy valóban nem döntött a támadás mellett senki sem, öngyilkos akció lett volna, így viszont nyugodtan van időnk kifigyelni az őrök mozgását, idővel pedig fel is szabadul egy kevés tér, nevezzük talán légtérnek, ki tudja, nincs idő most azon gondolkodni, hogy miként is nevezzem... A lényeg, hogy most egy őr sem látható a közelben és valószínűleg még percek lesznek, amíg visszaérnek, avagy most érkezett el a mozgás pillanata, tehát ám legyen, ha most kell menni akkor most kell menni. Alacsonyan maradva kifordulok a fedezék mögül és lényegében lopakodva próbálok meg tovább haladni fedezékről fedezékre, biztos ami biztos, mert még ha az őrök most még egy darabig nincsenek is itt, akkor sem kéne, hogy esetleg a távolból meglásson egy kellemetlen tényező, avagy egy mesterlövész, ha nagyon példálózni akarunk, mert valószínűleg gondolkodás nélkül ledurrantaná a fejemet a helyéről, ebbe pedig rossz belegondolni. Nem igazán szeretem a halál gondolatát, nagyon nem, de nem számít, most inkább óvatosan szedem a lábaimat, igyekszek arra figyelni, hogy ne keltsek zajt és hogy fedezék mögött tudjak tovább haladni, ha ezek megvannak akkor olyan nagy baj már csak nem lehet, nos, még egyenlőre, aztán majd ha odaérünk ki tudja hova, na ott ki tudja, hogy mibe fogunk belebotlani, ami majd esetleg tönkretesz mindent.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Árny on Szomb. 03 Aug. 2013, 05:47

Percek után már bőven egyértelmű, hogy megállta várni és leskelődni, ugyanis hamar kirajzolódik, hogy ezzel a fogalmazással éljek, az őrök járása és végül csak elérkezik az a pillanat is, amikor teljesen tisztává válik az út. Most kéne menni, ezt jómagam is tudom, de biztos vagyok én ebben? Valóban megéri a kockázatot és nem lenne egyszerűbb mondjuk körbe menni egy nagyobb kerülővel? Nos, Tina már indul is, ez pedig magamhoz térít engem is, avagy eddig is magamnál voltam, de megadja azt a maradék kevés löketet ami kellett az induláshoz és így belegondolva, miért is akartam én ezen elagyalni? Hiszen jobb reményünk nincs és ha most itt van a lehetőség akkor kár lenne elszalasztani, még ha ennyire bizonytalan is, egyszerűen nincs jobb. Tina mögött haladva igyekszem fedezékről fedezékre jómagam is áttérni kinézett biztonságosnak tűnő útvonalra és megmondom őszintén, nagyon nagy a kísértés, hogy a szemeimet ne őrködésre és terepszemlére használjam, hanem a lány ülepének vizslatására, ahova néha az akaratom és a próbálkozások ellenére is oda téved a tekintetem, de igyekszem egyből vissza is terelni arra, ami most éppen egy hatalmas vízválasztó lehet, tehát a terepre, továbbra is veszélyforrásokat kutatva, mert nem lenne kellemes, ha valahonnan lőni kezdenének és esetleg pont én vehettem volna észre őket és miattam járja meg mindenki... Csak egyszerűen olyan nehéz ellenállni azoknak a női idomoknak, fránya abba a teremtőbe hogy ilyennek teremtette őket, legalább is ilyen helyzetben fenét bele, nem lehet így rendesen koncentrálni... De azért mint mondtam, eléggé igyekszem.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Teddy on Szomb. 03 Aug. 2013, 05:55

Miután viszonylag alaposan szemügyre vettem a folyamatosan mozgó őröket, hosszabb időre lehunyom a szemeimet, nem igazán törődve azzal, hogy mi történhet. Továbbra is biztos vagyok benne, hogy mindegyik csak az én tudatom szüleménye, ez pedig akkor nyer bennem teljes bizonyságot, amikor ismételten kinyitom a szemeimet és nem látok egyet sem.
~ Csak én képzeltem őket, a képzeletem szüleményei... Nincsenek is itt... ~ Ebben egészen biztos vagyok, de mégsem teszek semmit, attól függetlenül, hogy többeket is mozogni látok. Belőlem ez azt váltja ki, hogy próbálok lejutni Archy hátáról, mivel már eléggé kényelmetlenné vált a helyzet és magamhoz tértem annyira, hogy ezt felfogjam, de mást még mindig ne igazán, ha pedig sikerül leszállnom a hátáról... Nos, onnantól kezdve igencsak jó kérdés, hogy mit csinálok, mert magam sem vagyok benne biztos, lehetséges, hogy ott ahol vagyok a földre esek és elterülök, de az is lehet, hogy valami csoda folytán a többiek után vánszorgok, ami azt illeti fogalmam sincs, teljes mértékben nyers ösztönökre bízom a cselekvést s én magam semmit sem próbálok azokon befolyásolni, talán azért, mert a tudatom legmélyén, ahol normálisan fel tudom még fogni a dolgok tudom, hogy amint gondolkodni kezdenék, ismét előállna a nem sokkal korábbi helyzet és valószínűleg sírva esnék össze ott, ahol vagyok, továbbra is a hasamon lévő vágás és az abból adódó félelem miatt.ó, így talán azt is felfogom, hogy ez az egész állapot nem csak a fáradtság, hanem ezen vágások miatt is van egyben, talán, de még magam sem vagyok benne biztos, hogy értem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 3 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.