Burlington Mall

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 09 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 13. (kedd)

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 4 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Most Adrian tapasztalhatta, valószínűleg a legnagyobb örömére, hogy mind a gyorsasága, mind pedig az ereje megvan még és pont olyan, mint korábban. Gyors támadással már három embert kiütött mire Mickey és Nur felfoghatták volna, hogy mi történt. Mickey épp csak ekkor tudott támadni. A villám/elektromosság elérte az ellenfelét, aki a szívéhez kapva üveges szemekkel és üres tekintettel holtan zuhant össze. Ezeknek az embereknek messze nem volt olyan erős szervezete, mint az jelenkorban.

- Hmmm, lenyűgöző, bámulatos, micsoda erő és hatalom – mondta a Nur.

Itt a szavaiban és a tekintetében volt valami, ami nagyon ijesztő volt, most először tűnt olyannak, mint aminek a jelenben is lehet ismerni. Ezek után indulhattak beljebb, mint a másik csoport egy hosszú folyosón kellett végig haladni, ahol végig Kang-ról levő hatalmas szobrok voltak a folyosó két oldalán végig fáraó kinézetben.

A folyosó végén egy ajtó volt, ami kinyílt modern időkre hajazva, amint a hármas a közelébe ért. Így feltárult előttük a sötét hangulatú trónterem. Annak a végén a trónszékben Rama-Tut, avagy Kang csücsült. A többi őr, akiket Nur említett, Kang pedig természetesen észrevette őket.

- Ah, időutazók! – mondta lelkesen. – Ez ám a nem várt meglepetés, látom Nur, nem tudsz elszakadni az olyanoktól, akik nem az idődbe valók.
Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c

Míg a másik csapat egész jól haladt, addig Antef és Aina is igyekezett megtalálni a hercegnőt, aki a későbbi Apokalipszis keres. Szerencsére(?) volt a közelben is rabszolga, akit meg lehetett úgy szólítani, hogy nem veszik a távolabb levő őrök őket észre. Ahogyan megszólította a nőt annak az arcára rémület ült ki, a szavakból láthatóan semmit sem értett, nem is csoda, valószínűleg az angol nyelv nem túl elterjedt és csak Kang pár személynek tanította meg.

- Khewew! Khewew! Khewew! – kiabálta miközben halálra vártan az eunuchok felé rohant.

A szó ismerős volt, ezt kiabálták a városon kívül is, Antef pedig értette, hogy a gonosz, vagy démon volt a jelentése és óegyiptomi nyelven volt. Azonban mégiscsak volt egy jó dolog ebben az elsőre sikertelennek tűnő dologban. Az összes eunuch és rabszolga elfutott sikoltozva, egyetlen fiatal nő maradt csak ott, aki érdeklődve figyelte a párost. Különleges volt a külseje, a bőr és hajszíne egyezett azzal, aminek itt kellett lennie java részt, de az égkék szemei különlegessé tették.

- Ti is onnan érkezni, mint a trónbitorló? – kérdezte nagyon erős tört angolsággal. – Nur küldeni ti?

A szavai közben többször megállt gondolkodni, hogy mit mondjon, volt, hogy egy-egy szót ó-egyiptomiul mondott el, majd javította ki magát angolul, bár a ragozás egyáltalán nem ment neki.

- Én Nephri – mutatott magára.

Úgy tűnt, hogy a lány máris megvolt szerencsére.

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 12 Nov. 2018, 10:27

Mickeyt lenyűgözte a vámpír gyorsasága. Ijesztő is volt, mert nem bízott benne és arra gondolt, hogy ha ellene fordult, nem sok esélye lehetett. Egy katonát ki tudott lőni és elégedetten nézte, hogy azonnal meg halt. Nem volt olyan szívós, mint az ő idejének emberei, ennek bizonyosan sok oka volt. En Sabah Nur szavaira ki húzta magát. Volt egy olyan mellékíze a szavaknak, hogy a mutáns képes lett volna őt kísérleti patkánynak is használni és ez nem tetszett neki. Most látta a későbbi Apokalipszis benne.
- Mióta uralkodik itt Rama-Tut? - kérdezte Mickey, ami közben vetett pár pillantást a szobrokra, amik mind Kangot dicsőítették.
Minden adott volt Apokalipszis későbbi kultuszához és ez gondolkodásra késztette Mickeyt.
A fotocellás ajtó után terem olyan volt, mint egy metróalagút, isteni a helyiek szemével nézve. A sok kutyafej érdekes volt, Mickey nem ismete ennyire az egyiptomi vallást és eddig inkább a macskákról volt szó. Kang hibátlan angolsággal szólt hozzájuk. Mickey próbálta összehasonlítani a hangot és az egész karaktert azzal, akit Immortusként látott.
Nem lendült támadásba, de figyelt, hogy ha úket támadás érte, fedezékbe kerüljön. A legveszélyesebbnek a villámló botot tartotta, minden őr előtt azt kellett először ki iktatni. Arra gondolt, hogy amit itt tettek, az hatott a későbbi Kangre. Nem akart túl sok információt át adni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 12 Nov. 2018, 16:21

Ad'-nek nem kell csalódnia magában. A képességei még mindig megvoltak. Előre lendült, kiosztott pár pofont hárman elájultak a negyedikkel viszont a villámcsávó végzett. Mármint úgy nagyon. Hogy meg is halt. Ad' őszinte döbbenettel nézett a csávóra. Látszott rajta, hogy ő nem hitte volna, hogy öldökölni fognak. Sőt, hárman egy emberre akinek a haverjait ő egy szempillantás alatt ütötte ki nem is kellett volna. Most már teljesen biztos benne, hogy ezzel a csávóval valami nagy baj van. És Apo is kezd Apo-san viselkedni aminek Ad' szintén nem örül mert ezek szerint részben miattuk zakkant meg a csávó.
-Ja, de csak önvédelemre.
Teszi hozzá a hatalomra meg ilyenekre. A vámpírságnak az egyetlen előnye, hogy ilyen dolgokat tud, de Ad' valahogy mindig vigyázott, hogy miképp használja. Amúgy is rossz hírük van nem akar rontani rajta. Meg nem is olyan fickó. Az ókori hely elég parás. Fura kutya szobrok, sötét hangulat, magától kinyíló ajtók majd az a csávó a trónon. Ad' egyelőre csak figyel és igyekszik felmérni a helyet. Rejtekhelyeket keres és ha Immortus el is kezdi a bajkeverést igyekszik is gyorsan fedezékbe vonulni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Hétf. 12 Nov. 2018, 19:14

Oké, azért talán ennyire nem voltam ijesztő... Úgy értem, En Sabah Nur évek óta itt élt a közelben, már csak megszokhatták volna. De nem, a rabszolga inkább kiabálva a fogvatartóihoz menekült, akik szintén rémisztőnek ítélhettek, és közösen szaladtak tovább. Ezek után nem is csodálkoztam annyira, hogy Apokalipszis idővel megzavarodott. Még egy rabszolgalázadást sem lehetett normálisan levezényelni... De azért nem romlott el minden teljesen. Habár mindenki más elfutott, Nephri velünk maradt, így legalább Apokalipszisnek nem kellett csalódást okoznunk (és elviselnünk a csalódottságát).
- Én Aina vagyok - válaszoltam neki, lehetőleg lassan és tagoltan - Nur küldött. Nur azt mondta, te tudod, hová kell menned.
Ha nem értett meg elsőre, igyekeztem mutogatással besegíteni, de persze kudarc esetén még mindig ott volt az ügynök, hogy besegítsen.
- Ismersz imát Anubiszhoz? - kérdeztem, miután a legfontosabb részleteket már tisztáztuk. Ha nem ismert, még mindig ott volt a lehetőség, hogy átszabok egy meglévő Ghede imát, de sokkal hatásosabb (és kényelmesebb) lett volna, ha egyszerűen kapunk egy már meglévőt. Nem akartam ok nélkül megharagítani egy istent sem...
Amennyiben Nephri nem igényelte a további 'segítségünket', el is indulhattunk vissza a trónterem felé.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Hétf. 12 Nov. 2018, 21:06

Antef kissé elámult a palotán. Megfigyelte az épület gyönyörű színeit és kifinomult hieroglifáit. Egy régész kíváncsiságával követte Ainá-t, aki megpróbált kapcsolatba lépni a rabszolgákkal, de csak Apokalipszis szerelme nem menekült el előlük. Aina megpróbált kommunikálni vele, ám mivel Nephri angol nyelvtudása hagyott némi kívánnivalót maga után, ezért Antef átvette a szót a társától és óegyiptomira váltott.
-Látom Nur tanítgatta Önt angolra. Ám maradjunk az Ön nyelvénél. - mosolygott bíztatóan Antef, majd folytatta. - Valóban Nur küldött minket. Ő azt mondta, hogy Te tudod hova kell majd menned. Mi pedig segítünk eljutni Neked eljutni oda.
Ezt követően Ainához fordult és angolul folytatta.
-Megpróbálhatok egy imát. Bízom benne, hogy meghallgat.
Antef körbenézett, és meglepetésére az egy ajtó felett ott volt Anubisz ábrázolása. Az egyiptomiak szinte minden ajtó felé felfestették, mivel Anubisz távolt tartotta a gonosz lelkeket. Odalépett a képhez, behunyta szemét és határozott hangon imádkozni kezdett óegyiptomi nyelven.
-Ó Anubisz, Alvilág őrzője, Holtak Birodalmának ura, ki új életet adsz a holtaknak, halld szavam. Segíts nekem, hogy megőrizzem az idő állandóságát. A történelmet és az idő kerekét megváltoztatni bűn. Ha elbukunk, akkor megkérdőjeleződik minden, amiben hiszünk. megkérdőjeleződik a halál is. Ítéleteid felülbíráltatnak és hatalmadat megkérdőjelezik. Én ezt nem akarom és tudom, Te sem. Ezért kérlek, segíts nekem, hogy együtt megvédjük a történelmet. Halld szavam Anubisz.
Antef befejezte az imát, erős hittel a szívében várta Anubisz válaszát.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 13 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 17. (szombat)

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 4 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Nur-nak el kellett gondolkodnia azon, hogy menynyi ideje is érkezett és lehetett trónon. Nem volt olyan egyszerű, révén itt még nem voltak évek, nem tudták ebben a korban úgy számon tartani a dolgokat, mint régen.

- Az elmondások alapján úgy rémlik, hogy nagyjából 120 holdat emlegetnek a vének – magyarázta.

A terembe érkezés után Mickey könnyedén össze tudta hasonlítani a hangot, ugyanaz volt, csak Immortus hangja idősebb korról árulkodott, sokat megélt, fáradtabb hang volt. Ez pedig fiatalosabb, de minden kétséget kizáróan ugyanaz a személy volt mindkettő.

A teremben elbújni azon Anubisz sakálszobrai mögé lehetett csak, amik a terem két oldalán voltak. Ad és Mickey is felkészült arra, hogy azonnal fedezékbe húzódjanak, ha Rama-Tut tesz valamit, azonban nem ő tett. A hátuk mögött kinyílt a terem ajtaja és a hiányzó őrök rohantak be és vették félkörben körbe a társaságot.

Ugyanolyan felszerelésük és ruházatuk volt, mint a korábbi négynek…
Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c

- Nem menni oda… még. Megkeresni Nur, hol lenni ő? – kérdezte. < - Nem akarom, hogy veszélyben legyen, vagy összecsapjon Rama-Tuttal, legutóbb is csak alig élte túl. >

A második részt Antef szavai nyomán már a saját nyelvén mondta. Közben igazából a lány nem is nagyon maradt egy helyben, hanem elindult kifelé, arra amerről a páros is érkezett. Közben Aina feltett még egy kérdést, amire a lány arcára zavar kúszott, látszott, hogy nagyon gondolkodik valamin, végül a saját nyelvén szólalt meg, nem is angolul.

< - Mindenki a saját maga módján szólítja meg az isteneket – hadarta ó-egyiptomiul, amit csak Antef értett. – Nincs külön imádságunk egy-egy istenhez, mindenki önmaga szól hozzájuk. >

- Nem tudni elmondani ezt – mondta angolul.

Ha a páros követte, akkor a lány rohanva haladt végig azon a részen, amin ők nem sokkal ezelőtt végigjöttek, majd át a palota fő részéhez, hol a kapuban négy őr feküdt. Egy halott égési sebekkel magán, a másik három csak eszméletlen.

Közben Antef elmondott egy imát, amivel igyekezett megszólítani Anubiszt, fizikai, vagy egyéb szóbeli, vagy ehhez hasonló választ nem kapott egyelőre, de valami furcsa kellemes bizsergető érzés járta át a testét, némileg felszabadultabbnak érezte magát és frissebbnek. De egyelőre más hatása nem volt az imádságnak.

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 16 Nov. 2018, 10:59

Mickey meg lepődött a vámpíron. Egy olyan ragadozó, mint ő természetesnek vehette volna az öldöklést. Itt Mickeynek volt ez új, de érdekes módon tetszett neki. Végig pörögtek a fejében az események a világából, a túszejtés, a lövöldözések, az emberek jelszavai, amiket skandáltak. Ez is csak egy ember volt, aki ellenük volt és Miceky annak örült, hogy le tudta győzni egyedül, segítség nélkül.
- Vének között a legvénebb. Mondta, hogy hogy tud ennyi ideig életben maradni?
Immortustól már kérdezték, Mickey hallani akarta En Sabah Nurtól is, hogy mit tudott erről. Ugyanazzal álltak szemben, egy fiatalabb verzióval. Nem volt szerencsés, hogy a maradék huszonvalahány őr egyszerre jelent meg. Kisebb csapatokban könnyebb lett volna őket el intézni, mint az előbb. Mickey látta, hogy Rama-Tut még nem adott parancsot, az őrök haboztak. Szívesen el mondta volna neki, miért jöttek, mi lesz belőle, de fiatalnak és lelkesebbnek látta. Nem hitt volna nekik, csak az erőnek. Mickey úgy látta, Apokalipszisen volt a sor, neki kellett beszélnie. Ő csak nézte, mikor kellett támadásba lendülni vagy kitérni és akkor azt tette. Megint a villámokkal akart le sújtani.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 16 Nov. 2018, 18:00

Ha tudná, hogy miket gondolnak róla akkor biztos megsértődne. Ő ugyanis egy olyasféle ragadozó, aki boltban veszi a vért és még soha nem ölt. És ezt nem is ma szeretné elkezdeni. Pedig itt mészárlást várnak tőle. Az a Rama-Tut nagyon magabiztosan ül a trónszékében. És ki is derül, hogy miért. Jön az őrség. Ad' tudja magáról, hogy a konyhakés nem vágja meg. A bronzlándzsát viszont nem is akarja tudni. Mint korábban is mondta ő nem az eszéről híres. Most se gondolja túl a dolgokat. Annyi van a fejében, hogy ezektől nem nagyon kell tartania és hogy ha megijesztené őket akkor talán el is kerülhetnék a komolyabb harcot. Megindul hát a szobrok felé. Ha a katonák az útjába állnak mint múltkor most is igyekszik pár pofonnal kiütni őket. Az első szobornak pedig egy ütéssel igyekszik letörni a fejét, hogy a trónoló időutazóhoz vágja. Mármint ez a terv.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Pént. 16 Nov. 2018, 20:41

~"Âspérè Désalin o
Âspérè Désalin o
Nu sé vayâ gasô
Sa u kué fè nu
Péi la nâ mê nu déja"~

Még ha nem is sikerült olyan jól a rabszolga-felszabadítás, ezt a kis imaszöveget azért elmondtam magamban. Az ügynök átvette a szót, így volt egy kis időm, viszont nem értettem, hogy miről beszélnek. Valami azonban nem jöhetett jól át, mert Nephri futásnak eredt. De nem fedezéket keresni, hanem egyenesen a trónterem irányába! Hogy jutott ez egyáltalán eszébe? Miféle segítséget nyújthatott volna Apokalipszisnek?
- Várj! Nem mehetsz oda - kiabáltam utána, és üldözőbe vettem - Nincs egyedül. Rama-Tut most nem fogja tudni legyőzni. Csak magadat sodornád veszélybe!
Közben (nagy megkönnyebbülésemre) láttam, hogy az ügynök nélkülem is meg tudta oldani az imát, de nem történt semmi. Tudtam, hogy nem helyes, de egy picit azért örültem, amikor láttam, hogy az ő imái után sem történnek csodák. Anubisz sem hallgatta meg őt jobban, mint az előbb engem a petro loák.
Nephri viszont nem akart megállni, és egészen a palota kapujáig futottunk utána. Ott megtaláltuk a kiütött őröket, és a megsütöttet. Rémlett, hogy nem erre számítottam, hogy az őröknek sokkal véresebb és erőszakosabb halált jósoltam, de hirtelen nem tudtam volna megmondani, hogy miért. Mindenképpen meg akartam állítani Nepri-t. Ha lehetett, természetes módon, de ha nem tudtam utolérni, egyszerűen beteleportáltam elé. Eleget beszéltem már a loák hatalmáról, igazán időszerű volt már, hogy csináljak is valamit.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Pént. 16 Nov. 2018, 23:13

Amikor Antef befejezte imát, várt egy kicsit, hátha Anubisz válaszol a számára. Ám nem történt egyenlőre semmi. Mire is számított? Első próbálkozása, hogy felvegye a kapcsolatot Anubisszal, persze hogy nem lesz sikeres. Közben pedig érzett valamit. Mintha energia járta volna át a testét. Frissebbnek, energikusabbnak érezte magát. Pedig nem csinált semmit, sőt az elmúlt órákban nem is vett magához ételt és italt. S mégis... Szíve mélyén remélte, sőt biztos volt benne, hogy elért az imája Anubiszhoz. Közben Nephri rohanvást indult a trónterem felé, Aina pedig utána. Antef kissé lemaradva követte őket, s döbbenten látta a négy halott őrt, illetve hallotta, hogy Aina megpróbálja rávenni Nephri-t, hogy álljon meg. Antef magabiztos és erős hangon szólt Nephri után óegyiptomiul.
- Álljon meg Nephri. Nem ronthat rá fogva tartójára csak úgy. Hagyja, hogy segítsünk. Bízzon bennünk és az istenekben! - majd újra Anubiszhoz szólt. - Anubisz, Holtak Birodalmának ura, adj jelet, hogy Nephri bízzon bennünk és hagyja, hogy segítsünk Rama-Tut ellen.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 17 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 21. (szerda)

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 4 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Nephri nem törődött az őrökkel, hanem rohant is tovább befelé a folyosón. Aina kevésbé volt kisportolt, vagy hozzá szokva ehhez, főleg ebben a hőségben, így csak pár lépésnyire lemaradva tudott tőle haladni tovább. Ekkor igyekezett a varázslathoz folyamodni, de a nagy sietségben elfelejtette megejteni azt, ami szükséges volt a varázslathoz, a szavakat, vagy kézmozdulatokat csak megtorpant a varázslathoz, hiszen a teleportációhoz álló helyzet kell.

Így azonban nem jött létre a varázslat és a fiatal nő pedig végigrohant a folyosón, ahol egy ajtó volt. Antef és Aina itt tudják őt utolérni. Az ajtó ekkor kinyílt és ők is megláthatták odabent Rama-Tut-ot, a helységet, az őröket és a többieket.
Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c

Ami többieket illette, Apokalipszis furcsán nézett a vénnél Mickey-re, aki valószínűleg elszámolta a dolgokat, révén a 120 hold csupán tíz évet jelent és az ókori Egyiptomban is előfordultak több évtizedes uralkodások és elég extrém korok, így ez a tíz év nem volt sok.

- Nem értem mire gondolsz, fiatal életerős férfiként érkezett és 120 hold nem sok idő, jómagam is közel 240 holdat láttam már – mondta Nur.

Ez nagyjából stimmelt, tényleg olyan húsz év körülinek nézett ki és nem fiatalabbnak. Bent a trónteremben Rama-Tut csettintett és erre a trónja körül a földön eszméletlenül megjelentek a többiek is, vagyis a fény hatására láthatóak lettek. A férfi már éppen szólalt volna meg, amikor Ad meg sem várt, hogy mi lesz az egyik szobor felé ugrott.

Ekkor az őrök is támadásba lendültek, Mickey és Nur pedig igyekeztek kitérni, támadásra most nem volt idő, lehetőség, Mickey a tarkóján érzett egy erős ütést, amitől a földre került, de teljesen magánál volt, Nur bőre keményebb volt, rajt széttörtek a lándzsák és kardok. Ad szét tudott törni egy szobrot és elhajítani, de Kang előtt egy pajzson, erőtéren csattant a kő, a követező pillanatban Ad vádliját szúrta át egy lándzsa, illetve egy másik az oldalát vágta végig. Nem figyelt az őrökre, akik mögötte voltak.

Nur támadt neki ekkor az őröknek, hatot könnyedén leterített, többek fegyvere széttört a bőrén. Az ajtó ekkor nyílt ki a hátuk mögött, de ezúttal nem újabb ellenségek, hanem a felmentő sereg érkezett Aina és Antef személyében, illetve egy fiatal csinos nő volt még velük.

Ahogyan ide értek Antef még egy imát elmormolt, mi után fényvillanás után egy jó két méter magas sakálfejű teremtménnyé változott. Így elsőre annyit érzett, hogy ellenállóbb lett a bőre, erősebbnek érezte magát és hosszú, hegyes karmai voltak az ujjai végén.

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c

Azért nem sikerült Aina varázslata, mert már milliószor leírtam, hogy többé nem fogadom el a varázslatot, nem jön létre, ha a játékos nem írja le, hogy miként varázsol. Ez nem mutáció, hogy puff és megvan…
Svarog pedig elkezdhet ébredezni, de semmilyen képesség használattal nem próbálkozhat a körben még.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Svarog Hétf. 19 Nov. 2018, 18:33

A jövőbeli New Yorkból az ősrégi Egyiptomba kerültek. Akkoriba, mikor még Apokalipszis is, az első mutáns is életben volt .Svarog nem örült, hogy így kell újra találkozni azzal, aki annak idején számításba vette, hogy a lovasai közé tartozzon.
Még ha fiatal is volt, és talán nem olyan mániákus gonosz, aki később majd Wakandát is megszállja. Eszébe idézte, hogy elsőnek itt sikerrel jártak. Csöndben és némiképp zavartan figyelte a társait, és követte őket a dűnék között.
Aztán bumm, hirtelen elvesztette őket a szemük elől, mikor elindultak Rama-Tut palotája elé. A sivatag egyszerűen végtelen volt, és elég volt, hogy elveszítse őket. Aztán a következő pillanatban a vízveszteségtől is összesett.
Mikor felkelt, érezte a napot a bőrén, és elmosolyodott mikor megérezte a melegét. Eszébe jutott az az időszak, mikor még ő is képes volt uralni ezt a forróságot, mikor még a halál nem vette el a képességeit.
Maga elé emelte a kezét, és feltápászkodott.
Nem képes rá, és talán a képességeihez is túl fáradt lesz használni. Viszont el kell indulnia a társai felé, hisz ott van a hazajutásának kulcsa és a többiek. És persze Kang száját is elakarja kenni. Szóval lassan elindult abba az irányba, ahol a jövőbeli hódító palotáját sejtette. Persze biztos, hogy a társai halottak, vagy már mire odaér, akkor legyőzik a nagy hatalmú teremtményt.
Viszont valamiféle kötelességének érezte, hogy eljusson a palotához, ahol talán vizet is találhat. Persze nem fog kiszáradva meghalni, de legalább nem lesz szomjas. A következő pillanatban elsötétül előtte a világ, és a kívánsága teljesül.
Mikor kinyílik a szeme egy tágas teremben ébred, aminek a plafonját oszlopok tartják, és a közepén trón van, amin egy fáraó kinézetű alak, valószínűleg Rama-Tut állt. Harcosok csaptak össze a társaival. Látta, hogy egy szobor széttör egy láthatatlan falon, amely a fáraó előtt van. Az ajtón keresztül hárman törtek be, akik közül az egyik hirtelen egy sakálformájú szörnyeteggé alakult. Svarog hunyorogva figyelte a kialakuló drámát, és közben próbált rájönni, hogy ő a Kanget védő pajzs mögött áll e.
Mozdulatlanul hevert, és várta, hogy lassan visszatérjenek a képességei. Ha esetleg sikerülne a pajzson belül leállítani az időt, és kitörnie a jövőbeli szuperhumán nyakát, akkor gyors győzelmet vívhatna ki. Ha meg nem, akkor csatlakozni fog a társaihoz.
Ha esetleg nincs a pajzson kívül, akkor igyekszik felkapni az egyik őr fegyverét, és a sakálfejű, Anubiszfihoz csatlakozni a harcban.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 19 Nov. 2018, 20:28

Mickeynek nem ment ez a régies időszámítás. Télben gondolkodott, nem holdban, laza tizenkétszeresét számolta, ebből adódott az érdekes helyzet.
- Mi máshogy számolunk, más a naptár...minden más.
Ezt majd Apokalipszis is fogja látni, sőt talán alakítani is. Mickey arra döbbent rá, hogy szívesen meg nézte volna, hogy lett ez a világ olyan, amilyen. Eleinte utálta, már kezdte meg szokni és egyre érdekesebbnek is találta. Rá kényszerült, mert a visszaútról semmit nem talált.
A mutáns nézte, hogy kik jelentek meg Rama-Tut körül. Próbált rá jönni, hogyan működött ez a trükk, milyen hang- vagy mozgás érzékelőt használhatott a lény. Mágiát, mutáns erőt nem várt, mert épp ezek ellen harcolt Kang. Nem volt idő sokat gondolkodni, el durvult a hekyzet. A fejére mért ütéstől össze esett és nagyon fájlalta. Meg próbált össze kuporodni és ha látta, ki támadta meg, abba bele akart ereszteni egy villámot és akibe még tudott az őrök közül. A lábukat célozta, mert a földről az könnyebb volt.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 20 Nov. 2018, 16:51

Talán Ad' egy kicsit meggondolatlan volt, de ha húsz fegyveres veszi körbe az embert akkor már nem szokás további beszélgetést vagy ilyesmit várni. Ilyenkor szokott jönni a "Kapjátok el őket!" meg ilyenek. Amit Ad' nem akart megvárni. Szétcsapott az őrök közt és sikerült is odaérnie a szoborhoz. Amiből letört egy igen szép darabot, hogy hozzávágja a trónoló időutazóhoz. Persze maga sem hitte, hogy ilyen egyszerű dolga lesz. Azt, várta hogy meglátja mit tud az a villámló bot vagy ilyesmi. De nem. A támadása még ennyit se váltott ki ugyanis valami energiafalba ütközött.
~Na, jó! Ez már csalás. Az ókorba bevinni egy ilyen technológiát tökre nagy csalás.~
Sajnos ezen jogos felháborodásába nem lovalhatta magát jobban bele mert megtudta a választ a kérdésre amit nem akart tudni. A bronz fegyverek meg tudják őt sebezni. Felüvölt ahogy a lándzsa átfúrja a vádliját. Egyik kezével rámarkol a lándzsára másikkal meg visszakézből igyekszik úgy mellkason vágni a katonát, hogy azért ne halljon bele, de pár métert azért repüljön és ne akarjon a továbbiakban felkelni egy darabig. Ezek után kihúzza a lándzsát és figyeli az eseményeket. A rá támadókat megpróbálja a lándzsa rúdjával kiütni. Reméli, hogy nem fog elvérezni vagy valami ilyesmi. A seb ugyanis rohadtul fáj.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Kedd 20 Nov. 2018, 21:01

Nephri-t nem lehetett megállítani. Aina varázslata kudarcot vallott, Antef pedig berontott a terembe, ahol társai és Apokalipszis küzdöttek az őrökkel és Rama-Tut-tal. S ekkor furcsa bizsergés járta át a testét. Hirtelen tekintete magasabbra került, s egy pillanatra döbbenten nézte megvastagodott karját, mely éjfekete színt vett fel. Ujjai végén félelmetes karmok voltak, míg ruházatát csupán egy egyiptomi ágyékkötő alkotta. Lábai is karmokban végződtek, s lemerte volna fogadni, hogy arca megnyúlt és felvette Anubisz kinézetét. Alig merte elhinni, hogy Anubisz meghallgatta, de nem volt idő a filozofálgatásra. Megtörténtés itt volt a lehetősége, hogy fordítson az idő kerekén. Vagyis inkább helyrebillentse azt. Elégedetten elmosolyodott, mely a többiek számára félelmetes vicsorgásnak tűnhetett. Remélte, hogy a beszédkészségét nem vesztette el, hisz az istenek eredeti alakjukban is képesek volt az emberi beszédre. Ezért remélte, hogy puszta megjelenése és beszéde halálra rémiszti az őröket, akik elmenekülnek hanyatt-homlok.
- Én, Anubisz szólok hozzátok halandók. Meneküljetek, vagy a Holtak Birodalmában örök kárhozat vár Rátok!!! - mondta az őröknek zengő hangon és feléjük rontott az oszlopok takarásában, miközben fél szemét Rama-Tut-on tartotta, ha netalán megpróbálná megállítani. Borotvaéles karmai közben fenyegetően meredtek előre az őrök felé
Tudta, először el kellett tüntetni az útból az őröket, hogy utána közösen semlegesítsék Rama-Tut hatalmát. Titkon azt is remélte, hogy Rama-Tut is meginog a megjelenésétől és elbizonytalanodik, hogy Anubisz megjelent fizikai valójában.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Kedd 20 Nov. 2018, 21:52

Nephri sokkal gyorsabb volt, mint gondoltam. Hiába szaladtam utána, minden kanyarnál egyre messzebb és messzebb került. Végül láttam, hogy nem fogom utolérni, így varázslattal próbálkoztam... és nem jött be. Nagyon reméltem, hogy az ügynöknek ebből semmi sem tűnt fel...
Aztán bekövetkezett a teljes katasztrófa. Egyenesen Rama-Tut tróntermébe érkeztünk, ahol már javában folyt az összecsapás. Mickey a földön volt, a vámpírunkat meg éppen egy lándzsával döfték át. De Apokalipszis nem tett semmit. Vagyis hát persze harcolt, de velünk nem nagyon törődött. Tudtam, hogy mi jöttünk azért, hogy megmentsük, és nem fordítva, de azért csak reagálhatott volna arra, hogy a segítőit sarokba szorítják.
Nem volt sok időm ezen gondolkodni, Sziamon hirtelen egy hatalmas szörnyeteggé változott. Hát... egy kicsit megugrottam, amikor megláttam. A loák megszállása egyáltalán nem egészen így néz ki. És engem valamiért nem is látogattak még meg... Két ima. Hogy lehet, hogy két ima hatására azonnal a segítségére sietett Anubisz, én meg több éves ima után csak egy álmot kaptam?! (És abból sem valami segítőkészet...)
Mindenesetre az alkalmat kihasználtam. Remélhetőleg nem figyeltek rám annyira, amíg az ál-Anubisz tombolt, így Nephri-hez léptem, és megpróbáltam kiterelni/vonszolni a teremből.
- Az istenek segítenek Nurnak - mondtam neki -Csak hátráltatnánk őket itt bent.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 21 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 25. (vasárnap)

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 4 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Az ébredező Svarog igyekezett feltűnés mentes lenni, de azzal, hogy hozzáért az erőtérhez, amikor át akart nyúlni rajta, akkor ilyen közelről láthatta, hogy az egész vibrálni kezdett és nagyon halovány fényeffektet adott. A benne ülő Kangnak ez pedig feltűnt, ahogyan a mozgás is, révén a szeme sarkából látta a megvilágított eszméletleneket. Ettől a pillanattól kezdve pedig Svarognak nem sok esélye volt arra, hogy sok mindent tegyen.

Amíg a többiek a saját ellenfelükkel hadakoztak, addig Rama-Tut felállt a trónszékből, megragadta a még mindig kicsit kába Svarogot a torkánál és belehajította a trónszékbe, ahol eddig ő maga ült.

- Egyes protokoll aktiválása! – mondta.

Erre csövek és szíjak jelentek meg a trónnál odakötve Svarogot a mellkasánál, lábainál, combjánál és karjainál a székhez. Ezek után tűk és csövek jelentek meg, azok pedig belefúródtak Svarog nyakába két oldalt kettő-kettő és a két karjába három-három.

Ezen cselekedetekkel egyszerre a többiek az őrökkel harcoltak, akiknek továbbra sem volt túl sok esélyük. Adrian kitépte a lándzsát a lábából és azzal a mozdulattal a hozzá legközelebb álló mellkasába szúrta, aki ezek után métereket repülve holtan ért a földre.

Eddig a pillanatig mozgásban voltak az őrök, de ez igencsak megrettentette őket, jobban, mint Nur. Mickey ezeket a pillanatokat tudta kihasználni és öt ember lábához is hozzáérni, azonnal megölve őket az áramütéssel. Antef ugyan felszólította a katonákat, akik készek is lettek volna eldobni a fegyvert, de a többiek nem álltak le.

A maradék katonának most már a több harcossal szemben esélyük sem volt, törtek a csontok, repültek a katonák, agyonrázta őket az áram. Miután mindenki a földre került, aki akart tudott pajzsot, lándzsát, vagy kardot magához venni és itt és ekkor láthatták meg, hogy mi a helyzet a trónszéknél és az egész helységben.

A helységben immáron csak ők voltak és Kang és nem úgy tűnt, hogy megilletődött volna bárkinek a külsején…

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 23 Nov. 2018, 00:14

Mickey sajgó feje ellenére meg tudta tenni, amit akart. Ha számolni akart volna, hány embert ölt meg ma, életében először, túl sok jött volna ki. Sajnálatot még mindig nem érzett, ezek az emberek meg akarták őket ölni pont úgy, ahogy a támadók a saját világában. Túl sok ilyennel találkozott ezen a világon is. A vámpír szépen rá ijesztett az őrökre, de ettől Mickey nem állt le. Az ijedelem nem tarthatott örökké, abban sem hitt, hogy az Anubisz alakú ügynöktől mindig fognak félni. Végleges megoldást kellett találni. Meg találták.
Mickey egy pajzsot magához vett. Fegyverekhez nem értett, ez viszont még jól jöhetett. Nézte a társukat, akit ott hagytak és most újra fel bukkant, a trónhoz kötözve, bilincselve. Többen is voltak még ott eszméletlenül, azok, akikről nem derült ki, hogy kik és mik. Társakra később is szükség volt, Mickey tenni akart valamit.
- Rama-Tut, fogalmad sincs, kikkel állsz szemben. Mit csinálsz azzal a trónnal, mit akarsz elvenni a sárkányembertől? Minden birodalomnak vége van egyszer.
Azt remélte, hogy közben támadásba lendültek, ő pedig az uralkodó büszkeségére akart hatni, hogy picit meg zavarja. Legszívesebben megsütötte volna a trónt, de amíg az egyik társuk rajta volt, ezt nem tehette meg.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Szomb. 24 Nov. 2018, 19:00

Nagyon jó lett volna tudni előre, hogy Nephri túlélte-e a találkozást... Azok alapján, amit láttam, erősen kételkedtem benne. Pedig a jelenléte rengeteg gondot okozhatott. Rama-Tut könnyen megadásra kényszeríthette volna vele Nurt... vagy akár a halála is lehetett az ok, amiért végül gonosz lett...
A többiek szerencsére ezalatt sikeresen szétkergették/szétverték a katonákat. Egy pár pillanatra már kezdtem azt hinni, hogy gyorsan le is zárjuk az egészet, amikor feltűnt, hogy Kang elkapta az egyik társunkat. Sőt, az összes társunkat, akik eltűntek a sivatagban, de az egyikük különösen rosszul járt, miután szökni próbált.
Nekem azonban pillanatnyilag elég bajom volt Nephri-vel. Valahogy életben kellett tartanom, és ő egy cseppet sem könnyítette meg a dolgomat. Ennek ellenére igyekeztem valahol közte és Rama-Tut között elhelyezkedni, és felrajzoltam magam elé a levegőbe Ogun vevéjét. Nem tudtam pontosan, hogy a "villámló bottal" szemben ez mennyi védelmet jelenthetett, de azért csak jobb volt a semminél. Egyes elbeszélések szerint Ogun a vihart is uralta, miért ne kínálhatott volna védelmet a villámok ellen is?
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon Szomb. 24 Nov. 2018, 21:19

Mindenkit legyőztek. Az őröknek vége volt. Aki szemfüles volt, az még el tudott menekülni. Antef látta, hogy az egyik társuk, aki korábban a dombon volt velük, most a trónon ül magatehetetlenül, halálos csapda szorításában. Most már csak Rama-Tut állt velük szemben, de úgy tűnt, egyáltalán nem hatotta meg őt a csapat ereje és produkciója. Antef remélte, hogy Anubisz tartogat még valamit a tarsolyában. Bár már az is hatalmas szó, hogy átváltozott Anubis-szá. Érezte magában az erejét, de tudta, hogy nem sérthetetlen. Egy olyan ellenféllel álltak szemben, aki az idővel babrál. Miért ijedne meg akkor egy istentől? De mégis. Nem hiába lett Anubisz avatarja. S pont az ókori Egyiptomban küzdenek Kang ellen? Antef támadóállásba állt. Karmai vészjóslóan meredtek előre. Készen állt a támadásra, de akár a védekezésre is.
- Segíts továbbra is Anubisz, Holtak Birodalmának Ura. Rama-Tut nem menekülhet, mert különben minden lény, legyen ember vagy isten, veszélybe kerül, ha most győzni fog. - kérte továbbra is Anubisz segítségét.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
Antef Sziamon
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 110
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 25 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 29. (csütörtök)

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c
Burlington Mall - Page 4 OPk2TwY

Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:


Egyelőre senki sem csinált semmit, csak a trón szipolyozott valamit ki Svarogból, de ő a tűk okozta fájdalmon kívül egyelőre semmit sem érzett ebből. Mickey feltudta közben venni a pajzsot, Aian pedig felrajzolni a rúnát és most így könnyedén létrejött a varázslata is. szerencséjére láthatta, hogy azért Nephri biztonságba húzódott, azaz nem akarja kivenni a harcból a részét.

Mickey próbált a férfi önérzetére hatni, de a férfi nem úgy reagált, ahogyan általában a gonoszok szoktak. Nem nevetett fel, nem szándékozott kérkedni, nem támadott, nem ingott meg, nem szállt fejébe a dicsőség, csak válaszolt, nyugodtan. Ezalatt Antef is elmondta az imát, bár semmilyen extra plusz változást nem érzett utána.

- Miért kéne válaszolnom? Csak a klisés gonoszok árulják el a terveiket – vonta meg a vállát.

Mindezt úgy mondta, mintha ő maga még csak gonosz sem lenne. Így ezáltal az, hogy harcot próbált kiprovokálni, nem jött be. Nur pedig ekkor unta el, hangosan kiáltott fel, majd teljes erőből kezdett rohanni a trón felé, közben Rama-Tut pedig emelte a jogarát és a későbbi Apokalipszisre szegezte azt…

Burlington Mall - Page 4 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Burlington Mall - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Svarog Vas. 25 Nov. 2018, 15:03

Svarog terve nem sikerült. Sőt Kang berántotta és a trónszékbe dobta. Hát legalább a védőpajzson belül volt. Igaz mozdulatlanul, hozzáerősítve a trónhoz. Sehogy sem tud mozdulni, és a húsába nyomuló tüskék is fájnak.
A társai hamarosan elintézték a katonákat. Csak ők maradtak, és ő az egyes protokoll fogságában. Dragunov inkább nem mozdul, várja hogy történjen valami. A fogai összecsikordulnak, és hallgatja a társa és a Rama Tut közötti párbeszédet.
Aki bebizonyítja, hogy nagyon is érti a pop kultúrát, gonosz egyiptomi fáraó létére. Svarog halkan felkuncogott erre, de eszébe jut, hogy a srác ismerheti őket. Felidézi magában, hogy mit tud Kangről. Elsősorban, hogy hozzájuk képest is a jövőbe született. És hogy nem is akárhogy.
Tutnak. Immortus mondott egy aprócska tanácsot. Hogy azt hiszi uralhatja az időt. Ezt kellene kihasználnia. Az egóján kell apró törést ejteni, valahogy. Eszébe idézett mindent, amit róla tudott.
Két mutáns gyermeke. Ráadásul az édesanyja birtokolta a Möljnirt, így Kang birtokolja az Odin erőt, a mindentudás képességét.
Odakiált a társainak, mikor elindul Nur a trón felé.
- Állítsátok meg!
Nem érdekli, hogy ezzel születik meg Apokalipszis a mutánsok diktátora, hisz ezzel csak a normál medrébe tereli a történelmet.
- Hé! Kang. Az idő ura, meg a tudás istene. Ne! - kiáltotta. - Alapvetően képes vagyok az időt manipulálni. De most nem vagyok képes! - Próbálja lebeszélni a srácot, aki nem gonosz. Nem gonosz, nem jó, csak keresi a helyét a világban. Nem is kellene meghalnia. - Az idő kifordult magából! Ha pedig kifordult, akkor vajon nem e azért mert az idő ura nem uralja jól? Nézd, én láttam mozogni az időt. Ha visszapillantasz és megállítod, akkor meglátod egy pillanatra hogy milyen az ha nincs. - Nyel egyet, érzi hogy a homlokát kiveri az izzadtság. - Legyél az idő jó ura, és javítsd meg. Ha úgy érzed, hogy képes vagy megjavítani, akkor tedd meg! Ha nem akarod, hogy semmivé válj. 

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder Kedd 27 Nov. 2018, 05:44

Mickey a pajzs mögül beszélt Kanghoz, de hiába. A beszéd itt nem használt, az érzelmekre sem hatott. Arroganciából válaszolt az időutazó. Svarog érdekeseket mondott, a képessége is érdekes lehetett és az is, hogy Immortus mit kezdett ezzel. Mintha tudta volna és ezért szegezte volna a trónra.
A mutáns nem akarta tovább szaporítani a szót. En Sabah Nur támadásba lendült. Ez már érdekelte Rama-Tutot, tartott tőle. Mickey azt találta ki, hogy ki próbálja, mi történik, ha a villámló botba ő is bele küld egy villámot. Próbált a pajzs fedezékében maradni, amíg lőtt.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 28 Nov. 2018, 12:32

Ad' ölt. Szerencsétlen fickó méterekre repült. Ettől pedig a katolikus vámpírsrác durván elborzadt. Látott már durva dolgokat, de eddig soha nem ölt. Kicsit el is borzad. Persze amíg támadják osztogatja a pofonokat, de ez eléggé lestrapálja annyira, hogy mikor levegőhöz jut egy kicsit lefagyjon és lesokkolva nézze mit tett az előbb. Ahogy a testek nem mozdulnak és tudja, hogy nem is fognak ez a tudat elég durva. Mikor pedig ismét szétnéz látja ahogy a dolgok kicsit bepörögtek. Valahogy oda került Anubisz is akiről Ad' csak sejti, hogy velük van. A trónban pedig ahol eddig Immortus ült most Svarog ül. Svarog a tv-ből. Bár látszik rajta, hogy nem saját akaratából teszi. Apokalipszis meg elindul Immortus felé aki használni tervezi a villámló pálcát. Na, Ad ezt nem akarja hagyni. Ha lát maga körül egy lándzsát akkor megpróbálja Immortus felé hajítani.
-Ide figyeljél!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina Szer. 28 Nov. 2018, 17:18

Rama-Tut tényleg nem viselkedett klisés gonoszként. Egyáltalán nem osztotta meg velünk a terveit (amikről már amúgy is tudtunk), és ami még fontosabb, nem próbálta meg Nephri foglyul ejtésével sarokba szorítani Apokalipszist.
A helyzetünk ettől még nem fordult jóra, a sárkányember továbbra is a trónhoz volt kötözve, és hiába készültem fel a villámokra, Kang nem támadott meg velük. Mint olyan sokszor, megint csak feleslegesen ácsorogtam Nephri előtt, várva arra, hogy történjen valami.
De aztán hiába történt... Apokalipszis támadásba lendült, és a többiek is vele tartottak, én meg... nagyon fenyegetően néztem, ahogy Rama-Tut felemelte a villámló pálcáját. Nem tudtam eldönteni, hogy éppen mindent elrontottunk-e, vagy ez volt az a pillanat, amikor győzünk...
Mindenesetre felkészültem, hogy Rama-Tut esetleg megsérülhet. Ha tudtam volna szerezni egy kis vért tőle, akár percek alatt vége lehetett volna az egésznek. Olyan technológiája biztosan nem volt, ami a voodoo ellen védi. Olyan nem létezik... Ugye?
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Burlington Mall - Page 4 Empty Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.