A.R.M.O.R. főépülete

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 15 Május 2015, 01:12

Dr. Zield Jones


A doktor a vizsgálódás során észlelte, hogy az érzékeit a sisak akadályozta, viszont ki is pótolta a beépített szenzorokkal. Nem volt ez olyan rossz felszerelés, hi-tech volt, pont, mint amiket elloptak a kiállításról, amin őt is foglyul ejtették még beszédesebb korában. Visszaemlékezett egy pillanatra, hogy mennyire el akart akkor mondani mindent. Most már nem volt olyan harsány, a szérum miatt sokkal csendesebb lett.
Esthert látva picit megnyugodott, hogy végül mégsem sikerült megölniük a többieknek. Fel volt szerelkezve már a lány is és a védője is.
~Van mellette valaki. Ettől remélhetőleg megnyugszik és nem akadályoz minket a gondolkodásban. Az informatikus máris a pontokat gyűjtené és gátlástalanul ölne? Ez sem egy egyszerű fickó és a műszerész sem. Az ukrán bevallotta, honnan jött, ők ketten és a másik katona nem. Titkolózás...~
A teleportálás megviselte a doktort is, szédült és rosszul érezte magát. A gyomra nem dobta ki a taccsot, csak émelygett. Mikor már meg tudta nézni a helyet, látta, hogy kisebb és más alakú volt, mint az előző. 
~Igazuk volt. Elteleportáltak onnan minket és úgy ugráltatnak, mint a bábokat. Gondolkodni kell, de óvatosan, mert akár ki is "kapcsolhatnak"~
Zield az ablakokon nézett ki először, hogy megpróbáljon rájönni, hol voltak, merre voltak. Mivel egy alternatív dimenziókkal foglalkozó csoport ellen kellett menniük, könnyen előfordulhatott, hogy egy másik világba lettek eltéve. A kérdés az volt, ki volt a valódi ellenfél. Akit a feladat szerint le kellett győzni vagy aki kitalálta az egészet. A doktor a belső elrendezést megnézte, de semmire nem jutott vele. Az emberekkel sem, akiket látott. Tudósok voltak, köpenyesek, mint ő is, amikor dolgozott. A lövések hallatán rögtön megpróbált fedezékbe húzódni vagy egy oszlop mögé vagy máshová, ahová lehetett. A sisakjával megint megpróbált kifelé sugározni, ha tudott:
- Kik maguk és miért lőnek ránk? - tette fel a kérdést, ha tudta.

Tiger Greyson / Blokk

Tiger is megpróbált Estherre lőni, de a teleportálás gyorsabban elkapta. Az őgyomra nem volt olyan erős és feljött belőle az előző étkezés.
~Ba*meg, ilyen páncélba hányi a lehető legrosszabb. Még nem történt meg velem eddig és nem is akarnám megismételni.-gondolkodott némán
Amikor megnézte a helyiséget, ő is próbálta felmérni a lehetőségeiket. Nem volt kérdés, hová kerültek. Oda, ahová a felirat szerint kellett menniük, hogy megsemmisítsék. Most már nem tüzelt Estherre, mert külső fenyegetéssel kellett foglalkozni. Soltzbauernek üzent, ha tudott külön csak neki:
- Javaslom, hogy ejtsünk foglyokat, akikből ki lehet szedni, hogy pusztítsuk el az építményt.
Ennek megfelelően és önvédelemből is megpróbált fedezéket keresni, onnan pedig célozni és a fegyver lehetőségeit maximálisan kihasználva lőni. Azokat célozta, akik menekültek, hogy megzavarja az ellenfeleket. A helyiség technológiája érdekelte volna jobban és meg is próbálta felmérni azt, csatlakozásokat, lehetséges biztonsági ppontokat keresve, bármit, amit a hasznukra tudott fordítani műszakilag.


Szorin Ivanov/Voda

~Ennek mázlija van, hogy nem halt bele. Csak hallgasson is rám és a többiek is kapjanak észbe-gondolta magában.
A teleportálás megviselte, de a gyomra bírta. Alkoholon edződött, olyan mennyiségen, amit csak a seregben voltak képesek elpusztítani és régen túl esett már a hányós időszakán. Maradt a szédülés és a rosszul lét. Amikor már tudott, a nőhöz szólt a sisak rendszerén:
- Idegroncs csaj, bocs hogy így hívlak, de így biztonságos. Jól vagy? - klérdezte az egykori katona.
- Most már élesben megy, figyelni kell. Maradj mellettem, ha lehet, jó?
Most, hogy ő is beöltözött, már meg tudta védeni a nőt, úgy érezte, habár a pajzs a lánynál volt. Szorin is fedezéket keresett és ha a lány magától nem tette meg, őt is berántotta oda. Akik lőttek rájuk, azokra tüzelni kezdett a pisztolyokkal, mert az életét, az életüket meg akarta védeni. Később ráért azzal foglalkozni, hogy mi zajlott le egy olyan fiatal lány fejében, akinek épp letépték a mellbimbóját és elkezdte volna enni a saját vérét, hogy utána a tíz kicsi négerről énekeljen. Aggasztotta, hogy bajba kerülhettek miatta, de most már meg tudta védeni, úgy érezte.
- Mi a terv, Félkarú Rabló? - kérdezte Josephet.


felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 15 Május 2015, 02:14

Szergej Stakis
Az orosz csak várt és figyelte a történéseket. Az ő gyomrát is megterhelte a teleportáció és sokkal idősebb is volt a többieknél, nehezebben viselte. Megpróbált tájékozódni, magasabb épületekből, égtájból, égboltból, amiket az ablakon át láthatott. A lövések elől megpróbált elbújni egy oszlop mögé és kilőni azokat, akik lőttek rájuk. Megpróbálta az egyik pisztolyt kihasználni, két kézzel fogta, hogy biztos legyen. A három lövész feletti plafonrészre célzott, lehetőleg a lámpákra, hogy megszórja őket üvegcserepekkel és megtörje a taktikájukat.
~Nagyon hamar elkezdődött és még nem tudjuk, hol vagyunk. Egyet életben kell hagyni. A vallatásban én profi leszek, született tehetségnek mondom majd magamat. Addig is lássuk, mit tud ez az infra
A sisakján megpróbálta aktiválni az infralátást és ezzel vizsgálta meg alaposabban a helyiséget, kijáratait, felszereltségét.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Auaritia Pént. 15 Május 2015, 21:50

((Extrát senki nem tudott elvenni végül nem?:O Mert ha egyet elvettél a többi bezárult...nem? és senki nem vett el...de ha rosszul értelmezem akkor nekem egy pajzs van..))


Esther Lake

Meglőtt, meglőtt az a féreg, ELLENSÉG! El kell pusztítanom! Meglőtt, a fejem a padlóhoz csapódik.
Majd egy másik golyó is elsuhan a fejemnél. A másik pillanatban már egy fényes arénában vagyunk.
Csupa, csupa esemény. Furán éreztem magam, szédültem, de miért. Új helyen vagyunk. Mi történik?
Olyan éhes lettem, és nahát van itt étel!!!!

Sikítottam egy jó nagyot majd a levegőbe emelkedtem, közben figyeltem, hogy a lövöldözők el ne találjanak a lézerrel. Miközben felemelkedtem egy apró széllökést küldtem a lövöldözőkre, majd megpróbáltam a fegyvereiket egy kicsit megmozdítani, elfordítani kezükből.

Ha sikerült ha nem, megcéloztam egy menekülőt és hozzá repültem, remélem a többiek addig elintézik ezeket a lövészkedő vakarcsokat. Ha sikerült elérnem egy menekülőt megpróbálnék ráugrani teljes erőmmel, hogy a földre essen. Ha sikerült, ha nem a torkához nyúlnék és minden erőmet bevetve szorítani kezdeném. Ha sikerült megölnöm, akkor pedig a nyakánál nyitok rajta egy sebet, leveszem a sisakot majd elkezdem enni a friss húst és iszok hozzá egy kis meleg vért...


Felszerelés:
Egyenruha

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 16 Május 2015, 23:40

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. május 21. (csütörtök)

Zield valóban láthatott hasonlóságot az ellopott prototípusok és ezek között, bár a kinézetük más volt, de a funkciók ugyanolyanok. Ahogyan az ablakon kinézett azonnal megismerte a kint látott épületeket, a SHIELD negyed kellős közepén voltak.
A lövések, amik a csoportot érték két irányból sima egyszerű gépfegyverek lövései voltak, ezek ugyan eltalálták őket, de könnyedén lepattantak a páncélokról, nem voltak túl nagy kaliberűek. A harmadik lézer lövés egyike Svarogot találta el a combján, ugyan nem sérült meg, de a találat helyén érezte, hogy a páncél forró lett a bőrét is megégette egy kicsit.
Tiger nem sokat várakozott, azonnal utána lőtt a menekülőknek, kettőt sikeresen el is talált, a sisakján belül pedig meg is jelent azonnal, hogy 2 pont. Csatlakozási és efféle pontot sajnos nem talált, az épület eléggé modern volt, így valószínű minden vezeték nélküli hálózaton ment. Zield és Blokk azonnal nekilátott fedezékbe húzódni úgy, hogy ne lássanak rájuk, a katonák, ehhez az egyik bal oldali oszlop mögé kellett elbújnia úgy, hogy a falhoz legyen közelebb. Ahogyan befordultak az oszlop mögé két páncélos SHIELD ügynökkel találta szemben magát. A kérdését feltudta tenni, de választ nem kapott rá.
- LE FEGYVERT AZONNAL! – hallatszott a parancs. – FEKÜDJÖN A FÖLDRE!
Zield és Blokk is kiérezte a fenyegető hangot az ügynököktől, ha nem teszik, amit mondtak, akkor lőni fognak rá, ebben biztosak lehetett.
Voda ugyan mondta Esthernek, hogy a nő maradjon mellette, de az nem fogadott rá és elindult a menekülők után. ő maga is próbált fedezékbe húzódni, de neki még volt annyi szerencséje a hányás miatt, hogy késett, látta és hallotta, hogy a társaira fegyvert fognak és felszólítják őket, de őt magát egyelőre nem látta senki, de ez nagyon hamar változni fog. próbált rálőni az őket lövőkre, de azok jól helyezkedtek és ez nem sikerült, csak a zavarásuk. Az infralátást sikerült aktiválni, ennek hála láthatta meg, hogy a folyosók irányból mintegy összesen húsz katona érkezik meg az oszlopok takarásába. Ha nem mozdul ki onnan, ahol van, akkor őt is észreveszik és elkapják.
Esther elindult a menekülők felé a felfelé levő folyosó irányába, az volt közelebb hozzájuk. sikerült elkapnia az egyiket és eltörnie a nyakát a szorítással. A sisak belső részében megjelent az 1 pont felirat. A sisakot sikerült levennie, ám arra nem maradt ideje, hogy enni kezdjen egy golyó találta el a fején, noha szerencséje volt, nem halt bele, de a golyó végigszántotta az egész fejét, a fülét letépve a haját kitépve, megégetve a baloldalon végig lényegében fülmagasságban félig megskalpolva őt. A fájdalomtól sokkosan erősen vérezve zuhant le a megölt mellé.
A katonák ezen idő alatt nagyjából megérkeztek az oszlopok takarásába, amit mindenki látott, hogy a még középen levők irányába tíz gránát indult több irányból is. Ezek egy része a levegőben, egy része comb és térd magasságában egyenesen feléjük szállt, egy biztos volt, hogy mindent nem lehet kivédeni ezekből, közel sem volt annyi pajzsosuk már itt.

A térkép (minőségért elnézést...):
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 19bj9f

//Fejenként járt 1 extra a páncélon felül, nem összesen.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Svarog Vas. 17 Május 2015, 12:49

Kezdett elszabadulni a pokol, az őrült nőnek egyszerűen letépte a másik fickó a mellbimbóját, az a saját vérét kezdte el inni. Végül páran próbálták agyon lőnni, de aztán újra teleportáltak.
A sárkányszerű mutáns rossz oldalra került, ez a gondolat akkor erősödött meg benne, mikor meglátta a civil ruhás SHIELD ügynököket, akik a megérkezésükre hirtelen menekülni kezdtek. Szinte rosszul lett magától, vagy csak a teleportálás hatásától. Persze attól is, mikor a vele egy csoportban lévők hirtelen mészárlásba kezdtek. Az egyik lézersugár a combján találta Svarogot, fájt, persze nem sérült meg.
Ő inkább kihasználta a lehetőséget és néhány másik társához hasonlóan fedezékbe húzódott /Zield és Blokk mellé/. A kezébe vette a fegyverét, és kibiztosította. 20 további SHIELD katona érkezett, és felszólították őket a megadásra.
Svarog megremegette, egykor ő is SHIELD ügynök volt. Lehet, hogy néhányat ismert is azok közül akiket ezek a mocskok lemészároltak.  Az az őrült nő elkapta az egyiket és kitörte a nyakát. Svarog kifújta a levegőt, és mikor elkezdtek a gránátok röpülni, ő is kiröppent a fedezékéből, és pár lövést eresztett a SHIELD ügynökök keze és lába felé.
Csak harcképtelenné akarta őket tenni. Itt a túlélésért játszott, viszont ha ölni is képes érte, akkor csak olyan lesz mint ezek az őrültek.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Auaritia Hétf. 18 Május 2015, 23:39


Esther Lake

Áhh, megvagy te kis kósza. Rávetettem magam a férfire, aki oly keveset küzdött. Elkaptam, ráugrottam a zsákmányomra. Olyan édesen nyögdécselt, de egy határozott mozdulattal már az enyém volt, meghalt. Gyorsan, kéjesen vetette le a sisakot, érezni akartam a halál szagát, ahogy levettem a sisakot megcsapott az illat. Már haraptam volna bele, amikor valami fényes dolog hasított el mellettem. Éles zúgást éreztem a fülemben, majd a földre estem, egyenesen a halott ember mellé. Azt hiszem eltaláltak öreglány....ici, pici kisbogár, ecc-pecc kimehetsz...érzetem ahogy újra vérzek. Ez így nem jó...nem tetszik...nem jó...
Az oszlopoknál csúnya bácsik jelentek meg, úgyhogy inkább jobban teszem, ha egyenlőre halottnak tettetem magam, had higgyék csak, hogy eltalált a lövedék.
Közben persze figyelek(nyitott szemmel álcázom a halált-kimeredő szemekkel), ha egy gránát vagy lövedék érkeze felém akkor gyorsan elgurulok és a sisakot is megpróbálom a fejemre kapni.
Persze addig átérzem a kínt és a fájdalmat, amit ez a fényes izé okozott.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 19 Május 2015, 21:47

Sajnos a próbálkozás hiábavaló lett, a segítő "kezeim" nem találtak rést a páncélzaton amin keresztül elő tudtak volna bújni. Ez bizonyos szempontból pozitívum, hisz azt jelenti, hogy a páncél mindenhol véd, nincs rajta kiskapu, legalábbis remélem, viszont így ez a plusz képesség megmarad meglepetésnek és vészmegoldásnak, ha véletlenül eltávolítódna rólam a páncél. Egy nőnek amúgy is kell legyen minden esetre megoldása, vagy valami hasonló.
A teleportáció, amiről persze nem lehet előre szólni, hogy készüljünk fel rá, legalább lelkileg, kellemetlenül ér és a gyomrom a feje tetejére áll. Szerencsére a gyomrom tartalmától nem kell megszabadulnom, de az émelygés és a rosszullét azért kicsit kerülgetett jobbról-balról. Sokáig viszont nem "élvezhettem" ezt a "szép" helyzetet, hisz hamar kitört a patália. Kivételesen nem a csoporton belül, de ez is éppen ekkora gondot jelentett.
- Mit csináljunk, nagyfiú? - kérdésem közvetlen partneremnek szólt, miután a megnövekedett népsűrűség és veszély okán bekapcsoltam a kis kütyüt amit korábban magamhoz vettem. Egy pajzsnak jó hasznát vettük ebben a pillanatban és rögtön alkalmas fedezéket is kerestem. Leginkább tudósokat láttam mindenfelé. Lehet, hogy ma van a "Tegyünk rosszat tudóstársainkkal" nap vagy hasonló, de biztos, hogy nekünk semmi jó nem származik belőle.
- El kell tűnjünk innen. Nem biztonságos ennyi plusz szereplővel. - kerestem egy alkalmatos kijáratot ahol a lehető legkevesebb katona tartózkodott és igyekeztem valahogy partneremet is magammal hurcolni. Nem hiszem, hogy lenne annyi erőm, hogy akarata ellenére bármerre is elvihessem, de remélhetőleg ő sem szándékozik itt álldogálni és értelmetlenül öldökölni és követi a pajzsát, ami jelen esetben én magam lennék. Add uram, hogy figyeljen is rám.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 21 Május 2015, 10:23

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. május 25. (hétfő)

Blokk és Zield nem sokat tudott tenni, mind a kettejüket lelökték a földre, a fegyverüket, pajzsukat pedig lábbal kissé odébb sodorták, hogy ne lehessen elérni. Svarog azonban, aki úgyszintén ide repült be, nem adta mag magát, hanem a levegőbe repült, ahol csak még tisztább célpontot nyújtott. Mind lézerlövések, mind sima golyók repkedtek irányába. A lövései nem találtak, az ügynökök visszahúzódtak minden ilyen esetben a fedezékbe. A sima golyók azok lepattantak a páncéljáról, de a lézerlövések veszélyesebbek voltak… majd odalent bekövetkezett a robbanás.
Emily is azonnal fedezékbe próbált húzódni voltak kint a teremben székek, asztalok, kisebb-nagyobb növények, így megtudta tenni ezt és aktiválni a pajzsát is…
Esther is kénytelen volt fedezékbe húzódni, odébb gurulni, a sisakot ugyan feltudta kapni, de nem tudta rögzíteni a páncél többi részéhez, így csak védelmet nyújtott egyelőre, de a többi extra funkciót nem látta el…
Voda és Szergej is már fedezékben voltak, egyedül Michael és Joseph nem mozdultak…

A robbanások pedig bekövetkeztek, a gránátok egy része a levegőben, egy része a földön robbant fel. Mivel tíz gránát volt, a robbanás igencsak nagy és erőteljesnek volt mondható, Svarogot az ablaknak csapta a robbanás szele – az nem golyó és robbanásálló volt – az nem tört be, majd onnan lezuhant a földre. Emily-t az egyik oszlopnak csapta, semmilyen sérülést nem szenvedett a pajzsnak hála, Esther is métereket repült, majd Svarog mellett a falnak csapódott és ért le a földre. Voda és Szergej is hasonlóképp járt ők is egy-egy oszlopnak csapódtak. Blokk és Zield szerencsésen megúszták, igaz ők még mindig az ügynökök között voltak.
A legrosszabbul Joseph és Michael járt. Mind a ketten a robbanás okozta gödörben feküdtek, a fegyvereik tönkrementek, a páncéljuk szinte teljesen leszakadt róluk, cafatokban volt csak rajtuk, még az alsó ellenálló ruházat is több helyen megsérült. Ezek ugyan megvédték őket így csak kisebb vágásokat és égéseket szereztek, még Michael is, a nagyobb gond, hogy a felszerelésük teljesen oda lett.


53.000. reag ^.^

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Auaritia Csüt. 21 Május 2015, 13:36


Esther Lake


Ajjajajajjjjjjjjjjjjjj....nagy a baj.......hihihihii. Apró pici angyalkák érkeztek és ellepték az egész termet, a levegőben és a földön, mindenütt angyalok voltak.
Azok a fémes emberek küldték őket, a béke követei voltak. DE ÉN NEM SZERETEM AZ ANGYALOKAT! Utálom őket.
Megragadtam és megpróbáltam a vérző fejemre erőszakolni a fejfedőt. Sajnos azonban ez nem segített. Ezek a (18)k-rva kis angyalok így is úgy is tevékenyek voltak.
Repültem, de most nem úgy, ahogyan szoktam. Éreztem a levegőt. Sajnos azonban a falhoz csapódtam. S egy másik lénynek ütődtem.
Miközben felocsúdtam az esésből észrevettem, hogy középen a gödörben fekszik az a férfi, aki megpróbált megölni.(Mich.)
Ha van rá lehetőségem és nem veszélyezteti az életem, akkor mivel a földön vagyok, óvatosan megpróbálok a fejére célozni és lőni, lehetőleg oda ahol nincs már páncél rajta, ha a fején még van, akkor a testén lévő pontra célzok. Az erőm segítségével próbálom egy kicsit pontosítani a lövést.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 24 Május 2015, 10:30

Dr. Zield Jones
Zieldnek feltűnt, hogy eléggé hasonlítottak az itt látott fegyverek azokhoz, amiket a kiállításról loptak el a Hydra katonái. Az ablakon kinézve pedig látta, hogy a S.H.I.E.L.D. negyedében voltak. Itt már ő is járt többször. Itt hallott először a Hydráról, mikor a klónja meghalt és sok más városlakóé is. Miller ezredes avatta be akkor őket, titoktartási nyilatkozattal. A doktor figyelmeztetni akarta a társait arra, amit összerakott így magában, de a stadionban megtudottak még titkoknak számítottak, így a másik dimenzióra, a diákokon végzett kísérletekre és hasonlókra nem térhetett ki, ahogy a kisvárosbeli zombivírusra sem. Máshogy kellett megmagyaráznia az egészet.
- Figyeljenek rám! - üzent a sisak kommunikátorán a többieknek. - Valószínű, hogy az a szervezet játszik velünk, ami megtámadta a várost hónapokkal ezelőtt robotokkal, katonákkal és sárkányokkal karöltve. A S.H.I.E.L.D. negyedében vagyunk és nyilván Amerika legnagyobb védőerejétől akarnak így megszabadulni.
A döntést már rábízta azokra, akik társai lettek ebben. Ő is csak félig értette az egészet. Ezt az A.R.M.O.Rt nem ismerte, sosem hallott róla, de logikus volt, hogy ha a Hydra támad, akkor belülről próbálja meg tönkretenni a S.H.I.E.L.Det, egy olyan részét, ami biztosan fontos és titkos. Hogy miért civilekkel és ilyen játékban, ahol minden olyan bizonytalan volt, azt nem tudta és azt sem, hogy nem volt-e beléjük építve valami, ami meg tudta ölni őket, mint a klónjaikat az a módszer, mikor belülről vágta fel az ereket egy ismeretlen jelenség. Ez még csak feltételezés volt, de túl sok minden vágott egybe ahhoz,  hogy tévedést érezzen. 
Az oszlop mögött fedezékbe tudott húzódni, de őt és az igencsak harcias informatikust leterítették a katonák, földre kényszerítették. Választ nem kapott tőlük, csak fenyegetést és már korábban látta, mi történt, ha nem engedelmeskedett. Meglőtték volna és még ilyen páncélban sem kért volna ebből. A pajzsa el lett rúgva tőle és további erősítés érkezett. A gránátokat megúszták ők ketten, mert már a földön voltak oszlop mögött és páncélos katonák között. A doktor folytatta a biztonsági játékot, egyértelműen tudta, hogy ő a S.H.I.E.L.D. ellen nem fog semmit tenni. Szövetséges erő, akikkel már többször együtt dolgozott és ajánlottak neki már szorosabb együttműködést is, a Pegazus projektben, de akkor kapta meg az államminiszteri felkérést és csak ezért nem vállalta. Ha már lehetett hallani a hangjukat és nem volt nagy robaj, akkor szólt:
- Dr. Zield Jones vagyok, azAIM Birodalom államminisztere. Megadom magam és mindent elmondok arról, hogyan kerültünk ide.
Sejtette, hogy egyes társai ennek nem fognak örülni, de a a nagyobb erőt a S.H.I.E.L.Dnél érezte. Rosszfiúk jöttek és mentek az évek során, de mindig el lettek törölve és nem akart egy bukásra ítélt oldalra állni ilyen nyíltan. A Hydrának már eddig is okozott bajt azzal, hogy a helyszíneken segített az ügyeket felderíteni, nyilván tudták róla, hogy problémát jelentett. Ha ki akarták volna iktatni, lett volna rá módszer. Így pedig fel akarták használni.

Blokk
Tiger obsszankodott magában a doktor szavai miatt, mikor az oszlop mögött a pocok rögtön szembe ment a szabályokkal és meg sem próbált harcolni. 
~Ennek nem drága az élete, hogy ilyen könnyen feladja a játékot?Nekem már van két pontom és gyűjteni akarok mellé, nem elcseszni az egészet.~
Ő is a földre került és a robbanást így megúszta, de a katonák körbevették. Soltzbauertől eddig nem jött válasz, sem újabb üzenet, ezért Blokk üzent a sisakbelsőn a többieknek, feltéve, hogy Zield üzenete hozzá is elért:
- Ha a doki igazat is mond, az életünk a tét, nem? Aki nem akar meghalni, az ne adja fel! Félkarú Rabló és mindenki más, kérem ,jelezzék, ki hogy van és merre! Én a Rágcsálóval a földön lefegyverezve az oszlopok mögött.
Blokk kereste a megoldást, hogy minél hamarabb tovább juthassanak. Az is egy módszer volt, hogy elvitették magukat és közben megpróbáltak szétnézni, informálódni és a szabadulást megszervezni, hogy utána felrobbantsák az egész kócerájt. 

Voda
~Ennek a nőnek nem lehet parancsolni, még akkor sem, ha az élete van veszélyben. Idegroncs, valóban az és őrült gyilkolási hajlama van meg mindenféle hülye ösztöne. Hogy én mindig kifogom azokat a nőket, akikben csalódni kell...~gondolkodott magában.
Fedezékbe tudott húzódni és egyelőre senki nem látta meg őt. Ez hamar változott, ahogyan várható volt. Még több katona jött és gránátot dobtak. Vodának nem volt ideje földre feküdni, a becsapódás ereje őt és az oroszt is egy oszlopnak vágta. Gyorsan igyekezett felmérni, hogy belső sérüléssel járt-e ez. A páncél megvédte valamennyire, de agyrázkódása például keletkezhetett.
Ha hallotta a doki üzenetét, az nem mondott neki semmit, mert már rég halott volt, mikor a kiállításon történt az incidens, a város többi részének megtámadásával egybe kötve.
- Doki, én erről lemaradtam, de élni akarok, igaza van a Kockának - utalt Blokk szavaira, ha azokat is hallotta.
Tudta, hogy az életét vissza akarta kapni, ezért megpróbált kiutat találni és pontokat gyűjteni. Ha meg tudta oldani, akkor a pajzsos tudósnő, Emily mellé próbált kerülni és közben jelezte a helyzetét a közös frekvencián:
- Szörnykaja vagyok, viszonylag épen, egy oszlop mellett.
Megpróbált kilőni néhány célpontot, akiket könnyebb volt eltalálni és igyekezett fedezékben maradni, Emily mellett vagy ahol tudott. Megpróbálta meglátni, ki volt a parancsnok a katonák között és azzal akart foglalkozni, próbára téve a S.H.I.E.L.D. páncél erejét, hogy a pisztollyal átlője a fejrésznél.
~Mindig a vezető az első. Nálunk is, ha Soltzbauer kidőlt, akkor szarabbul állunk~gondolkodott némán.
- Pajzsosok, össze tudunk gyűlni, hogy a fedezéketek mögül lőjük ki őket? - üzent a közös frekvencián.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Szürke Eminenciás Vas. 24 Május 2015, 10:44

Szergej Stakis
Az orosznak nem sikerült sérülést okoznia, csak zavarásra voltak jók a lövései. Az oszlopok mögött túl jól helyezkedtek el az őket megtámadók, akik védték a helyüket. Ő is kinézett az ablakon és ha ebből neki, mint orosznak, aki csak futólag járt New Yorkban néha, meglátogatni a lányát, észre kellett vennie, hogy ez a S.H.I.E.L.D. negyed volt, akkor észre vette. Ha eljutottak hozzá az üzenetek, nem érdekelte a doktor kapitulálása.
~Hadovál itt ismeretlen szervezetekről az amerikai. Nekem nem számít, hogy a S.H.I.E.L.D. ellen megyek. Ha lehetetlen lenne, nem küldtek volna ide minket és egyébként sincs lehetetlen, ha van erő az emberben. Élni akarok és pontokat gyűjteni ehhez.~gondolkodott némán.
Az infralátással meglátta a közeledő katonákat, de kevés ideje maradt. A robbanás elkapta és egy oszlopnak csapta. Megpróbált rögtön talpra állni és a tűzvonalból kikerülni, hogy fedezékből tüzelhessen. Ha meg tudta oldani, akkor pajzsos mögé igyekezett, az Idegroncs Csaj vagy Emily mellé. Látta, hogy a két legnagyobb széjú, akik rátámadtak a társukra, még annyira sem voltak ügyesek, hogy legalább egy picit kitérjenek a robbanás elöl. Ott feküdtek szétszaggatva, felszerelés nélkül.
~Pjotr, szintén az oszlop mellett, nagyjából épen. Lőjünk, akire lehet!~
Direkt nem használta a KGB Bérenc kódnevet, inkább a most kitalált keresztnéven jelentkezett be a közösön. Kereste a legjobb taktikát, hogy honnan tudott biztonságban tüzelni és onnan próbálta kilőni az esetleg már sérült katonákat, akiknek a páncélja már nem volt ép. Gondolkodott azon, hogy kilője-e a görögöt és a katonát, de nem tette, mert nem volt biztos abban, hogy ők is pontot értek és ha összeszedték magukat és jól alakult itt a helyzet, akkor még szerezhettek fegyvert is, páncélt is.
- Azt kell megtudnunk, hol a legsebezhetőbb az épület és a levegőbe röpíteni. Ejtsünk foglyokat, ha tudunk! - üzent még a többieknek a lövések közben.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Svarog Vas. 24 Május 2015, 19:19

Hirtelen robbanás rázza meg a termet, és a lökéshullám szétrepíti a csapatot. A már a levegőben tartózkodó Dragunovot például neki az egyik golyó és robbanásálló ablaknak.
A mutáns kifújja a levegőt, és egy újabb támadás előtt arra gondol, hogy jó lenne valahogy időt nyerni.
- Nekem jobb ötletem van - suttogja a rádióba. - Elfogok tűnni, és megfogok jelenni a SHIELD ügynökök háta mögött. Ne kérdezzétek hogy, varázslat. Amint ez megtörténik, mindenki támadjon szemből.
 Aztán a következő pillanatban koncentrálni kezd arra, hogy megállítsa az időt. Ha sikerül, akkor azt a tíz másodpercet arra használja fel, hogy átrepüljön a rájuk támadó, megmerevedett SHIELD ügynökök feje felett.
Ha ez összejön, akkor leszáll, és nem vár, hanem a pisztolyaiból tüzet nyit rájuk. De mindegyiknek a térdkalácsára vagy a vállára célozz.
~Sajnálom, egyszer már voltam halott, de nem akarok újra az lenni. ~
Morogja közben, mikor is elkezdi a magánakcióját.

Felszerelés:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Emily Johanson Vas. 24 Május 2015, 20:46

Életem második robbanását kellett túlélnem. A fedezéknek, a ruházatnak és a sikeresen működésbe hozott pajzsnak köszönhetően viszont sokkal sikeresebben, mint legutóbb. Amennyire gyorsan csak lehetséges volt összeszedtem magam. Igazából pillanatnyilag nem igazán tudtam, hogy mit is tehetnék, eléggé szétszóródtunk, nem mintha amúgy nagyon csapatként mozogtunk volna.
Aminek a legkevésbé örültem, hogy az állítólagos védelmezőm és az állítólagos vezérünk jelenleg a legsebezhetőbb láncszemek voltak az amúgy is kusza és zavaros láncon. Ami viszont több lelkesedéssel töltött el, hogy a közös frekvencián egyre-másra hangokat hallottam, tehát nem vagyok teljesen egyedül maradva, sőt, még az egyik férfi is mellém került valahonnan. Viszont problémánk annál több volt.
Volt két "sérült" katonánk, két lefegyverzett és a többiek szanaszét. Az ellenfél létszámfölényben volt, és ami azt illeti magam sem kívántam különösebben ellenük dolgozni, viszont addig amíg a rossz fiúk öltözékében és felszerelésében vagyok nem igazán akartam protestálni sem. Sohasem lehet tudni, hogy épp milyen módon tudnák életemet venni ezen keresztül. Miért nincs az, hogy a jó fiúk rabolják el az embereket?
- Ízeltlábú rendben. Bocsi, Rágcsáló, de a kezünk meg van kötve. Nem tudhatjuk miként fordíthatják ellenünk a felszereléseinket. Ami a többieket érinti, a legjobb az lenne, szerintem, ha egy kevésbé kiszolgáltatottságot nyújtó helyre vinnénk át a harcot. A két "sérültet" is el kell vinnünk. Mégsem hagyhatjuk őket itt. És ha kérhetem, ne a direkt gyilkolásra menjenek, az nem könnyíti meg a dolgunkat. - szerencsére jelenleg a legnagyobb feladatom, a szövegelésen kívül, az volt, hogy a mellettem lévő személynek biztosítsak megfelelő menedéket. Erre a pajzs tökéletes volt. A nehezebb dolog viszont ezután következett. Személy szerint a lehető leghamarabb szerettem volna megszabadulni ettől a ruhától és egy másikat magamra ölteni. Lehet, hogy nincs beépített vészkapcsoló, de nem akarok semmit sem a véletlenre bízni. Kell itt legyen valahol egy öltöző, vagy egy olyan személy akitől valamilyen módon ruhát lehet szerezni. Azt követően pedig jön a második fázis és értesíteni a S.H.I.E.L.D. -et a helyzetről a lehető legpontosabban. Remélhetőleg, hogyha a dokit nem ölik meg, akkor könnyebb lesz ezt elérni. Viszont addig is a legmagasabb prioritása annak van, hogy a csapatot össze kell fogni és lehetőleg a legkevesebb veszteséggel juttatni megfelelő kezekbe.


Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 25 Május 2015, 06:20

Ez a rohadt teleportálás meglepett, és nem esett jól. Elég szarul voltam ahhoz, hogy ezt az ellenség kihasználhassa, és szétlőhesse a seggem. Vagyis a páncélzatot, ami rajtam volt - valamennyire. Ugyanis a nagyja leszakadt. Na, ez viszont elég volt ahhoz, hogy magamhoz térjek.
- Ó hogy a k-rva anyátokat. - morogtam, miközben próbáltam a legközelebbi fedezék felé indulni, elstartolva mint a futók. Ha megközelíthetőnek tartom, azaz nincs túl messze, akkor a zöld csajszi a célpont, elvégre neki van pajzsa, meg a robotkarú okoskodása se tűnt akkora hülyeségnek. Futás közben - ha még épen van - beszólok a rádióba.
- Szar van a palacsintában, ismétlem, szar van a palacsintában. Sólyom végveszélyben! - kiabálom a többiek fülébe, miközben pucolok. Nem vagyok egy gyáva ember, de ha valakiről lerobbantja a sci-fi páncélt egy fél hadsereg, annak úgy összemegy a farka, mintha mínusz tíz fokban állna seggpucéran. Ha sikerül fedezékbe érjek, azonnal tüzet nyitok, elsődlegesen magamat próbálom fedezni, másodlagosan a német áriafattyat. Elvileg harcos a szentem, akkor meg nem jön rosszul a csapatba. Próbálok a tiszta célpontokra tüzelni, lehetőleg egyszerű lövésekkel, nagy találati lehetőséggel. Továbbra is célom eljutni a sáskanőig, vagy valakihez, akinek van pajzsa. Meg pontokat is akarok, olyan fancyk. Sok-sok pontot a papának.

felszerelés:


A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Május 2015, 06:32-kor.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 25 Május 2015, 06:31

~Félkarú rabló~
Az a hülye barom, aki szintén rálőtt a csajra, úgy tűnik hogy lefagyott. Mintha nem bírná a teleportálást. Őszinte leszek, nekem se esett jól, még mindig nehéz megszokni, de azért ennyire nem fagytam le. A nő közben eltűnt, és érkezett egy lövés. A fenébe, elkalandoztam! Joseph, te szerencsétlen, ilyet még egy kopasz se csinál! Próbálom kitisztítani a fejem, és felmérni a sérüléseimet. Semmi súlyos. Na, honnan jött az a rohadt lövés?
Közben a srác végre mozogni kezd. Helyes, megpróbálom fedezni a mozgását, és közben én is egy fedezék felé hátrálok, lehetőleg arra, amerre a többiek, és egy kijárat van. Lövés közben felmérem az ellenséget, próbálok prioritási listát összeállítani, és úgy szortírozni. Van tisztnek tűnő ember? Lövöm. Valaki nagyobb veszélyt jelent mint a másik? Lövöm. Valakinek nem tetszik az arca? Lövöm. Jelen helyzetben egy hangosabb fingra is puskaropogtatással válaszolnék. Közben ha működik a kommunikátor, és hallom a csapatot, gyorsan egy terven kezdek dolgozni.
- Nos emberek, ez volt a meglepetés ereje, remélem sikerült kihasználni. Mostantól a folyamatos mozgás a legjobb esélyünk, ha megállunk meghalunk. Javaslom hagyjuk el a termet, Doktor, ha annyira akar, maradjon magyarázkodni. - zárom le a témát, remélhetőleg már egy oszlop mögött. Jól fogalmazott a hülyegyerek. Tényleg szar van a palacsintában.

Felszerelés:

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 25 Május 2015, 10:39

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. május 29. (péntek)

Esther hasra vágta magát és próbálta Michael-t célba venni. de nem volt nála támadó fegyver, csak egy pajzs. Több lövés is érte a SHIELD-esek részéről. A golyók egyszerűen lepattantak a páncélról, de még így is érezni lehetett a becsapódást és a kisebb zúzódást, amit okoztak. Több energia alapú fegyverből érkező lövés is érte őt, ezek már égető, fájdalmas lövések voltak…
Ahogyan Zield próbált beszélni egy erős bakancsos fejberúgás lett a válasza, így csak a doktort tudta kinyögni összesen.
- HALLGASSON! – érkezett a parancs.
A rúgás elég erős volt a sisak ellenére is, hogy megszédüljön a férfi és elakadjon a szava ennek köszönhetően.
Közben Blokk letudta adni az információt a többieknek csak belső kommunikáción, kifelé nem hallatszott, ahogyan kommunikál.
Voda érezte, hogy semmilyen sérülést nem szerzett a robbanás miatt, csak kicsit odébb lökte az a vértje teljes mértékben megvédte. Azt sajnos nem lehetett kiszúrni, hogy ki volt a vezető, két fajta páncél típus volt a SHIELD-eseken, a megszokott SHIELD-es és az a szürke. Rangjelzés egyiken sem látszott. Így pontos célpontot nem lehetett választani, csak random, hogy melyiket szedi le Voda. Egy személyt sikerült végül meglátnia és rá lőtt, a célzás után a fejrészen lőtte meg, úgy tűnt, hogy a saját fegyvereik ereje erősebb volt, mint a SHIELD-é, mert a lövés nyomán sikeresen szétloccsantotta az ügynök fejét. A sisakban megjelent a felirat, hogy 2 pont.
Stakis Emily mellé tudott könnyebben megérkezni, révén Esther jócskán távolabb volt és láthatóan védekezni sem próbált, hanem az egyik saját tagjukat célba venni…
Svarog hamar döntött, hogy mit is fog tenni…
Svarog ekkor leállította az időt, könnyedén betudott libbenni, repülni arra a részre, ahol éppen Blokkot és Zieldet tartották sakkban a katonák. Már az időleállítás alatt rá tudott lőni a katonákra, akik ott voltak, illetve azon a részen további hat katonát látott távolabb, akik majd rálátnak. Az idő ekkor tért vissza a kerékvágásba. A lövések betaláltak, Blokk és Zield csak azt vették észre, hogy a felettük, mellettük álló ügynökök szétlőtt, szétrobbanó térddel zuhannak le a földre. A csontok darabkái és a vér mindenfelé száll és spriccel. A lövések egyszerűen letépték az ügynökök lábát, letépték a fejüket. Öt ügynökkel végzett a természetfeletti. A sisakban a szeme előtt megjelent a felirat, hogy 10 pont.
Svarognak hála Blokk és Zield is felvehetik a fegyverüket, extráikat, a túlélő négy ügynök pedig hátrálni kezdett, Voda és Emily ekkor tudott bejönni ide biztonságban…
Michael és Joseph összekaparták magukat és elindultak a fedezék felé, ahol a többiek is voltak. Mindkét férfi megérkezik Emily és Voda mellé, és ők is meglátják a hat életben levő, de hátrálni kezdő katonát. Akik azonnal fegyvert is emelnek rájuk, Michael és Joseph ekkor veszik észre, hogy a fegyvereik nem lőnek, tönkrementek a robbanásban, még kész szerencse, hogy nem robbant az is rájuk.
A hat ügynök a folyosó azon a szakaszán levők is társaságra kezdtek tüzeltek, ötnek volt hagyományos golyós fegyvere, egynek energiafegyver. Az oldalsó folyosóról senki sem jött és arrafelé szabad is volt az út a csoport előtt.
Odakint pedig Esther volt továbbra is folyamatos tűz alatt.

pontok:


A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 X25hz5

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 26 Május 2015, 17:52

Habár a "buli" a tetőfokára hágott mégis eljutottunk oda, hogy kiút nyílt számunkra ebből a szituációból. Bármennyire is akartam a háttérben maradni egyszerű néma segítőként, sajnos a sors vagy nevezzük bárminek más utat választott ki nekem. Kénytelen voltam a kezembe venni az irányítást, amit előző vezetőnk láthatóan nem hajtott végre, és lehetőleg épségben biztonságosabb helyre vezetni a csapatot. Illetve a csapat azon részét akit érdemes volt megtartani, az idegroncs lányt fölöslegesnek és hátráltatónak éreztem. nem személyes dolog, de nem hagyhatom, hogy veszélyeztesse a túlélésünket és azt, hogy lehetőleg ez az épület is egybe maradjon.
- Mindenki. A folyosóra. Most! - habár nem tetszett az, ahogy a fegyvereink lövedékei a katonákra hatottak, de jelenleg ez elég időt és lehetőséget biztosított arra, hogy elhagyhassuk ezt a helységet. Közben természetesen igyekeztem a pajzzsal védeni őket, hisz jelenleg, amíg egy másik személy is nem kerül aki hasonló felszereléssel bjr egyelőre én vagyok a legfontosabb személy a csapatban. valamint az egyetlen aki közös mozgásra tudja bírni azokat akik nagyon is harcolnak a hierarchiában elfoglalt helyeikért. Még hogy nem hasonlítanak az emberek az állatokhoz.
- A terv ezentúl roppant egyszerű lesz, keresünk felszerelést azoknak akik elvesztették az eddigieket, ugyanakkor a célpontot is jó lenne lokalizálni. Az ég szerelmére pedig fejezzék be az egymás elleni agresszív viselkedést, azzal senkinek sem segítenek, csak azt érik el, hogy mindenki meg fog halni. Fölösleges lesz a korábbi beszédük az életben maradás fontosságáról ebben az esetben. - szólok a szedett-vedett csapathoz miután sikerül visszavonulnunk a folyosóra. Értelemszerűen, mint a pajzzsal rendelkező személy a végére maradok a csoportnak és ha kell akkor erélyes rúgásokkal irányítom őket a folyosó irányában. Amennyiben valaki továbbra is ezen az átkozott helyen akar maradni a katonák szerető társaságában akkor azt itt hagyjuk. Legalább több időnk lesz a folyosóban katonák nélkül.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Auaritia Szer. 27 Május 2015, 11:01


Esther Lake


Lőnek a katonák...kis katona nagy katona...milyen szép legények. Sajnos a tervem nem úgy sikerült, ahogy gondoltam. Fájdalmas volt minden számomra.
Fájt a fejem, biztos attól, hogy ezek a csúnya angyalkák szétrobbantak...
Megpróbálom bekapcsolni a pajzsom és a többiekhez evickélni. Kissé szédülök, de megpróbálok odafutni hozzájuk és közben a támadóinkra lőni...
Közben egy újabb nóta cseng a fülemben.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Szer. 27 Május 2015, 11:03

//A KM reagot módosítottam, este ugrott be, hogy Esther nem tudott rálőni Michael-re, révén nincs lőfegyvere, csak a pajzsa.//
//Kérlek tartsátok be a 6 sort, a következőnél már nem figyelmeztetek, hanem törlök...//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 28 Május 2015, 23:13

Hátrálás közben kiderült, hogy nem működik a fegyverem - és a németé sem. Remek, sikeresen lehúztuk az ütőképes csapatunk felét. Ettől függetlenül megpróbálok szerezni magamnak, ahogy látom van pár hulla, és ez után beállni a zöld csajszi mögé, ahogy megbeszéltük - ha hagyja. Természetesen ezúttal kipróbálom a fegyvert is, hogy mennyire lő, illetve próbálom beazonosítani a fegyvert is - valamennyit olvastam róluk. Korábban sokat olvastam fegyverekről, járattam is különféle magazinokat, szóval ha nem valami csúcsszuper cucc, akkor tudnom kéne, hogy miféle dologról beszélünk. Ha sikerül, ha nem, megpróbálom elsütni, valószínűleg már kibiztosított darabról beszélünk, és ez után a többiekre figyelni, miközben az armor ügynökeit célzom. Végül is, ez a legjobb próba, nem? Próbálok olyan helyre célozni, ahol van esélyem kiiktatni őket, de ettől még nem vagyok hülye - ha mellkason lövöm az egyiket, de nem ér semmit a hagyományos lövedék, akkor nem fogom tovább pazarolni a lőszert, inkább megpróbálok olyan pontot találni, ahol sérült a páncélzat, vagy nagyobb esélyem van a sérülés okozására.
A német, és a pajzsom is parancsolgat, nem baj, egyelőre rájuk hagyom a dolgot - nem olyan a szituáció, hogy elkezdjek pattogni itt a parancsnoki láncon. Ha nagyon nem tetszik egy parancs, azt úgyis ignorálom, de egyelőre jó ötletnek tűnik azt csinálni, amit a pajzsom javasol.
- Nekem minden ötlet tetszik, ami magában hordozza azt, hogy menjünk tovább. - szólalok meg azért biztos ami biztos. Még a végén elfelejtik, hogy én is itt vagyok.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 28 Május 2015, 23:25

~Joseph Soltzbauer~

A tervem, miszerint fedezem a nagyszájút, nem jár sikerrel, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a fegyverem nem működik. Nem vagyok technikus, aki meg tudná szerelni, így meg se tartom, inkább eldobom, és a hátrálásra fordítom minden figyelmem. Ez szerencsésen sikerül is, de nem pazarlom az időt arra, hogy kifújjam magam, inkább fegyvert próbálok szerezni. Amennyiben ez sikerül, válaszul az A.R.M.O.R. vendégszeretetére, én is tüzet nyitok végre valahára. Próbálom tartani a korábban vázolt prioritási listát, és arra is figyelni, hogy ne pocsékoljam a lőszert. Ha a korábban lelőttek között látok más, hasznosnak tűnő dolgot - tartaléktár, gránát, bármit - próbálom megszerezni.  Szívem szerint ruhát is cserélnék valamire, ami a méretem, és több védelmet nyújt mint a mostani szétrobbant valami, de erre se az idő, se a pillanat nem alkalmas.
- Nem várhatunk tovább, ideje megindulni. Tiger, Szorin, Pjotr, és a becses doktor úr, ha csatlakozni kívánnak, most tegyék! Megpróbáljuk fedezni önöket. - mondom a rádióba, és jelzem Michaelnek, és Johansonnak, hogy várjanak, segítsünk kijutni a többieknek. Megpróbálok fedezéket találni - Michaelt védi a nő - és az ellenséget lőni rövid sorozatokkal, amennyiben megindulnak a rádióban megnevezettek. Ha nem reagálnak, akkor viszont jelzem a többieknek, hogy mehetünk tovább - ők pedig majd megoldják ahogy tudják. Előre engedem Emilyt és a srácot, próbálom fedezni magunkat hátulról, és ha kell, jelzem, hogy haladjanak előre.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 29 Május 2015, 00:02

+18
Résztvevők: Dr. Zield Jones , Tiger Greyson / Blokk, Szorin Ivanov / Voda, Szergej Stakis, Esther Lake, Emily Johanson, Boris Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos és Joseph Soltzbauer
Következő körváltás: 2015. június 2. (kedd)

Emily próbálta egy helyre terelni az embereket, akik a csapatban voltak, felszerelés most is volt, legalább is fegyverek, amiket a megölt SHIELD katonák leszórtak. Ezek P90-esek voltak (vagyis a 11 év múlva levő modern megfelelőjük), illetve még megmaradt kézifegyverek is, főleg Glock és Desert Eaglek voltak ezek. Illetve tartalék tárak is voltak a gépfegyverekhez és SHIELD igazolvány. Michael feltudott venni belőlük, a pisztolyokkal sokkal könnyebben tudott lőni, mint a P90-esekkel, azokkal csak nagyon nagy szóródásban, így valószínűleg nem tudott volna koncentrált lövéseket leadni, a pisztollyal könnyebben ment. Feltudott zárkózni Emily mögé könnyedén, a fiatal nő, Michael és Joseph pedig beértek a folyosóra, a többiek még mindig kint voltak és mivel egyelőre nem lőttek, próbálták távol tartani őket, így elindultak feléjük és tüzelni kezdtek a kint levő Svarogra, Blokkra, Vodára, Zieldre és Szergejre.
A többiek bejutottak védett szakaszra, ahol éppen nem láttak rájuk. A folyosón az ajtó nem nyílt ki a közeledésre, valószínűleg a riadó volt az, ami lezárta azokat, így fel kellett törni, vagy más módot találni arra, hogy átjussanak rajta. A falnál egy panel látszódott, SHIELD igazolványt, biometrikus azonosítást, plusz kódokat kellett megadni ahhoz, hogy azzal fel lehessen nyitni. Ha Svarog idejön, akkor ő már látott ilyet, a rendszer szkenneli a személyt és az igazolványt, ezenfelül az azonosítókódot kellett megadni, amit mindenki személyre szabottan kapott ahhoz, hogy az ilyen zárolást feloldhassák.

Esther még mindig a terem felső részén volt a lövések most már jobban érték, főleg, hogy már tényleg mindenki fedezékben volt, már a nagyobb kaliberű fegyverek is eltalálták. Az egész teste sajogott, szinte mindenhol égési sebei voltak, és a combja, illetve oldalába is felszínen beleálltak golyók. A pajzsot sikerült aktiválnia, de fegyvere nem volt, így nem tudott a katonák felé lőni. A pajzsot maga elé tartotta, felállt, de újabb lövések találták el, a felső testét védte és a lábát érték a lövések, illetve a golyók becsapódási ereje, plusz a szédülés miatt elesett újra, a fejét beverte a földbe a sisak legurult róla. Már látta, hogy négy SHIELD ügynök vele egy vonalból a jobb fal mellől elindult felé, miközben újabb és újabb lövések érték.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Auaritia Pént. 29 Május 2015, 13:13


Esther Lake

Valami nem volt rendjén, lassan mozogtam...olyan furán szédültem....forog velem a világ, jaj-jaj de szép. Forog velem a világ. Miközben megpróbálom aktiválni a pajzsot, már sok találat ér, ejnye-bejnye. Fájnak ezek a dolgok...izék. Ici-Pici sebecskéket csinálnak a testemen, nekem ez így nem tetszik, olyan csúnya rossz dolog az ilyen....
Hmm..a pajzsom úgy látszik olyan picurka, hogy csak a felső testemet tudom védeni vele...és alul így eltalálnak. FÁJJJJ, EZ NAGYON FÁJJJ.
Üvöltök egy nagyot, majd a földre esek. Lassan esek lefelé, minden olyan lassúnak látszik. Közben ezek az idegenek lőnek, nem hagyják abba. Vajon lehet az életemre törnek? Hihihi....az nem lehet. Vagy mégis? Ejnye-bejnye. A földre huppan a fejem, majd a sisak is leesik róla. Jaj ne a sisakom! Most mi lesz így velem?
A földre huppantam. Láthatóan nem volt sok hátra, mindjárt megölnek...cselekednem kell!
Megpróbáltam guggoló állást felvenni és úgy védeni magam a pajzzsal, közben a sisakomért menni, majd ha ez sikerülne, akkor a többiek felé veszem az irány, így óvatosan guggoló pozícióban. Ha van még erőm hozzá, megpróbálok egy kisebb lökéshullámot indítani az ügynökök felé, valamit csak használl....márha van hozzá erőm...
addig meg szóljon az örömóda...hihihi..

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Svarog Pént. 29 Május 2015, 14:22

Svarog terve sikerült, talán túl jól is. Mind az öt SHIELD ügynököt súlyosan megsebesítette, vagy megölte. Mikor leszállt pillanatig csak ott állt, és döbbenten figyelte, ahogy a látóterének közepén megjelent a tízes szám.
Közben minden véres volt, az ügynökök darabjai a padlón hevertek. Dragunov ránézett a pisztolyára, és reszketett belül.
Megölte őket. Megölt öt SHIELD ügynököt. Tíz pont, egész jó arány. Régen, amikor még az orosz maffiának dolgozott még meg is veregette volna érte a vállát. Amikor még szörnyeteg volt...
Ő végzett velük.
De túlélte, és nem mehet ki innen úgy, hogy nem ölne. Azt még megígérte magának, hogy amint kijut innen, megöli azt, aki ebbe a helyzetbe hozta. Dragunov követte a többieket, végül egy leolvasó előtt kötöttek ki. 
Csak bámult, látott ő már ilyet. Felsóhajt, nem tudja, hogy elmondja e a "társainak" hogy mi is ez. Végül rájött, hogy túl kell élnie, hogy bosszút álljon.
- Ez egy leolvasó - mondta rezignáltan. - Letapogatja az ügynököt és az igazolványát. Csak egyezés esetén enged be bárkit. Igazolványt kereshetünk, de szerintem itt senki sem ügynök. Bár én régen az voltam.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Emily Johanson Hétf. 01 Jún. 2015, 17:00

Végre valahára eljutottunk odáig, hogy tudunk egy irányba haladni anélkül, hogy botlasztgatnánk egymást. Hurrá! Viszont ezzel még közel sem ért véget a problémáink egyre növekvő halmaza. Tovább kell mennünk és tovább küzdeni.
A folyosó amire bemenekültünk, nem épp úgy végződött ahogy szerettem volna, illetve pont az a probléma, hogy végződött valahogy. A különös beléptető rendszert látva jobban örültem volna annak, ha egy végtelenig és tovább tartó folyosóra léptünk benne, még akkor is, ha ez teljesen képtelenség.
- Szerintem fölösleges lenne egy igazolvány mellett önt odaállítani. Feltételezem a rendszer csak akkor enged át, ha az igazolvány és a tulajdonos egyezik. Ez esetben vagy egy élő, vagy pedig egy halott tiszt önkénytelen segítségére lesz szükségünk. - az ötlet nem is olyan rossz, bár kérdéses, hogy egy élő tisztet rá tudunk-e venni arra, hogy segítsen, vagy az, hogy egy halottal működne-e a dolog. Azt kétlem, hogy át tudnánk lőni vagy ütni magunkat ezen az ajtón. Ha ennyire könnyű lenne, akkor nem küldtek volna minket ide, bár az sincs kizárva, hogy csak csalétkek vagyunk.
- Szereznünk kell egy halott tisztet mindenképp, lehetőleg olyat aki még egyben van, remélhetőleg az igazoló kód is nála van. Esetleg az is megoldás lehet, ha valaki fel tudja törni a rendszert, bár nincs kizárva, hogy azt könnyedén észlelhetik, igaz, hogy ez nem olyan nagy gond, hisz már úgyis tudják, hogy itt vagyunk. Ha túszt tudnánk szerezni lehet könnyebb lenne, de a kérdés, hogy hogyan tudnánk rávenni arra, hogy a helyes kódot közölje velünk és együttműködjön. - rengeteg volt a talán, a lehet és a lehetetlen. Most igazán örültem volna annak, ha valami, jelen helyzetben kifejezetten hatásos, különleges képességem lenne. Mondjuk ha ki tudnám robbantani az ajtót, vagy legalább a falat.


Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A.R.M.O.R. főépülete - Page 8 Empty Re: A.R.M.O.R. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.