Belleplain tábor

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 06 Nov. 2011, 10:24

~ Lex (Reptile), Judy és Farahnah ~
Farahnaz még mindig a számítógépén pötyögött valamit, éppen egy programot futtatott, amit pár perc alatt dobott össze, amikor Lex lépett oda hozzá. A lánynak nem tűnt fel a fiú érkezése, így hatalmasat ugrott ijedtében, ahogyan a társa a vállához ért. Az arab lány a laptopjával együtt a földön kötött ki és onnan pislogott fel a csadorja alól meglepetten. Mint általában most is csak a szemei látszódtak ki. Érdeklődve nézett végig Lex-en, aztán realizálta, hogy még soha sem látta a fiút. Sután emelte fel a kezét és integetett egy kicsit a fiú felé.
- Szia! Farahnaz vagyok – felelte tökéletes angol kiejtéssel. – Új vagy?
Tette fel a teljesen egyértelmű kérdést, bár neki nem volt az. Sokszor fel sem tűnt neki, hogy újak érkeznek. Az ekkor odalépő Judy-ra nézett és becsukta a gépét.
- Szükségem van elosztóra, hosszabbítót hoztam, de kell, hogy elérjen a gépig – mondta. – Le fog merülni a gépem és még nem fejeztem be a programot, amit írok. Egy kisebb fejlesztés Veszélyhez*. El… el akartam őt is hozni, de Forge azt mondta, hogy inkább maradjon otthon, pedig itt is segíthetett volna többek között a sátor felépítésében. Tudta, hogy a sátor eredetileg török eredetű szó? De már előttük is nagyon sokan építettek ilyet, csak mindenhol más nevet adtak nekik…
Kezdte mondani, Judy pedig már ismerte a lányt és tudja, ha nem állítja le valamivel, akkor még percek múlva is mindenféle információt fog mondani mindenről, ami éppen az eszébe jut.

* a Kúria androidja, lásd mesélői NJK-k között.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Steven on Vas. 06 Nov. 2011, 14:19

Csak mosolyogtam mikor láttam a tanárnő reakcióját.
- Értem. Szóval ha meg vannak a kicsik akkor meglesz ő is. – Ezután felvettem a bőröndöket és becipeltem a faházba. Bár nem vagyok egy izom ember, a kardvívás közben azért sikerült egy kicsit megizmosodnom, így a bőröndök nem jelentettek különösebb problémát, bár mivel én mentem elől, az ajtónyitás teli kézzel kicsit komplikáltabb volt, de megoldottam. Közben a tegnap kiadott feladat felől érdeklődött.
- Hát nem tudom. Egész éjjel felvoltam és ezen gondolkodtam, de még néhány dolog mindig zavaros. Gondoltam, hogy nem fog egy csettintés alatt sikerülni, de azért hogy ennyire nehéz lesz azt nem hittem volna. Az se segít, hogy bűntudatom van amiatt, ahogy Zaphire-vel viselkedtem. Talán ha sikerül bocsánatot kérnem tőle, akkor egy lépéssel közelebb kerülhetek a célhoz. – Ekkor megjött Zam is. Mindig is érdekesnek találtam a Kree kisfiút. Az anyjával még nem találkoztam, csak halottam róla, így ő volt az első idegen lény, akit valaha is láttam. Mindemellett nem igazán tűnt nagyon különbözőnek tőlünk. Max annyiban hogy rajta volt a légző maszk.
- Szívesen segítettem. Rendben remélem, hogy sikerülni fog magamtól is leküzdenem ezt a problémát. Hogy őszinte legyek nem igazán tetszik a gondolat, hogy ugyan úgy segíts rajtam, mint tegnap Mugurama-n. Sose szerettem az átmeneti megoldásokat. Viszlát. – Köszöntem el tőlük aztán magukra hagytam őket a faházban. Sajnos a cipekedés közben nem láttam, hogy Zam merről jöhetett, így nem tudtam, hogy merre felé lehetnek. Ahogy hirtelen körbe néztem semerre se láttam őket. Végül Gwen-t láttam meg, amint egy új tetkós lánnyal együtt siet, az egyik kocsihoz elégé feltűnő módon. Gondoltam oda megyek megkérdezni, hogy ő látta-e a kicsiket elvégre ahhoz nem kell ismernie őket, hogy megtudja állapítani, hogy még kicsik.
- Szia Gwen. Sikerült felállítani már a sátradat? – Kérdeztem beszélgetés indítónak, nem akartam rögtön megkérdezni azt, hogy merre vannak a kicsik és ott is hagyni, meg amúgy is kíváncsi voltam, hogy érzi magát, elvégre még ő új itt, de ahogy elnéztem talált egy másik újoncot, akivel még én se találkoztam.
- Hello. Jake Hamilton vagyok. – Köszöntem az idegen lánynak, miközben felé nyújtottam a kezem.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Svarog on Vas. 06 Nov. 2011, 14:38

@Dr. John Huniver írta:Csodálkozva hallgatja Vaszilij-t, ahogy az repülési próbálkozásairól beszél. Meg is csóválja fejét.
- Nem vagy te madár! A madarak is előbb megnőnek és csak aztán kezdenek el szállni. Itt a suliban épp azt tanuljuk, hogy is használjuk a képességeinket. Szóval ha nem megy a repülés, akkor várj még vele. Nem szeretném ha bármi bajod esne. - jegyzi meg aggódón Laura.
- Hogy mi a képességem? - húzza el száját sanda mosolygásra.
- Hasonló mint a tiéd. De én nem a tüzet tudom manipulálni. - felmutatja jobb tenyerét és ujjaiból apró elektromos szikrákat pattogtat ki, mintha csak egy mini tűzijáték lenne.
- El tudom nyelni az elektromosságot egy bizonyos szintig és aztán ki tudom adni magamból, ha kedvem szottyan. Afféle élő és beszélő akkumulátor vagyok. Vagy elem. - jót mosolyog önnön meghatározásán, ami persze teljesen helytálló.
- Na! Nem megyünk el egy kicsit nézelődni? Kész nyomor ez a hely! - int fejével a többiek felé.

- Ha-ha, még ki se keltem a tojásból. Amúgy is a madarak a hüllők rokonai - megmutatja a pikkelyekkel borított bőrt, majd felkacag. - Jó lehet ebbe valami. Ohh nem is fog, de valamit csak kezdeni kell a hátamon lévő ízékkel, ha már annyira fájt, hogy kinőttek.
A lány megmutatja, hogy képes manipulálni az elektromosságot.
- Akkor már tudni fogom, hogy kihez menjek, hogyha lemerült a mobilom - kacsint egyet a lány felé, majd követi a társaik felé.
- Ja, nem lehet a közelbe piát venni.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Vas. 06 Nov. 2011, 17:19

-Meg bizony, akkor ő is meglesz.-bólogatok Jake szavaira, bár gondolatban egy kicsit máshol járok, abban mindenesetre biztos vagyok, hogy nem kell sokáig keresgélnie. A gyerkőcöket könnyű megtalálni, főleg ha egymást szórakoztatják.
-Először próbálkozol vele, ne kedvetlenedj el. Más eddig se jutna. Én azt mondom, hogy így is jól haladsz, és ha nehezen is birkózol meg vele, később megkönnyíti a dolgod. Amiatt pedig ne bánkódj, ami már megtörtént. Feleslegesen köti le a figyelmed.-a bocsánatkérésre csak biccentek. Mindegy hogyan lesz meg a nyugalma, a lényeg, hogy ne aggódjon feleslegesen emiatt.
-Nos.. van hogy az átmeneti megoldás is jobb, mint a semmi.-mondom búcsúzóul.
-Én mindenesetre itt leszek, ha szükséged lenne rám-vagyis kéznél, még ha nem is pont itt. Úgy érzem, nem árt újra biztosítani arról, hogy ha szeretné, meg tudjuk oldani a gondját.

Nem nézek sokáig Jake után, mikor távozik, ahhoz túlságosan könnyű elmerülni a beszélgetésben Zammal. Szeretem ezt a gyerkőcöt.
- Furcsa, igen. Nem kiszámítható, még nekünk sem, akik itt élünk, bár ezt néhányan igyekeznek elhallgatni. De ahogy megismered, egyre kev -mosolygok, de ahogy Zam a maszkra tereli a szót, együtt érzőn fogom meg a vállát, és egy kicsit megszorítom.ésbé találod majd furcsának.
- Ne búsulj miatta. Különleges lehetőséget kaptál, azzal, hogy megismerhetsz minket. Azzal, hogy az lehetsz, aki lenni akarsz. Otthon, már amennyire tudom, nem lenne ilyen nagy szabadságod, és ha így nézzük, az a maszk, nem túl nagy ár.-végül rámosolygok.
-Én mindenesetre örülök, hogy ismerhetlek és szerethetlek, és szerintem a többiek is így vannak ezzel.-majd a mosolyom biztatóvá válik.
-Ahogy én látom, rajtad kívül senkit nem zavar, téged látnak, nem a maszkod.-Igyekszem figyelni őt, meglátni, mi is zavarja ilyen hirtelen, mi az a gond, ami a házban nem bántotta.
A következő kijelentése viszont láthatóan felbosszant. Nem rá haragszom, hanem arra a korlátolt alakra, aki ezt állította.
-Látod, az emberek nem is majmok. Szerintem könnyen érthető.-Kissé feszülten szólok, de igyekszem megnyugodni.
-Tudod.. azt mondani egy emberre, hogy majom, sértő dolog. Olyan, mintha Namo népét halnak neveznéd. Külső szemlélőként talán látsz néhány hasonlóságot, de az csupán a látszat. Csak azért, mert gurul, a roller nem lesz autó, és fordítva. Tudod, amikor majomnak neveznek valakit, általában primitív, buta, majdhogynem akarat nélküli lénynek titulálják, ami inkább megvetni való, mintsem figyelemre érdemes. Szeretném, ha te nem neveznél senkit annak. Vagy úgy gondolod, hogy az emberek rászolgáltak erre a névre?- Csak meg kell kérdeznem, nem bírom ki. Szeretném Zam véleményét is hallani. Szeretném tudni, mennyi kárt okoztak benne, a népénél. Végül, szinte békülőgesztusként, áttérek a másik kérdésére.
-Az állatok és bogarak? Nem, ők nem beszélnek. Kommunikálnak, de elsősorban mozdulatokkal,szagokkal, egyéb hangokkal, de nem beszéddel. Otthon majd utána nézhetünk ennek részletesebben is. Mindenesetre nem valószínű, hogy alapos ismeretük nélkül szót tudnál érteni velük, annyira sem, mint a kutyákkal. -tetszik, hogy ennyire lelkes. Jó érzéssel tölt el a siker.
-Tudod, Puppy nagyon különleges kutya, okosabb mint a legtöbb földi eb, de őket sem kell félteni: annyi ideje vannak már az emberekkel, hogy könnyen megtanulják a mozdulatainkat, és mi is könnyen meg tudjuk érteni a kommunikációjukat. Az erdei állatok viszont nem ilyenek. Nem értenek minket, és ezért szeretném, ha egyedül nem kószálnál el. Ez viszont nem jelenti azt, hogy felnőttekkel nem fedezheted fel az erdőt.-vigyorgok, és máris túracipő után kezdek kutatni a táskámban.
-Megígérem, nem tévedünk el, és.. a bogarak aprók, nem bántanak.-húzom elő a cipőm
-Van néhány, amit nem szabad megfogni, de a könyvek majd eligazítanak minket.-Valahogy. Nem is tudom, hogy kell használni őket... mindegy. Majd rájövünk.
-Készen állsz a kalandra? Akkor fogj ceruzát és papírt, és indulás!
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Vas. 06 Nov. 2011, 18:25

Meglepetten nézi a lány reakcióját az érintésre, sok mindenre számított de arra nem hogy frászt hoz valakire. Kissé sajnálkozva megvakarja a fejét, majd segítőkezet nyújtana, de mielőtt megtehetné a lány beszélni kezd... És beszél.. És beszél..... És még mindig beszél. Kihasználván az időt lepingál pár sort egy újabb cetlire.
" Üdvözletem! Lex orrin vagyok... Hívj csak Lexnek, és igen, nem rég érkeztem, még nem találkoztunk. Serena tanácsát megfogadva kerestelek fel, tudod néma vagyok, szóval nem tudok beszélni de ezt biztos tudod, mivel elég jó informatikus vagy, és azalapán amit mondtál értessz a gépekhez is, szeretnélek megkérni hogy készíts valamiféle szerkezetet amivel könnyebben tudok komunikálni a társasággal, és nem kell állandóan ilyen cetliket irogálnom. " Egyből a lényegre, és jó sokat írt, hátha lefoglalja egy ideig az elolvasása és levegőt is vehet közben. Immáron hogy befejezte a cetlit illedelmesen kezetnyújt neki, kezében a cetlivel, ha elfogadja a segítségét akkor egyben át is veszi az irományt.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Nov. 2011, 09:58

~ Lex (Reptile), Judy és Farahnah ~
Farahnaz meglepetten hallgatott el, amikor a fiú a kezét nyújtotta neki. Elfogadta azt és, ha már így alakult, akkor a papírt is elolvasta, amit átnyújtottak neki. Szinte pillanatok alatt futotta végig, ami azon volt, majd gondolkodva nézett fel. Nem is biztos, hogy ehhez csak ő kell. A programhoz mindenképpen ő fog kelleni, de a géphez, ahhoz majd Forge, vagy a SHIELD segítsége. Velük meg úgyis jóban volt, főleg a Pegazussal. Tudta, hogy manapság, meg egy ideje használnak hasonló dolgokat amúgy is a gyógyászatban, orvostudományban, de mindet eléggé kezdetlegesnek tartotta, így valami finomabbat kell alkotni. Végül felnézett a fiúra és bólintott.
- Meg tudjuk oldani Forge-al – felelte. – A gépet ő építi majd, a program része marad rám. Így születtél, vagy később baleset miatt lépett fel ez az állapot? És képes vagy hangképzésre, vagy semmilyen hangot nem tudsz kiadni?
Érdeklődött teljes mértékben szakmai nézőszemmel és nem pedig kigúnyolási, vagy kárörvendő céllal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 07 Nov. 2011, 11:47

Zam számára teljesen újdonság volt, hogy az emberek nem tudják teljesen uralni a saját bolygójukat. Hiszen, amiket eddig látott tőlük, azok alapján nem gondolta volna soha sem, hogy nem így van. Lehet, hogy ezért majmozták őket a többiek?
- Én azt hittem eddig, hogy az emberek uralják a földet és nem fordítva – mondta végül.
Sweety néni ekkor terelte a beszélgetést a maszkhoz és a többi kree-re. Itt is jó volt, de otthon is, otthon pedig nem érezte magát ennyire egyedül, itt talán csak Kaneda volt az, akit olyannak tartott a gyerekek közül, mint saját maga.
- De otthon lennének olyanok is velem, mint én – nézett fel. – És tanulhatnék vádlónak és katonának, mint Ronan bácsi!
Még mindig nem tett le az álmáról, amit korábban már mesélt Sweety-nek, hogy egyszer vádló szeretne lenni.
- Nem a maszk zavar – rázta meg a fejét. – Nem teljesen, csak nehéz benne futni és játszani.
Élénken figyelt a nő szavaira, amikor magyarázta a sértéseket. A hasonlatoknak hála megértette, hogy mire is akart Sweety néni kilyukadni, de megint volt egy pont, amikor zavartan nézett Sweety nénire. Egy rész, amit nem teljesen értett.
- De ha bántás ezt mondani, Namor papája miért hívta Melissa nénit Halacskának, amikor azt hitte, hogy nem hallja őket senki? – kérdezte. – Primitív? Igen, ezt is szokták használni rátok – bólogatott. – Mert nem jártok a csillagok között és csak egy bolygón laktok.
A kérdésen elgondolkodott, majd megrázta a fejét.
- Szerintem nem vagytok azok és anya sem gondolja így, szokott is másokkal veszekedni emiatt.
Picit szomorú lett, hogy nem beszélnek az állatok és nem lehet velük beszélni, de gyorsan jobb kedvre derült, mikor Sweety néni mondta, hogy kiviszi. Azonnal a táskájához rohant, amiből kipakolta az egyik füzetét és ceruzáit, mjad azokkal ment vissza a nénihez.
- Indulhatunk! – mondta lelkesen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Hétf. 07 Nov. 2011, 18:57

-Hát, szeretjük azt hinni, hogy uraljuk-nevetek fel. Humorosnak találom ezt a fajta beképzeltséget.
-De a viccet félretéve: nagyon sok dolog van, amit meghatározunk, ami csak és kizárólag úgy működik, ahogy mi akarjuk, de ezek elsősorban a városainkban, az általunk teremtett dolgokkal kapcsolatban van így. A természeti jelenségek azonban most még, bármennyire is szeretnék a legtöbben a teljes kontrollt, nem befolyásolhatóak ennyire.-Mondom. Azt viszont már nem teszem hozzá, hogy nem is szeretném, ha eddig jutnánk, hogy minden pillanatot meghatározhatnánk. Az az élet halála lenne.
-Igazad van.. lennének. -úgy tűnik, nem egészen értettem meg eddig, mi is a pontos baja Zamnak, most azonban kibújt a szög a zsákból. Kissé elgondolkozva szólok újfent
-Nem tudom, hogy megy ez nálatok.. de mit gondolsz, lenne rá lehetőség hogy haza látogathass, vagy legalább egy játszótársat fogadj?-tanácstalan vagyok. A fajok közti kapcsolatokkal eddig nem foglalkoztam, Zamnak viszont szüksége lenne egy kis hazai élményre, ahogy, végre tisztán, látom.
-Halacskának hívta? Kis csibészem, csak nem hallgatóztál?- csiklandozom meg játékosan Zam oldalát.
-Nos.. ha annak nevezte..-Hogy is mondhatnám?
-Van, amikor kedveskedünk, és kedves neveket adunk azoknak akiket szeretünk. Mi emberek gyakran hívjuk a párunkat mókuskának, nyuszikának, de ezek mögött a nevek mögött érezhető a szeretet, idegeneket viszont sohasem becézünk. Ha csak a szavakat nézzük, valóban nincs különbség a kedveskedés, és a megvetés között, de a hangsúly, a mögöttes szándék, és a környezet és a nem szavakban történő kommunikáció más-más hatást kelt, de még így is van néhány állatnév, amit kerülünk, ilyen a majom, a disznó, a patkány, marha, és még néhány másik, mivel az állatok nem túl hízelgő tulajdonságai jutnak először eszükbe hallva őket. A kedveskedő nevek pedig gyakran egy állat nevének bájosabb alakjai, vagy eleve bájos állatok.-Nem tudom, mennyire zavaros ez így neki.
-A halacska a hal egy bájosabb alakja, nyilván gyengéd volt a környezet is, amiben elhangzott, és inkább értékelte a jó tulajdonságait. Érdemes a szavak zenéjére is figyelned. Nyugodtan mondd ki őket, és hallani fogod, hogy a hal mennyivel ridegebb, mint a halacska, akkor is, ha nincs mögötte egyéb szándék.-nem tudom, ennél hogy tehetném nyilvánvalóbbá, nincs is kedvem tovább magyarázni, míg ott fortyog bennem a düh, amiért ismeretlenül megítélnek minket.
-Nos, én azt mondom, nem az a bűn, ha az ember tanul, és még tanulnia kell, hanem ha hamis büszkeséggel elítéljük azokat, akik kevesebbet tudnak nálunk. Tudod, nem vagyunk egyformák, nem fejlődünk egyformán, és nem is születtünk egyszerre, és ez a sokféleség teszi széppé a világokat. -zárom le a számomra kényes témát.
-Te jó fiú vagy Zam-teszem a kezem a fejére, hogy kicsit megsimogassam a buksiját.
-Ne felejtsd el ezt a jóságot akkor sem, ha vádló leszel, jó?-mosolygok rá. Ha így tesz, biztos sok harca lesz, de a kezébe kerül népének továbbfejlődésének kulcsa.
-Jól van. csak felkapom a cipőm!-És áldom magam, amiért kényelmesebb ruhában jöttem, így , mivel úgysem szándékozok csúszni-mászni, nem kell átöltözéssel bajlódni.
-Na keressük meg a könyveket.-adom ki a parancsot, és elindulok a portarész felé. Ott van a legtöbb esély, hogy bármit találjunk, majd egy elrongyolódott kötetet véve a kezembe, és egy cetlinyi üzenetet hagyva hátra a Zammal való kis kirándulásról, kilépek a faházból.
-Irány az erdő nagyfiú!-mondom Zamnak, majd a fiatalság felé intek.

-Srácok! Elmegyünk Zammal sétálni egyet az erdőbe. -biztos ami biztos, így legalább nem keresnek minket potyára.
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dr. John Huniver on Hétf. 07 Nov. 2011, 19:16

Megint egy nagyot nézz.
- Hogy mi van? - pislog az orosz srácra.
- Te tojásból keltél ki? Na ne! - rázogatja fejét, mint aki nem képes elfogadni ezt a hihetetlen állítást.
- És repülő hüllők ma már nincsenek. A dinók kihaltak. Mesebeli sárkányhoz pedig még nem volt szerencsém. - kételkedik továbbra is abban, hogy a srác valaha is tudna majd repülni. Bár meg kell hagynia, a pikkelyei igen érdekesek.
- Mit ne mondjak, én is meginnék egy sört. - csalóka mondat.
- Figyú! - húzódik közel Vaszilij füléhez.
- Tünjűnk el a többiek elől az erdőben. Aztán menjünk vissza valami civilizáltabb helyre. Útközben láttam egy benzinkutat. Talán ott tudunk inni valami finomat. - szemei csillognak, bájos arcán lelkes mosoly. Lehet egy ilyen aranyos pofikának ellenállni?

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Svarog on Hétf. 07 Nov. 2011, 19:33

- Ühüm - mondta a lány kérdésére, hogy tojásból kelt ki. - Ronda és mocskos dolog volt.
A lány kérésének, hogy keressenek valami civilizáltabb helyet, egyszerűen nem tud ellenállni, még ha az egy benzinkutat is jelent valahol az isten háta mögött, ahol legalább sörözni lehet.
- Jó ötlet. Ha mutatod az utat - suttogja. - Porzik a vesém, majd vegyünk rágót is. Van pár ötletem, hogy tetessük, hogy nem ittunk semmit...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 07 Nov. 2011, 19:44

Sweety-re kaptam fel a fejemet, hogy ő és Zam elindulnak az erdőbe. Namor-t, Gloria-t és Puppy-t nem láttam a lányom közelében, értük annyira nem aggódtam, a kutyába több felelősség szorult, mint a kamaszok legtöbbségében. Azonban valami feltűnt, hogy Laura és Vasil elindulnak valamelyik irányba, ráadásul az erdő felé. Nem láttam, hogy bármelyik felnőtt is ott lett volna a közelükben, így elindultam feléjük, körülöttem most úgy sem volt senki sem.
- Lucy, Vasilij – szóltam nekik. – Maradtok a táborban, nem mentek semerre. Adott valaki engedélyt egyáltalán, hogy az erdő felé menjetek?
Én is voltam fiatal és kamasz, így tudom, hogy a tanárok elől igen sokan szerettek meglógni.
- Egy kis figyelmet kérnék! – szólaltam fel hangosan. – Tanári kíséret és engedély nélkül senki sem hagyja el a tábort. Ha valakinek szüksége van valamire szól az egyik tanárnak, aki majd kimegy kocsival a városba és vásárol. Egymás testi épségére fokozottan ügyeljünk és lehetőség szerint, aki tudja kezelni a képességét, az se nagyon használja. Ne rúgjanak ki minket innen az első napon. És ha valaki megszegi ezeket az egyszerű szabályokat azt azonnal visszük haza és nem csak a táborból megy haza, hanem az iskolából is. érhető voltam?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Svarog on Hétf. 07 Nov. 2011, 19:57

Vaszilij csak ennyit mondd.
- Majd kiállok és kukorékolok, bébi!
A srác felkacag.
- Amúgy vicceltem. - Vaszilij már épp azon van, hogy kövesse a lányt, amikor az igazgatónő megállítja őket.
Serena Davidson.
Elmondja, hogy az erdőbe mennek, és lehetőleg senki ne tüzeskedjen. A mutáns srác nem kedveli ezt a fejleményt, utálta, hogy ha irányítják.
- Miért mi lesz, hogy ha elszökök, szól a faternak Moszkvában? Kicsit sokáig tart majd, ameddig ide repül.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Hétf. 07 Nov. 2011, 20:45

Érdeklődve hallgatom Muguramát, ám különösebb reakciót nem vált ki belőlem, de legalább rájöttem közben hogy jó közönség vagyok. A végére csak elmosolyodok, bele túrok a hajamba majd kicsit megrázom a fejem, csak lazán mint a napszemüveg vagy sampon reklámokban.
- Szenvedés nélkül nincs siker. - Mondom végül a srácnak, majd Tylert figyelem ahogy a sütit lepakolja az autóra, s mennék is, de túl sokan vannak most ott ahhoz hogy oda sétálhassak. Kicsit csalódott vagyok ez ügyben, de csak hagynak valamit későbbre, nem? Hát nem biztos de azért reménykedek benne. A következő ami felkelti a figyelmem Serena szavai voltak, miszerint engedély nélkül senki sehova.
- És ez engem miért nem lep meg?... - Kérdem magamban lehangolta, egy újabb hangos gondolat. Végül közelebb suhanok Lauráékhoz, nem túl közel csak olyan határ távolságra, majd mintha csak próbálnék súgni neki valamit, tölcsért formázok a kezeimből, és hangosan suttogva szólok hozzá.
- Laura. Laura!!! Pssszt! Hova akartatok menni? - Kérdem érdeklődve, bár nem vagyok benne biztos hogy menni akartak valamerre, csak feltételezem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Hétf. 07 Nov. 2011, 21:01

Örömmel tapasztalja hogy a lány elfogadja a segítségét, és meglepődik hogy milyen gyorsan átmegy azon amit írt, felettébb inteligens és tájékozott, s őszintén megvallva, ez lenyűgözi Lexet. Ó és a próbálkozása is bevált mert csendben maradt. A géphez fűzött mondanivalójához csak bólogat, ideje mint a tenger, és türelmes fajta is, szóval ilyen téren nem lessz problémája. Végül pedig a némaságáról kérdez, amiről így belegondolva eddig nem igazán mertek tőle kérdezni, nem mintha zavarná vagy sértené a dolog, az ember kíváncsinak teremtetett, ő pedig igazán örül hogy megválaszolhat néhány kérdést.
" Egészen születésem óta néma vagyok, a hangok terén pedig... Semmi, abszolult nem tudok semmilyen hangot kiadni. " Majd kicsit mosolyogva átnyújtja neki a cetlit. Valamiért jó érzéssel tölti el hogy valaki ennyire közvetlenül és egyenesen kérdez rá a dolgokra.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 07 Nov. 2011, 21:03

Mugurama hallgatja Csilla válaszát. Elgondolkodik és arra jut igaza van.
- Igen mindig a gyakorlás útján lehetsz sikeres. - válaszolja mosolyogva. Tyler kijelentésére odanéz. Elindulna, de rájön, hogy Csilla nem mehet csak úgy oda.
- Csilla kérsz valamit? - szól a lánynak aki Lauráék felé megy. Láthatóan tartja a távolságot majd feltesz egy kérdést. Erre ő csak egy szúrós pillantást ad a lánynak. Megint elkezd koncentrálni és átlépi a kört ami Csilla körül van. valahogy most sokkal nehezebb ellensúlyoznia a hatást. Átöleli a lányt.
- Szerintem most kivételesen be kéne tartanunk amit mondanak. - mondja mosolyogva és egy puszit ad a lánynak. Feje kezd elbódulni érzi, hogy ilyen közel a hatás az érintéssel megtoldva sokkal erősebb. Ezért elengedi a lányt.
- Azt hiszem az érintésed hatásos. - mosolyodik el. - Szóval szeretnél valamit a tálcákról? - ismétli meg a kérdést.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dream on Hétf. 07 Nov. 2011, 21:44

Még csak vissza se tudtam húzni magamhoz a karomat a lány máris tovareppent, na persze nem szó szerint, de határozottan több energiával mint gondoltam volna. Egy pillanatnyi gondolatszünet után követem őt, végtére is ő a "szobatársam" vagy mifene.
- Oké. - válaszolok az evés-ivásra való felhívásra és egy kevés aprósüteményt magamhoz is vettem valamint mellé egy kevés innivalót. Még jóformán belé sem haraptam a süteménybe, míg a lány már a sajátjának legalább a felénél tartott. Különös, hisz sokkal jobban hasonlít egy 7-8 évesre, mintsem egy 12-13 évesre. De hát nem lehet mindenki tökéletes úgy ahogy én sem lehetek az. A kérdésére csak bólintottam, hisz tele volt a szám és nem akartam úgy megszólalni, hisz az nem illendő dolog.
- Igen, köszönjük szépen. - köszöntem meg én is, majd ismét elindultam Gwen után. Legalább amiatt nem kell aggódnom, hogy unatkozni fogok, hisz ha ennyi energia van a lányban akkor nincs amiért az unalom megtaláljon minket.
- Az én nevem Rita. Nagyon örvendek. - intek a narancssárga hajú fiúnak, miután elérjük a kocsit és ő elér minket. A fizikai kontaktust direkt kerülöm, hisz nem hiszem, hogy örülne, hogyha fájdalmat okoznék neki vagy valami.

_________________
Reneszánsz: Dream - goa’uld űrmoszat; Dr. Alexis Bellamy;
X-diák: Rita;
Belleplain tábor - Page 3 34nme87
Dream
Dream
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Dream
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Hétf. 07 Nov. 2011, 21:54

Kicsit meglep Mugurama hirtelen közeledése, nem értem honnan szerzett hirtelen ennyi bátorságot a fiu, de nem bánom örülök neki hogy így érez. Még mielőtt elengedne, felé fordítom a fejem, s viszonzásul finoman arcon harapom, nem úgy hogy fájjon vagy hogy kellemetlen legyen, sőt, eléggé tudom hogy hogyan kell kellemessé tenni egy ilyen élményt. Mindeközben pedig kezemmel az arca másik oldalán simítok végig. Ezzel most meglehetősen feltüzelt, de igyekszem magam visszafogni, alap esetben nem tenném mert hát nem érdekel hogy ki lát meg ki nem, de hagyom had távolodjon egy, nem akarom hogy valamilyen baja legyen a dologból.
- A tálcáról? - Nézek rá kérdőn, kicsit elvesztettem a fonalat az előbbi dolgok miatt, de kis gondolkodás után beugrik hogy a süteményekről beszél amit nem régen néztem.
- Valami... Csokis keksz féleséget ha van Légyszives. - Mosolygok rá kedvesen, közben pedig próbálom visszafogni magam hogy ne támadjam le... Nehéz dolog.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 07 Nov. 2011, 23:55

Mugurama meglepődik a lány reakcióján. Minden önurmát latba vetve is érzi, hogy érzelmei átveszik az irányítást. Ahogy kiér a bűvkörből továbbra is kívánja a lányt. Nem igazán tudja mit tegyen. Nem tudja, hogy ez a képesség hatása-e. Nem elég jó a hárításban. Csak remélheti, hogy a pajzsa kitartott. Odamegy a tálcához és elvesz róla valami csokis dolgot lehetőleg kekszet. Pár szemet. Majd magához vesz két üveg ásványvizet. Elindul vissza a lányhoz. Odalép hozzá megpróbálja fenntartani a pajzsát, de mindenképpen érez valamit lány iránt. Tudja, hogy miért jött vissza hozzá. Azt is, hogy a lány vadsága tetszik neki.
- Tessék. - nyújtja felé a kekszet, és egy üveg ásványvizet is. Figyeli a lányt. Próbálja szétválasztani az érzelmeit. Most nem olyan hevesen lángol mint a múltkor. Ez másabb. Nem az elemi ösztön. Valami ami mélyebb kicsit nem tudja mit várjon a lánytól. Csak figyeli őt közben pedig elkezdni inni a vizét.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 08 Nov. 2011, 16:01

Vaszilijre néztem a szavai után, már tudtam, hogy ilyenkor mit kell vele tenni, Boris mondta, amikor a fiút elhozta az iskolába.
- A nagybátyádnak szólok, Borisnak – mondtam. – És hidd el vele rosszabbul jársz, mint az apáddal.
Fáradtan sóhajtottam fel, ilyet nem hiszem, hogy valaha is mondtam, de szükségem lett volna arra, hogy az urak megérkezzenek, ezalatt pedig Hood-ot és Jamest értettem. A lányokkal talán még magam is elbírnék, de a fiúkhoz tényleg rájuk volt szükség itt. főleg, hogy Tyler is csak édességeket osztogat, ahelyett, hogy odafigyelne rájuk, Judy valamit szervez és Sweety is Zam-mel megy erdőt felfedezni. Még Hank felügyelete sem ártott volna, mert egymagamat kezdtem kevésnek érezni ennyi kamasz ellenébe. Támadt egy ötletem, igaz ahhoz még tábortüzet kell tenni. még nem ismert mindenki mindenkit, még minket tanárokat sem ismertek, így az ismerkedés nem ártott volna. Csak kapjak erősítést, utána felvetem nekik ezt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 08 Nov. 2011, 16:02

Zam mindent felpakolt, amit csak lehetett, majd Sweety néni társaságában az erdőbe indult.

//Folytatás: Belleplain állami erdő//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Nov. 2011, 16:05

Farahnaz újra átvette a papírt, amit a fiú írt újra a kérdései után. Gyorsan gondolkodott, hogy miként lehetne ezt megvalósítani, valójában ha lett volna némi hangja a fiúnak, akkor teljesen máshogy közelítette volna meg a dolgot, de így más volt a helyzet. Valami hasonló jutott eszébe, mint a robotoknál, de ahhoz lehetséges, hogy műteni kéne a fiút. Amit meg valószínűleg nem vállalt volna. Kellett valami, talán egy fejpánt, ami fogja a fiú gondolatait, és ezeket a gondolatokat fogja hanggá alakítani. Mintha telepatikusan beszélne, csak éppenséggel hangosan.
- Van egy ötletem – mondta. – Gondolom műtétet nem akarsz, hogy így oldjuk meg ezt az egészet. Én sem szeretném, hogy valamit… de van egy másik megoldás szerintem. Úgy vélem, hogy valami fejpánttal tudnánk megoldani, amit hordasz, az figyelné a gondolataidat és amit gondolsz, hogy ki akarsz mondani, azt ez a fejpánt vagy bármi más közvetítetné tovább és mint egy robot generálná a hangot. Mit szólsz hozzá?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Kedd 08 Nov. 2011, 20:11

Mugurama végül elsiet a tálcához, kihasználom az időt és megpróbálom elterelni róla a kicsit... Nagyon perverz gondolataim, többé-kevésbé sikerül is, de elég nehezen megy, nem vagyok hozzászokva hogy visszafogjam magam, és most is csak azért teszem mert nem akarom hogy megint szívás legyen a képességem miatt, amúgy nem érdekelne a dolog és már rég fűre terítettem volna. Visszatér, és ohó! Hozott csokis kekszet, meg ásványvizet is, amire nem számítottam, de mosolyogva átveszem. A kekszet egész gyorsan legyűröm, nem falom csak nagyon jól esik. Miután kivégeztem várok egy kicsit, amíg meg nem szomjazok tőle, ami elég gyorsan megtörténik, szóval felbontom a vizet és kb a felét ki iszom. A végén egy elégedett sóhajt hallatok, majd a srácra nézek.
- Ez már kellett, köszi. - Mondom mosolyogva, majd egy kicsit furcsállóvá vállik a tekintetem amiatt hogy csak néz.
- Őőőő... Mi az? - Nézek rá kérdőn, majd a válasz után ismét Lauráék felé fordulok és kellemetlenül nézem a dolgokat. Igazából azt sajnálom hogy már csak egy húzásom van.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Kedd 08 Nov. 2011, 20:32

Érdeklődve hallgatja Farahnazt ahogy felvázolja a lehetőségeket. A műtétben igaza van a lánynak, nem menne bele, főleg azután hogy a lány nem akarja hogy... Nos nem is tudja mit mert nem mondta tovább, de talán nem is baj.
" Érdekesnek ( és a műtétnél sokkal jobbnak ) hangzik, de tartok tőle hogy olyan gondolataimat is kimondaná amit szeretnék magamnak megtartani. " A cetlin külön elválasztva másik témaként még ez van felírva.
" Pusztán kíváncsiságból, hova valósi vagy? " Egyszerű de nagyszerű kérdés, és a csadorból adódóan jön a kérdés, hiszen az ilyen dolgokban hogy mi miért, nos nem jártas. Ezen a lapon kicsit elgondolkodik, hogy átadja-e, de végül is átadja, hiszen rendes hölgyeménnyel áll szemben.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 08 Nov. 2011, 20:32

Még mindig kétkedve csóválja felé Vaszilij szavaira.
- Hát, öcsém, neked akkor nehéz dolgod lesz egy olyan csajt találni, aki ki tudja költeni a tojásaidat. Nem tudom, hogy tyúkmutánsok szaladgálnak-e a világban, de ha találsz egyed, azonnal vedd feleségül! - javasolja Laura.
Mutatná ő az utat, de ez a vén boszorkány mindent látó szemével csak kiszúrja őket.
- Tán azért is kérjek engedélyt, hogy levegőt vegyek? És egyébként Laurának hívnak! Lucynak még véletlenül sem szeretném, hogy becézzenek. - válaszol gúnyosan Davidsonnak.
Legalább Vaszilij kitart mellette, a gúnyban is.
Ekkor hallja meg Csillát, ahogy szólongatja. Rögvest mosoly terül szét durcás arcán. Igaz, kicsit megszeppen, látva, hogy Mugurama megpuszilja barátnőjét.
"Ej! Meg van az első bázis!" - mosolygása vigyorba megy át. A csaj megharapja. Ezen meg egy nagyot nézz.
- Vámpír ez, vagy mifenemanó? - pislog nagyokat.
Ez a Davidson meg már nagybátyjával fenyegeti szegény Vaszilijt. Lebukott tettestársára nézz együtt érzőn.
- Gyere! Menjünk oda barátnőmhöz, Csillához és újdonsült pasijához. - kuncog jóízűt Mugurama-n, és odahúzódik Vaszilijhoz.
- Talán nem sör van ott, csak szörp és süti, de más szórakozásra is sor kerülhet. - kacéran rákacsint és kezével apró kis szikrát vet Vaszilij pikkelyeire, hogy éppen csak megérezze a srác.
- Ne, menjünk! - ragadja meg karját és húzza magával Csilláék és a finomságok felé.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Morsus on Kedd 08 Nov. 2011, 21:02

Laura sarkon fordul és három adamantium penge csúszik ki az arca elé. A többiek is azt látják, hogy Logan áll előttük, aki komoran elállja az útjukat.
- Na elmondom hogyan lesznek a dolgok. Ez a kislány elmondja ti mit csináljatok és ti úgy tesztek. Ha gondotok van ezzel a jó hír az, hogy hoztam magammal két embert, aki összetud titeket varrni.
Ezzel a mutáns megfordul és bestia meg Hood megérkeznek a hátizsákjaikkal.
- Jobb, ha megjegyzitek pubik egy tábor veszélyes tud lenni. Addig jó ameddig mi megvédünk ezektől a veszélyektől.
Ezzel a férfi el is tűnik.
Bestia csak egy pillanatra fordul hátra Loganre nézve.
- Barátom egy nyíl áll ki a hátad...

- Tudom.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 3 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.