Washington

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Lance Harris Csüt. 10 Nov. 2011, 23:13

Végig Judas és Halál mellett álltam, mint egy jó katona, gondolom ez alapvető elvárás ha én lennék Háború. A kamerák elé is kiálltam, mert miért ne? Ki ismerhetne fel? A mocskos niggerek a gettóból? Volt osztálytársaim... Jeff mint olyan megszűnt létezni amikor Fehér Amerika Kapitánnyá lettem, s most mikor Háborúként tevékenykedem, szinte ez is olyan semmiségnek tűnik. Vállaltam tehát arcomat, sőt az exelnök koponyáját kezembe kaptam, majd Hamletet mimikálva magam elé tartottam, majd egy könnyed mozdulattal porrá törtem a volt államfő fejének vázát.
Mikor Judas eltűnt, a portál meg fel, sőt egy vita is kialakulóban volt, kicsit megszeppentem, vagy mi, de miután látom, hogy közvetlen főnököm elindult a portál felé, egy pillanatot sem haboztam. Egy kicsit kacarásztam is magamban, elképzelve a "Hősök" csapatát ahogy megnézik a közvetítést Fájdalom "bemutatkozásáról", majd a bázisukon megjelenik egy kisebb hadsereg gonosz. Én mint Fehér Amerika Kapi... Jah nem, mint HÁBORÚ berontok és elpusztítom őket... Jah és ha már témánál vagyunk, sokkal egyszerűbb lenne, ha az igazi kapitány nem lenne... így a fehér előszóval közel sem olyan frappáns a nevem, de ha helyette én viselném a pajzsát, mint Apokalipszis lovasa, egészen biztos nagy császár lehetnék...

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Morsus Pént. 11 Nov. 2011, 17:00

Halál, Háború távoznak a kapun, de Matsumoto megállítja Vészmanót és Fornesht. A kettő semmit sem tehet még, a vezérük nem döntött.
Throhalla látja, hogy az árnyakba rejtőző csoport nem mozdul. Semmit sem tesznek. Csak kacagás hallatszik. Fájdalom egyre hangosabban kezd nevetni.
- Ó drága. Mégis ki fog megállítani?

< - Én >
Szólt egy asgardi hangja és az árnyék eltűnt a személyekről. Jordmungand, Midgard kígyója ködszerű alakjából egy hatalmas sárkánnyá vált, ami pusztító lánggal csapott lett Fájdalomra. A köd eltűntével a Hydra fejei felfedték magukat. Zémó, Spartan, Wolfgang Von Strucker és Vörös Koponya. Fájdalom körül egy gömbszerű védő mező van, ami megóvja őt a mindent elhamvasztó lángoktól. A kígyó a lebegve nézi ellenfelét amikor Strucker egy vörös kesztyűvel áttöri a pajzsot és arcán találja el a mágust. A füstölgő vörös kesztyű fémből van és karmos a vége, a német vigyorogva néz a földre került Fájdalomra.
- A Sátán Karma, nincs a világon dolog, ami ellenállna neki.
Vörös Koponya érzéketlenül néz Thorhallára és Kőszívre.
- Maguk jönnek, ha nem támadnak akkor önökkel végzünk.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 11 Nov. 2011, 17:14

Leon megtorpan Thorhalla és Fájdalom beszélgetése közben. Mintha Thorhalla megpróbálta volna elárulni Fájdalmat, legalábbis a férfi fenyegetéséből ez olvasható le, de Thorhalla ahelyett, hogy meghunyászkodna, és elnézést kérne... Nos, istennőként cselekszik. Leon először meglepetten, később már érdeklődve hallgatja Thorhalla beszédét. Nem csak lelkesítő és megindító, de ráadásul logikus is, és talán a bűbáj az, amely megadja az utolsó kis löketet, hogy Leon egészen átértékelje a helyzetet. Egyrészt itt van Fájdalom, aki megváltoztathat sok mindent. Másrészt viszont, ha elvonatkoztatunk tőle, mert valahogy megöljük, akkor oda jutunk, hogy a Föld legnagyobb bűnözői egy helyen vannak, akik rejtőztek, most előbújtak, és így sokkal könnyebb célpontot nyújtanak, mint valaha. Ha Fájdalom kiiktatható, akkor mindenki más is, és a kényelmetlenséget okozó versenytársak félreállítása is könnyebb most. Bólint Thorhallának, és felé lép, jelezve együttműködését.
Ezután pedig alaposan meglepődik. Jordmungand, és a Hydra négy feje felbukkan, és azonnali csapást mérnek Fájdalomra, aki minden bizonnyal azért nem fog vereséget szenvedni ilyen könnyen, ez csak a kezdeti siker, a meglepetés ereje.
Thorhallára tekint, és elmosolyodik. Nagyon régóta nem állt ilyen közel a halálhoz, de mit számít ez, hiszen még soha nem állt ilyen közel a hatalomhoz sem.
Orkánerejű ordítását most egyetlen személyre koncentrálja, Fájdalomra, akinek a támadástól talán a nem csak a dobhártyái lyukadnak ki, de néhány belső szerve is úgy robban fel, mint túltöltött vizes lufi.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Sarah Pént. 11 Nov. 2011, 17:27

Érdekesen alakulnak a dolgok, a kérdésemre senki sem reagál, amit nemnek veszek, s kicsit sértődötten hátrébb is állok.
~ De legalább gazdag vagyok, még egyenlőre. ~ Örvendezek magamban, majd kiderül hogy meddig is tarthat ez az öröm, hiszen a csapat eléggé... Szétszóródik. Nem nagyon értem hogy mi folyik itt, de megnyílik egy portál és páran elég gyorsan eltűnnek benne, jómagam még maradok, kicsit fel akarok készülni a dolgokra. Najó talán az is rájátszik a maradásomra hogy itt egy kicsit érdekesebbek a dolgok, páran fellázadnak a főnök ellen, azon bizonyosok akiknek már nagy hatalma van és nos nem akarják átadni a következő generációnak a dolgokat, legalább is nekem ennyi jön le belőle. Oda állok a falhoz és mosolyogva figyelek, igazán kíváncsi vagyok hogy ebből mi fog kisülni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Nov. 2011, 10:49

Slade egyik embere távozott miközben beszéltem, majd a másik is. S én ezekkel akartam szövetségre lépni a Hydra ellen. Micsoda pazarlás lett volna, hiszen máris kiderült, hogy a lovasokra nem lehet számítani, miként az Akkaba Klánra sem. Úgy tűnik teljesen feleslegesen küldtem oda Sakura-t, hogy épüljön be közéjük. Noha, információforrásnak még megfelelő lesz. Leon nem mozdult, egyedül a Kőszív volt az, ki mellém lépett. Bízhatok benne, alig észrevehetően biccentettem felé. S a Hydra sem mozdult, nos akkor ez egy igencsak rövid küzdelem lesz. Nem féltem, mikor senki sem lépett elő a szavaira, csupán csalódottságot éreztem, hogy bármit is reméltem a halandóktól s attól az asgarditól ki az árnyakban rejtőzött. A féreg kacagni kezdett s egyre-egyre hangosabban. Az arcom s a szemeim sem rezzentek a kacarászása közben, nem féltem tőle, egy pillanatra sem hihette. Még mindig nem mozdult senki, nyomorult férgek. A kérdésére viszont már egy ismerős hang válaszolt Asgardi nyelven. A hang hallatán gúnyosan s magabiztosan mosolyodtam el, noha tagadni nem lehetett, hogy meglepett az, hogy ő van itt. A Hydra egy szánalmas s nevetséges társaság, nem vettek be, mert túlságosan atyám leánya vagyok az ő manipulatív csapatukba, erre a legidősebb fivérem az, kit befogadnak maguk közé. Így hát megint Loki vérei fognak hadakozni az Asgard feletti uralomért.
< - Fivérem! – biccentettem Jörmungand felé. >
S mintha a többi is csak erre várt volna, végre megpillanthattam a Hydra többi fejét is. Némelyik meglepetés volt, s nem hallottam róluk, de volt, kit ismertem s láttam már. Fivérem támadása sikertelen, eközben néhány rúnát rajzoltam fel magam elé, mágikus védelem a fagy s a tűz ellen, a tűzben biztos voltam, hogy birtokolja Fájdalom s úgy tudtam, hogy a jéggel is képes harcolni, így ez sem ártott. Az idős férfi földre küldte az ellenfelünket s végigfuttattam a tekintetem az itt levőkön. A vigyorgó szajha állt az egyik falnál s figyelt, nem szándékozott beavatkozni, ő élvezte, hogy mit kaphat Fájdalomtól. A halandó féregre emeltem a tekintetem, ki a sarokban állt mosolyogva. Gúnyosan mosolyodtam el miközben egy újabb rúnát rajzoltam a levegőbe, mért hihette, hogy kimaradhat ebből?.
- Öld meg! – adtam ki a parancsot elemi erejű mentálmágiával. – Addig harcolsz, míg meg nem halsz vagy ő! – uszítottam Fájalomra.
A mi körünk jött, mindezt tudtam volna anélkül is, hogy Vörös Koponya felhívja rá a figyelmem. Érzéketlen arccal fordultam felé.
- Nem vagyok az atyám, hogy gyáván megfutamodjam, ha a segítségüket kértem Koponya! – feleltem ridegen a férfi szavaira. – A fivérem alátámaszthatja mindezt!
S végül ekkor még Leon is az oldalunkra állt s támadott, ahogyan ezt tette újabb rúnákat rajzoltam a levegőbe s varázsszavakat suttogtam, figyelve a Kőszívre, ha esetlegesen támadni készülne, hogy őt a támadásom elkerülje. A Fájdalom alatti padlónak fémszerkezetét próbáltam manipulálni s a talajból először a fekvő mágusra bilincsként olvadjanak, tekerjék át a karjait s lábait rá s tartsák lefogva a padlón, majd alóla dárdák tőrjenek elő s szúrják át a halandó férget a teljes testén végig.


Aktív mágia: tűz- és jégimmunitás, alakformálás (lándzsák)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs, mentális parancs Sarah-nak

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Fornesh Szomb. 12 Nov. 2011, 11:59

Érdekes látvány volt, hogy a jelenlévő emberek teljesen más kaliberűek, mint akikkel eddig találkoztam. Pontosabban fogalmazva már nagyon eltávolodtak a halandó élettől. Közéjük kerülve elégedetlenség fogta el Fornesht magával szemben, amire eddig jutott, és amit eddig elért. Hozzájuk képest nem tud semmit letenni arra a bizonyos asztalra, amit oly sokszor szeretnek emlegetni az emberek némi összeszólalkozás alkalmával. Nem akart arra gondolni, de be kellett látnia, ez az egyetlen válasz a helyzetre, golyófogónak éri csak meg tartani őt a jelenlegi szituációban. Remélhetőleg nem kerül erre sor.
Egy kapu nyílik, melyen lassan páran már át is mennek. Egy érdekes beszédet is végighallgathatott, de a döntést sajnos nem áll jogában meghozni. Épp készült volna pár határozatlan lépést tenni felé, de a nemsokkal ezelőtt tisztázódott valódi főnöke megálljt parancsolt.
~Ezek szerint még látnunk kell valamit.~
Próbált főnöke előtt, vagy legalább mellett megállni, hátha sor kerülne egy feléjük intézett támadásra, melyet hátrány nélkül tudjon hárítani. Felpörögtek az események, az egyik pillanatban idegesítő kacagás, aztán újabb személyek lépnek színre, és máris mennek a csapások. Nem gondolta volna, de az összecsapásnak hamar vége lett. Illetve csak úgy nézett ki, de tévedett, hisz most az imént beszédet intéző istennő fel fordul, és már fenyegette is.
Fornesh
Fornesh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Kőszív Hétf. 14 Nov. 2011, 00:08


Néhányan még távoznak. Matsumoto viszont megállítja az embereit. Talán a mi oldalunkra áll, talán csak kivár.
Fájdalom konkrétan kiröhögi Thorhallát. Vagy tényleg, ennyire hatalmas, vagy ennyire őrült. Nem hiszi, hogy bárki is megfékezhetné. De senki sem legyőzhetetlen.
Váratlanul az eddig háttérbe húzódó alakok egyike egy sárkány alakját veszi fel. Ilyet sem látni minden nap. Thorhalla biccent felé és mond is neki valamit. Úgy tűnik, ismeri. El kell mélyednem asgard mitológiájában.
A sárkány azonnal pokoli lángcsóvát okád Fájdalomra. Érzem a forróságot az arcomon. Fájdalom állva marad. Nem állok a szörnyeteg és az őrült közé.
Thorhalla sem tétlenkedik. Ujjai kecses táncot járnak, ahogy varázsol. Talán a maga védelmében, mert ellenfelünket nem éri felőle támadás. Aztán parancsot ad a támadásra annak a lánynak, aki cseppet sem tűnt eddig számomra közénk valónak. Nem hiszem, hogy az ő embere, de ezen nincs most idő elmerengni.
Eközben a sárkány egyik társa is Fájdalomra veti magát. Akármilyen eredetű védelem is óvta, a férfi vörös kesztyűje eléri Fájdalom arcát. Egy gyenge pont.
A Sátán Karma? Érdekes. Bár ellenfelünk előtt felfedni fegyverünk mibenlétét, ostoba húzás.
Ekkor a sárkány másik társa, a Vörös Koponya minket buzdít támadásra. Túl sokat képzel magáról ez az utolsó terrorista. Ráadásul feleslegesen is fenyegetőzik, sem Thorhalla, sem jómagam nem futunk meg a harc elől, ezt ő is tudhatná.
Közben Cinnamon is támadást indít. Remek. Minél jobban megoszlik a figyelme, Fájdalom annál sebezhetőbb lesz.
Kivonom a katanámat. Nem kapkodok. Nekem elég lesz egyetlen gyors, erős vágás, ha a többiek már eléggé legyengítették Fájdalom védelmét.
Thorhalla újabb varázslatot sző.
Én felkészülök, hogy lesújtsak. Ha Fájdalom védőmezeje megszűnik, az őrült mozgásképtelenné válik, vagy eléggé elvonják a figyelmét, hogy közel kerülhessek, a fejét veszem.
A bölcs harcos kivár, míg rést talál a páncélon. De onnantól nincs kegyelem.

_________________
Washington - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Washington - Page 2 14t7e2oWashington - Page 2 Fo1206Washington - Page 2 118zi2gWashington - Page 2 2qw0s43Washington - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Morsus Szomb. 19 Nov. 2011, 15:04

Krang mérgesen nézi az eseményeket majd megrázza a fejét.
< - Nem. Hibát követek el. Ez méltatlan Atlantisz és Lemúria nevéhez. >
Ezzel átsétál a térkapun.


A mezőn nem képes áthatolni Leon támadása, a föld lassan tényleg rámászik Fájdalomra Thorhalla varázslata miatt. Fájdalom testére ekkor épül rág egy furcsa vasember páncél, aminek több részén misztikus fény árad ki és főmágusok köpenye borul rá.
- Elég volt a játékból.
Jelenti be a férfi érzéketlenül, gépiesé torzult hanggal.
- A hálátlanságot halállal bűntettem.
A mező megszűnik, de mire Kőszív mozdulhatna - vagy bárki más - addigra A vét közepén a fény vakító lesz és és a férfi testéből hatalmas robbanás szabadul el. Ez a minden elsöprő energia katarzis nem tűz nyers sugárzás, bármivel végez.


/Thorhalla, Sarah, Kőszív, Leon, Fornesh, Mysterio, Vészmanó, Matsumoto, Jordmungand, Fájdalomra, Zémó, Spartan, Wolfgang Von Strucker és Vörös Koponya/

Végtelen Háború világa:
Az öreg Zacharias Morsus botjára támaszkodva sétál be az újoncokhoz, akik a varázslótornya egyik várótermében vannak éppen.
- Köszönöm, hogy eljöttetek. Meg kell értenetek ez egy speciális helyzet. Nem Miller vagy Einar kéri a segítségeteket és ez nem is a programotok része. Én kérem. Van egy alternatív realitás ahol én Apokalipszis jobb keze lettem, de idővel erőm és hatalomvágyam megvakított. Ez a Zacharias Morsus egyszer már majdnem a realitások vesztét okozta. Arra kérlek titeket, hogy állítsátok meg őt. Jelenleg egy másik világban van, aminek a neve "Reneszánsz", majdnem huszonegy évvel korábban van ott, mint itt és abban a világban szüleitek sose ragadtak a csata világban így készüljetek fel rá, hogy egészen másként alakult sokak élete. Tudom ez zavaró lesz, talán még sokkoló is, de ti próbáljatok arra koncentrálni, ami a lényeg: Fájdalom legyőzésére. Megértettétek?

/Freydis Einardottir (Thorhalla-Einar), Victoria Miller (Wanda-Miller), Lorna Howlett (Serena-Logan), Zam-Rel (Ko-rel), Namor McKenzie (Lyron), David Ethan (Sarah-Árny), Hjuchia Algernon (Saku-Ismeretlen), Remus (Lorna-Prof), Andrew Ramirez, Yusuf, Eric Morsus (Amora-Michael), Skaar (Thena-Skurge), Judy Huniver-Frost(Dr. Huniver - Emma Frost), Blackmail, Alex (Svarog), Rachel (Constantine), Zyro (Tao-Ko), Manó (Tyler-Ko), Freyr (Laaksonen)/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 19 Nov. 2011, 17:19

Leon nem tud védekezni az energiakitörés ellen, az egyetlen, amit tehet, hogy Thorhalla mellett marad, így ha a nő esetleg mágikus pajzsot emelne, akkor talán ő is védve lenne a támadás alól. Máskülönben minden bizonnyal nem éli túl a csapást.


Zacharias kérésére jövök a toronyra, kissé furcsállom a dolgot, nem szokott efféle megbeszéléseket, összejöveteleket tartani. Annyit bizonyossággal tudok róla, hogy komoly ember, aki komoly dolgokkal foglalkozik, így biztosan most is jó oka van rá, hogy összehívta az összes, toronyban lévő embert.
A falnak dőlve hallgatom Zacharias történetét egy másik világról, és egy olyan énjéről, aki el akarja pusztítani a multiverzumot. Olyan hatalma lehet ennek az embernek, amivel nem vehetjük fel a kesztyűt egyedül. Minden bizonnyal nem is ezért megyünk oda, hanem azért, hogy az ottani hősöket segíthessük, együtt lehetünk csak elég erősek.
Az időkülönbség tényén merengek el, vajon ha ott hazajöttek a szüleink a csatabolygóról, akkor megszülettünk valaha? És vajon élnek még a szüleink? Találkozhatok az apámmal?
Nem, nem ezért megyünk oda, ezt el kell felejtenem. Fájdalom legyőzése a fontos, minden más várhat.
-Készen állunk - mondom a csapat nevében, de természetesen ez nem jelenti, hogy nem várom a többiek megerősítését.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 19 Nov. 2011, 17:42

~ VH világa ~
Mindenki itt volt, még olyanok is, akikre egyáltalán nem számított, hiszen az ellenállásból sem nagyon vették ki a részüket, vagy a Földön sem jártak. Namor letámasztotta a szigonyát, maga mellé és a falnak dőlve hallgatta, amit kvázi az apja kért tőlük. Ebben a világban Zack és Hannah nevelték fel, így igazából bármit megtett a férfinak, ha az kért tőle valamit. Még akkor is, ha az egy ilyen kérés volt, hogy addig adják fel a saját világuk védelmét. Egy másik világ, ő és Zam abban már éltek, amikor a hősök eltűntek. Gyerekek lehettek mostanság. Tovább nem foglalkozott a különbségekkel, az egyetlen fontos az volt, hogy Zack az ellenfelük, vagyis egy másik, aki valószínűleg hatalmasabb, mint az, amelyikkel most álltak szemben. Az egyik Bosszú Angyal már bele is ment az egészbe.
- Namor is velük tart, Zack ti tartsátok fel Magneto-t, amíg távol vagyunk – mondta Namor mintegy beleegyezve abba, hogy induljanak.


Zam egyelőre elképzelni sem tudta, hogy miért hívatták őt le a Kék Körzetből New York szívébe. Noha szinte folyamatos kapcsolatban volt az itteniekkel, most mégsem volt ötlete sem arra, hogy mi lehet a kérés. Ahogyan megérkezett mindenkinek biccentett, majd az idős Zack is megérkezett, aki elő is adta a mai megbeszélés célját. Szóval egy másik világ, vissza a múltba, egy másik múltba. Ő nem úgy látta a vészt valószínűleg, mint a többiek, ő úgy látta, hogy ez rájuk is komoly fenyegetés lehet, ha Fájdalom továbbjut arról a világról. Az idősebbik öccse már el is fogadta a csapatuk nevében a felkérést, hogy menjenek. A másikra, Manóra nézett, hallotta, hogy mi történt a közelmúltban, hogy mind meghaltak, az anyjuk igencsak nehezen fogadta és viselte. Most még rájuk is vigyázhat.
- Legyen varázsló – mondta Zam. – Segítek!

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 19 Nov. 2011, 18:00

~ VH világa ~
Újra New York, nem elég, hogy odakint a mágneses fazon vágja haza a világot, de most még mentsünk meg a vén szenilis varázslónak is valakit. Vagyis valamit, egy teljes másik realitást, mintha a mienkhez sem lennénk kevesen. De a helyzet valóban rémes lehet, ha még Madár és Bard is itt vannak. Felmordultam, ha ez az alak így folytatja, akkor filézett halat csinálok belőle és a saját hala úgy kapja vissza, szálkák és pikkelyek nélkül. A báty felajánlja a segítségét, az öcsike pedig a mienket is.
- Pubi, mit mondtam én neked a többiek nevében való döntésekről? – kérdeztem morogva, miközben Zyor-ra néztem.
Olyan vissza az időben, amikor még én sem éltem… láthatom valamikor apát és anyát fiatalon. Ha ott hazamentek, akkor lehet, hogy anyám még azzal a patkányképű Jackie bával van együtt… majd teszek róla, hogy ne így legyen. Csak előtte egy rosszfiú seggét kell jó alaposan szétrúgni.
- Mehetünk – mondtam megadóan végül.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 19 Nov. 2011, 20:15

~ Csapda! ~ Ez volt Yusuf első gondolata, amikor visszahívták a toronyba. Ezt látta az egyetlen oknak, ami miatt ilyen hamar hívhatták vissza a központba. Kétségek közt őrlődött és több lehetőséget is számba vett, mielőtt döntést hozott volna. Úgy vélte, hogy jobb belesétálni a látható csapdába, mint tartani egy váratlantól. Ellenben csalatkoznia kellett. Ezidáig. Hiszen a csapat nagy része jelen volt. Az öreg mágus pedig a tőle megszokott módon hadovált. Yusuf nem igazán értette. Realitások, másik életek...hiába nem fogta fel ép eszével, elgondolkodott. ~ Talán egy másik világban, az életem egészen másképp alakul. Talán nem válok árulójává barátomnak? Talán a barátom sem szúrja hátba önnön apját? Talán én vagyok máshol az egyetlen áruló, a nevető harmadik...talán halott vagyok. ~ Kettő dologban volt azonban egészen biztos. Abban, hogy soha nem tudhat a másik dimenzióban élő énje a látogatásáról. Illetve, hogy nem hagyja cserben társait.
- J'ai un mauvais pressentiment...de megyek.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Thorhalla Vas. 20 Nov. 2011, 10:08

A szövetségesem támadása mit sem ért, végül is mi mást vártam, hisz halandó. Az enyém ellenben sikeres volt s a talaj kezdte belepni. Akkor már csak a dárdák hiányoztak, mikor ő lépett ellentámadásba. Szóval most indult a tényleges küzdelem, már kezdtem aggódni, hogy ily könnyű lesz az egész. Felkacagtam gúnyosan a szavaira, a hálátlanságot illetően.
- Hálátlanságot drágám? – kérdeztem. – Hisz nem volt semmi, mit tőled kértem volna! S ha megteszem sem lett volna annyi hatalmad, hogy megtedd mi szívem óhaja.
Abban a pillanatban, hogy a páncél közepe izzani kezdett varázsolni kezdtem, védőpajzsot magam köré, hogy még a két szövetségesem is beférjen. Elteleportálhattam volna s vissza a támadás után, de az gyengeség lett volna s megfutamodás.
- Mögém! – parancsoltam Kőszívnek s Leonnak.
A mosolygós kis szajhára néztem, már vele is voltak ötleteim, hogy mit lehetne vele tenni, ha az enyém lenne. Még talán nagy hasznot is húzhatok belőle, kezdő, de még lehet belőle valaki.
- Ha idejössz attól kezdve az életeddel nekem tartozol, bármit mondok megteszed – mondtam érzéketlenül. – Ha próbálsz szökni, vagy átverni engem, halott vagy s még a pokolból is kihozlak s tovább kínozlak…
A kezeimet felemeltem s magam elé nyújtottam miközben csukott szemmel koncentráltam teljes erőmből. Korábban próbáltuk Einar-ral, a Mjölnir-t képes voltam néhány másodpercig feltartóztatni, ha teljes erőből csapott a férjem. Ez ellen is elégnek kell lennie, minden erőmmel erre koncentráltam s a varázsszavakat is halkan suttogtam magam elé, hogy megvédjen a robbanástól.

Aktív mágia: védőpajzs (folyamatos koncentrálással)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs, mentális parancs Sarah-nak

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység


~ VH ~
Freydis is, mint a többiek megjelent a hívásra, igencsak meglepődött, amikor végre viszontláthatta a fivérét is, akit több mint egy éve keresett már ekkor mindeddig eredménytelenül. Utoljára nem éppen a legkellemesebben váltak el egymástól, tett Bard felé néhány bizonytalan lépést, de biztosra vette, hogy a fiú nem akarja látni, így inkább Eric és Skaar mellé lépett. Zack-re figyelt, amikor az idős férfi belépett és elmondta a feladatot. Ott hazamentek a szüleik és egy másik élet. Vajon az anyjuk ott is ugyanolyan, mint itt, vagy ott más lehet? Ha minden igaz és márpedig a lány tudta magáról, hogy a nászéjszakán fogant, akkor talán abban a világban is életben volt. Ott hazajutottak és nem ragadtak ott, ahol élni sem akartak…
- Örömmel segítek – felelte.


Victoria-nak nem kellett túl sokat utaznia, úgyis itt lakott éppen a toronyban, így csak szinte le kellett sétálnia a megbeszélt csarnokba. Sok ismerős volt, Bard-ra mosolygott, úgyis egészen összemelegedtek a sráccal. Miközben Zack beszélt a lány még a cipőjét kötötte meg, és a kesztyűjét vette fel. A pajzsát meg elővette a táskából, amiben volt. A férfira mosolyogott, ahogyan befejezte az elmondását a feladatnak. Egy főmágust kell megállítani, aki igencsak hatalmas. Ilyen feladtuk még nem volt, de a legtöbben, sőt valószínűleg már mind találkoztak mágusokkal és harcoltak ilyenekkel is. A másik világban… lehet, hogy az anyja és az apja soha sem találkoztak. Érdekes lesz, ha találkoznak.
- Mehetünk – mondta.
Még felvette a maszkját és ettől a pillanattól kezdve készen volt az indulásra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Kőszív Vas. 20 Nov. 2011, 15:52


Cinnamon támadása nem képes ártani Fájdalomnak. Ellenben Thorhalla varázslata ügyesen megkerüli a védelmét, és a padlót fordítja a férfi ellen. Fájdalom testére ekkor egyfajta vértezet épül és köpeny borul rá. Lenyűgöző.
A férfi támad, Thorhalla védekezik. Nem vagyok őrült, úgyhogy engedelmeskedem, amikor maga mögé parancsol. Remélem, tudja, mit csinál.
A páncél felragyog. A fény elvakít.

_________________
Washington - Page 2 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Washington - Page 2 14t7e2oWashington - Page 2 Fo1206Washington - Page 2 118zi2gWashington - Page 2 2qw0s43Washington - Page 2 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Dr. John Huniver Vas. 20 Nov. 2011, 17:19

Fura ebben a toronyban az élet. Persze, mindig csak a tanulás! Meg a képesség fejlesztés. Judy mégis sokkal kellemesebb helynek érzi, mint otthonát. A változatosság mindig meghozza őszinte érdeklődését és kíváncsiságát. Ez apai vonás nála.
Nagygyűlés van az öreg varázslónál, akit bölcsnek kellene tartania. A gyűlés témája: Egy párhuzamos világ megmentése. Fantasztikus! Újabb utazás! Judy egyszerre örül és ijed meg a küldetéstől. Örül, mert mivel szeret utazni, világot látni, mi sem természetesebb, hogy egy másik világ számtalan érdekes látnivalóval szolgálhat. Különösen, hogy a jelek szerint időben le is vannak maradva mögöttük.
- 21 év! Akkor ott még biztosan nem létezem. - szomorkodik Judy kicsit, de tovább gondolja szavait. Talán lenne alkalma találkozni ifjúkori apjával és anyjával. Az jó móka lenne! Ha ő figyelhetné meg szüleit, hogy ismerkedtem meg, mikor vallottak egymásnak szerelmet. Sőt, még az esküvőre is benézne szívesen. Persze ez nem saját szülei életének eseményei lennének, mégis jó érzés lenne tudni, hogy valaha ők is voltak fiatalok, komolytalanok és szerelmesek.
Persze félnie is van mitől, mert megmenteni kell menni azt a másik világot, nem pedig turista nézegetésbe. De a világgal együtt ottani szüleit és leendő énjét is megmentheti.
- Én is megyek! - lép bátra Zyro mellé. Erősen titkolja, de tetszik neki a srác.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 20 Nov. 2011, 18:54

Nem nagyon akaródzik kikelni az ágyból, pláne azért, hogy azzal a házsártos Zackkel találkozzak. De végülis mindenkit magához hívott, szóval nagy dologról lehet szó.
Ráérősen szedelőzködök, aztán egy nagy bögre kávéval érkezem meg a szobába, ahol már mindenki felsorakozott, mint a jó kis katonák.
A lényeg eléggé kásásan jön át, meg kell ölnünk Zacket, csak mégsem őt. Az elmondása alapján valami nagyon kemény fickó.
Ennél érdekesebb valamivel, hogy az időben is utazunk visszafelé, mert ez a világ lassabban halad, mint a miénk. Érdekes, valószínűleg nem élek még abban a világban, és ki tudja, talán soha nem is fogok. Talán az apám ott valami lecsúszott alkoholista, nem pedig szuperhős.
-Elvileg ő a főnök, nem? - Kérdem incselkedve Lornát, mikor rászól Zyrora, aztán Zackre nézek. - Nem mintha nemet mondhatnánk. Menjünk!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Washington - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Sarah Vas. 20 Nov. 2011, 23:01

Kapok egy parancsot, attól a furcsa öntelt nőtől, aki talán kicsit kezd zavarni, nem nagyon szeretem az ilyen embereket. Valamiért azonban úgy érzem, hogy végre kell hajtanom amit mond, minden vágyam az hogy megöljem fájdalmat, de nem értem miért hiszen végül is semmi problémám vele.
~Sarah mi az istent csinálsz? Nem tudom, nem igazán uralom amit csinálok. Csináljatok valamit! ~ Adom ki a parancsot magamban s így szabad kezet adva minden tudatnak a testem felett próbálok mégiscsak kikeveredni valahogy ebből az eléggé öngólos helyzetből. Végül fájdalom magára von valamiféle páncélt, ami, mit ne mondjak, meglehetősen jól néz ki, ám lőni akar vele és van egy olyan érzésem hogy nem igazán fogom túlélni. Az utolsó kiutat a halálból, nos a parancsolgató nő pajzsa mögött látom, és hát ha így felajánlja akkor miért is ne? Egy gyors vetődéssel ugrok közelebb hozzájuk majd gurulok, és lehetőleg megállok a pajzson belül. Ha sikerül felnézek a nőre majd egy sóhaj mellett megszólalok.
- Tudod az is elég lenne ha annyit mondanál hogy " Innentől nekem dolgozol. "... Tisztességes munkás vagyok. - Majd felállok a földről és leporolom kicsit a ruháimat.
- Azért köszi. -

Az öreg összehívta a csapatot, úgy a csapatot hogy konkrétan mindenkit, szóval sokan vagyunk sokfélék, szóval a megérzéseim alapján nagy dolog van készülőben. Érdeklődve hallgatom hogy mit mond, és kicsit büszkén állapítom meg magamban hogy a megérzéseim helyesek, ám valószínűleg a nagy dolgos... Dolgot... Mindenki tudta rajtam kívül is, mert hát nem vér szőke nőkkel vagyok körülvéve.
- Pörköljünk oda neki. - Jelentem ki kicsit közömbösen, ignorálva a többiek beszélgetését egyenlőre, jobban érdekel a tény, hogy találkozhatok a szüleimmel, kíváncsi vagyok hogy milyenek voltak fiatal korukban, talán ha időm adja fel is keresem őket._________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Tyler Hétf. 21 Nov. 2011, 08:22

Kitörő örömmel üdvözlöm a bátyust, rácsapok egyet a vállára majd megölelem. Csak azért mert utálja a közvetlenséget. Félig-meddig vidáman hallgatom Zack bá, mondandóját.
-Van olyan hely is, ahol én nem is születtem meg? Az egy nagyon-nagyon rossz világ lehet....-
Morgom vidáman, majd beleegyezően bólintok. Miért is ne, ne csak ezt a világot mentsük meg állandóan.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1020
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 60
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Henry White Hétf. 21 Nov. 2011, 08:34

Érdeklődve hallgatom Morsus szavait. Egy másik énje, mint Apokalipszis Lovasa, majd későbbi el árulója. Érdekes, ott nem így alakultak a dolgok, mint itt. Lehet meg sem születtünk, a szüleink egyáltalán nem találkoztak, vagy abban a világban nem is élnek.
-Nekem csak egy kérdésem van? Miből gondolja, hogy mi képesek vagyunk legyőzni, ha az ottaniak nem bírták? Esetleg megtudhatunk valamit róla? Képességek, erő esetleg gyengeségek, vannak-e társai?-
Teszem a fel a kérdéseket, amik mellett a többiek valahogy elsiklottak.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 22 Nov. 2011, 22:22

Az összehívásra én is reagáltam és az engedély után meg is érkeztem a megbeszélésre, épp időben így az eligazításról nem maradtam le. Talán egy minimális piszkálódás miatt de vörösben a kéz jelével ellátott ruhában jelenek meg.
Csendben végighallgatom az eligazítást, hogy mit is kell majd csinálnunk és, hogy hol is. Elég meglepő a szitu. Másik világ, 21 évvel korábban vannak és minden tök máshogy alakult. Hát az biztos, hogy még a nővérem se élt nem hogy én. Bár érdekes lenne megnézni, milyen is ott az anyám... Tuti ugyan olyan...
- Hát ez tényleg jó kérdés. Mondjuk sokan vagyunk, talán ez előnyt jelenthet. De én is benne vagyok egyébként.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by BlackMail Szer. 23 Nov. 2011, 22:14

Eh, Morsus a fickó, akit még odalent is sokat emlegetnek és nem éppen, mint a legnagyobb segítőnket, hanem, mint a leghatalmasabb varázslót a világon. De lehet, hogy túloznak, vagy izéé, a succubusok eléggé pletykásak tudnak lenni. Most jut eszembe, ott van az a csajszi, nem is jut eszembe a neve... Majd megkérdezem a főnököt, hogy hogyan hívják. Hohhóóó adnám annak a lyánykának éjjel-nappal, nappal-éjjel! Egyeltalán feltud állni a démonkóróm? Mit kóró! Sudár tölgy az, nem kóró! Hopsz elkalandoztam egy kicsit, de hát így vagyok ezzel. Mit is mondott ez a fickó? Több realitás, belőle is több van és ráadásul az egyik szupergonosz. Jajj de jó, és mi fog következni ezek után? Kellett nekem megszólalni, a "Reneszánszba" küldenek minket, sajnos otthon maradt a kardom és a nemesi öltözékem is, szóval kapják be jó lesz nekik így is! Jaaa, hogy csak huszonegy év a különbség? Akkor nem kell rohannom a váltó ruciért! Viszont fogok találkozni önmagammal? Ez érdekes, nah majd kap a fejére a régi önmagam!

- Teljes mértékben megértettük, Generalle Főmágusiusz! - tisztelgek a Gandalf utánzatnak. - Hol kell átmennünk? Vagy netán itt sem mehetünk át?

Játékosan megpörgetem pisztolyaimat, mire a mellkasomból előmászik a lánc, gusztustalan surrogással tekereg a mellkasomon. Megcsapom és eleresztek egy "Rossz kutya!" kiáltás, mire vissza az vonul a bőröm alá cuppogó hang kíséretében.

- Bocsánat a jelenetért, de tudjátok, hogy vannak ezek a démon láncok... - szabadkozok hanyagul a társaimnak. - Szóval lóra fel! Gandal... akarom mondani Morsus mutasd az utat! - Gyalog-galopp módjára utánzom, hogy felszállok egy lóra.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Fornesh Szer. 23 Nov. 2011, 23:22

Csak figyelni tudja az események történését, nem kapott parancsot, melyik félnek segítsen, vagy tegyen e egyáltalán valamit. Természetesen, ha elfajulna a dolog, a főnök védelmezése természetes parancs, kérni se kell. Mélyen belül örül is, hogy nem kapott még parancsot, hisz amit lát, ahhoz hozzá szólni se tudna mit, nem hogy tenni. Az előtte lezajló csata olyannyira távol van tőle, hogy el se tudja képzelni, mi is történne, ha neki is az egyik félt meg kellene támadnia.
~Végem...~
Szinte szempillantás alatt meghalna, ha valamelyik hatalmasságot megtámadná. Lassan kezd benne felmerülni a menekülés lehetősége. Nem azért nézett körül óvatosan, nehogy lemaradjon bármiről is, mert gyáva, szimplán képzés okából kifolyólag szereti feltérképezni a környék adta lehetőséget, tehát fedezés, vagy bármi más. Nem arról van szó, hogy nem hűséges típus, de a tehetetlenség sok rossz döntést szül, és emberi lényként nem áll hatalmában, hogy ez alól kihúzza magát, így ő is beleesik az emberi ösztön hihetetlen, és már-már kiszámíthatatlan mivoltába. Reménykedik, hogy a főnöke, vagy annak alattvalója tartogat valamit a tarsolyában, ami miatt csak így nyíltan egy csata kellős közepén várakoznak.
Fornesh
Fornesh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Morsus Csüt. 24 Nov. 2011, 17:58

Végtelen Háború:
Zack felnéz Freyr kérdésére.
- Azért ti mentek, amiért a szüleitek alkalmatlanok erre. Olyan képességeitek vannak, amik együttesen képesek legyűrni Fájdalmat. Vigyázzatok, ő nem csak egy főmágus, de egy technorata is. A vértje az egyik legfejlettebb dolog az univerzumban. Csak vele foglalkozzatok. A többi személy nem fontos. Sok szerencsét.
Ezzel a mágus int és a csapat fénybe borul majd eltűnik.
- Szükségetek lesz rá.
Súgja az üres teremnek az öreg.

Reneszánsz, Utolsó Nap 17:32
A kozmikus erejű bomba robbanását Thorhalla fogja fel Leon, Kőszív és Sarah körül egy misztikus erőtérrel. Életében másodszor érzi, hogy ez a varázslat hatalmas erőt vesz ki belőle. Védencei azonnal észreveszik, hogy az istennőnek eleredt az orra vére. Matsumotot Vészmanó kapja felé és repül ki vele az épületből. A robbanás elkapja őket, de a szörnyeteg testével védi mesterét és Fornesht. A Hydra fölé újra ködként borul Midgard Kígyója, aki testéve óvja társait. Mysterio nem képes védekezni semmivel így a mindent elnyelő energia pillanatok alatt el hamvasztja.
A gomba felhőt szinte az egész államban lehet látni. Egy perc múlva tűnik el fénye és vastag füstjét egy erős szél fúja el. A zöld és arany vértes Fájdalom áll a bűnözőkkel szemben, Thorhalla térdre esik a gyengeségtől és fivéri is eltűnik a hydra fölül. Matsumotot leszedi magáról az eszméletlen testőrér és leporolja az öltönyét.

- Látom kicsit több kell ahhoz, hogy végezek veletek.
Szavai után saját kis csapat kezd megindulnia rossz fiúk felé, de két alak berobban a csapat közé és az egyik kezéből sárgás fényekkel a másik pedig puszta ököl csapásokkal kiüti a testőrséget. Misztikus fénnyel jelenek meg a Végtelen Háború gyermekei pontosan Fájdalom és a gonoszok közé.
- Emlékezzetek nekünk csak őt kell elintézni... mi is a neved? Nyafogás?
Kérdezte Eric mosolyogva. Fájdalom döbbenten nézte gyermekeket.

- Mi ez az arcátlanság?

Matsumoto értetlenül figyeli a dolgot és elkezdi Vészmanó lökdösni.
- Távoznunk kéne.
- Képzeld nem ártana mert... de ez titok... de minket példul pont azért küldtek, hogy lecsapkodjunk titeket ameddig a többiek bántják vértesbát. Juj! Még egy titok...
Mondja valaki a háta mögül és amikor Matsumoto a kardjával hátra hasít egyet ketté vág egy földbe döfött vasvillát.
- Hasbeszélő vagyok!
Üvölti Madárijesztő vidáman és fejbe rúgja Matsumotot. Így már csak Fornesh nézi a bábnak öltözött fiút. Mikor minden gonosz a furcsa jelmezesre néz a hydra tagok alatt a föld felrobban és azok rázuhannak Sarah, leon, Kőszív és Thorhallára. Miközben megpróbálnak felálni egy vértes férfit látnak meg, aki Halla által nagyon jól ismert kardot vesz elő.
- Remélem vannak gyermekeid, akik majd hálásak lehetnek ezért.
Mondja Bard Einarson....

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 24 Nov. 2011, 18:25

Villanás után megérkeztünk, égett hús, és egyebek. Nem elég, hogy a teleportálás amúgy is hányingerrel jár, de még ez is. Három ismerőst sikerült is kiszúrni, a boszorkányt, Vészmanót és Matsumoto-t. azóta nem láttam a két férfit, hogy hazaértünk a csatabolygóról. És megvolt a célpontunk is, Fájdalom, a kérdése után elvigyorodtam és két „snkikt” hangot lehetett hallani, ahogyan a karmaim megjelentek.
- Ez pubi? – kérdeztem. – Az utolsó perced.
Már csak egy kérdésem van, hogy miként csomagoljuk ki abból a páncélból, amibe belebújt. Majd az izomagyúak megoldják, mert ne nekem kelljen már konzervnyitót játszanom, ahhoz nincs bennem adamantium. A többi egyelőre nem volt fontos és páran már úgyis foglalkoznak velük, így Fájdalomra fordítottam a figyelmemet. Kivártam a soromat, amíg ilyenek, hogy Zam, Namor, Skaar, Zyro, az Asgardiak és Manó nekitámadnak, ők a páncél miatt úgyis hatásosabbak voltak. Ahogyan ők támadtak és már van remény, hogy leszedhető róla a páncél akkor indulok neki, próbálok az ellenfelünk háta mögé jutni, majd onnan a hátába ugrani és a karmaimat a nyakába szúrni két oldalról. Figyelek arra, hogyha támadna, mert akkor inkább a kitérésre összpontosítok.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 24 Nov. 2011, 19:14

A villanás után meg is érkeztek arra a helyre, ahova menniük kellett. Valószínűsíthetően tényleg jó helyre érkeztek, romos hely, többen földön és sérülten egy páncélossal szemben. Technokrata, így igen, minden bizonnyal tényleg ott voltak. A megadásra való felszólítás ebben az esetben teljesen értelmetlen lett volna, úgysem nézte ki az alakból, hogy megtenné. A gyerekeknek úgy vélte, hogy igencsak megterhelő lenne ez a feladat, így valószínűleg ő fogja a táncot elkezdeni. Tett egy lépést Fájdalom felé, miközben aktiválta a pörölyét. A lépés után pedig lendült is előre szótlanul, ha a férfi támadott volna irányába, akkor a pöröllyel próbálta kivédeni, ha sikerül megérkeznie az ellenfeléhez, akkor teljes erőből próbálja mellkason csapni a fegyverrel Fájdalmat.

Mindenhol forróság, égett dolgok mindenfelé, sehol egy csepp víz, vagy bármi, aminek hasznát vehetné. A földön fekvő többi ellenféllel mit sem törődött, azokat majd a többiek elintézik, neki nem sok köze volt hozzájuk, még annyi sem, mint másoknak. Néhányat ugyan felismert, mint az X-men tagja már találkozott is ellenfélként pár taggal. Nem szándékozott túlságosan sokáig várni a támadással, csak a Vádlót engedte maga elé.
- Imperius Rex! – csatakiáltással pedig már indult is előre.
A levegőben repülve egyelőre Zam háta mögött, így figyelve az esetleges támadásra, hogy az elől kitérhessen. Mikor közel ér Fájdalomhoz, akkor fog kibukkanni csak a kree mögül és teljes erőből igyekszik ököllel arcon csapni a mágust.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 2 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.