Belleplain tábor

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Pént. 03 Feb. 2012, 00:14

Bonyolódik a helyzet, én személy szerint örülök hogy nem tudok részt venni szinte semmilyen formában ebben az egészben, így csak békés kívülálló szemlélőként végignézem, és senki sem lesz haragos rám, vagy éppenséggel sértődött miattam, és a többi és a többi, ilyenkor áldom a dolgokat. Jake szavaira nem tudok mit mondani, igazából úgy érzem, tudnom kéne hogy mi történt vele korábban, hogy ilyen a felfogása, ám ezzel egyáltalán nem arra célzok hogy nem szimpatikus, pusztán csak meglep. A tekintetét... Nos nem igazán értem hogy mit akar nekem vele kifejezni, egy ideig értetlenül nézek utána, igazából egészen addig a pontig amíg nyakon nem vágja Muguramát, innentől úgy nagyjából le esik hogy mire gondolt, bár nem tudom hogy "szóbeli" vagy gyakorlati dolgot vár-e el tőlem. Mindenesetre is erősebben megragadom a botot, ha bármi van akkor a két fél közé lépek, és mindkettőjüket széttolom a bot végeit a mellkasuknak támasztva.
~ Már csak ez kellett.. ~Mindenesetre is, ha zavartalanul megy a dolog, akkor egy rövidke cetlit írok, ami Zaphirenek szól, és természetesen át is adom, a tartalma pedig a következő:
" Úgy vélem igazad van, s mint úgy, bármiben szívesen segítek. "

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Teddy on Pént. 03 Feb. 2012, 00:31

Erre az egész hisztis, sírós, nyavalygós, nyáladzva hömpölygően csöpögős, önsajnáló és önsajnáltató, ám ezt mégis megtagadós, fostosan tálalt helyzetre én úgy az őszinteség kedvéért rohadtul de nem tudok semmit sem reagálni, de komolyan, itt van a királykisasszony, a pórnép egy része, fiúk és lányok, gondlom vannak itt űber harcosok is, de én erre mit mondjak? Vigyorogva állok az egész előtt... És ennyi! de komolyan, ez olyan mitn egy rossz sorozatban, bár lehet ezt már mondtam, bár az is lehet hogy nem, ki tudja kezd zavaros lenni a kép számomra. Szóval ácsorgok így értetlenül egy darabig, aztán beugrik az isteni szikra!.
~ Hö... Höhő ez nem is rossz. ~S ezen a ponton elmosolyodok, oda sétálok csendesen, minden osonós ügyességemet kihasználva Sidonie mögé, majd lassan, drámaian felemelem a bal kezem, egyenes nyitott, feszes tenyérrel. Az ötlet Jaketől lett lopva ezt már leszögezem itt magamnak. Bár nem vagyok nagyon biztos a dologban, elsőnek a kezemre nézek, csak a szemem mozog, majd a lány tarkójára, és aztán kérdőn Stephre. Nyakon akarom vágni, szerintem megérdemli, bár akkor megint elkezdi majd itt nyomni nekünk az ipart, és boldogít majd minket, de hátha észhez téríti. Na persze nem hűde erősen, csak hogy térjen már magához a drága.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 03 Feb. 2012, 11:50

Döbbenten néztem Mugurama-ra és még ő játszotta a sérttetett! Nekem lett volna minden jogom, az egyik legjobb barátom eltűnt, erre ők ki akarják menteni magukat abból, hogy megkeressék. Jake szavaira hálásan néztem rá, bár nem kellett volna megütnie Mugurama-t.
- Valami olyasmit, mint Jake felajánlása – feleltem. – Semmi többet. Annyit, hogy tudjam, hogy számíthatok rátok. És nem lehet Jake… hidd el, én is odakint lennék, de nem lehet. Logan szétszedne mindkettőnket, ha megtennénk. De köszönöm, hogy segítenétek. Nagyon sokat jelent nekem, köszönöm!
Közben Sidone is visszajött és egy újabb hatalmas hisztit rendezett, amire nem túl meglepő módon senki sem reagált. Első benyomást egyszer lehet kelteni és csak rontott rajta. Alicia mozdulatára csak a fejemet csóváltam meg, kijárt volna a lánynak, hogy megkapja azt a pofont, de nem kellett volna megtenni. Őszinte meglepettséggel fordultam a lány felé a pisztolyt nyomtak a fejéhez résznél.
- Csak ennyi? – kérdeztem tényleg meglepetten. – Ez erre mindennapos… majd hozzászoksz. Remélem tudod, hogy mi volt az előző iskola sorsa. Felrobbantották, akkor halt meg Charles Xavier is. Egyébként a suli falára ki volt téve, hogy ide várunk mindenkit és ide kell jönni, nem ott kopogtatni, révén nincs egy tanár sem otthon. Rajtad kívül mindenki idetalált - jegyeztem meg óvatosan. - Így nem csoda, ha Zack bácsi kihajított.
Türelmetlenül léptem az ablakhoz és néztem ki rajta megint, hol voltak már? Hol voltak végre az angyalok?


Mikor a lány a földre esett sírva, nem érdekelt és a ruhájánál fogva emeltem fel a földről és úgy tessékeltem be. Mit meg nem adtam volna, ha Rachel itt van és nemes egyszerűséggel lelövi a vinnyogásért és a hisztiért. A férfi felé fordultam, amikor megdicsért volna, de a szavaira elvicsorodtam. *SNIKT* a karmaim ugrottak elő a helyükről és a férfi felé tartottam így a kezemet.
- Még egy némber pubi és még a te darabjaidat is kereshetik odakint! – vicsorogtam. – Remélem értjük egymást!
Diákra nem ránthattam apa szerint karmot, de ez messze nem volt diák. Így itt még parancsot sem szegtem meg.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Morsus on Pént. 03 Feb. 2012, 23:23

A táborba Bestia ékezik.
- A terep tiszta.
Mondja komolyan a kék óriás.
- Nincs itt senki más. A biztonság kedvéért kértem SHIELD repülőket és katonáékat, hogy vigyenek minket vissza. Pár perc és itt lesznek. Addig is mindig párban járjatok és ne menjetek ki a területről. nem baj, ha itt marad valami. A tanárok visszatudnak értük jönni. A gyerekek az elsődlegesek.
Informál mindenkit a tanár.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sweety Love on Vas. 05 Feb. 2012, 16:43

Jég a halántékomon. Egyre jobban ható gyógyszer.
Igyekeztem kizárni a külvilágot, hogy eldöntsem, elég erős vagyok-e ahhoz, hogy uralva képességem próbáljam magam összeszedni. A zajok, a fiatalok vitája keltette hangok valahogy elülnek, mintha más helyen lennék. Ezt a jógik, és mindenféle keleti szerzetesek is megirigyelhetnék, azt hiszem, olyan zseni vagyok.
Már csak a fülemben doboló vért hallom, és érzem a fájdalmat. A mértéke nem változott, egyszerűen csak valahogy minden más eltűnt, így erősebben támad. Szegény Zam.. megbocsáthatatlan és gyűlöletes, hogy hagytam, hogy elragadják tőlem. Gondolataimmal egyedül maradva, a külvilágot kizárva újra és újra előtörnek a kétségbeesett gondolatok, de már elég erős vagyok.
A fájdalom... Illúzió. Csupán illúzió, egy jelzés a testemtől, ami a hibáról üzen. Imádom.. gyűlölöm. Valahogy meg kell ragadnom a valóságot, és meg kell szereznem a kontrollt. Egészségesen olyan zseniálisan működik az alakváltás. Most is mennie kell, hiszen ha átmenetileg is, de megoldja a bajt.
Ahogy fekszem,a testem változásnak indul. Nem akarok nagy változást, épp csak finoman, annyit, amennyi kell, hogy rendbe kapjam magam, ám a letörtség más utat jelöl ki, egy nagyobb változást készítve elő: szeretett Zam-om vonásai jelennek meg rajtam, vegyülve a sajátjaimmal. Fekete haj, idegen jegyek. Mintha Zam egy idősebb, női, félemberi változata lennék.
Kinyitom a szemem. Valamit elrontottam, egy pillanatig furcsálkodva szemlélem magam, de már nincs fájdalom. Úgy döntök, most jó lesz így.
Felülök, és szomorúan, kis híján könnyezve tekintek Bestiára.
-Én.. annyira sajnálom. Kérlek... hagy segítsek valamit. Bármit!
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Vas. 05 Feb. 2012, 17:36

A lány reakcióján már kénytelen vagyok egy jóízűt nevetni, régen futottam össze ilyen mentalitású emberfajzatokkal, minő kellemes meglepetés, kissé otthonosabbnak is érzem így ezt az egészet, nem csak a helyet, magát a légkört is.
- Valóban? - Kérdezek vissza nyugodtan, a karmokra mit sem reagálva... Halálfélelmem, az nincs, mert igazából már mindent elveszthettem amit el lehetett, és amíg nincs ismét miért aggódnom, addig nem fog zavarni sem egy ilyen enyhe dolog, mint az életem.
- Azt majd meglátjuk... - S ezzel megropogtatom a nyakam, egyértelmű jelzés, én bárhol és bármikor... Szinte bárhol és bármikor készen állok egy leszámolás jellegű csetapatéra, bár nem hiszem hogy a fiatalság előtt rajtam kívül bárki is lenne annyira... Nemtörődöm, hogy neki megy a másiknak, kivéve nevelő jelleggel, de itt most nem igazán arról van szó. Ezen a nyakropogtatáson kívül egyenlőre semmi mást nem reagálok, csak kíváncsian várom hogy mit lép, ha támad akkor igyekszek hárítani, megragadni a csuklóját vagy a bokáját, de nem hiszem hogy erre fog terelődni a dolog, de majd kiderül. Végül is be esik közénk egy igencsak szőrös egyén is, kellemetlen kissé, de ő végül is csak leközli hogy mehetünk, és úgy néz ki hogy cseppet sem zavarja ami itt történik éppen, a szavaira csak bólintok, jelezvén hogy felfogtam, de továbbá nem szentelek rá több figyelmet.
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Mich on Vas. 05 Feb. 2012, 20:42

Hank megérkezik a táborba, még nem találkoztam vele, de már hallottam róla. Meglep mekkora darab, annak ellenére, hogy hallottam félelmetes fizikumáról. Amikor elmondja, hogy mehetünk vissza a kúriába, Steph-re nézek, de nem szólok semmit. A nézésem mindent elárul. Ez olyan "Na ugye megmondtam" nézés.
Ezután Csillához lépek és megszólítom.
- Ömm... bocsi... csak tudod a sátradban van a cuccom, és pont pakoltam volna el, amikor történt ez az egész. Szóval kicsit széthagytam bent a cuccaim. - mondom neki, miközben lehajtom a fejem, kerülöm vele a szemkontaktust, ugyanis arra kért ne rumlizzak, ezért szégyenlem magam kicsit.
- Összepakolok, ne aggódj, gyorsan összekapom és kint majd beteszem a bőröndömbe. És még egyszer köszi, hogy segítettél. - folytatom.
Tudom, hogy így piszkos lesz néhány ruhám, de nem gond, majd kimosom őket. Ezután ezt véghez is viszem, gyorsan kiveszem Csilla sátrából a cuccomat, majd kint a földön pakolok el a bőröndbe, kivéve, ha megengedi, hogy bent pakoljak el, vagy valaki fel ajánl egy jobb helyet, bár ezt kétlem, hogy valaki megteszi. Csendben végzem mindezt, nem szólok senkihez, kivéve ha hozzám szólnak, akkor kedvesen válaszolok.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Belleplain tábor - Page 12 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Belleplain tábor - Page 12 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Adam Taylor on Vas. 05 Feb. 2012, 21:03

Mugurama Zafírra néz és elmosolyodik, mosolya komoly. A gyerekkel való viselkedésre nem szól semmit. Egy kiképzetlen lánytól nem várhattak többet. Aztán a két felnőtt is egymásnak esik. A fiú dühösen néz rájuk. Egyik viselkedése sem nyerte le a tetszését. Az értelmesebb félre vagyis Lornára nézett. Ha a lány ránéz láthatja a szemén . Aztán a Csillához beszélő lányra néz. Csilla fülébe súg.
- Ha szeretnéd kimegyek és segítek pakolni neked. - fejezi be mosolyogva és megpuszilja a lányt. Közben kedves arckifejezéssel nézi az előttük álló Sidonie-t. Még kis mosolyt is magára erőltet. Csilla láthatja, hogy nem néz a lányra mint rá. Viszont még ő sem tudhatja biztosan mi a különbség.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Steven on Vas. 05 Feb. 2012, 22:23

Nem tudom, hogy mi volt a cetlin, amit Lex átadott, de biztosra vettem, hogy ahhoz hasonló, mint amit én is mondtam Zaphire-nek. A vállára tettem a kezem és úgy válaszoltam Zaphire-nek.
- Tudtam én, hogy jó emberismerő vagyok.. – Ekkor pár pillanatra hátra tekintettem Mugurama-ra aki csak szótlanul mosolygót és nem csinált közben semmit. Úgy néz ki túlságosan elsokkolta az események és mg csak fel se fogta hogy it mondtam neki. ~Hmm.. Pedig nem is ütöttem olyan erőset.~ Ezután visszafordultam. - .. Legtöbbször. Gyere velünk te is. A többiekre meg majd Lorna és az a melák majd vigyáz. – Bár elég magabiztosan mondtam, azért ügyeltem a hangerősségre, nehogy véletlenül meghallja a George. Az ekkora bunkóknak meg volt az a kellemetlen tulajdonságuk, hogy bármikor egy csapással összezúzhatnak és nekem most egy jó időre elegem volt a korházakból, még ha legutóbb Serena is volt az aki ápolt. – Majd azt mondjuk Logan-nek, hogy.. kiszöktem és azért jöttetek utánam. Amúgy se vagyok a szíve csücske. – Próbáltam győzködni Zaphire-t, bár az hogy Logan mennyire kedvel vagy nem kedvel, azt csak bekamuztam. Valójában halvány fogalmam se volt róla, hogy menyire érdeklem egyáltalán. Aztán Zaphire az új lánnyal kezdett el vitatkozni.
- Hagyjad. – Próbáltam nyugtatni. Értettem, hogy nagyon ki van akadva, így nem volt szándékomban lecseszni, de a lányt is meg lehetett érteni, elvégre ez neki még új volt. – Tudod jól, hogy ő még új itt. Nem várhatod el tőle, hogy akkora felelősség tudata legyen mint neked vagy a tanároknak. Azt hiszem te is jól emlékszel, hogy az első héten mikor én megérkeztem, akkor mennyire önző egocentrikus ripacs voltam. Sokkal idegesítőbb, mint ő. Idővel majd elmúlik.. – Kicsit végig gondoltam, hogy mostanság hogyan is viselkedésemet, ami abban nyilvánult meg, hogy pár pillanatig elakadtam a mondat közepén. -… Nagyjából és majd hozzá szokik az új környezethez.. Ha nem is engeded, hogy segítsek keresni Zam-t, akkor legalább enged, hogy had vegyem foglalkozzam én Sidny-vel.. Nem.. Siren-nel?.. Ez sem hangzik jól.. Meg van! Sidone-val. – Mondtam Zaphire-nek, de ekkor benyitott Bestia.
Amit közölt megnyugtató volt, bár az hogy párokban kellett járni azt jelentette, hogy azért még nem biztosak abban, hogy teljesen elmúlt a veszély. Miután Bestia befejezte, oda fordultam Lex-hez.
- Nos? Alkotunk egy csapatot? – Kérdeztem tőle. Nem akartam azt mondani, hogy egy párt, mert hát.. az elégé melegnek hangzott volna. Ha belegyezett, akkor felkaptam a cuccomat és elindultam Sidone után, remélhetőleg Lex társaságában.
- Ha túlságosan felhúz, akkor csak próbáld inkább magadban tartani.. bár.. azt hiszem ezzel a részével neked nem lesz gondod. – Mondtam Lex-nek menet közben, majd amikor oda értem a lányhoz megszólítottam.
- Szia. Segíthetek? – Kérdeztem meg tőle végül.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 06 Feb. 2012, 11:06

A lányra néztem az ugye megmondtam nézésre, ez semmiség lett volna, ha itt maradsz. Majd a folytatás után kíváncsi leszek, hogy miként fogsz viselkedni, főleg, amilyen tanóra következik számotokra. Hank bácsi felé fordultam először, azt hiszem, hogy itt volt az ideje annak, hogy én is tegyek valamit.
- Hank bácsi, maradok és nem megyek vissza az iskolával – mondtam. – Segítek a keresésben. Ha diákként nem is engeditek, befejeztem az iskolát, nincs már mit tanulnom és X-menként maradok.
Jake-re néztem a szavai után és megráztam határozottan újra a fejemet, nem fogom kiengedni, és a többiek sem, ebben kételkedtem.
- Sidone-val foglalkozz, de a keresés nem… és a Szirént még egyszer ne, a Bosszú Angyaloknál van egy Szirén és ő nagyon jó barátnőm – feleltem.
Sweety nénire néztem, ahogyan kékes bőrrel és sötét hajjal díszelgett az ágyon éppen. Nagyon reméltem, hogy Ko néni nem fogja így látni. Visszanéztem Hank bácsira, reméltem, hogy bele fog egyezni abba, hogy maradjak és segítsek.

//Folytatás: Első emeleti folyosó//


- Sajnos nem maradok addig ebben a világban pubi – morogtam.
Hátrébb léptem tőle és a karmaim is visszacsúsztak a helyükre, Hank bácsi felé kaptam a fejemet, amikor ő is megérkezett, senki sem volt már itt a környéken, csak a mieink. Nekem nem volt értelme visszamenni, csak a többieket kerestem volna meg, az pedig nem volt fontos, révén láttam őket otthon eleget. Azonban apának és a többieknek is itt volt segítségre szüksége. A féltestvérem is maradni akart, a többiek meg nekiálltak összepakolászni.
- Én is maradok, Zam-et ismerem a saját világomban, meg amúgy is. Egy gyerek tűnt el – mondtam. – Amíg még maradunk ebben a világban segítek.
Végtére Bosszú angyal is vagyok, nálam ez munkaköri kötelesség is, hogy segítsek.


//Folytatás: Diák és ifjúsági tábor//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Reptile on Szer. 08 Feb. 2012, 21:01

~ Akkor most mégsem fogunk segíteni?.. ~ Pusztán ez a kérdés merül fel bennem miközben mások beszélnek, csak mert én igazán szívesen maradnék, s úgy érzem hogy ezt valóban papírra kell vetnem, s valóban meg is teszem. " Akkor most mi? Mégsem maradunk segíteni? " S itt egy pillanatra megdermedek, nem tudom hogy kinek nyújtsam át a lapot, csak állok értetlenül, Stephanie vagy Jake?... Hosszas töprengésbe esek, amiből végül Jake zökkent ki a kérdésével, amire kénytelenül és csak zavartan pislogok egy keveset, majd amolyan " miért is ne? " alapon neki nyújtom át a cetlit, aztán ha elolvasta csak biccentek neki hogy részemről oké a dolog, és persze hogy felfogtam, és kissé el is mosolyodtam azon amit mond, valóban nem lesz nehéz, ha csak nem kezdem el színésziesen előadni mint aki egy színpadon áll, azt pedig nem fogom megtenni, egyrészt mert nem az én stílusom, másrészt meg mert hülyének érezném magam miatta. Az én cuccaim nálam vannak, szóval csak csendesen követem Jaket, kíváncsi vagyok hogy mit fog csinálni, hogy így figyelmeztet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Sarah on Szer. 08 Feb. 2012, 21:11

Zavartságomat végül Sidonie töri meg, azt hiszem nagyon lemaradtam a dolgokról, egészen idáig csak bámultam és igazából nem figyeltem oda semmire sem, ez egy hiba, ami még problémát okozhat, bár nem valami súlyosat, max kicsit hülyének néznének hogy ha megkérdezem hogy " óh, miről is volt szó az előbb? "... Legalább is nagyon valószínű, úgyhogy inkább befogom és figyelek, a többiek tetteiből valószínűleg ki tudom találni.
- Izé.. - Kezdem kicsit zavartam a választ, majd aztán fáradtan megtörlöm a szemeimet, ha vissza megyünk én komolyan mondom, az első dolgom az lesz hogy így ahogy vagyok bevetem magam az ágyba... Najó a cipőt azért leveszem majd.
- Nah, semmi probléma nyugi, és nyugodtan pakold össze a sátorban, egy fokkal könnyebb ott. - Mondom, majd figyelem ahogy elsétál, és veszek egy megkönnyebbült lélegzetet, lássuk be, csak így spontán nem tudok bunkó lenni azért mert félre neveltek valakit, valamilyen szinten nem az ő hibája, de egy kicsit mégis... Vagy talán csak túl fáradt vagyok hozzá. Mugurama puszijára nem reagálok semmit, valahogy ezzel jelen helyzetben nem igazán szimpatizál, lehet ez is a fáradtság műve, de lehet hogy nem, nem tudom túl fáradt vagyok a rendes gondolkodáshoz!
- A sátorét megköszönném, a többit meg még amúgy sem pakoltam ki. - Mosolyodok el, s ezzel megindulok kifelé az ajtón.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Teddy on Szer. 08 Feb. 2012, 21:21

Sajnos az történt amire számítottam, negatív visszajelzés "mesterszakács" barátocskánk felől. Reakcióként csak az egyik szemöldökömet fent tartva nézek rá, nem haragosan, nem is " ó miért nem? " tekintettel, csak nézek, s mindeközben szép lassan, ugyan olyan pozícióban le engedem a kezemet Sidonie tarkójától, szép egyenletesen, mintha csak egy lift ereszkedne lefele egy felhőkarcolóban. Miután végeztem szép lassan arrébb húzódok és figyelek, hamarosan feltűnik egy tanár a láthatáron, legalább is a szavai alapján gondolom hogy tanár, kék szőrmók, milyen aranyos, szívesen ölelgetném... És egy ilyen pár mamusz jól jönne a hideg éjszakákra amikor esetlegesen valami dolgom akad és csoszogok a hideg kövön, vagy parkettán, vagy akármin is amin éppen menni kell mit tudom én mondjuk a konyhába, mert egy ilyen bundás mamuszban biztosan jó idő van. A szavaira csak bólintok, majd Stephre nézek.
- Van valami esély arra hogy mégiscsak maradunk keresni? - Valóban érdekel, ha már rászántam magam hogy jelentkezek segíteni, akkor már ne csak úgy potyára legyen a dolog, mert az nem kéne, nagyon nem. Pozitívum hogy kiváltképpen nekem semmit sem kell összeszedni, mert minden nálam van, vagyis amit hoztam, ruhák például, de másom úgy igazán nincs itt, a sátor se lett még felállítva, szóval én meg is vagyok.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Árny on Szer. 08 Feb. 2012, 21:31

- Peh, mért nem lep ez meg engem? - Kérdem kissé szarkasztikusan, majd ellazulok, és figyelem ahogy a fiatalság szépen lassan, nagyon lassan elkezd kifelé szivárogni az épületből, valahogy elégedettséggel tölt el, minél kevesebbet vagyok a társaságukban, annál jobban érzem magam, mert vagy hisztiznek, vagy veszekednek, már nem is igazán tudnak, és van aki még túl sokat is képzel magáról, ráadásul mind ezt igencsak idegesítő módon teszi. Fentebb emelem a tekintetem, s két ujjammal megvakargatom az államat, ez most felettébb jól esik, bár nem látszik rajtam.
~ Hív a kötelesség... ~ Gondolkodom kissé magamban közben, majd vissza terelem a tekintetemet a... Szőrtömegre.
- Természetesen maradok. - Mondom unottan, mert hát ideje belevetnem magam az új munkába, bár nagyon nem szívesen teszem, s remélem hogy nem kell most itt elkezdenem bemutatni magam, bár valószínűleg ez lesz, de azért mégis remélem hogy most a helyzetből adódóan kimarad.
- Kit is kell keresni?...-
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 10 Feb. 2012, 10:51

Bestia valóban helyesen mondta, pár perccel később helikopterek zajait halhatta a társaság megláthatta a közeledő három nagyobb helikoptert, amik erre közeledtek. Újabb percek elteltével már landoltak is, kellően nagy szabad tér és rét volt itt a táborban, hogy mindezt könnyedén megtudják tenni. A három géppel legalább egy tucatnyi SHIELD ügynök, katona érkezett meg, akik a landolás után fegyverekkel rohantak szét, hogy biztosítsák az egész tábor területét. Egy fekete bőrű fiatalabb nő azonban a házhoz és így a diákokhoz ment.
- Dr. McCoy! – biccentett Bestia felé. – Gyerekek! Mindenki felszáll a gépekre és két percen belül indulunk az iskolához. Miss Davidson az édesanyja engedélyével maradhat, de mindenki más, legyen tanár, diák, vagy óvodás megy haza.
Mindenkit, Sweety-t is, az ovisokat és minden közép sulist is a helikopterekhez kísértek, ahogyan mindenki felszállt a gépek is a levegőbe emelkedtek és visszaindultak New Yorkba az iskola felé, egyedül a két lány és a katonák maradtak a táborban.

Belleplain tábor - Page 12 00120

Folytatás: Veszélyterem

További infók is ott lesznek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain tábor - Page 12 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Eva Carter on Pént. 05 Szept. 2014, 18:35

Már egy jó ideje nem láttam az ágyamat, se pedig a lakótársamat, mert ide kellet jönnöm, ebbe a táborba. Bár nem vagyok egyedül, hisz a többiek is itt vannak, de Azért Éva is hiányzik. Már nem egy szer írtam neki, hogy ha van ideje, akkor jöjönle, de mert az angyalprogramban vesz részt, így ez a opciok kizárva, mint ahogyan az is, hogy én hagyak itt mindent, és menjek haza. Már egy ideje ásunk, de csak eddig agyag edényeket, és nyakláncokat találtunk. A sátorban, ott az engedély, hogy fel túrhatom azt a helyet, amit meg jelőltek nekünk. Még pár hét, és lejár az engedély, addigra remélem találunk mást is, mint edényt, meg ilyeneket. Bár, Ashley talált néhány nyíl hegyet, de azzal se megyünk sokra. Talán, kész idő pocsékolás az egész, főleg mert azt sem todom, hogy mit is keresünk. Aggódva figyelem a térképet, és közben a kőrmömet rágom, mert nem tudom, hogy egészen pontosan mitévő is legyek. Látom, hogy Ashley teát tölt magának, és én is felé nyújtom a bögrémet, majd amint tölt nekem is meg is köszönöm neki.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 05 Szept. 2014, 18:56

A Belleplain erdő szinte szent övezet volt, érinthetetlen. Sose adtak engedélyt gyáraknak, építkezésre készülő cégeknek vagy személyeknek, hogy ide telepedjenek. Hanna viszont nemrég hallotta a hírekben, hogy megint tárgyalnak erről. Ökológiailag nagyon fontos volt ez az erdő. Lelkes környezetvédőként Hanna a szívén viselte a természet sorsát és a The World We Are szervezet, amit vezetett, tiltakozott az erdő beépítése ellen. Csak egy kis részről volt szó, de ha arra kiadták az engedélyt, később kiadhatták még több részre és elindulhatott a lavina. Hanna megkereste az illetékes szervet és annak a kihelyezettségét. Ezt egybekötötte egy kellemes kirándulással, az erdő közelében lévő táborban eltöltött napokkal. Szerdán érkezett, azóta a tárgyalásokat már lebonyolította. Konkrét ígéretet nem kapott, csak annyit, hogy megfontolják a környezetvédelmi-ökológiai szempontokat is. Előadást tartott és hosszasan tárgyalt, azóta pedig kirándulásokat tett a kolleginájával, aki elkísérte. Ketten béreltek egy szobát a táborban lévő faházban. Az erdő környékét járva látott egy régészeti feltárást. Becsülte a kutatómunkát, bármilyen területen. A párja, akivel nemrég házasodtak össze, szintén kutató volt és egyben az AIM Birodalom államminisztere. Hanna nem érezte magát politikus feleségnek, de már sokkal komolyabban vették, amióta Zield ebbe a pozícióba került. A házasságukkal ez még erősebb lett. A férje nem tudott jönni, mert el kellett utaznia.
A régészekkel nem sok gondja akadt, a hivatalos régészekkel, akik legális és engedélyezett módon dolgoztak. Itt nem látott munkagépeket, amikkel durván károsították volna az erdőt, csak a földet túró, ásó embereket. Könnyű, piros nadrágban és sárga blózban sétált, egy macskakinézetű nőt látott meg fáradtan, ahogy pihent az ásás közben. Gondolt egyet és beszélgetni próbált vele, ha volt egy kis ideje a nőnek.
- Jó napot! Megkérdezhetem, hogy milyen ásatás folyik itt? Milyen leleteket keresnek?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Karen Starr on Pént. 05 Szept. 2014, 19:00

Nem gondoltam volna, hogy egy régészcsapattal kell osztozni a táboron. Úgy gondolom, hogy az élet értelmét akkor tudom megfelelően üldözni, akkor átlagosnak kell lennem. A munkám átlagos, a kinézetem nem az, de barátaim nincsenek. A munkahelyemen csak öreg nők vannak még, akik nemcsak engem utálnak, hanem magukat is, meg persze egymást is, szóval sok reménységem nincs bennük, és bár egyáltalán nem érdekel a barátság téma, a látszatot fenn kell tartani. A munka nem fárasztó, de időnként kivesz mindenki pár szabadnapot, így én is megtettem. Ezt a tábort választottam, mert azt írták a honlapon, hogy családias a hangulat, és nem tudom, mi az a családias hangulat, de jó lenne, ha lenne olyan, akinek tudnék süteményt sütni, és cserébe adna puszit. Megpróbáltam, gyerekem nem lehet, ez viszont sok másik lehetőséget megnyit.

Mindenesetre az esti tábortűznél próbálok felütni pár tojást, amikor...
- A fenébe! - ezek a tojások túl puhák, alig érek hozzájuk, és reccs, ráadásul olyan sikamlós izék amíg nincsenek elkészítve. Beépített szubrutinom hangos felszólalásra késztet, ugyanis a szőke nőktől ezt várják el az emberek, ha elrontanak valamit.
- Upsz, bocsi! - teszem hozzá megnyugtatásképp, mert rájöttem, hogy nem az a titka a hihetőségnek, hogy állandóan kimértnek tűnj, hanem az, hogy próbálj erősen kimértnek tűnni, de napjában legalább négyszer, maximum huszonhétszer rontsd el. Ez volt a negyedik, szóval a napi adag kipipálva, hihető vagyok. Na mindegy, új tojás. Kézerőkifejtés csökkent 0.1%-ra. Ezaz, így már menni fog. Aztán bele az olajozott serpenyőbe, és mehet a tábortűz fölé, amíg kitalálom a fűszerezést, és felbontom a konzervhúst. Hihetően. Szerencsére a láng hőmérsékletét infralátással be tudom lőni, hogy pontosan mennyi is az a 220°C. Persze egy tábortűz annál sokkal melegebb, de megfelelő magasságban tartva a serpenyőt menni fog. Ügyes Karen, hihető Karen.

A távolban valami beszélgetésszerű indul meg két személy között. Talán ha jót főzök, és megfelelően lehül a levegő, csak idetelepszenek mellém, már ha nem üldözöm el őket abszolút főzéstehetségtelenségemmel. Milyen természetes nekik, hogy esznek, nekem meg az, hogy nem kell.
Karen Starr
Karen Starr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Karen Starr
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Eva Carter on Pént. 05 Szept. 2014, 20:13

Valahonnan, érkezik felém egy mondat, és a hangokból itélve, egy nő az. Vagy, nőstény. Elöbb is éreztem, hogy valaki közeledik, de nem gondoltam volna, hogy a nő a másik alakjában fog meg jelenni itt. Bele kortyolok az italomba, aztán a frissen érkező felé fordítom figyelmemet.
- Jó napot önnek is! Régi ókori leletek után kutatunk, Okunk van feltételezni, hogy itt egy indián temető volt régen, és ezt támasztják alá azok a leletek is, amiket itt találunk. De, azért még kutatunk, hátha találunk valami jelentőset is. - Mondom, bele menve a beszélgetésbe, és közben indulok felé.
- A nevem egyébként, Allison Carter. - Mutatkozombe, és veszem le a kesztyüt, hogy kezet foghassak vele, ha elfogadja a felé nyújtott kezemet. Majd, amint a levegőbe szimatolok, érzem, hogy valaki süt, vagy főz. Egyenlőre még nem indulok el, megvárom amíg a másik is reagál valamit.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 05 Szept. 2014, 20:33

Hanna a szaglásával megvizsgálta a lupin egészésig állapotát és a mostani idegállapotát. Nem érezte veszélyesnek, csak érdeklődőnek. A válasza alapján úgy tűnt, komoly szakember volt, aki pontosan tudta, mit csinált itt. Nem csak egy megbízott vagy itt lenni nem akaró valaki, aki kaparászik, mert muszáj, mert ez a munkája.
- Igazán? Egy ókori indián temető? Az nagyon érdekes lenne, ilyenből nem sok van, gondolom. Mármint épségben nem sok maradt meg az ókorból.
Hanna is kezet nyújtott és vigyázott a karmokkal, hogy ne vágja el a lupin kezét.
- Hanna Jones-Rider, örvendek a szerencsének.
A nő is érezte a sült hús és a tojás illatát. Megfordult, hogy megnézze, hol csinálják. A látása sokkal jobb lett, amióta megkapta a szérumot. A szőke nő jó helyen sütött, ott ahol volt erre engedély. Esti tábortűz, az ilyeneket Hanna szerette. Az erdő vadjaitól nem kellett tartani, a tábor olyan helyen volt, ahova ezek nem mehettek.
- Még ilyen későn is dolgoznak? - kérdezte a nő a régészt. - A hölgy Önökkel van?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Karen Starr on Pént. 05 Szept. 2014, 21:14

Hát, nem haladok jól az étel készítésével, leginkább pirított darálthús tojásrántottával. Igazi tábori étel. Ilyenkor a kumbájját szokás dúdolni. Feltűnik, hogy a távolban ketten is ide-ide pillantgatnak rám. Csak sikerült valami értelmezhető ételt alkotnom akkor. Le is veszem a tűzről a serpenyőt. Elég sok adag lett, a beilleszkedésemet gátolná az, ha ennyit megennék. Azt kell mondanom ilyenkor, hogy árt az alakomnak. A régészeti tábor vagy mifene úgy néz ki fárasztó munka lehet. Fel kell jegyeznem, hogy a múlt ismerete fontos a jelen kezeléséhez. Röntgenlátásommal könnyedén segíthetnék nekik, de akkor megint lőttek az álcámnak. A szocializálódás első lépéseként távolról érdeklődő pillantást vetek a rólam csacsogó társaságnak, majd amikor úgy döntök, hogy egy átlagos embernek is egyértelmű lenne, hogy rólam beszélnek, akkor hangosan megkérdezem.

- Kértek? Elég sokat készítettem! - ide illesztve egy filmekből és illusztrációkból összeillesztett barátságos mosoly. Nem nyelvi jeleknek hívják, és sokat segít a sikerhez. Ők már túl vannak a bemutatkozáson, lehet útol kell érnem őket ebben. Milyen egyszerű lenne, ha az emberek csak úgy folyton névtáblát hordanának, de ez még nem honosodott meg a kultúrában. Sok minden evidencia nem honosodott meg a kultúrában. Az indiánoknak biztos nem volt még névtáblájuk, és a megszokás erős. Ennyit a múltról. De biztos jó, ha az embernek van régészbarátja. Hátizsákomból közben előhalászok még tányért meg evőeszközt, bár úgy néz ki nem lesz elég. Legközelebb több személyre pakolok majd.
Karen Starr
Karen Starr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Karen Starr
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Eva Carter on Pént. 05 Szept. 2014, 22:32

- Igen, tényleg nagyon kevés épp tárgy kerül elő. - Mondom, majd aztán bemutatkozom, amit ő is meg tesz, és kezet is fogunk, vagy mancsot. Mindegy, nem tudom, hogy melyik.
- Én is nagyon, örvendek Hanna. - Mondom, mire ismét kapok két kérdést, és közben rá figyelek.
- Nos, az igazat megvalva, Észre sem vettük, hogy így szalad az idő. - Mondom, miközben tekintetem Ashley felé irányul, aki egy kicsit zavarba keröl, bár nem kéne. Majd, el is tünik a sátorban és látom, hogy Frank is követi őt. Majd mielöt válaszolnék a kérdésére, meg nézem a szöke csajt, vagy nőt, de csak most látom itt először.
- Nem tartozik közénk, nem velünk van. - mondom, majd a munka társaim felé fordulok, amikor is a csaj meg szólal, és én vissza fordulok abba az irányba. Majd, hallom gyomrom korgását, ami főleg az illatok miat kordult meg, és a magamnevében szólalok meg.
- Igen, én kérek szépen. - Mondom, de még nem indulok el, mert még megvárom, hogy Hanna mit mond. De, azért még ismét a munkatársaim felé fordulok, és mondom nekik.
- Rendben van, hölgyeim és úraim, mára végeztünk, mindenki pihenjen, és holnap folytatjuk. - Mondom, és közben várok.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 05 Szept. 2014, 22:52

- Igen és ennek az oka nem mindig a hosszú eltelt idő és a természet okozta erózió. A régészek időnként olyan módszerekkel dolgoznak, hogy mindent lerombolnak. Ledózerolják a területet, ártanak a talajnak és az élővilágnak, nem csak a leleteknek, amiket így összetörnek. Én környezetvédő vagyok és az ilyesmit nem bírom. Látom, maguk rendesen kutatnak, kímélve ezt a szép tájat.
A kézfogás után Hanna látta, hogy a többi régész elment a sátrába és a lupin is lefújta a mai munkát. Ilyen sötétben nem is volt érdemes folytatni, holnap is lehetett. Arra gondolt, hogy Allison is pihent volna inkább, mert elég fáradtnak látszott. Érdekesnek találta, hogy a régészeti ásatás mellett sütögetett valaki. Egy magányos kiránduló lehetett és megszólította őket. Hanna óvatos volt.
Allison odament és ő is követte, de még nem mondott semmit. Meg akarta nézni a nőt és az ételt. Közelebb ért és a szaglásával megpróbálta megtudakolni, mik voltak a szőke fiatal nő valós szándékai. Amióta lemmingoid lett, sokkal óvatosabbá vált. Az étel a szaga alapján veszélytelen volt. Nem mestermű, de fogyasztható. Emberi gyomornak lehet, hogy sok lett volna, de a mindenevő lemmingoid gyomrának nem árthatott.
- Jó estét! Én is elfogadom, köszönöm! Egyedül kirándul, Ms...? Hanna Jones-Rider vagyok, üdvözlöm!
Hanna kezet is nyújtott, ha a nő nem nyársakat forgatta egyfolytában.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Karen Starr on Pént. 05 Szept. 2014, 23:02

- Karen Starr. - továbbra is mosolygok.

Spoiler:
A karakternek az olcsó női dezodoron, és középkategóriás parfümön, meg valami virágillatú öblítőn kívül nincs illata.

Végül sikerül kerítenem három tányért, bár az egyik inkább egy elhízott bögre, merthogy van füle, illetve az egyikünknek kanállal kell ennie az amúgy villás ételt, ez most én leszek, mert nem kívánok udvariatlan lenni a látványosan értelmiségi társasággal, ők biztos adnak a protokollra. Valami csacsogásfélével szokták a lányok indítani a beszélgetést, úgyhogy én is ezzel kezdem.

- Én nem régész vagyok, csak úgy nyaralok itt, de gondoltam úgyis éhesek lesztek, szóval tessék. Tojásrántotta, darálthús. Hogy halad az ásatás? Nem értek hozzá, de látom a nagy sepertélést, gondolom valami egyedülálló lelet lehet...

Közben kedvesen mosolygok. Fura szerzetek ezek, de legyenek akármilyenek, még a fura barátok is jobbak, mint a semmilyen barátok.
Karen Starr
Karen Starr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Karen Starr
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Eva Carter on Szomb. 06 Szept. 2014, 00:04

- Sajnos, ismerem az ilyen régészeket, és ha jól tudom, akkor az ilyenek álltalában, valamilyen gazdag személynek keresnek régiségeket, bár mi inkább egy muzeum jó voltából vagyunk itt. Valamint, úgy gondolom, hogy ezeknek a tárgyaknak, a múzeumokban van a helyük, hogy mások is láthassák. - Mondom, majd hallom, hogy ő mivel is foglalkozik. Nekem, mondjuk hálla istennek, még nem gyült meg a bajom, egy környezetvédővel sem, és remélem, hogy ez így is marad.
- Tehát, környezetvédő biztos jó lehet. Bár, azt hallottam, hogy még abban a szakmában is vannak olyanok, kik csak akkor akarnak tenni valamit, ha abból hasznuk is származik, de őn nem ilyennek látszik, ami szerintem jó dolog. - Mondom, de a mondatomal nem tudom, hogy megbántottam-e őt, de egyáltalán nem ez volt vele a célom. - Nos, igen, megteszünk mindent, hogy azért a környezet épp maradjon. - Mondom, neki. Amint a másik nő höz érünk, Hanna be is mutatkozik, és felé is nyújtja a kezét.
- Allison Carter. - Mondom röviden, és a másik nő kérdésére válaszolok.
- Köszönöm kérdésed, jól halad, de haladhatna jóbban is, még néhány nap, aztán lejár az engedéjünk, és itt kell hagynunk a helyet. Bár, találtunk jó pár leletet, de van egy olyan érzésem, hogy találnánk még többet is. Egy, helyi indián temető, egészen biztosan annak lehet nevezni. - mondom, miközben át veszem tőle a tányért.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Belleplain tábor - Page 12 Empty Re: Belleplain tábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.