Queens-i S.H.I.E.L.D. központ

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 Empty Re: Queens-i S.H.I.E.L.D. központ

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 04 Feb. 2012, 13:33

- KUSSOLJ, WALT! KUSSOLJ, HALLOD?

Reménytelen ez a fickó.

Hagyd most. Miféle hangok ezek odakintről?

Hát nem egyértelmű, Rorschach? Nemcsak mi vagyunk ide bezárva, és a hangok alapján valaki odakint szökni próbál. Még lehet, hogy sikerrel is jár az illető.

Micsoda? Egy szánalmas eretnek előbb jutna ki innen, mint én?

Azonnal kikiáltok a cellánkból átvéve Waltertől és Logantől a testünk feletti uralmat.

- HÉ! Segíts! Valaki! Nem hagyhattok itt! Nem lehet az a sorsom, hogy egy ilyen helyen pusztuljak! Isten útja vezet engem!

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyler Szomb. 04 Feb. 2012, 14:40

A próbálkozása nem sokat ér, bár nem adja fel, inkább a kinn folyó dolgokra koncentrál. Újabb rabot hoznak, de a hallottak alapján, az éppen szökésben van. Legalábbis a hangokból erre következtet. De látni nem lát semmit sem.
Mivel a programokkal nem jut semmire, így szemügyre veszi, hogy mivel is tartják lekötözve. Talán ki tudja tépni magát, aztán a rácsatlakoztatott vezetékeket kitépni magából. Míg ezzel próbálkozik, több üvöltést és sikolyt is hall, ráadásul a riasztó is megszólal. Ha nem sikerül hamarosan kiszabadulni, az egész SHIELD ide fog csődülni. A szabadulásra pedig kevés lesz az esély.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Steven Vas. 05 Feb. 2012, 21:23

A megszerzett fegyverrel azonnal a figyelmeztető hang felé fordulok.
~…3..4..5..6…~ Számolom magamban az eltelt másodperceket. Szerencsére már elég tapasztalatom van ahhoz, hogy ez ne zavarjon meg. Egy férfi néz ki a cella felől és rám céloz. A figyelmeztető hangnak hála van időm célba venni, de ő majdnem teljesen fedezékbe van, míg én csak félig. Azonban a szerencse még mindig az én pártomat fogja. Egy robbanás történik, nem messze tőle, úgy néz ki az egyik fogoly kiszabadult, de elégé megsínylette a szökést. A folyosó vörös fénybe burkolódik, a riasztók is bekapcsolódnak. Ez elégé rossz hír, mivel ezek szerint sietnem kell, de ugyanakkor elegendő időt ad nekem ahhoz, hogy megfelelően célozhassak és fejbe lőhessem a megmaradt őrt.
~…11..12..13..14…~ Ha sikerül, akkor utána szisztematikusan a többi őrt is kivégzem. Csak egy percig dermedtek le és ha csak megsebesülnének, akkor komoly gondot okozhatnának később. Azonban az őrség is bármelyik pillanatban itt lehet, egyedül pedig kétlem, hogy kijutnék. Egy normál helyről talán meg tudnék szökni, de ez egy SHIELD-es intézmény. Őket nem szabad félvállról venni. Közben egyesek már is kiáltoznak, hogy segítsek nekik kijutni. Kicsit gondolkodom, hogy jó ötlet-e, de aztán végül mivel engem is jogtalanul… illetve valószínűleg jogtalanul hoztak be, és amúgy is szükségem lesz a segítségükre, válaszolok nekik.
- Tudja bárki is itt, hogy hogyan nyithatom ki a cellákat? – Kérdezem a raboktól, miközben kiiktatom a dermedt célpontokat egyesével, kivéve azt, aki utoljára marad. Szerettem volna tudni, hogy miért vagyok itt és ha senki nem tudja, hogy hogyan lehet a cellákat kinyitni, akkor az őr csak fogja majd tudni.
~…34..35..36..37…~ A közelemben lévő holtestektől a fegyvert és muníciót elszedem, majd az utolsó őrhöz lépek és az ő fegyverét is elveszem. Ha megmondták a többiek hogyan lehet kinyitni a cellák ajtaját, akkor kinyitom őket. Az utolsó 5 másodpercnél, ami fen marad az egy percből végül azzal töltöm, hogy lábon és vállon lőjem hogy ne igazán tudjon mozogni. És végül mikor felolvad, akkor egy ütéssel a mellkasára, ledöntöm a földre (bár valószínűleg amúgy is összeesett volna), majd a fejére célozva a fegyverrel kezdek neki a kikérdezésnek.
~72 perc~
- Miért hoztak ide?

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Sarah Vas. 05 Feb. 2012, 21:44

Pörögnek az események, vörös fény, nagy hang, ami mellesleg igencsak idegesítő számomra, Steven ügyködik, amit én csak szurkolva figyelhetek így innen, tehetetlenül, és a velem szemben lévő hölgy is cselekszik, illetve próbál és végül is sikerrel is jár, bár úgy néz ki hogy eléggé megsínylette szegény szerencsétlen a dolgot, de ami a legrosszabb az egészben, hogy mind-e mellé még csak válaszra sem méltatott!
- Figyelj ha próbálok beszélgetni akkor legalább annyit tegyél már meg hogy válaszolsz, legalább annyit hogy kussoljak, aztán majd később megpróbálom megint, jó? - Kérdem kissé ingerülten, majd végig gondolom hogy mi is történik éppen. Úgy néz ki a nagy helyzet hogy erősen szökésgyanús a dolog, mármint hé, a folyosón randalíroznak, aranyhaj itt velem szemben kiszabadult, és akkor én miért ne próbáljam meg? Végül is mit veszíthetek... Veszek egy mély levegőt, majd megpróbálom egy gyors és erős mozdulattal, a farkam minden erejét belevíve leszedni magamról a bilincset, ami a farkincámon van, ha nem jön le az első veszítésre, és biztos hogy nem fog lejönni, akkor továbbá is feszítem kifele, ahogy csak bírom, valamint a karjaimmal is ugyan ezen procedúra szerint próbálok rásegíteni a folyamatra, hátha ez a kicsi kell ahhoz hogy megtörjön a zár... Remélem hogy sikerül, mert más nem hiszem hogy leszedné nekem róla, bár ki tudja, de kétlem.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 05 Feb. 2012, 21:50

Steven könnyedén intézi el az egyetlen nem fagyasztott férfit. Zack sokkolva nézi, ahogy Steven lelövi a fagyasztott őröket.
- Ember! Ezek csak őrök!
Üvölti kiakadva.
- Mister Morsus... az önnél üvöltöző férfi előtt már fekvő magas rangú alak övén van egy kulcs. Az nyit minden zárat. Vagyis... majdnem mindet.
Mondja a folyosó végén lévőre pillantva. Steven leveszi és kienged mindenkit egyesével. Sajna Melissa elájul és csak egy hajból készült bábban marad. A végére marad a B6 és A6-ost nem. Mindenki lassan kiszabadul, még Sarah is tehát a gépeket se kell szétfeszítenie és megsérülnie, mint a szomszédjának. A fagyasztás ekkor múlik el Savon és Constatine-en. A mágneses zár még a nyakörveket is kikapcsolja.
- Ember, minek kellett lemészárolni őket? Így örökre visszaakarnak minket ide majd zárni!
Mondja Morsus idegesen.
- Ugyan - legyint a B6os cella foglya. - Inkább koncentráljunk arra, hogy az utolsó cellákat is kinyissuk.
Utal arra, hogy ő és két még nagyon elzárt társa nincsen szabadon.

Thorhalla:
A lány alakja megjelenik egy furcsa sötét erdőben. A fákon nincsenek levelek és a föld száraz, mint egy tűz után. Fütyülést hall és egy férfi üldögélve nézi a sötét kék égen a teli holdat.
- Bajban vagy édesem.
A lány a hangtól megdermed és mikor az felé fordul az arctól akaratlanul meghátrál. Loki az.
- A golyó, ami eltalált kómába rakott. Nem haltál meg, de apád se tudja életedet visszaadni. Én igen. Felébreszthetlek. Újra magad lehetsz és semmit se kérek érte. Nincs átverés, nincs csalás. Semmi. Újra felébreszthetlek. Ki tudja talán apád és nagyapád végre bizalmasabban nézne rám ezek után, mindketten nyerünk nem?
Kérdi vigyorogva.

Ne legyen zavaró, neki folytatás itt:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1189-thorhalla-tudata#11489

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 05 Feb. 2012, 22:18

A földön fekve még hallotta a saját magával szemben levő nő hangját, bár nehezen jutott el a tudatáig. Még felfogta a hangnemet, hogy sértettséget érzett, hogy nem válaszolt. Ha nem tette volna, amit sem válaszolt volna valószínűleg a nőnek. Hiszen az csak ostobaságokat fecsegett olyan dolgokról, amik nem léteznek és mindenkinél okosabbnak hitte magát. Így ezért sem válaszolt volna, mintha nem lett volna hozzászokva, hogy így beszéljenek vele, és amúgy sem volt túl beszédes. Azt viszont érezte tisztán, hogy a haja végre körbeölelte, és így már biztonságban érezte magát. Jobban, mint eddig, hiszen amíg magánál van és a haja acélkemény, addig senki sem tudja bántani, mert még a golyó sem fog átjönni rajta, amit az emberek használtak és korábban is próbálták már vele lelőni. Így most hamarosan felbukkan valaki, valakit, akit várt, hogy ismeri őt és segíteni akar, nem csak bántani. Valaki, aki végre megvédi és elmagyarázza neki, hogy kicsoda ő és mit keres itt, és miért nem ismer meg semmit és nem tud semmit. Még ezek a gondolatok cikáztak a fejében, mielőtt a sokktól és a fájdalomtól el nem vesztette az eszméletét és a jótékony sötétség nem ölelte magához, ahol fájdalom sem létezett, csak biztonság, hol nem árthatott neki senki sem.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Vas. 05 Feb. 2012, 22:30

Lövéseket hallott, többet is, majd egy kattanás, ahogyan a börtön ajtaja kinyílt és a nyakáról az öv is leesett. Ekkor már könnyedén tudta magát kiszabadítani a kötelekből is, révén már nem kellett az áram miatt aggódnia. Kiszedte a szájából a pecket és ettől köhögni kezdett, ahogyan végre egy hét után nyelni is tudott rendesen. Egy pillanatra a lábai megbicsaklottak, ahogyan elszokott attól egy kicsit, hogy a saját súlyát tartsa meg. Az első pár lépés nehézkes volt számára, közben az eddig kifeszített ujjait hajlítgatta és az izmait is meg-megfeszítette. Fájdalmas volt, az első néhány, révén nem mozgott szinte semmit sem amióta itt volt. Ahogyan kiért a folyosóra meglátta a vért odakint és az őröket. Odalépett hozzájuk, miközben a beszélgetéseket hallotta. A meglőtt SHIELD ügynökök mellé térdelt és azért még megnézte, hogy élnek-e. nem, halottak voltak.
- Az átokba ember! Ezek csak katonák, akik parancsot teljesítenek! – nézett fel szigorú tekintettel. – Áratlanok vagyunk, ezzel a mészárszékkel csak az ő igazukat bizonyítja. Több személyt nem ölünk!
A beszéd is nehézkes volt, és ennyitől is köhögni kezdett. Gyorsan átkutatta az egyik őrt és a kártyáit, fegyverét, sokkolót, ha volt nála, póttárakat elvette és a saját övére teszi, ha más nem próbálja erővel elvenni tőle. Most már látta, hogy a folyosó legszélén volt Bishoppal, a fura nőt látta, akit még a hídnál is, egy vörös hajtömeget a robbanás helyéről. És még jó pár ismerős alakot a többi cellában. Visszalép a vörös hajtömeghez és félresöpri a lány haját, hogy megnézze életben van-e még.
- Itt van egy sérültünk, orvos van maguk között? – kérdezte. – A hátsó cellákat Jackson nyissa ki és lehetőleg zárja le a börtön részt, hogy más ne jusson le ide és keressen egy kijáratot, hogy ki tudjunk jutni innen. Ha képes rá, akkor még keresse meg azt is, hogy miért zártak be minket ide!
Eközben, ha nem volt orvos, vagy olyasvalaki, aki értett ehhez, akkor a saját ruhájának ujját tépte le és az eszméletlen lány ujjait bekötözte vele, hogy ne vérezzen tovább. Majd a lejáratot kezdi figyelni, hátha felbukkannak az ügynökök és lehessen majd lépni ellenük.

Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Szer. 08 Feb. 2012, 16:45

Még mielőtt neki kezdhetnék a szabadulós bűvészkedésemnek, egy kattanásra leszek figyelmes, majd aztán...
- Hööööö ennyi volt? - Nézek furcsállva ahogy a bilincs egyszerűen le esik.
- Ezt igazán megcsinálhattam volna már korábban is. - Egy kis hangos gondolkodás mindig belefér a dologba, mindenesetre is pár sietős lépéssel kisétálok a cellámból, és alaposabban végignézem hogy kik is vannak itt rajtam, Stevenen, meg azon a nőn kívül akiről eddig is tudtam. Meg kell állapítanom a dolgot, hogy rohadtul nem ismerek itten senkit, vagyis majdnem, maximum látásból valahonnan ismerősek, de annyira még mindig nem hogy tudjam is akár csak úgy körülbelül is hogy kikkel állok szemben. A " szomszédomhoz " siető férfire nézek, megvakarom a tarkómat, majd kissé elszomorodva megszólalok.
- Én akartam megmenteni... Na nem számít, nem vagyok orvos, de tudok valamiben segíteni? - Kérdem már csak azért mert hozzá szóltam, bár segíteni nincs sok kedvem, és nem is hiszem hogy a válasz igen lenne, legalább is nagyon remélem hogy nem, végül is démon vagyok! Legalább hitelesnek kéne lennem, ó bár igaz hogy csak a félvéreket vagyok köteles leölni, az hogy másokkal mennyire vagyok kedves vagy sem, nincs megszabva.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Csüt. 09 Feb. 2012, 22:58

- Választhattam a saját és az ő életük között. Ha csak megsebesítem őket, még mindig lenne rá esélyük, hogy egy rejtett fegyverrel hátba lőjenek, ha meg nem állna szándékukban megölni minket, akkor nem lenne náluk éles fegyver. Engem egy pár másodperc alatt ható altatóval kaptak el. Az ugyan úgy megfelelt volna most itt is. Úgy hogy inkább mondjanak egy köszönetet és ezzel egyelőre zárjuk is le az ügyet. – Válaszoltam a többieknek miközben nyitogattam a cellákat. – Mindazonáltal azt hiszem én meg önnek tartozom egy köszönettel Mister Morsus. Ön segítsége nélkül már én is az egyik cellában lennék. Legalább is ha jól sikerült beazonosítanom a hangja alapján. Tartozom önnek egy… - A hangom elcsuklott, ahogy láttam, hogy ki jött ki a B2-es cellából miután kinyitottam. Folyamatosan őt figyeltem, mivel egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy tényleg ő az. Végül a hangja volt az, ami kizökkentet és most már nem érdekelt, hogy igazi-e vagy csak valami klón esetleg illúzió.
- Nyissa ki a többit és kérdezzék ki a sérült őrt. – Szóltam Morsusnak, miután oda dobtam neki a kulcsot, majd futottam is Sarah-hoz és erősen magamhoz öleltem.
- Te kis hülye gyerek! – Suttogtam a halkan, de így is hallatszott a hangomon, hogy épp a könnyeimmel küszködök. Elégé határon voltam, hogy elsírjam magam pedig nem is emlékszem olyanra, hogy valaha is sírtam volna. De ez most más volt. Fél perccel ez előttig, még azt hittem, hogy a húgom, az egyetlen személy a Földön aki fontos nekem, halott. Ezért is nem gondolkodtam azon, hogy megöljem-e az őröket. Nem érdekelt, hogy mi lesz a következménye. Most már más a helyzet. Legalább egy percig folyamatosan szorítottam a húgomat és utána is csak akkor engedtem el, ha már megpróbált szabadulni. Végül ismét végig néztem és felfedeztem rajta egy elégé jelentős eltérést. Egy farkincát.
- Az ott micsoda? – Kérdeztem tőle.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Szomb. 11 Feb. 2012, 10:27

Nem kell saját magát kiszabadítani, mert a férfi végül megöli az őröket és az ő celláját is kinyitja. Inkább megszokásból megmozgatja a tagjait, nem igazán történt a testével semmi sem. Csak egy megmaradt szokás, mikor még élő teste volt.
Jó pár ismerős alak is van itt, tehát nem csak őt fogták el. Jon-ra pillant kérdően, legalábbis amennyire tőle telik.
-Nekünk semmi közünk nincs a halálukhoz, nem mi öltük meg őket. Egyedül az a férfi felelős érte. Nekünk már csak ki kell szabadulnunk és kideríteni ki áll e-mögött....-
Szögezi le a tényeket, majd Steven kezéből kiveszi a kártyát és kiengedi a többi rabot, majd az ajtóhoz lévő konzolhoz lép, és megpróbálja lezárni ezt a részleget, majd azokon a szondákon keresztül próbál behatolni a Shield rendszereibe, amiken keresztül fogva tartották. Igazából csak próbálkozik, hisz az előbb sem sikerült neki, de talán képes most már megkerülni a tűzfalakat, hisz ha veszély fenyegeti, csak megszakítja manuálisan a kapcsolatot, ha más hogy nem menne. Mindenesetre megpróbálja teljesíteni Miller kéréseit/parancsait.
-Nem ígérek semmit....-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 13 Feb. 2012, 12:10

Lövöldözés, kiabálás, aztán végre, véééégre, a kötelékek engednek, és kiszabadítom magam. A végtagjaimba visszatér az energia, és érzem, ahogy átfut rajtuk az áram, újra feltámadnak, mint Frank Einstein szörnyszülötte.
A gyógyszerezés hatása nem múlik, a mozgásom és a látásom robotikus, de a gondolataim még mindig ziláltak. Lassan összeszedem magam, és kilépek a cellából, most először látom a többi foglyot. Akármit is akarnak, nekem semmi közöm hozzá, nem itt a helyem, nincs itt semmi dolgom.
-Melyik világban vagyok? - Ragadom meg a férfi karját, aki kiszabadított (Steven), miután kiölelgette magát. - Milyen évet írunk? Miért fogott el minket a SHIELD? Mit kell tennem ezúttal, hogy hazajussak? - Kérdem egyre ingerültebben a kérdéseket, amikből mindig túl sok van, és túl kevés a válasz rájuk.
Most már látom azt az ajtót is, ami a folyosó végén zümmögött egyfolytában, úgy tűnik, a legtöbben azt akarják kinyitni, de engem ez most nem igazán foglalkoztat, ahogy a sérült nő sem, aki megégett. Viszont most látom, hogy kettő a rabok közül ismerős, kicsit máshogy néznek ki... Fiatalabbnak talán? Biztosan rosszul emlékszem, sokat voltam Mojonál.
-Jon, Zack, ti vagytok azok? Meg... Megismertek engem?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 13 Feb. 2012, 12:27

Ez a fickó kicsit nagy szórással dolgozik, és én is bekerülök a hatókörébe. Mire magamhoz térek - már amennyire magamnál vagyok így bedrogozva - már azzal bíbelődnek, hogy kiszabaduljon mindenki. A béklyóktól megszabadulok, de a drogok miatt nem tudok még átváltozni, a mozgásom pedig olyan, mint egy részeg tengerészé. A falnak támaszkodva haladok, nehogy padlót fogjak, valószínűleg annyi nyugtatót nyomtak belém, ami egy lovat is leterítene. Mikor meglátom, hogy az "én hősöm" azt a csajt ölelgeti, akivel odakint harcoltam, és meghallom a kérdést, elmosolyodom.
-A kiscsaj démon, ezért van farka. Egy pokolfajzat - jegyzem meg, és közben röhögök valamiért, ez már a gyógyszer lehet. Mikor meglátom az összeégett fickót, aki félig robot, egy pillanatra elakad a lélegzetem, meg a röhögésem is. Ezzel aztán valaki alaposan elbánt, mi ez, az új kormányprogram?
Miller felé nézek, a fickó kérdései elég érdekesek, de az a csúcs, amikor felismeri közülünk néhány alakot.
-Ismerik őt? - Kérdem Millertől és Morsustól.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Morsus Hétf. 13 Feb. 2012, 23:57

Felvezetés:
Thorhalla teste remegni kezd és a szíve leáll. Donald Blake aggódva néz fel.
- Ne!
Kiáltja és kinéz a teremből.
- Orvost!
Üvölti majd elkezdi kezével masszírozni a nő szívét. Próbál kutatni, de nem mágia okozza a halálát... így nem mentheti meg azzal.
- Nem! Könyörgöm ne!

Loki mosolygva néz Thorhallára.
- Ahogy ígértem. Élni fogsz. Újra felébredhetsz szerelmed karjában. Cserébe csak az emlékét kérem ennek az alkunak.
Mondja a férfi és a varázs körbe öleli a nőt.

Mire az orvosok megérkeznek hirtelen a gépek újra pittyegni kezdenek. A nő szíve ver. Donald megnyugodva nézi a monitorokat. A levegőt nehezen kifújva borul térdre az ágy mellett és fogja a lánya kezét.

Ahol tartottunk:
Morsus kinyitja a fehér hajú fiú ajtaját, aki Miller szavaira a bejárati kapura néz. Az nyikorogva záródik be. majd elkezd összeszorulni és a fém darabok összecsavarodni rajta.
- Így biztosa nem lehet kinyitni.
Mondja a fiú ridegen. Zack meglepve néz Taora.
- Ismerjük egymást?
A férfi az A6 ajtóhoz lép és egy belépőkártyával kinyitja. Az ajtó mögötti látvány sokkolja őt. A szoba fénye vonzza a többi rabot is és ők sincsenek felkészülve a hatalmas gépekre kötött alak kilétére. A fejéből drótok lógnak ki és a mágneses erőkkel rendelkező fiú egy intéssel veszi ki azokat. Így már mindenki felismerő őt.
Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 Charles_Xavier_%28Earth-1815%29_0001
- Szabad vagyok...?
Kérdezi Charles Xavier félig eszmélten.
Melissáról a haj kibomlik. A sebei eltűntek és a nő hirtelen felriadva ébred Miller kezeiben. Ám a testben már más van... Thorhalla Thordottir pillant fel szerelme midgardi énjére egy új formából.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Feb. 2012, 01:07

Miller idegesen nézett körbe, láthatóan ő volt az egyetlen, aki ki akart erről a helyről jutni, mert senki más nem mutatta a jelét mindennek. Az őszajú férfi tette, amit mondott, arról már nem jutnak be a SHIELD ügynökök, de a kijutás még mindig hátra volt. Az ősz haj furcsa volt számára, ahogyan a mágneses képesség is. A kiborg férfira nézett a kérdése után, de megrázta a fejét.
- Nem ismerem önt – mondta. – Soha sem láttam.
Ahogyan a hátsó ajtó kinyílt a nőt felkapta a földről és az ölében vitte arrafelé és ő is meglátta a férfit. Már éppen válaszolt volna, amikor észrevette, hogy a karijaiban levő felriadt, a férfi döbbenten látta, hogy már a korábbi sebek nincsenek rajta és a haja is rendbejött. Ilyen gyors regenerációt nem látott még senkin sem.
- Jól van hölgyem? – kérdezte.

Sikoltva ébredtem fel s hálásan néztem Johanthanra, hogy ő tartott… az utolsó emlékem a fejlövés. De hogyan tart ennyire könnyen? Ennyire nem voltam könnyű s nem Stephanie szemszögéből láttam a történéseket. Hölgyem?
< - Nem most kéne ennyire lovagot játszani Jonathan, hagyd meg a vőlegényemnek – vicsorodtam el. – Mikor lettél ily erős, hogy így elbírj s a hangom…>
Döbbenten akadt el a hangom, ez közel sem a sajátom volt, a kezemre néztem, törékeny karok s hosszú vörös haj ölelt körbe. Odin fél szemére! Ellöktem magam a férfitól s mi ez a ruha s törékeny alkat? S a hajam, vörös?! Ez ez… ez nem a saját testem volt s nem éreztem őt sem Asgardinak. Mi… mi történt velem? Körbenéztem, börtön? Hol vagyok s mi történt?
< - Mi történt, miért nem érezlek asgardinak s mi ez a test, mi történt velem?! – emeltem a tekintetemet a férfira. >
- Ki maga? – nézett Jonathan döbbenten a nőre mit sem törődve a többiekkel.
< ~ Ahogyan beszél, mintha… de az nem lehet. ~ >
< - Mi az, hogy ki vagyok?! – kiáltottam rá dühösen. – Thorhalla Thordottir! Nem ismertek meg. Én vagyok… >
- Hol találkozott először Einar-ral és mi történt akkor?
< - Gyermekek voltunk, a családja eljött hozzánk, nem mertem előjönni a nevelőanyám mögül, míg ő mosolyogva a karját nyújtotta, hogy kezet csókoljon. Az első pillanatban egymásba szerettünk… >
< ~ Ő az, ezt mást nem tudja ~ >
Zavartan néztem újra körbe, megpróbáltam varázsolni, rúnákat rajzolva a levegőbe s a megfelelő szavakat elsuttogva, de nem történt. Könnyek kezdték csípni a szemem miközben remegve néztem fel Jonathan-ra. Tudtam, hogy Einar is hall.
< - Mi történt velem, hol a testem, s hol van Stephanie? – kérdeztem már sírva. >
< - Nem tudjuk, az utolsó emléke Einar-nak, hogy lelőttek téged, próbál óvni, de a SHIELD-esek lelőtték. Eddig azt sem tudtuk, h… hogyhogy hol van a feleségem?! - most már nem is próbálta titkolni, hogy ő Einar halandó énje. >
< - Nem látom s nem érzem, ahogyan titeket sem, én… én… >
Nem bírtam tovább s zokogva bújtam hozzá.
Jon szorosan magához ölelte a síró nőt, a szívébe közben jeges félelem hasított, hogy a feleségével mi lehet és hova tűnt. Volt egy olyan szörnyű balsejtelme, hogy már nem fogja látni a lányt.
- Hogy áll a kiút keresése? – kérdezte idegesen. – Ha nincs más, akkor a szellőző rendszer, vagy a csatornarendszer térképe kell, hogy kijussunk innen, a lehető leggyorsabban!
Még Tyler-re nézett, majd a lánynak súgta halkan.
< - Ha kijutunk innen megkeressük Blake-t és kiderítjük mi történt. Csak addig tarts ki Halla, csak tarts ki! – mondta, és saját magában is ezzel próbálta az erőt tartani. >

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Szer. 15 Feb. 2012, 18:13

Az alak aki az előbb a segítségemet kérte végül is nem válaszolt, ami kicsit sért, de valahogy annyira nem bánom, úgysem tudtam volna mit csinálni, és annyira nem is lenne stílusos, max úgy tennék hogy segítek és megölöm, igen-igen, tuti ötlet, még jó hogy nem célpont, de egy kis szabad szórakozás nincs megtiltva, végül is erről szól a pokol, és remélem ha jó munkát végzek akkor én is figyelhetem majd a stúdióból ahogy az utódom átveszi a helyemet, mekkora lenne már. Steven jelenik meg a színtéren, és át is ölel, amit persze viszonzok is, elég erősen szorítva őt, s még a farkincámat is köré tekerem, és kissé azzal is megszorongatom, de csak úgy hogy ne okozzak sérülést neki.
- Hát, ne nézz hülyének de ez egy... - Ekkor szól közbe egy ismeretlen alak, aki elég ellenségesnek tűnik, meg bedrogozottnak.
- Kussolj te ott!... Amúgy ismerjük egymást? - Teszem még hozzá a kérdést, és megvárom a válaszát, majd Stevenre nézek. Elengedem, majd közelebb hajolok az arcához és a fülébe súgom.
- Amúgy igazat mond, megjártam a poklot, ne tudd meg hogy mekkora űberkirály hely, de erről majd otthon, tudom hogy benned megbízhatok és elmondhatom neked, és lent se haragudnak majd meg érte, főleg hogy tudom hogy te tartani fogod a szádat. - Nagyon kedvesen beszélek neki, majd aztán követem a többieket egy helységbe, ahol meglepő dolgok történnek, és hamarosan egy ismerős arcot ismerek fel, nem ismerem személyesen, de már láttam itt-ott, és hallottam is róla eleget. Ám hirtelen elvonja az egészről a figyelmemet az hogy az előbb még sérült és ájult szomszédném magánál van, és az őt karjában tartó férfival beszélget valami érthetetlen ufó nyelven.
- Vele persze beszélget, fheh, engem meg hagyott itt unatkozni, hogy dögölne meg. - Mondom halkan kissé bosszankodva, majd jobban szétnézek, hátha van valami ami kiútként szolgálhat, ha már az ajtót olyan jól bezárták.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 18 Feb. 2012, 10:11

Mi a túróért ordibálsz, pubi? Szerinted így jobb lesz a helyzetünk? Itt még a többi rab sem bízik bennünk! Ki engedne ki? És miért? Csak úgy, szívjóságból?

Nem érted, te hitetlen kutya? Nem rohadhatok tovább idebent! Nekem küldetésem van odakint! A világ megváltását bízta rám az Úr! És nem--

Csitt. Valaki jön.

És… ezt nem hiszem el. Valaki tényleg kiengedett. Nyitva az ajtó.

Igen! Persze, hogy nyitva! Isten nem hagyja magára leghűségesebb szolgáját, te korcs!

Elmosolyodom, és azonnal kirontok a cellámból. Sok ismerős, bizalmatlan arcot látok… de egyelőre megtűröm őket.

- Hol a kijárat? Hol vagyok pontosan? Válaszoljatok!

Nem érdekel, miféle beteges mészárlás folyt idekint, és az sem, kikkel voltam összezárva… csak a szabadulásom lebeg a szemem előtt.

Nem.

Tessék?

Heh. Üdv, Walt.

Nem! Először… segítenünk kell, akinek lehet.

Kicsit megrázom magam, veszek pár mély lélegzetet, majd körbenézek. Elég… ijesztő látvány fogad idekint.

- Esetleg… szüksége van valakinek segítségre? Nem vagyok orvos, de többször elláttam már a sérüléseimet, talán tudok tenni valamit. És… igen, én sem gondolom, hogy több vérnek kéne folynia.

Hirtelen meghallom, hogy van egy sérült, és gyorsan odarohanok. Egy nő, és rengeteg… haj.

- Istenem, mekkora hajtömeg… Alig bírok hozzáférni. Tud valaki bármit erről a szerencsétlen teremtésről?

Közben én is segítek a saját ruhadarabjaimmal bekötözni a lány sérüléseit, majd megvizsgálom a pulzusát és a légzését. Látom, hogy mások is segítenek, és ez… jó érzéssel tölt el.

Képmutató mocskok.

Elhallgass!

Ja, kuss legyen. Hadd csinálja Walt, amit akar. Addig mi keressünk menekülési útvonalat.

Ez… meg miféle mágia? Vagy valami mutáns képesség? A nő haja időközben kibomlott, és mintha minden sebe eltűnt volna. Öngyógyító mutáns lenne…? Mindegy is, legalább magához tért a férfi karjai között, aki rákérdez, jól van-e.

- Úgy látom, itt már nincs több dolgom… Persze nem mintha bármit is tettem volna. Erős hölgynek tűnik, nem hiszem, hogy baja lesz.

Lassan felállok, és furcsálló tekintetet vetek a nőre, aki valamilyen idegen nyelven beszél a férfival… Nyilván ismerik egymást. Aztán meg… sírni kezd?

Bolondok ezek mind, én mondom. Bolond eretnekek.

Kérlek, Rorschach… Logan, figyelj a többiekre, én megnézem addig, kinek segíthetek még.

Queens-i S.H.I.E.L.D. központ - Page 2 1231

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Steven Szomb. 18 Feb. 2012, 11:29

Első a húgom. Senkinek nem akartam válaszolni addig, míg vele le nem rendezem a dolgot, de persze csak nem hagytak békén erre a kis időre.
- Még egy ilyen és visszaduglak a celládba. – Kiáltottam rá arra a férfira, aki pokolfajzatnak hívta a Sarah-t. Már kétszer is elvették tőlem és istenemre esküszöm, harmadjára már nem fogom engedni, hogy bárki akár egy ujjal is hozzá nyúljon. Amit Sarah mond azt hittelenkedve hallgatom, valószínűnek tartom hogy megint kísérleteztek rajta, és annak az eredménye a farkinca, de majd ezt máskor megbeszélem vele. Egyenlőre most egy kiberzombi az, aki félbeszakítja a beszélgetésünket, és elégé erőszakosan akar választ kapni.
- Valóságban. 2018-t. Nem tudom. Kijutatni minket innen. – Válaszoltam hasonló gyorsasággal ledarálva neki, miközben kiszabadítom a kezemet a szorításából. Ezután az utolsó előtti cella is kinyílik, amelyben valamilyen mágneses erővel rendelkező mutáns lapult. Elég hatásosan zárta le az ajtót, a gond csak az, hogy valószínűleg arra felé kell kijutnunk is. Ezután kinyitják az utolsó cellát is. Gépekre kötve egy öregemben volt bent, de a sok dróttól ne lehetett felismerni. Legalább is addig, míg a mágneses krapek meg nem szabadította őt a fölösleges fémtől. Charles Xavier volt az.
- Nos ez relatív, de határozottan szabadabb mint pár pillanattal ezelőtt. Válaszoltam neki. – A páros beszélgetése nem igazán kelti fel a figyelmemet, pláne hogy idegen nyelven zajlik.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szomb. 18 Feb. 2012, 23:48

Az események forgatagában nem sok minden tudok tenni, egy biztos a cellából kint vagyok, ennyi előny már van, mindenki kint van már és Xavier doktort szabadítjuk ki.
~ Mi értelme mindenkit bezárni? Mióta vagyok bolond eretnek?
Minden esetre várom a következményeket, eseményeket, próbálok egy fegyvert is szerezni.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Feb. 2012, 15:20

Sem Miller, sem Zack nem ismernek.
-Áh, biztosan az e világi énjeik vagytok. Igen, máshogy néztek ki. 2018? Itt... Lassabban telik az idő... Vagy később kezdték számolni? - Magamban merengek, a legtöbben valószínűleg őrültnek néznek. Úgy tűnik, senki nem ismer, senki nem jött onnan, ahonnan én. Most kikkel kerültem össze? Akárhogy is, a férfi azt mondta, hogy ha kijutunk innen, hazakerülhetek. Talán tudja mit beszél, talán csak azért mondja, hogy segítsek neki. Mikor aztán kinyílik a leghátsó cella, és meglátom benn Charles Xaviert, igazán meglepődöm.
-Minden... Más itt - a bedrogozott agyamtól még ez a hatalmas megállapítás is nehézkes volt. Nem is feszülök neki több kérdésnek, inkább annak az ajtónak, amin keresztül lehoztak minket ide. Megpróbálom használni a képességemet, bármit keresni, amit megmozdíthatok, csak hogy lássam, milyen állapotban vagyok. Aztán az ajtó felé lépek, és megpróbálom kinyitni, aztán kilesni, hogy lássam, mennyire elképzelhető a menekülésünk ezen az úton keresztül.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 21 Feb. 2012, 14:07

A démon nem meglepően felkapja a vizet, a pasi meg rögtön neki hisz, pedig lássuk be, az én igazamat bizonyítja az a farok.
-Hát persze - válaszolom nekik cinikusan mosolyogva.
Miller és Zack sem ismerik az összeégett hapsit, ő valamiért mégis emlékszik rájuk, valami másik világból, mit ne mondjak, nem nehéz elhinni róla, hogy nem idevalósi...
A titokzatos ajtó mögött feltűnő Charles Xavier aztán felteszi az i-re a pontot, én meg a falnak támaszkodva figyelem, hogy mi lesz, mert a drogok miatt nem igazán tudok koordináltan mozogni.
Jon közben úgy beszélget a hosszú hajú, amúgy idegen nővel, mintha... Na jó, most túl szét vagyok esve, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak, inkább ugorjunk ahhoz a részhez, amikor megszökünk. A plafon felé nézek, szellőzőt keresek valahol.
-Kétlem, hogy lesz innen járható út a csatornába, a szellőző esélyesebb - fűzöm hozzá Jon menekülési útvonalra vonatkozó javaslatához, aztán a szememet kezdem dörzsölni, mert mindenféle színes csíkokat és pöttyöket látok, ami valószínűleg nincs itt.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Kedd 21 Feb. 2012, 21:38

Tao lassan józanodik és Morsus leszedi Xaviert.
- Nyugalom... jó ideje nem járt.
Mondta a férfi és a mutáns tényleg alig képes a lábán megállni. Az ajtón dörömbölés hallatszik és a fehér hajú férfi nyugodtan néz oda.
- Megpróbálják kinyitni. Perceink vannak mielőtt valamivel sikerül berobbantani.
- A hangod... ismerős.
Mondja Xavier mire a fiú vállat von.
- Nem érünk rá erre Charles. Mit szólnak megnézzük kit rejtettek még ide?
Kérdezi és ha senki se ellenkezik a férfi koncentrálni kezd, hogy a nagy ajtót kinyissa. Már izzadni kezd miközben a fal remeg és lassan szétfeszül a fém pedig hajlani kezd.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 22 Feb. 2012, 11:35

Az ajtó, amit nyitni próbálnék, rögtön nem tűnik olyan jó ötletnek, mikor meghallom mögötte a dörömbölő őröket, akiknél fegyver is lesz. Mi még mindig eléggé le vagyunk szedálva, és úgy néz ki, nem az ajtón keresztül kéne távoznunk. Miller és a másik fickó azt mondják, a szellőzőn át kéne menekülni, de nem nagyon látok erre lehetőséget, hogy nyolcan feltűnés nélkül végig kússzunk egy ilyen járatban.
Ez a fickó és Xavier úgy beszélgetnek, mintha ismernék egymást régről, Xavier tud járni, egy újabb eltérés, de erősen kétlem, hogy ez lenne az utolsó. Az egész világ a feje tetején áll. Akármiért is kerültem ide, ez nem úgy néz ki, mint egy játék, bár lehetne az is. Ha kijutok, nyerek? Vagy ha elpusztítom a SHIELD-et? Miért nem mondták el a szabályokat?
-Talán ő képes lesz kivinni minket. Biztosan veszélyes számukra, ha ennyire be kellett betonozni - hörgöm kissé gépiesen az összeégett hangszálak közt, aztán Hood mellé állok. Láthatóan eléggé erőlködik a kapu kifeszítésében, úgyhogy az ajtóhoz lépek, és Mojotól kapott robotikus karommal próbálom segíteni a folyamatot, az egy tonnás erővel talán hamarabb kinyílik az ajtó, és az időnek amúgy is szűkén vagyunk.

A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 23 Feb. 2012, 15:15-kor.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Feb. 2012, 13:43

Miller nem akarta elhinni, hogy senki sem tesz semmit, csak állnak és néznek. Még Tyler is mintha újra lefagyott volna, még mindig magához szorította a nőt, de az agya már lázasan járt. Felnézett, de a szellőzők kicsik voltak, azon esélytelen volt, hogy kijussanak. Bólintott az ősz hajú férfi szavaira, valóban csak percek kérdése, hogy azon átjöjjenek. A legutolsó ajtó mögötti alakot, nem szívesen engedte volna ki, ki tudja, hogy mire képes és valószínűleg okkal volt bezárva. Azonban támadt egy ötlete, egy telapatával voltak összezárva.
- Mr. Xavier – fordult felé. – Ha segítünk önt kitámogatni, vagy kivinni kézben, el tudja érni a képességével, hogy atrocitás nélkül jussunk ki az épületből? – kérdezte. – Illetve megtudja tenni, hogyha az épületben vannak a raktárban a holmijaink egy ügynökkel kitudná őket hozatni nekünk? Szerintem többeknek szüksége lehet a felszerelésére.
Kellett neki a nyaklánca, nem maga miatt, boldogulna Einar nélkül, de Thorhalla-nak szüksége volt a jegyesére. Mert kételkedett benne, hogy a lány az ő szavaira megnyugszik, és tenne bármit is. soha sem volt olyan. És utána még meg kell találni Donaldot is, illetve azt, hogy hol van Stephanie.
< - Nyugodj meg, jussunk ki és megkeressük Stephanie-t és a testedet, meg Donaldot, visszafordítjuk ezt, rendben? – kérdezte. – Erős vagy Halla, tarts ki egy kicsit. Maradj mögöttem. >
- Ketten, akik az őrök méretében vannak, vegyék fel a ruháikat, az álcához nem fog ártani - javasolta.
Ha tudta, akkor elengedte most már az istennőt, majd nekiállt levetkőztetni az egyik őrt, lehetőleg, amelyik a legkevésbé vérezte össze a ruháját, majd a leggyrosabban felvenni annak a ruháját. Közben azért fél szemmel figyeli az ajtót és azt, hogy ki is lehet a túloldalán.

Valami motyogást hallottam a hátam mögül, de nem foglalkoztam vele, ha figyelek csak annyit érhetett volna el az illető, hogy beverem az orrát. Szipogva néztem fel Jonathanra s bólintottam neki. Mikor Rorschach jött próbálni segíteni, gyilkos tekintettel meredtem rá, talán ez a test nem is nézett oly kegyetlenül s gonoszul életében, mint ahogyan most én. Ha gyilkolni lehetett volna ennyivel, ez a féreg már halott lenne.
- Ha még egyszer hozzám mersz szólni, vagy csak megérintesz te féreg, megöllek! – vicsorodtam el. – S ez az utolsó figyelmeztetés, nem érhetsz Asgard hercegnőjéhez soha sem! – mondtam dühösen.
Hagytam, hogy elengedjen, neki hittem, hogy megtaláljuk a módját, hogy visszafordíthassuk mindezt. Mögé húzódtam, nem tudtam a mágiámat használni s furcsa volt ebben a testben mozogni, miért voltunk itt s még mindig megannyi kérdés, mire nem volt válasz. Egyedül a hosszú hajtömeg volt, mi ismerős, hiszen nekem is majdnem ilyen nagy hajam volt, de más nem volt ismerős. Ők voltak a testőreim s míg nem vagyok ennek a testnek tisztában a képességeivel s tulajdonságaival, mire remélem sor sem kerül, mert előbb szabadulok meg tőle addig hagyom, hogy megvédjenek. Jonathan háta mögül néztem ki, hogy miként nyílik az ajtó s ki lehet mögötte, s bíztam benne, hogy hamarosan mindenre választ kapok, hogy mi történt s miért vagyunk itt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 23 Feb. 2012, 20:16

Ennyit a háláról. Ez a bige is Asgard hercegnőjének képzeli magát, mint az a másik flepnis csaj.

Kivételesen egyetértünk, vadember. Láthatod, Walter, hogy ezek mind bolondok. Ön- és közveszélyesek!

Ezt épp te mondod, Rorschi? Hah!

Hogy mersz ilyen gúnynévvel illetni, te eretnek pokolfaj--

ELÉG! Elég, elég, elég! Inkább… segítsetek, hogy össze tudjam gyűjteni minden erőmet. Láthatóan nemcsak nekünk van itt mágneses képességünk…

Gyorsan odalépek az utolsó ajtót feszegető férfihoz, akinek nyilvánvalóan hasonló képessége van.

- Ha ezzel kijutunk, hajlandó vagyok segédkezet nyújtani. Engedjék meg…

Én is bevetem minden mágneses erőmet, hogy a lassan elhajló fém még gyorsabban mozduljon el a helyéről… Csak Isten a megmondhatója, mi vár majd ránk, de ennél a káosznál és őrültekházánál bármi jobb lehet.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 23 Feb. 2012, 21:50

Mindenki ötletel, és kiderül, hogy tényleg úgy néz ki a dolog, ahogy elsőre is látszott, ez a vörös hajú nő lett az asgardi Thorhalla. Akármi is folyik itt, remélem, hogy nem csak hallucináció a drogok miatt, mert már végre kezdek képben lenni. Miller javaslata nem rossz, és mivel egyelőre úgy sem tudom használni a képességemet, hogy átváltozzak, marad az álcázás. Az egyik őrről rángatom le sebtiben a ruháit, de ez nehezebb dolognak bizonyul, mint azt az ember elsőre gondolná. A csizma lehúzása például kész szenvedés, és a többi sem túl könnyű úgy, hogy az illető nem kooperál, csak fekszik, mint egy... Hulla?
Na mindegy, amíg ezek az ajtót feszegetik, addig én felráncigálom magamra a cuccokat, igyekszem ember módjára kinézni, még ha az arcom nem is ezt sugallja, el sem tudom képzelni, mennyire lehetek ápolatlan. Mindegy, a SHIELD-eseknél sincs előírás, hogy nem lehet az alkalmazott szakállas, büdös és álmos.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.