Burlington Mall

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Szomb. 29 Szept. 2018, 21:04

Lassan visszanyerte a látását Antef. Ez megnyugtatta és megpróbálta felmérni a helyzetet. Bár a S.H.I.E.L.D.-et nem tudta elérni, biztatónak tartotta, hogy mindenki életben maradt. Már azon volt, hogy elindul a legközelebbi rendőrörsre, amikor a jól ismert hullámzás kezdődött. Már megint. Becsukta szemét és várta, hogy hova fog kerülni. Mikor ismét kinyitotta, már nem a téren volt, hanem egy épület tetején. A város ismerősen tűnt a számára, ám mégis más volt. Manhattan. De legalább nem kellett a reptéren órákat eltöltenie a visszainduló gépre várva. Derült jót magában, ezzel is oldva az esemény okozta feszültséget.
Lassan körbenézett és felfedezett több ismerőst, akikkel korábban egy időutazót szedtek össze. Itt volt a japán férfi és a varázslónő. Ez megnyugtató volt Antef számára. Ám a rovarszerű nő és a sárkány jelenléte igencsak meglepte. Ekkor egy férfihang üdvözölte őket. Ám mielőtt kérdezhetett volna tőle, a sárkány és a japán férfi megelőzte. Így kíváncsian várta a férfi válaszát.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 30 Szept. 2018, 00:02Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 4. (csütörtök)

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Ahogyan szépen lassanként mindenki felfogta, hogy mi történt, egyéb dolgokat is észlelhettek. Adrian többek között azt, hogy valami gond van, fulladozik, levegőt kellett vennie, ha ellenőrizte a pulzusát, akkor életben volt. Mickey nem a villám alakjában, hanem az eredeti emberi alakjában volt.

Ugyanez volt igaz Emily-re is, ő sem bogárhölgy volt, hanem sima ember. Svarog is sima ember volt és élt, nem természetfeletti volt, Aina bőre is megfelelő, nem szürke, a harmadik szeme eltűnt. Aina igyekezett egy varázslatot felrajzolni a lapra, azonban, ahogyan felrajzolta azt érezte, hogy semmi sem történt, a lap nem lett mágikus, a varázslata nem jött létre

- Felesleges bármi is rajzolni, ebben a világban nem létezik mágia – felelte a férfi. – Ahogyan mutációk, túlvilágok és képességek sem.

Eddigre sikerült mindenkinek megfordulnia, valaki már láthatta személyesen, más csak a médiában, de az alteregók öreg verziója volt az, aki ott állt velük szemben. Ezúttal magánál volt, nem eszméletlen.

Az ingerült szavakra, amik Mickey-től jöttek csak elmosolyodott. Nem lehetett megmondani róla továbbra sem kinézet alapján, hogy micsoda valójában. Embernek tűnt, de a sok alteregó miatt sejthető, hogy annál jócskán több.

- Azért vártam ennyire rátok, mert elkezdődött a végső kör. Mr. Dragunov nem téved, ami nektek a jövő, számomra az a múlt – mondta. – Hamarosan a múltban összecsaptok velem, a fiatal, romlott énemmel, akit csak a hódítás érdekel, hogy uraljon mindent. Azért vagytok itt, hogy megismerjetek, hogy feltudjátok ellenem venni a harcot, különben az ismert világotoknak mindörökre vége. A nevem… sokat használtam az évszázadok… talán évezredek alatt. Jelenleg az Immortus nevet viselem, de ismertek már Kangként, a hódítóként is, de, ahogyan ti ismerhettek a jelenben, az eredeti nevem Kaneda Stark.

A név ismerős volt, Mickey-t kivéve mindenkinek, neki nem kellett tudnia, hogy ki ő, de mindenki másnak igen. A fiú két legendás X-men fia volt. Victor Stark-nak – nincs köze Tony-hoz, csak a név egyezik – és Miyako Okami-nak. Victor elektromos mutáns volt, míg Miyako volt az ismertebb, ő volt az a nő, aki kiérdemelte a Mjölnirt, még 2016-ban, majd azzal győzte le először Loki-t. Később Apokalipszis lovasa lett és lovasként lelte halálát. A kisfiú pedig Zack és Hannah Morsus-hoz került.

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c

Ezek a világtörténelem részei, szóval mindenki ismeri, realitásutazók kivételek,

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 30 Szept. 2018, 07:48

Ad' egy váratlan dolgot tapasztalt. Mégpedig, hogy nem kap levegőt. Vagyis, de csak érezte a hiányát. Elkezdett hát lélegezni. Ami, fura volt mert eddig nem kellett neki. Az, hogy a pulzusát kitapintsa eszébe se jutott. Ekkor vette észre, hogy több ember között van. És aki megszólította őket egy nagyon érdekes dolgot mondott, ami Ad'-nek kimondottan nagyon jó hírnek tűnt.
-Hohohó! Várjunk egy kicsit! Ezek szerint én most ember vagyok? Halandó? Ételt eszek, mint a halandók? Lehet gyerekem? Az egyház szerint már van lelkem és nem a pokolban fogok megrohadni azért, ami vagyok?
Őszinte öröm volt az arcán ahogy ezeket a kérdéseket feltette. És ha pozitív válaszokat kapott akkor örömében a levegőbe is bokszolt és vidáman felnevetett. Valahogy valami ilyesmiről álmodozott eddig, de hinni nem akart benne. Jókedve csak akkor csillapodik mikor a fickó elmondja, hogy konkrétan mit akar tőlük.
-Mr. Stark nagyon sok kérdésem lenne ezt gondolom megérti. Hova tűntek a képességek miért én? Mi lesz velem a jövőben, de azokat majd később. Őszinte leszek önnel. Nem fűlik a fogam ahhoz, hogy egyrészt újra vérszopó legyek másrészt, hogy megverekedjek önnel. Nem értek az időutazáshoz, de olyat nem lehetne, hogy visszajön a múltba és ön saját magát megleckézteti? Az szerintem könnyebb lenne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 01 Okt. 2018, 20:34

Mickey örömmel vette tudomásul, hogy más is ugyanúgy gondolta. A sárkánylégy érdekes jelenség volt, mutáns létére védett volna mindenkit, embert is, mutánst is.
- Egyetértek. Azt látjuk, amit az emberiség tett a Földdel.
Mickey nem volt biztos benne, hogy a mutánsok máshogy jártak volna el. Nem mindegyik volt összhangban a természettel, ő sem. Egy gyárban dolgozott a saját világában, de ott minden más volt, a környezetvédelem nagyobb szerepet kapott.
Minden megváltozott, az idő, a világ és még Mickey teste is. Most ugyanaz lett, emberi kinézetű, fekete bőrű férfi, ami a saját világában volt, teljesen ruhátlanul. Ösztönösen a lába közé kapta mindkét kezét.
- Van valakinek egy felesleges ruhadarabja?
Körbenézett, hátha megszánta valaki. Egy kardigán, egy törülköző, de még egy sál is megtette volna. Nagyon kellemetlenül érezte magát. Próbált közben figyelni a férfi szavaira. Mágia nélküli világ, képességek nélküli, mert a sárkányból is ember lett és a háromszemű nőből is. Lassan össze állt benne a kép. Végighallgatta a démont, vámpírt, ilyesmit, aki visszaváltozott és ez szintén meglepte. Jogosak voltak a kérdései, csak Mickey máshogy látta az időt.
- Ezt a világot, a jövőt...milyen évszámot is írunk...maga uralja? Több száz, több ezer éves ez a teste vagy azóta utazgat az időben, esetleg más módszert használ? Várjuk, hogy mit kell tudni a fiatal énjéről.
Nem bízott a férfiben, nem hitt neki. A pusztító hullámot látták, de nem tudhatták, kinél volt az igazság, ki volt az igazi pusztító. Mickeynek semmit nem mondtak a nevek, csk Tony Stark jutott az eszébe, de erre sem kérdezett rá. Elképesztő lehetett a technológiai fejlettség itt. Mickey szívesen el sajátította volna, legalább egy részét. Apokalipszis a Celestial technológiával csodákat ért el, Immortustól is érdemes lehetett tanulni.

(Antef, most nem a szumósom van itt, hanem Mickey:)
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Kedd 02 Okt. 2018, 21:00

Már megint... Utáltam, hogy valaki kedve szerint át tudott alakítani, és el tudott vágni a loáktól. Csak úgy elvette a szememet, megváltoztatta a színemet... Hiába tanultam, ezek ellen még mindig nem tudtam védekezni. A többiek sem jártak jobban, egyedül a halott állt neki ünnepelni. Érdekes... Haitin soha nem említették, hogy a vámpírok hiányolnák az életet. Vagy hogy nem szívesen ölik halomra az embereket.
A vevét így hiába rajzoltam fel, hamarosan az időutazó közölte, hogy a jövőben nincsenek mutánsok, varázslat vagy túlvilágok. Ezt... nehezen tudtam elképzelni. Mitől halt volna meg az összes mutáns? Nem vagyunk genetikailag... um... jobbak? És ez miért nem zavarja az időutazót, ha tényleg ő Kaneda Stark? Hogy vesztették el a túlvilág urai a hatalmukat? Hová lett a Földet betöltő varázslat? Annyi minden nem stimmelt ezzel a jövővel. Pedig elsőre olyan kellemesnek tűnt...
A többiek is hasonlóan össze voltak zavarodva, és kérdésekkel ostromolták az időutazót. A vámpír fajtájára jellemzően csak magával volt elfoglalva, a szikrázó mutáns (akit meglehetősen kellemetlenül ért a változás) viszont gyanakvóbbnak tűnt, és a jelenlegi helyzetről kérdezősködött.
- Ha mi sikerrel járunk, ez a jövő fog létrejönni? - kérdeztem, amint szóhoz jutottam - Csak mert a mutánsok kipusztulása és a túlvilág megszűnése nem hangzik olyan jól. Nem azt kéne inkább megakadályoznunk?

//Felszerelés+: Egy művészi, de nem túl hasznos ábrázolása Baron Samedi vevéjének//
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 04 Okt. 2018, 09:51Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 8. (hétfő)

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Ahogyan mindaz várható volt a kérdések záporoztak Immortus irányába, aki a saját köpenyét tépte le és adta oda Mickey számára, hogy maga köré tudja takarni így emberi alakban. Mindeni döbbent volt főleg, egyelőre Adrian volt az, aki a legboldogabb, hogy újra ember.

- Igen, újra ember vagy – felelte. – Tudsz minden olyat, mint egy ember. Nem, nem keresztezhetem a saját idővonalamat. Mindannyian láttátok a jelenetekben, hogy mi volt a következménye, amikor közel kerültek az alteregók egymáshoz. Éppen ezért nem mehetek vissza a fiatalkori énemhez sem, hogy megakadályozzam azt, hogy gonosszá váljon.

Arcán amennyire látszott bánat suhant át. Ezek után jöttek Mickey kérdései.
- Az uralás nem a legjobb szó, nem vágyom hatalomra, sem uralkodásra – mondta a férfinak. – Őrködöm felette talán a jó meghatározás. Eljönnek az itt élők, kikérik a tudásomat, segítek nekik szavakkal. Semmi több. Egyébként pontosan 13.567 évvel később vagyunk a jelentekhez képest, én pedig ennél jócskán többet éltem, százezer éveket már.

- Nem utazgatom, kortalan vagyok, elég sokat dolgoztam az idő brókereknek ahhoz a realitásban történt hibák helyrehozatalában, hogy „megajándékozzanak” mindennel. A kérdésed másik részére mindjárt rátérek.

Ekkor fordult Aina-hoz, akinek úgyszintén voltak kérdései.
- Nem, Aina – mondta. – Ez a jövő akkor jön létre, ha elbuktok. Ha nem állítjátok meg Kangot, akkor az összes istent megöli, felszámolja az összes túlvilágot, mindent az irányítása alá von, hogy ő maga uralhassa. Olyan fiatalon nem tudtam megemészteni azt, hogy már nem vagyok a tudás istene. Hogy nem tudom, mit hoz a jövő, nem látok mindent. A gyermekkori képességem elvesztése vezetett az őrülethez, amiből megszületett Kang. Később, jócskán később beláttam a hibámat, próbáltam helyrehozni, amit lehetett. Így az embereknek próbáltam elhozni a jólétet.

Itt vett egy mélyebb levegőt, hogy majd válaszoljon Mickey másik kérdésére.
- Kang még fiatal, kegyetlen, könyörtelen – kezdte. – Képes blokkolni a szuperhumán erőket, a mutációkat és örökre elszakítani a mágiától. Jócskán modernebb páncélt, fegyverzetet használ, mint amivel találkoztatok. Képes pillanatok alatt más idősíkba ugrani és visszatérni, így az elején kell meglepni, amikor még nem tudja, hogy kik vagytok, és mire vagytok képesek. Ha elhagyjátok ezt az időt képességeitek visszatérnek, de ne azokra hagyatkozzatok, a fejetekkel gondolkodjatok, máshogy nem fogjátok tudni legyőzni. És még valami…

Itt eltekintett a távolban lemenő nap irányába.
- El kell jutnotok egy pontra. Az időtökhöz képest kicsivel a jövőben, amikor a kree-k megtámadják a bolygót. Ott leszek, szétzúzni a sereget, de nem megmentőként. Hódítóként. Ott és csakis ott ölhetitek meg. Ha előbb teszitek a kree-k igázzák le a bolygót, ha akkor nem ő fogja megtenni…

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c

Remek kilátások Smile


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 05 Okt. 2018, 12:38

- Köszönöm...
Mickey gyorsan maga köré tekerte a köpenyt. Gondolt arra, hogy ennek is volt valamilyen ereje, nem csak jelképként hordta Immortus. Ha másvalaki adott neki mást, akkor lecserélte, egyébként kénytelen volt ebben virítani. Pontos válaszokat kapott. 13000 év után a várost még mindig fel lehetett ismerni, ez elég furcsa volt, hogy így megőrizték vagy újépítették. A "mindenható" lénynek is kellett, hogy legyen gyenge pontja. A múltbeli énje mindenképp az volt, ezen kívül Mickey mást nem látott. Az időbrókereken elgondolkodott, hogy hallott-e róluk. Szépen hangzott, hogy a gonoszságból, az őrületből kigyógyult és jóvá akart tenni mindent, de egyáltalán nem biztos, hogy igaz volt.
- Tehát azt akarod, hogy ez a világ, amiben te most nem uralkodsz, hanem őrködsz, ne jöjjön létre. Gondolom, elfogadtad, hogy akkor te is megszűnsz létezni. Értem, hogy vezekelnél és megelőznél sok szörnyűséget ezzel a kvázi megszervezett öngyilkossággal, de nem lenne egyszerűbb és humánusabb a képességed elvesztését megakadályozni a múltban?
Mikor kiderült, hogy volt képessége, Mickey már máshogy látta. Még mindig nehezen hitte el, hogy Immortus valóban ezt akarta. Inkább olyasmit sejtett, hogy rájuk bízta a melót, amivel bebiztosítják a jövőjét. Hogy ne csak őrködjön, hanem uralkodhasson is. Túl keveset tudtak, hogy biztosak legyenek bármiben. Próbált mégis megjegyezni mindent. Ha ez igaz volt, akkor nem tehették meg, hogy tétlenek maradtak.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Svarog Pént. 05 Okt. 2018, 20:56

A különös alak helyeselte Svarog válaszát. Dragunov azonban döbbenten nézett végig a testén. Sehol egy pikkely, egy karom. A szárnyai eltűntek, a fején haj őszesbarna haj volt... Szóval így nézne ki, hogy ha normál ember lenne. Ha élő ember lenne, mert a természetfeletti képességeitől is búcsúznia kellett.
Miután kicsodálkozta magán, hogy mennyire különös érzés embernek, normális, a természet törvényei szerint létező teremtménynek lenni, oda kezdett figyelni a társai és különös vendéglátójuk közötti beszélgetésbe. Eddig annyit rakott össze, hogy ebben a világban nincsenek mutánsok, természetfelettiek és talán idegen lények sem kerültek közel a Földhöz.
Döbbenet volt arra gondolni, hogy ez a világ minden egyes tisztasága ellenére romlik, mert a magát Immortus nevezetű teremtmény ifjú korában meghódította a világot és megölt minden istenséget, Miután szétzúzta a kree seregeket.
Dragunov közelebb lép a különös figurához.
- Szóval azt akarja, hogy öljük meg magát, hogy mindez ne jöjjön létre? - intett ki. - Értem, hogy úgy akarja megoldani, hogy a két rossz közül végül egyik se következzen be. De maga tényleg azt akarja, hogy segítsünk önnek előbb legyőzni az idegeneket, aztán öljük meg magát? Elég bizarr és ijesztő formája az öngyilkosságnak, vagy hogy elérjen egy a halálnál is rosszabb állapotot. Láttam, hogy hogyan járnak azok, akik az idővel szórakoznak és milyen "túlvilág" jutna nekik.
Odalépett a hiperfejlett felhőkarcolókra és a köztük a repkedő repülő szerkezetekhez.
- Ha vállalja az örökké álló valóságban való bebörtönzést, akkor mondja el nekünk, hogy az ifjúkori énjének volt e valami gyenge pontja, amit kihasználhatnánk?
Megdörzsölte az állát. Döbbenten hallotta az állán a borosta zizegését. Felkuncogott, és rápillantott a többiekre.
- Mi lenne ha úgy alakítanánk a csata eseményeit, hogy Kang a csata közben elfáradjon, de mégis győzzünk. Aztán mikor eljön a pillanat... Lesújtanánk. Kellenének történelmi feljegyzések a csatáról, hogy ha vannak. Az ellenfél elhelyezkedése, az egymással szembeálló seregek felszerelése és a katonák száma.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 06 Okt. 2018, 18:39

Elég sok mindent tudtak meg. Ad' például, azt hogy ő ember. Hát ez nagyon menő. Igaz így már nem tudná az apját megbüntetni, de élhet olyan életet mint akar. Lehet egy békés szakmája meg ilyenek. Aztán rá kell jönnie, hogy nem mert majd visszatérve megint vámpír lesz. És vissza kell térnie mert ez az Immortus nem tud. És arról a helyről is sokat megtud ahol most vannak. Így már nem tűnik olyan jó helynek mit elsőre tűnt. Ad' sóhajt is egyet és vakargatja a fejét. Főleg mikor meghallja a fickó képességeit. Hát elég durva menetnek tűnik.
-Ajjaj. Sosem az eszemről voltam híres.
Bizony a vámpírképességei se ilyen okoskodó dolgok voltak hanem izmozósak. Az utolsó részből pedig Ad' is ugyan, azt emelte ki mint a többiek. Vagyis, hogy a fickó, azt akarja tőlük, hogy öljék meg. Először őszintén ledöbben majd egyenesen felháborodik. 
-Megölni? De...Én? Nem hiszem, hogy menne. mindenségit! Ki kér ilyet, hogy öljék meg? Csessze meg! Ez őrület!
Ő még sose ölt. Volt már, hogy egy fémcsövet átszúrt valakinek az agyán, de ölni még nem ölt. És így előre eltervezve vagyis nem önvédelemből ez sokkal durvább.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Vas. 07 Okt. 2018, 20:04

Antef kezdett kissé összezavarodni. Ez a sok időben ugrálás kezdte fárasztani. Ami meglepte, hogy több ezer évet utaztak előre az időben és New York még mindig felismerhető volt. Ami viszont zavarta, az a különös lény, aki iderángatta őket. Antef úgy érezte, egy olyan természetfeletti lénnyel van dolguk, aki nem képes megemészteni azt, hogy nem mindentudó. Őszintén kételkedett abban, hogy Immortus teljesen igazat állított volna arról, hogy megbánta érzéseit és tetteit. Szerinte egy része még mindig vágyott az uralkodásra és ezért öngyilkos küldetésre küldi a csapatot.
- Lenne egy kérdésem Önhöz. Honnan tudhatjuk, hogy valóban megbánta Kang létrejöttét? Mi van, ha pont azzal segítjük Kang hatalomra jutását, hogy maga idehozott minket? - tette fel a kérdést Antef és kétkedve figyelte a magát Immortusnak nevező lényt.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Vas. 07 Okt. 2018, 20:59

A kérdésemre azonnal nemleges választ adtam, így egy kicsit megpróbáltam visszafogni magam. Talán nem kellett volna ilyen hevesen tiltakoznom... bár még mindig nem tetszett az időutazó. Az isteneket megölni... teljesen lehetetlennek tűnt. Meg hát az "embereknek elhozni a jólétet" rész is kissé gyanús volt.
Aztán előadta a tervét, miszerint meg kéne ölnünk a múltban, miután megfékez egy kree-inváziót(!), de szigorúan mágia és képességek nélkül... És pont most nem hívta el a szuperhősnő-szellemet, vagy más ismert hősöket/gonosztevőket, akik esetleg még ezt meg is tudta volna oldani.
Ettől függetlenül az önfeláldozása nemes döntésnek tűnt. Amennyiben valóban ez volt a szándéka, szerettem volna megkönnyíteni neki a halált (már ha lehetséges volt).
- Esetleg van valaki, akit visszahozna? - kérdeztem - Úgy értem, valaki akit még a hódítás előtt megölt, és nagyon megbánta. Ha a loák is úgy akarják, élhetne megint.
Nem akartam csak úgy elvenni egy életet. Nem tudom, hogy volt-e egyáltalán esélyünk rá, de ha mégis sikerült volna, szívesebben vettem volna egy cserét. Azért mégsem akartam csak úgy megölni a Föld megmentőjét percekkel a hőstette után...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 08 Okt. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 12. (péntek)

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Mickey semmilyen dolgot nem érzékelt az Immortustól kapott köpenyen, selyem szerű anyagból volt, de semmi több. A kérdésre és szavaira a férfi határozottan és némileg elégedetten bólintott, hogy jót kérdezett a mutáns.

- Érdekes és jogos észrevétel, a múltban, még Kangknént megannyi módon próbáltam megakadályozni az elvesztését – magyarázta. – Annak idején, amikor anyám megfogant velem ő birtokolta a Mjölnirt, ő és apám is mutáns volt, így értelemszerűen én is annak születtem. A mágiám összeforrt az Odin-erővel, amivel képes voltam mindent látni és tudni az univerzumban. A gyermeki és kamasz agy még formálódik, jócskán több információt képes tárolni és befogadni, mint a felnőtt. Ahogyan közeledtem a felnőttkor felé egyre kevésbé tudtam a képességeimet használni. míg végül egyik nap úgy keltem, hogy nem tudok mindent, nem látom a jövőt, a jelent, csak azt tudom, amit tudnék…

Ezek után következett Svarog, aki úgyszintén feltette a kérdéseit, a férfi itt is először határozottan bólintott arra, hogy igen, tisztában van vele, hogy a saját öngyilkosságát kéri a társaságtól.

- Igen, tudom, hogy ezt kérem – felelte. – De sajnos lehet, hogy ez is csak átmeneti. A legnagyobb gond az, hogy így vagy úgy, de Kang valószínűleg létre fog jönni, hiszen Kaneda Stark él. Arra meg nem kérhetek senkit, hogy a gyermeket öljék meg, mert ő még ártatlan. Ha összecsaptok a múltban Kanggal, azt Kaneda tudni fogja, hogy megtörténik, ahogyan azt is, hogy majd hol kéne meghalnia és máshogy fogja alakítani a dolgokat, egy másik körben. Például legközelebb hagyja győzni a kree-ket és csak később fog tenni valamit…

- Tudom, hogy ezt nem feltétlenül értitek és itt felmerül az is, hogy ezzel nem módosítjuk-e úgy az idővonalat, hogy az kárt tegyen a multiverzumban. A válasz nem, Kang az idő ura, fix pont a relalitásban, bármit tesz az lesz a helyes és valós történés.

- A bebörtönzés nem jó út – mondta. – Bármelyik korábbi, vagy későbbi részével kiszabadíthatja onnan. A gyenge pontja az egója, hogy azt hiszi, hogy uralhat minden időt. Fizikailag nem rendelkezik effélével.

Svarog csatás felvetésénél egy kicsit felkuncogott Immortus, majd ismét elkomorult.

- Nem olyan csata ez… a múltban, az ókori Egyiptomban fogtok vele találkozni. Apokalipszis ekkor vált azzá éppen, akinek ma ismeritek, de még nem találja a helyét, még furcsa neki. Kang el akarja pusztítani őt, mert tudja, hogy mi lesz belőle. Ha sikerül, a mutánsok soha sem jönnek létre és minden mutáns emberként születik meg, kivéve Apokalipszis vérvonalát, ami hatalmas károkat okozhat. Védjétek és segítsétek Apokalipszist, még úgyis, hogy mindenki tudja, hogy mivé válik négy-ötezer év alatt.

A többiekkel szemben Adrian kiakadt, a férfi bólintott erre is, bár az előbb elhangzottak alapján szerencsére(?) mindez csak átmeneti dolog lenne és nem pedig végleges. Elmosolyodott Antef kérdésén.

- Ezen nem kell aggódni – mondta. – Ha így lenne és azt akarnám, akkor már nem élnétek. De most legkésőbb fél óra múlva a múltban, az ókori Egyiptomban fogtok kikötni. Mit tegyek, hogy bebizonyítsam azt, hogy nem hazudok? Esetleg szeretnétek a Multiverzum őrzőjének szájából hallani?

Innen egyedül Svarog tudta, hogy kicsoda ő, esetleg Antef, hogyha olvasta a megfelelő SHIELD aktákat, mert ez nem volt a különösebben titkosak között, így ha akarta eltudta. Ők tudták – Svarog találkozott is vele – hogy Serena Amelia Davidson az. A többieknek még a cím is olyan volt, hogy most hallották először, hogy van ilyen. Aina szavaira a kora ellenére meglehetősen kisfiúsan kuncogott.

- Sajnálom, de a loáknak vajmi kevés hatalma lenne azok felett, akiket Kang megölt – mondta. – Hela-nak annál több. Mint mondtam az asgardi tudás istene voltam gyerekként. Így felettem sem volt hatalmuk… igazából sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de bármi felett nagyon kevés hatalmuk van és őket sem érdekli a hatalom. Az időtökben kevés istent érdekli, hogy ki imádkozik hozzájuk, vagy ki hisz bennük. Éppen ezért volt könnyű a pantheonokat elintézni, az asgardit, görögöt, avalonit egy-két egyiptomi istenséget kivéve.

- Az erőd nem tőlük van, bármennyre is ezt hiszed, nem ők adják a mágiádat, az a lelkedből fakad, nem ajándék. Nem vagy isteni avatar, így semmit sem kaptál tőlük és nem is fogsz, minden csak te vagy. Szóval ne becsüld alá magád Aina és ne tulajdoníts nekik többet, mint szeretnél, az imáidra sem figyelnek… sajnálom, hogy ezt nekem kell elmondanom.

- De nem, akkor még él mindenki és nem úgy működik, ahogyan hiszed. Nem fog önként lemondani az életéről azért, hogy kiváltson bárkit is. ez így működik. Valakinek önként kell feladnia az életét valakiért. A loáid egyébként sem ragadhatnak ki senkit a bármelyik túlvilágról, az azonnal isteni mivoltukba kerülne és halandóvá válnának. Az időtökben tizenkét éves vagyok és évek óta asgardon élek Mrs. Morsus-al és a többiekkel…

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Hétf. 08 Okt. 2018, 12:01

Az Ókori Egyiptom említésére Antef felkapta a fejét és csillogó tekintettel hallgatta Immortus-t. Persze nem azért, mert hirtelen teljességgel megbízott volna benne, hanem mert Egyiptomba akarta küldeni őket. Egy olyan ősi civilzációba, amelynek Antef a szakértőjévé vált az elmúlt évtizedek során. S persze eljuthat álmai korába. Egyre fogalmazódtak benne a kérdések Immortus felé. Úgy érezte, nem véletlenül került a csapatba. Apokalipszisról és a Multiverzum őrzőjéről már hallott, ezért nem kívánta, hogy az őrző megerősítse Immortus szavait. S ekkor kért kérdés fogalmazódott meg az elméjében. Az egyik Imhotep pálcájáról, amire már régóta vágyott, a másik az isteni avatarjáról, Anubiszról. Szíve mélyén remélte, hogy Immortus mindkettőre kielégító választ fog adni. Ám csak remélte.
- Azt mondta, hogy visszatérünk az ókori Egyiptomba, ahol Apokalipszist kell megvédenünk Kangtól. Gondolom itt is mindent bevethetünk, amink van, hogy megvédjük Apokalipszist. Teszem azt, a mágiát is és akár egyiptomi istenséget is segítségül lehet hívni. Ezt csak azért kérdezem, mert létezik Imhotep pálcája, mely képes feltámasztani a hallottakat, akiket csak mágikus fegyverrel lehet legyőzni. Én tudom, hol található és talán velük le lehetne foglalni Kang-ot, amíg Apokalipszis-t biztonságba helyezzük. Persze kockázatos, mert a pálca Kang kezében is halálos fegyver lehet. A másik lehetőség, hogy esetleg Anubisz segíthetne. Bár teljesen kezdő vagyok ebben, de a W.A.N.D.-nál töltött időm és küldetéseim során megtudtam, hogy Anubisz avatarja vagyok. De még sosem léptem vele kapcsolatba. Esetleg ez a küldetés lesz az, ahol ez megtörténhet. Hisz az ókori Egyiptomban az ő jelenléte jóval erőteljesebb, mint a 21. században. Azért kérdezem erről, mert gondolom, Ön ezt is tudja. - tette fel kérdéseit és ötletelt Antef, fokozott figyelemmel várva Immortus reakcióját.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 08 Okt. 2018, 13:28

Talán csak azért mert Sam-el lakik, de Ad' eddig értelmesnek gondolta magát. Most viszont rá kell jönnie, hogy nem az. Ez az egész olyan bullshit-nek hangzik mintha valami sci-fi mániás kocka találta volna ki. Ő csak ráncolja a szemöldökét, nem túl értelmes arcot vág és próbálja összerakni a fejében a dolgokat.
-Várjunk! Szóval akármit csinálunk, azt te tudni fogod a múltban és ezért a nem olyan távoli múltban is. Vagyis, azt is tudod mit csinálj a múltban, hogy megakadályozz minket ugye? Ha jól értem mi tuti sikertelenségre vagyunk ítélve mert ha győznénk azt te tudnád a múltban és mást csinálnál, hogy mégse győzzünk. Ezen kívül a múltban azt is tudod, hogy a jövőben most itt vagyunk és azt akarod, hogy megakadályozzuk, hogy ilyen legyen a jövő? Ez nekem fura.
És nem is nagyon néz ki úgy, hogy a helyzet átláthatóbbá válik.  Ha a suliban lenne akkor Ad' megfejelné az asztalt és feladná, de sajnos az univerzumuk a tét és nem engedheti meg magának ezt a luxust.
-Az, hogy fizikailag képtelen rá az mit jelent? Hogy egyszerre csak egy lehet belőle a különböző korokban?
Nagyon zavaros. Legalább az kiderül, hogy az ő esetében a gyilkosság nem olyan gyilkosság mivel nagy valószínűséggel feltámad. Akkor is fura kicsit, de Ad' el is fogadná mikor kiderül, hogy Apokalipszist kell megvédeniük.
-Mi? De ő egy terrorista! Ártatlanokat ölt. Gyerekeket is. Jó nem mondom, hogy megérdemli a halált, de akkor is megvédeni fura. Főleg úgy, hogy tudom mit fog aztán csinálni. De a mutánsokat se akarom, hogy meghaljanak. Vagyis nem is halnának meg csak nem születnének meg. Áhhhhh! Megőrülök! Meg ennek az egésznek mi köze a kree támadáshoz? A mutánsok csinálnak majd valamit? mindenségit miért én? Miért nem a bosszúállókat hívtad? Ők menőbbek és erősebbek mint én. Asszem ehhez én kicsi vagyok.
Fél? Fél. Tök normális ha valaki kiakad azon, hogy neki kell megvédenie a világot és olyan alaktól, aki el tudja pusztítani, mindent tud és megöli az összes istent. Azt, hogy testőrködjön egy gazdag olajmágnás mellet még be meri vállalni, de ez egy kicsit sok. A multiverzum őrzőjének nevét hallva is Ad' rájött, hogy fogalma sincs kiről van szó. Vagyis sejtése van. Fáradtan megkérdezte.
-A csillagasszony a fényes hajjal?
Egyszer találkozott azzal, de nem tudja. Alapjáraton ez az egész tök fura. Még nem is történt semmi, de ez a sok történés lefárasztotta. Szíve szerint már, azt is megbánta, hogy a szabadnapján elhagyta Sam pincéjét.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Kedd 09 Okt. 2018, 20:05

Mickeynek jó volt a köpeny, nem érzékelt semmit, annyira pedig nem volt bizalmatlan, hogy inkább pucér maradjon. Végre el volt takarva, megkötötte magán és ki húzta magát.
Kang eredet, múltja igen izgalmasan hangzott. Ebben a világban a Mjölnirt nem uralhatta akárki. Mickey máris jobban viszonyult a lényhez, hogy tudta, hogy egykor mutáns volt.
- Ez valami betegség lesz. A kor előrehaladtával egyre jobbnak kellene lennie a képességnek, főleg ha ggyakoroltad.
A mágiát és az Odin-erőt sejtette e mögött. A mindentudás csodálatos képesség lehetett, el is hitte, hogy bele őrült a lény a hiányába. Ha megmaradt volna, abba is bele lehetett volna őrülni.
Mickey nem tartotta volna nagy gonoszságnak, hogy egy világot pusztító lényt megöltek, de nem tudta elhinni ezt az egészet maradéktalanul. A gyermek Kang elgondolkodtatta, mi lesz, ha valóban elkerülhetetlen volt a vég.
- Mit tudunk tenni, hogy ne tudja előre, mit tervezünk? Kang az egyetlen fix pont az idővonalakon. Ha hozzányúlunk, nem pont ezzel rontunk el mindent?
Ahogy Aina, ő is gyanakvó volt. A háromszemű, most csak kétszemű nőre nézett, akit Immortus ki oktatott a loákról. Mickey nem értett mindent, de nem tetszett neki ez az egész. Megjeygezte, hogy az egónál foghatták meg Kangot.
Apokalipszist ő elfogadta urának, az egyetlennek, aki helyes célokat követett. Várta, hogy megmenthesse, ezt akarta, hős akart lenni, hogy még sok mutáns születhessen és egy nap uralhassák ezt a világot. Ez már meggyőzte.
- Én szeretném az ő szájából hallni.
Mickeynek nem sok fogalma volt, ki lehetett ez az illető, de nagyon jól hangzott valaki, aki más világokat is őrzött, akár az övét is. Szeretett volna legalább egyszer beszélni ezzel az emberrrel, ha valóban volt ilyen.
Az istenek alig képviseltek erőt Immortus szemében. Ezt is érdemes volt meg jegyezni és azt is, hogy a jelenben mi és ki volt Immortus. A híres iskola igazgatójának valakije nevelte Asgardon. Mickey tele lett tervekkel. Most már csak hallgatta a többieket.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Csüt. 11 Okt. 2018, 17:28

Egyre kevésbé kedveltem Immortust.  Először a loák erejét becsmérelte, aztán a mágiát tulajdonította el tőlük. Minden amit mondott, annyira helytelen volt, annyira szögesen ellentétben állt mindennel. Egyszerűen tévedett. A varázslat eredetéről elméleti szinten nem tudtam volna vitázni vele, bár a lélek nem tűnt megfelelő forrásnak. Hogy tudna bárki a lelkén keresztül teleportálni? Mi történne azzal, aki eladja a lelkét egy diab loának a hatalomért? Akkor pont hogy el kellene vesztenie az erejét, nem még többet nyerni... És hogy jött ahhoz, hogy a loák nem hallgatnak rám? Igaz, egyértelmű csodát nem tettek, de a tanulás mindig jobban ment egy-egy ima vagy szertartás után. A loák annak idején együtt éltek a követőikkel Ife városában, miért ne törődnének ma is velünk? És megmutatták, hogy hol vannak Damballah amulettjei! Az semmiképpen sem képzelhettem csak én, ebben teljesen biztos voltam. Mindenképpen le kellett tesztelnem.
Apokalipszis megvédését, a multiverzum őrzőjét és Imhotep pálcáját végleg nem tudtam hová tenni, de a többiek továbbra is kitartóan kérdezősködtek. Kiderült, hogy az ügynök isteni avatár (bezzeg az ő imáival semmi baj nem volt...), a vámpírnak meg valamiért nehezére esett, hogy egy tömeggyilkost kell megvédenie. Tényleg egészen különösen viselkedett ahhoz képest, hogy vérszívó... Talán az élete visszatérése okozhatta, nem tudom.
Mindenesetre én nem kérdeztem többet. Már nem voltam annyira kíváncsi Immortus válaszaira.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 12 Okt. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 16. (kedd)

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


A kérdések, ötletek tovább záporoztak az előzőleg kapott információk után. AAntef eddig ugyan hallgatagabb volt, de az Ókori Egyiptom említésére valóban felélénkült. El is mondta az ötleteit

- Igen, a múltban már ismét tulajdonában lesztek a képességeiteknek, ott nincs az a gátló tényező, mint itt ebben az időben. Mind a mágiának, mind a mutáns és egyéb képességeknek, egyedül Svarog esetében nem lesz így. Az ő idő alapú képességei nem fognak működni Kang mellett, csak akkor kaphatja vissza a képességeit, ha az idő ténylegesen helyreáll.

Mindez talán mindenkinek megnyugtató lehet, főleg azok után, akik amiatt aggódtak, hogy később, vagyis időben korábban sem lesz meg a képességük. Főleg Aina.

- Az istenek nem avatkozhatnak be közvetlenül a világ dolgaiba – magyarázta. – Ezért van szükségük avatarokra, akik helyettük cselekednek. Igen, az esetedben ok és okozat a két dolog. Azért lettél életedben Anubisz avatarja, mert a múltban felhívtad… vagyis felfogod hívni magadra a figyelmét.

- Még nem létezik az ereklye, amikorra visszamentek sajnos. Imhotep a 3. dinasztia alatt élt, ti az első dinasztia létrejötte előttre kerültök vissza. De az ima mindenképp hasznos lehet, biztosan tudom, hogy meghallgatja és segíteni fog neked.

Adrian kezdett belezavarodni a dolgokba, de azért igyekezett felvenni a fonalat, amiben Immortus is próbált segíteni.

- Nem. A jelenlegi idővonal szerint, a tietek szerint Apokalipszis él és virul, azaz az előző körben sikerrel jártatok – mondta. – Ez így bonyolult, az ókorban sikerrel jártatok legutóbb, innen ismerlek titeket. Azonban a kree-knél nem. Ott nem sikerült elpusztítani őt, csak szétszakadt darabokra, összekuszált mindent és ezért vagyunk itt. Jövő mindenképp lesz, az idő nem fog meghalni, ha Kang-nak változtatnia kell azon, hogy mit tesz. Én azt akarom elérni, hogy ne irtsa ki a mutánsokat, szuperhumánokat, bárkit, akinek képessége van.

Bólintott Apokalipszisre és a többire.

- Mondjuk azért, mert Logan és Valkűr már azelőtt próbált volna megölni, hogy megszólalhattam volna – kuncogott fel. – Komolyra fordítva a szót… a Bosszú Angyalai bármennyire is erősek nem ők voltak a múltban, amikor összecsaptam veletek, hanem ti. őket ismerem tökéletesen, azelőtt megöltem volna őket a múltban, hogy mozdulni tudtak volna. ezért kellettek névtelen szereplők, akik képesek meglepetést okozni. Lehet, hogy ők a világ legjobbjai, de itt semmire sem mentek volna vele. A mutánsok… nélkülük nagyon más lenne a világ, gondolj csak bele hányszor mentették meg a világot mutánsok… A kree-ket pedig megérted nagyon hamar.

A visszakérdezésre bólintott, amikor a Multiverzum őrzőjére kérdezett rá Adrian.

- Igen, ő – mondta kedvesen, majd Mickey felé fordult. – Lehetséges, de nem jöttem rá soha sem, pedig kutattam vírusok és hasonlók irányába is. A képességem passzív volt, nem volt mit gyakorolni rajta, nem tudtam soha sem fejleszteni és születésemtől kezdve birtokoltam.

Itt néhány pillanatot kivárt, majd utána folytatta.

- Pont ezért nem lehet elrontani az idővonalat, ő fix pont, bármit tesz az lesz a fix történés, szerencsére – mondta. – Próbáltam eddig is a lehető legkönnyebben elmagyarázni, mert a mögötte levő matematikát és fizikát valószínűleg senkis sem értené.

Mivel Mickey szerette volna, hogyha a Multiverzum őrzője is megerősíti mindezt, Immortus hátranézett. Mögötte árnyékos rész volt, ahol most mintha csillagokból álló ruhájú valami állt volna össze. pillanatokal később ki lehetett venni, hogy női alakról van szó.

Ahogyan elindult a társaság felé a feje tetejéről elkezdett lehúzódni a maszkszerű rész, így láthatóvá vált a hófehér haja. Mire Immortus mellé ért már tisztán látszott a kékes bőrű, csillagokkal teli szemű fiatal lány

A bőre színe ellenére őt mindenki megismerheti. Révén pontosan ugyanúgy nézett ki, mint az X-men vezetője és egyben a Xavier iskola igazgatóhelyettese, Serena Davidson, csak épp ez a lány nem a húszas évei végén járt, hanem jó tíz évvel fiatalabb volt, de akkor is ő volt.

- Had mutassam be annak, aki még nem ismerné Serena Davidson-t, a Multiverzum őrzőjét.

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 12 Okt. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Újjászülető idő
Serena Amelia Davidson
Multiverzum őrzője, Világok gyógyítója


Játékostárs(ak) neve: Többiek

Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Mindig ez a világ, mindig ezzel van a legtöbb gond, a többivel talán együtt sem kellett annyit foglalkoznom, mint ezzel. És hogy miért pont ebbe a világba küldtem, hoztam a fiamat? Nem is tudom, itt ismertek a legjobban, itt volt egy nővére, vagy húga, aki még korban is közel van hozzá. A világ hősei közel állnak az e világi énjeimhez és tudom, hogy rájuk számíthatok. Hogy mennyi idő telt el mióta a tallus rám bízta ezt a feladatot? Nem tudom már, csak annyit, hogy még mindig ugyanúgy alig tizenkilenc évesnek nézek ki. Régen volt és most itt voltam, hogy segítsek valakinek olyasvalamiben, ami egyébként ártana a multiverzumnak, ha nem róla lenne szó. Odabent hallgattam és figyeltem a beszélgetést, amikor úgy alakult, hogy tőlem is hallani akarják a dolgokat, akkor felsóhajtottam és beléptem a teleportálóba, aminek köszönhetően a tetőre kerültem. Megvártam, amíg Kaneda bemutat mindenkinek, ezalatt a ruhám sisakjának részét visszahúztam, hogy az arcom is látható legyen.
- Örvendek és üdvözlök mindenkit – mondtam.
Kivártam néhány pillanatot, hogy köszöntenek-e, vagy van-e irányomban valamilyen kérdésük.
- Hallottam a beszélgetést – kezdtem. – Minden igaz, amit Kaneda, vagyis Immortus mondott. Ha beavatkoznak a múltban, akkor az nem fogja sem ezt a világot, sem pedig máikat károsítani.
Tudtam, hogy nem volt könnyű az, amit kértünk tőlük, de biztos voltam benne, hogy megfogják oldani. Ha én képes voltam annak idején, akkor ők pláne.

felszerelés/egyebek:

Burlington Mall - Page 2 HZToCet Burlington Mall - Page 2 J52ASvc Burlington Mall - Page 2 K3mHBy8 Burlington Mall - Page 2 6UuslDT Burlington Mall - Page 2 02cpZuf


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Burlington Mall - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 12 Okt. 2018, 19:54

Mickey igyekezett meg jegyezni a társai képességeit. Ha a múltban bevetésre készültek, meg kellett beszélni előre, ki mivel járulhatott hozzá a sikerhez és ez ahhoz is kellhetett, hogy ha valami máshogy sült el. Jól jött a csapatba egy egyiptomi szakértő, aki még egy isten avatárja is volt. Mickey hallgatott arról, hogy ő Apokalipszis mostani csapatához tartozott és erről a múltban is hallgatni akart.
- Ezt mi is el akarjuk érni - erősítette meg, hogy a képességekkel rendelkezőket akarta menteni.
Elgondolkodott már azon, hogy mi lett volna ezzel a világgal, ha most kerül a mutánsok uralma alá. Vadabb volt az övénél, sokkal véresebb és brutálisabb lázadás jött volna.
- Ha megöljük ezt a fix pontot, akkor is újra létrejön, ahogy mondta, mert felnő és közben fogja előre látni, mi történik és el tudja kerülni. Ezzel az idővonal nem lesz elrontva, de lehet, hogy az egész semmire nem jó. Értjük. Semmi más lehetőség nincs? B-terv?
Ekkora horderejű lépésbe nem lehetett csak úgy beleugrani. A cél tiszta és nemes volt, de a módszeren még Mickey finomított volna. Egy fizikus nem ártott volna a csapatba, lehet, hogy volt is és akkor bizonyosan közbe szól. Mickey is tanult fizikát, a robotikához kellett, de ez sokkal többről szólt.
Csodálattal nézte a nőt, ahogy előbújt, alakult, változott. Páran már ismerték Immortus szavai szerint.
- Üdvözlöm, Ms. Davidson! - szólalt meg mély tisztelettel.
Mickey soha vissza nem térő alkalmat látott. Nem akart önző lenni, megpróbált árnyaltan fogalmazni, hogy ne lepleződjön le.
- Ha nem járunk sikerrel, Kang képes a többi világot is károsítani, ismeri az átjárókat? Gondolom, igen, ha istenek és a túlvilágok sem álltak meg ellene. Másik világból nem tudnánk hatékonyabban fellépni ellene?
Nem tudta, hogyan lett volna ez lehetséges, de ha valaki, a Multiverzum Őrzője tudhatta. Még ezer kérdést feltett volna. Reménykedett, hogy ha a többiek ismerték, még ő is találkozhatott vele és kérhetett segítséget. Ha sikerrel jártak. Mert ha nem, minden felesleges volt.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 15 Okt. 2018, 13:39

Ez az Immortus elég segítőkész alaknak tűnt. Türelmesen válaszolgatott a kérdéseikre amikből pedig volt elég. Egy csávónak is, aki valami avatár volt megy egy csajnak is, aki szintén csak az meg valami loáknak. És Ad'-nek is, aki elég értetlennek érezte magát. És próbált figyelmesen hallgatni. Viszont valahogy nehéz volt továbbra is megértenie, hogy mit várnak el tőle.
-Aham. Ez az idődolog még mindig zavaros nekem ahogy az is, hogy mindenről tudsz ami a múltban történik a nem olyan távoli múlt miatt. És mégis, hogy tudnánk őt meggyőzni? Ezt nem nagyon vágom. Gondolom a szép szavakra nem hallgat, az erőszak se megoldás. Apokalipszis meg...tud bujkálni előle? Vagy nem? Vagy valahogy le kéne foglalni téged a múltban, hogy ne a mutánsokkal törődj?
Csak támadt egy ötlete még ha nem is tudja mivel lehetne úgy lefoglalni valakit, hogy egy egész faj kialakulásáról megfeledkezzen. A mutánskérdésre már értelmesebb képet tudott vágni. Ezt a magyarázatot megértette. Már amit kapott. A kreek-el kapcsolatban örült volna neki ha részletesebb leírást kap. Azt, nem kapott, de legalább a sejtése meg lett erősítve, hogy tudja ki a csillagruhás nőci. Az idővel kapcsolatos fix pontokkal kapcsolatban rajta nagyon látszik, hogy továbbra se érti miről van szó.
-Talán foglaljuk össze. Azt, szeretnéd, hogy állítsunk meg Egyiptomban és érjük el, hogy ne akard kiirtani a mutánsokat. Eddig stim?*Ha igen akkor folytatja.*Aztán a kreek-el kapcsolatban is állítsunk meg és pont a megfelelő időpontban öljünk meg amitől persze nem halsz meg csak szétszakadsz. Stim?*Ha igen akkor folytatja.*És most felsorolnád, hogy mit nem szabad majd a múltban tennünk azért, hogy elkerüljük a helyrehozhatatlan károkat?
Ha nem is értik, hogy mit miért, de ha azt már értik, hogy mit nem szabad az egy plusz pont lenne. Aztán mivel a néger srác látni akarja így felbukkan a multiverzumuk őrzője is, Serena Davidson? Ad' őszintén ledöbben.
- De, nem is te voltál a diliházban! Te a nő vagy a tvből! De nem is nézel ki úgy? Te az a nő vagy a tv-ből vagy egy másik dimenzióban vagy a nő a tvből?
Ez egyre durvább. Ad' nem is értette, hogy akkor most mi van. A csaj valami fejes a mutáns gimnél és mintha plüssállatokkal játszana. Egyáltalán ő, hogy élhette túl, hogy a múltban kinyírták Apo-t. Ő nem lehet az ő világuk nője a tv-ből. A néger srác meg közben tök értelmes kérdést tett fel.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Hétf. 15 Okt. 2018, 20:57

Igyekeztem senkire sem gyűlölködő pillantásokat vetni, de Immortus igazán nem könnyítette meg a dolgomat. Mi az, hogy biztosra tudta, hogy Anubisz meghallgatja az ügynök imáit? Hogy jött ahhoz, hogy csak úgy megmondja, kire figyelnek az istenek, és kire nem? Anubisz kultuszáról nem tudtam sokat, de valószínűleg meg sem közelítették a Ghede loák követőinek számát. Miért figyelt volna ő jobban? De mindezt nem kérdeztem meg. Nem akartam azzal lejáratni magam, hogy a loákról vitázzak egy időutazóval, miután (ha minden jól megy) úgyis eltörlünk mindent, amit mondott. Elvégre épp meg terveztük ölni...
Közben még sok kérdést megválaszolt, és végül a szikrázó férfi (aki éppen nem szikrázott) kérésére a multiverzum őrzője is megjelent. Nem tudtam, hogy a titulus pontosan mit takart, de leginkább Legbára emlékeztetett. A keresztutakat majdnem olyan őrizni, mint a multiverzumot. Legalábbis én így gondoltam.
Amikor megjelent... hát nem éppen ezt vártam. Úgy értem, éppen bejelentették a mutánsok halálát, akkor ez hogyan volt mégis lehetséges? Eszembe sem jutott, hogy köszöntenem kéne, amíg a többiek meg nem szólaltak. Akkor is csak egy gyors biccentésre futotta... Kezdtem úgy érezni, hogy nem vagyok teljesen magamnál. A vámpír még magyarázott valamit, de egy szót sem értettem a zagyvaságból, amit összehordott. Egyszerűen nehéz volt bármi másra gondolni, mint a loákra, akiket Immortus állítólag megölt...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 16 Okt. 2018, 07:58Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 20. (szombat)

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Mickey szavaira Immortus szomorkásan mosolyodott el, és megcsóválta a fejét. Az sejthető volt, hogy a férfi azt mondta el, amit ő maga megélt korábban, így ezeken felül nem igen tudott mit segíteni, ezt szavakkal is megerősíti.

- Meg lehet máskor is próbálni, de én arról nem tudok, én nem azt éltem meg – mondta. – Lehet, hogy sikerrel járhattok úgyis, de az ereje ettől kezdve folyamatosan nő majd. Nehezebb lesz.

Ezek után fordult oda Adrian-hez, aki úgyszintén feltetet a további kérdéseit.

- Egészen pontosan le kell foglalni, hogy Apokalipszis meggyengíthessen és elmenekülhessek és persze ne tudjak vele végezni, mert még éppen csak ismergeti az új képességeit. Nektek pedig követnetek kell utána őt az időben a saját időtök közel jövőjébe. Ezt megfogjátok oldani, tudom.

Ezek után maga mellé pillantott, hogy hagyja, hogy Serena vegye át tőle a szót. Majd ha a lány válaszolt

- Egyébként, ha készen álltok idő előtt is át tudlak küldeni titeket a múltba – mondta. – Akkor ott lesz több időtök.

Burlington Mall - Page 2 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 16 Okt. 2018, 07:59
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Újjászülető idő
Serena Amelia Davidson
Multiverzum őrzője, Világok gyógyítója


Játékostárs(ak) neve: Többiek

Burlington Mall - Page 2 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Manhattan (jövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Nem is tudom, hogy mi volt megnyugtatóbb, hogy teljes mértékben magamra emlékeztettek, vagy az, hogy megtudom nyugtatni őket abban a tekintetben, hogy más világokat legalább nem kell félteni Kangtól.
- A többi világ nem érdekli őt, soha egyik realitásban sem lett belőlük multiverzum szintű hódító – feleltem. – Úgy vélem, hogy még a legrosszabb kimenetelnél sem fog mindez előfordulni. Nincsenek hozzá erőforrásai, hogy több helyre támadjon. Így emiatt nem kell félnie.
A másik részen elgondolkodtam, de nagyon hamar tudtam a választ rá, ami pedig semmi jóval nem kecsegtetne.
- Más világoknak megvannak a gondjaik és a beavatkozó világnál viszont hibák merülnének fel. Így nem tanácsos segítséget kérni máshonnan – hívtam fel a figyelmet.
A másik férfi kirohanására egy nagyon kicsit zavarba jöttem és elpirultam, ami az én esetemben azt jelentette, hogy mélyebb kék árnyalatot vett el az arcom. Sajnos fogalmam sem volt arról, hogy milyen diliházról beszél, de szerintem jobban is jártam, hogy nem tudom.
- Az X-men vezetőjére és a Xavier intézet igazgatóhelyettesére gondol? – kérdeztem.
Ott volt még Amelia is, de őt nem akartam belekeverni, révén nem is nagyon értett semmit sem.
- Én egy másik világban születtem, egy olyanban, ahol a ti világotok 2018-as AIM szimbionta invázióját nem sikerült legyőzni és majdnem kiirtották a világomat. Egymás alternatív énjei vagyunk. Szóval a szavaival élve egy másik dimenzióban vagyok a nő a tvből.
Utána kérdőn pillantottam mindenki irányába, hogy van-e még kérdésük.

felszerelés/egyebek:

Burlington Mall - Page 2 HZToCet Burlington Mall - Page 2 J52ASvc Burlington Mall - Page 2 K3mHBy8 Burlington Mall - Page 2 6UuslDT Burlington Mall - Page 2 02cpZuf

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Burlington Mall - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Szer. 17 Okt. 2018, 07:06

Mickey magában elkönyvelte B-tervként, hogy máskor is meg lehetett próbálni. Ez eléggé nehéznek tűnt, egy próbálkozás könnyen mindannyiuk halálával is végződhetett, de feladni nem volt szabad. Egy ilyen mindentudó ellen váratlan lépéssel lehetett fellépni talán, olyannal, ami hirtelen jött, ösztönből. Egy állatias mutáns is jó lett volna közöttük e miatt.
A vámpír, ideiglenes ember társuk eléggé érdekesen fejezte ki magát, ezt már eddig is észre vette. Nem bánta, több oldalról megközelítve jobban érthették. A multiverzum őrzője hasonlított a világukból az X-Men vezetőjére. Mickeyt nem ez érdekelte igazán, hanem hogy az ő világa nem volt veszélyben. Kang nem tudott át menni és így már ő sem próbálkozott volna, nehogy nagyobb bajt csináljon és végül megnyissa a kaput a hódítónak.
- Köszönöm szépen, nekem nincs több kérdésem.
Ha mindenki készen állt, akár indulhattak is.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Csüt. 18 Okt. 2018, 17:15

Azt már meg sem akartam kérdezni, hogy miért érünk hamarabb oda, ha hamarabb kezdjük az utazást. Így első hallásra nem volt sok értelme, de hát nem én voltam tapasztalt időutazó. Attól még meglepett, hogy ilyen korán el akart küldeni minket. Ha minden igaz, "utoljára" sikerült végrehajtanunk a terv első felét, de a másik... Miben volt a mostani alkalom más? Csak annyit tudtunk meg, hogy nem szabad mágiára és mutációkra támaszkodnunk, és hogy mikor kéne cselekednünk... Arról viszont egy szó sem esett, hogy hogyan kéne ezek nélkül támadnunk. Mondjuk azt is el tudtam képzelni, hogy Immortus is ugyan olyan tanácstalan volt, mint mi. Ő is csak egy sikertelen kísérletet látott, és akármennyire is szerette tettetni, nem volt többé mindentudó (már ha egyáltalán az volt valamikor).
De összegészében nekem sem volt több kérdésem. A loákról még szívesen beszéltem/vitáztam volna vele, de ennyi ember előtt ezt inkább kihagytam. Ha senkinek sem volt ellenvetése, én is készen álltam az útra.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 2 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.