A Triskelion, Manhattan

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 16 Aug. 2011, 20:10

Jon Rustin-ra nézett a szavai után. Már csak az kéne, hogy a lány nekiálljon annak, hogy beverje a fiú képét, vagy lelője a szavai után.
- Ne húzd fel, kétlem, hogy bármelyikünk le tudná állítani. És nem kitalálta a halálát – mondta a férfi. – Mindannyian tanúsítani tudjuk, hogy az volt. Mindazonáltal jó, hogy egyben vagy. Emma rendben van, nem lett olyan rohama, mint neked.
Hosszú volt ez a nap, és a nagyja még hátra volt, jócskán hátra. Az egyik helyen több beteget is láttak, Asgardi jelek és a nyelv is, Rustin szerencsére azonnal tudtukra hozta, hogy nagyon sokakkal történt ez, köztük velük is. A telefontja rezegni kezdett, Jack üzent, újabb információkhoz fért hozzá, de Jon nem nézett rá ezekre, hiszen Rustin érdeklődni kezdett azonnal. Valószínűleg semmit sem tudott az álmokkal kapcsolatban, Rustin vállára tette a kezét megnyugtatóan Jon.
- Semmit sem tud az álmokról, menjünk inkább – mondta. – Tudom, hogy fáradt vagy, de ne idegesítsd fel magad…


Parr szavaira dühösen fordultam felé, ha most lelőném garantáltan nem jönne vissza, tennék róla, hogy így legyen. Kit érdekel, hogy mi van vele? Utoljára akkor volt elviselhető, amikor egy ötéves szintjén volt, azóta a pokolba kívántam. Bárcsak felfordult volna az utolsó rohamakor! Örömmel vertem volna be a képét, ha nem pillantom meg a gyengélkedőn azt a megannyi embert, még csak nem is érdekeltek volna, ha azokat a rajzokat meg nem látom a felrajzolva és a nyelvet meg nem hallom, amiből még értek is néhány szót, jó néhányat.
- Ezek! – álltam meg. – Az anyanyelvem! A jel pedig, amiből kettő van az ’S’ megfelelője, más néven Kaun, óészakiul, pestist, vagy járványt szimbolizálja, a kései rúnákon. A koraikon a napot…
De ide az ígért Ragnarök hajnalán a járvány az igaz. Parr siránkozására csak megvetően fordultam felé. Miért is viselem én el ezeket egyáltalán?
- Ahelyett, hogy halandó létetekre örülnétek annak, hogy ilyen kiváltságos helyzetben vagytok – mondtam megvetően.
Miközben a bentieket figyeltem megcsörrent a telefonom, arra pillantottam, Jack az. Ahogyan Miller nekiállt nyugtatni a dührohamot kapott Parr-t még odavetettem neki.
- Melyikünk is vette be a dühbogyókat? – kérdeztem rá.
Közben pedig takarva a telefont felnéztem az oldalra, két beszélgetés és egy paktum. Először a Walter és Reed közötti beszélgetést futottam át, ez várható volt, nem lepődtem meg. Utána jött a Fury, Ghost és Koponya, ahogyan azt olvastam már kezdtem sápadni, miért volt fontos az én nevem, és az, hogy én életben maradjak? Különösen én? Végül az utolsó részhez értem a paktumhoz, az eleje nem volt lényeges, az várható volt, azonban ott Gregory Stark neve már ijesztő. Az arcom sápadt lett, amikor a kiegészítést is megláttam. Rám és Walterre különösen igényt tartanak minden esetben? Azonnal zártam le a telefont és léptem ki az oldalról. Miért? Walter ember volt és úgy lett mutáns… én talán a származásom miatt? Válaszokat akarok! Most! Szinte gépiesen és kifejezéstelen arccal indultam Danvers irodája felé, ennyit arról, hogy szabadon távozhatok, ha akarok… miért én? És mit akarnak velem tenni? Nyeltem egyet, nehéz volt beismerni, de most még én is megijedtem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Haward Maximoff Kedd 16 Aug. 2011, 20:29

Szóval a bemutatkozás is megvolt és, amint mindenki elkészült, már útnak is indulunk a folyosón, hogy beszéljünk Danvers ezredessel. Út közben különösen viselkedő személyeket látok mindenütt a kórtermekben, amik most dugig voltak telve. Rustin elmondása szerint azért, mert ezeket a különös álmokat és látomásokat mindenki látja világszerte és szépen lassan őrületbe kezdenek kergetni mindenkit. Azt sajnos senki nem tudja mi okozhatja ezeket. Megyünk tovább, majd megcsörren a mobilom. Jack Osterman küldött üzenetet, az a laptopos fickó, akivel a mi kórtermünkben ismerkedtem meg. Arról a fórumról írt, amit odabent is láttunk, így most már mi is el tudjuk azt érni. Rustin azonban gyanút fog és szörnyen kiborul tőle. Rögtön kérdőre von mindenkit, de én nem igazán foglalkozom vele, inkább az említett oldalt kezdem tanulmányozni. Kezdenek bennem egyre jobban összekuszálódni a dolgok. Tehát Ghost is gyanús és ez a Vörös Koponya is benne van. Walter pedig szövetkezett Reed Richardsal, mert meg akart tanulni valamit. Talán valami technológia kellhetett neki? Vagy ez is a S.H.I.E.L.D. kétes ügyeinek felderítéséhez kapcsolódik? Nem vitás. Meg kell látogatnom ezt a Kovacsot. Ha valóban tudja mi ez a nagy világrengető titok, akkor Danvers áll rossz oldalon. Meg kell tudnom mi az igazság. Ehhez viszont magával Walterrel kéne beszélnem. Tehát el kell mennem ehhez az iskolához. Ha felkutatom a Xavier birtok romjait, taán még ott lesz Walter. Persze meghallgatom mit mondana Danvers, de aztán útnak indulok. Van egy érzésem, hogy ennek a csapatnak nem mondanak el mindent.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Henry White Szer. 17 Aug. 2011, 20:58

Idegesen hallgatom Rustin-t és a többiek szó váltását. Szinte teljesen kiakadva nézem a sok mutánst a gyengélkedőn, akik teljesen kiakadtak a látomások miatt. Közben Rusty ordítva követeli az információkat.
Összerezzenve figyelem a többieket, miközben azon gondolkozok, hogy mi miért nem őrültünk meg a látomásoktól.
Át nézem az adatokat, hitetlenkedve olvasom a levelezést, és a megállapodásokat is. Ennyi minden folyt a hátunk mögött, és nem is tudtunk róla. Jon-ra pillantok, majd csendben sétálok tovább Danvers irodája felé.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Rustin Parr Csüt. 18 Aug. 2011, 20:23

Meh! Nem tudok én kijönni ezekkel a barmokkal, bármit is teszek… Érzem, hogy elhallgatnak előlem valamit, tudom.

- Jon, Stephanie-t nem nehéz felhúzni, mivel valamiért mindig fel van húzva! Tőlem meg is halhatott, bánom is én, nem ő lenne az első, aki feltámadt. De öregem… Ő az egyetlen, akinek itt tényleg köze van ehhez a sok asgardi hókuszpókuszhoz, és pont az életbe való hihetetlen visszatérésekor kezdődtek világszerte ezek az álmok! Nem? Semmi? Nem is gyanús??? „Kiváltságos helyzetben”, mi? Te nem vagy százas, Steph…

A többiek meg sem mukkannak, csak állnak bambán… és a mobiljaikat olvasgatják.

- A rohadt életbe, mi olyan fontos az üzenetben, amit kaptatok? Elvileg csapattársak vagyunk, nem? Walter… Walter soha nem titkolt el előlem semmit, de ti--

Mielőtt befejezhetném, egy kezet érzek a vállamon…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 2 0060
Rustin Parr
Rustin Parr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 542
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 18 Aug. 2011, 20:23

10:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Miközben Rustin próbálja kiszedni az információkat a többiekből, valaki mögé lép, és megfogja a vállát… maga Carol Danvers ezredes.

- Elég lesz, Parr. Majd az eligazításon mindent elmondanak.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0073

Ezután a nő megfordul, és ő maga vezeti tovább az ifjú ügynököket egy másik szintre, egy nagyobb tárgyaló felé.

- Először is, örülök, hogy mind jól vagytok. Kerüljük a formaságokat, nincs is rájuk most idő. Napok óta nem aludtam rendesen, így nagyon röviden és egyszerűen magyarázzátok majd el nekem, mi is történt veletek – bár Mahr Vehltől és Rick Jonestól már kaptam némi homályos felvilágosítást. Egyébként mindketten jól vannak. Láttatok mostanában új asgardi álmokat?

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Haward Maximoff Csüt. 18 Aug. 2011, 20:38

Miközben végigböngésztem a telefonomon keresztül mindent, lassan visszatérek a külső eseményekhez. Úgy tűnik, Rustin csúnyán felkapta a vizet és azt kell mondjam, nem is jogtalanul. Elmondása szerint jól ismerte Waltert és ő semmit sem hallgatott el előle. Ez azért csak jelent valamit. Nyilván megbízott benne, tehát nekem is meg kéne. Ám ekkor megérkezik maga Danvers ezredes és innentől már ő visz minket tovább, egy megbeszélésre. Tudni akarja, hogy mi is történt pontosan. Hát akkor ideje megszólalni.
- Nos, dióhájban annyi az elejétől, hogy mikor kiértünk Rick Jones-hoz, a fiú kozmikus ereje aktiválódott és elrepített minket a wyomingi Pegazus Projekthez, ahol egy kozmikus tárgyakat őrző helységben ez a Szemlélő vagy mi a fene figyelmeztetett minket az emberiség kipusztulására. Majd megtámadták a helyet és mi elájultunk. Magunkhoz térve egy támadó megölte Stephanie-t és Andrew is életét vesztette. Ekkor ez a Mahr Vehl begőzölt, majd elpusztította ezt a bázist és ránk támadt. Aztán Rick ismét átteleportált minket máshová. Ezúttal a manhattani Baxter Torony tetejére. Sajna engem lecsapott ez a kree, így nem tudtam segíteni a többieknek, de ők harcba szálltak Mahr Vehllel és néhány szuperember segítségével le is győzték, csak éppen a Torony omlott össze. Már épp jöttünk volna el, amikor az instabil épület egyik törmeléke a helikopterre zuhant. Megint jött az ájulás és egy újabb fura álom is. Majd itt ébredtünk fel. Kb. ennyi.
Itt elhallgattam és a kiegészítés meg kijavítás részt, ami még hiányzott vagy hibádzott az elmondásomban, már a többiekre bíztam.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 18 Aug. 2011, 20:47

A fejét csóválta meg Jon, ezek ketten csak nem akarják abbahagyni az egészet és még mindig csak egymást szapulják. Igaz Lyesmith-el nehéz volt kijönni és Parr sem volt képes és Notthingham sem. Bár más sem nagyon, Barton és Valkűr, bár Bartonnal egész nap elvitáznak és flörtölnek, amit mind a ketten élveznek. Összeillő páros.
- Ha köze is van hozzá, majd az ezredes lépni fog – mondta fáradtan. – Ezt például nem tudtuk eddig, hogy kiterjedt a világra. Az előbb azt mondtad, hogy mindenki látja, akinek képessége van, ember vagyok, mégis…
Talán, mert a többiekhez van köze? Ahogyan meglátta a felettesét azonnal vigyázzba állt és szalutált a nőnek. Igaz már elhadarta, hogy mit történt, de ő nem tartozott a SHIELD-hez, így Jon is úgy vélte, hogy jobb ha elmondja.
- Asszonyom! – mondta. – Igen láttunk kétszer is, egyszer a Pegazusnál, egyszer pedig most a felébredés előtt. A Pegazusnál, amikor önnel beszéltünk estünk össze, mikor magunkhoz tértünk a kommunikáció nem működött, Kovacs két halált ígért, amit igen rövid úton meg is kapott. Ramirez fel sem ébredt, és Vincenzo agyonlőtte, ellenőriztük, halott volt. A Pegazusban tartott Szemlélő figyelmeztetett minket a veszélyre, majd a kree nekünk támadt megfertőzve. Jones kimentett minket a Baxter toronyhoz, ahol végül legyőztük Mahr Vehl-t, ahogyan felszálltunk a helikopter lezuhant és itt ébredtünk fel, és a Wyoming-ben hagyott Lyesmith is itt volt velünk, ez minden asszonyom.


Még mindig kifejezéstelen arccal néztem vissza Parr-ra, hogy a feltámadásomkor lett volna mindez világméretű? Megráztam a fejemet, most a legkevésbé sem tudtam erre gondolni, még mindig az járt a fejemben, hogy mire kellettem nekik. Danvers hangjára rezzentem össze és néztem a nőre. A többiek miért látták? Nem lett volna szabad, nem tartozott rájuk, az az én családomnak a múltja, nem az övék! Csak engem kellene, hogy érintsen, őket pedig nem! A többiek elmondták, hogy mi volt, de ők nem láttak mindent, ők nem látták a Pegazus kipakolását.
- Miután magamhoz tértem a sebem eltűnt – mondtam. – Egyedül voltam letakarva a saját véremtől mocskos lepedővel. Még mozogni is nehezemre esett, kimásztam a főterembe, ahol a kozmikus kocka és a többi ilyen ereklye volt, Walter és a lényei ott voltak. Éppen vittek el mindent egy portálon át. Csodálkozott, hogy ott vagyok, mert Nero is megerősítette, hogy megölt, nem tudott rá magyarázatot. Azt ígérte, ha legközelebb látjuk apám is itt lesz már Midgardon… nem bántott, mert nem volt a terveire hatással, hogy feltámadtam.
Körbepillantottam, már vártam az őröket, akik megérkeznek, hogy elvezessenek mindenféle vizsgálatra és börtönbe, mert ki tudja, hogy miként tértem vissza.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by BlackMail Szomb. 20 Aug. 2011, 10:49

Sok új információ áramlik bele a koponyámba, amit még az én agyam se nagyon tud felfogni. Ezért maradok csöndben és olvasgatom a mobilomon az infókat. Kék koma kitörésére se reagálok semmit, aki kíváncsi hamar megöregszik és a ráncos kék bőr rondább, mint a fehér ráncos bőr. Vagy szőrös volt? Akkor az megőszül bele, az ősz haj jól áll, de az ősz bunda... Danvers akar tőlünk jelentést, hát tőlem nem sokat fog kapni...

- Pegazusnál voltunk a saját kezű múzeumában, aztán jött a támadás mindenütt, jah nem előbb elájultunk. Felébredtünk, jött a támadás, beszélt a Szemlélő, nekünk esett a kree koma és engem kiütöttek. Legközelebb magával beszéltem a rádión keresztül. Aztán torony omlás, lezuhanás elájulás. Röviden ennyi.

Remélem ennyi is elég lesz a Führerinnek, mert nem akaródzik elmondani, hogy bevoltam nyesve, mint az állat.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 20 Aug. 2011, 17:21

Rusty kiborul, Steph kiborul, az összes betegágy tele, késze elmegyógyintézet lett a shieldből. Akárhogy is, a végére kell járnunk, és azzal kell kezdeni, hogy Steph elmondja, mi a franc történt vele a feltámadás után.
Már ott tartok, hogy beavatom Rustyt, mindig is jóban voltunk igazából, már csak azért is, mert régen egy gyökér volt, aki sajnálni kellett, és végre kinőtte magát, de Bruce persze ezt nem fogta fel. Mikor azonban belekezdenék, felbukkan Danvers. Remek, a legjobbkor, és majd nyilván elmondunk mindent. Na erről kell elterelni a szót. Kacsintok Rustynak, és tátogom neki "később", amikor épp Danvers nem néz minket. Remélem ebből megértette a lényeget. Carl eléggé jól figyelt, és jól összefoglalja a dolgokat, értelmes gyerek, nem nagyon ismerem még, de van benne lehetőség. Mindenesetre Steph is elmondja a magáét, és újabb morzsákat szór el.
-Walter és a lényei? Milyen lények? És milyen portállal mentek? Kicsit kifejthetnéd, elég fontos lehet a nyomozáshoz - mondom Stephnek, hogy addig se kérdezzen Danvers a folyosón elhangzottakról.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Aug. 2011, 14:45

10:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Danvers figyelmesen hallgat, miközben lépdelnek, majd halk hangon válaszol.

- Értem. Ez nagyjából egybevág a Mahr Vehltől, Rick Jonestól és dr. Storméktól hallott információkkal. Köszönöm. Elnézést, de az idő rövidsége miatt a hivatalos jelentést csak később tudjátok letenni.

Ekkor már megérkeznek a tárgyalóba, ahol már több ismerős arc is várakozik. Itt van Pókember és a Póknő – ugyan maszkban, de a jelenlévők már mind tudják, hogy ők Peter Parker és a női klónja, Jessica Drew. Rajtuk kívül jelen van még Sue Storm, Rick Jones és Gregory Stark, valamint egy monitorról ott figyel Ghost is. Rustin még mindig kissé dühösen foglal helyet, és pár pillanattal később Jack Osterman is megérkezik.

Miután mindenki leült, és mindenki köszöntött mindenkit, Danvers az asztalfőhöz megy, majd belekezd.

- Rendben, akkor kezdjük. Mindenki, akit nélkülözni tudtunk a terepen, itt van. A Különítmény tagjai Benjamin Grimm-mel és Jonathan Stormmal kiegészülve az utcákon tomboló káoszt próbálják kezelni a hadsereggel, Mahr Vehl biztonsági okokból elkülönítőben van, mert nem tudhatjuk, nem változik-e át ismét, Ghost pedig… nos, szokásához híven nem jelent meg személyesen, és videokapcsolat formájában van csak jelen.


A Triskelion, Manhattan - Page 2 23074355

- NYILVÁN. MINDAZONÁLTAL SZERETNÉM TUDATNI A FIATAL GYAKORNOKAIKKAL, HOGY ÖRÜLÖK, HOGY EGY HÍJÁN MIND JÓL VANNAK. SAJNÁLATOS, AMI RAMIREZZEL TÖRTÉNT. RÉSZVÉTEM. HA MR. KOVACS ESZKÖZEI NEM TETTÉK VOLNA TÖNKRE A KOMMUNIKÁCIÓS VONALAKAT KÖZÖTTÜNK, TALÁN SEGÍTHETTEM VOLNA RAJTA.

Danvers jól látható fintorba húzza az arcát.

- Aha. Bájos. Engedje meg, hogy most ne morzsoljak el egy könnycseppet a megható és őszinte részvétnyilvánításától. Bizonyára Boon halálakor is ennyire elszomorodott. Nos… Mivel a gyakornokok egy hétig kómában feküdtek, nagyjából vázolnám a helyzetet. Kovacs idegen páncélosai és a jókora, mindent bekebelező organizmusok azóta is rendre felbukkannak itt-ott, és nemcsak az Egyesült Államok területén, hanem a világban mindenütt – bár tény, hogy a támadások továbbra is a keleti partra, azon belül is New Yorkra koncentrálódnak. A város kiürítését már egy hete megkezdtük, ennek köszönhető, hogy alig volt járókelő az utcákon a Baxter-torony leomlásakor is. Az utcákon szükségállapotot hirdettem, mindenütt katonák járőröznek, de ez idáig egyetlen újabb páncélost sem tudtunk foglyul ejteni, Kovacsot és társait pedig nem is láttuk. Az egyetlen jó hír, hogy legalább Loki nem jelent meg még sehol, vagy legalábbis nem tudunk róla…


- AHOGY MÁR ERRŐL TÖBB ÍZBEN IS KONZULTÁLTUNK A HÉTEN, EZREDES, FENNTARTOM A VÉLEMÉNYEMET, MISZERINT, HA LOKI MEGJELENIK VALAHOL, AZ NEW YORK VALAMELY RÉSZE LESZ. SZÁMTALANSZOR FINOMHANGOLTAM AZ ASGARDI ERŐKET ÉRZÉKELŐ GÉPEMET, AMI NEM VOLT KÖNNYŰ, TEKINTVE HOGY MÁR A VILÁG MINDEN MUTÁNSA ÉS SZUPERHUMÁNA VALAMIFÉLE ASGARDI HATÁS ALATT ÁLL… AZ ÁLMOK ÉS A LÁTOMÁSOK EZT TÁMASZTJÁK ALÁ. MEGJEGYZEM, NEKEM MÉG NEM VOLT RÉSZEM BENNÜK. NOS, A SZERKEZETEM TANÚSÁGA SZERINT KOVACS IDEGEN HARCOSAI IS ASGARDI MÁGIÁT HASZNÁLNAK A FELBUKKANÁSAIKHOZ, VAGY LEGALÁBBIS RÉSZBEN AZT, RÉSZBEN PEDIG DR. REED RICHARDS TRANSZDIMENZIONÁLIS UTAZÁSRA KÉPES TECHNOLÓGIÁJÁT ISMERTEM FEL. EZEK AZ UTAZÁSOK RENDRE GYENGÍTIK A VALÓSÁG SZÖVETEIT A VÁROSBAN, LEHETŐVÉ TÉVE AZ ÁTJUTÁST LOKI SZÁMÁRA ASGARDRÓL – AHOGY MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT THOR IS MEGNYITOTTA EZT A SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ KAPUT A VILÁGÁBÓL A FELSZABADÍTÓK OSTROMAKOR.

Az ezredes ismét félbeszakítja Ghostot.

- Mind jól emlékszünk, igen. Köszönjük, és bütykölje még egy kicsit a gépét, hogy netalán előre is érzékeljük ezeket az utazásokat. Hümm… Visszatérve viszont az álmokra. Az elmúlt héten az alábbi személyek láttak és látnak még mindig ilyen asgardi emlékképeket… A Különítményből Amerika Kapitány, Valkűr és a Fekete Párduc… A fiatal gyakornokaink, köztük az egyetlen ember, aki ilyen álmokat látott, Jonathan Miller… Benjamin Grimm, dr. Susan Storm, Jonathan Storm… Pókember és a Póknő… Gwen Stacy… Danielle Sunken… valamint a világ összes ismert mutánsa és szuperhumána. Van, aki jobban bírja ezeket a látomásokat, de van, aki egészen elveszti tőlük az eszét, és kómás vagy álmatlan állapotba kerül. Eddig három álomról van tudomásunk… Az egyikben Thor és Loki szerepelnek gyermekekként, valamint a Hela nevezetű halálisten, vagy mi… A másikban Thor, Loki és Balder harcolnak egy csapat jégóriással… A harmadikban pedig egy arénában ünnepelnek és harcolnak mind közösen.

Ekkor szól közbe Pókember.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 01144

- Mindet börtönbe zárják?

Danvers felhúzza a szemöldökét.

- Tessék?

- A fiatal mutánsok, akik kórházakba kerültek. A legtöbbjük a kormány elől menekült, és nem regisztrálta magát. Miután meggyógyultak, mindet börtönbe zárják? Mert szabadon nem fogják engedni őket, jól mondom?

- Kérem, Parker… Ne most.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Haward Maximoff Vas. 21 Aug. 2011, 15:06

Megérkezve a tárgyalóba, helyet foglalok és köszöntöm egy biccentéssel a még jelenlévőket. Úgy érzem, mintha már évek teltek volna el azóta, hogy elmentünk Jones-ékhoz és Pókemberékbe ütköztünk, pedig csak egy hét telt el azóta. Ghost is itt volt, még ha nem is fizikailag. Danvers végighallgatta az elmondásokat, majd ő is tájékoztatott minket Walter támadásairól, amik az evakuált New Yorkra irányulnak. Nem értem miért támadja Kovacs az egész várost, amikor a S.H.I.E.L.D.-el van problémája. Ennyi erővel az egész világot támadhatná és támadja is, mint az kiderül a világszerte történő csapásokból. Walter eléggé elszánt és úgy tűnik mindenkit tönkre akar enni, akinek valaha is köze volt ezekhez. Pozitívumként az ezredes azt hozza fel, hogy az asgardi Loki viszont még nem bukkant fel sehol. Az is kéne még. Egy újabb zűrzavart keltő isten. nem elég ide Kovacs, akiről még én sem tudom eldönteni jó-e vagy rossz? Vajon ki áll a jó oldalon? Vagy mi számít jónak és mi rossznak? Király, ezek az események tiszta filozófussá tettek. Nem szoktam én hozzá, hogy ilyesmiken agyalok. De hát szükség törvényt bont és itt aztán nagy gáz van. Viszont egy kérdés is belém nyilal. Hogyan tovább? Így hát Danvers ezredesre nézve teszek fel egy kérdést.
- Na és akkor most mi jön? Keressük meg Walter Kovacsot?
Titkon remélem, hogy igennel felel, mert jó volna végre találkozni ezzel a fickóval és megtudni tőle az igazságot arról, miért is történik mindez.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Aug. 2011, 17:09

A hivatalos jelentésnek most annyi, így nem tudják letenni, belépve a helységbe, leült az egyik székre. Szinte mindenki itt volt, akinek kellett, bár Stark-ot nem tudta, hogy miért is. Hiszen ő a Bosszú Angyalait támogatta, ők pedig most éppen nem léteztek. Bár ki tudja, hogy mit nem mondtak el nekik. Ghost is itt volt, az elhangzottak nem voltak jó hírek, egyáltalán nem. Egyelőre úgy tűnt, hogy semmit sem lehet tenni, sem megakadályozni. Parker közbeszólása után csak egy mély levegőt vett és megcsóválta a fejét. Nem is értette, hogy a fiú mit keres itt, Carl szavaira is csak a fejét csóválta meg.
- Mit tegyünk? – kérdezte. – Szerintem mind szívesen megyünk és segítünk az evakuálásnál és a helyreállításnál. Kovacs-ot felesleges keresni… Úgysem jutnánk semmire, 7 hónapja keressük, nem lesz meg most egy csettintésre.


Szúrós szemmel néztem Tao irányába, pontosan tudta, hogy miről beszélek, ha nem, akkor pedig nem látott még a saját szemével olyan lényt, amit. Mert nem fért hozzá Bruce emlékeihez. Belépve a helységbe körbenéztem, hogy kik vannak már itt, és amikor Gregory Stark-hoz értem összerezzentem. Az a féreg is rajta volt a lapon, akik aláírták a paktumot. Egy híján mindenki jól van?
- Kettő maga féreg! – csattantam fel Ghost szavaira. – Én sem vagyok jól!
Figyeltem az ő és Danvers beszédére, szóval mindenki Asgardi hatás alatt áll az egész világon. A lényeket is említette, akárcsak, hogy Reed gépét használta. Persze, ezek szerint tényleg elment hozzá és a fiú átadott neki dolgokat. többek között ezt. Még mindig reszkettem a sokktól, de a szavai után kénytelen voltam gúnyosan felkacagni.
- Már nem kell tovább gyengíteni a valóság szöveteit – mondtam. – Mindent, mindent elvittek a Pegazusból át egy olyan kapun! Szerintem biztos volt ott valami, amivel ezt kiküszöbölik! Felesleges keresni Kovacs-ot, ezen a világon sincs, soha sem találnánk meg, ha nem akarja… majd ő jön el hozzánk, ha apa már itt lesz.
Parker felszólalása után a fiúra néztem merő gyűlölettel, bár mág mindig látszódott, hogy reszketek.
- Még nem köszöntem meg Parker, hogy a legutóbbi felbukkanásotok miatt, ahogyan Wyomigba kerültünk… megöltek – vicsorogtam rá. – Remélem és tiszta szívemből kívánom, hogy egyszer meglőjön valaki, és remélem te lassan halsz bele, nagyon lassan, hogy szenvedj átkozottul, hogy megtudd, hogy mit okoztál másnak a felelőtlen és felesleges viselkedéseddel! – majd Danvers-re néztem. – Távozhatok asszonyom? Egyedül… egyedül akarok maradni…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 21 Aug. 2011, 19:15

Danvers és Ghost szép kis helyzetjelentést adnak, a világ kész káosz, és nekünk, egy csapat "gyakornoknak" kell ezt megoldani, mert a hősök az utcákon rohangálnak. Valóban, sokkal fontosabb megmenteni száz civilt, mint elkapni Nerot, és megakadályozni millió másik halálát...
Pókember jön a jófiú szövegével, Carl a lényegre térne, de Jonnak igaza van, ahogy Steph-nek is, nem lesz meg Walter csak azért, mert most igazán keressük.
-Javaslom Stephanie ideiglenes leszerelését, láthatóan a halál élménye komoly lelki sokkot okozott, agresszió és depressziós állapot nem való egy éles akcióban a terepre - erősítem meg Steph kérését, mert kétlem, hogy elengednék csak azért, mert egyedül akar lenni, ez nem kívánság műsor.
-Ami pedig azt illeti, szerintem nem kéne elengedni a mutánsokat, ameddig nem bizonyosodunk meg, hogy nem fognak úgy járni, mint mondjuk Mahr Vehl... Különben is, maga nagy kedvelője a folyamatos toborzásnak, ezredes, talán találunk majd köztük alkalmas utánpótlást - nem mintha pótolhatnák az eddig elvesztett társainkat, főleg Boont.
-Abban pedig egyetértek Jonnal, hogy nem fogjuk tudni elkapni Waltert, ha valóban kapukon át közlekedik a térben, akárhol lehet. Javaslom, hogy a Különítményt vonja vissza az utcákról, és ossza rájuk a nagyobb horderejű feladatot, úgy vélem, sokkal fontosabb az elsődleges cél elérése, mint az evakuáció és az utcai rendfenntartás, ezt könnyen bízhatná a katonaságra, ügynökökre, gyakornokokra... - Teszem hozzá a végén.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Tyler Vas. 21 Aug. 2011, 19:32

-Szerintem meg épp hogy joga van itt lenni. Igaz, hogy a szokásosnál is idegesítőbb, de ez az egész körülötte forog. Ha most leszereljük...nos nem hiszem hogy jó ötlet. Mellesleg Steph Pókembernek semmi köze a halálodhoz....-
Jegyzem meg fintorogva, jókora adag hallgatás után. Majd Danversre nézek.
-Merem remélni, hogy Pókembernek nincs igaza. Amint jobban lesznek, elengedik őket. Szerintem pedig nem fognak megvadulni. Mahr-Vehl is csak azért vadult meg, mert megfertőzték a kozmikus erejét....amivel még mindig nem tudunk mit kezdeni....-
Megvakarom a fejem, majd kicsit hangosabban és ingerültebben szólalok meg.
-Minden mutáns és miegyéb kómában vagy a diliház felé vezető úton van. Walter folyamatos támadás alatt tart minket, Lokiról nem is beszélve! Szóval mi lenne ha nem egymást marnánk, hanem csinálnánk is valamit, már ha tudunk a várakozáson kívűl mást is tenni.-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Henry White Vas. 21 Aug. 2011, 20:56

Elszabadulnak lassan az indulatok, először Rustin, majd Steph és Pókember is rátesz egy lapáttal a dologra. Tyler eközben kiakad, rá förmed mindenkire. Megértően pillantok Stephanie-ra, azt hiszem kell egy kis idő neki, mire megemészti hogy meghalt és feltámadt. Ötletem sincs hogy bírta ki eddig is, kiborulás nélkül. Danvers és Ghost-ra pillantok.
-Tehát ezek a hirtelen felbukkanások mind-mind Loki eljövetelét hozzák közelebb? Nem lehetne valahogy meg akadályozni, hogy a valóság szövete tovább gyengüljön? S mi lenne a következő feladatunk?-
Kérdezem az ezredest, próbálva visszaterelni a beszélgetést az eredeti céljához.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by BlackMail Hétf. 22 Aug. 2011, 19:36

Nyugodtan hallgatom végig amit Danvers és Ghost mond. Póki szövegét, én is figyelmen kívül hagyom, a srácból hippi lesz vagy valami rosszabb. Viszont Danvers elkövetett egy hibát...

- És én nem számítok embernek, ezredes? Csak mert van egy páncélom, már nem vagyok ember? Akkor az sem ember, aki ruhát visel, vagy tankban ül, vagy űrhajóban. Ilyenekre morcos vagyok, megkérhetném, hogy figyeljen oda? - tudom pofátlan, vagyok, de így is elégé irritál, hogy a páncélom nélkül semmit se érek.

Asgardi mágia, idegenek, Loki, visszatérő hullák. Mi a fene fog még jönni? A Láthatatlan Rózsaszín Unikornis? A Repülő Spagettiszörny? Netán a Teáskanna maga? Jézusom, már én is kezdek bekattanni.

- Akkor most mi a következő lépés? Gondolom nem tudta meghatározni a középpontját a ezeknek az eseményeknek. - mondom Ghostnak és Danversnek egyaránt.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 23 Aug. 2011, 19:25

10:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Danvers először Jason felvetéseire reagál – meglehetősen dühösen. Odalép a fiúhoz, és mérgesen az asztalra csap.

- KARIEL!!! A vérében több hallucinogén anyagot találtunk, mint egy jamaikai szabadtéri fesztiválon egy hét után! Semmi sem bizonyítja, hogy nem volt már korábban is ilyen szerek hatása alatt, ennek fényében pedig az Ön által látott álmok teljesen értékelhetetlenek. Még ha el is hiszem, hogy Ön is látta őket, ez akkor sem kerülhet bele semmilyen hivatalos jelentésbe! Ami azt illeti, egy ilyen „apró” kihágásért nemhogy ki kéne rúgnom a csapatból, de azonnal rács mögé kéne dugnom, amiért veszélyeztette nemcsak a saját, de a társai és a környezetük épségét a nem beszámítható állapota miatt!

Ezután az ezredes Jonathanre néz.

- Még egy ilyen, és kihajítja őt a csapatából, világos? A felajánlást pedig köszönöm, de a katonaság és a Különítmény már épp elég segítség. Kovaccsal kapcsolatban pedig egyetértünk, nem fog csak úgy felbukkanni… mint Lyesmith-nek.

Erre Danvers Stephanie mellé lép, és ha a lány hagyja, szelíden a vállára teszi a kezét.

- Lyesmith… Nagyon aggódtunk Önért, amikor meghallottuk az első híreket a haláláról. Kérem, csillapodjon. Mind örülünk, hogy életben van. Kérem, maradjon, és ne foglalkozzon Parkerrel. Őt is elég csapás érte mostanában, de felajánlotta a segítségét. Caulfield, a javaslatát nyugtáztam, de Millerre bízom a döntést, a Különítmény pedig hamarosan valóban más feladatot kap. Lyesmith, Jacksonnak igaza van, Parker nem tehet a haláláról. Senki sem láthatta előre, ezt Ön is tudja… A kórházakban fekvő fiatalok sorsáról majd később döntünk. Ami pedig a továbbiakat illeti…

Ekkor az ezredes bekapcsolja a mögötte lévő monitort, amelyen egy romokban heverő város és egy nagy, szintén romos várkastély képe jelenik meg.

- Az, hogy Kovacs mindent elvitt a Pegazus Projekttől, sajnos nem váratlan fordulat. Így utólag már egyértelmű, hogy miért támadott meg világszerte bizonyos helyeket… Ez itt a latvériai Hassenstadt, és az egykori uralkodó, Fátum Doktor valaha itt álló kastélya. Egy 110 szobás palota volt, amelyet egy 16. századi latvériai nemes, Sabbat gróf építtetett… a közelmúltban meg ugye Victor Van Damme trónolt itt, miután kinevezte magát az ország új diktátorának. Fátum halála után az általa beprogramozott mesterséges intelligenciák még mindig folytatták az általa megkezdett genetikai kísérleteket. Kovacs és a lényei elvittek innen minden tudományos kutatást.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 01145

Váltás: a következő képen a lerombolt Baxter-torony látható.

- A Baxter-tornyot mind ismerjük… Dr. Reed Richards és dr. Susan Storm nem egy találmánya volt még itt, mielőtt Kovacsék ki nem fosztották.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0262

Újabb váltás, ezúttal egy ismeretlen, szintén romokban heverő épületre.

- A Stark Vállalat egyik kaliforniai székhelye. Mondanom sem kell talán, hogy a hely tele volt Tony Stark és tudósai találmányaival és kísérleti fegyvereivel.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0322

- Ezenkívül megtámadták még Parkerék házát, a Póknőt, az AIM központi épületét, valamint persze a Triskeliont és Ghostot. Kihagytam valamit…?

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Aug. 2011, 19:52

Más esetben talán még fel is nevettem volna Kariel kiakadásán, vagyis azon, amit Danvers-től kapott, de ebben az esetben nem tudtam megtenni. Nem voltam kárörvendő hangulatban, még mindig féltem amiatt, amit olvastam. Tao persze egyből a felmentésemet szorgalmazta, féltél drágám, hogy lebuktatlak? Nos, akkor remekül, mert megtetted az utolsó lépést, hogy ez meglegyen. Míg Danvers Jason-t szidta az asztalról összehalásztam egy papírt és egy tollat és gyorsan leírtam egy rövidke üzenetet. Pont, hogy ő nem volt alkalmas arra, hogy velünk legyen, hisz alig lehetne Tao-t Walter hátsójából előhúzni.
- Alkalmasabb vagyok bármilyen esetben, mint te jelenleg! – néztem rá végül.
Tyler szavaira csak elfintorodtam, ha a képébe vágnám… csak fogja be, vagy kihajítom az ablakon. Amikor Danvers odalépett mellém hagytam, hogy a vállamhoz érjen, bár ettől is összerezzentem. Amikor ellépett volna a paírt, amire írtam összehajtva nyújtottam át neki, amin a következő szerepelt:
”Ne hallgasson Caulfield-re asszonyom, nem Bruce irányít… hanem Tao. Nem tudom, hogy mióta… a hét hónap alatt nem figyeltem a többieket. A Pegazusnál jöttem rá, nem sokkal az odaérkezésünk után. Kérem tartassa szemmel, Walter miatt veszélyes lehet mindenkire.”
Nem értették, nem a halálom rázott, meg, az nem érdekelt! Meg akartam halni! Meg akartam és azt akartam, hogy azáltal Thor feltámadjon, de nem tette. Szóval tudományos dolgokat lopta el és mindent, amiből haszna lehet később.
- Triskelion? – kérdeztem végül. – Most nem érte támadás?

Vitatkozás újra, majd Kariel borul ki, hogy miért nem említették, teljesen jogosan. Mármint Danvers álláspontja volt teljesen jogos.
- Értettem asszonyom! – mondta.
A Pókember vitába nem szólt bele, de Bruce szavai után megakadt és meglepetten nézett a társára. Már feltűnt neki, hogy furcsán viselkedik és beszél, túlságosan sokat enged meg magának és az átlagosnál is közönségesebb és ellenségesebb a társasággal, ami nem vallott rá.
- Bruce? – nézett rá. – Azt hiszem, hogy rád is rád férne némi pihenés, az utóbbi pár napban te is eléggé furcsán viselkedsz, mintha nem lennél saját magad. Úgy hiszem, hogy túlságosan is befolyásol az, hogy kihez van ügye. Úgy gondolom, hogy téged is ugyanolyan joggal küldhetnélek el pihenőre, mint Lyesmith-t. Szükségünk van rá, ő ismeri ezeket a dolgokat a legjobban. Figyelni fogok rá, és ha úgy látom, hogy nem bírja tovább felmentem.
A képekre nézett, amikor kiderült, hogy miket támadtak és Danvers végigmutatta, hogy mik kaptak már támadást.
- Van olyan hely, amit még nem támadtak meg és tudjuk, hogy a listán szerepelhet? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 24 Aug. 2011, 12:37

Steph persze dühöng, de ez csak nekem ad igazat, a legjobb, ha én nyugodt maradok. Jon szerint különösen viselkedem, talán sejthet valamit, de ez az akció több megpróbáltatással jár, mint bármelyik másik, Walter érintettsége épp elég indok a viselkedésemre.
így ahelyett, hogy hevesen tiltakoznék, vagdalkoznék és dühöngenék, mint Steph, inkább csendben bólintok, némileg bűnbánó arckifejezéssel Jonnak, mutatva, hogy most, nyugodt pillanatban, én is máshogy látnám eddigi tetteimet.
A slideshow izgalmasan telik, Walter kifosztott egy rakás helyet, ahol high-tech találmányokat lopott, és maga után csak romokat hagyott. Jon kérdése eléggé helyénvaló, keressünk olyan helyet, ami felkerülhet Walter listájára, várjunk rá ott.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Tyler Szer. 24 Aug. 2011, 20:51

-Ez egyre jobb és jobb lesz......-
Morgom, miután Steph és a többiek kiordibálták magukat, és végre megtudunk valami fontosat is. Kellet nekik egy helyen tárolni minden, szuper fegyvert meg istennyilát. Most még ezek is Walternél vannak. Egyre rózsásabb a helyzet, ahogy látom. Jason felé csak egeresztek egy kárörvendő vigyort, mikor Danvers kiosztja. Megérdemelte, egy élveszélyes helyzet közepén, beszívni. Ki kéne találni a srácot ha nem lenne. Komolyan.
-És ott várjunk rá? Feltéve ha persze akad még olyan létesítmény amit nem rámolt ki.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Henry White Szer. 24 Aug. 2011, 21:07

Walter birtokol immár jókora hatalmat, azokkal a felszerelésekkel amiket ellopott. Így sem tudtuk megállítani vagy a nyomára bukkanni, nem hogy még ezek birtokában. Beleborzongok a gondolatba, hogy az eddigi hatalmán kívül is, még ezeket is ellenünk fordíthatja.
-Rick hogy van? Azok közül amiket ellopott, nem lehetne valamelyik eszközt lenyomozni, vagy figyelni hogy hátha felbukkan? egyáltalán minek kellettek neki ezek? Talán volt valami azok közt, amivel szembeszállhatunk volna vele, és a többi helyre csak azért tört be, hogy leplezze az igazi célját....-
Gondolkozok félhangosan, bár ezek egyike sem vezet semmilyen megoldásra, de legalább nem csak kétségek közt őrlődök, miközben várom, hogy Walter mikor csap le újra ránk.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by BlackMail Pént. 26 Aug. 2011, 11:50

Danvers nagyon pattog, talán Fury normálisabb lenne, de most csak ez a szőke p.csa van itt.

- Csak, hogy tájékoztassam a helyzetről, ezredes. - szándékosan veszem a elő a jeges én-okosabb-vagyok-b.meg hangomat. - A kanabisztól senki sem lesznek hallucináció, ez egy egyszerű hangulat fokozó szer, maximum valaki bemesélheti magának, hogy látott dolgokat. Ami pedig a veszélyeztetésüket illeti. A páncélom teljesen működés képtelen volt, hála Mahr Vhel támadásának, és csak azután nyúltam a fűhöz tehetetlenségemben. Mikor Rick teleportált minket a szer hatását vesztette, így gyakorlatilag csak öt-hat szippantáshoz jutottam. A friss levegő, valamint a kree támadása okozta adrenalin, a bennem maradt THC-nak jelentős részét hatástalanította. Szóval, ha ki akar vágni, tegye meg. Még kedvenc megalomániás őrült zseninkkel Ghosttal is szívesebben dolgoznék lassan, mint magával, ezredes... Ami pedig az álmokat illeti, vajon mennyi az esély rá, hogy egymás után háromszor ugyanazt az álmot lássam, hát még keményen be LSD-zve is nehezen menne. De maga az ezredes, maga az okos stb stb stb

Tyler vigyorára egy elegáns középső ujj emelésével válaszolok. Danvers kis amatőr mozijára nem reagálok semmit, sejtettem, hogy megfogják támadni ezeket a helyeket.

- Egyetértek, Jonnal. Olyan helyet kell keresnünk, amit még nem támadtak meg. Talán ott kéne bevetnünk mindenünket, amink csak van, hogy megállítsuk, vagy legalábbis kiderítsük, hogy mi a fene ezeknek a lényeknek a gyenge pontja.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Haward Maximoff Pént. 26 Aug. 2011, 14:08

Végig csak hallgatok. Megnézem a képeket a lerombolt a helyszínekről. Walter eléggé bevadult, úgy látszik. Közben a csapatban is eléggé felforrósodik a hangulat. Mindenki veszekszik mindenkivel, néhány hang felerősödik pár oktávval. Én közben pedig csak csendes szemlélője maradok az eseményeknek és míg mások a nyelveiket pörgetik, addig én csak tanakodom. Walter, ha jól értem a helyzetet, igazságot akar. De akkor meg mi a fenének támad meg ilyen helyeket és lop kozmikus meg tömegpusztító tárgyakat? Vajon mi lehet a célja ezekkel? Ha csak fel akarja nyitni mások szemét, minek neki ilyen fegyverek? Talán az egész S.H.I.E.L.D.-re megsemmisítő csapást akar mérni vagy mi? Így töprengve dőlök hátra a székemben. Telefonomat forgatom a kezemben, mintha attól várnám az isteni szikraként jövő megoldást. Mintha azt várnám, hogy a válasz egyszer csak fent lesz majd a többi információt is tároló oldalon. Ez az egész bűzlik. Vajon kiben lehet itt igazán megbízni? Azzal, amíg a többiek bájcsevejüket folytatják, addig körbenézek a teremben lévőkön, mintha így keresnék megbízható szövetségest, aki még nincs teljesen benne ebben az egész rohadt ügyben.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 26 Aug. 2011, 15:32

10:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Jason viselkedésétől Danvers lassan a haját tépi, és dühösen szól rá.

- Fogja végre vissza magát, Kariel! Épp az imént magyaráztam el, hogy gyakorlatilag megvédtem magát az ilyenkor megszokott, hivatalos S.H.I.E.L.D.-eljárástól, erre még magának áll feljebb?! Maga ennél jóval okosabb, és elvárom, hogy úgy is viselkedjen! Amúgy az ötlete jó, dr. Storm már keresi a lények gyengepontját.

Majd az ezredes a többiekre néz.

- És ez vonatkozik a többiekre is! Jelen helyzetben egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy egymás ellen acsarkodjunk és áskálódjunk! Az ég szerelmére, még azt a félőrült Zardát is elfogadom, mert szükségünk lehet rá! Még Ghosttal is hajlandó vagyok együttműködni, hogy megállítsuk ezt a készülő katasztrófát! Szóval mindenki együttműködik a társaival, mert másképp nem élhetjük ezt túl! VILÁGOS?

Közben Danvers elolvassa a Stephanie-tól kapott papírt, és láthatóan nyugtázta a rajta látottakat, de az előbbi beszédéhez híven egyelőre nem lép.

- Tehát… Miller vezeti a csapatot, ahogy eddig, és amíg ő nem ad nekem kézzel fogható, megcáfolhatatlan bizonyítékot, hogy valamelyikük alkalmatlan, addig mind teszik a dolgukat. A Triskeliont most nem érte nagyobb támadás, és hogy van-e még olyan hely… Megfigyelés alatt tartjuk az AIM összes megmaradt, fontosabb központját, de sajnos az események elindulása óta megszakították velünk a hivatalos kapcsolatot. Továbbá a Különítményt is ki fogom küldeni azokra a helyszínekre, ahol a legesélyesebb Ghost megfigyelései alapján egy asgardi ostrom. White, az ötlete nem rossz, de sajnos már próbáltuk, nem kivitelezhető, továbbá nagyon úgy tűnik, hogy igenis a találmányok megszerzése volt az igazi célja.


- BÁR NEM TUDOM, MIÉRT SEGÍTEK MÉG AZ ÁLLANDÓ SÉRTEGETÉSEI ELLENÉRE, DE A MŰSZEREIM SZERINT A CENTRAL PARK ÉS KÖRNYÉKE A LEGINKÁBB VALÓSZÍNŰ HELY EGY ILYEN JELLEGŰ, REALITÁSOK KÖZTI ÁTJÁRÓ MEGNYITÁSÁHOZ. UGYANAKKOR NEM ÉRTEM, EZREDES, MIÉRT NEM HASZNÁLJA FEL SUNKENT, KOVACS HÚGÁT. HA MEGFENYEGETNÉ MR. KOVACSOT, HOGY VÉGEZ VELE, AKKOR--

- NEM! Nem, ez… nagyon aljas húzás lenne, Ghost. Ebbe már nem megyek bele, és Kovacs is tudja, hogy úgysem lépnénk ezt meg. Továbbá Sunken apja is már hetek óta perrel fenyeget minket, amiért állítólag jogtalanul tartjuk fogva a lányát… Nem tudom, meddig tarthatom még itt.

- AZ APJA? HONNAN TUDJA, HOGY ÖNÖKNÉL VAN A LÁNY?

- Fogalmam sincs, de remélem, hogy nem a maga keze van ebben is! Dr. David Sunken elismert ügyvéd, és mindent be fog vetni, hogy szabadon eresszük a lányát. Hrrm… Dr. Storm? Összegezné nekünk, mit tudott meg eddig az organizmusról, amelyet Kovacs használ a támadásainál? Ha jól tudom, azért tért vissza egy hete a Baxter-toronyhoz, hogy újabb maradványokat keressen a lényből.

Sue Storm, a Láthatatlan Nő bólint, majd megköszörüli a torkát, és belekezd.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0082

- Így van, ezredes. Próbáltam rájönni ezeknek az organizmusoknak az eredetére. Valahonnan jönniük kellett. Rettenetesen ismerősek voltak nekem valamiért… Azt már tudjuk, hogy transzdimenzionális teleportálással gyakorlatilag bárhol megjelenhetnek. Ez még Reed…

Itt kicsit elcsuklik a lány hangja, majd folytatja.

- Még Reed találmánya volt. Az egyik legelső. És most… Kovacs használja… Ellopta tőle… Hrrrm… Nos. A kérdés az, melyik dimenzióból érkeznek az organizmusok, amikor Kovacs megnyit valahol egy ilyen átjárót. A tömeges álmok és víziók ellenére Asgardot kizárnám. Konzultáltam Valkűrrel is, ott nem léteznek ilyen teremtmények. Mintha… amint érintkeznek a mi világunk tárgyaival, növekedni kezdenének… de idővel elveszítik ezt a képességüket, és saját maguktól elhamvadnak. Tökéletes támadás. Megjelennek, pusztítanak, majd nyomtalanul eltűnnek. Erős a gyanú… hogy így lettek módosítva vagy kialakítva. Majdnem biztosra veszem, hogy mesterséges teremtményekről van szó, amelyeket Kovacs csak valamiféle segítséggel hozhatott létre, és persze idegen, nem evilági alapanyagból.

Ezzel Sue leül, majd a mindig kimért, tökéletesen elegáns, hófehér öltönyben tetszelgő, pökhendi Gregory Stark is megszólal.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0083

- Tehát nem tud semmi használhatót. Amit most elmondott, arra még egy kisiskolás is rá tudott volna jönni. Köszönjük, dr. Storm.

Sue már vissza is vágna neki, de Danvers leinti a két tudóst.

- ELÉG! Erre most nincs időnk! Dr. Storm, kérem, folytassa a munkát dr. Stark segítségével.

Közben Rick Jones is odaszól Emmának.

A Triskelion, Manhattan - Page 2 0084

- Kösz, én amúgy jól vagyok… Bocs, ha a múltkor úgy kiakasztottalak titeket, de még a felét se értem annak, ami itt zajlik. Nagyon durva… De kitaláltam magamnak egy menő mutánsnevet! Már ha mutáns vagyok… Lehetnék--

Danvers szakítja félbe Ricket.

- Jól van! Akkor a következő lépés: a megelőző csapás. Két helyszínről tudunk, amelyek tehát potenciális célpontok: az AIM megmaradt épületei, valamint a Central Park. Mivel az AIM valamiért felfüggesztette velünk az együttműködést, ezért joggal feltételezhetjük, hogy valamit titkolnak előlünk. Egy kisebb csapatot küldök a városban található B-épületükbe, amely egyelőre érintetlen. A csapatot Parker és Drew vezetik majd, nekik már van egy tervük. A többiek a Különítményhez csatlakoznak, és felkészülnek… nem is tudom, mire, de a Central Parkhoz mennek. Dr. Storm és dr. Stark itt maradnak dolgozni, Jones egyelőre szintén marad, még nem tudja uralni az erejét, és Ostermant is csak végső esetben küldöm ki. A többiek valamelyik csapathoz fognak csatlakozni. Önként jelentkezők?

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Aug. 2011, 15:51

Miller megint bólintott, amikor rá lett bízva, hogy a többiekről mondja meg, hogy mikor találja alkalmatlanak őket. igazából szíve szerint a csapatra most rámondta volna, hogy pihenjenek, mert idegileg nem biztos, hogy mindenki végigbírta volna ezt az egészet. Kiderült, hogy semmit sem tudni a lényekről még mindig. A lényeg, hogy két csapatot küldenek ki, az egyik az AIM-hez megy, a másik pedig a különítménnyel. Az ötlete pedig már meg is volt, hogy miként ossza be a csapatot, Pókember és Póknő úgy vélte, hogy azoknak veszi több hasznát, egy technológiai helyen, akik még értenek is ehhez. Szóval, ahogyan Danvers feltette a kérdést, hogy önként jelentkezők Jon szólalt meg elsőként.
- Akik értenek a technológiához azok az AIM épülethez menjenek – mondta Miller. – Jason, Tyler és én a javaslatom. A többiek pedig csatlakozzanak a Különítményhez, ha mindenkinek megfelel.


Danvers átvette a lapot és láttam, hogy elolvassa. Kariel pedig még mindig osztja az ezredest. Más esetben talán még élveztem is volna a veszekedésüket, de ebben a pillanatban nagyon nem volt kedvem hozzá. A lényekről még mindig nem tudni semmit sem, úgy tűnt, hogy Clint kínzása vezetett a legtovább bármeddig is, de annak meg nem volt jó vége. Asgardot kizárja, még szép, hogy ki, arra csak trollok és jégóriások vannak, ezek sci-fiből léptek elő és nem fantasyból gratulálok a felfedezéshez dokikám. Ezt még egy gyerek is tudja, nemhogy egy olyan alak, mint te. Arra kaptam fel a fejem, hogy két csoportban megyünk ki, de nem tudni, hogy mire kell felkészülni, Walter, a lényei, az apám… csak egy átlagos nap. AIM és Central Park, eszem ágában sem volt a két pókkal menni, legalább Miller is így gondolta, hogy oda a műszaki zsenik menjenek, maradok az Asgardi módszernél és legalább Barbara és Clint is ott lesznek a közelben. Legalább olyanok, akik meg is értenek és ismernek.
- Nekem megfelel a Central Park és a Különítmény – egyeztem bele végül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 2 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.