A.R.M.O.R. főépülete
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: Manhattan :: A S.H.I.E.L.D. negyede > Chelsea
10 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: A.R.M.O.R. főépülete
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
A doktor nem tudott bemutatkozni és felfedni a kilétét, mert előbb rúgtak, mint kérdeztek. A sisak ellenére is beleszédült, olyankor pedig az ember nem beszél. Értelmesen nem. Ő és Blokk hasaltak, amikor elszabadult a pokol. Az őrizőik szétloccsantak végül és a doktor felnézett, hogy felllélegezhetett-e. A sárkányember sikeresen elintézett mindenkit és a doktor felkelhetett. A felszerelése megvolt és az üzenetekből tudta, ki hogy állt. Blokk szorgalmazta, hogy csinálják a küldetést, ami egyáltalán nem tetszett a doktornak. Próbálta kihozni ebből a helyzetből azt, amit lehetett. Tudta, hogy ha ő nem ölt meg egy ügynököt sem, csak támogatta a harcot, az is bűnpártolásnak számított.
Amikor tovább indultak, a csapatban kezdett kialakulni, hogy több vezetői személyiség is jelentkezett. Emily és a katona többször szóváltásba keveredtek, a nőnek udvarolgató férfi pedig folyamatosan lázadozott. Blokk volt az, aki csendben csinálta, amit kellett és Svarog is, bár ő néha hozzászólt. A doki csak morcosan ment velük, mert mégis azt látta jónak, hogy a túlélést szolgálja. Egyenlőre nem tűnt más választás jónak. Elvesztettek három embert, akik közül egy bizonytalan volt és talán nem nagy kár, a másik kettő viszont ért volna valamit. Sajnos ez háború volt, áldozatokkal, veszteségekkel és egy maroknyi csapattal, akik rossz oldalon álltak, mert oda kerültek önszántukon kívül. Az épületben átjutottak egy ajtón, amit az informatikus nélkül nem tudtak volna kinyitni.
~Érti a dolgát, meg kell hagyni. Egy hozzá nem értő még fél óra alatt sem nyitotta volna ki-gondolkozott a doki elismerve a munkát.
Védte a pajzsával a többieket, erre figyelt, nem a hatalmi harcokra. A zár kiiktatásától ő is a földre került, megint, onnan viszont folytaták útjukat. A hisztéria és a veszekesés hamar lecsillapodott, a doktor ezekkel megint nem foglalkozott, hanem érdemi kérdést tett fel. A válasz támadás lett, ami után alig működött valami, a pajzs sem, ezért a doki a földre vágta magát. Látta, hogy a legharciasabbak megsérültek és hogy Svarog is megadta magát. Mégis ugyanaz volt a neve, akire hasonlított.
~Ezt majd megkérdezem tőle, hogy mi történt vele, ha innen kijutunk-gondolkodott némán.
A doktor a földön széttárta a karjait és ő is csatlakozott Svarog szavaihoz:
- Dr. Zield Jones vagyok, az A.I.M. Birodalom államminisztere! Mindannyiunkat belekényszerítettek azok, akikről maguk beszélnek!
Nyakig benne volt, most mégis azt látta jónak, hogy mentse, ami menthető volt. A csapatot megnyirbálták, megsebesítették, a felszerelésüket hatástalanították.
~Vége. Ezekkel nem bírunk el. Az együttműködés talán enyhító körülmény lesz és én aztán minden el fogok mondani. A S.H.I.E.LDnek nagyon sokat köszönhetek, köszönhetünk és nem támogatom tovább és ha már lehet, inkább az ő oldalukon állok-gondolkodott magában.
Blokk
Az események felpörögtek és Tiger a maga szótlan stílusában kísérte végig ezeket. A legtöbben hallgattak rá, végig akarták csinálni a küldetést. Sokat segtett a sárkányember és a többiek is tették a dolgukat. Aki nem, azt lelőtték vagy elfogták, ilyen is akadt.
~Idegroncs csaj pipa. KGB-bérenc pipa. Szörnykaja pipa~sorolta magában
Mindegyikben lett volna lehetőség, ha más nem, kilőni, hogy ellenségesen viselkedtek. A megmaradt csapat működött, a vezető kiléte volt kérdéses. Soltzbauer könnyen átadta. Blokk sejtette, hogy ha cselekedni kellett volna, azonnal átvette volna újra a vezetést. Az ajtó lerendezése után nyugodt folyosóra jutottak, ám a nyugalomnak hamar vége lett. A támadásoktól ketten már feladták, ami nem tetszett Blokknak. Az sem, hogy a műszaki cuccai nem működtek, semmi. Az volt az élete, a technológia és anélkül kevesebbnek érezte magát. Az udvarlás és a hatalmi harc nem foglalkoztatta eddig sem és most sem azzal foglalkozott, hanem a megoldást kereste.
~Túl erősek és nálunk megromlott a morál, és sérült a fél csapat. A kommunikátor nem működik, marad az élő szó. A vezetőink hallgatnak, akkor teszek én valamit. Az árulókkal pedig később foglalkozunk, mert olyanokra nincs szükség.
Blokk ledobta a használhatatlan fegyverét maga elé és elrúgta magától.
- Hölgyem és uram, mi halálos fenyegetést kaptunk. Természetesen ha meg tudnak menteni, elfogadjuk, hiszen nem célünk bármilyen ellenséges lépés. Maguk is így tettek volna, nem?
Arra játszott, hogy ő is előadja az ártatlant, akit kényszerítettek. Remélte, hogy a többiek érteni fogják és ha már nem volt olyan harcias a levegő, akkor együttes erővel a két maskarás ellen fordulhattak. Mikor már nem számítottak erre. Tudta azt is, hogy profi ügynököket nehéz volt átverni. Neki nem is ez volt aszakértelme, most próbálkozott először hasonlóval.
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin
Kree jövő:
Dr. Zield Jones
Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:
- Az isten szerelmére, támadjon mindenki! Háborús bűnösök lettünk, nem hagynának minket életben! Nézzetek a nőre meg a mutánsra. A túlélésünkért küzdünk, nem a Hydráért. - kiáltom el a hazugságot, hátha ösztönzően hat, miközben továbbra is az íjászt próbálom eltalálni, olvasmi a mozdulataiban, és úgy lőni hogy ne tudjon kitérni előle. Úgy tűnik, hogy itt halunk meg mindannyian, ami szomorú. De nem fogok egy cellában meghalni, főleg nem a kínvallatások után, a-a, akkor már inkább harc közben essek el.
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Megadom magam! - ordítok, és főleg a németre figyelek, belőle nézem most ki a leginkább hogy rám lőne. - Igaz amit mondanak, ártatlanok vagyunk, és bele kényszerítettek ebbe. Vállalom a büntetést és bírósági tárgyalást kérek! Ismerem a jogaimat! - folytatom, miközben remélem, hogy hamar lelövik a félkarú kis köcsögöt, aki miatt ekkora szarban vagyunk.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1063
Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos, Joseph Soltzbauer, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis és Esther Lake
Következő körváltás: 2015. július 12. (vasárnap)
A két ügynök szavára jó páran úgy döntöttek, hogy megadják magukat és bevallják a rendes nevüket. Amint meghallották Svarog és Zield nevét a nő felnevetett.
- Aha, mi pedig Jon és Steph Miller vagyunk álruhában – mondta.
- Nem is lenne rossz az extra fizetés – kontrázott a férfi is.
Ebből is kiderülhetett a számukra, hogy egyetlen szavukat sem hitte el a másik fél. Blokk és Joseph tudta, hogy a feladat így már kompromittálva lett és képtelenség az, hogy végrehajtsák, mert tulajdonképpen ketten maradtak. Ebben a pillanatban látott meg mindenki egy villanást és a csoport újra a kockában találta magát.
A korábban elhagyott személyek is ott voltak a helységben, Voda, Szergej és Esther is. Mind a hárman jelenleg eszméletlenek és meg voltak bilincselve. A helységben a fények jelenleg villóztak, mintha nem lett volna minden rendben. Furcsa mód azonban Joseph és Blokk nem voltak itt. A páncélok műszerei továbbra sem működtek, így az egész cucc inkább volt hátráltató tényező, mint előny jelenleg.
Ők ketten egy másik szobába érkeztek meg, három másik Hydra ügynökkel levő szobába. Itt már Joseph-et várta a keze és az egyenruhája. Ugyanez volt igaz Blokkra is, plusz a férfi megszokott felszerelése is az egyenruhájával együtt. A fények itt is villództak.
- Valahonnan támadás érte a kockát. A szálakat el kell varrni, maguk öten likvidálják a másik csapatot. A kocka másik felében vannak ők hárman odakísérik magukat.
//Már a kockába írjon mindenki.//
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
- Üdvözlöm. Én Makarov Vlagyimir Riez őrnagy vagyok, az ARMOR, a SHIELD idegen világokat monitorozó és ezen világot védő alszervezetének vezetője. Ön egy esemény során erre a világra került, tehát egy másik világban van mint eddig. Az én feladatom eldönteni, hogy veszélyt jelent-e a világunkra és lakóira, ezért kérem működjön együtt velünk. Mellettem áll Cole ügynök, telepata, figyelni fogja a tudatát és jelez nekem ha esetleg hazudik. Mielőtt átgondolja a helyzetét ismertetem a fejleményeket.
Az őrnagy ezzel egy aktát vesz elő, majd tollat vesz elő és végignézi az adatokat, újra.
- A jó hír az, hogy ameddig eszméletlen volt mintákat vettünk magától és átesett az orvosi vizsgálatokon. Nincs magában semmilyen vírus, parazita, gép vagy mágikus hatás amely a tudatán kívül tenné veszélyessé. A biometrikus adatfelvételen sem kell átesnie. Azonnal a lényegre térhetünk. A DNS alapján ön Dorten Blackwing, ezen a világon már halott, a SHIELD volt vezetője. Sajnos ebből nem indulhatok ki a megítélése során. Feltennék néhány kérdést, ha úgy érzi készen áll fizikailag jelezze és máris kezdjük.
Ha Dorten jelez, akkor folytatódnak a dolgok. Más esetben megvárják mit is tesz a férfi.
- Legelőször szeretném ha elmondaná mi történt magával mielőtt erre a világra került. A lehető legrészletesebben.
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Majd érkeznek a látogatók. Szóval valaki megtalált s nem is volt rest. Remélem megtudok pár dolgot a dolgok mibenléte felől. Makarov őrnagy egy perc alatt ledarálja a mondanivalóját s a reakcióim inkább a nyugtatóknak mintsem a pokerarcomnak köszönhetően maradnak jóval az elvárhatóak mögött. Szóval átkerültem egy másik világba és azonnal egy rögtönítélő bíróság elé kerültem... Nem inkább csak rendgeteg kiváncsi kormányügynök elé. Cserébe rögtön a vezetője elé. Jó nagy felbojdulást okozhattam a megjelenésemmel. Félig rendbe is raktak bár a kijelzett hibák alapján nem ismerik a rendszereimet eléggé. Nos ez azt támasztja alá, hogy tényleg átcsúsztam máshová, de ez még nem elég nekem.
Szép lassan veszek egy nagy levegőt, inkább kettőt és megnyalom kiszáradt számat.
-Dorten Blackwing ezredes vagyok, a SHIELD keleti partjának vezetője. 12331A43 a besorozási számom. 1995ben, azaz húsz éve vagyok szolgálatban de tegnap este félresiklottak a dolgok, Makarov Vlagyimir Riez őrnagy. Ha valóban ön is a Shied ügynöke tudja a szabályzatot, nem mondhatok önnek semmit, nemzetiztonsgi okokból. Szóval azt mondja másik világba kerültem... Ne haragudjon de ennél több bizonyitékra van szükségem az ön szavánál. És ha lenne olyan jó Cole ügynök és adna nekem egy pohár vizet, az fergeteges enne.
Dorten Blackwing- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 6
Karakteradatok
Főkarakter: Dorten Blackwing
Síkok:
- A megfelelő eljárás az lenne, hogy rákényszerítsem, hogy elhiggye egy másik világra került. Mivel úgy is felfoghatom, hogy nem emlékszik semmire és ezen a világon halott, egy beszivárgó is lehetne, szerencse az orvosi vizsgálatok ezt már kizárták. Van lehetőség bizonygatni az igazságot magának. Kérem tegyék tolókocsiba, körbevezetjük az épületen.
Egy ügynök és egy nővér áthelyezi őt az ágyból egy kényelmes tolókocsiba. Egy pohár vizet is kap az útra, hátulról egy ügynök tolja, előtte az őrnagy és Cole ügynök halad. Ha semmivel nem próbálkozik, akkor ez simán megy. Az épületben körbevezetik, hall idegennyelvű párbeszédeket, nem csak angolt, európai, ázsiai nyelveket, a SHIELD és az ARMOR logóját látja mindenhol, odakint repülő autók és egy teljesen újjáépült, új arculatú New York. Végül nem csak az ARMOR főépületében tolják körbe, de a SHIELD negyedben is, persze csak biztonságos helyeken. Látja hogy ez egy teljesen más SHIELD, más New York és más Amerikai mint amit ő ismer. Még mindig elszeparált személyként kezelik, úgyhogy nem viszik túl sok ember közelébe.
- Nem ismerem a világát, de remélem ez bebizonyítja, hogy ez mind valóság. Ha a saját szemének sem hisz, nem tudom mit ajánlhatnék még. Hogy érzi, el tudná mondani hogyan is került erre a világra?
Karakteradatok
-Legyen úgy Őrnagy, vegyen le a lábamról.
Az épület olyan mint otthon bármelyik Shield álltal épített. Egyszerű és tiszta, fegyelmezett. Érdekes módon ettől kicsit felengedek, hiszen ez a norma az amihez hozzászoktam. A külvilágtól viszont kifejezetten elámulok. A tiszta levegő, a technikai csodák. Pillanatok alatt egyértelművé válik a számomra, hogy ezek az emberek igazat mondanak. Ez nagyon megrémít, a poharamat is elejtem. Bánkódva nézek utána.
Mikor végre megállunk kissé remegő szájjal és hanggal kezdek bele a mondókámba.
-Nézze el egy öregedő katona kétkedését őrnagy. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt pár napban, engedje meg, hogy összeszedjem a gondolataimat és az incidens előtti időkkel kezdjem.
Itt tartok egy hosszabb szünetet, hiszen a látottak eléggé felzaklattak. Pár mély lélegzetvétel után nagy nehezen belekezdek.
-Egy évvel az incidensem elött New York egy ismeretlen szervezet terrorja alá került akik a mutánsok ellen törtek. Akkoriban én is mint maga, őrnagy voltam a belső elhárításnál. Mikor ezek a személyek akcióba lendültek háború tört ki az utcákon és minket ez nagyon váratlanul ért. Ekkora feltételezzük, hogy Ian Loansont az akkori ezredünket egy alakváltó megölhette s átvehette a helyét. A lázadóak akkor levertük a helyi mutánsok segítségével és reméltük, hogy ebbe a szervezet belerokkant. Csupán egy kisebb szervezeti egységünk foglalkozott velük hiszen a feltételezett vezetőjük meghalt. Fél évre rá egy AiM nevezetű terrorszervezet kezdett mozgolódni, embereket és mutánsokat raboltak el az otthonaikból. A kormány persze csak a civilekkel törődött és a Shield vezetése is ezt a propagandát támogatta. Én ekkor kezdtem nyomozni a határozott parancsok ellenére az AiM és az ezredesünk után hiszen az engedte, hogy az FBI kezelje az eseteket amiket korábban nekünk kellett. "Ian" végül lebukott a nyomozás során és összefüggéseket találtunk közte és az AiM között. Úgyhogy Két társammal megpróbáltuk letartóztatni. Tűzharc kerekedett belőle a Triskellion fedélzetén. Az ügy végére volt egy halott idegenünk és egy keleti parti szervezetünk romokban. Én akkor vesztettem el a végtagjaimat annak az állatnak köszönhetően. Mikor felépültem, előléptettek és új végtagokat kaptam. Feladatul kaptam az AiM megfékezését és egy kémhálózat kiépítése volt a fő objektívánk. Beszivárogni a soraikba. Ez nagyjából fél éve volt. Kezdtünk közel járni, hogy leleplezhessük és elfoghassuk Ghostot, akit az AiM vezetőjeként azonosítottunk. Ekkor érkezünk el az incidenshez. A Triskelliont megtámadták ismeretlen katonák, öngyilkos merényleteket követtek el. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan jutottak fel és csak spekulálni tudnék. Ha otthon is lennék, nem hiszem, hogy sokra mennénk a nyomozással.. Az irodámban bomba robbant amit csodával határos módon túléltem. Mikor magamhoz tértem próbáltam elérni valakit, bárkit de nem működött a kommunikáció. A liftaknán keresztül próbáltam lejutni a fegyvertárig mikor egy robbanás az egyik hajtóművet működésképtelenné tehette, hiszen az egész az oldalára fordult és én vagy tíz emeletet zuhantam. A Lábam beakadt és én beverhettem a fejem, elájultam. Ringásra és csendre tértem magamhoz. Belezuhantunk a tengerbe. Kénytelen voltam szétlőni a műlábamat, hogy kiszabaduljak és kimászhassak. Nagyjából tíz métert haladhattam mire leolvadt az ion hajtóműveink központi magja és felrobbant az egész velem együtt.
Itt egy hosszabb szünetet tartok majd folytatom.
-Nos a többit azt hiszem önök már jobban tudják, hiszen önök hoztak ide és szedtek rendbe. Viszont egy kérdésem nekem is lenne... Mi lesz most velem, öreg rokkant katonával?
Karakteradatok
Síkok:
- Több dokumentált eset van robbanás által kiváltott dimenzió és realitás utazásra. Szerencséje volt, hogy a robbanás nem megölte hanem ebbe a világba lökte. Ami azt illeti, nagyon sok mindent meg kell majd szoknia. Egyelőre lényeges információt nem közölhetek, de sok dolog lesz amit meg kell szoknia. Minden amit mondott itt már megtörtént, azóta az A.I.M. elbukott, létrejött az AIMville mint az "ellentéte" a károk helyreállítására és ma újra létezik az A.I.M. mint AIM Birodalom. Mind három szervezet más.
Amikor Dorten fel tudja egyáltalán tenni a kérdést, hogy mi is lesz vele, már jócskán ismét az épület belsejében van.
- A lényeges információkat megkaptam az orvosi vizsgálatok eredményeiből és abból amit elmondott. Kell még egy teljes, részletes jelentést tennie saját magáról és a világról amiből ide került. A jelentés után egy hétig még pszichológusokhoz kell járnia, kezelik, felmérik stabil-e, veszélyt jelenthet-e később. A beszámolója alapján megpróbáljuk megkeresni a világot ahonnan érkezett és ha lehetséges az átjutás, vissza is mehet oda. Más esetben az itteni törvényeket kell betartania. A művégtagok miatt nem kell aggódnia, azok beszerelésre kerülnek ha biztosan nem jelent veszélyt. Ha ezen a világon marad, akkor rendszeresen kell jelentkeznie az ARMOR-nál, kap hivatalos papírokat és háttértörténetet. Készen áll minderre?
Karakteradatok
Itt elhallgatok kicsit hiszen rövid időn belül nagyon sok minden történt és mégtöbb kérdésem lenne, bár nem tudom ildomos-e ezeket feltenni. Kis szünet után újra megszólalok.
-Itt nyilván a korábbi rangom és beosztásom nem lesz számomra elérhető. Megfigyelt és ellenőrzött személy leszek. Talán életem végéig. Azt hiszem szükségem lesz majd egy új munkára és lakásra. Kétlem, hogy az ezredesük lakótársat keres? - Próbálok viccelődi, hátha tudom oldani kicsit a saját magamban feszülő idegességet. De azt hiszem lehet, hogy csak a saját kínos s lassan elhaló nevetésem fog hallatszani.
Karakteradatok
Síkok:
- Az ezredes nem keres lakótársat, van családja. Ellenben be fogom önöket mutatni egymásnak, a találkozás kedvéért. Az ARMOR-nak van egy beilleszkedési programja a másik világból jöttek számára. A programban részt vehet, segítünk beilleszkedni ebben a világban, de a SHIELD közelében kell maradnia és folyamatosan látogatást és jelentést tennie. Biztosra kell mennünk azzal kapcsolatban hogy nem jelent majd később sem veszélyt. A SHIELD-nél való alkalmazását támogatom, de ezt más részlegek döntik el. Kap új papírokat, eredettörténetet, mindent, még lakástámogatás is lehetséges. Ehhez át kell mennie a mentális teszten is, valamint megírnia a jelentését. Ha minden rendben megy akkor hamarosan szabadon mozoghat ebben a világban.
Ad végső eligazítást az őrnagy. Miután Dorten visszafekszik az ágyra az őrnagy és az ügynök elbúcsúzik tőle. A következő négy hétben valóban átesik mentális teszteken, telepaták által folytatott teszteken, pontos leírást kell adnia a világáról, minden részletéről, valamint az életéről is kell írnia. Ha mindent megtesz és nem ellenséges akkor jól értékeli az ARMOR. Van lehetősége találkoznia Jonathan Miller ezredessel, a SHIELD igazgatójával. Bent tartják még egy kis megfigyelésre. Időközben oktatási anyagot kap a Reneszánsz világról, hogyan tud beilleszkedni, mi a világ történelme, mi jellemző erre a világra. Dorten ügynökként munkába is állhat a SHIELD-nél. A végtagjait a kornak megfelelő, modern kibernetikus végtagokkal pótolják. Az őrnagy maradéktalan be tartja a szavát. Mint a több hét alatt kiderül Makarov is egy robbanással érkezett a Reneszánsz világba, tehát ő sem ebben a világból származik.
//Nem akarlak feltartani. A kaland véget ért, köszönöm a játékot. A kibernetikus végtagok játéktechnikailag alapszintűek, kreditből lehet fejleszteni őket. A többi áll, amit a poszt végén írtam.//
Karakteradatok
A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok
Korszakzáró kaland
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)
Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.
Prológus 3. – Föld körüli űr
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
- műhold:
Prológus 4. – Norman Osborn irodája
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
- a tv-s logó:
Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
- zászló:
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
- a videók:
(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)
A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás - újságok
Korszakzáró kaland
Nem képesek megóvni senkit?
A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?
Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..
VOLUME ONE | 2027. augusztus 1. |
by Anonymus Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök? Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt. | Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán. | És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig… |
A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Részvevő: Makarov Vlagyimir Riez / Bishop
Riez éppen az irodájában volt, amikor a világon elszabadult a pokol. Saját maga igencsak sok információt kapott a drone-kon és műholdakon keresztül még úgyis, hogy nem volt internet, sem tévé adás Az emberek pánikolva menekültek, próbáltak elbújni. A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, ő maga is láthatta, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Az emberei rengeteg dimenzióugrást jeleztek szerte a világon, teljes offenzíva érte a bolygót, a legnagyobb pedig a bolygó körüli űrben volt, ezt is észlelték, minderre pedig már Miller is összehívta az embereket. Az Angyalok minden tagja kint volt, a SHIELD-ben rengeteg áruló is felbukkant, de a hűségesek védték a dimenziókaput, ami a föld alatt volt, illtve egy sem jutott be a monitorozó helységbe sem.
Valószínűleg éppen az adatokat böngészte és adta ki az utasításokat Riez, amikor egy általa is ismert magasabb tiszt volt az, aki belépett az irodába, bármiféle engedély, vagy éppen kopogás nélkül. Egészen közel ment Riez asztalához, talán három-négy lépés választotta csak el, itt állt meg, biccentett, majd megszólalt, a keze a háta mögött volt, mindkettő.
- A Hydra az üdvözletét küldi őrnagy!
Amíg beszélt előhúzta az egyik kezét, benne egy sima kilenc milliméteressel és így közvetlen közelről Riez mellkasát célozva húzta meg négyszer a ravaszt.
//Nem szándékozom tovább tartani ezt a kis dolgot, mint 3-4, maximum 5 kör, amit a korszakkaland időtartama alatt azaz 24*4 = 96 nap (december elejéig) kellene letudni. Hal végeztünk, már nem foglak tovább zaklatni.//
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Egy mozdulattal a jobb kezemmel nyúlok ki, próbálom elkapni a pisztolyt és megmarkolva eltolni magamtól, ha erre nincs elég időm akkor teljes erővel hátra húzom a szánt, ne tudja egyáltalán elsütni. Attól függően meglepődött-e megpróbálom kitépni a kezéből a pisztolyt és elvenni én magam, erőből. A meglepetés ereje nélkül a bal kezemmel ellököm a tiszt testét a vállánál, a fegyvert csak erősen tartom remélve hogy a kezemben marad.
Karakteradatok
Részvevő(k): Makarov Vlagyimir Riez / Bishop
~ Félsiker. Innentől csak rajtam múlik, nem a szerencsén.
A tiszt kezéből karmok törnek elő és azokkal támad rám. Nem habozok, felül támad rám, azonnal háttal a padlóra vetem magam, megpróbálok kitérni előle, kicsit hátra, sokat lefelé. Lent a földön megragadom a pisztolyt, tüzelésre készen fogom meg és ha felettem van akkor három-négy lövést a testére célozva adok le. Számítok a földön a veszélyes közelharcra, dulakodásra, abban az esetben a pisztolyt a nyakához, fejéhez próbálom emelni és a létfontosságú részen kettőt belelőni, mielőtt fegyvertelenné tenne a karmaival, megvágni magam nem hagyom megpróbálok elfordulni, elmozdulni.
Karakteradatok
- Megsérült uram? – kérdezte a felsegítő.
- Korábban jöttünk volna, de nem volt senki, aki szólt volna uram, a lövést hallottuk – mondta az ajtónyitó. – Odakint is halott a titkára/titkárnője és az a tiszt, aki az ajtóját vigyázta.
Ha már Riez talpon volt, akkor a harmadik szólalt meg.
- Mik a további parancsai uram? – kérdezte.
- Figyeljék az ajtót. Tudják hány ember áll az oldalunkon és hány áruló? Ha elérem az ajtók irányítását lezárom a teljes létesítményt és teremről teremre fogjuk vissza foglalni... Irányítás nélkül is ugyanaz a terv, teremről teremre biztosítani a létesítményt.
Kiképzett kommandósok erre vannak és ebben tökéletesek, az elfogáson, keresésen és üldözésen felül, már ami az én embereimet érinti. Még eszembe jut valami.
- Csak akkor menekülünk el ha túl kevesen vagyunk. Hat jó ember is elég lenne képességekkel, mint a démonok ellen.
Várom a válaszokat és megpróbálok mindent a számítógépen hogy elérjem a fiókomat, irányításomat.
Karakteradatok
- Elnézést kérem őrnagy, de a parancsot nem tudom végrehajtani – mondta. – A rendszereim folyamatos támadás alatt állnak és túlterheltek. A kérdésére felelve az érzékelőim szerint az emberei már megtisztították az ARMOR épületét és nincsen több Hydrás odabent, csak önök. Hacsak nem kapnak összpontosított támadást, amire az esély csekély tekintve, hogy a teljes SHIELD negyedben a mi embereink kerülnek fölénybe.*
Víziót hallotta a bent levő három ember is, akik közül ketten már térdelve védték az ajtót, a harmadik pedig felettük állt és úgy kémlelte a kinti folyosót, de egyelőre úgy tűnt, hogy Vízió tényleg helyesen szólt.
- Ezen esetben mik a parancsai uram? – kérdezte.
- Valami másban a segítségére lehetek őrnagy? – kérdezte még Vízió.*
* Bocsánat a zöld színért, ez nem a Hydráé kivételesen, hanem tényleg Vízióé, ugye ő is zöld, csak ezen az accon a Hydra az, de nem akartam eltérni. Szóval ez Vízió és nincs köze a Hydra-hoz.
~ A teljes SHIELD Hydra támadás alatt áll? Sokkal nagyobb volumenű a támadás mint gondoltam. Legalább az ARMOR már nincs veszélyben és az egész negyed meg tudja magát védeni.
Hátrébb lépek a számítógéptől és lezárom kóddal, biztos, ami biztos.
- Köszönöm az információkat Vízió. Másban nem kell a segítsége, nem akarom terhelni.
Megköszörülöm a torkom, utána osztom ki a várt parancsokat.
- Lazítsuk a védelmet, már nem kell közvetlen veszélytől tartani. Fokozott figyelmet kérek ennek ellenére, még lehetnek nem felfedett Hydra ügynökök akár az épületben is. A monitorozót és a térkaput fokozott őrség alá vegyék. Az épület teljes egészét felügyeljük. Az ARMOR épületét őrizzük, más ügynökök úgysem fognak erre kitérni és a mi dolgunk gondoskodni a teljes biztonságról. Minden világos?
A SHIELD negyedben lassan visszanyerjük az irányítást, az ARMOR teljes védelem alatt áll, ha más felsőbb parancsot kapok, csak akkor módsítok a parancsaimon, vagy ha egy helyen a többinél sokkal nagyobb dimenzióváltás észlelhető.
Karakteradatok
Részvevő: Makarov Vlagyimir Riez / Bishop
Miután Riez kimondta, hogy nem kell több minden és Víziónak sem kell tovább figyelnie az android alig észrevehetően bólintott. Ez előtt még természetesen az őrnagy letudta zárni a rendszert, hogy legalább erről a terminálról senki se férhessen a rendszerhez.
- Ez esetben, amint a támadásnak vége és újra visszanyerem az összes irányítást a rendszerek felett értesítem őrnagy – mondta még.
Ezzel a holografikus képe el is tűnt, az emberei pedig vették a parancsot, amit rövidhullámú rádión le is adtak odabent mindenkinek. Alig két perc alatt a teljes épületben felállt az a rend, amit Riez most kiadott. Egyelőre nem kapott a férfi felsőbb parancsot, csak annyit, hogy bármi áron tartsa meg az épületet, ha pedig szükséges, mert elbuknák azt semmisítsenek meg minden adatot a különböző realitásokról, illetve a térkaput is semmisítsék meg, semmilyen esetben nem kerülhet az ellenség kezére.
De egyelőre nem érkezett újabb támadás, sem kívülről, sem pedig belülről, így most már csak az idegtépő várakozás következhetett, hogy mi is lesz a Hydra támadásának végkimenetele szerte a világon.
//Folytatás és végkifejlet majd a korszakzáró reagban.//
Részvevő(k): Aki épp ott van
A városban nagyon sok minden zajlott, hol a Hydra, hol az ellenfeleik, a civileket szolgáló erők kerültek fölénybe. Végül úgy másfél órával az egész kezdete után határozottan látszott, hogy a SHIELD és a kormánypárti erők kerülnek fölénybe.
A cégvezérek, birodalomirányítók, civilek, akik nem álltak ellen igencsak rosszul jártak, mindannyian súlyos, életveszélyes sebekkel végezték és hosszú időre kórházba kerültek. A boltok, cégek, amik nem álltak ellen és nem védekeztek kifosztva végezték és összezúzva, az alkalmazottak többsége összeverve, megölve itt kellett a három hónap ahhoz, hogy ezeket a helyeket újra meg lehessen nyitni, újra pótolni lehessen az alkalmazottakat, akiket elvesztettek, vagy felmondtak.
Akik azonban ellenálltak és felléptek az őket megtámadók ellen a későbbiekben már semmilyen támadás nem érte őket, az ügyeiket intézve tudták a saját cégüket, birodalmukat, házukat visszavenni, és szinte veszteség, illetve károk nélkül megtudták mindezt tenni.
Mintegy másfél órával a káosz kitörése közben, amíg a harcok, az ellenállás és minden egyéb történt, több nagyobb fénycsóva is látszott, hangos süvöltéssel egyetemben, amint a föld felszíne felé tartanak. Valami hatalmas tárgy volt, ahogyan lángolva érte el a légkört és megannyi darabara szakadva a legnagyobb része felrobbant és elégett a légkörben, nagyon kevés része érte csak el a bolygót az Északi Sarknál, Észak Amerika közelében. A hírek és a kommunikáció lassanként visszaállt először a SHIELD negyeddel, majd a teljes világgal, újra működtek a rádiók, a média is, az internet. Mindenhol megjelentek a hírek, hogy a Hydra veszített, a SHIELD és az egyes országok haderői közösen sikeresen visszaszorították és elfogták a Hydra katonák többségét, aki. A puccskísérlet csupán néhány óráig tartott.
//Mivel itt megint sok rész volt, így mindenki a maga részét vegye értelemszerűen.//
//Aki nem írt, ott a bolt/cég sérült, de a 3 hónap alatt helyrehozzák ingyen és bérmentve. Aki elkezdett játszani, de nem játszotta végig az könnyebb sérülést szenvedett, aki nem írt, az súlyos, életveszélyest, de a 3 hónap alatt, azaz így augusztus eleje – november közepe időszakban is meggyógyult.//
Epilógusok
Résztvevő(k): Akik épp ott vannak
Korszakzáró kaland
Zola emberei a támadás napján szétszéledtek szerte a világban, egy igencsak fontos feladat miatt, amit maga Zola bízott rájuk. Szerte a világban el kellett helyezniük egy-egy apró tenyér nagyságú szerkezetet. Mindez egyetlen egy célt szolgált, hogy ezek, miután aktiválva lettek lefedjék a teljes bolygót és egyfajta védelmet nyújtsanak a Hydra realitáson kívüli teleportációi ellen. Csak a Hydra által használt sávokat fogja blokkolni és folyamatosan alkalmazkodni ehhez, amint megérzi, hogy a Hydra technológiáját akarja használni valaki. Még a szerencse is közrejátszott nekik, hiszen odafent sikerült az űrállomást megrongálni olyan szinten, hogy az bezuhant a légkörbe és nem sokkal később az Északi Sark jegébe csapódott, ironikus módon nem messze attól a helytől, ahol Amerika Kapitány is hibernálva feküdt évtizedekig.
Abban a pillanatban, amikor a műhold a légkörbe lépett Zola kint levő emberei aktiválták az eszközöket, néhány pillanatra a szenzorok valami világoskék erőteret láttak megjelenni a bolygó körül, majd mindez eltűnt. Ettől a pillanattól kezdve a Hydra nem volt képes beteleportálni ebbe a világba, csupán audio-vizuális üzenetet küldeni.
Hydra – Új-Zéland
A műhold elpusztulásakor a Hydra főhadiszállás újabb erősítést akart küldeni a földre, főleg, hogy az embereik erősítést kapjanak, ha máshoz nem Németország megtartásához – amit egyébként is sikerült megtenni – de a másik realitásban levő központ azt vette észre, hogy nem képesek teleportálni senkit sem. El vannak vágva a Reneszánsz világtól. Csak rádió és videó üzenetet képesek küldeni, de semmi többet. A Kanadában levő párost azonnal hazarendelték, amikor biztos távolságban voltak az atombunkertől, akkor teleportálták haza őket, úgy, hogy nem sikerült az ottani akció. Néhány nappal később, amikor már rendeződött a helyzet és feltudták mérni, hogy mi lett az övék, mit vesztettek az Új-Zélandi bázis üzenetet kapott a három kívül ragadt fejtől – Zémó bárótól, Vörös Koponyától, illetve Strucker bárótól. Egészen pontosan Hershel volt az, akinek az üzenet szólt.
- Ők az utolsó egység, akik átjutottak Goblin, használja őket megfelelően, mert nem tudjuk, hogy mikor leszünk képes újabbakat küldeni. Addig is ön a taktikai felelős azon a világon, még az ott levő három fej parancsait is felülbírálhatja, ha katonailag szükséges.
Az átküldött katonák előléptek az árnyakból, akiknek a páncélja meglehetősen különbözött a megszokottól.
- hydra katonák:
Hydra – Egyéb
Nos ugyan a Hydra elvesztett a tényleges hatalomátvételt, mindez nem jelentette azt, hogy a háborút is elvesztették. Túlságosan régen léteztek ahhoz, hogy csak úgy könnyedén elpusztuljanak. Most is ez történt. Lehetséges, hogy látványosan meggyöngültek, hogy a SHIELD berkein belül a legtöbb személyt sikerült Miller-éknek kipurgálniuk és megtalálják a maradékot, de az igazi hatalmat úgysem a SHIELD jelentette. A többi pozíció sokkalta fontosabb volt, amire a harcok és a támadás tökéletes elterelésként működött. Amíg a támadás folyt és mindenki ezzel volt elfoglalva addig az Y-project emberei szépen beszivárogtak nagyon sok helyre és a vezetőrangban levő személyek helyét átvették úgy, hogy kiiktatták őket. Lehet, hogy nincs kapcsolat a három fő fejjel, lehet, hogy nem tudtak erősítést kapni a főbázisról, ami realitáson kívül ragadt, de itt is bőven voltak embereik.
- Had essenek csak tévedésbe a világ emberei – mosolyodott el Jørgensen az íróasztala mögött. – Had higgyék, hogy legyőzték a Hydra-t… a valóság az, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint valaha!
- Arról nem is beszélve, hogy Németország a mienk és azt soha sem fogják visszafoglalni! Hail Hydra! – helyeselt Spartan.
SHIELD / Bosszú Angyalok
A SHIELD és a BA tagjai meglehetősen jól és felkészülten tudtak fellépni a Hydra ellen. A vezetőség számára már jó ideje nyilvánvaló volt, hogy szerte a világon a cégen belül is rejtőznek Hydra ügynökök, még olyanok is, akik nem is tudnak arról, hogy ők azok. Így kellően sikeresen tudták már a támadás előtt úgy beosztani az embereket, hogy mindent a legjobban lehessen védeni. Szerte a világon az angyalok a Hydra előtt erőivel is felvették a versenyt, sokszor saját maguk klónjaival is. Néhányat ilyen elit ügynököt sikerült is elkapni, a biztonság kedvéért pedig a Rafton történtek miatt nem oda kerültek, hanem a börtöndimenzióba és ott még külön egy „hangyabörtönbe”, dupla védelemmel. A harcok alatt sok ügynök halt meg, még több sérült, de még az Angyalok közül is volt olyan, aki súlyosabb sebeket kapott és hetekbe telhet a felépülés. A győzelem nem adta magát olcsón.
Ami pedig magát a végkifejletet illette, mivel még mindig lehetettek ügynökök a SHIELD-en belül, így komoly belső ellenőrzések indultak, hogy kipurgálják a megmaradtakat a soraikból. Így is a SHIELD elvesztette az ügynökeinek harmadát, így a szervezet a közeljövőben, amíg nem tudja pótolni az elvesztett munkaerőt, valószínűleg csak a legkomolyabb ügyekkel fog foglalkozni, minden más a rendőrségre marad.
X-men
Az X-mennek elég nehéz dolga volt még úgyis, hogy jó ideje Genosha-n ténykedett Hood és Bárd. Végül nehezen ugyan, de sikerült a mészárlás közepette mintegy háromezer mutánst kimenteniük, nőket, gyermekeket, időseket, férfiakat, akiket végül is az ENSZ-nél és az ENSZ tagállamoknál – akik hajlandóak voltak mutánsokat befogadni – elhelyezni őket. Mindebben nagy segítség volt, hogy nem csak az X-ek, de a többi mutáns és szuperhumán iskola is beszállt a megfelelő emberek elhelyezésében. Ők is, akárcsak az X-ek főleg a gyerekeket és azoknak a családját fogadta be, hogyha azok is mutánsok voltak, hogy tanítsák őket, jobb körülményeik legyenek, a felnőtteket, időseket pedig a menekültszállókon támogatták.
A Genoshai kormány természetesen ezt nem akarta annyiban hagyni, megfenyegették az ENSZ-t, ha nem küldik vissza a kimenekített mutánsokat, mindegyiket megölik, akik itt vannak a szigeten. Természetesen nem adták ki a mutánsokat, így a Genoshai kormány napokkal később a következő képet küldte az ENSZ-neka arról a helyről, ahol korábban a mutánsokat tartották…
- Necrosha:
Fehér Ház, Washington
Miután a Hydra puccskísérletét leverték a médiát a Fehér Házhoz hívták egy fontos bejelentésre. Talán megdöbbentő volt, hogy nem Luther Eastwood tette ezt, az alelnök, hanem Osborn elnök titkárnője. Mivel kellemes idő volt és a sajtó hatalmas számban érkezett, így Fehér Ház előtt tartották. Hatalmas feszültség és várakozás előzte meg mindezt, senkinek sem volt fogalma arról, hogy délután háromkor milyen bejelentés lesz, a korábbi támadásokon felül. Pontosan három órakor keleti parti idő szerint a Fehér Házból Norman Osborn lépett ki mindenki legnagyobb megdöbbenésre.
- Hölgyeim, uraim, Amerika polgárai! – kezdte. – Minden bizonnyal mindenki látta a tévéadásokat, amikor a Hydra emberei kivégeznek. Nem én voltam, hanem az egyik hűséges testőröm, aki hősi halált halt ezáltal a merényletben. A legmagasabb rendű kitüntetésre javaslom. Ami a támadást illeti megfékeztük, ismét bebizonyítottuk, hogy Amerika erős és egy ilyen aljas támadás sem képes minket megtörni és eltörölni a föld színéről! Most ünnepélyesen fogadom, hogy az USA minden kis szegletéből, akár a SHIELD segítsége nélkül is kiirtjuk a Hydra-t, mintha soha sem léteztek volna!
Az űrben
A három kree csatahajó abba a rendszerbe érkezett meg a hipertérben való utazás után, amelyikben az Arany Azúr is volt, rajta pedig Larua Sylen, akit lassan két éve raboltak el idegenek a Földről. A kree-k egy ismeretlen helyről kapták az információkat, hogy a cirkáló fedélzetén egy embert fognak találni, aki ugyan régóta nincs a bolygón, de ettől függetlenül a legnagyobb védelmi szervezet tagja és katona, így sokat tudhat a bolygó védelméről. A háborúk miatt sokkal több hajtó nem tudtak nélkülözni, ezért ment csak a három ment. Nem mintha egy ellen lett volna az Azúrnak bármi esélye. Amint a közelbe értek kilőtték a cirkáló hajtóművét, hogy az ne is menekülhessen, majd az egyik hajó bevontatta a saját rakterébe. Amint bent volt a kree elit haderő emberei benyomultak az Azúrra, hogy odabent mindenkit megöljenek és elfogják Laura-t.
10 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
» Projekt: Pegazus főépülete
» W.A.N.D. főépülete
» S.W.O.R.D. főépülete
» A LobosTech főépülete
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: Manhattan :: A S.H.I.E.L.D. negyede > Chelsea