A Triskelion, Manhattan

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 3 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 26 Aug. 2011, 19:40

Haladunk a dolgokkal, és bár gyorsnak tűnik ez az egész, emlékeznem kell, hogy elég sokáig szunyókáltunk, úgyhogy nem árt, ha végre belehúzunk kicsit. Persze ez nem változtat azon, hogy még mindig elég idegen az egész helyzet, és rám férne egy zuhany a kórházi ágy után, meg egy meleg ebéd.
De ez nem kívánságműsör, örülünk, hogy élünk, és amíg Nero nem tart kávészünetet, mi sem tarthatunk. Ahogy egy nagyon beszívott ember mondta: a rossz emberek nem vesznek ki szabadnapot, így én sem tehetem. Kariel most biztos örömmel felvésné ezt a Marley idézetet a páncéljára, miután kioktatja Danverst a marihuána hatásairól.
Sue tényleg nem mond semmit, Ghost ötletétől pedig talán hányingerem is lehetne, de igazából nem lep meg a fickó gondolkodása, már hozzászoktam, hogy mindenkit kihasznál, így minket is.
Szóval két részre osztják a csapatot, engem Jon a Central Parkhoz küld, lelke rajta, de nem vállalok felelőséget Stephanie testi épségéért. Már majdnem benyögöm a csajnak, hogy most próbáljon meg nem megdögleni az elején, min a múltkor, de aztán rájövök, hogy én most játszom a jófiút, a kis Bruce-t, aki mindenhez jó képet vág.
-Természetesen megfelel! - Válaszolom röviden, és végülis tényleg nem rossz, emrt legalább ott lesz a Különítmény, így lesz néhány profi is, aki segíti a munkát, nem csak egy újabb kezdők.
Amúgy még szívesen megjegyezném Danversnek is, hogy ez a sok nem kívánt szövetséges, mint Zarda meg Ghost, meg ki tudja még ki, mind egy lyan elvre épülnek, ami már az elejétől kezdve hibás. Nem csak hogy azt hiszi, hogy a cél szentesíti az eszközt, de ráadásul túlságosan meg is bízik ezekben az emberekben. De ezek már lefutott körök, nem fogom megint felhozni ezeket a dolgokat, csak szépen mosolygok, elszántan nézek, és úgy teszek, ahogy Bruce tenne... Egyelőre!

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyler Szomb. 27 Aug. 2011, 11:36

Jason mutogatására, csak egy elegáns legyintéssel válaszolok, csöppet sem érdekel. Legfeljebb annyira mint egy legyet akit elhessegettek a vállamról. Azért szórakoztató a szópárbaja az ezredessel. A többieké már nem annyira, de talán kicsit lenyugodtak a kedélyek. Szóval szét kell válnunk, én a füves meg a két Pók.
-Felőlem rendben, de azért remélem megtudhatjuk a terved Póki?-
Kérdezem tőle, valahogy nincs sok kedvem vele dolgozni. Mostanában kicsit üldözési mániás lett.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Henry White Szomb. 27 Aug. 2011, 17:27

Szóval nem tudják követni azokat, amiket Walter ellopott. De legalább sikerül két helyszínre lecsökkenteni a támadásuk, megjelenésük valószínű helyét. A hangulat még mindig elég rossz, de legalább már tudunk normálisan együttműködni.
Danvers-re pillantok, szerintem nem a legjobb ötlet szétválni. De ha ez a parancs, jobb ha nem vitatkozok. Bólintok Jon javaslatára, hogy Különítménnyel tartsak. Majd mosolyogva Rick-re pillantok.
-Örülök hogy jól vagy, és már kódnevet is választottál...majd később szeretném hallani.-
Szegény gőze sincs mibe csöppent bele, s ha igaz amit a Szemlélő mondott, neki sokkal de sokkal több és nehezebb dolga lesz a továbbiakban, mint nekünk valaha is.
-Mikor indulunk?-
Kérdezem, de azért sejtem a választ is...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by BlackMail Szomb. 27 Aug. 2011, 23:01

Még, hogy ő mentett meg engem, gagyi duma... Valószínűleg kaptam volna egy elmarasztalást, de mivel senkit se veszélyeztettem, ezért nem is adhatnának súlyosabbat. De nem folytatom a vitát, itt az akció ideje! Sue ismerteti a nagy semmit, amit Stark is megjegyez. Először találkozok vele, de már látom, hogy nem ő lesz a kedvenc Stark-om.

- Köszönjük a kommentárt Mr. Stark. Ezt még egy totál kisbaba is észrevette volna, de csak magában volt elég "bátorság" - megnyomom a szót, illetve adok neki egy adag szarkasztikus hangot. - , hogy megjegyezze ezt.

Ne már, hogy a földimmel szívózzon ez a bunkó. Danvers ismerteti a helyzetet, illetve Ghost jön az ördögi tervével, kicsit túloztam az előbb, mikor azt mondtam, hogy szívesebben dolgoznék vele, nem venné be a lelkem egy ártatlan halálát. Jon osztja a parancsokat, ahogy mindig, de mivel ő a csapatvezető és logikus magyarázatot adott ezért felőlem mehet a dolog.

- Nincs kifogásom. Mikor indulunk? - válaszolok Jon-nak.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 28 Aug. 2011, 14:09

10:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Danvers bólint a fiatalok válaszaira.

- Rendben van. Akkor ezt eldöntöttük. Miller, Kariel és Jackson Parkerrel és Drew-val tartanak, a többieket a Central Parkba szállítjuk. Öhm… Sajnos helikopterrel kellene menni, bár tudom, hogy nem szíveli őket egyik gyakornokunk sem…

Közben Sue és Stark felállnak, hogy távozzanak folytatni a kutatást, de kifelé menet Stark még odaszól Jasonnek.

- A nevem dr. Stark, fiatalember. Doktor.

Ezzel mindketten elhagyják a termet, majd a Póknő lép előrébb.

A Triskelion, Manhattan - Page 3 0086

- Nos. A célpontunk tehát az AIM B-épülete, a queensi laboratórium, amelyet a vezetőik teljesen elzártak a külvilágtól, és érdekes módon Walter eddig még nem intézett támadást a hely ellen. Már egy hete figyeljük Peterrel. Túl nagy a csend ott… de annyit megtudtunk, hogy fiatal, tehetséges zsenipalántákat és tudósokat gyűjtenek a dolgozóik közé. Mint annak idején a Baxter-toronyban. Danvers ezredes segítségével nekem is készítettünk egy hamis önéletrajzot, és sikerült elhelyezkednem náluk dr. Julia Carpenter álnéven. Az ember azt gondolná, hogy miközben körülöttük romba dől a város, inkább menekülnének, vagy ilyesmi, de nem – ők folytatják a munkát, mintha mi sem történt volna. Holnap lesz az első napom, reggel 7-re várnak, és szeretném, ha titokban megfigyelés alatt tartanátok, és közbeavatkoznátok, amint találok valamit. Megfelel a terv?

Ezután az ezredes veszi át a szót.

- Ezalatt a többiek a Central Parkba mennek majd, és ott találkoznak a Különítmény tagjaival. Szintén holnap reggel 7:00-kor. A mai napot még szenteljék a lábadozásnak és az energiájuk visszaszerzésének, továbbá az orvosok elvégeznek még pár vizsgálatot magukon, hogy fizikailag tényleg rendben vannak-e. Van kérdés?

Moderátor

Hozzászólások száma : 4515
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Síkok: Ultimate / Újvilág

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Aug. 2011, 17:02

Egy pillanatra gonoszul mosolyodtam el, amikor Jason is Mr. Stark-nak nevezte a dokit, nos, ezt egyszer már én is eljátszottam. A többiek persze nem tiltakoztak és a csoportok eldőltek, hogy ki merre megy. Helikopter, ahelyett, hogy kocsival mennénk, ami még egyszerűbb lenne, vagy adjanak helikoptert, amikor Miller vezet, emlékeim szerint ő még nem zuhant le soha sem és a vizsgáin is átment tehát biztonságos. A tervre nem igen figyelek, csak inkább arra, hogy holnap megyünk, addig meg lehet pihenni és lábadozni. Lehet, hogy közben elmegyek meglátogatni Barbie-t és beszélni vele. Clint-et most épp pár napig talán elkerültem volna, őt ismerve, amíg lenyugszik, mert amit tőle fogok kapni az amatőr megmozdulás miatt és, mert megölettem magam, azt teljesen megérdemlem majd.
Bólintottam Danvers-nek és ha már nem tart itt minket, akkor elindulok ki a helységből, hogy először az orvosiba menjek, hogy megvizsgálhassanak.

A helikopteres témára nézett fel és elvigyorodott az aggodalmakra egy pillanatra, hogy nem szeretik.
- Szerintem én vagyok az egyetlen, aki szeret helikopterrel repülni – mondta. – Igaz csak akkor, ha én vezetek…
És jött végre Póknő terve, hogy mit is akarnak tenni. Bemenni egy ilyen helyre, persze a nő minden bizonnyal képes magát megvédeni és nem lenne gond sem, de akkor sem tetszett neki különösebben az egész, hogy csak így egyedül hagyni besétálni.
- Túl rizikósnak gondolom – mondta. – Túl messze leszünk és mire beérünk ki tudja, hogy önnel mi történik. Főleg, hogy be kell jutnunk, és lehet, sőt biztos, hogy az AIM nem veszi jó néven, ha SHIELD ügynökök csak úgy berohannak az épületbe felfegyverkezve. És ha lebukik… akkor meg nem kell folytatnom a következmények miatt. Jobban szeretek olyan tervekkel dolgozni, amit hozzáértők találnak ki, katonák. Így, mint a többiek parancsnoka, örülnék, ha minden részletet elmondanának a nap hátralevő részében és talán sikerül egy jobb tervet közösen kitalálni, katonai fejjel. Remélem ön és Mr. Parker is egyetért.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 28 Aug. 2011, 18:12

A feladatok kiosztásra kerültek, és az is kiderült, hogy csak holnap lesz a bevetés. Ennek örülök, így lesz időm kipihenni magamat. A holnapi találkozónak megvan a helyszíne, az időpontja, nekem ennél több nem is kell, hiszen már elmondták a feladatot is, még ha csak igen zavarosan is: megfigyelés, várjuk, hogy Loki megpróbáljon átkelni erre a világra, remélhetőleg ehhez szükség van még valamilyen előkészületre, aminek során beavatkozhatunk.
Mivel nincs kérdésem, ezért felállok az asztaltól és tisztelgek.
-Engedelmével, ezredes.
Ezzel lelépek, egyenesen a kantinba indulok, ahol alaposan megtömöm a hasam, aztán lezuhanyzom, és elmegyek az orvosiba egy gyors vizsgálatra, ami után már le is feküdhetnék, hiszen holnap reggel korán kell kelnem.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Tyler Hétf. 29 Aug. 2011, 11:05

Stark hozza a szokásos formáját, még jó, hogy csak ennyi ideig kellett elviselnünk a fickót. Tony sokkal szimpatikusabb, ha már itt tartunk. Próbálom nem mutatni, hogy Drew terve nem igazán nyerő ötlet, ahogy Jon is kifejti.
De hát nekem sincs sokkal jobb ötletem, úgy hogy ezt a többiekre hagyom. Hagyj törjék rajta a fejüket ők.
-Nekem ez mind megfelel....-
Morgom, majd ha lelépünk rögtön az orvosiba megyek, hagy esek túl a vizsgálatokon, majd azt hiszem lepihenek. Habár aludni biztos, nem fogok tudni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Hétf. 29 Aug. 2011, 16:13

Szóval akkor holnap a Central Parkban, a Különítménnyel. A helikopter említésére fanyarul elmosolyodok. Kezdek hozzá szokni a gondolathoz, hogy hamarosan megint le fogunk zuhanni. Az orvosi vizsgálatra felkapom a fejem.
-Ezredes, az új másodlagos mutációmról kiderült már valami?-
Kérdezem, nem szeretnék olyan rohamot kapni, mint Rustin. Csak mert használom ezt az új képességemet. Ha választ kaptam, akkor egy futó csókot adok Jon-nak, majd gyorsan lezuhanyzok és az orvosi részleg felé veszem az utam.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by BlackMail Hétf. 29 Aug. 2011, 20:28

Doktor... Doktor Stark... Kérdőjel hol volt, tahókám? Mindegy amíg ez az állat nekünk dolgozik és nem az ellenfélnek addig jók vagyunk, bár szerintem a Tony-féle páncélok jobbak, mint ahogy az enyém is mutatja az igazamat. Tahó Stark távozása után Póknő igazít el minket, jah de még Danvers is mintha mondott volna valamit Stark előtt, jah a helikopterek. A páncél kibírja a zuhanást, szóval nekem tök nyolc a dolog.

Póknő izgalmas tervvel áll elő, ami talán még jónak is mondható, ám Jon érthető okokból letiltja, mert rizikós. Tényleg az, de Ghost-nak van technológiája, amivel kitudnánk őt rángatni rögtön.

- Jon, lehet, hogy van egy lehetőségünk. Ghost-nak van teleport technológiája. Talán ő kitudná hozni Póknőt időben. - mond Jon-nak.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 30 Aug. 2011, 21:15

10:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

Danvers biccent Jonathan és Jason felvetéseire.

- A terven ma még dolgozunk, Miller, de Drew beépülését mindenképp ki kell használnunk, továbbá nagyon kell figyelnünk, hogy az AIM ne sejtse meg, hogy a mi kezünk van a dologban. Egyelőre semmilyen hivatalos engedélyünk nincs az épületük átkutatására… De, ahogy Kariel is mondta, Ghost teleport-technológiáját mindenképp használni fogjuk, így a Póknő nem marad erősítés nélkül egyetlen percig sem, ha szüksége lesz Önökre.

Majd az ezredes Emmára tekint.

- Sajnálom, White, de jelen pillanatban a legtöbb emberünk a betegekkel és Kovacs idegeneivel van elfoglalva… de amíg nincs jele annak, hogy a mutációjának bármilyen negatív hatása lenne, és Miller úgy ítéli, hogy rendben van, nem kell aggódnia.

Ezzel a nő pihenőre küldi a fiatalokat, míg ő maga a teremben marad további megbeszélést folytatni Pókemberrel és a Póknővel. Rick barátságosan köszön el mindenkitől, Jack szokásához híven érzelemmentes arccal távozik, Rustin viszont még mindig forr a dühében…

A nap hátralévő része eseménytelenül telik, és lassan leszáll az éj… ám mielőtt eljönne a másnap, a fiatalokra még vár valami éjszaka.

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 31 Aug. 2011, 10:24

Mikor távozhattunk köszönés nélkül hagytam el az eligazítót, csak egy megvető pillantással nyugtáztam Jones kedves lelkesedését. Az első dolgom az volt, hogy lemenjek a gyengélkedőre, ahol megvizsgáltak, majd irány a szobám és zártam magamra az ajtót. Hosszú forró zuhany, utána pedig az unatkozás jöhetett, beszélni akartam Barbieval és/vagy Clinttel is, de egyikőjük sem volt az épületben. Persze, miért is lennének itt, amikor a legnagyobb szükségem lenne rájuk. Utána próbáltam aludni, hogy újabb álmot lássak, de valahol meg mégsem akartam aludni, hiszen arra vártam, hogy visszaérjen a Különítmény is. De végül feladtam, inkább álmot akartam, hogy még többet megtudjak így igyekeztem a lehető leghamarabb elaludni.

Jon bólintott az ezredesnek megadóan.
- Értem asszonyom, bár tudja, hogy mennyire bízom Ghost-ban és a technológiájában – mondta.
Annyira, mint Amerika Kapitány, azaz semennyire. Mikor Emma gyors csókot adott neki a lányra mosolygott, majd átkarolta a derekánál és így kísérte le őt a gyengélkedőre, ha már egyszer úgyis mindenkinek oda kellett mennie. Miután ezzel végeztek, pihenés címén saját maga inkább a hivatalos jelentését írta meg, majd olvasott egy kicsit. A Bruce-tól kapott fényképre nézett, amit ki is tett az íróasztalára, majd vett egy mély levegőt. Lassan pedig odakint is kezdett éjszaka lenni, így lassanként Jon is megpróbált lepihenni és aludni végre.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 02 Szept. 2011, 20:08

Éjszaka.

Újabb álmot látnak a fiatalok.

Ezúttal a helyszín ismerős: ismét a csodálatos, égi városban, Asgard fővárosában járnak, ahol a főtéren álló arénában még mindig zajlik az istenek diadalának tiszteletére rendezett győzelmi párviadal Thor, Loki, Balder, Volstagg, Fandral és Hogun között.

A viadalt vezető asgardi férfi hangja bezengi az egész arénát.

- Vajon melyikük lesz a bajnok? Ki nyeri el nagyurunk, Odin jutalmát, és a csodálatos Karnilla úrnő kezét? Kezdődjön a csata!

A hat harcos egymásnak esik. Látni ugyan, hogy barátságos küzdelmet vívnak, de még így sem fogják vissza túlzottan magukat, és Balder, Volstagg, Fandral és Hogun kemény küzdelembe bocsátkoznak.

Ám az álom nem rájuk koncentrál… hanem Thorra és Lokira, akik egymással szembe fordulnak… egy apró mosolyt villantanak mindketten… majd ők is harcolni kezdenek. Thornál ugyan ott van egy kemény, nagy erejű fegyver is, a mágikus pöröly, Mjölnir, amelyet most Valkűr használ, de mégsem veszi elő, és mindketten csupán fabotokkal verekednek.

A Triskelion, Manhattan - Page 3 0095

Loki szóra nyitja a száját.

- Fivérem! Ugye te is tudod, milyen nehéz, veszélyes idők elé nézünk?

- Hah! Loki, ne légy bolond! A háborúnak vége! Győztünk!

- Valóban, Thor, és ezzel véget ért a több mint ezer éve tartó folyamatos csata Jotunheimmel. Háborús időkben mind tudjuk, kik vagyunk és mi a dolgunk… ám ennek most vége szakadt. Most… minden megváltozik. És a változás felborítja majd a rendet. A változás minden eddigi tudásunkat megkérdőjelezi majd. A változás… maga a káosz. Tán nem értesz egyet, fivérem?

Ekkor Thor egy hirtelen mozdulattal Loki fölé kerekedik, és leüti testvérét.

- Inkább a harcra, ne a beszédre figyelj, fivérem!

Thor győzött… és ekkorra már Volstagg, Fandral és Hogun is a földön vannak. Balder maradt csak, aki most mosolyogva lépdel Thor felé.

- Szép volt, fivérem. Folytathatjuk?

- Mindig készen állok, Balder. Jöjj hát!

Ezzel Thor és Balder is egymásnak esnek… de ez a küzdelem jóval rövidebb ideig tart. Thor nem jelent kihívást Balder gyors és erős csapásainak, és a szőke isten hamar a földre kerül.

A Triskelion, Manhattan - Page 3 01154

Balder az ég felé emeli a kezeit, az arénában ülő tömeg pedig üdvrivalgásban tör ki.

- Asgardi fivéreim és nővéreim: íme a bajnok! Balder, a Bátor, Asgard és Odin nagyurunk fia!

Még a díszes főpáholyban üldögélő uralkodó, Odin is felállva éljenez és tapsol, ám vendégei, a mellette helyet foglaló jotunheimi jégóriások dühös tekintettel néznek le a harcosokra.

A Triskelion, Manhattan - Page 3 0267

Az álom pedig ezzel… véget ér.

Az ifjú ügynökök másnap hajnalban, a mára megbeszélt akciók előtt időben ébrednek fel. Ahogy végighaladnak a folyosókon, többen is hallhatják, hogy szinte minden mutáns és szuperhumán ugyanezt az álmot látta az épületben…

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 03 Szept. 2011, 08:58

Este végül vacsora után Jon is lefeküdt aludni, és ahogyan az elmúlt két alkalommal most is egy álmot látott. Ezeken már meg sem lepődött, hogy így volt, már szinte várta, hogy így legyen. Egy baráti küzdelem volt soron, amit most láttak. Harcos révén lenyűgözte, hogy mire képesek az Asgardiak, a beszéd részt nem igen figyelte, számára nem mondtak sokat azok a dolgok, majd végül meglepő módon nem Thor győzött a küzdelemben, hanem Balder. Ez az álom sem mondott túl sokat arról, hogy miért is látták ezeket.
Miután felébredt még lezuhanyozott, majd a szokásos katonai felszerelését vette fel, hozzá a golyóálló mellényt, a két pisztolyát a speciális lőszerekkel is eltette, majd lassú nyugodt tempóban indult az eligazító irányába.

Estig sehol sem volt az a két személy, akiket ezen az átkozott világon látni akartam. Így hát inkább elaludtam, mert kíváncsi voltam arra, hogy ezúttal vajon mi lehet az, amit láthatunk. És valóban így is lett, egy újabb álom, ezúttal egy aréna és harc, miért van az, hogy Kilenc világ két legjobb férfijét látom álmaimban és mind a kettő a nagybátyám? Nem volt igazság, igaz apámra és Thor-ra koncentrált főleg az álom, de azért próbáltam a másik négyest is figyelni, hogy ők mit is tettek, amikor mindez megtörtént. Mert úgy hittem, hogy ezek nem csak álmok, hanem ténylegesen emlékek is. Szóval tényleg béke volt, mert legyőzték a jégóriásokat, apám pedig már megint diszkréten fenyeget és csak Thor nem veszi észre. Ezt még én is tudtam, a mesékben is benne volt, hogy a szokványos köröket nem szabad megtörni Asgardon, mert annak rossz vége lesz. És nem kis meglepetésemre végül a másik nagybátyám győzött, Balder és nem pedig Thor. Szóval még nálad is létezett jobb harcos. A nagyapámra néztem, majd mellette a jégóriásokat láttam meg, közel sem bizalomgerjesztő külsővel és tekintettel. Majd itt reggel lett.
Vissza akartam mászni az ágyba egy újabb és másik álomért, de nem tehettem meg, miután felöltöztem a kardomat, íjamat, tegezt és a pisztolyt is magamhoz vettem. Reggelizni kellett volna még menni, de nem volt étvágyam és a gondolatától is felfordult a gyomrom, így egyből az eligazító irányába tartottam és tudomást sem vettem a közelben beszélgetőkről, akik mind-mind ezt az álmot taglalták. Még mindig nem volt joguk ahhoz, hogy lássák, csak nekem ezen a helyen, csak nekem!

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szomb. 03 Szept. 2011, 10:12

Miután megvizsgáltak - naná, hogy nem találtak semmit sem - a szobámba vágtattam. Hosszasan zuhanyoztam, majd szinte rögtön be is ájultam. Újabb álom, miközben a harcolókat néztem, azon gondolkodtam, mi vajon miért nem leszünk őrültek ezektől a látomásoktól, mint a többi mutáns. Talán már hozzászoktunk, vagy más oka van.
Igazából nem sokat értek az egészből, de azt igen hogy Loki enyhén célozgat valamire, míg Thor nem is veszi a lapot. A jég óriás meg elég dühösen bámul kifelé a szemeiből. Nem is csodálom, miután elverték, még nézheti, hogy ünnepelnek efölött.
Korábban keltem, hogy helyre pofozzam a kesztyűt, feltöltöttem a nanobotokkal, magamhoz veszem a pisztolyomat és kifelé indulok. Mindenki az éjszakai álomról beszél, s sajnos van olyan is aki nem viseli túl jól ezeket.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Szomb. 03 Szept. 2011, 10:49

Kimerülten ébredek, sokáig képtelen voltam elaludni, s csak forgolódtam. Mikor végre sikerült volna, jött az újabb álom. Folytatódott az ünnepség, a harci torna. Thor és Loki kettősét figyeltem, hisz az álom is jobban rájuk koncentrált. Loki a rend felrúgásával járó káoszt emlegette, s lehet csak odaképzeltem, de mintha fenyegetés bujkált volna a szavaiban. Amiből Thor nem vett észre semmit, vagy csak nem mutatta.
A jégóriások, pedig mindezt dühösen nézték végig. Ami viszont meglepő volt, hogy Thor-t, végül Balder legyőzte.
Ekkor ébredek, fáradtan sétálok végig a folyosón, miután felöltöztem, magamhoz vettem a késeket, és a pisztolyt, a különleges töltényekkel együtt. Mindenki az éjszakai álomról beszél, noha senki sem tudja ennek a jelentőségét. Ahogy mi sem. Csak egyben vagyok biztos, ezek már megtörténtek, valakinek az emlékei. Már csak az a kérdés, hogy kié?
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 05 Szept. 2011, 21:16

Újabb istenverte álom, már nagyon elegem van ezekből az asgardi ömlengésekből, mindenki hős, mindenki boldog, az egész olyan, mint egy mesefilm, mintha nem is valódi emlékek lennének, csak meghamisított, édes álmodozások.
Rutinszerű mozdulatokkal veszem fel az egyenruhámat, teszem ez a fegyvereimet, a robbanószereket, a kesztyűt, mindent, ami a szokásos fegyvertáram része. Ellenőrzöm a tárakat, a fegyvereket, végül mindent a helyére rakok, és megyek a találkozási pontra.
A folyosókon haladva kicsit hülye érzés, hogy mindenki ugyan arról az álomról beszél. Eddig a csapat minden tagja ugyan azt álmodta, de hogy minden mutáns és különleges erőkkel bíró ember az egész Földön? Ez már kezd egy kissé túl grandiózus lenni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 06 Szept. 2011, 21:24

2011. július 4., hétfő, 6:00.

A fiatalok gyorsan elkészülnek, és a szokásos tárgyalóba kísérik őket, ahol már hárman várják őket: Danvers ezredes, Pókember és Sólyomszem. Utóbbi kettő már teljes készültségben, a szokásos öltözetükben, Barton pedig nem kevés nyíllal, íjjal és fegyverrel felszerelkezve. Mind biccentenek a fiatalok felé, és Clint tekintete kicsit hosszabb ideig elidőzik Stephanie-n.

Az ezredes az asztal irányába mutat, ahol energiaital, kávé, gyümölcslé és tea közül választhatnak az ifjú ügynökök, valamint mindenkire vár még egy-egy friss croissant és némi gyümölcs is.

- Jó reggelt. Amennyiben nem ettek, kérem, most gyorsan fogyasszanak valamit. Éhgyomorra nem dolgozhatnak, ez nyilvánvaló. Addig ismertetem a helyzetet… Gondolom, mind látták az álmot, de ezt talán majd később. Nos. Tyler, Kariel és Miller, Önök Pókemberrel az AIM épületéhez mennek Ghost teleport-technológiáját használva. Átgondoltuk a tervet, és ez gyorsabb és biztonságosabb. Az akció alatt folyamatos kapcsolatban lesznek majd Ghosttal, aki másodpercek alatt az épületbe juttatja Önöket, amint Drew behatolt. Természetesen a Póknőt már korábban bepoloskáztuk. Ami a többieket illeti, rájuk már várnak a Különítmény tagjai a Central Parkban – Barton ügynök vezetésével mennek majd oda helikopterrel. A részleteket majd ő közli Önökkel. Ismételten szeretném hangsúlyozni, milyen nehéz, komoly krízishelyzet közepén vagyunk… Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne dolgozzunk mind össze, világos?

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 07 Szept. 2011, 10:28

Beléptem végül a terembe, ahol már többen ott voltak, csak biccentettem az ezredes és Pókember felé. Majd Clint-re néztem, de nem volt bátorságom a szemébe nézni a történtek után, amatőr módon viselkedtem és nem gondoltam bele, hogy ő és Barbie miként éreznének, hiszen mind a ketten olyan sokat vesztettek már. Nyeltem egy nagyot, amikor még mindig engem nézett és nem csak a biccentést kaptam tőle. Végül mélyen a szemébe néztem és minden erőmre szükségem volt, hogy ne jöjjek zavarba a tekintetétől. A tegnapelőtt este jutott eszembe, ahogyan a földön terültem el, mert hátba lőtt, mikor én úgy ítéltem meg, hogy mára végeztünk. Odalépett hozzám, én pedig morcosan és nyűgösen néztem fel rá, aki végül meglepetésemre kezet nyújtott, hogy felsegítsen. Máskor minden bizonnyal ellöktem volna a kezét, de most elfogadtam minden gond nélkül. Túl hirtelen pattantam fel és centikre sikerült csak megállnom a férfitól. Akkor is, mint most nyeltem egyet zavartan, ahogyan néhány centiről néztem bele csak Clint szemébe. Ha bárki másról lett volna szó, már megcsókoltam volna az illetőt, de őt képtelen voltam akkor. hosszú másodpercekig csak álltunk így, míg végül, míg végül arcon pusziltam. „Jó éjt Clint! – mondtam neki.” Még egyszer rámosolyogtam, majd mielőtt még mondhatott volna bármit is, szó szerint elmenekültem a helységből. Meg kellett volna tennem, de képtelen voltam rá.
Most hiába próbáltam mosolyogni rá, nem sikerült. Mit érezhetett vajon, hogy én meghaltam és visszajöttem, de a családja nem? A felesége és a három gyereke nem, emlékszem, amit egyszer mondott, miután Vörös Koponya ránk támadt és magunkhoz tértünk. Tudom, hogy nem kedveltek, tudom, hogy állatnak tartotok, de szerintetek én hagytam volna, hogy ezt tegyék veletek, ha lett volna más választásunk? A családomat a szemem előtt mészárolták le, és csak a holttestemen át hagynám, hogy titeket is elveszítselek! Én vissza… ők nem. Miközben Danvers beszélt közelebb léptem hozzá lehajtott fejjel.
- Sajnálom Clint – suttogtam halkan, ha tudta volna, hogy nem érdekelt, hogy maradtam volna halott is. – Már jól vagyok, tényleg.
A hangom megremegett, mint aki sírás közelében áll. Életemben nem volt ennyire gyenge és szánalmas hazugságom. Olyan szívesen bújtam volna hozzá, ha mások nem lettek volna itt. De nem, nem és nem, erős vagyok. Danvers szavaira megráztam csak a fejemet, ételre sem tudtam nézni, nemhogy egyek is bármit.
- Ne aggódj, még így is jobban fogok lőni, mint te a jobb napjaidon – mosolyodtam végül el egy pillanatra gonoszul.

Biccentett a már bent levőknek és azoknak is, akik most értek ide a társai közül. Az ezredes szavaira töltött magának egy csésze kávét és egy almát vett fel az asztalról, még túl korainak ítélte meg a reggelit. Az ő tervük lett hamarabb elmondva és akaratlanul is észrevette a két íjász közötti lezajlott jelenetet. A korábbi flörtölésük neki is feltűnt, igaz kinek nem, de a magánügyük. Így inkább visszafordult Danvers felé. Már megint Ghost, de tény, hogy ez volt a leggyorsabb és a legkönnyebben kivitelezhető, noha nem örült neki.
- Még lenne egy kérdésem asszonyom – mondta. – Mi a legrosszabb, amire számíthatunk és miként léphetünk fel ellene? Élve kellenek, akik esetlegesen szövetségben vannak Kovaccsal, vagy halálos erő is használható ellenük?

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 07 Szept. 2011, 12:41

Magamhoz veszek egy energiaitalt, és biccentek Clintnek meg Pókembernek, bár kétlem, hogy utóbbi különösen a szívébe zárt volna. Miközben Danvers mondókáját hallgatom, a croissant is eltűnik bennem, és gyorsan ledöntöm a maradék innivalót is. A végén egy elfojtott böffentéssel jelzem, hogy sikerült fél percen belül megreggeliznem, hogy Carol nyugodt lehessen, hogy nem üres hassal megyünk világot menteni, aztán már válaszolok is a kérdésre.
-Mint a nap, ezredes! - Válaszolok visszafogott lelkesedéssel, és megigazítom a kezemen a karperecet. Mahr Vehl ellen remekül működött a cucc, és nem csak a funkcióit látja el tökéletesen, de ráadásul kellően strapabíróra is sikerült tervezni, egy karcolás nem sok, annyi sincs rajta, pedig technikailag rám dőlt egy ház is. Ha végeztünk az eligazítással, már indulok is Clint után, akire láthatóan eléggé rá van tapadva Steph, bár próbálja visszafogni magát, de azért nem szokás sutyorogni, miközben Danvers megmondja a tutit.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szer. 07 Szept. 2011, 17:57

Ásítozva lépek be, és csak bágyadtan intek a többieknek. Ma valahogy nincs kedvem katonásan viselkedni. Igaz máskor sem viszem túlzásba ezt a dolgot. Fáradt vagyok, de azért kellőképp izgatott is.
-Világos mint, a nap Ezredes!-
Mondom bár egyáltalán nem így érzek, de mivel nekem sincs jobb ötletem, inkább befogom. Jaj anyám, menjetek szobára az istenért már. Komolyan csak a vak nem látja mi folyik itt.
-Ha nincs más, akkor jobb ha indulunk is.-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Szer. 07 Szept. 2011, 19:22

Ahogy az utolsó ember is megérkezik a tárgyalóba, Danvers máris neki kezd az eligazításnak. Félig-meddig hallom amit, mond, de Steph és Barton viselkedése elvonja a figyelmemet. Visszatartom a mosolyomat, valahogy sejtettem, még a múltkorról, ahogy beszélt Sólyomszemről. Örülök nekik, bár azt hiszem nem lesz könnyű dolguk. Visszafordulok az ezredes felé. Bólintok, hogy készen vagyok. Lemondóan sóhajtok, sose szabadulok már a helikoptertől. Jon kérdésére felkapom fejem. Halálos erő? Nem tudom képes lennék-e bárkit is megölni, bár Nero nem habozott mikor megölte Stephanie-t. Nem akarok ezen gondolkodni....
Ha indulunk, szenvedélyesen megcsókolom, átölelem Jon-t. Fülébe súgom, hogy vigyázzon magára, majd a többiek után indulok.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 09 Szept. 2011, 19:46

6:05.

Az ezredes biccent Jonathan, Tyler és Jason felé, majd Pókemberre néz.

- Miller, nyilván nem akarunk vérontást, és ha valaki gyanús, élve szeretném őt látni, hogy kikérdezhessük. Természetesen amennyiben meg kell védeni magukat, úgy tegyék meg, amit kell. Készen áll, Parker?

- Igen.

- Ne feledje: ez egy katonai akció a S.H.I.E.L.D. vezetése alatt! Semmi felesleges hősködés!

- Hogyne, hogyne. Indulhatnánk? Szeretnék túllenni ezen a teleportáláson, hogy még legyen mit felöklendeznem utána, mielőtt megemésztődik a reggelim.

Danvers ezután még a szokásos, fülbe helyezhető adóvevőket is odaadja a fiataloknak, amelyekből behelyezés után Ghost hangja szólal meg.

- JÓ REGGELT, IFJÚ BARÁTAIM. NE AGGÓDJATOK, ÉN IS VÉGIG FIGYELEMMEL KÍSÉREM AZ AKCIÓT. AZ AIM VESZÉLYES FEGYVEREKET GYÁRT, DE ŐK MAGUK CSAK UGATNAK, NEM HARAPNAK. ÉN MÁR CSAK TUDOM. HA AZ IDŐM ENGEDNÉ, MAGAM INTÉZNÉM EZT EL VELÜK, DE ÚGY VÉLEM, EZT MOST TI IS LERENDEZHETITEK. KEZDEM A TELEPORTÁLÁST.

Ezzel Jonathant, Tylert, Jasont és Pókembert pár pillanatra erős fény borítja be… majd a következő másodpercben már az AIM B-épülete melletti toronyház tetején állnak.

A többieknek ezalatt Sólyomszem oszt ki egy-egy adóvevőt, majd Danversre néz.

- Mi is indulunk. A részleteket elmondom nekik a helikopteren.

Az ezredes bólint.

- Helyes. Parr is megérkezett már, ott vár Önökre. Kissé türelmetlen volt… Sok sikert!

Barton biccent, majd a többi fiatallal megindul a tető felé vezető liftek irányába, és egy-kettőre fel is érnek, ahol már egy helikopter vár mindenkire.

- Csak nyugi, kölykök. Ez a fémmadár nem fog lezuhanni, ígérem. A legjobb pilóta vezeti, és én is itt leszek. Na, szaporán, beszállás!

Moderátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 09 Szept. 2011, 20:30

Jon átvette az adóvevőt Danverstől, majd még viszonozta Emma csókját, igaz kissé kelletlenül a helyzet miatt. Még mindig távol állt tőle ez a viselkedés, főleg a felettese előtt és a többiek előtt. Még mindig úgy érezte, hogy ez magánügy és nem tartozik másra. Felvette a fülest is, ahol a napja csak rosszabb lett azzal, hogy máris halhatta Ghost hangját. Sőt, a férfi fokozni is tudta azzal, hogy minden mozdulatukat figyelni fogja. Néhány pillanatra lecsukta a szemét, amikor az éles fény körbevette őket, majd a megszokott érzés kerítette hatalmába, ami a teleportáláskor megszokott.

//Folytatás: AIM B-épület, Queens//

Miközben a többiek elteleportáltak átvettem Clinttől a saját fülesemet, majd utoljára indultam el. Nem volt az az isten egyik panteonból sem ezen a világon, hogy Tao-t a hátam mögé engedjem. Elfintorodtam, amikor Parr-t említette, az elmebeteg kisgyerek. Remek! Az a valami mikor nem türelmetlen? És engem tartanak hirtelen haragúnak, nevetséges, az a kis izé sokkal inkább az. Mi lenne ha azt az együttműködést visszamondanánk és lelőhetném Parr-t és Tao-t? Majd utána talán valamilyen szinten működhet az együttműködés. A liftben is úgy álltam meg, hogy véletlenül sem mutassam a hátamat egyiknek sem. Paranoia? Talán. A helikopterre néztem, nagyon nem akaródzott közel menni hozzá. Nem a géppel volt a bajom, sem azzal, hogy lezuhanhat, talán legalább gyorsan vége lenne ennek az egésznek. Hanem Barbara volt az oka. Vajon a legjobb barátnőm mit fog szólni ahhoz, amit tegnap sikeresen előadtam? Igaz még Clint sem szedte le a fejem, hogy amatőr vagyok és ostoba, de ami késik, nem múlik, majd ha nem lesznek ott a többiek. De Barbie képes lesz a többiek előtt megtenni. Clint szavaira torpantam meg és rezzentem kissé össze. Ő is itt lesz, ezt most nekem szánta megnyugtatásul vagy csak én akartam, hogy annak szánja. Hiszen Londonban is ott volt és akkor is lezuhantunk. Néhány szívdobbanásnyi ideig csak néztem a gépet, majd kivételesen anélkül, hogy visszaszóltam volna Barton-nak szálltam fel rá.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 10 Szept. 2011, 14:15

Az adóvevőt a fülembe rakom, és bólintok Danversnek, amikor közli, hogy Rusty is velünk jön. Ez jó hír, használható a srác, ha épp nem borul ki az álmok miatt, remélem nem veszti el a fejét.
Felmegyek a tetőre, a helikopterek gondolatától is kezd fájni a fejem, de a shieldnek biztos van valami kedvezményes szerződése egy helikoptergyártó céggel, és száz, hogy jó biztosítást kötöttek az összesre. Kár, hogy pilótákat nem nagyon tudnak válogatni. Clint azért biztosít róla, hogy tuti nem fogunk lezuhanni, kivételesen jó pilótánk van, na persze, ezt már hallottuk párszor. És ő is itt van velünk, mintha ez megvédené a gépet a lezuhanástól. Például jön egy szokásos bazinagy organizmus, és Clint majd egyetlen nyílvesszővel a helikopterből elintézi az egészet.
Na ugorjunk, felszállok a gépre.
-Szóval a terv szerint csak kimegyünk a parkba, és várjuk, hogy megnyíljon valami kapu, amin átjön Loki? - Kérdem egészen zanzásítva a tervet Clinttől.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.