A Raft körül

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

A Raft körül - Page 5 Empty Re: A Raft körül

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 26 Szept. 2016, 17:40

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
>> Játékos társak: Leon Gross, Dr. Theodore Palmer, Fuchida Kenjirou
>>-------------------------------------------------------------------------------------------<<

Hiába, nézelődhetek, kereshetek nap estig a kőrakás alatt valami kijáratot nem látok semmit ahol ki tudnék jutni vagy legalább ki tudnám bontani magamnak az utat. Még mindig hallottam a lépéseket, kényelmetlenné kezdett válni a helyzet. Amikor elnéztem a hang irányába akkor hatalmas hangyákat láttam a léptek hangjának forrásánál. Lefut a szín az arcomról a ló mérető hangyák láttán, vagy egy tucat jön felém, kajának néznek és a kijárat meg mögöttük van látszólag. Mekkorára mentem én össze?
Robaj hangja meg megint hallatszik, mintha még egy omlás történt volna. Élve duplán eltemetve és hangyák akarnak felzabálni, maradtam volna inkább Asgardon...
Megpróbálok kissé növelni a méretemen, lehetőleg annyira, hogy még tudjak mozogni a törmelék alatt. Fasza, hogy ennyire le tudtam zsugorodni, lehetetlenül képlékeny ez az alakváltás. A mostani méretemhez mérve jó két méteres lándzsát is tudnék csinálni a karomból, hogy a rohadék hangyákat ledöfködjem messziről. Csak rohadt óvatosan próbálok meg szurkálni feléjük. Rendes embernek nem veszélyesek ezek a bogarak de nem akarom kipróbálni, hogy mennyire könnyen csípnék le a karomat ha elkapnák vagy engem ketté az izéjükkel a fejükön. A bőrömet, hogy meg tudom-e keményíteni egyáltalán vagy eléggé, hogy ne harapják át azt jó lenne tudni. Meg -megpróbálkozok vele de nem fogom hagyni, hogy terheléses tesztet nyomjanak rá a hangyák. Ha nagy a baj már akkor inkább megpróbálok szabadulni tőlük, kicselezni őket. Elfutni a hangyák elől.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 28 Szept. 2016, 10:04

A srác kis bemutatójára Leon összébb húzza a szemöldökét majd a magyarázatot hallva biccent.
-Hát az gáz. Mint Mortaugh nyomozó csak fordítva.
Már ha ismeri a kölyök a halálos fegyvert. Tényleg eléggé fordítva. Egy félős fehér bűnözősrácot a fekete öreg és tapasztalt nyugdíjba készülő nyomozóhoz hasonlítani elég fura. Közben a kolléga ás egy kicsit. Ez még nem is zavarná Leon-t az viszont már igen, hogy ennek hatására megindult a fal felé. Szólt a kolléga, hogy Vigyázz, de ő nem nagyon erre gondolt. Sőt egészen eddig azt a lehetőséget számításba sem vette, hogy ráomolhat egy emelet a Raft-ból. Ez tényleg egy nagyon szerencsétlen nap. Kiköpi a cigarettát és a páncélos kolléga közelébe próbál kerülni. Ugrik vagy ha túl messze van megpróbál oda rohanni.
-Csinálj valamit!
Most ő az aki úgy ad ki parancsot, hogy nincs tisztában azzal, hogy a másik tud-e csinálni valamit a rájuk zúduló faltömeggel.

Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Csüt. 29 Szept. 2016, 20:19

Egyre inkább beigazolódni látszik az előzetes elképzelés, hogy ez a Raft minden csak nem börtön. Ilyen pocsék szerkezettel börtönt létesíteni, csakis hanyagság lehetett. Vagy a tervezője is Hydrás volt. Mindegy a törmelék megy, a plafon meg potyog, úgy tűnik, hogy egy egész szint akar lehuppanni, ami valljuk be eléggé rossz. Már nem csak nekünk, de mindenki másnak is. Váll rántás, fel kellett volna újítani vagy át kellett volna építeni. Nem tökölök sokáig, amint megpillantom, hogy reped a plafon, megragadom a srácot, meg Leont és bekapcsolom a jetpacket. A potyogó darabok elől, próbálok INC jelei alapján, minél előbb eljutni vagy a kiindulási pontunkhoz, vagy arrafelé, amerre a hulkok távoztak. [Jelenleg, ugye nem ismert előttünk, hogy két lyuk van.]
- Kapaszkodjatok, vagy itt döglünk meg!
Kiáltom, miközben próbálom társaimat és magamat biztonságos helyre repíteni. Vagy sikerül vagy nem, ilyen körülmények között még úgysem próbáltam.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 30 Szept. 2016, 00:00

A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás

SHIELD – A védekezés

Résztvevők: Leon Gross, Hjuchia Sakura és Fuchida Kenjirou

Következő körváltás: 2016. október 4. (kedd)

Idő: 2027. augusztus 1. 11:40 perc; Hátralevő idő: T-10 kör

Leon szerencsére megúszta a ráomlást, mert ő ment előre megnézni a helyet, ahol a hulkok verekedésének nyoma volt. Azonban Fuchida már nem úszta meg ilyen könnyedén. Bekapcsolta a jetpack-et és elindult az eszméletlen és Leon irányába, de már késő volt. A felső szint felette levő része rázuhant és a földre taszította, noha a páncél miatt nem sérült meg, de a törmelékek nyakig belepték, ami amiatt nagyon moccanni sem tudott. Leon láthatta, hogy többen kilesnek a cellájukból és hangosan kezdenek röhögni. Azonban nem volt mindenki ilyen szerencsés, a feljebb levő emeleten cella volt, egy rab teljesen beszorult a törmelékek alá, csak a karja látszott ki alóla, egy másik pedig a tetején volt, egy hatalmas fémrúd szúrta át a hátát és a gyomrán jött ki a rúd. Jelenleg sokkosan üvöltött a fájdalomtól, valamit spanyolul, főleg Istenhez imádkozott és Leon irányába nyúlt, segítségért könyörögve.
Odalent Sakura menekülni próbált, hogy ne egyék meg a hangyák, ahogyan koncentrálni kezdett, hogy növelje a méretét, nagyon gyorsan kezdett nőni, érezte, hogy minden testrésze nekicsapódik a köveknek, nagyon sok helyen meg is vágták a törmelékek, végül sikerült teljes méretűre nőni, ruha persze nem volt rajta, azt elhagyta, amikor összement. Jelenleg a kezei és lábai szinte teljesen be voltak a résekbe szorulva, alig tudta őket mozgatni, szerencsére a feje egy résbe került, ahol kapott levegőt, de nehézkesen, mert a nyakát karcolta és nyomta valami, igencsak fájdalmasan és a mellkasára is nagyobb kövek nehezedtek. Így minden levegővételért meg kellett küzdenie és amikor kifújta őket, akkor még jobban nehezedett rá minden, mintha csak egy óriáskígyó próbálta volna kiszorítani belőle a levegőt.

//Itt félreértések vannak, a Hulkok ütötte lyuk jó 20 méterre van attól a helytől, ahol Sakura van. Azaz a srác és Leon már a lyuknál vannak, csak Fuchida maradt hátra.//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Raft körül - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 02 Okt. 2016, 13:16

A Raft körül - Page 5 24-9
>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Elkezdek növekedni, hogy a hangyákat könnyebben elintézzem, megalázó lenne ha hangya kajává válnék mindezek után ami átmentem, de nem állok meg egy kis növekedés után meg hanem egészen addig növök vissza amíg nem érem el az eredeti méretemet. Szerencsémre vagy sem de "pont" elég hely volt ehhez. Kitöltve azt a kis helyet a kövek alá szorulok be még inkább. A törmelék éles szélei össze is vágnak mindenhol ahogyan nőttem és hozzá nyomódtam a kövekhez. Kezem és lábam totálisan beszorulva, a fejemnek éppen helye és a törmelék súlya a mellkasomra nehezedik. Alig bírok levegőt venni miatta. A nyakamat is vágta valami ha az egész helyzet már nem lenne magában szerencsétlen.
Nincs meg a luxusom, hogy nagyot sóhajtva szidjam a helyzetemet és örüljek, hogy legalább a hangyák már nem jelentenek gondot mert minden egyes levegővételért meg kell küzdenem a nyomással ami rajtam van. Használhatatlan szar! Már rég kint lennék, sőt! Sose kerültem volna ilyen helyzetbe ha azok a barom Roxxonosok nem kavarnak belém a kotyvasztott szerükből.
Fogaim össze szorítva próbálok valamennyit mozgatni a tagjaimon, finoman. Nem kéne, hogy valamit elmozdítva magamra szakítsak még többet a törmelékből. Ch, a pokolba ezzel a rohadt Y-projekttel. Már akkor hülye ötlet volt mikor az AIM csinálta és még mindig azt hiszik ezt kell csinálni. Látványra megy az egész, képességeket nem lehet vele felvenni. Bár, faji adottságokat, igen. Annak működnie kell. Már kellene, persze csak ha össze tudom hozni. Nem igazán tart vissza semmi, hogy megpróbáljam. Bár a sima Kree vagy Skrull nem hiszem, hogy ki tudná ásni magát innen. A kőtestű óriási super skrullnak menne. Heh, szép álmok, normálisan méretet se tudok változtatni. Ahhoz, hogy annak a monstrummá változzak át sokkal több gyakorlás is kéne, nem elég ismerni a projectet.
Hát, vagy ez vagy kicsibe próbálok vissza menni kockáztatva, hogy beomlik utánam minden vagy nem és akkor meg megverekedek a hangyákkal a túlélésért. A fenébe is, játszunk nagyba, ha a super skrull nem megy még mindig megpróbálkozhatok a zsugorodással. Már amíg még menni fog kell kijutnom a törmelék alól és a helyről is. Nem akarok élve eltemetve maradni.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 03 Okt. 2016, 20:06

Az önkéntessel elmentek megnézni miféle nyílás is ez. A kölyök el is kezdett valamit mondani, hogy nem hitte volna, hogy hulk-ok is lesznek itt, de csak félig sikerült mert meglátott valamit és rögtön össze is esett. Leon is megnézte mi az és elfintorodott. Tényleg nem szép látvány. Leon hozzá van edződve az ilyesmikhez úgyhogy nem lesz rosszul. Neki is kezdene felpofozni a fiút, de gond történik. A kollégára rádől egy egész emelet. A rabok meg mint a vadállatok kezdenek el röhögni azzal nem is törődve, hogy pár közülük is megsérült. Az egyik egyenesen Leon segítségét kéri és bár a vörös ügynök vallásos emberként szíve szerint segítene a fickón tudja jól, hogy nem tud. Így inkább a kolléga irányába indul el és próbálja meg megszabadítani a törmelékektől legalább annyira, hogy magán tudjon segíteni.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 04 Okt. 2016, 00:02

SHIELD – A védekezés

Következő körváltás: 2016. október 8. (szombat)

Idő: 2027. augusztus 1. 11:45 perc; Hátralevő idő: T-9 kör

Fuchida még mindig be van szorulva, Leon pedig nekiállt annak, hogy neki segítsen. Nem igen fog ez menni, révén hatalmas, valószínűleg több száz kilós törmelékek. A legrosszabb meg az, hogy jó néhány olyan volt, ami látszott is, hogyha megmozgatja őket, akkor még jobban rájuk omlik az egész. Nagy súlyt kellett valakinek megmozgatnia ahhoz, hogy megtartsa a nagy törmelékeket és ki tudjon mászni Fuchida onnan. Közben a kiabáló abbahagyta a kiabálást és csak nyöszörgött, ahogyan sokkot kapott.

Sakura próbálkozott a kövek alatt, hogy legalább levegőt kapjon. Hamar érezhette, hogyha mozgatja a karjait, lábait, akkor némileg eltudja onnan a kicsi törmelékeket söpörni, így ennek köszönhetően már jobban tudta mozgatni őket. A test egy kisebb üregben volt, így a lábait és a kezeit betudta oda húzni, majd feltudott nyúlni a nyakához és kissé megemelni a követ, hogy legalább ne szorítsa a nyakát. Így most már teljesen nyugodtan tudott lélegezni. Valóban az alakváltás sem ment rendesen, az imitálás kinézetéről pedig fogalma sem volt arról, hogy miként kéne működnie. Amit érzett még, hogy valószínűleg megtudja addig emelni, hogy áthúzza a fejét abba a részbe, ahol a teste többi része is van.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Csüt. 06 Okt. 2016, 17:08

Úgy tűnik, hogy ez az egész börtön, igazából egy időzített bomba. Még hogy a törmelék elmozdítása után, egy egész szint leomoljon. Hát mégis kik építették ezt a kócerájt? valami ittas kontárok lehettek, bezzeg, ha japán konstruktőre lett volna ennek a kaszninak, akkor most mehettünk volna tovább. Leon megpróbál segíteni nekem, amiért hálás, vagyok, ugyanakkor érződik, hogy itt bizony gondok vannak. Én INC segítségével lefuttatom a rendszer diagnosztikát, hogy tisztában legyek az esetleges sérülésekkel, majd megszólalok.
- Leon, hagyja a fenébe. Úgysem tudja elmozdítani ezeket a darabokat. Lekapcsolom a páncélt és megvárom, amíg beteljesedik a sorsom. Mozdulni sem tudok, azt pedig nem várhatom el magától, miközben feladata van, hogy őrködjön fölöttem. Menjenek és segítsenek valahogy az igazgatónak. Én csak hulladék vagyok, ennyi törmelékkel a nyakamban, még a páncélomból sem tudok kijutni.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 07 Okt. 2016, 18:10

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Egy kis mozgatással, lassan a törmeléket alrébb söpörve sikerül a kezeimet és a lábaimat kiszabadítanom a kövek fogásából és a testemhez húzni. Szerencsémre ahol a mellkasom volt ott több a hely így már fel tudtam a nyakamhoz emelni a kezemet és elemelve a nyakamat nyomó követ a fejemet is behúzni a résbe ahol a többi végtagom is volt már. Így már tudtam levegőt venni rendesen is végre. Megdörzsölöm a nyakamat ahogy a kövek nyomták miközben, hogy már végre tudok, sóhajtok egyet megkönnyebbülve, végre megint kapok levegőt.
Elveszem a kezemet a nyakamtól ami remegni kezdett kissé. Ha át is változok valamivé az nem garantálja a fizikumom változását is, hát még a szívósságom. Nem akarok elkezdeni fulladni megint mert félre siklik az alak váltás se.
- Még is mit vétettem, hogy ezt érdemlem...
Nem mintha én nem akartam volna meghalni, és Gunny is elég erősen próbált megölni. Mindenki igazából. Megvagyok átkozva, ez már biztos.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 07 Okt. 2016, 21:28

Leon nem sokat tud tenni és ahogy látja inkább csak rontani tudna a helyzeten. Az eddig sem túl kivitelezhető feladatuk kezd teljesen ellehetetlenedni. Ez csak akkor tudatosul Leon-ban mikor a fickó megemlíti, hogy neki amúgy feladata van és nem őrködhet fölötte. A páncélossal sem volt túl sok esélyük arra, hogy elkapják az omegásokat, de nélküle Leon-nak szinte semmi esélye. De mégsem teheti meg, hogy megfutamodik. Parancsa van.
-A pokolba. Rendben. Ha a parancsnokkal találkozok akkor közlöm vele a helyzetét és ha lesz ideje rendelkezik. Ha meg azok*Bök fejével a rabok felé és halkítja le a hangját, hogy csak a kolléga hallja.*zaklatni akarnák közölje velük, hogy van önmegsemmisítő a páncéljában.
Egy halvány mosoly és sarkon fordul. A lépcsőház segítségével felfelé próbál jutni a hulkok nyomait követve. Ha a kölyök vele van az valamennyire megnyugtatja. Amennyiben nem tért magához vagy igen csak meggondolta magát kicsit idegesen sétál. Fegyverrel a kézben és minden zajra figyelve.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 08 Okt. 2016, 00:01

SHIELD – A védekezés

Következő körváltás: 2016. október 12. (szerda)

Idő: 2027. augusztus 1. 11:50 perc; Hátralevő idő: T-8 kör

Fuchida lefuttatta a szkennert magán és az MI megállapíthatta, hogy nincs sérülése a férfinak és a páncél is csak minimálisan károsodott, maximum a büszkesége volt, ami leginkább, de ezt a gép nem tudhatta. Egyébiránt Fuchida, ha megnöveli az erejét, akkor kitudta volna magát szabadítani, csak egy embernek volt lehetetlen feladat. De amíg ezzel „szórakozott” a páros és Fuchida éppen beszélt, hirtelen valaki eltakarta a fényt előlük. Eddig a háttérből volt napfény, emiatt Fuchida csak körvonalakat látott, mert éppen szembenézett vele. De most tisztán látott két alakot, ahogyan Leon is, ha arra fordult, márpedig arra fordult, mert most indult volna el innen. Az egyik mielőtt bárki reagálhatott volna fél kézzel emelte fel a törmeléket, ami alatt a japán férfi feküdt, így kiszabadítva őt és támasztotta ki egy másik törmelékkel. A félig beragadt férfinak a feje ekkor gurult oda a társasághoz, az a rab halott volt. Most már volt idő megnézni a két jöttmentet, az egyik több mint két méter magas, egy mechanikus pöröly volt nála, roppantul hasonlított Einar-ra, de mégsem ő volt az. A másik fickó vörös köpenyt viselt és két pisztoly volt nála. Magni és Kames, Osborn két Angyala.
a két férfi:
- Hol vannak a rabok az omega szintről? – kérdezte Magni.
- Mielőtt megkérdezik Osborn elnök úr küldött minket – szólt közbe Kames. – És mielőtt ezt is megkérdezik az elnök él, soha sem volt veszélyben, egy hasonmást ölt meg a Hydra. Magni vidd őket és menjetek, keressétek meg a rabokat, én ellátom a sérülteket és megyek utánatok.

Ezalatt Sakura odalent volt továbbra is, és hallotta odafent a hangokat, az első férfi hangja nem volt ismerős számára, de Kames hangját megismerhette.

//Kérlek rendesen olvassátok már el a reagot, vagy ha nem érthető szóljatok… Egy szóval sem írtam, hogy Fuchida nem képes megmozdítani a romokat, csak azt, hogy Leon emberi erővel…//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 09 Okt. 2016, 00:21

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Gubbasztok a törmelék alatt, hogy most mit is csináljak, hogy kijussak innen. Még itt vannak szóval akár felvonhatnám magamra a figyelmet, hogy kiássanak és utána meg lesz ami lesz alapon kitalálok valamit.
Még hallgattam amikor hallom, hogy történik a törmeléken kívülről. Ketten vannak újak, két férfi a hang alapján. Az egyik hang nem ismerős, ellenben a másikéval. Sőt nem is olyan régen hallottam azt. Relatívan nem olyan rég, mindegy. Az alapján amit mondanak hamar a Shieldesek eltűnnek a közelből és csak az "ismerős" fog itt maradni. Hát így, várok. Már kezdek hozzá szokni bár érzem a kialakuló zsibbadást a tagjaimban remélem hamar úgy döntenek a Shieldesek, hogy pattannak a helyről, hogy én is így tehessek.
Amint megvoltak ezzel és útjuknak indultak, remélhetőleg csak az ismivel maradok itt szólalok meg. Ha én hallottam őket, ő is biztos fog.
- Rég láttalak Kames...
Majd csendbe hullok vissza és valami ruházatot próbálok magamra varázsolni. Mert ez az egész projekt mint valami elcseszett varázslat. Hm, lehet nem fog ez működni. A csávó képesség blokkoló, na mindegy...
Ha esetleg nem kotornak a Shieldesek el akkor is megszólalok elég hangosan, hogy meghalljanak. Nem akarok tovább maradni eltemetve mint amit muszáj.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 11 Okt. 2016, 15:31

A kolléga még ellenőrzött valamit a páncélján. Leon elmondta a jó tanácsait majd fordult volna meg, de hirtelen egy árny kitakarta az útját. Még a fegyveréért sem tud nyúlni egy másik szinte a semmiből felbukkanó alak leveszi a társáról a törmeléket és megtámasztja a falat. Leon mindenesetre tartja a távolságot az alakoktól és a keze feltűnően a fegyverén marad. A feltett kérdésre összébb húzta a szemöldökét, de a fel nem tett kérdésre kapott válaszra meglepve kikerekedett. Főleg a magyarázaton. A helyzet némi gyors mérlegelése után biccentett a két fickónak.
-Örülök, hogy itt vannak. Elkél a segítség. Az itteni parancsnok összecsapott egy másik hulkkal és az omegások valahonnan megszerezték a fegyvereiket és sikeresen meglógtak előlünk. Arra*Bök a fejével a megfelelő irányba.*van két lyuk. A plafonon és a padlón. Ha szökni akarnék innen akkor és a plafont választanám.
Közben el is indul lyukakhoz amikről beszél. Amúgy is azzal, hogy elszöktek mellettük a rabok és úgy találtak rájuk, hogy az egyikük nyakig be volt temetve nem túl jó színben tűntek fel.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Kedd 11 Okt. 2016, 20:05

/ Már bocsánat, de ha kell valaki, aki megemeli a törmeléket, amíg kikecmergek alóla ... az az én olvasatomban nem egyenlő azzal, hogy lelököm magamról a törmeléket. Az meg továbbra sem biztató, hogy leszakadhat az emelet maradéka. Ez kicsit messze van attól, hogy az erőnöveléssel, simán kikecmergek. Azután, hogy kettőszáz kilónyi törmelék ( ami szerintem nem tart meg egy emeletet, sehogyan sem ) elmozdítása egy egész emelet leszakadását eredményezi. Mindezt egy szuperbiztonságos börtönben. Anélkül, hogy jelezve lett volna, az elmozdítását megelőző posztban, hogy tartja az emelet maradékát vagy magát az emeletet. Félreértés lezárva. /

Miután a páncélom Mi-je közli velem, hogy az erőnövelő szervók sértetlenek, megnyugszom. Elsőre azt hittem, hogy a szervók megsérültek, így azonban sokkalta egyszerűbb lesz az életem. Főleg, miután felbukkan Osborn két angyala.
- Segítsenek már kikecmeregni, innen! Ez az egész épület életveszélyes! Csoda, hogy a rabok, még nem verték szét az egész épületet. - majd segítségükkel vagy anélkül, előkecmergek a törmelék alól. - Finomítanom kellene a szervók visszajelzésén, elsőre úgy tűnt, hogy beadták a kulcsot. a kollégának igaza van, arrafelé mentek. Biztosak abban, hogy az igazgató nem kollaboráns? Gyakorlatilag, mintha utat törtek volna maguknak és az Omegásoknak. Remélem nem állnak közeli kapcsolatban az igazgatóval, mert akkor most nagyon csúnyán fognak rám nézni. Egy szó, mint száz, elhúztak arra! - mutatok én is a megfelelő irányba. Amikor megszólal Sakura, bár nem látszik, de felhúzom a szemöldökömet.
- Tudtam, hogy rohadtul nem bogár!

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 12 Okt. 2016, 00:00

SHIELD – A védekezés

Következő körváltás: 2016. október 16. (vasárnap)

Idő: 2027. augusztus 1. 11:55 perc; Hátralevő idő: T-7 kör

Leon és Fuchida Magnival elindult visszafelé és hamarosan meg is érkeztek ismét a beszakadt részhez. A többiek már messze vannak, így Fuchida nem hallhatta, amikor Sakura megszólalt, révén a nő kivárta, hogy már ne legyen ott a társaság, nagyjából ekkora értek úgy 15-20 méterrel távolabb.
- Szóval a tető? – kérdezte Magni. – Kapaszkodjatok.
Ezzel ellentmondást nem tűrően ragadta meg a két férfi derekát és ugrott velük a lyukba, majd repült fel egészen a legfelső emeletig, amíg a lyuk volt. Ez valóban az egyik felső emelet volt, Fuchida meg is ismerhette, ezen át jött be a tetőről, amikor megérkezett.
- Mely irány vezethet a felszínre? – kérdezte a férfi.
Amennyiben szükséges volt, akkor átugrott a szakadék másik felére a két férfival, hogy tovább haladhassanak, ami pedig igencsak szükséges volt, mert Fuchida emlékei szerint tényleg arra kellett menni.

Odalent Sakura megtudott úgy szólalni, hogy már senki sem volt ott.
- Elunhatná, hogy folyamatosan én mentsem meg – jegyezte meg a férfi. – Pár perc és kiszedem.
A férfi elkezdte a törmelékeket félrerakni, óvatosan, nehogy ráomoljon, vagy mégjobban beszakadjon az egész. Jó pár perc múlva sikerült annyira eltakarítani a romokat, hogy egy nagyjából kosárlabda nagyságú lyukon már kitudott nézni Sakura és láthatta a férfit is.
- Jobban nem megy – mondta. – Hogy megy az alakváltás, képes arra, hogy kijöjjön ezen a résen?

//Simán ki lehetett volna kecmeregni egyedül is, kicsit megemeled, oldalsó mozgással, csúsztatod a lábadat, közben, ha kell megtartod a lábaddal, majd a kezeddel, kijjebb lököd magad stb., a végén csak a kezeket kell gyorsan kirántani… már csak azért is, mert deréktól voltál betemetve. És nem az egész emelet volt rajtad, akkor nem csak derék lett volna betemetve, hanem több méter mélyen lettél volna alatta Smile//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Szomb. 15 Okt. 2016, 11:35

- Emlékeim alapján erről jöttem, jut eszembe. Tudja valaki, hogy mégis mi lehet még a Raft alatt, amerre esetleg mehettek volna? Mert két lyuk volt, mid kettőt feltehetően a Hulkok ütötték .. de végig gondolta valaki, hogy ezek ketten miért verték szét ennyire az épületet? Ráadásul az Omegások nagyon gyorsan eltűntek. Ezen gondolkodjunk el, mielőtt keresztül megyünk a Hydra blokádon. Mert a tetőn az fog bennünket várni, nem tudom, hogy maguknak hogyan sikerült a problémát elhárítani.
Mondom nyugodtan. Különösebben nem tudok mit kezdeni a helyzettel, az Omegások már messze lehetnek és kétlem, hogy előkerülnek.
- Szerintem megléptek, viszont a kollégának igaza van. Hogy szerezték vissza a cuccaikat? Vagy a Vörös Íjász magától is tud nyilakat lőni?

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 15 Okt. 2016, 12:45

A kérdésre Leon megerősítésként biccent a következő pillanatban pedig a férfi már fel is kapta és felugrott egy emeletet. Leon-nak semmi baja a szuperképességekkel, de azért örülne ha legalább előre szólnának mielőtt rongybabaként felkapják és felteszik a polcra vagy jelen esetben egy emeletre. Viszont nem szól. A páncélos kolléga megteszi.
-Ha két hulk begorombul akkor ez történik. Nincs mit magyarázni rajta. Reménykedhetünk, hogy a mi hulkunk győzött.
Leon a hulk pusztítást ennyivel le is zárja a maga részéről. Két nagy zöld és dühös fickó egymásnak ugrik. Ő ír és tudja, hogy megy ez. Viszont a HYDRA blokád már nem tetszik neki. Sem az, hogy a kolléga kijelenti, hogy megléptek.
-Maguktól nem tudnak meglépni. Maximum ha valaki segíti őket. Azt a gyíkembert meg nem hiszem, hogy a HYDRA olyan nagy örömmel várná vagy bármelyiküket. Inkább azt tippelném, hogy keresnek valami járművet amivel leléphetnek.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 15 Okt. 2016, 13:17

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:

- Úgy festek akinek ez szórakozás?
Kérdezek vissza miközben ás kifelé a törmelék alól.
- Egyébként meg minek vagytok itt? Nem hálátlan akarok lenni de biztos nem értem jöttetek.
Végül csak egy kis rést tudott nyitni amin így most még nem tudok kiférni és nem szeretném hab testemet végig csiszolni a köveken. A kérdésére, hogy hogyan megy az alak váltás csak a nyitott résen kibámulva rá karikás szemeimmel elmosolyodok.
- Szerinted? Megpróbálok valamit...
Ezzel el is kezdek koncentrálni arra, hogy a gyerekkori alakomat vegyem fel lehetőség szerint valami ruhában. Elég kicsi voltam, hogy úgy már kiférjek és a zsugorodás meg viszkezes pofont adott legutóbb így nem hiszem, hogy azzal kellene próbálkoznom míg nem megy ez az egész.
Ha sikerül az alak meg ruha felvétele is az alakváltással akkor nekiállok kimászni, próbálkozni ugye feltéve ha így már kiférek rajta. Ha ruha nem sikerül akkor még kiszólok, hogy:  - Fordulj el. - aztán állok neki kimászni.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 16 Okt. 2016, 00:02

SHIELD – A védekezés

Következő körváltás: 2016. október 20. (csütörtök)

Idő: 2027. augusztus 1. 12:00 perc; Hátralevő idő: T-6 kör

Magni csak morgott egyet arra, amikor Fuchida a saját felettesét lényegében árulással vádolta meg azzal, hogy direkt csapkod menekülő utakat és direkt állt le verekedni egy másik Hulkkal.
- Milyen blokádon? – ezt már hangosan megkérdezte. – Milyen Hydra? Azt hiszem halandó, hogy jócskán kupán vágták a fémdobozban, amiben van…
Ezzel igazából nem is törődött már a párossal, hanem elindult a tető irányába. Ami Vörös Íjászt illette semmilyen fegyver nem volt nála, sem a többieknél, akkor sem, amikor a ködöt hozta létre az általa hajított nyílvessző. A puszta kezéből idézett továbbra is nyilakat. Odakint pedig nem igazán volt blokád, a folyópartról lőtték a repülőket, helikoptereket, a blokád azt jelentette volna, hogy magát a Raftot vették körbe, ami hacsak nem a szigeten vannak fizikailag képtelenség.
Ha a páros követte Magnit, akkor kiértek a tetőre, a levegő már szita volt, semmi sem volt fent, maximum New York felett, de itt a környék tiszta volt, a folyópartokon sem látszott ellenséges haderő, egyik részen sem. A tetőn azonban más volt a helyzet, már a kilépés előtt látták, hogy hét SHIELD ügynök feküdt holtan, némelyik szétrobbanva, valamelyik megfagyás után darabokra esve, vagy szétszakadva, de holtan feküdtek ott, ahol korábban Fuchida landolt.

Ezen idő alatt lent a folyosón Sakura próbált szabadulni.
- Mi másért lennénk itt? – kérdezte. – Az elnök a SHIELD bukását akarja látni, ez nyílt titok…
A ruha felvétele nem sikerült, de összemenni igen. Az elfordulásnál felsóhajtott.
- Már láttalak ruha nélkül, nem tudsz újdonságot mutatni – forgatta a szemeit. – Amúgy sem vagy az esetem…
Ennek ellenére némileg elfordult és így Sakura fogta magát és ki is mászott. Amint kiért Kames visszakézből nyomott a kezébe egy egyenruhát és egy fényképet, teljes testről, meztelenül. Egy női SHIELD ügynök volt az.
- Vedd fel az alakját – mondta, madj egy telefont is fülhallgatóval. – Ezen pedig a hangja van, hogyha beszélned kell.
Néhány pillanattal később folytatta tovább.
- Igyekezz, mert nincs sok időnk!

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 16 Okt. 2016, 17:58

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:

Ruhát nem sikerül magamra húznom így maradt a gyors hessentése, hogy forduljon el. Szemforgatást meg a "már láttalak"-ot kapom válaszul de végül csak elfordul valamennyire.
- Még is milyen férfinak nem esete egy meztelen nő?..
Kérdezem, de inkább csak magamtól meg motyogósan miközben kimászok a résen amit nyitott nekem. Kicsit leporolom magamat meg ránézek, hogy milyen vágásokat is csinált a törmelék rajtam, de hamar a kezembe nyomott ruhákért kapok, mellette még egy fénykép meg telefon fülessel.
Felveszem a nő alakját a képről miközben Kames már siettet is rá, majd felöltözök gyorsan, némi undorral, hogy ezt a maskarát kell felvennem de hé, így legalább egy oldallal kevesebb akar megölni. Bedugom a fülembe a fülest és elindítom a felvételt rajta. Csinálok pár hümm-hümm-hümm öt, hogy teszteljem a hangomat és ha megvan akkor fordulok Kames-hez.
- Nevem, rangom? - megvárom míg válaszol vagy mond valamit aztán fojtatom - Akkor hova is sietünk?
Már leállítom utána a felvételt és kiveszem a fülest a fülemből. Az egészet pedig elpakolom a zsebembe.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 19 Okt. 2016, 00:48

Leon annyira elítélő stílust nem vett fel mint az Osborn ügynök, de tény hogyha ezt túléli és jelentést kell írnia akkor alaposan kioszt mindenkit. Viszont jelenleg a túléléssel foglalkozzon. Abból, hogy a Raft-hoz való megérkezése után robbanások sorozata lett az épület Leon úgy gondolta, hogy nagyobb tűzerővel kell majd szembenézniük. Helikopterekkel lövöldözik őket, HYDRA katonák vívnak tűzharcot a saját embereikkel vagy legalább, hogy messziről folyamatos tűz alatt tartják az épületet. Szerencsére ennyire azért nem rossz a helyzet. Ugyanis ahogy követi Magni-t és felér a tetőre látja, hogy HYDRA nincs a közelben viszont ügynökök holtestei vannak igen rossz állapotban ott a tetőn.
-Erre jártak az omegások.
Állapítja meg a számára tényt. Ha nem is az omegások akkor is olyanok voltak ott akiket nem hagyhatnak szabadon járkálni. Pedig Leon nem szívesen jutna a kollégák sorsára.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Szer. 19 Okt. 2016, 23:52

- Vegye úgy, hogy rosszul fogalmaztam. Arról van szó, hogy repkedtek a Hydra repülői és helikopterei, amikor én jöttem. Most nincsenek itt, tehát nem értheti, hogy korábban mi volt itt. - pont a téma részemről lezárva. Követem a kollégát a tetőre, hogy lássunk valamit vagy legalábbis jussunk valahová. A tetőn Shield ügynökök holttesteire bukkanunk, elég ocsmány munkát végeztek, akik megölték őket.
- Béke poraikra, hősök voltak. - jegyzem meg, majd a két kollégára pillantok. - Szóval merre és hogyan tovább, innen, nem nagyon tudnak meglépni, csak valamiféle járművel? - mondom, mert nekem nincs ötletem.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 20 Okt. 2016, 00:00

SHIELD – A védekezés

Következő körváltás: 2016. október 24. (hétfő)

Idő: 2027. augusztus 1. 12:05 perc; Hátralevő idő: T-5 kör

Úgy tűnt, hogy mégsem volt olyan halk Sakura, mert választ kapott a morgolódásra.
- Olyané, aki nincs oda a japán pornóért? – tette fel a kérdést Kames.
Ahogyan kiért végig is tudta nézni magát, hogy milyen sebeket kapott. Több zúzódása is volt, kisebb-nagyobb vágások, horzsolások, amiket a törmelék okozott. Főleg a végtagokon, de a hason is volt, meg a nyakon, ahol nyomta a kő. A kép alapján sikerült a külsőt felvenni és hallgatni kellett a felvételt úgy egy-két percig, hogy sikerüljön tökéletesen leutánozni.
- Angela Simmons, hadnagy – mondta Kames. – Azaz, ha találkozunk a másik kettővel, akkor parancsokat osztogathat nekik.
a külső:
Körbenézett a férfi, majd a fent levő sérülthöz lépett és egy mozdulattal kitörte a nyakát.
- Könyörgött, nem akart szenvedni – vonta meg a vállát. – Egyből nem távozhatunk, az túl feltűnő lenne, szóval úgy vélem, hogy ideje lenne a többiek után menni, hacsak a hadnagynak nincs más terve.

Odafent a közben valószínűleg a társaság kiment a tetőre, hogy ott nézzen körbe. Így már az összes test látszott, azonban az Omegások sehol sem voltak. Ha körülnéznek, akkor láthatják, hogy már a „nyílt” vízen vannak, azaz a folyón vannak. Onnan, ahol vannak egy darab motorcsókot láttak, amivel Bronx felé igyekeztek, amennyire a távolból szabad szemmel látszott hárman ültek – egészen pontosan hasaltak a csónakban – úgy, hogy a lehető legkisebb felütet adják és messziről ne lehessen leszedni őket fegyverrel, vagy csak nagyon nehezen. Mivel ezt mindenki látta, így Magni sem szólt egy szót sem, mert felesleges volt a nyilvánvalót kimondania.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 23 Okt. 2016, 22:03

>> Hjuchia Sakura
>> Raft Omega szint 
>> Shield - A védekezés
>> 2027. augusztus 1.
Felszerelés:
Képesség:
Aktív alakváltozás:
Az alak megvan gond nélkül, a hangnak kellett egy két perc de végül minden kész. Egy hadnagyot szalajtott nekem le így ugrálhattatnám a másik kettőt akik itt voltak. Ehhh szóval nem csak a távozásra van az alak. Bár elfelejtettem, hgoy teleportálni is tud ő szóval már kint lehetnénk, de még nem lehet.
- Nekem aztán nem kell magyarázkodni, - vonok vállat a nyak kitöréses dolgára - menjünk akkor a másik három után.
Nem tudom ugyan minek és hogy miért lenne feltűnő ha csak úgy lelépnénk, vagy legalább csak engem eldobna valahova aztán jöhetne vissza ide kárörvendeni a Shieldeseken. Akkor még erre a maskarára se lenne szükségem.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Vas. 23 Okt. 2016, 22:29

Látván a menekülőket, ahogyan motoroscsónakkal próbálják elérni a túlpartot. Mit ne mondjak, szép dolog, hogy valaki csak úgy errefelé hagyjon egy használható motoroscsónakot. Osborn angyalára pillantok, majd vállat vonok.
- Maga nem azért jött, hogy elkapja ezeket a fickókat? Az elnöknek nem érdeke, hogy a bűnözőket a rács mögött tudja? - teszem fel a költői kérdést. Ennek a krapeknak a szememben, annyi esze van, mint egy pár Shieldes csizmának. Persze, ha bólint, akkor valamit kezdhetne is a jelenlegi helyzettel. Engem ez a manusz kezd untatni, semmi kezdeményező készség és csak úgy feltűnt. Leonra pillantok.
- Én kilövöm a barátaink segge alól a csónakot, tudom nem fogad el parancsot, szóval feel free, csináljon amit akar.
Azzal bekapcsolom a jetpacket és és elrugaszkodom a tetőről, hogy megközelítsem a motorcsónakos barátainkat, nagyjából 400 méterre. Ekkora távolságban, azért nehéz képességet használni, ráadásul a motoroscsónak mozog, én is mozgok a levegőben, szóval nem vagyok neki kényelmes célpont. A minirakétáimnak azonban pont a hatótávolságában van és maradt még kettő. Mivel a rakéta gyorsabban halad, mint a motoroscsónak, pillanatok alatt utolérheti a járművet. Aprócélpont és nehéz észrevenni, mert gyorsan mozog, kicsi az esélye, hogy bármit is tudnak kezdeni az üggyel kapcsolatban. Szóval útnak engedek egy rakétát, miután kijelöltem célnak a csónak motorját. A robbanás és a csónak seggének hirtelen darabokra szakadása, pillanatok alatt elkedvtelenítheti a barátainkat. Jobb ötletem nincs, valahogyan meg kell állítani a rabokat. Nincs más feladat, mint az Omegások megállítása s a börtönbe való visszajuttatása. Egyetlen könnycseppet sem fogok hullajtani értük, ha belehalnak a rakéta okozta robbanásba, amit felerősíthet a csónak motorjának a megsemmisülése.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.