A Triskelion, Manhattan

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 10:15

10:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Kintről, a folyosóról már hallani az ügynökök és biztonsági őrök hangját, amint a riadókészültség okát keresik, így Mahr Vehl tudja, hogy nincs sok ideje. Félrehúzza a négy fiatalt úgy, hogy Rick ne hallja őket – ami nem nehéz ebben a zsivajban.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Nem érdekel, hogy megjátsszátok-e magatokat, vagy hogy tényleg elfelejtették, de a népem érzékelői két entitásra rendkívül érzékenyek: Gah Lak Tusra és a Főnixre. Bennetek ott van a Főnix lenyomata… Nagyon halványan, és egyre gyengül, hamarosan meg is szűnik, de most még semmi kétségem afelől, hogy valamilyen módon kapcsolatba kerültetek vele. Ez pedig borzalmasan rossz hír, akármilyen síkon történt is.

Ezzel Mahr Vehl azonnal Rickhez fordul.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Emlékszel a mélyűr-koordinátákra, amelyeket múlt héten tanulmányoztunk? A Vízió által elküldött útvonalra?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Rick10 – H… Hogyne, igen.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Menj! Azonnal! Ha találkozol Vízióval, várjatok meg ott, perceken belül megyek én is, csak elrendezem itt a dolgokat.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Rick10 – De… ilyen távolságra még sosem--

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Rick, kölyök… Mindketten tudjuk, hogy képes vagy rá. A gyakorlásnak vége. Itt az ideje, hogy valódi hős legyél.

Rick pár pillanatig habozik, majd elszántan bólint, lehunyja a szemét, koncentrál… végül egy éles villanás kíséretében eltűnik.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Jól van… Nem bolygatom az emlékeiteket a Főnixről, mert ha törlődtek, jobban jártatok, ha pedig direkt titkoljátok, annak oka van… de egy ilyen jelnek muszáj utánajárnom. Le kell nyomoznom a Főnix útvonalát, ez most talán Gah Lak Tusnál is fontosabb. Huh… Jönnek Carolék, remélem, jól tudtok színészkedni. Bár gyűlölök hazudni neki…

A terem előtt már valóban hallani Danvers ezredes hangját. Mahr Vehl halálra vált tekintetet vesz fel, és úgy lép ki elé a folyosóra.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Rick… Ricket elvitték…

Az ajtó előtt idegesen toporog Danvers mellett még Tony Stark és Thor is.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Kovacs?!

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Nem… A Szemlélők.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 15 Szept. 2015, 10:56

367. nap., Második/Kilencvenharmadik bejegyzés:
”Mikor Mr. Vehl félrehúzott minket, akkor mentem én is, éreztem, hogy elsápadok, mikor meghallottam, hogy mit mondott. Tényleg érzékelt valamit, s az a Főnix lenyomata volt. tehát tudta, csaknem máris meg kell szegnünk, mit Lady Hela mondott nekünk? Mi is tudtuk, hogy borzalmas hír, hiszen átéltük, de megnyugtató volt, hogy csökkent ennek a hatása s elfog tűnni, így nem kellett tartani attól, hogy a Főnix esetlegesen bennünk bújt el, hogy túléljen valamit. Szerencsére még Mr. Jones-t is elküldte, így egy kicsit egyedül maradtunk, legalább nem erőltette az emlékek megszerzését sem pedig azt, hogy mondjunk bármit is. én nem voltam jó a színészkedésben, így inkább a többiekre hagytam mindazt, hogy ők beszéljenek helyettem. A Szemlélők? Ha jól tudtam nem ez volt az első eset a fiúval kapcsolatban, így még hihető is volt mindez. Megkönnyebbültem amiatt, hogy láttam az ezredest s a többieket is, így már tényleg biztos volt, hogy a Triskelionban vagyunk. Bár Kovacs-ot még nem találták meg, pedig Lady Hela azt ígérte, hogy itt lesz. lehet, hogy kell egy kis idő az idősíknak, hogy helyreálljon teljesen. Nagyon, nagyon reméltem, hogy a többiek tudják, hogy mit kell mondani, mivel elültethetik az ezredes gyanakvását s minket elengednek végre pihenni.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Szept. 2015, 11:07

Egyikőjük sem örült annak a ténynek, hogy Vehl képes volt a főnixet érzékelni, de tényleg gondolniuk kellett volna minderre, hogy mindez bekövetkezhet. Az megkönnyebbülés volt, hogy a kree nem akarta ezt az egészet feszegetni, hanem inkább hagyta őket békén, hogy ne mondják el. Jones is távozott, vajon elfogja mondani neki azt, amit itt tapasztalt? Mind a kettejük fejében megfordult ez a kérdés, de valószínű volt, hogy nem. Arra, hogy a férfi remélte, hogy a társaság tagjai tudnak hazudni Steph felnevetett.
- Továbbra is a hazugságok, cselszövés és a káosz istenének lánya vagyok – feleltem. – Mi sem egyszerűbb ennél, hogy hazudjak nekik…
Neki még gondjai sem voltak azzal, hogy mindezt megtegye, ha szükséges lett volna, akkor még Vehl részét is lehazudta volna valószínűleg olyan hitelességgel, hogy soha sem jöttek volna rá az ellenkezőjére.
- Akkor ezt te és Ramirez intézzétek – mondta Jon.
Ramirezt azért tette hozzá, ha már most úgysem volt benne már semmiylen gyógyszer összevissza fog beszélni és úgysem fog neki senki hinni, remélhetőleg. Az viszont egy érdekes menet lesz, hogy a többiek hova tűntek, vagy lehet, hogy még be sem gyűjtötték őket. Majd kiderül. És végül is végszóra megérkezett Danvers, Thor és Stark is.
- Mielőtt felteszi a teljesen nyilvánvaló kérdést ezredes… fogalmunk sincs, hogy miként kerültünk ide. Tettük a dolgunkat és itt voltunk. Ha már itt tartunk! Ez a hajasbaba kicsoda? És Ramirez hogyan lehet életben? Hiszen láttuk meghalni és a testét is…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 11:23

10:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Mahr Vehl hirtelen észbe kap, és – bármilyen katasztrofálisnak is állítja be a helyzetet – mosolyogva köszönti Melissát, szórakozottan kezet rázva vele.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Ó! Te bizonyára az egyik újonc vagy, akiről már oly sokat hallottam! Üdvözletem, nagyon örvendek! A nevem elég hosszú a rövidebb földi nevekhez képest, elég lesz a Mahr Vehl, vagy a Mahr, vagy a Vehl, vagy az M… Te tudsz dinoszaurusszá változni?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Ááárrgh! Mahr Vehl! Koncentráljon! Rick és a Szemlélők…?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Hm? Ja, igen, igen! Ne aggódjon, ezredes… öhm… hogy is mondják maguk? „Nagyobb volt a dolog füstje, mint a… lángja!” Igaz? Igen, az iménti robbanás valójában a kozmikus energiák felgyülemlése volt, de nem ártott senkinek. A Szemlélők ilyen energiák mellett bizonyára hatalmas távolságra vitték Ricket… de kétlem, hogy ártani akarnak neki, sőt. Elteleportálták innen, hogy biztonságban legyen, amíg eljön az ő ideje. Tudjuk, hogy Rickben túl fiatalon ébredtek fel a képességei az X-Men ténykedései miatt, és a Szemlélők talán most úgy döntöttek, magukhoz kell venniük, hogy ne essen bántódása, amíg meg nem erősödik, hogy beteljesítse a feladatát. Khm. De mindez persze csak teória. A kozmikus energiák és Rick teleportálós képességének mellékhatásai okozhatták, hogy a négy ügynöke véletlenül idekerült, ezért elnézést.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 01137 – De épp most, ennyi idő elteltével? Elképzelhető, hogy azért vitték el pont most… mert valami olyan veszély készülődik, amire már végképp nem állhat készen?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Nos… ez nem kizárt, Tony.

Tony és Mahr Vehl mindig is nagyon jól kijöttek: a két férfi elviselhetetlen, minden helyzetben működő humorérzéke gyakran erősítette egymást, amikor találkoztak. Most azonban jól láthatóan mindketten aggódnak, bár azt Tony nem tudhatja, hogy Mahr Vehl nem ugyanazon okból, amiért ő.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Ennek utána kell járnom.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Beleültette a Kree jeladót, amiről beszéltünk?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Hogyne, hogyne, csak be kell mérnem, és tudnom kell, milyen távolságban lehet… Innen nem fog menni. Először fel kell vennem a kapcsolatot Vízióval, ő a kommunikációs és jeladós rendszerek szakértője, aztán közösen bemérjük… Norrin Raddra is szükségünk lehet, ő könnyen megérteti magát a Szemlélőkkel. Ezredes, távoznom kell, ha még időben el akarjuk csípni Ricket.

Ekkor hirtelen zöldes fénybe borul Mahr Vehl egész teste és a páncélja halk, zúgó hangot kezd hallatni.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Hogy… mi? MOST? Azonnal?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Mv10 – Nincs vesztegetnivaló időnk. Barátaim, urak, hölgyek… Sajnálom, de ez a találkozó igen rövidre sikeredett. Ha visszatérek, mind a vendégeim egy gyrosra! Imádom a gyrost!

Ezzel Mahr Vehl sokat mondó pillantást vet a négy fiatalra, majd vakító fény borít be mindent… és a Kree már el is tűnt.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Thor10 – Asgard ereje legyen veled, társunk a harcban.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 01137 – Heh… Kree jeladó a kissrácban? Számítottál rá, hogy elviszik innen, Carol? Ezért tartottad őt itt, az ellenség orra előtt? Csak nem csalinak akartad használni?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – STARK! Ne kérdőjelezze meg a döntéseimet, utoljára mondom! Ezt, ami itt történt… Hogy az ördögbe írjam ezt meg a jelentésemben?! Öhm… Nos, Lyesmith, mivel épp az eligazítás közepén kerültek ide… apropó, kérek majd egy teljes orvosi vizsgálatot, hogy megbizonyosodjunk róla, nem okozott-e bármiféle károsodást Önökben ez a kis „kozmikus hoppanálás”… Szóval még nem ismerhetik új társaikat, többek között dr. Melissa McKenzie-t, aki itt áll Önökkel, illetve Jennifer Crowce és John Redbow gyakornokokat. Ramirezről és Boonról is szeretnék beszélni, igen, hamarosan mindent megértenek, ha ezúttal nem szakítanak majd félbe…

Amíg Danvers magyarázkodik, végre Clint is megérkezik.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0318 – Steph! Thor! Mi történt? Tényleg a Szemlélők vitték el Ricket? Szép kis első nap az újoncainknak, mi, srácok? Mindjárt érkezik Steve is…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 15 Szept. 2015, 11:42

367. nap., Harmadik/Kilencvennegyededik bejegyzés:
”Szerencsére Ms. Lyesmith gyorsan kapcsolt s hajasbaba?! Még így sem hívott senki sem. Még Mr. Vehl is bemutatkozott. A kérdésére zavartan ráztam meg a fejemet, bizonyára Mr. Redbow-ra gondolt, akit jelen állás szerint még csak nem is ismerhetek.
- dr. Melissa McKenzie – mutatkoztam be. – Genetikus, molekuláris biológus s tengerbiológus. Nem, én a hajamat tudom irányítani.
Ha képes voltam rá, akkor meg is mutattam, hogy miként tudom mozgatni a gondolataimmal. Mr. Vehl távozott is s hamarosan kiderült, hogy mikorról is kerültünk ide. Vagyis hova. Az az eligazítás, szóval még nem volt késő arra, hogy nemet mondjak majd Ms. Chang-nak arra, hogy kivigyen a terepre.
- Itt ez mindennapos, hogy ilyesmik történnek? – kérdeztem zavartan erre az egészre.
Végül is nem tudhattam egyelőre, de úgy tűnt, hogy nem voltak nagyon meglepve amiatt, hogy eltűntünk s itt jelentünk meg. Lehet, hogy nyugodtabb helyre kellene mennem dolgozni s nem itt maradni. Bár továbbra is itt van a legnagyobb lehetőségem arra, hogy megtaláljalak téged s arra is, hogy Namorral újra találkozhassam.
- Felmegyünk s folytatjuk az eligazítást. Azt hiszem, hogy az izgalmak után szükségem lenne egy kávéra… Nem vagyok hozzászokva, hogy így megjelenjek valahol – feleltem zavartan.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Szept. 2015, 12:07

Legalább Vehl sem hazudtolta meg magát és pontosan úgy viselkedett, ahogyan mindig is. Ez volt Miller megállapítása, végül is mindenki egészen jól kezelte a helyzetet köszönhetően annak, hogy már várva várt esemény volt mindaz, ami megtörtént. Más kérdés volt, hogyha hazajönnek, akkor mit is fog Jones mondani. De azon a hídon később kell majd átmenni, nem most. A többi beszélgetésbe nem igen tudott beleszólni és kiderült az is a számára, hogy Vehl sem most jött le a falvédőről és vízfolyásként képes hazudni, hogyha mindez szükséges. De végül is úgy tűnt, hogy sikerült elhitetni Danverssel és a többiek azt, amit akartak és Vehl is mehetett tovább, hogy a Főnix útját kövesse Jones-al. Arra, hogy orvosi vizsgálaton kell átesniük nem volt kifogása, igazából még érdekelte is, hogy Mephisto-nak hála lett-e valamilyen sérülésük, károsodásuk, noha Hela azt mondta, hogy nem. végül a kezét nyújtotta Melissa-nak.
- Üdvözlöm doktornő, Jonathan Miller szolgálatára – mutatkozott be.
Nem mintha nem esett volna már túl rajta ezen, de most muszáj volt megint.
- Ezredes a vizsgálatokon most essünk túl, vagy csak az eligazítása után? – kérdezte.
Most annyira nem sietett az információkat megtudni, mert már úgyis tudták.
- Boon? – kérdezett vissza azért.


Ügyes fiú, állapítottam meg arra a gyorsan összehozott hazugságra, amit gyorsan levágott Danversnek és Starknak anélkül, hogy bármelyik is gyanakodott volna. vajon hányszor hazudott már nekik korábban? Roppant érdekelt volna ez a válasz, de nem valószínű, hogy valaha is választ kapok. Ők odakint az űrben remekül ellesznek és Stark és Danvers újra egymást marták. Az istenekre, mi lenne, ha megint szobára mennének? Sokkal kevesebb lenne a feszültség közöttük. Szóval az eligazítás kellős közepéről.
- Ha ennyire nem bír Starkkal, akkor a felajánlásom továbbra is él, hogy bármikor belepiszkálok a fejébe – vetettem fel hasonló mosollyal, mint pár nappal ezelőtt, amikor ugyanezt mondtam.
És végre valahára megérkezett Clint is. Örültem, hogy egyben látom és nem pedig darabokban, mint ami a robbanáskor történt. Hiszen ő maga is meghalt akkor, akárcsak mi. Közelebb libbentem hozzá, ha pedig hagyta, akkor hosszan, szenvedélyesen csókoltam meg, mintha évek óta nem tudtam volna megtenni és nem pedig csak alig fél, vagy egy órája ebben az időben, amikor elindultunk az eligazításra. Nem igazán érdekelt, hogy Danvers még beszél közben. Ha látom, hogy nem érti, hogy miért voltam ilyen heves, szenvedélyes, akkor sokatmondóan szólalok meg.
- Csak örülök, hogy egyben látlak – mondtam.
Tudtam, hogy nem fogja érteni, de nem gond, többet úgysem mondhattam.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 12:21

10:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Danvers végre egy kicsit lenyugszik, és úgy válaszol.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – A vizsgálatokra majd az eligazítás után kerítünk sort, különben megállás nélkül csak bombázni fognak a kérdéseikkel. Igen, Boon is itt van, de majd erről is később. Az ajánlatán pedig még mindig komolyan gondolkodom, Lyesmith… De elég ebből! Nyilvánvalóan ismét rám marad, hogy rendezzem ezt a dolgot, és értesítsem Jones édesanyját, hogy elvesztettük a fiát… Már alig várom ezt a beszélgetést! Talán még egy zsíros kis pert is kapunk a nyakunkba…

Eközben Clint mosolyogva, bár kissé csodálkozva fogadja Stephanie érzelemdús üdvözlését, még kicsit zavarba is jön, főleg amikor Tony sokat sejtetően kacsingatni kezd felé a látottak után.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0318 – Khm, szóval… Tony, te nem tudnád lekövetni Ricket valamelyik kütyüddel?

A Triskelion, Manhattan - Page 10 01137 – Hajh… Majd utánanézek, Clint. Egyelőre bízzunk Mahr Vehlben… én is bízom a S.H.I.E.L.D.-ben, hiszed vagy sem. Hisz’ még itt vagyok.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Helyes. Akkor talán végre folytathatnánk a--

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Csak egy szóra, ezredes.

Egy fekete hajú, csinos, de annál szigorúbb tekintetű ázsiai nő szakítja félbe Danverst a lehető leglenézőbb hangnemben, ami csak létezik. Monica Chang, a S.H.I.E.L.D. második Fekete Özvegye határozott léptekkel érkezik meg a kis társasághoz.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Meglehetősen kevés embert biztosított nekem az akcióhoz. Még legalább két tagot kérek a Különítményből Lyesmith és Miller személyében, továbbá pár képzett ügynököt.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Mi…? Chang, elment az esze? Ez az akció titkos, nem beszélhet róla bárkinek! A fenébe is!

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Ne nevettesse ki magát, ezredes. Ebben a koszfészekben úgy terjednek a hírek, mint a náthavírus. A biztonsági intézkedések szánalmasabbak, mint Fury idejében. Látom, most is elvesztett egy ígéretes fiatalembert és egy idegen szövetségest.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0318 – Monica!!!

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Barton, térjen vissza Rogershez, hogy folytathassuk a megbeszélést. Valamint magammal viszem Lyesmith és Miller ügynököket… hm… és ha már itt vannak, próbára tenném a visszatérő és újonc gyakornokokat. Kiváló alkalom lesz ez, hogy róluk is jelentést írhassak.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Szó sem--

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Bizonyára nem fog az utamba állni, ezredes, hiszen, mint jól tudja, ez az akció a Fehér Ház támogatását is élvezi, és a kormány emberei engem neveztek ki, hogy bármilyen eszközzel, de végrehajtsam. Kövessenek, zöldfülűek.

Danvers hirtelen köpni-nyelni nem tud…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 15 Szept. 2015, 12:51

367. nap., Negyedik/Kilencvenötödik bejegyzés:
”Milyen szerencsések, gondoltam arra, mikor Ms. Lysmith átölelhette a párját s megcsókolhatta. Én is szerettem volna, ha itt vagy s megtehetem ugyanezt. De nem, egyedül voltam. Már örültem volna, hogy mehetünk vissza az eligazítóba, ám ekkor megérkezett… már majdnem azt írtam, hogy maga a sátán. Az elmúlt időszak fényében mindez roppant kellemetlen lett volna, hiszen volt „szerencsém” a valódit megismerni. Így talán a Szörnyella kifejezés jobb lett volna Ms. Chang-ra. Ugyanazon beszélgetés hangzott el, mint legutóbb, de míg akkor nem volt bátorságom arra, hogy nemet mondjak megilletődöttségemben, msot volt egy rövid idő, hogy át gondoljam azt, hogy mit is mondanék erre, ha újra lehetőségem lenne. Soha sem hittem volna, hogy így változtathatok mindezen, de most mégis megadatott mindez.
- Én nem megyek önnel Ms. Chang – mondtam halkan, de határozottan. – Nem vagyok gyakornok, sem ügynök. Dr. Storm meghívására érkeztem, hogy vele dolgozzam. Én tudós vagyok, külsős. Még semmilyen szerződést nem írtam alá, így engem nem kötelezhet semmire.
Most örültem csak igazán annak, hogy csak a meghívást fogadtam el s semmi többet, s hogy ebben az államban a 21. év a nagykorúság határa s nem a 18. így még azzal is érvelhetnék, hogy nem múltam el huszonegy, így emiatt sem tehet ki veszélynek. De reméltem, hogy mindez elegendő lesz s meggyőzi őt, bár kételkedtem a korábban átéltek miatt..”


//Folytatás: Florida//


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Szept. 2015, 11:32-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Szept. 2015, 12:51

Hamarosan pedig következett az, ami az egész katasztrófához vezetett, Chang és az ő küldetése. Most volt roppant zavarban, révén meg akarta volna tagadni a küldetést, de nem tehette meg, hiszen katona volt, így az egész kényelmetlen és kellemetlen volt, főleg, mert ismerte az unokahúgát annyira, hogy tudja, hogy kész patáliát csapni. Chang szavai után, amiket egyszer már átélt és akkor sem akarta azt a küldetést feszülten nézett hol a nőre, hol pedig az ezredesére, aki láthatóan megszólalni sem tudott. Azt nem tudta, hogy miként úszhatnák meg azt, hogy ne kelljen oda menni. Soha sem volt jó szószóló, így gondolkodni kezdett, hogy miként tudná megtagadni a parancsot, nem is tudva, hogy Lyesmith pillanatok múlva valószínűleg felrobbant mindent.

Roppant aranyos volt, hogy sikerül zavarba hoznom főleg úgy, hogy korábban három gyerekes apuka volt. És a díszvendég is megérkezett. Már elsőre is utáltam ezt a beszélgetést, hát még úgy, hogy tudom, hogy mindannyiunk halálával jár, ha oda megyünk, így valahogyan meg kellett akadályozni.
- Menjen a p*csába Chang – mondtam. – Miller és én egy hét szabadságot veszünk ki, úgy mostantól. Mivel még egyet sem vettünk ki amióta a SHIELD-nél vagyunk és tele vagyunk harci sérülésekkel, traumával, így bizonyára megkapjuk ezt, ha kell még valamit kitalálok, hogy miért. Mivel hót ziher, hogy magának semmit sem fogok megtenni, hiszen maga még Danversnél és Fury-nál is inkompetensebb vezető, akit nem is tudom, hogy honnan kapartak elő kétségbeesésükben. Ami azt illeti kíváncsi lennék, hogy mit szólnának a felettesei, ha terepre vinne ki több fiatalkorú tudóst, akiknek katonai képzésük sincs és egy teleportálástól úgy reszket mint egy nyárfalevél – bökött Melissa-ra. – Illetve olyan személyeket, akik mindig is gyógyszeres kezelés alatt állnak. Ugye még mindig szeded a bogyókat? – néztem Ramirez-re. – Szóval felhívjuk a feletteseit, hogy maga fiatalkorúakat veszélyeztet, akik fixen nem akarnak magával együtt dolgozni és maga mégis kötelezné őket? Kíváncsi lennék, hogy mennyire örülnének a felettesei, vagy a Fehér Házban ülők ennek, főleg ha a doktornő lehorzsolja a kezét maga alatt szolgálva, akkor máris újabb pert akasztanak a nyakába. Esetleg még akar valamit, vagy végre eltakarodik a megalomániájával együtt?
Néztem rá kihívónak, úgy tűnt, hogyha más nem is képes erre, akkor, nekem kell felvennem a nadrágot.
- És tudja mi a szép ebben? Ha esetleg mégis ragaszkodik, hogy menjek, a viselkedésem miatt felfüggesztenek legalább minimum egy-két hétre, vagy egy hónapra. És fix, hogy nem kell magával mennem – mosolyogtam rá roppant elégedetten. – Igazam van ezredes? És mielőtt válaszol Chang, pontosan tudom, hogy mit készül mondani, igen roppantul tudok apámra hasonlítani…

//Folytatás: Florida//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Szept. 2015, 12:14-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 10 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 17:03

10:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Most Changon van a sor, hogy köpni-nyelni ne tudjon Melissa és Stephanie válaszát hallva.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – De… Mi… Hogy…

Tony és Thor hatalmasat nevetnek, Clint elismerően bólint a lányok felé, és mintha még Danvers arcán is végigfutna egy rövidke, elégedett mosoly.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 0212 – Én… mégis hogyan…

Chang hebegését egy üzenet zavarja meg, amelyet Danvers kap a fülében lévő adóvevőre. Mások nem hallják a hírt, de elnézve az ezredes egyre inkább kerekedő szemeit, fontos lehet.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Hogy… mi? PERSZE, HOGY ENGEDÉLYEZEM, HOGY ELFOGJÁK! Azonnal ott vagyok!

Ezzel Danvers elsőként Thorhoz fordul.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – Azonnal el kell teleportálnia a pörölyével Kansasbe! MOST! Sőt, visszük a teljes Különítményt, az újoncok viszont maradnak, biztonságban, felügyelet alatt. LÓDULJON, THOR!!! Barton, Stark, Lyesmith, Miller, velem!

Senki sem mer ellent mondani Danversnek, kivéve Changot, aki megpróbál az útjába állni – mire az ezredes egy hatalmas jobbhorgot kever le neki, és a fal adja a másikat Changnak.

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Carol10 – RÁTALÁLTAK KOVACSRA A SEMMI KÖZEPÉN, KANSASBEN, MAGA OSTOBA TYÚK, úgyhogy ne álljon az utamba!!! GYERÜNK, GYERÜNK, GYERÜNK!!!

Ezzel elviharzik mindenki, Chang pedig semmit sem ért…

Nincs is más hátra, csak a fejezet epilógusa

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 10 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 10 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.