Elhagyott bunker

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 18 Szept. 2014, 09:30

Résztvevők: Jenna Collins, Bryan Donohan, Max Evans, Michael Schuster, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. szeptember 21. (vasárnap)

Max átkutatta a „farkas hullákat”, kettőnél talált valamilyen port és anyagot, a harmadiknál lényegében egyiket sem. Jenna továbbra sem érezte azt az áldozatok felől, hogy azok lupine-k lettek volna és a törött csontjaikat mindenki láthatta. Nem az esés és a szakadás, a törmelékek okozták mindezeket, hanem valami teljesen más. Az átalakulás, ahogyan a csontjaik megnyúltak volna úgy törtek el. Ha nem is a törmelékek végeztek velük, akkor ez, hihetetlen fájdalmasan. Ezt mindenki láthatta és megtudta állapítani. A szer egyébként, amit elvett Max az egyik por alapú volt már csak maradványok benne kék színű anyaggal, a nőnél pedig egy fiolát talált, benne pedig kék tabletták, amik magyarázták az elsőnél a kis kék maradványokat. A harmadiknál pedig egy üres injekciós tű volt csak.
Elhagyott bunker - Page 7 Mutant_Growth_Hormone_001
Jó néhány perc kell mindenkinek ahhoz, hogy a remegés és az izzadás elmúljon, az, hogy újra akarnak szert az nem múlt továbbra sem, de legalább már valamivel jobban érezhette a társaság magát. Ami emiatt feltűnő lehetett mindenki számára, hogy at törmelékek alját már egészen kezdte belepni a víz és legalább fél méter magasan kezdett állni – ők maguk úgy legalább két méter magasan lehettek jelenleg. Azon a részen, ahol el lehetett pakolni és vonni a törmeléket, hogy a folyosóra érhessenek néhány percnyi munka kellett csak, hogy egy nagyobb rést kreáljanak, hogy a legnagyobb testű személy is átférjen rajta. Ha mennek, akkor egy teljesen ugyanolyan folyosóra érnek, mint amin ők maguk is ide a központi dómba jöttek, csak itt a világítás sokkalta gyérebb volt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Elhagyott bunker - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Bryan Donohan Csüt. 18 Szept. 2014, 20:26

Bryan örül, hogy őt még nem ugráltatta senki. Miért érdekelné őt mások sorsa, a szivárgó víz viszont annál inkább. Csak az hiányzik neki, hogy az egész cucc a víz alá kerüljön. Úgy aztán nem sok esély van a szökésre. Diadalittas érzése van, mikor sikeresen leszereli a félhalott (döglött?) embert (kutyát?). Közben persze mindegyik szervezkedni kezd s rögtön tömeges népszámlálást tartanak és egykét érdekes pirulát, port is találnak. Nem sűrűn érdeklik a drogegyletek, szóval inkább a kijutáson jár az esze. Végigméri a többieket, hogy ki az akivel talán jutnának is valamire. Egyik sem túl szimpi nekik, azonban ők sem túlzottan törődnek Bryannel. Ez jó. Minél jelentéktelenebb egy játszmában, annál jobban tud a saját céljaira koncentrálni. Most kivételesen az elsők között lép át a folyosóra és ajtókat illetve bármilyen fegyvert keres, mert úgy tűnik, hogy a romokban nem akadt egy sem.


/Bocsi, hogy nem írtam az előző körben/

_________________
Elhagyott bunker - Page 7 Star-Trek-into-Darkness-wallpapers
"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
Bryan Donohan
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Auaritia Pént. 19 Szept. 2014, 20:37


Colona Walding

Mindenki jól van, persze most valami egészen más lett rajtam úrrá mint eddig. Mint amikor valaki nem kaphat meg valami. A kezeim kisebb remegésbe kezdtek, a hasam görcsölt és úgy éreztem gyengébb lettem. Valamit kapnom kell, de nem tudom mit. Úgy látszik, ami elaltatott minket drog volt, méghozzá elég erős. Szükségünk lesz még belőle, vagy különben meghalunk a tüneteitől, legalábbis azt hiszem...Szörnyű érzés. Remélem tévedek és csak nagyon éhes vagyok. Az összes farkas halott volt, örömittas szemmel néztem a halott tetemeikre, a legközelebb hullába belerúgtam. Majd mondtam:

-Büdös kis korcs.

S elkezdtem magam egy kicsit ráncba szedni. A hajam megigazgattam, a ruhámat kicsit leporoltam, már amennyire lehetett. A többiek egymást nyalták körbe. Én magam egyedül magamat segítettem.Találtak a többiek valami fiolát, nem igazán foglalkoztam vele.
Egy gyors megállapítás után felmértük, hogy a víz egyre jobban tőr be. Egy rész gyengének tűnt, talán ha elpakolnánk sikerülne átjutni. Egyből a réshez mentem és erőmet megfeszítve próbáltam utat vájni magunknak. Nem szóltam senkinek, majd csak észreveszik és segítenek. Ha sikerült elpakolni és szabad volt az út akkor megvártam míg valaki előre megy, elvégre nem akarnék első préda lenni. Másodiknak viszont én mentem előre. Ha kell tolakodtam is hozzá.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 20 Szept. 2014, 21:42

Karácsony van, robbantják a bankot. Minden van a szőrös népségnél, kapszulák, por, tabletták, tű. Akármi is ez a cucc minden módon be lehet adni és ugyanazt a hatást adja, a csapat másik felét valami gázzal találták meg, minket lövedékkel, csak a joint hiányzik. A Hydra instant drogot készít a szuperhőseinek, szeretnék ha minőségi lenne a cucc, valakin ki kell próbálni. Elpakolom övrészre, zsebekbe az anyagot, nálam biztos helyen van. A helyi f.szagyerekek egyike mint a keselyű rá is repül a szagos prédára, persze nem bírja ki, be kell szólni. Lepereg rólam, szemmel a két WREC-es kollégát keresem, ők rosszabbul viselték a dolgot amikor legutóbb csekkoltam.
- Elrakom az anyagot, biztos helyre nagyfiú. Hűtsd le magad.
Úgy pofán vágtam volna már a csőcseléket ha meglenne az erőm, de ez a cucc mintha elszívta volna az összeset. A víz meg jön a nyakunkra, noé nincs kéznél, hogy rendeljünk egy bárkát lépni kell. Éllovasként futok át a vizen az egyetlen lehetséges kijárathoz. A dobozokat a törmelékkel arrébb vágom, döntve az egész rakást ha lehetséges. Aki besegít annak teret engedek, egyedül úgysem bírom. Az új-régi folyosón nem szórakozok, előre kocogok. Eddig játszottam a hülyegyereket, nem most fogom abbahagyni. Aki a legtöbbet anyagozott, az nyer.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Albert Shear Vas. 21 Szept. 2014, 00:11

Nagy borzas szakállát vakargatva kezd magához térni Tariq. Érzi szájában a por ízét és elég kellemetlen mellékhatásként észrevette, hogy kezd elfogyni a nyála. Hosszan köpködni kezd, hogy kitisztítsa száját. Nem vesz magához vizet, mivel biztos benne, hogy az egyre magasodó víztömeg sós. Ezen gondolatmenetben egyetlen hibát vél felfedezni. Az emelkedő víztömeget. Szinte villámcsapásként éri a felismerés, hogy veszélyben az élete. Még négykézláb indul, de már félúton két lábon folytatja útját Colona és Max után. Ő maga is segítő kezet nyújt a romok eltakarításában. Egyelőre az életösztöne legyőzi a kábítószer utáni vágyát. Legalábbis arra az időre biztosan amíg elpakolják a vélelmezett kijárat elől a törmelékeket.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Victor Montano Vas. 21 Szept. 2014, 00:45

Victor lassan és méltóságteljesen emelkedett fel korábbi remegő, magzati pozíciójából. Leporolja magát és körbetekint. Az imént még látta, ahogy Max magához veszi a talált fiolákat. Egy ideig figyeli a ténykedését, a hirtelen megöregedő nő próbálkozását és Tariq erőlködését. Aztán lassan közelíti meg a takarító brigádot. A többi aktív és kevésbé aktív, de életben maradt társukat is próbálja szemmel tartani. Ha ez nem is sikerül, bár folyamatosan jár a tekintete és a fejét is gyanakvóan forgatja, fel van készülve bármilyen támadásra. Egyre kevésbé bízik bárkiben is a helyiségben, beleértve a beosztottját is, aki szemmel láthatóan menekülő rókaként küzd az életéért. Csak akkor szólítja meg Maxet, amikor eléri őket, de ütéstávolságon kívül marad.
-
Vigyáznék a mintákra ügynök, amíg maga előre tör.

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Cletus Kasady Vas. 21 Szept. 2014, 01:50

Miközben elrámolom a törmeléket, látom, hogy elkezd egyre magasabban állni a víz, úgyhogy még gyorsabban dobálom el az útból a köveket. Nem terveztem itt megfulladni. Persze ez nem megy olyan könnyen, amikor annyira érzem magam erősnek, mint egy óvodás, de mégis küzdök.
Amikor a SHIELD-es kölyök visszapofázik, dühösen elfintorodom. Teszek is egy lépést felé, mielőtt rájönnék, hogy most nincs erőm megmutatni neki, hogy ki a főnök. Ha bunyóra kerülne a sor, persze nyilván szétkapnám, de simán lehet, hogy én is kidőlnék utána.
- Vigyázz, hogy kinek pofázol, kölyök! - mondom hát fenyegetően. - Figyellek!
Nem tudom, hogy mit kéne kezdeni a droggal. Egyrészt nagyon kéne valami, ami visszaadja az erőmet, viszont a farkasok, akik ezt a cuccot tolták, nagyon rondán haltak meg. Mintha maguktól tépődtek volna szét, egyáltalán nem úgy néz ki, mintha az omlásba haltak volna bele. Láttam már összeomló épületeket, és ott megdöglött hullákat is, azok nem ilyenek. Ez valami nagyon beteg szar. F@szom...
Ha sikerül elrámolnunk mindent, a kölyökkel együtt én is elindulok a folyosón, a kezemben vasrúddal (vagy gumibottal, ha nem találtam megfelelőt). Amikor a mexikói utolér minket, és elkéri a cuccot a sráctól, gyanakodva nézek rá.
- Jó helyen lesz az velünk. - mondom az állapotomtól telhető leghatározottabban.
Nem bízom ezekben az arcokban, pláne nem, ha a drogról van szó. Nem tudom, mitől tartok jobban, hogy eltolják, és ők is megvadulnak, vagy hogy eltolják és nekem nem hagynak belőle. Akárhogy is, jobb, ha én is vigyázok rá.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 21 Szept. 2014, 09:53

Résztvevők: Jenna Collins, Bryan Donohan, Max Evans, Michael Schuster, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. szeptember 24. (szerda)

Az, hogy Max átadja-e a drogokat teljesen rajta múlott, de a lényeg, hogy a csapat nagyjából kiért a folyosóra, ami sértetlen volt. Az elvonási tünetek mindenkiben megvoltak, azaz mindenki kapott a drogból korábban, bármi is volt az. A folyosó teljesen ugyanolyan volt, mint az, amelyiken ők maguk is jöttek, alul a szélesebb, fent a kisebb, több kisebb ajtóval együtt. Ezek közül mind zárva volt, fent, ha most itt valaki felnéz sem volt semmi különleges, csak egy sétálásra alkalmas folyosó. A lentin egy jármű is elfért, mert volt olyan széles. A falakon több helyen mély karmolás nyomok látszottak, az üveg felöli részen szerencsére egy sem, így ide nem szivárgott be a víz. A folyosó végén, mint a csapat saját folyosója részén volt egy nyitott ajtó, ott bent felszereléseknek kellett volna lennie, de az itteni csoport teljesen szétszedte azt, szétkarmolta és széttépte, semmi sem marad használható belőlük. azonban itt a térképen is látszódó dóm elérhető volt egy hatalmas kétszárnyú fémajtó mögött. Elég volt csak a közelébe lépni és az ajtó mindkét szárnya visszahúzódott a falba. Mögötte a dóm nagyobb volt, mint a térképen látszott, legalább ötven méter átmérőjű és nyolc méter magas. Korábban ez lehetett a növényes kert, biodóm, mindenfelé sorokban levő elszáradt növények voltak, a víztisztító rendszer ugyan még működött, de ez nem tudott mindent locsolni, így a növényzet elszáradt. A hely kihalt volt, semmi sem látszott, vagy hallatszott, ami ellenséges erőre utalt volna. A folyosóval ellentétben itt vér sem látszott, ellenben a korábbi helyszínekkel azonban itt volt bent több működő számítógép is, hasonlóképpen az előzőekhez kezdetlegesebb holografikus panellel.

//Elnézést, ha rémes a reag, alig tudtam kiszenvedni 38,8-as lázzal keltem fel most reggel…//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Elhagyott bunker - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Auaritia Vas. 21 Szept. 2014, 10:57

//jujj..Sad( akkor minél hamarabbi gyógyulást kívánok Smile....nézz sok tévét, igyál sok teát...nekem mindig bejön Wink //

Colona Walding

A romok eltakarításából mindenki kiveszi a részét, bár elsőnek indultam el, Max mivel fürgébb fiatalabb előbb ért oda, később aztán már mindenki segített. A folyosó lehangoló látványt nyújtott, persze jobb volt mint az előzőek, ahol hullák voltak. Megfogalmazódott bennem a labirintus, mint szó. Remélem nem körbe körbe megyünk. Egyáltalán lesz innen kiút valaha? Az persze egy másik kérdés, hogy élve jussunk ki, ne hullazsákban. Továbbmenve egy növényes kert, vagy valami olyas miféle köszön ránk. Fogalmam sincs mi ez a hely, minél többet látunk belőle, annál jobban kezdem nem érteni. Ha arra tervezték, hogy mindenki meghalljon itt, akkor mi ez a kiépített struktúra? Bármi is van, szólít a természet. Már régóta kellett, de itt most valahogy előjött ez az ösztön. Ha van olyan elszáradt kóró vagy növény, ami viszonylag eltakar, akkor bemegyek mögé. Ha nincs, akkor keresek valamit, amivel eltakarhatom magam. Jelzem is a többieknek:

- Uraim, ahová most megyek oda ne kövessenek. Remélem érthető vagyok.
_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Jenna Collins Vas. 21 Szept. 2014, 20:05

Üldögélés közepette bambulok a hullákra, nem lupinok és nem is a törmelékek zúzták szét őket, bele gondolva engem is valami ilyen cuccal változtathattak át. Pokolian fájt az átváltozás de örülök hogy megúsztam anélkül hogy magát törte volna szét a testem, ez eléggé fájhatott. Minden esetre tökéletes elrettentő példa hogyha még kívánom is, semmiképp ne nyúljak ahhoz a cucchoz amit náluk találtak. A víz is szépen emelkedik úgyhogy egy fejrázással helyre rakom magam, egy kis pihi után valamivel jobban érzem magam. A folyosó ránézésre totál olyan mint amelyikről indultunk, remélem nem játsszuk le újra ugyanazt. Kivettem a részem még utólag a romtakarításban, majd komótosan indultam a többiek után a folyosón, szép nyugodtan. Rájöttem hogy feleslegesen rohangálok meg kapkodok, csak magamat fárasztom úgyhogy zsebrecsapott kézzel szép nyugodtan baktattam előre, szemügyre véve a falon a karcolásokat, egy jó fél órája biztos elkezdtem volna parázni rajta de most csak megvonom magamban a vállam. Az üveg is épségben van, ez elvileg jó hír, amúgy legszívesebben betörném hogy majd kiúszhassak és vagy élve vagy holtan a partra jussak, de elvetem az ötletet, szerencsétlenkedjünk még egy kicsit. Váó újabb térkép, vetek rá egy pillantást majd megyek tovább. Kikötünk egy ugyan olyan szobánál mint amiből a cuccokat szedtük, ennek is elvileg az lehetett a lényege, de úgy néz ki ezek nem becsülték annyira mint mi és csak szét csesztek mindent, vandál egy banda, nem mintha lényeges lenne.
Végül valami hatalmas terem jön, hmmm fénykorukban még hasznosak lehettek ezek a kórók, nem kezdem el nézegetni őket hogy mik lehettek pontosan, nem ehető és pont, na itt sincs semmi hasznos rá nézésre úgyhogy indulok meg valami kijárat vagy ajtó felé már ha van, ha nincs akkor egyszerűen lehuppanok a földre és bámészkodok, Éhes vagyok, szomjas, aludni akarok, cukorhiányom van és már hidegen hagy az egész. Legszívesebben vízszintesbe dőlnék és tartanék egy rövid szundit, egyszer úgyis kijutunk ha nem akkor meg így lett eltervezve, ja igen az emelkedő vízszint......leszarom!
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Szept. 2014, 00:01

//Mivel 2-n írtak és Paci is szólt, hogy várjam meg, mert nincs gépe, meg Danny is rá vár, így holnap (csütörtök) kaptok reagot majd.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elhagyott bunker - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Victor Montano Szer. 24 Szept. 2014, 14:17

Victor határozott választ nem várva lépett oda az ügynökhöz és elvette tőle a fiolákat. Amennyiben kellett a férfi zsebébe is belenyúlt. Ha ellenállást próbált volna kifejteni, akkor természetesen felveszi a küzdelmet. Ebben az esetben gyorsan szeretne túljutni az eseményen, azért rövid mozdulatokkal próbálná meg semlegesíteni Maxet. Lágy részekre közelről könyökkel, támad. Ha védekezésre kerülne a sor, megpróbálná íves mozdulatokkal meglendíteni és földre küldeni ellenfelét. Hosszabb dulakodásba egyelőre nem menne bele, de számít segítségre.
Miután hozzá jutott az üvegcsékhez, ampullákhoz, folytatta útját a folyosón a nagy terembe. Mikor meglátja a még feltételezhetően működő konzolokat, megpróbál aktivitásra bírni egyet és megállapítani, hogy ezek is csak megfigyelésre vagy valamilyen vezérlésre, ne adj isten külső kommunikációra alkalmasak-e?!

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Albert Shear Szer. 24 Szept. 2014, 14:34

Tariq nagy nehezen küzdi le kezének remegését. Elfoglalja magát a romeltakarítással, így azért könnyebb. Mikor végez körbetekint, ahogy ezt teszi akkor is amint meghallja főnökét. Odafordul és kitágult pupillákkal szemléli, ahogy önmagához mérten elég agresszívan próbál valamit megszerezni főnöke a SHIELD ügynöktől. Amennyiben dulakodásra kerül a sor, természetesen Victor segítségére siet. Elsődlegesen hátulról próbálná meg megközelíteni Maxet és oldal irányból próbálná meg megütni a koponyáját. Így előidézve hirtelen traumát az agynak, ami azonnali ájulással kell vagy legalábbis kéne, hogy járjon a delikvens számára. Amennyiben Victor megszerzési törekvései sikerrel járnak, Tariq tovább követi. Érzi a hiányt, hogy valami kéne a szervezetébe csak épp nem egészen tudja, hogy mitől nyerhetné vissza remek látását és hallását. Amíg agyának egyik fele ezen morfondírozik, addig elméjének azon része amely a biomechanikus memóriáját kezeli, figyeli környezetét. Ugrásra készen biztosítja Victor mozgását, majd ténykedését a számítógépeknél.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Cletus Kasady Szer. 24 Szept. 2014, 15:04

A mexikói tudomást sem vesz arról, hogy hozzá szóltam, hanem egyszerűen megpróbálja elvenni a kölyöktől a cuccot. Ez a csávó nagyon bátor, de nagyon hülye, ha egy ilyet meg mer csinálni. Engem nem szoktak levegőnek nézni, b@zmeg! Maradjon csak a cucc a kis ügynöknél, rá majd én figyelek, hogy ne csináljon hülyeséget, de erre a mexikói parasztra nem fogom rábízni.
Amikor megindul a srác felé, megpróbálom torkon ragadni és felkenni a falra. Nem rám figyel, úgyhogy gondolom nem lesz nehéz dolgom. Nem vagyok a legjobb állapotban, de ő sem, szóval remélem így is én vagyok erőfölényben. Ha minden jól megy, nem akarom komolyan bántani, csak megmutatni neki, hogy ki a főnök.
- Azt mondtam, hogy jó helyen lesz az ott! - mondom fenyegetően. Nem ütöm meg, csak ha próbál ellenállni, akkor viszont egy kemény gyomrost beadok neki. Ezután elengedem, és visszamegyek a sráchoz, jelezve, hogy indulhatunk befelé.
Ha valaki megpróbálná megakadályozni, amit csinálok, remélem a kölyök közbelép. Ez lenne a minimum, ha már megvédem.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 25 Szept. 2014, 00:17

A komédia mesterfoka a jelenet itt előttem. Az elvonási gondokkal küszködő mexikói és az utcahuligán kidobóember megpróbálja rábeszélni a drogos SHIELD ügynök X-Ment hogy adja oda az összegyűjtött drogot. Eszemben sincs, jó helyen lesz ez itt nálam. Könnyen osztanának aranylövést ilyen állapotban.
A kérésre nem reagálok, elteszem a cuccokat, jó mélyre a fekete ruhák zsebeibe. A WREC-es kolléga agresszív fellépésére felhúzom a szemöldököm. A cicus után nincs min csodálkoznom, de azt hittem pajtik vagyunk. A felmentősereg meglepőbb. Gondolok rá, hogy elfussak, megsemmisítsem a cuccot de nincs rá időm. Marad a csúnya játék. A kolléga jó közelharcban és dulakodásban, tököm taposom egy határozott mozdulattal. Ha a karjaimmal próbálkozik hátra vetem a fejem és lendületből befejelem, homlokom az orrához, hogy jó legyen. A vörös szakállas, ha ő marad nekem, kap egy taposást a bokájába, remélem törik valami. Remek csetepaté lesz.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 25 Szept. 2014, 08:29

Résztvevők: Jenna Collins, Bryan Donohan, Max Evans, Michael Schuster, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. szeptember 28. (vasárnap)

Colona könnyedén talált magának itt eldugott részt, ahol senki sem látott rá, hogy ott könnyítsen magán. Odabent a teremben Jenna hirtelen egy másik lupine szagát érezte meg, majd utána mindenki meghallotta a morgást. Egy állatias mutánstól valahogyan mély hang volt várható, de ez meglehetősen magas, gyermeki volt.
- Kik maguk és mi történt velem? – kérdezte egy kisfiú.
Ha a csapat tagjai arra néznek egy maximum tíz éves farkasbundás kisfiú állt az egyik növénycsoport előtt. Hihetetlenül elveszettnek tűnt, remegett és iszonyúan félt.
Elhagyott bunker - Page 7 2533523-wolfsbane_s_son_6
A terembe eddigre ért be Bryan és Michael is, kintről pedig dulakodás és verekedés zaja hallatszott.

A folyosón azonban a Victor, Tariq, Max és Mike négyes kint maradt, mivel összetűzésbe kerültek a drogot illetően. Max-nek esze ágában sem volt odaadni a fiolát a gyógyszerekkel, Victor pedig erőszakkal is, de megpróbálta elvenni. Mike-ra nem számított, így amikor a két férfi dulakodni kezdett Mike ekkor érkezett meg és egy ütéssel küldte földre Victor-t, Max pedig ekkor még a tökeibe is belelépett. Tariq ellenben ekkor ütötte fejen Max-et, aki igencsak erősen tántorodott meg ettől, noha az eszméletét nem vesztette el, de a fejbőre felszakadt és erősen vérezni kezdett a jobb oldalon a találat helyén.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Elhagyott bunker - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Albert Shear Pént. 26 Szept. 2014, 01:53

Tariq azonban nem áll le az első ütésnél, tökéletesen tisztában van azzal, hogy nem egy szimulált gyakorlaton vagy pontozásos versenyen van. Erről az is tanúskodik, hogy Victor kikerült a látószögéből. Nem keresi, nincs rá ideje. A százkilós Mike-ot nem tudja nem észre venni, de most lendületben van. Az első ütése betalált és már rántja is vissza jobb kezét, de halad előre. Még mindig oldalról támadja a vérző fejű Maxot. Nem fejre üt. A szivárgó vér és veríték, a csörgedező víz okozta páratartalom együtt már nagyon síkossá tehette a férfi fejét. Valószínűleg ezért sem volt egyből kiütéses az első csapása. Szinte egyszerre indul útjára mindkét keze. A bal kicsit előbb, függőleges tenyérrel. A jobb alig lemaradva, felfelé fordított tenyérrel. A bal kéz célpontja a férfi nyaka volt, a csigolyáknál, hátul. Ha le is csúszik, a tarkójánál még tud erőt kifejteni. Egy "taslival" egybekötött rándítás volt a célja jobbra, azaz Max szemszögéből nézve előre. Ahol már várta az érkező jobb kéz. Méghozzá torokra támadt. Azaz az volt a szándéka, hogy nem csak Max nyelőcsövére támad jobb kezével, de baljával egyenesen belevezeti a csapásba. Mindezt megfűszerezi azzal, hogy előre lép s a kombináció záró akkordjaként még el is löki a remélhetőleg, minimum megbénított testet. Ugyanakkor a támadása végeztével nem fejezi be a mozdulatsort, mert észlelte a monstrumot. Azzal a lábával amivel az imént előre tört, most vissza lép és gyorsan még egyet az elöl maradt lábával. Így remélhetőleg egyelőre ütéstávolságon kívül marad Michaeltől. Most gyorsan körbetekint, kettős fedezékbe emelt kezei közül. Keresi Victort, Michaelt, ellenőrzi Maxet és keres további veszélyforrásokat, amikre védekezően és azonnali ellentámadással kíván reagálni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Bryan Donohan Pént. 26 Szept. 2014, 15:30

-Emberek, lehet, hogy nem fog tetszeni amit most mondok, de ki kell nyírni ezt a kölyköt.
Mondja kissé halk hangnemmel, azonban továbbra is érzéketlenül nem törődve azzal, hogy a gyerek arca milyen érzelmeket tükröz.
-Ez a kölyök most talán még nem akarja letépni a fejünket, azonban kitudja mikor kattan át neki ismét és akkor baszhatjuk mert áldozatok nélkül nem fogjunk tudni...ő...eltakarítani és őszintén nem akarok a törpe hasfelmetsző kutyus vacsorája lenni és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Természetesen kíméletes megoldásra gondolt, amikor felvetette az ötletet, de valószínűleg feleslegesen hisz a társaság nagyrésze emberszerető és a srác pedig egy "ártatlan" gyerek, ez azonban soha nem zavart a munkámban, azonban most az is közrejátszik, hogy a fizettség az életem.

_________________
Elhagyott bunker - Page 7 Star-Trek-into-Darkness-wallpapers
"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
Bryan Donohan
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Auaritia Pént. 26 Szept. 2014, 20:03


Colona Walding

Ohh tökéletes. Néhány perc és végeztem is. Megkönnyebbülés, ez a szó ami most ideillik. Bárhogyan is, innen ki kell jutnunk...Fogalmam sincs mit adtak be nekem, de egyre jobban érzem a hiányát, már a vizeletem szagán is éreztem, valami bennem van. Egyszer csak egy morgást halottam a teremből, hát ezt nem hiszem el! Felkészülök a legrosszabbra, próbálok egy darabig ott maradni, ahol vagyok. Vajon megint mivel kell megküzdenünk? A mély morgás után egy magasabb hang szólalt meg. Olyasmi mint egy kisfiú, sőt teljesen olyan a hangja. Megindultam tehát rejtekemből a hang felé. Egy kis farkas? Na nem ezt nem...nem fogunk még egy gyereket is istápolni.

- Jajj kedvesem, had nézzelek. Bizonyára félsz. Megnyugtathatlak nincs semmi baj. Gyere ide. Ne félj. Na.

Kedvesen megpróbáltam közelíteni felé. Mintha csak az anyja lennék. Hangom is gyengédre váltom.Ha engedi odamegyek és átölelem. Közben lágy hangon mondom:

- Nyugodj meg kincsem, nem tudjuk mi ez mi sem...

Megpróbáltam megvigasztalni, átölelem. Egy kicsit simogatom is a fejét. Ha engedi, megpróbálok a háta mögé jutni és átkarolni, úgy, hogy a nyakán legyen a karom. Majd egy puszit adok a homlokára és simogatom.Közben ezt hajtogatnám:

- Nyugodj meg, minden rendben lesz...

Ha minden jól megy, akkor összeszedem az erőmet és egy határozott mozdulattal eltöröm a nyakát. Hisz olyan pozícióba helyeztem, hogy ez könnyedén menjen, a kezemmel átkarolom a nyakát, megszorítom majd a másikkal eltekerem, szinte nem is a kezem, hanem a felsőtestem ereje törné el a fejét. Jó technikával, még túlzott erő sem kell.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Cletus Kasady Szomb. 27 Szept. 2014, 19:18

A mexikói nem várja a támadást, úgyhogy esélytelen, hogy kitérjen. Egy ütés után már a földön is van, a srác meg még a tökébe is belelép. Felnevetek.
- Ez jó volt, kölyök!
Mégis egész tökös ez a gyerek. A mexikói lehet hogy már nem. Hehe!
A másik forma viszont ekkor bekapcsolódik a bunyóba és elég rondán fejbeb@ssza a srácot. Persze csak a kölyökkel mer kezdeni, a nagy ember már túl nagy falat. De ez nem kívánságműsor! Nem fognak itt erőszakoskodni velünk, pontosabban velem pláne nem! Megpróbálom még azelőtt leütni őt is, mielőtt betalálna egy újabb ütése, de ha ez nem sikerül, akkor sem keseredem el. Nem hagyom menekülni, erőfölényem tudatában megyek utána, ha hátralép, és megpróbálom őt is egy ütéssel levinni a földre. Ha a fejét, védi, akkor a gyomrát célzom be. Egyszer és mindenkorra megmutatom nekik, hogy ki itt a főnök!
- Rossz emberrel veszekszel, f@szfej! - adok nyomatékot közben a támadásnak.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 28 Szept. 2014, 04:00

Bumm! A kidobó utcaharcos és az ügynök x-man a vörös sarokból kiütéssel győz. A taposás már felesleges, de megérdemli a türelmetlen fajtája a bánásmódot. Aztán kiesik minden. Megszédülök, mintha egy fémtussal kaptak volna fejbe, akkorát csattan a koponyámon valami. Nem látok semmit, nem érzek semmit, a lábam keresztbe teszem, még állok. Talán fejbe vágtak oldalról amíg nem figyeltem. Mocskos játékos. Ha meg lenne az erőm hamar vége lenne a dalnak, de nincs meg. Ráadásul azt hiszem Charlie volt az, de csak fél szemmel látok. Így mentse meg a mutáns a kollégákat a tűzvonalból. Fájdalommal küszködve a vérző sebhez kapok fél karommal, oldalról védve az arcom is, ha már az arcom, másik kezemmel oda kapok. Reflexből kezdek oldalazni a falhoz, amerre stabil pont van el a fájdalom forrásától. Túl gyors nem leszek, ebben nem is reménykedem. Amiben bízhatok az a Mike alkat nyerő pozíciója. Ötezer részvényt a kidobófiúra.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 28 Szept. 2014, 09:54

Résztvevők: Jenna Collins, Bryan Donohan, Max Evans, Michael Schuster, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. október 1. (szerda)

Odabent a dómban a fiú hallotta, hogy Bryan mit mondott, Colona pedig elindult. Mivel elég ideje léteznek mutánsok és közismertek mindkét fél tudta, hogy ennyire fiatalon trauma ide, vagy oda a gyerek nem lehetett volna mutáns, vagy ilyen alakban. A fiú nagyon félt, minden mozdulattól, Jenna most életében először látott ilyesmit, a vadállatias énje pedig felerősödött, ahogyan az bármilyen másik esetben is tette volna, ha magánál gyengébb hasonlóan állatias vonásokkal rendelkezőt lát, tudta, érezte, hogy meg kellene védenie a gyermeket. Az gyanakodva ugyan, de engedte a nőnek, hogy átölelje, mivel még mindig semmi ereje nem igazán volt Colona-nak, így a nyakkitörés sem sikerült, csak rántott egyet a fiú nyakán, mire az ellökte magától a nőt és zokogva, reszketve a félelemtől menekült be a kiszáradt növények közé.
- Miért akarnak bántani? – kiáltotta sírós hangon. – Én csak haza szeretnék mennyi anyuhoz… itt mindenki bánt. Beadtak valamit, amitől ilyen lettem… én nem vagyok mutáns, kérem bácsi, nénik… vigyenek haza anyuhoz.
A dóm akusztikája miatt a hang minden irányból jött a hang nem volt eldönthető, hogy merről is jött konkrétan.

Odakint a harc folytatódott, Victor még mindig a földön fetrengett és Tariq már észlelte, ahogyan a társa valószínűleg a nemesebb szervét markolássza fájdalmában. Mindenki támadott egyszerre és próbált is kitérni. Max valóban lassú volt, Tariq keze, ahogyan akarta eltalálta Max tarkóját, aki valóban kezdett összecsuklani emiatt, de a mozdulata miatt nem teljesen előre dőlt, hanem kissé féloldalasan. A drognak a hatása ebben a pillanatban tűnt el teljesen a szervezetéből és a képessége vészhelyzetben aktiválódott. Így Tariq-nak nem volt ideje arra, hogy bevigye a valószínűleg halálos támadást, és Mike is ebben a pillanatban érkezett meg. A benga állat sikeresen félrelökte Tariq kezét, többre nem maradt ideje, mert egy másodperccel később a földre zuhant és mozdulni is alig bírt, ahogyan a gravitáció megnőtt körülötte. Tariq ellenben a lökéstől egy picit megtántorodott, ennyit kellett volna, ehelyett legalább két métert taszítódott hátrébb, mintha a fizika törvényei nem érvényesültek volna, majd a levegőben állt meg lebegve, mintha súlytalanságba került volna. Victor továbbra is a földön volt, nem sokkal mellette Max és most már a nyaka, tarkója is sajogott a fején kívül.
Mindenki ekkor hallott meg egy nagyobb gyermeki hangot a dóm irányából, az akusztika kihozta a zajokat.
- Miért akarnak bántani? – kiáltotta sírós hangon. – Én csak haza szeretnék mennyi anyuhoz… itt mindenki bánt. Beadtak valamit, amitől ilyen lettem… én nem vagyok mutáns, kérem bácsi, nénik… vigyenek haza anyuhoz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Elhagyott bunker - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Bryan Donohan Hétf. 29 Szept. 2014, 19:01

Épp intézkednék a kölyök ügyében, mikor látom, hogy az egyik "társam" a gyerek felé veszi az irányt. Épp sóhajtanék, mikor látom, hogy az édesgeti a gyereket, azonban csakhamar rájövök, hogy nem babusgatni akarja a gyereket hanem eltenni láb alól. A szavai nem hatnak meg, sőt még mérgesebb vagyok ugyanis azzal, hogy elkezd itt ordibálni kitudja kit vagy mit csal magunkhoz. Amikor viszont a gyerek elrohan, a "nyakmasszőr" felé fordulok.
-Szépen elintézted, te hős.
Majd olyat teszek, amit nem gondoltam volna.
-Hé kölyök, hallasz engem igaz?
Hangosan beszélek, azonban nem kiabálok.
-Csak tudni akartam, hogy nem a gonosz bácsikkal vagy és azért mondtam amit mondtam.
Ami nagyon jól állt nekem, az a hazugság. Nyájas hangon mondom, amit mondok s semmi árulkodó jelet nem mutatok amíg a szavaimat mondom. Végül is ez csak egy kölyök, könnyen befolyásolható.
-Még csak nem is tudnálak bántani, hisz nem vagyok épp formában, viszont azzal, hogy kiabálsz csak rosszakat hívsz ide, szóval gyere ki és menjünk innen.
Persze eszem ágában sincs védelmezni a kölyköt, az első alkalommal a halálba küldöm majd, amint a körülmények úgy hozzák.
-Ha kijössz adok valamit, valami különlegeset.
Remélem, hogy jól alakítok és nemcsak a kölyök, de a többiek is beveszik az előadást.

_________________
Elhagyott bunker - Page 7 Star-Trek-into-Darkness-wallpapers
"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
Bryan Donohan
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Jenna Collins Hétf. 29 Szept. 2014, 22:19

Kényelmesen elüldögéltem a földön amikor meghallottam a verekedés zaját, már a fejemet fogom.
-Ez komoly? Tényleg kiéhezett drogos módjára be kell verni egymás fejét az anyagért? Bakker milyen sok energiája van egyeseknek. –jegyzem meg elég hangosan.
Kicsit megrázom a fejem kuncogva és kiszólnék valamit amikor hirtelen az arcomra fagy a mosoly, megcsapta egy érdekes illat az orrom, majd jött a hozzá illő hang is, oda kapom a fejem és meglátom a kicsit, hirtelen fel is pattanok a földről. Le nem veszem róla a szemem, sokkol az érzés amit kivált belőlem, egy ösztönt, talán ez valami gyengébb anyai ösztön lenhet, elvégre egy kölyökről van szó, a lényeg hogy úgy érzem muszáj megvédenem. Ezért sem értékelem annyira hogy a nő megjátszott nyájassággal kezdi ölelgetni a srácot, talán az oka annak hogy nem ugrok rá az hogy túl gyenge ahhoz hogy bármit csinálhasson, azért rá fókuszálok elég rendesen. Amikor megkísérli a nyaktörést a mázlija hogy a gyerek ellökte és elszaladt, elvonta a figyelmem, így neki csak egy rövid morgást szentelek. majd a gyerek után megyek lassan. Bryan közben próbálkozik előcsalni a srácot, már előtte említett valami olyasmit hogy jobb lenne kiiktatni, nem fogom hagyni neki se.
-Fejezd be a hülyítést amíg még módod van rá! –kiáltok rá enyhe ingerültséggel a hangomban Byan-re, gyilkos tekintettel -Ez egy gyerek, nem tehet semmiről, aki még egyszer bántani próbálja, azt én is fogom!
Haladok tovább a kölyök felé, közben azon a kettőn tartom a fél szemem, főleg a fickón, belőle kinézem hogy akár képes lenne nekem ugrani, ha így történne hirtelen fordulásból kapom el körmöm vértől nem kímélve és dobom el jó messze, ha a nő kísérelné meg ugyan így tennék, majd folytatnám tovább amit elkezdtem. Leguggolok hogy a gyerekkel egy magasságban legyek, először csak méregetem, remélem hogy nem ijedt meg tőlem, bár fajtársak vagyunk csúnya lenne, ha látok egy kis megnyugvást a szemeiben, én is mondok neki egy nyugtató szöveget, a különbség az lesz hogy én őszintén.
-Ne aggódj, amíg én képes vagyok két lábra állni megvédelek. Megoldjuk ezt a hülye helyzetet, én is szabadulni akarok innen, ha képes leszek rá, kiviszlek téged is, de most nyugodj meg, rendben?
Nem vagyok az a nagy érzelmes fajta úgyhogy csak kicsit megcirógatom a kölyök fejét, majd újra átszalad a fejemen amit mondott.
-Várj csak, beadtak valamit és attól lettél ilyen?
Kicsit megzavarodtam, mert a többivel ellentétben, rajta érzem hogy tényleg lupin, kezd egyre érdekesebb lenni ez az egész. Azért nem feledkezem meg a két vérszomjas gyerekgyilkos jelöltről és a harcosokról sem akik egymást csépelik a folyosón egy kis cuccért.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 30 Szept. 2014, 12:21

Csúnya egy szar volt ez a drog, egész mostanáig azzal küzdöttem, hogy szociális érzékeimet megtartva ne ugorjak neki fiatal kis vezetőnknek, és tépjem ki tőle ezt a szart. Nem is értem miért, sok szart nem ért az egész, és használtam már ütősebbet is. Persze nem rendszeresen, valahogy mindig megmaradtam az egy-két alkalom szeszélyes vizein. Ilyen lesz ez is, egy alkalom, aztán viszlát - kell a fasznak ilyen fos anyag. Persze követtem mostanáig a csordát, de most tűnik fel, hogy csapatunk "izma" lemaradt, gondolok itt a carterre, a főnökünkre, meg Mike-boyra. Idebent nem sok érdekeset látok, és amúgy is, a pajti bajban lehet, úgyhogy elindulok kifelé - remélhetőleg a kijárat közelében vagyok. Ha nem nyílik az ajtó, akkor megpróbálom kirúgni / kilökni a helyéről, szóval elég eltökélt vagyok.

Amennyiben kijutok, és látom a bunyót, egyelőre nem avatkozok közben - nagyfiúk, és úgy tűnik ők állnak nyerésre. Próbálom összerakni, hogy mi lehetett - eddig jófiúknak tűntek a mexikóiak, most pedig a drogokért küzdenek, vagy az irányításért - tudom is én, majd elmondják. Egyelőre a falnak támaszkodom, és figyelem a harcot - kurvára kéne egy cigi.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Elhagyott bunker - Page 7 Empty Re: Elhagyott bunker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.