Tengerpart

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Tengerpart - Page 2 Empty Re: Tengerpart

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 20 Dec. 2017, 13:45

Qui-Genua Non

Előtörténet
felszerelés:

A közvetlen közelünkben nem észleltem senkit, szóval legalább azt sejthettem, hogy nem figyelnek minket a közeli lombok takarásából. Egyébként sem volt ilyen érzésem, de jobb volt biztosra menni. Minden esetre feszült voltam, nem tetszett ez a szituáció. Silenus nem reagált a szavaimra, biztos gondolkodott valamin - viszont nem hiszem, hogy én több információt szerezhettem volna ha tovább kutatok. Inkább elkezdtem nyomokat keresni - az egyértelmű volt, hogy maguk a támadók olyan puha talpúak, mint a macska, nem hagynak maguk után semmit, de ha elvonszolták a többieket, vagy ha további dulakodás volt valahol a tárbor széle felé, az segíthetett támpontként szolgálni. Egyszóval kerestem, hogy merre érdemes elindulni, merre mehettek maguk a támadók. Ha találok ilyen nyomot, akkor jelzek Silenusnak is, hogy induljunk meg errefelé, és én magam így is teszek - ha viszont semmit nem látok, semmit nem találok, akkor az erő - azaz a főnix - adta képességeimet hívom segítségül. Érzékszerveimet felerősítve, a kiélesített szaglásomra hagyatkozok, próbálom kiszagolni, hogy merre mehettek mint egy nyomolvasó állat. Mindenesetre amint találok valamit, amin elindulhatok, jelzem a társamnak, és én indulok is tovább.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Ervin Bludheim Szer. 20 Dec. 2017, 16:53

~Darcol Randarn~

Csendben hallgatom a többiek beszélgetését. Nem igazán van mihez hozzászólnom, és így nem is teszem. Végül én egyedül ülök a bikeren, ami jó is, mert régen vezettem, kicsit rozsdás vagyok. Mindenesetre baj nélkül odaérünk. A három ajtóból mindenki a középsőt választja és én nem akarom megbontani az osztag egységét, ezért követem őket. Mivel Surr előre ment, én úgy döntök, hogy inkább hátul maradok. Bármilyen csapda vagy védelmi rendszer lehet. Így talán nagyobb a biztonság. Ahogy a folyósóra érünk, miközben továbbra is figyelem a szkennereim eredményeit.

Felszerelés (Ballista):

~Silenus~

Semmi bíztatót nem találunk. A nyomok egyszerre tűnnek állatinak és emberinek, de mégsem igazán illenek be egyiknek sem. Persze, lehet, hogy jobban érthető lenne, ha találnánk bármiféle a nyomot a támadóktól. Ahogy Qui is mondja, az biztos, hogy ezek tapasztal vadászok. Megnyugtató. Aztán Qui sikeresen még jobban megnyugtat, azzal, hogy emlékeztett, hogy a primitív fegyvereink ellen nem ér semmit a pajzsom. Remek. Ekkor, mint egy megkoronázásként megszólal a távolban egy kürt. Tökéletes. Amit nem tudom, hogy Qui hall-e de kettőnk közül ő a harcos. Azt tudom, hogy sokkal jobban figyelek és megpróbálok annyira közel maradni, amennyire tudok.

Felszerelés (Silenus):
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Síkok:

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 20 Dec. 2017, 20:36

Shayla Kelborn / Ophi Surr
Fejvadász
"There are hunters, and there are victims.
By your discipline, cunning, obedience, and alertness,
you will decide if you are a hunter or a victim."
Szerencsén volt, így csupán egy kézmozdulattal biztosíthattam magunknak fényforrást. Így már sokkalta jobb volt tájékozódni is és felmérni a helyet. Silhana is különösebb ellenvetés nélkül elfogadja a védelmet amit felajánlottam neki, így bár most külön rá is oda kellett figyelnem, de ez nem olyasmi volt, ami különösebb gondot jelentett volna számomra. Közben az előrehaladást igyekeztem gyorsan és elővigyázatosan csinálni. Szerencsére FR-09 is itt volt plusz szemeknek, valamint eddig egészen nyugodtnak és békésnek tűnt itt minden. Feltehetőleg azért is nem találtunk, vagy láttunk még egyetlen maradványt vagy holtestet sem, mert ez volt a könnyű fele. A következő ajtó is be volt robbantva és ahogy az azt követő folyosón láthattuk, egy részen  folyosó tetejéből is hiányzott.
- Ha továbbra is ilyen módszerrel haladtak tovább, akkor lehet, hogy nem túl messzire. - válaszoltam a twi'lek lánynak utalva arra, hogy nem feltétlenül a legjobb ötlet egy ősi templomban robbantgatni. Vannak sokkalta precízebb megoldások és felszerelések, amik alkalmasak lehetnek a továbbjutáshoz, mintsem, hogy berobbantsuk az ajtót. Ha egy ilyen mögött valami egészen halálos aludna, akkor ez kész kihívás lenne számára.
- Menjünk tovább. - mondom végül, fegyveremet készenlétben tartva, és el is indulok a folyosón figyelve arra, hogy a droidom miket talál, valamint a saját páncélom szenzoraira is. Persze azért a harcos megérzésekre is odafigyelek amennyiben megjelennének, hisz nem egyszer jelentettek elég komoly esélyt a túlélésre az edzések és küldetések által szerzett tapasztalatok alapján.

felszerelés:
Szakértelmek:
Szótár:

Moderátor

Tengerpart - Page 2 FUn312o
Tengerpart - Page 2 6fZaEMM
Tengerpart - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 21 Dec. 2017, 00:00

Hidegháború – Az örök nappal

Rakata Prime – Tengerpart

Résztvevők: Darcol Randarn / Ballista, Claye Jaro, Silhana Lolaes'ra, Qui-Genua Non,

Silenus és Shayla Kelborn

Következő körváltás: 2017. december 25. (hétfő)

”Mindig van egy nagyobb hal.”
- Qui-Gon Jinm

Tengerpart - Page 2 00120

~ Templomnál ~
A csapat könnyedén tudott előrefelé haladni, ahogyan a folyosón haladtak könnyedén megállapítható volt, hogy az oldalt behelyezett energiaforrások nem régiek voltak, egy korábbi csapat helyezhette el valamiért, esélyes, hogy droidok felöltésére, csak éppen nem tértek vissza. Annyira nem volt fontos, lehetett tovább haladni, egyelőre még itt sem volt semmilyen csapda sem, sajnos a homok itt is sok, hála annak, hogy a plafon be volt szakadva. Ez a hosszú egyenes szakasz jó 100-150 méter hosszú volt, amin egészen gyorsan végig lehetett érni. Itt a végén egy 90 fokos jobbra kanyar volt, amit egy rövid folyosó rész követett, ott balra ment tovább egy kicsit az egész, majd egy újabb 90 fokos balra kanyar, ezúttal már egy sötét folyosó részre, ahova fény alig jutott. Itt már két tetem is látszott, régiek, régebbi típusú rohamosztagos páncélosok.
Tengerpart - Page 2 GdXCtuK

~ Bolygó másik fele ~
A talajon látszott néhány nagyon apró nyom, amik elfele vezettek a táborból, egyenesen abba az irányba, amerről a kürt hangja is szólt. Ahogyan Qui kinyúlt az erőbe egyre jobban érzékelte azt a furcsa zavarást, az érzékeit kitudta élesíteni, bár meghatározhatatlan kellemetlen érzéssel járt. Ha haladtak a hang irányába, akkor jó negyed órát tudtak haladni. Noha élesítve voltak Qui érzékei, de nem tudott rá figyelni, egyre zavaróbb volt az érzés és az út végére az kezdett benne „nőni”, hogy támadja meg Silenus-t, hogy mennyire jó érzés lenne ha megüthetné, vagy megvághatná a fénykarddal. Ez az érzés és késztetés minden lépéssel egyre és egyre erősebb lett.
Egy ideig felfelé haladtak, a távolban lezuhant hajó romjait láthatták, végül amint az emelkedő szélére értek egy lagúnaszerűséget pillanthattak meg, benne jó pár házat, de helyieket egyelőre nem. Qui itt már határozottan rosszul volt, olyan érzése volt a késztetés mellett, mintha fuldokolna, szinte kézzelfogható volt a sötét oldal ereje.
Tengerpart - Page 2 HhSiz0e

statisztika:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az örök nappal
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, Szabadúszó fejvadász

Játékostárs(ak) neve: Claye Jaro, Darcol Randarn és Shayla Kelborn

~ Helyszín: Rakata Prime, templom ~
kép:

Kissé furcsa tekintettel pillantottam a külvilági irányába és csak a szemeimet forgattam meg végül.
- Ennyire magamtól is rájöttem – mondtam.
Akkor haladtunk tovább, mivel az előző helyzet tökéletesen megfelelt, így követettem Surr-t továbbra is. Igyekeztem végignézni a folyosó falait, bármit észrevenni rajtuk most, hogy volt fény, ahogyan a talajon is, ha éppen nem lepte be teljesen a homok. Most már kicsit bántam, hogy nem hoztam magammal olyan droidot, ami képes lett volna felvenni ezeket a dolgokat, bár lehet, hogy drágább lett volna valakit felbérelni, hogy fejtse meg őket, mint a jutalom. Hiszen a HoloNet-en is kevés minden volt a rakatákról. Ha megérkeztünk addig, amíg tudtunk haladni, akkor én magam is kiszúrom a halott rohamosztagosokat.
- Hogy ezeknek mindenhol ott kell lenniük – mondtam. – Nem fogok könnycseppet sem hullatni értük.
Reméltem, hogy nincs birodalomszimpatizáns a többiek között, mert az igencsak fájdalmas lenne. Igyekeztem felfedezni rajtuk, hogy mi végezhetett velük, csapdába futhattak bele, vagy esetleg egymással végezhettek-e, vagy valami más tette velük. Közben azért próbáltam végig úgy maradni, hogy Surr háta mögött, mert ha már volt olyan kedves, hogy próbált védeni, akkor nem akartam túl sok extra munkát adni neki, hogy tényleg megvédenie kelljen.

felszerelés/egyebek:

Tengerpart - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 21 Dec. 2017, 09:41

Claye csak vigyorog a lány megjegyzésén, de nem szól semmit. Tudja jól, hogy azzal ha folyton beszél általában nem nyeri el mások tetszését. Sőt... Viszont belátja néha mikor jobb hallgatni. Haladtak hát tovább a templomban. A két testhez érve ő is megvizsgálja őket. Persze nem megy közel hozzájuk hisz lehet valami méreg vagy hasonló végzett velük. Esetleg sugárzás. Ha úgy volt akkor igencsak kellemetlen meglepetések várhatnak rájuk is. A twi'lek lány megjegyzésén felkuncog.
-Jaj, de kegyetlen!
Ő maga nem olyan fekete-fehéren látja a dolgokat mint általában azok akik a csillagködön belül születtek. A katonák azok katonák akárkit is szolgáljanak. Talán az itteni testek közül valamelyiket várja haza a neje és a gyereke. Persze ő sem fogja őket annyira sajnálni hisz egy olyan munkáról van szó aminél erre számítani kell, de nem is fogja már haláluk után gyűlölni őket.

Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 24 Dec. 2017, 09:44

//Az ünnepek miatt, mert nem valószínű, hogy ma tudna mindenki írni (bár nem kéne az utolsó napra hagyni, főleg, hogy az szenteste...), de emiatt, hogy ne legyen, hogy emiatt buktok 1-1 kört, pénteken lesz új kör.//

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 28 Dec. 2017, 16:24

Qui-Genua Non

Előtörténet
felszerelés:

Úgy tűnt a táborból kifelé vezettek nyomok, méghozzá félreérthetetlenül mutattak abba az irányba, ahonnan a kürtszót is hallottuk. Reméltem, hogy nem valami vadászatra hívták össze a helyi törzset, és nem mi leszünk a vadak. Mindenesetre nem volt más opciónk, ideje volt elindulni az adott irányba. Jeleztem a társamnak is, aztán felkerekedtünk, hogy utána járjunk ennek az egésznek. Megpróbáltam kiélesíteni az érzékszerveimet. de szinte tapintható volt a sötét oldal ereje. Nem tudtam rendesen koncentrálni, sőt, egyre inkább erősödött bennem egy gyilkos, szadista ösztön. Komolyan bántani akartam a társamat, amikor megálltam, és jeleztem neki, hogy ő is tegyen így. Megszüntettem a képességeim használatát, és reméltem, hogy ez segíteni fog, hogy enyhülni fog a késztetés. Próbáltam szeparálni az elmémet, és a lehető legkevésbé törődni az engem körülvevő, szinte fojtogató sötét oldallal, és figyeltem rá, hogy elnyomjam az elmémet borító fekete ködöt. Ha jobban éreztem magam, akkor jeleztem hogy mehetünk tovább, ha viszont továbbra is rosszul voltam, sőt, éreztem hogy nem fog enyhülni a késztetés, akkor először vizet kértem, hogy lelocsolhassam az arcom, ezzel felfrissülve, majd megpróbáltam elővenni a fénykardom, és szétszerelni. Néhány alkatrészt Silenusnak adtam, a maradékot pedig magam tettem el. Tudtam, hogy nem sokat ér ez a fajta óvintézkedés, de talán arra elég, hogy ha mégis megőrülnék, akkor biztonságban elmenekülhessen. Mindezek után jeleztem, hogy mehetünk tovább.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Ervin Bludheim Csüt. 28 Dec. 2017, 17:53

~Darcol Randarn~

Viszonylag gyorsan haladunk tovább. A berobbantott tetőn bejövő homok nehezíti a haladást, de nem annyira, hogy bármennyire is lassítanunk kellene. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire volt értelme berobbantani a falat. Talán gyors kiút kellett? Vagy így kezdték és jöttek be? Annyira nem érdekel, hogy hátra maradjak körülnézni. Majd legfeljebb visszafelé, ha nem kell sietve távoznunk. Közben találunk pár halott rohamosztoagost is. Úgy tűnik a Birodalom is kutakodott itt. Akármennyire sem a szívem csücskei, az biztos, hogy nem szívesen látok hasonlóan edzett és képzett katonákat halottan látni. Az biztos, hogy nem nyugatatott ez meg, bár próbálom ezt nem mutatni a többiek felé. A páncél valószínűleg segít ebben. Sil és Claye odamennek megvizsgálni a halottakat, én pedig követem őket. Kíváncsi vagyok, hogy mi végzett velük. Meg persze ki tudja mit találnak rajtuk. Ha már sírt rablunk, akkor raboljunk sírt. Ahogy megyek feléjük, szinte rögtön feltűnik, hogy milyen furák a páncélok.

- Elég öregek lehetnek. Nem igazán ez a standard felszerelés mostanában. Vagy egy csapat gyűjtő, vagy pedig jó ideje halottak. - mondom a többieknek, ha netán nem ismernék a birodalmi alapfelszereléseket.

Felszerelés (Ballista):

~Silenus~

Lassan tovább megyünk, úgy tűnik Qui tudja, hogy merre kell menünk. A kürt hang nagyon nem tetszett és tovább fülelek, hogy hallok-e közeledő lépteket. Észreveszem, hogy a társam kicsit furán viselkedik, de ezt be tudom annak, hogy elég rossz a helyzet. Bármit kér tőlem azt megcsinálnom. Ahogy elérünk a lezuhant hajóhoz, gyorsan körbenézek, ellenség után kutatva. Nem hiszem, hogy innen kiszúrnám őket, de hátha éppen elkapom, ahogy mozog valami. Egy próbát megér. Közben megnézem, hogy hol tudnánk lejutni a hajóhoz.

Felszerelés (Silenus):
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 28 Dec. 2017, 23:38

Fejvadász
A továbbhaladás gyors volt és gond nélküli. A folyosón elhelyezett energiaforrásokra csak gyorsan rápillantottam, hogy megjegyezhessem magamnak, hogy valószínűleg droidoknak, vagy azok maradványainak, is lenniük kell az épületben. Ez jó hír volt, mert a memóriájukból sok adat megszerezhető, és mint tudjuk, a megfelelő személyeknek az információ is értéket jelent.
- Tudod a dolgod. - intek a droidnak, hogy mérje fel a terepet ahol a tetemek vannak. Jobb elővigyázatosnak lenni, mintsem, hogy belefussunk valami gyerekes kis csapdába.
- Most már kár is lenne értük. Ezek aligha az utóbbi hónapokban kerültek ide, a felszerelésük, mint ahogy azt Ballista is mondta, nem mai gyártmány. Szerintem nem lehetnek gyűjtők, hisz akkor miért olyan páncélban jönnének, ami a gyűjteményük része? Valószínűleg a Birodalom tett próbálkozást a múltban, hogy megszerezze ami a templomban van, vagy dezertőrök, esetleg olyan személyek, akik összeszedték a páncélokat egy csata után. - jegyzem meg a halottakat illetően és ha a droid jelzi, hogy tiszta a levegő akkor oda is megyek a tetemekhez, hogy jobban megvizsgáljam őket.
- Azt hiszem ideje, hogy valaki behozza az antigravitációs podokat a bikeok mellől. - szólalok meg, amennyiben semmilyen veszélyes vagy halálos dolog nincs a páncélokkal vagy a tetemekkel kapcsolatban. Személy szerint leginkább a nagyszájú férfit küldeném ki, hisz rá nem igazán számítanék harcban, és a többiekkel addig ha szükséges meg tudjuk tartani ezt a helyet. Tovább egyelőre nem haladunk, hisz addig nem akarom folytatni az utat amíg ezeket a páncélokat rajta nem tudom a szállító eszközökön. Nem árt, ha mindent amit lehet összegyűjtünk, mert lehet, hogy épp olyannak van nagy ára, amire nem is számítunk.

felszerelés:
Szakértelmek:
Szótár:

Moderátor

Utini!

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 29 Dec. 2017, 00:01

Résztvevők: Darcol Randarn / Ballista, Claye Jaro, Silhana Lolaes'ra, Qui-Genua Non,

Silenus és Shayla Kelborn / Ophi Surr

Következő körváltás: 2018. január 2. (kedd)

” Az igazságnak örül az elme, de nem mindig örül a szív.”
- Clone Wars animációs sorozat

~ Templomnál ~
A beszakadt plafon nem robbantásnak tűnik, sokkalta inkább természetesen beomlottnak, végtére is igencsak régóta itt volt. A csapat pedig egyelőre nem haladt tovább, hanem nekilátott annak, hogy a birodalmi tetemeket megvizsgálják. Aki értett a birodalmi haditörténethez, akkor az megmondhatta, hogy az előző háború előtt és ennek az elején használták ezeket a páncélokat, azaz minimum 140-150 évesek. Éppen emiatt csak csontvázak voltak már bennük. Az egyiknek a mellkasa volt kirobbanva egy szép nagy lyuk volt a páncélon elől és hátul is. Ennek rögtön látszott a nyoma, a szemközti falnál egy már nem működő csapda látszott. Az oldalfalnál is volt egy ilyen, az végezhetett a másikkal, aminek feje nem volt a helyén.
Mindkettő már határozottan inaktív volt, így láthatóan nem fenyegetett már más veszély itt ezen a részen, a kutaszdroid pedig mindezt megtudta erősíteni és a folyosó szakadsz végén egy jobbra kanyar után egy újabb rövidebb folyosószakasz volt, annak a végén pedig egy liftaknát talált. Egészen eddig tiszta volt az út, így a táraság akár mehetett is eddig.

~ Bolygó másik fele ~
Ahogyan Qui már nem nyúlt ki az erőbe kevésbé lett fojtogató a sötét oldal ereje, még érezni lehetett persze, de közel sem volt olyan intenzív, mint előtte. Így most már könnyebb volt ellenállni a kísértésnek.
Így a páros elindulhatott lefelé, hogy megnézzék a romokat is. A hely itt most furcsán csöndes volt, korábban hallatszott madarak éneke és állatok zaja, de itt a romoknál csak a szél, a növények, levelek súrlódása és a víz csobogása volt hallható. Állatoknak nyoma sem volt, de semmilyen formában sem. Ezt különösen Silenus vehette észre, hiszen ő állt közelebbi kapcsolatban a természettel.
A páros és a droid nagyjából féltávon járhatott lefelé, amikor a droid megállt, majd felemelte a kezét, hogy a páros is így tegyen és az egyik irányba mutatott, ami lent volt. A lezuhant gép egyik részéhez mutatott, ahol két nagyon, de nagyon furcsa lényt lehetett megpillantani. Ehhez hasonló szerzeteket még nem látott a páros a csillagködben.
Tengerpart - Page 2 OZOjtGq

statisztika:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az örök nappal
Silhana Lolaes'ra

kép:

Szúrós szemmel néztem a férfi irányába, neki nincs fogalma arról, hogy a Birodalom mit tesz a magamfajtával, hogy mit tesznek a Ryloth-on, nem csak ők, de mások is. Talán, ha az ő fajtájának tagjait adnák el szexrabszolgának, akkor nem lenne ennyire vicces hangulatban ezzel kapcsolatban. De inkább nem szólaltam meg és nem kevertem le neki egy pofont sem érte. Szerencsére megtanultam már nyugodt maradni.
- Nekem is réginek tűnnek – bólintottam. – De az idejét nem tudnám megmondani, húsz évesnél bizonyosan idősebb szabvány.
Ilyesmi téren nem voltam járatos, de talán a veterán pontosabban megtudta mondani, így rá is sandítottam, hogy hátha tud ennél pontosabbat mondani. Ezek után néztem körbe a helységen belül, már amennyire látni lehetett, hogy merre lehetnek a csapdák, vagy effélék. Mindkettő megvolt, ami a birodalmiak halálát okozta.
- Megyünk tovább? – kérdeztem.
Ha a válasz igen, akkor noha a csapdák már inaktívnak tűnnek igyekszem továbbra is Surr mögött maradni és úgy haladni át a folyosó részen, remélhetőleg némi világítás kíséretében. Ahogyan a mandaloriai felhozta, hogy ki kéne menni az antigravos raklapokért, podokért az urakra pillantottam, hogy vajon melyikőjük is fog kirohanni értük.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 01 Jan. 2018, 15:23

Qui-Genua Non

Előtörténet
felszerelés:

Ahogy befejeztem a Főnix erő használatát, enyhült a késztetés is, és így már ellen tudtam állni a gyilkos hajlamoknak, úgyhogy a fénykardom se kellett szétkapjam, hogy Silenusnak adjam a felét. Valamennyire megnyugtatott, hogy így alakultak a dolgok, mert nem örültem volna neki, ha a túl erős sötét oldali kisugárzás megbolondít. Így értünk el egy lagúnához, ahol láttuk egy lezuhant hajó roncsait. Ösztönösen kiélesítettem volna az érzékeimet, de tudtam, hogy nem lenne célszerű ezen a helyen. most kezdtem megérteni, hogy ez mit is jelent. Szinte meztelennek éreztem magam így, hogy nem hagyatkozhattam a főnix adta képességeimre, és így kezdtem úgy érezni, hogy a fénykard is csak köztéri világításra alkalmas az oldalamon. De elhessegettem ezeket a gondolatokat, mert a bizonytalanság csak megmételyezi az embert. Ahogy elindultunk a hajó felé, egyszer csak jelzett Silenus droidja, hogy álljunk meg, aztán előre mutatott. Két alakot láthattunk.
- Gondolod, hogy ők lehetnének a helyi bennszülöttek? Nem látom rendesen a fegyvereiket, de nekem nem tűnnek vibropengéknek. Viszont a testtartásuk alapján harcosok, ez biztos, úgyhogy ha bekerítenek minket, vagy ránk támadnak, akkor próbáld tartani a távolságot, és úgy lőni le őket, ne engedd magadhoz közel őket. Nem hiszem, hogy lenne pajzsuk, amivel védekezhetnek a lövéseid ellen, de ki tudja. Viszont megpróbálhatjuk követni ezt a kettőt vissza a táborba.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 01 Jan. 2018, 22:38

//Szombaton lesz új kör.//

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 01 Jan. 2018, 22:41

Mind hasznos megállapításokat tesznek. Ő maga a páncélok helyett inkább a halál okát keresi amit meg is talál. Rá is mutat a két csapdára.
-Azok kapták el őket.
Jobban is megnézi, hogy mi indíthatta be őket. Elég súlyos károkat szenvedtek annak ellenére, hogy páncélban voltak. Miféle csapda okozhatta ezt. Talán valami lézer? És mi indíthatta be? Mechanikus csapda vagy mozgásérzékelő? Ha rájött akkor, azt közli is a többiekkel is. Akár észre vették akár nem jobb biztosra menni. Csak ezek után fordul a páncélok felé. A megállapításra, hogy ők nem gyűjtők voltak ő is bólint. Logikusabb, hogy abban a páncélban jöttek be. Majd a számára lényeges dologgal hozzá is szól a témához.
-Szóval a páncélok régiek és sérültek is. Ezek szerint nem sokat érnek.
Állapítja meg. Ha mégis akarják, hogy vigyék őket akkor Bo-t küldi értük. Legalább lesz valami haszna annak a droidnak. A kérdésre, hogy haladhatnak-e tovább ő a mandaloriai-ra néz hisz az megy elől. Neki mindegy. Amennyiben mechanikus csapda volt megjegyzi, hogy ő tud repülni és talán előnyös lenne feltérképeznie a helyet ha más nem tud.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 05 Jan. 2018, 14:15

Fejvadász
- Nem sok tapasztalata van a páncélok terén, gondolom. Ezek olyan száz éves, talán idősebb páncélok. Gyűjtők vagy múzeumok sokat adnának ilyenért, hisz nem sokat találsz mostanság és a háború is elég sokat tönkretett vagy elpusztított, esetleg beolvasztották őket az újabbak gyártásához. - tájékoztatom a férfit de csak úgy félvárról. Amennyiben akár ő maga, akár valaki más megy el az antigravitációs podokért, úgy még hozzáteszem, hogy mikor visszaér tegye fel az eszközre a páncélokat. Nem a legnagyobb találat, de ahhoz képest, hogy milyen elől vagyunk kezdetnek elfogadható.
- Menjünk. - fordulok a twilek lány felé s a kutászomnak is jelzek, hogy indulunk. A következő megállóig feltehetőleg nem lesz semmi gondunk.
- Lefelé. - fordulok a droidom felé, amennyiben gond nélkül elérjük a liftaknát. Elsősorban azt szeretném kideríteni, hogy mennyire mély az akna, és hogy vár-e ránk lenn valami, aminek felkelthetnénk a figyelmét és gondot jelentene.
- Kapaszkodj belém. - szólok a twi'lek lánynak, hogyha a droidom semmi problémát nem jelent és semmi olyasmit nem találunk amivel könnyebben lejuthatnánk. Ha a lány így tesz, akkor a liftakna széléhez megyek és amiután felmértem annak a pontos méreteit és a lány is belém kapaszkodott, úgy bevállalok egy ugrást. Természetesen a jó és pontos landolást a háti rakéták használatával igyekszem megoldani, majd ezután rögvest újra elővéve a fegyveremet, hogy biztosíthassam a poziciónkat.

felszerelés:
Szakértelmek:
Szótár:

Moderátor

Utini!

Karakteradatok

Témanyitás by Ervin Bludheim Pént. 05 Jan. 2018, 19:42

~Darcol Randarn~

Megvizsgáljuk a páncélokat, amik még öregebbnek tűnnek, mint gondoltam. Minimum egy évszázadosak, ami meglepő. Nem vagyunk nagyon bent, és még itt is találni ilyen öreg páncélokat. Talán, akik utánuk jöttek nem gondolták, hogy sokat érnek a páncélok és ezért itt hagyták őket. Nem lenne rossz kivinni ezeket. Legalább valamennyi pénz.

- Claye, meglepődnél mennyire fura alakok gyűjtenek ilyen cuccokat. Csak egy kis mese arról, hogy hogyan sérültek meg és máris el lehet adni őket.- mondom a férfinak. Ha senki nem megy ki az antigravitációs podokért, meg teszem én. Miután sikeresen elraktuk a páncélokat, bólintok Sil kérdésére és elindulunk lefele. Ha minden jól megy akkor leereszkedek a hátirakétámmal. Felajánlom a többieknek is a lehetőséget, hogy leviszem őket. Persze közben végig vigyázok, hogy hova lebegek.

Felszerelés (Ballista):

~Silenus~

Nem tudom miért kellett megállnunk, de már megyünk is tovább. Lassan leereszkedünk a romok közé és a rossz érzésem csak tovább fokozódik. Nem hallom az álaltokat mocorogni, csak a természet nem szerves hangjait. Fura nagyon. Mire szóvá tenném ezt, addigra már meg is jelennek a helyiek. Akik igazából teljesen furák. Semmire sem hasonlítanak, amit eddig láttam. De az biztos, hogy harcosok. Vagy csak ezt gondolom, mert úgy tűnik fegyveresek és ezeket nem szeretem.

- Nos, ha nekünk támadnak akkor nehéz lesz követni őket, de ki tudja. Kíváncsi vagyok, hogy értelmesek-e.

Felszerelés (Silenus):
[/quote]
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 06 Jan. 2018, 00:01

Következő körváltás: 2018. január 10. (szerda)

” A háborúért mindenki túl nagy árat fizet.”

~ Bolygó másik fele ~
A páros egyelőre csak beszélt arról, hogy mit is kellene tenni, figyelték a két furcsa lényt. Azok bele-beleszaglásztak a levegőbe, és valamilyen furcsa nyelven szóltak egymásnak. Úgy tűnt, hogy valamilyen szinten értelmesek és ezáltal az érző-lények kategóriába tartoznak, noha technológiailag igencsak fejletlenek voltak. A fegyvereik valóban nem tűntek vibrofegyvernek, csak sima egyszerű fémnek. Még talán az acél is túlzás lett volna a szín alapján, de a jobb kivételhez messze voltak. A szél a páros felől fújt a két harcos felé és a szaglás nyomán valószínűleg meg is érezték őket, mert még mondtak egymásnak valamit, majd elindultak sietve az ellenkező irányba.
Mivel a páros beszélt arról, hogy követnék, így eltudtak indulni, úgy két-három méter után azonban hangos fémes nyikorgásra lehettek figyelmesek a talpuk alól. A követekező másodpercben a talaj egy elég nagy részen beszakadt alattuk ők maguk és a droid is úgy jó négy-öt métert zuhant lefelé, a leérkezés után láthatták, hogy ősi folyosóra szakadtak le.
Tengerpart - Page 2 TOwYU1I

~ Templomnál ~
Végül Bo volt az, aki kiment az antigravitációs raklapokért, közben pedig a társaság meg is érkezett a liftaknához. Itt nem is haboztak tovább, hanem úgy döntöttek, hogy lefelé mennek. Sil Shayla-ba kapaszkodott, a másik három személy pedig a hátrakétákkal jutott le. Nagyjából tíz métert kellett lefelé lebegni ahhoz, hogy a legaljára éljenek az aknának. Közben nem is volt más kijárat, csak az, ahova értek. Ott amint leértek egyből láthatták, hogy a távolban, úgy tizenöt-húsz méterre fény volt, ami vakított. A szenzorok semmilyen élőlényt nem jeleztek, így mehettek tovább, amint a fénybe értek és a szemük megszokta, akkor láthatták, hogy a „szabadba” értek. Legalább is látták az eget, felhőket, noha a napot nem, de fényes nappal volt itt. Egy kör alakú helységbe értek, ami olyan volt, mint a szabad. Körben rakata szobrok, velük szemben a nagyjából száz méter átmérőjű csarnok másik végén egy épületszerűség.
Tengerpart - Page 2 Rakataprimeslider
Az egész hely egyébként üres volt, a szobrok kör alakban voltak, a belső rész kövekből állt, egy hatalmas szimbólumot tettek ki.

statisztika:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az örök nappal
Silhana Lolaes'ra

kép:

A páncélok jócskán idősebbek voltak annál, amit tippeltem volna, akkor még a háború elejéről származhattak. Igazából olyan sokat nem is időztünk már ezzel, hanem mentünk tovább és az egyik droid ment vissza a holmikért. Itt a liftaknánál, eleget teszek Surr kérésének és belekapaszkodom úgy, hogy a háti rakétákat ne zavarjam és őt is a lehető legkevésbé. Miután lértünk, ha a többiek nem tartanak vissza, akkor elindulok a fény felé. Noha nem örültem neki, hogy volt, mert teljesen elvakított, de azért a sugárpisztolyomat magam előtt tartom és igyekszem figyelni a zajokra, hogyha szükséges, akkor lőni is tudjak. Ha ilyesmire nem volt szükség, akkor hamarosan ki is érek a kör alakú helységbe. Meglepetten néztem körbe, nem láttam még ehhez foghatót. Teljesen biztos voltam benne, hogy még mindig a föld alatt vagyunk, de mégis olyan volt, mintha a szabadban volnánk. Már csak a nap hiányzott az égről, de így is félelmetesen hű volt az egész. Igyekeztem a szimbólumot is megnézni a szobrok után, amik arra hasonlítottak, ami fent is volt, rakaták.
- Soha sem láttam efféle szimbólumot – mondtam. – Se ilyen technológiát… ez már-már olyan, mintha valódi lenne és nem az épületben lennénk.
Egyelőre nem ismerek nagyon beljebb lépni, csak itt a szélén maradok az építménynek és a térnek. Csodálatos volt, nem igazán hittem, hogy valami ennyire le fog tudni nyűgözni, mint ez. Most sajnáltam egy kissé, hogy nem hoztam semmilyen képfelvevő eszközt, ezt a helyet érdemes lett volna lefilmezni.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 06 Jan. 2018, 03:29

A mandalóriai megjegyzésére Claye bólintott.
-Valóban nem azok tanulmányozásával töltöttem az időmet mióta ide kerültem. Ezek szerint egyelőre van valami bevételünk. Kezdésnek nem rossz.
Bár kicsit több kell majd, hogy négyen elmondhassák, hogy megérte ide eljönni. A többieket Claye is követi és ő is háti rakétával.
~Úgy tűnik Bo nem fog tudni minket követni. Nem baj.~
A páncélja szenzorai semmit nem jeleztek. Ennek ellenére persze mechanikus csapdákba még botolhattak volna. Szerencsére viszont nem így történt. Követték a fényt és olyasmit láttak amitől még Claye-nek is elállt a szava. Ő se nagyon találkozott még hasonlóval ez előtt és tippelni sem tudott teljes bizonyossággal, hogy mi lehet ez.
-Én sem láttam még hasonlót. Bár vannak módszerek amik képesek lehetnek ilyet létrehozni. Mágia vagy ami itt van az erő talán képes ilyesmire. Ahogy gépek is vannak amik képesek lehetnek megcsalni az érzékeinket. Ballista-val volt szerencsénk megtapasztalni, hogy bizonyos szerek is vannak már amik képesek tömeges hallucinációt okozni. Bár az is meglehet, hogy ez egyszerűen csak maga a világítás ilyen különleges. Nem merném magabiztosan állítani, hogy ez nem csapda. Viszont az biztos, hogy ezzel most megütöttük a főnyereményt.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 07 Jan. 2018, 18:54

Qui-Genua Non

Előtörténet
felszerelés:

Úgy tűnt, mintha észrevették volna, hogy a közelben vagyunk, bár lehet, hogy csak paranoiás vagyok. Mindenesetre valami megzavarta őket, és elindultak, én pedig intettem Silenusnak, hogy kövessük őket. Ahogy várakoztunk, volt időm megfigyelni, hogy szélirányban voltak hozzánk képest, és bár nem tudtam, hogy mennyire kifinomultak az érzékszerveik, lehettek megszelídített vadászállataik, amik kiszagolhatnak minket, ezért úgy terveztem, hogy oldalba kerülünk nekik, hogy ne legyünk ennyire könnyen kiszúrhatóak - hát ebből nem lett semmi, amikor beszakadt alattunk a föld. Esés közben ösztönösen az erőre hagyatkoztam volna, hogy korrigáljam az esésemet, de figyelmeztettem magam, hogy ne tegyem - ki tudja, mi történik ha itt engedek a főnix erő rontásának. Szerencsésnek gondoltam, hogy volt ennyi lélekjelenlétem, viszont így valószínűleg fájhatott az érkezés. Azért próbáltam természetes ügyességemet felhasználni, hogy ne törjem össze magam, és tompítsam az esést egy elegáns gurulással. Ahogy leértünk, ha nem törtem el a nyakam, akkor egyből felkeltem, és körülnéztem. Számítottam támadásra, de nem élesíthettem ki az érzékszerveimet. Inkább velem született telepátiámra hagyatkoztam ismét - a halántékomhoz érve próbáltam kideríteni, hogy vannak-e itt rajtunk kívül is a közelben élőlények. Silenussal is megosztottam a felfedezésemet, és felmértem, hogy mennyire tudnánk kimászni a gödörből, vagy kénytelenek vagyunk beljebb barangolni az ismeretlenbe.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ervin Bludheim Kedd 09 Jan. 2018, 20:21

~Darcol Randarn~

Úgy tűnik az egyik droid megoldja a szállítást, ami nem baj, mert nem sok kedvem colt hozzá. Mi így nyugodtan tovább tudtunk haladni. Leereszkedünk a liftaknába, ami olyan 10 méter mély. Nem tetszik annyira, elég nehézkes lesz a menekülés innen, ha esetleg arra kerülne a sor. Lent egy olyan dolog van, amire nem számítottam. Szinte tökéletes szimulációja a kinti világnak. Gyorsan leellenőriztem a szenzorjaimat, hátha találok valami furcsa energia jelet vagy hasonlót. Közben a többiek is hasonlóan ledöbbentek ezen a termen. Claye felemlegeti a "bázison" történteket, amitől végig fut a hideg a hátamon. Láttam már beteg és elcseszett dolgokat, de az kb mindenen túltesz.

- Magával a technológiával még nem találkoztam, de elméletben meg lehet csinálni. A nagyobb kérdés az, hogyha ez egy több ezer éves templom, akkor mi működteti a rendszert ennyi idő után is. Ha ezt megtaláljuk, akkor akár haza is mehetünk, azzal már megvettük a jegyünket a gazdagságba.- mondom egy széles mosollyal a maszkom alatt.

Felszerelés (Ballista):

~Silenus~

Nem sokáig figyelhettük a két fura lényt, hiszen úgy tűnik észrevettek minket. Ahogy elindultak már talán tudtam is hogy miért. A szél mögülünk fújt és úgy tűnik megérezték. Ahogy követjük őket elkezdek gondolkodni azon, hogy talán csapdába csalnak. Ezen gondolatom csak tovább erősített, amikor beszakadt alattunk a padló. Gyorsan felpattanok, hogy védjem magam a támadástól. Nem tudom, hogy fog menni, hiszen valószínűleg minden ízületem sajog, de valahogy meg kell oldani. Ha nem jön a támadás akkor odabicegek a droidomhoz, megvizsgálni, hogy mekkora sebesüléseket szerzett. Ha van olyan, amit meg tudok javítani, akkor hozzá látok ahhoz, ha nincs akkor Qui felé fordulok, hogy most mi van.

Felszerelés (Silenus):
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 10 Jan. 2018, 08:11

Következő körváltás: 2018. január 14. (vasárnap)

”Keresni valamit nem más mint hinni a létezésében”

~ Bolygó másik fele ~
Szerencsére annyit nem esett a páros, hogy bármi bajuk legyen, a droidon csak egy-két horpadás keletkezett. Qui az Erő segítségével valószínűleg feltudna ugrani és kimászni, de Silenus és a droid már semmi képen sem.
Qui próbálkozott azzal, hogy telepátiával nézzen körbe, hogy érez-e valakit a közelben, de azért ötven méter nem volt olyan sok, így semmit sem érzett. Nagyjából ekkor azonban halk zajt lehetett hallani a járat belseje felől – abból az irányból, ami a lagúna felé ment, amerre fent a páros haladni akart. A hangok leginkább valamilyen beszédre hasonlítottak, de annyira halk volt, hogy kivehetetlen a párosnak, szerencsére a droid az érzékelőivel jobban hallott.
- Közös nyelv – mondta. – Legalább két hang és segítségért kiabálhatnak.

~ Templomnál ~
Ballista végigszkennelte a környéket energiaforrás után, itt helyben ennél a csarnoknál nem volt semmi ilyen, de tovább az épület még inkább belseje felől a szenzorok jeleztek valamilyen gyenge energiaforrást, illetve ezen helynek a közepe felől a föld alól. Ha a szimbólumon kellett volna meghatározni a helyet, akkor a kör alakú rész felől – vagyis alól – jöttek a furcsa energiajelek. Ez pontosan meghatározható volt, azonban a benti már nem volt ilyen egyértelmű, annak a helyzete túlságosan is messze volt ahhoz, hogy pontosan be lehessen lőni azt.
Ami azonban kellemetlenebb volt, hogy mindenki azt kezdte érezni, mintha figyelnék őket.

statisztika:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az örök nappal
Silhana Lolaes'ra

kép:

Egyelőre még néztem a helyet, ami egyszerre volt számomra lenyűgöző és ijesztő is. Az nekem is világos volt, hogy lehetséges és létező technológia, hiszen ott voltak az övek is, amivel ideig-óráig más alakot tud a viselő felvenni, de az csak pár óráig van és nem pedig évezredekig, mint ez itt.
- A Holografikus álcázó gyerekjáték ehhez képest – mondtam. – A technológia létezik, de csak érzőlény méretben… pletykákat hallottam, hogy állítólag vannak hajónagyságú álcázók is, de azok csak láthatatlanná tesznek dolgokat. De ez itt… ez wow!
Claye szavaiból egyvalami volt, ami érdekesebb, mint a többi. A drogok persze elhitethetnek dolgokat, de ez bizonyosan nem volt az.
- Mágia? – kérdeztem. – Az micsoda?
Még nem hallottam ezt a kifejezést korábban, így kíváncsi voltam, hogy mit is jelenthet mindez. Lehet, hogy ez is olyan csillagködön kívüli kifejezés volt és ott volt azoknak lehetett ismerős. Qui semmi ilyesmit nem említett, igaz olyasmit mondott, hogy nem nagyon emlékszik az előző életére. Ballista szavainak utolsó részére elmosolyodtam és bólintottam.
- Az biztos, hogy ebből elég sok pénz jönne össze mindenkinek – értettem egyet. – Megyünk tovább?
Tettem fel a kérdést, nem tudtam, hogy akarnak-e még a páncéljaikkal vizsgálódni itt, vagy pedig sem.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 10 Jan. 2018, 11:22

Neki sem épp a legkedvesebb emléke az ahogy a Czerka játszott velük. Viszont látszólag a technológia az amire a többiek is tippelnek. Ő is biztos benne, hogy megoldható ez amit látnak és nagyjából tippjei is vannak miként.
- Jó kérdés. Olyan rendszer ami több ezer évig működik anélkül, hogy karbantartanák nem mondom, hogy nem létezhet, de jól mondod, hogy abból nagyon jól megélhetnénk. Lehet, hogy droidokkal is találkozunk. Egyébként több dolog is működtetheti ezt. Napfény, valami nagyon jól megépített generátorok, geotermikus energiák, atomenergiák... Akár olyan anyagok  vagy módszerek is amikről még nem is hallottam.
Ezt elmondva nem tudja tagadni, de kicsit lelkes lesz. A twi'lek lány megjegyzésére észbe kap, hogy az ilyesmit mindig el kell magyaráznia az ittenieknek.
-Olyasmi, mint az erő csak ezt a galaxison kívül használják. Hihetetlen dogokat lehet vele csinálni. Tömeges illúziók, teleportálás vagy szinte bármi ha elég nagy tudású a használója.
A kérdésre ő a többiekre nézett és a szkennereivel végigjárta a helyet ismét. Valahogy rossz érzése támadt. Annyit pedig már megtanult, hogy ezekre a megérzésekre hallgatnia kell mert nem szokták megcsalni.
-Legyetek óvatosak. Van egy olyan érzésem, hogy nem vagyunk egyedül.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 13 Jan. 2018, 10:06

Qui-Genua Non

Előtörténet
felszerelés:

Szerencsére nem estünk túl nagyot, úgyhogy nem igazán okozott sérülést ez a kis zuhanás. Ahogy felmértem a terepet, úgy tűnt, hogy én könnyedén kijuthatnék, de Silenus nem, a droid pedig semmiképp. Ezen kívül az erőt kellene használnom, szóval megkísérthetne megint a Főnix korrupt oldala, aminek nem akartam kitenni se magamat, se a társaimat. Maradt tehát, hogy megyünk előre, de ekkor fura hangot hallottunk a folyosó mélyéről, úgy tűnt beszéd, de nem igazán értettem, főleg azért, mert annyira halk volt. Szerencsére nem kellett kiélesítenem az érzékszerveimet, a droid tolmácsolt. Bólintottam, és Silenusra néztem.
- Valószínűleg ők azok, akikért jöttünk, de az is lehet, hogy csapda. Minden esetre feltételezzük, hogy az előbbi. Ez esetben is óvatosnak kell lennünk, ha ők hallottak minket, és elkezdtek kiabálni, akkor a foglyul ejtőjük is hallhatott minket. Ha nem, akkor a kiabálásuk miatt fog gyanút fogni. A lényeg, hogy próbáljunk lopakodni. A droidodat én előreküldeném, jelenleg neki a legjobbak az érzékszervei, és érte a legkevésbé kár, ha csapdába sétál. Úgy lenne célszerű, ha te követed, és én zárom a sort, mert akkor vagy a legjobban védve. Próbálj halkan menni, és nézz a lábad elé. - összegeztem hogy én hogyan cselekednék, és ha rábólint, akkor meg is indulhatunk ebben a formációban a kiabálók felé.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 14 Jan. 2018, 00:02

//Csütörtökön lesz új kör.//

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ervin Bludheim Szer. 17 Jan. 2018, 17:11

~Darcol Randarn~

Végig szkennelem a területet energia jelek utén kutatva. Találok is párat, de az egyik gyenge a másik nagyon furcsa. A megérzéseim szerint a termet működtető szerkezet a kör alatt van, még az épületben valami más van. Nem igazán van semmi bizonyítékom erre, de erre tippelek. Miután Claye válaszol Sil kérdésére, én is megosztom, amit találtak a szkennerei.

-  Két energiajelet találtam, az egyik itt a kör középpontja alatt van. A másik pedig az épületben. Nem tudom, hogy melyiket a fontosabb megvizsgálni, de szerintem most nem fogunk elkezdeni ásni.- ekkor Claye megjegyzésére nekem is rossz érzésem támad.- Szerintem induljunk az épület felé. Természetesen nyitott szemmel.- mondom és a követnek a többiek, akkor elindulok az épület felé. Közben a fegyveremet a kezem ügyében tartom.

Felszerelés (Ballista):

~Silenus~

Szerencsére se a droidnak se nekem nem esett bajom. Mondjuk úgy tűnik nem tudok kimászni a gödörből. Talán, ha fává változnék, akkor ki tudnék mászni. Bár valószínűleg akkor is kellenének indák. Ahogy ezen gondolkodok hirtelen hallok valami beszédfélét. Nem értem elsőre, de szerencsére a droidnak jobbak az érzékszervei. Qui elmondja a tervét, amiben nem találok kivetni valót.

- Rendben, nekem jó. HK-97, vezess minket.- Valószínűleg úgy is fel kéne fedezni, hogy hogyan tudunk kijutni, szóval hogyha ő is kész, akkor elindulok a droid mögött. Annyira halkan amennyire tudok.

Felszerelés (Silenus):
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Jan. 2018, 00:00

Következő körváltás: 2018. január 22. (hétfő)

” Failure means death, Admiral.”
- Darth Malak

~ Templomnál ~
A csapat nem teketóriázott túl sokat, hanem el is döntötték, hogy mennek a következő épületbe, vagyis mélyebbre a templomba. Egy kisebb ajtó vezetett tovább a hatalmas falnál. Ahogyan a társaság elindult az egész helység megremegett igencsak erősen. Annyira, hogyha nem ügyeskedik a csapat, akkor még el is esik az egyensúlyvesztésben. A fal kezdett szétnyílni középen és valami fémes mozgott odabent, jött kifelé. Amint a hatalmas kapu – ami korábban a fal volt – teljesen szétnyílt és egy a társaság számára ismeretlen fajta hatalmas méretű harcidroid tűnt fel. Ami számára néhány lépés után el is érte annak a csarnoknak a szélét, haol a társaság volt.
Tengerpart - Page 2 XgoyWY3
(A méretek akkorák, mint a képen)

~ Bolygó másik fele ~
A páros gyorsan megegyezett, hogy miként haladjanak tovább innen, a formációt pedig fel is vették. Nagyjából olyan száz étert kellett haladni, amikor a folyosó teljesen be volt omolva, szerencsére lehetett tovább haladni, mert a falban azonban volt egy szakadás, ami egy barlangjárathoz vitt. Az is nagyjából olyan széles és magas volt, mint a folyosó. Ezen tovább haladva egy nagyobb félig barlang, félig a lezuhant hajó alkotta csarnokba érkezhetett a páros a droid vezetésével.
Az a fele, ahol ők érkeztek meg főleg köves volt, több búvóhely is volt, illetve kőfaragások, olyan lényekről, amiket odafent is láttak, illetve egy oltárszerűség. A másik oldalon, ahol fémes dolgok voltak egy asztal, azon egy kibelezett bothan feküdt, még nem volt szaga, így elég friss lehetett. Néhány működésképtelen terminál, illetve egy nagyobb fémketrec, ami olyan jó öt méter hosszú, két méter magas lehetett, ebben négyen voltak. Mind a négyen férfiak, két bothan, egy embernek tűnő alak és egy devaranoian férfi. A devaronian és egy bothan álltak a ketrec szélénél és rázták azt, a bothan kiabált is, a másik kettő a sarokban ücsörgött. Azokból a furcsa alakokból még egy sem látszott és a rabok sem vették őket észre.

statisztika:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az örök nappal
Silhana Lolaes'ra

kép:

Az Erőre, hogy ez a fazon mennyit képes a száját járatatni. Vajon extra pénzt számolnak fel neki, hogyha folyamatosan beszél? Vagy ennyire belejött akkor, amikor interjúkat készítettek és azóta sem tudott leállni? Viszont az érzés, hogy figyelnek minket egyre kellemetlenebb lett. Az a mágia, amit mondott érdekes volt, bólintottam rá, hogy értem. Nem tettem hozzá, hogy azaz említett teleportáció nálunk csak holoregényekben van, de a valóságban nem nagyon tudtam, hogy van-e.
A másik férfi azonban érdekesebb dolgokat mondott, hogy két energiajel is volt, amit érzékelt, az egyik itt, a másik pedig az épületben és ő az épületet javasolta. Megvártam, amíg elindulnak a többiek, tartottam magam ahhoz, hogy Surr után menjek csak, hogy védhessen. Még szinte meg sem érkeztünk, amikor hirtelen rengeni kezdett a föld. Igyekeztem megállni a talpamon az ügyességemmel és némileg ijedten figyelni, ahogyan a fal kettőbe nyílik. Ahogyan megláttam a hatalmas droidot, igazából eddig reméltem, hogy lesz olyan dolog, ami nem működik, de ez…
- Karabast! – mondtam halkan. – Miért nem tudott ez a valami tönkremenni az elmúlt évezredek alatt.
Bár lehet, hogy a császár golyóira káromkodás jobban illett volna… a fegyverem nem nagyon hiszem, hogy olyan sokat ért volna ellene, mert ki tudja, amilyen mázlink van még pajzsa is van. Így egyelőre hátrálni kezdek, remélve, hogy sikerül kijutni innen még időben.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.