New York

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

New York - Page 6 Empty Re: New York

Témanyitás by Bishop Hétf. 10 Jún. 2013, 19:49

Éppen az egyik pap felé rohanok amikor fény fog körbe és már máshol vagyok, teleportáció. Körbenézek és egy kapszulában találom magam, sokan vannak itt rajtam kívül, azonnal tudatosul bennem, hogy az egyik űrhajóra teleportáltak fel. Körbenézek és megpróbálom megállapítani, milyen technológia lehet, nem hiszem, hogy celestial, ezek valami mást használnak. Nem próbálok rögtön kitörni a kapszulából, helyette lecsukom a szemem és koncentrálni kezdek, próbálom magamban elnyomni azt az undort amit éreztem és most is érzek, mert akadályoz a tisztán gondolkozásban.
~ Nem ismerem még a saját erőm és ez hátráltat, nem vagyok olyan hatékony mint azelőtt és ez végzetes lehet. De vajon honnan ered? Ez a fontosabb kérdés, lehet csak egy másodlagos mutáció és amikor a villám belecsapott az épületbe akkor elnyeltem és felhasználtam. Nem, akkor nem látnám máshogy a dolgokat, de nem Apokalipszis és nem az idegenek voltak. Utána kell járnom.
Miután sikerül kitisztítanom a fejem óvatosan megérintem az átlátszó falat, végigmérem, próbálom megállapítani milyen anyagból készült. Ezután a még testemben lévő fémdarabokat mozgatom az öklömhöz és körbeveszem vele fegyverként, még egy kis elektromosságot is próbálok odavezetni. Teljes erőből egy pontba csapok, ha látom eredményét folytatom és így török ki. Ha viszont nincs semmi hatása, akkor mással próbálkozok, az összes anyagot ami bennem van és idegen kilököm. Majd ismét megérintem a falat, vagy a padlót helyette ha az fémből van. Elkezdem rétegesen magamba olvasztani, és közben folyamatosan tolni magam előre, miközben a tárgyat hátra fele lököm magamban. Így gyakorlatilag átcsúszni az anyagon, valószínű, hogy nem sikerül de azért megpróbálom. Figyelek, ha valami rosszul alakulna a végrehajtás közben még időben visszatudjam magam húzni.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 11 Jún. 2013, 23:33

Náhkôhá'e dobása telitalálat lett, a hatalmas faldarab eltrafálta az idegen űrhajót, ami le is zuhant. A lupin közben fedezékbe húzódott és onnan látta, hogy sorra tűnnek el az utca mutánsai. Egyik pap szívódott fel a másik után és McTavish is eltűnt a teleportfényben. Ez még jó is lehet, mert az új erejére talán nem számítanak, így belülről folytathatja az ellenállást a vezérhajón, ahova valószínűleg vitték. Odakiabál a papoknak:
- Hívjatok Végteleneket és addig is vizsgáljátok meg azt a lezuhant hajót! Mindent akarok tudni róla és az utasairól és jelentsétek Apokalipszisnek is, amit megtudtatok!

Közben keres még egy nagyobb tárgyat, járművet, vagy ha a törmelék elég közel van, abból egy újabb nehéz faldarabot, hogy még egy űrhajót dobjon agyon.
- Gyerünk, adjatok nekik ti is! Egy már megvan! - buzdítja a papokat a további harcra. Ha felé lőnek és a fedezéknek használt épület beomlik, felveszi emberi alakját, ami szinte teljesen ellenálló a mechanikai sérülésekre.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Morsus Csüt. 13 Jún. 2013, 23:47

Piramis::
Nenezis a káoszban próbál rendet tenni és az egyik valkűr nyakát szorongatja.
- Hol van a királynő?
- El... eltűnt!
A mutáns keze sárgán világítani kezd majd a nő arcáról lefoszlik a bőr, a hús, és a csont porrá válik, de a sikolya, csak akkor hal el, amikor Apokalipszis fia elengedi a őt.
- Azonnal engedjétek szabadon az Alfa Lovasokat!
Üvölti a parancsot.

Utcák: Náhkôhá'e
Náhkôhá'e parancsát próbűléják teljesíteni miközbena  repülők lassan megindulnak vissza. A pap ekkro talál egy máködőképes lebegőmotort és felszáll rá, hogy utánuk eredjen. Az égen több tucat hajó kezd el zuhanni és egy furcsa alak áll az egyiken.

New York - Page 6 Simon_Williams_%28Earth-9528%29
Egy Alfa Lovas. A papok csak pletykákat hallottak róluk, négy mutáns, akik oly veszélyesek, hogy sokan Apokalipszis Atom bombáiként tartják őket számon. A mutánst megrémiszti a gondolat, hogy már rájuk van szükség.

Hajó: Varázslónő, McTavish, Nagy Testvér
Nagy Testvér ütései feleslegesek midnen kinetikus energiát elnyelnek a kabinok, de így jár elsőre McTavish, aki utána elkezdi a kabin padlózatát felhasználni. Lassan nyeli el az őt. Közben a varázslónő rajzaitól az üveg milliónyi apró szilánkra robban. Még választ is kap. A harcosai egy nagyobb tömeges tárolóban vannak több száz másik női mutánsal. Úgy fest szaporodási céllal lettek begyűjtve. Az őrség azonnal berohan.

New York - Page 6 3052223-chitauri+1

Lakóház: Miller

Penance vissza fordul a piramis felé.
- Micsoda erő. Energiák. Érdekes. Még sose láttam ilyet.
Ezzel megfordul és elindul a Piramis felé miközben a hajók elkezdenek távozni.
- Később talán te is kaphatsz fájdalmat, de mostantól.. érdektelen vagy.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Jún. 2013, 08:51

~ Hajó ~

Ahogyan várható volt és számítottam is arra, hogy az üveg miként fog reagálni úgy tört milliónyi darabra és a ruhámat megigazítva léptem ki abból a tartályból. Egy megvető fintorral néztem végig a termen, miközben a valkűrjeim egy részéről választ is kaptam. Csak az élők voltak itt, és csak azok, akik támadtak. Nemesis pedig nem felelt a hívásomra, akkor ezek szerint ő maga nem volt a hajón. Szaporodási céllal a valkűrjeim, ezek a férgek nem kapnak abból, hogy bármelyikre is kezet merjenek emelni, azok az én testőreim, nem mintha rászorulnék, csak a hatás kedvéért.
< ~ Tegyetek meg mindent, hogy kijussatok ~ utasítottam őket. ~ Azokból, akik idehoztak minket senkinek sem kell túlélnie. ~ >
Az ajtó felé kaptam a fejem, amikor az kinyílt és beléptek rajta. Először méla undorral mértem őket végig, majd mosoly jelent meg ajkaimon. Felismertem őket, csak nem lehettek volna itt. Ezeket kiirottuk a kree-kkel karöltve.
< - Csaknem ajándék a régi szép idők emlékére, hogy újra chitaurit ölhetek, mint évszázadokkal korábban? – kérdeztem gúnyos mosollyal asgardi nyelven. – De aranyos, bárki is küldött titeket! >
Konentrálni kezdtem, kitérni nehézkes lett volna ebben az állapotban, amikor még mozogni is nehezemre esett az ikerterhesség mellett. Próbáltam azért behúzódni valami mögé, ami védhet, ha ezek a férgek tüzet mernének nyitni rám. A régi jó bevált módszert szándékoztam alkalmazni, amivel már az előző háborúban is gyakorta éltem. A vérüket és a tüdejükben lévő levegőt tűzzé változtatni. A koncentráció közben rejtetten néhány rúnát is felrajzoltam a levegőbe, majd az egész legvégén kimondtam a varázsszót is.
 - Extermis!

Aktív mágia: tűzmágia (a vérüket és a levegőt a tüdőben, tűzzé változtatni)
Passzív mágia: asztrál és mentálpajzs

New York - Page 6 00120

~ Lakóház ~

A hajókra pillantott, amik már távolodtak, úgy tűnt, hogy az alak már nem foglalkozik vele, így legalább lesz arra ideje és lehetősége, amit meg akart tenni. Amikor a másik elindult, akkor Miller kinézett magának egy sarkot az utcán, lehetőleg nem arra, amerre a villámos fickó is indult, hanem egy másikat, ami úgyszintén ugyanúgy a piramis felé vezeti majd. Ha sikerült ilyet találnia, akkor rohanva indul el arra. Arra ügyel, hogyha Apokalipszis emberei botlana, vagy esetleg a hajók mégis visszafordulnának, akkor igyekszik úgy haladni, hogy elkerülje azokat, vagy bárkit, aki rátámadhatna. Ha nem akadályozza meg semmi és senki sem abban, amit szeretne, akkor meg sem óhajt állni egészen a piramis ajtajáig, hogy azt majd szinte szó szerint törhesse rá Apokalipszis-re és udvartartására.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Pént. 14 Jún. 2013, 19:17

A fizikai támadás nem ér semmit, igen erre számítottam, igen erős mutánsok ellen is jól felkészítették ezeket a tárolókat. Élve kellenek nekik azok, akik itt vannak, ebből következik, hogy nagyon fontos, hogy ne szökjenek el az alanyok, és ne okozzanak károkat, mivel a kiiktatásuk is kárt okoz. Nevetséges. Koncentrálok és az erőmet használva próbálok kijutni a kapszula alján. Sikerül, kezdek elmerülni a talajban, beleolvadok majd kilököm magam és így haladok lefelé. Ekkor érkezik az őrség.
~ Nem szabad most leállnom, ha visszalököm magam akkor lehetséges, hogy többé nem lesz alkalmam szökni. Ha hagyom magam megzavarni itt ragadok és azonnal meghalok, ahogy a keringésem leáll. Tovább kell folytatnom, mással nem törődve, majd az őröket lefoglalják azok akik már megszöktek. Ezek az idegenek alábecsülik Apokalipszis erejét és ez végzetes hiba lehet.
Becsukom a szemem és megpróbálom kizárni a külvilágot, más lehetőségem nincs, csak hogy a lehető leghamarabb kijutok és utána harcba vetem magam. Próbálom minden erőmmel meggyorsítani a folyamatot. Amint sikerül kijutni egy fedezék és némi törmelék után nézek. Felkészülök a harcra.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Teddy Vas. 16 Jún. 2013, 16:25

Egy jó ideig, valószínűleg néhány hosszú percig megállás nélkül ütlegelem a kabin üvegfalát, vagy éppen legyen az bármiből is, érintésre én úgysem érzem a különbséget, azonban mivel látható eredmény nincs, egy idő után erre is ráunok, pedig jobb szórakozás ez, mint az anyagot céltalanul piszkálni. Unottan nézek végül körbe és vizsgálgatom meg a tartályt alaposabban, valamint a körülöttem lévő élőlényeket, próbálok valami olyasmit keresni, ami lefoglalhat, de ezzel a próbálkozással hamar feladok és ismét a kijutáson kezdek agyalni... Amire talán van egy normálisabb módszer, mint az előbb próbált, talán, igaz ezzel még sosem próbálkoztam, legalább is nem élettelen tárgyak esetében, mert ugyebár embereknél működik. Az üveghez érintem a tenyereimet, lehunyom a szemeimet és koncentrálni kezdek. Megkísérlek egybeolvadni a kamra falával egy ponton, szépen lassan, csak arra koncentrálva, majd pedig a másik oldalon kimászni, mintha csak... Átsétálnék az engem körülvevő falon, csak lassan. Mással nem foglalkozok, ismételten kizárok mindent és csak erre ügyelek, kivételesen az sem érdekel, hogy a szemeimet kinyitva mibe ütközhetek, nem mintha amúgy különösebben aggódnék ilyesmik miatt. Abban reménykedhetem, hogy ha emberek esetében működik ez a módszer, akkor tárgyak esetében is menni fog, mert ha nem, akkor valószínűleg semmilyen kiút nincs számomra innen és ki tudja, hogy meddig ragadhatok itt.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 17 Jún. 2013, 12:07

A papok elkezdtek intenzívebben támadni az idegen hajókra és néhányan elindultak megvizsgálni a lezuhant gépet. Ahogy Náhkôhá'e szétnézett, hogy újabb dobófegyvernek használható tárgyat keressen, talált egy lebegőmotort. Ügy döntött, felugrik rá és közelről is megnézi a hajókat. Ahogy haladt feléjük, meglepődve tapasztalta, hogy úgy hullanak, mint a hópelyhek, de mintha a másik irányból kapnák a támadást. Fentről. Meg is látta Apokalipszis egyik Lovasát, méghozzá egy Alfa Lovast. Itt nagy gond lehet, ha már őket kell bevetni, de legalább A Nagyúr hamar értesült és reagált.

A lupin tudta, hogy a még harcoló űrhajóknak befellegzett, ha az Alfa Lovas kezébe kerülnek és ő inkább a lezuhant roncs felé irányította a lebegőmotort. A papok megvizsgálják a technológiát, ő pedig a legénységet fogja vallatni. Ha még maradt valami belőlük...

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 21 Jún. 2013, 18:51

A hajóhoz érve a füstből egy üvöltő óriás emelkedik ki.
New York - Page 6 Marvel_Team-Up_Vol_3_12_Textless
- Nem terveztem besszenyeznia kezemet, de legyen!
Mondja az idegen lény. A fém vértje pár ponton fényleni kezd majd megjelenik nyers energiából egy csatabárd a kezében.
- Gyere buta majomfajta! Megkapod tőlem azt az áldást, hogy nem Ő végez veled!

A Nagy Testvér koncentrálni kezd, lassan a mancsa áthatol a falakon. McTavish sikeresen kijut az rabságból és végig néz a helyen, szinte alig talál elfogott személyt, aki ne lenne bűnös, az érkező idegenek még nagyobb bűnösök. A férfi kezében egyre több elektromosság jelenik meg csak a gondolattól. Az idézet után a sereg felrobban. Steph agyába hatol valaki és szörnyű kínt érez, ahogy egy telepata végig pásztázza az emlékeit.
- Érdekes kis teremtmény vagy. Megérte felhozni téged.

New York - Page 6 Veritina_%28Earth-616%29_001

Piramis felé: Miller
Miller magára marad, nem látja már az új rejtélyes alakot. A piramis sérült, de nem túlságosan. Viszont pontosan elé csapódik be az űrhajó. Az utolsó, ami még az égben volt. A páncélos alak lassan fordul Miller felé.
- Örömteli. Nagy vérdíj van a fejeden génszemét.
Mondja az Alfa Lovas, Zéró. Miller csak pletykákat hallott róluk. A legrosszabb mutánsok szövetsége. Apokalipszis veszett kutyái. Zéró, a pletykák szerint egy gyógyító és egy gyilkos.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 21 Jún. 2013, 22:28

Náhkôhá'e odarepül a motorral a lezuhant géphez, ami még mindig füstöl. Leugrik a motorról és nézi a roncsokat, de nem sokat látni belőlük. Nem kell hosszasan keresgélnie a legénységet, mert valami hatalmas lény jön ki a füstből és ordít. Csúnya egy jószág, de nagy és erős, még páncélja is van.
A fémpáncélt machinálja és ahogy felizzanak a pontjai, valami energiafegyvert hív elő belőle. Nagyon magabiztos és ezt a lupin nem hagyja szó nélkül:
- Ó, te tiszta kezű, ki végezte volna el helyetted ezt a "megalázó" feladatot? - kérdezte szokásos, cirádás beszédstílusában. Ilyenkor kijött rajta a művészi véna és néha szinte érthetetlen körmondatokban adta tudtára gondolatait. Most arra irányult a kérdése, hogy ki az a rejtélyes "Ő", aki nem olyan "könyörületes", mint ez az óriás.
- Hallottál már arról, hogy mi különbözteti meg a medvét a majomtól? Vagy az embert a mutánstól? Mindjárt a saját bőrödön tapasztalhatod!

Náhkôhá'e maradt a dobálózásnál. Ha egy űrhajót leterített vele, talán ezt a nagyképű alakot is sikerülni fog. Odanyúlt a lebegőmotorhoz és megpróbálta izomból hozzávágni a lényhez úgy, hogy kisodorja alóla a lábait.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Jún. 2013, 10:44

~ Hajó ~
Még mindig úgy tűnt, hogy én vagyok az egyetlen, aki kijutott a cellából. Ezek a papok és főpapok semmire sem jók? Oldhatok meg mindent egyedül, és ezek lennének Midgard legerősebbjei és uralkodó faja. Időnként a gyomrom felfordul ettől a szánalmas mutáns fajtól és attól, amit produkálnak. Az egyetlen varázsszó elég volt ahhoz, hogy mindannyian meghaljanak és ezektől féltek az asgardiak és a kree-k is. csak én kellettem volna ahhoz, hogy ennek vége legyen régen. Szomorú, hogy akkor még nem volt ekkora hatalmam, nem igaz? Körbenéztem, egyvalaki már szabad volt, akkor itt volt az ideje annak, hogy a többi is az legyen és végre távozzunk e helyről.
- Szabadí – kezdtem volna mondani a papnak.
A fejemhez kaptam, amikor fájdalom hasított belé, felnyögtem és a lábaim is megroggyantak. Kevés olyan telepata volt, aki minderre képes lett volna, Midgardon mindenképp. Sűrűn kezdtem kapkodni a levegőt és meghallottam a hang tulajdonosát és megláttam a külsejét is. Koncentrálni kezdtem, hogy összeszedjem a gondolataimat és legyűrjem a fájdalmat, és összegyűjtsem a mentális és asztrális erőimet. A szemeim világítani kezdtek és az aurám is beteges zöld fényben kezdett izzani a koncentrációmtól.
New York - Page 6 Hx1u
~ Takarodj az elmémből nyomorult szajha! ~ üvöltöttem mentálsíkon. ~
És ezzel egy időben a lehető legerősebb mentális és asztrális csapással próbáltam meg visszatámadni a szajha által felépített mentális hídon, kölcsönkenyér visszajár alapon. Próbáltam megakadályozni, hogy lezárja a hidat és nem finomkodtam, a dupla csapással a lehető legnagyobb fájdalmat és kárt próbáltam okozni neki azért az arcátlanságért, amit el mert követni.

Aktív mágia: asztál és mentál csapás a voldi irányába

New York - Page 6 00120

~ Piramis ~
A másik alak eltűnt a szeme elől, de már nem is foglalkozott vele, a férfi irányából nem számított támadásra, ellenben a piramis sokkalta érdekesebb volt számára. Látta a sérüléseket, de semmi olyan, amit ne lehetne majd napok alatt kijavítani, ismerte Apokalipszist. Miközben futott nézte végig az utolsó űrhajó lezuhanását, többet már nem is látott a levegőben, ellenben a romok közeléből kiemelkedő páncélos alakot nem tudta nem észrevenni. A leírások és adatok alapján tudta Miller, hogy kiről van szó. igaz eddig csak pletyka alapján hallott róluk, de úgy tűnt, hogy ezek igazak voltak, Zéró, egy alfa lovas volt az. Elvigyorodott a férfi szavaira.
- Hatalmas vérdíj egy emberre? – kérdezte már-már jókedvűen. – A nagy szürke görény addig süllyedt, hogy egy embertől féljen és a veszett kutyáit küldje ellene?
A kérdés után komoran nézett fel már egyenesen a lovasra, arcán, mozdulataiban csak határozottság volt, már-már ijesztő módon, egy ember számára legalább is.
- A feleségemért jöttem – jelentette ki. – Félre az utamból korcs, nem veled a kutyával van dolgom, hanem a gazdájával... – mondta bármilyen félelem nélkül. – Vagy talán félted őt tőlem? Jól teszed…
Ezzel teljesen figyelmen kívül hagyva Zérót elindul a piramis bejárata felé. Fél szemmel ugyan figyeli és ha az alfa lovas rátámad, akkor megpróbál az elől kitérni, de egyébként nem igen törődik vele. Egy ilyen csak lelassítaná, neki más dolga volt, találkoznia kellett a végzetével, talán a halálával, de nem érdekelte. Miért is tette volna, ilyen volt egy ember, aki már semmit sem veszíthetett.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Szomb. 22 Jún. 2013, 11:56

Folytatom amit elkezdtem és semmi nem zavar meg, sikerül átlöknöm magam a fémen. Mosolyogva állok fel, még sosem próbáltam ilyen intenzíven használni a képességem, mégis sikerült, képes voltam rá. Az elégedett vigyor aztán eltűnik és helyét ismét az undor veszi át, ahogy meglátom a sok bűnöst. Apokalipszis papjaihoz képest is szörnyűek, az elektromosság felizzik a karjaimban, rájuk tekintek, hirtelen rájövök, hogyan is kellene használni az új erőm, de ekkor felrobbannak az idegenek. A Varázslónő, Apokalipszis utódjaival a méhében. Felszólít és parancsot adna, de valami félbeszakítja. Hirtelen nem tudom mit tegyek.
~ Azt parancsolta, hogy szabadítsam ki, nyilván a többi papot. Viszont ha most valami történik vele és én itt voltam akkor mindenképpen kivégeznek. De ha félbeszakítom egy harc közben azzal azt feltételezem, hogy nem elég erős hozzá, kétségbe vonni az erejét ugyanúgy halálos vétek. Követem a parancsot, amíg másra nem utasít.
Ezt is teszem, a többi kapszula felé fordulok, csak nézem a sok bűnöst egymás után, próbálom a tenyereimnél összegyűjteni az elektromos energiát és rájuk koncentrálok. Ha ez sikerül akkor megpróbálom kisütni a kapszulákat, a fém falukat, illetve vagy az alján vagy a tetejükön ha van csatlakozó akkor abba próbálom vezetni az elektromos erőt, közben arra gondolok, hogy a bűnös lelkeket támadom. Ha ez nem válik be akkor közel megyek az egyik kapszulához, ugyanúgy próbálok belenyúlni képességem segítségével az egyik csatlakozóba és ott belevezetni a feszültséget, majd kitépni belőle egy darabot. Inkább az egész rendszert próbálom tönkretenni, ahelyett, hogy kapszuláról kapszulára járnék, annak nincs értelme. Remélem ez működni fog, az üveggel nem próbálkozom, az elnyeli az erőket.
Közben fél szememet azért a Varázsló nőn tartom, ha ott eldurvulnak a dolgok muszáj lesz valamit tennem. De amíg nem történik semmi a feladatra koncentrálok.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Teddy Kedd 25 Jún. 2013, 20:09

Sokáig lehunyt szemekkel próbálkozom a tartályom falán átjutni, de fogalmam sincs róla, hogy képes voltam-e elérni bármiféle eredményt, vagy sem. Ez egészen addig a pillanatig így van, amíg engedve a kíváncsiságomnak, ki nem nyitom a szemeimet, Természetesen átjár az örömmámor, hiszen mégiscsak van számomra egy kiút, ha pedig innen kijutok, az biztos, hogy a hajón lévő lények megkeserülik, hogy idehoztak... Úgy fogom lemészárolni őket, mint holmi undorító disznókat a vágóhídon, alig várom! De előbb innen kell kijutnom ezzel a módszerrel, ez pedig csak idő kérdése és minden másodperc, amit mással töltök, gondolkodással, vagy tervezgetéssel, csak időpazarlás, mert addig nem haladok előrébb. Ezért, bár most már nyitott szemekkel, de vissza terelem nagy nehezen a gyilkolásról a gondolataimat és a koncentrációmat arra a kijutási folyamatra, amibe belekezdtem, avagy folytatom az egybeolvadást a fallal, a másik oldalon pedig ugyan olyan tempóban a kilökődést. Szép lassan, türelmesen, mert időm még mindig mint a tenger, nem fogok éhen vagy szomjan halni, vagy fáradtan összeesni, ellenben ha így fojtatom, akkor hamarosan a homlokomat is nekinyomom az üvegnek, és megpróbálom át tolni a fejemet illetve a testem többi részét is. Ezzel az egésszel még egyszer nem fogok megállni, nem, ameddig ki nem jutottam, mert nem vagyok hajlandó a magam szórakozása miatt több időt vesztegetni, bármennyire is jó lenne, mert mégiscsak a jobb szórakozást vonnám meg magamtól eredményképpen.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Csüt. 11 Júl. 2013, 22:16

A lényt elgáncsolja a motor és az alkarján egy jelző vörös fényt ad ki.
- Nem! Nem! NEEEE!
Üvölti a skrull.
- Itt hagynak! Vége....
Az égről eltűnnek az űrhajók egy-egy villanással.
- Ne hagyjatok itt Vele!
Nyúl az ég felé sírva.

A voldi felsikoltott a kíntól majd hátra esett. Arcából vér ömlött, mint nyíláson.
- Túl... erős.
Nagy testvér kijut és Mctavish elkezdi szöktetni a mutánsokat. A hajó fényei vörösek lesznek. Egy félszemű shi'ar egy vezérlőből szól re.
- Elég volt. Nem fogunk ezekkel szenvedni! Rohadjanak meg a bolygójukon Általa!
Egy teleportálási fény öleli körbe a triót és még tíz mutánst, akiket kiengedett a pap.

Zéró nevetni kezdett.
- Akkor talán nem nekem kéne elmondanom, de mégis megteszem. Hivatalosan is elvált vagy és a feleséged újra házasodott.
A hajók eltűntek majd pár teleportálás fény jelent meg. A háború lovasa, a hatalmas minotaurusz kisétál és a romok tetejáén Apokalipszis áll, majd a karjai között megjelenik Stephanie.

Piramis: Varázslónő, McTavish, Nagy Testvér
A királynő ura karjai közt jelenik meg. Lent látják Millert és két lovast.
Nagy Testrvér és MCtavish egy vérrel teli folyosón jelenek meg a piramisban. Az utolsó vérében fuldokló mutáns kúszva tart feléjük.
- Segh... - fulladozik a saját vérében. - sééégh...
Egy sötét alak kékes szikrákkal körbe táncolva fordul feléjük.

- Még.
New York - Page 6 1247215-pr_2_dcp_0023

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Pént. 12 Júl. 2013, 07:04

Szépen lassan, fokozatosan ugyan, de sikerül kijutnom.
- Most pedig kezdődjön a móka... - Szélesen elmosolyodom, de nem az következik mint amiben reménykedtem, valaki beszél, nem igazán érdekel, hogy kicsoda, az már annál inkább, hogy fény vesz körbe, ismételten, a következő pillanatban pedig már egy vérrel díszesen kikent folyosón vagyok. Pár másodpercig a csalódottság olvasható le az arcomról...
~ A mai napon semmi sem akar sikerülni... Valakiknek ezért meg kell halnia. ~ Valóban, meg akartam látogatni a nagy szürkét, nem jött össze, mire kijutottam addigra visszahoztak ide... Most viszont a csalódottságról elvonja a figyelmem egy szenvedő alak, aki lényegében a saját vérében fullad meg éppen, a helyzetén pedig nem tudom megállni az újbóli mosolygást, nem mintha a folyosó mikéntje idővel nem csalt volna mosolyt az arcomra, de ez mindenképpen meggyorsította a folyamatot és egy kicsit kárpótolt, egy kicsit. Az alakon viszont aki csinálta már egy széles vigyor is megjelenik a képemen.
~ Végre... ~ A mellettem lévő alakra is vetek egy pillantást mielőtt megindulnék.
- Az enyém... Értetted? - Választ nem várok, a kérdés amolyan nemleges választ el nem fogadó alapú hangsúllyal szólt, ezzel pedig meg is indulok az ismeretlen alak felé, akiről kétlem hogy lovas lenne, nem, akkor nem irtotta volna itt a népet, valószínűsítem, hogy ez is ezekkel a szerencsétlenekkel érkezhetett. Akárhogyan is, valakinek meg kell halnia, ez pedig ha rajtam múlik ő lesz, utána pedig majd még eldöntöm.... Megindulok az alak felé nem is várva tovább, megpróbálom megragadni lehetőleg a nyakánál, vagy éppen ahol érem és az erejét elszívva, azt egyből ellene fordítani... Az elektromos szikráknak köszönhetően nem nehéz kitalálni, hogy milyen erővel rendelkezhet, bár pont-e miatt nem hiszem, hogy hatásos lesz egy ugyan olyan szintű csapás, de majd kiderül, hogy nekem kevésbé fog fájni mint neki, legalább is érzésileg, nos az több mint valószínű.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 12 Júl. 2013, 14:43

~ Piramis ~
Miller egy pillanatra megtorpant a lovas nevetésére és szavaira. Végül csak megvonta a vállát és felnevetett.
- Tudod, nem írtam alá semmilyen válási papírt – mondta. – És a legjobb tudomásom szerint az ügyvédeimmel sem beszélt senki erről, és nem láttam papírokat sem. Azt hiszem a szürke görény házassága érvénytelen és még én vagyok nős, nem ő.
Ismét elfordult a lovastól és elindult újra a piramis fel. Néhány lépésnél tovább azonban tovább most sem jutott, mert meglátta a kisétálót.
- Komolyan ennyire félt…? – kezdte volna.
Önkéntelenül is felkapta a piramis teteje felé a fejét, amikor a megérezte a felesége jelenlétét a villanással egy időben. A szavai abbamaradtak attól, amit látott. Eddig a pillanatig igazából abban reménykedett, hogy a pletykák hamisak, arról, hogy a felesége terhes és az időpontok alapján… ikrek. Látta Stephanie-t már korábban is áldott állapotban, amikor Donalddal volt terhes, a vészterhes idők ellenére élete legboldogabb és legszebb időszaka volt, meg utána, amit a fiúkkal együtt tölthettek. Soha sem látta a nőt ennyire rövid hajjal, de még ez is jól állt neki, annak ellenére, hogy milyen kifejezést látott rajta fájdalmasan gyönyörűnek találtál. Ha eddig véletlenül nem akarta volna megölni Apokalipszist, az most megdőlt. Kezei dühösen szorultak össze.
< - Tudasd azzal a patkánnyal, hogy megölöm, amiért hozzád mert érni! – mennydörögte, inkább üvöltötte dühösen, olyan hangosan, hogy a piramis tetején is hallható legyen. >
Aktiválta a pörölye elektromosságát és ellökte magát a földtől, a piramis ajtaja felé kezdett rohanni, arra ügyelt, ha a háta mögül támadás érné, akkor megpróbál kitérni, ha pedig valaki beállna elé, akkor teljes erőből próbálja nyakon és állon ütni a pöröllyel, hogy félresöpörje az útból, ha pedig sikerül elérkeznie a kapuhoz, akkor arra csap rá egyet, hogy betörje, berobbantsa azt.

New York - Page 6 00120

~ Hajó --> Piramis ~

Éreztem, hogy az elmémen levő szorítás enyhül és megszűni, ahogyan a nő elvesztette a küzdelmet és én arattam győzelmet felette. Arra sajnos már nem maradt időm, hogy ellenőrizzem, hogy milyen állapotba került, vagy megöljem, mert ismét a teleportálás fénye vett körbe és a következő pillanatban már Apokaliptikán néztem végig a piramis tetejéről. Belekaroltam az engem tartó kézbe és a szabad kezemmel a fejemhez nyúltam. Szükségem lett volna egy fájdalomcsillapítóra amiatt a nyomorult szajha miatt. Pillanatokkal később attól, amit megéreztem megdermedtem. Kinyitottam a szemem és a piramis előtti területre néztem. Ajkaimon gúnyos és elégedett mosoly jelent meg főleg az üvöltése után és még fel is kacagtam. Milyen kedves volt valaki, hogy ekkora örömet szerez nekem, hogy szórakozhatok vele. Hogy meglássa, és végre valahára megtanulja, hogy az egykori felesége nincs többé. Drága nővéremnek pedig újra lesz munkája, kap egy félig asgardi lelket úgysincsen már belőlük túl sok és biztosan unatozik. A történelem ismetelte önmagát, kétszer halt meg ugyanúgy, a karma. Bár nálunk ez nem igazán létező fogalom. Mindkétszer értem. Harmadszorra is kész volt erre? Egyszer Einar-ként, egyszer Jonathan-ként, most pedig a kettő együtt.
< - Látom régi bájodból s lovagi erényeidből mit sem vesztettél drága Einar, vagy még mindig a Jonathan-t kedveled jobban? – érdeklődtem. >
- Olyan édes… meg akar ölni, mert hozzám értél – pillantottam fel a férjemre. – Őt… őket ismerve, a piramis feléig legalább eljut mielőtt képesek lesznek megállítani. Élve akarom, szeretnék még egyszer elszórakozni vele azelőtt, hogy végeznék vele a saját kezeimmel, hogy többé ne legyen útban és garantálni, hogy ezúttal ne térhessen vissza élve, mint az előző két alkalom után.
Apám és Tao emberei nem tudtak jó munkát végezni, hát mindent nekem kell csinálnom?

Aktív mágia: -

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Pént. 12 Júl. 2013, 23:28

Kane:
Szépen sorban kezdem el kiszabadítani a többi főpapot, parancs szerint, bár nem érdemlik meg az életet, ha nem elég erősek ahhoz, hogy kiszabaduljanak, de most mégis szükség van rájuk. Közben a Varázslónő is könnyedén elintézi az ellenfelét, a következő lépés egyértelműen a támadás lenne, de ekkor teleportáció következik és máshol találom magam. A fülemben még visszacsengnek a szavak, miközben az előttem feltűnő páncélost és a mellettem lévő alakot figyelem.
~ Rohadjanak meg a bolygójukon. Általa... Ki által? Elég vészjóslónak hangzik, és nincs okuk hazudni, lehet ez a támadás csak valami nagyobb előszele volt. De most nincs idő ezzel foglalkozni, később hasznos lehet ez a részinformáció. Lássuk, a páncélos, még nem láttam korábban, nem lovas de nem is Apokalipszis embere, nyilván valamilyen energián alapuló képessége van vagy energia elnyelő képessége, veszélyes lehet, de a páncél még a hasznomra lehet. Hmm... legyen inkább az övé.
Bólintok egyet a mellettem állónak, ha magának akarja, legyen. Közben próbálom kizárni a körülöttem lévő tényezőket és csak az alakra koncentrálni, hogy lássam a bűneit és abból energiát nyerhessek. Egyelőre csak felkészülök, hogy elvetődhessek vagy kitérhessek egy esetleges támadás elől, közben még fedezéket is keresek. Ha van elég időm a környezetem kezdek vizsgálni, olyan tárgyat keresek amit részben magamba építhetek és elég nagy, hogy pajzsnak használhassam, ha van ilyen akkor a bal kezembe próbálom olvasztani és azzal védekezve várni a következő lépést.

Ramirez:
Elvesztem a kontrollt az arénába és érzem, hogy talán már soha nem kaphatom vissza teljesen azt amit elvesztettem. Széttépem az ellenfelem, nem is marad belőle szinte semmi, már rég halott de a harag tovább hajt és darabokra szedem, majd összeesek. Később testemben drótokkal ébredek, látom Mojo-t, hallom amit mond, megpróbálok körülnézni, hogy lássam mi van körülöttem, mit tett velem, milyen erőt adott. Ezután egy villanás és már máshol vagyok. A távolban romos felhőkarcolók és emeletes házak, felismerem, ez New York, de nem az én világom, valahova máshova küldött az az átkozott! Ahogy a köpenyem alá száll és utána nézek meglátok a távolban egy piramist, az emlékek hirtelen belém hasítanak majd térdre rogyok.
~ Nem. Ez nem lehet. Nem erről volt szó, azt ígérte, hogy teljesíti egy kívánságom, nem akartam ilyenné válni. Visszaakartam adni az életüket, hogy feltámadjanak és visszatérjenek a saját világukba. De elbuktam.
A talajba ütök, próbálok megnyugodni és közben zihálok, pár másodperccel később, érzek egyfajta hidegséget magamban, ahogy az érzelmeim lassan a messziségbe vesznek. Nem akarom, de nem is tudom megakadályozni. Felemelkedek és körülnézek.
- Eljött az ideje, hogy átlépjek a korlátaimon.
Mondom magam elé, majd körülnézek, egy lehetőleg rejtett, takarásban lévő utat keresek ami a piramis felé vezet, majd felgyorsítva kezdek futni az épület irányéba. Közben figyelem a környezetem, nehogy valami váratlanul megtámadjon.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 14 Júl. 2013, 19:33

Náhkôhá'e sikeresen kigáncsolta a földönkívülit. Ahogy a földre esett, kigyulladt egy fény az alkarján és ettől kétségbeesett. Nem kellett találgatni, hogy mit jelezhetett az a műszer, mivel elárulta. Itt hagyták és a lupin látta is, hogy az ég kiürül. Eltűntek az űrhajók, ezt a lényt meg hátrahagyták, mint járulékos veszteséget. Mint feláldozható közlegényt. Valószínűleg nem tartanak attól, hogy vallani fog. A medveszerű formát öltött mutáns viszont nem adta fel ilyen könnyen.
Nézte, ahogy az óriás skrull sírva nyúl az ég felé, mint egy pocsolyába esett gyermek az anyja felé. Megpróbálta elkapni a felnyújtott kezet és annál fogva megragadni a fickót. Ha sikerült, felrántotta a földről és egy lendülettel a másik oldalon a gerincére dobta jó erősen rá a betonra. Arra figyelt, hogy ne kerüljön a lény közelébe semmi használható tárgy. Ennyitől biztos nem halt meg, de meg kellett puhítani egy kicsit. Ha ez megvolt, megpróbált lupin gyorsaságával a motorhoz ugrani és rádobni a támadóra, majd ráülni a motor tetejére. Az óriáson fekvő nehéz motor rajta a 2,5 mázsás lupinnal már megfelelő vallatópóz lehetett.
Náhkôhá'e azért fel volt készülve arra, hogy a fickó újabb fegyvert teremt vagy a testi erejét veti be, így ugrásra készen ülve szólt hozzá:
- Ereszd hát szabadjára a szavaid seregét, te fellengzős! Bárkit is szolgálsz, nem számítasz neki oly értékesnek, hogy megmentsen, amint láthatod. Ki áll mögötted és mi célból érkeztetek a planétánkra?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szomb. 20 Júl. 2013, 21:18

Piramis szélén a romoknál: Woland (pontosan a kapu másik oldalán)
A lovas itt ébred fel. A testén sebek, de semmi súlyos, nem tudja meddig volt eszméletlen, csak azt, hogy egy lila csíkot húzó dolog csapódik be egy utcára tőle. A becsapódás után egy óriási humanoid emelkedik ki. A lila alak szemei felcsillantak.

- Szólj a népednek teremtmény, eljött a Vég.
New York - Page 6 Galactusmillvisions4

Mikor a mutáns eldobja a skrull azt egy sárkányként hártyás szárnyaival töri meg a zuhanást és repül az égre.
- Lopni jöttünk, te idióta! A bolygódat elpusztítják perceken belül és mi elakartuk vinni a nyersanyagaitokat és asszonyaitokat, hogy tudjunk tovább élni a hajóinkon. Hála neked most itt pusztulok ezen az átkozott planétán! Ezért halálod szörnyűbb lesz mindnél.
A négy méter hosszú szárnyas, szarvas pikkelyes vörös sárkány szájából lézer csapott ki pontosan a pap felé.

A csatabárdját Háborúé találja el a két fegyver összecsap. Az erejük egyforma a hatalmas szinte Miller méretű kétkezes fegyver ellenáll az elektromosságnak és a két alak örökkévalóságnak tűnő pillanatig néz egymással farkasszemet mielőtt az energia levezetetlenül felrobban. A robbanás után Miller fegyvertelenül esik a földre és füstölögve kell fel. Mintha a teljes belsejét megsütötték volna. A minotaurusz fegyverét vesztve a piramis falába épült és eszméletlen. A két csatabárd darabokra robbant.
- Ez aranyos volt... ember... Most én jövök.
Mondja komoran Zéró és a kezében vakítófényt kezd el szorongatni. Az ujjai között szűrődik ki a világosság.

Piramisban: McTavish, Nagy Testvér
Nagy testvér megragadja a nyakát az alaknak és az egy pillanatig csak lóg a markában. Az óriás nem képes le másolni semmiféle erőt. A fém sisakban a fej oldalra biccen.

- Érdekes.
Majd egy lökést generál a tenyerével és a testvér az egyik falnak csapódik. Ő könnyedén landol a földön.
- Nincsen bennetek az erő.
Mctavish még soha nem látott ennyi bűnt egy lélekben. Mindenki, akit eddig látott az új erejével nem vetekedhet ezzel a vértessel. Akaratlanul is elhányja magát a látványától.
- Benned van valami, valami más.

Piramis csúcsán: Varázslónő
Apokalipszis még egy pillanatig mosolyog a nő szavain majd figyelme a másik irányba fordul. Ha a nő követi akkor láthatják a lila monstrumot, aki Woland felé tart.
- Az a lény... más. Túl erős. Sötét Bestia!
Egy hologramm jelenik meg a laborjában dolgozó mutánsról.
- Jelentést.
- Nem tudom mit mondjak nagyúr. Az idegen lények támadtak majd elmenekültek. letudtuk volna őket győzni, de nem háborúznia akartak. Loptak. Energia forrásokat és nyersanyagokat. Túl gyorsan távoztak... meg legalább egy percig fölényük volt.
- Menekültek.
- Pontosan nagyúr, de mi elől?

A város közepe: Ramirez
A férfi rohanni kezd amikor egy vörös csíkot lát és egy alak érkezik meg felé. Az alak nem messze tőle áll meg. A város egy támadás után van. minden romos, mindenhol mutánsok vannak egymást segítik. Hatalmas energia motorokon repülő egyenruhás papok rendőrökként viselkednek. A vörös alak megáll és az egyik rom tetején megtorpant Ramirezhez fordul.

- Hogy hívják ezt a planétát?
New York - Page 6 Galactusmillvisions3

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 21 Júl. 2013, 00:07

Náhkôhá'e barokkos körmondatait egy sokkal prózaibb válasz zárta rövidre. Ahogy a skrullt eldobta, az szárnyas sárkánnyá változott és ebben a formájában közölte, hogy lopni jöttek, mielőtt a bolygó elpusztulna. Nem ők a főellenség, egyszerű fosztogatók ezek. Ezért menekültek el olyan gyorsan, mivel közel lehet a planétára éhes hatalom. A lupinnak nagyon aggasztó dolog jutott az eszébe.
- Ugye, nem Galactusra utalnak a homályból felvillanó szótöredékeid, alakváltó?
Igen csúf lénnyé vált a skrull. A medvénél is nagyobb, vörös sárkány formáját vette fel, szarvakkal és pikkelyekkel. A szájából lőtt ki lézert. Ilyenek hát a modern kor tűzokádói, gondolta magában a lupin, ahogy igyekezett elugrani a lövés elől. Fedezéket keresett, ami mögé el tudott bújni. Ha látott kisebb-nagyobb, dobófegyvernek használható tárgyakat, akkor azokat a sárkány szemei és hasa felé hajította, aztán visszahúzódott a fedezékbe.

Ha maradtak még papok a környéken, akkor egy kiáltással próbálta őket mozgósítani:
- Mindenki a sárkány ellen! A győztes a vendégem! Valaki értesítse a központot, hogy nézzenek szét, mi jön az űrből.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Júl. 2013, 11:06

~ Piramis felé ~
Miller megindult és hamarosan az egyik lovas meg is érkezett elé, a két fegyver egymásra talált. A hatalmas minotauruszra vicsorgott, amikor a két fegyver egymáson kezdett szikrázni. Pillanatokkal később csak a vakító fényességet látta és azt érezte, hogy mindene sajog és kegyetlenül fáj. Égett szagot érzett, a saját bűzét, ahogyan füstölgött. Ezt még fej felemelés nélkül is látta, mozdulni is fájdalmas volt. köhögve tette meg ezt, majd köpött egy adag valószínűleg sült vért oldalra. Amennyire látta az ellenfele nem mozdult, ellenben már fegyvere sem volt. Vajon megért ennyit annak a fegyvernek a feláldozása? Már majdnem rávágta volna, hogy igen, amikor meghallotta Zéró hangját.
- Kérnék öt perc felkészülési időt – motyogta az orra alatt. – Vagy egy adag jeget, hogy lehűtsem magam…
Nehezen, de végül is sikerült felállnia és már látta Zéró kezében a megjelenő fényeket.
< - Ó az átokba! – nyögte asgardi nyelven. >
Az agya gyorsan dolgozott, tudta, hogy ezt még előnyére fordíthatja, a kérdés az volt, hogy miként sikerül úgy helyezkednie, hogy Zéró nyisson neki bejáratot a piramis falában azzal, hogy berobbantja. Gyorsan nézett körbe és próbált úgy helyezkedni, hogy a piramis fala ott legyen mögötte és mégis ő maga egy olyan helyen legyen, ahonnan nagyon könnyedén tudja fedezékbe vágni, hogy a támadás ne őt érhesse el. így ezt próbálta kivitelezni és ha a támadás megérkezne, akkor a fedezékbe igyekszik ugrani és ha tényleg robban majd egy bajárat a falba, akkor a port kihasználva igyekszik bejutni az épületbe, remélve, hogy ellenfele nem látja meg akkor.

New York - Page 6 00120

~ Piramis tetején ~
Néhány pillanatig még érdeklődve figyeltem a küzdelmet a robbanás nem tudta az én figyelmemet sem elkerülni. Ahogyan láttam ő még talpon volt és Háború viszont eszméletlen. Úgy tűnt, hogy többet örökölt Einar-tól, mint hittem. Lehet, hogy még használni is tudnánk, kár az ilyen értékes munkaerőt pazarolni. Még akkor is, ha jobb lett volna, ha meghal, de hát az emberi ellenállás is még létezett és saját magát küldeni ellenük mennyire gyönyörű lenne. Zéróra pillantottam, amikor megláttam, hogy ő készülne támadni.
~ Éld ki magad rajta nyugodtan, de hagyd életben Zéró! ~ üzentem a parancsot telepatikusan. ~ Agymosás és némi genetikai módosítás után igazán hasznos szolga lehet belőle. Ha pedig nem válik be még mindig megölhető lesz. ~
A másik irányba néztem, amerre Apokalipszis is, a lila alakot és Wolandot láttam meg ott. lesajnálóan mosolyodtam el.
- Egy lovassal kevesebb – állapítottam meg.
Igazából bárki ellen ezt mondtam volna és nem fogadtam volna a démonra. Már én is csak azért engedtem el őt és a papot, hogy végre valaki elvigye a követeléseimet későbbi férjemnek. Nem néztem bele a nő fejébe a hajón, amikor az támadni próbált. Nem tudták, hogy mi elől menekültek akik támadtak, csak annyi volt a biztos, hogy menekültek. De sem Apokalipszis, sem Bestia nem tudta, hogy mi elől, nekem viszont volt egy átkozottul jó tippem ezzel kapcsolatban.
- Két dolgot ismerek az univerzumban fél ezer évre visszamenőleg, ami elől így menekülne bárki is – gondolkodtam. – Az egyik a Főnix, de az halott a másik…
Elakadt a hangom, asgardi emlékeim mélyén hallottam egy nevet még a kree-ktől, akik meséltek valakiről, ami világokat eszik és ahova ellátogat annak vége van.
- A Bolygófaló. Gah Lak Tus.* Amennyire tudom egyetlen bolygó sem maradt meg azokból, ahova ellátogatott.

*Mivel Atlantiszon is így írtad, gondolom ezt a formáját használjuk mindenhol és nem a Galactus-t. Ha igen, akkor értelemszerűen azt mondta.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Vas. 21 Júl. 2013, 17:20

Kane McTavish:
A másik, a medveszerű lény odamegy a páncéloshoz, megragadja és felemeli a levegőbe, de nem képes vele semmit csinálni. Én ahogy, látom bűneit, olyan hatalmas, olyan sötét és undorító folt, hogy még én sem bírom gyomorral. Szégyenteljes, de elhányom magam, annyi év kegyetlen gyilkolás, égett és rothadó tetemek között töltök napok a laborban és még így sem bírom ki. Megpróbálom magam összeszedni és direkt koncentrációval elnyomni a hányingert, hogy ismét ránézhessek és követhessem a mozgását.
~ Mit követhetett el? Milyen teremtmény ez? Talán még Apokalipszisnál is kegyetlenebb, rá talán rá tudnám emelni a tekintetem. Mindenesetre számolnom kell azzal, hogy sokkal komolyabb ellenfél annál, mint amire elsőnek számítottam, nem szabad lebecsülnöm. Főleg, hogy az új képességem még gátol is egy esetleges harcban, végzetes következményei lehetnek ennek.
Lassan teszek egy lépést előre, próbálom elnyomni az érzést, a látványt, hogy ne hányjam megint el magam. Megpróbálok a gyűlöletre és az elektromosságra koncentrálni, hogy ha szükséges majd időben használhassam védekezésre, elterelésre mielőtt megpróbálok kitérni. Ha támad, ezt teszem, de egyelőre csak kérdezek.
- Igen. Mi van bennem? Mit látsz bennem?
Érdekel, hogy miért és hogyan kaptam ezt, egyáltalán mi is ez, ami bennem van. Talán ő tudja a választ.

Ramirez:
Rohanok a piramis felé, a várost figyelem, háborúban lehetnek, egy csata után, a pusztítás még friss, végre alakokat pillantok meg. Mindenhol mutánsok, próbálnak egymáson segíteni, távolabb lebegő járműveken egyenruhás alakok intézkednek. Az egész kép furcsa, valahogy idegen és ismerős egyszerre, mintha már láttam volna az egyik rémálmomban, valamilyen bizarr jövőre emlékeztet. Hirtelen egy vörös alak érkezik meg nem messze tőlem, rögtön hozzám szól, kicsit tétovázok és távolabb is lépek tőle, figyelem a mozgását, hogy ne tudjon meglepni.
- Bár nem vagyok biztos benne. De ez a Föld. Ki vagy és miért kérdezed?
Nem teszek fel ennél több felesleges viszont kérdést, csak pásztázom a környezetet és figyelek, nehogy megtámadjanak. Nyugodtan állok és várom a válaszokat. Ha meg akarnak támadni, gyorsan keresek egy fedezéket, ahova gyorsítva rohanhatok be, legalábbis megpróbálom. Nem ismerem ezt a világot, nem bízok senkiben és semmiben.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Teddy Kedd 23 Júl. 2013, 01:52

Probléma nélkül sikerül megragadnom az alakot, de nem vagyok képes elszívni az erejét, ami kissé kellemetlen, s mivel nem erre számítottam védekezés nélkül képes belecsapni a falba egy lövedékféleséggel. Érkezés után hangosan felröhögök, egy elmebeteg módjára. miközben felállok és leporolom magam.
~ A páncélja miatt nem tudom lemásolni az erejét, vagy pedig maga a páncélja az ami az erejét adja... Akármelyik legyen, ő ma meg fog halni, meg kell halnia azok miatt, akiket nem tudtam ma megölni! ~ Nem is igazán várok, nekiiramodok, ismételten, futva, lényegében dübörögve, nem foglalkozva azzal, hogy mit mond, ha mond egyáltalán valamit. Egyszerűen megpróbálom felöklelni és a falnak csapni, majd pedig átfogva, ha eddig sikerült eljutnom, több irányból átfogva megpróbálok egybeolvadni vele a páncélzaton keresztül, mint ahogyan régebben Hellstorm esetében is próbálkoztam, a több irányból való kísérlet már csak egy taktikai húzás, hogy nehezebb legyen leráznia magáról, hiszen több mint biztos, hogy próbálkozni fog ilyesmivel, s ha egy oldalt meg is tud akadályozni, minden oldalon nem sikerülhet neki, ha csak nem képes olyan támadásra, mely minden irányba taszít, az viszont már csak egyéb kellemetlenség lenne, hiszen ha csak annyira képes mint amennyit korábban kaptam, akkor sokra nem fog jutni vele. Ellenben ha nekem sikerül beleolvadnom, akkor kezdődik az igazi móka, hogy így mondjam, igaz sérülések nélkül még nem próbáltam szerveket felemészteni... Úgy érzem pontosan itt van az ideje, hogy ezt kipróbáljam, igaz sajnos még mindig nem biztos, hogy eljutok odáig, de minden erőmmel rajta vagyok mert meg kell halnia!

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Hétf. 29 Júl. 2013, 23:27

Miután kinyitom a szemem, nagyon gyorsan kitisztul az elmém. A földön fekszem, körülöttem mindenütt romok, engem is törmelék és kisebb-nagyobb kövek borítanak. Lelököm magamról a nehezebb darabokat, majd feltápászkodom. Leporolom magam, és jobban körülnézek. A katonáim közül egyet sem látok, illetve senki mást sem. Meghaltak volna, vagy elmenekültek? A legjobbak közül válogattam a csapatot, nem adták volna fel harc nélkül. Meddig lehettem eszméletlen? És mi történt addig, amíg ájultan feküdtem. Választ kell találnom, nincs veszteni való időm. Nem érzem, hogy komoly sérülést szenvedtem volna. Nem kevés sebet szereztem, de ezek nem tűnnek súlyosnak, így nem is foglalkozom velük tovább, hanem indulnék a piramis felé, ám ekkor valami becsapódik mellettem. A szemem sarkából csak egy lila csíkot láttam, de most odafordulok, hogy jobban megszemléljem. Nem kell jobban megközelítenem, a becsapódó valami magától is a látóterembe emelkedik. Egy hatalmas humanoid alak tápászkodik fel a törmelék közül. Elképzelésem sincs, hogy mi lehet, de az nyilvánvaló, hogy szándéka nem békés. Fölényes hangon szól, de ez nem elég ahhoz, hogy megfélemlítsen. Keményen, határozottan kiáltok rá:
- Ki vagy, és mi akarsz?
Az, hogy mit akar talán fölösleges kérdés, tekintve, hogy kijelentette, hogy "eljött a vég", de ki tudja? Sokszor hallottam már ezt, és még mindig itt vagyok.

Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 01 Szept. 2013, 23:16

Piramis szélén a romoknál: Woland (pontosan a kapu másik oldalán)
A lila ember büszkén elmosolyodik.

- A Halál hírnöke vagyok.
Mondja a mély dübörgő hang.
- Eljött az idő. Ő már itt van! A bolygótok és vele mindeneteknek vége. ha van oly őrülted, aki fegyvert emelne az elkerülhetetlennel szemben azt sorakoztasd fel, mert én kegyelemből előre küldöm őket teremtőjükhöz. Így szólott Thanos.

A skrull lézere az ugrással együtt is picit megcsapja őt. Sikeresen egy nagyobb faldarab mögé rejtőzik amikor a lény megtorpan.
- Honnan ismered őt? Hisz ha járt volna a planétádon már nem élnél!

/Tényleg honnan tudsz róla?/
Mikor a törmelékkel megdobja az könnyedén elporlasztja. Ekkor viszont egy apró láng csapja meg a fejét és pár pap jelenik meg. ketten távolsági erőkkel támadják meg a többi neki ront és a fizikai képességeikkel ütik és karmolják.

Zéró egy erős vakító sugarat lőtt ki, ami nem sebezte meg a falat még egyetlen egy szervetlen anyagon sem hagyott nyomott. Mikor ezt meglátta Miller akkor egy másik sugár el is találta a férfi másik kezéből. A fájdalom emberfeletti volt. Mintha a testét egyszerre égetnék el minden egyszer pontján. Bár nem volt külső sérülése mégis olyan szintű kínt érzett, hogy akaratlanul is üvöltött. A sugár eltűnt, de a férfi úgy érezte magát, mint akit szétmarcangoltak és összeköpködtek. Minden pontja éget a fájdalomtól és szinte mozdulni sem bírt. Zéró hanyagul oda sétált hozzá, a férfi nem bírt csak négykézlábra emelkedni annyira fájt mindene és a mutáns teljes erejéből fejbe rúgta a fém csizmával. Az arccsontja eltört és érezte azt, hogy a vér felgyülemlik az orrában.
- Na... csinálj valamit. Elvileg valami nagy harcos vagy.
Mondja a fémesen eltorzult hang.

Piramisban: McTavish, Nagy Testvér
A maszkos hanyagul int a kezével és egy újabb lökés hullám söpri egészen a folyosó végére a Nagy Testvért. Mctavish villámára a tüskés is villámokat szór a kezéből. A két energia halom pillanatokig tartja egymást majd elhalnak.

- A hatalmad... nem e világi, de nem is az enyémből való.
A férfi felemelte a kezét és elkezdte fojtogató tartásban tartani a markát. Ettől McTavish a levegőbe emelkedett és fulladni kezdett.
- Lássuk mi mindre vagy még képes ezekkel a törött erőkkel.

Piramis csúcsán: Varázslónő
Apokalipszis az mesére elmosolyodik és örömtelien a feleségére néz.
- Hát csak a legerősebb pusztíthatja el. Méltó próba lesz.
Ezzel kihúzta magát és lenézett Wolandékra.
- Jöjj Galactus. Várunk.
Majd a hologrammra nézett.
- Minden föpapomat, harcosomat, bajnokomat a városban akarom látni készen a csatára. A történelem során először... a minden erőnkre szükség lesz.
- Igenis uram.
Ezzel holokép szertefoszlott.

A város közepe: Ramirez
A vörös alak a robbanásokra és csatákra figyel.

- Hogy legalább egy valaki emlékezzen majd a nevére mikor már nem lesz olyan ki innen származott s még él.  Sok világot láttam. Végtelenül sokat, de ez... más.
Majd a kérdésre picit lejeb lebeg a deszkás férfi, de még mindig méterekre van a földtől.
- A nevem Vörös Utazó, Galactus hírnöke vagyok.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 02 Szept. 2013, 11:45

~ Piramis felé ~
Az átokba! Ez volt Miller első gondolata, amikor meglátta, hogy a sugár, amit kilőtt az ellenfele nem sebezte meg a piramis falát. Így nehezebb lesz a bejutása, mint remélte. És bedőlt a csapdának, a másik kézből is egy hasonló sugár csapott ki, ami elől a férfi már nem tudott kitérni. Ahogyan a csapás elérte felordított fájdalmában, majd a földre rogyott. Mindene égett és sajogott. Megpróbálta magát feltolni négykézlábra, vagy éppen a térdeire, de visszazuhant a földre. Ott feküdt zihálva, amikor a lovas megérkezett, eddigre sikerült második nekifutásra megtennie, hogy térdre emelkedett, de a földön kellett volna maradnia, ahova vissza is zuhant a fejberúgás után. Ez a fájdalom már ki sem lógott a többi közül, de érezte, hogy az álkapcsa eltört és, hogy nem kap az orrán át levegőt a vér miatt.
Ebben a percben átkozottul örült volna a társainak, az X írtóknak, ha felbukkannának és segítenének lelépni. Szégyen a futás, de hasznos, most nem fog eljutni Apokalipszisig, így esküjének és bosszújának végrehajtását későbbre kell hagyni.
- Nem elég, hogy ember létemre kiütöttem egy lovast? – kérdezte hörögve.
~ Ősi istenek segítsetek ~ gondolta magában. ~
Ha Zéró elég közel volt, akkor a következő húzása nem volt épp férfias, de akkor teljes erejéből igyekezett tökön rúgni Zérót, ha ezt ennyire nem tudja pontosan, akkor bárhol megrúgni a hasán, hogy lerúgja a törmelékekről. Ha sikerül kiviteleznie, akkor az ellentétes oldalon próbál legurulni és fedezékbe húzódni, távolodni ettől a helytől.

New York - Page 6 00120

~ Piramis tetején ~
Még hallottam az üvöltést, de nem érdekelt már különösebben, nem fordultam oda és nem néztem vissza Jonathan-ra. Bólintottam a férjemnek, ha pedig véletlenül elbukik, miközben Galactus is, akkor már csak meg kell szabadulnom Nemesis-től, mert ő a gyermekei életére törne a jogos örökösökére, hiszen ő ezt a rangot már régen elvesztette, amikor az az atlantiszi megölte. Igaz kicsi a valószínűsége, hogy az uram is belehaljon, de azért nem árt minden eshetőségre felkészülni.
- Kétlem, hogy találkozott olyan világgal, mint ez – értettem egyet. – Kételkedem benne, hogy sok faj tette volna rá a kezét a Celestialok technológiájára.
A hologramra pillantottam, majd az eltűnése és a parancsok kiadása után szólaltam meg.
- Szükségem lesz az összes halottra, ami a városban van és most halt meg. Azok a mutánsok is hadba küldhetőek még egyszer. De addig is visszavonulnék, amíg előkerítik őket. Szükségem van egy kis meditációra és pihenésre. Nem erőltethetem túl magam, nem akarok a gyermekeinkben kárt tenni és még korai lenne, ha a szülés megindulna emiatt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.