Kocka

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Csüt. 09 Júl. 2015, 08:19

Svarog az egyik pillanatban még az A.R.M.O.R. központjában volt. Igen, valójában ez nem a tervének része volt, hanem már nem bírta tovább, hogy az egykori társait kellett öldösnie egy csomó vadidegen pszichopata oldalán. Talán a legmegnyugtatóbb és egyszerre a legbosszantóbb az volt, hogy őt nem ismerték fel.
A következőben meg már a fény körbeölelte újra, és megint annak a szobának a padlójában hevert, ahonnan az egész indult. A páncélja nem müködött, ahogy lassan feltápászkodott. Előbb a két kést próbálta meg kiszedni magából, minél óvatosabban, és csak utána próbálta levenni használhatatlan vértezetének darabjait, és a sisakját. Igen, a beismerésével kompromitálta az egész csapatot.
De nem érdekelte, nem az ő team-jükben játszott, ő nem lesz újra a régi Svarog, a szörnyeteg. Az orosz kocsmatöltelék. Nem fogja egy rohadt felsőbb hatalom miatt sutba dobni évek fejlődését. Csak a fekete egyenruhát és a két pisztolyt hagyta magánál. Rajta kívül hármon voltak megbilincselve. Az, hogy a másik két fickó, akik a végletekig a támadás mellett álltak, nem voltak ott velük, nem sok jót jelentett.
Ahogy azt sem, hogy a fények villództak, bár ez talán valami jónak is lehet a hírnöke. Az épület támadás alatt állt, és ha a jófiúk lövik, akkor megvannak mentve. Tett pár próbalövést a stukkerével, hogy azok működnek e egyáltalán.
A lényeg, hogy megvédte a SHIELD-et, még ha csak így is. Odament a cellatársaihoz, és megnézte a bilincseiket.
- Nem akarok senkit se kiábrándítani, de lehet hamarosan látogatókat kapunk. Kiakarnak minket végezni, de együtt visszaverhetjük őket, vagy megmutathatjuk, hogy nem adjuk olcsón az életünket. Én már haltam meg, elég szar érzés..._________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Csüt. 09 Júl. 2015, 22:33

Az, hogy az emberek egy része megadta magát süket fülekre talált. Egyszerűen meg se próbáltak hinni nekünk és ez elszomorít valahogy. Így közel sem csoda, hogy ilyen könnyedén elraboltak minket és a saját kis céljaikra használnak fel.
Már épp meg akartam szólalni és mondani valamit, valamit ami alapján hinni tudnának nekünk vagy valami frappánsat amiből rájönnek, hogy mi is emberek vagyunk, amikor egy villanás kíséretében újra azon a helyen találtam magunkat ahonnan elindultunk. Vagyis a küldetést nem hajtottuk végre.
- Van valami terve, hogy miképp tudjuk visszaverni őket? A páncéljaink használhatatlanok, talán maximum annyira jók, hogy megdobhatjuk őket velük. - szólaltam meg, miután a késeket valahogy kiszedtem magamból és a páncélt is letornásztam. A két kést viszont egyelőre megtartottam.
- A bal kezemet csak nagy fájdalom mellett tudom használni, de van egy pár késem és egy pár plusz lábam. - mutattam fel a késeket és, lévén a páncél már nem volt rajtam, így a plusz lábaim is elő tudtak bújni, nem okozott gondot a kezeslábasból kitörniük.
- Körülbelül mennyi időnk lehet addig amíg valakit küldenek? Egyáltalán fognak küldeni valakit vagy egyszerűen találnak olyan módszert ami ellen nem tudunk védekezni? - kénytelen voltam kimondani ezeket a kérdéseket, hisz ha mást nem, legalább megnyugtatást kapok a többiektől. Azt nem tudom, hogy a különleges képességeim mennyit tudnak segíteni nekünk jelen helyzetben. Biztos vagyok benne, hogy a túlélési ösztön sok mindent ki tud hozni belőlem, de csodát tenni akkor sem tudok. De meghalni sem szeretnék, semmiképp sem.
- Túléljük, igaz? - ezt már a Michael nevű fickótól kérdeztem miután odamentem mellé, egyrészt megnézni, hogy minden rendben van-e vele, másrészt mert az általa nyújtható biztonságra volt szükségem jelen helyzetben. Meg azért is jó lenne élve kijutni innen, hogy majd elmehessünk randizni. Igazán jól jönne a hétköznapi élet unalma jelen pillanat helyett.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Auaritia Pént. 10 Júl. 2015, 10:59


Esther Lake

Álmodok, szép fényes rétről, Szaladgálok és fogom gyerekek kezét, süt a nap és érzem a vadon levegőjét. Olyan idilli a hangulat, egy meleg nyár, egy közös futkározás a pataknál. De hirtelen azon kaptam magam, hogy az egyik kisgyerek megsebezte magát és folyt a kezéből a vér. Ejnye-bejnye, nem szabad az pazarolni, gyorsan odamentem és a vért kezdtem szívni a kezéből. Először azt hitte segítek, de amikor érzete, hogy kiszívom az életet belőle, már nem örült annyira, elkezdett sikoltozni. A többiek pedig le akartak szedni a gyerekről. Eltűnt rólam a kis rózsaszín ruha amiben egész végig voltam, pucér lettem. A hajam az égnek állt és minden elsötétült, mire újra láttam az egész ég beborult és a rét véres volt és elsorvadt, valahonnan egy leégett falu sikolyait hozta a szél.
Én újra a telepes ruhácskámban voltam. A szemeim égtek és magasra szálltam, elsikoltottam magam, Esther vagyok, Esther...
Ekkor elment az álom és mintha felébredtem volna, valahol egész más helyen..


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 11 Júl. 2015, 08:16

Dr. Zield Jones
A doki feladását több hasonló követte.Svarog is bemutatkozott, megadta  magát és a nagy szájú görög is így tett. A doktor azt látta ezen a bájgúnáron, hogy szerette a könnyebb végéről megfogni a feladatokat. Most valóban ez tűnt a megoldásnak.
~Nem hisznek nekünk. Nem baj, addig sem lőnek. A kihallgatáson lesz alkalmunk mindent elmondani és megvizsgálhatnak, hogy az vagyok-e, akinek mondom magamat.
Nikostratos és az informatikusuk volt az, aki nem mutatkozott be. A doki sejtett valami gyanúsat Blokknál, mert eddig lelkesen lőt, gyilkolt, robbantott. Ez a hirtelen pálfordulás trükk kellett, hogy legyen. A másik pedig még kiabált, buzdította a csapatot féligazságokkal. Nem maradt idő meglátni a végét vagy megbeszélni. Villanást láttak, újra teleportálódtak és visszakerültek az eredeti helyükre.
A sárkányember és Emily beszélni kezdett. Svarog ügynök volt, nem kellett volna csodálkozni azon, hogy tudta, mi következett. Emily kétségbe vonta és a doktor is, csak ő magában, szó nélkül.
~Elrontottuk a feladatot. Nem bánom. Miért nem öltek még meg? Belénk helyezhettek volna egy detonátort vagy mást, ami kiiktat minket. Remélem, nem agymosást akarnak rajtunk végezni. Valami oka van, hogy visszahoztak ide és még élünk. Az informatikus és a katona nincs sehol. Svarognak igaza lehet.
- Én megnézem, változott-e valami, maguk ébresszék fel és tájékoztassák a többieket! Kellhet a segítségük. Estherről ne vegyék le a bilincset, ő még ilyenkor is bajt okozhat. Csak fordítsák be páncéllal kifelé, hogy legalább túlélje...
A doktor megint elkezdte vizsgálgatnia a falakat, hátha most már talált ajtót, valami mozdíthatót.
- Arra is gondoljunk, hogy ha kijutnánk,könnyen lehetünk egy másik dimenzióban...
Ha támadás érte, igyekezett kitérni vagy valami fedezéket keresni, ha talált ilyet. A páncélt magán hagyta. Valamennyit védett a sérülések ellen működő technológia nélkül is. Nem akart ő is pucérkodni, mint Emily. A sérülteknek hagyta a könnyebb feladatot, hogy legyenek a két ájulttal. A testőr jó harcosnak bizonyult és a műszerész titkos tudása is kellhetett.
~Kérdés, hogy mennyire bízhatunk bennük? Ez a kettő, aki hiányzik, be volt építve és végig tudott mindenről? Mit játszik már megint a Hydra? Mire jó ez?-gondolkodott némán.

felszerelés:
páncél (nem működik, csak mechanikai védelmet ad)

Blokk
~A fenébe, ez nem jött be. Elba...ták a hülye civiljeink az egészet!-morgott hangtalanul.
Joseph még támadott volna, szembe a lehetetlennel, de a Hydra kimentette őket. Tiger értette, hogy vége volt az eredeti elképzelésnek. Ki kellett végezni a résztvevő külsősöket. Ledobálta magáról a cuccokat, amik már nem működtek. Belebújt a szokásos Hydra uniformisba, felvette a Desert Eagle-t is és a többit.
- Egy cigit el lehet szívni?
Kellett már neki a sok stressz és szerencsétlenkedés után. Azon is gondolkodot, ki támadhatta meg a kockát, milyen erejű csapat és egyáltalán hogyan találták meg? Bízott a szervezetben, hogy megvédték és végszükség esetén teleportáltak mindenkit az önmegsemmisítés előtt. Volt tarsolyban pár dimenzió és rejtekhely.
~Jó lett volna az A.R.M.O.Rt megsemmisíteni. Nem sikerült. Lehet, hogy nem így kellett volna megpróbálni, de ezen sírjanak a fejek. Én tettem és teszem a dolgomat~
Követte a katonákat, szó nélkül. Figyelt, hogy érte-e őket támadás, leomló faldarab, bármi veszélyes és akkor igyekezett fedezékbe húzódni.

felszerelés:

alap Hydra-egyenruha
hi-tech tablet ellátva alapvető és hackeléshez, védelemhez szükséges programokkal
okostelefon
Desert Eagle pisztoly
egy doboz cigi, öngyújtó

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 11 Júl. 2015, 22:58

~Joseph Soltzbauer~

Ahogy gondoltam, a megadás nem működött, azonban szerencsénkre a fejesek is rájöttek, hogy bebuktuk a küldetést. Az első, amit nem sikerült végrehajtsak, éreztem, ahogy kezd felemelkedni a vérnyomásom. Inkompetens, szar banda, ilyenekkel nem is lehet rendesen együtt dolgozni. Éreztem a villanást, és újra a kiinduló ponton találtam magam, azonban itt már normális emberek vettek körül, illetve korábbi felszerelésem is itt volt. Miközben megkaptuk a parancsot, szó nélkül a kezemhez sétáltam, miközben már szabadultam meg a gagyi művégtagtól.
- A tervem a következő. Ahogy kinyílik az ajtó, szonikus hanghullámmal indítok, remélem mindenkinél van füldugó. Ahogy ez megtörtént, bemegyünk, és lelőjjük a nyomorultakat, amíg kábák. Utána valószínűleg érkezik a következő utasítás. Blokk, javaslom út közben ejtse meg azt a cigit ha nagyon kívánja, mert én nem szívesen vesztegetném az időt. Ha valóban támadás érte a Kockát, akkor jó lenne sietni. - mondom gyorsan, a kézváltás után egyből átváltok megszokott egyenruhámra is, és a fülembe is visszateszem az implantot. Amennyiben nem látok más fegyvert, akkor a korábban szerzettet tartom továbbra is magamnál, illetve ha van még nálam tartaléktár, azokat is viszem. Próbálok gyorsan mozogni a csapattal, felkészülni esetleges támadásra is. Amennyiben elérünk a cellához, a tervet tartva az ajtó nyílása után egyből érkezik a hanghullám, és utána lépek be. Próbálok először arra célozni, akinél fegyver van, utána pedig sorban a legközelebb állókra lőni.

Felszerelés:

Korábban zsákmányolt fegyver, és tartaléktárak
Hydra egyenruha
Cyborg kar

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 11 Júl. 2015, 23:16

Nem sikerült lelépnem, és újra elteleportáltak minket. Sajnos úgy tűnt, hogy pácban vagyunk, legalábbis ahogy körbenéztem ez volt az első gondolatom. A korábban meghalt személyek is itt voltak, megbilincselve. Fura, lehet hogy az egész meg sem történt? Mármint, úgy tűnt hogy élnek... Lehet, hogy ez egy teszt volt amin megbuktunk. Lehet, hogy kapunk egy újabb esélyt? Persze máris kezdődnek a különféle összeesküvés elméletek, amiknek nem feltétlenül van bármi alapjuk.
- Dínó, miért hoztak volna ki minket a halál karmaiból, ha meg akarnak ölni? - teszem fel a logikus kérdést. - Látjátok, hogy itt vannak ők is, akik korábban meghaltak, de most élnek. Miért hozták volna el a hulláikat? - folytatom a kérdéssorozatot.
- Szerintem még van esélyünk életben maradni. Nem azt mondom, ha belépnek és rám emelik a fegyvereiket, egyből lőni fogok, mert így logikus. De nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Adjunk egy esélyt a pozitív gondolatoknak. - fejezem be, és felmérem a helyzetet. Szar, nem működő páncél, ami amúgy is tropára ment, de nem fogom eldobni. Ha a fejes része még lassan volt, akkor azt elhajítom a sarokba. A pisztolyaim nálam vannak, és azok működnek, kézben is tartom, és felkészülök a legrosszabbra, attól függően amit mondtam. Igazából csak reményt akarok adni, mert ha mindenki arra gondol, hogy itt pusztulunk meg sarokba szorítva, akkor tényleg nincs semmi esélyünk.
- Persze, hogy kijutunk. - kacsintok a lányra. - A szavamat adtam, hogy megvédelek, és elviszlek vacsizni, nem? - mosolygok, miközben az ajtó felé fordulok, hogy ha kinyílik, egyből cselekedhessek. - A lényeg, hogy maradj velem.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 12 Júl. 2015, 09:34

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. július 16. (csütörtök)

Mind Svarog, mind Emily kitudta venni magából a kést, utána ha levették a páncélt, akkor már jobban eltudták látni a sebeket is. egyik sem volt túl mély, nem voltak halálosak, a vérzés is hamar eláll majd, inkább szándékosan olyan helyen érte őket a dobás, hogy fájdalmas legyen a mozgás tőle. A bilincsek Esther, Voda és Szergej kezén is egyelőre csak a műanyagból készült bilincsek voltak, így azokat a késsel el lehetett vágni. Amennyiben próbálkoznak a két orosz felébresztésével, akkor lehet, hogy sikerrel járnak vele – Zield-től függ, hogy felébrednek-e, ha nem szeretné, akkor nem.
Most, hogy a társaságnak volt ideje körbenézni látták, hogy a falak mégsem voltak annyira tökéletesek, mint elsőre látták korábban. Minden falon láttak egy-egy fémajtót, ami résnyire nyitva volt. A négy falon, illetve a padlón és a plafonon is. egyelőre semmi sem látszott, hogy mi van a túloldalukon, ahhoz ki kellett volna tolni azokat, hogy ki lehessen látni a mögötte levő helységekre.

Azt alapjáraton tudta, hogy a Kocka küldetések az esetek 95%-ban sikeresek voltak, egyetlen egyszer nem sikerült ezt a mostanit leszámítva végrehajtani a küldetést, az pedig Amerika Kapitány kiolvasztása és megölése volt. Azt pont a saját csapattársuk Reena rontotta el, mert hatalmas Kapitány rajongó volt és elengedte a férfit. De minden más esetben az életösztön nagyobb volt a résztvevőkben. Ezekben nem volt…
- Ha óhajtja uram – mondta a férfi a cigarettás kérdésre. – Még ha ki is mennek a helységből, a Kockából is ki kell találniuk és több egységünk van még itt. elhagyni a helyet bizonyosan nem fogják.
Blokknak azért is maradt ideje a cigarettára, mert Joseph-nek fel kellett szerelnie a kiborgkarját. Így nagyjából egyszerre fejezték be mindezt. A folyosóra sikerült kilépniük, itt azonnal háromfelé lehetett menni, nekik a szemben levő helység volt, ahova menniük kellett. Azonban mielőtt elindulhattak volna a jobb oldali folyosóról női kacagást hallottak meg, ami ha nem akartak, akkor is megállásra késztette őket.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 15 Júl. 2015, 11:54

~Joseph Soltzbauer~

Miközben felszerelem a kezemet, Blokk el tudja szívni a cigarettáját, igazából nekem is jól esett volna egy, de parancsunk volt, meg dolgunk, és én eleget tököltem az átöltözéssel és szereléssel. Elég rosszul, hogy ennyire sikertelenek voltunk, idegesített a dolog, és mihamarabb pontot akartam tenni az ügy végére, letudni a támadás visszaverését is, hogy legalább valamit fel tudjunk mutatni. Amúgy se voltam motiválatlan, de így még inkább oda akartam tenni magam.
Miután a tervemet vázoltam, nem érkezett ellenkezés, úgyhogy csak bólintottam, és elindultam kifelé ahogy végeztem. Ahogy a folyosóra kiértünk, indultam volna a szoba felé, ahol az inkompetens bagázs heverészett, de megállásra kényszerített egy női kacagás. Egyből megpróbálok fedezékbe húzódni, és jelzem a többieknek is, hogy álljanak meg. Lehet, hogy a mi emberünk, de nem ismerem fel ezt a nevetést, és nem akarok kockáztatni. Megpróbálok kilesni a folyosóra, és beazonosítani a hang forrását, készen arra, hogy bármikor visszahúzzam a fejem, illetve felkészülök arra is, hogy lőnöm kell, szerencsére továbbra is kibiztosítva van nálam a fegyver, amit folyamatosan készenlétben tartok. Egyelőre nem adok parancsot semmire, tudnunk kell, hogy mi ez a kacagó nő, és mit akar.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 15 Júl. 2015, 23:08

Nos, egyelőre senki nem érkezik, úgyhogy van időnk beszélni, bár ez nem nagyon történik meg, a többiek elég szótlanok. Az életösztön kezd feléledni bennem, testem minden apró porcikája bizsereg, és sürget. Végig nézek a többieken, és úgy döntök, van valami abban amit dínó mondott, nem kellene itt várjuk a halált. Még ha használni is akarnak minket, az úgyis egy újabb gyilkos küldetés lesz, amiben nem sok kedvem van részt venni. De melyik ajtón menjünk ki? Feltápászkodok a földről, és véletlenszerűen kiválasztok egy ajtót, és egyik pisztolyom a csaj kezébe nyomom, miközben gyorsan mutogatom rajta a fontos dolgokat.
- Azzal a pöcökkel kibisztosítod, utána a ravaszt húzva tüzelsz. A fegyver visszarúg, úgyhogy tarts ellen neki. Abba nézz bele, és ne fejre célozz, próbálj testre lőni, az nagyobb felület, biztosabb találat. Cserébe adj egy kést - magyarázok, és ha ad egy kést, akkor gyorsan a cipőmbe rejtem, majd a gyorstalpaló után megindulok előre, hátranyúlva, és megfogva a csaj kezét húzom magam után, ha nem túl akaratos, és nem fejti ki ellenszenvét a cselekedettel kapcsolatban. Amennyiben követ, kilépünk a folyosóra, próbálok valamennyire sietni, de azért halk akarok lenni, nem pedig végigdübögni a folyosókon. Mindig körbenézek, mielőtt kilépnék a fedezékből, ez alól a szobánk se kivétel, és próbálom elkerülni az ellenségeket. Fingom sincs merre kellene mennünk, de remélhetőleg kitalálunk hamar, főleg ha tartjuk az irányunkat, és nagyjából egyenesen megyünk. Az a célom, hogy elérjük a börtönünk szélét, és azon körbejárva találjuk meg a kijáratot. Valamiért úgy érzem ez nem lesz ilyen egyszerű.


A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 15 Júl. 2015, 23:19-kor.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 15 Júl. 2015, 23:13

Szergej Stakis (ha valaki felébreszti és elengedi:)

Az orosz magához tért hosszú eszméletlenség után. Utolsó emléke az volt, hogy túl sok találatot kapott és a páncél sem bírt ki mindent. Ott esett üssze az első teremben, ahová kerültek a teleportálással. Most pedig ugyanott volt, ahonnan kiindultak még pucéron. A csapat megfogyatkozott és akik megmaradtak, azoknak a nagy része sérült volt, késeket húztak ki magukból és eldobálták a holmijaikat.
~Megint kezdődik elölről az egész? Annak nincs sok értelme. Egy újabb támadásra már számítanának. Akkor most mi történik, miért vagyunk még életben? Valamit még tehetünk, tenni is kell.~gondolkodott magában.
Ha valaki elvágta az ő bilincseit, akkor kezdett beszélni és cselekedni.
- Mondják el, mi történt és mire lehet számítani. Ha van szabad fegyver, kérek egyet!
Ha legalább valamelyik késre nem csapott le senki, akkor egy olyat magához vett. Túl sok ajtó volt, hogy mindet fedezhessék.
- Rágcsáló, érez valamit az ajtók mögül?
A mutáns ereje most segíthetett. Szergej azon gondolkodott, hogy milyen helyiség volt ez, aminek még a plafonján is ajtó volt. Létra sehol, az ajtó mögül kellett leereszteni talán. Vagy egészen másra szolgált az az ajtó. Ha Michael ajtaja nem nyílt és a doktor sem talált különbséget, nem érzett semmit, akkor Szergej a padlón lévő ajtót vizsgálta meg és nyitotta ki. Csak belökte és félreugrott. Ha bárhonann támadás érte őket, fedezékbe ugrott.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 16 Júl. 2015, 00:41

Dr. Zield Jones
Megint elszaporodtak a meztelen emberek a helyiségben. A doktor nem nézte nagyon, csak Emily plusz végtagjait. Azok érdekesek voltak és hasznukra lehetett még ez a tény. Nikostratos beszélt és nagyon bízott abban hogy sima ügy az egész.
~A hit szép dolog és kell a magabiztosság, de itt nem lesz elég. A kések és a pisztolyok s az erő sokkal többet számítanak majd és észnél is kell lennünk~gondolkodott magában a doki.
A nézelődést magára vállalta volna és a többiekre bízta, hogy engedjék el a bilincselteket, de fordítva lett. A görög megcélzott egy ajtót és a foglyokkal nem foglalkozott
, a többiek még nem reagáltak. Az ajtókon volt egy rényi nyílás. Nem vehették biztosra, hogy tovább is nyíltak, lehetett torlasz a túloldalukon. A doktor a szaglására és a hallására támaszkodott. Ha ehhez le kellett venni a sisakot, akkor levette, kézben fogta, az eredményt pedig elmondta a többieknek. Ha semmi különöset nem érzett egyik irányból sem, azt tartotta jónak, hogy maradjanak együtt. Ha senki más nem tette meg, ő vágta el a bilincseket késsel, ha el tudott venni egyet. Ha karmokkal szét tudta vágni a bilincseket úgy, hogy neki nem lett baja, akkor megtette úgy. Utána pedig a foglyokat felpofozta, szólítgatta, elmondta a lényeget:
- A küldetés nem sikerült, az informatikus és a katona beépített ember volt és már csak minket akarnak kivégezni. A felszerelés nem működik, nincs pajzs, nincs hi-tech fegyver. Menekülni kell. Valaki fedezze a hátunkat!
Ha tudott, akkor ment arra, amerre a görög vagy az oroz elindultak, ha választani kellett, Stakis után ment.


Voda (ha valakinek sikerült felébreszteni)

Az ukrán arra ébredt, hogy valaki felébresztette szavakkal és pofonokkal. Megrázta a fejét, pislogott és körbenézett a teremben. Az összefoglalást nem nagyon értette, a lényeget nem értette, hogy ez mire volt jó, mi értelme volt és annak mi értelme volt, hogy még éltek.
- Ezt az egészet nem értem, de menjünk innen a francba, ha tudunk! Fegyver?
Keresett fegyvert, lőfegyvert, ha talált ilyet és megnézte ő is a kijáratokat. Ha senki más akkor ő elvágta Esther bilincseit és felébresztgette a nőt.
- Szia! Beszart a küldetés, most már menekülni kell. Gyere, Esther, segítek!
Felajánlotta a segítséget és ha kellett, akkor belekarova támogatta a nőt. Voltak már normálisabb pillanatai, akkor meg is tudta köszönni, hogy mellé állt Szorin. Ebben bízott, hogy most is menni fog a viselkedés, ha mellette állt. Valamit látott is benne, valami szabadságot, az őrültek szabadságát és ez megragadta a lányban. Megvárta, hogy a doktor mondott-e valamit az érzékeivel és ha igen, arra halgatvva választott ajtót. Ha nem, akkor ment Nikostrasoék után. Ha a doki és az orosz másfelé akart menni, akkor Voda rájuk szólt:
- Ne szakadjunk szét! Együtt több esélyünk van! További tervek, hogy mi lesz kint és merre megyünk?


Blokk
A cigaretta rengeteget segítt, lenyugtatta Tiger csalódot gondolatait és a testét is összehozta. Dolgozott benne a nikotin, a mozgásban pedig elmerült, amíg Joseph készülődött.
~Ez a mostani valóban nagyon szar csapat és nem tudom, miért. Jól indult, csak valahol elcsúszott. Lehet, hogy nem is az ő hibájuk, hanem a S.H.I.E.L.D. volt túl jól felkészült. Az életösztönhöz nem értek, az viszont bitos, hogy nem kellett volna ennyit veszekedni meg feladni magukat, amit az a hülye doktor kétszer is meg akart tenni. Fene tudja, ott fönt eldöntik majd, mi volt a baj. Az én feladatom már sak az, hogy mindet megöljem a csapattal.~gondolkodott magában
A füldugót magához vette és be is tette, hogy Soltzbauer mellett ne érje meglepetés, ha tehette. Bólogatott csak, nem válaszolt, nem szaporította a szót. Tette a dolgát, tudta, hogy Josephnek úgyis sak ez számított, hogy megcsinálják. Neki is ez számított. A női nevetésre rossz gondolatai támadtak.
- Tudunk valamit Zola lányáról? Az eredetiről?
Hirtelen azt sejtette, hogy Zola viszonozta a múltkori látogatást és elküldte a lányának valamelyik klónját. A felismeréstől, hogy ő az volt, megőrülhetett a nő és hallathatott ilyen kacajt, aminek egyébként semmi értelme nem lett volna. Reena lett volna a másik tippje, de úg tudta, a szőke most másfelé járt. Ő is fedezéket keresett támadás esetén és lőtt, ha már volt ellenség a látószögéében.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Csüt. 16 Júl. 2015, 06:07

Svarog végignézett a társain, aztán a másik két orosz bilincseit is elvágta. A magából kihúzott kést előrelátóan eltette, és a pisztolyai közül is csak az egyiket tartotta a keze ügyébe.
Ha tehette volna ezeket a szerszámokat a falhoz vágta volna, gyülölte ezeket. Az egykori ügynöktársaival végzett ezekkel, látta még mindig maga előtt a húscafattá roncsolódott testüket. Azzal a gondolattal is eljátszadozott, hogy elindul és megkeresi aki ide hozta őket, aztán a többi társára nézett.
Ők is akaratuk ellenére csöppentek bele ebbe az egész szarságba. Ki kell jutniuk. Svarog felsóhajtott, aztán halkan megszólalt.
- Meg kell keresnünk a kijáratot, vagy felvenni a kapcsolatot az ostromlókkal. Szívem szerint porig égetném ezt a helyet, és annak, aki idehozott minket kitépném a szívét és lenyomnám újra a torkán.
Undorodva köpött egyet.
- Jó, induljunk a padlón lévő ajtón át.
Felelte, és segített a Szergej nevű orosznak kinyítni azt.
- Mindenki utánam ha élni akar, gyerünk! Két ajtót hagyjunk nyitva. - suttogta.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 16 Júl. 2015, 10:17

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. július 20. (hétfő)

A női hang határozottan nem Reena hangja volt és ő nem az a fajta volt, akit nevetni láttak volna. Igazat megvallva még mosolyogni sem látták a komor nőt, amióta együtt szolgáltak. Igaz, amilyen traumákon átment Reynolds az is kész csoda volt, hogy az ép eszét sikerült megőrizni. Ez a hang ismerős volt, de máshonnan. Amint a hang irányába fordultak egy Hydra egyenruhás szőke nőt pillantottak meg, amint a korláton ült, a lábát lógatta és őket figyelte. A nő egyértelműen Mrs. Miller volt, vagyis a Hydra változata. Azaz most itt a bázison nem csak Strucker emberei voltak, hanem a Hydra Angyalok is.
- Máris? Ennyire el akarják rontani a játékunkat? – kérdezte a nő. – Nem izgalmasabb, ha futnak? Dehogynem. A vadászat sokkal élvezetesebb. Úgy sincs esélyük elhagyni a kockát a menekülőknek…

Odabent végül is Zield elengedett mindenkit, így még Esther is szabad lett. Voda és Szergej is felébredtek, majd szabadok lettek. Zield pedig nem érzett semmit, csak mindenhonnan égett füst szagot, illetve valamit, ami nagyon, de nagyon csavarta az orrát. Ezt senki más sem érezte rajta kívül. A csapat pedig két irányba szakadt emiatt.
Michael, Emily, Voda és Esther az egyik irányba mentek. Fogalmuk sem volt, hogy merre egy hasonlóan sötét folyosóra érkeztek ki, mint amilyen a kocka szoba volt. A fények itt sem világítottak teljesen, inkább félhomályos állapotok voltak. Az első, ami feltűnt, hogy mindenhol minden véres. A falak, még a plafon is, kifröccsenő vérrel, itt mészárlás volt, noha testeket nem láttak. Úgy húsz méter után sikerült egy négyes elágazáshoz érni, mindegyik végén egy-egy olyan helység ajtaja volt látható, mint ahonnan érkeztek.
Zield, Svarog és Szergej pedig lefelé irányba mentek. Lemásztak mindannyian egy újabb kocka szerű helységbe érkeztek meg szinte azonnal. Ebben hat fő feküdt a földön meztelenül, elvágott inakkal, kibelezve. Ők közel sem voltak olyan szerencsések, mint amilyen a jelenleg is részben páncélban levő társaság. Itt ugyanaz a látvány fogadta őket, mint a feljebb levőben, ugyanúgy minden falon megvoltak a kijáratok, Zield továbbra is az égett lőporszagot és az irritáló valamit érezte, ami talán rágcsálóriasztó lehetett.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 18 Júl. 2015, 23:03

Dr. Zield Jones
A foglyok szabadon engedése megtörtént, mindenkiről lekerültek a bilincsek. A legrosszabbul Esther állt, hiszen őt még az elején megkínozta Nikostratos és az első lövéseket is ő kapta, még páncélban, de úgy is súlyosnak tűntek. A doktor a kérdésekre, kérésekre figyelt és szagolt.
- Tűz volt. Füst van és valami rettenetes bűz abból az irányból - rámutatott arra, ahonnan érezte.
Ő már fölöslegesnek érezte a kódneveket, de az orosz ezt nyilván nem tudta. Zield nem tlajdonított ennek nagy jelentőséget, nem mondta ki. Keveset beszélt, annyit, amennyinek haszna volt. Jó ötletnek tűnt megnézni a másik kijáratot is. Vodának intett, hogy sok sikert.
~Szétszóródunk, az talán jobb stratégia. Nagyon aggaszt, hogy semmit nem tudok arról,hol is lehetünk egy másik dimenzióban vagy a sajátunkban elrejtve. Ilyenkor nincs helyes döntés csak sok bizonytalnság~gondolkodott magában.
Svarog bosszúvágya nem ragadt át rá. Már nem volt agresszív típus a szérum óta. Ki akart jutni és később a S.H.I.E.LDnek mindent elmondani, vállalva a következményeket. Ez is elég vészes jövőkép volt. Az orosszal és a sárkányemberrel lefelé indultak. Majdnem ugyanoda érkeztek. A doktor látott egyszer egy filmet, amiben vég nélkül járkáltak ugyanolyan szobák között és csak trükkel tudtak megoldást találni. Svarog ügynüki tapasztalata segíthetett volna és talán a KGBs is hallott már ilyenekről. A doktor megpróbált rájönni, mióta voltak halottak az itt látottak. Végig nézte a szobát, hogy látott-e bármilyen felszerelést vagy ide nem illő tárgyat, nyílást, bármit, ami idegen volt.
- Ügynök, ha tud valamit a titkos aktákból olyan helyről, kísérletről, ami erre hasonlít, lakótelephez hasonló, standard kockákról, amik egymásba érnek, ne sértsen titkot, csak a megoldást jelölje meg, kérem!
A doktor kiemelte ezt. látott már elhurcolt ügynököt, akinek eljárt a szája és amilyen ideges volt Svarog, kinézte belőle, hogy ő is megteszi. Egy KGB-bérencben nem igazán lehetett bízni, hogy nem buktatja le. Hozzá is szólt a doktor:
- Pjotr, maga miket titkol még a KGB megbízásából? Ha az életünket megmenthetjük valami miatt, amiről tud, kérem, ne hallgasson! Hálásak leszünk, ígérem.
A doktor arra is próbált rájönn, miért pont így ölték meg ezt a társaságot és hogy felismerte-e valamelyiküket.
~Az inak elvágása mozgásképtelenséget okoz lassan, fájdalmas halállal, ahogy kibelezték őket. Ezek szerintem élvezték is a gyilkolást. A Hydra kevésbé tervező, inkább szadista részlege? Egy játszótér ez?~gondolkodott magában.
- Rágcsálók elleni szer? Mit akarnak elriasztani? - tette fel a kérdést.
Nem illett ide ilyen anyag. Nem méreg, hanem riasztó, de milyen rágcsálókra számított volna a Hydra? Túl nagy elképzelés lett volna, hogy csak Zield miatt rakták ide. Akkor kellett volna rovar és hüllő elleni valamit is találni, Emily és Svarog viszont nem jeleztek ilyet. A doktor megpróbálta megtalálni a szag forrását és arra indult. Támadás esetén fedezéket keresett.


Voda
- Élni akarunk, de erre. Biztos elszakadnak? Sok sikert akkor és kint megiszunk egy sört, ha nem csuknak le! - szólt az ukrán a másik csapatnak.
Őszintén elég sok esélye volt annak, hogy meghalnak. Ha mégsem, akkor a S.H.I.E.L.D. központ elleni merénylet miatt mennek a legkeményebb fogdába örökre. Az a sör pedig nagyon vonzó volt az alkoholkedvelő kelet-európainak most. Megivott volna egyet. Kettőt. Egy rekeszt. A két nővel ls a göröggel elindult. Ott sem találtak több fényt, ugyanolyan félhomály volt.
~A rágcsáló szeme pedig jól jött volna itt. Van egy rovarunk is, akinek lehetnek más érzékei.~
Ez a tömény halál testek nélkül is brtuális volt. Voda katonaként szolgált és testőr volt utána, nem omlott össze emiatt. Kérdéseket vetett fel a szoba.
- Mint egy állat vagy egy robbanás hatása. A szoba is ugyanolyan és lehet, hogy itt is olyanok feküdtek, mint mi, akik elrontottak egy küldetést. Biztosan nem ezt, mivel ilyet csak egyszer lehet megpróbálni. Mi az a szervezet, ami más dimenziókkal foglalkozik és a S.H.I.E.L.D. veszélyezteti? Egyáltalán más dimenziók? Én nem is tudtam, hogy vannak. Maguk értik ezt?
Vodának kiesett néhány év, mióta meghalt és nem tudhatott a Hydra nyilvános felbukkanásáról, mikor Morgan sárkányai és a robotok törtek rá a városra. Semmit nem értett, de érdekelte, mert a megoldást a részletekben sejtette.
- Doktor néni, van ebben a mészárszékben valami, amit maga lát és mi nem?
Ha a többiek irányt választottak, ment utánuk. Ha neki kellett döntenie, akkor egyenesen előre ment tovább és ha valaki rosszul lett, igyekezett azt is húzni. Támadás esetén fedezéket keresett.


Blokk
Reenától éppen azt várta volna Blokk, hogy megőrült és azért ad ki ilyen hangot. Sok mindent kibírt már, de lehet, hogy egy nap rajta is kifog egy trauma és megkattan. A meglepetés hamarosan elárulta magát. Stephanie Miller klónozott változata volt itt és játszadozni akart.
~Arról volt szó, hogy a Kockát megtámadták, olyankor nem fogócskázni kell. A Hydra Angyalok legfeljebb a támadás elhárítására kellhetnek ide, akkor viszont nagyon komoly dologról van szó, ha már őket hívták. Nem áll össze a kép~gondolkodott némán.
A társaira nézett és ha Soltzbauer nem szólt be, akkor ő tette meg.
- Ki támadta meg a Kockát és azzal hogy állnak?
Ezt tartotta lényegibb kérdésnek és volt egy rossz sejtése. Számított támadásra és igyekezett kitérni, ha tudott, a támadást pedig viszonozni a pisztolyával. Valami nem stimmelt itt.


A hozzászólást Dr. Zield Jones összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 18 Júl. 2015, 23:49-kor.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 18 Júl. 2015, 23:47

Szergej Stakis
Az orosznak is sok volt ez a hirtelen ifromáció áradat. Lemaradt, évek estek ki, évek, amik alatt sok minden történt. Ő mindig szeretett képben lenni.
~Innen kikerülök, letöltöm az elmúlt évek hírlapjait szép sorjában és elolvasom, mik történtek. Ki kell kerülnöm. Az én nevemet nem ismerték meg, nem láttak, nem foghatnak el az amerikaiaik. Ez a szervezet ismeretlen számomra, ami játszik velünk.
A doktor kérdése nem tetszett neki. Lebuktatták az álnévvel, amit itt már senki nem használt rajta kívül és már úgy kezelték, mint Amerika ellenségét, akitől mégis segítséget vártak.
- Nem tudom, mire gondol. Oroszországban nem tudok ilyesmiről.
Gondolkodott, hogy mégis tudott-e, hallott-e hasonló kísérletekről. Olyat ők is csináltak, hogy feláldoztak embereket, rábíztak küldetéseket olyanokra, akikről tudták, hogy elrontják és hagyták őket a sorsukra, később mindent letagadtak. Hogy ennek itt mi értelme volt, azt nem tudta.
~A hírekben biztosan nem lesz benne, hiszen maga a szervezet is titkos. Ijesztésnek volt jó ez az egész, hogy a S.H.I.E..D érezze a törődést, lássa, hogy ismerik a titkos bázisát. Nem hiszem, hogy ettől megijednének, de ha annyit elérnek, hogy ezzel fognak foglalkozni és az erőiket elcsoportosítják máshonnan, akkor már volt értelme.~gondolkdott magában.
A patkányméreg érdekesnek tűnt. Nem tudta, mit érzett a doktor. Ha rágcsálókra számítottak, akkor kellett itt lennie természetes életnek is, nem lehetett teljesen zárt. Épp ezért volt jó ötlet arra menni, ahonnan el akarták őket riasztani. Azért a kényes kérdést feltevő doktornak odabökött egyet cinikusan.
- Arról érzi a kellemetlen szagot és arra megy? Mazochizmus, doktor úr?
Ettől még követte, mert jó ötletnek tartotta. Ha támadás volt, ő is fedezéket keresett. Megnézte a falakat, hogy látott-e bármi mást az első látásra észrevehetőeken kívül.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 20 Júl. 2015, 00:21

~Joseph Soltzbauer~

Ahogy kinézek, egyből felismerem a nőt, és valamennyivel lazább leszek, de attól még mindig feszült vagyok, és kész hárítani bármilyen támadást, amit időben észlelek. Hiába, ha az embert egyszer már átbaszták illúzióval, akkor onnantól óvatosabb. Egyelőre úgy tűnik, hogy az egyik Hydra angyal, Mrs. Miller nevetett ilyen jóízűen. A beszédére felvontam a szemöldököm.
- Játékunkat? Tudtommal a selejt kiiktatása a mi dolgunk. Nem tudtam, hogy ilyen veszélyesek, vagy figyelemre méltóak, hogy Önre is szükség lenne. Egyébként tud valamit a minket ért támadásról? - kérdezem, nem épp rangomnak megfelelően szólva a nőhöz. Nincs esélyük elhagyni a kockát... van, ha a támadók sikeresen elterelik a figyelmünket.
- A magam részéről mihamarabb letudnám a problémát, és utána másképp ütném el az időt. Mondjuk a támadók vadászatával. Róluk nem tudok semmit, de ezek az emberek, higyje el asszonyom, nem érik meg, hogy időt pocsékoljunk rájuk. Már láttam, hogy mire képesek, és az több mint szánalmas, illetve elkeserítő volt. Gondoljon bele, ha egy sorozatgyilkos azt mondja, hogy inkább gyorsan öljük meg őket, akkor mennyire lehetnek érdekesek... egy húszéves plázapicsában több az élniakarás és az izgalom. Ezekre csak ránéz, és összeszarják magukat, aztán abba még bele is halnak. - próbálom menteni a menthetőt az előző nem épp tisztelettudó megszólalásom után. Továbbra is feszült vagyok, egyre feszültebb, és a fedezék közelében maradok, bár látszólag lazán állok, azért kész vagyok bármikor vetődni. Nem stimmel itt valami. Mrs. Miller miért a visszahozott selejtet akarná vadászni, ha ott vannak a valószínűleg sokkal izgalmasabb prédát jelentő támadók? Nem fér össze ez a két dolog, nem hülye az az ember, nem foglalkozna ezekkel a nyomorultakkal...

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 20 Júl. 2015, 00:34

Ahogy átmentünk a másik szobába, kevesebben lettünk mint voltunk. Én hoztam Emilyt, aki nem nagyon csinált mást, lehet sokkolta a helyzet, illetve az apáskodó figura, aki már korábban is védte, hozta magával az őrült prostit. Nagyon jó, akkor már inkább maradtam volna kettesben a doktornővel. Na mindegy, egyelőre nem ellenkeztem, amíg nem okoznak gondot, addig is legalább többen vagyunk, meg a hülye őrült picsa talán előreszalad ha ellenfélbe futunk, és felfog néhány golyót... vagy nem, mert amiket mi kaptunk fegyverek is túl korszerűek voltak ilyesmihez. Fasza, még egy-két lézerlövedék vagy miafasz, és nekünk meszeltek. Mindegy, egyelőre tud viselkedni, ha pedig elkezdi keverni a szart megint, akkor egy határozott mozdulattal kitöröm a nyakát. Nem tűnt úgy, hogy a férfi meg tudna állítani, ha ilyesmit akarnék.
A szoba amúgy csupa vér, testek sehol, de még a plafonon is szárad a vöröses folyadék, nagyon jó előjel, de most már nem fogok visszafordulni. Talán jobb is, ezzel a résszel már végeztek, a többivel még nem, itt a marcangoló valakik mögött haladva még nagyobb biztonságban lehetünk, mint bárhol máshol. Amikor a férfi beszélni kezd, lepisszegem.
- Jó lenne kussolni, ha nem akarunk lebukni. Sneaky-sneaky. - suttogom a tagnak, aztán indulok tovább, húzva magammal Emilyt. Az elágazásnál gondolkodás nélkül fordulok jobbra, és nyitom az ajtót. Bízok az ösztöneimben és a vakszerencsében, más nem segíthet. Persze nem feltépem az említett eszközt, hanem óvatosan próbálom kinyitni, hangtalanul, és benézni mielőtt bemennék. Felkészülök rá, hogy ugranom kell az átjáró közeléből, fedezékbe vetődni, illetve a pisztolyom is készenlétben tartom. Ki tudja mit látok odaát.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 20 Júl. 2015, 09:57

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. július 24. (péntek)

A nő ismét felnevetett, főleg, hogy mind a két férfi a támadást említette.
- Ezek szerint a mi Víziónk is remekül üzemel – felelte. – Szimulált támadás, a hely főnöke meg bevette. Parancsunk van, a bárótól személyesen. A SHIELD kap egy kis ajándékot. A támadás a kocka ellen szándékos volt arra az esetre, ha az ARMOR bevétele nem sikerül. Találják csak meg, úgysem jutnak semennyire ezzel az egésszel. Távozáskor kellően sok energianyomot hagyunk ahhoz, hogy megtalálják. Ami az emberek levadászását illeti, csak játék… igazából meg is úszhatnák. De ha akarnak menni…
A kezét kinyújtotta engedve, hogy a két férfi és a csapata elinduljon.

Michael, Emily, Voda és Esther haladtak tovább. Emily még nem szólt semmit, mert teljesen le volt fagyva, közben pedig Esther ismét eszméletét vesztette, a légzése és a pulzusa is nagyon lassult. Rengeteg égési seb látszott rajta, a SHIELD ügynökök nem kímélték, valószínűleg életveszélyes sérülései voltak. A csoport végül is jobbra indult a rövid folyosó szakasz után sikerült benyitni az ott levő helységbe, vagyis inkább félrehúzni a fémajtót, visszatolni a falba. A szoba, ami várta a négyest egy pontosan ugyanolyan helység volt, mint a sajátjuk. Csak éppen itt a földön megcsonkított, összeégett, főbelőtt hat személy volt. ugyanannyi ajtó volt ebben a helységben is, mint a korábbiban. Plafonon, padlón és a falakon.

Zield, Svarog és Szergej lent voltak mára másik helységben. Igazából a szag minden irányból jött, Zield pedig megtalálta a rágcsálóriasztó forrását. Nem a Hydra lehetett az, hanem az egyik főbelőtt áldozatnak voltak ilyen feromonjai. A két orosz semmit sem érzett ebből, csak a tudós. Úgy tűnt, hogy mutáns, vagy szuperhumán az illető és a véletlen balszerencse hozta úgy, hogy pont Zield ellen lett volna bevethető. Szergej hiába nézte a falakat, ugyanolyan volt, ha voltak titkos rekeszek nem látszott, hogy hol. Közben kintről lépéseket lehetett hallani, a padlót és a plafont kivéve minden helyről.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 21 Júl. 2015, 03:48

Dr. Zield Jones
A vizsgálódással a doktor arra jutott, hogy a levegőben már elterjedt a szag, tehát már régóta itt lehetett. Várta még a választ a kérdéseire, de addig sem volt rest. Megkereste és meg is találta a forrást, egy mutánst testet, ami ilyen anyagokat bocsátott ki. Meg akarta magyarázni a többieknek, mit érzett, mire kérdezett rá, ezért rámutatott a szétloccsant agyvelejű férfire.
- Őt éreztem, kibocsát a teste valamit még mindig, ami zavarja az orromat. Úgy vélem, lényegtelen.
A doktor fülelni kezdett és a irány kiválasztását a lépések segítették. Nem akart találkozni azokkal, akik ilyen sietősen jártak-keltek. Lehetett Vodáék csapata is, de ha nem ők voltak, akkor el kellett kerülni. Felfelé nem akart menni, mivel onnan jöttek, ezért lefelé indult. Óvatosan körülnézett és ha támadták, fedezéket keresett. Az érzékeit élesen tartotta, hogy megérezze, mit lehetett ott találni.
~Remélem, nem az éhhalál fog végezni velünk ebben az őrült lakótelepben. Én még megenném, amit találok, mert a gyomrom feldolgozza és első a táplálkozás, de a többiek nem ennének olttesteket. A reménynek meg  kell maradnia, mert ha feladjuk, akkor biztos a halál. Kiutat kell találni. Remélem, az ügynökünk tud valamit mondani~gondolkodott magában, mikor haladt

Voda
Az egyfolytában kérdező és véleményező ukrán nem hagyta magát.
- Okés, akkor halkan mondja el, amit tudnom kellene erről. Emily, Esther, valaki? - suttogta
Le volt maradva és ez az életükbe kerülhetett. Ha nem, akkor azt is illett volna megmondani, hogy szarja le az egészet, mert nem volt fontos. Nem elégedett meg a válassza. A bogárnő hallgatott, valami érte őt, hogy enyire magába fordult. Még a pasija sem tudott rajta segíteni. A másik nő is kikészült, ő már fizikailag is. Húzni kellett, mert elájult és ami látszott a testéből, az nagyon vészjósló volt
~Nem akarom, hogy a kezeim között haljon meg! Ki kell juttatnom innen magunkkal együtt és orvos kell neki. A doktor néni segíthetne, mert biztosan ért hozzá, bár nem ez a szakterülete, de most nincs időpnk, vonulni kell kifelé, mint a vadlibák~gondolkodott magában
Jobbra mentek Michael vezetésével. A folyosón semmi érdekeset nem láttak azon kívül, hogy rövid volt, rövid összekötő és egy tolóajtóban végződött.
~Mindenhol ugyanaz? Itt is áldozatok, akiknek nem sikerült. Gondolom, hogy ez volt. Mi sem ússzuk meg? Öres szobát még nem találtunk.~gondolkodott magában.
Semmi segítséget nem kaptak, hogy merre kellett volna menni. Megnézte, hogy látott-e különbséget, bármilyen nyomott legalább abban, hogy a támadók merről érkeztek, a lövések honnan irányultak merre és a támadók oldala felé igyekezett irányt választani.
~Ahonnan jöttek a megbosszuló katonák, arra lehet a kijárat. Próbáljuk meg! Muszáj valami rendszert találni.~
Esthert húzta magával, nem adta fel. Ha támadás volt, igyekezett fedezékbe ugrani ésa nőt is oda húzni.


Blokk
- Mi az előbb parancsot kaptunk, hogy likvidáljuk a civil elemeket, akik elrontották a küldetést. Tehát a másik verzió az, hogy Strucker báró odadobja őket csalinak a S.H.I.E.LDnek, hogy vigyék el a balhét. Önmegsemmisítő is be van építve?
Az informatikus összefoglalta, amire jutott. Ő a korábbi parancsot akarta követni, mert az, hogy találkoztak valakivel, aki nem volt a felettesük és egy másik parancsra hivatkozott, nem lett volna elég. Az arcát, a hangját egyébként is megismerték az elraboltak, jobbnak látta kiiktatni őket. Elég egység volt itt, hogy belefussanak valamelyikbe, de jobbnak látta, hogy megelőzzék, mielőtt valami bajt csinálna az a szedett-vedett csapat. Nem a gyilkolás élvezete hajtotta, mint Josephet, akivel egyetértett, hanem az, hogy ez volt a hasznosabb. Otthagyta a klón Millert és a csapattal haladt tovább, hogy megtalálják a túlélőket.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Szürke Eminenciás Kedd 21 Júl. 2015, 03:55

Szergej Stakis
A doktor is és az orosz is hangosan gondolkodtak, egymást nem mindig méltatták válaszra. Nem is kedvelték egymást, ami nem csoda. A KGB-bérenc Amerika ellensége volt valószínűleg és Szergej nem kedvelte a szupererejűeket, kivéve akik az ő hazáját szolgálták. Más körülmények között, ha nem lettek volna egymára utalva, talán meg is támadta volna a doktort.
~Az ügynök válaszára én is kíváncsi vagyok, még nem beszéltem élő S.H.I.E.L.D. ügynökkel, tudnom kell, hoogyan gondolkodnak, hogyan cselekszenek. Eddig is mutatott már valamit belőle. Igaz, hogy ő már egyszer feltámadt és más, mint a legtöbb ügynök~gondolkodott magában
A szagokkal nem foglalkozott, nem is érezte azokat, nem érdekelte, mit beszélt a doktor. Nem volt fontos, amint azt Zield is megállapította. A testeken semmit nem találtak és a falakon sem. A lépések közeledtek és Szergej is lefelé indult. Ott körülnézett és ő is próbált valamilyen stratégiát találni. Fedezéket is keresett, ha támadták, ha nem, akkor megint mindent tüzetesen átnézett és a testeket is vizsgálta, felszerelést keresett és azt, hogy a támadóik honnan érkeztek, milyen módon végeztek velük, esetleg ők maguk végeztek-e egymással. Túl akarta élni. Egyszer már meghalt és az nem volt kellemes. Egy új jövő várhatott rá, ha ezt megcsinálta. Egy ismeretlen jövő, amiben bárkit eljátszhatott, mivel halottnak hitték

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Auaritia Szer. 22 Júl. 2015, 19:20


Esther Lake

Magamban tartom az érzéseim, nem adhatom oda senkinek őket. Mert az enyémek, mindenki azokat kéri, de ezek az én érzéseim.
Jajjj úgy fáááájjj mindenem, miért van ez...wrááá. Enni akarok, miért nem ehetek végre? Miért vagyunk még mindig ezen a (18) szaros, baszott helyen.
Belépünk egy terembe, csupa grillezett ételt látok. Miért nem kóstolhatom meg őket?
Egy pillanat múlva a földön keltem meg. Hogy kerültem ide?
Megint elájultam? Miért hogyan ki? Neeeemm el akarok innen menni, mindenki idióta itt.
Valaki a nevemen szólított?

-Tessék mit tehetek önért, jó uram?

Majd újra a falhoz dőltem és elájultam.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Csüt. 23 Júl. 2015, 07:16

Svarog hamar túljutott rajta, hogy a másik szökni próbáló csoport elszakadt tőlük. Azonban ahogy belegondolt, rájött, hogy így teljesen előnyös helyzetbe kerültek.
Hisz egy három fős csapat könnyebben tud mozogni. A csapóajtón át egy másik terembe jutottak, ami azonban tele volt kibelezett vagy elvágott torkú hullákkal. Dragunov annyira ledöbbent a dolgon, hogy csak most válaszolt Dr. Jones kérdésére.
- Nem. Ilyenről még pletykákat sem hallottam. Egy ilyen komplexumot el kell rejteni, de úgy, hogy senki ne vegye észre.
Látta, hogy a másik ügynök átnézi hullákat felszerelést és válaszokat keresve. Jó, okos.
Dragunov is elkezdte átnézni a holttesteket, de előtte néhány ajtót kinyitott, hogy összezavarja a rájuk vadászokat.
- Zield, vesse be a kopószimatát, és szagolja ki a támadókat. Tudni akarom, hogy mi történt itt...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Csüt. 23 Júl. 2015, 08:12

Valami oknál kifolyólag, talán a sokk, vagy nem tudom, de minden eltompult az agyamba. Kicsit olyan volt az egész, mintha csak egy álom lenne amit nem tudtam irányítani. A páromul választott férfitól automatikusan veszem el a felém nyújtott fegyvert és miután közli velem a használati utasításokat az egyik kést oda is adom cserébe, de továbbra is inkább növénynek érezve magam, mintsem embernek.
A folyosók is teljesen olyanok, mintha egy rémálomban lennék. Az egész addig ilyen maradt, amíg egy pár mondat vissza nem rántott a valóságba. Éreztem a fegyver súlyát a kezembe, a sérüléseimet is, bár már tompábbak voltak, és Michael meleg kezét. Ha az első nem lett volna még maga a szituáció is kellemesebb lett volna.
- Megpróbálkozom, hátha segíteni tudok. - válaszoltam suttogva, közben megszorítva picit Michael kezét, hogy tudassam vele, hogy már nem vagyok növény. habár az égő hullák látványa eléggé zavaró tud lenni, de egy pillanatra behunyom a szemem, hogy arra koncentráljak, hogy minden érzékszervemet a maximumon tudjam használni. Valami ilyesmi kell legyen a nyitja annak, hogy egy passzív képességet lehessen használni, hisz ahhoz, hogy olyant vegyen észre az ember, amit amúgy automatikusan tenne, ahhoz odafigyelés kell. Amennyiben pedig észlelek valamit azt rögvest közlöm is a többiekkel.
- Valamit ki kellene találnunk az üldözőink hátráltatása érdekében. A kijutásra mi a terved? - fordultam most Michaelhez aki, bár kétlem, hogy akart, de a vezetője a csapatunknak és a jelenlévők közül szerintem mindenki megbízik benne és tapasztalattal is többel rendelkezhet, mint mondjuk én...

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 24 Júl. 2015, 09:51

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. július 28. (kedd)

- Ki van kapcsolva az önmegsemmisítő – mondta. – Igen ez a célja a bárónak, hogy ők legyenek oda dobva. Hiába lettek elrabolva, megfenyegetve ez nem ok arra, hogy SHIELD ügynököket öljenek. Választhatták volna azt is, hogy önmagukkal végeznek, de nem, gyávák voltak.
Kislányosan meglógatta lábait beszéd közben. Nem akadályozta a csapatot abban, hogy tovább haladjanak. Amit most már meg is tudtak tenni és elérték a szemben levő első kocka helységet, ahova be tudtak haladni. Hat darab igencsak riadt férfi és nő volt odabent, de nem azok, akikkel ők maguk voltak az ARMOR-nál.

Michael, Emily, Voda és Esther egyelőre várakoztak a helységben és Emily nekilátott annak, hogy megnézze az újra eszméletlenné váló Esther-t. először is ki kellett még venni a fekete testhezálló ruhából, mert az is rajta volt. Ekkor tűnt fel, hogy a lány teste tele van nem csak súlyos égési sebekkel, de még két helyen sima lövés is érte. Az egyik az oldalán, a másik a combján. Vér nem sok volt a ruhába, így egyértelmű volt, hogy befelé vérzett jobban. Azonfelül az egész test hideg verítékben úszott a sokktól és persze még ott volt a fejtrauma is, amikor fejen lőtték a lányt. Emily tudta, hogy minimum műtét kellene ahhoz, hogy esélye legyen, amit pedig itt nehéz volt kivitelezni.
Ami az üldözők hátráltatását illette, nem igen volt semmi itt, minden precíz és meglehetősen spártai volt.

Zield, Svarog és Szergej újra elindultak, ezúttal is lefelé. Előtte még Szergej megnézte a testeket, de semmi sem volt náluk. Ugyanúgy kerülhettek ide, mint ők maguk. Bármiféle felszerelés nélkül. Amint leértek még egy szintet ott azonnal látták, hogy nincs tovább lefelé út. Azaz mindenképpen egy alsó szintre kellett, hogy érkezzenek. Ebben a helységben nem volt senki és semmi, teljesen üres volt. Fentről a léptek elhalkultak és senki sem lépett be abba a kockába, ahonnan ők lejöttek. Itt most négy irányba mehettek, a szagok ugyanazok voltak, vér és halál szaga minden irányból. Csak legalább a rágcsálóriasztó szaga lett kevesebb.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Szomb. 25 Júl. 2015, 08:32

Mikor leértek, Svarog egyre jobban kezdett azon a lehetőségen gondolkodni, hogy talán nem jutnak ki. A padlón már nem volt csapóajtó.
Leérhettek az épület legalsó szintjére, ami vagy jót, vagy rosszat jelentett. Az vigasszal szolgálhatott, hogy hol voltak, de nem lehetett tudni, hogy pontosan hol. Dragunov kifújta a levegőt, és nyugalmat erőltetett magára. Lassan vér helyett az ereiben bosszúvágy száguldott át, és át.
Magában elképzelte, ahogy elkapja a bázist építőket, és a földbe tiporja őket.
- Nincsenek hullák - mondta, aztán megvakarta a tarkóját. - Ezek szerint ezt a helyet még ma nem használták. Menjünk előre, ha van ott kijárat, akkor arra lesz. Viszont készüljünk fel rá, hogy erősen fogják őrizni.
A plafonra nézett, és elgondolkodott, hogy mi lehet a többiekkel, és hogy a hely építői megkezdték e már a vadászatot rájuk. Nagyon örült volna, ha szembekerül eggyel is.
- Na, nyomás. Az lesz a legjobb, hogy ha mozgásban maradunk. Én fogok elől repülni. Én vagyok képes a leggyorsabb mozgásra, és előre szólok ha veszély van. Szimatfelügyelő - mutatott rá Zieldre. - Az orra a pályán legyen. Ügynök uram, maga meg vesse be minden tudását.
Aztán felröppent.
- Na, nyomás! - és a kijárat felé repült. - Mindig mozgásban!

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 2 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.