Adler rehabilitációs központ

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 30 Aug. 2017, 20:41

Augustus emberekkel foglalkozik úgyhogy kicsit azért észreveszi, hogy nem annyira érdekli a másikat a mondandója. Persze nem sértődik meg hisz ez természetes és a másikat csak zavarba hozná ha kikérné magának. Gyakori az ilyen körökben, hogy a felek elbeszélnek egymás mellett. Főleg ha hölgyekkel beszél az illető. A kérdésre Augustus előadja a szokásos szövegét ami már rutinszerűen jön.
-A családomnak több vállalkozása is van. Én a felsőbb kategóriás luxusautók eladásáért vagyok felelős. A fő vevőkörünk pedig a fiatal sikeres férfiak. Pont ezért a külföldre költözés nem fog akkora problémát okozni, hisz bekalkulálva az áraink itthoni növekedését sem számítunk komolyabb csökkenésre az eladott autóink számával kapcsolatban.
Elég magabiztosnak hangzik pedig valójában több buktató is van a tervben és ha nem sikerül azzal csúnyán eláshatják magukat. Viszont ez nem látszik a férfin, aki látszólag jókedvűen követi a másikat. A másik aggodalmát nem veszi észre.  Sőt meg sem fordul a fejében, hogy bármi probléma közbejöhet.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lyryana Pént. 01 Szept. 2017, 19:37

Az orvos láthatóan meglepődött egy kicsit. Ly felismerte ennek a jeleit, bár arra már nem tudott egyenes választ találni, hogy mi váltotta ki ezt a reakciót nála. Pár másodperccel később a férfi összeszedte magát és rögtön kiadta az utasítást az androidnak.
- Értettem! - mondta, majd egy kisebb bólintással is megerősítette.
Rögtön a sérült férfi mögé lépett, majd megfogta a vállait. Igyekezett elég erősen tartani ahhoz, hogy tudjon elmozdulni, de ugyanakkor ne okozzon neki újabb sérüléseket. Szerencsére ezen a részen sok munka lett belefektette, főleg miután az egyik tudós kezét véletlenül eltörte így egyszer. Amint stabilan tartotta, az orvos rögtön nekilátott, hogy helyre tegye a lábat. Hangos reccsenés, majd a férfi üvöltése hallatszott. Normál esetbe az ember egy ilyet látva akaratlanul is összerezzen. Persze Ly se nem volt normál, de még csak ember se, így nem okozott gondot, hogy végig biztosan tartsa a férfit. Hamarosan a mentősök is megérkeztek a hordággyal, hogy elszállítsák. Amint nem volt már rá szükség, a robot felállt és utat adott az orvosoknak.
- Amennyiben nem igényelnek több segítséget én visszatérek a munkámhoz.
Pár másodpercet várt valami válaszra, majd amennyiben senki se akart tőle semmit elkezdett visszasétálni. Útközben természeten figyelte az embereket. Láthatóan egyre többen voltak akik alkohol befolyása alatt álltak. A mostani eseményből látható volt, hogy ez kimondottan veszélyes dolgokat tud eredményezni, így Ly kimondott figyelmet fordított az ittasabb vendégekre, miközben természetesen mindenki mást is igyekezett szemmel tartani.

_________________
Előtörténet/Adatlap
Lyryana
Lyryana
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Shima Nakamaro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 02 Szept. 2017, 13:43

Edward meg sem lepődik a belépésre adott válaszukon. Inkább elmosolyodik félszegen, majd keze Erica derekára csúszik és finoman visszafordítja a park felé és el is indulnak. Majd az első alkalommal, amikor elég messze kerülnek és lehetőség nyílik rá, befordulnak egy privátabb placcra.
-
Figyelj cicalány. Kicsit érezd jól magad, nézd meg jól az embereket. Ismerkedj. Én addig dolgozom egy kicsit. - Mondja majd elindul úgy, hogy vissza tudjon kanyarodni az épülethez ahova az imént nem engedték be...Erica pedig jó kislányként csak bólintott. Néhány másodpercig még csillogó szemekkel tekint Cahal után, majd összeszűkült a tekintete és az embercsoport felé fordult. Kecsesen ringó csípővel elindult visszafelé és elkezdte felmérni az embereket. Próbált azoktól nagyobb távolságot tartani, akik "ligásnak" néztek ki. Tőlük ösztönösen irtózott valamiért. Most már elkezdett tudatosan figyelni az illatokra. Fém szagát, fegyverolajat keresett, hogy megtudja kinél van valamilyen gonosz kis gyilkos eszköz...
Cahal keres egy olyan helyet, ahol beláthat az épület egy olyan pontjára amit éppen nem figyel senki. ~ Most végre...koncentrálj. Ment és menni is fog. Ezért gyakoroltunk annyit. ~ Lelkesedett a Herceg, miközben Cahal ellazította az izmait. A teleportálás számára kicsit olyan volt, mintha anyagtalanná válna és egyszerűen átrepülne a téren mint valami szellem. Most is így tervezte. Kinézte hát a pontot, ahova teleportálhatott, kiürítette az elméjét, ellazította a testét és csak élvezte az utazást az épület belseje felé anyagtalanul, az anyagi téren át.


Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 02 Szept. 2017, 18:14

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Némiképp kellemetlen emlékeket kelt fel az észrevett ismerős arc aki nem más volt mint Cahal és még kisérőt is szerzett magának. Legalább most már tudom, hogy a maffiások közül valaki meg is érkezett. Arra számítottam volna, hogy valaki csak erre ugrik már eddigre de senki nem szólított meg úgy szóval eléggé eldobtam már az ötletét, hogy mások jöttek úgy, hogy jelzik is nekem. Legalább őt ismerem így nem lesz probléma ha kisegíteni kell. Biztos vannak még itt mások is de egyenlőre ez most nem számít. Elnézve azt a párost nem hiszem, hogy sokáig fognak várakozni és akcióba is fognak lendülni. Vissza fordulok az ablakok felé ahol láttam a célpontot. Valószínűleg megy is keresni bejutási pontot, a füstté válásával biztos fog találni is szóval jobb ha szemmel tartom a nőt is közben. Nem mintha nagyon sok minden mást lehetne most csinálni. Legalább most már tudom, hogy van itt más is és valószínű, hogy hamar bele is fog kezdeni az akciójába. Én kivárnám míg beindul a buli. Mindegy is, majd ezt a részét ő elintézi, én meg inkább körbenézek a vendékek között is aztán az ablakon is be szóval ütöm el az időt kicsit amíg nem történik valami érdemlegesebb vagy veszek észre valami érdekesebbet mint amit most csinálok. Persze, tudom én, hogy van egy feladat itt de azt is tudom, hogy nem egyedül vagyok itt. Inkább azokra hagyom akiknek van hozzá képessége is. Az enyémmel bejuthatnék ha akarnám mint egy őr de még akkor is megkérdőjelezhetnének szóval inkább nem próbálkozok ilyenekkel meg még. Majd inkább ha már pánik van, akkor már annyira nem fognak minden biztonsági őrt arc csekkolni is.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 03 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. szeptember 7. (csütörtök)

” A rossz szabadság mégiscsak jobb, mint a jó börtön.”
- Mihail Solohov

Adler rehabilitációs központ - Page 3 00120

2028. augusztus 2. 21:40 perc

Augustus és Godlaw tovább folytatták a beszélgetést, csevegést és eközben az X sétára invitálta a partnerét, hogy tovább tudjon hallgatózni, „kémkedni”. Godlaw azért tudhatta, hogy az elnevezés az túlzás, az alvilág minden ügyletében utazott a Liga, a lányok futtatásától, információk adásától, a csempészetig, drogokig. Az Orvgyilkolásról nem igen volt tudása, de ők külhoniak alapból, így lehet, hogy nem is ez az igazi nevük, csak valahol elfordították és azóta ez maradt meg.
Sikerült úgy odébb sétálni, hogy hallani lehessen a páros szavait, akik most már spanyolul beszéltek egymással. Amennyiben a páros tagjai beszéltek úgy, akkor leginkább nyálas, ömlengő tinédzser szövegelés volt, hogy mennyire szeretik egymást. Többször egymáshoz is értek, a testbeszédük is minderről árulkodott. Godlaw-nak a képessége sem kellett, hogy „lássa” érezze, hogy mindketten a rózsaszín köd mámorában vannak. Ezek után kezdett még Godlaw nézelődni. Több személyen is látott még omega tetoválást, azonban a mozgásuk furcsa volt. Nem az őröket szemlélték, teljesen figyelmen kívül hagyták őket, a tömeget, mintha vártak volna valakit, mintha kerestek volna valamit, valakit, és többen eléggé feszültek volna.

Miközben a mentősök felpakolták a férfit a hordágyra Ly még mondta is, hogy mennie kell. Az orvos bólintott.
- Persze, nem akarom elvonni a feladataitól – mondta. – Köszönöm a segítséget „kishölgy”.
Ezzel vissza is tudott indulni Ly. Amíg haladt valóban látott olyanokat, akik isznak, bár a sérülten kívül nem volt más olyan egyelőre, aki annyira rossz állapotban lett volna. A legtöbben jókedvűek voltak, bár egy-két személy már azért kezdett nehezebben megállni a lábán. Ahogyan így nézte az embereket sikerült egy párost kiszúrnia – Godlaw és Augustus – hogy az egyik tagja nagyon gyanúsan méreget másokat, az átlagosnál valamivel feltűnőbben.

Sakura még egy kicsit morfondírozik, majd úgy dönt, hogy inkább visszatér a többi ember közé.
Cahal és Erica elváltak egymástól, Erica és Sakura majdnem egyszerre visszatérnek az emberek közé, ahol ők maguk is figyelni kezdtek. Ugyanazt láthatták, amit Godaw. Azaz több személyen is láttak még omega tetoválást, azonban a mozgásuk furcsa volt. Nem az őröket szemlélték, teljesen figyelmen kívül hagyták őket, a tömeget, mintha vártak volna valakit, mintha kerestek volna valamit, valakit, és többen eléggé feszültek volna.
Cahal közben tudott olyan helyre menni, ahol nem látták, a sötét bokrok és fák közé bebújt, majd koncentrált és betudott teleportálni az épületen belülre. Egy sötétebb, nagyobb kórterembe érkezett. Kinti fények világítottak be ide, hat ágy volt bent, hozzájuk kisebb szekrény, egy mosdó és egy fürdőszoba volt még itt. Ezeket azért látta most, mert nem volt a két helység ajtaja becsukva. A kijárat azonban igen.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 04 Szept. 2017, 09:39

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Az emberek között sétálgatva kattintgattam a fényképezőt jobbra balra, hol az embereket, hol úgy a terepet fotózva le. Ami szemet ötlött viszont a több emberen észrevett ligás tetoválás, az omega jel. Az arcomra nem engedtem kiülni a meglepődöttségest és inkább folytattam azt amit eddig is megszakítás nélkül de mindenképpen furcsa az, hogy csak így rohangálnak nyilvánosan lengetve a jelzésüket. Az addig rendben, hogy a célpontunk az a ligához köthető de ez azért kicsit bátor, nem lehetnek biztosak benne, hogy az itteniek közül nem fogja őket felismerni senki sem. Sőt, esélyes, hogy vannak a  jelenlévők között olyanok akik tisztában vannak a szimbólummal és össze tudják rakni a képet.
A biztonságiakkal nem is foglalkoznak, ami még érdekesebb. Az is jó kérdés, hogy vajon kit keresnek ennyire a tömegben. Az én érdeklődésemet is felkelti már. Az emberek között úgy kezdek el menni, hogy a Ligás tagokat tudjam szemmel tartani és követni is ha kell. Érdekelne, hogy mit keresnek, talán még egy kis beszélgetést is el tudok csípni ha szerencsém van majd.
Ez legalább valami esemény addig is amíg én várok a kiszemelt időmre, hogy akciózzak ha csak addigra Cahal nem intézi el a dolgot. Ha meg igen akkor csak jó, a lényeg, hogy meglegyen a nő élve és ne legyen senki sem elkapva közülünk.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 04 Szept. 2017, 15:15

Hallgatom a beszélgetőtársam szavait, és közben elkapok néhány szót a tetovált pártól is. Spanyolul beszélnek, így nem okoz gondot megértenem őket, de túl sok örömömet sem lelem benne. Semmi hasznos infót nem sikerül kihallanom, úgy tűnik, egyáltalán semmi okom nincs az aggodalomra, legalábbis részükről.
Ahogy tovább sétálgatunk, és én nézelődök, válaszolok is azért álarcos barátomnak.
-Fiatal, sikeres férfiak; hát akkor nem lennék meglepve, ha a bankett néhány vendége is az ön családja autóinak egyikébe ülne be az este végén. Bizakodónak hangzik, de azért gondolom, hogy vagy a vevők, vagy a cég meg fogja érezni az autók szállításának díját. Arról nem is beszélve, hogy az amerikaiak jelentős része még mindig távolságtartó, ha import kocsikról van szó. Az állami támogatásokról meg már ne is beszéljünk, mi?
Kicsit megvillantom a barátomnak, hogy legalábbis alapjaiban értek az üzlethez, az egyetemen természetesen tanultam gazdaságtant, mégha azóta nem is kifejezetten használom aktívan. De némi alapképzés, és sok hírolvasás már elegendő, hogy tájékozottan tudjak beszélgetni ilyesféle témákról.
Közben egyre több alakon szúrom ki a tetoválást, és ezek a figurák elég gyanúsak is viselkednek. Ahogy elnézem, olyan, mintha keresnének valakit, várnának valamire. Belegondolva, én is elég hasonlóan viselkedhetek hozzájuk, ahogy nyakamat nyújtogatva tekintgetek ide-oda. Csakhogy rajtam nincs orvgyilkos tetoválás. Vajon mit akarhatnak itt?
Nyitva tartom én is a szemem, és próbálom előbb észrevenni azt, amit ők is keresnek. Már jó ideje megy a bankett, aki akart, megérkezett, tehát akármit is keresnek, az már a birtokon van. A legtöbben itt a kertben nézelődnek, de az épületnél is látok biztonságiakat, gondolom nem véletlenül. Ha üres lenne, akkor egyszerűen bezártak volna minden bejáratot. Ha tehát védik a helyet, ott is lennie kell valakinek, méghozzá valaki fontosnak. Időről időre az épület felé is tekintgetek, az ablakokhoz, ajtókhoz, hátha valaki felbukkan.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 04 Szept. 2017, 21:08

A másik szavai hallatán Augustus megdöbben majd elvigyorodik.
- Nocsak. Nem véletlen olyan kelendőek a Xavier intézet egykori tanulói. Jól látja bár mivel luxus kategóriás járművekről van szó ezért az ár emelkedése nem minden esetben okozhat nagyobb problémát. A helyi piaccal kapcsolatban viszont igaza van. Nem véletlen, hogy második helyen állunk az évente legtöbb eladott jármű tekintetében a világpiacon. Nemcsak azért mert pár havonta felrobbantják az emberek kocsiját. Importkocsik tekintetében viszont ez nem annyira feltűnő. Ez a piac főként a britek és németek kezében van. Máshol is próbálkoznak persze mint mi is, de a piac néhány eleme kirobbanthatatlanul odakövült.
A pezsgője elfogyott és az üres poharát rá is teszi egy arra járó pincér tálcájára. A hangulat már kicsit oldottabb mint az elején volt. Látszik, hogy többen már jól érzik magukat és nem kevés ital fogyott. A táncoló fiatalokra nézve Augustus elmosolyodik.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Kedd 05 Szept. 2017, 08:35

~ Gratulálok, bezártad magad.~ A herceg konstruktivitása már-már a fénykorát idézi, ami a kommentárjait illeti. Cahal megcsóválja a fejét és körülnéz. Egy átlagos kórteremnek tűnik. Az ajtóhoz lép és ellenőrzi, hogy zárva van-e. Ha nincs zárva kilép a helyiségből és elindul az épület azon szeglete felé, ahol korábban a kiemelt személyt látta. Mozgása természetes. Aki benn van, azt már nem szokták piszkálni, mert hát ha már VIP valaki akkor az őrök bőven alatta állnak a táplálékláncban. Amennyiben zárva van az ajtó, elkezd körülnézni. Alapvetően két dolgot keres keres. Vékony drótot és lapos fémlapot. Ez lehet ágyrugó darabja, WC kefe fejében lévő fémdrót. Egy akasztó vagy fém ruhafogas. Ha a fém lapról van szó, akkor egy kisebb, könnyebb ajtó fémpántja. Vagy egy fém lámpának a burkolatából letörhető apró rész, esetleg az ablakpárkány. Ha minden kötél szakad akkor a maszkjából vesz ki merevítőt és a pénzcsipeszét is felhasználja a kijutáshoz. Úgyhogy végtére is fogja magát és megpróbálja feltörni az ajtó zárját. Először csak a zár nyelvét próbálja kinyitni. Ha nem zárják csak belülről nem teszik nyitható ennek könnyen működnie kell. Ha zárva tartják akkor a dróttal a zár nyelveit próbálja meg lenyomni egyesével, miközben finoman fordítja, hogy beakadjanak és nyithatóvá váljon.

Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lyryana Szer. 06 Szept. 2017, 13:26

Mivel a sérültek ellátásában már nem tudott tovább segíteni, így Ly rögtön visszaindult a pozíciójába. Útközben természetesen folyamatosan figyelte a vendégeket, azok reakcióit. Alapvetően nem sok feltűnő dolog volt, azonban volt egy páros, közülük is inkább az egyik, aki meglehetősen gyanúsan nézelődött. A férfi, mintha keresne valakit vagy valamit, azonban igyekezett ezt nem feltűnően csinálni. Közel sem olyan benyomást keltett, mint aki a tömegbe elveszett barátját keresné. Ettől függetlenül Ly nem ment oda a férfihoz, inkább csak messziről figyelte a tevékenységét. Persze ez nem gátolta meg abban, hogy a többi embert is figyelje. Láthatóan mások is voltak, akik hasonló módon nézelődtek. A robot néha az épület ablakain is bepillantott, azonban nem fordított túl sok figyelmet, tekintve, hogy nem sok ember volt odabent és a biztonság amúgy is fokozott volt. Mivel eddig nem látott semmi tényleges törvényszegést vagy arra utaló jelet, hogy valaki problémát akar okozni, így Ly továbbra is csak megfigyelő maradt, azonban a listáján volt már pár személy, akikre különös figyelmet fordított.

_________________
Előtörténet/Adatlap
Lyryana
Lyryana
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Shima Nakamaro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 06 Szept. 2017, 19:32

~ Belmont Du'Cant ~

Elég nagy felfoldulás támadt, amiben el is veszítettem a beszélgetőpartnerem. A fenébe, valószínűleg nem tudja, hogy szövetséges vagyok, és azért hagyott itt. Elindultam volna utána, de a tömeg hirtelen sodrása kibillentett az egyensúlyomból, amire nem számítottam. Szerencsére nem szakadt ki a ruhám, viszont sikerült bekoszoljam, ami mindenképpen gyanús egy ilyen rendezvényen, még ha most furcsa is az egész helyzet. Én pedig nem akartam magamra vonni a tekinteteket, és úgy gondoltam, hogy a társamtól majd megkérdezem mi történt, szerintem ki fogom szúrni ha ismét megjelenik. Úgyhogy félreálltam, és elkezdtem amennyire tudtam letakarítani a térdemen lévő koszfoltot, bár erre nem voltak meg a megfelelő eszközeim, úgyhogy úgy sejtettem egy ideig elleszek vele. Közben figyeltem az itt lévőket, és próbáltam kiszúrni bármi nem ide illőt, de valljuk be, a jelen cselekvésem mellett erre vajmi kevés az esély. Ahogy feladtam a takarítást, elővettem egy szál cigarettát, és megpróbáltam megtalálni a lányt, hogy megtudjam mit hagytam ki.

felszerelés és kinézet:

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 07 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. szeptember 11. (hétfő)

” Az embernek sóvárognia kell valami után ahhoz, hogy becstelen legyen.”
- John Steinbeck

Adler rehabilitációs központ - Page 3 00120

2028. augusztus 2. 21:45 perc

Cahal könnyedén kitudta nyitni a folyosóra vezető ajtót, hiszen az nem volt zárva. A folyosó már tényleg sötét volt, itt nem égett lámpa. A folyosó teljesen egyenes volt, az egyik végén nagyobb ablak volt, amin a kinti sötétbe, a fás részre lehetett látni – a főépület bal felén van Cahal – a másik oldalon pedig a megszokott kórházi ajtó volt. Itt az ablakon át fény szűrődött be a folyosóra. Mivel itt nem volt lépcsőház, se semmi, így a kétszárnyú ajtó volt az egyelten helység, ami felé indulhatott a férfi. Amint odaérkezett már láthatta, hogy itt két őr is áll az ajtónál, mind a ketten háttal az ajtónak. Közöttük pont az ajtó felénél egy nagyobb fa, ami belógott mindkét ablakba. Fény itt azért volt, tolni kellett az ajtót, azaz semmilyen esetre nem tudott észrevétlenül kijutni, sem kinyitni az ajtót a növény miatt, mert túl közel volt. Kint a nagy nappali, központi csarnok volt és az őrökön felül úgy négy-öt fő látszódott. Ha megpróbálja kinyitni az ajtót, akkor zárva volt.

Mindenki elkezdett mindenkit figyelni odakint. Godlaw és Augustus a sétálás közben tovább beszélgettek, közben Godlaw figyelt. Az X-ment pedig Lyryana figyelte nem túl feltűnően, mert kiszúrta, hogy a férfi figyel valakit. Sakura is igyekezett minél többet megtudni arról, hogy miért is van itt ennyi Ligás és ők kit figyelnek és keresnek. Mintha egy krimi, vagy valamilyen filmből csöppent volna ez a szituáció ide. Mivel Godlaw és Sakura voltak azok, akik figyeltek és elvegyültek a Ligások között, így ők voltak, akik kitudták hallgatni az elszórt félszavakból és félmondatokból – több személytől – hogy mit is keresnek ezek a tagok. Tudták, hogy itt van nagy számban az este folyamán a New Yorki maffia tagjai és készülnek valamire. Azt nem, hogy mire, de a Ligának feltett szándéka volt megakadályozni bármi is legyen, mert számukra fontos volt ez az esemény, mert ők is – a fejesek – sok pénzt adtak a hely megépítésére. Godlaw az épület irányában senkit sem lát még kijönni, de azt már kiszúrhatta, hogy ott is vannak biztonsági emberek a bejáratnál.
Ly tovább figyelt és egyelőre semmilyen gyanúsat nem látott a férfi és a társa környékén, csak továbbra is azt, mintha nagyon figyelne, hallgatózna mások körül. Ember számára elég diszkréten, de Ly programja miatt jobban felfigyelt erre.
Belmont pedig a tömegben keresve kitudta szúrni Sakura-t, ahogyan a nő diszkréten másokat figyelt és hallgatózni próbált.

Közben pedig mivel már csak negyed óra volt a megnyit kezdetéig az emberek lassanként elindultak a pódium irányába, hogy az ott lerakott székeknél jobb helyük legyen.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 07 Szept. 2017, 15:11

Az információmorzsák, amiket összeszedek a hallgatózás alatt, elég meglepő dolgokról szólnak. Úgy tűnik, hogy az Orvgyilkosok Ligája ezúttal nem azért van itt, hogy bajt keverjen, épp ellenkezőleg. Minden jel arra utal, hogy a ők épp meg akarják akadályozni a new yorki maffiózók tervét. Hogy mi ez a terv, azt még nem tudom, de úgy érzem, hogy az lenne a helyes döntés, ha a ligával együtt próbálnám meghiúsítani a maffia tervét.
Beszélgetés közben nem teszem szóvá, hogy nem vagyok a Xavier intézet öregdiákja, és máshonnan szedtem össze csekély gazdasági tájékozottságomat. Helyette csak elmosolyodom, és bólintok, aztán hallgatom az érvelést.
-Tudja, nekem mindig azt mondták, hogy az igazán sikeres emberek azok, akik problémák helyett lehetőségeket látnak. Egyeseket talán zavarhat, hogy az autójukat mindig felrobbantják. Talán a felrobbanthatatlan autók jelentik a jövőt! Vagy be kell szállni a biztosítási bizniszbe, és teljes körű biztosítást kell ajánlani démontámadás, űrlénytámadás, meg hasonlók esetére - vetem fel a remek ötletet.
Közben látom, hogy a felállított pódium felé kezdenek az emberek szállingózni, így a leskelődés meg a hallgatózás sem lesz olyan hatékony, ha itt álldogálok. Jobban teszem inkább, ha én is csatlakozom a tömeghez, és elindulok a székek felé. Gondolkodom, hogy előre üljek-e, ahol közel lehetek az eseményekhez, ha valami történne, vagy inkább hátra, ahonnan jobban átláthatom a területet.
-Úgy látom, hamarosan elkezdődik a megnyitó. Menjünk, csípjünk el valami jó helyet elől, amíg nincs nagy tömeg - javaslom a beszélgetőtársamnak, és ha nincs ellenvetése, előremegyek akár az első sorig.
Nem tudom, vannak-e előre lefoglalt székek, díszvendégek, vagy hasonló. Mindenesetre próbálok a színpadhoz minél közelebbi helyet találni, ami nincs befoglalva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Szept. 2017, 03:26

A másik szavaira Augustus bólogat. Valóban úgy működik a piac. Volt aki a kutyagumi fölszedéséből hozott létre egy több millió dolláros vállalkozást. A másik ötleteit hallva a nagyvilági úr felkacag.
-Démonbiztosítás? Mókásan hangzik. Ha pár évvel ez előtt hallom biztos lehúzásnak gondolnám.
~Viszont ilyen védelemmel felszerelt luxusjárművek ötlete nem elvetendő. Ezt meg kell majd beszélnem a csapattal. Ez a fickó egyáltalán nem ostoba.~
Ha nem is mutatja, de Godlaw ötlete szöget vert a fejébe. A lehetőségeket és az eljárásokat nem ismeri, de nyereséget lát ebben. Mikor a másik felveti az ötletet, hogy foglaljanak helyet akkor ő előbb az órájára néz majd bólint. A jól szervezettséget szereti.
-Valóban lassan idő lesz.
Majd követi a másikat és helyet foglalnak. A beszéd különösebben nem izgatja Augustus-t. Azt várja, hogy a nő köszönti a jelenlévőket, beszél saját motivációiról, a megépült intézetről és köszönetet mondd a támogatásokért. Szóval egy átlagos ilyenkor elhangzó beszédet vár. Persze arca nem árulja el, hogy mennyire érdektelen is valójában.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Pént. 08 Szept. 2017, 12:03

A Herceg korai negatív attitűdje teljesen indokolatlan volt. Cahal óvatosan, hogy ne csapjon zajt, elhagyta a kórtermet és körbenézett. Egyelőre nem volt megelégedve a saját teljesítményével. Nem egészen ott volt még mindig, ahol lennie kellett volna. A folyosón elindul a dupla szárnyú ajtó irányába, amitől olyan távolságra áll meg, hogy még ne vegyék észre de valamelyest fel tudja mérni mi van a túloldalon. Még nem ellenőrzi a zárállapotát, de a két őrből és a fából arra következtet, hogy nincs nyitva. ~ Nah itt a vége. Ez szinte már biztos. Most fordulhatunk vissza... ~ Cahalnak tényleg főhetett a feje néhány másodpercig. Aztán gondolt egyet. Odalépett az ajtóhoz, finoman lenyomta avagy elfordította a kilincset. Majd miután észlelte, hogy zárva van az ajtó finoman megkopogtatta az ajtó üvegét...KNOCK...KNOCK...
-
Helló fiúk, kicsit eltévedtem...tudnátok segíteni?

Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 08 Szept. 2017, 14:16

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Remek, van pár ligás itt. Persze erre számíthattunk még is csak az egyik bábujukért jöttünk de a titoktartása az akciónak borzalmas hisz nem csak egyszerűen óvintézkedésből vannak itt hanem céltudatosan miattunk. Heh, nem mintha sok vizet zavarna a dolog. Nem füstölgő puskákkal akarjuk véghez vinni a feladatot, akkor mások jöttek volna és másképp, máskor. Amíg viszont csak a közönség között keresgetnek addig jó. Körbe nézek, hogy látom-e Cahalt vagy a kis kísérőjét a közben meginduló tömegben hisz utoljára az épület felé láttam őket menni és körbejárni lehet már bent is van. Minden esetre remélem, hogy bármit is művel, azt csendesen teszi. Bár esélyes, hogy amint lebukik azt itt kint is észlelni fogjuk, ha más nem a ligások meg fognak indulni mert úgy fest a biztonságiakkal nagyon kényelmesen vannak, lehet azok is ligások vagy van közöttük, esetleg csak együtt dolgoznak a megnyitó miatt.
Ha már mindenki úgy is készül és sétált előre a székekhez én is lassan megindultam, persze közben folytattam a képek készítését és odafigyeltem rá, hogy gyakrabban mintsem hogy nem, lefotózzam a ligásokat is. Később még jól jöhet hátha be tudunk azonosítani párat belőle. Aztán ha már a pódiumhoz érek akkor odasétálok a riportereknek kijelölt területre ha van ilyen. Úgy számolom, hogy lesz persze valahol a pódium előtt vagy a sarkánál, hogy a leg előnyösebb képeket lehessen a beszédet tartóról és a hallgatóságáról csinálni közben. Ha megvan ez a hely akkor oda állok, ha nincs ilyen akkor is valahol a pódium sarkánál helyezkedek el és most már le is teszem a táskámat magam mellé. Előveszem belőle az egy lábas támaszt és kinyitva rá is támasztom a fényképező gépet a tetejére és a szépen sorba ülő hallgatóságot kezdem el fotózgatni. A táskám akár nyitva is hagyhatom hisz tudott-tudatlan is ránézhet, semmi különleges nincs benne ránézésre.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lyryana Vas. 10 Szept. 2017, 21:10

Lyryana egyenlőre semmi olyat nem látott, ami miatt közbe kellett volna lépnie. Kiszúrt pár embert, akik túlzottan a környezetüket szemlélték, azonban ez még nem adott okot számára, hogy cselekedjen is. Továbbra is csak megfigyelte a környezetet és az emberek viselkedését. A memóriájába benne volt az esemény menetrendje, így tudta, hogy nemsokára kezdődik a megnyitó beszéd. Ha nem tudta volna, akkor is könnyen ki lehetett volna találni, hogy valami készülőben van, hisz az emberek szép lassan elkezdtek a felállított pódium felé menni, majd helyet foglalni az ott lerakott székeken. Ly is megindult arra, majd a pódium egyik oldalánál állt meg, ahol jó rálátása volt a vendégekre, illetve a majd beszédet tartó személyre is. Láthatóan már néhányan megérkeztek és helyet foglaltak. Az eseményre érkezett fotósok is elkezdtek dolgozni azon, hogy a felszerelésüket beállítsák. Ly továbbra se látott semmi gyanúsat.

_________________
Előtörténet/Adatlap
Lyryana
Lyryana
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Shima Nakamaro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 11 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. szeptember 15. (péntek)

” Egy kiegyensúlyozottnak tűnő ember egyensúlya csak addig marad nyugalmi állapotban, amíg nem jön valaki, aki (...) a rejtett titkokra rá nem világít, s így észrevehetővé válik, hogy azok a saját súlyukkal már régóta nyomják a mérleg egyik tányérját.”
- Ara Rauch

Adler rehabilitációs központ - Page 3 00120

2028. augusztus 2. 21:50 perc

Godlaw és Augustus elindultak, hogy jó helyet találjanak az alig tíz perc múlva kezdődő megnyitóra. Még szerencséjük volt, a bal oldali részen az első sorban, a belső részen, azaz pont szinte szemben a pódium szélével volt is még két hely. Főleg az idősebbek, vagy éppen a nagyon gazdag ruhákba öltözött személyek voltak azok, akik már helyet foglaltak az első sorokban. A fiatalabbak és kevésbé tehetősek hátrébb ültek le.

Sakura Cahal-t nem látta, csak a kísérőnőjét, aki visszatért az emberek közé. Letudta a ligásokat fotózni, bár azért elég sokat rontott a dolgon, hogy rajtuk is maszk volt, de legalább a magasság, bőrszín, hajszín, pár esetben a szemszín is, testfelépítés megvolt, így ezzel tényleg könnyebb lesz a beazonosítás később. Meg is tudott a fotósok részéhez érni a pódiumnál, egy fiatalabb srác mellett volt helye, aki roppant izgatottnak tűnt.
- Ez az első ilyen nagy rendezvényem – mondta a lánynak. – Peter Jameson, a Dailey Bugle-től. Van néhány tipped egy kezdőnek?

Odabent Cahal úgy döntött, hogy szól a biztonságiaknak, megkopogtatta az üveget, mire a két őr az ajtóban ijedten ugrott egyet. Mikor megfordultak már látszott, hogy egy fiatal, 20 év körüli srác lehetett, a másik pedig az 50es évei végén. Elég érdekes kontrasztot alkottak. Az idősebb szólalt meg.
- Fogalmam sincs, hogy miként jutott be oda… ez napok óta zárva, nekünk nincs kulcsunk, csak az igazgatónak. A legjobb lenne, ha visszamenne és kimenne ott, ahol bejött. Te meg menj kölyök és szólj valakinek, hogy hozzanak kulcsot…
A srác némileg odébb ment és kikerült a takarásból, valamit beszélt, de nem nagyon lehetett érteni, halk volt.
- Lehet, hogy sokáig tart, az igazgató elfoglalt, várjon! – mondta az öreg.

Lyryana feltudta venni a helyét a pódium mellett, továbbra sem volt semmilyen gyanús, az emberek kezdték feltölteni a helyeket a soroknál, várva, hogy mindjárt/hamarosan kezdődjön a köszöntő. Azonban egy nem várt dolog következett, amíg minden zajlott nem messze tőle, közben üzenetet kapott a biztonságiak vezetőjétől.
- Behatoló van a főépületben, menj és nézz körbe a nyugati szárnynál, hogy miként és hol juthatott be!

//A kocka nagyon nem szeret téged Paci Embarassed Sad //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 11 Szept. 2017, 16:16

Elégedetten nyugtázom, hogy megnevettettem a pénzeszsák barátomat, és én magam is elmosolyodom a dolgon. New Yorkban minden nap olyan veszélyek leselkednek az emberekre, amiket egy héttel korábban el sem tudtunk volna képzelni. A biztosítási üzletág mekkája ez. Ráadásul szinte sosem esik meg kétszer ugyan az. Az invázió után démonbiztosítást kötne mindenki, de tényleg, mennyi esélye van, hogy újra jönnek a démonok? Csak annyi dolguk van a biztosítókkal, hogy minden katasztrófa után előállnak egy új csomaggal, ami már tartalmazza az adott eseményt. Begyűjtik a pánikoló emberektől a pénzt, majd szépen ölbe tett kézzel várjuk az újabb világégést.
Miután leülünk, észreveszem, hogy kicsit talán felülpozícionáltam magam az ülőhelyemmel, elvégre itt a fontos és gazdag emberek ülnek, na meg az öregek. Sebaj, a barátom luxusautókat gyárt, nem fognak belénk kötni. Én pedig... Hát, én a Xavier intézet munkatársaként kiemelt meghívott vagyok, vagy valami ilyesmi. Szerintem hihető hazugság.
-Mit szól egy klasszikus bullshit-bingóhoz? - Kérdem a beszélgetőtársamat, és ránézek. Ha azt látom, hogynem ismeri a játékot, rögtön ki is fejtem. - Egyszerű játék, mindketten kitalálunk öt szót, ami várhatóan el fog hangozni a köszöntő beszédben. Akinek mind az öt szava elhangzik, az nyer. De nem akármilyen szavakat kell kitalálnunk: kizárólag felesleges, fellengzős, vagy unásig ismételt szavakat vagy kifejezéseket választhatunk. Mint például: gyümölcsöző együttműködés, szinergiahatás, pénzügyi befeketetők. Egy kicsit izgalmasabbá teszi az ehhez hasonló ünnepi megnyitókat. Általában a "Szeretettel üdvözöljük" résznél még mindenki ébren van, aztán a "számos támogatónk segített abban" résznél kezdenek belepislogni az előadásba. A "köszönjük, hogy önök is támogatták" szerintem az emberek háromnegyedének kimarad, és aki ébren van, az is az előtte ülő gallérján számolja a szöszöket. Persze a végén mindenki felébred a "jó étvágyat és jó szórakozást" részre, hogy aztán udvariasan dörmögjenek valamit az orruk alatt, és még tapsoljanak is kicsit, persze csak visszafogottan.
Most, hogy nem a liga embereit vizslatom, kicsit igyekszem behozni a korábban elsilányuló beszélgetést, és remélem, hogy nem untatom a közönségemet. Közben azért figyelem, mikor bukkan fel az est díszvendége. Ha valaki kifejezetten mellettem foglal helyet, próbálom lopva megfigyelni, hogy van-e rajta tetoválás, vagy sem. Tényleg, vajon a luxusautó férfi nem szintén ezért van itt?

Felszerelés: Öltöny, iratok, tárca, telefon, álarc

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szer. 13 Szept. 2017, 01:03

Silva szívesen megáll ha netalántán bárki le akarja fotózni. Mosolyog, pózol. A bal profilját mutatja elsősorban, mert úgy gondolja, hogy az az előnyösebb. Magán a fényképezésen azért sem lepődik meg, mert hát mégis csak úgy vonul a vörös ruhájában, mint unatkozó oroszlán a be LSD-zett zebracsordában. Lassan el is indul, hogy elfoglalja az ülőhelyét. ~ Megcsináltad. Remélem most büszke vagy magadra. Hogy ez nem percekkel előtt történt, csak a nagy szerencsédnek köszönhető. ~ Cahal szélesen elmosolyodott és leszegett állal, de lőre ható tekintettel várt néhány másodpercet.
-
Hogy mondja? Nem hallom...hogy nincs zárva és menjek át?!- Vár egy kicsit, kezeit az ajtó illesztésére teszi. - Szerintem útban lesz az a kóró, ha én kimegyek. Arrébb venné? - Azzal elkezdi nyomni az ajtót. Csak annyira akarja átnyomni, hogy kinyíljon, nem akarja kifordítani a sarkaiból.

Ruházat, felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 13 Szept. 2017, 13:07

Mivel a helyüket a másik választotta ezért Augustus nem is foglalkozik vele. Amúgy is úgy véli ő az öltözetével nem tűnik ki onnan. A másik kérdésére kérdőn néz.
-Még nem hallottam róla.
A játék ötlete megmosolyogtatja. A másik stílusa kicsit faragatlan, de Augustus nem találja annyira zavarónak. Bár abban biztos, hogy az öccsével könnyebben közös nevezősre jutna ez az alak mint vele. Mindenesetre a játékba belemegy.
-Rendben. Miért is ne. Akkor a tippjeim legyenek: feltételek biztosítása, hozzájárulás megköszönése, innováció, elméleti háttér és felelősségvállalás.
Mosolyog a másikra. Veszíteni nem valószínű, hogy fog. Bár amúgy sem tervezett unatkozni. Őszintén kíváncsi arra, hogy miként készültek fel itt arra, hogy mutánsokat is fogadjanak. Erről a világról Augustus nem sokat tud. Tanulni pedig mindig megéri. Közben nézelődik a körülöttük lévők közt hátha felismer bármilyen ismerőst.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 14 Szept. 2017, 16:05

~ Belmont Du'Cant ~

Ahogy ügyködtem a nadrágommal elég jól elszaladt az idő, de nem hiszem hogy ez bármilyen negatív hatással bírna. Valószínűleg úgyis védik a csajt, és nem tudnánk a közelébe kerülni, ha nagyon együtt mozgunk az csak feltűnéssel jár, szóval semmiből nem maradtam ki. Viszont most már kezdődik lassan a műsor, és ahogy nézem a csaj is elhelyezkedett a fotósok között. Most már túl feltűnő lenne megközelíteni, úgyhogy nem fogok odamenni, inkább megpróbálok helyet szerezni magamnak valahol az első sor környékén. Amennyiben viszont a jegyünkön van az ülőhelyünk száma is, ami annyira nem divat - még a moziban is oda ül az ember ahova akar - akkor ott foglalom el a helyem, nem kell a felesleges feltűnés. Várom hogy kezdődjön a műsor, hogy megjelenjen a nő, és hogy elkezdődjön a cselekvés - amikor majd sodródok az árral. Amúgy is, nem azért vagyok itt, hogy én oldjak meg mindent, egyelőre hagyom hogy valaki megtegye az első lépést. Persze ez a stratégia olyan, hogy nem sokáig tartható fent, azért nem fogom végigülni az egészet és hagyni hogy elsétáljon. Fenébe, ha egy kicsit okosabb lennék, biztos lenne már valami tervem. Miért engem küldött Michael?

felszerelés és kinézet:

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 14 Szept. 2017, 20:14

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:


Cahalt már nem láttam meg a tömegben, ellenben a kísérőjét igen aki már egyedül csámborgott a tömegben. Kétlem, hogy a csávó az csak kiugrott volna a mozsdóba szóval már várom a lehetőségét annak is, hogy a hölgyemény, a díszpintye az estének nem fog megjelenni. Már ha kompetens ennyire.
Volt kis kijelölt helye a fotósoknak szóval ez remek volt. El is helyezkedtem ott a szélen és felkészültem arra, hogy nekikezdjek az agyatlan kattintásnak. Remélem azért valami féle hasznot majd ez is fog hozni mint ahogyan remélni tudom csak, hogy a ligásokról készítettek is fognak. A maszkjaik persze nem fogják megkönnyíteni a dolgot de bőrszín, testfelépítés, nem és egyéb jellegzetességeik megvannak és ezzel biztos be fogunk tudni azonosítani egy párat legalább. Ha más nem ez legalább hasznos infó lesz eladásra valakinek a Maffia körökben.
Magányomra persze nem maradok a fotó soron, egy fiatal srác szólít meg. Látszik rajta a zöld festék az biztos, még élvezi és izgatott. Egy két alkalom azt már unni fogja.
- Diana - nyújtom a kezemet miközben végig mérem a gyereket, a hangom kellemes és nyugodt. Kissé még unott is.-, szabad úszó.
Majd ha kezet fogott velem akkor folytatom.
- Van rajtad golyóálló mellény? - kérdezem tőle bár erősen kétlem, hogy lenne hiába a főváros roppant történelme az emberek még mindig nem sétálgatnak benne. Talán az alapvető ára teszi és hogy általában nem attól fogja valaki túlélni az eseményt mert a felső teste védve van. Minden esetre ha helyesel, hogy nincs rajta teszem hozzá a folytatást.
- Kezdő hiba, általában az is marad.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 15 Szept. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sok maffiózó kis helyen is elfér!


Résztvevők: David Braussen / Kéz, Jackson Godlaw, Hjuchia Sakura, Lyryana / Ly-4835,


Edward Cahal O'Grady, Erica Silva de Vázque, Belmont Du'Cant, Augustus Graves


Yubi Yawarakai / Kitsune és Nico GoranKövetkező körváltás: 2017. szeptember 19. (kedd)

” Mindig megvolt az esély, hogy a dolgok rosszra forduljanak. Ha valamit megtanultam a vele töltött idő alatt, hát ez volt az.”
- Becca Fitzpatrick

Adler rehabilitációs központ - Page 3 00120

2028. augusztus 2. 21:55 perc

Godlaw és Augustus tovább folytatták a beszélgetést és még játékot is indítottak, a közismert Bingo „személyében”. Közben pedig figyelték a környezetet is. Augustus látott pár személyt, akiket ismert személyesen, vagy látásból más ehhez hasonló partiról a felső tízezer köréből. Ők, amikor észrevették a férfit, akkor biccentéssel köszöntek neki. Godlaw mellé egy idős, hetven év körüli néger hölgy ült elegáns ruhában, ő itt levette a maszkját, hogy megtörölgesse a szemüvegét, így Godlaw megismerhette, a jelenlegi kormány egyik szenátorának felesége volt az. Rajta nem látszott semmilyen tetoválás.
Belmont talált magának ott helyet, ahol akart, ide nem volt foglalás, az a vacsorához volt csak a belépővel. Azt ő maga is láthatta, hogy az első sorban főleg a leggazdagabbak és idősebbek foglaltak helyet, így kicsit kilógott a sorból, de senki sem szólt érte.

Erica azért annyira nem volt itt feltűnő, néhány fotó ugyan készült róla, de ezek nem voltak többek, mint amikor a fotósok a tömeget fényképezték. Ő is láthatta, hogy lassanként a pódium előtti rész teljesen feltöltődött, szinte minden szék elfogyott már.

Sakura leállt beszélgetni az őt megszólító roppant lelkes fotóssal. Az első kérdése már le is hűtötte az izgalmat, látható volt, hogy a srác elsápadt, amikor a golyóállómellény lett kérdezve. Látszott, ahogyan egy hatalmasat nyel, majd megcsóválja a fejét. Így nagyon kölyöknek látszott, talán épp most jött ki az iskolából.
- Kellene? – kérdezte zavartan.
Az sem volt jobb, ahogyan Sakura folytatta, hogy valószínűleg belehal ebbe.
- De… de ugye ma nem igen lesz itt semmi… tele van minden őrökkel és a rendőrség is közel lehet…

Cahal úgy döntött, hogy nem fog arra figyelni, amit mondtak az őrök, hanem a tökéletes ellentét teszi. Amint nekifeszült az ajtónak érezhette, hogy teljes erővel könnyedén kitéphetné a falakból az ajtót, és kinyithatná. Érezte azt is, hogy az ajtón kívül keresztben valamilyen fém van betéve, hogy a lezárást megerősítse. A nyomástól a fém hangosan felsírt, ahogyan az meghajlott és hiába nem akarta a férfi a falban is nyekkentek egyet a rögzítések. Amint ez megtörtént 2-3 másodperccel később megszólalt a riasztó…

Odakint mindenki felfigyelhetett arra, hogy a főépületben megszólalt a riasztó. Lyryana is megkapta a módosított parancsot, azonnal menjen a főépületbe.

//Bocsánat a rövid reagokért, csak nagyon pocsékul érzem magam… //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adler rehabilitációs központ - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 16 Szept. 2017, 23:36

>> Hjuchia Sakura
>> Alder rehab központ
>> 2028. Augusztus 2.
>> Kree Invázió 3.
van aktív alakváltozás:
Felszerelés/egyéb:

Az ülések telnek, a sorok is. Szépen gyűlik a nép szóval nemsokára már mindenki a helyén lesz és meg fog kezdődni az unalmas beszéd és ha annak vége lesz pedig el lehet kezdeni közel férkőzni a nőhöz és elkezdeni akciózgatni. Bár meglepődöttségemet nem mutattam ki a srác reakcióján egy gusztustalan mennyiségű örömöt leltem az arckifejezését nézve. Nem akartam elhinni, hogy micsoda lehetőség adatott ide nekem. Fojtassam? Megnyugtassam? Kicsináljam a karrierjét elrettentéssel, vagy inkább segítsem megnyugodni? Végül kedvesen elmosolyodom és a vállara teszem a kezemet némi fontolgatás után. A legutolsó dolog ami kell az egy pánikoló gyerek mellettem aki esetleg rám lóg emiatt és esetleg akadályoz a munkámban.
- Csak ugratlak, nyugalom. Ahogy mondod mindenhol biztonságiak vannak és ez egy békés megnyitó. Semmi ok az-a megszólaló riasztó megtölti az udvart szavamba vágva. A gyereknek annyi, tutira és ha nem is ez mint valami égi jel, hogy fojtassam hiszen olyan tökéletesen szólalt meg a riasztó, hogy egy pillanatra el is felejtettem, hogy valószínűleg a zseniben túlságosan is biztos voltam, hogy nem kretén és nem fogja megszólaltatni a riasztót.
- Hát, nem mintha nem tévedtem volna eddig és a biztonságiak se minket védeni vannak. - kacagok egyet és veregetem meg a vállát. Persze vidámságom nem igazi. Ha közülünk cseszte el valaki és indított be valami riasztót akkor az lebukásba fog vezetni, harcba esetleg elfogásba de már tudják a ligások, hogy a maffia készül valamire, szóval ha valaki most lebukott és nem csak egy véletlen szerű riasztó megszólalásáról van szó akkor bajban vagyunk. Hiszen elvihetik a célpontot akkor. Ezért figyelem is, hogy mit reagálnak az emberek a riasztó megszólalására. Ez nem ugyan az mint amikor a nő felsikított. Ez nem látványosság, hanem baj jelzés. Vajon a ligások hogyan reagálnak majd erre és ha nem is azonnal, vajon mi fog kibontakozni belőle. Remélni tudom csak, hogy nem fújják le mert ha igen akkor elég nagy szívás lesz és labilis tervvel kell előrukkolni, hogy mentsem a menthetőt.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Adler rehabilitációs központ - Page 3 Empty Re: Adler rehabilitációs központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.