New York

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

New York - Page 3 Empty Re: New York

Témanyitás by Tyler Szomb. 09 Feb. 2013, 16:15

Kettőt el tud intézni, de csak pár másodpercre, máris kelnek felfelé, a harmadik pedig pont Aprilre esik. Mire próbálna mozdulni, sistergő hangot hall, és a lényeg füstölögve eldőlnek halottan. Valószínűleg lézerfegyver volt, és ezt a pajzsa már nem bírta volna ki. Ráadásul öten vannak, és ez a vacak mutációja nem sokat segít neki a harcban. Máris érzi, hogy kell egy kis idő mire újra használni tudja.
Aprilre pillantva, zavartan megdörzsöli a homlokát, kezdi fárasztani a lány viselkedése, főleg a naivitása, de mivel nincs jobb ötlete kénytelen feltápászkodni és arra felé sétál, amerre a nő mutatta.
Közel sem olyan lelkesen, mint amennyire April teszi.
-Kik maguk?-
Kérdezi halkan, remélve, hogy nem pofonokat fog kapni a kérdése után.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Feb. 2013, 10:59

Résztvevők: Mich Conroy és April Cinnamon

- Komolyan ez a legfontosabb, amikor Slade emberei ott vannak a nyomotokban? – kérdezett vissza Mich kérdésre a nő.
A kezeivel mutogatott néhány jelet a társainak, a régi filmekben a katonaságnál lehetett ilyesmit látni, ott használtak efféle kézjeleket az emberek. A másik nő és az a férfi, akinek az arca szabadon volt maradtak hátra és fedezték a többieket, Aprilt és Mich-et a másik két férfi fogta közre, elől pedig a lilaruhás nő haladt. Ami elsőre feltűnt mindkét menekülőnek, hogy a csapatnál fegyverek voltak, ha nem is lézerfegyver, de közelharci mindenképp. Hosszú futás következett a csatornában, feszített tempóban, ha April nem bírta és láthatóan a földre esett volna a csuklyás férfi kapta fel a földről, hogy vigye őt, hogy ne hátráltassa a csapatot. Szinte végtelennek tűnő idő múlva, a háttérből hallani lehetett azt, hogy követik őket elértek egy csatornafeljáróhoz. A nő ment előre és nyitotta ki annak a tetejét.
- Fel, gyorsan, egyelőre pedig legyen annyi elég, hogy egy oldalon állunk.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by April Kedd 12 Feb. 2013, 19:53

Nem túl sokatmondó a megmentő csapat, és amit mondanak, az is zavaros egy kissé. Itt van ez a Slade nevű... Pasas? Ő lenne az elkövető? Aki a merényletet intézte a kórház ellen, és aztán ellenem küldte az embereit... Slade. Nem ismerős a neve, sosem halottam még szerintem, úgy tűnik, felbosszantottam valakit, méghozzá a tudtomon kívül. Na jó, nem mintha ez olyan elképzelhetetlen lenne, de mindegy is! Amint kipihenem magam, és újra erőm teljében leszek, eltaposom majd.
A hosszas futás nagyon kifáraszt, egy idő után már menni is alig bírok, így jól jön, mikor a csuklyás férfi felemel, és tovább fut velem. Nem mondanám, hogy kényelmes, de legalább nem fáradok tovább, és kicsit ki tudom magam fújni. Mikor aztán a csatornafedőhöz érünk, amin ki kéne másznunk, lekászálódok a karjából, hiszen ez azért még az ő erejét is meghaladná gondolom. Felmászok a létrán, és óvatosan kikémlelek a nyíláson, majd felmászok, ha nem látok semmi veszélyforrást, amivel esetleg már harcol is a nő éppen, vagy még nem vette észre. Végeredményben nekem elég annyi, hogy egy oldalon állunk, ennél több most egyáltalán nem kell.

2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 17 Feb. 2013, 12:36

Résztvevők: Mich Conroy, April Cinnamon, Hellstorm, Teddy és Jonathan Miller

Miller egy romosabb épületekkel teli helyen tette le a gépet NY határában, nem merte megkockáztatni, hogy bevigye a városba, egy olyan helyre, ami éppen Apokalipszis kezében van. Itt pedig el lehetett úgy rejteni a gépet, hogy ne lehessen észrevenni, csak ha tényleg tudják, hogy mit is keresnek.
- A japán negyedben húzódtak meg a társaim, ott van velük a társnőtök is – magyarázta. – New York külső részén, így nem kell sokat gyalogolni addig.
Ha a két vele levő férfi követte, akkor úgy tíz perc sietős séta után egy raktárakkal teli helyre érkeztek meg és Miller az egyik közeli raktárba vezette a párost.

A csatornából feljövet a fegyveres nő még ráhegesztette a csatornafeljárót a helyére, hogy nehezebben lehessen követni. Futva haladtak tovább, olyan negyedórányi futás után Aprilt és Mich-et egy raktár negyedbe vezették. A legtöbb romos állapotban volt, de igencsak sok még mindig jó búvóhelynek szolgálhatott. Ott az egyik legtávolabb eső szélsőbe kísérték a párost.

A raktár, amit mindenki meglát egy egész jó állapotban levő épület volt, minden fala, a teteje és az ablakai is megvoltak. Odabent öt matrac volt, amik ágynak funkcionáltak, néhány ruha szanaszét, illetve alkatrészek és hat táska. Nem sok, ha valaki menekülne innen, akkor gyorsan megtudja tenni. Két bejárat volt, noha el voltak torlaszolva könnyedén félre lehetett ezeket húzni belülről, hogy el lehessen tűnni onnan. ezeket leszámítva az egész hely üres volt, a földön volt még pár fémdarab és deszka meg újságpapír, de semmi más.
April és Mich érnek oda először, őket leültették, mind a ketten kaptak élelmet és vizet. Olyan tíz perec lehettek ott, amikor valaki kopogott az ajtón, a lilaruhás nő engedte be az érkezőket. Hárman voltak, April azonnal megismeri Teddy-t és Hellstorm-ot, Mich csak Hellstormot, a harmadik férfi mindkettejük számára ismeretlen…
Miller az egyik raktár előtt állt meg és egy kódot kopogott az ajtón. Hamarosan egy lila ruhában levő nő engedi be őket. Bent öt ismeretlen alak volt, egy fekete bőrű nő füstölgő fejjel és hajjal, aki April vonásait viselte és egy férfi, aki határozottan úgy nézett ki, mint Farkas – Angyal testvére – csak éppen nem volt rajta semmi szőr sem.

A csapat:
New York - Page 3 2647962-x

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by April Vas. 17 Feb. 2013, 17:36

A további futást ugyan úgy nem bírom szintidőn belül teljesíteni, mint eddig, úgyhogy továbbra is az erős férfiak segítségére bízom magam - csak el ne röhögjem magam. Erőm teljében még csak futnom sem kéne, egy pillanat alatt suhanhatnék a város fölé, és pusztíthatnám el az ellenségeimet. De most nem vagyok rá képes.
A raktárhoz érve boldogan veszem tudomásul, hogy nem kell tovább menekülnünk, sőt, még élelmet is kapunk. Mohón veszem magamhoz az ételt és italt, és az egyik matracon foglalok helyet, hogy magamba tömjem az adagomat.
A kopogás hallatára körülnézek. Ez a raktár inkább búvóhely, valamiféle titkos bázis lehet, bár eléggé lepukkant, de legalább nem figyelemfelkeltő. A belépő személyek viszont annál inkább. Hellstorm és Teddy, a korábbi mágikus plüssmackó, akit az a kontár tett emberré. A harmadikat nem ismerem, de gyanítom, hogy hasonló lehet a hozzáállása a dolgokhoz.
-Hát itt vagytok! Ti is azért jöttetek, hogy segítsetek? Tudtam, hogy meg fogjátok érteni, hogy nektek akartam jót!
Ahhoz túl fáradt vagyok, hogy felpattanjak, és egymás karjába borulva örüljünk, de a lényeg, hogy ők is itt vannak, és bárkik is ezek a maszkos alakok, az biztos, hogy ők is be vannak szervezve. Látom, nem lustálkodtak a többiek, amíg én gyengélkedtem.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Hétf. 18 Feb. 2013, 20:37

Hellstorm a repülőből kiszállva megveregeti Teddy vállát majd megindul Miller után. Követi, ha futni kell fut,ha lopakodni akkor lopakodik, amennyire az ő fizikumával az lehetséges. Megérkezve az ajtó kinyílik. Ő felméri a csoportot és megbénulva nézi Aprilt. A teste nőni kezd és a vért megjelenik rajta.
- Martalóc vidd ki a kölyköt.
Ezzel megindul April felé érzéketlen arccal és némán. Bárki áll az útjába csak finoman félre söpri, ha lefogják vagy elhúzzák... nem számít erősebb mindenkinél. Nem szól semmit csak megragadja a lány fejét és elkezdi az összenyomni. nem figyel a hangokra, a kapálózásra csak morzsolja a fejet ameddig a nő él. Nem néz rá csak előre mered.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Teddy Hétf. 18 Feb. 2013, 23:08

Út közben van időm megnyugodni rendesen és összeszedni a gondolataimat, vagy úgy magamat és ahogyan valamilyen szinten reménykedtem is benne, senki sem zavar közben. Az út végére már tényleg egészen jól vagyok, Hellstorm vállba veregetése pedig talán az utolsó picit löket ami kell a "régi forma " felvételéhez, mert ez már arra is rábír, hogy elmosolyodjak, vajon máskor miért nem volt ilyen? Sokkal szimpatikusabb, mint korábban volt és talán még kedvelem is... Talán mint bármikor máskor, mert ez mindig eléggé talán volt, a többiekhez képest azért ő egy picit mindig más volt, nem tudom pontosan, hogy miért de azért a többiekre pont teszek, hogy éppen hol vannak, egy percig sem hiányolom őket. Mit is akartam mondani? Ja igen, Hellstorm... Van időm amúgy ezen gondolkodni miközben haladunk, szóval ő azért egy kicsit... hiányozna... Meeee "nyáladzok", hová süllyedtem? Süllyedés volt ugye? Ugye??... Óh! Közben megérkezünk valami épülethez, ahova belépve van egy jó pár furi alak, akik amúgy meg még valahonnan ismerősek is, vagy legalább is ketten... Az egyiket egy kis nézés után felismerem.
- Hééééé! Szia April! Szia-szia-szia-szia!!! - Köszönök neki jókedvűen, nem gondoltam, hogy tényleg kijött, vagyis sejtettem de azért nem egészen gondoltam, mert csak sejtés volt. Azért eléggé örülök, hogy látom, még ha ilyen furcsán meg is változott és legutoljára megijesztett.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Feb. 2013, 10:45

Résztvevők: Mich Conroy, April Cinnamon, Hellstorm, Teddy, Jonathan Miller és az X-írtók

Miután a két fél felmérte egymást April megkönnyebbülve üdvözölte a társait, míg Teddy kirobbanó örömmel. Miller és az ismeretlenek is köszöntötték egymást, egyedül csak Mich és Hellstorm volt csöndben.
- Szeretném bemu…
Kezdte volna, ám ekkor Hellstorm hangja hallgatatta el azzal, hogy vigye ki Teddy-t. Ahogyan a férfi elindult April felé már tudta, hogy mit akar tenni. A kezei a fegyvere markolatára szorultak és bekapcsolta a pörölyt, annak a fején elektromosság jelent meg és sercegni kezdett.
- Meg ne próbálj rá kezet emelni, amíg itt vagy! – mennydörögte.
Abban Hellstrom nem tévedett, hogy nem volt ellenfél itt a helységben szinte senki neki, azonban mielőtt elért volna Aprilhez Mich ugrott fel, a testét lilás fény vette körbe és mielőtt a másik férfi odaért volna lilás fénnyel szemen lőtte Hellstormot, ami pillanatokra teljesen elvakította őt, és még Mich-et is félre kellett söpörnie, így April szerzett magának jó néhány másodpercet addig, hogy megérkezzen hozzá a társa.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by April Szer. 20 Feb. 2013, 13:02

A fogadtatás eléggé... Vegyes. Teddy a tőle megszokott stílusban üdvözöl, ami elég nevetségesen hat egy emberi testben, de hát... Mikor is nem volt ő nevetséges? Hellstorm viszont... Na jó, mit szépítsem? Nem vagyok hülye, meg akar támadni, akármiért is - valószínűleg egy kicsit mérges, hogy nem ő kapta a Főnix erejét. De nem lehet mindenkiből isten, nem igaz?
Ami azt illeti, most éppen belőlem sem, a képességemet nem tudom használni ilyen állapotban, ezért visszavonulót fújok. Hátrálni kezdek, Mich pedig hű társként a bajban, elém veti magát, és elvakítja a férfit. Még a pörölyös fickó is közbe akar lépni, szóval úgy tűnik, az én oldalamon is állnak páran. Lanyha hátrálásból menekülésre váltok, és a megmentő csapatom tagjai mögé húzódom. Öten vannak, talán egyenként nem érnek fel Hellstormhoz, de együtt lenyomhatják. És ha már ennyit fáradoztak a megmentésemmel, akkor nem hiszem, hogy most hagynának meghalni.
-Ne akard, hogy használjam a Főnix elsöprő erejét! Megteszem, ha kényszerítesz rá, de abban nem lesz köszönet! - Üres fenyegetésnek megteszi, míg besietek a többiek mögé.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Csüt. 21 Feb. 2013, 00:18

Pár pillanatig minden eléggé oké, aztán hirtelen elharapóznak a dolgok én pedig nem igazán értem, hogy miért, vagy hogy éppen mi történik, mert Hellstorm megindul előre, reakcióként meg az-az ismerős alak valahogyan belevilágít a szemébe és még Miller is a pörölyével fenyegetőzik... Én meg itt állok értetlenül a dolgok előtt, igazából tényleg lövésem sincs, hogy most mi van. Ó de várjunk csak... Kezet emelni? Jaaa jó! Akkor mégis értem, ez viszont még csak most jutott el a tudatomig, szóval most már, bár az elmúlt pár másodpercben ez nem volt meg, de most már értelmet is fel lehet fedezni a tekintetemben. April szavain mindenesetre is elmosolyodok ismételten, az elmúlt zavarok ellenére is, majd pedig egy idő után a hangomat is hallatom, jóízű nevetéssel együtt.
- Ez... Ez jó volt, tényleg. - Egyik kezemmel megvakargatom az arcomat.
- Mindenki tudja, hogy a főnix elpusztult nagyjából fél évvel ezelőtt, még én is. - Ami nagy szám, mert azt is csak ma tudtam meg, hogy April börtönben volt, és erre tessék, most itt van.
- Amikor meghalt akkor... Végül is megváltozott minden, tök jó, kész kis káosz van most, meg egy rakat új dolog, tuti tetszene néhány. - A vége már inkább hangos gondolkodás, nem is nagyon érdekel, hogy amúgy éppen mi történik.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Kedd 26 Feb. 2013, 00:19

Hellstrom megáll és nagy levegőket vesz dühösen nézi a lányt. Annak a szavaitól elfogja az őrjöngő düh.
- FENYEGETSZ!
Ezzel neki ront és ha bárki rá rontana simán félre söpri a sebzésekkel nem is foglalkozik előbb hal meg April torkával a kezében mintsem, hogy éljen miközben ez is él.
- Átkozott!
Üvölti ha sikerült megragadni a nyakát és a levegőbe emeli.
- MINDENT tönkre tettél! ELAKARTAD PUSZTÍTANI AZ X-MENT! A CSALÁDUNKAT! NEM ÉRDEMLED MEG AZ ÉLETET!

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Feb. 2013, 11:41

Résztvevők: Mich Conroy, April Cinnamon, Hellstorm, Teddy, Jonathan Miller és az X-írtók

April bemenekült a megmentői közé, de azok szétrebbentek abban a pillanatban, amikor a nő kimondta, hogy a főnix erejével fog támadni. Ettől a ponttól kezdve nem voltak hajlandóak semmit sem tenni értük, főleg, hogy már nem tartozott az ő hatáskörükbe sem. Teddy még próbált valamit mondani és hatni a lányra, de eddigre Hellstorm megindult. Mivel April elől mindenki elállt, így könnyedén tudta a védtelen és zavart, őrült nőt elkapni a nyakánál és felemelni a levegőbe. A lány kissé fulladozni kezdett az erősebb szorítástól. Ettől a pillanattól kezdve April élete szó szerint Hellstorm kezében volt.

//Bocs, nem igen tudtam jobban húzni ezt a reagot.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by April Kedd 26 Feb. 2013, 13:56

Hellstorm láthatóan nem ijedt meg tőlem, úgyhogy kénytelen vagyok a társaimra hagyatkozni, akik viszont...
-Gyávák! - Kiáltok rájuk, aztán elakad a lélegzetem. Látom Hellstorm eltorzult arcát, ahogy dagadnak az erek a nyakán, nem az erőlködéstől, csak a dühtől. Elpusztítani az X-Ment? Én soha sem tettem ilyet, csak Apokalipszist akartam megállítani, megölni őt, hogy visszaszerezzem a társunkat, akit elrabolt. Hogy-hogy nem érti meg?
Ahogy fogy a levegőm, a bőröm egyre feketébbé válik, és az orvosi ruha eltűnik. A szemembe omló haj már nem egyszerűen kormos, hanem füstszerű. Mi történik velem? A világ megváltozik... Vagy csak én? Egy pillanatra minden tisztává válik, a kontúrok annyira élesek, a fények olyan erősek, mintha nem is a valóság lenne - túl valóságos. Egyedül vagyok - egyedül Hellstrommal szemben és egyedül a fejemben is. Mindent annak látok, ami valójában.
-Én... Nem... Ártanék... A Főnix... Tette... - Hörgöm valószínűleg alig érthetően.
Talán az utolsó szavak, amik elhagyják a számat, és bár az oxigénhiány miatt már kezd elzsibbadni minden tagom, fájni a szemem és a fejem, mégis úgy érzem, hosszú idő óta ez a legtisztább pillanatom. Látom, ahogy lepereg előttem az elmúlt hónapok filmje, a űrkabin, amiből a Holdat bámulom, a hosszú hónapok, amiket a börtönömben töltök, aztán a meghibásodás, a zuhanás, és a becsapódás... Amit valahogyan túléltem. De már nincs jelentősége. Már semminek sincs. Nincs erőm megváltoztatni semmit. Még a saját sorsomat sem, nem hogy a világét. Ez már a vég.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Kedd 26 Feb. 2013, 23:26

Oké, a szavaimat senki sem fogja fel, legalább is nagyon úgy tűnik, mert mindenki nagy ívben tesz rá és senkitől sem kapok egy szót sem cserébe, amitől átlagos esetben csak sértetten félre fordítanám a fejemet, mert én azért legalább válaszra méltatnám őket, de érdekes fordulatot vesznek a dolgok, ez pedig magán tartja a figyelmem, ahogyan pedig Hellstorm szavai eljutnak az agyamig, kénytelen vagyok hallatni egy felvilágosult:
- Óóóóó! - Hangocskát és ahogyan elnézem, hogy torkon ragadja és felemeli, néhány dolog végigfut az agyamon. Nekem van egy ígéretem a lánynak és beötlik az-az igencsak közelmúlti beszéd, amelyet Hellstorm intézett hozzám, bár nem igazán értem, de valami kattogni kezd, mozogni, szinte érzem és bár a legutóbbi húzása után nem igazán rajongok annyira Aprilért, de azért nekem nincs is igazán bajom vele, így hát ezt az egészet összefoglalva és átpörgetve, sietős léptekkel indulok meg Hellstormhoz és rángatom meg az egyik kezét, számítva arra hogy egyszerűen megpróbál odébb tolni, nem igazán hagyom magam a nagy többséggel ellentétben, akkor is vissza furakodok és ha kell addig folytatom, amíg nem figyel, ha pedig ezt sikerül elérnem, felidézek számára valamit, ami nem sokkal korábban talán igencsak sokat " mondott " nekem és úgyszintén talán volt valami eredménye is.
- Semmi sem lesz jobb, ha eggyel kevesebb lélek lesz a Földön. - A többiek pedig életben vannak, így nem vagyok benne biztos, hogy teljes mértékben értem a probléma forrását, de azt hiszem mégis.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szer. 27 Feb. 2013, 22:32

Hellstorm vicsorogva fojtogatja a lányt. Nem is érzi a törékeny Teddy rángatását. A fiú szavaitól a düh elveszik benne. A jelmez lassan ismét semmivé válik és Hellstrom zsugorodni kezd. A lányt elengedi nem törődve azzal. Megfordul komoran.
- A sírkövemre az kerül, hogy megtanítottam egy plüsst az élet értelmére...
Nagy levegőt vesz és megfogja a homlokát. Kifúja a levegőt majd a társaságra néz.
- Remélem van valami tervetek is és nem csak azért jöttem New Yorkba, hogy megnézem ezt - mondja Aprilre.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 28 Feb. 2013, 12:07

April nyakát elengedi Hellstorm és a lány a földre zuhant. Miller biccentett a férfi szavaira, majd megszólalt.
- Mint kezdtem volna korábban, ők az X-írtók. 2017 óta dolgozunk együtt itt New Yorkban, ők az emberi ellenállás. A hölgyek Lionheart, avagy Démon és „Deadeye” – mutatott először a lila ruhás nőre, majd a másikra. – „Horror Show”, Próféta és Jóéjt – sorban ment a tetovált férfi először, majd a maszkos, akinek az egész arca el van takarva és végül a barna hajú férfihoz ért. – Ők pedig Hellstorm és Teddy. Az X-men tagjai.
A csapat tagjai bólintottak az X-mennek, majd Lionheart szólalt meg.
- Valóban nem csak a társatok volt, ami miatt idehívtunk titeket – a nőnek halvány brit akcentusa volt, amit nem tudott, vagy akart leplezni. – A közelben van egy templom. Egy nem túl nagy, jelenleg védtelen, mindenki a madárkát ment keresni, miután a műholdja lezuhant az égről. Apokalipszis emberei tudják, hogy milyen szerepe volt, meg akarják találni, mi pedig ezt használhatnánk ki annak a templomnak a megsemmisítéséhez.
- Nem sok időnk van mielőtt visszamennek, így igazából számítunk a segítségetekre, hogy seggbe rúgjuk Slade talpnyalóit – szólt közbe a másik nő, akinek hasonló északi akcentusa volt, mint Stephanie-nak, vagy épp Thorhalla-nak. – Megérdemli, amiért egyetlen embert sem hagyott életben a városban, amikor hatalomra lépett.
- Számíthatunk rátok? – nézett Miller főleg Hellstorm és Teddy irányába, de a kérdést Mich-nek és Aprilnek is szánta.

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Márc. 2013, 18:24-kor.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Pént. 01 Márc. 2013, 10:13

Hellstorm elengedi Aprilt és valamilyen szinten minden visszaáll a rendes kerékvágásba, én pedig nagy örömmel mosolygok mert sikerült valami okosat mondanom, valaki más okosságát persze de azért ezt most én mondtam... Szóval okosság és minden rendben és annyira nem is nagyon bánom hogy ez most így alakult. Egy kisebb szökkenéssel termek April mellett és vetem magam térdre, csak hogy valamilyen szinten egy magasságban legyünk.
- Kettővel jössz.- Szólok hozzá örömtelien, mutatva az ujjaimmal is eme hatalmas számot és ha szükséges, avagy ha fel akar állni a földről akkor segítek neki, mert mégis mi baj lehetne abból? Vagy hát mi történhetne? Hamuvá égek, ezt leszámítva nem sok, bár nem úgy néz ki mint aki bármelyik pillanatban meggyulladhat, ez annyira nem is érdekel, hogy őszinte legyek. A bemutatkozásra meg az egyebekre persze figyelek és egy kedves integetést megejtek, ahogyan a nevemet hallom. A többire is figyelek de igazából annyira nem látom fontosnak, nem mintha az előbbieket annak tartanám, mert hát Apokalipszis a téma meg egy templom meg bosszú meg ilyesmik, és hát akkor... Oké és hát oké, ééés... Részemről úgy igazán ennyi, személyesen nem érzem úgy, hogy bármit is meg kéne bosszulni rajta, szóval nem szólok hozzá a témához, hogy benne vagyok-e vagy sem, inkább vissza fordulok Aprilhez.
- Húúú ha tudnád hogy mennyi mindenről maradtál le! - Hát annyira nem sokról, de azért valamennyiről igen.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by April Szomb. 02 Márc. 2013, 09:54

A közelebb sétáló Teddy körvonalai elmosódnak, szavait már csak halk zizegésnek hallom, így fogalmam sincs, mint mondhatott, de néhány másodperc múlva végül szabaddá válik a nyakam, én pedig a földre rogyok. Kapkodva veszem a levegőt, de hörögve, még ha nem is fulladtam meg, komoly sérülésen ment át a torkom, és biztosan sok idő kell majd, míg teljesen rendbe jön. De legalább élek.
Görcsösen kapaszkodom ebbe a valóságba, az életbe, a színek és formák élénkségébe, az igazságba, amit érzékelek, de érzem már, hogy az adrenalin szint zuhanásával én is visszaesek valahová.
Teddy térdel mellém, és a kettes számot mutatja. Hörögve válaszolok neki kisvártatva.
-Köszönöm.
Érzem, hogy odabent nem tombol semmi, nincsen bosszúálló Főnix erő, még a saját mutánsképességemet sem érzékelem.
-Mi történt velem? - Kérdem elfúló hangon még talán utolsó tiszta pillanataim egyikében a többiektől, és fekete kezemet emelem fel, majd végigsimítok füstszerű hajamon. - Miért nincs meg az erőm?
Közben elfogadom Teddy segítségét, hogy felálljak, bár remegő lábaim nem nyújtanak biztos támaszt, így továbbra is ránehezedek az egykori őrült plüssmackóra, hogy megtartson.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Kedd 12 Márc. 2013, 18:30

Hellstormot nem nyűgözi le a társaság csak nézi őket.
- Csodás, van egy csapatnyi öngyilkosod. Gratulálok Martalóc.
Mondja majd a tervet kezdi el hallgatni. Némán figyel és gondolkodik.
- Remélem picit több elképzelésetek is van, mint hogy odamegyünk és ütünk ameddig nem szerezzük meg azt, ami kell.
Majd Aprilre néz.
- Bár beérem azzal, ha végre valakinek eltörhetem az arcát. Mi van Slade-el? Ha ilyen erős akkor nem fog ő is bele szólni az egészbe? Mire képes egyáltalán? Utópiára nem sok információ jut el.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Márc. 2013, 11:16

Lionheart nézett Aprilre a kérdése után.
- Nekem határozottan úgy néz ki szivi, hogy összeszedtél egy másodlagos mutációt – mondta Lionheart. – Csak éppen kiütötte az elsődlegest.
- Ez a csapatnyi öngyilkos már akkor együtt dolgozott emberként itt NY-ban, amikor az X-men jelentős része még azt sem döntötte el, hogy aláveti magát annak, hogy hadakozzon, vagy sem. Ennyit az öngyilkosságról – tette hozzá Deadeye. – Nem vagyunk amatőrök, ha nem lennénk biztosak abban, hogy menne, nem is próbálnánk meg.
- Ami Slade-t illeti – kezdett bele Horror Show – Nem tudom, hogy mi jutott el addig, de több dolog biztos vele kapcsolatban. Rajtunk kívül megölt minden embert itt a keleti parton. Lényegében annyi történt, hogy végigsétált az utcán és minden ember egymásnak esett, majd saját magával végzett. Mielőtt megkérdezitek, nem, nem telapata az ürge. Csak empata. Azaz az érzelmeket befolyásolja, egyszerűen rávesz arra, hogy kedved van gyilkolni és öngyilkosnak lenni. amennyire megtudtuk nem képes olvasni mások emlékeiben, gondolataiban, nem tud telepatikusan kommunikálni, se semmi ilyesmi. Ellenben a „jó öreg Apo” leszármazottja…
- Elég lesz a kiselőadásból – szólt közbe Próféta. – Ismerjük a templom tervrajzát, titkos járatokat, azt, hogy hol vannak az agyak, a védelmi berendezés, őrség, mikor van őrségváltás és minden ilyesmi.
- Az agyak pedig most valószínűleg pontosan őt keresik – mutatott Jóéjt Aprilre. – Mindenki fél, soha sem gondolnák, hogy most csap le valaki rájuk.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by April Szer. 13 Márc. 2013, 12:29

Egy másodlagos mutáció? Kiütötte az elsődlegest? De vajon mi idézhetett elő ekkora változást? Csak nem a... De mintha hirtelen kiment volna a fejemből a válasz. A képességeim eltűntek, ezt értem, de attól még nem vagyok egyedül.
-Nem bizony - szólal meg a Főnix, de úgy hallatszik, mintha csak Deadeye-nak helyeselne.
Szóval most már más az erőm. De micsoda? Gondolom nem csak annyi, hogy fekete a bőröm, és füstös a hajam. Bizonyára van valami képességem. Elvégre... Lezuhantam az űrből. Nem kórház volt, átvertek valahogyan. Lezuhantam egy kabinnal, ami lángolva omlott darabokra körülöttem... És túléltem. Akármi is a képességem, biztosan nem gyenge. Ez egy kissé megnyugtat, de jobb lenne, ha tudnám, miről is van szó pontosan, és hogyan tudom használni.
A gondolataimba merülve kicsit lemaradok a taktikai megbeszélésről, Próféta szakítja félbe Horror Showt, és a merengésemet is. Templom, igen, meg akarják ölni Slade-et. Apokalipszis leszármazottját. Akármennyire is állt feje tetejére a világ, az biztos, hogy, Apokalipszis még mindig az ellenségem, akárcsak a leszármazottai.
-Én is segítenék... Bár szükségem lenne egy kis pihenésre... A fegyvereim is kellenének... Mert a képességemet sem ismerem még.
Oké, ez pont úgy hangzott, mintha azt mondtam volna, segítenék, de nem tudok. Össze kell szednem magam először, úgy le vagyok gyengülve, hogy még az idáig tartó futást sem bírtam ki, így képtelen lennék harcolni. Hiszen még mindig Teddyre támaszkodva tudok csak állni!

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Csüt. 14 Márc. 2013, 02:59

Felsegítem Aprilt, aki cserébe meg is támaszkodik rajtam, vagy hát legalább is valami ilyesmi, engem ez pedig igazából... Hááát valamilyen szinten passzívan érint, úgy értem különösebb pozitív érzéseket nem vált ki belőlem az, hogy segítettem, valahogy nem tűnik egy olyan hatalmas dolognak, lehet hogy csak ilyen körülmények között, viszont maga az érintkezés az kellemes, nem sokszor van alkalmam másokkal ilyesmi helyzetbe keveredni, mármint hogy... Hogy is fogalmazhatnám meg? Szóval hogy nem éppen nyakast kapok, hanem ténylegesen huzamosabb ideig érintkezek valakivel, hat hónap alatt erre igazából nem nagyon volt példa, pedig egészen kellemes. Negatívumot nem igazán tudok felhozni mert nem érzem hű de hatalmas tehernek, hogy magamon kívül mást is tartani kell, ami pedig azt illeti ösztönösen fogom át az egyik karommal derék tájékon, hogy biztosabban és könnyebben tudjam tartani, egyszerűsítve ezt az amúgy sem bonyolult feladatot és igazából nekem ez fel sem tűnik, valószínűleg azért mert ténylegesen nem is arra figyelek, sokkalta inkább a... Stratégiai megbeszélésre? Végül is lehet úgy nevezni, amin végül is egyetlen dolog hangzik el, ami nekem főleg felkelti a figyelmem, az, hogy az emberek egymást ölik, nem kell sokat gondolkodnom, hogy beugorjon honnan.
- Óh! Annak az esetnek mi is hallottuk a hírét, bár ha jól emlékszem Apo bá' egyik lovasának volt beállítva a tettes... Vagy csak emberének?... Nem emlékszem. - Befejezvén a beszédet kissé eltűnődök, de nem sokáig, hiszen semmi sem jut eszembe róla, szóval tovább akkor valami fontosabbra.
- Éééés hogyan terveztek bejutni, randalírozni, meg efféle hasonlóságok? És ami még mindig fontos, azt értem hogy ő miért lehet hasznos... - bökök finoman Hellstormra - ... de én? Még csak tesóm sincs hogy segítsen.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 17 Márc. 2013, 23:50

Hellstorm Deadeyera nézett.
- Szóval beképzelt öngyilkosok vagytok. Gratulálok.
A tervet és a részleteket hallgatja majd April megszólal és a férfi arcán savanyú grimasz jelenik meg.
- Minek az neked? ott a "hatalmad".
Ezzel a csapathoz sétál.
- Remélem, hogy elképesztő tehetségetek túlterjed az önámításon, mert nem tervezek sok veszteséget szerezni ezen a kületésen - Aprilre pillant. - Talán egyet.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Márc. 2013, 11:34

Résztvevők: April Cinnamon, Hellstorm, Teddy, Jonathan Miller és az X-írtók

- 7 év alatt egyetlen személyt vesztettünk a csapatból és az is Stephanie Miller – mondta Deadeye. – Van alapja a beképzeltségnek.
- Gunnhild, elég! – szólt rá Miller.
Közben Jóéjt keresett a csomagok közt valamit és April-nek meg Teddy-nek egy-egy lézerpisztolyt dobott oda.
- Minek segítség? Mi is emberek vagyunk képességek nélkül – mondta bíztatásként Teddy-nek. – Ha harcolni nem is tudtok, majd figyelitek a környéket és szóltok, ha az ellenség közeleg. Ez ugyanolyan fontos feladat, mint ami nekünk jut. Tőletek függ az életünk.
April közben már egészen összeszedte magát, megtudott állni a lábán, csak a nyelés és a levegővétel volt kissé nehéz és fájdalmas a torkát ért zúzódások miatt.
- HÉ! – szólalt fel Démon. – Elég volt abból, hogy azzal kekeckedtek, hogy kinek van a legnagyobb farka a helységben, van egy feladatunk, amit elvégzünk és ennyi. Indulás!
Ő indult előre mutatva az utat. Olyan negyed óra séta után a romos városban egy viszonylag épen levő épületegyütteshez érkezett a kis csoport Mich kivételével. Az épületet mind a négy oldalról út vette körbe a közelben pedig magasabb házak voltak az egyik irányból. A környék jelenleg teljesen kihalt volt. Élő személyt sem lehetett látni, a csapat az egyik közeli magas épület sarkán állt és teljesen rá lehetett látni az épületre.

Az épület:
New York - Page 3 800px-Boston_City_Hall

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by April Csüt. 21 Márc. 2013, 20:27

Hellstorm folyamatos sértegetéseit és fenyegetéseit eleresztem a fülem mellett, felesleges lenne ilyen miatt idegeskednem, láthatóan nincs meg a vér a pucájában - különben megtette volna, amit kell. Igaz, a torkomban még érzem a nyomást, nehezen nyelek, és valószínűleg mostanában csak pépes cuccokat fogok enni, de ennél több is veszett már.
Teddy pörgése és vidámsága kicsit visszaönti belém a lelkesedést, és a szupercsapat sem akar kispadra küldeni, nekünk is szántak munkát.
-Együtt dolgozhatunk, mint a régi szép időkben - jegyzem meg Teddynek egy halovány mosollyal.
A többiek versengésén, hogy ki fog előbb meghalni, már nem nagyon mulatok, jobban érzem magam, de azért nem annyira, hogy ekkora önbizalmam legyen. Addig nem, míg vissza nem szerzem az erőmet, vagy meg nem tudom tanulni használni ezt az újat. És persze a Főnix sem akar segíteni...
Indulás előtt a szétdobált ruhák közül kerítek egy cipőt, nadrágot és valamiféle pólót, valamint magamon hagyom Mich kabátját, ennek zsebébe rejtem a lézerfegyvert. A többiekkel együtt indulok el, immáron a saját lábamon, Teddy mellett haladva, és tartva a tempóját. Tele hassal már kicsit jobban megy a dolog, úgyhogy gond nélkül érünk el a kiszemelt épületig.
-Oké, ez lenne az? Elég nagy, átlátható tér, nem lesz nehéz kiszúrni, ha valaki közelít, és a zajokat is könnyű meghallani. Hogyan fogunk nektek jelezni, ha baj van? Gondolom a lézerfegyver lövése kicsit túl feltűnő lenne...
Felmérem a teret, és megnézem, hol lehet jól elbújni egy betonkocka mögött, ahonnan belátni az egész helyet - vagy legalábbis a felét, felosztva Teddyvel. Ezen kívül körülnézek, hogy vannak-e térfigyelő kamerák, a végén még minket figyelnek meg, miközben azt hisszük, hogy mi figyelünk.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.