Lower East Side, Manhattan

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 08 Jan. 2017, 14:54

Manhattan számos kisebb kerületeinek egyike. A sziget déli részén található, azon belül is a keleti oldalon. Valaha ez volt „Amerika kapuja”, itt kezdtek új életet a bevándorlók a 18. században, sok esetben borzasztó körülmények között, és sajnos ezt a helyet még ma is belengi egyféle „lecsúszottság”, illetve „társadalmon-kívüliség” légköre.

Lower East Side, Manhattan Les10

_________________
Lower East Side, Manhattan 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 08 Jan. 2017, 16:09

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – 5. szín: Bruce

Lower East Side, Manhattan Chapte10

2012. október 9., kedd, 11:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Eseménydús hétvégén vannak túl a fiatal ügynökök.

Alighogy sikeresen lezárták a kaliforniai küldetésüket, jelentést kaptak az ottani rendőrségtől, hogy a Pietro Maximoffot szállító rendőrfurgon eltűnt, az utasaival együtt. Azóta sem találják sem Higanyszálat, sem a vele utazó rendőröket. A S.H.I.E.L.D. azonnal hírzárlatot rendelt el és nyomozást indított, és már annyi bizonyos, hogy egy alakváltó mutáns segített Pietrónak a szökésben.

Ha ez még nem lenne elég, Teddy Allan is megszökött otthonról, viszont nővére, Liz, ennek fényében jelentkezést adott be a Triskelion gyakornoki programjába, hogy kiképezzék és megtalálhassa testvérét – természetesen mindezt szülői engedéllyel.

Hogy a Peter Parkertől kapott listát megosztotta-e másokkal is Jonathan, az csakis tőle függ.

Akárhogy is, máris újabb krízishelyzet állt elő, így az ügynököknek vissza kellett térniük New Yorkba, és épp csak annyira volt idejük, hogy felszerelkezzenek a Triskelionban.

Az akcióra mindenki maga csomagolta a holmiját az alábbi utasítások szerint:

Harci ruházat, minden eshetőségre – Ezúttal már bármi megengedett, amit a fiatalok elbírnak, illetve nem akadályozza őket a mozgásban. Mindenre fel kell készülni, főleg a legutóbbi küldetésekből okulva.

Fegyverek – Bármilyen fegyver megengedett, amely elfér az ügynök testén. Nem javasolt nagyobb csomagokba helyezett méretesebb fegyverek pakolása, mert ezeket az ügynöknek kézben kellene cipelnie mindenhová, akadályozva így a gyors mozgásban. Halálos lövések leadása csakis és kizárólag életveszély esetén megengedett! Amennyiben ez nem szükséges, használjanak inkább kábítófegyvereket.

Egyéb eszközök – Minden ügynök kap egy-egy kommunikációs eszközt, amely leginkább egy érintőképernyős mobilra hasonlít. Ezek rendelkeznek folyamatos interneteléréssel, állandó kapcsolattal a Triskelionnal, fényképező- és videómóddal (akár éjjeli sötétben is), valamint beépített GPS-szel. Emellett természetesen a szokásos, apró adóvevőt is megkapja mindenki. Ezeket a fülbe helyezve állandó kommunikációs kapcsolat lesz az ügynökök között. Amennyiben egyéb eszközökre, illetve támogatásra lenne szükség, értesítsék a Triskeliont!”


Tehát többnyire a szokásos parancsok vannak érvényben, leszámítva az öltözetet – plusz ezúttal katonai támogatást is kapnak a fiatalok. A levegőből drónok figyelik majd az eseményeket, az akció környékét folyamatos felügyelet alatt tartják, illetve bármilyen jellegű csapásra fel vannak a készülve a Triskelionban, amennyiben az szükségessé válik – még akár atomcsapásra is.

És hogy mindezt miért? Egyszerű: a célszemély ezúttal maga Bruce Banner, azaz Hulk.

Mint tudvalevő, Hulk esetében a legkomolyabb esélyt az jelenti, ha Banner képes nyugton és emberi alakban maradni, ezért első lépésként mindössze pár ügynök fogja felvenni vele a kapcsolatot: az egyikük mindenképpen Stephanie kell legyen, hiszen a telepatikus erejével van rá esély, hogy le tudja csitítani Banner vagy Hulk elméjét, ha rosszra fordulnak a dolgok. A többieket, maximum még két ügynököt, Jonathan jelöli ki (akár saját magát is). Ezalatt a többi ügynök és katona távolabbról figyeli majd az eseményeket. Az akciót maga Carol Danvers ezredes irányítja, személyesen.

Bruce Banner legutóbbi tartózkodási helye Manhattan, azon belül is egy ingyenkonyha a Lower East Side-on, egy sajnos meglehetősen nyüzsgő és sűrűn lakott belvárosi negyedben.

Lower East Side, Manhattan Negyed10

Azért a szokásos S.H.I.E.L.D.-titkolózás ezúttal sem marad ki a küldetésből: miért pont most kell lecsapni Hulkra? Miért épp most találták meg? Biztosan jó ötlet a fiatal ügynököket is elküldeni egy ilyen akcióra? Nem kellene megvárni a Különítményt egy ilyen bevetésnél?

Mindenesetre a küldetés kezdetét vette…

A S.H.I.E.L.D. csapatszállítói megérkeznek, néhány utcával arrébb, és az ifjú ügynökök kiszállnak belőlük, hogy aztán Stephanie és azok, akiket még Jonathan kijelöl, megközelítsék az ingyenkonyhát. Danvers ellentmondást nem tűrő hangja is megszólal az adóvevőkben.

Lower East Side, Manhattan Carol10 – Mindenki a helyén, Lyesmith és a többiek indulhatnak. Jómagam fentről, a szomszédos épület tetejéről figyelek. Csak nyugalom, hidegvér, és semmiképp se bosszantsák fel Bannert! Civil áldozatokról szó sem lehet! Vége.


Lower East Side, Manhattan 00120

2012. október 9., kedd, 11:00.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Serena hétvégéje meglehetősen nyugodtan telhetett új lakásában, míg Lucy Rejtéllyel töltötte idejét. Kapott új ruhákat, ételt, italt, mindent, amit szeretett volna – így amikor eljött az idő, Serena és Lucy is kipihenve indulhatott ismét útnak.

Mint megtudhatták, Pietrót kiszabadították a fogságából, de most egyéb dolguk akadt. A Testvériség minden tagja New Yorkba utazott, így ők is, méghozzá egy gyönyörű, elegáns magánrepülővel, amit Sinister intézett nekik. Hárman mentek: Serena, Lucy és Rejtély, majd a reptéri parkolóban már várt rájuk egy üres taxi – úgy tűnik, Sinister mindenre gondolt. Raven felvette egy taxisofőr álcáját, és már úton is voltak Manhattan felé, a Lower East Side-ra.

Odaérve valamivel távolabb, de még épp látótávolságban állnak meg egy kis ingyenkonyhától egy nyüzsgő, sűrűn lakott belvárosi negyedben.

Lower East Side, Manhattan Negyed10

Raven, még mindig a taxis alakjában, a lányokhoz szól.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Nos, hölgyek? Minden rendben? Kipihentétek az utazás fáradalmait? Serena, hogy vagy? Lucy, ugye semmi baj? Nyugalom, tudod, ahogy mindig mondom. Nem kell felizgatnod magad. Hamarosan jönnek a többiek is… vagy már itt is vannak. Mondjátok csak… mennyit tudtok Hulkról?

_________________
Lower East Side, Manhattan 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Hétf. 09 Jan. 2017, 19:14- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia

Mutáns testvériség. Egy testvériség, amit csak mutánsok alkotnak, semmi ember, meg az idióta szabályaik. Persze itt is vannak szabályok, de ez akkor is sokkal jobb hely, mint a másik banda. A S.H.I.E.L.D. Mivel a hétvégét Ravennel töltöttem, így volt alkalmam megtudni pár dolgot róluk, és annyi elég is volt arra, hogy mélységesen megutáljam őket. Mindent szabályoznak, a mutánsokat begyűjtik és megbélyegzik őket, mint valami állatokat. Aki oda egyszer bekerül, soha nem szabadul onnan. Szerintem ha engem is elvittek volna, akkor nagy eséllyel most elzárva ülhetnék, megfigyelés alatt, amit persze az "én érdekemben" tennének, de én nem hiszek nekik. A testvériség sokkal jobb hely, nem véletlenül bólintottam rá azonnal. Szerintem ha nemet mondtam volna, szabadon elengedtek volna, de a helyzetemben inkább mellettük döntöttem. Bár bátyó nem nagyon bízik bennük, szerintem ő is jó döntésként könyvelte el a belépést. És amit ő jónak tart, az mindenféleképp jó, ahogy mindig. Én pedig nagyon jól érzem magam itt.
A hétvége után rögtön küldetésre indulunk, ami most merőben más, mint a múltkori. Tisztán, jóllakottan, kényelmes ruhákban, ráadásul magángéppel megyünk a helyszínre, és a csapattal sincs semmi bajom. Raven most is velünk tart, benne bátyó megbízott a hétvégén, így én is, azonban Serena még mindig nem nyerte el Phobia tetszését, így én is nyitva tartom a szemem. Azzal magyarázta a bizalmatlanságot, hogy gyáva, és csak akadályozott, mikor bátyó segíteni akart nekem. Mondjuk nem emlékszem arra, hogy mi történt mikor bátyó átvette a hatalmat, de ő azt mondta, hogy az egész semmiség, és én hiszek neki. Mint mindig.
A helyszínre, ez esetben New Yorkba megérkezve egy taxival megyünk a célállomáshoz, amit Raven vezet álcázva. Én az egész úton csak bámultam ki az ablakon hülledezve, hiszen még sose jártam itt. Mennyi magas épület, mennyi ember, mennyi autó. Zsúfoltabb, mint Kalifornia, de nagyon tetszik nekem a hely. Csodálatos, egyszerűen csodálatos.
A kocsiból kiszállva Raven intéz felénk pár kérdést, a nekem címezettre pedig csak mosolyogva bólintok. Igen, jól tudom, hogy nem szabad felizgatnom magam, mert akkor bátyó előre tud jönni. Azt azonban nem mondtam el Ravennek, hogy ha nagyon koncentrálok, akkor talán magamtól is elő tudom őt hívni, de ettől folyton rosszul leszek, csak pár percig megy a dolog. "A gyakorlás meghozza majd a gyümölcsét" ahogy bátyó mondta folyton. Viszont ma nem fog erre sor kerülni, ebben biztos vagyok.
~ Te tudsz valamit, bátyó? ~ kérdezem magamban, mert Raven második kérdésére csak egy vállvonással tudok felelni.
~ Hmm...hulk. Nem ismerős, de biztosan egy mutáns lehet. Lehet miatta vagyunk itt, vagy a riválisoknál van. ~ feleli bátyó, bár ezzel sokra nem jutottam. Inkább előkapom a noteszemet, beleírok egy kérdést és megmutatom Ravennek.
Miatta vagyunk itt? áll a papíron. Kénytelen voltam kérni egy noteszt, mert ahogy Ravennek is mondtam a hétvégén, nem szoktam beszélni, idegenek között meg nem is merek. Igazából bátyó mondta, mert így biztosan nem fecsegek el semmit se, és így biztosabb minden, de ezt nem mondtam el Ravennek.


///Ruházatként egy fekete, lapossarkú cipőt, fehér zoknikat, rózsaszín szoknyát, fehér inget és egy barna kardigánt visel. Van nála egy notesz és egy toll komunikációra. Ha engedik, akkor egy kis kés(kb 5cm pengehossz), amit egy rózsaszín női táskában tárol, a notesszal együtt///

_________________
Lower East Side, Manhattan EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 10 Jan. 2017, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


//Előzmény: Kalifornia//

Mint kiderült Pietro kiszabadult, annak örültem, hogy végre lehetett pihenni és minél messzebb lehettem Lucy-tól. Volt egy olyan érzésem, hogy nem is szeretném tudni, hogy miként szabadult ki. A következő feladatnál a reményeim egy csapásra foszlottak semmivé, amikor megláttam, hogy ő is ott van. Mi rosszabb, még repülni is kellett! Nekem pedig hihetetlenül tériszonyom van. Így az egész út azzal telt, hogy végig féltem. Szerencsére talán nem tűnt fel az, hogy Lucy-tól is rettegek, nem csak a repüléstől. A helyem bizonyosan kötött volt, így amint leszálltunk mentem jó sok lépés távolságra tőle, nehogy a közelemben legyen. A taxinál is, reméltem, hogy nem olyan a taxi, hogy csak hátul lehet ülni, mert ha nem, akkor az anyós ülésre ültem, ez távolabb volt, mintha a mellette kellett volna. Nagyobb biztonságérzetet ad. Ha megérkeztünk, akkor reméltem, hogy ki lehetett szállni a taxiból, mert szinte nyüszítve menekülök ki ezen esetben, hogy minél távolabb legyek a másik lánytól. Ha nem, akkor a körmeimmel a tenyerembe vájok, hogy arra figyeljek és ne pedig arra, hogy egy közveszélyes őrülttel vagyok itt, aki valószínűleg minket is megpróbálna megölni.
- Hulk? – kérdeztem vissza. – Soha sem hallottam róla eddig.
A fogságban töltött életnek is megvoltak a hátrányai, többek között ez is, hogy sok mindenről nem tudtam.
- A SHIELD felbukkanására is kell számítanunk? – érdeklődtem.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 10 Jan. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


//Előzmény: Kalifornia//

A feladat után végre valahára megkaptam a száraz ruhákat és a meleg fürdőt. Már csak egy Clint hiányzott, de ők még mindig feladaton. Naná, hogy ott… és mi bezzeg nem vagyunk ott, hanem itt szívunk mindenféle idióta friss hússal. Jellemző. Mintha ezt nem tudták volna mások megoldani. És persze, hogy eltűnt Pietro! Így lenne telitalálatom valamelyik lottón. Ennyit arról, hogy milyen pazar módon ütöttem ki, trancsíroztam fel a falra és kaptam el teljesen egyedül. Erre az idióták elhagyják. A következő feladat pedig hurrá! Egyszer már volt szerencsém Hulkhoz, igaz hamar vége lett az akciónak, valahogyan nem akartam vele újra találkozni. Bőven elég volt, hogyha igencsak távol tartjuk magunkat tőle. Bár New York belvárosa… úgyis kell némi felújítás errefelé, modernizáció, új toronyépületek, sorolhatnak. Hagyjanak békén, elmegyek nyaralni.
Az új feladatnál még Danvers is itt volt, wow, micsoda újdonság, hogy kijön ő maga is a terepre. Felsóhajtottam az intéseknél és széttártam a kezeimet.
- Persze, mert arról vagyok híres, hogy feleslegesen munkát generáljak magamnak – mondtam.
Ez volt az összes véleményem az aggodalmaskodóknak arról, hogy felhúzom-e Bannert, hogy Hulkká váljon, vagy sem. Túlságosan sok papírmunkával járna, hogyha átváltozna és dühöngene. Így eszem ágában sem volt felhúzni őt. Mindazonáltal, amikor elindultunk a parancs kiadása után, akkor Miller-rel és az általa kiválasztott harmadik személlyel együtt indulok el a célirányba, hogy felvegyük a kapcsolatot Bannerrel.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


//Előzmény: Kalifornia//

Az akció után Jon természetesen odaadta a listát Osterman-nak is, hogy töltse fel a megfelelő helyre, ha pedig tudta, akkor még arra is megkérte, hogy próbáljon a fiatal férfi adatokat szerezni azokról a személyekről, akiknek a neve rajta van a lapon. Mindenképpen meg kellett akadályozni azt, hogy Essex megszerezze őket magának. Nem volt kellemes hír, hogy Pietro eltűnt, bár számíthattak rá, igazából valószínű volt, hogy Essex maga hozta ki, így semmit sem tudtak volna tenni a megakadályozása érdekében. Liz csatlakozott, a bátyja eltűnt, túlságosan is hosszú volt a hétvége. Kivételesen a saját „egyenruhájában” mehetett a küldetésre, a fegyverekkel sem kellett trükközni. A feladatra Lyesmith-en kívül saját magát és a doktornőt jelölte ki. Saját magát, mert a legképzettebb volt a csapatban, dr. McKenzie pedig, mert ő maga is tudós, hátha egy ilyen személynek jobban megnyílik dr. Banner. Azonfelül Reena túl veszélyes lett volna. Igen, a SHIELD-es titkolózós kérdések benne is felmerültek. Tényleg meg kellett volna várni a teljes Különítményt, ez így életveszély volt.
- Ha azt akarja, hogy ne bosszantsuk fel, nem Lyesmith-t kellett volna küldenie asszonyom – fejezte ki aggodalmát.
Mindezek ellenére elindult a megfelelő koordinátákra a többiekkel, amit megkaptak Danverstől.
- Ha lehet ne bosszantsa fel Lyesmith! – mondta még az unokatestvérének.
Közben a tömeget pásztázta és próbálta kiszúrni Bannert.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 10 Jan. 2017, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
//Előzmény: Kalifornia//

2012. október 9. kedd,
Első/ötvennyolcadik bejegyzés:
”Az előző küldetése a többieknek felemás sikerrel zárult, megtudtuk, hogy Liz csatlakozott a SHIELD programba, főleg, hogy a testévre megszökött. Pontosan tudom, hogy mit érezhetett ebben a helyzetben, hiszen miattad én is átéltem, talán még jobban is, mint ő. S egy újabb feladatot kaptunk, rögtön pár nappal az előző után, ezúttal New Yorkba kellett jönnünk. A hideg futkosott a hátamon attól, hogy Mr. Miller engem is kijelölt a feladatra, hogy én is odamenjek az új célszemélyhez, aki nem is olyan új. Dr. Banner; a neve ismerős lehet, hiszen ő maga is kutató s tudós, s ezen felül ő a Hulk. S ha elszabadul a Hulk? Mit tehetnék? Nagyon féltem, hogy így lesz, így Lockjawt most otthon is hagytam a Triskelionban, nem kockáztattam azt, hogy velem jöjjön.
- Nagyon remélem, hogy jó ötlet volt mindez – mondtam. – Nem érzem magam civilként képesítve arra, hogy én menjek…
Nem igazán tudtam abban bízni, hogy azt fogják mondani, hogy ne menjek, így nem igen tehettem mást, mintsem fejet hajtani annak, hogy engem választottak ki s Mr. Millerrel, illetve Ms. Lyesmiht-el tartsak. Olyan szívesen mondtam volna Danvers ezredesnek, hogy ezért a feladatért legalább had látogathassam meg Namort, de továbbra sem árulhattam el azt, hogy honnan tudok a létezéséről, hiszen ott sem lehettem volna. Bárcsak találkozhattam volna még Miss Grey-el, hogy ő tehessen ezen ügyben valamit, hiszen ő tudta, hogy min mentünk keresztül. De most addig is, vagyis egyelőre… erre a feladatra kellett koncentrálni. Hulk… megfogok halni s követlek téged Neptun színe elé, ha ott vagy…”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 10 Jan. 2017, 00:03
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


//Előzmény: Kalifornia//

Reena további tanulással és felmérésekkel töltötte a hétvégét, azért természetesen volt alkalma pihenni is. Többek közt felkészítést kapott arra is, hogy mi lesz a mostani feladata, videó anyagokat nézhetett a Hulkról, hogy tudja, hogy mire számítson. Hogy mire is képes az ellenfele és kicsoda, micsoda emberként. Ez volt az első olyan SHIELD-es küldetése, ahova tényleg mindenét vihette, a rendes felszerelését, így azon ruhája felé most nem vett fel semmit és a puskáját is vihette a küldetésre. Mivel Miller őt nem jelölte ki, így Danverst, mint felettesét kérte meg, hogy engedje meg, had válasszon ki a maga számára egy olyan helyet, ahol mesterlövészként helyezkedhet el. Lehet, hogy ez jócskán távolabb esik, mint a többiek felállása, de mégis a hatékonyság fontosabb volt. Ha az ezredes engedte, akkor egy ilyen helyet választott ki, akár másik mesterlövész ügynökök társaságában. Ha nem, akkor ott lent a környéken igyekezett kiszúrni egy ilyen helyet és ott felvenni a megfelelő pozíciót. Mivel látott képet Banner-ről, így már kitudta szúrni őt a tömegben és célba venni, hogyha szükséges. Így ő maga ezzel a feladattal volt elfoglalva, miközben a másik három társa elindult a megfelelő helyre. Ő várakozott, türelmesen, ahogyan korábban is kellett ezt tennie mesterlövész feladatkörben. Igyekezett kizárni a külvilágot Danvers, a társai és Banneren kívül, a civilekre persze ügyelt, hogy soha se kerüljenek célkeresztbe, ha szükséges, akkor még minimálisan helyezkedik is a tökéletes célért és a biztonság kedvéért a célzó rendszert is aktiválta, nehogy bármi rosszul süljön el, ha már megkapta a bizalmat ahhoz, hogy teljes felszerelésben jöhessen el ide a feladatra. Főleg, hogy tisztában volt vele, hogy mesterlövészpuskát csak a legjobbak kaphattak. Arra is igyekszik figyelni, nehogy a civilek észrevegyék, ehhez ha kell, akkor álcázza magát és láthatatlanná válik a fegyverével együtt.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 22 Jan. 2017, 18:04

11:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Reena odakint marad a többi megfigyelővel, míg Stephanie, Jonathan és Melissa gond nélkül besétálnak az ingyenkonyhára, ahol, természetesen, rengeteg hajléktalan áll sorba levesért és kenyérért, valamint az asztalok is tele vannak falatozó férfiakkal és nőkkel. Az utcán élve sok mindent láttak már, és a három S.H.I.E.L.D.-esre sem kapják fel különösebben a fejüket.

Dr. Bannert nem kell sokáig keresni: ő az egyik ételosztó a terem végében felállított pultnál.

Lower East Side, Manhattan Konyha10

Egykedvűen szedi ki és adja át a leveseket, és még akkor sem torpan meg monoton munkájában, amikor felpillant és meglátja a három fiatalt. Megvárja, amíg közelebb érnek, majd megszólítja őket.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Miller ügynök, Lyesmith ügynök, dr. McKenzie… Örvendek. Elnézést, de az éppen aktuális, pontos rangjukat nem követem. De hagyjuk is talán a formaságokat… Kérem, szólítsanak Bruce-nak. Elnézést, kissé összefolynak az emlékeim Hulkként és a sok S.H.I.E.L.D.-ügynökkel… Mikor is találkoztunk utoljára? Már akivel… Dr. McKenzie, hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy kifejezzem nagyrabecsülésemet a munkássága iránt. Bámulatra méltó szaktudás, ilyen fiatalon… Ha meg nem sértem, eltékozolja a tehetségét ennél a szervezetnél.

Banner kissé feljebb tolja a szemüvegét, majd folytatja.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Kíváncsi voltam, mikor jönnek el értem… Csalódott vagyok. Már hónapok óta visszatértem a városba, és csak most jönnek? Pedig nem mintha titkoltam volna, hol vagyok… Ugye azt azért tudatta Önökkel Danvers ezredes, hogy bejelentkeztem a S.H.I.E.L.D.-nél? Nem állok ellen, bármikor elvihettek volna… de akkor miért csak most? Hacsak… nem én vagyok a célpont.

Ekkor Danvers ezredes szigorú hangja szólal meg az adóvevőkön keresztül.

Lower East Side, Manhattan Carol10 – Nem cseverészni vannak odabent! Lyesmith, olvassa ki a fejéből, kikkel találkozott Banner az elmúlt 24 órában!

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Ha telepatikus letapogatásra készülnek, csak óvatosan… nehogy felelevenítsenek bennem egy kellemetlen emléket, mert könnyen dühbe gurulhatok…


Lower East Side, Manhattan 00120

11:05.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Rejtély elolvassa Lucy kérdését, majd megrázza a fejét.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Nem, de ő is itt van, és ha elszabadulna, mi azonnal lelépünk innen. Sokféle áldozatot képes lennék meghozni a Testvériségért, de Hulk?! Neeem, azt már nem. Elég, ha annyit tudtok róla, hogy egy gyakorlatilag elpusztíthatatlan, hatalmas izomkolosszus elég komoly dühkezelési problémákkal. Nem is tudom, hány ember haláláért és hány lerombolt városért ő a felelős. És persze, a S.H.I.E.L.D. már itt is van, körülvették a területet. Nekünk viszont, ha igaz, egy nagy erejű telepata kell, aki tulajdonképpen meghívott minket ide… Nyilván csapda, ám ne aggódjatok, nem mi kellünk neki, mi mindössze felmérjük a terepet. A neve egyébként Jean Grey.

Lower East Side, Manhattan Blackj10 – Mostanság a Karen Grant nevet használom.

Jean telepatikus hangja hirtelen hasít bele Raven és Serena elméjébe, amitől még Rejtély is összerezzen.

Lower East Side, Manhattan Blackj10 – A harmadik… Lucy. Igen, az ő elméje már így is túl zavaros, őt nem szólítottam meg. Ugyanakkor ő is csak egy ártatlan kislány, ahogy te is, Serena. Még elmehettek. Raven… Te sem kellesz nekem, pontosan tudod. Nathaniellel kívántam volna beszélni, bár sejtettem, hogy túl gyáva lesz eljönni. Ha alakot vált, már nem tudja olyan tökéletesen árnyékolni a tudatát előlem, igaz? A túl sok képesség lassan, de biztosan lemeríti a tartalékait. Fogalma sincs róla, milyen erőkkel játszadozik… még én is csak most kezdem megérteni, mi is ez az egész.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Francba… Serena, ne hallgass rá! Túl erős, már nem tudjuk őt kizárni a fejünkből, de próbálj másra koncentrálni! Nathaniel, ha hallasz minket, Jean épp a fejünkben matat! Áthatolt a védelmeden!

_________________
Lower East Side, Manhattan 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 23 Jan. 2017, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Huh, végtelenül megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy nem a Hulk miatt vagyunk itt, hanem valami teljesen más miatt. Figyelmesen hallgattam végig Raven-t, továbbra is próbálva a lehető legtávolabb maradni Lucy-tól. Az azonban nyugtalanító volt, hogy a SHIELD is itt lehet, csak nehogy felismerjenek minket, mert nem szerettem volna visszamenni a cellába, ahol megannyi ideig kellett laknom. Telepata? Már hallottam róluk, gondolatolvasók és mindenféle elmetrükköt tudnak, mint a Jedik… azt hiszem ez a legjobb hasonlat rájuk. Csapda?! Kissé összerezzentem minderre, de azért az nyugtató volt, hogy nem mi kellünk neki. Jean Grey? A név nem mondott semmit sem, ez is nagy hátrány a rabságban töltött időnek. Kis híján felsikoltottam, amikor a hangot meghallottam a fejemben, egy nagyot így is ugrottam minderre.
~ Azt akarta, hogy megöljünk valakit, nem ártatlan ~ gondoltam. ~ Így működik ez? Hallod, amit gondolok? ~ kérdeztem. ~
Nem tudom, hogy ezt hogyan kellene, csak reméltem, hogy így, ahogyan próbálkoztam. Mi volt ez az egész? Raven nagyon nem akarta, hogy ráhallgassunk, Karenre, aki pedig nagyon érdekes dolgokat mondott.
~ Én nem tudom, hogy mit akar… csak hallottam róla, soha sem láttam… én csak a velem hasonló rossz sorsú mutánsokon szeretnék segíteni úgy, hogy senkinek se essen baja… Mi ez az egész, mi folyik itt? ~
Kíváncsi voltam rá, hogy mi ez az egész, hogy mibe keveredtem bele, hiszen az életemről volt szó.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 23 Jan. 2017, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena a parancs értelmében, akkor ott maradt a többiekkel, egyelőre nem sok dolga volt, csak figyelni és várakozni. Ennek ellenére tényleg elhelyezkedett úgy, ahogyan tervezte, mintha tényleg mesterlövészként. Egyelőre semmi izgalmas dolog nem történt, csak megérkeztek a többiek és láthatóan jól fogadta őket a célszemély. A biztonság kedvéért Bannert próbálja célkeresztbe venni, hogyha szükséges legyen, akkor leteríthesse. Nem mintha egyelőre úgy nézett ki, hogy zöld, vagy éppen szürke szörnyeteggé változna, teljese nyugodtnak tűnt a lány számára. Ha sikerült célba vennie Bannert, akkor szólal meg.
- Asszonyom, mik a parancsai? – kérdezte Danverst. – Célba vettem a célszemélyt, tüzeljek, ha elkezdene átalakulni?
Úgy vélte, hogy lenne ideje arra, hogy még a teljes alakváltása előtt, mielőtt ténylegesen hulkká válna letudná őt lőni.

//Bocsánat a rövidségért, csak nem sok tennivalója van.//

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 23 Jan. 2017, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Második/ötvenkilencedik bejegyzés:
”Nem tagadhatom, hogy meglepett, hogy egy ilyen nagy tudású személy ilyen helyen dolgozik. Vagy inkább talán rejtőzködött? Nem tudhattam biztosan, valószínűleg oda is mentünk hozzá, ő pedig csak akkor nézett fel, mikor megérkeztünk.
- Dr. Banner – köszöntöttem. – Örülök, hogy végre megismerhetem. Nagyra becsülöm a munkásságát, ön egy legenda a köreinkben!
Kivételesen izgatott voltam, tényleg ritkán találkozni efféle névvel, sajnáltam, hogy nem publikált már egy ideje, talán pont azóta, hogy a Hulk is ott volt. A dicséretére, s bókjára elpirultam s kedvesen mosolyodtam.
- Köszönöm a dicséretét s elismerését doktor – feleltem. – Szeretném megnyugtatni, hogy civil minősítésben időnként bedolgozom csupán a SHIELD-nek, nem vagyok az alkalmazottjuk. Továbbra is az egyetemen kutatok s ott dolgozom, csupán Dr. Storm az, kinek segítek.
Nagyon nem tetszett az, mit felvázolt s az sem, mit parancsba kapott Lyesmith Danverstől. Aggódtam, hogy tényleg felfognak idézni neki egy kellemetlen emléket s tényleg jobb lett volna, hogyha bevisszük innen s nem itt hallgatjuk ki, s tudják meg, hogy mit szeretnének tőle. Volt egy olyan érzésem, hogy mindennek nagyon, de nagyon rossz vége lesz.
- S ön miért itt dolgozik s nem tudományos körökben? – érdeklődtem.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Jan. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


A hely leginkább valamilyen hajléktalanoknak készült menzának tűnt. Már akkor is undorodtam az efféle helyektől, amikor rászorultam, most meg, amikor már nem, főleg! De szerencsére legalább Banner hamar meglett és oda is mentünk hozzá. Azonnal ki is derült, hogy miért is jött velünk a hajasbaba, mert mintha Bannert azonnal lekenyerezte volna a jelenléte. Szomorú igazság, hogy egyet is értettem volna vele, ha hajasbaba ügynök lett volna, de mivel civil, így az egész máris létjogosultságát vesztette.
- Úgy rémlik, hogy Tibetben és megpróbált megölni – mondtam.
Szóval itt volt a városban és nem is titkolta, sőt be is jelentkezett, remek!
- Nem, az ezredes semmit se mondott, csak annyit, hogy kellek, hogyha a szürke pajtása elszabadul, akkor próbáljam lenyugtatni – feleltem.
És ekkor még meg is kaptuk a rádión a parancsot, csodálatos! Nagyom mertem remélni, hogy nem két külön tudat van Banner fejében, mert az roppant kellemetlen lenne nekem és nincs kedvem napokig migrénnel küzdeni, vagy eszméletet veszteni, mert a második kilök.
- De azt akarja… - mondtam. – Az elmúlt egy napját… nem kell rágondolnia, friss emlék, inkább csevegjen a dokinénivel és Miller-rel, megtudom úgy oldani, hogy nem elevenítek fel ilyesmit. Csak a legjobb lenne, ha letudnék ülni előtte valahova.
Ha volt ilyen, akkor odamentem és leültem, majd nekiláttam koncentrálni, a kezemet a halántékomhoz illesztve. Ahogyan tanultam rétegről, rétegre igyekeztem haladni Banner elméjében az előző napot keresni, amit így reméltem, hogy legfelül vannak, ha sikerül rájuk akadnom, akkor végignézem őket ismerős, vagy feltűnő alakok után kutatva.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon továbbra sem örült túlzottan, hogy egy ilyen helyen kellett találkozniuk Bannerrel. A sok civil miatt aggódott leginkább, hogy esélyük sem lesz megfékezni, hogyha valami gond történik. De megérkeztek és egyelőre minden jól ment.
- Üdvözlöm Bruce – köszöntötte. – Jonathan Miller vagyok, még nem volt szerencsénk egymáshoz.
A köszöntés közben a kezét is nyújtotta, ahogyan az illem diktálta mindezt bemutatkozáskor. Figyelmesen hallgatta végig, hogy mit mondott a férfi és ezek után nyugtázhatta magában, hogy már megint az összes lényeges információt elhallgatták előlük. Csak bólintott Lyesmith szavaira, hogy megerősítse azt, hogy tényleg nem tudnak minket. Arra, amit az unokatestvére mondott helyeslően bólogatott, hogy akkor beszéltetik a férfit, nehogy véletlenül bármi gond legyen.
- Akkor, hogy tartsuk Lyesmith utasításait – kezdte.
Már ő maga is kérdezett volna, de a doktornő megelőzte, nagyjából pont ugyanazzal a kérdéssel, amit ő maga is feltett volna. Így figyelmesen várta, hogy mit is fog minderre mondani a férfi, majd a válasz után maga is megszólalt.
- Ha már ilyesmi téma merült fel, felhagyott teljesen a tudományokkal Bruce? – érdeklődött.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Hétf. 23 Jan. 2017, 01:14


- NEW YORK -
Lucy Skatfield

Miután Raven elolvassa a kérdésem, kielégítő választ ad. Tehát ez a Hulk egy hatalmas mutáns, aki városokat pusztít egy esetleges dühkitörésekor. Érdekes, de Raven szavait komolyan kell venni. Nem miatta vagyunk itt, de ő is itt van, tehát veszélyt jelent ránk. Vajon át tudnám vágni a torkát a karmaimmal? Biztosan nem, pláne mert már az is veszélyes lenne, hogy megpróbáljuk beszervezni. Érdekes, az viszont már kevésbé, hogy a S.H.I.E.L.D. is itt van, sőt inkább dühítő. Bátyót is rendesen felhúzta.
~ Tehát azok a rohadékok is itt vannak. Remek, csak próbáljanak belénk kötni, azonnal megdöglenek. ~ mondja elég haragosan, ami így engem is feldühít. Ténylegesen utálom őket, imádkozzanak, hogy ne kerüljenek elém.
Jean Grey, szóval miatta vagyunk itt. Egy nagyon erős telepata, ami...ami azt hiszem az elmével áll kapcsolatban. Ezt nem tudom pontosan, a szobámba nem sok információ, Raventől pedig ezt nem kérdeztem. Már éppen le is írnám a kérdést, mikor észreveszem, hogy Raven és Serena furán kezd viselkedni. Miután meghallom Raven szavait, rögtön megértek mindent.
~ Tehát itt a telepatata, és szórakozik velünk. Azt hiszi szórakozhat velem? VELEM?!? Csak próbáljon beleturkálni a fejünkbe, pokolian meg fogja bánni a kis k-rva! ~ bátyó feldúlt szavaitól megfájdul a fejem, de egyet kell értenem vele. Lehet, hogy az én fejembe is belenézett? Nem hallom a hangját, de ez nem zár ki semmit se.
~ Telepata!! Ha...ha...Ne merj próbálkozni semmivel se, vagy bántalak!! Esküszöm, hogy bántani foglak!! ~ mondom a fejemben, mert ha az én agyamba is beletúr, biztosan meghallja. Biztosan hallja, nem?
Kissé rémülten tekintek körbe, hátha meglátom a nőt. Ha tényleg olyan erős, akkor nagy a baj. De mit akar tőlünk?

_________________
Lower East Side, Manhattan EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 29 Jan. 2017, 17:25

11:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Danvers azonnal válaszol Reenának.

Lower East Side, Manhattan Carol10 – Egyelőre senki nem tesz semmit! Ismétlem: senki nem tesz semmit!

A Reena mellett maradt ügynökök közül a legtöbben láthatóan szintén nem értik, mi folyik itt pontosan, mert az ezredes parancsára csak értetlenkedve megrándítják a vállukat.

Odabent Banner apró félmosollyal viszonozza Melissa őt méltató szavait.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Kedves, hogy ezt mondja, doktornő. Örülök, hogy dr. Storm mellett dolgozik. Ő kiváló tudós és igazán nagyszerű nő. Sokat tanulhat tőle minden szempontból. Én pedig… már elég kárt okoztam a kísérleteimmel. Magamban, a szeretteimben, valamint azokban, akik bármilyen módon fel akarják használni a Hulk-szérumot a jövőben. Nem… A legbiztosabb, ha a lehető legtávolabb maradok mindentől, aminek csak a legminimálisabb köze is lehet a tudományhoz. De értékelem az aggodalmát.

Majd Stephanie és Jonathan felé fordul.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Igen, hogyne… Tibet. Egy újabb elkeseredett próbálkozás a részemről, hogy irányítani tudjam Hulkot. De őt nem lehet irányítani. Ha… valami történne itt most, és ismét elszabadulna, kérem, könyörgöm, attól függetlenül, milyen parancsot kapnak, a civilekkel foglalkozzanak. Nem akarok… több áldozatot. Huh… Jó, legyen. Nem ellenkeztem eddig sem, most sem fogok. Tegye, amit tennie kell, Lyesmith ügynök.

Ezzel Stephanie be is léphet Banner elméjébe, miközben a doktor folytatja.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Erről jut eszembe, Miller ügynök, igaz az, hogy a S.H.I.E.L.D. felvette a kapcsolatot Leonard Williams professzorral? Tudom, tudom, titkosított adat, de a professzor a mai napig szokott híreket küldeni nekem magáról hébe-hóba. Illetve… most épp „Cash” a neve, igaz? Szörnyű… Az ő eredeti széruma sokkal sikeresebb, mint az enyém, képes irányítani az erejét, és erre használja…

Közben Stephanie sajnos semmi érdemlegeset nem talál Banner elméjében: az itteni hajléktalanok, a munkatársai az ingyenkonyhán, a főbérlője egy lerobbant panelben… ám hirtelen a doktor megszólítja őt a fejében.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Lyesmith ügynök… Hall engem? Meg kell bocsátania, nem vagyok gyakorlott telepatikus kommunikációban, de azért… a másik, belső énemmel való olykori beszélgetés úgymond… hogy is fejezzem ki magam… fogékonyabbá tett az ilyesmire. Ezért… érzem, tudom… hogy valaki pásztázza az elmémet úgy körülbelül tegnap este óta. Olyasvalaki lehet, mint Ön… csak valahogy más… erősebb. Engem akar, a S.H.I.E.L.D. pedig őt… legalábbis ez az elméletem. Mit gondol?


Lower East Side, Manhattan 00120

11:10.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Jean gyorsan reagál Serena gondolataira.

Lower East Side, Manhattan Blackj10 – Manapság persze senki sem ártatlan… Átfogalmazom: az én ügyemben ártatlan. Menjetek innen. Ha valóban segíteni akarsz, semmi keresnivalód itt.

Rejtély eközben már indítja is a kocsit, amint betuszkolta mindkét lányt.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Na, ennyi, lépünk! Lucy, látom rajtad, hogy ideges vagy, de ne aggódj: Serena és én kiviszünk innen! Nincs semmi baj, érted? Semmi--

Hirtelen elakad Raven szava, és mielőtt még elhagyhatná a helyszínt, üvegessé válik a tekintete, majd bezárja a kocsi ajtóit. Lassan Serena és Lucy felé fordul.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Sajnálom. Lucy, örvendek, a nevem Jean. Egy időre kölcsön kell vennem a barátnőtöket. Raven fejében megpillantottam valamit, ami… új helyzetet teremthet. Nem is gondoltam rá, véletlenül bukkantam erre az érzésre… Raven és Nathaniel Essex között romantikus kapcsolat van. Talán ez Raven oldaláról erősebb, nem tudom… ám ha Nathanielnek is fontos ez a nő, akkor felhasználhatom. De rátok vigyázni fogok, ígérem. Rendben? Ez így elfogadható? Nem tart sokáig.

Ezzel a Raven testét irányító Jean megfordul, és lassan közelebb hajt az ingyenkonyhához.

_________________
Lower East Side, Manhattan 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 30 Jan. 2017, 06:44
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Ahogyan meghallottam a választ, hogy el kellene mennünk innen valóban ezt találtam a legjobb ötletnek. Az megnyugtató volt, hogy azt tanácsolta, hogy távozzunk innen.
~ Így lesz, távozunk ~ ígértem meg. ~
Végtére is nem tarthatott itt erőszakkal Raven, nem igaz? Ha akartam, akkor távozhattam volna saját magam is. Még szerencsére Raven is ezen a véleményen volt, hogy menni kell, így visszaültem a kocsiba. Attól viszont továbbra is kirázott a hideg, ahogyan Lucy viselkedett, főleg, hogy most igencsak ingerültnek látszott. Talán ez a Jean Grey mégis megszólította a szavai ellenére? Úgy tűnt mégsem, de Raven szavai megakadtak, ahogyan ez a nő átvette felette az irányítást. És mi?! Oda akart minket vinni, mert volt valamilyen kapcsolat Essex és Raven között. Ez… ez beteges és undorító volt, hogy védekezni képtelen személyeket használ fel a céljaira.
- Nem, nincs rendben! Pontosan ugyanolyan vagy, mint a SHIELD, mindenkit uralni akarsz az engedélye nélkül, mert azt hiszed, hogy ez a jó és mert úgy döntöttél, hogy megteheted! – szakadt ki belőlem félve. – Engedj el minket, ez emberrablás, amit csinálsz! Hagyj minket távozni!
Ha nem áll meg magától, akkor próbálom kinyitni a kocsi ajtót és kiugrani rajta, így menekülve tőle.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 30 Jan. 2017, 06:46
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena a kérdésére egyelőre azt kapta válasznak, hogy ne tegyen semmit. A többi ügynök sem nagyon értette mindezt, hogy miért is ez a hatalmas titkolózás, így egyelőre maradt ott, ahol volt. Mivel nem érkezett parancs arra sem, hogy jó-e, ha befogja, vagyis úgy marad célkeresztben Banner, ezért inkább megtörte a mesterlövész pozíciót és elemelte a fegyvert is a földtől. Ő maga felült, majd felkelt és felállt a földről. Valami nagyon, de nagyon nem tetszett neki ebben a helyzetben. Nem szokott hozzá, hogy nem tud semmit, mindig egészen pontos információkkal látták el, még itt a SHIELD-en belül is, de most nem. Annak fényében pedig, hogy mit tudott a Hulkról úgy érezte, hogy ez igencsak fontos lett volna és sokkal nagyobb kivitelezést kívánt volna meg az egész küldetés és feladat. De mivel nem ő volt a parancsnok, hanem az a nő itt állt mellettük, így szóvá sem tette, mert engedelmes katona volt. Így nem is nagyon maradt más lehetősége, mintsem tovább várakozni az első érdemleges parancsig, vagy megjegyzésig, ami idekint elfog hangozni, amíg a többiek odabent vannak.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 30 Jan. 2017, 06:47
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Harmadik/hatvanadik bejegyzés:
”Egyelőre Ms. Lyesmith kérése nyomán nekiláttunk elbeszélgetni dr. Bannerrel, vagyis Bruce-al, ahogyan ő maga kérte korábban. Sikerült némileg felderítenem azzal, hogy nem dolgozom a SHIELD-nek, hanem csak dr. Storm kezei alatt. Mindazonáltal én nem véltem így, ahogyan ő. De mivel nem ismertük egymást, így nem mondtam még ki mindezt, hogy más találmányokkal, dolgokkal rendbe tudná hozni azt, amit ő maga hibának vél.
- Igen, én is örülök, hogy dr. Stormmal dolgozhatok együtt, nagyszerű tudós és ember is – értettem egyet.
Cash, igen az ő neve ismerős volt, meg is volt, hogy honnan. Ms. Lyesmith találkozott vele, amikor Mephisto szétküldött minket, de ez SHIELD ügy volt, így inkább Mr. Miller-re hagytam, hogy ő maga döntsön arról, hogy ezt megosztja-e a férfival.
- Bruce – fordultam felé. – Ritkán adódik, hogy egy olyan nagy tudóssal fussak össze, mint ön. Megengedi nekem, hogy szabadidőmben eljöjjek önhöz beszélgetni, némi eszmecserét folytatni mindenféléről? Úgy vélem, hogy a szavai ellenére öntől is nagyon sokat tudnék tanulni és szeretnék is.
Reméltem, hogy nem fogja elutasítani mindezt s belemegy az ötletembe. S bíztam abban is, hogy Ms. Lyesmith efféle témákra gondolt, hogy mivel is tartsuk dr. Bannert szóval, amíg ő doktor elméjében kutakodik az ezredes parancsára.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 30 Jan. 2017, 06:49
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


A beszélgetésre már nem igen figyeltem, ahogyan arra is csak fél füllel, hogy mit mondott Banner.
- Ne aggódjon, a feladatom, hogy magát lenyugtassam, ha gond adódna, így a zöld cimborája remélhetőleg nem szabadul el – mondtam.
Nos, akkor ezzel neki is álltam annak, hogy a feladatomat végezzem el, amit kaptam. Így ki is zártam a többieket és teljes erőmmel csak az emlékekre koncentráltam vigyázva, hogy véletlenül se elevenítsem fel azokat. Igazából, mint kiderült még csak törnöm sem kellett volna magamat, hiszen ennél unalmasabb és hétköznapibb életet maximum a tévében lát az embere. A totálisan teljes mértékben kispolgári életvitel, amit folytatott. Ekkor azonban meglepett, hogy telepatikus úton is hozzám szól. Roppant érdekes volt, amit mondott.
~ Érdekes ~ válaszoltam. ~ Magamon és a SHIELD-eseken kívül három telepatát tudok még, mind a hárman erősebbek nálam és mindkettőt keresi a SHIELD. Az egyik Emma Frost… a másik Essex, a harmadik pedig Karen Grant, avagy Jean Grey. Nem tudja, hogy mit keres ez a személy? ~
Meghallgattam a választ, majd igyekeztem az elméjében a másik tudatot megkeresni és „megérinteni” ezáltal felvenni vele a kapcsolatot. Frost nem lehetett, ő eltűnt, ha Essex azt a furcsa „ízt”, vagyis erőt megérzem, ha pedig ez sem, akkor remélhetőleg Jean, vagy valaki teljesen más.
~ Jean, te vagy az? ~ tettem egy próbát. ~ Hallasz engem? ~

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon is tartotta magát egyelőre ahhoz, amit Stephanie kért, hogy beszéltessék a férfit, mindez pedig jól haladt, Melissa is remekül elbeszélgetett vele. Megértette a férfit, hogy miért is akar mindentől távol maradni, nem tudta hibáztatni magát. Saját magának is hónapokig volt bűntudata akkor, amikor Vörös Koponya képes volt agymosni és a saját társaira támadt. Akkor kapcsolódott be a beszélgetésbe, amikor ő maga kapott konkrét kérdést. Tudta, hogy így van, sőt Lyesmith volt pont ott annál az esetnél, amikor éppen térben és időben szét voltak szórva mindenfelé.
- Igen, úgy tudom, hogy valóban így van – mondta. – Ami tudok, hogy utoljára Kolumbiában bukkant fel azt hiszem, mint drogbáró. Bár nem vagyok benne biztos.
Azért csak ennyit mondott, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy tud mindent arról az esetről, csak így mintha hallotta volna az ügyet a SHIELD-en belül. Azonban erről támadt egy ötlete is, amit meg is kérdezett, ha már úgyis beszéltetni kellett a férfit.
- Ugyan én magam fizika és matematika területén vagyok csak járatos és nem kémiában, vagy molekuláris biológiában, de nem lenne lehetséges, hogy „Cash” segítségével egy olyan komponensű szérumot dolgozzanak ki, ami kezelhetővé tenné az ön Hulkját? Vagy nem lehet módosítani már azok után, hogy úgymond hatott?
Közben azért figyelt, hogy minden rendben legyen itt maguknál és magában az épületben is.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Hétf. 30 Jan. 2017, 17:09


- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia

~ Az a rohadt, elmeirányító k-rva! Ha hallasz engem, akkor gyere elő, ne rejtőzz te gyáva féreg! Gyere elő, vagy én kereslek meg, de abban nem lesz köszönet! ~
Bátyó nagyon felhúzza magát a telepata nő miatt, bár nem hinném, hogy hallana minket. Ha így lenne, akkor már megszólalt volna a fejemben, nem? Az is lehet, hogy csak figyel engem, miközben a többiekkel beszél is. Ha ez így van, akkor remélem hallja bátyó fenyegetéseit, és eltakarodik innen. Nem akarom megkeresni, de ha bátyó azt mondja, akkor meg kell tenni.
Fogalmam sincs, mi történhet a többiek fejében, mit művelhet velük ez a nő, de látom rajtuk, hogy félnek. Raven például annyira megrémül, hogy úgy dönt, elmegyünk innen. Be is szállok a taxi hátsó üléséhez, felkészülve az indulásra, valamint megpróbálom kicsit összeszedni magam. Raven hirtelen teljesen megváltozik, majd a mondandója után már tudom is, miért. Az a nő megszállta valahogy.
~ Ennyi, végleg betelt a pohár! Ha az a k-rva hullazsákban akarja tölteni az estét, akkor megkapja! ~ gurul be bátyó, ami engem is nagyon felhúz. Raven testét csak úgy ellopni, ez nem így megy. Nagyon nem.
~ Látszik, a kis k-rva fél. Írj üzenetet a telepatának! ~ nem tudom, bátyó kire értette, hogy fél, mert Serena is elkezd pánikolni, de ettől függetlenül megírom az üzenetet, amit bátyó irat le.
"Ha Ravennek haja szála is görbül, esküszöm megkereslek és megöllek. Lassan, fájdalmasan" áll az üzenetben, aminek csak az első fele az én gondolatom. Ezután ezt átnyújtom a megszállt Ravennek, majd fenyegetően ráhelyezem a karmokkal díszített kezemet az üllésére, vagy ha van elválasztópanel, akkor azon húzom végig őket. Ezután ránézek Serenára, és a mutatóujjamat a szám elé teszem, ezzel azt mímelve, hogy hallgasson el. Ha tovább kiabál, bátyó még a végén megöleti őt.
Ravent nem fogom bántani, de nyitva tartom a szemem, hátha szerzek valami infót a hollétéről.

_________________
Lower East Side, Manhattan EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 02 Feb. 2017, 12:17

11:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Az utcákon láthatóan egyre több rendőr jelenik meg, akiket már nem is nagyon álcázott S.H.I.E.L.D.-ügynökök kísérnek és koordinálnak. Megkezdődik a környék evakuálása, és Danvers minden ügynöknek üzenetet küld.

Lower East Side, Manhattan Carol10 – Minden ügynöknek: felesleges tovább finomkodni, a célszemély tudja, hogy itt vagyunk. A civilek evakuálása kezdetét vette, de el fog tartani egy ideig. Egyelőre mindenki folytassa a terv szerint. Akik tudják, közelítsék meg az ingyenkonyha bejáratát, de még ne hatoljanak be!

Majd Danvers külön üzenetet küld Reenának.

Lower East Side, Manhattan Carol10 – Reynolds, ez Önre is vonatkozik. Továbbá emlékezzen, mit tanult az elmúlt időszakban a telepátiáról. Ha valaki más hangját hallja a fejében, ne essen pánikba, ez is az akció része! Megértette? Számítok Önre és a képességére, ha feltűnés nélkül és gyorsan ki kellene hozni a társait az épületből.

Ezzel már a Reena körüli ügynökök is megindulnak lassan, de biztosan az ingyenkonyha felé, ahogy a legtöbb kihelyezett társuk is. Csupán pár mesterlövész marad mozdulatlanul az előre megjelölt pontokon.

Bent, az ingyenkonyhán is megjelenik pár öltönyös S.H.I.E.L.D.-ügynök, akik elkezdik kivezetni az enni próbáló, csodálkozó hajléktalanokat, valamint az itt dolgozókat. Banner felsóhajt.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Nem jó jel, ha már ennyire nyíltan felfedik magukat… Gondolom, sejtik, hogy ez mit jelent. De legalább elviszik a civileket. Helyes. Csak legyen elég ideje mindenkinek kellő távolságba jutni… Dr. McKenzie, félek, a tudományos társalgásunkat máshol, más keretek között kell majd folytatnunk… már ha lesz rá még alkalmunk. Mindenesetre szívesen venném egy magamfajta rokonlélek társaságát olykor-olykor, ezt elárulhatom… persze csak addig, amíg nem a Hulk-szérumról beszélünk. Nyilván megérti, hogy azt a témát kerülöm, ha lehet. Miller ügynök, ha pedig megenged egy jó tanácsot: próbálja meg lebeszélni a feletteseit arról, hogy be akarják szervezni Williams professzort is. Amilyen makacs és büszke ember, nem jelentene kisebb kockázatot együtt dolgozni vele, mint velem. Ezért nem tudtam soha rávenni arra, hogy megossza velem az ő stabilabb szérumát… Bár köztünk legyen szólva, szerintem ő is ugyanúgy véletlenül fedezte fel, mint én az enyémet, csak éppen ő minden feljegyzését megsemmisítette az első átváltozásakor, abba a naiv hitbe ringatva magát, hogy újra elő tudná állítani fejből is. Nem… Aki eddig a legközelebb jutott ahhoz, hogy stabilizálja a szérumomat… az… Betty volt…

Közben persze gondolati úton is folytatja a kommunikációt Stephanie-val.

Lower East Side, Manhattan Bruce10 – Sajnos ennyire nem fejlettek még a telepatikus érzékeim. Már az is nagy szó, hogy egyáltalán megérzem, ha valaki kutakodik a fejemben. Fogalmam sincs, ki lehet az illető, és hogy mit akar tőlem. Mint említettem, a S.H.I.E.L.D. előtt nem volt titok, hogy itt vagyok a városban, és önként fel is adtam volna magam, ha kérik.

Ekkor hirtelen egy ismerős hang szólal meg Stephanie fejében.

Lower East Side, Manhattan Blackj10 – Stephanie. Engem keresel? Nem örülök, hogy Melissát is belerángattátok ebbe.

Egyelőre lehetetlen megállapítani, honnan üzen Jean Stephanie-nak, de a telepatikus hullámai érezhetően másmilyenek, mint eddig… Ott van bennük Jean, igen, de egyúttal valami más, jóval erősebb is… Nagy valószínűséggel a Főnix telepátiájával keveredett Jean sajátja, még veszélyesebbé téve így a lány már amúgy is rendkívüli képességeit.


Lower East Side, Manhattan 00120

11:15.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Ahogy a rendőrség és a S.H.I.E.L.D. közös erővel, immár nem is titokban, megkezdik a terület evakuálását, a Rejtélyt irányító Jean megáll a taxival, egészen közel az ingyenkonyha bejáratához, amelynek a közelében szintén egyre több S.H.I.E.L.D.-es gyülekezik.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – A S.H.I.E.L.D. mozgolódik. Csak pillanatok kérdése, hogy benézzenek ebbe a taxiba is. Ezt követően két opció lehetséges: vagy felismernek titeket, és annak nem lesz jó vége, vagy esetleg megússzátok, és akkor titeket is eltávolítanak a környékről. Kockázatos döntés. A menekülés már reménytelen, ha feltűnik nekik, hogy sietve távoznátok, az gyanút kelthet. Én vagyok az egyetlen esélyetek. Nem hagyom, hogy még valaki ártatlanul keveredjen bele ebbe az ostoba Testvériség és S.H.I.E.L.D. közötti háborúba.

Ezzel a taxi ajtói kinyílnak, miközben Jean átveszi Lucy üzenetét is.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Mentek vagy maradtok, és megbíztok bennem? Nem kell sokáig, csak amíg végzek itt. Egyszerre több elmét pásztázok és irányítok, kezdek én is fáradni, és jól jönne némi segítség. Na persze… miért is segítenétek annak, aki elrabolt titeket, igaz? Phobia, te pedig, kérlek, ne káromkodj, még gondolatban sem. Ne ijeszd meg Lucyt még jobban. Ha tudnátok, mi mindent követett el Raven már korábban, nem védenétek ennyire. Mindazonáltal most nem ő kell nekem, szóval ne villogtasd a karmaidat.

Ekkor veszi őket észre az egyik S.H.I.E.L.D.-ügynök, és közeledni kezd feléjük… de a Ravent irányító Jean csak finoman legyint egyet a kezével.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Nem ezek azok a droidok, amiket keresnek.

És ezzel az ügynök kissé zavaros tekintettel vissza is fordul.

Lower East Side, Manhattan Taxi10 – Heh. Az egyik kedvenc filmem.

_________________
Lower East Side, Manhattan 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Szomb. 04 Feb. 2017, 17:20- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia


Rövidesen megállunk valahol, ami nem túl érdekfeszítő az elrablásunk tényétől eltekintve, de még a vak is látja, hogy valami nincsen rendjén. Valami készülőben van, amiről pontosabban a telepata ad felvilágosítást, de kicsit se örülök annak, ami hallok. A S.H.I.E.L.D. már megint veszélyt jelent ránk. A telepata szerint a lebukás és az elfogás kockázatát hordja magával, ha itt maradunk, vagy ha elfutunk. Nem tudom, hogy engem felismernének-e, a szökésemről csak az otthoni rendőrség tud, az pedig nagyon messze van innét, valamint Kaliforniában se nagyon tettem olyat, amiért megjegyeztek volna. Viszont Serena esetében ez merőben más lehet, róla talán többet tudhatnak, és ha vele találnak együtt, akkor engem is elfoghatnak. Azt pedig nem akarom, bátyó nem örülne neki. Akár tetszik, akár nem, a telepatával kell maradnunk, ha még holnap is szabadok akarunk lenni.
~ Szóval mégis hallasz engem, mi? ~ háborodik fel bátyó a telepata szavain. Ezek szerint végig hallott minket, tud mindent. Ez íjesztő, nem akarom.
~ Megígéred, hogy nem bántasz minket? Se engem, se Ravent? ~ kérdezem gondolatban, mert gondolom akkor ezt is hallja. Bátyó azonban más véleményen van.
~ Nehogy már vele akarj maradni, kislány! Elfogta Ravent és minket is megfigyel az a rohadék! Igen, hozzád beszélek, te telepata picsa!!
~ De bátyó, vele kellene maradnunk, vagy elfognak minket. Nem kellünk neki, csak segíteni akar.
~ Kicsit se érdekel, hogy mit akar! Amint elengedi Ravent, megkeressük és kibelezzük!
~ Nem kellene... ~ próbálok ellentmondani bátyónak, de az üvöltésétől azonnal megrémülök.
~ MI AZ, HOGY NEM KELLENE?!? CSAK NEM ŐT VÉDED, TE KIS HÜLYE?! NEM FOGOD FEL, MI FOLYIK ITT?! ~ üvölti, amitől szörnyen megrémülök, és szédülni is kezdek ~ Úgy néz ki, megint nekem kell mindent megcsinálni! ~ mondja rémisztő hangnemben, nekem pedig homályosodni kezd a látásom. Megint irányítani akar, megint fájni fog.
- Nem...a fejem...fáj...félek... - félek, félek, félek, félek, nagyon fáj és félek....

_________________
Lower East Side, Manhattan EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 07 Feb. 2017, 08:39
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Továbbra sem tetszett az, ami itt ment, főleg, hogy még Lucy is egyre fenyegetőbb kezdett lenni. Most már tényleg nem akartam itt maradni. Bevinne minket pont a közepébe az egésznek? Már most kimondta, hogy fárad és nem tudja fenntartani az egészet, ha pedig harc lesz ott bent, akkor mindennek vége, civilek is meghalhatnak, mi is. Ez a nő őrült volt és közel sem olyan segítőkész, mint állította.
- Inkább megyek vissza a börtönbe és mondom el, amit tudniuk kell magáról, hogy mit akar tervezni, mintsem hagyjam, hogy az ostobasága miatt civilek legyenek veszélyeztetve!
Egyébként pedig reméltem, hogy megtudom oldani, hogy ne ismerjenek fel. Amint kinyílt az ajtó, akkor ki is szállok a taxiból és gyorsan körbepillantok, hogy merre lehetne eltűnni innen a lehető leggyorsabban. Metrólejáró, sikátor, vagy merre van a legközelebbi utcasarok. Amikor a SHIELD ügynök közelebb jön, akkor a hajamat az arcomba húzom, hogy minél nehezebb legyen felismerni engem, majd elkezdtem magamban mondogatni:
~ Nem ismer fel senki, nem ismer fel senki, nemismerfelsenki, nemismerfelsenki nemismerfelsenki nemismerfelsenki nemismerfelsenki… ~
Közben pedig elindultam a korábban kinézett fedezék felé, hogy mihamarabb biztonságba juthassak erről a helyről, ezektől az őrültektől.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 07 Feb. 2017, 08:39
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena egyelőre még mindig kint várakozott, várva, hogy rendes parancsot is kapjon és ne csak várakozzanak főleg egy olyan célszeméllyel szemben, mint amivel dolguk volt. A feladat megvolt, már készült is volna arra, hogy tegye, amire a parancsot kapta, de ekkor még egy külön üzenetet is kapott az ezredestől. Figyelmesen hallgatta végig, akkor ezek szerint, nem mint mesterlövész volt rá szükség, hanem oda kellett mennie az étkezőhöz, mert a célszemély tudott az ittlétükről. Annyi esze azért volt, hogy tudja, hogy nem Bannerről volt szó, hanem másról, főleg, hogy a telepátiára is felhívták a figyelmét.
- Vettem ezredes, indulok! – mondta.
Rögtön felkapta a felszerelését, ami nála volt, a pisztolyt és minden olyan felszerelést, amit nem tudott láthatatlanná tenni, hogyha minderre szükség lesz hátrahagyott. Így csak a puskáját vitte magával. A parancs értelmében igyekezett eljutni az ingyenkonyhához úgy, hogy lehetőleg elkerülje a civileket. Ha muszáj volt köztük is átvágnia, akkor úgy próbálta, hogy ne érjen hozzájuk, ne menjen nekik. Ha sikerül megérkeznie az ingyenkonyhához, akkor annak a falánál felveszi a megfelelő támadópozíciót, hogy közben a többi ügynököt is tudja fedezni és egyelőre várakozik. Ha kap olyan parancsot, mi szerint be kell hatolnia, akkor így tesz, de amíg nem, addig csak várakozik.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 07 Feb. 2017, 08:40
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Negyedik/hatvanegyedik bejegyzés:
”Egyelőre úgy tűnt, hogy minden rendben van s jól alakul, nem úgy tűnt, hogy Bruce kezdett volna idegesebb lenni, de odakint mozgolódás támadt, aminek nem örültem.
- Természetesen, nem szeretném felhánytorgatni a fájdalmas dolgokat – értetettem egyet. – Ha lesz lehetőség, akkor tényleg örömmel felkeresem önt.
Mr. Mille-re pillantottam, hogy mi is legyen most, távozni fogunk, vagy maradunk tovább. Egyelőre semmilyen extra parancsot nem kaptunk. Mindazonáltal annak már örültem, hogy további információkat is kaptunk tőle, bár reméltem, hogy nem önkínzás miatt osztotta mindezt meg velünk, mert akkor még rosszabbul éreztem volna magam. Ms. Lyesmith-re pillantottam, de eddig nem tűnt úgy, hogy érzékelné azt, ami körülötte megy, vagy figyelt és nem érdekelte.
- Valami nagyon nem tetszik nekem itt – jegyeztem meg kissé idegesen.
S így is pillantottam az ajtó, az utca irányába, hogy mi is zajlik odakint, főleg, hogy nem úgy tűnt itt bent, hogy szükség lenne a közreműködésükre, Bruce segítőkész volt, s nem úgy tűnt, mint aki a következő pillanatokban dühös s ideges lenne.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 07 Feb. 2017, 08:40
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Tovább folytattam a keresgélést és közben még feltettem a kérdéseimet is Banner-nek. Amennyire tudott, minderre még válaszolt is nekem.
~ Elég sok mindent akarhatnak magától ~ húztam el a számat gondolatban. ~ Sok mindent tud, okos… és ott van a zöld haverja is… egyik sem jelent túl jót. ~
A második részen elgondolkodtam, ha ő lenne a célpont, akkor megkérhették volna, hogy bemenjen a SHIELD-hez, azok alapján, amit láttam és mondott nem szökött volna el. Plusz még Danverst is az érdekli, hogy kikkel találkozott előző nap. Nem Banner kellett a SHIELD-nek most.
~ Igen, de nekem kezd egy olyan érzésem lenni, hogy nem is maga a célpontunk, hanem aki figyeli ~ üzentem. ~
A másik elmét igyekeztem ezek után megérinteni és reméltem, hogy nem Essex az. Ráhibáztam, valóban Jean volt, de most valami nagyon, de nagyon furcsa volt vele, amitől a hideg kirázott. Éreztem rajta a Főnix erejét.
~ Továbbra is civil, ha akar nemet mond és nem jön, de találkozni akart Banner-rel ~ „vontam meg a vállamat”. ~ És roppantul aggódik érted, mert téged keres… szeretne veled beszélni és kérni valamit. ~
Azonban ettől függetlenül a hideg rázott a beszélgetéstől.
~ Mi történt veled? Mit művelt Essex? ~ kérdeztem. ~ Mennyire vagy saját magad, mert inkább a Főnixet érzem benned, mint téged… Te is pontosan tudod, hogy mekkora ereje van és képes felemészteni könnyedén téged is… vagyis azt hiszem, hogy már elkezdte. ~
Kinyitottam a szemem, de a még mindig fenntartottam a kapcsolatot, mind Bannerrel, mind pedig Karennel.
- Jean figyeli Bannert – mondtam. – Azt hiszem, hogy miatta vagyunk itt és nem Bruce miatt… ami pedig rosszabb a Főnix elkezdett felülkerekedni rajta.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon továbbra is tartotta magát ahhoz a részhez, amit kértek tőlük, így beszéltette Bannert, ami egyelőre úgy tűnt, hogy egészen sikeres volt. Figyelmesen hallgatta, hogy Bruce mit is mondott nekik, közben pedig észlelte, hogy odakint megindultak a SHIELD-esek. Valami történt, és az biztos, hogy nem a célszeméllyel, mert itt bent minden a lehető legnyugodtabb volt, túlságosan is nyugodt.
- Természetesen amennyire engedi a befolyásom megpróbálom megakadályozni Cash beszervezését – ígérte meg.
Közben, ha nem kapnak magyarázatot, vagy parancsot Danverstől, akkor csatornát nyit felé és rádión üzen.
- Asszonyom, irányunkba van valamilyen parancsa? – kérdezte.
Nagyjából ekkor nyithatta ki a szemét Lyesmith és szólalhatott meg. Ha sikerült elmondania, amit akart, akkor Miller gondterhelten ráncolta össze a homlokát és sóhajtott fel. Pontosan tudta, hogy mit jelentett az, amit a társnője elmondott, bajt, hatalmas bajt. Mostanra már ő is sejtette, hogy Grey miatt vannak itt.
- Asszonyom, a célszemély különösen veszélyes, a korábbi kondíciójában változás állt be Lyesmith szerint, ami esélyes, hogy sokkal veszélyesebbé teszi, mint korábban volt és Bannert akarja – mondta. – Célszerűnek tartom a doktor kijuttatását is innen.
Nem tudta, hogy az ismerősnőjük a Főnix befolyása alatt meddig menne el, de nem akart kockáztatni.
- Ha maga az eszméletét veszti, a Hulk akkor is képes kiszabadulni? – kérdezte.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.