Burlington Mall

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 29 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 3. (hétfő)

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 5 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


A legtöbben védekezésre készültek fel, nem igazán támadni, mert a lassan elindulni Immortus után az semmi ahhoz képest, hogy valaki több tonnás erővel kilőtt a felé. Svarog ekkor vehette észre, hogy valamilyen kábelek lógnak ki a trónszékből is. Svarognak még volt ideje arra, hogy kiáltson, hogy állítsák meg Apokalipszist, de ezzel senki se törődött. Adrian dobott egy lándzsát nagy erővel és a rohanó Nur is megérkezés.

A lándzsa csapódott be elsőként a pajzsba, ami immáron az egész trón körül volt és nem csak Rama-Tut körül. A lándzsa csapódására Svarog úgy érezte, mintha villám csapott volna bele, a pajzs elnyelte a mozgási energiákat és belé vezették ezeket, a háta mögött valami pedig elkezdett fényt adni. Eddigre Mickey összesen két lépést tudott megtenni a nagyjából tizenöt-húsz méterből…

Ebben a pillanatban Kang a feje fölé emelte a jogart, aminek a tetején már látszott az elektromosság, ezt érintette hozzá a pajzshoz belülről, pont akkor, amikor Apokalipszis lesújtott. Hatalmas robbanás rázta meg az épületet, mindenki hiába védekezett bárhogyan nagy erővel a falnak csapódott. Repülés közben hallhatták meg Svarog üvöltésé, akinek az egész testét elektromosság járta körbe.

- Ezaz! – mosolyodott el Kang. – Köszönöm!

Hallhatta még mindenki. Majd minden, a fényesség, az üvöltés, a fájdalom a becsapódástól megszakadt, ahogyan mindenki egyszerre vesztette el az eszméletét…

Ki tudja, hogy mennyi idő telt el mire magukhoz kezdtek térni, úgy két méter magasság után már nem volt teteje az épületnek, egyszerűen eltűnt, a fejük felett csillagok látszottak és a hold, éjszaka volt. Mindenkinek fájt mindene, Apokalipszis pedig nagyon ramaty állapotban feküdt nem olyan messze tőlük, Nephri mellette térdelt.

Svarog is magához tért, élt, azonban már a földön feküdt ő is azokon, akik előtte is ott feküdtek a trónon, nem volt itt sem Kang, sem pedig a trónszék. Láthatta, hogy a kábelek valamerre hátrafelé tartanak, de mintha elvágta volna valami azokat.

Ott az emelvényen, ahol korábban a trónszék volt, vagyis mögötte, egy furcsa jelenség látszott, ami elkezdett megjelenni, amikor még maguknál voltak. Ennek az örvénylő valaminek nagysága folyamatosan, egyenletesen csökkent. Pár perc lehetett addig hátra csupán, amíg az egész teljesen összemegy és be nem záródik.
az anomália:
Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Szomb. 01 Dec. 2018, 22:45

Ha a hang egyáltalán ki is jutott az erőtér mögül, Mickey nem tudott most erre figyelni. Mindenki támadásba lendült, ő is próbálkozott, de csak a másort nézhette, eredménye nem lett. Mickey ki akart volna lőni a villámló botot, ami a jelek szerint sokkal több volt ennél. Nem csapás érte őket és sajnos Rama-Tutot sem.
A feleszmélés után gondolta át az egészet. A becsapódás, Kang nem gonoszi, hanem átgondolt, megfontolt beszéde és a hatalom, amit képviselt. Meg mentették Apokalipszist, eddig meg lettek volna, mert ez eddig is meg volt írva és az is, hogy Rama-Tut eltűnt. Mickey nyögött kettőt hármat és körül nézett. A társain nem tudott volna sokat segíteni. Robotika szakértőként a műszaki dolgokhoz értett jobban, ezért meg akarta nézni a kábeleket, hogy ki tudott-e deríteni róluk valamit. Meg próbált arrafelé menni gyorsan, hogy ha nagyon záródott a kapu, az utolsó pillanatban még bele tudjon ugrani.
- En Sabah Nur! Az ellenséged a jövőbe ment. Mi utána megyünk. Örülnénk, ha velünk jönnél bosszút állni - mondta, miközben haladni próbált.
Egy ilyen erős mutáns jól jött volna, akár Nephrivel, aki is szívósnak látszott. Az itteni történelmet meg bolygatta volna egy jövőbe távozó Apokalipszis, de ha nem győzték le Kanget, akkor nem is maradt történelem. Mickey most úgy gondolta, már bármit meg tett volna.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Vas. 02 Dec. 2018, 00:24

Azt hiszem, alaposan elrontottuk a feladatot... Rama-Tut nem sérült meg, a támadások egyszerűen leperegtek róla, Apokalipszist pedig a villámló pálcájával csapta le. Meglepődni sem volt időm, az ütés ereje azonnal a falhoz vágott. Csak azt tudtam biztosan, hogy kudarcot vallottunk. Ennyit ért az összes felkészülésem...
Felkelni sem volt nagy élmény... Persze összegészében örülhettem volna, hogy egyáltalán felkeltem, de ott akkor ez nem vidított fel. Az idő hűvösebb lett, és hirtelen nem tudtam volna megmondani, hogy miért fáj mindenem. Egy ideig csak pislogtam, néztem az eget, a többieket... aztán lassan eszembe jutott, hogy miért is voltunk ott. Apokalipszist is hamar megtaláltam, Nephri már mellette volt. Legalább ezt nem rontottam el... bár azt nem értettem, hogy Nephri miért viselte ilyen jól az ütést.
Lassan (és fájdalmasan) megpróbáltam felállni, hogy megnézzem, Apokalipszis jól van-e.

Ha minden rendben volt, még gyorsan megkíséreltem javítani a helyzeten.
- Rama-Tut még vissza fog térni - mondtam ekkor En Sabah Nur-nak (és Nephri-nek) - Ha 2029. szeptember 14-én eljönnél a Burlington Mall-ba, New Jersey-be, ott végleg leszámolhatnál vele. Addig bőven lenne időd felkészülni.
Habár tényleg jó lett volna, ha később is mellettünk harcol, kiragadni a saját idejéből... hát azt nem akartam kipróbálni. A mai mutáns népesség... nem tudom, úgy legalább 50%-a biztosan hozzá vezethető vissza. Ilyenekkel kísérletezni egy kicsit kockázatos lett volna.

Ha a sérülések nagyon súlyosnak tűntek, gyorsan elmondtam egy imát Grâ Bwa és a Ghede loák részére, és belemorzsoltam a dohányt a rumba. Nem a legideálisabb levelek a gyógyításhoz, de a semminél így is több. Ha már a fertőzéseket távol tudtam volna tartani, egy olyan erős mutáns, mint Apokalipszis, biztosan könnyedén felgyógyult volna. Figyelembe véve, hogy a halált is túlélte egyszer...

De nem volt sok időnk. Akár sikerült megcsinálnom, amit szerettem volna, akár nem, nem akartam az ókori Egyiptomban ragadni. Ha az átjáró bezáródni látszott, én sem maradtam hátra sokáig.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 02 Dec. 2018, 15:07

Ad' tisztában volt vele, hogy ott a pajzs. A lándzsadobásának nem is az volt a célja, hogy eltalálja Immortus-t. Bár ha sikerült volna, azt biztos nem bánja. Viszont nem így alakult. Sőt, mikor Svarog a tv-ből, aki most nem a tv-ben volt hanem a trónon ült, szóval mikor ő felüvöltött Ad' már akkor sejtette, hogy baj van. Aztán a dolgok csak rosszabbá váltak. A villámló bot a pajzshoz ért hozzá amihez Apo ért hozzá és jott a robbanás ami Ad'-et is hátralökte és el is ájult. Mikor magához ért olyan kutyául volt mintha a legdurvább átbulizott estéjét összekeverték volna a testőrképzésének első gyakorlati órájának másnapjával. Egyszóval mindene fájt. Épp csak a szokásos enyhén trágár megjegyzésére volt ereje.
-Cseszed.
Majd szétnézve megállapította, hogy alaposan elcseszték a dolgot. A hely szét volt robbanva és Apo is elég durván nézett ki. Az időkapu meg épp zárult be.
-Itt marad az idejében. Nekünk menni kell.
Majd ő meg is indul át a fura időhasadékon. Ha úgy látja, hogy valaki nem tér magához vagy nem tud mozogni akkor őt is a vállára kapja és vele együtt szalad.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Vas. 02 Dec. 2018, 19:50

Mikor Antef magához tért, elégedve tapasztalta, hogy még Anubisz vele van, mivel továbbra is az ő alakjában volt jelen. Ennek ellenére csalódott volt, mert Kang jóval erősebb volt náluk. Magyarán, újra kellett gondolni a stratégiát. Azt is tudta, mivel még csak most változott át először Anubisszá, ezért jobban meg kellett ismernie a Holtak Birodalmának Urát, ha le akarják győzni Kangot. Érezte, hogy Anubisz is befejezetlennek tartja az ügyet, ezért üldözőbe kell venniük Kangot az örvényen keresztül. Szerencsére Anubisz egy időtlen isten, ezért a más idősíkon is fennállhat vele a kapcsolat.
- Javaslom induljunk. Ha Apokalipszis jönni akar, akkor most tegye. Ha nem, elintézzük mi Kangot. Ám össze kell hangolnunk a támadásainkat és tervet kell kiötleni. De előbb hagyjuk az ókori Egyiptomot. - mondta fura állatias hangon, mintha vicsorgott volna fenyegetően. Aztán az örvény felé indult, készen állva arra, ami a túloldalon várja.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 03 Dec. 2018, 00:00

Burlington Mall - Page 5 IULu7hFKree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 7. (péntek)

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 5 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


A kapu azért nem olyan vészesen záródott volt nagyjából egy-másfél perc ahhoz, hogy bezáródjon. Mickey azonban tévedett, nem mentették meg Apokalipszist, a férfi körül hatalmas tócsa volt a földön, már a hörgését is alig lehetett hallani. A történelem szerint Rama-tut sérült meg életveszélyesen és alig tudott elmenekülni, itt az ellentéte volt.

A kábelek egy modern eszközhöz, generátorhoz vezettek, ami mostanra a túlterheltség miatt kiégett, Apokalipszis csapása és a villámok ereje volt az, mi feltöltötte azt Svarogon keresztül. Ha sikerült volna megakadályozni azt, amit Apokalipszis tesz és tönkretenni a kábeleket, vagy a generátort, akkor valószínűleg a pajzs is megadta volna magát.

Aina láthatta, hogy Nephri-n egyetlen ütés sem volt, a ruhája sem sérült, a legkisebb karcolás se volt rajta, valahogyan megúszta, lehet, hogy azzal, hogy ő alapból az egyik szobor mögé húzódott, hogy kimaradjon a csatából.

Ahogyan a nő megnézte Apokalipszist láthatta, hogy itt azaz ima már nem segít, hatalmas tócsa vér volt alatta, a gyomrában pedig egy nagyobb kődarab állt ki, mint egy kés, vagy kard. Amennyire értett a gyógyítás tanulása révén szerzett elsősegély tanulmányokat megállapíthatta, hogy ezen csak hosszabb rituálé segíthetne, de addig is esélyes, hogy meghal a férfi, nem is beszélve arról, hogy a kapu bezáródik.

Adrian volt az egyetlen, aki úgy döntött, hogy a többiek nem maradhatnak itt, így elsőként Mickey ment át, aztán Aina, majd utána Antef, a többieket a korábbi vámpír hajigálta át. Ő még elkaphatta Nephri könyörgő tekintetét, hogy segítsen, végül ő is átlépett és a térkapu bezáródott.

Odaát a csapat egy része eszméletlenül feküdt, a többiek pedig egy raktárhelységben találták magukat. Ahogyan a tér- és időkapu becsukódott mögöttük hirtelen egy erős lökést éreztek, ahogyan mintha lelassult volna nagyon gyorsan, amiben vannak, vagy megállt volna kézifékkel. A helynek nem volt ablaka, így nem tudták egyelőre, hogy hol lehetnek.
Burlington Mall - Page 5 8zrxMgY

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c

Antef még mindig sakál alakban, nem említettem külön. Jövő rész elkezdődött. 11 kör van hátra.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Csüt. 06 Dec. 2018, 18:36

Mickeyt nagyon bosszantotta ez az egész. Frdítva slült el minden, nem tudhatott róla, hogy mi fog történni, esélye sem volt jó irányba terelni a dolgokat. Apokalipszis itt volt félig halottan és ő itt hagyta hirtelen döntés miatt. Már meg bánta azt is, hogy csak úgy át lépett a jövőbe. A kábelek vizsgálata sem vezetett sehova.
Ha még az átlépés előtt meg tudta tenni, akkor a köpenytől megszabadulva fel vette villám alakját és ott hagyta a textilt En Sabah Nurnak.
- Kösd be a sebét - mondta Nephrinek.
Elvileg Kang volt a fix pont, de Apokalipszisnek is annak kellett lennie, mert az idejükben ismerték, ezért segíteni akart rajta. Jó lett volna elvinni a jövőbe, ahol fejlettebb technika volt, de semmit nem tudtak, hogy hova érkeztek. Mickey gyorsan körül nézett. Nem akart villám alakban maradni, nem akart minden műszert tönkre tenni. Ha valamelyik eszméletlenről le tudott venni egy olyan ruhadarabot, lehetőleg nem nőit, amit magára köthetett, akkor gyorsan vissza változott és "öltözött". Ezek után a műszereket akarta meg nézni, hogy rá jöjjön, miféle szerkezetben voltak.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 06 Dec. 2018, 19:20

Úgy tűnik a többiek nagyon nem látják át a helyzetet amiben vannak. Ha Apokalipszis élne és átmenne az ő idejükbe akkor két apokalipszisük lenne ami biztos megzavarná a dolgokat. Ahogy az is ha innen eltűnne az itteni apokalipszis. Ami, amúgy meg is történik mert nagyon úgy néz ki, hogy a mutáns isten haldoklik és nem tudnak rajta segíteni. Ha nem záródna be olyan gyorsan az a szakadék akkor minden bizonnyal megpróbálnának valamit összevuduzni vagy valami. De erre nincs idejük és a világ rajtuk múlik. Bár belegondolni is szörnyű, hogy milyen károk történtek és ez talán az ő hibájuk, de most a jelen problémáival kell foglalkozniuk, ami ott ahol vannak a jövő. Szóval ne a jelenre kiható múltbéli problémával hanem a jelenükhöz képest jövőben történő problémával kell foglalkozniuk. Szóval Ad' átdobálja az embereket és egyszer még szembetalálkozik a lány tekintetével ami miatt nagyon gázul érzi magát.
-Sajnálom. Rama-Tut nem ússza meg.
Elég gáz vigasztalás és nem is túl őszinte. Bár, azt mondta, hogy öljék meg, de Ad' nem szívesen tenné. Még nem tudja mit hoz a jövő.

Átlépve Ad' szétnézett. Elég érdekes helyen találták magukat. Valami raktárnak tűnt a hely. Megpróbálta elővenni a mobilját ami ha működött akkor azon akarta megnézni egy térképen, hogy hol van. Ha ez nem sikerült akkor megnézte a helyet mi veszi körbe. Ha vannak dobozok akkor azokat is kinyitja.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Csüt. 06 Dec. 2018, 20:39

Apokalipszis nem volt jól... mondhatni alig élt... valamit nagyon elrontottunk. A pulzusa nagyon gyenge volt, és a sebei sem gyógyultak olyan sebességgel, hogy helyrejöjjön. Igazán nem tudtam vele mit kezdeni... Ismertem pár houngant, aki talán segíthetett volna rajta, személy szerint én viszont sosem mélyedtem bele a gyógyításba. Még nem volt halott, és próbáltam győzködni magam, hogy talán helyrejöhet nélkülünk is, de erre nem láttam sok esélyt. Elmondtam egy gyors imát Baron Samedinek (ami egy kicsit furcsa volt Anubisz jelenlétében), aztán a kezemet törölgetve/tördelve átléptem az örvényen.
Egy kicsit nehezemre esett feldolgozni, hogy miket okozhattunk. Nem tudtam eldönteni, hogy éppen a saját jelenünket rontottuk el, vagy egy következő verziónkét, hogy létezik-e egyáltalán a következő verziónk, vagy hogy egyáltalán a saját jelenünkbe megyünk-e vissza. Kang darabjait összegyűjteni sokkal jobb volt, mint megküzdeni vele... Igaz, ott helyben az is nyomasztó volt, de ott legalább nem tettünk tönkre semmit.
A zavart egy cseppet sem enyhítette, hogy egy furcsa raktárhelyiségbe érkeztünk. Valamiféle metró vagy vonat lehetett, egy hirtelen fék után a falon lévő csövekbe kellett kapaszkodnom. De hogy miért volna egy vonaton egy kivilágított, ablak nélküli raktárhelyiség...? Méghozzá csövekkel a falon... Valahogy nem volt rendben a helyzet. De nem volt mit tenni, ahogy a többiek is, én is csak a közvetlen környezetünket tudtam felmérni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Csüt. 06 Dec. 2018, 21:12

Újabb idősík. Amit Antef biztosra vehetett, hogy már nem a múltban, hanem a jövőben vannak. Vagy a jelenben? Ezt egyikőjük se tudhatta. Ami viszont örömmel töltötte el hogy továbbra is Anubisz alakjában volt, vagyis az egyiptomi isten továbbra is vele van, s támogatja. Lassan felmérte a terepet. Sejtette, hogy valamiféle járműben lehettek, mivel úgy érezte, mintha fékeztek volna. Ami viszont aggodalomra adhatott okot, hogy a helyiségnek nem volt ablaka és a benne lévő tárgyak szanaszét hevertek. Még abban se lehetett biztos Antef, hogy a szárazföldön vannak. Mi van, ha egy tengeralattjárón vagy hajón vannak?
- Ki kéne jutnunk innen. - mondta a többieknek, majd körbejárta a helyiséget, remélve, hogy talál egy feliratot vagy bármit, ami támpontot adhat.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 07 Dec. 2018, 00:04Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 11. (kedd)

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 5 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Az átlépés előtt Mickey visszavette az eredeti alakját és közelebb hajította a köpenyt Nephri felé és még Ad-nek is volt egy megjegyzése. Az átérés után már nem is látszott az idő- és térkapu mögöttük. Itt Mickey főleg Mr. Lepkétől tudott ruhát elvenni magához, mert ő volt férfi és nagyjából egyező méretű hozzá.

Amíg ő ezzel foglalkozott, addig Ad elővette a telefonját és érdekes módon az megtalálta a férfi hálózatát is, amit használt. A dátum rajta nem is olyan távoli volt a saját jelenükhöz képest.* Térképet ugyan nem kapott, de helyet igen, a koordinátái szerint jelenleg a Föld és a Hold között az űrben tartózkodtak.

Dobozok voltak – lásd a képen – így azokat Adrian ki tudta nyitni. A legtöbb doboz üres volt, teljesen, így semmi se utalt arra, hogy mi lehetett benne korábban. Másban valamilyen üveghengerek/tartályok voltak, de azokban sem volt semmi, üresek voltak. Az egyikben két ezüst színű ruha, aki már látott katonai egyenruhát az azonnal megismeri, hogy ezek is azok voltak, noha semmilyen rangjelzés nem volt rajtuk.

Ennyi volt itt, semmi más. A körbenézés közben a terem ellentétes végén, ahol a kijárat lehetett a falon volt egy nagyobb gomb, alatta angol nyelven az „ajtónyitó” feliratot talált Antef. De ezeket leszámítva szinte semmi sem volt itt, kintről pedig nem szűrődött be semmilyen zaj.

Valószínűleg le is nyomja a gombot, ami után kinyílt az ajtó, egy széles folyosóra érkezhetett ki a csapat. Ekkor hirtelen erősen megremegett az egész helység és mindenki néhány pillanatra elvesztette az egyensúlyát. Ha kimentek a folyosóra, ott két irányba lehetett menni, mindkét irány hosszú egyenes volt és a végükön két-két irányba kanyarodott el.

Itt már meg is tudhatták, hogy hol vannak, a folyosókon voltak ablakok, az egyik irányban a Föld látszott, éppen Észak-Amerika felett voltak, a másikon megannyi űrhajó és a Hold. Az űrhajók éppen a Földet, illetve ezt a hajót bombázták, az űrben pedig kisebb vadászgépek is lőtték azt a helyet, ahol a csapat volt.

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c

* Ami a dátumot jelöli az közeljövőbeli dátum, a karakterek fixet kaptak, de mivel én nem tudom, hogy időben mikor érünk el majd a korszakzáróhoz, így én nem írok időt, a lényeg, hogy a karakterek viszont nem túl távoli jövőbeli időt látnak a telefonokon. Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 07 Dec. 2018, 16:24

Ad' ahogy a modern kor gyermeke szokta elővette a mobilt és attól várta a megoldást és ahogy a modern korban természetes a mobil segített is. Már ha segítségnek lehet ezt nevezni. Megvakarta a fejét és elég bizonytalanul szólalt meg.
-Öhm izé. Fiúk, lányok! Asszem van egy jó és egy rossz hírem. A mobilom szerint a jelenben vagyunk. Mármint a mi jelenünkben ahonnan jöttünk, de hát...nos az űrben. Tud valaki űrhajót vezetni? Vagy emlékszik valaki mit is mondott az-az Immortus csávó a kree-kről? Mit csináljunk velük?
Neki valahogy kiment a fejéből. Uszítsák őket meg a földieket Immortus ellen vagy valami hasonló. Ahogy a dobozokban szétnéz talál pár üreset, párat amiben üvegcsék vannak. Ami, fura. Minek üveg egy űrhajóra? Meg két valami szürke egyenruhát talált amiken nem volt jelzés. Hát nem sokra ment ezekkel. De legalább valaki megtalálta a kijáratot. Ad' ki is ment majd döbbenten nézte mi történik. Egy űrháború közepébe csöppentek. És elég hevesen lövöldözték őket. Ez pedig nem volt túl vidám dolog. Mármint, hogy ott voltak fent és nem tudtak hova elmenekülni meg ilyenek. Enyhén megremegő hangon szól a többiekhez.
-Asszem kezdek parázni. Mit csinálunk?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 10 Dec. 2018, 00:50

Mickeyhez nem illett ez az öltözködési stílus és életében először lopott ruhát egy eszméletlentől is. Még mindig nehéz idők nehéz döntései voltak ezel. Legalább már volt rajta valami. Műszereket keresett, de csak dobozok voltak, amiket a többiek néztek meg. Mickeynek az egész nem mondott semmit. Arra emlékezett, hogy miről volt szó, hova kerültek, milyen időbe.
Magához vette az egyenruhákat, a vállára dobta. Fel venni nem kaarta, mert nem tudta, melyik térfélhez tartoztak és hogy mi várta őket az ajtón kívül, nem akarta, hogy egy buta öltözködés miatt lőjenek rájuk vagy ejtsék őket fogjuk. A vámpír sokkal többet beszélt, mint eddig. Jó kérdéseket tett fel, Mickey bízott a csapatban, hogy lesznek válaszok.
- Az idő egyezik, amennyire mostanában egyezhet, Immortus így mondta. Most jönnek ránk a kreek és ő is, de nem megmenteni, hanem meghódítani. A meglepetés erejét már elcsesztük, most akkor van esélyünk, ha mindenkit ellen fordítunk, ami nem lesz nehéz, mivel ő is mindenki ellen lesz.
- Űrhajót nem tudok vezetni, de ha az ügynökkel el jutunk a vezérlőig, az elektronikát meg nézhetem, hátha az ő képzettsége és az én műszaki tudásom elég lesz. Anubisz szaglása nem árulja el mik voltak a tartályokban?
Antef most sokat segíthetett, Mickey úgy gondolta. Segített is ajtót nyitni. Kinn mindenki fel borult, amikor rázkódás történt. Hamar rá lehetett jönni, hogy találatot kaptak.
- Ha szét válunk, tudjuk tartani valahogyan a kapcsolatot?
Mickeynek mindegy volt, hogy vuduval vagy telefonnal, bármivel, de jó lett volna mindkét részt meg nézni és egymást tájékoztatni. Az űrhajójuk és a kintiek stílusából próbált rá jönni, melyik volt földi és melyik kree, hogy tudja, ők melyikhez tartoztak, eléggé földinek nézett ez ki a ruhákból, de akkor nem értette, a földi vadászgépek miért lőttek rájuk.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Hétf. 10 Dec. 2018, 21:07

Már eléggé nehéz volt értelmeznem, hogy éppen mi is történt. Persze ha valaki megkérdezi, meg tudtam volna mondani, hogy az ufók az űrből támadnak, de azért nem számoltam rá, hogy mi is itt fogunk találkozni velük. Az űrben voltam... nehéz volt elhinni. Az élményen azért sokat rontott, hogy egy őrült időutazót kellett volna megállítanunk egy halom eszméletlen társunk segítségével (akik közül az egyiket Mickey Thunder épp diszkréten megszabadította pár ruhájától).
- Esetleg Apokalipszisről van valami hír? - kérdeztem a telefonját bütykölő vámpírt - Azért... ugye él még?
Gondoltam rá, hogy megpróbálhatnám megidézni, de ha nem volt szükséges, nem akartam feleslegesen lefárasztani magam.
A szétválás ötlete nem nagyon tetszett. Igazából nem is értettem, hogy mire lett volna jó. Kang nem volt még sehol, az űrhajón belül pedig nem volt sok tennivalónk.
- Szerintem mehetünk mind a pilótafülkéhez - javasoltam - És ha valaki tudna szerezni egy bábot, azt megköszönném...
Ha volt még egy szabad percem, egy gyors ima mellett beleszórtam a lisztet és a puskaport a rumba*. Utoljára szörnyen felkészületlenül ért az időutazó-fáraó, szerettem volna ezúttal kész tervvel fogadni.

// *Ebből "bájital" lészen, ha minden összejön //
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Hétf. 10 Dec. 2018, 21:17

Antef döbbenten nézte az űrháborút. Nem akarta elhinni, hogy a látvány valóságos, de nem volt mit tenni. Egy űrhajón voltak a jelenben. S épp a Földet támadták. Antef vett egy mély lélegzetet, hogy összeszedje a gondolatait. Mickey ötlete tetszett neki.
-Rendben van. Megpróbálhatom megállapítani a szaglásommal a tartályok tartalmát, bár még sosem csináltam ilyet. - válaszolta Antef, majd végigszaglászta a tartályokat, remélve, hogy sikerül megállapítania azok tartalmát. Miután végzett a szaglászással a többiek felé fordult.
-Ha eljutunk a vezérlőhöz, megpróbálok kapcsolatba lépni a SHIELD-del vagy a WAND-dal. Remélem még nem semmisültek meg. Induljunk mihamarabb. - sürgette a többieket. Szeretett volna végére járni az ügynek és élve kijutni ebből a bádogdobozból.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 11 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 15. (szombat)

Burlington Mall - Page 5 00koLwK

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Kang űrhajója (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Odakint az űrcsata tovább folytatódott, odakintről robbanások látszottak, elég távol, de azért nem olyan messze a Csúcs űrállomás, ami a SWORD bázisa volt ekkor robbant fel és megannyi másik apró robbanás is látszott. A telefonokon most ment el a térerő, a kree-k vagy ez a hajó leszedték a műholdakat és megszüntették a kommunikációt.

Közben Mickey magához tudta venni az egyenruhákat és Aina is létrehozni a bájitalát és ezalatt Antef nekilátott annak, hogy szaglásszon. Az érzékszervei kitágultak, hirtelen milliónyi illat tódult az orrába. Érezte a többiek illatát – ami jellemzően tömény izzadtság, félelem – volt az egyiptomi hőség miatt. Mickey felől égett szag is érződött, Aina felől a puskapor és az alkohol töménysége.

Az illatorgia olyannyira leteperte, hogy igazából még hányingere is lett tőle és erősen felfordult a gyomra. Amennyire megtudta állapítani a fiolákban teljesen szagtalan valami lehetett, révén a felől semmit sem érzett. Vagy épp annyira gyenge volt, hogy minden más erősebb elnyomta.

Odakint egyelőre még mindig nem lehetett megmondani, hogy melyik irány visz a hídra és hova vihet a másik… vagy megérzésekre hagyatkoznak, vagy random elindulnak valamerre. Más módszer nagyon nem volt minderre…

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c

Bocsánat, erre többet nem tudtam írni Embarassed
@Aina írd le kérlek, hogy milyen bájitalt hoztál létre, gondolom valami füstöt okozót, de nem szeretném azt, hogy akkor helyben találod ki, hogy mi is legyen az.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 14 Dec. 2018, 10:48

- Ha nem tudunk egymással kommunikálni, akkor inkább maradjunk együtt. Nem tudjuk, itt fenn milyen veszélyek fenyegetnek.
Együtt is kevesen voltak, ha a csapat egy része el hullott, még kisebb lett az esélyük. Az eszméletleneket is jó lett volna vinni, hogy hátha magukhoz tértek valamikor, de Mickey ezt erő pazarlásnak gondolta. Újabb nehéz döntések.
- Aina, a bábbal mit tud csinálni?
Tudta, hogy a vuduhoz kellett ez, de nem értette, hogy Kangot akarta meg átkozni a nő vagy mire készült.
Ha más nem talált ki jobbat, akkor Mickey vállán az egyenruhákkal balra indult. Figyelt, hogy ha támadás történt, akkor félre húzódjon, fedezéket találjon. Próblta a szemével fel mérni a folyosón látható tárgyakat, a műszaki felszereltséget, a világítást. Aggódott, hogy semmire nem jutnak itt, minden annyira ismeretlen volt.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 14 Dec. 2018, 16:31

Ad' ideges kérdéseire a villámsrác válaszolt. Ő még emlékezett a feladatukra és elég optimistán is állt a dologhoz. Ad' annyira nem hisz ő valahogy úgy sejti nem kevés káosz lesz a harctéren főleg az űrben. A dolgok meg csak rosszabbodnak. A vudu csajszi kérdésére utánanézne a dolognak, de hirtelen elmegy a térerő.
-mindenségit! Bedöglött ez a szar. Nem tudom.
Ez azért is gáz mert így a SHIELD-es sem tud szólni a haverjainak. A vudu csajszi meg egy érdekes kéréssel áll elő.
-Bocs most pont nincs nálam.
~Bábot! Honnan szedjek bábot egy űrháború közepén? Még varrni se lehet gép nélkül ilyen gyorsan. Miért nem hordasz magadnál?~
Nem kicsit ideges. A villám srác ötlete és hogy a shield-es szerint működhet kicsit megnyugtatja ahogy az is, hogy van feladata. Csak indulnának már el! Ezt pedig Ad' szóvá is tette.
-Felőlem maradjunk akkor együtt. Csak haladjunk mert a helyzet magától nem lesz jobb. Én hasra ütve azt mondom menjünk arra. Ellenvetés?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Pént. 14 Dec. 2018, 23:40

A vámpír válaszára éreztem, hogy hülyeségnek hangzott a kérdésem... Persze egy módon tényleg butaság azt várni, hogy csak úgy lesz errefelé valakinél egy báb, de egy próbát azért megért. Mickey viszont érdeklődőnek tűnt, bár megvolt az az érzésem, hogy a válaszomtól függetlenül ő sem rejtegette Kang képmását a zsebében.
- Ha sikerülne szerezni valamit Kang-ből, komoly károkat tudnék okozni vele - mondtam - A lerohanás szemlátomást nem működött, de ha már egy kis sebet ejtene rajta valaki... úgy hiszem volna esélyünk ellene.
Nem akartam kimondani, hogy megölhetném vele... Először is nem voltam benne teljesen biztos, hogy menne, másodszor pedig nem voltam biztos benne, hogy menne... vagyis hogy megtenném-e, ha lehetőségem nyílna rá. Meg ha tényleg megölte Apokalipszist, akkor azzal is lehet, hogy kezdenünk kellett volna valamit.
Mindenesetre ha volt időm, körbenéztem, hátha volt a hajón valami bábbá alakítható. Vagy ha más nem, megpróbáltam papírból összerakni egyet. Kang bármelyik pillanatban megkezdhette a támadását, és nem akartam még egyszer úgy elszúrni az egészet, mint utoljára...

//Bocs a kései írásért, a vizsgaidőszak engemet is jobban elkapott, mint hittem. Igyekeztem semmin sem változtatni... :\

Bájital alatt ezt értettem: "Képes italokat főzni, amit az áldozattal megitatva három körig manipulálhatja az áldozatát. Gyenge akaratúakat teljesen a befolyása alá vonhat. Erősebbek csak szédülnek, nehezükre esik a koncentrálás (mentális és misztikus képességek használata)."//
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 15 Dec. 2018, 00:01Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 19. (szerda)

Burlington Mall - Page 5 00koLwK

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Kang űrhajója (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Érthető okokból senkinél sem volt baba, amit oda tudott volna adni Aina-nak. Végül úgy döntöttek, hogy együtt maradnak, így Mickey indult el baloldalra, a többiek pedig követték, az ájultakat kivéve természetesen. A folyosón semmilyen mozdítható tárgy nem volt, a fények pedig a falból magából áradtak, nem voltak külön izzók, lámpatestek mindehhez. Bábuvá alakítani semmit sem lehetett, maximum akkor, ha Aina az ájultakat levetkőztette és a ruhájukat tépte szét és csinált belőle babát.

A folyosón végigérve valószínűleg nem az a látvány fogadta a társaságot, amit szeretett volna látni. Amint elértek az elágazáshoz a falakon ki volt téve, hogy melyik irányban mi található. Ez csak akkor jelent meg, amikor a csapat közelebb ért, addig nem volt ott. A felirat szerencsére angol nyelven volt írva, bár eléggé furcsa, ultramodern dialektusban.

Itt jobbra voltak a hálókörletek, edzőterem, katina, közösségi szoba és efféle közösségi helységek. A bal oldali irányban pedig laborok, raktárak és mérnöki szoba és hajtómű felé lehetett eljutni. Azaz mind a két oldal a hajó hátsó fele irányába vezetett, ebből következően a jobb oldali az a rész, ami előre visz a híd irányába.

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c

Bocsánat, erre újfent többet nem tudtam írni, hiszen ketten írtatok Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Kedd 18 Dec. 2018, 21:45

Amíg a papírral szerencsétlenkedtem, elindultunk az egyik folyosón. Örültem volna, ha azonnal elvezet Kang irodájába vagy valami hasonló helyre, de ehelyett csak egy elágazáshoz értünk. Nem egészen értettem... Immortus összehívott minket, nem mondta el, hogy hogyan győztünk utoljára, nem mondta el, hogy hol rontottuk el, csak úgy elküldött, hogy próbáljunk megint szerencsét. Legalább annyit elmondhatott volna, hogy nem a Földön fogjuk viszont látni, vagy hogy merre kell fordulni, ha egy ilyen útkereszteződéshez érkezünk.
De mindezt nem tette meg, én pedig hiába bosszankodtam. Nem volt mit tenni, elkezdtem kibogarászni az irányjelzőket... Viszonylag hamar ki lehetett venni a szöveget, csak a helyes irány kiválasztásával volt baj...
- Szerintem Kang még nem kezdte meg a harcot - mondtam a többieknek - Talán érdemes lenne felkeresni a szobáját, hátha találunk valamit. De persze a raktárakat is érdemes lehet átnézni... Kideríthetnénk, hogy pontosan mit is tervez.
Szívem szerint én Kang szobáját akartam volna megtalálni. Ha otthagyott valamit... Például egy fésűt vagy ilyesmit. Ahogy a papíron dolgoztam, ez tűnt a legjobb megoldásnak. De azt sajnos nem tudtam, hol van, így inkább a raktár mellett döntöttem. Ha senki nem ellenezte (és nem találtam egy hatalmas "Kapitány szobája" feliratot), erre indultam el.

//Felszerelés+: Egy papírból készült báb  (amennyiben sikerül elkészíteni)//


A hozzászólást Aina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Dec. 2018, 22:21-kor. (Reason for editing : Aina)
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 19 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 23. (vasárnap)

Burlington Mall - Page 5 00koLwK

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Kang űrhajója (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Aina be tudta fejezni a bábot, nem a legszebb és nem is a legjobb volt, és csak részben hasonlított emberre, így a sikere a varázslatnak kétséges lesz. Valószínűleg létre fog jönni a varázslat, ha majd eljön az ideje, de esélyes, hogy nem lesz olyan hatékony, mint egy rendes bábú esetében.

Aina úgy döntött, hogy a raktárakat fogja megcélozni és el is tudott indulni arrafelé. Azt láthatta, hogy a többiek nem követték, ők maradtak ott a falnál, ahol voltak. A nő pedig hamar eltűnt a szemük elől, köszönhetően, hogy a falakon levő útmutatást követve le is kanyarodott erről a folyosóról.

Ha valaki követni akarta volna, akkor már nem is találta őt. A fiatal nő pedig haladt tovább, a feliratok segítették szerencsére, négyszer kellett átmennie másik folyosóra, illetve egyszer két szintet felfelé haladnia lépcsőkön, mire elért volna arra a folyosóra, ahol a raktárak vannak.

Egészen eddig nem találkozott senkivel sem, eddig. Mielőtt kifordult volna a folyosóra, már hangokat hallott, többen beszélgettek. A nyelv az a furcsa futurisztikus angol volt, amiből szinte semmit se értett. Annyit kitudott venni, hogy a kinti csatáról beszélnek. Ha pedig kinézett, akkor látta, hogy négy olyan szürke egyenruhás férfi van ott furcsa kézifegyverrel, mint amilyen egyenruhát találtak a helységben, ahova megérkeztek.

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Pént. 21 Dec. 2018, 16:17

Szörnyű ötlet volt... Azt hittem, sokkal közelebb lesznek a raktárak, hogy csak még egy (és még egy) kanyarral lesznek odébb. Erre bejártam a fél hajót, elvesztettem a többieket és sikerült alaposan ráijesztenem magamra. A hajó sokkal nagyobb volt, mint képzeltem. Bőven nagyobb, mint hogy egy személy kényelmesen eléldegéljen rajta, de ettől még alaposan meglepődtem, amikor meghallottam a legénységet... Valamiért gonosz robotokat vártam, vagy valami hasonlót. Hogy vehetett rá Kang bárkit, hogy csatlakozzon hozzá? Úgy értem, meghódítani más időket? Ez hogyan tűnik jó ötletnek?
De emellett persze ott voltam én, és valamiért jónak láttam egyedül felderíteni egy idegen (és ellenséges) űrhajót... Sőt, fontolóra vettem, hogy szellemekkel kergetem el a katonákat! Na, abból érdekes dolgok születhettek volna.
Végül egy kis feszült hallgatózás után úgy döntöttem, hogy elég volt magánakciómból. Visszahátráltam egy kicsit, majd gyors léptekkel megindultam vissza a többiek felé. Reméltem, hogy még ott lesznek, de ha már nem találtam őket, a híd felé indultam el.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 23 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 27. (csütörtök)

Burlington Mall - Page 5 00koLwK

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Kang űrhajója (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Aina-nak a séta közben realizálnia kellett és meg is tette, hogy ez nem egy kis egy-két fős hajó, mint aminek ő maga hitte, hanem egy sokkalta nagyobb csatahajó lehet. Szerencséje volt, a katonák, akik a folyosón álltak nem vették észre, így minden gond nélkül vissza tudott fordulni, hogy visszamenjen a többiekhez.

Szerencsére nem volt nehéz memorizálni az utat, mivel nem volt túl hosszú, ezen felül a falon levő feliratok is segítették, így könnyedén vissza tudott találni a többiekhez. A korábbi aggodalma, hogy a többiek esetleg elindultak a másik irányba felesleges volt. Mindezt meglátta, amikor kifordult a folyosóra, ahol a többieket hagyta.

A férfiak még mindig ott voltak és várakoztak, úgy tűnt, hogy nem is nagyon mozdultak tovább, pedig azért több perc is eltelt. Az előnye ugyan az volt, hogy így nem vesztette el őket, de súlyos perceket is vesztettek. Ekkor újabb találat érte a hajót és újra megrázkódott az egész többször is. Úgy tűnt, hogy a pajzsok kitartanak, de az egész akkor is kellemetlen volt.

Burlington Mall - Page 5 7kMvp6c

5 kör van hátra a jövő részből.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Szer. 26 Dec. 2018, 16:55

A többiek nem mentek sehová! Feleslegesen aggódtam, hogy eltévedek a hajón. De... a többiek nem mentek sehová... Immortus megmondta, hogy pontosan kéne időzítenünk a támadást Kang ellen. Reméltem, hogy nem miattam várakoztak itt eddig.
- A raktárak irányába őrök vannak. Nem hiszem, hogy észrevétlenül átjutnánk rajtuk - mondtam a többieknek - Szerintem menjünk azonnal Kang felé. Talán sikerül meglepnünk.
Mondjuk nem voltam benne teljesen biztos, hogy egyáltalán meg lehet-e lepni egy időutazót... Elméletileg figyelmeztethette saját magát. Amire pedig figyelmeztethette Immortus a következő csapatot... Jobb az ilyenekbe nem belegondolni.
Ezzel el is indultam a híd irányába, és elkezdtem a karomra felrajzolni Kalfu és Legba vevéjét. Még sosem használtam ilyen célból őket, de elméletileg ezzel valamilyen szinten ellensúlyozható a papírbaba rossz minősége*.


Ha valamiért megint senki sem követett, megálltam, és kérdően néztem rájuk.


Ha nem követtek mind, a többieknek még hátraszóltam:
- Esetleg meg lehetne nézni a mérnöki szobát vagy a hajtóművet. Onnan leállíthatnátok Kang gépeit.

//*Ez egy "arcfestés" kísérlet lenne (csak nem az arcra). Sosem lehetünk elég felkészültek...//
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 5 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.