Washington

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 25 Nov. 2011, 00:00

Mi, illetve a képességeink alkalmasak a feladatra. Hát rendben, remélem igaza van. De nem is töprengünk az ügyön többet máris teleportáláshoz hasonló élmény után meg is érkezünk. Megcsap a levegőben keringő szag amire köhögök is egyet. Akiért itt vagyunk szemünk előtt van. Fura, pont ilyen szag volt mikor Freyr a börtönben... Na mindegy most nem ez a fontos. jobbmmal ráfogok egyik katanámra és előhúzom azt majd balommal a kis táskába nyúlva előhúzok 3 darab shuriken-t és elhajítom Fájdalom felé Zam-Rel mellett miközben megindul a férfi felé. Nem számítok arra, hogy eltalálja vagy hogy ha mégis bármi kárt fog is benne tenni de talán arra jó lesz, hogy arra figyeljen elsőnek és nem a felé rohamozó(k)ra.
A dobálózás után átveszem a kardom a balomba mégis csak az az ügyesebbik és kis oldalazás után balra ki én is megindulok a férfi felé, lemaradva annyira, hogy harmadiknak érkezzek meg, bal oldalára a férfinak.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 25 Nov. 2011, 00:38

Yusuf fejében már-már az utazás mikéntjének kérdése fogalmazódik meg, amikor fehér fény veszi őket körbe...ami egy egészen más, már-már elpusztult világként tetszelgő környezetbe röpíti őket. Yusuf helyzetfelismerő készsége nagyon jó volt. Most viszont zavarba jött egy csöppet...
...kezei ellenben automatikusan végezték a feladatukat. Egy mozdulattal kapta elő a hátára erősített tokból íját, amit ugyanazzal a lendülettel rántott tűz kész állapotba. Keze már a húzza is elő oldalára szíjazott tegezéből egyik halált hozó vesszejét, amit már tol is stabilizátor sörtéi közé. Egyelőre kivár, megfigyeli, hogy kire támad a többi társa...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 25 Nov. 2011, 10:43

Meglepetten pillantottam a kis szajhára, miután még neki állt feljebb, hogy „segíteni” óhajtok. Hát ennek fogalma sem volt róla, hogy ki vagyok? Nagyon úgy tűnt, a másik kettő legalább szó nélkül tette, mit tennie kellett. A két férfinak legalább volt némi esze, ha teszek s mondok valamit, akkor nem emelik azt szóvá.
- Hallgass! – mondtam ridegen.
Koncentrálni kezdtem, s ezt tettem végig, még láttam, hogy a Hydra fejeit a fivérem védi. Hát Fájdalom ellen mindenkinek isteni segítségre volt szüksége, hogy túlélje ezt a napot. Mikor a robbanás odaért hozzánk éreztem, hogy többet kivesz belőlem a pajzsom fenntartása, mint eddig szinte bármi. Mágikus kifáradás, nevetséges! Eddig egyszer voltam oly ostoba életemben, hogy mindezt hagyjam, mikor a Bukás során atyám megosztotta hatalmát velem s őt védtem, illetve a szimbiontát támadtam meg. kissé megtántorodtam, de mindvégig a pajzs fenntartására összpontosítottam. Fémes, édeskés ízért éreztem az ajkaimon, s melegséget az orrom körül a saját vérem. Mikor a robbanás maradványai is megszűntek a pajzsom is eltűnt s levegő után kapkodva rogytam a földre. Oldalra pillantva a fivérem sem volt már ott, Fájdalomra emeltem a tekintetem, miközben a vért letöröltem az arcomról. Ez erősebb volt, mint Zacharias. Ő nem volt képes ennyi erőt felhalmozni s haltba vetni, mikor egymás oldalán harcoltunk. Ha megint támadni készül, akkor menekülni kell, mert még egyszer erre nem leszek képes. Villanás, fiatalok, ezek nem azok, kikre vártam s kiket küldhettek volna Jonathan-ék. Nem a SHIELD. Egy robbanás s a Hydra fejek mellénk esnek. Már nyúltam a kardomért, mikor egy hang szólt mellettem. Dühösen néztem rá.
< - Vannak, s ne merd a fiaimat szádra venni még egyszer, légy bárki is gyermek! – vicsorogtam furcsa csillogással a szemeimben az ismeretlen felé. >
A kardra révedt a tekintetem, a Skymningen, s ekkor még a Fagymarkot is megláttam egy leánynál. Miközben próbáltam felkelni egy „pubi” is halhangzott a helységben. A két gyermeket figyeltem, nem a mi jövőnkből valók, akkor mit mondott nem tette volna. A vonások félreismerhetetlenek, a saját véreim.
< - Épp a támogatásra várok atyátok s szövetségesei révén, kik jó ideje késnek! – feleltem még mindig kissé zihálva. – Mely világból s jövőből származtok? Hisz e világból nem, révén két fiam van, ikrek. >
Közben a hozzám legközelebb levő Hydra fejet próbálom leütni a kardom markolatával, lehet, hogy varázsolni nem vagyok most képes, de a fizikai erőm még megvan.

Victoria is megérkezett, ő személy szerint mindenkit felismert a helységben, sőt Vörös Koponyáról nem is egy sztorit ismert Rogers révén. Gyorsan felmérte a helyzetet, néhányan foglalkoztak a Hydra fejeivel, a többiek pedig már neki is álltak annak, hogy Fájdalom ellen harcoljanak. Ő sem akart adósa maradni ennek, oldalra mozdult ki, az ellentétes oldalon, mint Lorna tette. Nem akart útban lenni senki számára. Mikor sikerült oldalra kiérnie, akkor elhajította a pajzsot Fájdalom feje felé. Nem torpant meg ekkor, hanem ment tovább a pajzs úgyis vissza fog jönni hozzá, ha eltalálta ellenfelét, ha nem. Ha ez megtörtént, akkor elkapta azt, majd, ha végül odaért az ellenfeléhez, akkor még pajzzsal igyekezett fejbe csapni Fájdalmat.

Átérve ő is azonnal megérezte az asgardi jelenlétet, sőt egy ismerőset. A saját anyjáét. Bard már ment is „segíteni” féltette a nőt tőle, hiszen odahaza a fivére meg akarta őt ölni s kinézte belőle, hogy itt is meg akarja tenni úgy, hogy ehhez a Thorhalla-hoz még csak közük sem volt. Az anyja válaszát halotta és volt valami furcsa a tekintetében. Ikrei voltak, szóval ők itt tényleg nem léteztek és valószínűleg nem is fognak. Nem ez volt a döbbenetes a lánynak, hanem, amit a nő szemében látott. A fájdalom szinte elemi volt, ami Freydis szívébe és lelkébe hatolt. Ez a nő… ez úgy védte láttátlanban is a gyermekeit, amit ő és Bard soha sem látott és élt át.
< - Anyám… úrnőm?! – nézett meglepetten Freydis Thorhalla-ra. – Úgy hiszem ez a világ jobban különbözik a mienktől, mint hittem… az anyánk aggódik a gyermekeiért. >
Motyogta szinte sokkosan, miközben ő a másik ismert kardot vette elő, a Fagymarkot, Einar fegyverét. A levegőbe emelkedett és koncentrálni kezdett viharokat, viharfelhőket összegyűjteni. A lány körül villámok kezdtek cikázni, amikor kellően sokat összegyűjtött, akkor kiáltott le.
- Félre! – kiáltotta.
Ha mindenki eltűnt Fájdalom mellől akkor küldi la a villámokat egyenesen bele próbálja Fájdalomba vezetni mindet.


Aktív mágia: viharidézés, villámok (Freydis mindkettő)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs, (Halla-n és Freydisen) mentális parancs Sarah-nak

Fegyver: Skymningen..........Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység................Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Tyler on Pént. 25 Nov. 2011, 11:13

-Húha, van itt pár érdekes alak! De anyát sehol nem látom....-
Nézek körbe érdeklődve ahogy megérkezünk ebbe a világba. Néhány rossz arcot felismerek, itt sem változtak túl sokat. Ahogy a nagyágyúk támadásba lendülnek, átalakulok és így várok a lehetőségre. Azért még sem kellene a többieket is lepörkölni. Ahogy szabad az út, tűzgömböket hajítok felé, majd láncokat idézve próbálom gúzsba kötni a fickót, persze a végét nem fogva, hisz Freydis villámaitól nem szeretnék áramütést kapni.
-Miért van olyan érzésem , hogy nem lesz egyszerű....-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Henry White on Pént. 25 Nov. 2011, 11:21

Meg is érkezünk, láthatólag egy csata közepébe csöppenünk. Persze erre is számítottam. Rögtön odakapom a fejem, ahogy megérzem az ismerős asgardi jelenlétet. Önkéntelenül is azt hittem apa az egy pillanatra, de csak Thorhalla az. Freydis mellé lépek s ahogy támadásba kezd, én is elkezdem energia gömbökkel bombázni Fájdalmat, persze csak ha szabad az út és senki sincs útban.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 25 Nov. 2011, 12:08

Leon higgadtan, már-már földöntúli nyugalommal áll Thorhalla mögött, amíg elmúlik a robbanás, és bár egy pillanatra átsuhan gondolatai közt, hogy megtartsa a nőt, mielőtt az összerogy, hamar észbe kap, hogy valószínűleg Thorhalla rögtön megölné egy efféle megaláztatás miatt.
Mielőtt reagálhatna az újonnan megjelenő szuperhős kavalkádra, egy csapat ember zuhan rá is. Vergődve mászik ki alóluk, és próbál talpra állni, mikor egy páncélos férfi, bizonyoan asgardi alak áll előttük, és bármilyen groteszkül is hangzik, Thorhallát fenyegeti. Leon kezd összezavarodni, de tudja, hogy nem léphet le innen, amíg Thorhalla nem teszi, tartania kell önbecsülését, különben elvesztené mások tiszteletét is. Ettől függetlenül persze szó sincs arról, hogy meg kéne öletnie magát. Továbbra is Thorhalla mellett áll, és bár nem érti, mit mond a férfinek asgardi nyelven, azért egy lépéssel arrébb húzódik egy esetleges csata miatt.


Ezt nevezem tömegnek! Kell egy néhány másodperc, mire végigfuttatom a szememet a jelenlévőkön, és néhány ismerős alakot is látok, de ami fontosabb, azt hiszem, tudom melyik lesz Fájdalom. A technokrata, meg a nagy páncél egy cseppet sem volt túlzás, ahogy elnézem. Alaposan gondolkodnom kell, hogy miként tudnék egyáltalán kárt tenni benne. Mielőtt mozdulhatnék, legalább tízen támadnak rá, és akkora a tömeg, hogy nem férnék oda. Ezután pedig Freydis lendül támadásba, aminél jobb, ha nem vagyunk a közelben. A villámok lecsapása utánra tervezem be a támadásomat, amennyiben még mindig talpon van Fájdalom. Teljes erőből rohanok neki, amíg még a villámok miatti megzavartság fennáll, és lehajolva próbálom meg vállaimmal elsöpörni a lábait, ezzel feldöntve őt, mint ahogy azt az amerikai fociban szokták csinálni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 25 Nov. 2011, 12:27

A teleportálás még mindig nem tartozik a kedven járműveim közé, pláne ha nem csak térben, de dimenziók között haladunk. Akkora itt a kavalkád, hogy alig látok valamit.
Fájdalmat viszont nem nehéz kiszúrni, elég feltűnő alak a hatalmas egójával és páncéljával. A szárnyaimra most nincs szükség, inkább megbújok a tömeg hátrébb lévő régióiban, nagyjából olyan távol, ahonnan Freydis a villámokat is küldi.
De mikor látom, hogy gyűjteni kezdi erejét, megpróbálok túllépni a dolgon, hogy Thorhalla itt is benne van minden rosszban, és inkább valamiféle támadást indítok. Gyanítom, hogy Fájdalom mentálisan is képzett, így az egyszerű befolyásolást meg tudná állítani. Ehelyett inkább látszólag ártalmatlannak tűnő telepatikus üzenetekkel bombázom, egész pontosan képekkel, melyek megrohanják majd. Olyan sokkoló képeket választok, melyekből bőven tudok válogatni, mondjuk démonok támadása, akikkel jó párszor összefutottam, vagy földönkívüli fajokkal való harc, és hasonlók. Remélhetőleg ezzel össze tudom zavarni annyira, hogy ne tudjon védekezni egy ideig.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Washington - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Sarah on Pént. 25 Nov. 2011, 17:23

Nagy fényesség, majd a tajbunkó új főnököm földre rogyik, igazából végignézve a dolgokat nem hittem hogy bárki is túl fogja ezt élni közülünk, dehát az élet tele van meglepetésekkel.
- Lenyűgöző. - Jegyzem meg a nőnek. - Köszönöm. - Mondom még ki akaratlanul, és bár tudom hogy magam erejéből most valószínűleg egy füstölgő hamu kupac lennék, vagy annyi se, én nem köszöntem volna meg, talán csak azért nem mert az ilyesmi abszolult nem szokásom, lehet rá kell majd szoknom? Kétlem, de ki tudja. Be teleportál egy csapat " fiatal " a harcmezőre, nos ezzel nem tudok mit kezdeni, talán azért nem mert éppen próbálok kikecmeregni a rám zuhantak alól. Ha sikerül, nos kénytelen vagyok harcolni... Ám agy nélkül fájdalomnak rohanni öngyilkosság lenne, azt pedig nem szeretném.
- Elnézést, nekem még dolgom van. - Jegyzem meg vidáman, majd kicsit nevetgélve és oldalazva közelebb megyek a csatához, nem túl közel, csak olyan biztos lőtávolságba. Ha valahogy lehámozzák róla azt a high tech konzervdobozt, akkor... Nos lövök, ügyelve azért arra hogy a pillanatnyi szövetségeseket azért ne találjam el. Ha támadás jönne akkor próbálok kerülni, mást nem igazán tehetek az esetben.

Teleport, és már érkezünk is a nem sehogy leharcolt harcmezőre. Végignézek a társaságon csak úgy villámgyorsan, hogy kik is vannak jelenleg itt, ám oly nagyon senkit sem ismerek igazán, kivéve... Egy ismerős arcot látok és, hé az a muterom! Legszivesebben oda mennék hozzá, ám, tudom hogy a jelenlegi cél most fontosabb. Aktiválom az álcázó berendezést, majd kicsit eltávolodok a csapattól. Koncentrálni kezdek fájdalomra, hogy valami fejfájást okozhassak neki, mert jelenleg megnézve a páncélzatát, nem hiszem hogy a pengéimmel bármit árthatnék neki. Függetlenül attól hogy mennyire sikeres a fájdalom okozás fájdalomnak... Óh... Folyamatosan próbálkozok, mert azért hátha. Egyenlőre nem tervezek támadni, túl sokan vannak rajta, majd ha kitisztult a terep, és biztonságos megközelíteni, és esetleg még kárt is tudok benne tenni, na majd akkor indulok meg felé ahogy csak tudok, és ha a torka esetlegesen tiszta célpont, nos akkor egy ugrással, lehetőleg oldalról megpróbálom a földre vinni, bár masszívabbnak látszik ennél... És mindeközben a jobb kezemen lévő pengét próbálom majd a nyakába vágni, de mint mondtam, csak akkor ha már nincs állig felpáncélozva, és viszonylag biztonságos közel menni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Kőszív on Pént. 25 Nov. 2011, 19:56


Ahogy látásom a fényvillanás után kitisztul, örömmel tapasztalom, hogy Thorhallának hála még életben vagyunk. Azonban az asgardi nő földre rogy. Úgy tűnik, még egy ilyen támadást nem lesz képes hárítani.
Gyorsan felmérem, maradt-e még rajtunk kívül valaki. Az épület totálisan megsemmisült, füstölgő törmelék mindenütt. A sárkány eltűnt, de a Hydra fejei túlélték. Matsumoto-t is észreveszem távolabb a társaival épp összeszedik magukat. Kijuthattak még a robbanás előtt.
Ekkor Fájdalom ránk uszítja a csatlósait. Nos, jöjjön, aminek jönnie kell. Ha Thorhallával és Cinnamonnal együtt támadunk, lehet esélyünk.
Végül nem kerül sor az összecsapásra. Mire Thorhalla összeszedi magát, újabb játékosok lépnek, illetve robbannak színre. Szétcsapnak az ellenfeleink között. Aztán heves fényjelenség kíséretében még többen érkeznek.
Ezek meg megint kik? Talán Fájdalom ellenségei a saját világából? Elég fiatalok mind. De mit számít kicsodák, amíg az őrült páncélost rohanják le és nem engem.
Thorhallához fordulnék tanácsért. Nekem úgy tűnik, többet tud nálam arról, hogy mi folyik itt és mit kellene lépnünk.
Mielőtt megszólalhatnék, mintha aknák robbannának a Hydra vezetői alatt. A törmelékkel együtt hullanak ránk. Katanámmal védem magam. Nem érdekel, ha közben valamelyik terrorista megsérül.
A következő pillanatban asgardi stílusú vértet viselő férfi toppan elénk. A saját nyelvükön beszélnek egymással thorhallával. Közben, mintegy mellékesen, Thorhalla egy Hydra felé üt. Nem tudom, személyes ellentét vezérli-e, vagy csak ő is megveti a terrorizmust, de nincs ellenemre.
Cinnamon szilárdan kiáll úrnője mellett. Helyes. Hármunknak több az esélyünk. Felkészülök, hogy katanámmal halálra súlytsak bárkit, akár az asgardit, akár egy Hydra vezért, aki ránk merészel támadni.

_________________
Washington - Page 3 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Washington - Page 3 14t7e2oWashington - Page 3 Fo1206Washington - Page 3 118zi2gWashington - Page 3 2qw0s43Washington - Page 3 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Fornesh on Szomb. 26 Nov. 2011, 13:06

Végül bekövetkezett a robbanás. Fornesh tétlenül állt, egyenlőre egyszerű emberi lényként nem tudta mit is kezdjek ilyen erőkkel szemben. Az utolsó pillanatban főnöke másik embere védte meg őket. Testével védte mindkettejük.
~Hát ilyen az a ritkán látott hűség.~
Lassan lassan kezd felkelni, közben azt figyeli, mi történik, illetve mi történt. A rommá vált környezetet újabb emberek töltötték be. Az egyik első kijelentésében feltételezte, hogy nem jelentenek veszélyt, legalábbis egyenlőre. Hallja, ahogy az iménti megmentője főnökén próbálja jobb belátásra téríteni a figyelemmel kísérés helyett. Ám egy új ismeretlen hangot is hallani. Matsumoto habozás nélkül reagált a fenyegető hangra. Ám hiába a gyors reflex, meg lett tévesztve, és egy pillanatra rá már fejen is rúgták, remélhetőleg nem kiütve. Megpróbálta felmérni az új támadót, de csak egy madárijesztőt látott.
- Te se vagy épelméjű, mi? - Böki oda neki kissé flegmán, miközben minkét rövid kardját előhúzza. Válaszra sem várva, balra kezd futni, és így próbálja oldalba támadni az fenyegetést jelentő személyt. Remélhetőleg a keresztbe vágással vagy a karját, vagy a lábát meg tudja súlyosan sebesíteni.
Fornesh
Fornesh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 29 Nov. 2011, 21:16

Csak ezt a Fájdalmat kell legyőzni. Judy még mindig nem igazán rajong az ilyen akciókért. De bízik társaiban, hogy most is közös erővel megállják helyüket. Ha már a képességeink olyan hasznosak.
Eltűnik és feltűnik ő is egy új, ismeretlen helyen, ahol sok emberszerű lény van jelen. Judyt bár hajtja a kíváncsiság, most még sincs ideje nézelődni és turistát játszani. Tudja jól, hogy az ilyesmi könnyen az életébe kerülhet, hiába a gyémánt bőr.
Azt a Fájdalmat nem nehéz felismernie, elvégre a főmágus alteregója.
- Csináljuk ahogy szoktuk! Villantok, ti meg üssétek! - szól társainak, s közben kezdi összegyűjteni a helyiség fényét és Fájdalom szemeibe koncentrálni, hogy elvakíthassa, s így ne tudjon olyan könnyen védekezni a rá támadó társaira.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Morsus on Vas. 04 Dec. 2011, 13:08

A rosszak:
Fornesh vágása után madárijesztő nincsen sehol és a ninja csak szalma szálakat lát a levegőben szállni.
- Győztünk?
Kérdezi valaki Fornesh mögül és a férfi láthatja, hogy a kard pengéjén áll lábujjhegyen az őrült alak kedvesen előre hajolva, mégis a súlyát nem érzi.
Bard egy pillanatra megtorpan majd közeledik tovább.
- Tán másokat átverhetsz "anyám", de engem már régen nem. Nézz magadra, bűnözők közt vagy és még mindig szentet játszol. A világ hálás lesz ezért.
Mondta a fiú érzéketlenül és pár lépésre a triótól megállt. Kardját támadásra készen tartotta és készült lecsapni.


Fájdalom:
Fájdalmat először Judy vakítja meg, amitől a mágus meghátrál.
- Érzékelők bekapcs.
Adja ki a parancsot és a vért felbúg. A dobott és lőtt dolgok közül egyért kinyúl, ami gyorsulva repül a kezébe. Megragadva Amerika Kapitány pajzsát azzal hárítja a tízet és fémeszközöket. Majd Manó láncaitól mozgásképtelen lesz és Freydis villámai belecsapnak. A villámok után a vért réseiből fény árad.
- Páncél feltöltve.

- Köszönöm gyermek.
Mondja Fájdalom majd csettint és az idő belassul. Ő könnyed eleganciával lő egy taszítósugarat Zyrora, Lornára, Zamra, Namorra, Algernonra, Davidre és Skaarra. Mind majd tíz métert zuhannak hátra és gurulnak egyet a földön. A legtöbbeket a mellkasán találta el, ami olyan érzés mintha egy kalapáccsal ütötték volna meg őket. Nehéz a légzésük és szédülnek. A férfi visszatér a rendes időrendbe. Victoriának vissza dobja a mágus a pajzsot, de sokkal gyorsabban és a nyakát célozva. Rachel nem tud a férfi tudatába hatol, de amikor az ránéz a lány remegve zuhan a földre, az agya kikapcsol a sokktól. Eric Morsus a levegőbe repül és kezében misztikus csapásaival készül támadni amikor Fájdalom intésétől a fél asgardi egyszerű emberé válik és leesik a levegőből a mágus lábai elé.. Az érdektelenül emeli a lábát a fiú fejére, hogy agyon tapossa azt.
- Mondjátok azt, hogy van b-tervünk.
Mondja Eric vérző fejjel.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 05 Dec. 2011, 10:41

Namor támadása nem volt sikeres, legalább is az elején még azt hitte, hogy az lesz. Még közeledett Fájdalom felé, ám a következő pillanatban már a riposzt csapta mellkason és jó pár szobával odébb landolt a földön. Igaz a szobának most jelentősége nem volt, révén falak már nem voltak a helységben, de lényegében… Nyögve ült fel, mintha jó istenesen mellkason csapta volna egy kalapács, kissé szédült is ettől, így nem igen látta, hogy miként győzhetnének egyelőre. A villámokat el kellett volna feledni, a víz talán kiiktatta volna a páncélt. Mikor meglátta, hogy Eric ott van a földön Fájdalom lábánál, próbált a levegőbe emelkedni és a lehető leggyorsabban odaérni Fájdalomhoz, de nem őt támadni ezúttal, hanem a lábai előtt levő fiút felkapni és kimenteni.

Zam-et ssem került el a támadás, de nem igen maradt más lehetősége a rosszullét ellenére sem, mint a támadás, így ezzel próbálkozott továbbra is. Mivel látta, hogy az elektromosság csak feltölti a páncélt, így azt deaktiválta a pörölyében, ellenben azt aktiválta, hogy bármilyen energiát elnyeljen, így ha Fájdalom észre is vette, akkor Zam a pöröllyel védekezett, remélve, hogy a mágikus erőket is elnyeli a vádlók fegyvere. A pöröly képességét aktiválta, hogy beteleportáljon Fájdalom mögé. Két kézre fogta a fegyvert, majd ha sikerült megjelennie a mágus mögött, akkor a feje felé emelte a pörölyt és teljes erőből* súlyt le lehetőleg Fájdalom fejére.
- Elítéltetett és bűnösnek találtatott! – mondta közben.
Washington - Page 3 Annihilation5-021

*80 tonna

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 05 Dec. 2011, 11:13

Erről ennyit, futott még át az agyamon, ahogyan a sugarat megláttam, majd valaminek nekiütközött a hátam. Most csak nekem tűnt úgy, mintha az idő lassabban telt volna a támadás előtt? Nem hiszem, a mellkasomhoz kaptam és köhögve tornásztam fel magamat.
- Pubi, miért nem tudsz csak nemes egyszerűséggel megdögleni?! – kérdeztem vicsorogva.
Próbáltam közelebb jutni, noha a szédülés és a fájdalom miatt kissé nehézkesen ment, de reméltem, hogy a képességemnek hála hamar rendbe fogok jönni. Körbenéztem, hogy merre lehetne észrevétlenül a háta mögé jutni, úgy nagyobb esély lenne egy sikeres támadásnak, hacsak a páncél nem támad minden irányban. Zam dühös és támad, jó erőben a van a legidősebb Rel.
- Manó, a lábát húzd ki a baromnak Zam csapása után! – mondtam a volt fiúmnak.
Eric-re néztem és elhúztam a számat, nem nagyon volt B tervünk, és erről még Zack sem mesélt odahaza, hogy ez ennyire erős. Amíg páncélban volt, én tenni nem tudtam vele semmit sem, így Rachel-hez mentem oda, hogy megpróbáljak életet lehelni belé, magyarán felpofozni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Dec. 2011, 12:35

Victoria úgy látta, mintha az idő lelassult volna körülöttük, az ellenfele pedig egyszerűen megfogta a pajzsát. A lány meglepetten kiáltott fel, már várta, hogy az visszajöjjön, de ez nem történt meg. A következő pillanatban, miután többiek a földre kerültek a pajzs visszajött valóban, de Fájdalom hajította az irányába, gyorsabban, mint ahogyan azt a lány hajította az előbb. Victoria-nak nem maradt sok ideje arra, hogy kitalálja mit is tegyen, így a legegyszerűbb módot választotta a kitérésnek, egyszerűen hasra vetette magát remélve, hogy ez kellően elég lesz, de a kezét is az arca, nyaka elé emelte, hogy így is védje magát. Ha sikerült kitérnie, akkor a Fájdalom felé visszafelé menő pajzsot igyekszik blokkolni, hogy visszatudja szerezni magának.

Freydis villámai nem úgy sikerültek, mint szerette volna. Ahelyett, hogy a férfiban kárt tettek volna, helyette inkább feltöltötték a páncélját. Erre nem számított, hogy ez fog megtörténni. A fivére pedig még mindig az „anyjukkal” van elfoglalva, miközben több társukat már kiütötték. Közelebb próbált repülni Fájdalomhoz, figyelve arra, hogy az támadni fog rá és az elől próbált kitérni, ha sikerült megérkeznie az ellenfeléhez a karddal próbálta hátulról keresztüldöfni a mágust.

Mikor megtorpant a fiú, akkor keltem fel a földről, noha még mindig remegett a lábam a korábbi erőkifejtéstől. A kardot támadásra emelte, most villant az elmémbe, hogy melyik világnak a tagja, hogy honnan érkezett. A szemeimben szánalom csillant, miközben az övéibe néztem.
- Menjetek! – szóltam ridegen a két halandónak. – Őt elintézem én, segítsetek Fájdalom ellen a többinek!
Közelebb léptem a „fiamhoz” s a kardért nyúltam, a pengét fogtam meg s húztam le a nyakamhoz, nem törődve vele, hogy el fogja vágni a tenyeremet. Végig a fiú szemébe néztem, az arcom rideg maszk, mint mindig, a félelemnek nyoma sem volt sem ott, sem a szemeimben, miben még mindig a szánalom látszott a gyermek irányába,
< - Nem érdekel, hogy mit hiszel gyermek. Tudom, hogy mely világból érkeztetek, s tudom, hogy ott az anyád orvgyilkosokat küldött utánad. Én nem vagyok az anyád, nem én hoztalak e világra, de a vérem vagy s nem óhajtok neked ártani. Hogy mért vagyok itt, nem tartozik rád, de mielőtt megölsz, akarom, hogy tudd, hogy más vagyok, mint az, kit holtan látnál! >
A szabad kezemmel megragadom az övét s közben néhány varázsszót suttogtam el, mire emlékeknek s érzéseknek kellett megrohannia őt. Az első a csatabolygóról való visszatérésünk utáni első este, a nászéjszakánk Einar-ral, mikor mondtam, hogyha kérte volna, maradtam volna vele kettesben azon a helyen. Váltás, Rémálommal való találkozás után a nagybátyám ölel át s rájövök, hogy nem tudom többé gyűlölni őt. Galactus eljövetele, mikor az a Thor ártott Michael-nek az érzések, s az, hogy miként bántam el Thor-ral, mert hozzáért a mostoha fiamhoz. A próbám min Helheimben estem át, ahogyan az anyámmal beszélek s mondja, hogy „nem az én hibám”, az érzések, miket akkor éreztem, a megtörésem, a képek, ahogyan a karjaiban zokogok. Ahogyan megölöm atyámat, de nem nyújt megnyugvást, csak nagyobb űrt hagy, mint egyébként, hogy nem kaphatja meg, mit kiérdemelt volna. A bocsánatkérés Fenrir irányába s a családom felé, amik igazak voltak s nem átverés. Anyai büszkeséggel figyeltem a gyermekeimet s az atyjukat, ahogyan játszanak, ahogyan én is foglalkozom velük s szeretem őket. Az érzések Michael Morsus irányába, hogy érte is aggódom s vigyázok rá, ahogyan a többi véremre is. S eljutunk a mához, hogy miként nem fogadtam el semmit Fájdalomtól, hogy miként kerestem fel a SHIELD-et s adtam ki ezeket, majd szálltam szembe Fájdalommal s fordítottam a Hydra-t ellenük, ahogyan Steve Rogers mondta mielőtt a mágiámat szétzúzták volna.
S ekkor elengedtem a karját.
< - Megérdemlem a halált, nem tagadom s nem tagadtam sosem – feleltem. – Ha meg akarod még mindig tenni, tedd. Nem fogok védekezni, de remélem már látod, hogy nem vagyok az, ki neked megkeserítette az éltedet. >
Büszkén felszegett állal s királynői tartással engedtem el a kardot is, s hagytam, hogy megtegye, mit akar.


Aktív mágia: emlékek megosztása (halla, asztrál + mentál)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs, (Halla-n és Freydisen) mentális parancs Sarah-nak

Fegyver: Skymningen..........Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység................Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 05 Dec. 2011, 15:06

A shurikenek nem jöttek be ahogy a többi felé hajított dolog sem. Egyszerűen hárítja le azokat. Aztán furcsa dolog történik, mintha belassulna minden aztán egy sugár vág telibe és küld el jó pár méteres messzeségbe. Nem csak én jártam így de jelenleg a saját ütésem érdekel. Köhögve ülök fel nehézkesen az érkezés után. Az idő megint normálisnak tűnik de nem nyugtat meg. Említhették volna ezen apró tényeket, hogy az időt is be tudja lassítani meg át tud pöckölni minket épületeken. Hasznos lett volna.
De most már mindegy. Itt vagyunk és le kell győznünk. Talpra állok és elindulok vissza lomhán elsőre. Fáj a jobb oldalam ahol eltalált a sugár meg úgy majdnem az egész hátam az érkezéstől de nem érdekel. Remélem csak lassítani nem fog. Nem kéne még az is. Ha valami komolyabb bajom is van mint, hogy fáj akkor azt majd a képességem elintézi.
A többiek közül már van aki már támadásba lendült, én még egyenlőre hátra maradok, közelítve az ellenfelet és kivárok. Nem vagyok gyors de talán az erőmmel képes vagyok odarugaszkodni egy megfelelő pillanatban hogy egy csapást be vigyek neki. De ha képes is lennék rá valószínűleg a beleadott erőmből és a fazon páncéljának hála csak ripityára törném a kardomat rajta.
~Nyavalyás páncél...~
Mérem végig a vértezetét keresgélve rajta, hátha van valami kapocs vagy gomb vagy valami amivel le lehetne róla kapcsolni vagy meglazítani rajta. Akkor a többiek már le tudnák szedni róla már.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Tyler on Hétf. 05 Dec. 2011, 20:25

A fickó baromi jól nyomja, szinte az összes támadást hárítja, ráadásul Vic pajzsával. Le tudom kötözni, de a páncélját meg pont Freydis tölti fel a villámaival. Hát ez minden csak nem frankó, ráadásul Eric meg le nullázódik. A tesó akcióba lendül, és én már készülök, hogy egy lánccal elrántsam a lábát mielőtt széttapossa Eric fejét.
-Azon vagyok Lorna....-
Zam csapása után a láncot teljes erővel megrántom, amint rátekertem azt. Ami öt tonna, csak elégnek kell lennie, hogy legalább feldöntsem.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Albert Shear on Kedd 06 Dec. 2011, 00:09

Yusuf kezdi felmérni a káoszt. Bár sok ellenfelet azonosít sikeresen, mégis egyet keres. Valójában kiemelkedik a tömegből Fájdalom. Bár nehezen ismeri fel, mégis ráismer az öreg vonásaira. Ha eddig nem is hitte, hogy bárki képes lehet "térben és időben" utazni vagy utaztatni, most már elhiszi.
Az első támadás sorozatban, amelyet az ismeretlen ismerős ellen intéztek, Yusuf nem vesz részt. Azonban ennek nem érzi valódi hátrányát. Ennyivel több nyílvesszeje marad. Ugyanis látja ahogy társai lövéseit, sőt magát egy másik kiadású Morsus-t is, könnyen földre kényszerít Fájdalom.
Yusuf megpróbál kitérni a visszaverődő támadások elől, majd missz Millert kezdi keresni s ha megtalálja, kérdőn néz rá és valami utasításra vár...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 06 Dec. 2011, 10:19

Leon továbbra is érdeklődve hallgatja látszólag anya és fia beszélgetését, de végül Thorhalla egyéb utasítást ad neki. Kőszívre pillant, arcán olyasféle kifejezés jelenik meg, melyet egy zsúfolt nap vált ki a munkahelyen. Aztán lassan fordít hátat Bardnak, és néz Fájdalom irányába. Az ifjoncok sorban zuhannak el, vannak szerencsések is köztük, akik eszméletüknél maradnak. Leon a hatalmas kreet figyeli, akinek óriási pörölye már önmagában láttatja, milyen erős a hordozója. A szavai alapján bőven van önbizalma, de egy egyszerű ütésre feltenni mindent talán kevés lesz valaki ellen, aki például képes lelassítani az időt. Az egyik lány a társát utasítja, hogy rántsa ki Fájdalom lábát a támadáskor, és ez jó ötletnek tűnik, talán megzavarja kellően az ellenségüket, hogy betaláljon az ütés. Leon Fájdalom lábát veszi célba, a földre kiált, mely a hang mentén elvileg felszakad, és a végén Fájdalom lába alól is kifordul a talaj.


Akadnak nehézségek. Köhögve, nehézkesen zihálva kelek fel a földről, miután Fájdalom eltalált a taszítósugárral. A mellkasomhoz nyúlok, de sérülés nincs rajta, legalábbis kívülről nem látni ilyet, talán egy-két repedt borda.
Feltápászkodom, és megpróbálom felfogni a helyzetet. Ami engem illet, nem vagyok épp valami nehéztüzérségbe illő ember, egy ilyen páncélon keresztül kétlem, hogy meg tudnám sebesíteni Fájdalmat, így tehát a megzavarásra kell összpontosítanom. De nehéz valakit megzavarni, aki kénye-kedve szerint lassítja le az időt. Köhögök még egyet-kettőt, és megpróbálom visszanyerni a lélekjelenlétemet, aztán remélve, hogy ezúttal is legfeljebb a taszítósugarat kapom, nekirohanok ismét Fájdalomnak, hogy amikor Ethan megpróbálja kirántani a lábát, én olyankor tudjam a másik irányból felborítani, ezzel rásegítve a dologra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Fornesh on Kedd 06 Dec. 2011, 12:31

Hallotta a hangot a háta mögül ám mielőtt akárcsak felfoghatta volna, mit is mondott, a döbbenet nehézsége fogta el, mikor meglátta, hogy a támadása célt vétett, és a cél egy kardja végén áll. Súlyát nem érzi, talán a döbbenettől, talán a felhevült indulatok miatt.
~Mégis miféle lény ez?~
De nem is lényeg, a pillanatnyi kihagyás után azon karját mellyel azt a pengét fogja, amin ellensége áll lerántja, ezzel eltüntetve azt a minimális talajt is, ami alatta van, hátha ennek és a gravitációnak hála lefelé fog tartani, magyarul újra leesik a földre. Ezt feltételezve a szabadon maradt fegyverével vág egyet felé, remélhetőleg ezzel a támadással nem csak szalmaszálakat fog eltalálni. Ha mellécsap újra, továbbra is támadja, most már visszafogottság nélkül mindaddig, míg meg nem sebzi, vagy ő nem kap be egy karcolásnál mélyebb sebzést. A szituációnak csupán ezen kis szegletéről van tudomása, nem követi a történteket, hogy is alakul a harc a másik oldalon, avagy ki kivel van elfoglalva. Nem mintha tudna bármi értékelhetőt is tenni, hisz az erőkülönbség riasztóan nagy, és ha akarna se tudna részt venni benne, hisz egy dologra érdemes csak figyelni a siker érdekében, az pedig épp előtte van, és nem mögötte.
Fornesh
Fornesh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Henry White on Kedd 06 Dec. 2011, 12:32

A támadásaink semmit sem érnek, hisz Fájdalom hárítja szinte mindet, ráadásul Freydis villámai csak őt segítik, erőre kap tőle. Mintha az időt is képes lenne lelassítani, Eric pedig a földön köt ki. Rachel és a többiek szintúgy. Erősebb mint gondoltam, sokkalta erősebb. Energiagömböket teremtek, de ezúttal máshogy próbálom meg legyengíteni Fájdalmat. A gömböket a testére irányítom és egy ritkán használt képességemet próbálom meg rajta használni, megpróbálom elszívni a mágikus energiáit, feltöltve megnövelve ezzel a sajátomat. Őt pedig legyengíti, legalábbis nagyon remélem. Ha ez nem jön be, akkor felrobbantom a gömböket, mikor a többiek kellő biztonságban vannak.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Sarah on Kedd 06 Dec. 2011, 16:54

Egyenlőre csak ácsorgok és nézek, és nézek... És még mindig csak nézek, mert elég sokan próbálkoznak az újak közül sok félével de nem úgy néz ki hogy ez bármit is érne a páncélos ellen. Mivel nem hámozták le eddig róla a konzervet, én se igazán tudok mit kezdeni vele, nem lőhetek rá mint egy idióta mert vagy kifogyok a töltényből, vagy vissza küldi a lövedékeket, vagy ki tudja. Oda se mehetek, mert hát az még jobban öngyilkosság, és ha esetleg ütlegelném mondjuk a fejét, nos úgy vélem hogy eléggé összetörne az öklöm, ő pedig nem érezne belőle semmit, és még aztán én járok rosszabbul. Eddig úgy tűnik hogy nem igazán foglalkozik velem, ami jó, egyenlőre jobb is ha így marad. Letérdelek a földre, és szokásomhoz hűen igyekszek megteremteni a két segítőmet, akikkel nem fogok sokra menni, de azért jó ha vannak. Számítok közben valamiféle be érkező támadásra, amit nem hiszem hogy el tudnék kerülni, de azért megpróbálom ha úgy adódik.

Nem jó a helyzet, a képességemmel nem érek ellene semmit, vagy legalább is nem látszik rajta a hatása, szóval ja, nuku hatás. Az idő mintha meglassulna, meglehetősen furcsa, ám nem tudom behatóbban megvizsgálni, mert kapok egy meglehetősen nagy és igencsak kellemetlen lökést... Vagy legalább is azt hiszem hogy lökés, a lényeg hogy az eredménye egy csúnya repülés. A nem saját szándékú mutatvány után elég nehéz levegőt venni, hogy ez minél hamarabb múljon, próbálok először csak sok kis apró levegőt venni, majd fokozatosan egyre többet és lassabban, és remélem hogy lessz hatása. Mind e mellé még próbálok felkecmeregni a földről, mert hát ennyi azért nehogy már véglegesen ki üssön, de van egy kérdésem... Minek is állok én fel a földről? Még mindig rajta van a páncélzata. Nem lényeg, nem kéne még egy ilyet kapni, bár jelen helyzetben nem hiszem hogy sokat tehetnék ellene, szóval ácsorgok és nézem a többieket, hátha végre valakinek sikerül kiszedni abból a micsodából.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Kőszív on Kedd 06 Dec. 2011, 22:11


Thorhalla ridegen utasít minket, hogy hagyjuk magára a másik asgardival. Ám legyen. Ha ő mondja, akkor biztosan meg tudja oldani a helyzetet egyedül.
Cinnamon tekintetéből látom, hogy nincs nagy kedve folytatni a Fájdalom elleni támadást. Megértem. Ő is vezető, nem utcai bunyós. Mindenesetre engedelmeskedik és újabb szónikus támadást indít.
Fájdalom eddig látszólag könnyedén hárított mindent és még ellentámadásokra is képes volt. Ellenfelei hullanak, mint a falevelek a szélben. Értelmetlen megrohannom. Hagyom, had puhítsák a többiek.
Ha a közelébe is férnék, azt a vértezetet valószínűleg mesteri katanám se vágná át.
Felidézem, amit a Hydra vezér mondott, amikor földre vitte Fájdalmat.
„A Sátán Karma, nincs a világon dolog, ami ellenállna neki.”
Ez a fegyver az én közelharci szakértelmemmel és emberfeletti erőmmel kombinálva viszont képes lehet rá.
Megkeresem a férfit, vagy a hulláját, és magamhoz veszem a kesztyűt. Ha él még, végzek vele. A világnak, az én világomnak nincs szüksége egy ilyen terrorista mocsokra.

_________________
Washington - Page 3 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Washington - Page 3 14t7e2oWashington - Page 3 Fo1206Washington - Page 3 118zi2gWashington - Page 3 2qw0s43Washington - Page 3 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Dr. John Huniver on Csüt. 08 Dec. 2011, 00:36

A piszkos trükkök a legkellemetlenebbek és a leghatékonyabbak. Igaz, erejük igen csekély. Judy nem is kíván fellépni vakítós trükkjével egy cirkuszban sem. Nem lehet túlságosan büszke erre a képességére. Mert nem ért el vele sokat. Ezt mégsem érzi saját hibájának.
A mellkasát ért erőteljes csapás őt is hátrébb repíti. Bele is csapódik az egyik falba, már amennyi még maradhatott az épületből az eddig felszabadult erők nyomán. Megérzi a becsapódást, de a fájdalom koránt sem olyan erős és heves, mint Roy döfése. Így bőre sem sérül meg, csak a koppanás az ami fáj neki.
- Au! - nyög fel a becsapódás fájdalmától. Hosszú, szőke tincsei is össze-vissza lógnak, fél arcát eltakarva.
- Na szép! Még a hajgumim is elszakadt! - nem mintha ez lenne a legnagyobb probléma jelen pillanatban. Egyik gumikarkötőjét lekötözi kezéről azzal igyekszik újra összefogni haját, hogy ne zavarja a küzdelemben. Közben azon agyal hogyan is folytathatná a harcot. Fénnyel nem megy semmire, nem szívesen menne Fájdalom közelébe sem. Tehát távolról kellene csinálni valamit.
- Hogy ilyenkor nem jut az eszembe semmi sem! - rúg bele az egyik még megmaradt épületdarabba, ami már így is rendesen megrepedt, most még további darabokra hullik szét.
- Ez az! Kövek! - kap észbe.
- Nem nagy valami, de talán sok lúd disznót győz. Vagy mifene. - most megnézi, hogy társai épp mit csinálnak. Legtöbbjük támad, de az egyik srác, Ethan, mintha tétlenkedne.
- Hé, pajti! Ne henyélj! Legalább kővel dobáljuk meg! - kiált Ethannak és egy öklömnyi méretű követ oda is dob neki, ha éppen nem esne kezére. Judy is kinéz magának egy nagyobb darabot a valamikori épületből. Épp csak akkorát, amivel szerény 500 kg-os erejével meg tud emelni. Aztán egy kis pörgés saját tengelye körül és már hajítja is a jobb időket is megélt kődarabot, ha minden igaz Fájdalom felé.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Morsus on Kedd 13 Dec. 2011, 22:13

Thorhalla:
Bard azonnal kardal csap Thorhalla keze felé amikor az megfogja az övét. A penge mielőtt célt érne megáll. Az asgardit megrohanják az emlékek és érzések. Megremeg és megtorpan. A kard még is is kicsit eléri az istennő kardját és felhasítja a bőrét, kiserkentve a vérét. A fiú az emlékek után Thorhallára néz. Arcán a megvetés változatlan. Kardját csapásra emeli.
< - Megérdemled a halált. >
A karddal hasít egyet és a nő hallja, ahogy valami csepeg. Bard így szedte le anyja vérét, ami most a földet mocskolta.
< - De nem véredért. >

Fornesh:
A férfi elkapja a kardot és mikor a maszkos leesik ő vágni kezd. A fiú minden vágás elől elugrál.
- Ölelés idő!
Mire a fickó hirtelen ráveti magát a ninjára és megöleli azt minden átmenet nélkül.
- Ha a barátod leszek kapok én is ilyen rucit?

Kőszív:
Mikor a bűnöző a náci felé megy az fel kell és a kesztyűs keze ökölbe szorul.
- Amerikai... a fajtád mindig is híres volt az árulásról.
Mondja megvetően a kopasz férfi.
Washington - Page 3 Secret_Warriors_Vol_1_2_Textless

Fájdalom:
Victoriát a saját pajzsa találja el és a becsapódás átkozottul fáj, de csak a földre viszi szerencsére. A bal karja kificamodott.
A lövések (és dobások) sorozata találja el Fájdalmat, amik nem okoznak kárt, de megzavarják ameddig a vádló hátulról fejbe nem találja. Többen egyszerre rántják ki a lábát és Namor elrepül Morsussal. A mágus a földre borul törött sisakkal. Skaar fölé emelkedik és készül megcsapni amikor Fájdalom egy misztikus lökés hullámmal mindenkit (Blacmailt és Ramirezt ki is üti) méterekre lök hátra és felemelkedik. Morsus kilöki magát Namor kezeiből.
- Tudom mi a megoldás! Rachel!
Eric visszanyeri az asgardi formáját és megérinti Rachel karját. A lány felriad és üvölt egyet majd fény árad a két fiatalból. Páran összeesnek és Fájdalom értetlenül áll, de amikor mágikus jeleket rajzol... nem képes rá...


/A VH csapat ketté oszlott. Egyik banda Fájdalom ellen, aki még vértben van és a másik az agyában, hogy megtörjék.

Fájdalom ellen: Freydis Einardottir, Victoria Miller, Zam-Rel , Namor, David Ethan, Ramirez, Skaar, Judy Huniver-Frost, Zyro, Freyr/
Fájdalom Tudatában: Rachel, Lorna, Hjuchia Algernon, Yusuf, Manó, Eric Morsus/

Fájdalom tudatában riad fel a csapat másik fele. Ez egy hatalmas erős folyosója, ami végig van ajtókkal, amiken feliratok vannak.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Washington - Page 3 Empty Re: Washington

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.