Burlington Mall

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Csüt. 18 Okt. 2018, 20:55

Antef figyelmesen hallgatta Immortus-t és az Őrzőt. Kissé csalódott volt, hogy nem Imhotep korába kell visszamenniük, de örült annak, hogy végre kapcsolatba léphet Anubisszal, bár fogalma sem volt róla, hogy miként. Imádkozni hozzá? Varázsigéket mormolni? Nem tudta eldönteni. Lehet, hogy egyszerűen a kisugárzása fogja megérinteni az Alvilág urát, a holtak lelkének kísérőjét. Az viszont biztos volt, hogy fontos szerepet fog játszani az ókori Egyiptomban. Ám az a bizonytalanság, ami a kapcsolatfelvételt illette, nem hagyta nyugodni.
- Nekem lenne még egy kérdésem, s utána indulhatunk is a Nílushoz. Honnan fogom tudni a múltban, hogy miként kell Anubisszal kapcsolatba lépni? - tette fel a kérdést Antef, remélve, hogy kap valamiféle iránymutatást.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 19 Okt. 2018, 18:02

Ad' feltette a kérdéseit amiktől azt várta, hogy majd normálisan megérti, hogy mit is várnak tőlük és meg is kapta. Így pedig, hogy nem annyira kellett belegondolnia a dolgokba így meg is értette. Azt, is megtudta, hogy majd követniük kell Immortus múltbéli énjét az ő jelenükbe. Hogy miképp is kéne Apokalipszist megvédeni egy mindentudó náluk sokkal erősebb alaktól azzal nem volt tisztában, de csak kitalálják majd. Aztán megjelent a multiverzumuk őrzője akinek szintén feltesznek pár kérdést. Ad' is. Talán a stílusa nem épp a legtökéletesebb és nagyon is látszik rajta, hogy nem ezt várta és őszintén ledöbbent rajta, hogy felbukkant a nő, de talán el lehet neki nézni. A kérdésre bólintott.
-Igen. Akinek van a plüsstigrise asszem.
Még ezt is megjegyezte. Onnan, hogy egy iskola igazgatóhelyettese és plüssállatokkal játszik pedig már kinőtt a korból. A válaszból pedig rá is jön, hogy jól gondolta. Ez a nő a tv-ből egy másik világból. Bólint hát, hogy már érti és csak egy kérdése marad.
-És így menünk majd ellened? Nálam konkrétan egy száll kés van. Lehetne, hogy kapunk valami menő fegyvert vagy páncélt vagy ilyesmit? Úgy talán még könnyebb lenne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 20 Okt. 2018, 10:25Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 24. (szerda)

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 3 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


- Összességében te vagy a legerősebb a csapatban, vámpír vagy… - felelte Immortus.

Ezen felül a többségnek már semmilyen kérdése sem volt, így a férfi és a nő is bólintott, hogy akkor ideje indulniuk. Ekkor Immortus a karján levő eddig nem látható szerkezeten kezdett valamit ügyködni, mire a levegő ismét hullámzani kezdett a társaság körül. Ez most sokkalta gyorsabb volt, mint korábban, alig kellett néhány pillanat és már minden teljesen homályos volt.

- Sok szerencsét mindannyiotoknak! – mondta még Immortus. – Imádkozz!

Az utolsó szavait még Antef irányába intézte, majd minden szétfolyt. Ebben a „cseppfolyós” állapotban először a szél hangját lehetett hallani fák levelein, majd folyó hullámainak hangját, végül pedig egy vízilónak a bőgését.

Lassan látni lehetett a dolgokat is, hogy mi volt itt, egy dűnén álltak, nem messze a Nílustól. A folyón kisebb halászhajók voltak, a part mentén nádast, vagy papiruszt vágtak férfiak, nő agyagkorsóba vizet gyűjtöttek, gyerekek játszottak. Kicsit távolabb ökrökkel földet műveltek, a távolban pedig egy város látszott. Egyelőre minden teljesen békésnek és nyugodtnak tűnt, nem volt nyoma Apokalipszisnek.

Amit mindenki észlelt, hogy a mutációk, szuperhumán természetfeletti képességek visszajöttek, a külső jegyek is. Két személynél volt változás, az egyik Mickey. Még mindig emberi alakban volt, de érezte, hogy immáron képes az eredeti külseje és a mutációja között váltakozni kinézetben.

A másik pedig Adrian, újra erősnek érezte magát, robosztusnak, egyszóval olyannak, mint vámpírként, de még mindig életben volt, lélegzett, vert a szíve és a nap sem ártott neki.
Burlington Mall - Page 3 7irJK75


Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 22 Okt. 2018, 10:11

Mickey meg jegyezte magának, hogy a vámpír lényeglátó kérdések mellett olyanokat is fel tudott tenni, amik rontották a megítélését. Nem hitte el, hogy ennyire nem volt tisztában az erejével. Most ember volt, de megmondták nekik, hogy a képességek visszatérnek, ahogya múltba kerülnek. Ott meg kellett ezeket beszélni, hogy haditervet dolgozzanak ki. A mutánsnak nagyon új volt mindez, még a képessége is, amivel pusztítani lehetett. Az előző, a teleportálás békés képesség volt. Ehhez a világhoz igazodott a teste, úgy látszott. Mindenki meg tudta, amit akart és végre indulhattak tovább.
Mickey csodálkozva nézett végig a testén és örömében elmosolyodott. Idétlenül nézhetett ki a köpenyben, de jó volt, hogy az erő már csak benne volt és nem szikrázott egyfolytában. Ettől nagyon vidám lett, boldogság látszott az arcán. Ezzel a kinézettel talán ő illett legjobban az ókori világba.
Végig gondolta, amit hallott, hogy Apokalipszis ebben az időben vált azzá, ami lett. Akkabásként picit többet tudhatott erről, próbálta összekötni a dolgokat, hasznos információkat felidézni. Immortus biztosra mondta a sikert, mivel az ő korukban Apokalipszis élt és virult. Elbízni nem akarta magát, de ez megnyugtatta.
- Ügynök, képes szót érteni a helyiekkel? - fordult a férfihez, aki Anubisz avatárja volt, W.A.N.D. ügynök és sokat tudott az ókori Egyiptomról.
- Használjuk ki, hogy a kinézetünk miatt isteneknek vagy az istenek követének fognak nézni minket. Akkor elvezethetnek Apokalipszishez.
A dűne tetejéről elindult lefelé. Meg akarta találni az Akkaba klán ekkori formáját és a fiatal istenüket. A világ sorsa múlt a tetteiken, Mickey be volt zsongva egy picit.
- Ha harcra kerül a sor, ki mit tud hozzá tenni? Én villámokat tudok lőni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Kedd 23 Okt. 2018, 15:00

Antef lenyűgözve figyelte az előtte kitáruló képet. A Kr. e. 3. évezredben jártak, egy olyan világban, melyet a történészek nagy része az emberi kultúra bölcsőjének tekintettek. A Níluson korabeli halászhajók úsztak és az Ókorhoz képest is élénk élet folyt a környéken. Sose gondolta volna, hogy időutazás keretében egyszer eljuthat álmai földjére, ám most itt állt társaival egyetemben. Tudta, hogy az ókori Egyiptom szakértőjeként most neki kell szót értenie a helyiekkel és megtalálnia Apokalipszist.
- Én is remélem, hogy szót tudok érteni velük. Egy olyan nyelven kéne beszélnem, melyet már 5000 éve nem használtak. Valamint senki se kezdjen el varázsolgatni, mert könnyen megijeszthetjük őket. - válaszolt a kérdésre, majd elindult a folyó felé. Nem akarta megijeszteni a helyieket, ezért a lehető legudvariasabban próbált velük szót érteni.
- {Ré legyen veletek. Messzi vidékről való utazók vagyunk és szeretnénk útbaigazítást kérni.} - szólította meg az agyaghordókat cipelő asszonyokat.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 23 Okt. 2018, 17:44

Ad' se gondolta volna, hogy tényleg kapnak szuper fegyvereket, de egy próbát megért. Attól még, hogy ő volna itt a legerősebb attól még eléggé tart attól a fickótól aki az egész világukat elfoglalta és megölte az isteneket. Mindenesetre ez az Immortus visszaküldi őket a múltba. Alapvetően az időutazás is egy fura dolog, de Ad esetében ez még nem is fejeződik itt be. Ugyanis egy elég fura dologra lesz figyelmes mikor visszakerül. Érzi magában az erőt mint vámpírként, a teste viszont magától működik. Nem akarattal kell dobogtatnia a szívét, levegőt kellett vennie és ott állt a napon.
~Vajon mostantól a kereszt se árt nekem?~
Döbbenten állt és nézte a környezetüket meg a napot. Akkor vette fel a fonalat mikor megkérdezték mit tud.
-Hát...Erős, vagyok, gyors, nehezebben sérülök, olyan a szaglásom és a hallásom látásom mint valami állatnak és tudok max kutya méretű jószággá változni. Meg úgy tűnik mostantól nem égek el a napon. Ez új. Ja meg amúgy személyi testőrként melózok szóval tudok egy s mást. Hé' itt a macskák valami szentek nem? Ha azzá változnék az jó lenne nekünk?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Kedd 23 Okt. 2018, 19:52

Néhányan még kérdezősködtek, mire Immortus pár tömör válasszal lezárta a beszélgetést, és már küldött is minket Egyiptomba. Biztosan számított valamit az időzítés, ha ennyire takarékoskodni akart az idővel... Legalább az új környezet egy pár pillanatra elterelte a figyelmem a loákról. És persze nagy megkönnyebbülés volt visszanyerni az eredeti kinézetem. Bosszantó, amikor nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy az egyik szemed folyamatosan csukva van...
Tehát ott voltunk Egyiptomban, Apokalipszis viszont nem volt a közelben... Nem gondoltam volna, hogy egy időutazó csak úgy ilyen hibát véthet. Hirtelen nem is tudtam, hogy mit csináljak a helyzettel, de szerencsére a szikrázó férfi (aki még mindig nem szikrázott) magához ragadta a kezdeményezést.
- Én mambo vagyok - válaszoltam neki - Segítségül hívhatom a halottakat, főzeteket készíthetek és ha kapok egy darabot Kangból, megnehezíthetem az életét. Biztosan önök is hallottak már a voodoo-ról. Valamint ha az ügynök úr szükségesnek érzi, adhatok pár tanácsot az imával kapcsolatban. Közvetlen harcban viszont nem sok mindent tudok tenni...
Igyekeztem kerülni a loák említését. Amíg nem tudtam egyértelműen bebizonyítani, hogy Immortus tévedett, nem akartam bizonygatni az igazam. Próbáltam nyugodtnak és hozzáértőnek tűnni.
Közben az ügynök megpróbálta felvenni a kapcsolatot a helyiekkel, a vámpír meg felsorolta vadállatias képességeit. Igazából most, hogy említette, én is elcsodálkoztam, hogy nem égett el a napon. És azon, hogy valaki jó ötletnek tartotta őt felvenni testőrként. (Kinek kéne egy közveszélyes éjjeli testőr?) Aztán macskává akart változni... bár az nem is volt olyan rossz ötlet.
- Igen, egy macska biztosan sokat segítene a... társadalmi megítélésünkön - helyeseltem gyorsan - De mielőtt átalakul, vetne egy pillantást erre? Érez bármit?
Ezzel ismét elővettem Baron Samedi vevéjét*, és meglobogtattam előtte. Normális esetben ettől legalább meg kellett volna hátrálnia, de azok után, hogy a napon állt, már nem voltam benne biztos...
Ha összerezzent, elhátrált vagy bármi más jelét mutatta az irritáltságnak, gyorsan eltettem a papírt és bocsánatot kértem. Ha semmilyen hatással nem volt rá, egy kissé erőltetett mosollyal megköszöntem a válaszát, és utána tettem el a vevét.

//*Baron Samedi vevéje egy keresztet ábrázol//
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 24 Okt. 2018, 00:02Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. október 28. (vasárnap)

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 3 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Mickey valóban elég sok mindent tudhatott, hiszen Apokalipszis innen indult, ekkor tájt jött létre az Akkaba klán, akik évezredeken át részletesen őrizték a klánjuk és istenük történetét. Tudhatta, hogy ez az időszak az Első dinasztia kora, annak is az eleje, amikor egy bizonyos Rama-Tut nevű fáraó uralkodott. Ő volt az, aki nevelte gyermekként a furcsa, szürke bőrű En Sabah Nur-t, mert a sajátjai kinézték és mindenki félt tőle kinézete miatt, majd később mégis ellene fordult és elűzte, mert Nur nem akart az oldalára állni. A történet szerint Rama-Tut megtámadta, a korábbi barátját és szövetségesét ugyan megölte Baal-t, de ő elmenekült és nem sokkal később talált valamilyen masinát a szfinx alatt, ami megváltoztatta. Megjegyzésben volt, hogy ez volt a celestial technológián alapuló gép.

Ez az egész megváltoztatta őt külsőleg és belsőleg is. Egy hét után tudott képességeinek hála feljönni a felszíne. Ekkor nevezte el magát Apokalipszisnek. Nur később visszatért Rama-Tut udvarába, hogy kiszabadítson egy gyönyörű rabszolganőt Nephri-t – akibe szerelmes volt – , aki később Egyiptom fáraónője is lett, illetve, hogy megölje Rama-Tut-ot és Ozymandias-t – Nephri bátyját. A leírások szerint idegenek segítették Nur-t, aki végül is legyőzte Rama-Tut-ot, aki egyszerűen eltűnt a csata végén, valami örvényszerűségben tűnt el, a segítők pedig követték. Ozymandias pedig azóta is hűen szolgálja az Akkaba klánt és Apokalipszist. Talán még Mickey is látta a teljesen kőből álló férfit.

Antef viszont azt tudta, hogy mindennek csak épp isteneknek nem fogják őket nézni, hanem bármi másnak, főleg démonoknak. Köszönhetően annak, hogy mennyire sok fajta/külsejű és fura személy van itt. Ennek ellenére úgy döntött, hogy megpróbál velük kapcsolatba lépni, amihez lejjebb kellett mennie a dűnén a folyó irányába.

Már őt is furcsán méregették a határozottan nem erre a területre való ruhája miatt, és arra is elnéztek, amerről jött. Ott viszont a nagyon furcsa társaságot látták meg. Szó szerint mindent eldobva sikoltozva kezdtek menekülni. Antef értette, hogy démonokat emlegetve menekültek. A sikoltozásra mindenki más is felnézett és ők is menekülni kezdtek.

Közben Aina odafent megmutatta a saját vallásának szimbólumát, amitől ugyanúgy irtózni kezdett Adrian, mint korábban, mindez nem változott. Odalent pedig alig két perc alatt már senki se volt a közelben, mindenki a város felé futott.

- Errefelé nem szeretik azokat, akik máshogy néznek ki, mint ők – hallhatta a társaság maga mögül. – Olyanok vagytok, mint Rama-Tut, az ő nyelvét beszélitek…

Ha a csapat hátrafordult, akkor a még meglehetősen emberi, de már tényleg fizikumban messze az ókoriak felett álló, szakadt ruhákba öltözött En Sabah Nur-t látthatták eg pár méterre maguktól.
Burlington Mall - Page 3 Apocalypse_rise


Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 26 Okt. 2018, 01:40

Az ügynük magabiztos fellépése jól hangzott, volt rá esélyük, hogy szót értett a helyiekkel. Az ő képzettségét lehetett sejteni, a vámpír tisztán fogalmazott és Aina is. Sokszínű csapat érkezett Kang ellen - és Apokalipszis mellett. Mickey készült a nagy találkozásra a fiatal mutánsistennel, akinek a céljaival legjobban tudott azonosulni ezen a világon. Nem akart megilletődni, nem akarta leleplezni magát. Hallgatott arról, amit tudott, csak annak megfellően akart cselekedni. A fáraó udvarában kereste volna En Sabah Nurt és figyelmeztette volna az "árulásra" és hamarabb a celestial technológia felé terelte volna.
Elindultak és nem pontosan az történt, amire számítottak. Sokkal nagyobb lett az ijedelem, az emberek féltek az ismeretlentől, a hatalomtól, ami mögötte lehetett.
- Ezt hívják istenfélelemnek? Jót beszélgettünk...
Mickey egy picit elégedetlen volt, nem tudta, küldenek-e ellenük sereget. Annak nem örült volna, ahhoz maroknyi volt a csapatuk. A hangra Mickey meg fordult. Elsőre támadásra számított volna, mert hallható volt, hogy az idegen nem félt. Amikor felismerte a fiatal Apokalipszist, először nem szólt semmit. Le nyűgözte az egész jelenet. Hátra is nézett, hogy közeledett-e feléjük valami vagy valaki.
- Mi a jövőből jöttünk és ezek szerint nyilvánvalóan Rama-Tut is, mivel a mi nyelvünk, az ő nyelve ebben az időben még nem létezett. Nem árt vigyáznod vele, a nagy hatalmát féltheti a tiédtől.
A többiekre nézett, hogy mindenki azt rakta-e össze ebből, amit ő. Akinek olyan hatalma volt, hogy a jövőbe látott vagy onnan jött, az bizonyosan isten lett itt vagy fáraó. Ezzel próbálta leplezni az ismereteit. Eddig túl könnyen ment minden, Apokalipszis jött eléjük. A neheze még hátra lehetett.
- Mi a város neve?
Azt remélte, hogy ha nem ismert város volt, Antef akkor is ismerte. Valamerre el kellett indulniuk.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Szomb. 27 Okt. 2018, 19:11

Mindenki elszaladt... Elméletben tudtam, hogy a mutánsok még csak pár éve váltak elfogadottá, eddig viszont még sosem láttam ilyet. Persze valószínűleg nem miattam ijedtek meg, voltak nálam sokkal látványosabb mutációval megáldott személyek, de akkor is furcsa érzés volt.
A fekete férfi, aki velünk volt, eléggé sajátosan reagált az esetre. Istenfélelmet emlegetni egy egyszerű riadalom után... Emlékeztetett néhány korábbi barátomra. Főleg azokra, akik mindent megadtak volna azért, hogy a helyemben legyenek, és találkozhassanak Apokalipszissel. Bár szerintem ezt ők sem gondolták komolyan (ahogyan én sem), így nem tartottam attól, hogy bármelyik társam hirtelen felcsapna terroristának. (De még ha meg is történt volna, engem úgysem támadtak volna meg.)
Aztán megérkezett. Apokalipszis tényleg ott állt mögöttünk, és valamiért Rama-Tuthoz hasonlított minket. Nem éppen úgy történt, ahogyan elképzeltem. Azt hittem, hogy majd leülünk megbeszélni a veszélyt, feltartjuk Kangot, és a végén Apokalipszis lelkére kötjük, hogy ne irtsa ki az emberiséget. Ehelyett csak néztem, éreztem, hogy hevesen ver a szívem, és nem tudtam megszólalni.
A fekete férfi megint gyorsan reagált, és időutazónak nevezte Rama-Tutot. Nem tudom, hogy tudott ilyen higgadtan gondolkodni, de igaza lehetett. Halványan emlékeztem rá, hogy Kang egyik darabja (amit nem mi hoztunk) egészen fáraószerű volt.
A hely nevének kiderítése nem tűnt számomra túl fontosnak, viszont nem is akartam beleszólni a beszélgetésbe. Ha már legalább az egyikünk képes volt ilyen hamar hozzálátni a tervezéshez, nem akartam megzavarni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 27 Okt. 2018, 19:31

A szürke bőrű csajról mint kiderült voodoo-zik. Elég bizarr, de talán segítségükre lesz. A neki mutatott kereszt ugyan úgy taszította Ad'-et mint korábban. Ezek szerint ez nem változott.
-Nem szeretem az ilyesmiket. Azt, érzem.
Szerencsére aztán eltette a cuccot és a nagy isten avatár valakijük megpróbálta megszólítani a helyieket aminek az lett a vége, hogy elszaladtak előlük. Valahogy sejthető volt. Ha a logikát követnék akkor most vasvillákkal visszajönnének és jól megüldöznék őket. Már ha volt vasvilla egyiptomban. Viszont valami más történik. Meg lesznek szólítva és mikor hátra néz akkor magát apokalipszist látja. És a csávó menő. Nem olyan izomállat mint a tv-ben szokott lenni és ez a hosszú haj kimondottan jól áll neki. Ad'-nem is tudja mit mondhatna neki. A villámcsávó konkrétan kimondja, hogy a jövőből jöttek. A fickó nem tököl. Ad' egy baromnak tartja. Ő kevésbé rámenős.
-Heló! Ad' vagyok.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 28 Okt. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 1. (csütörtök)

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 3 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Rövid megilletődés után Mickey volt az, aki a leghamarabb megszólította Apokalipszist. Apokalipszis a jövő említésén meglepődött, ekkor Mickey körbe is nézett, hogy jön-e valaki, de még mindig csak maguk voltak.

- A jövő? – kérdezte. – Akkor Rama-Tut ezért tud olyan sok mindent. Tudom, már életemre tört korábban, csak furcsa külsőmnek köszönhetem, hogy túléltem támadását.

Ebből lehetett tudni, hogy az első összecsapás megvolt és a celestial technológia már megfertőzte Apokalipszist, így már máshogy látta a világot, ahogyan a jelenben. A történelem szerint – amit Mickey ismer – pedig most jön a második összecsapás, mert most megy el a szerelméért Nur a városba majd.

- A város Akkaba, a törzsről nevezte el, ahonnan származom – mondta. – Én bemegyek, fogva tart valakit, aki fontos nekem, ki kell őt hoznom mielőtt megöli őt. Ha gondoljátok velem tarthattok, En Sabah Nur vagyok.

Mutatkozott be ő is, Aina pedig valóban jól emlékezett a fáraó kinézetű alteregót az X-men találta. Egyébként a későbbi Apokalipszis nem is várt sokat, hanem el is indult a város irányába. úgy tűnt, hogy inkább cselekedni akar, mintsem beszélgetni…

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Vas. 28 Okt. 2018, 09:14

Mickey örömmel látta, hogy egyenlőre senki nem jött ellenük. Ami késett, nem múlott, igyekezniük kellett, ezért sem várt a válasszal.
- A tudás istenné tehet egy olyan világban, ahol sokkal kevesebb az ismeret. Ezek szerint nem tudott eleget ahhoz, hogy végezzen veled. Ettől még óvatosnak kell lenni, mert tanulékony lehet, ugyanazt a trükköt kétszer bevetni ellene lehet haszontalan.
Mickey pengeélen táncolt, már értett mindent, de nem akart lelepleződni. Tudta, hogy ez már az az Apokalipszis volt, és hogy ők lesznek azok az idegenek, akinek a segítségével En Sabah Nur legyőzi Rama-Tutot/Kangot és vele együtt fognak eltűnni egy örvényben. Nyilvánvalóan a jövőbe, ahogy Immortus mondta. Hogy közülük mindenki túlélte-e, arról nem szólt pontosan a történet.
- Hátha a furcsa külsőnk miatt mi is túléljük.
Mickey nem is habozott, indult a mutánssal. Nem mutatta, hogy ez neki mekkora dolgot jelentett. Egy az egyben Apokalipszis mellett állni, amellett, akivle leginkább egyetértett ezen a világon. Az időutazás, az ókori világ is különleges volt, bőven volt ok az izgalomra.
- Mickey Thunder vagyok. Mit lehet tudni Rama-Tut seregéről és a fegyvereiről?
Gondolkodott más lehetőségen is. Nem állíthatták meg a nagyurat, túl erős és eltökélt volt és lehet, hogy nem is lett volna ez jó ötlet. Az összecsapásnak meg kellett történnie előbb vagy utóbb, Kang volt a fix pont az időben. A legjobb volt, ha segítettek.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Szer. 31 Okt. 2018, 16:09

Apokalipszis habár meglepődött, nem vesztegetett ránk túl sok időt. Összefoglalta, hogy mi történt, megnevezte a helyet, ahol voltunk, és már sietett is a város felé. Igazán nem erre számítottam... És En Sabah Nurként mutatkozott be. Akárhogy is néztem, semmi gonoszat nem láttam (még) benne. Ha Kang támadta meg először, nincs semmi rossz abban, ha ezt viszonozza. Főleg ha ezzel a szeretteit menti meg.
- Egyáltalán nem furcsa a külsőd! - vágtam rá a (jól betanult) választ - A jövőben sokan születünk majd így. Pár... pár ezer év múlva ez teljesen elfogadott lesz. Az embereknek csak egy kis időre van szükségük.
Valószínűleg nem volt értelme ezt mondanom, elméletileg a mi Apokalipszisünk is találkozott velünk, de azért egy próbát megért. Mégsem adatik meg minden nap, hogy egy sorozatgyilkossal beszélhetsz, még mielőtt megtámadná az áldozatait.
- Én Aina Bennet vagyok - szaladt ki a számon, miután mindenki bemutatkozott, de aztán azonnal megbántam. Hogy lehet, hogy a vámpír volt a legokosabb? Vajon az 'előző verzióm' is kiadta a családnevét? Ha igen, akkor semmi baj nem történt belőle, viszont ha nem...
De igazán nem ezzel kellett volna foglalkoznom. Éppen egy ellenséges egyiptomi falu felé tartottunk, amit egy gonosz időutazó vezetett. Egy kicsit talán sürgetőbb volt, mint a jövő/jelen változatlansága miatt aggódni A saját múltamat már úgysem változtathattam meg... azt hiszem.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 31 Okt. 2018, 17:43

Ki tudja talán a metálos frizura vagy, hogy még nem ölt meg senkit és tök normálisan viselkedett velük, de ez az apokalipszis tök rendesnek tűnik. Szinte már fura mennyire hiszékeny. Ad' mindenképp fenntartásokkal fogadná a helyében ha pár alak, azt állítaná, hogy a jövőből jöttek. Ő csendbe burkolózik míg a többiek bátran elsütnek pár infót a jövőről. Ad' csak magában gratulál ehhez. Ez a Mickey gyerek viszont egy jó kérdést tett fel Rama Tut fegyvereiről és seregéről. Erre valóban szükség lehet. Ad' pedig bár nem egy jó emberismerő, de valahogy belelát valami fontosat a másik viselkedésébe.
-Persze. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked. Mondd, jól sejtem, hogy ez valami nőügy? Megértem én meg minden, de azért ne őrüljünk meg! Lehet, hogy ez egy csapda nem? Ha igen akkor ránk nagy szükséged lehet mert ez a Rama-Tut nem tud róla, hogy mi itt vagyunk. Okozhatunk neki egy kis meglepetést. Gondoljuk át okés?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Szer. 31 Okt. 2018, 22:42

Antef kissé csalódott, mikor megpróbált szóba elegyedni a helyiekkel, de ők elfutottak. Bár ezen nem volt semmi meglepő. Az viszont már az volt, hogy megjelent Apokalipszis, aki már várt rájuk. Társai közül Mickey tudott a legtöbbet Apokalipszisről és Antef úgy érezte, hogy kezdi elveszteni a fonalat. Ám elhatározta, hogy most ez nem fog megtörténni és érezte, hogy eljött az ideje annak, hogy végre kapcsolatba lépjen Anubisszal. Ha ki akarja venni a részét a harcból, azt csakis az ő segítségével teheti meg. Ám előbb még bemutatkozott ő is.
- A nevem Antef Sziamon, az ókori Egyiptom szakértője. - mutatkozott be röviden, majd a többiekkel Apokalipszis nyomába eredtek. Ám mielőtt mindenki összeszedte volna magát, gyorsan Aina-hoz lépett.
- Miss Bennet. Örömömre szolgálna, ha segítene az imával kapcsolatban, hogy kapcsolatba léphessek Anubisszal és végre megismerhessem rejtett képességeimet. Így végre hasznossá válhatok a harcban. - kérte Antef a varázslónőt.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 01 Nov. 2018, 00:01Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 5. (hétfő)

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 3 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


A csapat itt két részre szakadt, csupán Ad, Aina, Antef és Mickey volt az, aki a később Apokalipszis néven ismertté vált En Sabah Nur-ral tartottak a város irányába, a többiek még mindig a dűne tetején voltak és nem mozdultak és nem is szóltak. Igaz eddig se nagyon tették meg mióta elkezdődött az egész.

A többiek azonban most is beszélgettek és mindenki szép sorjában bemutatkozott a férfinak, többen meg is erősítették a fiatal férfinak, hogy igen, valóban a jövőből érkeztek. A sereg kérdésére értetlenség csúszott fel Nur arcára.

- Miféle sereg? – kérdezett vissza. – Itt nőttem fel és nincs sereg, az messze van, a birodalom többi részén… testőrsége van, ami talán harminc fő. A fegyvere meg egy jogar, ami villámokat szór.

Ahogyan közeledtek közben megkerültek még egy dűnét, a város többi része is a szemük elé tárult, ami gyönyörű és hatalmas volt, bár inkább a gigantikus, vagy monumentális szó jobban illett ide, arra amit a négyes láthatott.
Burlington Mall - Page 3 R8IyCkh


Ad kérdésénél újra furcsa tekintete lett, hogy ugyan érti, hogy mit mond a fiatal férfi, ennek ellenére a szavai értelmét nem. A huszonegyedik századi szleng az időszámítás kezdete előtti harmincadik században nem aratott osztatlan sikert.

- Nőügy? Mit jelent az? – kérdezte. – Ha azt, hogy egy asszony van bajban, igen. Az előző fáraó lánya, Amenhotep-é, akit letaszított Rama-Tut a trónról és most rabszolgaként tartja.

Közben Nur vezetésével az ötös be is ért a városba, a férfi remekül értette, hogy miként lehet másokat elkerülni, a titkos utakat is, mert senkibe sem ütközött bele a csapat. Végül a palota – a legnagyobb épület – közelében álltak meg.

- Itt az oldalsó szárnyban vannak a rabszolgák, aki nem tud olyan szinten harcolni, hogy felvegye a versenyt a testőrséggel és Rama-Tuttal megtenné, hogy bemegy és kihozná Nephri-t? Aki meg képes harcolni az velem jöhetne, hogy időt nyerjünk a többieknek.

Vázolta fel a tervet a csapatnak, az látszott rajta, hogy ő már rohanna be, hogy megoldja a problémát.

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c

Aki nem írt eddig rendszeresen, azaz Svarog, Mr. Lepke és Emily hátramaradtak a dűnén és elvesztettétek egymást szem elől.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Pént. 02 Nov. 2018, 23:19

"Miss Bennet"... Ehhez igazán hozzá tudtam volna szokni. En Sabah Nur nem foglalkozott velünk túl sokat (a vámpír kérdése után ezen nem is csodálkoztam nagyon), de legalább az imák részletezésével fontosnak érezhettem a jelenlétem.
- Az imák menete nagyban függ a megszólított istentől - kezdtem bele a magyarázatba - De az alapja mindnek ugyan az. Meg kell szólítani az adott istent, majd tömören és őszintén elé tárni a kérdést. Az isten figyelmének felkeltése ezen felül eléggé eltérő lehet.
Igazából eddig nem is gondoltam bele, hogy szinte semmit sem tudok az egyiptomi istenekről. Persze egy-két név megvolt, de ez alapján nem tudtam, hogy melyiknek mi tetszik...
A voodoo-ban például a halálért főleg a Ghede loák felelnek - folytattam gyorsan, nehogy bizonytalannak tűnjek - Az ő színük a lila és a fekete, a napjuk a szombat, az uralmuk a temetőkre és a halottakra terjed ki, a banda tánc tartozik hozzájuk és így tovább. Ezek közül minél többet szerepeltetnünk, annál valószínűbb, hogy felkeltjük a figyelmüket. A mi esetünkben Anubisra kéne koncentrálnunk. Ha van bármilyen vers, cselekvés, mozdulatsor, hieroglifa, szín, helyszín vagy esetleg mentalitás, amit köztudottan díjaz, azt ajánlott lenne figyelembe vennünk. Ismer ilyeneket?
A végére azt hiszem, egészen belejöttem a magyarázatba. Sokáig fel se tűnt, hogy a csapat egy része lemaradt. Nem egészen értettem, hogy Immortus miért küldte el őket is, ha el sem jutottak a találkozásig. És éppen négyen maradtunk. Remélem semmilyen furcsa gondolatot nem ültettünk el aznap Apokalipszis fejében...
Amikor elértük a palotát (ami a városhoz képest óriási volt), En Sabah Nur felvetette, hogy szétválhatnánk. A harminc testőr és a "villámló pálca" alapján eléggé beleillettem a leírásába. Egy kicsit aggasztott, hogy elveszíthetjük egymást, de a rabszolga-felszabadítást így is helyesebbnek éreztem, mint az őrök lemészárlását. Nem akartam végignézni, hogy a vérszívó mit művel velük.
- Ha Sziamon ügynök velem tart, biztosan meg tudjuk oldani - válaszoltam - Ha megvagyunk, hová küldjük a rabszolgákat?  Várakozzanak valahol, vagy jöjjenek ők is a palotába?
Amint minden egyértelmű volt, el is indultam az oldalsó szárny irányába.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 04 Nov. 2018, 17:08

A sereg úgy tűnt csak harminc fő ki tudja milyen modern felszereléssel és a fegyvere pedig egy villámló jogar. Nem túl megnyugtató hírek. Mikor meg meglátták a várost akkor Ad'-ben még inkább megerősödött a tudat, hogy nem jó helyre került. Az ősterrorista mutánskirály ekkor még úgy látszik nem ismerte a szlenget. Viszont a lényeget kikövetkeztette. Ad' pedig bólintott neki. Az arca viszont elég nagy volt ahhoz, hogy a figyelmeztetést, hogy valszeg csapdába mennek figyelembe se vette.

- És nem lehet, hogy számít rá, hogy mész megmenteni?
Ahogy haladtak Ad' igyekezett a vámpírképességeit kihasználni, hogy a környezetüket figyelje. Viszont Apo elég jól ismerte a helyet szóval nem ütköztek semmi ellenállásba. A palota köré kerülve pedig a hős szerelmes elő is állt a nagy tervvel amit ahogy Ad' sejtett nem nagyon gondolt át. Nagyon csapda szaga volt ennek. Az ő feladata meg úgy tűnt az, hogy besétáljon és megvédje az ősterroristát.
-Veled megyek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Vas. 04 Nov. 2018, 19:18

Mickey az eddig néma csendben lévő társaikért nem ejtett könny cseppejet. Lehet, hogy később lesz még szerepük, talán pont az, hogy itt ragadnak, amikor ők már mennek előre az időben.
Apokalipszis szavaiból úgy vette ki, hogy közelharci fegyverekkel felszerelt őrökről volt szó. Egy íjászt nem testőrnek hívtak volna. Egyszerű volt ez a világ, nem kellett félni, hogy rádión erősítést hívtak, hogy távolról lőtték le őket. A villámló pálca viszont veszélyes lehetett, el kellett venni Rama-Tutól és megtartani későbbre. Apokalipszis egója már itt megmutatkozott, nem érdekelte a nőies bátorítás Ainától, rá se hederített.
- Mik a további tervek? Ha Rama-Tutot legyőzted, te ülsz a trónra és megérteted az emberekkel, hogy akinek más a kinézete, azt is el kell fogadni?
Ez egy nagyon finom megfogalmazás volt Apokalipszis céljairól. Mickey tudta, mi fog történni, hallani akarta En Sabah Nurtól is. Ozymandias mellett ő lehetett nagyjából az egyetlen, aki ebből a korból saját füllel hallott valamit tőle. A világuk furcsa volt, de kezdte megszokni.
Mickey nem szólt, csak csatlakozott a mutánsistenhez és a vámpírhoz. Érdekes volt, hogy most a harcosok közé tartozott az ereje miatt. Az imádkozók nagyon egymásra találtak, jó is volt, hogy ők együtt mentek. A fekete férfi is nézte a környezetet és ha támadás érte őket, igyekezett fedezékbe húzódni, onnan pedig villámcsapást küldeni a támadób.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Vas. 04 Nov. 2018, 21:49

Antef figyelmesen hallgatta a nőt és gondolatban már végig is gondolta mit is tud Anubiszról.
- Anubiszról közismert, hogy a holtak lelkének kísérője a túlvilágon és bíró egy személyben. Színe a fekete, mely nemcsak a halál, hanem az újjászületés színe is volt. Emellett Egyiptom védelmezője és a haderő egyik istene volt. Szent állata pedig a sakál. - foglalta össze röviden Antef, amit tudott Anubiszról. Remélte, hogy ennyi információ elég lesz, hogy Aina-val kiötöljenek egy imát, mellyel felhívhatja magára Anubisz figyelmét.
- Remélem segít majd az imában. Addig pedig, juttassuk ki a rabszolgákat a palotából. - mosolygott Antef, majd ellenőrizte a pisztolyát. Ám eldöntötte, hogy a pisztolyt jelen esetben csak a legvégsőbb esetben fogja használni, mivel elég nagy zajt csap. Lehet képesek lesznek csendben kijuttatni a rabszolgákat. Miután mindezt átgondolta, követte Aina-t a szárny irányába.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 05 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 9. (péntek)

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 3 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Igazából Aina sem tudta nagyon, hogy mi alapján figyelnek fel az istenek valakire, ő is csak annyit tudhatott, amit olvasott, ami úgyszintén feltételezés volt. De még az is benne volt azokban a leírtakban, hogy lehet, hogy az isten személyétől és jellemétől függ a dolog. Szóval, akik a könyvet, vagy jegyeztet írták sem voltak túl felvilágosultak.

A kastély melletti sikátorban a csapat hamar eldönti, hogy Mickey és Ad mennek a későbbi Apokalipszissel, míg Aina bentre és Antef is megerősítette nem sokkal később, hogy mindez neki is megfelel.

- Ők tudják hova kell menniük, hol tudnak elbújni – mondta Aina-nak. – Uralkodni? Nem, nem való nekem, én csak egy klán befogadott tagja vagyok… Bízom benne, hogy Nephri visszaveszi azt, ami megilleti őt.

Ezzel a két csapat is el tudott indulni. Aina és Antef mentek a közelebbi részhez. Beérve hatalmas és széles folyosóra értek, legalább húsz méter magas és tíz-tizenöt méter széle volt a folyosó. Két oldalt gigantikus nagyságú szobrok, mindegyiken Kang szerepelt. A falak arannyal futtatva, festve, illetve domborművesek. A páros senkivel se találkozott.

Amint végigértek a folyosón egy belső kertbe értek, ami úgyszintén luxusról árulkodott. Szökőkutak, medencék, lenge öltözetű ágyasok, rabszolgák, illetve négy eunuch, akik oldalán összesen egy-egy tőr volt látható. Kiérve az épületből egy füves rész következett, ami úgy tíz-tizenöt méter hosszú lehetett, ezek után jött egy széles és hosszú medence.

A medence két oldalán pálmafák. A medence túlpartján néhány kisebb pavilon felállítva. Egy tucat nő lehetett itt, volt, aki fürdőzött, volt aki iszogatott az árnyékban, vagy épp egymást legyezték a nők az „őrök” felügyelete mellett.

A másik csapat közel sem volt ilyen szernecsés és nem is jutottak ilyen távolra. Ők éppen csak a bejárathoz értek, ahol négy katona bronz fegyverekkel és fapajzsokkal állta el az útjukat.

Burlington Mall - Page 3 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 08 Nov. 2018, 18:24

A villámfickó folytatta a fura kérdések feltevését.
~Haver! Haver! Ne adj már neki ötleteket! Ezt nagyon nem kéne. Bazz! Mi van ha mi mondtunk valamit, ami miatt ez a csávó úgy megkattant? Jobban tennénk ha vigyáznánk. Vagy talán, hozzá se kéne szólni?~
Szerencsére úgy tűnik, hogy ekkor még Apo tök rendes volt. Ad' számára még kimondottan szimpi is a srác. Nem akar uralkodó lenni. Bár csak azért mert egy fogadott klántag, de az is valami. Kis szerény csávó. Még.
- Jó dolog a szerénység. A rivaldafény meg maradjon meg másoknak.
Ezek után szétválik a társaság. Úgy tűnik, hogy a SHIELD-es nem tart velük. Nem túl kellemes, de tény, hogy a lánynak is szüksége lesz rá. Főleg ha problémákba ütközne a rabok kiszabadítása során. Így is elég ütőképes csapattan indulnak meg. Bár már igen korán útjukat állják. Mondjuk ezek csak ilyen szimpla ókori bodyguardok. Ad' nem is vár sokat. Megpróbálja az emberfeletti gyorsaságát kihasználva a középsőkhöz lépni és két visszafogott pofonnal kiütni őket. Nem hiszi, hogy komolyabb ellenállásba ütközne.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Csüt. 08 Nov. 2018, 20:50

Mickey más körülmények között gyönyörködött volna a városban. Ha a saját világában nyaralás közben nézte volna meg és nem egy másik világ múltjában, ahol az időt és az egész univerzumot kellett megmenteni attól, aki erre megkérte őket. Ezt feldolgozni még mindig nehéz volt.
Csalódás volt neki a mutánsisten válasza. Ez úgy hangzott, hogy elnyomottnak, alacsony rendűnek érezte magát és később ezt kompenzálhatta a tetteivel, ami nem volt túl nemes eszme. Mickey mégis egyet tudott érteni a céljaival.
A mutáns nézte, hogy a testőrökön látszott-e bármi jele a félelemnek. Ők képzett harcosok voltak, útját állták az idegeneknek, de az ismeretlentől ők is félhettek. Beszélni nem tudott velük, nem ismerte a nyelvüket, ezért úgy tett, ahpgy a vámpír is, akcióba lépett. Az egyik szélső katonát célozta meg egy villámmal úgy, hogy a társát ne találja el. Igyekezettt a férfi lábait megsütni, ha a pajzs mögé bújva a többi részét nem érte el. Nem volt rossz érzés harcolni emberek ellen, akik őket akadályozták és akik miatt minden megtörtént, ami őt érte.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Csüt. 08 Nov. 2018, 22:00

Ez a Mickey Thunder nagyon furcsán viselkedett... Ilyen óvatlanul felvetni az uralkodás lehetőségét egy későbbi terroristának egyáltalán nem tűnt okos döntésnek. És ami még fontosabb, egyáltalán nem tűnt biztonságosnak. Persze tudtam, hogy szinte semmi esélyünk sem volt arra, hogy jó útra térítjük, de azért ennél jobban is megerőltethettük volna magunkat. Még szerencse, hogy Apokalipszis nem tűnt nyitottnak a gondolatra...
Ezután minden terv szerint haladt. Az ügynökkel végigmentünk a folyosón (a hatalmas Kang szobrok mellett), és elérkeztünk egy medencéhez. Nagyjából ekkor jöttem rá, hogy ötletem sem volt, hogyan kell rabszolgákat felszabadítani... A dalokban általában egyszerűnek tűnt. Egy-két rituális gyűlés után fel kell kiáltani, hogy öljünk meg minden fehér embert rabszolgatartót, és ez remélhetőleg még sikerül is. De itt...
Először az ügynökre néztem, hogy van-e valami terve, de ha nem csinált semmit, egyszerűen megszólítottam a legközelebbi rabszolgát. Egy kis szerencsével talán még az őrök figyelmét is elkerülhettük.
- Nephri-t keressük - mondtam neki. Még ha nem is értett, azért a nevet reméltem, hogy felismeri.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 3 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.