Adler rehabilitációs központ

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 06 Aug. 2017, 16:44

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2. 21:10
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


- Kétlem, hogy nehéz lenne.
Válaszolom tömören de nem mogorván. A létszám pedig csak nő közben a rendezvényen. Jó sokan érkeznek meg és folyamatos a beérkezés is. A nagy tömegben majd könnyű lesz mozogni és legalább a biztonságiaknak is lesz nagyobb dolga mintha csak páran lennének. Bár ez remek hír és az idő telik nem tudom mikor lenne a legalkalmasabb majd megkezdeni az akciót meg. Biztos itt van már a többsége ha nem is mindenki aki ki lett küldve szóval az akármikor-bármikor biztos forog már a fejükben. A legbiztosabb talán a sajtótájékoztató után lehetne. Addig biztos keresve lesz és utána a tűzijáték majd leköti a vendégek szinte mindegyikét is majd. Legalább is remélhetőleg. De aztán ki tudja, lehet, hogy hamarabb is lesz lehetőségünk.
Elég lassan telik az idő és az eseménytelenségét pedig gyorsan elfelejthetővé teszi a pánik sikoly a tengerpart felől. Női, remek...
- Azt hiszem ez az én quem. - jegyzem meg félhangosan majd a nyakamban lévő gépet megfogom jobbommal a balommal meg a táskát támasztom meg. Jó választás volt fotósként bejönni. Így aztán senki se róhatja fel a kíváncsiságom és sietésem egy sikoly felé. Hiszen ki tudja milyen szaftos sztori lehet arra.
De miért érzem úgy, hogy egy kerekes nő sikított éppen? Legalább nem elrabolni próbálják bárki is legyen a nő mert akkor iszonyat szar munkát végeznek. Kérlek add, hogy egy hullát talált csak valami becses úri hölgy és teljesen kivan most.
Bárhogy is, elindulok a hang felé. Nem sprintelve, csak olyan komótosnál némiképp gyorsabb kocogással.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lanka Raved Hock Vas. 06 Aug. 2017, 20:44

Yubi késve érkezett. Általában szerette, ha beindul a buli és kezdenek kialakulni a beszélgető csoportok és a törésvonalak, így könnyebb kiszűrni a magányos alakokat és a szabadúszókat. Arra gondolt, és ez enyhe kuncogásra késztette, hogy milyen fura helyzet, amikor az álcát is álcázni kell. Mégsem jelenhetett meg kimonóban és kitsune álarcban egy álarcosbálon, hiszen az egy dolog, hogy beolvadt volna a civilek közé, viszont mindenki más felismerhette volna benne a zsebtolvajt. Így kénytelen volt más megjelenési formát választani, végül a köpenyes szuperhős party verziójánál kötött ki csipkés selyem felsővel.
Mikor megérkezett, jeggyel természetesen, már javában zajlott a buli. Miközben megpróbált beolvadni a tömegbe, egy sikolyt hallott. Nem reagált látványosan, ellenben megpróbálta kiszűrni a biztonságiakat, számukat, viselkedésüket, reakcióidejüket, egyszóval a humán biztonsági rendszer erős és gyenge pontjait. Ezt követően nekiállt feltérképezni az esetleges menekülési útvonalat, minél többet, lehetőleg az összeset.
Csak ezt követően jöhet az ital, a zene és a tánc.

felszerelés és kinézet:
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 07 Aug. 2017, 15:18

A telefonomban átfutom Zlatzky wikipedia oldalát, és megállapítom, hogy klasszikus motivációs előadástartó nő lehet az illető, akinek megvolt mindene, elvesztette azt, és most megint felépítette. Biztos itt is egy ilyen haknit akar előadni, elmeséli majd, hogy neki milyen sokat segített a mellette álló emberek szeretete, és azt szeretné, ha a jövőben azok az emberek, akik úgy járnak, mint ő, szintén kapjanak segítséget. Hiszen nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy mellette legyen a blablabla, máris unom. Sebaj, addig legalább van kaja.
-Valóban nincs sok közöm a központ építéséhez vagy működtetéséhez. Viszont tudtommal a mutánsok befogadására külön programmal készült a központ, ezért vagyok itt. A Xavier iskola munkatársaként érkeztem - magyarázom a férfinek, és töltök valami üdítőt magamnak.
Épp abba kortyolok bele, mikor meghallom a sikoltozást a tengerpart felől. Úgy tűnik, alapos kiképzést kaptam az X-eknél, mert mostanra a józan eszem teljesen cserben hagyott. Ahelyett, hogy a veszélyre figyelnék fel, és biztonságot keresnék, már önkéntelenül is elindultam a hang felé. A fickóra rá sem bagózok, akivel eddig beszélgettem, még elköszönni is elfelejtek, a poharat meg csak úgy a földre ejtem, és futni kezdek a sétány felé. Jah, hát tömeg van, azon valahogy át kell verekednem magam, de nem véletlenül vagyok mutáns, ilyenkor lehet használni az emberfeletti gyorsaságot és erőt. AmKap se futna agilisebben, mint én, hogy kiderítse, miért sikoltozik valaki a parton. Közben már azon gondolkodom, hogy ha esetleg valakit megtámadtak ott, akkor a támadó merre menekülhetne. Fene az álarcokba! Ha tényleg történt valami, a tettes simán el vegyülhet az emberek közt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 08 Aug. 2017, 02:14

Augustus érdeklődve hallgatta a férfit. Közben azért az est folytatásán elmélkedett. Túl sok jó dolog nem volt itt. Talán vesz egy tombolát és ad vért. Mindenesetre jól néz ki. Esetleg a partra is elmehet majd.
-Oh, erről nem is hallottam. Egy ilyen mutánsképességekkel rendelkező alak elég sok galibát okozhat. Így már kicsit jobban értékelem ezt a helyet.
A sikoltozásra Augustus is felkapja a fejét. A beszélgetőtársa egyből magára is hagyja. A tömegből valószínűleg jó páran még elindulnak megnézni mi történhetett. Augustus nem. Ő marad ott az asztalnál és igyekszik távol maradni a felfordulástól. Úgy is néz szét nehogy valami gyanús vagy veszélyesnek tűnő dolgot lásson.
~Nagyszerű. Remélem csak egy sérülés történt és semmi komoly. Ebben a rohadt városban nem lehet békésen eltölteni nyamvadt egy estét sem. Talán csak túl feszült feszült vagyok.~
Szerez magának egy pohár pezsgőt. Nem szokott inni, de úgy érzi most megérdemli.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szer. 09 Aug. 2017, 14:17

Az emberek társalgása, a poharak koccanása, a fogak csikorgása és a gyomrok békés emésztése olyan alapzajt generált a kertben, aminek megzavarására nem sok esélyt látott Cahal. Az egész unalmasnak indult az este, még akkor is ha tisztában volt vele, hogy viharfellegek várhatóak. Persze kissé csalatkoznia kellett, amikor a a zümmögést megszakította egy éles sikoly. ~ Fogadjunk, hogy oda akarsz menni...mindig oda akarsz menni. A régieknek mind volt eszük. Meghúzták magukat és akkor csaptak le amikor ideje volt...ezért tolvajok hercege...érted?! Nem a lovasság vezére...áh, beszélhetek én neked. Túl fiatal vagy... ~ Cahal azonban még nem modult figyelt. S ennek egyik legfőbb oka az volt, hogy Erica megmerevedett. Szeme felcsillant és körbe-körbe járt. Mint  ragadozó aki a megriadt csordát figyeli s keresi a leggyengébbet akit levadászhat. Néhány másodpercig nem is érdekelte a sikoltozás. Nem dögevő, hogy fekvő áldozatot keressen. Ahogy az emberek megindultak egy ideig Cahal széles válla akadályozta meg a tömeget abban, hogy elsodorja a párost. Végül azonban döntést hoz és finom presszúrával megindítja a nőt a hang irányába, hogy ők is megnézzék mi történik. Azonban benne van a félsz, hogy az egész csak elterelés.


Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 10 Aug. 2017, 08:23Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. augusztus 14. (hétfő)

” Szarvashiba elméletet alkotni adatok nélkül. Ugyanis akkor a tényeket igazítjuk a teóriákhoz, nem pedig a teóriát a tényekhez.”
- 2009-es Sherlock Holmes film

Adler rehabilitációs központ - Page 2 00120

2028. augusztus 2. 21:20 perc

A sikolyokra elég sokan elindultak abba az irányba. Augustus egyelőre maradt a helyén, nem indult, sikerült egy pincértől egy pohár pezsgőt is szereznie, ő maga igyekezett élvezni az estét. Yubi kissé késve érkezett, a sikoly neki talán még jókor is jött, mert így tudta figyelni a biztonságiakat. Azt látta, hogy jól szervezettek, sokan vannak, a többség el sem indult a sikoly irányába, csak egy darab, de az meg furcsa mozgású volt, nem volt teljesen emberi. Ezeken felül a levegőben is repkedtek biztonsági drone-k néhány darab. A hely természetesen kerítéssel volt körbevéve, minden bejáratnál fémdetektoros kapuk és őrség álldogált.

Erica egyelőre semmilyen extra szagot nem érzékelt, az orra tele volt a jelenlevők parfümjeinek és izzadtságának szagaival. Cahal tartotta őt is, hogy ne sodorják el őket, eztm megtudta tenni a férfi, de végül ők is elindultak a sikoly helyére.
Godlaw otthagyta a beszélgetőpartnerét és ő is elindult, Lyryana futva tette meg a távot, ő ért oda szinte legelőször. Végül Sakura is otthagyta a férfit és megy a helyszínre.

Mint várható volt legalább két tucat ember elindult oda, telefonokkal igyekezve felvenni azt, ami történik. Egy nő és egy férfi volt az, aki bajba került a sétánytól kissé távolabb bent a fák között. A nőnek beakadt a bokája egy gyökérbe és elesett, a boka csúnyán maga alá volt fordulva és bedagadt. A férfi pedig kissé természetellenes pózban feküdt a földön, a válla kiugorva, ahogyan az egyik lába is, a térde és a bokája kitörve. Nyílt lábszártöréssel, magánál volt a feje is vérzett és nyöszörgött a nő pedig sokkos állapotban hadonászott és kiabált valamit. A fényképek vakujából jól látszott, hogy egy fa alatt voltak, egy nagyobb faág le volt törve odafent pedig egy másik ágon a férfi zakója volt felakasztva. Felmászott a fára és az ág letört alatta, ő maga pedig jó 4.5 métert zuhant, ami után nagyon szerencsétlenül esett le a földre és szerezte a súlyos sérüléseit.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lyryana Csüt. 10 Aug. 2017, 10:37

Lyryana, amilyen gyorsan csak tudott a helyszínre sietett. Gyorsaságának köszönhetően az elsők között érkezett meg, majd rögtön elkezdte felmérni a terepet. Két ember feküdt a földön. Egy nő, akinek a lába be volt akadva egy gyökérbe, bokája maga alá volt fordulva és láthatóan be volt dagadva. Egy kicsit odébb egy férfi feküdt, akinek a válla kiugrott, illetve láthatóan több csontja eltört és a feje is vérzett. Ly gyorsan elemezte a helyzetet. A letört faág, illetve a fán logó zakóból azt a következtetést vonta le, hogy a férfi felmászott a fára, majd leesett onnan. A nő a próbálhatott odasietni hozzá, de beakadt a lába, majd elesett. Az android nem volt ellátva elsősegély nyújtási funkciókkal, így a legjobb megoldásnak azt vélte, hogy ha minél gyorsabban elszállítja a két embert a legközelebbi elsősegély nyújtó helyre. Természetesen a szervezők gondoskodtak ilyen helyről, így nem kell messzire menni. Rögtön odalépett a férfihoz, majd óvatosan felemelte és a vállára helyezte, majd a nőhöz sétált, aki láthatóan sokkos állapotba hadonászott és mondogatott valamit.
- Kérem nyugodjon le, rögtön megkezdem az elsősegély nyújtásra alkalmas helyre való szállításukat - mondta a maga gépies hangjával, majd őt is óvatosan felemelte és a másik vállára helyezte.
Gyors léptekkel indult meg. Amint megérkezett rögtön át is adta a két személyt az ott dolgozó orvosoknak. Amennyiben nem szólítják meg, akkor nem mond semmit, mindössze visszatér a pozíciójába és folytatja a helyszín figyelését.

_________________
Előtörténet/Adatlap
Lyryana
Lyryana
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Shima Nakamaro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 10 Aug. 2017, 16:21

Na igen, ez New York. Minden benne van ebben a városban, amit utálok Amerikában. Amikor valaki sikoltozni kezd, akkor a civilek nem biztonságba húzódnak, hanem kamerázni kezdenek egy nyílt törést. Nincs is annál jobb, mint egy szaftos videó a neten, pörögnek a lájkok, és megvan a napi pletyka. Minek is idegesítem magam.
Elég egyértelmű a szituáció, és ha nem tudnám, hogy egyszerű baleset történt, még az is felötlene bennem, hogy ez valami figyelemelterelés akart lenni. Mindenesetre a biztonságiak már meg is kezdték az intézkedést, az egyikük épp elsősegélyt nyújt. Én a telefonomat videózás helyett valami hasznosabb dologra használom.
-Haló, mentők? Történt egy baleset az Adler rehabilitációs központnál, két sérült van, az egyikük nyílt töréssel fekszik ájultan.
Nem teszek hozzá olyan részleteket, hogy "siessenek", meg "küldjenek egy kocsit", mert nem nézem debilnek a diszpécsert. Ha szüksége van még valami adatra, akkor azt megadom, aztán lerakom a telefont. A telefonálás végeztével visszaindulok a partira, mert láthatóan itt nem sokat tehetek, nincs rám szükség. Visszafelé már nem sietek annyira, semmi kedvem hozzá, hogy épp én értesítsek mindenkit az eseményekről, akik nem rohantak oda. Helyette az egyik biztonságihoz megyek, aki a bejárat közelében áll.
-Ketten elég csúnyán megsérültek hátul, leestek egy fáról - vázolom a szitut neki, ha eddig még nem kapott volna infót adóvevőn. - Hívtam mentőt, gondolom majd hátra kell kísérni őket, ha megjönnek.
Azt hiszem, elláttam állampolgári kötelességeimet, és közben egyetlen szelfit vagy instafotót sem készítettem spriccelő nyílt töréssel, úgyhogy dolgom végeztével úgy döntök, befizetek a tombolára. Sose lehet tudni, ha már ilyen szerencsésen indul az este...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 11 Aug. 2017, 14:34

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Több mint kiábrándító volt, hogy csak két baromról volt szó, az egyik leesett a fáról, valószínűleg egy közeljövői bentlakója lesz az intézménynek ha ennyi esze volt egy előkelő rendezvényen, hogy fát mászik és a nőt se emlegessük aki meg oda akart kocogni hozzá és a saját bokáját fordította ki. Bár valamit matyog mint valami dilis ez pont nem érdekel egyáltalán. Öröm az ürömben, hogy nem volt jelen a kis gurulj gurulj célpontunk szóval én megfordulok és vissza indulok a partihoz. Nem süllyedtem olyan mélyre, hogy címlap sztorit csináljak két balfácánból "Maszkabáli töréspont, a két idióta akik nem is bentlakók"... Pedig micsoda förmedvényes, mocsok pénzt lehetne kapni érte ha a két jómadár valami híresebb lenne. Csinálok pár képet az arcukról és körbe, utána kiharcolom magamat a kialakult tömegből mert nem épp ez a fontos. Inkább az, hogy ahogyan sétálok vissza felé inkább már célirányosabban kezdek el viselkedni is, még is csak nem a remek társaságért érkeztem meg ide szóval ahogy megyek elkezdem keresni a rendezvény főfénypontját, bár nem fog kitűnni a tömegből mert mindig ül, remélem sikerül megtalálni, hogy még is merre lehet a kis bárányka.
Eleinte csak a főbejárat felé sétáltam vissza aztán pedig a pódiumot kerestem ha felállítottak ilyesmit a beszédhez és a körül nézelődök. Egyszerűen nekiállok felmérni jobban is a terepet körbe sétálva azt. Nem tudom mi lehetett ez az egész mutatványa a fás embernek, vissza tekerem a fényképezőmön a képeket amit csináltam róluk és megnézem kicsit jobban az arcukat magamnak, meg az egészüket mert még is csak maszk volt rajtuk, hogy hátha feltudok ismerni rajtuk valamit ami adhat támpontot ha ez az egész csak "elterelés" lett volna. De akkor meg minek, és kinek? Nem hiszem, hogy bárki is tőlünk érdemi elterelésnek érzi ezt a szituációt, meg még is mi? Megvárja míg valami random emberke felmászik egy fára és eltöri az ágat?

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Thorhalla Vas. 13 Aug. 2017, 23:11

//Mivel csak 3an írtak a 10 kariból, így nem lesz körváltás, pénteken (csütörtök éjjel) lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adler rehabilitációs központ - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Hétf. 14 Aug. 2017, 13:17

~ Most perszer hallgatsz...amikor nem lehet károgni... ~ Tesz szemrehányást a hercegnek...vagy saját magának. Ezt sosem tudta eldönteni igazán. Most legalább csend volt a fejében. Egy ideig. A külső zajok nem zavarták. Azok közül tudott fókuszálni és elválasztani a fontosabbakat. Ha eleget kocsmázik az ember, ez a tulajdonság kialakul. Mivel semmi érdekes nem történt, nem nézelődik sokáig. Kísérőjére tekint, de nagyon hamar rájön, hogy nem kellett volna. Erica csillogó szemekkel néz le főnökére, miközben gonoszkás mosolyra húzódik vékonyra húzott szája. Mindketten tudják, hogy olyat fog kérni amihez a férfinak semmi kedve sincs, ezért hogy még jobban hathasson rá egész testével felé fordul és lágyan csókot lehel a nyakára.
-
Táncolnunk kéne...onnan a legjobb megfigyelni. - suttogja s közben megpróbálja teljesen átérni Cahal vállát, ami nem kis feladat.
- Ha így tennénk kislány, kivezetnének minket közszemérem sértésért... - Tudta mi lesz a kérés, előre készült a válasszal. Közben fordult és elindult visszafelé az esemény fő helyszínére.
- El foglak vinni egy tánciskolába. Egy ilyen nagymenő, akinek ekkora hatalma van, nem maradhat tánctudás nélkül. - Kontrázott azonnal a társalgási csevegősre vett hangszínén, miközben követte Cahal mozgását.
- Az sem baj, ha nem próbálkozol olyan dolgokkal, mintha kuncsaft lennék...figyeljünk. Azért vagyunk itt...

Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 15 Aug. 2017, 02:35

Augustus nyugodtan kortyolgatja az italát. Úgy látszik az a felhajtás nem folytatódott tovább. Talán nem volt olyan nagy dolog. Szerencsére.  Mivel pedig magától nem történik semmi miután az italát elfogyasztotta Augustus elindul körülnézni milyen lehetőségei vannak az idő elütésére. Talán ezt a pezsgőt elsiette hisz így nem tud már vért adni. Ez esetben a mellette lévő tombola felé veszi az irányt. Meg kell hagyni elég sokan vannak jelen. Sok vendég, nagyszámú kiszolgáló személyzet. Van kiket kerülgetnie. Odaérve a tárcájáért nyúl és előkeresve vesz egy tombolát. Közben elolvassa, hogy milyen szervezetnek lesz felajánlva a bevétel. Nem mintha nem lenne neki mindegy csak azért mégis. Ezt is csak azért teszi mert túl sok ideje van. Nem hisz egyébként a jótékonyságban vagy abban, hogy ő felelős volna másokért csak mert segíthet rajtuk. Abban is biztos, hogy ezzel a tombolával nem váltotta meg a világot. Néhányaknak bűntudatuk van amiért egy ilyen szép helyen szórakoznak miközben mások az utcán éheznek vagy betegségekben szenvednek. Ő belátja, hogy ilyen az élet rendje. Vannak gazdagok és vannak szegények.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 17 Aug. 2017, 20:42

//Írtam inaktivba is... Még mindig nem érzem magam túl jól, szétmegy a fejem, fáj a torkom, hőemelkedésem van (és megint meleg)... így bocsánat a maffiásoknak, de megint nem írok.. kedden lesz az új kör, elnézést. Embarassed //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adler rehabilitációs központ - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 22 Aug. 2017, 00:01Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. augusztus 26. (szombat)

” Nincs hazugság sérülés nélkül.”
- Doctor House sorozat

Adler rehabilitációs központ - Page 2 00120

2028. augusztus 2. 21:25 perc

Lyryana azonnal odasietett a rosszabb sérülthöz, közben Godlaw mentőt akarna hívni, de eszébe jut, hogy látott véradó sátort is és legalább egy mentőt is odakint mielőtt bejött, így nem volt szükség a telefonálásra. Természetesen megtehette, ezen esetben a diszpécser megerősítette, hogy a partin levő egységnek szólnak is, hogy nézzék meg a sérültet. Ezalatt Lyryana felakarta venni a földről a sérültet, de egy férfihang közbeszólt.
- Ne mozdítsa meg kishölgy! – mondta, a ruha alapján egy vendég.
Középkorú őszülő férfi volt, elegáns öltönyben és drága cipőben.
- Orvos vagyok – folytatta. – Ha megmozdítja anélkül, hogy rögzítené a sérülést nagyobb baja lehet. A fejsérülés is romolhat, a nyaka eltörhet, ha sérült.
Közben levette a zakóját és valaki kezébe nyomta. Azonnal vizsgálni kezdte a sérülteket.
- Ért az elsősegélyhez – kérdezte az androidot.

Közben Godlaw megfordult és a kapuhoz ment, ahol valóban meglátta a mentőt de azt is, hogy már ketten hordággyal elindultak az események helyére. Ezek után eltudott menni és tombolát venni. Augustus unalmában elindult a tombolákhoz, ahova éppen egyszerre érkezik meg a korábbi beszélgetőpartnerével, Godlaw-val, így a két férfi egymás mellett, vagy egymásután tudott venni belőle. Ahogyan a férfi megnézte ennek a helynek lesz egy része felajánlva, a maradék része pedig az egyik New Yorki gyermekkórháznak. Azaz jó helyre fognak kerülni a bevételek.

Sakura úgy döntött, hogy elmegy körbenézni a fényképezés után, hogy merre is lehet a célpontjuk. Pár perc nézelődés után odajutott a pódiumhoz, ami elé székek is felvoltak állítva, a főépült előtt volt mindez, a célszemélyt pedig megláthatta a főépületben, hála annak, hogy szép nagy ablakok – padlótól plafonig – voltak. Éppen két öltönyös férfival beszélgetett, akiket nem ismert meg, de meglehetősen gazdagnak és előkelőnek néztek ki.

Cahal és társnője úgy döntöttek, hogy figyelnek és maradnak. Erica most már kezdte érezni a vér szagát is a sikoly irányából, de csak nagyon gyengén. Ahogyan figyeltek lassanként kitudták szúrni azokat, akik úgyszintén ugyanazért voltak itt, mint ők maguk, jó pár Maffiavárosbeli társukat észrevehették, ahogyan olyanokat is láttak, akiken diszkréten, részben takarva, de azért láthatóan ott volt az Omega szimbólum; az ellenség. Ami még feltűnhet nekik, főleg Erica-nak, hogy a vörös fotóriporter nagyon szaglászik és keres valakit, és most mintha távol a főépülethez közeli pódiumnál látná őt.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lyryana Kedd 22 Aug. 2017, 13:05

Ly épp fel akarta volna venni a férfit a földről, mikor egy férfi hangja megállásra késztette. Mivel ő volt az egyetlen, aki hozzá akart érni a sebesülthöz, így tudta a szava neki szólnak. Rögtön a férfi felé fordult, majd még mielőtt az mondhatott volna bármit is az android megszólalt.
- Ezek az emberek sérülést szenvedtek. Amennyiben nem áll fent veszély, az elsődleges prioritás, hogy a sérültet egy olyan helyre kell szállítani, ahol képesek javítást végezni rajtuk - válaszolta.
Ezek után a férfi elmondta, hogy orvos. Gyorsan elemezte a helyzetet, majd újra megszólalt.
- Prioritás megváltozott. Ön képes az emberi javítás elvégzésére. Kérem azonnal lásson neki!
Nem épp a legszebb megfogalmazás, de lényegre törő. Újabb kérdés érkezett a férfitől Ly felé.
- Negatív, a programom jelenleg nem rendelkezik elsősegély ellátásához szükséges információkkal.
- Ez egy elég nagy hiányosság. Fel kéne írni a listára.
Az egyik tudós hangját hallotta Ly.
- Nagyszerű! Tuti, hogy emiatt a vezetőség elrendeli, hogy egy elsősegély tanfolyamon is részt vegyünk. Mintha nem lenne elég dolgunk így is
Jacob válaszolt szarkasztikusnak.
- Legalább ha legközelebb valamelyikünk kezét eltöri, akkor helybe rendbe is tudja rakni.
A többiek tudták, hogy ilyenkor felesleges bármit is mondani a férfinak, inkább egy parancsot adtak ki az androidnak.
- Ly, amennyiben a férfinak szüksége van segítségre a sérültek ellátásában, akkor tégy úgy ahogy utasít!
Amint ezt meghallotta, világító szemeivel rögtön az orvosra nézett.
- Amennyiben szükséges, akkor a megfelelő információk és utasítások megadása után a segítségére lehetek.

_________________
Előtörténet/Adatlap
Lyryana
Lyryana
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Shima Nakamaro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szer. 23 Aug. 2017, 01:26

Erica egyszer csak felkapta a fejét és élesen villogtatta szemeit. A vér szagára mindig vadászként reagált. Légzése lelassult és mélyebbé vált. Mint a sportoló, aki hosszú sprintre készül. Nagyokat nyel és közben észreveszi, hogy hosszú másodpercek óta szorítja Cahal karját, aki cseppet sem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy tíz körmöt csak a zakója puha anyaga tartja attól vissza, hogy a karjába mélyedjenek. Aztán új fókuszpontot keres. Végigtekint az emberek csoportján, ahol szinte világítanak már az oda nem illő személyek. Aztán távolabb meglátja a társaságból teljesen kilógó fotóst. Finoman ráhajol Cahal arcára s mintha lágy csókot lehelne rá, a fülébe súg.
-
Menjünk...megérzés.... - Azzal most ő indítja meg a férfit, természetesen a pódium felé. Cahal azonnal mozdul és átkarolja partnerét miközben óvatosan átvágnak a tömegen. Úgy próbálja terelni Ericát, hogy elkerüljék a felfedezett vagy feltételezett omegásokat.
-
A lentiekkel ellentétben, a távoli vendégeinkben nem bízom. A családoknak végre ki kéne állnia amellett, hogy idegenek csak engedéllyel játszathatnak csak a kertünkben. Aki ezt megszegi, büntetést kap. - dörmögi maga elé kissé bosszúsan, de folyamatosan figyelve.
- Nem nagyon tudsz elszakadni a házmesterségtől, ugye?! - Erica bátran használhatta az éles nyelvét, apró csipkelődésekre. Teljesen megbízott munkaadójában és annak higgadt természetében. Így még nagyobb biztonságban érezte magát, miközben a pódium felé tartottak.


Ruházat, felszerelés:


A hozzászólást Edward Cahal O'Grady összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 29 Aug. 2017, 12:40-kor.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 23 Aug. 2017, 16:17

A véradósátornak köszönhetően vannak a helyszínen orvosok, és mire visszaérek a kapuhoz, már hordággyal jönnek a sérültekért. Azt hihetném, hogy egy ilyen ünnepségen nem tizenévesek módjára viselkedő vendégek jelennek meg, akik faágra ülve csókolóznak, de igazából biztos vagyok benne, hogy ezer és egy ilyen esetet jelentenek minden nap a kórházakban. Dolgom végeztével a tombolánál állok sorba, amikor ismét mellém sodródik a férfi, akivel a büféasztalnál beszélgettem az imént.
-Jó kis műsor volt a sétánynál, bánhatja, hogy lemaradt róla - közlöm közömbös hangos, ahogy zsebre tett kézzel állok a sorban. - Vér, csontok, sikoly, pánik... Szinte tapintható volt a az emberek érdektelensége, ilyet csak New Yorkban tapasztalhat az ember. Most először járok New Yorkban, és azon izgulok, vajon megúszom-e valami igazi new yorki akció nélkül az estét. Maga idevalósi? - Kérdem csevegve, hogy ne legyen unalmas az este, és közben átveszem a tombola jegyemet.
Ahogy a tömegen legeltetem a szememet, kezdem úgy érezni, hogy ezek a gazdag emberek egyáltalán nem jelentenek izgalmasabb társaságot, a bankszámla tartalma nem áll egyenes arányosságban az érdekfeszítő beszédtémák számával. Ha nem tört volna el valakinek a lába, szerintem a társaság fele már aludna. Egyáltalán biztos, hogy ez New York?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 23 Aug. 2017, 16:57

Augustus vett egy tombolát amivel mint megtudta támogatta ezt az intézményt és egy gyerekkórházat.
~Gyerekem nincs, anyám meg támogatta már előttem is ezt a helyet. Legalább most már magamról is elmondhatom, hogy szponzoráltam az Adler-t.~
A büféasztali úrral ismét találkozott. Úgy látszik a tengerparti dolgok nem voltak olyan izgalmasak. Annak szavaira elmosolyodik.
-El tudom képzelni. Valaki megcsúszott és kificamodott a bokája? Nem hiszem, hogy máshol segítőkészebbek lettek volna. Ilyen az emberi jellem. Főleg ha mások sem tesznek semmit.*Közli saját gondolatait az emberi lélekről.*Egyébként inkább mondanám magamat nagyvilági úrnak. Mostanában a családom is igyekszik az üzleteit kitelepíteni ebből a szerencsétlen országból. Nem tesz jót ha évente valami szétver mindent. Démonok, nácik ilyenek. Az építészeknek van itt igazán biztos munkahelyük. Kár, hogy nem annak mentem.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 25 Aug. 2017, 19:13

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Némi séta és nézelődés után rá is találok arra amit keresek, méghozzá a kedves kis vendégszeretőnket akit pár arccal látok dumálni az ablakon belátva. Nem mondom ötös a tervezőnek az ablakokért ám a figurák akikkel beszél nem tűnnek ismerősnek de eléggé vastagok lehetnek ha magán beszélgetést kaptak a hölgytől. ~Ha nem tudnám jobban...~ fut át a gondolat egy pillanatra miközben felemelem a fényképezőgépemet és csinálok pár fotót így a jelenetről majd körbenézek, lövök egy párat az épületekről is hogy ha meg is indult biztonsági őr felém akkor valid is legyen az, hogy csak az épületekről és a tájról csinálom a képeket. Aztán elkezdek turkálni a táskámba és előkapom a nagyobb optikát, kicserélem és remélem, hogy a beszélgetés még mindig folyik mert akkor pár "közelit" is csinálok róluk, azért volt az egész csere is, hogy jobban tudjak ráközelíteni és későbbiekben meg jobb minőségű képet könnyebb nagyítani a részletekért.
Ha megvagyok ezzel akkor vissza cserélem a lencséket első sorban majd a kedves egybe gyűlteket lesem unottan és ha még mindig nem akart letarolni néhány jól fizetett biztonsági őr mert tilosban fotóztam akkor meg még maradok itt. Amíg nem hessegetnek el innen nincs igazán okom másmerre is elmenni innen, több ezer képet kattintottam már így is össze vissza, szóval arra nem lehet panaszuk majd, hogy nem lesz miből válogatni. Úgy érzem, hogy a hölgy társasága az nem egyszerű gazdag öreg pár odabenn, hogy ilyen meghitten beszélgessenek a rendezvény közepén. Elő kotrom a telefonomat, 21.25. Még a megnyitó beszéd is messze van, fúh de fogom imádni a sajtótájékoztatót, azok mindig olyan élénkek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 26 Aug. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. augusztus 30. (szerda)

” Egy kor felett minden arc egyforma, mindenki emlékeztet valakire, és senki sem az, akinek látszik.”
- Grecsó Krisztián: Jelmezbál

Adler rehabilitációs központ - Page 2 00120

2028. augusztus 2. 21:30 perc

A férfi arcán néhány pillanatig meglepettség látszott, ahogyan leesett neki, hogy egy androidról van szó és nem pedig élő személyről. Mivel robotok elég gyakoriak az AIM óta, így egy-két másodperccel később túl is tette magát rajta és nem akadt ki mindezen.
- Ez esetben tartsa az illetőt erősen, helyre teszem a lábát – mondta a férfi. – A vállainál tartsa, határozotta.
Ha Ly teszi, amit kért az orvos, akkor ő a lábhoz helyezkedik, majd egy erős rántással helyrerakta azt. Az egész hatalmasat reccsent, ahogyan a csontok a helyére kerültek, a férfi hangosan üvöltött fel, majd mintha elvágták volna vesztette az eszméletét. A doki nekilátott rögzíteni, amikor megérkeztek a mentősök egy hordággyal.

Erica és Cahal elindultak abba az irányba, ahol Sakura is volt, arrafelé egyelőre csak egy-két személy lézengett, így gyorsan és könnyedén tudtak a haladni. Ők is láthatták a pódiumot, a kitett székeket és természetesen ők maguk is beláthattak a kivilágított ablakon. Ott láthatták a célszemélyt, ahogyan két öltönyös idősebb úriemberrel beszélgetett.
Sakura pedig könnyedén észrevehette a Maffivárosos társát és annak hölgykísérőjét, közben pedig tudott fényképeket csinálni, noha a főépület ajtajában voltak biztonságiak, a nőt nem akadályozták meg a képek elkészítésében.

Godlaw és Augustus kellemesen elbeszélgettek továbbra is az érdektelenségről, emberekről. Teljesen átlagos témákról. Közben a közelükről hallhattak beszélgetéseket, a legtöbb teljesen érdektelen beszélgetés volt, hétköznapi témákról, mint politika, a Hydra – ami eléggé köztéma lett azóta, hogy a kilétük kiderült – de fél füllel a két férfi az alvilág és maffia szót is hallhatta a közelükben. Hacsak nem kezdik keresni a forrást, akkor nem tudják behatárolni, hogy kiktől is eredt.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 28 Aug. 2017, 13:54

Elnevetem magam a fickó szavain. Igaza van, egy üzletnek sem tesz jót egy démontámadás.
-Legalább olcsón lehet lakást bérelni - válaszolom epésen.
Azt eddig is sejtettem, hogy itt pénzes csókák fordulnak meg főképp, de ez a pasi még közülük is kilóghat. Nagyvilági úr, aki az üzleteit kiviszi az USA-ból, és közben azon kesereg, hogy nem építésznek ment. Hát, valaki abban érdekelt, hogy újjá építse a lerombolt dolgokat, én inkább abba a bizniszbe vágtam bele, hogy megakadályozzam a rombolást. Persze ez jobban hangzik, mint amilyen eredményeket valójában elértem eddig. A legtöbbször inkább csak tűzoltásra voltam jó, de legalább a diákokat sikerült biztonságban tartanom mindig. Sőt, egyszer még egy végsőt is elhoztunk a múltból, bár azt nem tudom, hogy ez jó dolog-e.
Az álmodozásomból néhány szó szakít ki, ami megüti a fülemet. Valaki alvilágról és maffiáról beszélget mellettünk. Körülnézek, leginkább egy izgalmas beszélgetőpartner reményében, mivel abban úgy sem reménykedhetek, hogy felismerem az illetőt. Mondhatnám, hogy a maszkok miatt, de lássuk be, nem ilyen körökben mozgok.
Ha sikerül a tekintetemmel megtalálni a beszélgetőket, akkor feléjük fordulok, és hallgatom őket, hátha be tudok csatlakozni a témába. Az nem lenne valami jó nyitás, hogy "valaki azt mondta, maffia?". Szóval inkább fülelek, és próbálom kitalálni, mi lehet pontosan a beszélgetés tárgya. Azt nem tudom, hogy a beszélgetőtársamat mennyire érdekli ez a téma, de ahogy elnéztem eddig, ő sincs nagyon feldobódva, szóval akár ő is ráharaphat egy olyan beszélgetésre, ami nem merül ki a szokásos "gazdag emberek vagyunk" témákban.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 29 Aug. 2017, 03:18

A másik jót nevet Augustus szavain. Persze lehet humorosnak is gondolni ezt a fajta gondolkodást, de már elég régóta természetes dolog, hogy az ember számára a legfontosabb az életben maradás. Augustus számára pedig az életben maradás feltétele a jól menő üzletek. Nem mintha ne volna olyan sikeres a család, hogy bármi veszélye is lenne a csődnek, de még a legkisebb lehetőségeket is ki kell zárni. Méghozzá minél sikeresebbek a csőd esélye annál kisebb. Ami pedig még ennél is fontosabb és a valódi ok minél sikeresebbek Augustus annál fényűzőbb életmódot élhet.
-Igaza van. Ha ingatlanos lennék azzal is jól lehetne keresni.
Körülöttük a szokásos témák vannak. Politika, nácik, maffia. Mintha lenne maffia. Ha van is akkor Augustus-nak valószínűleg nincs mitől félnie. A drone rendszernek hála minden biztonságos és amúgy is minek bevonzani a bajt. Augustus oda sem figyel.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Kedd 29 Aug. 2017, 13:17

~ Néha elgondolkozom...~ kezdett bele a Herceg egy hosszabb hallgatással töltött periódus után. ~ Hogy miért te lettél kiválasztva. Nem tolvajnak tűnsz. Mert nem vadászol rendesen. Nem a zavarosban halászol. Szembe mész a történésekkel, mint valami dicső, fényes páncélú lovag. De az ilyenek korán hallnak ám. ~ Cahal már fel sem veszi belső hangja szemrehányásait  a cselekedeteit illetően. Egyszerűen halad tovább kísérőjével. Szeme sarkából a fiatal fotóst figyeli. Ugyanakkor megpróbálja úgy terelni Ericát, hogy kellő távolságot tartsanak miközben olyan ajtót keres, ahol megpróbálhatnak bemenni és még az előtt találkozni a "célszeméllyel", hogy az megtarthatná a nyitó beszédet. Egyelőre nem tudja mit is mondhatna neki, de szeretné megismerni és váltani vele pár szót, mielőtt elszabadul a pokol...mert érzi, hogy el fog.Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 30 Aug. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. szeptember 3. (vasárnap)

” Egy bűnözőt az nem változtat meg, hogy milyen börtönben ült, jó vagy rossz börtönben. A börtön az mindig is börtön marad. Ott is, aki akar változni, az tud változni. Csak akarni kell.”
- Oláh Attila

Adler rehabilitációs központ - Page 2 00120

2028. augusztus 2. 21:35 perc

Godlaw és Augustus tovább beszélgettek, de a körülöttük levő beszélgetésnél mind a ketten felkapták a fejüket, amikor a maffia szót meghallották. Augustus igyekezett úgy tenni, mint aki nem is hallotta mindezt, bízott a drone rendszerben, aminek sajnos mostanság már voltak vakfoltjai, mert egyre több helyre kérték épületek védelméhez, fontosabb pontokhoz ezeket és annyira nem volt gyors a gyártásuk. Godlaw azonban érdeklődve nézett körbe, hogy merről is hallhatta mindezt. Nem is olyan messze tőlük két sötétebb bőrű – latinos – személy beszélgetett, egy fiú és egy lány, az alkatukból 18-20 évesnek lehetett volna mondani őket. A zene és minden egyéb miatt egy-egy szó volt csak elcsíphető a beszédből, de a hang egyezett, a fiúéval. Ő mondta a maffiát. Ami még kissé furcsa volt, hogy mindkettejükön egy-egy omega tetoválás volt látható. Godlaw az X-eknél hallhatta az Orvgyilkosok Ligáját, az ő szimbólumuk volt ez.

A főépületnél Cahal úgy döntött, hogy megpróbál bejutni az épületbe, itt elől nem volt több ajtó, csak a főbejárat, ami előtt a biztonsági szolgálat emberei voltak. Sakura látta, hogy a páros keres valamit, majd azt is, hogy a páros elindul körbejárni az épületet. Muszáj volt így tenniük, mert itt elől nem láttak másik bejáratot, kétoldalt és hátul azonban volt, de minden helyen őrök ácsorogtak – mindenhol kettő – , így feltehetőleg Cahal és Erica odamennek az egyik pároshoz, hogy megpróbáljanak bemenni. Azok azonban megállították őket, bármelyikhez is mennek. Az őrökön nem volt látható testpáncél, bár lehet, hogy rejtett volt, azonban volt fülesük, oldalfegyverük, egy sokkoló és egy 9mm-es személyében.
- Sajnálom hölgyem, uram, de a VIP kártya felmutatása nélkül nem engedhetem be önöket – mondják.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 30 Aug. 2017, 14:58

Ahogy próbálok hallgatózni, és észrevenni a társaságnak azt a tagját, aki az imént maffiáról és alvilágról beszélt, csak fél füllel figyelek a beszélgetőtársamra. Így mindössze egy gyors mosolyra, és egy biccentésre futja tőlem, amikor mond nekem valamit az ingatlanokról. Újabb egy-két szót sikerül elcsípnem a beszélgetésből, és sikerül belőnöm, hogy kik válaszottak izgalmasabb témát. Egy fiatal párt veszek észre, talán még húsznak is alig néznek ki, de az álarcok miatt ebben nem lehetek biztos. A lényeget viszont nem takarja el az álarc.
-És mondja, mivel foglalkoznak a vállalkozásai, amelyeket most külföldre igyekszik menekíteni? - Kérdem csevegő stílusban, és közben könnyed sétára invitálom a férfit pusztán a biccentésemmel, hogy ne legyünk útban azoknak, akik még sorban állnak a tomboláért.
Messzire persze nem akarok menni, inkább csak olyan bóklászó, céltalan lépéseket teszek, hogy kicsit közelebb kerüljek a társaság azon részéhez, ahol a fiatal férfi és nő áll. A tetoválásuk alapján az Orvgyilkosok ligájának tagjai, és ez igen komoly aggodalomra adnak okot. Nem lenne nagyon furcsa, ha ezt egy hatvanas, pocakos, dúsgazdag mágnáson látnám, de ezek túl fiatalok. Túl fiatalok, hogy saját jogukon elég gazdagok legyenek egy ilyen eseményhez. A korukból ítélve inkább küldhették őket, és nyilván jó céllal. Ha csak azt nézzük, hogy az Orvgyilkosok ligájának tagjai, viszonylag kézenfekvő, hogy meg akarnak valakit orvgyilkolni. De persze ez csak egy elnevezés, könnyen lehet, hogy kémkedni jöttek, megfenyegtni valakit, elrabolni esetleg egy fontos, gazdag alakot. A biztonságiak felkészültnek tűnnek, de egy részük most a parti sétányon lehetnek a törött láb miatt. Azt nem állítanám, hogy szándékos figyelemelterelés volt, de az biztos, hogy kapóra jön nekik az ilyesmi.
és mindenhol maszkok. Ilyen környezetben bizony nem könnyű szemmel tartani valakit. Próbálok elcsípni újabb részleteket a fiatal pár beszélgetéséből, miközben elkezdem módszeresebben pásztázni a jelenlévőket. Árulkodó jeleket keresek, fegyvertől dudorodó zakót, kilátszó tetoválást, szokatlan viselkedést. Ha kettő van, több is lehet...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 2 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.