Kalifornia

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 28 Nov. 2016, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Végre valahára kiértünk a folyosóra, ahol Parker már várt minket. A szavaira és a csúnya nézésére csak megvontam a vállamat, majd haladtam tovább. Így Johnny-val sem foglalkoztam, aki újfent roppant szexista megjegyzést tett. Már éppen mentem volna tovább, amikor meghallottam Teddy hangját, hogy Evan is vele megy. Szóval ki akarja vinni innen a tömeggyilkos jelöltet, minden erőmre szükségem volt, hogy ne nevessek fel hangosan és gúnyosan. Az egy dolog volt, hogy Parker kiakarta vinni innen Liz-t és Johnny-t, bárkivel megesik, hogy a képességét nem tudja uralni, de az, hogy fegyvert fog valakire, az már teljesen más kérdés. És még Marquez is újabb üzenettel traktál minket… bár ez adott egy ötletet.
- Egy feltétellel távozik innen Evan – pördültem meg. – Mármint kettő… az egyik az, hogy a rendőrséggel megy el, mert ugyebár érte jönnek. Ha most megpattan veled, akkor körözött bűnöző lesz, milyen szomorú… a másik eshetőség, hogy velünk jön. Mint leendő gyakornok a SHIELD-nél, így még azt is megtanulhatja, hogy miként védekezzen mutánsok ellen.
~ Mielőtt meg mernél szólalni! ~ üzentem Jonnak. ~ Ez remek lehetőség arra, hogy a SHIELD szemmel tarthasson egy potenciális terroristát, plusz kell a halálnak az, hogy Teddy nekimenjen a rendőröknek, vagy nekünk… ~
- Ez a lehetőség neked és a nővérednek is nyitva áll, nem kötelező, csak egy lehetőség, jó karriernek, már fiatalon…
Azt már meg sem vártam, hogy mit válaszolnak, majd Jon-nal elintézik, én most már tényleg ki akartam innen jutni.

felszerelés:


template nélkül:

Kalifornia - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Végre valahára sikerült elérni, hogy kifele haladjanak innen. Azonban, alig értek ki az étkezőből Parker már ott is termett előttük, roppant csúnya arckifejezéssel. Már volt is egy érzése Jonnak, hogy mit akart a fiatal férfi és valóban azt is mondta. Természetesen egyetértett azzal, hogy mind Johnny, mind Liz mihamarabb távozzanak innen. Egyrészt nem kellett az, hogy a rajongók letámadják Stormot, mert akkor ki tudja, hogy mi történik, a másik pedig, hogy Liz tulajdonképpen semmit sem követett el, csak elvesztette uralmát a képessége felett, ez pedig nem volt bűntett.
- Eszem ágában sem lenne titeket feltartani – mondta egy bólintás után. – Liz nem tett semmit sem, ráfér a pihenés az ijedtség után. Ha pedig Peter nem bánja, akkor örömmel látnánk a SHIELD gyakornoki programjában, ha másért nem, azért, hogy segíthessünk megtanítani teljesen uralni a képességedet.
Egy barátságos mosolyt még küldött a lány felé és ha Liz hagyta, akkor egy névjegykártyát is adott a lánynak. Ekkor meghallotta Lyesmith hangját és döbbenten meredt a lányra, hogy mit mondott? Evant felvenni a SHIELD-hez gyakornoknak? Ha meghallotta a telepatikus üzenetet, akkor még voltak aggályai, de részben egyet kellett értenie a lánnyal, ha nem engedik el őket, akkor valószínűleg harc lesz, ami pedig nem kellett volna. Alapból kissé távolabb állt, próbált halkan beleszólni a rádióba, hogy mások ne hallják.
- Marquez ügynök, az esetleges további konfliktusok és harc elkerülése végett a fegyvert rántónak Lyesmith gyakornoki pozíciót ajánlott, a többit, amint nyugodtan beszélek elmondom önnek, most többet nem tudok.
Közben Lyesmith már elindult kifelé és egyedül maradt a két jómadárral.
- Nos, mi lesz a válaszuk uraim? – kérdezte nyugodtan Teddy-t és Evant.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Hétf. 28 Nov. 2016, 21:03


- KALIFORNIA -
Lucy Skatfield/Phobia

Meg fogom ölni. Szépen feltépem a torkát, kibelezem, kitépem a beleit, és aztán végignézem. Olyan jó lesz, olyan boldog leszek, annyira, hogy táncra is fogok perdülni. Nagyon okosat mondott bátyó, bizony ám. Csak egy röpke pillanat kell, amikor egyedül marad, és....már alig várom. Nagyon, nagyon várom, szinte beleborzongok, annyira szeretném végignézni, ahogy a karmazsin vére spriccel a torkából.
A káosz az étkezdében lassan eloszlik, valamint a srác is elindul. Éppen mozdulnék, mikor feltűnik nekem, hogy egy fickó már egy ideje el akar húzni engem, és még beszél is hozzám.
~ Ki ez az alak, bátyó? Nagyon zavar. ~ kérdezem magamban, miközben ernyedten hagyom, hogy odébbrángasson. Nem érzem elég erősnek magam az ellenálláshoz, fáradt vagyok.
~ Nem tudom, de nagyon zavaró. Talán egy tanár, vagy ilyesmi.
~ Megöljem őt is? ~ kérdem, közben a plafont bámulom, majd egy vigyor terül szét az arcomon.
~ Majd később, de most a srácra fókuszálj. Lazíts egy kicsit és bízd rám ezt a tagot. ~ mondja bátyó, majd elfog egy fura érzés, de nem tudom hova tenni. Akaratlanul lassan a fickó felé fordítom a tekintetemet, majd megragadom a karját teljes erőből.
- Ha továbbra is az utamba állsz tata, akkor kitépem a karodat. - mondom halkan, bár mintha nem is én mondtam volna. A hangok olyan messziről érkeznek, nem is értem az egészet. Mintha nem én lennék én.
- Van egy kis elintéznivalónk, de ha továbbra is ellenállsz, feltépem a gyomrodat. - hangzanak el a hideg, fenyegető szavak a számból, amik még engem is megrémítenek. Tényleg én mondtam őket? Lassacskán elhomályosodnak a dolgok, minden olyan tompának tűnik, miközben egy jeges érzés terjed szét bennem. Mégis mi folyik itt? Mi történik?
- Mi történik? Mit tett velem? - kérdezném, de szinte csak suttogok. Lehet, hogy csak nekem tűnik suttogásnak? Olyan furcsa.
- Serena...Raven... - minden végleg elhomályosodik, elhalkul, megszűnik.
- Na takarodj innen tata! - hallatszik egy hang. Bátyó? De hogy beszélhet? Ő nem csak a fejemben van? Nem?!?

///ettől a ponttól a másodlagos személyiség törne fel és irányítaná a testet///

_________________
Kalifornia - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 04 Dec. 2016, 10:33

10:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Pietro bólint Serena válaszára.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Szóval a srác, aki kiköpött apja… Huh, őt elmozdítani a helyéről biztosan nem tudom, de megpróbálok kitalálni valamit.

Majd amikor kilép az igazgatónak álcázott Raven és Lucy, Higanyszál ismét biccent, mielőtt óriási sebességgel újra eltűnne szem elől.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – De előbb te és Lucy jöttök velem, ha nem tudod őt kivinni. Várok pár percet, és megadom nektek a lehetőséget, hogy feltűnés nélkül lelépjetek. Magamra terelem a többiek figyelmét.

Ezalatt Reena Lockjaw kíséretében végre elhagyhatja az épületet, és odakint, a parkolóban már látja is, ahogy a szirénázó autókból rendőrök szállnak ki. Egyelőre az épülettől kicsit távolabb terelnek minden diákot, tanárt és vendéget, köztük Reenát is, és kérik a tömeg nyugalmát és közreműködését. Pár pillanattal később Melissa is csatlakozik ehhez a társasághoz, könnyen kiszúrhatja Reenát és gond nélkül oda is juthat hozzá.

Ekkor már három rendőr be is hatolt az épületbe, de a fegyverüket egyelőre egyikük sem vette elő.

Peter közben arrébb húzza Lizt és Johnnyt, maga mögé.

Kalifornia - Page 4 Peter10 – Igazán kedves ajánlat, Steph és Jon, tényleg, és ne értsetek félre, de Liz ezt nem itt és nem most fogja eldönteni.

Kalifornia - Page 4 Johnny10 – Ja, ha úgy akarja, alapíthat velem is egy kétszemélyes bandát… A Lánglovagok! Vagy… A Tüzes Páros!

Kalifornia - Page 4 Allan10 – Kérlek, fiúk… Nem kell helyettem döntenetek. Most inkább vigyük ki az öcsémet is, és majd megbeszéljük. Teddy, elég az ökörködésből, azonnal velünk jössz!

Marquez ügynök eközben szerencsére gyorsan reagál.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök! A gyakornoki pozíció felajánlását jóváhagyjuk. Természetesen szükség lesz még pár előzetes vizsgálatra és felmérésre, de meglátjuk, mit tehetünk a fiatalemberért. Amennyiben az ajánlatot elfogadja, azonnal jelezzük a helyszínre érkező rendőri erőknek, hogy ne tartóztassák le a fiút.

Az igazgatónak álcázott Raven ezalatt próbálja kordában tartani Lucyt, nem sok sikerrel, és amikor megérkezik mellé Serena, fellélegzik, és halkan odasúg neki.

Kalifornia - Page 4 Diller10 – Azonnal vidd ki innen! Vagy elájul mindjárt, vagy kibelez valakit, nem tudom, melyik, de egyikre sincs szükségünk! Lucy, nézd csak, itt van Serena! Ő jó barát, emlékszel? Most szépen kisétáltok a hátsó kijáraton át, és elmentek valami kedves helyre ebédelni. Menjetek, velem ne foglalkozzatok!

Ezzel Rejtély a hátsó kijárat felé tolja a két lányt, és ha ez még fel is tűnne valakinek, épp ekkor jön a figyelemelterelés Pietro Maximoff személyében. Az érkezése előtt egy pillanattal Peter még hátrébb rántja Lizt és Johnnyt, hiszen a pókösztönével már érezte, hogy valami jön, és valóban, Higanyszál szélvészként robban be a társaság közé.

Kalifornia - Page 4 Higany10

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Ritkán mondok ilyet, de elnézést a késésért!

Ekkor már a rendőrök is látótávolságon belül vannak, és a fegyvereikért nyúlnak…

– Állj, vagy… vagy… Mi a fene?

… de a pisztolytáskáik üresek. Pietro elmosolyodik, és kiejti a kezéből a pisztolyokat és a már kiszedett töltényeket.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Ezeket már ne keressék. Látod, Teddy?

Ezzel Pietro az őt elkerekedett szemmel bámuló Teddyhez fordul.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Ezt várhatod a S.H.I.E.L.D. és az amerikai kormány által felügyelt igazságszolgáltatástól. Pisztolyt rántanának fegyvertelen gyerekekre egy iskolában. Szerinted ezek után mit tesznek majd a barátoddal? És persze veled, amiért védeni akartad őt…

Kalifornia - Page 4 Blob10 – Te… Te… Te vagy az a fürge fickó, aki a faterral bandázott régen! Ugye? Öhmm… Mi is, mi is… Flash!

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Öhm, nem, Higanyszál, de igen, a többi stimmel. Ismertem édesapádat, és ezért is vagyok itt. Csapattársak voltunk, így tartozom neki annyival, hogy kivigyelek innen titeket, távol a S.H.I.E.L.D.-től és a rendőröktől. Ha ezt szeretnéd. De ha csak egy kicsit is hasonlítasz apádra, akkor a jóisten sem tud elmozdítani innen téged, ha te nem engeded… Mit szólsz? Velem tartasz a barátoddal, hogy beszélgessünk nyugodtabb körülmények között?

Majd Pietro az ügynökökhöz fordul.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Persze csak ha a Szabadság Hős Bajnokai nem akadályoznak abban, hogy szabadon és önállóan dönts a sorsod felől, és rátok kényszerítik a gyakornoki pozíciónak álcázott állandó S.H.I.E.L.D.-megfigyelést… ami, sajnos, a szokásuk. Hamarosan újabb rendőrök érkeznek, úgyhogy gyorsan kéne döntened, Teddy.

_________________
Kalifornia - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 06 Dec. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


- Rendben van, én addig megpróbálom kivinni Lucy-t – mondtam még Pietro-nak mielőtt eltűnt.
Igaz még az ötlettől is kirázott a hideg, hogy őt kísérgessem tovább. Teljesen őrültnek nézett ki, nem tudom, hogy miért is hoztuk be ide, kint kellett volna hagyni. Közben, amikor Raven és a lány feltűntek akkor odasiettem hozzájuk és még arra is volt időm, hogy néhány mondatot váltsak Raven-nel, aki úgyszintén pártolta, hogy kimenjünk innen. Csak éppen, akit ki kellett volna nem akart jönni. A kibelez résznél látványosan rezzentem össze, mi garantálja, hogy minket nem fog? Az elájul pedig jó ötlet lett volna, közben láttam, hogy Pietro végre odaért a többiekhez és nekilátott annak, hogy lefoglalja őket. Az elájulás nem jöhetett szóba, pedig az egyszerű lett volna, így kénytelen voltam valami mást gyorsan kitalálni. Néhány pillanat kellett hozzá, és megpróbáltam a lassú haladás közben erősen koncentrálni minderre és suttogni magam elé, hogy a képességem még hatékonyabb legyen.
- Velem akarsz jönni a kocsihoz, velem akarsz jönni a kocsihoz, velemakarszjönniakocsihoz, velemakarszjönniakocsihoz, velemakarszjönniakocsihoz…
Még három-négy alkalommal igyekeztem ezt elmondani, remélve, hogy hatni fog rá a képességem, ha nem, akkor igyekszem óvatosan megfogni a kezét és magammal húzni a kijárat felé. Ha kell, mert visszafelé akar menni akkor muszáj lesz elé állnom és próbálni visszafogni, hogy ne tehesse meg. Ha sikerül, amit szerettem volna, akkor pedig igyekszem mihamarabb eljutni a kocsinkig.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 06 Dec. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
Tizennegyedik/ötvenötödik bejegyzés:
”A többiek nem jöttek, így egyedül voltam kénytelen követni Reena-t s Lockjaw-t. Hamarosan pedig ki is értem, az előzőek után roppant kellemes volt a meleg őszi levegő a szabadban. De itt sem volt sok nyugtom, mert a rendőrök azonnal engem is nekiláttak kissé távolabb terelni. Közben nézelődtem, hogy merre lehetnek, akiket keresek s sikerült őket is észrevennem, így elindultam a lány s a kutyám irányába. Közben még végignéztem a sok emberen, kik itt voltak, úgy véltem, hogy nem lehetett mindenki az iskola alkalmazottja, így az volt a véleményem, hogy a teljes nyíltnapnak vége lesz a benti incidens miatt. Ha tudtam, akkor odamentem a pároshoz s megszólítottam Reena-t.
- A többiek is mindjárt biztosan jönnek – mondtam.
Legalább is reméltem, hogy tényleg így lesz, azt nem említettem még feltételes módban sem, hogy mi lesz utána, mert még jómagam sem tudtam, hogy mi is lesz. A rádióüzentekből csak az derült ki, mintha visszamennénk a bázisra, aminek nagyon örültem volna ebben a helyzetben.
- Szeretnéd, hogy kissé odébb menjünk, ahol kevesebben vannak, vagy itt is jó lesz? – érdeklődtem.
Nem szerettem volna, hogyha megint pánikroham, vagy efféle törjön rá megint, főleg a rendőrök előtt.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 06 Dec. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena szerencsére könnyedén kiért a szabadba Lockjaw-val együtt, ott azonban nem is volt ideje körülnézni, mert szinte azonnal odébb terelték a rendőrök. Ő ment is arra, vezetve a kutyát, nem tudta azt, hogyha megmondaná, hogy SHIELD-es, valószínűleg nem is terelgetnék. Bár az is lehet, hogy akkor sem szólt volna. A rádióüzentet hallotta, de mivel nem neki szólt, így nem is reagált mindarra. Követte a többi embert, hogy ott üljön majd le valahova, ahol tud és foglalkozzon Lockjaw-val. Nem is kellett sok idő, hogy Melissa is megjelenjen mellettük, felnézett a lányra, amikor az megszólalt.
- Rendben – mondta.
Most tűnt csak fel neki igazából, hogy a többiek nincsenek velük.
- Hol maradtak a többiek? – tette is fel a kérdést.
Körbenézett, de nem látta őket, ekkor kapta a másik kérdést, de arra megrázta a fejét, már elég jól érezte magát ahhoz, hogy itt maradjon és ne akarjon még távolabb vonulni, ahol nincs senki.
- Nem kell, jó lesz itt – mondta.
Ezzel vissza is fordult a kutyához, hogy tovább simogassa és játsszon vele, de most már figyelt arra, hogy a többiek mikor jönnek majd oda hozzájuk.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Kedd 06 Dec. 2016, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Úgy tűnt, hogy a rendőrök megérkeztek és még valaki. Peter már vitte volna Liz-t, de úgy tűnt, hogy a srácok közül ő volt az egyetlen, aki nadrágot hordott és nem akart Teddy nélkül távozni. Ó és az est… vagyis a nap fénypontja is feltűnt, Pietro Maximoff személyében. A szavaira felnevettem.
- Nagy szavak egy olyan patkánytól, akinek az emberei ártatlanokat gyilkolnak csak azért, hogy valakit feldühítsenek. Mint a plázában ugye, rémlik, hogy Essex főbe lőtte azt a biztonsági őrt? Aztán nézzük többszörös emberrablás van a számlátokon… fiatal kamasz mutánsok megkéselése és kórházba juttatása. Valaki az elmeosztályon végezte Essex után… ó! És ne is beszéljünk arról, hogy Essex csupán a világot akarja elpusztítani és kiirtani rajta minden létformát. De hajrá, ha Teddy és Evan ilyenek közé akarnak tartozni hajrá…
A végét morogtam, madj megvontam a vállamat.
- Ha meg igaz lenne, amit mondtál, akkor már régen le lenne lőve, vagy tartóztatva Teddy, de egyik sem történt meg. Sőt a SHIELD jóváhagyta, hogy ügynöktanonc legyen, ha akar. Ezen esetben senki sem fogja feltartóztatni, jól fog keresni, megtanulhatja megvédeni magát és sorolhatnám, a tette meg nem fog bekerülni sehova. Ellenben te mit kínálsz neki? Ha veled távozik mindenki rá fog vadászni, meg Teddy-re, egy törvényen kívüli csapatban… komolyan ez a legjobb, amit kínálhatsz nekik, felhergeled őket, és te csinálsz céltáblát belőlük. Aztán, ha már nem kellenek feláldozod őket. Vagy ugyanúgy gyáván elszaladsz sírdogálva, mint a Kipusztuláskor tetted és a sorsukra hagyod őket, mint már megtetted a nővéreddel és a korábbi társaiddal, akiknek a jelentős része miattad halt meg?
~ Kapcsold ki a képességblokkolódat ~ próbáltam üzenni Jonnak. ~
Közben pedig felkészültem arra, hogy félreugorjak a támadása elől, mert volt egy érzésem, hogy a nővérkéje említésére tuti, hogy bedühödik.

felszerelés:


template nélkül:

Kalifornia - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


- Természetesen nem azt kértem, hogy most döntsön, csak lehetőségként mondtam – szabadkozott Jon.
Szerencséjére azonban Liz-t sem kellett félteni, és ő maga is örült volna annak, hogy Teddy is velük megy. Azonban egyelőre mindez még nem valósult meg, mert Pietro megérkezett. A rendőröknél nem volt fegyver ezek után. Már itt támadt egy ötlete, amit később majd Steph is támogat és felhoz, de az még odébb volt. Úgy tűnt, hogy az indulatok újra elfognak szabadulni, hála annak, amiket Lyesmith vágott Maximoff fejéhez. Egy biztos volt, hogy a fiatal nő remekül bánt a szavakkal és valószínűleg a lehető legjobban találtak be az ősz hajú mutánsnak. Ha minden igaz, akkor itt kapja meg az üzenetet telepatikusan, hogy deaktiválja a képességblokkolóját. Igazából neki az is tökéletes lett volna, ha lelopja a kezéről Pietro még kikapcsolás előtt, akkor is feloldódik a blokkolás és valószínűleg a férfi fog belassulni, mert elveszti a sebességét. Így igyekezett óvatosan a kezéhez nyúlni kabáton kívül, mintha csak megvakarná a kezét, közben próbálja deaktiválni a szerkezetet.
- Nem akadályozzuk meg, hogy távozzanak – mondta ő is. – És téved, senki sincs megfigyelés alatt. Maradhatnak otthon valószínűleg a családjukkal és a legközelebbi telepen, irodánál lenne a képzés, nem szükséges a Triskelionba jönni.
Közben még kaptak választ Marquez ügynöktől is, aki megerősítette, hogy engedik a csatlakozást.
- Most szóltak vissza a Triseklionból, amennyiben Evan elfogadja az ajánlatot, akkor a rendőrség vissza is vonul és sehol sem lesz említés téve arra, amit tett. Önök döntenek uraim.
Ha a rendőrök közelebb akartak jönni, akkor felemeli a kezét, hogy visszatartsa őket, hogy maradjanak, ahol vannak.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Kedd 06 Dec. 2016, 23:33


- KALIFORNIA -
Lucy Skatfield/Phobia

Ez az! Végre valahára sikerült átvennem az irányítást. Végre tudok cselekedni, végre szabadon ténykedhetek. Viszont a gond az, hogy erősen szédülök, látszólag ez az ostoba lány nem adja fel egykönnyen. De most már tudom, hogy kell átvenni az uralmat, és ha most sikerült, máskor is fog. Csak gyorsan ki kell belezzem azt a nyamvadék kölyköt és már mehetek is. Igen, a vér majd segít, ebben biztos vagyok.
- A maga helyében elhúznám innen a csíkot, tata. - vetem oda az öregnek, aki tisztára úgy viselkedik, mintha ismerne engem. Pedig nem, és ha tovább hergel, őt ölöm meg a kölyök helyett. Bár ne szédülnék, a tata szövegének csak egy részét hallom, de ebből valami furcsát tapasztalok. Mintha tényleg ismerne engem, sőt. Mintha...Raven? De az nem lehet, hacsak nem álcázta magát. Ki tudja, talán ez a képessége. Mindenek előtt Serenát kell megnyerjem, mert ki akar innen vinni.
- Serena, Serena. Ebéd, mi? - szólalok fel, majd ráteszem az egyik kezemet a vállára - Mondok én valamit. Segíts nekem kicsinálni azt a srácot, aki Lizt védelmezi most. Csak annyi a dolgod, hogy elcsalod őt, mondjuk egy üres terembe, és a többit bízd rám. Rendben? - mondom neki vigyorogva, miközben Serena motyog valamit, én pedig egyre jobban szédülök. A poklba is, nem kéne ennyire szédülnöm. Muszáj most megtennem...vagy mégse? Nem, ezt most kell véghezvinni, amíg még én irányítok.
Odafordulok az étkezdéhez, mikor meglátom a három rendőrt és a fura alakot, aki látszólag lefegyverezte a zsarukat.
- A pokolba...a pokolba!! - dühöngök, mert túl sokan vannak. Túl nagy a tömeg, nem tudnák hozzáférni, és egyre jobban szédülök. Ez nem jó, nagyon nem.
A látásom lassan elmosódik, a hangok eltompulnak, egyre fáradtabb vagyok. Érzem, hogy kicsúszik a lábam alól a talaj, de miért? Elestem? Minden olyan...sötét...elájultam volna?
Elvesztettem az irányítást.

_________________
Kalifornia - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 11 Dec. 2016, 19:52

10:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Odakint Melissa és Reena már távol vannak a veszélytől, nincs miért aggódniuk, hacsak nem a többiekért. Az egyik férfi rendőrtiszt felfigyel rájuk, és odalép hozzájuk.

– Elnézést, ha helyes személyleírást kaptunk… akkor talán Önök dr. McKenzie és Ms. Reynolds? A S.H.I.E.L.D. már jelezte, hogy itt lesznek. Ha nem bánják, odafáradnának a kollégáimhoz, távolabb a többi civiltől? Azt az utasítást kaptuk, hogy Önöket mindenképp biztonságban juttassuk ki innen, akármi is történne. Esetleg szükségük lenne bármire? A kutya az Önöké?

Eközben bent bár eleinte Lucy megpróbál ellenállni, végül elgyengül, plusz Serena képessége is hat rá, így végül ő is a kijárat felé kezd haladni. Amint kilépnek, végül minden elmosódik előtte, és elájul (a következő körben már felébredhet, hogy ne maradjon ki) – Serena szerencséjére a lány egyáltalán nem nehéz, így tovább tudja vinni magával, távolabb az épülettől. Ezt most megúszták, de Lucy hirtelen támadt ölésvágyát még ő is érezhetően csak nehezen volt képes csillapítani.

Raven örömmel veszi tudomásul, hogy Serena és Lucy biztonságban vannak, és Pietro figyelemelterelését kihasználva ő is hátrálni kezd, távolodva a többiektől.

Higanyszál közben elmosolyodik Stephanie szavaira.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Úgy… Kezdjük el azt számolgatni, hogy mi vagy a S.H.I.E.L.D. áldozott-e már fel több ártatlant a céljai elérésének érdekében? Ugyan, kérlek… Egyébként Emma és Lev is szabadon távozhattak, amikor nem akartak velünk tartani, és most biztonságban élnek távol a S.H.I.E.L.D. árgus tekintetétől. Már ha érdekel egyáltalán titeket, mi lett velük. Ha Teddy nem akar harcolni, és csak azt kéri, vigyem el innen, úgy lesz. Mint mondtam, őt senki és semmi nem tudja elmozdítani, ha ő nem úgy akarja. Annyira sajnálom, hogy ellentétes oldalon állunk… pedig oly sok közös van bennünk. Sokat tanulhatnánk egymástól például arról, hogyan próbálunk kilépni az apáink által elkövetett bűnök árnyékából.

A nővére említésére Pietro mindössze különös mosolyra húzza a száját, majd Teddy felé nyújtja a kezét.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Te hogyan, Teddy? Melyik utat választod?

Liz ekkor már alig bírja türtőztetni magát, és hiába próbálja őt visszafogni Peter és Johnny, kezdenek újra lángok fel-felcsapni belőle.

Kalifornia - Page 4 Allan10 – Nem… NEM! Teddy, testvérek vagyunk, még ha nem is értünk mindenben egyet! Hazajössz velem, érted?

Ekkor azonban Jonathan deaktiválja a képességblokkolóját, és Lizről minden láng eltűnik – a háttérben pedig Rejtély visszaváltozik eredeti alakjába. A rendőrök rákiáltanak.

– Állj! Ki maga! Mi folyik itt?

Azonnal megindulnak Raven után, aki viszont már elég közel van a hátsó kijárathoz, hogy kijuthasson Serena és Lucy mellé. Ekkor már több rendőr is érkezik, és náluk már vannak pisztolyok.

– Menjenek a kék bőrű nő után, a többiek pedig velünk jönnek, MIND! Tudni akarom, vannak-e még alakváltók köztük! MINDENKI, KIFELÉ!

A rendőrök Rejtély átváltozásának láttán meglehetősen ingerülten és értetlenül kerítenek be mindenkit, elővéve a bilincseiket. Attól félnek a látottak után, hogy nem bízhatnak senkiben, még a S.H.I.E.L.D.-esekben sem, és kissé idegesen remeg néhányuk kezében a fegyvere.

Pietro feltartott kézzel áll, és úgy néz Teddyre.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Ne ijedj meg, ez csak képességblokkolás, Miller egyik kedvelt módszere. Látod? A barátodat mindenképp beviszik, történjék bármi. Sosem fognak megbízni bennünk… Benned az apád miatt nem, ahogy bennem sem, a barátodat pedig legjobb esetben is javítóintézetbe küldik.

Kalifornia - Page 4 Blob10 – Nem… NEM!

Teddy még így, a képessége nélkül is meglehetősen komoly testi erővel bír, nem is beszélve a súlyáról, és úgy ront neki a rendőrtisztnek, aki épp készült volna megbilincselni Evant. A többi rendőr ráirányítja a fegyverét…

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Miller, ha így meglövik, BELEHAL! Csak a mutáns erejével élheti túl, ki kell őt vinnem innen!

Liz felsikít, az öccse felé ugrana, Peter és Johnny már nem tudják visszafogni, az egyik pisztoly mindjárt elsül…

Másodpercek alatt kell dönteni.

_________________
Kalifornia - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 12 Dec. 2016, 07:49
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Éreztem, ahogyan Lucy szavaira fellángol bennem a düh, soha sem voltam olyan személy, akit könnyű kihozni a béketűréséből, de ez a pillanat ilyen volt. Éreztem, ahogyan a dühtől megremegek és kipirul az arcom is. Abban már biztos voltam, hogy nem fogok jókat mondani róla Pietro-nak és Ravennek.
- Soha! – mondtam dühösen. – Soha sem fogok senkinek sem ártani, ha azon múlik, akkor téged is megállítalak!
Azonban úgy tűnt, hogy a szerencse az én pártomat fogta, ugyan azt nem kívántam, hogy az eszméletét is elveszítse, de mégis ez történt. Így próbáltam jobb híján végighúzni a földön, amíg oda nem értem a kocsihoz. A kezeimmel benyúltam a hóna alá és így húztam végig, hogy csak a lába, sarka érje a földet. Azt éreztem a képességhasználat közben, hogy nehéz volt visszafogni a lányt, így tényleg nagy bajok lehetnek később vele. Ha sikerül eljutni a kocsiig, ahova Raven vitt korábban, akkor próbálom a hátsó részre behúzni, majd rázárni az ajtót, hogy ne tudjon kijönni, ha magához tér. Mivel autót nem tudok vezetni, így a kocsi mellett várakozok, hogy megérkezzen Raven. Tudom, hogy azt mondta, hogy vigyem el hozzám, de a korábban látottak után ezt nagyon nem szerettem volna megtenni.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 12 Dec. 2016, 07:50
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
2012. október 5. péntek,
Tizenötödik/ötvenhatodik bejegyzés:
”Hirtelen nem tudtam, hogy mit is feleljek Reena kérdésére. Kissé aggódva pillantottam az épület felé s még mindig nem jöttek ki a többiek, csak még több rendőrt láttam bemenni. Valami gond lehet odabent, nem hagyott ez a gondolat nyugodni.
- Lehet, hogy csak biztosítják a terepet, vagy a hátsó kijáraton mentek ki s akkor tovább tart, hogy ide érjenek. Nem lesz bajuk, nyugodj meg.
Hogyan mondhattam ilyet, ha még én sem voltam nyugodt? S mindezen az sem segített, mikor az egyik rendőr odajött hozzánk. Azonban semmilyen rossz hírt nem közölt a szavaira bólintottam.
- Igen, mi vagyunk – feleltem. – Rendben van, odamegyünk a kollégáihoz. A kutya az enyém, igen.
A többi civil vajon miért nem kapott ekkora figyelmet. Reméltem, hogy nem lesz bajuk nekik sem.
- Gyere Reena, menjünk oda a többi rendőrhöz, kik kissé távolabb vannak – kértem.
Ha jött, akkor elindultam oda, ahova mondta a rendőr, s ha megérkezünk, akkor megszólítom az urakat/hölgyeket.
- Üdvözlöm önöket, dr. Melissa McKenzie vagyok, a kollégájuk szólt, hogy jöjjünk ide Ms. Reynoldssal.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 12 Dec. 2016, 07:50
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena továbbra is főleg Lockjaw-val volt elfoglalva, de közben azért Melissa-ra is figyelt, főleg, amikor a lány beszélt hozzá. Ő maga addig is simogatta a kutyát és vakargatta a hasát, éppen a hátán feküdt.
- Akkor biztos mindjárt jönnek – értett egyet.
Ekkor fel sem nézett, azt csak akkor tette meg, amikor a rendőr odajött hozzájuk. Az egyenruhát megismerte, találkozott ilyennel, amikor kiszabadították, így tudta, hogy ők is azokhoz tartoznak, akik a jó oldalon állnak. Mivel butának buta nem volt, csak szociálisan akadtak nehézségei, így összetudta tenni, hogy a SHIELD szólt nekik, hogy vigyék ki őket. Ebben az esetben pedig oda kellett menniük. Így már teljesen határozott válasza volt Melissa-nak, amikor a másik lány felhozta, hogy menjenek oda.
- Mehetünk – bólintott. – Gyere Lockjaw!
A pórázon vezette oda a kutyát is a rendőrökhöz, követve Melissa-t. Kíváncsi volt, hogy máris kiviszik-e őket innen, vagy megvárják-e a többieket, akiknek egyelőre még mindig nem volt híre sem hamva. Néha még hátranézett az épület felé, hogy ott vannak-e már a többiek, vagy kijöttek-e az épületből.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 12 Dec. 2016, 07:51
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Bla-bla-bla, úgy tűnt, hogy még nem sikerült kellően felhúzni. Akkor még kellett ezen egy kicsit dolgozni. Liz azt akarta, hogy a bátyja menjen velük haza. Pietro pedig még nálam is többet hazudik. Pech. Közben kikapcsolt a képességblokkoló és nocsak, a diri Rejtély volt?! Akkor úgy véltem, hogy még Kardfogú is itt lesz a közelben valahol.
- Már megint hazudsz – mondtam undorral. – A kék barátnőd is körözött bűnöző, naná, hogy le akarják csukni veled együtt…
A következő szavaknál hangosan nevettem fel, ez már kész kabaréba illett.
- Kedvenc trükkje, jah – mondtam. – Rühelli, hogy mutáns és azt, hogy a képessége passzív… tudod mit jelent? Ah igen, azt, hogy nem trükk, hanem jófej a többi mutánssal, hogy képességlbokkolóval jár. Te ajnározod a mutánsokat, erre leszólsz valakit, mert van. Ez nem kettős mérce egy icipicit. Na?!
Azonban Teddy elindult és elszabadult a pokol. Nem ez lett volna az első, hogy megbilincselnek, azonban azt nem engedhettem meg, hogy napofájú barom távozzék. Közben mozdulni próbálok a lehető legnagyobb gyorsaságommal, amit ki tudok magamból csikarni, remélve, hogy azok előtt képesek leszek leütni Pietro-t egy jól irányzott mozdulattal, mielőtt Miller visszakapcsolja a képességblokkolóját. Reméltem, hogy ő ahhoz van szokva, hogy a mutációjára támaszkodjon így kikapcsolt állapotban rosszabbak a reflexei és nem is olyan gyors, mint én, aki viszont képességek nélkül edzettem magam olyan szintre, hogy olimpikonokkal versenyezzem. Ha nem sikerül megütnöm, akkor azzal próbálkozom, hogy a kezemet a nyakára, fejére csúsztatom és teljes erőből igyekszem a fejét beleverni a falba.

felszerelés:


template nélkül:

Kalifornia - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Egyelőre még mindig nem álltak jól a dolgok, Evan és Teddy sem tudott dönteni, Liz pedig megint kezdett dühös lenni és a lángjai is megjelentek. Ahogyan a képességblokkolóját deaktiválta még egy régi „ismerős” is felbukkant távolabb, Rejtély, akit még a rendőrök is kiszúrtak. Most azonban minden bizalmukat elvesztették mindenki felett.
- Lev nem volt SHIELD, Emma pedig megváltozott a rossz irányba sajnos. Maga nem hagy választást Mr. Maximoff – mondta. – Maga és az emberei hergelnek mindenkit, ha nem lennének itt, soha sem alakul ki ez a helyzet!
Közben már körbe is vették őket a rendőrök Evant pedig neki is láttak megbilincselni.
- Engedjék el! – szólt rájuk. – Hívják fel Marquez ügynököt a SHIELD-nél és kérdezzék meg őt, ha nekem nem hisznek!
Pietro pedig tovább hergelte Teddy-t, aki neki is esett a rendőröknek. Hallott a felkiáltást Pietro-tól, azonban nem akarta, hogy megszökjön se ő, sem pedig Rejtély. Így egy roppant kockázatos tervet választott, aminél remélte, hogy senki sem fog megsérülni. Ha visszakapcsolja a képességét, akkor Teddy megöli a rendőröket és agyon veri őket, de ha nem, akkor lehet, hogy a fiú hal meg. Azonnal aktiválta az energiapajzsát, ami a kezén volt és felüvöltött.
- HÉ! IDE FIGYELJEN MINDENKI! – üvöltött fel.
Remélte, hogy ezzel megtorpanásra bírja Teddy-t és a pisztolyt sem tudják meghúzni. Eközben vagy még a kiáltás előtt az energiapajzsot igyekszik eldobni egy olyan mozdulattal, hogy a közelben levő rendőrök kezéből kiüsse a fegyvert. Ezzel egy időben mozdulni is próbál is, hogy a rendőröket elsodorja Teddy útjából, az sem érdekelte, hogyha a fiú őneki ütközik ezek után. Eközben persze figyel, hogyha úgylátja, hogy a pajzsos és kiáltós akció mégsem sikerül, akkor tényleg aktiválja a képességblokkolót is – ebben az esetben sem áll meg, hogy megmentse a rendőrt, rendőröket – hogy Teddy életét megmentse.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 29 Dec. 2016, 21:22

10:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Raven, immár valódi alakjában, másodpercekkel később már utol is éri Serenát, és idegesen pattan be a kocsiba, majd jelez Serenának, hogy ő is tegyen így.

Kalifornia - Page 4 Raven10 – Kösz, hogy kihoztad Lucyt, szép volt… de most azonnal el kell tűnnünk innen. Könnyen lehet, hogy Pietro épp most áldozta fel magát értünk… Ám akárhogy is, a te teljesítményed elsőrangú volt, kislány. Voltak kétségeim téged illetően, ám te rám cáfoltál. Na, söprés!

Ezzel Raven Serena és Lucy társaságában el is hajt a helyszínről – még épp időben, mert pár Rejtélyt üldöző rendőr bukkan fel. Szerencsére sem Serenát, sem Lucyt nem látták meg vele.

Melissa és Reena is rendben vannak az épület másik oldalán a rendőrök társaságában, őket már nem érheti veszély.

Odabent azonban pattanásig feszül a helyzet: Jonathan magára tereli mindenki figyelmét egy pillanatra, az energiapajzsával kiüti a fegyvereket a tisztek kezéből, majd ellöki a rendőrt Teddy útjából – így viszont őt kapja telibe a hatalmas test, amely még mutáció nélkül is borzalmas súllyal csapódik az ifjú ügynöknek, néhány másodpercre mozgásképtelenné téve Jonathant. Ez sajnos épp elég időt hagy pár fürgébb rendőrnek, hogy ismét a pisztolyaikért nyúljanak – ám azoknak a csövét addigra sűrű, pókhálóra emlékeztető anyag borítja, használhatatlanná téve mindet. Peter tehát gyorsan, titokban kihasználta a Jonathan okozta zavart.

Stephanie sem rest, és ezalatt sikeresen ártalmatlanítja Pietrót, akit amúgy is ez a jelenet foglal le, így nem figyel különösebben másfelé. Higanyszál eszméletlenül fekszik el a padlón.

Ekkorra már egy rendőrkapitány is végre megjelenik a folyosón, és azonnal parancsokat kezd osztogatni.

– MINDENKI, KIFELÉ! A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek és a diákoknak nem eshet bajuk! Elment az eszük, hogy ilyen szűk térben, egy iskolában fegyvert rántanak? KIFELÉ!!!

A többi rendőr elteszi a fegyverét, és elkezdik kikísérni a kis társaságot: Pietrót bilincsben szállítják, mindenki mást szabadon, ahogy vannak. Közben a rendőrkapitány Jonathanhez és Stephanie-hoz lép.

– Nincs mentség az embereim viselkedésére, meg fogom találni a felelőst, miután elolvastam a jelentéseket… ha kell, magam is lemondok. Egy iskolában… Önök jól vannak? Megkaptuk az üzenetet a feletteseiktől a Triskelionból. Dr. McKenzie és az a másik ifjú hölgy már odakint várják Önöket. Evan McBride és az Allan-testvérek szintén szabadon távozhatnak, természetesen miután a szüleik felveszik őket az őrsön. Már értesítettük őket. Ez így megfelel?

Liz próbál odalépni Teddy mellé, de a fiú mogorva tekintettel ellöki magától, majd a rendőrök kísérte Evanre és az ájult Pietróra tekint. Ökölbe szorul mindkét keze tehetetlenségében.

Kalifornia - Page 4 Allan10 – Teddy…

Kiérve aztán valóban megláthatják Melissát és Reenát is. Leszámítva a Teddy okozta erősebb zúzódásokat Jonathan testén, az esetet mindenki megúszta karcolás nélkül. Pietrót egy páncélozott rabszállítóba teszik, Lizt, Teddyt és Evant pedig pár rendőrautó felé kísérik. Peter az ügynökökre pillant.

Kalifornia - Page 4 Peter10 – Követem Lizt, aztán vele maradok, amíg az édesanyja el nem jön érte. Johnny?

Kalifornia - Page 4 Johnny10 – Persze, simán!

Kalifornia - Page 4 Peter10 – De semmi lánglovagosdi, busszal megyünk! Mára elég volt abból.

Kalifornia - Page 4 Johnny10 – Ó…

Kalifornia - Page 4 Peter10 – Stephanie, Jonathan… Köszönöm, hogy nem akartatok ráerőltetni Lizre és Teddyre semmit. Lizt ezzel biztosan meggyőztétek, Teddyt pedig… hagyjuk. Ó igen, a doktornőnél van valami, ami fontos lehet nektek…

Ezzel, ha nincs más, Peter és Johnny is elbúcsúznak, míg a rendőrök és bámészkodók is lassan elkezdenek szétszéledni…

_________________
Kalifornia - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 31 Dec. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Alig értünk ki Raven már meg is jelent mögöttünk, meglepő volt, hogy az eredeti alakjában. Nem is késlekedtem, mivel láttam, hogy mennyire siet be is pattantam a kocsiba, hol meg is szólalt. Közben pedig már el is indult a kocsi.
- Pietro az én hibám – feleltem keserűen. – Azt mondtam neki, hogy a fiú, Teddy szerintem velünk jönne, így ezért maradt ott, hogy őt meggyőzze. Ha azt mondom, hogy mind a ketten esélytelenek, akkor ez nem fordult volna elő.
Ő mentett meg, így rosszul éreztem magam emiatt. Szóval Raven kételkedett bennem, mondjuk nem csodálkozom.
- Nem tettem semmi olyat, amit dicséretre méltó lenne, csak igyekeztem, hogy senkinek se essen baja – mondtam. – De ami Lucy-t illeti…
Itt láthatóan rezzentem össze, még mindig ott csengett a fülemben a kép, amit mondott, amikor úgy döntöttem, hogy jobb lenne, ha inkább használnám a képességemet rajta. Igaz nem kiütni akartam, így azt nem értettem, hogy miért történt, de talán ez volt a legjobb dolog, ami történt.
- Mikor jöttünk kifelé, arra akart rávenni, hogy az egyik diákot csaljam félre, hogy megölhesse. Láttam a szemeiben, hogy tényleg ezt akarja…  alig tudtam a képességemmel is megfékezni. Félek tőle.
Ismertem be végül miközben már elfelé hajtottunk a kocsival az iskolától.

//Folytatás: Lower East Side, Manhattan//

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 31 Dec. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
2012. október 5. péntek,
Tizenhatodik/ötvenhetedik bejegyzés:
”Szerencsére már Reena-val sem volt gond, mert odajött a rendőrökhöz teljesen nyugodtan. Most már továbbra is csak azon lehetett idegeskedni, hogy a többiek hol vannak s mikor fognak kijönni. Nem tetszett az, hogy még mindig nem jöttek ki, idegesen szorítottam ökölbe a kezemet is. Féltem s aggódtam, hogy valami bajuk esett s emiatt nincsenek még itt. Így továbbra is idegesen tekintgettem a kijárat, vagyis nekünk bejárat irányába, ahol hamarosan fel is tűntek a többiek. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, most már biztos, hogy mindannyian megvannak, bár mintha Mr. Miller-nek kissé nehézkes lett volna a mozgás.
- Nézd Reena – mondtam. – Ott jönnek a többiek, menjünk oda hozzájuk.
Ha jött, akkor elindulok feléjük, hogy odaérhessek. Ha minden igaz, akkor fogunk odaérni, amikor már Mr. Parker s Mr. Storm is távoztak onnan, azaz csak magunk vagyunk. Ilyen közelről pedig még nyomorultabbnak tűnt Mr. Miller, úgy véltem, hogy megsérülhetett odabent, még akkor is, ha nagyon nem akarta kimutatni mindezt.
- Jól érzi magát? – kérdeztem.
Ha nem figyelt éppen ránk senki, akkor a kezébe igyekszem csúsztatni a papírt, amit kaptam.
- Mr. Parker küldte önnek – mondtam. – Azt kéri, ha megnézte, akkor semmisítse meg és esetleg töltse fel valamilyen biztos honlapra, ahol ön s, akikben megbízik hozzá tudnak férni.”//Folytatás: Lower East Side, Manhattan//

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 31 Dec. 2016, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena egyelőre jól megvolt ott a rendőrök közelében, továbbra is főleg Lockjaw-val foglalkozott és nem azzal, ami körülöttük zajlott. Csak akkor pillantott fel, amikor Melissa hangosan kimondta, hogy a többiek végre előkerültek. Kissé izgatottan kapta a bejárat felé a fejét, hogy meggyőződhessen a szavak igazáról. Mindezt meg is tudta tenni azáltal, hogy ő is meglátta a többieket, a két társukat, ahogyan végre előjöttek az iskolából. Így most tűnt fel neki úgy igazából, hogy mennyi idő is telt el, elképzelése sem volt róla, hogy eddig mit is tehettek odabent a többiek.
- Mehetünk – bólintott.
Így felkelt, vagyis felegyenesedett, hiszen eddig guggolt Lockjaw mellett és Melissa-t kísérve, mellette indult oda a többiekhez. Miller kissé nehézkesebb mozgása számára is feltűnt, de nem tette szóvá mindezt, hiszen már a társnője is megkérdezte, így felesleges volt. Azonban úgy tűnt, hogy mindenkit kihoztak, kikísértek, sőt még az eszméletlen Pietro-t is látta megbilincselve. Nem is tudta, hogy itt volt az a fiú, aki az ellenségük. De most már nem számított, végre vége volt az egésznek és minden bizonnyal mehetnek haza innen.

//Folytatás: Lower East Side, Manhattan//

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 31 Dec. 2016, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Nos ez van, hogyha valaki csak mutációból gyors és mit sem tud kezdeni, ha elveszti ezt a képességét. Szívem szerint még bele is rúgtam volna az ájult p*csbe még egyet, de a látszatra adni kellett. Ahogy hallottam nem dördült el egy lövés sem, csak Miller került a földre, de kemény fickó volt, majd csak kiheveri. Azt hiszem, hogy az illetékes fazon is megérkezett, nos mi tartott ezeknek ennyi ideig? Amikor meglátom, hogy Pietro-t ki akarják vinni, akkor még rájuk szólok.
- Várjanak egy pillanatot – mondtam.
A táskámból az egyik nyugtató nyilat vettem elő, majd a benne levő nyugtató anyagot a fecskendővel megpróbálom beledöfni a vállába és belenyomni a szert. Ha próbálnak megakadályozni, akkor megszólalok.
- Ez kiüti egy időre – magyaráztam. – Ha meg mégis magához tér, akkor sem fogja tudni használni a képességét.
Ezek után indulok csak el kifelé a többiekkel együtt, arra, hogy mit köszönt meg Parker csak megvontam a vállamat, eszem ágában sem volt senkinek sem jártatnom a számat, annak az embernek is csak azért mondtam, hogy figyelni lehessen és időt nyerjünk. Felvontam a szemöldököm, amikor még valamit említett, hogy van a hajasbabánál.
- Sziasztok! – köszöntem el. – Menjünk végre haza, száraz ruhát akarok és meleg fürdőt…

//Folytatás: Lower East Side, Manhattan//

felszerelés:


template nélkül:

Kalifornia - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon nagyon rizikós terve végül is bevált. A kiáltására mindenki ráfigyelt és sikerült kiütnie a fegyvereket is a rendőrök kezéből. Ekkor már azonnal mozdult és még a rendőrt is sikerült félrelöknie. Ám itt valóban az történt, amire számított, hangosan nyögött fel fájdalmasan, amikor Teddy egyszerűen beleszállt. Az összes levegő kiszorult a tüdejéből és a földre esés után mozdulni sem tudott, sem levegőt venni jó pár pillanatig. Érezte, hogy nem kevés zúzódást szedett össze, még az is lehet, hogy a bordái is megrepedtek, mert a levegővétel is szúrt. Mire összeszedte magát addig, hogy mozogni tudjon egy másik hangot is meghallott, aki nagyon nem volt boldog. Most látta csak, hogy Pietro a földön fekszik eszméletlenül és pókháló van a pisztolyokon. A rendőrök mindenkit elengednek, ha értük mennek a szülők a rendőrségre. A hozzájuk lépő rendőrkapitányra pillantott a bocsánatkérésre.
- Volt bent egy alakváltó – mondta. – Sikerült felfedni, az emberei ekkor lettek mindenkivel bizalmatlanok.
Igazából úgy vélte, hogy jól cselekedtek, hiszen ez Amerika volt, kevesebbért is lőttek már le embereket, mint ami itt folyt. Ahogyan kiértek látta, hogy a másik két lány is elindult feléjük, csak közben még elköszöntek Parkertől és Johnny-tól.
- Eszem ágában sem lenne senkit sem kényszeríteni, vagy ráerőltetni olyanra, amit nem akar Peter – mondta kimérten. – Köszönöm a segítséget odabent. Viszlát.
Az utolsó részre csak bólintott, a kezeivel pedig a bordáig tapogatta meg. Melissa-tól átvette a papírt, bár még nem nézte meg, hogy mi van rajta, csak a nem vizes táskájába tette az iratai közé, később ha lesz lehetőség megnézi.
- Köszönöm – mondta a lánynak, majd a rádióba szólt. – Marquez ügynök, egy fuvar most jól jönne a csapatnak.

//Folytatás: Lower East Side, Manhattan//

felszerelés:


template nélkül:


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 09 Jan. 2017, 17:06-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Szomb. 31 Dec. 2016, 07:44- KALIFORNIA -
Lucy Skatfield/Phobia

Mi...mi történik? Hol vagyok? Minden olyan sötét...és hideg. Mi történik?
~ Bátyó? ~ szólalok meg, de a hangom üresen cseng a sötétségben. Válasz viszont nincs. De miért nincs? Talán álmodom?
~ Raven? Serena?~ kérdezném az utitársaimat, de ugyancsak semmi. Biztosan álmodom. Egészen biztos.
Zajokra leszek hirtelen figyelmes. Ajtócsukásra és beszédre. Nem tudom miről beszélnek, de felismerem a hangokat, így kissé megnyugodom. Aztán lassan kinyitom a szememet, majd felülök és körbenézek. Nem kell sok ész, hogy kitaláljam, a furgonban vagyok, ráadásul a többiek is itt vannak. De mégis mikor, és hogyan kerültem ide? Emlékszem, hogy bátyó gyilkolásra akart rávenni, majd jött egy férfi és...filmszakadás. Valami hideg érzés is felsejlik bennem, aztán gondolom elájulhattam. Hogy mitől, nem tudom, de legalább nem történt semmi rossz. Serena vagy Raven biztosan kihozott, mikor kidőltem. De akkor miért megyünk el? Azt hittem, azért a szőke, gyönyörűen lángoló lányért, meg a dagadt tesójáért jöttünk, de akkor miért megyünk el nélkülük? Talán a lakásukhoz megyünk, vagy másik kocsival jönnek, de lehet egyáltalán nem jönnek. Kár, nagyon szerettem volna megölelni a lángoló lányt, olyan szép volt. Sikerült is volna, ha az a barna hajú gyerek nem ugrik elém, hogy menne át rajta egy kamion. Őt akartam felszafdalni, mielőtt elájultam. Majd legözelebb.
Bátyó hangját egyáltalán nem hallom, de mintha aludna. Fáradtnak érzem őt, teljesen kimerülhetett szegény. Ez mondjuk fura, ő sose szokott fáradt lenni, és csak akkor alszik, mikor én. Érdekes, de nem kérdezősködöm, hagyom aludni. De pár dologra kíváncsi vagyok.
Ha elérem Serenát vagy Ravent, finoman megbököm a közelebbit, majd kérdően nézek rá. Esetleg a nyomatékosítás kedvéért a furgon hátuljára mutatok, jelezve a korábbi tartózkodási helyünket. Meg kell tudjam, mi történt, és hogy miért is jöttünk el a két másik nélkül.

_________________
Kalifornia - Page 4 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 08 Jan. 2017, 16:11

10:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Melissa feltűnés nélkül át tudja adni a papírt Jonathannek, amely ugyan jócskán meggyűrődött, mégis jól olvasható.

Kalifornia - Page 4 Lista10

Eközben Stephanie a biztonság kedvéért még egy nyugtatót bead Pietrónak, a rendőrök pedig ezt hagyják is neki, sőt meg is köszönik. Ezután bedobják őt egy rabszállítóba, még mindig bilincsben, sőt a lábait is összebilincselik. A rendőrkapitány nem győz hálálkodni és elnézést kérni – láthatóan nagyon megviselte a dolog, hogy a beosztottjai így viselkedtek egy iskolában.

Petertől, Johnnytól és Liztől békében váltak el, Teddytől már kevésbé, ugyanakkor legalább Jonathanen kívül senki sem sérült meg. Marquez ügynök már válaszol is az adóvevőkön keresztül.

– Máris ott a fuvarjuk, pillanatok kérdése.

És valóban… nem is olyan messze már látható egy érkező S.H.I.E.L.D.-helikopter. Természetesen hamarosan most is megérkezik a teljes csapat rövid kiértékelője a Triskelionból minden egyes ügynök kommunikációs eszközére.

Kalifornia - Page 4 Teljes10

Jack Osterman pedig, Jonathan kérésére, fel is töltheti egy biztonságos, csak a Jonathan által megadott személyek számára megnyitható adatbázisba Sinister listáját.

A következő helyszín előtt most egy gyors közjáték itt, lejjebb!


Kalifornia - Page 4 00120

10:20.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Serena, Raven és Lucy néhány perc múlva már messze járnak.

Kalifornia - Page 4 Raven10 – Huh… Nyugi, kislány, Pietro nagyfiú, tud magára vigyázni… ha pedig mégsem, lesz segítsége, ne aggódj. Lucyval majd foglalkozunk, téged meg most szépen hazaviszlek, hogy pihenj. Rád fér. Különben, nem tudom, te hogy vagy vele, de én olyan elemi dühöt láttam Teddy szemében, amely jó ideig nem fog csillapodni… Ha hozzánk nem is, legalább a S.H.I.E.L.D.-hez sem fog belépni, erre mérget vehetsz. Ezt én sikerként könyvelem el.

Ekkor már Lucy is ébren van, és finoman megböki Ravent, aki mosolyogva néz rá.

Kalifornia - Page 4 Raven10 – Jó reggelt, hercegnő! Ne aggódj, most már minden rendben lesz. Biztonságos helyre viszlek, rendben? Aztán pedig beszélgetünk… és ha ügy döntesz, szívesen látunk a köreinkben. Olyanok vagyunk mind, mint te. A nevünk Mutáns Testvériség…

A furgon tehát száguld tovább, az utasai sikeresen elkerülték a S.H.I.E.L.D.-et.

Kalifornia - Page 4 Brothe10

A következő helyszín előtt most egy gyors közjáték itt, lejjebb!


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Jan. 2017, 16:16-kor.

_________________
Kalifornia - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 08 Jan. 2017, 16:11

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – Közjáték IV.

2012. október 5., péntek, 12:00.

Pietro lassan, kellemetlen fejfájással tér magához a rabszállítóban. Sötét van, alig lát valamit, és kintről se szűrődik be sok fény – feltehetőleg egy épületben van, valamiféle nagyobb raktárban vagy hangárban. Mivel a kezei és lábai is bilincsben vannak, sokat nem tud tenni, mint dühösen felkiáltani.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – HÉ! A fenébe is… HÉ! Meddig akarnak még idebent tartani? Oké, elfogtak, szép volt, fiúk-lányok… de most már vegyenek ki innen, és kérem a telefonhívásomat! Sőt, ügyvédet akarok! Nem adhatnak át a S.H.I.E.L.D.-nek, amíg… HÉ! Hall egyáltalán valaki?

Hosszú másodpercekig semmi… majd végre nyílik a jármű hátsó ajtaja. Pietro fanyar mosolyra húzza a száját.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Ideje volt…

Majd, amikor lassan hozzászokik a szeme a félhomályhoz, megpillantja a rendőrök hulláit mindenfelé… és felvillan a sötétben az a bizonyos, ismerős vörös kristály, ahogy Sinister odalép hozzá.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Nathaniel…! Én--

Ám ekkor Sinister durván megragadja Higanyszálat.

Kalifornia - Page 4 Essex10 – Neked még mindig Mister Sinister, ostoba zöldfülű! Hogy képzelted ezt? Ha te nem avatkozol közbe, Rejtély és Serena könnyedén leléphettek volna az új lánnyal együtt! Haspók kölykeiért később is visszamehettél volna, de ezek után kész csoda lesz, ha még bármelyikük is szóba áll velünk!

Kalifornia - Page 4 Piet10 – Nem, én… A fiú, Teddy… Van rá esély--

Kalifornia - Page 4 Essex10 – MAJD ÉN BESZÉLEK VELE!!! Te végeztél, Maximoff, világos? Fel tudod fogni azzal a mogyorónyi agyaddal, milyen körülményes volt elkötnöm a rabszállítót, miközben a teljes körzet rendőrállománya a nyomomban volt? És igen, biztosra veheted, hogy a S.H.I.E.L.D. sem tett le rólad, szóval HÚZD MEG MAGAD! Ezért a kis akcióért ismét le kellett cserélnem a sebességet az alakváltásra, és pontosan tudod, mennyire megvisel az ilyen gyakori képességváltás! Ha nem lenne rád szükségem… ARGH! Takarodj a szemem elől!

Ezzel Sinister egy falnak hajítja Pietrót, majd dühösen felveszi az egyik halott rendőr alakját, és kiviharzik az elhagyatott épületből. Higanyszál nagy nehezen összeszedi magát, feltápászkodik, majd Essex után kiált, de már hiába.

Kalifornia - Page 4 Piet10 – HÉ! MR. SINISTER! Egyáltalán… hol vagyunk? És a bilincsek? ÍGY NEM TUDOK FUTNI! A rohadt életbe… Ezért még… Ezt velem nem… Wanda, nagyon remélem, hogy igazad van…

Pietro, mivel mást nem tud tenni, kicsiket ugrálva indul el, meglehetősen nevetséges látványt nyújtva. De legalább nincs fogságban.

… most pedig vissza a kalandhoz New Yorkban!

_________________
Kalifornia - Page 4 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia - Page 4 Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.