Másik Világ

7 / 17 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next

Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Ápr. 2012, 18:21

Tyranis:
A lézer a padlóba csapódik, de még a férfit is eltalálja. A robbanástól a kettő a falnak csapódik és a gépek éles fényeket árasztanak. Tyranis a monitorokra nézve veszi észre, hogy most vesztett el minden adatot, amit eddig letöltött és a bekapcsolt egy programot... A testét sárgás fény kezdi körbe ölelni már tudja: ez a vissza teleportáló program.

Mindenki más:
A robbanások megjelenek az égen majd egy vörös csíkot húzó valami száguld a föld felé. Einar lándzsáját emeli és rálő. A robbanás hatalmas. Az üvegek kitörnek és olyan, mintha a csontok megremegnének az emberekben. Gladiátor zuhan le a robbanás után füstölögve.
A csapat látja, hogy Kalark lassan elkezd felállni, de mire bármit is tehetnének sárgás fény kezdi őket körbe ölelni és kezdenek elhalványodni.
- A teleportáció... vissza viszi őket valami.
Mondja Tyranis, a kis kék lány. A csapat még tud mondani pá szót mielőtt a teleportáció befejeződik és mind megjelenik ott, ahol eredetileg voltak a saját világukban. A Másik Világ hősei pedig egy emberként ugranak neki a lila idegen lénynek.

Epilógus:
Jereziah titkos laborjában minden romokban van. Vörös fények jelzik a veszélyt és a gépekből szikrázva lógnak ki a drótok. A sötét alak éget húsdarabként fekszik a földön.
- Ahogy gondoltam. A halál elvakította ezt a lányt.
Mondja az éget alak miközben a bőr lassan visszanő rá.
- Eszébe sem jutott, hogy amikor elszívom az életerejét ideiglenesen megszerzem az örökkévalók regenerációs képességét. Így nem csak végeztem az első kutatássommal, de az egyetlen veszélyforrással is elhitettem, hogy már nem kell velem törődnie. Jöhet a második fejezet.
A férfi feláll és az egyik ép monitorhoz fordul ahol képek jelennek meg az Apokalipszis Kora világából.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Árny Szomb. 21 Ápr. 2012, 21:42

Úgy tűnik hogy a itteniek terve jobban bevállni látszik, mint ahogyan az ember első ránézésre rámondaná, sok sok robbanás az égen, gondolom a találatok, melyek ezekszerint valószínűleg szép károkat is okoznak, és ez alapján az idegenek nem lehetnek sokkal fejlettebbek mint az emberek a földön, vagy csak magasabb szinten járunk technológia terén, mint ahogy én azt gondolom, legalább is ebben a világban. Valamiféle csíkot húzó objektum is közeledni látszik, próbálom megsaccolni hogy mi lehet az, de őszintén szólva fogalmam sincs, talán valamiféle lövedék, a tisztább kép kedvéért próbálok jobb rálátást szerezni, úgymond hunyorgok, de természetesen nem adatik meg az a csoda, hogy hirtelen ráközelítsen a kép. Az egyik nem is oly rég közénk érkezett alak kilő felé egy lövedéket, amit egy még nagyobb bumm követ, egy hatalmas erejű, ami oly könnyedén járja át a testem, s remegteti meg a porcikáimat, ami már szinte jól is esik, s talán ez keleltt hozzá hogy teljesen felkészüljek az elkövetkező harcra. Egy fütsölgő alak csapódik be a földbe, sosem láttam még ezelőtt, de érdekesnek mondható ahogy kinéz, sőt nem is csak mondható, konkrétan az is, kellemes, borzongató érzés járja végig a gerincem környékét, s összecsapom a kezeimet, így megropogtatva őket, jelezvén hogy teljesen készen állok a harcra... Ám ekkor tűnik fel, hogy sárgás fény dereng körülöttem, s hogy halványodok is.
- Nem... Nem-nem-NEM! - Miért pont most? Még lett volna mit tennem itt, s már oly közel voltam a harchoz, s most úgy tűnik hogy mégis le kell mondanom róla, ez pedig iszonyatosan feldühít! Utolsó lehetőségként még az itteni énemre nézek, és teljesen komoly tekintettel és hanngal mondom neki a következő pár szótm amire még van időm:
- Egyszer még visszatérek... - Meg sem fordul a fejemben hogy az itteni énem meghalhat, és teljesen komolyan gondolom, valahogy megoldható, ide is hoztak, vissza is megyek, saját erőből is meg lehet akkor csinálni, csak a módját kell megtalálni... Bármennyire is feldühít, hagyom hogy a teleportálás " nyugodtan " történjen.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Tyranis Vas. 22 Ápr. 2012, 07:46

A csapása sikeres volt, talán túlságosan is. Nem csak a talajt találta el alatta, hanem még az energiavámpírt is. Tyranis is a falnak csapódott, akárcsak ellenfele, de a férfi volt sokkal rosszabb állapotban. A lány legalább már kezdte érezni, hogy a végtagjaiba visszatér az élet. Az éles fényre azonnal a monitorokra nézett és ekkor látta, hogy minden eddig mentett adata elveszett, ahogyan a kapcsolat hirtelen szakadt meg. Micsoda sajnálatos tényező volt mindez, ez volt a pazarlás, nem pedig a halál osztása. A lány még a vámpír felé nézett, még nem végzett vele. Még szerette volna felkoncolni és kísérletezni vele, hogy megértse és megtudja, hogy milyen az ereje és miben rejlik. De erre sem maradt ideje, még ha meg is halt most ebben, amiben igazából kételkedett, akkor is igen sok hasznos és fontos információt nyerhet a férfiból. Talán még a régi emlékeit is kivetíthetné, illetve persze az itteni technológiát is megfejthetné. Csak egy kis idő kellett volna neki, amiből immáron nem lett semmi, amikor meglátta, hogy sárga fény ölelte körbe a testét. Ugyanaz a sárga fény, aminek a robbanását látta korábban, amikor idekerült. Már tudta, hogy most fognak hazakerülni, tehát a gépek olyan súlyosan károsodtak, hogy vészprogrammal hazaviszi őt. És logikusan nézve a többieket is. mozdult volna igazából még az energiavámpír felé, hogy magával vigye és akkor odahaza végezhesse el a kísérleteket, de már kezdett halványodni. Pillanatai voltak csak hátra, ahhoz pedig még gyenge volt, hogy elérje a másik alakot. Mielőtt mindez megtörténhetett volna Tyranis eltűnt ebből a realitásból és a sajátjában jelent meg újra, úgy, hogy éppen farkasszemet néz Sakaar királyának két testőrével annak tróntermében, ahol az egyik végtelen gyémántért van.

//Folytatás: Sakaar//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 7 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Ápr. 2012, 10:03

Teddy hangjára lenéztem és felvettem őt a karjaimba, egyrészt mutatva neki, hogy nem szándékozom itt hagyni, másrészt, hogy ő is rendesen lássa, hogy mi történik odakint. Már ha az én magasságommal rendesen lehet látni, révén jócskán a legalacsonyabb voltam itt. A lövések úgy tűnt, hogy hatásosak, majd Einar támadására becsuktam a szemem és a kezemet is védekezően emeltem fel magam elé. Utána a vörös fényfoltra néztem, vagyis arra, hogy ki volt az. Döbbenten láttam, hogy a lilabőrű férfinak baja sem lett ezek után. A shi’arok nem ilyenek voltak, ő micsoda? Már készültem volna védekezni, amikor sárgás fény vett körbe, olyan, amilyet a házban is láttam az ide kerülés előtt. A kislány szavaira megkönnyebbültem, visszavisz? Ezek szerint hazajutunk? Igaz itt most még kellett volna a segítségünk és a háborúnak is tényleg véget kellett volna vetni, nem csak időlegesen, mint amit néhány szóval sikerült elérni. Einar-ra és Steph-re néztem, meg a másik Thorhalla-ra. Nem volt túl sok időnk.
< - Az ősi istenek vigyázzák utatokat – mondtam jókívánságnak. >
Mindezek után egy villanásszerűség után már újra otthon voltam… a családom és a barátaim körében.

//Folytatás: Tárgyalók//

Aktív mágia: -
Passzív mágia: Asztrálpajzs


Másik Világ - Page 7 00120

Arcomon méla undorral emeltem fel a tekintetem az égre, hol a hajók körül robbanások látszottak s egy vörös csík is megjelent. A férjem támadása utána az illető a földre került, de sérülésnek nyoma sem látszott rajta. Érdeklődve vontam fel szemöldököm s arcomon is pillanatokra érdeklődés nyoma látszott. Ki az a férfi s harcos, ki ily támadás után ily sértetlenül marad? A lilabőrűre pillantottam, s ó! Már tudtam, hogy ki ez, a kree nő emlékei között volt róla néhány információ. Mikor a másik élet emlékeitől szabadítottam meg őt s Jonathant vettem a bátorságot s minden emléküket átfutottam, csak a biztonság kedvéért. Jonathan számot vele, hisz tudom, hogy utána minden fontos irathoz s hasonlókhoz megváltoztatta a hozzáférést. De visszatérve a strontianhoz, a Nova emlékei szerint ebbe a fajba tartozott s Gladiátornak hívták. A mi világunkban a shi’ar császárnőhöz állt közel s az ő szolgálatában volt. Egy oly harcos kivel méltó csatát lehettet volna vívni s szívesen megnéztem volna a párbaját a férjem e világi énével. De roppant sajnálatos mód a szórakozásból maradunk ki, ekkor kezdett sárga fény körbevenni s a kis halandó szavaira elmosolyodtam.
< - Ideje volt, már úgyis kezdett unalmas lenni, hogy nekem kell ezt a helyet megmenteni s már úgyis egy évszázadra elegendő jót tettem a háború befekezésével – állapítottam meg nyűgösen. >
Alig fejeztem be szavaim s máris teljes elhalványulás után ismét odahaza találtam magam. Éppen időben…

Aktív mágia: -
Passzív mágia: Asztrálpajzs, mentálpajzs, teleportálás gátló

//Folytatás: Washington//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Reptile Hétf. 23 Ápr. 2012, 17:09

Úgy tűnik talán kissé alábecsültem az e világi embereket, fegyvereik látszólag képesek kárt tenni a közeledő flottában, s ezt pedig az égen megjelenő robbanások jelzik mindenki számára, habár ennek ellenére se mernék fogadni rá hogy valóban bármi bajuk is esett a közeledő hajóknak, de legalább egy enyhe remény kezd bennem pislákolni, hogy bár nem tudtam elérni a népemet, talán mégis megnyerhetjük ezt a csatát, bármennyire is bukottnak látszott elsőre a helyzet. Egy vörös csíkot húzó valami jelenik meg az égen, sajnos van sejtésem hogy mi is lehet az, de reménykedem benne hogy inkább csak valamiféle tömegpusztító lövedék lesz az, amely kap is egy lövedéket, és a becsapódást egy hatalmas robbanás követi, mely egyrészt szinte megsüketít, végig rázza az egész testemet, másrészt pedig kénytelen vagyok eltakarni a szemeimet, bár nem túl világos, jobb ez így, talán nem is vagyok kíváncsi ilyen dolgokra, a robbanásokat sosem kedveltem túlzottan, és talán a fellegvár tragédiájánál lett végleg elegem ebből a dologból. A becsapódó, füstölgő alaknál kicsit megfagy bennem a vér, sajnos úgy tűnik hogy a sejtésem helyes volt, Kallark személyesen, ismét, most jönne az a rész hogy nekirontok, bármennyire is valószínű hogy egy ütéssel kiüt, ám mielőtt még megtehetném, egy ismerős sárgás derengésre leszek figyelmes magam körül, majd halványulni kezdek, úgy tűnik hogy ebben a harcban már nem vehetek részt, pedig igazán szívesen segítenék... Talán, TALÁN egy módon mégiscsak tudok, tanultam egy nagyon fontos dolgot miközben Gladiátor oldalán harcoltam, úgymond, s ezt a Shi'ar nő, ki vele volt, s velünk van, kit most nevén nem akarok nevezni, alátámasztotta már...
- Ez egy Strontian, minél kevesebb az egója, annál gyengébb! - Kürtölöm ezt még szét az információt, s remélem hogy tudnak is kezdeni vele valamit, majd pedig hirtelen színtér váltás, és egy kompon találom magam, a raft közelében...

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Teddy Hétf. 23 Ápr. 2012, 18:03

A nő felemel a karjaiba, én pedig egy, a helyzetbe amúgy nagyon nem illő, meglepően nyugodt és kellemes mosollyal nézek fel rá, boldognak érzem magam, nagyon, és ahogyan felfelé nézek, az égen lévő sok robbanás csak amolyan szívmelengető tüzijátéknak hat, nem is akármilyennek, de nem képes elvonni a figyelmem, mintha lassabb lenne az idő, s szeretve kapaszkodom a nőbe, olyan régen tartottak már így finoman kézben, sokszor kérem, de azok nem ilyenek szoktak lenni, nem ennyire igaziak, vagy talán mégis.. És csak én vagyok ilyen rohadtul telhetetlen amúgy... De ez kit érdekel ugyebár? Élvezem a kilátást, gyönyörű aláfestést nyújt a sok bumm az égen, s nem vonnák el erről az egész kisebb, boldog nézelődésről a figyelmem, amit főleg a nőre szentelek, s várom hogy lenézzen rám vissza, de végül felemeli a karját védekezőleg, s azzal együtt engem is, majd pedig egy nagy durranás, és szép nagy valami az égen, amire már tapsolhatnékom is támad, de mielőtt megtehetném egy újabb furcsaság tereli magára az igencsak könnyedén elterelhető figyelmem, ez pedig nem más mint a füstölgő alak aki becsapódik a földbe. Azt hiszem őt találhatta el az a nagy izé, akármi is volt az, de úgy néz ki hogy nem lehetett valami erős, mert azon az alakon úgy nagyjából nyomot sem hagyott. Hirtelen sárgás fény vesz körül, s halványodni kezdek, ó ez oly ismerős, ugyan így kerültem ide is, s valami lány is megerősíti hogy vissza megyünk oda ahonnan jöttünk, milyen kellemes hír, már úgyis kezdett zavaros lenni hogy mi történik, és elég jó nap volt ez már így is. Megölelem ama nő karját aki felvett, hazavisz, olyan jól fogjuk majd érezni magunkat, egyszerűen tudom, úgy tudom, s oly boldogan fogunk majd körbetáncolni a házába bevonszolt holttesteken, óh... Gyönyör... Azonban bármily szép is ez, a nyugodt ház helyett egy csatamezőn találom magamat.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus Hétf. 23 Ápr. 2012, 23:55

/Három napot tudtam várni, bocs./

Másik Világ

Egy hónappal vagyunk az előző kaland eseményei után. A hősök Asgard támogatásával legyőzték az idegeneket és a legtöbb kárt sikerült rendbe tenniük. A shi'arok elmenekültek és Gladiátor börtönbe került.
Hétfő délután kettő van. Enyhén felhős csendes nap.

X-iskola (Wenchester Megye) - Svarog, Vipra, Tyranis
A három a Veszélyteremben van és a Rémes Négyesellen gyakorolnak.
Másik Világ - Page 7 125885-5016-frightful-four
/A csapat nem mindenképpen ismeri őket, de tájékoztathattok vagy hallottatok már róluk. Ők Az F4 egyik gyakori ellensége. Jobbról balra, fentről lefelé: Varázsló (szuperzseni kütyükkel), Titánia (50 erőkatos szupererős, sebezhetetlen), Vízember (képes vízé válni), Csapdász (A pisztolyából speciális ragasztót és pár más fajta szert képes kilőni)/

Árny misztikus otthona - Árny és Szellemlovas
A kettő azért találkozik, hogy Árny enyhítse Szellemlovasban dübörgő démon erejét. Ezt havonta megteszik. Mivel a démon nagyon erős és Sam fél, hogy egy nap elszabadul. Éppen a rituáléra készülnek.

Asgard - Steph
Stephanie a palota kertjében kertészkedik magányosan.

Börtön - Sarah és Gladiátor
Mindketten a saját cellájukban vannak ezek egymással szembe vannak. A kettő gyengíti őket annyira, hogy a képességeik ne működjenek.

Soho - Adam, Lea és Reptil
Reptil eddig egy holokivetítővel álcázta magát, hogy az emberek ne vegyék észre, de egy fülesnek hála az Angyalok már tudnak róluk és Adam vértjének a szenzorai követni is tudják. Jelenleg Reptil a sikátorokban próbál eltűnni a háztetőn őt kereső két angyal elől.

Manhattan East Side, Hilton Hotel - Szehmet, Tao, Lance és Anastasia
Szehmet és és két embere nagy pénzt kaptak, hogy megöljék Vadföld királyát az ide látogató Harrist.
Két emelettel alatta van ő szobájuk, ahol fegyvereiket készítik elő. (azt, hogy hány embert és fegyvert hoztatok rajtattok múlik)
Lance saját luxus szobájában van, ahol most csak két kardfogú tigrise társaságát élvezi. Az őrsége a folyosón van. Négy keménykötésű FBI ügynök. A tetőn pedig az ő népéből nyolc legjobb harcos.

Brooklyn - Kertváros
Axel Parker éppen az udvaron pakol össze a kis tesó után az anyja kérésére. A gyerekek tiszta sár lettek és le kell őket mosni így a nagy tesónak kell utánuk takarítani addig odakint.


A hozzászólást Morsus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 27 Ápr. 2012, 23:14-kor.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 24 Ápr. 2012, 11:43

Egy hónap, Gladiátor már ennyi ideje raboskodott a Földön. Amennyire tudta a flotta elmenekült és ő maradt hátra, nem számítottak ekkora ellenállásra, mint amibe belefutottak. Az elmúlt egy hónapban a börtönben volt, vele szemben egy nő raboskodott, igazából egy szót sem beszélt vele, és a gyűlölete napról-napra csak növekedett az emberi kutyák irányába. Az erejét és képességeit lehet, hogy blokkoltál, ennek ellenére a strontian továbbra sem volt védtelen, csak az alkalomra várt, hogy megszökhessen erről a helyről. A raboskodás alatt igyekezett kifigyelni az őrséget, azoknak a fegyverzetét, amit a folyosóból látott, a védelmi rendszert, ami látható volt ebből. Gyanította, hogy a cellája volt, ami blokkolta a képességeit, így ki kellett jutnia. Amihez pedig már volt is egy terve. Az egyik nap – az aktuális kör – már reggel felkelés után próbálta eljátszani, hogy rosszul van. Ezt az állapotot folyamatosan egyre inkább úgy játszotta, mintha az állapota romlana, majd végül eldől a földön, mintha eszméletlen lenne. Ebben az „állapotban” akarja kivárni, hogy valaki megérkezzen, hogy megnézze mi lehet vele, majd csak akkor, ha nyitva van a cellája ajtaja, akkor fogja a szökést megkísérelni.

Másik Világ - Page 7 00120

Kinézet a megszokott neki itt is. És lassan börtönből szökő expert leszek Z-nek hála.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 7 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Tyranis Kedd 24 Ápr. 2012, 12:16

Veszélyterem, és újabb gyakorlás. Tyranis szíve szerint inkább a kütyüivel foglalkozott volna és azokat szerelte, tanulmányozta volna, de muszáj volt ilyen gyakorlásokon is részt vennie. Az ellenfelekkel élőben még soha sem találkozott, és csak némi dolgot tudott róluk, hogy mikre is képesek, amiket olvasott az F4 jelentéseiből. Varázslóról tudott a legtöbbet, révén ő érdekelte a csapatból, hiszen hasonló volt a lányhoz képest. Legalább az eszét és az érdeklődési körét illetően. Kütyükkel dolgozott és hasonlóan szuperzseninek minősült. A nőről csak annyit tudott, hogy fizikai tulajdonságokkal bír, az egyik vízzé képes válni és az utolsó pedig speciális lőszereket használ. De semmilyen egyebet nem, hogy milyen lőszerek, milyen kütyük, mennyi ideig képes a vízszerű mutáns válni, vagy azt sem tudta, hogy a nő mennyire erős. Egyelőre hátrébb húzódott a két társa mögé, nem akart fejjel rohanni a falnak, soha sem tette, mindig először kissé hátrébb maradt és onnan figyelte meg az ellenfelei mozgását, technikáját, hogyan használják a képességüket, esetleg egyéb dolgaikat, majd ezeket elemezni hihetetlen gyorsan és ez alapján lépni. Mivel általában szinte biztosan ő volt a legtürelmesebb a csapatból és ő kivárta az ellenfelek támadását, így most is erre alapozott, hogy lesz lehetősége mindezt megfigyelni. Egyelőre így nem szándékozott támadni, azonban, ha a négyesből valaki őt próbálta támadni, akkor az elől igyekszik kitérni.

Tyranis
Másik Világ - Page 7 1967806-ghope_10_0008

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 7 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Ápr. 2012, 12:53

Az ebéd után, szinte azonnal a kertbe mentem, hogy ott levegőzhessek egy kicsit. Az elmúlt egy hónapban végre nyugodt idők voltak, mégis olyan furcsa volt minden. Sokat gondolkoztam azon, amit a másik világból jött énem mondott. Ő anya volt, ez volt talán, ami a leginkább szíven ütött, én is szerettem volna gyermeket, de nem adatott meg ez számomra és valószínűleg nem is fog. Egy hónap nyugalom, Avalon most kissé visszafogottabb lett, de sejtettem, hogy nem lesz mindig így. És még Jonathan is életben volt, az ő világukban pedig a férjem emlékeivel is bírt, azért választották egymást. Zavaróak voltak a szavak és nem tudtam kiverni ezeket a fejemből. Volt otthon az a Stephanie, a szüleimnél, haza kellett volna mennem, de nem tudtam, hogy mit fognak szólni, ha így meglátnak. A szárnyaimra néztem, a sebeimre. Miként fogadnák, hogy a nevelt lányuk az istenek királynője? Nem tudom, nem követtem el hibát, amikor azt mondtam, hogy nem mehetek haza többé. Nem értenék meg, de ő mindenbe belezavart. És a másik Thorhalla, még mindig a hideg kirázott attól, amit tett. Véget vetett egymaga egy olyan háborúnak, amit mi nem tudtunk megtenni, az én másik énemhez képest a hatalma félelmetes volt. Nem kéne más világok ügyeivel foglalkozni, a népem itt volt és nem bántam meg a döntéseimet. Felsóhajtottam, egy pillanatra az égre néztem, majd a virágzó fának néhány kiszáradt ágát levágtam, hogy ne csúfítsa el azt.

Steph:
Másik Világ - Page 7 1674152-valkyrie


Másik Világ - Page 7 00120

Egy újabb küldetés, amiben Lea helyett Amazon indult „harcba”. Igaz, abból katasztrófa lett volna, ha a fizikus lány ment volna, így nem is nagyon volt kétséges, hogy a angyalok között ki dolgozik. Amazon. Most éppen az embertelen lényt kergették Taylor-ral együtt. A nő egyik háztetőről a másikra ugrott az útmutatás szerint, mígnem valahol végül megállt. Ő maga nem látta a hüllőszerű embertelent, így akármennyire is nem örült ennek, de kénytelen volt a társára hagyatkozni. Nem szerette az olyan ellenfelet, akiket ő nem lát, és érzékel. Sokkal lassabb lett a reagálás azáltal, hogy a másikra kellett várnia, hogy megmondja ellenfelük éppen merre lehet. Amazon megállva nézett szét az utcákon és sikátorokban, amit látott, hátha meglát eleső embert, felrúgott kukát, vagy hasonlót, hogy merre is menekülhet az ellenfelük.
- Hol van? – kérdezte.
Ha megkap valamilyen választ, akkor egyetlen nagy ugrással próbál Reptile elé kerülni, hogy elállhassa az útját.

Lea Amazonként (emberként ugyanaz, mint Reneszánsz)
Másik Világ - Page 7 2055206-hulk47e

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Másik Világ - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Reptile Kedd 24 Ápr. 2012, 15:37

Eddig egészen sínen mentek a dolgok, éltem a boldog kis életem, elszakadva attól a sok ostoba otthoni fafejtől, akikhez néha mégis kénytelen vagyok visszatérni, ugyebár az üzlet miatt, nem mintha bánnám, jól keresek vele, és már most sokkal többet elértem, szóval megérte elhagyni a várost, és hála nekik, még csak aggódnom sem kell az ilyen enyhe tényezők miatt, mint a betegségek, csak a testhőre kell vigyázni, az pedig egy jó meleg otthon keretein belül nem nehéz, csupán a közlekedés problémás néha, hiszen különösen ügyelnem kell hogy véletlenül se ütközzek neki senkinek, ami viszont néhány helyzetben egyáltalán nem egyszerű, de szerencsére eddig sikerült megoldani. A mai nap azonban, sajnos azt kell hogy mondjam, borús számomra, egy újabb példa hogy ezek a szánalmas elmaradott férgek mennyire megbízhatatlanok, még nem tudom hogy kicsoda, de valaki köpött, és most itt vannak a nyakamon, én pedig menekülhetek, valamilyen szinten tartottam tőle hogy ez fog történni, de mindig elnyomtam, hiszen az üzletet bizalmatlanul nem lehet csinálni... Én és az átkozott naivságom, de ennek ma vége, ha megtudom ki volt az, a fejét szoba díszként fogom használni, gyertyatartóként talán. Most azonban csak fürgén szedem a lábaimat, bár ismerem a környéket, most csak az ösztöneim vezetnek futásom közben, s bár előre is igyekszek figyelni, hogy ne nagyon ütközzek neki semminek, néha felnézek az épületekre, amikor tisztább az út, hogy jómagam is tájékozódhassak róla hogy merre járnak, ha esetleg valamelyik úgy helyezkedik hogy látható számomra is. Találnom kell egy olyan helyet ahol el tudok rejtőzni, ahol elveszíthetik a nyomomat, és erre addig van esélyem amíg nincsenek túlságosan közel, nyílt terepen nem hiszem hogy sokáig fogom húzni, így hát igyekszem egy csatornafedelet keresni, melyen keresztül meglóghatok, vagy legalább nehezíthetem az üldözést

Kép:
Másik Világ - Page 7 Mortimer_Toynbee_%28Clone%29_%28Earth-616%29

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Sarah Kedd 24 Ápr. 2012, 19:10

Egészen régóta vagyok már ide bezárva, mondhatni hogy már túlságosan is régóta, azóta számolom a napokat hogy behoztak, a mai nappal pedig kereken egy hónapja, ám nem fognak örökre itt tartani, csak idő kérdése... Az az átkozott mágus! Így vagy úgy, de félre fogom állítani az utunkból, a testvériség útjából, s ha ő megvan, a többi már nem lesz annyira bonyolult, habár nem becsülöm alá őket, tény és való hogy ők is erősek, némelyikük mondhatni tiszteletreméltó valamilyen apró szinten, és szívesen látnám a soraink közt, de sajnos ezek a személyek már egyszer elutasították az ajánlatomat, második lehetőséget pedig nem szokásom adni, sokszor elsőt sem, így már az is megtiszteltetésnek veheti, akinek én magam ajánlom fel a lehetőséget. Egyszer próbáltam csak kommunikálni a velem szemben lévő férfival, mindhiába, válasz nem érkezett, s ebből ítélve vagy néma, vagy nem érti amit mondok, bármelyik is legyen, nem szentelek neki nagyobb figyelmet, hiszen nincs rá szükség, és vele sem jutok előrébb a jelen helyzetben. A napjaimat általában fel s alá járkálással töltöttem, hideg tekintettel az arcomon, s közben igyekeztem megfigyelni az őröket, hogy mikor van esetleg csere, mást úgysem igazán lehet látni innen, s bár párszor megfordult a fejemben, hogy valamiféle könyveket, újságokat kérjek, hogy ne legyen ilyen őrjítően unalmas már néha, de nem süllyedtem le arra a szintre, hogy ezt valóban meg is tegyem. Nem számítok rá hogy bárki is megpróbál eljönni értem, ismernek, jobb szeretem a komplett terveket, amik célratörőek és működőképesek, mintsem a rögtönzött akciókat. A mai nap sem kivétel a többi közül, csendesen járkálok oda s vissza a cellámban, bár ez most kissé más mint a többi, ugyanis a velem szemben lévő rab összeesik, elég látványosan, mint egy filmben, ám, ez nem hat meg, továbbra is hűvösen figyelem, talán egy kis érdeklődést is fel lehet most fedezni a tekintetemben, de semmi többet, nem kezdek el ordibálni mint egy veszett dög, hogy valaki rosszul lett, ha eljön az ideje, valaki majd észreveszi, én pedig csak folytatom az utamat, s közben végig a fekvő férfit fürkészem, nem szoktak erre ilyesfajta " érdekességek " történni.

kép:
Másik Világ - Page 7 White_Hair_by_littlehippy

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Vipra Phertelmer Kedd 24 Ápr. 2012, 23:17

Szokás szerint most is a gyakorló teremben voltam. Ugyanis furcsa kínézetemnek és hatalmas erőmnek köszönthetően nem sok mindent tudtam csinálni az alváson kívül. Ahogy szembe néztem nem valodi ellenfeleimmel egy pilanat alatt végiszalatt a fejemen hogyan kerültem én ide. Nem olyan régóta harcolok a dicsőséges x-men oldalán. Más választásom mutáns révén nem volt ugyanis kedvenc elfoglalcságom volt a roszfiúk szétlapítása. Így válasz út elé álítottak vagy beálok az x-ek közé vagy börtönbe kerülök. Gondolom említenem sem kell melyik mellet döntöttem. A csapatnak jól jött az átváltozó képeségem. Különböző őshülök alakját tudtam magamra ölteni az erelyükkel egyetemben. Azonabn az első bevetésem alaklmával mikor egyik alakomból váltottam volna át a másikra az ellenség eltalált egy energia töltettel ami öszezavarta a testemet így a két alak között rekedtem. Mindkét formám jó tulajdonságait kaptam meg mint a kemény bőr a híhetettlen testi erő és a penge éles karmok. Kinézetre olyan voltam mint egy ember raptor vagy valami hasonlo igazából soha nem értettem az ilyen izékhez. Azonban ennek a kis balesetnek voltak negatív következményei pl nem tudtam visszaváltozni és hidegvérüvé váltam. Valahányszor hideg hejre kerültem rövid idő alatt elálmosodtam és bedobtam a szundit. A ruházkodás is kész rémálom nemcsak azért mert nem volt a méretemben ruha hanem azért mert nem volt eléggé strapabiró. Egymás után szakadtak szét rajtam a nadrágaim ojkor a csapttársaim elött. Szerencsére egy gumitestű zseni jovoltából hozájutottam olyan rohadarabhokhoz amik nem mentek tönkre egykönnyen.
Azonabn nem sokáig bambulhattam mert akkor értelmetlen lenne a tréning. Tiranys hátra huzodott ami illet is rá. Ő inkább az eszétt használta míg én az erőmet. Valamilyen retenetes négyes ellen áltunk éppen hadban. Volt közöttük egy agyaló egy ragasztopisztolyos, egy fagyasztós őt jobb ha elkerülöm és egy nő hatalmas erővel.
-Tirany én probáld hol fájhatna nekik a legjobban.- azzal beevetettem magam a bunyó közepébe. Megprobálom a nőt leszorítani ha nem megy akkor megprobálom lefogni. Miközben lebirkozom a nőcit figyelek a többi gazfickóra és odafigyelek nehogy eltaláljanak. Szükség esetén megprobálom egymás ellen kijátszani az ellenfeleimet.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 36

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 25 Ápr. 2012, 03:46

Adam a háztetőkön van. Egy körözött bűnözőt keresnek, aki idegen fegyverekkel kereskedik. Nem tudják miért van a földön, de el kapni. Talán köze van a közelmúltban történt idegen támadáshoz is. Ő nem tudja, hogy pontosan mi történt, de azt igen, hogy majdnem elpusztult a föld. Neki ennyi elég. Szóval most be kell vinni az alakot. A szenzorok már megtalálták így nem lesz nehéz megoldani. Adam végül kiadja a parancsot.
- A.R.E.S. jelöld meg a célponthoz vezető optimális utat, és Lea-t is számold bele. Esetlegesen keress fegyvereket. - adja le a parancsot és elkezd felkészülni a dologra. Halkan kell dolgozniuk, hogy elkaphassák a célpontot ezért nem használhatja a hajtóműveket. Amikor megkapj a tervet elkezd a lányhoz beszélni. Elmondja neki a tervet. Valószínűleg ugyanarra gondolnak. Lea elé kerül ő pedig elkábítja egy kis elektromos impulzussal. Ez a legcélszerűbb megoldás. Amint Lea megszorítja a célpontot ő lecsap. Nem érdekli ekkor már a csend és a rejtőzés azonnal elektromos impulzust küld, hogy megbénítsa a célpontot.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Ápr. 2012, 20:18

Vadföld ura nem kis célpont, ami azt illeti, örülök, hogy Szehmet is itt van, vele határozottan könnyebb lesz. Bár inkább nevezném tolvajnak, mint bérgyilkosnak, megállja a helyét, és szót ért az emberekkel.
Előveszem a táskámat, és kinyitom a számkódos zárat, majd felnyitva az ágyra rakom, hogy átnézhessem a tartalmát.
-Meg kell, hogy mondjam, akármilyen sok ideje is csinálom ezt a melót, mindig van bennem egy kis para. Tudod, egy kis remegés az izgalomtól, ami csak még élvezetesebbé teszi az egészet - magyarázom talán Szehmetnek, talán a hét éves Anastasianak.
Dobócsillagokat veszek elő, és rejtek a zubbonyom belső zsebeibe, melyek erre a célra vannak kialakítva, és katanámat az oldalamra kötöm.
-Nem is igazából izgalom ez, olyan, mint a vizsgadrukk, ha megtanultál mindent, akkor is érzed a gyomrodban a szorítást. Azt mondják, van, akinek még javítja is a teljesítményét.
Előveszem a kardot a tokból, és egy fehér kendőre teszem, majd a táskám zsebéből egy barna üveget kotrok elő. A benne lévő idegekre ható bénítómérget egyenletesen viszem felé vékony rétegben a kard pengéjére, és óvatosan csúsztatom vissza a tokba a fegyvert. A folyamatot a három dobócsillaggal is megismétlem.
-Talán épp ez az a kis apróság, ami miatt nem fásultam még bele a dologba, ami miatt élvezem az egészet. Nem gondolod? - Teszem fel a költői kérdést, és a fegyvereket elrakva a táskámat újra bezárom, és az ágy alá csúsztatom.
Megigazítom a kesztyűket a kezeimen, és felteszem a napszemüvegemet is. A kardot még egyszer meghúzom, nehogy leessen az oldalamról, és végigsimítok zubbonyomon. Minden kész.
-Kár, hogy a hotelek ablakait törésbiztos üvegből készítik, élmény lenne felmászni itt két emeletet, és úgy rátörni, miközben a macskáit szaratja, nem igaz? - Kérdem mosolyogva, ahogy megfordulok, és végre Szehmetre nézek.
Másik Világ - Page 7 Warjetliglasseskr8

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Svarog Csüt. 26 Ápr. 2012, 08:26

Svarog a szeme sarkából Viprára és Tyranisra sandít, velük szemben a Rémes Négyes szimulált másaival. Dragunov látja, hogy Vipra már rég improvizál, egész jól csinálja. Ebből a srácból még lesz valaki.
Tyranis pedig hátul áll és elemez.
Reméli, hogy a zseni lánynak lesz valami terve.
Steven nem ért rá, ezért ő vezette a csapatot. Dragunov már egy ideje úgy érezte, hogy átveszi a csapat irányítását, és a kiképzést.
Bár ebben még nem volt tapasztalata, de nem szégyenkezhetett.
Felröppen, egy tűzgolyót dob Varázsló felé, majd megpróbál Vízember mögé kerülni, és lánggolyókkal megbombázni, ezzel elterelve a figyelmüket Vipráról és a vele harcoló nőről.

Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Teddy Csüt. 26 Ápr. 2012, 19:54

Boldogan mosolyogva, behunyt szemekkel döntögetem a fejemet jobbra s balra, ahogyan a ritmus azt diktálja nekem, mely a fülesen keresztül mondhatni csak úgy ömlik a fülembe, dübörgő mély ritmus, mégis mondhatni érzéki, és lélekre hat, meg valami maciról énekelnek benne, így külön élvezet nekeeeem! A lábamat is lógatom, hiszen a szék amin ülök kissé magas, és a lábam bőven nem ér le róla, nem is tudom hogy miféle bútor ez, de így itt van és meg kellett másznom, hogy aztán a világ tetején érezhessen magam, s így kiéltem azt a bizonyos felfedezővágyamat is, mely oly sokszor előjön, ha látok valami újat, ó s mind e mellé még dúdolom is a dalt, így halkan magamban, nem tudom mennyire halaltszik, nem figyelek most erre, a saját elmém varázslatos világába merülve úszok éppen a rózsaszín égen, ó milyen szép is ez... De, valami kicsit belezavar ebbe a tökéletességbe, valamiféle gyenge, mormogáshoz hasonlítható háttérzaj, melyre egy idő után kénytelen vagyok kinyitni két kis szemecskémet, és pár pislogással, és dörzsölgetéssel kitisztítani a homályos képet, melyet az idő közben benedvesedett szemem okoz. Miután ez megvan realizálom csak, hogy ami kizökkentett ebből a tökéletes világból, az egyik társam volt, már talán erre számítanom kellett volna, de nem így történt, mivel nem is akartam hogy így történjen, azt sem akartam hogy vége legyen, de mégis az lett, ezért pedig csúnyán nézek, majd pedig hogy értsek is valamit, kiszedem a fülemből a fülhallgatókat, és mondhatni bambán figyelek tovább, főleg azért mert nem tudom hogy kihez beszél, mindenesetre is az feltűnik hogy a cuccait nézegeti, ez pedig engem is rávesz, hogy nézzem át, nem tudom miért, talán azért mert neki annyi dolog van, és meg akarom mutatni hogy nekem is vannak azért dolgaim. Lekapom a hátizsákomat, mely több helyen is foltozva van már, elhúzom a cipzárját, beletúrok, majd kiemelek egy amolyan kiskést.
- Megvan... - Mondom boldogan, majd visszaejtve kiveszek egy sokkolót, meg pár ilyen vicces izét... Mik azok... Elemek!. - Ez is megvan. Hurrá! - Igazából magamban beszélek, és menet közben pedig kiderül hogy a férfi meg nem nekem beszél, nem is baj, úgyis már kirángatott a fantáziámból és olyan... Olyan... Hülye!... Összehúzom a táskát, majd lehuppanok vele a székről, egy halk nyögést hallatva ahogy leérek, majd pedig felkapom a tatyót a hátamra, és leporolom a lilás ruhámat, plusz megigazítom a hajamban a hajráfot, és én igazából menetre készen is állok, ezt pedig csak a táska pántjainak a szorítása, és az előre-hátra billegés jelzi, na meg persze az a boldog, bájos mosoly az arcomon, amelyből mégis valamennyi türelmetlenség sugárzik.

kép:
Másik Világ - Page 7 1906_1542_500

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Lance Harris Pént. 27 Ápr. 2012, 20:38

Magamban mélázva ülök a luxusszobában, melyet megérkezésemkor megvető pillantással értékeltem. A felesleges kényelem, szükségtelen dolgok halmaza. Díszek, úgy nevezett műtárgyak, falikárpit, függönyök, szőnyeg... Nemtetszésem még most is fintorgásra késztet, de nem panaszkodom. Tárgyalásra hívtak ide, hát tárgyalok, mert kötelességem. A népem, akik élére küzdöttem magam, az ő érdekük kívánja így, nem szabad cserben hagynom őket. Felnevelni, tanítani kell őket, és megvédeni. Ez a jó király feladata.
Ujjaimmal beletúrok nőstény tigrisem dús szőrzetébe, mely kellemesen mély dorombolással fogadja cirógatásom. A másik, a hím, jóval termetesebb épp valami nagy adag húst eszik, melyet a hotel személyzete hozatott nekik... Szerencsétlen flótások, hogy féltek ezektől az állatoktól, melyek személyes testőreimként, és háziállataimként is szolgálnak. Igaz, beléptükkor a nőstény letépte az egyik recepciós karját aki meg akarta simogatni... Nem igazán viselik el más jelenlétét. Nem lenne szükségem más testőrökre, hiszen még népem legjobb harcosai is itt vannak fenn a tetőn, magam képeztem ki mindet, igazi kemény kötésű mutánsok, de vendéglátóim ragaszkodtak négy ügynök jelenlétéhez... Mintha bárki tudna ártani nekem... Nem hiába lettem Vadföld ura, a trónrakerülésemnek követelménye volt a többi követelő legyőzése harcban, és semmilyen ember sem tudja elképzelni milyen az a küzdelem... Igazából csak sajnálni tudom azt az idiótát aki megtámadna.
Eszmefutatásom befejeztével felkelek, és tigrisem morgására nem figyelve, kitárom az ablakot, had jöjjön be egy kis "friss" levegő.
Ezután ott állok az erkélyben, és vizsgálom a város látképétMásik Világ - Page 7 610981-sabretooth_03

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Tyler Szomb. 28 Ápr. 2012, 14:25

-Miért nekem kell ezt csinálnom?-
Dohogok hangosan, miközben egy sáros játék autót veszek fel a földről. Anya kiparancsolt, tegyek rendet. De nem tudom miért nekem kell ezt csinálni. Semmi baj a tesómmal, de utálok utánuk pakolni. Még magam után sem gyakran szoktam, nem hogy mások után. S amúgy is lenne jobb dolgom is. Arrébb rugdosom a ládát, és hangos puffannással körítve beledobom az autót, majd egy újabb kacatot veszek fel....hééé.
-Anya! Mondtam, hogy nem adhatod oda nekik a dolgaimat. Tönkre tették az eredeti Amazon figurámat....-
Szitkozódva próbálom letakarítani a figurát, abba is hagyva a pakolást, készülve, hogy felrohanok a szobámba és biztonságba helyezem. Utálom mikor a dolgaimmal játszanak, s általában tönkre is teszik őket. Persze anya szerint ez gyerekes dolog, de nem érdekel. Berobogok és felfelé igyekszek a lépcsőn minél előbb anya meg ne lásson, és le ne parancsoljon.

Másik Világ - Page 7 Fatal_chaos_gaiden_by_fkcsantaclaus-d4cstmm
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Szehmet Szomb. 28 Ápr. 2012, 21:28

Manhattan East Side, Hilton Hotel

Hárman voltak, de nem jöttek készületlenül. Egy királygyilkosságot meg kellett tervezni, és bár igyekeztek minél több infót összeszedni, nem volt elég idő és lehetőség, hogy finom módszerekkel próbálkozzanak. Ez az esély adatott, és nem indultak fényes helyzetből: frontálisan kellett megoldaniuk. De nem voltak egyedül. A csapat össze tartott, és megszerezte, amit kellett. A szobában csak két ember volt vele. Kettő a szívós, harcedzett fajtából, akik nemcsak a nagy kaliberű fegyverekhez értettek jól, hanem kellően elszántak is voltak, hogy szembe nézzenek a végzetükkel.
Az épületen kívül volt még néhány őrszem, egy sofőr, aki a kijutásukat volt hivatott elrendezni, egy autótolvaj, aki a kijutást támogatva nagy csinnadrattára készült, az épületen belül pedig volt még egy ember, aki a folyosókat figyelte a személyzet ártalmatlan tagjaként, hogy az alkalmas időben jelt adjon az akció indítására. Egy csapat voltak, egy célért dolgoztak.
A szoba drága volt, de a legközelebbi, amit el tudtak intézni. Ha sikerrel járnak, bőven megérte a befektetést. A zsúrkocsik és a személyzetis uniformisok beszerzése már egyszerűbb volt. A mosodákat kevésbé figyelik, és amilyen mennyiségben mosatnak, egy-két elkallódott darab fel sem tűnik. Nehézséget a nagy kaliberű cuccok behozása okozta. Folyamatos, átgondolt csempész munka volt, s most ott feküdtek szépen letakarva a kocsik abroszai alatt. Vagyis csak kettőé alatt. Szehmet saját kiskocsija más meglepetéssel bírt. A fő meglepetés egy okos kis találmány volt, egy tartály, porlasztófejjel, mely egy kis pedállal, erős altató hatású folyadékot volt hivatott a levegőbe juttatni, és egy második, egyszerű kémiai anyagokkal melyek sűrű, szagos füstöt voltak képesek létrehozni, meglepően nagy mennyiségben. A kocsin pedig a legszebb, legnagyobb, igen véres marhasült hevert ízlésesen a tálaló búra alatt, amit valaha is látott.
Bár a fiúk a nagy kaliberű fegyverekre esküdtek, ő jobban kedvelte a finomabb cuccokat. Késeket, izomlazítóval átitatott dartsokat, és az alkalomra hasonló anyaggal, külön preparált körmöket, melyek apró fémtűit pimasz vörös körömlakk fedte el. Az igazi fegyver azonban a nyakában függött: egy különleges kis nyaklánc, melyben olyan esszencia bújt meg, mely saját kísérleteiből származott, s úgy tűnt, hasonlóan, de erősebben hat az ösztön lényekre, mint macskára a macskamenta. Ha igaza volt az informátoroknak, fennállt az esélye annak, hogy használatba kerül.
Számtalan kis bundás jószág bizonyította már a szer hatását. Szehmet e gondolatra szeretettel simított végig a szürke bundán, amit a karján ülő rágcsáló viselt, majd letette őt az asztalra, hogy a végső simításokat elvégezhesse a ruházatán. A patkány gombszeme élénken figyelte, orra idegesen mozgott. Mióta az átok elvette képességeit, a patkányok lettek az orra, ők lettek a társai, és kísérleteinek alanyai. Bár próbálkozott valami új névvel, a bundáskák miatt lassan rajta ragadt a Rat név. Volt persze ennek egy kevésbé gyakorlatias oka is, mégpedig hogy az utcán gyorsan elhíresült, mennyire gyűlöli a macskákat. A bolyhos szőrgolyók arra emlékeztették, mit veszített el, s bár próbálta győzködni magát, hogy megérte az áldozatot, álmatlan éjszakáin gyakran vett rajta erőt a mélabú.
De most csak elszántságot érzett, ahogy átlagos, barna parókáját beigazította, s erős, vonásait elkendőző sminkjét bámulta. Ha bejön a munka, a csapat nemcsak hogy gazdag lesz, de a megfelelő biztonságot is megadhatja nekik. Értük dolgozott. Értük vállalt felelősséget. Gyorsan akart végezni, és lelépni lehetőleg még azelőtt, hogy csapdába esnének.
Társai jól viselték a várakozást. Az egyikük jellegzetes fogpaszta vigyort villantott rá, majd megkocogtatta a kiskocsit, jelezve hogy a hőlátó szemüvegek, és a légszűrős maszkok is készen állnak. A másik magának valóbb volt. Figyelemre méltó érzékkel a gyilkoláshoz, és olthatatlan szenvedélyt érezve a tűk, és altató, bénító anyagok iránt, amit igen sokáig leplezett a csapatban. Rat nem tudta, miért döntött úgy, hogy velük marad, hiszen elég erősnek ítélte, hogy saját csapatot alakítson, de most jól jött a segítsége.
Végül az utolsó simításokkal is végeztek, s lassan nem maradt más hátra, mint várni a jelre, s megindulni felfelé.

Szerette volna, ha egyedül csinálhatják. Zavarta az idegen a köreikben, bár minden bizonnyal hasznos segítőnek tűnt. Mégis úgy érezte, fél szemmel figyelnie kell őt, másként a legrosszabb pillanatban támadják hátba őket. Eddig nem sokat szólt Taohoz, hiszen lekötötte a készülődés, de eljött a pillanat, mikor nem bújhatott ki többé a beszélgetés alól.
- Ha félsz, maradj itt. -jegyezte meg hűvösen.
- Mindegy mennyire vagy tapasztalt, nekem kell a pénz, és nem akarom feldobni a bakancsot miatta- paróka nélkül, saját vonásaival elszántabbnak tűnt volna. A repkedő szőke haj viszont el volt fedve. Egyszerűbb menekülést akart.
-Talán igazad van.. -látszott rajta, hogy nem élvezetből teszi, de megtesz majd mindent a célért.
-Megoldjuk anélkül is. Lesz meglepetés, és lesz.. stílus.-tekintett most egyenesen Taora. Valahogy úgy ítélte, ő inkább a stílusos munkát élvezi, mint az ilyen hirtelen meglepetéseket.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Árny Vas. 29 Ápr. 2012, 01:48

Nos… A vendég már jelen van szerény, s avatatlan személyek számára átlagosnak mondható otthonomban, mely korántsem mondható fényűzőnek, habár szegényesnek sem, inkább középosztálybeli, bár talán az átlagos csak az én véleményem, hiszen mindenkinek eltérő hogy mi számít jónak illetve rossznak, bár ebbe most nem igazán kéne belebonyolódni, hiszen van most ennél sokkal fontosabb dolog is. Egy kevés, csendes kutatás árán sikerül meglelnem azt a kevés felszerelést, melyekre szükség lesz majd, nem kell most nagy dolgokra gondolni, hiszen a „trükk” nagy része nem a látványban rejlik, s csak a legszükségesebbekre van most igény, azok pedig nem más mint egy kréta, s négy gyertya. A szőnyeget finoman alrébb húzom, majd pedig az alatta lévő padlózatra, ama korábban említett kréta segítségével felrajzolok egy nagyobb rúnát, s bele pár apróbbat, majd pedig köré egy négyzetet, a sarkain pár kisebb alakzattal, melyekre a gyertyák kerülnek majd hamarosan.
- Bocsájts meg gyermek, hogy így megvárakoztatlak, későbbre számítottam az érkezésed. - Mondom nyugodtan, miközben meggyújtom a gyertyákat, majd az ehhez használt eszközt letéve belépek a földre rajzolt rúnába.
- Ha készen állsz, lépj be a körbe, próbálj meg ellazulni és nyugodt maradni. - Mondom, majd pedig várok, s igazából nem értem, hogy erre ami az előbb elhangzott miért volt szükség, hiszen már megannyiszor megcsináltuk ezt, s így tudja hogy mit kell csinálni, de talán jobb ha az ember biztosra megy, hátha esetleg elfelejtette már. Ha készen áll s belép a körbe, lehunyom a szemeimet s koncentrálni kezdek, ujjaimmal ejtek jópár vonást magam elé a levegőben, a megfelelő szavak kíséretében, s így próbálom elérni a gyermekben lakozó démont, hogy annak erejét kevesebbé tehessem.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Sam Pént. 04 Május 2012, 12:24

Ismét eltelt egy hónap, s ez idő alatt tisztán éreztem mélyen magamban, ahogy a bennem lakozó démon egyre erősebbé és erősebbé válik. Ezzel együtt pedig egyre kevésbé vagyok képes elfojtani az erejét. Csendesen haladok a már megszokottá vált útvonalon, hogy Árny lakhelyéhez érjek. Megérkezésem után csendesen szállok le motoromról, mely jelenleg nem lángol, hisz az túlontúl feltűnő lenne, és amúgy sem sietek sehova. Ha minden igaz még korábban is érkeztem. Belépek a már ismerős épületbe, s ezt követően már csak egy dolgom maradt, megvárni, amíg a mágus elvégzi az előkészületeket. Amelyeknek meglehetősen gyorsan neki is kezd. Így nem is igazán értem miért is kér bocsánatot a várakoztatásért.
- Erre semmi szükség, van időnk, s valóban, a megbeszéltekkel ellentétben, kissé korán érkeztem. – válaszolok csendesen, s nyugodtan a készülődőnek. S amint elkészült és felszólított erre, belépek a felrajzolt rúnába. S belekezdek a rám eső rész elvégzéséhez, amit már megannyiszor végigcsináltam. Szemeimet lehunyva próbálom ismét elcsitítani a bennem tomboló vihart, s kiüríteni elmém. Hisz tudom, hogy minél nyugodtabb vagyok, annál biztosabb, hogy a rituálét siker koronázza.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Másik Világ - Page 7 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Lance Harris Pént. 04 Május 2012, 14:15

//Kukucs! MEGLEPETÉS! Very Happy//

Átlépek a térkapun, és egy börtönbe kerülök. Rezignált fémarcomon nem látszik öröm, sem elégedettség, pedig ez helyén való lenne most. Tervem sikerült, most már csak egy apró lépést kell megtegyek, és a világ az enyém. Azonban ez az apró lépés nehézkes lehet, hiszen szövetségeseket... nem. Szolgákat kell keressek hozzá, és pont ezért vagyok most itt, ebben a nevetséges börtönben. Egy férfi és egy nő miatt. A férfi jelenleg betegséget tettet, hisz jól tudom mire képes, egy ilyen egyszerű börtön nem foghat ki rajta... szökni próbál, tehát szabadságra vágyik. Veszélyes bűnöző aki az emberek pusztulását kívánja, tehát az elveinkben közösek vagyunk. Primitív gondolkodása (mint mindenki másé) fertőzött a hatalmával, így tévesen azt hiszi tényező lehet bármiben is. Hogy megnyerjem magamnak, üzletet kell ajánljak neki, mert büszkesége nem engedné másképp.
Tekintetem a szemközti cellára vetül, ott a nő körbe körbe járkál, szemeivel a férfit vizslatta. Hatalma jóval kisebb mint a másiké, de nem elhanyagolható. Hasznos lehet még, és az eszméi (részben) egykori mesteremére emlékeztetnek. Az emberi faj halála. Mily kicsinyes cél, hisz az ember nem árt annyit a Tervnek mint egyes mutánsok. A Végső Túlélést nem akadályozzák a létükkel, a helyzetük természetesen más kérdés. Szolga fajként életképesek lehetnek, persze ahhoz, hogy odakerüljenek meg kell tanulniuk ki az ő Uruk.
És itt jön képbe a két lény akikért jöttem. Mikor mindketten észrevettek, dörgő mély hangomon szólalok fel:
-Eljöttem értetek. Az emberi faj mocska, és az őrizetlenül hagyott birka nyáj letarolta a farkasokat, elhagyta a pásztor védelmét, és most saját maga közül választ új vezéreket. Ti ketten az áldozatai lettetek ennek a szánalmas szenny hullámnak ami lesöpört titeket, erőtöktől megfosztott, és mint egy állat kell élnetek ebben a kis lukban.
Bosszút kell állni a férgek hadán, pusztítani kell őket, véget kell vetni ennek az állapotnak. ÉN Genocide, a Mutáns Isten, visszaadom nektek az erőt, s szabadságot ha velem tartotok, és hű szövetségeseimként uralhatjátok ezt a bolygót távozásom után.

Ekkor félelmetes fémkarjaimmal hozzáérek a falhoz, mely az energia mező alapját adja, és gyengén meglököm, csak annyira, hogy megrezegjen a cella fala, és ott tartom a kezem. Ha igennel válaszolnak, erőteljes lökés következik, amivel az egész falat kidöntve szabaddá teszem őket, erejüket pedig vissza szerzik.
-Válasszoljatok hát, lesztek szövetségeseim, és elpusztítjuk e világot, vagy rátok is a gyengék végzete, a halál vár?

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Május 2012, 20:18

Mint ígértem egy másik világból érkezik új gonosz...
Börtön - Sarah, Gladiátor és Genocide
Genocide megjelenik és ajánlatot tesz a két mutánsnak. Rado és Varangy van még a szinten, de ők követik Saraht, akár a pokolba is. Geno látja, hogy a folyosó üres, de hamar megfog érkezni az őrség szóval célpontjainak dönteniük kell, gyorsan.

X-iskola (Wenchester Megye) - Svarog, Vipra, Tyranis
Svarog lángjait mind vízember fogta fel majd mosolyogva neki csapódott a sárkányembernek. A falnak szorított és megpróbálta megfojtani a nyomással és a rengeteg vízzel , ami a száján és orrán eresztett be. Vipra futás közben a lábára ragasztót lőtt Csapdász, amikor megtorpant ettől Titánia neki rontott és hatalmas bal horgot adott neki, amitől a hátára zuhant. A kezeit ekkor ragasztotta le Csapdász. Varázsló mosolygott csapata gyors sikerén és kezéből négy lemezt dobott Tyranis fel, ezek mind maguktól forogva repültek a lány irányába.

Árny misztikus otthona - Árny és Szellemlovas
A rúnák világítani kezdenek. A terem elsötétedik és a duó lassan enyhíti a démont, ami Samben bujkál. Szinte látnia lángoló lényt, amit lassan löknek hátrébb és hátrébb. A koncentrációjukat megtöri, amikor az ajtót valaki betöri. Ha a duó kirohan meglátják a támadót:
Másik Világ - Page 7 147709-158778-mr-hyde
- Rájöttem merre mész kicsi csontos fejű! Mister Hyde elől nem bújhatsz el!

Asgard - Steph
A békés napban a nőt lángok zavarják meg, ahogy lassan megérkezik mögé Thorhalla komoran.
< - Beszélnünk kell. >
Ha Steph beleegyezik Halla ismét lángba borul.
< - Nem itt. >
Ezzel elrepül asgardról, remélve, hogy a nő követi.

Soho - Adam, Lea és Reptil
Adam megtalálja Reptilt, aki a csatornába ugrik. Ezt átadja Leának is.
A csatornában Reptil kényelmesen elfér és a szagok bár undorítóak sokkal jobban lehet közlekedni bennük, mint odafent. A felszerelésében van egy attilani elektromosságot kilövő kesztyű és láthatatlanságot generáló öv. A legtöbb dolga a kis búvóhelyén volt, amit azonnal felfedeztek miután megtalálták Jereziah bázisát, aki a főmegrendelője volt.

Manhattan East Side, Hilton Hotel - Szehmet, Tao, Lance és Anastasia
A csapat látja oldalról, hogy a király kitárta az erkély ajtót és ki is néz onnan, bár pontosan nem látni őt ebből a szögből.
Lance mellett egy sötét alak jelenik meg. Grendel, a bosszú Angyalainak szimbionta tagja.
- Igazán rossz ötlet nyitva tartani az ablakokat. Tudom, hogy a következő emeleteket a testőrei foglalták le, mert ön nem tűri meg őket a saját lakosztályában, de kérem legyen óvatosabb. Ó - döbben meg. - Önnek nem szabadna tudnia róla, hogy én mégis itt vagyok. Elnézést, ez a titkolózás még mindig egy túlbonyolított dolog számomra.

Brooklyn, kertváros - Axel Parker
A fiú felmegy a szobájába amikor az ablakon élénk sárga fény árad be. A vakító fényben Axel hihetetlen erőt érez. Mint a reggeli friss szél egy heves meleg nyári napon. olyan megkönnyebbülést nyújtó kellemes érzés. A fiú újra kinyitja a szemét és rájön a szél, amit érez az tényleg a szél. A fiú repül egy furcsa jelmezben. A szeme sarkában adatokat lát. Magasság, sebesség, testhő, az emberekről és tárgyakról adatok.
- Üdvözlünk a Nova Hadtestben.
Másik Világ - Page 7 2058627-nova_by_martegodpopo

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Sarah Pént. 04 Május 2012, 21:31

Konkrétan az egyik pillanatról a másikra megjelenik a semmiből egy idegen férfi, ki sikeresen magára vonja a figyelmemet, azonban egy ideig csak néz, s nem értem, miért van itt? Mire vár? Egy kis várakozás után végül megered a nyelve, s el kell ismerjem, egészen jó beszélőkével lehet megálldva, de nem elég jó ahhoz, hogy megzavarjon az oda-vissza járkálásban, csupán annyi a különbség, hogy ezúttal a tekintetemmel őt méregetem, és nem pedig a másik cellában lévő alakot. Kissé meglep hogy mutáns istennek vallja magát, s átlag esetben azt mondanám hogy ostobaság ez, hisz istenek nem létezhetnek, azonban jómagam is tudom hogy ez nem így van, ott vannak példának az Asgardi istenek, Thorhalla például, így nem látom lehetetlennek egy ilyen lény létezését sem. Az ajánlatára kissé megdörzsölgetem az államat, lehetséges hogy csak egy őrült alak, aki nagy hatalommal rendelkezik, s istennek tekinti magát, azonban lehet hogy ő lesz a kulcs az ajtóhoz, mely nem enged ezen a négy falon kívülre, nekem pedig meg kell ragadnom ezt a valószínűleg meg nem ismétlődő lehetőséget.
- Az emberi patányoknak pusztulnia kell. - Erősítem meg a szavait, majd egy kis hezitálás után jelentem ki biztosan végül, mi már egy ideje valószínűleg sejthető volt.
- A Testvériség örömmel áll melléd a harcban, hogy dicsőséget szerezzen népednek! - Utalok itt a mutánsokra, nem tudom ki hogy áll ilyen téren, én úgy vélem, ha van egy mutáns isten, akkor csak és kizárólag az-az egy lehet, ő ki dönt, és mindenek felett áll. Megvárom hogy ledöntse a falat, kezdésnek ez is elég hogy meggyőzzön a hasznosságáról, legalább is erő terén, az hogy amit mondott igaz-e, idővel kiderül majd, egyenlőre jussunk ki innen. Miután a fal már többé nem akadáj, pár könnyed lépéssel lépek ki a folyosóra, majd két hű követőmre emelem a tekintetemet, s ha ők még celláikban raboskodnak, gyengéden feléjük emelem a karomat, amolyan mutatásként.
- Hű gyermekeim ők, szükségünk lesz rájuk. - Utalok ezzel arra, hogy ha lehet őket is hozza ki, lehetőleg minél hamarabb, ha pedig az előző trükkjével ők is szabadok lettek, akkro ez az egész természetesen elhanyagolható. Az őrség valószínűleg hamarosan a nyakunkon lesz, ha azt nem is vették esetleg észre, hogy ez a valaki bejött ide, az egészen biztosan feltűnt nekik, hogy itt ledőlt egy fal, illetve ott vannak a kamerák, melyek kétlem hogy kikapcsoltak volna.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Másik Világ - Page 7 Empty Re: Másik Világ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 17 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.