Queens-i S.H.I.E.L.D. központ

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 4 Empty Re: Queens-i S.H.I.E.L.D. központ

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 22 Márc. 2012, 13:48

-Ahha, nyaklánc, értettem! - Válaszolok halkan az ugyancsak suttogó Thorhallának, aki most nem egészen olyan, mint volt, de a stílusa változatlan. A következő terembe érve viszont a nyaklánc megkeresése egyszerre válik sürgetővé és másodlagossá. Itt nem lesz nyaklánc - de nagyon nem ártana, ha itt lenne. A hatalmas robotokkal szemben tehetetlen vagyok, így azonnal fedezéket keresek.
Oké, koncentrálj, tudom, hogy szétdrogoztak, de meg tudod csinálni. Akkora hatalmat kaptál, hogy az már nevetséges, és csak az lenne szánalmasabb a vereségnél, ha úgy ütnek ki, hogy még csak nem is használtad az erődet. Gyerünk, összpontosíts, át kell változnod! Ide láncok kellenek, csontok, tűz és erő, nem pedig egy gyenge emberi test, ami különben is félig halott.
Ha nem sikerül, akkor körülnézek, továbbra is fedezékben maradva igyekszem olyan ajtót, feliratot vagy táblát keresni, amin valami raktár vagy ilyesmi felirat van. Hiszen hova máshova tették volna a nyakláncot?

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Sarah Csüt. 22 Márc. 2012, 16:16

Nos amit most mond sem sokkal bizalom gerjesztőbb, de amíg nem próbál megölni, addig valószínűleg nem lesz vele különösebb problémám, és hát próbálok jó dolgokra gondolni, talán elmegyünk majd egy vidámparkba! Ó az de csúcs lenne! Eztán jön Thorhallától egy amolyan lecseszés, ami hát felidegesít, természetesen, mert kit nem?
- Te mindig ilyen seggbemászóan bunkó vagy? - Kérdem unottan.
- Ha most az alapján kéne ítélkeznem egy egész népről amit te itt bizonygatsz, azt merném mondani hogy az összes egy tahó seggfej, de már találkoztam korábban is asgardival, s igazából neki köszönhetően nem ítélem el őket... Bár így belegondolva ő is bunkóskodott... No nem lényeg. - Beszéd közben vakargatom az államat, majd vállat vonok és megyek a többiek után, én ezzel lezártam igazából a beszélgetés, de kíváncsi lettem, vajon az összes ilyen, vagy van köztük olyan akivel lehet normálisan beszélgetni, anélkül hogy hülyének nézne vagy valami iszonyatosan gonosz... Gonosznak... Még ha az is vagyok, mert lássuk be azért mégiscsak a démonokat képviselem. Menet közben megpróbálom elérni azt a fickót aki megkérdezte hogy valóban démon vagyok-e hiszen a válasza alapján csak tippelte, legalább is remélem, s ha sikerül valahogy felkelteni továbbá a figyelmét akkor:
- Ne higgy el mindent amit mondanak neked, ez pedig csak mutáció - Mutatok a farkincámra, majd aztán csendesen folytatom az utam, s csak remélem hogy ez eljutott valahogy hozzá, bár lehet halk voltam, no nem lényeg... Ami még fontosabb hogy séta alatt nagyjából mindent kizárok ami körülöttem történik, legalább is egészen addig amíg két nagy böhöm gépezettel nem találjuk szembe magunkat, vagy valami ilyesmi.
- Óh... - Nézek végig ámulva rajtuk, majd ahogy megindulnak eldöntöm hogy ideje fedezéket keresni, szóval megpróbálok valami jó kis helyre behúzódni, és jobban szemügyre venni a termet, kijáratot keresek, s ha nincs akkor dobható tárgyakat, vascsöveket például, ami nem tudom miért lenne így elszórva a földön ahogy én gondolom de sose lehet tudni.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Témanyitás by Steven Csüt. 22 Márc. 2012, 20:10

- Nem lesz baja. – Több szempontból is okom volt rá, hogy épségben tartsam. A legfontosabb az volt, hogy Hood és Morsus-n kívül, egyenlőre ő az, aki nem csak beszélt, hanem csinált is valamit. Persze Morsus megcsapott egy villámmal is, de korábban is kaptam már pofonokat, vagy rázott meg az áram. Persze akkor valamiféle elektromos berendezés volt nem pedig egy mutáns. Miután a hátamra kaptam az öreget mentem én is a többiekkel. Próbáltam a csoport közepén tartózkodni, hogyne tudjanak hátba támadni. Menet közben oda mentem Sarah mellé is, hogy kicsit beszélni tudjak vele.
- Miért nem idézed elő Jane-t? Egy majdnem halhatatlan harcos most egész jól jönne nekünk. Bár kicsit nehéz lenne rávenni Jane-t, hogy ne öljön meg senkit, de még is.. Jól jönne a segítsége. – Ekkor Felgyorsulnak az események és hamar 2 hatalmas robottal nézünk szembe, amiket pont ellenük legalább is többségük ellen fejlesztettek ki. Bár álltalábba jobban szeretek én harcolni az életemért, mint hogy másra bízzam, de most az extra teherrel esélyem se lenne, na meg amúgy se sok mindent csinálhatnék a monstrumok ellen, így próbáltam fedezéket keresni. A mögöttünk lévő rész még ráadásul korábban be is szakadt szóval még csak vissza se mehetünk.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 24 Márc. 2012, 11:08

Rorschach… Nem igazán tetszik nekem ez az alak.

Hrrr… Egyet kell értenem Walttal, pubi. Még hogy „nagyon jóban leszünk”? Velem ugyan nem!

Bármire hajlandó vagyok, hogy végre kijussunk innen! Ha ehhez ideiglenesen társulnunk kell valakivel, akkor már legalább olyan legyen, akinek ismerjük a képességeit, hiszen hasonló a miénkhez, és aki nem fél megtenni, amit kell! Ez a férfi sem épelméjű, semmi kétség, de a fellépése és hozzáállása olyan határozott, ami megfelel az én nézeteimnek is.

Aha… És az Úr nézeteinek is, hm? Egyébként határozottságban a többi flepnis sincs lemaradva tőle, sőt…

ELÉG!

Kizárom a fejemből a testünkön osztozó két hitetlen hangját, és felkapok pár könnygázgránátot és egy fegyvert az eszméletlen őröktől. Ezután némán követem a kis csapatunkat vezető férfit – nem mintha megbíznék benne.

Sokkal inkább a Hood nevezetűben, aki egyszer csak megáll, majd befordul valamerre. Követem, és én is betekintek oda, amely teremnek felfeszíti az ajtóit.

Nem értem, pontosan mit kellene itt látnom, de amit hallok, az annál veszélyesebb lehet…

Morgás…? Mintha… fém lenne, nem?

Amennyiben az, úgy nem okozhat nekünk problémát.

Azért csak óvatosan…

Isten velünk, Walter! Ne feledd, te kishitű bolond! NEM TÁNTORÍTHAT EL SEMMI!!!

Helyeslően bólintok Hood szavaira.

- De még mennyire, hogy nem… Isten hű szolgái vagyunk, és NEM patkányok! Elegem van! Hol az ellenség? HOL A KIJÁRAT???

Ahhoz képest, hogy nem vagyunk patkányok, elég rendesen eltévedtünk ebben a nekünk felállított labirintusban…

Hurrm.

Közben bepillantok egy terembe egy ablakon át, és újabb ébredező foglyokat veszek észre… de nem érdekelnek. Inkább a különös hang forrása felé fordítom a figyelmemet.

Tehát Őrszemek.

Halványan én is érzem, amit Hood, hogy a képességünktől védve vannak. Átkozott pokolfajzatok!

Ezek… Ezek megindulnak! A két fogoly felé! Segítenünk kell!

Nem! Semmit sem tehetünk ellenük! És nem is kell.

Dehogynem!

Átveszem az irányítást, és a szememmel egy vastagabb, strapabíróbb fémcsövet vagy -alkatrészt keresek. Ha találok ilyet, és el tudom mozgatni a képességemmel, akkor felrepítem, és megpróbálom teljes erőmből az egyik Őrszem feje felé hajítani…

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Morsus Kedd 27 Márc. 2012, 21:34

Miller szavaira Morsus húzta a száját.
- Én is az vagyok és azt hiszem a reinkarnálódott sátánunk is.
Magneto csak komoran hátra pillantott rájuk. Halla gondolataira a haja táncolva kezdett összetekeredni majd a vége hegyessé vált. Mintha dárdákká formálódtak volna.
Az őrszemek megindulnak Sakura és a boszorkánymester felé. A lány látja, hogy először a férfit akarják, de az nem tud igazán magához térni. Fel se fogja mi történik. A robot pedig tenyerét emeli rá, amiből sárgás fény kezd áradni.
Tyler nem az adatokat látva fogja fel, hogy az önállóan gondolkodó rendszert róla másolták le. A kettő állandóan futja végig a rendszereket. Amire az egyik robot megfordul. Tao ekkor kirobbantja az egyik falat a folyosón a gép átnyúl a falon,a mi elválasztja őket és kikapja az egyetlent, aki nem ugrik hátra: Bishopot.
- Azonosítva. Parancs: megsemmisítés.
A gép mielőtt bárki tehetne bármit egy mozdulattal összemorzsolja a férfit.
- Jó hír patkányok. Már nem kell mutánsnak lenni, hogy a halál gépek vadásszanak rátok.
A szavaira az őrszem másik kezéből egy lézert lő, de nem a csapatra, hanem az elrohant Taora, aki egyszer csak azt látja, hogy a fal mellette kirobban és lézer száguld felé. Az őrszemről közben koppannak le az asztalok, amivel dobálja őt Walter.
- Ó az ég szerelmére. - morogja a kötött arcú. - kapjátok fel a gatyátokat és harcoljatok.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 27 Márc. 2012, 22:40

Végigfut a hideg a hátamon ahogy megindulnak a gépek, miért nem maradnak nyugton, csendben, mozdulatlanul? Beállhatna most egy véletlen rendszerhiba vagy valami, hogy felrobbanjon a fejük vagy nem is tudom...
Egy pillanatra hátra sandítok és látom, hogy nem engem akarnak, legalábbis nem elsőnek, megnyugtató... Francokat megnyugtató! Ott egy másik fazon is aki teljesen nem, ezt belőtték vagy szimplán ennyire lassú? Ember két cseszett nagy robot akar a fejedre lépni! Erre azért illene feleszmélned... Az egyik kezét fölé tartja és valami sárgás fényt kezd el árasztani magából...
~Banyek ennek annyi...~
Torpanok egy pillanatra csak meg majd ismét, kicsit célirányosabban újra elindulok körbe körbe nézve, hogy mégis merre lehet egy nyamvadék kijárat. Ezek elől tökmindegy ha bebújok egy láda mögé, az csak nekem számítana. Franc... Hogy az istenbe kerültem ide?! Gá, na jó erről később filozofálunk, most egy ajtó kell vagy ablak. Egy nyamvadt szemétledobó is megteszi csak legyen valami...
Pásztázom a termet tekintetemmel körbe és a plafon felé is hátha ott van valami amin ki tudok jutni, és remélem nagyon, hogy lesz is valami, mert ha nem akkor nekem itt kicsöngettek.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Thorhalla Szer. 28 Márc. 2012, 15:12

Egyelőre még nem tudott meg semmit, de figyelte a két őrszemet. Nem nagyon tudta egyelőre, hogy miként lehetne ezeket legyőzni, de annyi tényleg bizonyos, hogy nem csak mutánsokra vadászik, hanem mindenre, ami itt van, él és mozog. Ezt Ramirezen be is bizonyította. Az ismeretlen kibernetikus valaki elrohant, így rá nem lehetett számítani. Feltűnt neki azonban, hogy képesek lőni az őrszemek és még energiapajzs is védi őket. Egyik sem volt a legjobb hír, de ezekre már lehetett építeni. A merengéséből a kötözött férfi szavai rázzák ki.
- Van két tervem – mondta. – Hood említette, hogy pajzs veszi őket körbe, a két őrszemnek koccannia kellene, a két ilyen pajzs találkozása jó eséllyel robbanással járhat, ami talán megsemmisíti őket. de nincs elég erőnk, hogy feldöntsük őket… a másik ötlet. Képesek lőni, a csapat két részre válik és egymás felé csaljuk őket megvárjuk amíg lőni fognak. A cél, hogy egymást szedjék le, valószínűleg egymásra hatással van a lézerük – hadarta. – Szóval tereljük őket egymással szembe!
Végignézett a csapaton.
- Rorschach, a démonnő, a kínzó (Steven) és Constantine maguk az egyik csoport – folytatta. – Mr. Morsus, Halla, Hood és maga és én – nézett a bekötözött arcúra –a másik. Tyler folytassa a feltörést és tartsa szemmel Xavier-t, Sakura pedig oldja meg, hogy Wandal-t se öljék meg. Mozgás emberek!
Remélte, hogy és a jelenlevők nagy része legalább tenni fogja, amit mondott neki. Majd meg is indult az általa kiszemelt őrszem felé, hogy nekiálljon felhívni magára a figyelmet, hogy a tervet végre lehessen hajtani.

A nőre pillantottam méla undorral, hát már megint itt tartunk? Hol van ilyenkor Namor, ki legalább megértette a viselkedésem s elfogadott. Sértetten fordítottam el a fejem a halandótól s inkább a gépeket figyeltem. Ha meg lenne az erőm, akkor könnyebben menne az egész s ha Einar itt lenne, akkor már régen nem lett volna egyik sem ellenfél s már szabadok is lennénk. Illetve ha képes lettem volna teljesen irányítani ezen testet s nem csak szoktam volna éppen, hogy milyen ebben mozogni s tenni bármit is, már megtámadtam volna azt a kettőt. Unottan pillantottam a férfi felé, ki szerint támadni kéne, de ha ily nagy a szád mért nem cselekedsz te? Felsóhajtottam Jonathan szavaira, hát mégsem várhatom el, hogy ezúttal mások mentsék meg a helyzetet, mindig nem kell a világot mentenem?
- Ha ismered azt mi következni fog… s a kijutás érdekében, mire képes ezen test s miként tudom előnyeit használni? – néztem a férfira a csapatbeosztás után.
Remélve, hogy választ is kapok, így Miller után indulva én is elkezdek futni a fémmonstrumok felé s közben figyelek, ha támadnak, akkor kitérhessek a támadás elől s ha sikerült megérkezni úgymond vele szembe, akkor próbálom én is arra csalni, merre a másik monstrum is található.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Szer. 28 Márc. 2012, 16:20

- Sajnos ez nem olyan egyszerű, de ezt majd mint mondtam, később. - Tudom le ennyivel Stevent, s nem azért mert nem akarok vele beszélgetni, csak egyszerűen erre se többet, se kevesebbet nem tudok mondani, illetve talán kevesebbet, azt tudnék, de azzal meg mire mennék? Lehet talán többre, vagy inkább csak magamra haragítanám, azt meg ugye nem akarom, már csak azért sem mert a rokonom. Elhangzik pár érdekes dolog, úgymond érdekes, inkább már kissé sértőnek érzem, elneveznek itt mindennek, amit mégis erőteljesen tagadok, de persze egy drogosnak jobban hisznek, mert miért is ne? Reakcióként csak nézek magam elé, s érzem ahogy a fejem felett össze gyűlnek a fekete felhők, majd egy dörrenéssel megfűszerezve, egy villám csap bele a fejem tetejébe... Bár ez valószínűleg csak az én képzeletem, mármint, úgy a szokásos, aktív képzelődés a világba. Valaki meghal, kicsit gusztustalan módon, és úgy látszik hogy elég nagy szarban vagyunk, így finoman fogalmazva, és van aki már elő is áll egy tervel.
- Miért is ne?... - Kérdem unottan, nem unatkozok, csak mindig így beszélek ha meg vagyok sértődve, legalább is egy ideje. Megpróbálok hát akkor valahogy úgy mozogni, azzal a bizonyos csapattal ahova beosztottak, hogy felkeltsem az egyik őrszem figyelmét, lehetőleg nem azét amelyre a másik csapat ráment, bár mondjuk honnan tudnám hogy melyik az? Nem vagyok gondolatolvasó, na de a lényeg hogy megpróbálom felkelteni az egyik figyelmét, és ha úgy alakulna a helyzet hogy elkapás, vagy lézer találat veszélye fenyeget, akkor a farkam segítségével próbálom meg magam " kilőni " ama esetleges támadás útjából. Mellesleg így belegondolva, nem vagyok biztos benne hogy ezek a gépek lesznek olyan ostobák, hogy egymásnak menjenek, vagy egymásra lőjenek, de ki tudja, lehet hogy csak nagy buta monstrumok.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 30 Márc. 2012, 11:39

Sikerült kiutat csinálnom, de egyik pillanatról a másikra a robotoknak is sikerült követni engem, vagy legalábbis olyasmi. Ahogy elnézem, ezeket nem arra programozták, hogy ketrecharcot vívjanak, ha kell, az egész helyet szétzúzzák, csak hogy minket elkapjanak. Ez jó és rossz hír is, mert ők csinálhatnak nekünk kijáratot, de nem tudjuk őket lerázni. A lézer becsapódására megállok, és megfordulok.
-Engem akarsz? Nálad nagyobbakkal is végeztem már! MEGESZLEK REGGELIRE!
Szinte kilőve repülök fel, és ha esetleg lézerrel akarna lőni rám ismét, igyekszem elmanőverezni előle. A célom, hogy közel kerüljek hozzá, Tudom, pajzs van rajtuk, hallottam, de akkor mégis mit kéne tennem? Miller szerint össze kéne őket csalni, az is valami, de talán gyorsabb, ha lökünk rajtuk egy kicsit.
Ha sikerül kikacsáznom a lézereket, akkor egy hatalmas ütést mérek az őrszem fejére (egy tonnás erő). Remélem ez elegendő, hogy kicsit megtántorodjon, és a másik őrszem felé induljon. Akár sikerül meglöknöm, akár nem, rögtön továbbrepülök a másik őrszem felé. Úgy tűnt, elsőre sikerült felkeltenem a figyelmét, szóval talán követni is fog, és elindul utánam. Ha mégsem, és megint lézert lő, akkor továbbra is kitérni próbálok, és remélem, hogy pont a másik őrszemet találja el, hiszen felé tartok.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 30 Márc. 2012, 12:06

-Áh, kitűnő ötlet, vonjuk magunkra a figyelmüket, és rohangáljunk köztük, magam sem tudtam volna jobbat kitalálni. Úgy értem halálosabbat.
Nem találok sehol olyasmi helyet, ahol talán el lehet rakva az a bizonyos nyaklánc, és kis híján szívbajt kapok, mikor nem messze attól a helytől, ahol eddig álltam, egy hatalmas robotkéz jelenik meg. Az egyik emberünket elkapja, és egyetlen roppantással megsemmisíti. Jól indul a helyzet. Az összeégett fickó nagyon belelendül, de Rorschach is hajigája az asztalokat... Komolyan asztalok? Ez volt a legjobb? Na jó, ugorjunk, Miller tervén kívül nekem se jut semmi eszembe, mert nem tudok még mindig átalakulni. Marad az, hogy rohangálunk, mint a mérgezett egerek. Miller parancsa szerint igyekszem az egyik őrszem felé indulni, aztán éles irányváltásokat használok, ha ténylegesen meglátom, hogy utánam indulna, vagy rám akarna célozni. Remélem, a többiek is bevetik magukat, mert négy embernek több esélye van, mint nekem egyedül. A démont látom, hogy segít a dologban, ez meg is lep, tőle inkább vártam volna, hogy elbújik fedezékbe.
-Később én is szívesen hallanék még többet erről a "mutációról" - szólok oda neki rohangálás közben.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szomb. 31 Márc. 2012, 13:19

Döbbenten észleli, hogy az új Őrszemek rendszereit egy az egyben róla másolták. Ez talán megkönnyíti a dolgát, talán. Bólint Millernek, majd Xaviert a legközelebbi fedezék felé irányítja. Ezek után próbálja feltörni, legalább az egyik robotot. Megpróbálja azokkal a programokkal amikkel őt is próbálták feltörni. De valószínűleg ezzel nem megy sokra. Ha ez nem jön be, apró programok seregeivel próbálja meg összezavarni a mozgásukat, hogy Jon tervét elősegítse. Közben ha rájuk támadnának, újabb fedezékbe ugrik, ügyelve a professzor épségére is.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 31 Márc. 2012, 17:09

Hasztalan, Walter, HASZTALAN!

Én legalább próbálkozom valamivel, Rorschach! Nem hagyhatjuk meghalni őket!

Ugyan miért nem? Ha a bűnösök egymással végeznek, az Isten kedvére való!

Megbolondultál? Hogy lenne már az értelmetlen mészárlás az Úr kedvére való?

ELÉG VOLT!

Ezek ketten nem jutnak dűlőre, úgyhogy átveszem az irányítást. A fickó felé fordulok, aki eddig vezetett minket, és most is elég értelmes ötletei vannak.

- Két csapat, rendben. Csak adjatok valamit, amit szétszedhetek, a többi bízzátok ide.

Mosolyra húzom a számat, majd a főfazon ötletét követve csatlakozom a „démonnőhöz”, a „kínzóhoz” meg Constantine-hoz. Egyikünk cukibb, mint a másik. Szép kis csapat.

A „társaimmal” a megcélzott Őrszem felé indulok, és minden erőmet összeszedve most egy nagyobb fal- vagy plafonrészt próbálok a robot felé hajítani, hogy mindenképp felkeltsük a figyelmét.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Pént. 06 Ápr. 2012, 19:09

Sakura nem is hallja Miller szavait, de a férfi felébredve látja a lábat és ösztönösen teremti a valószínűtlenségét. A robotnak meg kéne tartani az egyensúlyát. Képesnek kéne lennie arra, hogy egy lábon állva ne zuhanjon hátra, de most nem képes rá. A gép egyensúlyát vesztve a társának esik, akit nem lök fel, de megzavar annyira, hogy a két csapat betud futnia teszt terembe Miller parancsát követve. Halla még visszafordul, hogy mondjon valamit a rejtélyes rabnak, aki ekkor fél szavaknál megcsókolja a nőt erőszakosan. A csók után mielőtt a nő mondhatna valamit a mellei között mellkason rúgja át a robot ütötte lyukon.
- Erre már szükségem volt.
Ezzel a férfi visszafelé indul és a falból egy drótot kitépve az egészet éppen felfogó Tyler arcába nyomja. A robot test leáll az elektromosságtól és a férfi eltűnik mielőtt bárki tehetne valamit.
- Úgyis rohadtul utáltalak mindig is.
Miller a legjobb esettben is csak azt fogja fel amikor Thorhallát kirúgják a lyukból, mert ő már előre rohant. Az álló őrszem fejének Tao csapódik, majd amikor dőlni kezdene Walter plafon darabja zuhan rá és a gép elesik. Magneto a padlót kezdi el felemelni, hogy beleburkolja az elsőként földre került gépet. A második őrszem még próbál vissza ülni, de Morsus a fejét bombázza a villámokkal.
- El se hiszem! Nyerésre állunk! - Mondja Zack döbbenten.
A fémbe burkolt robot viszont kezét emeli, amikor lőne a fémek lehúzzák a kezét és a sugár Stevent találja el. A férfi nem reagál elég gyorsan és a sugár porrá égeti a bal karját.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 06 Ápr. 2012, 19:26

Még… egy… kicsit…

Mocskosul nehéz ekkora fémdarabokat mozgatni, de azt hiszem, egyre jobban belejövök. Sikerülnie kell, a rohadt életbe is!

- ARRRRGGGHHH!!!

Felordítok, amikor a plafondarabot végre a robotra zúdítom, és a nagy monstrum elesik. A másik fémes fazon már el is kezdi becsavarni a padlóba. Heh. A pubi már profin nyomja ezt a mágneses dolgot.

Úgy látom, a másik óriásrobottal is jól elvannak a többiek, szóval asszem… ennyi.

Si… Sikerült?

Hogyne sikerült volna, Walt! Csak egy kis megfeszített erő, és a végén--

VIGYÁZZATOK, OSTOBÁK!

Csak Isten óvó tekintetének köszönhetjük, hogy a földön fekvő gépszörny kezéből kilövellő sugár nem minket talált el. Egy szerencsétlen hitetlen egyik karja oda.

- A fenébe!

Gyorsan a férfihoz rohanok, és megpróbálom lenyugtatni. Bizonyára sokkos állapotba kerül a fájdalomtól és a karja ilyen hirtelen elvesztésétől.

- Sajnálom… nem voltunk elég elővigyázatosak.

Hrmpf. Amíg Walter a fekvő korcshoz megy, én hátrafordítom a fejünket Hood irányába.

- Rendben lesz a robot? Folytathatjuk?

A többiek nem érdekelnek.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 07 Ápr. 2012, 12:36

Megállok a keresgetéssel és a futással is a robajokra. Megfordulok és elképedve nézem a csapatot ami épp befutott. Nem semmi, nem egyszerűen felborították a robotokat hanem elkezdték rájuk bontani az épületet. Az egyikőjük a plafonból szakított le egy darabot ami egyenesen landolt az egyik roboton. A másik pedig a padlót kezdte el feltekerni a földre döntött robotra.
~Azta~
Szétkapják a helyet rendesen és úgy fest a robotokat is helyben hagyják. De mégse minden egyszerű mert az egyik sugarat lő a tenyeréből és az egyikőjük karját...eltüntetni. Hamuvá válik egyszerűen. Jesszusom. Oda is rohan hozzá rögtön valaki...De. Hogy képesek ezeknek a monstrumoknak nekimenni? Én egy teremben nem akarok még a szétszedett variációjukkal se lenni...Ezek meg... Ehh, nem jönnek a szavak. Csak tátott szájal bámulok ahogy sorozzák a robotokat és teszik harcképtelenné lassanként őket.
~Ez egyszerűen kész... És ilyenkor nincs itt a gépem. Mekkora jó lenne pedig...~
Megrázom a fejemet, észhez kell térni. Nem most kéne elmélkedni, hogy de jó lenne képeket csinálni. De jó lenne nem itt lenni!

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 07 Ápr. 2012, 15:42

- Akkor mondjon valami ötletet maga is! – mondta Miller Constantine-nak. – Amikor másokat kell lelőni, akkor mindig határozott!
Wandal-nak hála sokkal könnyebben ment a döntsük földre az őrszemeket, mintsem remélte volna. Azonban nem robbantak fel ettől, de legalább az energiapajzs nem védte őket egymással szemben. Ezt jól gondolta. Későn fordult hátra, amikor Halla kizuhant a lyukból, ahol bejöttek, a férfi pedig eltűnt, úgy látszott, hogy az androiduk is leállt, így nem mentek semmire ezzel. De legalább az őrszemek a földön voltak és már lehetséges, hogy közel a győzelem is. az elektromosság itt is sikerrel bevethető talán, túltölteni az őrszemeket. A külsejükön – a képek alapján – volt a válluk részén is nagyobb nem igen védett terület. Ami talán használható is volt. A kínzó karja eltűnt egy támadás nyomán, így méginkább óvatosnak kellett lennie.
- Mr. Morsus! – kiáltott oda. – A nem páncélos részeket próbálja eltalálni!
Saját maga a nem beburkolt őrszemhez próbált odajutni és a közelben elektromos kábelt keresni, amit felhasználhatott és elért az őrszemig. Ha volt ilyen, akkor azt kitépi a helyére, ügyelve, hogy az ne rázza meg, majd azzal próbál felugrani az őrszemre és a kevésbé védett helyen a vállaknál belevezetni az őrszembe, hogy túlterhelje. Ha nem volt ilyen, akkor ezek nélkül próbál feljutni rá és a pisztolyokkal lő bele ezekbe a részekbe, hogy minél nagyobb kárt okozzon és próbál majd lejutni egy esetleges robbanás elől.

Választ nem kaptam az illetőtől, helyette megcsókolt. Oly annyira meglepődtem a merészségén s pimaszságán, hogy szólni sem tudtam. Pillanatokkal később próbáltam ellökni magam tőle, de nem hagyta s a csók végén még mellkason is rúgott. Felnyögve zuhantam ki arra, merre távozni óhajtottam korábban is. Vicsorogva néztem rá s próbáltam felkelni a földről, de jobban megéreztem a fájdalmat ebben a testben, mint a sajátomban s így nem voltam rá képes.
- Ezért megfizetsz nyomorult féreg! – mondtam dühösen.
Mikor a gép felé haladt próbáltam felé lendülni, hogy megfizessen ezért, de pillanatok alatt tűnt el s a gép pedig működésképtelenné vált. Mivel nem voltam tisztában továbbra sem ezen test képességeivel s a monstrumok pedig már a földön voltak, de nekem továbbra sem volt semmim mivel harcolhattam volna ellenük, így egy fedezéket próbáltam keresni, hogy ott várhassam ki a küzdelem végét. Azonban végig a gépeken tartottam a szemem, hogy menekülhessek, ha szükséges, s Jonathan-t figyeltem, ha ő veszélybe kerül, akkor próbálom fedezékbe rántani s védeni, bármilyen módszerrel.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Vas. 08 Ápr. 2012, 03:23

A drogos férfi szavaira igazából csak vállat vonok, nem érdekel különösebben hogy mit hord itt össze, továbbra is csak egy szánalmas senki a szememben, aki lehet hogy amúgy egy valaki itt éppenséggel, egy nagyobb személy talán, de itt továbbra is csak valami drogos, aki amúgy kb semmit sem csinál, így belegondolva, pont úgy mint én, csak jártatja a száját, legalább is nagyjából, én meg rohangálok a csapattal de amúgy rohadtul nem csinálok semmit, meglépni valószínűleg úgysem tudnék, nem ismerem a helyet, nem tudom merre, és egyedül több mint valószínű hogy vagy eltévedek, és elkapnak, vagy pedig nagy túlerővel találom szemben, magam, és elkapnak úgyszintén... Hát egyik sem jobb, azért még egyenlőre kénytelen vagyok a csapattal maradni, legalább is ez tűnik a leglogikusabbnak, s igazából csak figyelem hogy mi történik, illetve próbálok valahogy úgy tenni, mintha próbálnám tenni a dolgomat, de amúgy nem igazán, inkább húzódok fedezékbe, mivel ítéletem szerint, bár látszólag nyerésre állunk, ki tudja milyen szívósak ezek az izék, s inkább húzódok fedezékbe, és húzom magammal Stevent is ha tudom, s ha sikerül akkor jobban szemügyre veszem a karját, amit elég gyorsan sikerült elvesztenie... Szerencsétlen, és ez most cinizmus.
- Nagyon fáj? - Nem aggódva kérdezem, inkább amolyan tárgyilagosan, mint amire tudom a választ, mert hát valószínűleg tényleg tudom, hiszen gondoljunk bele, ha az én kezemet vitte volna le az a lézer, akkor én tuti ordítanék a fájdalomtól, és hirtelen a hideg futkosna rajtam, ahogy az agyam elhitetné velem azt az érzést, hogy az ujjaimat mozgatom, de gyakorlatilag mégsem érzem. Belegondolni is bizarr, és nem vagyok benne biztos hogy ilyen érzés, de feltételezem hogy valami ilyesmi lehet.
- Gyors összegzés, mostantól úgy vannak a dolgok ahogy én mondom, valahogy mintha elpuhultál volna az elmúlt időben... - Úgy beszélek hogy mások lehetőleg ne hallják, nincs kedvem mások előtt esetleg lejáratni, vagy bármi hasonló, bár valószínűleg csak azért nem mert a tesóm. S próbálok közben figyelni is, ha esetleg kell akkor fedezéket tudjak váltani, nincs kedvem esetleg porrá égni, vagy egyéb kellemetlen módon feldobni a talpam, megint.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Ápr. 2012, 12:54

Ennek így kell történnie, a robotok lezúzása jobban megy, mint gondoltam elsőre, mégsem egy lehetetlen küldetés. Így van, lenyomjuk őket is, és ha megvagyunk ezzel, kijutunk innen, ennél nagyobb szörnyeket nem hiszem, hogy ránk küldenének. De vajon ezzel véget is ér a játék? Vagy ez még csak a kezdet? Nem várok semmi jót, úgy nem érhet kellemetlen csalódás.
Miután sikerül a robotot úgy fejbe csapnom, hogy megbillen, és az egyik fickó rászakítja a plafon egy részét, nem sok időt töltök elégedetten a levegőben nézelődve. Saját súlyomat is beleadva zuhanórepülésben támadom meg a földön fekvő robotot, és attól sem torpanok meg, mikor robotikus szemem érzékeli Steven bal karjának elporladását. Teljes erővel igyekszem bezúzni a fekvő robotőr fejét. Valószínűleg erős ott a páncélzata, és a pajzs is védheti, de ha sikerül, nem lesz több gond vele. Ha esetleg valahogy mégis rám tudna támadni, mondjuk valami lézert lőne rám is a szeméből, vagy a kezét sikerülne felemelni, inkább a kitérést választom, és a támadás elnapolását, mint a porlasztás.
-HALÁÁÁL! - Szerintem elég hatásos csatakiáltás.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 10 Ápr. 2012, 14:59

-Szívesen lelőnék most is valakit, ha az segítene rajtunk - válaszolom Millernek, mikor az első robot már a padlón van, és kisvártatva a másik is kidől, parádés műsort sikerült összerakni, és jó érzés azt gondolni, hogy A ROHADT ÉLETBE!
Rögtön nincs akkora arcom, és fedezéket keresek ismét, amikor meglátom, ahogy leégeti a lézer a fickó karját - a fickóét, aki kiengedett minket, és aki azt hiszem a bátyja lehet a démonnak. A bal karomhoz nyúlok, a fény most sem látszik a kesztyű és a ruha alatt, de a tapintásán is érzem, hogy más, mint egy normális kar. Hirtelen feltámad bennem valami együttérzésféle, és odamennék a fickóhoz lelki támaszt nyújtani, mondván, én tudom, milyen elveszíteni a bal karunkat. De ami azt illeti, inkább maradok egyelőre fedezékben, amíg a nagyok ki nem ütik a robotokat egészen
-Szóljatok, ha már nem lövöldöznek megsemmisítő lézert! - Üzenem a többieknek, akik kinn maradtak harcolni még. Ha jól számolom, eddig egy fickó lelépett, egyet széttrancsíroztak, egy pedig elvesztette a bal karját, szerintem bele is fog halni, bár talán nem vérzik, mert a lézer elégette az ereket, így még lehet esélye.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Szer. 11 Ápr. 2012, 21:14

Constantine szíve hevesen kezd verni. A fejében sötét gonosz hangokat hall. A végtagjai remegnek és a bőre lángol. Nem tud levegőt venni csak füstöt köhög fel. A bőre lassan elkezd leszakadni és a csontjai lángolni. A Szellemlovas felébredt.

Steven karja elvesztésétől eszméletét veszti, de a sebe be is lett forrasztva a lézerrel. Az erek ellettek zárva. A kínzó túléli. A robotokat Miller lőni kezdi és Zack bólintva az egyik szeméhez megy majd belelő egy villámot ezzel ki is végzi a gépet. Halla esetlenül lép és már zuhanna el amikor a haja csápokká formálódik és elkapja őt. A haja, mint valami pókcsápok tartják meg őt. A másik robot elkezdi leszakítania fémet magáról és emelkedni, de ekkor a feje felrobban. A Skarlát Boszorkánymester sétál el a zuhanó gép mellett. Majd Hood elé sétál és letérdel.
- Mester.
- Kelj fel gyermekem - Mondja Magneto-Hood.
- Ööööö... - hörgi Morsus zavartan nézve az évekkel fiatalabb fiút, ahogy "gyermekemnek" nevezi az idősebb férfit. - Csak én érzem ezt morbidnak?

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 12 Ápr. 2012, 17:26

Szerencsére, nem igazán értette, hogy miként, de a közös munkának hála meglett az eredmény, és végül mind a két őrszem működésképtelenül dőlt el és nem volt ellenfelük. Az arány, egy halott és egy kéz nélküli, illetve egy megszökött. Mindenki más megvolt, csak még két eszméletlen, feltéve, ha az android esetében ilyesmiről lehetett beszélni. Szellemlovasra nézett és fanyarul mosolyodott el.
- Jobb később, mint soha… - mondta.
Közben úgy tűnt, hogy a testvériség és éppen most alakul újra, de nem volt túl sok idejük, ha észlelik, hogy az őrszemeknek annyi, akkor lehetséges, hogy újabb adag katona érkezik meg. Ha van még számítógép, vagy terminál ezen a helyen, akkor sietve megy oda hozzá és próbál végre egy térképet keresni, amire az androiduk képtelen volt azóta, hogy kiszabadultak a cellából. Egy menekülési útvonalat keres, illetve próbája megtalálni a térképen azt is, hogy merre vannak a raktárak, vagy azok a helységek, ahol a rabok holmijait tartották. Minden az egyetemen tanult egészen magas fokú informatikai tudását is beveti ennek érdekében, hogy mindezt megtalálja. Ha megvan és remélhetőleg a raktárak útba esnek a kifelé úton, akkor el is indul arra.

Továbbá is fő célom volt, hogy fedezékbe jussak s nem volt olyan egyszerű, mint korábban. Új test s továbbra is új nehézségek az irányítása terén. Sikerült megbotlanom s zuhanni kezdtem a föld fellé, ösztönösen kaptam magam elé a kezem, hogy az esést tompítsam, de nem estem a földre, a hajam tette ugyanazt, mit én a karjaimmal szerettem volna. Felfogta, hogy ne essek el s ne kerüljek a földre. Ezek szerint mégis lenne ennek a testnek képessége s az pedig ez lenne, hogy a hatalmas hajával képes dolgokra? Feltápászkodom a földről s eddigre mindkét monstrumnak vége volt s nem fenyegettek tovább minket. Most már kínosan ügyelve a lépteimre megyek oda Jonathan-hoz mit sem törődve azzal, hogy Magneto s a Boszorkánymester mit tesznek éppen.
< - Remélem már megtaláltad a kiutat drágám! – mondtam. – Nem óhajtok tovább itt időzni! >
Ha végre talált valami ilyesmit s elindult, akkor követem, de mindeközben majd szétfeszít a tehetetlenség, hogy erre ítéltettem s kárhoztattam, hogy ne legyek képes semmit sem tenni.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Csüt. 12 Ápr. 2012, 17:50

Jó, hát tényleg meglepően jól állunk, a két gép így szép egymás utáni gyors sorban feldobja a talpát, azt a jó nagyot, és hát úgy tűnik hogy egyenlőre minden oké, vagyis talán nem, egy hapsi térdel azelőtt fémformázó előtt és a mesterének nevezi, ami mondjuk annyira talán nem is nagy ügy, most még legalább is, bár elég erősnek tűnik mert hát szétkapta annak a gépnek a fejét elég gyorsan, de akkor sem vészes, ami már egy fokkal nagyobb probléma, főleg számomra, az a szépen fokozatosan átalakuló hapsi, aki egyre ismerősebbé válik, főleg amikor lángba borul. Gyűlölködve nézek rá, nem is csak szimplán gyűlölködve, társul még mellé ama bizonyos undorodás is, mely azért rám nem igazán jellemző úgy általában.
- Teeee.... - Mondom meglepően sziszegve, sok-sok utálattal a hangomban, ezzel megfűszerezve az egészet, tudom mi jön most, úgy tudom hogy mit fog tenni, mivel nincsenek nagy gépek, valószínűleg az első dolga az lesz hogy nekem támadjon, valószínűleg akkor is nekem támadott volna amikor a gépekkel küzdöttek, s akkor erre szolgálhattak azok a drogok...
~ Ha ezt tudom... Megöltem volna amíg ember. ~S valóban, egy egyszerű nyakroppantással letudtam volna a dolgot, most azonban itt van és hát így valószínűleg nem fog békén hagyni, már megint, s bár valószínű hogy támadni fog... Én nem teszem, s hogy miért nem? Bölcsen várok, meg azzal mit nyernék ha nekitámadnék? Valószínűleg csak a többiek amúgy is kevés és gyenge bizalmát dobnám el magamtól, had legyen ő az agresszív, s nem én. Ezúttal számítok a láncokra, menekülni nem próbálok mert minek? Ha támad egy szimpla mozdulattal dobom el Stevent úgy 9-10 méterre, össze tudom kaparni később is, s hogy én mit teszek? Egyenlőre csak próbálok odébb ugrani amilyen gyorsan csak lehet, és mondjuk azt nem tudom hogy azok a láncok követnek-e szóval egy próbát megér.

Amennyiben nem támad... Akkor csak állok és figyelem, egy pillanatra sem veszem le róla a tekintetem, s ha azzal ölni lehetne, valószínűleg már csak egy kupac por lenne a padlón, kár hogy nem lehet.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 14 Ápr. 2012, 10:38

A sérült férfi mellett megjelenik egyik ideiglenes társunk, egy kinézete alapján nyilvánvalóan mutáns nő, aki biztonságba húzza a férfit.

Hagyd őket. Menjünk vissza a dolgunkra.

Jól van. Nem tudom, mi lesz a férfi sorsa, de remélem, túléli.

Közben folytatódik a csata, és próbálok visszakapcsolódni. Nem értem, mi történik, és ki az az alak, aki „mesterének” szólítja Hoodot.

Engem meg nem is érdekel! Itt az utolsó esélyünk, hogy kijussunk innen, és itt hagyjuk ezt a bűnös csőcseléket!

Akármi is történik, próbálok visszakerülni Hood mellé, és ha befejezte a bájcsevejt ezzel az új ismeretlennel, megszólítom.

- Távoznunk kell innen. Most. Még mindig a te képességedben bízom a legjobban, Hood, vagy legyen bármi is a neved. Nem időzhetünk itt tovább!

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 16 Ápr. 2012, 13:53

A robotokat legyőzik sikerrel. A karját vesztett pedig ájultan fekszik el a földön. Az egyikőjük viszont elkezd, nem is tudom. Ledobni magáról mindent és lángok kezdenek csontjain táncolni miközben füst száll a szájából. Több mint amit végignéznék és tudnék anélkül, hogy az ebédemet újra felszolgálnám ezért inkább elfordítom a fejem és nem nézem az átalakulását.
Az életveszély helyzet viszont úgy fest, hogy elmúlt azzal együtt, hogy a robotok a földre kerültek és már nem mozognak, ez kevés nyugit ad viszont csak arra jó, hogy helyet adjon annak a kérdésnek ismét, hogy hol a fenébe vagyok én most. És hogy kerültem ide? Meg miért? Jó a miért és a hogyan kérdés várhat a hol és a kijárat merre van az igazán érdekes most.
Közelebb menni viszont hozzájuk és érdeklődni most pont nem akarok. Lehet hogy a gépeknek annyi de nem akarok azok közelébe menni. És az éppen lángra kapó alak sem bizalomgerjesztő.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 16 Ápr. 2012, 14:34

A robotok bevégezték, landolok a többiek mellett, és a sérült Stevenre nézek. Úgy tűnik, valóban nem fog elvérezni, a lézerrel még úgymond szerencséje is volt. A másik férfi lángra kap, és Szellemlovassá alakul. Láttam már Szellemlovast a saját világomban, és bármennyire is randa, a jófiúk közé tartozott, úgyhogy nem kell tőle tartani. Az újonnan feltűnő fickó és Hood kapcsolata elég érdekes, nem igazán értem, de nincs is sok kedvem az újabb alternatív világok, időutazások és hasonló baromságok bonyodalmába belekezdeni.
-Egyetértek, húzzunk innen a francba.
Kiutat keresek, mondjuk azt, amit a robotőr csinált harc közben, de más is jó, csak legyen rá kiírva, hogy EXIT. Nincs sok kedvem itt posztolni, mert hamarosan újabb erősítést küldhetnek ránk, kétlem, hogy ez a kettő volt az összes robot, amit be tudnak vetni. Szóval elindulok a leginkább kijáratnak tűnő folyosón, de azért nem ész nélkül, még mindig ellenséges terepen vagyunk, ehhez mérten vagyok elővigyázatos.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.