Ravencroft Pszichiátriai Intézet

8 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Empty Re: Ravencroft Pszichiátriai Intézet

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 01 Márc. 2015, 02:01

A éület, Hanna Jones-Rider

Hanna azt kezdte érezni a leeresztett fegyver és a tárgyalásra képes szavak mögött, hogy most nem volt közvetlen életveszélyben. Az érzékeivel pásztázta a férfit, hogy ez csak trükk volt-e bár nem hitte, hogy az lett volna. Akkora fegyverrel a kezében nem kellett volna trükkökhöz folyamadnia. Elkezdett beszélni.
- Köszönöm! A lemmingoid olyan lény, akit kezeltek az Appetencia-szérummal, ami a rágcsálók túlélési ösztöneit és tulajdonságait applikálja az emberbe. A férjem találmánya. Barbudáról nem kellett elmenekülnöm, szabadon járhatok-kelhetek, mint az államminiszter felesége. Kérem, mondja el, mi ez a hely és hogy milyen gyilkos fajtára hasonlítok.
Hanna udvarias hangot ütött meg, de ha közben a férfi támadásba kezdett, abba hagyta a beszédet és igyekezte kikerülni a lövéseket és leteríteni a férfit, hogy súlyfölénybe kerüljön. Nem szerette volna, hogy így legyen. Beszéddel, tárgyalással akarta megoldani ezt is, mint sok környezetvédelmi témát. Ő már sok mindenkivel tárgyalt, igaz, ilyen őrjöngő emberrel még nem kellett asztalhoz ülnie.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Empty Re: Ravencroft Pszichiátriai Intézet

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 02 Márc. 2015, 22:40

~Mysti~

A szavak furcsán csengtek, főleg mert nem tudhattam, hogy ki az a kettő.
~ Kettőnknek nincs esélye? Bíztató! Bár szerintem engem is beleszámolt, mert én kb a halál közeli hallucináció miatt vagyok most csak itt, mégha csak lélekben is, vagy elmében, vagy hogy as fenébe is hívjam ezt.
Aztán meg azt kezdi el taglalni, hogy csak megközelíti Apokalipszist, mert hasonlít külsőre, de gyengébb kiadás.
~ Még jó, hogy csak félig annyira halálos, bár nekem úgyis nyolc. Ugyanis isteni csoda kéne, hogy én ne múljak ki a realitás talaján.
A kérdésre, hogy készen állunk -e én csak megvonom a vállam.
- Ennél készebb nem nagyon lehetnék.
Mondom, majd várom, hogy kínok közt felébredjek.

- Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 5000_Thanks_by_Mallemagic Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Mudch0 Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 03 Márc. 2015, 00:01

//Mivel kb a harmad társaság írt csak és az én hetem is roppant zűrös, így szombatig kaptok haladékot, akkor lesz új kör.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Caedes Kedd 03 Márc. 2015, 14:33

-///Arrow Clieyt///-
-C épület

Csöndben figyeltem a többiek és a "nő" beszélgetését. Világvége nem az én asztalom. De nem is akarok meg halni, szóval segítek a jó oldalnak. Annak reményében állok a segítség nyújtás oldalára, hogy életben maradok. Nekem nem volt kérdésem, vagy amit még meg akartam volna tudni, éreztem, hogy készen állok a felkelésre. 
Mikor kinyitottam a szemem ismét a C épületben voltam, a padlón feküdtem hanyatt és a plafont bámultam. Halkan hallottam lépteket, hogy távoz valaki. De lusta voltam még fel kelni inkább heverésztem még egy két percig a földön.
Végül fel ültem és láttam, hogy csillagarcú elment, de a lány és a portya itt maradtak még. Kicsit bele piszkáltam a dolgokba. A portyát a falhoz húztam és ott hagytam, míg a lányt inkább a korláthoz húztam és a fejére tettem a maciját mielőtt én is elindultam volna.
Meg indultam én is a D épület felé. Kicsit sietve mentem, nem volt kedven lustálkodni tovább. Ha elérek a csillagarcúhoz akkor oda köszönök neki.
-Szia.....

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Témanyitás by Kyle Collins Kedd 03 Márc. 2015, 15:13

-/// Kevin Steel --++-- Dark El Argo ///-

A épületben a teste

Álom sík:
Kevin és Argo ismét egy kivetülésben voltak az állom síkon. Várták, hogy vissza térhessenek a testükbe ki az állómból. Mikor meg hallották, hogy aki úgy érzi készen áll az felkelhet egyből kaptak az alkalmon, hogy vissza térhessenek a valóságba. 

A épület gyengélkedő:
Mikor fel keltem már nem ott voltam, ahol korábban. Meg az a katona gyökér se volt itt. De még sajgót a a rohadt lövedékének a helye. Hiába rendelkeztünk regenerációs hatalommal, lassan múlik a gyógyszer hatása. Nem is próbálunk még mozogni, csak várjuk, hogy elmúljon teljesen. Csak fel ülni akarunk, hogy lássuk, hol is vagyunk. 
-Francba. Hahó, hol vagyok?
Kérdem, morcos hangulatban. Várom, hogy valaki válaszoljon rá.
*Ez gáz nem? A világ vége dolog.
*Ja menni kéne már a D épülethez nem itt ülni.
*Tudom, de még nem vagyunk teljesen jól nem tudunk mit tenni.

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 07 Márc. 2015, 09:54

+18
Résztvevők: Adrian Sommerfield, Michael Nikostratos, Jonathan Holmes, Jack Gammer, Hannah Jones-Rider, Allison Carter, Misty White / Myth (Laura Slyen), Cindy Rayland (Jenna Collins), Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao), James Mansfeld (Szürke Eminenciás), Arrow Clieyt (Caedes), Kevin Steel (Kyle Collins), Dr. Julius Amadeus Chaos (Jack Gammer), és Sylvester Slater (Darren Cain)
Következő körváltás: 2015. március 11. (szerda)

~ A épület: Sylvester Slater, Kevin Steel, Julius Amadeus Chaos és Hannah Jones-Rider ~
Kevin a gyengélkedőn ébredt fel, valaki levitte őt oda. A feje sajogott, illetve a mellkasa is azon a ponton, ahol belelőtt korábban Sylvester meglőtte. Könnyedén feltudott ülni, csak egy kicsit szédült. Ha akart, akkor már feltudott kelni, sétálni is. Az átjárást a D épületbe ismerte, ha menni akart és elég erőt is érzett magában, hogy elmenjen oda.
Hannah szavaira egyelőre nem érkezett válasz, úgy tűnt, mintha Sylvester a saját gondolataiba révedt volna és meg sem hallotta, amit mondanak neki.

~ B épület: Misty White / Myth, Jonathan Holmes és Allison Carter ~
Allison azonnal ment a lányhoz, aki alatt egy nagyobb vértócsa gyűlt már össze, megnézte a pulzusát, volt neki, de nagyon gyenge, a bőre pedig már-már hamuszürke a vérveszteségtől. Misty erre ébredt fel, hogy valaki fölé hajol és éppen a nyakát tapogatja.

~ C épület: Cindy Rayland / Lulu / Rony és Adrian Sommerfield ~
Yeb és Arrow elindultak a D épülethez, a többiek még mindig eszméletlenek.

~ D épület: Yeb-Nug, Arrow Cliey, James Mansfeld, Michael Nikostratos és Jack Gammer ~
James, Gammer és Michael még mindig eszméletlen.
Yeb és Arrow az ismert biztonságos útvonalon együtt érkeztek meg a D épület bejáratához. Az nyitva volt, ha akartak, akkor be tudtak menni a folyosóra. Ott sokan lézengtek, a helyi lakók, akik meglepve pillantottak a megérkezőkre, hogy mégis mit keresnek itt.

~ Álomsík: Michael Nikostratos, Jack Gammer, Cindy Rayland / Lulu / Rony, Adrian Sommerfield és James Mansfeld ~
Adriannak még voltak kérdései, így a nő felé fordult, hogy ismét válaszoljon.
- Olyasmi, mikkel Apokalipszis is rendelkezik – mondta.
Róla Adrian is hallott, ha nem is az évekkel korábbi dolgok révén, mivel akkor még nagyon fiatal volt, akkor amiatt, ami nemrég történt, Apokalipszis a lovasaival több ezer embert mészároltatott le Chicagóban. Nagyon sok erővel rendelkezett, többek közt azzal, hogy alakváltó, pusztán energiából áll, így az öregség nem fog rajta, roppant erős és ellenálló.
- Mi sehogy – felelte a nő. – De a többiek oda fognak tartani a D épülethez, ott fogod őket is találni. A telefont illetően a vezetők szobáiban úgy tudom, hogy vannak. Máshol nincsenek. Ne aggódj ifjú – mosolyodott el a nő. – Tudom, hogy képes vagy minderre.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 07 Márc. 2015, 11:11

Adrian megkapta a válaszát és nem nagyon nyugodott ettől meg.
~Ha egy alakváltó akkor miről fogjuk felismerni? És hogy állítjuk meg. Igaz nekem is emberfeletti erőm van de, nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű alakot meg tudnék állítani vele.~
A telefonos választól sem tudott meg többet.
~Ott van a vezetők szobáiban. De hol vannak a vezetők szobái?~
A végső biztatás pedig csak idegesíti.
-Hát kösz. Bár nem hiszem. Még utoljára merre kell mennem afelé az épület felé amerre a többiek is gyülekeznek?

Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Márc. 2015, 19:45

Yeb-Nug
D épület bejárata

Amíg várakozom, átjuttatom a cipőfűzőt oda, ahová a tárgyaknak át kell jutniuk ahhoz, hogy valami más jöjjön helyettük. Ez így szokott történni, és minden alkalommal, mikor ez történik, valami jó érzés fog el. A jó érzés csak egy kifejezés, amit a barátom mondott, mikor megkérdeztem, mikor lehet érezni. Szerinte főleg jó és rossz dolgokat, és a jó közé sorolta azokat az érzéseket, amiket szeretnénk újra érezni. Nem egy könnyű meghatározás, de nekem megfelelt.
A kezemben már egy kétoldalú csápszorító pánt van, amit valahol, ahonnan jöttem, gyakran használnak arra, hogy elfogjanak vele dolgokat. A csápok ebben a világban nem túl gyakori dolgok, így a kétoldalú csápszorító pántot nem lehet feltenni egy emberre. Ennek ellenére mutatós darab, és ránézésre teljesen működőképes is. Remélem, aki a cipőfűzőt kapta cserébe, jól fogja érezni magát miatta – már ha valóban megkapta valaki.
Addig is, elrakom a kétoldalú csápszorító pántot, nehogy bántsa valaki szemét, ugyanis meggyőződésem szerint ebben a világban minden legalább háromoldalú, ahogy eddig láttam.
-Heló – köszönök vissza az embernek, aki korábban is velem jött az alagsorba. – A többiek még nincsenek itt, meg kéne várni őket, hogy együtt mehessünk be, úgy nagyobb esélyünk van eljutni a vezetőig – vetem fel az ötletemet, miközben az ajtót figyelem.
Egyelőre várok, amíg többen meg nem érkeznek, mert kettőnket nem nevezném esélyes csapatnak még. Kéne a többi ember, akit az álomban láttam.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Eva Carter Kedd 10 Márc. 2015, 21:41

Amint, oda megyek a nő höz, és megnézem a pulzusát, ami van neki, de nagyon gyenge. Bőre, hamuszürke a nagy vér veszteségtől, ami körülötte van. Ha még a hasában van a kés, akkor azt kihúzom onnan, majd a gagyámat le veszem, és megpróbálom el állítani neki a vérzést, úgy hogy bekötöm neki a hasát. Mikor, rá nézzek látom, hogy nyitva van a szeme.
- Helló, a nevem Allison Carter. - Mosolygok a nőre, majd a kezemet felé nyújtom felé barátságosan. - Ő pedig, Jonathan Holmes. - bicentek a srác felé a fejemmel, bár nem kérdezet rá. Nem kérdem meg tőle, hogy minden rendben van-e mert, látom, hogy nem. Kőrbe nézek, hogy hátha találok vagy látok egy csapot, hogy kapjon vizet. Ha találok csapot, akkor oda kisérem őt, hogy tudjon inni. Ha, viszont nincs, hát akkor nem tudom, de majd lesz valahogy remélhetőleg.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 10 Márc. 2015, 23:53

A látomás véget ér és a helyét átveszi a tompa fájdalom, bár nem ez volt ami felébresztett. Ujjak tapintását éreztem a nyakamon, mikor kinyitottam a szemeim. Először homályos volt a látásom, de aztán lassan kezdett kitisztulni.
Egy teljesen idegen nőt pillantottam meg magam előtt, aki felém hajolt és a pulzusom kereste.
~ Ki vagy te? Vajon barát vagy ellenség? mondjuk nekem a jelenlegi állapotomban úgyse lenne sok esélyem ellenséggel szemben.
Amikor észrevette, hogy ébredezem bemutatkozott. Én próbáltam megszólalni, de rájöttem hamar, hogy ez nem a legjobb ötlet a jelenlegi állapotomban, csak hörgés közepette jött ki egy "Misty" így inkább csak bólintottam rendes bemutatkozás helyett.
Egyenlőre úgy tűnik segíteni akarnak nekem, mert ha nem akkor nem mutatkoztak volna be. A sebemre próbálom tapasztani a kezem maradék erőmmel és egyelőre csak várok, ha segíteni akarnak rajtam, akkor nem ellenkezem, bár nincs ínyemre, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerültem.

- Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 5000_Thanks_by_Mallemagic Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Mudch0 Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 11 Márc. 2015, 00:02

//Mivel alig írt vki, így nem tudok írni.. Adrian, nyugodtan vedd úgy, hogy a nő azt feleli, hogy nem tudja, ő itt él, nem odakint, hogy emiatt ne veszíts még egy kört és írj, ha szeretnél. Vasárnap lesz új kör, aki addig nem ír, annak fájni fog.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kyle Collins Csüt. 12 Márc. 2015, 09:01

A épület gyengélkedő

A gyengélkedőben ébrettűnk fel. Arra nem emlékeztünk, hogy ki hozott ide, de arra igen, hogy az a fél eszű vadbarom lőtt le minket. A segfeje meg se várta, hogy a rendes magyarázatot. Na az olyan tényleg diliházba való, de az elektro sokkot is meg érdemli. Fel ültünk és a falnak támaszkodtunk.
*Te mit gondolsz, induljunk a D épület felé?
*Pasz, semmi jó előérzetem nincs a dologgal kapcsolatban. Szerintem csak a halál vár ott.
*Miért ez élet szerinted amit csinálunk? Mind ketten a másikunk halálát akarja.
*Jó, jó. De mi a test miatt, hogy élhessen az egyikünk rendes életet. 
*De az reménytelen. Na irány az átjáró.

Ezzel fel álltunk, szét néztünk a gyengélkedőn és amit hasznosnak találtunk fegyver, kábító anyag ilyesmiket magunkhoz vettük. A maszkomat fel helyeztük és elindultunk a D épület felé, hogy lássuk a következőket.

Tudtuk, hogy nagy az esély arra, hogy meg halunk. Így Kevin a háttérbe vonult, és én irányítottam a testünket.

Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Caedes Csüt. 12 Márc. 2015, 09:26

-///Arrow Clieyt///-

Vissza tértem a testembe, egy kis aprócska csíny után én is elindultam a D épület felé. Az út igen egyszerű volt. Nem volt semmi gond az út során. Könnyedén eljutottam az átjáró kapujáig ahol csillag arcúval találkoztam. Akinek egyből köszöntem mikor meg érkeztem. 
-Hát amikor eljöttem még javában aludtak. Nem tudom mikor akarnak felkelni. De egy kicsikét beljebb mehetünk szét nézni nem?
Kérdem tőle. Bár tudom, hogy igaza van, de egy kis információ gyűjtés nem hasztalan. Az előny igaz nem nálunk van, de jobb lenne tudni egy két dolgot. Mert nem sok mindent tudok a D épületről, csak annyit, hogy nem szeretek oda menni.
Óvatosan átmentem az ajtón és körbe néztem. Igaz még közel voltam az ajtóhoz. Bár az, hogy a többiekkel mi van azt nem tudom. Pedig voltunk egy páran az állómban.  

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Csüt. 12 Márc. 2015, 19:27

Sylvester Slater, A épület

A szőrös "nő" válaszol nekem. Nem értem mit mond, de se a "vér" se a "vámpír" szó nem hangzott el, szóval egyenlőre rendben vagyunk. Nem mintha vártam volna egy vámpírtól, hogy bevallja. Az mondjuk biztos, hogy nem hasonlítaná magát rágcsálóhoz. Bár ki tudja. Nem igazán tudom ki akarja a rágcsálók erejét. Biztos valamelyik aktatologató washingtoni agyas találta ki. Lehet, hogy tökéletes katonákat várnak tőle. Biztos valami kísérleti lény lehet a nő.
- Ki a rákos f.sz akarná a rágcsálók erejét?- kérdezem tőle. Közben megkérdezi, hogy milyen fajnak gondolom őt. Nem dőlök be neki köcsög. Csak azt akarod megtudni, hogy mennyit tudok rólad. De neeem. Nem ilyen könnyű a dolgod.
- Vámpír. Megölték a testvéremet még Mexikóban. Szerencsére gyengék voltak az alkoholra.- mondom neki. Ez természetesen nem igaz, de ha kijavít elárulja magát. Ha észreveszem, hogy megrándul, akkor kap egy szép nagy adag lónyugatót. Vagy bármi is van ebben a sz.rban. - Ravencroft.- válaszolom neki, ha nem árulta el magát.

Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Síkok:

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 13 Márc. 2015, 17:44

Adrian most sem kap választ. Csalódottan sóhajt egyet.
-Akkor küldj vissza.
Ha ez megtörtént akkor először is csodálkozik, hogy nem ott van ahol volt. Mármint azon a folyosón csak nem pont ott.
-Őrület.
Ha a macska nincs ott akkor indulna is de, észreveszi a macis lányt.
~Ő biztos tudja az utat. És mivel van annyi esze, hogy féljen egy vámpírtól ezért nem támad rám és elvezet oda ahova akarok menni. Akár még... Nem azt nem. A lány ártatlan. Csak mocsok embereket szívok ki.~
Így leülök és várok.
Ha a macska ott van és ébren van akkor megkérem, hogy vezessen el ahhoz az épülethez.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 15 Márc. 2015, 01:45

Metafizikai kalandozásaim után rázendítek egy kis öklendezésre, úgy tűnik kikerültünk a vízből és ennek egészen furcsa okai jutnak szembe. Mégis egy pillanatig arra jutok, hogy én tettem. Eszembe jut a marás fájdalma, hogy a trauma miként hoz elő rejtett képességeket és, hogy milyen mélyen jártam mikor megtalált az a szörny a karmaival. Egészen súlytalannak érzem magamat még a vizes ruháimban is. Csak másodperek múltán nézek körbe, egy darabig csak fekszem, öklendezésekkel meg-meg szakítva. Arra figyelek csak fel, hogy Allison valakihez beszélni kezd. Én is lassan felkászálódok, először csak négykézlábra és úgy is indulok el, majd guggolásban folytatom és lépek oda féltérdelve a testhez. Szúrt hasi seb, valószínű nem éli túl ha az intézet falain belül több ilyen csapda is van.
A nevem említésére csak biccentek a kába nő felé és a még vizes ruhából leszakítok egy darabot borogatásnak, majd a sebet kezdem el vizsgálni.
- Én majd vigyázok rá, te keríts segítséget! - Mondom halkan a lánynak és elkezdem előkészíteni a nyomó kötést. Talán akad itt bent pár doktor akit megtartottak felcsernek az örültek. Esetleg ideiglenes el tudnám látni megfelelő felszereléssel, de egy ilyen szép nyílt seb hamar az ember végét jelentheti. De legalább a hideg borogatás és a só marása a sebben ébren fogja tartani a delikvensünket. Megpróbálom alaposan átvizsgálni hátha kiderül róla valami. Örült vagy orvos volt, esetleg látogató, bármilyen információ fontos lehet a jövőben.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 15 Márc. 2015, 06:44

+18
Résztvevők: Adrian Sommerfield, Michael Nikostratos, Jonathan Holmes, Jack Gammer, Hannah Jones-Rider, Allison Carter, Misty White / Myth (Laura Slyen), Cindy Rayland (Jenna Collins), Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao), James Mansfeld (Szürke Eminenciás), Arrow Clieyt (Caedes), Kevin Steel (Kyle Collins), Dr. Julius Amadeus Chaos (Jack Gammer), és Sylvester Slater (Darren Cain)
Következő körváltás: 2015. március 19. (csütörtök)

~ A épület: Sylvester Slater, Julius Amadeus Chaos és Hannah Jones-Rider ~
Kevin elindult a D épület felé és meg is érkezik oda. (folytatás ott)
Hannah és Sylvester pedig továbbra is csak beszélgettek az alagsorban.

~ B épület: Misty White / Myth, Jonathan Holmes és Allison Carter ~
Egyelőre Allison és Holmes is a lány sebét vizsgálták, egy nagyon mély seb volt, nem is látszott a vége a belőle kifolyó vértől. Egy nagy tócsa volt már a lány alatt és véres csík is látszott a folyosón, ahogyan egy közeli szobából jött. Szagokat furcsa mód a véren kívül nem érzett Allison és a folyosó is minden irányban sötétségbe veszett, nem természetes sötétségbe, hanem mintha a sötétség mozgott volna és ki-ki nyúlt volna a trió felé. A seb túl mély volt, valószínűleg halálos, révén Misty bőre már szürkés volt, hideg veríték volt a testén és szinte össze-vissza beszélt, a szavai alig hallhatóak voltak és a lány is egyre kevesebb dolgot fogott már fel a külvilágból. Amennyire minimális elsősegéllyel meg lehetett állapítani egy vérátömlesztés és azonnali műtét sem biztos, hogy megmentené. Holmes, amint átvizsgálta, nem igazán volt nála semmi, de a kezén egy karkötő volt, ami jelezte, hogy bentlakó beteg volt.

~ C épület: Cindy Rayland / Lulu / Rony ~
A macskát már nem találta ott Adrian, de most, hogy nem támadta senki és egyedül volt, így nyugodtan tudott nézelődni és megtalálta az utat, hogy merre kell mennie a D épülethez, amit meg is tudott tenni. (folytatás ott)

~ D épület: Kevin Steel, Adrian Sommerfield, Yeb-Nug, Arrow Cliey, James Mansfeld, Michael Nikostratos és Jack Gammer ~
Yeb egyelőre úgy döntött, hogy még várakozik Arrow-val és megvárják, amíg még mások is érkeznek. Minderre olyan sokat nem kellett várni, néhány perccel később az álomból is látott Kevin, illetve Adrian is megérkezett a főbejárathoz és annak környékére. A D épület lakói továbbra is őket figyelték, majd ahogyan teltek és múltak a percek már voltak, akik meg merték őket szólítani.
- Miért jöttetek ide? – kérdezték. – Nem lenne szabad itt lennetek, ez a mi területünk…
Mondogatták. A megérkezők is látták, hogy a folyosókon sokan voltak, de egyelőre minden teljesen átlagosnak tűnt ezen a környéken.

~ Álomsík: Michael Nikostratos, Jack Gammer, Cindy Rayland / Lulu / Rony és James Mansfeld ~
A helyzet változatlan.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Ravencroft Pszichiátriai Intézet - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 16 Márc. 2015, 15:13

Felébredve Adrian a macskát sem találta már.
~Ez egyáltalán nem az én napom.~
De némi keresgélés után talált is egy utat. Azon elindulva meg is találta azokat akikkel az álomba és a valóságban is találkozott.
-Jól ott hagytatok.
Nem hagyhatja szó nélkül. Tudták, hogy nem idevalósi és elindultak nélküle.
~Most már tuti nem maradok itt. Rohadjanak meg.~
Mikor őket megszólítják Adrian meg sem szólal. Ráhagyja a többiekre a beszédet.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Márc. 2015, 00:04

//Érthető okokból nem tudok kört váltani, hétfőn lesz a következő kör.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 19 Márc. 2015, 19:30

Yeb-Nug, D épület

Az ember kérdésére elgondolkodom, hogy mit válaszolhatnék. Amit mondtam, értelmes volt, ő mégis azt javasolja, hogy menjünk beljebb. Már épp arra gondolok, hogy bele kéne néznem a lelkébe, hogy megtudjam, milyen indíttatásból mondja nekem, hogy menjünk be, mikor végül meggondolom magam.
-Én nem inkább nem tenném - válaszolom végül, mert úgy döntöttem, hogy a kérdése inkább engedély kérésre hasonlít, és emiatt ha erélyesen válaszolok, talán rám hallgat majd. Nem tudom, ennek lesz-e valami folyománya később, de érdekes dolog.
Pár perc múlve megérkeznek még  ketten, az alagsorban talált természetfeletti pedig szemrehányó megjegyzést tesz, amiért ott hagytam az alagsorban.
-Megvártalak - válaszolom egész egyszerűen, aztán végignézek a négy fős társaságunkon. Nem valami sok ember, de nincs már kedvem tovább várni, elvégre sürgős a dolgunk valamennyire.
Néhányan hozzám szólnak a D épület lakói közül, de nem fordítok rájuk túl nagy figyelmet. A vezetőjüket keresem, velük nincs dolgom, és nem hiszem, hogy annyira ellenségesen viselkednének rögtön, hogy nem engednének bemenni sem. Ha nagyon erősködnek, még mindig hazudhatom, hogy a vezetőjüket keresem, hogy megtérhessek. A barátom azt mondta, ezek az emberek megtértek a D épületben, ezért vannak itt. Hogy pontosan hova tértek meg, azt nem tudom, de azt is mondta, hogy itt egy vallás van, ami nagyon különös, és jobb távol tartani magamat az itteniektől. Persze most nincs döntési lehetőségem, muszáj bemennem, hogy a vezetőt bánthassuk.
-Menjünk - szólok a többieknek, és elindulok befelé az D épületbe. Nem tudom, pontosan hová kell menni, de nyitott vagyok a többiek ötletére, és talán magától értetődő lesz a dolog, mondjuk látszani fog, hogy hol van a vezetői terem, vagy valami ilyesmi.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 20 Márc. 2015, 18:55

A sebem vizsgálták, de sok jót úgyse tudtam volna leolvasni az arcukról. Én már sejtem amit ők is. A bőröm, pedig megerősítést is adott a valószínűsége annak, hogy én hamarosan sajnos elpatkolok.
~ Jó hogy végre törődik velem valaki, csak mondjuk kár, hogy akkor amikor a kaszás, már felém sétál.
Míg borús gondolatok keringtek a fejemben próbáltam valamit is kinyögni, de már azt se fogtam fel, mi jött ki a számon és mi csak a gondolatomban hangzott el.
Ahogy a mélabús hangulat it se változott az tűnt fel nekem, hogy egyre sötétebb van, bár nem tudtam, hogy miért csak a távoli részek sötétülnek el.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Caedes Szomb. 21 Márc. 2015, 08:48

-///Arrow Clieyt///-

A D épület ajtaján belül álltam immár. A bent lévőket néztem, de inkább még is az épület ezen részére voltam kíváncsi, hogy mi vár ránk. Hallottam, hogy csillagarc nem akar bejönni. Nem akartam erőltetni így oda feleltem neki.
-Rendben van, én azért nézelődök. De nyugi nem kell félned nem megyek mesze.  
A bent lakokkal nem igazán foglalkoztam. Már mit azzal, hogy mit beszélnek hozzám. Valahogy nem tudott érdekelni. Idő közben hallottam, hogy portya is meg érkezett meg még egy valaki. A kis portya megint duzzogott. El is mosolyogtam rajta, hogy pont ezt folytatja a kis idióta. Majd csillagarc mondta, hogy mehetünk beljebb. Meg vártam amíg mind be érnek. A kis társaságunknak nem igazán tudom, hogy van e vezetője de ha igen, akkor én csillagarcra szavaznék. A közelében maradtam. Valami azt súgta, hogy hamarább észleli a dolgokat. Nem tudom, hogy a macska vagy az álom síkban történt dolgok miatt, éreztem ezt.  De a kis portyánál vártam, hogy meg tanul normálisan beszélni mert unom a kis köcsögös durcás stílusát. Mert miótta csak rá találtunk folyton nyafog mint egy hisztis gyerek.  

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kyle Collins Szomb. 21 Márc. 2015, 09:55

Az A épületben ébredtünk fel. A gyengélkedőben mert valami agyatlan lelőtt minket. Az álomban sok mindenkit láttunk, és meg tudtunk. Mikor már jobban éreztük magunkat, elindultunk a D épület felé. Annak érdekében, hogy véget vessünk a dolognak. Az oda úton nem volt semmi probléma. Könnyedén eljutottam oda ahol már álltak ketten. Már láttam őket az álomban. Köszönés gyanánt biccentettem egyet. Természetesen a maszkom végig az arcomat takarta. Egy hangot is hallottam az ajtón belül így láttam meg, hogy nem hárman hanem négyen voltunk ott. Az ott lévők külleme nem igazán volt érdekfeszítő a számunkra. Láttunk már furcsábbat is. Az egyik szavával egyet értve elindultunk a szektorba.

Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 21 Márc. 2015, 18:57

Hanna türelmesen várt. Nem siettette az őt üldöző férfit. Örült is egy picit, hogy végre nem kapkodtak, nem futottak, hanem volt egy nyugodt percük. Őt már nem hajtotta a nyugtalanság és a félelme is csitulni kezdett. A férfi végre megszólalt és értetlenkedni kezdett. Hanna felmérte, hogy a szokásos kérdés merült fel. Miért pont a rágcsálók? Zieldet kellett volna erről megkérdezni, de néhány szót a felesége is tudott mondani.
- A lemmingek pocokszerű rágcsálók voltak nagyon rossz viselkedési sémákkal, amik miatt a kihalás szélére sodródtak. A férjem készített egy szérumot, ami a pozitív tulajdonságaikat erősítette fel és megmentette a fajt végül. Miért ne alkalmazhatnánk ezt embereken, mikor olyan veszélyes a világ, hogy terroristák, szuperbűnözők vannak? A továbbfejlesztett szert mi ketten próbáltuk ki és a háziállataink. Nagyon fontos a túlélési ösztön és ez sokat segített.
A férfi testvéréről hallottak után Hanna szánalmat, sajnálatot kezdett érezni. Egy testvért elveszíteni borzalmas tragédia lehetett és már értette a férfi bosszúvágyát. Arra még nem jött rá, miből gondolta, hogy ő is vámpír volt. A démoni invázió alatt garázdálkodtak a vérszívók New Yorkban, de pont ilyen kinézetűt nem látott sem élőben, sem a hírekben. Közvetlen közelről pedig soha nem találkozott vámpírral szerencséjére.
- Részvétem a testvére miatt. Úgy gondolja, itt is vámpírok vannak, a Ravencroftban? - kérdezte érdeklődően, sőt kis félelemmel a hangjában.
Ha ilyen fegyvereseken kívül még vámpíroktól is tartani kellett, az már nagyon nagy veszélynek tűnt. A legszívesebben a férfi oldalára állt volna, mert most már sajnálta és értette, de nem tudta, volt-e erre lehetősége. Labilisnak tűnt a férfi, olyannak, aki kezelés alatt állhatott ebben az intézetben, amit Hanna ismert már hírből.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 21 Márc. 2015, 21:54

Sylvester Slater, A épület alaksor

-Most sem értem miért válna bárki pocokká.- mondom a nőnek. Kicsi, gyenge és szinte minden megeszi. Szánalmas lények.-De a túlélő ösztön tényleg fontos. És nem mindenki szolgálhat a háborúban, hogy kialakuljon.- Hihetetlen, hogy mennyire elpuhult lett az ország. Már szörnnyé kell változni, hogy valamennyi élni akarás legyen bennük. Sok kis sz.ros. Nem reagált a hibámra. Okos kislány. Vagy tényleg nem vámpír. Nem lehet egyszerűen megtudni. Ha valaki megütné, akkor kiderülne. Addig csak a figyelmem maradhat.
-Kösz. Régen volt, már túl vagyok rajta.- igazat mondtam. Már magam mögött hagytam az az éltet és az öcsémet is. Hmpf, ő imádta volna a B szárnyat. Még azt a teljesen őrült k.rvát is. Mindegy, nem ez a lényeg. A következő kérdése megint lehet csapda. Kíváncsi, hogy mennyiről tudok. Csapdába akar csalni. Vagy tényleg nem tudja. A félelem a hangjában az utóbbiról árulkodik, szóval ki tudja.
- Nem tudom. Beszéltek magáról én meg lejöttem, hogy csekkoljam mi a helyzet. Ennyi történt. - mondtam neki egy vállrándítással egybekötve. - Bár mindenféle elb.szott sz.rt tartottak itt az okos agyturkászok, szóval f.sz se tudja. De ne aggódjon. Viszonylag szerencsés szárnyba került.-

Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.