Gótika

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Gótika - Page 8 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus Szomb. 10 Okt. 2015, 23:43

/Körváltás 17-én./

/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Svarog A föld alatt
Az öreg nézi magát séta közben.
- Igor.
Mutat magára mire mindegyik másik kísérő lény elismerően ismétli. Majd valami hatalmasat lát meg, aminek a lépteitől megremeg a föld. A szó, aminek az öregék hívják kiejthetetlen.
Gótika - Page 8 2579140-moloids_avenging_spider_man_2_transportation
Majd lassan mutatják neki, hogy üljön arra és ezen viszik őt egyre feljebb. A kövek után már látni régi tégla és elrozsdásodott csővezetékeket. A fenti hangok, amik inkább félelmetesnek hatnak, mintsem biztatónak elkezdik megrémiszteni a lényeket. Igor rámutat a plafonra.
- "Fel"?

Észak-manhattan
Vayne és Waynoka
Az indián szavait nem hallja a férfi, de Reed üzeneteivel sem foglalkozik most a jövőből jött alak. Egy dolog érdekli a program befejezése, ami 75%-ig kész és látva a felvételeket még az is lehet, hogy nem lesz rá szüksége sem.
Taylor Thackery
A fiú behúzták egy ismeretlen épületbe majd ott ébred fel.
Jack Gammer, Bakura és Waynoka
A mentősök megadóan emelik akezüket.
- Fiam nem tehetünk semmit. Az két szigettel arrébb van, valami szörnyek és űrlények ölik egymást. A katonaság most vonul oda be. Éppen most kaptuk a parancsot, hogy evakuálnunk kell a várost most azonnal.
Mondja a férfi és közben a kocsikba pakolják a súlyos, de szállítható betegeket.
Fekete Lovag
A nő nehézkesen kikapar három-négy embert, de a káosz csak növekszik. Egyre kevésbé talál bárkit és az emberek egyre hangosabban pánikolnak.
Ultron és Kira
Kira nem teljesíti a parancsot és a vízbe repül. Az erőteréről pattognak le a golyók majd a kikötő mellett a sós-víz elnyeli őt. A fényével is nehéz követni mi is történik itt. A dinó a robot karjába harap, de annak az ütése akkora, mint egy száguldó kamion és a dinó méterekkel kerül arrébb majd mikor újra támadna vérző orral egy alulról kapott ütéssel repül ki vízből a fiú. Ultron azonnal Kirát lövi a szemeivel és felé úszik.
A felszínen látszik, ahogy a hatalmas vörös t-rex vérző fejjel landol a kikötőben. lassan összezsugorodik emberré és vértől és víztől borítva köhög tovább. A vadász helikopterekből kommandósok csúsznak le és ellenőrzik a terepet. Az f4 helikoptere pedig már mindjárt landol.
Dr. Reed Richards - Michael Nikostratos
Mandroid avagy Johnny Storm - Darren Cain
Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Már szabad szemmel lát mindent a csapat, miközben a helikopter célra áll
- Mindjárt letudunk szállni még félperc!
Jelenti be a pilóta nyugodtan.
- A terep tiszta!
Mondják a rádiókba a katonák. "Csak" a sérült t-rexből meztelen indián fiúvá alakult alak van még a kikötő falapjain.

Észak-Queens
Juna , Komédiás, Amerika Kapitány és Atum
Junát a katonák ébresztgetik.
- Nyugodjon meg segít...
A szavai megakadnak, amint a tüdejéből hat penge emelkedik ki. A társának a feje egy suhintás után legurul a helyéről. Komédiás egy pillanatra láthatóvá válik. A vörös lény, fehér szemekkel és hatalmas tüskés fogakkal Juna felé hajol. A lány teste hideg és érzi véget.
- A halál édes illata.
Súgja Komédiás a lánynak mielőtt az elhunyna.
Halála után Cletus egyszerűen lemészárolja a katonákat. Idejük sincs cselekedni. A csápok és a repülő tüskék pillanatok alatt húshalmokká változtatják őket. A nagyobb tetemeket pedig a helikopterek rotorjaiba dobja ezzel zuhanásra kényszerítve őket. A kacagó vörös szimbiótás gyilkos a robbanások között sétál be a véres betonon Atum/Kapitány után az űrhajójába.

Dél-Queens
Leopold, Diana és Rettenet
A sárkány lángokat fújva repül lefelé. mire az ében szörny kezén a kékes gyűrűből fagy sugárzik ki. Telibe találva Dianát. Szegény csapódva landol a földön a meglepetéstől. A gyűrű ismerős neki. Mintha nagyon fiatalon mintha első emlékei között látott volna már ilyet... A teste sérült és fáj nem sok horzsolás, de több zúzódás. Az arca jeges és a torka fáj, nehéz látnia rendesen.
- Rettenet... okos...
Hörgi a lény majd Leopold bal vállába harap. Vagy hetven fog mar a húsba egyszerre és a kín hihetetlenül nagy.
Fekete Özvegy, Nikostratos és Dunkelzahn
Nikostratos békésen indul a közeli pláza felé, picit nehéz a pánikoló emberektől és a rendőröktől, amik kordonokkal próbálják kitúrni az embereket a város részeiből, de mikor végre elég közel kerül akkor egy hatalmas aranysárga sárkány csapódik be elé. Mögötte egy fekete szerkós nő öltözik civilbe mivel az utcát teljesen lezárták így azt hiszi senki se látja.
- Láááátlak....
Morogja a sárkány olyan mély hangon, hogy az üvegek remegnek tőle.
- A gyűrűimet hordod....

Az űr
Valkűr
Közeledik Galactussal.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Irina Shane Csüt. 15 Okt. 2015, 23:11

~Sue Storm~

Szinte alig fogtam fel hogy mi történik már a gépre lettünk terelve és úton vagyunk a csatatér felé, tőlünk várják a "megváltást". Az mondjuk aggasztó hogy egy ilyen robot elintézésére adnak mindössze 1 órát...hát bízzunk a doktor gyorsaságában és a tervben hogy beválik és sikerül kiütni a gépet. A szőnyegbombázásra meg annyit hogy így ránézésre nem tudom hogy neki fájna jobban, vagy nekünk, de az utóbbira tippelek inkább.Kiderül hogy vannak jó "szörnyek" is, kit van jogunk leszörnyezni? Na mindegy, ebbe most ne menjünk bele. Közben megkapom a nemes feladatot amihez oly sok bátorság kell, persze nem akadok ki rajta ez is egy feladat amit vállalni kell valakinek de ahogy ez alatt a rövid idő alatt észre vettem, talán én lettem a legkevésbé sérülékeny és pont engem írtak ki a harcjelenetből, nem nehéz kitalálni miért, talán valahol érthető lenne, na de itt? Nem soká a helyszínre érünk talán én vagyok a legkíváncsibb de annyira nézelődni nem lesz esélyem se segíteni mivel a rádióhoz leszek kötve, nem tudom Reed mégis hova óhajt menni vagy hasonlók test nélkül, hogy nekem kell "tartani a kapcsolatot", de nem kérdezek rá, biztos egyértelmű dolog. Közben látom a vért és vizet köhögő fiút a hatalmas vörös őslény helyén, sietnék oda segíteni vagy elhúzni vagy bármi de nem lehet, remélem azért más veszi a fáradtságot és nem hagyják ott fuldokolni, ha már "jó szörny". Egyébként is Reed iderendelte őket. Ha megkaptam a rádiót be is mutatkozom a Dr-nak és röviden közlöm miért az én hangomat hallja az elmésünké helyett, megindokolni viszont nem tudnám hogy miért nevezett ki engem, hova szándékozik menni. Félig még sokkban vagyok vagy alszok és ezért nem jut eszembe illetve nem tudom vagy nem hallottam ha esetleg mondta már. Sóhajtok, na hangolódjunk a helyzetre és a feladatra. Közben aggódva nézek a másik két fiúra, más nem tudnak tenni de akkor sem tetszik a tervük, öngyilkosság.

Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 16 Okt. 2015, 21:56

Waynoka
Az ifjú sámán még csak egy rövid ideje bírta az új képességeit. A térkapu nyitását már ismerte, a többit még nem, de biztos volt abban, hogy egy sámánnak, A sámának sok minden rejlett a birtokában. Például a világ eseményeinek látása mágiával és ez a szellemjárás. Megkörnyékezte az informatikai zsenit, de nem sikerült szólnia hozzá. Tapasztalnia kellett, hogy így csak nézett, hallott, de nem tudott kommunikálni senkivel.
Nézte a többi helyszínt, hogy hol volt olyan személy, akivel tudott esetleg kommunikálni. Zsenik és csodálatos képességű alakok voltak mindenfelé, de neki olyan kellett, aki meghallotta egy szellem hangját. Sajnos látott egyeseket elesni, megsérülni, sőt meghalni.
~Aki hozta az üzenetet, nagyon ramaty állapotban van. De ha őt megmentem és a világot nem, mi lesz a lelkiismeretemmel? Nagy Maheo nem ezért bízta rám a feladatot, az biztos! Nagyon nehéz döntések előtt állok, ez nem egy gyereknek való. Túl hamar felnövök, egy nap alatt~aggódott magában.
Kiválasztotta a sok alak közül azt, akit a lebegő agy kísért, mert tőle fejlettebb funkciókat várt, hogy talán kapcsolatba tudott vele lépni. Reed Richardhoz próbált meg átugrani a szellemvilágon keresztül és neki beszélt ugyanúgy, ahogy a doktornak előtte:
- Hall engem, Mr. Richards? Waynoka vagyok, az indiánok sámánja. Nem magától őrült meg a világ. Valami szörnyű történik itt, tíz gyűrű és egy véres bolygó, amin egy szörnyű hadúr ül spártai sisakban. Egy szárnyas nő közeledik és mögötte egy félelmetes lény, akinek a képességeit nem ismerjük, de az egész ismert univerzumot fenyegeti. Ki kéne küldeni Ultront az űrbe ellenük! Ha eléggé legyengítik egymást, a Föld hősei összefoghatnak és a győztest már könnyebben legyőzhetjük! Kérem, higgyen nekem, látom az eseményeket. Dr Vayne 75%-nál áll valamilyen programmal, amit Ultron ellen ír. Egyszer már megzavarta, mikor ráküldte a programját. 2099-ből jött. Még sok más lény van, akiket össze kell hívni. Én most ájultan fekszem, csak a szellemem mozog, de elmondom, amit kell, hogy ki hol van. Üzenjünk és fogjunk össze a világért!

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Pént. 16 Okt. 2015, 23:56

~Bakura~

- Mi az hogy nem tehetnek semmit?!
Kérdem ingerülten, bár a válasz hamar érkezik bár nem nyugtat meg cseppet sem.
- A testvérem a halálán van, a katonaság nem tehet érte sokat csak egy mentős. Egy nyamvadt telefonhívást ejtsen meg kérem!
Mondom, majd közli, hogy evakuálniuk kell. Ami egyet jelent azzal, hogy senki se megy neki segíteni.
- Engem nem érdekel, hogy hogy evakuálni akarnak én odamegyek érte, ha más nem teszi, és nem próbáljon meg megállítani, mert maga is ezt tenné a helyemben, ha egy szerette halálán lenne.
MOndom, majd futásnak eredek a kapott kordináták fele és ha eddig nem tettem akkor most megpróbálom a téglareptető trükköt magam mellett, majd ha sikerül a téglát egyesen tartani a mini tornádóban, akkor magamon is alkalmazom ezt a trükköt, hoyg megnöveljem a sebességem és hogy lehetségessé váljon számomra akár átrepülni az a két szigetet is amivel arrébb vagyunk. Jelenleg nem érdekelt mi lessz velem, csak a húgom életét akartam megmenteni, amíg még van némi remény, majd hirtelen fájdalmas érzéstől szorult el a szívem, de hamar feloldotta a reményem, hogy még életben találom testvéremet. Mentem az úton, mégha nem sok esélyem is van arra, hogy időben odaérek.

//3. világoskék, örvénysugár//

~Juna~

valaki szólongatására ébredtem. remegtem és fáradt voltam mérhetetlenül gyengének éreztem magam és tehetetlennek. Mikor a férfi segítségét ajánlja én hálásan mosolyogni próbálok, de aztán amikor meglátom, hoyg a férfit kések szúrják át azonnal lelohad a mosoly és ledermedek. A férfi fejét levágja valami. Sikítanék, de nem jön ki egy hang se, majd a rém lény hajol fölém és közli, vele, hoyg milyen édes a közelgő halálom illata. Hát eddig is féltem, de mostmár különösen, majd hirtelen a félelem eltűnt. Mintha megszűnt volna létezni. A látásom homályosodni kezdett, a remegés a testemben a félelemtől és a testem. Éreztem a véget, de már nem féltem tőle többé.
~ Ilyen lenne a halál? Végtelen nyugalom? Ha igen, én nekem még dolgom van. Meg kell védenem a bátyám bármi bajtól. Lehet meghalok most, de egy részem vele marad és védeni fogja őt, ahogy ő védett engem. Nem igaz bátyus?...
És ezzel teljesen elnyelt a sötétség és már nem éreztem semmi csak a halál megnyugtató ölelését.

~Kira~

Beugrottam a vízbe, és jól tettem, hogy felvettem a pajzsot, mert a golyók mint az esőcseppek az esernyőről koppantak le. A vízben fényem ellenére is nehezen láttam. Végül mire látok valamit az a jelenet fogad, hoyg barátunk vérzik egy ütéstől minek ereje sokkal nagyobb volt mint az övé, és hogy a barátom vérzik és kirepül a szárazföldre.
~Nee.
A robot felém lő, amit csak palyzom és erőm úszás helyetti használata miatt kerülhetek ki. Szívem szorul barátomért és düh a szívemben lángra gyúl, elegem van a robotból. Összeszedem az erőm, és a felém tartó robotot megállítom/megfogom az erőmmel, majd erősen a nyaki kábelekre koncentrálok egy nagyon vékony csíkra, hoyg elvágjam azokat. akár egy vékony pókfonálszál az acélt is nagy sebességnél és kellő vastagsággal.
~ Elegem van belőled te vasszörnyeteg.
Tudtam, hogy határaim feszegethetem ezzel, de a levegőm sem volt végtelen, így gyorsan kelett cselekednem azt amit tudok. Akármi lessz végén még igyekszem pajzzzsal kijutni a partra és csak reménykedtem, hogy nem lőnek szitává odafennt, mikor kiérek a vízből.

~Diana~

tágra nyilt szájjal tüzelnék, majd a szörny egyszercsak előkap egy gyűrűt ami rettenetesen ismerős volt, de inkább az volt a lényeges, hoyg megfagyasztotta a lángjaimat és a torkom is. A földre estem fájdalmamban és a torkom szó szerint fagyottnak éreztem, bár még levegőt kaptam, viszont éreztem, hoyg tüzet okádni meg beszélni még egy ideig nem fogok. A szörny a férfit támadja, én, pedig megpróbálok sérülésem ellenére felállni, majd karmaimmal a szörny felé csapni. Célom a fej és a karok, hoyg a férfi kiszabaduljon és, hoyg kiszabadítsam azt aki tudja mi folyik itt. Több opcióm csak a menekülő repülés lett volna, de a gyűrű visszatartott és az érzés, hoyg nem hagyhatom, hogy ennek a rémnek a birtokába maradjon. Elég gonosz és erős ez annélkül is.

~Fekete Lovag~

Próbáltam kiásni az embereket néhány előkerlt, de aztán fokozódi ka hangzavar ami nehezíti a dolgom. A távolban látok egy harcot, ami avízben folytatódott immár, bár fogalamam se volt róla mi folyik itt, de tudtam, hogy a robot az igazi ellenség.

// 7. robbanó sugár, fekete

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Szomb. 17 Okt. 2015, 23:42

dr. Erwin Vayne, fehér gyűrű

Tovább peregnek az ujjaim a billentyűkön. Már majdnem kész vagyok vele. Ha minden jól megy elég lesz. De ha minden nagyon jól megy, talán nem is kell majd. Már több szuperhumán is a helyszínen van. Talán, talán, meg tudják oldani. Nem szívesen használnám ezt a vírust, hacsak nem muszáj. Nem akarok az lenni, aki rabszolga sorba taszította az emberiséget. Vagyis, nem akkor, ha én is a rabszolga szinten vagyok. Bár, hogy realisták legyünk, így is-úgyis használni fogom ezt. Ha nem biztos Ultron veresége, akkor azért, hogy biztosan kiirtsam. Ha mégis biztos, ami elég valószínűtlen, akkor azért, hogy kicsit magam javára billentsem a világ digitális hálózatának eseményeit. De mindkettő esetben lenne időm tovább finomítani a programot, hogy ne legyen lehetőség az emberiség teljes leigázása. Bár igaz, hogy mielőtt megtervezem a következő lépésemet, előbb a talajt kell biztosítanom hozzá. Kell valami jó mód, hogy hogyan juttassuk be a vírust Ultronba. A legegyszerűbb egy trójai gép lenne, de ahhoz meg kell találnunk a megfelelőt. Közben Sue Storm veszi át a kommunikációt. Az indokára csak egy gyors rendbent mondok, nem igazán foglalkoztat, hogy ki a kapcsolat tartó. Csak legyen.

A hozzászólást dr. Erwin Vayne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Okt. 2015, 00:09-kor.

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Vas. 18 Okt. 2015, 00:05

Johnny Storm, a HIHETETLEN MANDROID!

Egyszer hagyom el a földet, és mire visszatérek szuper fejlett robotok, T-Rexek és sárkányok várnak vissza. Hihetetlen. Majdnem megérkeztünk a célunkhoz. Már szabad szemmel is látszott a célpontunk. Reed tervére bólintok egyet, megfelelőnek hangzik. Kicsit nyugodt vagyok, hogy Sue relatív biztonságban lesz. Ja, persze. Mert még van olyan. Ben ötletére viszont csak a fejemet rázom.
- Tegyük fel, hogy elég gyors vagy. Akkor eltereled a figyelmét olyan egy másodperce. Tegyük fel, hogy nem vagy elég gyors. Meghalsz. Felesleges kockáztatnod magad. Inkább keress egy nagy fegyvert és kezd el sorozni.- mondom a férfinak. Persze, mind hősök akarunk lenni, de nem mindenkiben van meg az ami kell. - Reed, Ben sokkal sebezhetőbb és sokkal mozgékonyabb, mint a mi. Nem lenne jobb, ha ő kezelné a kommunikációt? - Kérdem nagy és nemes vezérünktől. Fél perc múlva megérkezünk.
- Ne menjen túl közül, innen megoldjuk!- üvöltöm a pilótának. Kinézek a helikopterből megfelelő talajt keresve. Olyan kell, ami kibírja, ha teljes fémbevonattal belecsapódok. Ha látok ilyet, akkor egyszerűen kiugrok egy kiáltással miközben fémbe vonom magam.- FÉM ON!
Ha nincs a közelben megfelelő talaj, akkor Reedhez fordulok. - Oda tudsz juttatni?- akár hogy is, ha sikerül a talajra kerülnöm, bekapcsolom a fémbőr és rögtön neki rontok a robotnak, figyelve a támadásaira. Nem kell mártírkodni.

Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Svarog Vas. 18 Okt. 2015, 18:28

Svarog

A mauklan kifújja a levegőt, mikor a kis sárga lények hirtelen elkezdik magukat egyszerre Igornak hívni magukat az öregebb példáját követve. Persze annak se őrül, hogy a teremtmények követik őt. A felszínen elég feltünő lenne egy csomó, kicsi, sárga... minion.
Aztán mikor meglátja, hogy mit vezetnek elé, egészen ledöbben. Hogy ha a kicsi, sárga "vakondemberek" serege nem elég feltünő, akkor az előtte lévő hatalmas őshüllő vagy mi, mennyire nem rína kint a fenti tömegből. Döbbenten emeli fel a tekintetét az óriási lényre.
- Ennyit arról, hogy a dinoszauruszok kihaltak - morogja maga elé. Aztán az egyik minionja azt mondja, hogy fel erőteljes kérdő hangsúllyal.
- Fel - mondja Svarog, és bólint. Hagyja felvigye a bestia a felszín felé. A kövek egy idő után átadják magukat a téglának és elrozsdásodott csöveknek, jelezve hogy közel jár az általa ismert civilizációhoz. A hangok persze nem sok jóval kecsegtetnek, Dragunov felsóhajt és a társaira nézz.
- <Innen egyedül megyek, még visszafogok térni, ígérem. Én vagyok az új sárkány, és hozok még további új sárkányokat, ígérem.>

Ben Grim
Csak Johnny reagál valamit a tervére, és az se valami biztató. Sorozza meg egy fegyverrel, vagy inkább ő kezelje a kommunikációt. A szárnyas férfi már válaszolna, de aztán ránézett a láthatóan sokkos és ijedt Sue-ra, aztán felsóhajt.
- Mutass egy nagy fegyvert, és azzal sorozom. Hozzászoktam, hogy mikor repülök, egy méteres fémpajzs és fegyverek többsége védelmez. De ha kell akkor beszállok Sue helyett, de a lányt le kell vinni a helikopterről, biztonságos helyre.
Aztán látta, ahogy Johnny fémmé változva kiugrik a repülőgépből, és még utánuk szól.
- Fiúk, sok szerencsét. Ha bármikor kell lovasság, akkor csak szóljatok és repülök - mondta, aztán a pilótához fordult. - Hallotta a srácot katona! Vigyen ki innen minket!
Kiáltja kedvetlenül.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Peregrin Kedd 27 Okt. 2015, 07:59

- Leopold -

Nem volt barátinak mondható a helyzet, elbambulása miatt a lény elkaphatta, és magafelé húzta őt. Igyekezett volna védekezni, de végül nagyon nem jött össze neki. A lény egyenlőre esélyt sem adott neki. Történésekből nem sokat látott mert egy darabig a fejét ölelte körbe a lény csápja. Majd amikor láthatott valamit akkor megláthatta azt a sárkány lényt aki vagy nem éri az ő nyelvét, és ezért nem csinált semmit, vagy nem olvas a sorok között. Hirtelen eszébe jutott, ez pont az a sárkány aki korábban mit sem törődött vele, amikor megkérte Leopold, hogy várjon pár percet. A lény inkább faképnél hagyta, majd a jelentősen fontos küzdelmi helyszínen is úgy viselkedik mintha választ nem kapott volna.
Ezeket lekövetvén rájött, hogy nem támaszkodhat a sárkány nőre, ez volt a hibája, hogy rá támaszkodott... de nem tudott tovább gondolkozni hiszen leírhatatlan fájdalom érte amikor a lény a vállába harapott.
- Árrrgghhtt, mióta szereted az édes húst? - kérdezett vissza, és az épp karjával elővette egyik tőrét, és ahol érte ott szúrta bele a lénybe, utána gondolati úton megkérte az ereklyét, hogy teremtsen rá, maga köré, egy láng-tűz illúziót, mintha tűz ember lenne. Ezzel lehet elrettenti pár másodpercre a lényt, hiszen tűz az egyik gyenge pontja.
Ha nem sikerülne még így nem kiszabadulnia, s ha van ideje, akkor a lény karját, vagy egyik szemét támadja meg késével.
Ha sikerült végre kiszabadulnia, akkor a saját, medálként hordott apró ereklyét megkéri, hogy a neki kölcsönzött gyógyító energiát használja fel regenerálásra.
Tehát igyekszik teljes mértékben ellenállni a kialakult helyzet ellen.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 27 Okt. 2015, 20:41

~Reed Richards~

Készülődünk a leszállásra, miközben a többiek a stratégiámat vitatják. Hát, nem véletlenül vagyok én a csapat esze...
- Aki a rádióval messze van, az nem kell mobilis legyen. Szépen ül a seggén, és számolgatja az égen a vadászrepülőket, nem pedig repked jobbra ballra. Ezért nem a mobilis csapattársat választottam. Ben, barátom, nem értem miről beszélsz, lehet, hogy a sugárzás megpörkölte egy kicsit az agyad. De ne félj, nem lesz gond. Viszont én nem vinném a legnagyobb fegyvert amit találsz, a gyorsaság fontos lesz odafent, és ha még felkapsz magadra harminc kilót, akkor lehet, hogy úgy lelassulsz, mint vergődő rigó a szembe-szélben. Kapj fel valamit amivel fel tudod hívni magadra a figyelmet, aztán csapj oda az áramlatoknak, hidd el, ha a vadászgépek nem értek semmit, akkor te se fogsz, amíg nem Little Boy vagy Fat Man lóg ki a seggedből. - magyarázom barátságosan, és ezzel úgy érzem lezártuk a témát.
- Sue, az a lényeg, hogy ne menj túl messze. Nagyjából percenként próbálok legkésőbb jelentkezni, és akár tudósítani is, a lényeg, hogy mindig kapcsolatban legyünk. Ha megszakad a kapcsolat, gyere közelebb, ha nem javul, akkor meg menekülj, bár szerintem elég messzire úgy sem tudsz. Adnék egy könyvet, hogy megtanuld a bináris nyelvet, hátha el tudod adni magadat robotként és túléled, de félek szorít az idő. Próbálj vigyázni magadra, mi is azt tesszük. - búcsúzok a lánytól, nem hiszem hogy még újra látom. Ha nem lennék egy lebegő agy, megcsókolnám.
- Na fiúk, tesztoszteront a maximumra, aztán mentsük meg a világot. - mondom a többieknek, és elindulok olyan elegáns és egyenes testtartással, amire egy agy képes.

~Michael Nikostratos

A zsaruk próbálják tartani a tömeget, meg kitoloncolni mindenkit, ami nem könnyíti meg a dolgom, de így csak még viccesebb, amikor kisebb - nagyobb tömegeknek pörkölhetek oda a villámaimmal. Kezdem azt hinni, hogy ez a nap jobb már nem is lehet, amikor megjelenik előttem egy hatalmas aranysárkány. Nem mondom, hogy zsidó vagyok vagy ilyesmi, amióta New Yorkban élek én is tapasztaltam a sztereotípiát és általánosítást ami Ábrahám gyermekeit éri, de most elgondolkodtam, hogy ha ennyi aranyam lenne, akkor vajon körül kell-e metélni. Úgy döntök, hogy kár ezt tenni, de ha tényleg aranyból van az óriás, akkor megpróbálom rézzé formálni az átformáló gyűrűmmel. Igazából, nem is érdekel, hogy milyen anyag lesz belőle, a lényeg, hogy legyen egy órási gitár. Ha csak a pikkelye arany, akkor azokat próbálom meg apró gitárokká formálni. Életem a rock, baby.

//4. dezintegráló, kék; 8. anyag újrarendező, zöld; Villámszóró sötétkék gyűrű //

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Okt. 2015, 01:13

/Remélhetőleg kövi folytatás nov 8!/

/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Vayne a programozása végén jár. Látni, hogy az utolsó részeit végzi az egésznek. A rendszer működőképes lesz és a monitor alján a 99%-á válik az érték.
Taylor Thackery
Jack Gammer, Bakura és Waynoka
Bakurára az orvosok keserűen néznek.
- Még ha szólunk sem tudnak kimenni az orvosok, mert a helyet lezárták. Innen mi semmit sem tehetünk. Te is jobban teszed, ha menekülsz a városból, amint lehet.
Mondja a doki feladóan. A fiú még se hallgat rájuk és kapva magát megindul kifelé a kórházból. Gyalog tényleg gyorsabban halad, mint járművön, mert a város egy hatalmas dugóban ragadt. Ahogy a fiú rohan egy hölgy állítja meg.
- Könyörgöm! Segítsen!
Üvölti a síró asszony.
Fekete Lovag
Az ásás jó ideig tart mire a föld megremeg és elkezd beszakadni. A téglák, szinte futóhomokként nyelik el a lovagvértes nőt, aki lassan zuhan be a sötétségbe. Nem fogta fel semmi az esést csak a vért, ami szerencse, mert érzésre elégé darabokban lenne, ha nem lett volna rajta most ez. Idővel az épület darabjai betömítik a lyukat és a fény eltűnik. A nő a vaksötétben fekszik és senki se válaszol a kérdéseire.
Ultron és Kira
A Sötét Angyal szemei kékes fényt árasztanak majd egy csapással leszaggatja a robot fejét és kirepül a vízből. Ott már látja a denevér szárnyas fura fickót, Johnny Stormot, aki e világban fémes bőrű és egy lebegő agyat közeledni.
Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Ultron, Waynoka és Kira
Sue minél távolabb megy és a kvartett már félúton kiszáll a helikopterből. Mandroid már bőven előrébb jár hisz kiugrása után új organikus fémformájában rohamozza a partot. A vízben egy élénk kék villanás után a rejtélyes fiatal lány repül fel és landol nagy levegőket véve, hisz már majdnem megfulladt. Fél pillanattal később követi őt a gyilkos robot ében változata, ami saját fejét fogja a kezeiben és éppen rakná azt vissza a helyére mikor Johnny egy amerikai focista "kecsességével" ökleli fel a gépezetet. A két fém darab hatalmas koppanással ütközik össze. Mintha egy tank méterű kalapács ütközött volna egy hajó méretű üllőn. Még Kira füle is besípol ettől. Reed nem hallja Waynoka szellemét. A misztikus erejű sámán úgy fest nem halhatón a bolygón talán két legnagyobb zsenije számára. Talán nem a tudomány követői azok, akik képesek meghallani a szellemek szavait.

Észak-Queens
Komédiás, Amerika Kapitány és Atum
Az űrhajóba érve Komédiás kacarászva lép be. Az űrhajó ajtaja bezárul.

Dél-Queens
Leopold kése Rettenet arcába csapódott és a lény teljesen eldobta Leot mikor a lángokat meglátta. A férfi vállából ömlött a vér és a fájdalom elviselhetetlen volt. Az ében szörny a tőrrel az arcában kezeit védelmezően maga elé tartva hátrált, mikor Diana repülve karmolt belé. A karmai végig szántották a kezét és valamit le is csapta róla. A kékes gyűrű, amivel a szörnyeteg az előbb a jeget varázsolta, most a falnak csapódott és onnan a járda szélére esett.
- A jegem!
Üvöltötte a rémség és megindult a gyűrűért.
Fekete Özvegy, Nikostratos, Dunkelzahn és Svarog
Nikos kezét emeli majd koncentrál, de a sárkány érintetlenül áll tovább. Majd a hatalmas aranyszínű fenevad nagy levegőt vesz és lángokat okád Michael-re. A kettejük közötti területen a beton berepedezik majd beszakad és a lyukból Svarog, a sárkányember emelkedik ki. Nikostratos talán észre veszi őt miközben a tűz elől menekül.
Ő azonnal felismeri az egyik rokonát a hatalmas tomboló szörnyben, ami valamire lángokat fúj teljes hévvel.

Az űr
Valkűr
Közeledik Galactussal.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Kira Sign Szer. 28 Okt. 2015, 21:57

~Bakura~

Az orvosok keserűen néznek rám és taglalják tehetetlenségüket, ami ettől engem még nem vigasztal, és javasolják, hogy én is tűnjek el.
- Talán az lenne az okosabb döntés, de ez a helyesebb.
Mondom miközben futásnak eredek a megadott irányba. Gyorsabban haladtam, mint az autóforgalom, ami beállt egy hatalmas dugóba. Csak futottam, ahogy a lábam bírta, míg egyszer csak segélykiáltásokra lettem figyelmes.
Egy nő rohan oda hozzám, ha nem fékezem le lehet neki rohantam volna. Sírva könyörög, hogy segítsek.
~ Egye fene a jó szívemet, mikor a saját húgomon kellene segítenem...
- Mi történt hölgyem, miben segíthetek?

Kérdem, bár sejtem, hogy a válasz olyan lesz ami miatt itt fogok ragadni egy időre, de már nem éreztem a testvérem hívását már nem éreztem többé, az iker lelki kapocs, mintha megtört volna, így jelezve nekem, hogy vége van. Bár a remény sugara még élt bennem, hogy itt kellett helyt állnom és segítenem.

~Kira~

Nagy erőket szabadítok fel, ahogy a robotra koncentrálok még a szemem is felvillan úgy feszegetem erőm határait.
~ Gyerünk!
Hatalmas villanás, a robot teste végre elválik a testétől én meg megkönnyebbülök kissé, de aztán az oxigénhiány mozgásra késztet, és a mértéke miatt szinte mint egy rakéta repülök ki a vízből és esem ki a partra négykézláb köhögve és zilálva kapkodva a levegő után.
- Köh.. Köh.. Köhh..Hörrr.. Köh..
Lassan jut elég oxigén az agyamba és felfogom végre a külvilágot is. Egy denevérszárnyas alak előtt landoltam. És ott van még mellette több is, még nem tudtam, hoyg barátok vagy ellenségek, de reméltem, hogy az előbbiek, mert perpillanat a légzésemet próbálom normalizálni nemhogy még harcolni. Hamar elhanyagolhatóvá válik a kérdés, ugyanis a robot kiemelkedik a vízből hóna alatt a saját fejével.
- Ez most ugye csak egy rossz vicc.
Teszem fel a költői kérdést, majd az egyik újonnan érkezett szabályosan felökleli a robotot, a két fém találkozásától még a fülem is besípolt.
- Áuch.
Jegyzem meg majd, mikor realizálom, hogy ők az én oldalamon állnak jut eszembe bajtársam akit szem elől vesztettem. Ijedten kapkodva a fejem kezdem el keresni őt.
- Hol van az indiánsrác?!
Kérdem idegesen, majd ha meglátom, megpróbálok odavánszorogni hozzá, mert jelenleg a gondolatok a fejemben cikáztak össze vissza így kis eséllyel lett volna célszerű használnom a tele kinetikus erőm, hogy odarepüljek hozzá, ha egyáltalán megtalálom.

~Diana~

Események megint felgyorsulnak, a férfi támadja a szörnyet, mire az eldobja őt. A szörny hátrál a fájdalomtól én meg kihasználva a lehetőséget repülésből belevájtam karmaim. Valamit sikerült is leszakítanom róla, ami az imént rekedtté tett engem. A szavai csak megerősítetek, és mivel én voltam a gyorsabb főleg repülve fel is kaptam azt és arrébb repültem, hogy a szörny se engem se a gyűrűt ne érhesse el. Majd a levegőben egy helyben tartottam magam ütemes szárnycsapásaimmal.
- Ez kellene? Köhh Köhh. Fú de sz*r a torkom.
Jegyzem meg olyan rekedtséggel mint egy metál zenekar frontemberéj turné után. A gyűrűt megpróbáltam az ujjamra húzni és a szörny felé mutatni, hogy visszakapja azt amit velem tett.

~Fekete Lovag~

Sokáig tart az ásás és egyre kevesebb embert találtam, majd egyszer csak remegni kezdett a föld.
- Már csak ez hiányzott, ebből, még gáz leeeeee...
De be se tudom fejezni a mondatot, mert máris beszakadt alattam a föld és zuhanni kezdtem a hatalmas mélység felé.
- Ááááá...Uff.
Érek nagy puffanással földet, és hálát adok az égnek a vértért, ami megakadályozta, hogy hatalmas paca maradjon csak belőlem a földön.
Fájdalomtól nyöszörögve próbálok négykézláb állni, majd újabb törmelékmennyiség zúdul le, mire én a karjaim a fejem felé emelem, hátha kivédhetem a törmelékek érkezését. Pár másodperc után az omlás úgy ér véget, hogy minden fénytől elzárt engem odalent.
- Segítség! Hall engem valaki?!
Kérdezem fájdalommal a hangomban. Az oldalamhoz kapok és érzem, hogy jókora folt lesz majd ott holnap ahol földet értem, ha egyáltalán túlélem ezt a napot.
- Eltemetett a törmelék, hogy fogok innen kijutni? A megmentőből, sérült lett akit meg kell menteni, mennyire szánalmas. Bárcsak eltűnne az a rengeteg törmelék felőlem és kijuthatnék innen.
Kívánom miközben arra mutatok, ahol az égnek kellene lenni felettem, ha nem választana el tőle több réteg törmelék.

// 7. robbanó sugár, fekete//

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Svarog Kedd 03 Nov. 2015, 18:21

Az aszfalt beszakadt, létrehozva egy jókora lyukat, amin Dragunov simán kirepülhetett a felszínre. Ahol már jó ideje csata fojt. Lángok, üvöltések.
Már lentről hallotta, de csak a felszínen látta meg azt a jókora sárkányt, ami épp lángokat fújt valamire. Dragunov egyből rájött, hogy ez nem véletlen.
Egy fajtájabeli, a másik mauklan.
Már csak a mérete miatt is alkalmas szövetséges a terveihez. Az a tomboló düh, azok a lángok. Svarog megfigyeli, hogy kire támad rá a másik makulan, ha kiszúrja, hogy kire támad rá a hirtelen megtalált fajtársa, akkor felröppen és egy tűzgolyót dob a célpont felé.
Ha sikerül, ha nem, akkor üdvözli a másik lényt.
<- Üdvözöllek testvérem. Azért jöttem, hogy segítsek harcodban és meséljek arról, hogy honnan jöttél. - > köszönti népe nyelvén a másik sárkánylényt, felkészülve arra, hogy elröppenjen megvadult fajtársának lángcsóvája elől, vagy bármilyen támadás elől is.

Ben Grim (Gótika)

- Az Iron Maidentől kellene ide a 'The Trooper".
Nem véletlenül Franklin a csapat agya, azonnal taktikát váltott. Kicsit leszólt mindenkit, és nos, igaza volt. Bennek kicsit még új volt ez az egész mutánsosdi, szuperhősösdi
Barátjának szavai viszont bátorságot és céltudatosságot öntöttek belé. Megropogtatta a nyakát, mikor kiszálltak a gépből.
Alig tették a talpukat a földre, mikor egy rejtélyes fiatal lány érkezik meg kék villanás kíséretébe, és követi őt egy fekete robot.
Ami Johnny-t azonnal megrohamozza.
Ütközésükbe beleremeg minden, és Grim füle szinte besípol. Míg a gép Johnny-val van elfoglalva, addig ő hirtelen felröppen a levegőbe.
Ekkor eszébe jut, hogy mintha a gépezet, bármilyen is abszurd, de a fejét próbálta volna visszarakni. Egy ilyen ütközéstől el kellett volna ejtenie.
~Édesistenem, de hülye ötlet....~ gondolja, mikor eszébe jut a terve.
A tekintetével azonnal a géplény elejtett fejét kezdi el keresni, ha esetleg megtalálja, zuhanórepüléssel próbál érte menni és felkapni, aztán Reedhez vinni a cuccot, hátha segíthet feltölteni a titokzatos jótevőjük által megírt vírust.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Peregrin Pént. 06 Nov. 2015, 14:09

-Leopold-

A díszes ruhát viselő ereklyevadász a sikerét látva gyorsan fedezékbe menekül, hogy ellássa sebét.
Elsőként az ép karjával előhúztam a megmaradt egy vágóeszközét, aminek párja a lény fejében maradt. Az eszközt letette maga mellé, kezével megfogta felső ruházatának alsó részét, és azt a szájához emelte, fogaival ráharapott, ezzel tartva meg azt. Eddigre az ép kezével megint a megmaradt vágóeszközt fogta , s lemetélt egy hosszú csíkot a szájával fogott ruhadarabból.
" Ilyen dologra kényszerülni, a szép ruhámnak annyi lesz ilyen tempót követve." - siránkozott a szőkés barna hajú pojáca. Utána a felső ruházatának azt a részét leszedte sebes válláról, és a levágott ruhadarabbal nyomókötést alkalmazott a sebnél. Amit nem bírt hanghatások nélkül végigcsinálni, s mire kész lett erősen le is izzadt a nagy fájdalom miatt, s noha kicsit megszédülten, de jobb kezével megfogta a Lumina áldása ereklyéjét, ami a nyakában pihent, és amit gyógyításra szokott felhasználni.
Alázatosan kérte a Lumina segítségét, hogy áldja meg őt gyógyító erejével, amint ez megtörtént, elengedte az ereklyét, s a kezét a sebes vállára tette, s a gyógyító energiákat a sebre központosítva küldte.

Felszerelés:

Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Irina Shane Vas. 08 Nov. 2015, 01:58

~Sue Storm~

Reed szólta a végszót, mindenki marad az aminek eredetileg be lett osztva, hát legyen. Át veszem a kommunikátorokat és indulnék messzebb, agyaska még mond pár jó szót, tanácsot hogy maradjak távol de ne túl távol hogy a kapcsolat meg maradjon és ne akadjon meg az infó áradat, plusz vigyázzak magamra, szerintem inkább nekik jobban kéne vigyázniuk magukra, kicsit közelebb lesznek a fronthoz mint én meg a kommunikátorom. Tehát lesz majd némi mozgás is a feladatomban ha rendetlenkedik az adás, addig is megindulok egy szimpatikus irányba, minél messzebb tőlük ahol még él a kapcsolat, meg azért ha kicsiben is, messziről de látni vagyis tudni szeretném mi történik a társaimmal, főleg az öcsémmel, de a többiek is fontosak, nem úgy értettem. Felveszem a dokival a kapcsolatot és amíg nem kell valamit át adnom vagy tudom is én pontosan mit kell majd csinálnom addig csöndben maradok hogy ne zavarjam a munkában, Reed biztos jelezni fog mi az amit át kell adnom, mint mondta percenként jelentkezik ami elég gyakori, de amekkora dumagép tud lenni néha...előkerültek új "hősök" is. Ú, valami brutális csattanást vagy mit lehetett hallani idáig tisztán, tartom a távot te nyújtogatom a nyakam vagy nézem a monitort idegesen mégis mi a fene volt ez.

Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 08 Nov. 2015, 02:16

~Reed Richards~

Miután kiszálltunk Johnny kezdi egyből a támadást, hát, figyelem elterelés az is, hogyha odébb löki, ezzel nem lehet vitatkozni. Hallom Ben gondolatait, és arra gondolok, hogy ez nem hülyeség, ha még mindig tartja a gép, akkor valahogy ki kellene vernünk a kezéből, és elvenni a fejét. Ezt továbbítom Johnnynak is.
~Próbáld meg elvenni a fejét, úgy tűnik most nem csatlakozik hozzá. Üsd ki a kezéből vagy bármi, a lényeg, hogy jusson messze tőle. Megpróbálok én is segíteni. - küldöm a telepatikus üzenetet, miközben közelebb lebegek, és telekinetikusan próbálom húzni a fejet, illetve ha látom, hogy Johnny merre erőlteti, akkor ugyan abba az irányba segíteni rajta.
- Ben, készülj, ha megszerezzük a fejét, akkor vidd minél messzebb, úgy, hogy ne lássa a testét. Sőt, takard el a szemét ha tudod. - mondom, és remélem sikerül a terv.

~Michael Nikostratos

Úgy tűnik, hogy az erőm nem hat a sárkányra, mad lángokat kezd okádni felém, ami felől reflexszerűen próbálnék odébb vetődni, de megállok a mozdulat közben. Most, vagy soha, megpróbálom átformálni a lángokat, hogy ártalmatlanok legyenek rám nézve, és túléljem ezt az egészet. Vetődni úgy se tudnék úgy, hogy ne legyen bajom, ez pedig egy laphúzás húszra, de ha bejön, akkor mindent viszek.

//4. dezintegráló, kék; 8. anyag újrarendező, zöld; Villámszóró sötétkék gyűrű //

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Morsus Hétf. 09 Nov. 2015, 02:26

/Remélhetőleg kövi folytatás nov 14!/

Észak-manhattan
Vayne
A monitor megremeg. "Lassú voltál" Jelenik meg a felirat és a számlálás megáll. A gombok szikráznak majd egy elektromos csapás tör ki. Vayne sokktól ugrik el a laptopjától egészen a falig. A teste remeg és füstölög. "Ennek eddig vége" A gép forrósodni kezd.
Taylor Thackery
Jack Gammer és Waynoka
A kórházban fekszenek kezelés alatt.
Bakura és Bryde ikrek
A fiú követi a nőt pár házig.
- Az unokám! Valami az épületünkre eset!
Mondja a férfi. A házra egyértelműen rázuhant valami. Mikor bemegy lát ott valamit.
Bent az ikrek is ébredeznek. a Mesterük küldte őket ide egy mutáns férfiért. Mikor emgérkeztek aházba valami becsapódott és eszméletüket vesztették. Picit fáj a fejük, de jól vannak. Egy fiú /Bakura/ sétál be ide egy idős hölggyel.
Fekete Lovag
A sötétben halk súgás hallatszik. Kicsit később megismétlődik, de már végre hallja mit is mondanak.
- Nem vagy méltó.
Súgja egy hang.
- A kardra. Nem vagy méltó.
Mondja egy férfi hang halkan majd a sötétben egy ember alak jelenik meg.
Gótika - Page 8 344598-66488-black-knight
- Ideje, hogy elvegyem a kardot tőled.
Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Ultron, Waynoka és Kira
Mandroidot egy ökölcsapás repíti az égbe, az egyik raktárépületbe csapódik be. Ben Grimm berepül és felkapja a robot fejét, hogy elvigye Reednek. Mikor landol a hátát egy sugár találja el és a lebegő agy elé zuhan térdre borulva. Ultron békésen elkezd sétálni Reed felé. Mindkettőt bombázni kezdi a kezéből áramló sugarakkal.
Kira landol a véres John mellett. A fiú lélegzik, de nincs jó bőrben.
- Legalább a másikat lezúztuk.
Hörgi örömtelien.
- Ezt is el kell intézni, de gyorsan mielőtt mindenkivel végez.

Észak-Queens
Komédiás és Vérontó az űrhajóban vannak.

Dél-Queens
Leopold gyógyítani kezdte magát miközben Diana repülve kapta fel a gyűrűt és ismét az égbe emelkedett. Mikor a gyűrűt felhúzta az világítani kezdett.
Maklaun azonosítva. Hordozó 5. Kiválasztva. Jégsugár aktív
Mondja a gyűrű mire a lány érzi, hogy a testét befedi ében furcsa zselészerű anyag. A lény testének egy része betakarja hátulról őt és azokon mászik rá. Ezzel elkezdi lehúzni a súlya miatt.
Nikostratos kezét kitartja majd ráemeli a lángokra, ami ártalmatlan párává válik. Ekkor a sárkány még dühösebb lett mire Svarog megszólalt a makluan fivére csak üvöltve felé csapott. A pikkelyes alak könnyedén elrepült az útjából, így már Michael is látta a férfit és hasonlóságokat közte és a dühöngő szörny között. A sárkány lángot lehelt Svarog felé majd nagy ugrással Nikostratosra vetette magát. Pontosan rá, hogy két mellső mancsával agyon nyomja a férfit, akit Svarog még mindig nem látott.

Az űr
Valkűr
Közeledik Galactussal.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 09 Nov. 2015, 21:10

~Bakura~

Követem az idős hölgyet, aki pár háztömbön át vezet és elmeséli, hogy az unokája van bajban, mert az épületre, ahol volt rázuhant valami.
- Akkor siessünk, mennyi idős az unokája? Fiút vagy lányt keresünk?
Kérdezem, miközben besétálunk a romok közt. Egy ikerpárt pillantok meg, akik most ébredeznek.
- Több unokája is van? Egyikük az, vagy keressünk tovább.
- Ti jól vagytok? Kell segítség?

Kérdem az ikrektől, mert ha nem tudnak kijutni, akkor segítek gyorsan rajtuk is, majd indulok tovább a keresett unokáért.

~Kira~

A srác nem volt túl jó bőrben, bár én se voltam, én legalább nem haldokoltam. A src felhívja a figyelmeme, hoyg még mindíg nagy gáz van és újabb is akad.
- Elintézem, csak jöjjek rá, mi a gyenge pontja.
Jegyzem meg halkan, majd figyelni kezdem a harcot. Már kezdem elveszíteni a fonalat, de sejtem, nagyjából, hogy ki a jó és ki a rossz. Az eszméletlen férfit a fejjel megpróbálom fedezékbe húzni erőmmel a törmelékek mögé, majd pajzsommal védeni,a másik férfit, majd felé ordítok.(reed,)
- Találjatok ki valamit gyorsan, mert ez a pajzs nem túl tartósak! Én már leszedtem a fejét, de több ötletem nincsen.
Ha a robot ránk támadna, akkor a pajzsot magunk köré is felvonom és remélem, hogy elég elterelésként szolgáltam.

~Diana~

Repülve kapom fel a gyűrűt, majd az meglepetésemre felmegy az ujjamra. A gyűrű megszólal és furcsán ismerősen hangzanak a szavak, amiket hallok.
A következő pillanatban azt érzem, mintha valami zselé ragadt volna a hátamra és egyre nehezebben megy a repülés is.
- Mégis mikor?
teszem fel a költői kérdést, majd megpróbálom egyik karmommal levakarni a hátamról a furcsa lényt, és ha sikerült akkor hátam mögé nézni és szó szerint leégetni a lényt a hátamról. Bár erre nem látok túl sok esélyt, mivel kis híján lefagyott a torkom.
Próbáltam magam a levegőben tartani, de a súly húzott lefelé és a szárnyaim is egyre nehezebben tudtam mozgatni, ereszkedni kezdtem és megpróbáltam a varázslóhoz közel landolni.
- Szedd le rólam ezt az szörnyet!
Kérem tőle, ha eddig nem sikerült volna levakarni magamról, amit most is próbálok, ah nem jött volna le eddig.

//5. kék, jégsugár//

~Fekete Lovag~

A sötétben hangokat vélek hallani. Tán hallucinálok, de nem zárhatom ki a lehetőségét annak sem, hogy nem a képzeletem játéka a hang.
- Ki van ott?
Kérdem, miközben a kardot a földbe szórom, és arra támaszkodva próbálok meg felállni. A porcikáim sajognak még az eséstől, de úgy éreztem képes lehetek talpra állni.
- Már miért ne lennék rá méltó?
A sötétben egy férfi alakot pillantok meg, aki szintén páncélos, mint én.
- Őseim hagyták rám a kardot, és jóra használom fel most is, szóval ne hidd, hogy olyan könnyen elveheted tőlem. Miből gondolod, hogy te jobban megérdemelnéd, mint én?
Kérdem, miközben harci állásba próbálok helyezkedni, felkészülve arra, hogy esetleg megtámad a férfi. Próbálok hárítani, és visszatámadni, bár sérült vagyok, küzdeni fogok a családi ereklyéért. Nem hagyom, hogy egy kis sérülés megakadályozzon ebben.
// 7. robbanó sugár, fekete//

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Peregrin Csüt. 12 Nov. 2015, 11:38

- Leopold -

Az ereklyevadász férfi nagyban gyógyította magát, hiszen olyan helyzetbe került, hogy volt mit. Ezt sajnálatosan a sárkány lény nem vette figyelembe, bizonyára biztosra, veszi, hogy az embernek is olyan a regenerálódó képessége, hogy azonnal képes regenerálni. Ő korábban megtette, átszúrta a förtelem a hasát, de végül nem okozott nagy kárt benne. A lény újból a földre zuhant, oda Leopold-hoz, a lénnyel segítségért kiáltva. Egy sebesült embertől vár segítséget akihez odadobott egy veszedelmes szörnyet? Leo megteszi, nincs más választása.
A beérkezésük pillanatában abbahagyta a gyógyulását, és fohászkodni kezdett Agamotto szeme ereklyéhez, hogy teremtsen a lény köré olyan hangzavart amit csak a lény hall, tehát a lény fejébe. Azután az épp karjával kezébe vette megmaradt tőrét, és azon volt, hogy levágja a sárkányról a lényt, ha azonnal nem sikerül valami olyan dolog miatt amit a kése nem tudna elvágni, akkor súlyos, és mély szúrásokat véget a lény nyakánál, most arra is összpontosít, hogy ne hagyja a lényben a kését, mert egy szúrás nem elég neki, többet érdemel ahhoz, hogy csökkenjen a jelenlegi aktivitása, látottak alapján.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bryde ikrek Csüt. 12 Nov. 2015, 14:48

Daniel

Te jó ég, mégis mi történt? A padlón ébredek és rögtön Liz-t veszem észre, aki szintén eszméletét vesztve fekszik a földön. Félig ülő helyzetbe kerülök, majd megrázom őt.
- Hé! Ébresztő!- kiáltok rá, mire felébred és rám néz. - Minden rendben? - kérdezem tőle, majd miután bólint, felállok és őt is felsegítem. Tehát, mibe is keveredtünk? A Mester egy megbízásra küldött minket, hogy összeszedjünk egy potenciális testvért, de amint a házba bejöttünk, valami becsapódott és nyílván elájulhattunk. Körülbelül így állunk. Ekkor azonban belép valaki az épületbe, egy idős hölggyel az oldalán.
- Ti jól vagytok? Kell segítség? - teszi fel nekünk a kérdést, mire én megrázom a fejemet. Jobb lenne, ha kijutnánk innen, mégpedig azonnal, és a többi dologgal csak azután kéne törődnünk. Lizre nézek, majd elindulunk kifelé az épületből, hogy minél előbb szabad ég alatt legyünk, mert nem esne jól, ha a ház a fejünkre esne.

Elizabeth

- Hé! Ébresztő! - hallom a bátyám hangját, és érzem hogy rángat engem. Mégis mi történt? Elájultam? Amint kinyílnak a szemeim rögtön meglátom bátyót, aki rögtön megkérdezi, hogy jól vagyok-e, én pedig csak bólintok. Dan ezután feláll és engem is felsegít a földről. Hogy kerülhettünk ilyen helyzetbe? Azt tudom, hogy egy potenciális testvért kell megkeresünk a Mester megbízásából, de miután bejöttünk ide, valami becsapódott, és aztán bumm, sötétség. Ekkor azonban észreveszek egy belépő személyt egy öreg nővel az oldalán, és valami unokáról beszélnek.
- Ti jól vagytok? Kell segítség? - kérdezi, mire bátyó megrázza a fejét. Ezután rám néz és elindulunk a kijárat felé. Össze kell szednünk magunkat, és aztán meg kell találni azt a valakit.

Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Témanyitás by Irina Shane Pént. 13 Nov. 2015, 00:46

~Sue Storm~

Szóval ülök jó messze, egy nyamvadt kommunikátorral és várok, közben nézem ahogy a társaim bevetik magukat a sűrűjébe. Látszólag nyerésre álltunk, egészen addig amíg az öcsém fémes testét nem láttam repülni és becsapódni egy épületbe mint egy ágyúgolyót, itt talpra pattantam ha eddig ültem mert lehetőségem volt rá. Remélem elég jó az ellenállása ahhoz hogy ezt csekély sérülésekkel megússza. De a többiekről se feledkezem meg, szárnyas Ben viszi a megszerzett fejet Reednek, amikor kiabálnék neki hogy vigyázzon de késő, már füstölögve esett térdre, amire a számhoz kaptam. Ez egyre rosszabb, így szép sorban kivégeznek mindannyiunkat, nem akarom siettetni a doktort és üzenet sincs még amit átadhatnék neki, nem is hinném hogy most erre koncentrál Reed ugyanis az ellenség felé halad a gyilkos sugaraival. Rám lett bízva ez a fontos feladat de nem bírok tovább tétlenül állni. Így ha nem vagyok túl messze csak kinyújtom a karom és hirtelen elrántom onnan azt a kettőt, amilyen gyorsan csak tudom, ha messze vagyok megfelelő távolságot tartva, hogy az ellenség lehetőleg ne vegyen észre, megközelítem őket és szintén ez a művelet, vállalom a sérülések kockázatát, inkább minthogy végig nézzem a társaim lemészárlását, közben próbálok gondolatban közvetíteni Reed felé egy kérdést ~ valami üzenet a doktornak? ~. Közben próbálok valami biztonságos helyet kiszúrni nem túl távol illetve majd összekaparni az öcsémet, ha még nem tört elő magától az nem sok jót sejtet. Meg vagyunk lőve ezekkel az ellenségekkel, túl tesznek rajtunk, ide valami ütősebb kell. A két külsős segítőnket is kiütötték, már és nem sokára jön a szőnyeg bombázás, van egy olyan sejtésem hogy az is ránk fogja kifejteni a hatását.

Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 13 Nov. 2015, 11:37

~Reed Richards~

A terv több ponton is kudarcba fulladt, bár Ben sikerült elhozza nekem Ultron fejét, mégis eltalálta szerencsétlent, miután kiütötte Johnnyt. Most bombázni kezd minket a lövéseivel, és elég kétségbeesett a helyzet. Próbálom elkerülni a támadásait, miközben szélsebesen gondolkodom. A testében lehetnek szkennerek, vagy a feje alapján tájékozódik? Megpróbálom elpusztítani a fejét, telekinetikus erővel hatni rá, hogy zúzzam szét az elmémmel, bár elég nehéz koncentrálni, miközben kerülgetem a lövéseket is. Sok reményt nem fűzök a dologhoz, de azért egy próbát megér. Felvehetném Sueval a kapcsolatot, de nem akarom megosztani a figyelmem, most ez a két dolog eléggé leköt. Ha Sue keze elér, és elránt a gyilkos sugarak elől, akkor is próbálom hozni magunkkal a fejet, és végezni vele. Szét lassan, lépésről lépésre kell végezni egy ilyen gyilkos géppel.

~Michael Nikostratos~

A sárkány tüzét sikerül párává változtassam, ami feldühíti a dögöt, és felém vetődik, miközben a másik pikkelyes alakot szórja a lángjával. Nincs sok időm gondolkodni, hogy mit tegyek, a mancsai elég nagyok, hogy esélyem se legyen elvetődni. Inkább a lábam felé irányítom a gyűrűt, és megpróbálom megpuhítani magam alatt a földet, hogy elnyeljen, természetesen csak annyira, hogy én beférjek, és engem nyelven el a föld, miközben a sárkány mancsát lassítja, illetve megállítja a többi törmelék. Minél mélyebbre jutok, annál kisebb az esélye, hogy elérjen, ezért folyamatosan áramoltatom az erőt a földbe, és próbálom omlasztani, miközben a házilag készített liftemmel haladok a föld középpontja felé, remélhetőleg elég gyorsan, hogy túléljem az interrakciót.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 14 Nov. 2015, 01:41

Waynoka

Az indián letett a telepaták kereséséről. Úgy látta, hogy az agy, a külső agy jó lett volna, de nem sikerült a terve, nem hallották meg. Következőnek Leopoldot szemelte ki magának, a másik varázshasználót.
- Leopold, figyelj rám! Waynoka vagyok, az indiánok sámánja! Hallasz, ugye? Láttam, amit biztos te is. A hadurat nevetni és az űrlényt közeledni valkűrrel. Ultron csak a kisebbik veszély, de őt is el kell intézni. Dr. Reed Richards talán ki tudná lőni az űrbe! A harcostársaiddal is beszélj, kérlek! A világ hőseinek össze kell fogniuk, de még a gazfickóknak is. Már sok helyen elmondtam és nagyon unom, remélem, te már hallod!
Ha Leopold se hallotta meg, akkor Waynoka nagyon kétségebe esett. EGy lelkes tinédzsernek borzasztó volt megélni azt, hogy nem válaszolták meg a kérdéseit, mert nem is hallották. Szellemként jól tudott mozogni, ezért próbálkozott Leopoldhoz menni. Remélte, hogy a harcot nem rontotta így el és nem hallt bele a mágus, hogy rá figyelt.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 14 Nov. 2015, 23:20

~dr. Erwin Vayne, fehér gyűrű~
Már majdnem kész vagyok a programmal. 99% és már majdnem kész. Bár nem fogom használni. Minek? a Fantasztikus Négyes eléggé elintézi a dolgokat. Kicsit van időm finomítani rajta. Magam javára állítani és ilyenek. De nem, a sors közbe szólt. Ultron megtalált. Egy elektromos kisüléssel jelzi az érkezését. A sokkolt bitfej! A győzelem kapujában és most kell megjelennie. Nem gondolkodok. Meg próbálom ragadni a laptopot és egyszerűen széttörni. Nem érdekel már semmi. Egyszerűen nem kaparinthatja meg a világ legfejlettebb (Ultront beleszámítva második legfejlettebb rendszerét.) Ha ez megvan neki, akkor valószínűleg itt a vég. Úgy hogy megpróbálom egyszerűen széttörni.

~MANDROID~

Leszólták az ötletem, de nem vitatkozok a csapat szószerinti agyával. Ha szerinte nem kell mobilitás a kommunikátornak, akkor nem vitatkozok. Sőt, igazából hálás is lehetnék neki, hiszen így legalább a nővérem biztosan túl éli. Feltéve, hogy megállítjuk ezt a robotot. Előszőr úgy tűnik jól állunk. Kiugrok a helikopterből és neki rohanok a robotnak. Hatalmas csattanás, ahogy neki ütközök és lerepül a feje. Na, ez eddig nem rossz. Egy raktár épületben ébredek. Mi? Hogy? Az utolsó amire emlékszem, hogy ütött. Ó, értem. Megpróbálok felpattanni, is visszarohanni a harcba. Nekem van a legtöbb esélyem a gép ellen. Megpróbálok megint neki menni a robotnak. HA más nem, akkor az agyaknak adok egy kis időt.

Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Nov. 2015, 01:47

/Remélhetőleg kövi folytatás nov 22!/

Észak-manhattan
Vayne
A férfi neki ront a laptopjának azonnal összetöri, darabokra veri és megsemmisíti. A gépezet füstölögve zuhan a földre, darabokban van és a monitorjából a folyadék lassan szivárog a padlóra. Vayne sietnie kell új megoldást keresni mivel jól tudja, hogy már csak percek kérdése mire Ultron minden eddigi akadályt áttörve eléri a világhálót.
Taylor Thackery
Jack Gammer és Waynoka
A kórházban fekszenek kezelés alatt.
Bakura és Bryde ikrek
Az idős hölgy nemlegesen bólogat és az ikrek kezdenek emlékezni rá, hogy ők maguk is a néni unokájáért jöttek mikor valami becsapódott az épületbe. A két testvér egyértelműen próbál gyorsan távozni mikor Bakura kérdezgeti őket.
- Nem, csak egy unokám van, őket nem is ismerem.
Mondja néni miközben a fiú elkezd hangokat hallani a padlóból. Ahogy lenéz hirtelen szürkés fém csap ki onnan és karolja át őt. A Bryde ikrek lebénulva nézik az eseményt. Soha senki sem látott még ezen a világon ilyet, ahogy a valamikor gépezett ráépül egy emberi lény bőrére és bele a húsába.
- Adaptáció.
Mondja érzéketlen hangon a gépezet, ami lassan befedi Bakurát.
Gótika - Page 8 1283202-bastion_1
Gótika - Page 8 1237387-x_men_legacy_236_bastion
A fiú agya megtelítődik furcsa adatokkal. Az egyik az, hogy a szemeiben a ikrek alakja vörössé válik és megjelenik róluk egy adat: Mutáns. A kezét felemeli és érzi, hogy a mellkasából valamiféle energia árad végig a karján a tenyerébe, amiből sugárként távozik. Bakura józan esze veszi át az uralmat és sikerül az energiát csökkentenie. Bakur a falnak esik. Az agya fele adattárrá vált, amiben megtalálja az eddigi események naplózását
/Apokalipszis megtámadásától egészen a dimenzió ugráson át a becsapódásig. Tisztában van kik a sötét angyalok és mik a képességeik./ és úgy fest megkapta a Mark IV - Nimród őrszemek képességeit. Bár csak két rakétával rendelkezik, nem érzékel más őrszemeket és Bakura agya felül írta az őrszemét így nem érez kényszert a mutánsok vadászatára, de nem is adaptálódik a taktikája harcban. Ellenben a szenzorai aktívak.
Fekete Lovag
A lovagvértes férfi gyorsan mozog. A vágásai egyenesek, de nem durvák. Könnyű őket hárítani, de nem áll meg egy vágásnál a férfi. Miután neki ront a nőnek és vágott fordult és újra csap majd mikor túl távol hátrál tőle a nő akkor újra neki fut.
- Ostoba gyermek!
Mondja türelmetlenül a férfi.
- Én vagyok az ősök. Daniel Whittman, az eredeti fekete lovag, őfelsége bal keze.
Mondja komoran a férfi, megforgatva az ében pengéjét.
Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Ultron, Redbow és Kira
Kira és Sue kimentik a frontvonalból Bent és Reedet. Kira előtte már elrejtette Redbowt, aki azóta elájult. Sue hihetetlen távolságból nyúl be a társaiért miközben Reed elkezdi megemelni a robot fejét és szétfeszíteni belülről. A robot enyhén szikrázik, de még nem tökéletes mintha nem lenne elég erős hozzá az élő agy. Mikor a robot teste viszont szétlőné őket akkor egy kékesen derengő telenetikus pajzs jelenik meg előttük, amit a furcsa szuperhős jelmezes lány (Kira) emelt fel. A testet megzavarja a támadásban, ahogy Johnny visszarohanva ismét megüti. Most övé volt az előny és mivel úgy fest csak a szemen vannak megfelelő szenzorok így a test nem is veszi észre az oldalról érkező fémembert. A csapása megint fülcsengést okoz és behorpasztja a robot mellkasának jobb oldalát. A gépezet a földről próbál felemelkedni.

Észak-Queens
Komédiás és Vérontó az űrhajóban vannak.

Dél-Queens
Leopold, Diana, Waynoka és Rettenet
Diana lángjai gyengék szint elhallóak, de láthatóan fájnak a lénynek. Rettenet ekkor egy határozott ökölcsapást mér a lány hátába. A sárkány megremeg a gerince lüktet a kíntól. Leopold hangzavart teremt a szörny köré az aggamotto szemével és a hangok egyik magasabbikától az ében anyag az emberi testen sikoltva ugrik szét. Ismételten Rettenet a földre zuhan. Most látszik, hogy alatta egy elégé mocskos és szőrős, hontalanak látszó ember van. Ám mikor Leopold folytathatná megjelenik előtte egy indián fiú szelleme /Waynoka/ és megszólítja.

Svarogot a tűz végig perzselte és a sárkányember égve zuhant a pláza oldalának. A sárkány pedig neki ugrik Nijksotratosnak, aki könnyű és törékeny anyaggá formázza a földet, mikor a sárkány fellöki a férfit akkor mindketten elkezdenek lefelé zuhanni. Egy idő utána föld elfogy és látják a megannyi apró sárga lényt, akik ámulva nézik őket.
- Gonosz sárkány.
Mondja a tömeg látva a hatalmas arany pikkelyes lényt, ami becsapódik, az ismét puhult földbe az ennek hála sértetlen Michaellel.

Az űr
Valkűr
Közeledik Galactussal.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 15 Nov. 2015, 09:25

Rövidesen az eszünkbe jut, hogy mi is az öregasszony unokájáért jöttünk, szóval jobb lenne, ha elkezdenénk a keresést. Mondjuk az épület állapotát felmérve, jobb lenne, ha gyorsan intézkednénk, még mielőtt a fejünkre hullik az egész.
- Mi is segítünk magukna... - kezdenénk bele, de ekkor a földből valami szürkés fém csap ki, és átkarolja a fickót, aki a banyával jött be.
Adaptáció. - mondja egy hang, ami talán a gépből jön, miközben befedi a fickót, beleépül a testébe. Mégis mi a jó pokol folyik itt? Talán jobb lenne, ha lelépnénk innen, minél előbb. Azonnal a kijárat felé vesszük az irányt és megpróbálunk minél előbb szabad ég alá kerülni.

Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.