Kocka

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 25 Júl. 2015, 09:57

Dr. Zield Jones
Svarog nem emlékezett semmi hasonlóra, ez egy teljesen új kísérletnek tűnt és az orosz sem látott ilyesmit. A doktor kérdéseire nem érkezettolyan váéasz, ami előre vitte volna őket, ez nem is volt csoda, hisz a Hydra titokban dolgozott és még olyan bennfentes szervezetek sem tudhattak mindent, mint a nagytudású S.H.I.E.L.D. és a máig hírhedt orosz titkosszolgálat és kémrendszer.
Jó ötlet volt, hogy több ajtót nyitva hagytak. Ha más követő nem állt az üldözőik rendelkezésére, szag vagy hőkövető, akkor ez félre vezethette őket.
- Sajnos nem sok mindent érzek. Messze lehetnek vagy elrejtik magukat, csak a hangok jönnek - mondta a doktor.
Szaglászott és fülelt, mert az ő érzékei sokkal erősebbek voltak. Lefelé indultak, miután a testekről semmit nem tudtak meg és semmit nem találtak ott. Itt már nem akadtak holttestekbe, érintetlennek tűnt a terület.
~Hány ilyen cella lehet? Meddig akarják ezeket megtölteni és mire jó az egész? Szociológiai kísérlet Hydra-módra~gondolkozott magában.
Zield körbefigyelt és a járatokból ugyanaz áradt: halottak és mészárlás. Az orrát facsaró bűz volt csak kevesebb, ennyi különbséget érzett.
- Ha szerencsénk van, ez a földszint és meglelhetjük a kijáratot. Minden irányban hullák lesznek, készüljenek fel.
A  két ügynök nem tűnt olyannak, akit eddig megviselt volna mindez. Svarog döntése, hogy előre menjenek, megfelelt a doktornak is. Figyelt, fülelt, szimatolt és ha támadás érte, fedezéket keresett. Végre akart már találni valamilyen nyomoat legalább arról, hogy milyen módon haltak meg, akiket fognak találni és milyen irányból érkeztek a támadóik. Kezdte zavarni, hogy ilyenből semmit nem látott meg az eddigi termekben. A családjára gondolt, Hannára, aki várta otthon és az állatokra. A laborjára, az államminiszteri feladataira. Gondterhelt lett és inkább nem is aggódott ezeken, újra ide figyelt egy pillanatnyi elgondolkodás után.Voda
Az ukrán nem várakozott, hanem próbált rájönni a testek elhelyezkedéséből, a sebekből, a megfigyelésből, hogy merről jöttek a támadóik és már az előbb is abba az irányba akart elindulni. Ha nem indult el, az azért volt, mert nem jött rá semmit. A bogárnő megpróbált segíteni, egyenlőre nem sok eredménnyel.
-Muszáj most levetkőztetni szegényt pucérra? Ha ez segít, én segítek.
Voda szívesen megnézte a fiatal lányt, mert most már nem zavarhatta semmi ilyesmi, hiszen ájult volt, de tisztelte is annyira, hogy csak úgy ne tegye meg vele. Ha Emilyvel leveték róla a ruhát, akkor borzalmas volt a látvány. Hideg volt a teste, égett, meglőtt. A katonai képzettségű férfi tudta, hogy ezek már háborús sebek, amikhez orvos kellett, azonnali beavatkozás. A fronton sem engedtek volna senkit tovább menni ilyen állapotban.
~Lehet, hogy meg kell hoznunk egy nehéz döntést. Ha minimális esély van rá, hogy túléli, akkor én támogatom! Elég halottat láttunk már ma, én is lőttem ügynökökre, nem vagyok büszke rá, hogy megcsináltam. Ez a hely egy mészárszék és mindenkit mészárlásra akar rávenni. Elegem van, nem fogom ezt tovább csinálni. Amíg él és van esélye, velem jön!~gondolkodott magában.
- Akkor menjünk balra!
Döntött, mert muszáj volt valamit tenni. Kinyitott a hátrafelé vezető ajtót és behajította rajta Esther ruháját ebből a szobából is jól látható helyre. Hagyjanak nyomokat, eldobált felszerelést maguk után és így vezessék a hátrafelé vezető ajtó mögé a támadókat, míg ők balra mentek. Figyelt, hogy ha támadás volt, megússza és még mindig hozta az ájult Esthert. Nem volt annyira fiatal, de úgy viselkedett vele, mint a gyerekével. Előjöttek az apai ösztönei. A családja elhagyta a sok hétvégi munka miatt és most valamit megérzett abból, hogy illene törődni azokkal, akik kicsik és gyengék vltak, rá szorultak.

Blokk
A gondolatmenet világos volt és valóban szép ajándékot küldtek a S.H.I.E.LDnek. Bűnbakokat.
~A legjobb az lenne, ha halott bűnbakokat adnánk, akik nem mesélnek semmi ostobaságot, nem mondanak igazat és nem gondolják tovább azt, amit láttak. Az ügynök és a doktor már találkozott a szervezetünkkel, nekik nem újdonság, tudnak rólunk. Jó is, hogy ha meghalnak, a többiekért pedig annyira sem kár.~
Hideg informatikus fejjel gondolkozott. Mintha csak kártékony programokat kellett volna letörölni a gépről. A mutánsokat utálta és azokat is, akik borsot törtek a Hydra orra alá, Zield pedig már sokszor útban volt az akciók során. A küldetésnek pedig ez volt a másik lehetséges kimenetele. Vagy végrehajtják (az ugye nem sikerült) vagy meghalnak a civilek.
A folyosón elhaladtak, Blokk még tisztelgett egy Hail Hydrát a Miller-klónnak. Közeledtek a helyiséghez. A kocka másik végében kellett megtalálniuk a csapatot, de azóta már elmehettek másfelé. Blokk nem tartott komoly fenyegetéstől vagy komoly tervtől, amivel előálltak.
~Ha a túlélésért most is olyan ügyesen küzdenek, mint eddig, sima dolgunk lesz. Itt van hat másik. Ezeket nem ismerem, de hasznuk sem lehet.
Elkezdett tüzelni rájuk, fejre és remélte, hogy a többiek is követték a parancs végrehajtásában. Megnézte közben, hogy valamit tudhatott-e róluk, volt-e rajtuk felszerelés vagy meztelenk voltak-e. Ha valamelyik túlélte, még megkérdezte tőle a lövések után:
- Merre láttatok más foglyokat?
Ha jött válasz vagy ha nem, akkor kitörte a nyakát az utolsónak, amennyiben ezt meg tudta tenni. Nem várt támadást, így fedezéket sem keresett Náluk volt a nagyobb tűzerő és a nagyobb védelem, nem a foglyoknál.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 25 Júl. 2015, 10:08

Szergej Stakis
Az orosz vizsgálódott, de nem jutott semmire. Felszerelés nem volt, csak meztelen hullák és azokból sem tudott semmit megállapítani. Talán ha többidőt tölthetett volna itt, megforgathatta volna őket, mindent tüzetesen megnézett volna, akkor rájött volna, honnan érkeztek a támadóik. Egyenlőre követte a sárkányembert és a doktort.
~Két ilyen szuperhumán vagy mutáns után kullogok. Az erejüknek hasznát veszem és kihasználom őket. Együtt kell harcolnunk most az életünkért és a gyűlöletre ráérünk ,ha innen kijutunk. Amerika ellensége lettem most már végérvényesen, sőt a világé, hogy lőttem az ügynökökre, nem lesz egyszerű a dolgom. Meg kell oldanom, minden tapasztalatomat bevetve.~gondolkodott magában az öreg orosz.
Nem örült olyan nagyon, hogy az aljára értek. Lehetett ez sok emelet mélyen is és akkor még liftezni kellett a felszínig vagy rosszabb esetben lépcsőzni. Ha egyáltalán vlt kijárat. Teleportálással hozták ide őket és lehetséges volt, hogy annál egyszerűbb megoldást nem is találhattak. Nem merült el a reménytelenségben, hanem próbálkozott. Svarog akart az élre állni, mögé a doktor és az orosz követte őket figyelve, hogy ha támadás jött, fedezékbe húzódjon.
- Doki, nem lehet, hogy más raboktól jöttek a lépések? Nem vett észre semmi ilyet?
Az orosz azon gondolkodott, hogy összefogva több esélyük lehetett, ha találtak még élőket. Ha viszont a támadókba futottak volna bele, az öngyilkosság lett volna. Biztosat kellett tudni, ez nem a kockáztatás helyzete volt. Egyelőre csak haladtak előre.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Vas. 26 Júl. 2015, 18:26

Bár az eddigi állapotából ítélve, nem igazán voltam biztos benne, hogy segíteni tudok a lánynak, azért megpróbáltam megtenni legalább a minimumot amit lehet.
- Ruházaton keresztül nem igazán tudom megvizsgálni. Köszönöm a segítségét. - feleltem a lány vetkőztetésében segédkező férfinak. Sajnos a látvány ami fogadott bebizonyította az elképzeléseimet az állapotával kapcsolatban. Egyszerűen nem voltam eléggé képzett és felszereléseim sem voltak arra, hogy elláthassam itt helyben.
- Sajnos semmit sem tehetek. Túlságosan komolyak a sérülései, minimum műtétre van szüksége. - fejtettem ki a szakvéleményemet, majd egy nagy sóhajt követve a legszörnyűbb dolgot is el kellett mondanom életemben. - Úgy vélem, hogy hátra kell hagyjuk. nem hiszem, hogy kibírná addig amíg ellátásba tudná valaki is részesíteni, és így csak hátráltat minket. - kezeimmel magamat öleltem. Talán nem véletlen, hogy kutató lett belőlem és nem orvos. nem biztos, hogy bírnám azt az életet.
A lányt ott hagytam a férfi mellett, az aktuális döntés meghozatalához amúgy is mind a kettejük véleményére szükség van. igyekeztem felmérni a terepet is, mind ebben a teremben, mind pedig abban amelyikbe tovább indultunk. Most nekem is volt lőfegyverem, így arra is figyelnem kellett, hogy hogy tudom a többieket fedezni a minimális fegyverhasználatommal, valamint saját magamra is ügyelnem kellett, mert most se páncélzat, sem pedig pajzs nem volt, csak ez a kezeslábas.


Felszerelés:

- Kezeslábas
- Kés
- Fegyver

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 28 Júl. 2015, 09:06

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. augusztus 1. (szombat)

Az emberek teljesen meztelenek voltak, láthatóan a Hydra egyenruhát sem ismerték meg. A lövések után egyik sem maradt életben, így Blokk nem tudta őket kifaggatni. Egyébként még Zield sem tudott semmit sem a Hydra-ról annak ellenére, hogy találkozott velük többször. Így belegondolva, Blokk és Joseph is tudta, ha a SHIELD rátenné a kezét egy ilyen bázisra, egy Kockára, csak annyit tudnának meg nagyjából, hogy a Hydra főbázisa nem ebben a realitásban van, de azt még az ARMOR sem találná meg, hogy melyikben. A SHIELD nem kapna semmit sem tulajdonképpen. Most, hogy nem igen volt energia a Kockában mindkét férfi látta, hogy a helységben a kocka három oldalán, illetve lefelé lehetett belőle haladni. Azaz ők maguk a Kocka legfelső emeletén voltak és az egyik szélén.

Voda még vitte volna magával Esther-t, de nagyjából pillanatokkal azok után, hogy Emily megvizsgálta a lány légzése abba maradt és a szíve sem vert többé. Így a négyesből csupán hármas maradt meg. Voda szava után a csoport a bal oldali irányban haladt tovább. Amint kiléptek a helységből ismét egy folyosóra érkeztek meg, majd annak a végén egy újabb olyan helység, mint amit már láttak korábban. Amint ide beérkeztek ismét egy üres helység fogadta őket. Ám ezúttal volt egy kis változás, felfelé és lefelé ugyan lehetett menni, de a maguk szintjén a térben csak három felé, a fejük felöl pedig mozgást lehetett hallani.

A lent levők végül is elindultak egy teljesen random irányba kilépve az egyik folyosóra. Pontosan ugyanilyen folyosón mentek végig egy emelettel feljebb is. Azt nem tudták, hogy milyen távol lehetnek a kijárattól, de ahogyan a következő kockaszerű helységbe beléptek volna tüzelni kezdtek rájuk. nem energiafegyverrel, hanem golyóssal, a lövedékek pedig milliméterekre kerülték el az élen haladó Svarogot. Ha tovább megy előre és belép a helységbe teljesen bizonyos, hogy agyonlövik, mielőtt bármit tehetne.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Kedd 28 Júl. 2015, 18:02

Svarog észrevette, hogy pontosan ugyanolyan folyosón mentek végig, mint feljebb. Úgy érzi, hogy ezt már látta, csak a másik emeleten.
Hogy közelednének a hely kijáratához, arra még nem utaltak jelek. Nem raktak ki még csak belső használatra sem jelzótáblákat, hogy erre kell menni, meg ilyesmi.
A következő helyiségbe beérkezve, tüzelni kezdtek rájuk, Svarog majdnem használta az időmegállító képességét, de végül inkább az ajtó mellé ugrott.
Nem energiafegyverekből, hanem hagyományos töltényes stukkerekből lőttek rájuk a támadóik. Ez gyanús volt, hogy ha a fogvatartóiknak rendelkezésükre állnak azok az energiafegyverek, amit ők is használtak az A.R.M.O.R-nál, akkor miért használtak sokkal fejletlenebb stukkereket.
Ezt roppant gyanúsnak találta.
- Ne támadjanak, fedezékbe! - ha engedelmeskedtek nekik, ha nem, beszólt a teremben lévőknek.
- Hé! Azonosítsák magukat!
Azért még kibiztosította a kezében lévő pisztolyt, és felkészült arra, hogy támadjon, ha kell.
- Tudja, nem azok vagyunk, akik ezt a helyet építették! És önök?! - kérdezte hangosan.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 01 Aug. 2015, 03:26

~Joseph Soltzbauer~

Kiderült, hogy a kocka legfelső emeletén vagyunk, méghozzá az egyik szélén. Halkan sóhajtottam egyet, és a katonák felé fordultam.
- Merre vannak a kivégzendőek? - tettem fel az egyszerű kérdést. Ideje megtalálni őket, és pontot tenni erre az egészre, Miller is gyanús volt nekem, meg ez az egész helyzet. Ha komolyan annyira hülyék vagyunk, hogy saját magunkat verjük át, akkor szeretnék egyesével kezet fogni mindenkivel, és megdícsérni őket, ez pedig sok idő. Ha pedig nem ez a helyzet, hanem át lettünk baszva, akkor először minél távolabb jutnék a miller-izétől, ha valaki ilyen illúzióra képes, azzal most nem küzdenék meg. Másrészt, akkor a fenyegetés valós, és cselekednünk kell. Szóval várom az útmutatást, és a megadott irányba indulok el, vezetve a csapatot ha kell. Ezen kívül még mindig feszült vagyok, felkészült arra, hogy támadás ér minket, folyamatosan figyelem a lehető legjobb fedezéket, akkor is, ha az egy saját csapattársam mögött van, illetve keresek arra utaló nyomokat, hogy illúzióban lennék, valamilyen részlet ami nem stimmel, bármi, ami gyanús. Az is elég, ha a kocka falai néznek ki rendellenesen, hogy gyanúm tovább erősödjön. Faszomat az illúziókba.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 01 Aug. 2015, 03:35

~Michael Nikostratos~

Na, úgy tűnik elértünk az épület széléhez. Azzal nem törődik, hogy az idegesítő k-rva meghalt, örülök neki, így legalább nem fog semmi gondot okozni. Na, ideje vázolni a tervem.
- Figyi, arra gondoltam, hogy érjünk el az épület széléhez, ez pipa. Valószínűleg a szélen lesz a kijárat. Mivel felettünk úgy tűnik vannak, javaslom induljunk meg lefelé. Lemegyünk legalulra, megjelöljük a helyet, és elkezdünk körbejárni. Amint visszaérünk oda ahol már jártunk, egyel feljebb, és ismételjük addig, amíg nem találunk egy ajtót. Ha gyorsan haladunk, hamar meglehet a kijárat. Mit szóltok? - suttogom el a tervet, és ha nem ellenkeznek, akkor indulok is lefelé, Emilyt is húzva magammal. Nem akarok elszakadni tőle, jövök neki egy vacsorával, aztán meg ki tudja, még lehet hogy jól is sikerül a dolog. Nem akarom elszalasztani, nem csináltam még ilyen extrém csajjal, általában kétlábú kétkező nőstényekre specializálódtam. Ráadásul csáprágó is, meg minden, elég egyedi élmény lehet, tuti tud valami komolyat az ágyban is. Legalábbis remélem.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 01 Aug. 2015, 08:50

//Mivel megint csak kevesebb mint a fele írt a játékosoknak, és Emily ma jön haza, így csak szerdán váltok kört. (leginkább, mert nagyon pocsék a kedvem és szarul is vagyok, elnézést Svarogtól és Raten-től)//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 04 Aug. 2015, 17:12

A csapatunk negyedik tagja valóban teljesen "fölöslegessé" vált. Az újraélesztéssel már nem is próbálkoztam, gyakorlatilag semmit sem tehettem volna érte, így jobbnak láttam egyelőre elraktározni a dolgot valahol a tudatomban, aztán később foglalkozni vele, ha egyáltalán magam is nem kerülök hozzá hasonló helyzetbe.
Balra indultunk tovább, egy a korábbitól egyáltalán nem eltérő folyosó várt minket. Azt hiszem, most már tudom, hogy mit érezhetnek a kísérleti állatok mikor labirintusban járkáltatják őket egyetlen falás ételért. Mi is épp ezt csináljuk, csak a mi esetünkben nem étel, hanem kijutás a cél.
Szerencsére a következő terem amibe beléptünk már nem volt egészen olyan, mint a korábbiak, ugyanis az eddigieknél egyel kevesebb ajtó volt, vagyis elértünk egy falat.
- Részemről rendben van. Csupán azt lenne jó tudni, hogy ennek a helynek a kijárata a tetőn van, vagy a földszinten. De ezt persze nincs akitől megtudni, csak bolondos gondolat, úgyhogy kövessük a terved. - válaszoltam suttogva és kész voltam követni Michaelt bármerre is megy. Továbbra is ő volt a legnagyobb biztonságot jelentő pont számomra ezen a helyen. A csapatunk harmadik tagja is követ minket azért remélem, mert nem lenne jó, ha szétválnánk, pláne úgy, hogy ő teljesen magára maradjon. Valamint remélhetőleg a felettünk járkálóknak sem azalatt jut eszébe lejjebb jönni, míg mi még itt vagyunk...

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 05 Aug. 2015, 09:30

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. augusztus 9. (vasárnap)

Joseph nekilátott annak, hogy körbenézzen, hogy van-e valami nyoma annak, hogy ez a valóság-e, vagy az illúzió. De ez a valóság volt, nem volt nyoma annak, hogy nem. Az első kivégzendő csapat ez a fenti csapat volt, akiket már Blokk parancsára megöltek. A férfi tudta, hogy a kocka project mindig több csoporttal működik és több különböző helyre küldik őket és sok olyan helység van a Kockában. Azaz bárhol lehetnek főleg, ha elsétálnak.
- Az önök csoportja a középen levő helységben volt egy szinttel lejjebb – mondta az egyik katona. – Ők vannak már csak hátra.
Egy helységgel lejjebbről hangok hallatszottak.

Michael és Emily végül úgy döntenek, hogy lefelé mennek a felettük levő hangok miatt. sikerül is lejutniuk, itt ugyanolyan helységbe jutnak, mint ami felettük volt, azzal a különbséggel, hogy nem volt tovább lefelé út. Azaz sikerült a földszintre leérkezniük. Itt is ugyanolyan ajtók vezettek ugyanazon irányokba, mint eggyel feljebb, csak itt éppen teljes csönd fogadta a párost, semmi sem zavarta meg azt. Egészen addig, amíg távolról lövéseket lehetett hallani, nagyon halkan, elég messziről.

Svarog még éppen időben ugrott vissza és nem találták el, a többiek igencsak hátul voltak, így őket főleg nem fenyegette mindez. Ahogyan bekiáltott jó néhány pillanatig nem kapott választ, majd német beszédet hallott halkan. Határozottan nem olyanok voltak, mint ők, hanem az ellenség lehetett. A következő, amit hallott bakancsok zaját a fém padlón, ha pedig elesett, akkor láthatta, hogy Hydra egyenruhás katonák, három egészen pontosan indult el feléjük egymást fedezve.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Csüt. 06 Aug. 2015, 07:19

Svarog egy kis ideig nem kapott válasz, és amikor kapott is, az nem emelt a kedvén. A teremben lévők németül szóltak vissza, a következő pillanatban pedig a bakancsok csattogására lett figyelmes.
És mikor belesett, három, számára ismerős egyenruhában lévő katonát vett észre, akik egymást fedezve közeledtek feléjük.
Dragunov kifújta a levegőt.
Szerencsére neki volt egy fegyvere, amivel elintézhette mindhárom zöldruhás barmot.
- Ha, jelt adok majd TÁMADÁS! - kiáltotta, és kiugrott az ajtóba. Előtte már elkezdett koncentrálni, hogy képes legyen megállítani az időt.
Ha ez sikerült, akkor felemeli az egyik pisztolyát és rálő az előlévő Hydra katonára. Miután ez megtörtént, akkor megkísérel fedezékbe repülni.
Ha megszűnik az időlassítás hatása, akkor még megkísérel leadni még két lövést az akkora már remélhetőleg összezavarodott hidrásokra.
De azért még odakiált a többieknek.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Csüt. 06 Aug. 2015, 16:18

Mégis csak szétszakadt a csapat. Nem tudtam miért maradt a másik férfi hátra és nem volt időm megkérdezni. Kettesben maradtam Michael-el. Még romantikus is lehetne, ha nem egy ilyen szörnyű helyzetben lennénk.
- Hogy akarod megjelölni ezt a szobát? - tettem fel a jelenleg legfontosabb kérdést. Nem láttam semmilyen tereptárgyat amit erre a célra felhasználhatnánk és a jelenlegi összes felszerelésemből, ami egy kés, a pisztolyom, meg ez a kezeslábas volt ami rajtam van, egyiket sem akartam hátrahagyni. Mindeniktől függött valamelyest az életem. Amíg partnerem mindezt kiokoskodta addig megvizsgáltam a saját sérüléseimet is. Nem lehetnek olyan vészesek ha idáig gond nélkül kibírtam.
- Ez mi volt? - kérdeztem suttogva. - A többiek nem lefele indultak el? Lehet, hogy harcba keveredtek? - tettem fel a kérdéseket a lövések hangját hallva. Ami azt illeti megfordult a fejemben, hogy arra fele induljunk el azért, hogy azoknak a valakiknek, akik akár korábbi csapattársaink is lehetnek, segítsünk valahogy, de ezt hamar kivertem a fejemből. Most már csak túl akarom élni ezt az egészet, túl lenni ezen és végre nyugodtan aludni egyet és elmenni vacsorázni és elfeledni ezt az egészet.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 07 Aug. 2015, 11:37

Sikeresen lejutunk, ami szokás szerint ugyan olyan, mint az előző, viszont itt már nincs lefelé út. Tökéletes, földszint. Emily felteszi a kérdést, hogy hogyan jelöljük meg a helyet, mire gondolkodás nélkül a falhoz lépek, és megpróbálom megvágni az ujjam, hogy vérnyomot hagyjak a falon. Ha ez sikerül, akkor egy vörös X-et tolok a falra, és nyúlok Emily keze után.
- Ez megvolt, induljunk mondjuk balra. - mondom a csajnak, miközben lövést hallunk, hallhatóan messziről, halkan. Picsába. - Lehet elkapták Dínóékat. - suttogom, és sürgetem a csajt. - Bármi is történt, nem állhatunk meg, mozognunk kell, ez az egyetlen esélyünk. - mondom, és indulok is a bal oldali ajtó felé, hogy a terv szerint maradjunk az épület szélén, és keressük a kijáratot. Nem akarom megosztani a nővel a gondolatot, ami már egy ideje motoszkál bennem. Ugye kifele teleporttal vittek minket. Mi van, ha az egész épületet úgy csinálták, hogy csak teleportálva lehessen kijutni? Egyelőre még nem tudjuk, ezért nem is mondom, nem akarom hogy pánikoljon szegény. De ha ez a helyzet, akkor nagyon csúnyán seggbe leszünk baszva, méghozzá a homokba mártott véres fasszal. Vagy egy pisztolycsővel. Egyiket se próbálnám ki.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 07 Aug. 2015, 11:44

~Joseph Soltzbauer~

Úgy tűnik, minden nyom arra utal ez a valóság, de még így se érzem magam nyugodtan. k-rva illúziók! Eközben a katona mondja, hogy már csak a mi csapatunk van hátra - hát persze, még ezt is el kell basszuk, nem? Mi lesz a következő? Megmenekülnek? Hát azt kurvára nem hagyom. Szóval, miközben erről beszél, odalentről hangok hallatszódnak. Ha mi halljuk őket, akkor valószínűleg ők is minket. Vagy a mi embereink. Bármi is az eshetőség, az első dolog, hogy utánajárjunk. Rámutatok két katonára, és őket küldöm előre, aztán mi is utánuk indulunk, természetesen én zárom a sort. Ha lekaszabolnak valakit, akkor ne én legyek az. Ha lejutunk, és üres a szoba, akkor jelzem, hogy mindenkinek kuss a neve, és hallgatózom. Ha nem hallok semmit, akkor halkan sóhajtok egyet, és mogorván nézek az emberekre.
- Kezdem unni a fogócskát. Valaki derítse ki, merre vannak, az se érdekel, ha a hajából kell fonjon hőérzékelős optikát, vagy bánom is én mit. Felőlem a kocka rendszerére is kapcsolódhatnak, tudják meg merre vannak, hogy keríthetjük őket csapdába, minél előbb. - vázolom a dolgot, de ha nem tudják ezt megoldani, akkor egyszerűen leküldöm őket egy szinttel lejjebb, ott pedig majd szétszóródunk. A faszombat a túlélőkbe, mindig csak a gond van velük.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 09 Aug. 2015, 09:26

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szergej Stakis, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. augusztus 13. (csütörtök)

Svarog megállította az időt, minden lefagyott körülötte, így hajolt ki, hogy lelője a közeledő Hydra ügynököket. A fegyvere azonban nem sült el. Nem lőtt semmit sem, így most eszébe jutott, amikor a SHIELD-nél az íjász és a barátnője eldobott egy EM lövedéket. Az kisütötte a páncélokat, és úgy néz ki, hogy a fegyvereket is. Ahogyan az időmegállításnak vége lett mindkét Hydra ügynök még mindig talpon volt és közeledett. Svarognak volt elég ideje arra, hogy visszahúzódjon a folyosóra, de még így is többször rálőttek, de csak a falat találták el. Hiába adta meg a jelet, sem Zieldnek, sem pedig Szergejnek nem volt fegyverük. A Hydra-soknak pedig fél pillanat kellett, hogy kiforduljanak arra a folyosó részre, ahol a trió volt.

Michael-nek sikerült megjelölnie a falat a vérével és felírni rá az X jelet. A páros elindult a bal oldali ajtó felé, azaz ha azt nézzük északi irányba, hogy végig a fal mellett maradjanak. Könnyedén sikerült a következő helységbe eljutniuk. Itt már nem hallottak semmilyen zajt sem és ugyanolyan helységbe jutottak. Innen négy irányba lehetett menni, felfelé, előre tovább, arra, amerről jöttek és menetirány szerint jobb oldalra, befelé az építmény belsejébe. Ha egy picit várakoznak itt, akkor a középső részről hangokat hallottak, lépéseket és lövéseket.

Joseph leküldött két emberét, akik lementek és szinte azonnal tüzelés is hallatszott, amikor mindenki ment lejjebb, akkor meglátták Voda holtestét, ő volt az, akit agyonlőttek. A saját csoportjuk egyik tagja. Ezenfelül itt volt még Esther holtteste is, ő láthatóan azokba a sérülésekbe halt bele, amiket a SHIELD-nél szerzett. A parancsra az egyik ügynök holografikus képet vetített ki. Három emelete volt a kockának, és mindegyik szinten 9 darab helység. A sarkokban az élek közepén és a szint közepén, ami az élek közepén levőkkel volt összekötve. mindegyik helység a össze volt kötve azzal, ami mellette volt, illetve alatta, vagy fölötte. Aztán megjelentek az életjelek is, minden túlélő a legalsó szinten volt. ketten most hagyták el észak felé el a Joseph-ék alatt levő helységet. Hárman a középső helységet akarták elérni a déli középen levőből, de ők belefutottak két Hydra ügynökbe. Ezenfelül a legfelső emelet északi élének közepében voltak ügynökök, ahonnan eredetileg indult a csapat, illetve ugyanezen szobában csak épp a legalsó szinten, ahol másik csoport helyezkedett el. Más nem volt a Kockában sehol sem.

//Ha nem világos a leírás szóljatok és rajzolok térképet.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 11 Aug. 2015, 21:42

Habár nem örültem túlságosan a módszernek amit a társam választott a hely megjegyzésre, de nem volt idő rá, hogy emiatt különösebb kérvényt nyújtsak be számára. A mozgásban maradásra pedig csak bólintottam egyet a fejemmel, hisz már a hanglejtésétől is elment minden kedvem a hősködéstől. Mármint az a kevés is ami volt.
- Remélem azért túlélik. - feleltem gyorsan és halkan, még mielőtt átléptünk volna a következő terembe. Azért biztos ami biztos alapon kicsit erősebben szorítottam a kezemben levő fegyvereket és igyekeztem minden érzékszervemet arra használni, hogy előre fel tudjam mérni a terepet számunkra. Nem lenne jó rányitni pár fegyveres alakra, és az sem lenne kellemes, ha ők nyitnának ránk anélkül, hogy felkészülnénk a fogadásukra. Igazán belefuthatnánk végre abba a kijárat dologba...

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Szer. 12 Aug. 2015, 15:12

Svarog elégedetten tapasztalta, hogy az idő leállt, ahogy le kellett állnia. A felé induló hydra ügynökök megfagytak a levegőben. Nagyot fognak nézni, miután a fegyvere egyszerűen széthasítja őket.
Az a stukker, amit ő kapott pont a Hydrától. Azt összerakta, hogy a náciké a kocka. Mikor kiállt eléjük, megfagyott az ereiben a vér a ravasz meghúzásakor. Az halkan kattant, jelezve, hogy a fegyver nem működik.
Ekkor eszébe jutott, hogy amikor még az A.R.M.O.R.-nál voltak, akkor a két SHIELD ügynök eldobott egy EPM gránátot. Időben visszahúzódott, mikor a hydrások újra megindultak felé.
- A picsába - suttogta.
Zieldnek és az Ügynöknek sem volt fegyvere, valamint nem is mozdultak. És fél pillanat sem kell, hogy a három katona beforduljon az ő folyosórészükre. Ekkor Svarog megfogta a pisztolyt a csövénél fogva, és közelebb ment a sarokhoz.
Azt tervezte, hogy mikor a legszélső Hydra katona belép, akkor ő kitárja a szárnyait, teljes erőből csap vele párat, ezzel együtt teljes erejéből lesújt a fickó orrnyergére a pisztolyának a markolatával. Reményei szerint ezzel bezúzza annak orrát, és a csontszilánkok talán befúródnak az agyába.
Viszont a támadás bárhogy is sikerül, és az ügynökök még a közelébe lesznek, akkor kitárja a szárnyait, és erőteljes szárnycsapásokkal próbálja elintézni őket, remélve, hogy a társai is aktivizálják magukat.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 13 Aug. 2015, 01:20

~Joseph Soltzbauer~

Jól tettem hogy nem mentem előre, voltak odalent, vagyis az emberek volt mire lőjenek. Ahogy én is leérek, látom, hogy két korábbi hulladék, a szajha és az idősebb férfi. Látom hogy halottak, megerősíteni se kell egy-két golyóval, a sebeik magukért beszélnek. Ezek után végre megkapom a holografikus képet, és felmérem a helyzetet. Ezek után megpróbálom elérni a csoportot, akik a menekülő egérkék felett vannak, hogy közelítsék meg őket, közben szimultán jelzem az itteni embereknek, hogy induljanak a túlélők után. Akár egy logisztikai központot is felépíthetnék itt, ami belőlem, meg a hologrammos csávóból állna, és irányítanám a műveletet, de végül elvetem a dolgot. Akkor kimaradok a buliból.
- Ügynök, itt marad, és jelent nekem. Nem fogunk vakon rohangálni, maga felel azért, hogy bekerítsük, elkapjuk a csapatot, ön lesz mostantól a szemünk. Folyamatos kapcsolatban marad velem, mindent megoszt, és a másik csapattal is vegye fel a kapcsolatot, őket is koordinálja. Értette? Helyes. - mondom, és a többiek után indulok. Persze, majd pont a mókás részből maradok ki, amikor leölhetjük a nyomorultakat. Remélem elkapjuk őket élve. A nagyszájú köcsögöt, meg a doktornőt magamnak akarom, megkínozni őket. Kíváncsi lennék a hangjukra, amikor fejtem le róluk a bőrt. Vajon akkor is vezető akarna lenni az a k-rva?

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 13 Aug. 2015, 01:26

Sikerül megjelölnöm a falat, cool, mehetünk is tovább. Csajszim nem ellenkezik, jön velem, ez jó, felesleges lenne most leállni lelkizni meg vitatkozni, végre egyetértés van, és csapatmunka. Ezért akartam különválni a többiektől, nem kell a feszkó, annyit nem ért hogy többen legyünk. Főleg miután a hangok alapján még úgy is tűnik, hogy beszopták. Vajon mi meddig maradunk életben? Lehet az lenne a legjobb, ha egy csücsökbe befészkelnénk, és leszednénk néhány embert. Aztán gyorsan továbbállni, majd megint lecsapni. Szép lassan kiiktatni a támadóinkat. Egy dolog miatt nem merem bekockáztatni, mi van, ha vannak kameráik? Figyelhetnek minket, lehet, hogy pontosan tudják hol vagyunk, mit csinálunk. Az is lehet, hogy csak játszanak velünk, direkt szórakoznak. De mi van, ha ez is egy teszt? Vajon ha bizonyítunk, kapunk még egy esélyt? Túl sok a lehetőség, és nem merek kockáztatni, még semmiképp. A következő szobában hangokat hallunk, az épület belsejéből, egyből jelzem is Emilynek, hogy csönd, és indulok tovább - értelemszerűen továbbra is az épület széle mentén, nem fogok a vesztembe rohanni. Nem jelölöm meg a falat, felesleges, ha megteszünk egy kört akkor fel fog tűnni az X-em, és tudni fogjuk, hogy mehetünk feljebb.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 13 Aug. 2015, 08:42

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. augusztus 17. (hétfő)

Svarog ötlete alapvetően jó lett volna, ha az ellenfél nem tudja, hogy ő is ott van, de azok pontosan tudták, hogy merre lehet. A félhomályos állapotok miatt még sisak is volt rajtuk ezúttal és ezek nem szokványos ügynöknek látszottak, hanem jobban felszereltnek. Valami hasonló volt az egyenruhájuk, mint a SHIELD-é. Ahogyan készült, hogy leüsse az egyiket a kezdőtámadást betudta vinni, de a katona hátrébb táncolt és a második kapta el a karját, oldalra rántva azt, így kihúzva Svarogot a fedezékből és a földreteperve, beletalpalva a hátába. A harmadik lőni kezdett Svarog két társa irányába és Szergej-t el is találta, Zield visszamenekült a szobába. A Hydra-sok pedig készültek agyonlőni Svarogot is.

Emily és Michael mielőtt tovább indultak újabb lövéseket hallottak a jobb oldali folyosóról, azaz az adott szint belseje felől. A páros haladt tovább felfelé, ahogyan azt várták, itt valóban csak két irányba lehetett menni, jobb oldalra, illetve felfelé. Mivel valószínűleg nem felfelé akarnak menni, így a jobb oldali folyosóra lesnek ki, ahogyan azt várhatták is, hasonló távolságra, mint amit eddig is tapasztaltak egy újabb helység állt, ám ez már így külsőre is, ugyanis itt az ajtóban két oldalpisztolyos – sima 9mm-nek látszó – Hydra ügynök állt az ajtóban.

Joseph megtudja nézni a holofelvételeket, látta, hogy a középen levő egyik csapatból egyvalaki meghal, így már csak négyen vannak odakint, egyvalaki visszafutott a tőlük szomszédos helységbe – jobbra szomszéd – míg a másikat a három ottani ügynök vette körbe. Az a páros, akik az északi irányban voltak feljebb eggyel felértek az oldal legészakibb szobájába és a helyezkedés alapján már látták az itteni „iroda” előtt álló Hydra-sokat. Mivel azt nem tudják, hogy ki kicsoda a kamerák nem működtek energia hiányában, csak az érzékelők, így találomra kell eldönteni, hogy keletre mennek-e, vagy északra.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kocka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Svarog Pént. 14 Aug. 2015, 19:35

Svarog terve már megint nem sikerült, valójában egy elkeseredett kísérlet volt arra, hogy a sárkányember irányítsa az eseményeket. Viszont mikor bevitte az ütést, a második egyszerűen elkapta a karját.
A következő pillanatban kihúzta a fedezékből, és teljes erőből a földre vitte, és beletérdepelt a hátába. Látta, hogy Zield még kimenekült a szobából, míg a másik társa sérülést kapott.
A Hydrások szabályos kivégzésre készültek. Az ő kivégzésére.
Dragunov felkészült a harmadik halálára, ekkor rájött, hogy neki még feladata van. Okkal küldték ide! Nem halhat meg!
Vagy ha mégis, akkor nem adhatja könnyen magát! Beszívja és kifújja a levegőt. Az agya parancsot ad a szárnyainak, hogy ugorjanak fel. Ha ez sikerül, akkor a számítása szerint a hátán térdeplő hydrást egyszerűen hátralöki.
Persze ha összejön, akkor a tervei szerint egy vakmerő ugrással talpraszökken, és egyúttal megpróbálja kikapni a fegyvert az őt kivégezni készülő náci markából, és egyúttal agyonlőni őt, miközben ő felröppen, és tervei szerint golyókkal árassza el a helyiséget.
Nem, nem fogja magát ingyen adni!

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 16 Aug. 2015, 09:06

Dr. Zield Jones

Az események egyre súlyosabbra fordultak. Belefutotta a trió egy csapat ellenségbe. Svarog próbált beszélni velük, hátha a Kocka támadói voltak és nem Hydrások, de a német szavakból kiderült, hogy nem volt ilyen szerencséjük. Lövések dördültek és a sárkányember különleges képességeket produkált, de nem jutottak sokkal előrébb. A doktor mint mindig, most is kereste a feezéket és végül visszamenekült a terembe. Ketten maradtak, mert az oroszt lelőtték. Sírba vitte a titkait, amikkel nem sokat tudott segíteni a többieknek sem.
Zield mérlegelt és arra jutott, hogy ha itt örökké menekül fegyverek nélkül, az a biztos halált jelenti. Szerette a biztonságot, a fedezéket, a szérum mindig menekülésre késztette inkább, mint támadásra, most viszont nem.
~Az egyetlen esélyünk, ha közös erővel fellépünk az ellenség ellen és kivallatjuk, hogy hol van a kijárat. Segítek a sárkánynak.
Kinézett és megpróbálta megtalálni a legjobb lehetőséget. Megnézte, hányan voltak és igyekezett úgy helyezkedni, hogy ne őt találják el, hanem valaki legyen előtte. A Svaroggal viaskodó katona nyakát próbálta átvágni a karmaival.

Blokk
Az informatikus ment a csapattal és követte az eseményeket a hologramon. Őt is dühítette, hogy még nem találták meg a rabokat, de nem nagyon.
~Mi vagyunk előnyben, fegyverrel, technikával. Ők csak menekülő egerek a labirintusban. Nincs esélyük
Bízott abban, hogy az idő nekik dolgozott és a megjelölt szobák szerint igyekezett a lenti csapat felé haladni a többiekkel együtt. Azt a doktornőt és a nagy szájú pasiját akarta kilőni. A rovarral előtte még elszórakozott volna. Elképzelte, amint egyenként levágta minden végtagját és amikor haláltusát vív, akkor kínozza meg még kegyetlenebbül. Neki is bosszantó volt az a nő, aki mindig mindennek ellene ment. Így látta, együttérzésből nem sok szorult belé.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by King Raten Chromixen Vas. 16 Aug. 2015, 13:36

~Joseph Soltzbauer~

A hologram változtat a terveimen, látom, hogy a mellettünk lévő szobába menekül valaki. Bár nem tudom megkülönböztetni a hologrammon hogy ki Hydrás, és ki ellenség, ez elég sokat segít. Mi nem menekülnénk, mi vagyunk többen, mi vagyunk erősebbek, mi vagyunk jobbak, mi győznénk. Ha a hologrammos figurán kívül van még velem valaki, akkor kézjelekkel jelzem, hogy irány a szoba, lepjük meg a kis buzit. Most nem félek - egyedül van - így előre megyek, és én vezetem a támadást. Szórhatnék rá szonikus hanghullámot, de minek, amikor egy golyó a fejbe gyorsabb és halálosabb? Igaz, ez nem túl sorozatgyilkos mentalitás, de most fel vagyok pörögve, ölni akarok, minél gyorsabban, minél többet. Néha az ilyen is kell, nem csak a lassú kínhalál.
Az ajtóhoz érve feltépem azt, és egyből emelem a fegyverem, épp annyi időt hagyva, hogy azért lássam, a mienk közül valaki, vagy nem - ezt az alatt a másodperc alatt amíg befejezem a cselekvést meg tudom tenni. Egyből tüzet nyitok, amint becéloztam, és felismertem hogy ki az - kivéve ha hidra katona. Bár ha hátrált és menekült, lehet ő is megérdemelné a golyót, legalább a bokájába. Abból talán tanul. Számítok ellentámadásra is, ha sikerülne fegyverrel rám lőjön, visszahúzódok a fedezékbe, és kicsit kiélvezem a félelmét. Be van kerítve, két irányba nem tud figyelni, bármikor lecsaphatunk rá... szerencsétlen, sarokba szorított kisállatka.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 16 Aug. 2015, 13:43

Tovább lövöldöznek, aminek örülök - ez azt jelenti, hogy lefoglalják őket, és nekünk így több időt nyernek. Nem tudom kik a hőseink, de magamban köszönetet mondok nekik. Ahogy elérünk a sarokba, megyünk is tovább, azonban itt már nem várt ellenségekbe botlunk, szám szerint kettőbe. Két Hydra ügynök állt az ajtóban, én pedig nem hagytam nekik gondolkodási időt. Ha elég közel vannak, akkor a késsel támadok, testközelben hasznosabb mint egy pisztoly. Megpróbálok a közelebbi felé vágni, torokra megyek, ugyanis az szokott a legkevésbé védve lenni ilyen páncéloknál, ugyanis a nyak mozgékonysága miatt ide nem lehet túl feszes, kemény anyagokat tenni. Ha sikerül megvágjam, folytatom a mozdulatot, és visszakézből megpróbálom beleállítani a kést, és a másik felé lökni a férfit ezzel a lendülettel. Ez remélhetőleg elég időt ad arra, hogy miközben a férfi testét próbálja leszedni magáról, a pisztolyommal le tudjam lőni.
Ha nem sikerül, és előbb nyitnak rám tüzet, minthogy ezeket a lépéseket végrehajthatnám, megpróbálok visszalépni a szobába, és rájuk csukni az ajtót. Ez után az ajtónál lévő fal mentén próbálok odébb gurulni, hogy ha belépnek, már guggoló pozícióból lőhessek rájuk. Remélhetőleg nincs gránátjuk, meg semmi ilyesmijük. Az ciki lenne.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Emily Johanson Vas. 16 Aug. 2015, 15:02

Haladtunk és jól. Hallottam továbbra is lövéseket, de jobbnak láttam nem belegondolni mélyebben, hiszen az csak fölösleges hátráltató gondolatokat eredményezett volna, amire most semmi szükség nem volt. Amennyire csak lehetett tisztán kellett tartanom a fejemet, hogy ha szükséges tudjak a velem levő férfinek segíteni.
Erre szükség is volt, hisz hamarosan egyenruhás alakokat pillantottunk meg. hagytam, hogy Michael úgymond elsőként reagáljon, én csupán készen álltam, hogy ha szükséges akkor támogassam vagy fedezzem. Ha nagyon szükséges akkor a gyorsaságomat meg a plusz végtagjaimat is felhasználom annak érdekében, hogy életben maradjunk és hatástalaníthassuk az ellenfeleinket. Most a cél egyenesben vagyunk, ha megtaláljuk a kiutat akkor megmenekültünk, nem most akarom itt hagyni a fogam.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kocka - Page 3 Empty Re: Kocka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.