Kastély

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 28 Feb. 2013, 11:12

2046. november 30. péntek – Negatív zóna, Kastély
Résztvevők: Bard Thorson

A még életben levő katonák egyik fele bólintott és máris rohanva hagyták el a tróntermet, hogy az új uruk parancsát hírül vigyék és annak eleget tegyenek. Hallani lehetett odakintről, hogy a csata abbamarad az Angyalok és a helyiek között. A bent maradt harcosok pedig nekiláttak annak, hogy a másik parancsot teljesítsék.
< - Megleszel egyedül fiam? – kérdezte Einar. >
- Nem tőlem függ pubi – morogta Logan. – Lorna fog dönteni arról, hogy vissza akar-e ide jönni, vagy sem. Ha akar jön, ha nem, akkor marad otthon.
Kapta meg a beleegyezést még a lány apjától is. Ettől kezdve nem igen volt más hátra, mintsem felépíteni egy új birodalmat.

Epilógus:
2046. december 17. hétfő – Negatív zóna, Kastély
Résztvevők: Bard Thorson

Valamivel több, mint két hét telt el azóta, hogy Bard elfoglalta a Negatív zóna trónját. Néhány nappal később Zack és Reed egy átjárót nyitottak a kastélyba, így a Főmágustorony és a kastély között bármikor lehetett utazni, csak annyit kellett tenni, hogy átsétálnak a kapun és már meg is érkeztek. Ezalatt a két hét alatt Freydis is meglátogatta a fivérét és elhozta neki Madárijesztőt, akire az asgardi lány vigyázott azok után, hogy Lorna a zónában maradt és már nem tudott a fiúra felügyelni.
Mindenki elfogadta ezen idő alatt Bardot, mint új uralkodót, jó néhány másik faj vezetőjével találkozott is személyesen, a legtöbben azonban még csak küldöttet küldtek és a hely lassan kezdett egy valódi kastélyra, királyi udvarra hasonlítani. Mindenhol udvarhölgyek, harcosok, nemesek, küldöttek voltak. az élet ezelőtt talán soha sem volt olyan szép, mint most, amikor nem félelemben kellett élnie a helyieknek.
Kicsivel több, mint két hét után érkezett a hír a fiúnak, hogy Lorna már teljesen jól van és Serenaék meghívták a fiút ebédre magukhoz, mintegy meglepetésként, mert a lány nem tud róla, ez kiváló és tökéletes alkalom volt arra, hogy megkérdezze a lányt, hogy el akar-e ide jönni vele, vagy sem.

//Folytatás: Lornáéknál.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kastély - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Jún. 2013, 12:52

Idő: egyelőre meg nem határozott (valamikor 2047 második fele)
Résztvevők: Lorna Howlett, Bard Einarson, David Ethan, Andrew Ramirez, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, és Charles Dialin

Az érintettek összegyűltek a nagy napra, amikor Lorna Howlett és Bard Einarson összeköti az életét. Mivel a párosnak elég nagy ismeretségi köre volt, így elég sokan megjelentek ezen a napon. Többek közt jelen voltak a társak, barátok, azoknak a családjaik, X-menek, Bosszú Angyalok, ismertebb uralkodóházak tagjai. Nem is beszélve azokról a furcsa lényekről, amik a Negatív zónában éltek és ők is hivatalosak voltak. A hely már koránt sem volt olyan sötét és visszataszító, mint amikor korábban jó néhányan itt jártak. Már sokkal inkább otthonosnak tűnt, mert sok rendes otthoni dolog is átkerült ide, illetve viking motívumok is Bard részéről. Amit lehetett tudni előre, hogy Lorna tanúja Rachel lesz, de hogy ki lesz Bard-é, senki sem tudta még. A korábbi történések miatt Charles-t is ismeri már mindenki látásból, noha vele nem találkoztak egyelőre olyan sokat és azt sem tudja egyelőre senki róla, hogy vámpír, mutánsnak hiszik.. A vámpírnak itt nem kellett tartania a napfénytől a kastély falai masszívak voltak és sehonnan sem szűrődött be napfény.
A parti már megkezdődött, vagyis gyülekező leginkább, a trónteremben. Székek voltak kitéve és felállítva az egész a menyegzőre, a terem hátsó részén megannyi asztal, rajta ételek, italok, földiek, asgardiak és helyiek is. A társaság most érkezett meg egyszerre a Főmágustoronyból át egy tér/dimenziókapu segítségével – Rachel lehetett itt korábban, ha már előző nap megérkezett, hogy Lorna-val legyen és segítsen neki. – a házasulandók még sehol sem, de a teremben már most kellemes hangulat uralkodott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kastély - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Vas. 23 Jún. 2013, 18:01

Charles Dialin előtte még nem találkozott a teleportációval, ez volt neki az első alkalom. Mindenesetre tetszett neki az utazásnak ez az egyszerű és nagyon kényelmes, ámde bizonyára rendkívül költséges módja. Ez az este valószínűleg az újdonságoké lesz, mivel a Negatív Zónában sem járt még soha. Különös hely volt ez, az ő univerzumának jóformán a fordítottja. Amíg az tágult, ez szűkült és itt lélegezni lehetett az űrben is. Azt persze előzetesen kiderítette, hogy a kastély napfénytől védett terület, így nem fenyegeti veszély. Már kezdett is azon gondolkodni, hogy milyen üzleti kapcsolatokat lehetne kialakítani ezzel a hellyel. Jobban meg kell ismernie ezt a világot és ehhez kitűnő alkalom lehet az esküvő, amire meghívták.
Néhány résztvevővel már találkozott ilyen-olyan ügyekkel kapcsolatban. A vőlegény asgardi hadvezér volt, akinek az országával a Pokoltűz Klubon keresztül került kapcsolatba. A menyasszonyt illetve főleg az apját pedig mindenki ismerte: a legendás Rozsomák csak egy kicsivel volt fiatalabb, mint az a szemét Lerois, aki őt megharapta és vámpírrá tette. Persze ahogy az efféle szertartásokon lenni szokott, sok új arcot ismerhet majd meg. Biztos lesznek a Bosszú Angyalaiból és az ifjúsági tagozatból is néhányan, ahogy az X-Menből és még számos helyről, kivéve az őrült Magneto sleppjét.
A Dialin Ékszervállalat fejeként egy különleges, egyénileg kifejezetten az ifjú párnak készített alkotást hozott nászajndékként. Ezt a teleportkészülékkel át tudta hozatni, itt pedig megkérte a személyzetet, hogy vigyék biztos helyre, amíg eljön az ajándékozás pillanata. Az ő felesége nemrég lett öngyilkos, amikor megtudta, hogy Charles vámpír lett. A szíve összeszorult, amikor esküvőre hívták, de jó üzletemberhez illően ezt nem érzékeltette. Igyekezett kihasználni a helyzetet és örömet okozni a házasulandóknak. Ezt is lehet befektetésnek tekinteni, ha úgy nézzük.

A kastély egy véresszájú uralkodóé volt korábban, akit Bard és társai legyőztek. Azóta sokat alakíthattak az épületen, mert egyáltalán nem idézte egy zsarnok székhelyét. Egészen otthonossá tették és beférkőztek a viking motívumok is. Az asgardiak azon a tájon léptek először kapcsolatba az emberiséggel, amennyire Charles tudta, innen lehetnek a közös vonások. Ők is gyártottak ilyeneket, mert volt igény az efféle ékszerekre is, amióta a Birodalom ismertebb.
A trónteremben gyülekezett a násznép. A legkomolyabb üzleti rendezvényeket is felülmúló kínálat volt itt ételekből, italokból, a vámpír egy részüket nem is ismerte. Azok lehettek az asgardi fogások meg a helyi menü. Amióta vámpír lett, nem igazán fogyasztott ilyesmiket, mert csak a vért kívánta. Néha az íz vagy a látszat kedvéért magához vett valami hagyományosat, de attól néhány óra múlva meg kellett szabadulnia. Emészteni ugyanis már nem tudott és ha megromlanak a dolgok a beleiben, az nagyon kellemetlen. Elhatározta, hogy itt is csak módjával nyúl a fogásokhoz. Mindenből csak egy kicsit, azt is ritkán. Megfogott egy pezsgős poharat és belekortyolt. Ezzel a pohárral legalább 1 órán keresztül ki fog tartani. Ha valakivel beszélgetni kezd, akkor talán még tovább. Körül is nézett, hogy kit szólítson meg.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Jún. 2013, 22:01

Őszintén örültem neki, mikor megtudtam, hogy sikerült kiszabadítaniuk Lornat a fogságból és Bard még el is foglalta a teljes Negatív Zónát, de ez csak fokozódott mikor az esküvő is szóba jött. Elsőre a legnagyobb gondom a nászajándék volt, még sosem kellett ilyesmi miatt aggódnom, nem tudtam honnan vagy mégis mit kellene szereznem, de szerencsére meg tudtam oldani, nem túl kiemelkedő, de legalább értékes, egyelőre nálam van, de majd kiderül mikor és hogyan kell odaadni, már nem aggódok emiatt, a lényeg, hogy megvan.
Teleportációval érkezünk, rögtön körbe is nézek, és már azon kapom magam, hogy lehetséges csapdákat, ellenséges lényeket, gyanús jeleket keresek. Megrázom a fejem és elterelem a figyelmem, ez nem az az alkalom. Körbenézve meglátom a rengeteg itt lévő idegen alakot. Nem vagyok az a társasági jellem, jobban szeretek egyedül lenni az akciókon kívül, így most nehéz döntenem mihez kezdjek.
~ Talán az idegen létformákkal megpróbálhatnám felvenni a kapcsolatot, gyakorlati előnyökkel is járhat.
Oda is megyek az egyik asztalhoz, ahol számomra ismeretlen fogások vannak, megpróbálom megvizsgálni, állag, hőmérséklet, illat alapján, hogy emberi fogyasztásra alkalmas-e. Majd az ott lévő nem humanoid lényekkel próbálom valamilyen módon felvenni a kapcsolatot, köszönök, de ha nem értik amit mondok akkor pedig kezet nyújtok nekik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Sarah Kedd 25 Jún. 2013, 19:46

Teleportálással érkezünk a partyra, természetesen, ízlésesen és megfelelően öltözve... És mondhatok én még erről valamit? Nem igazán. Annak örülök, hogy meg lettem hívva, pontosabban meg lettünk hívva, személy szerint kifejezetten bírom Lorna fejét, Bard pedig... Hát róla sem igazán tudok mit mondani, mert abban sem vagyok biztos, hogy beszéltem vele valaha is, de hé, ha boldogok akkor mi is boldogok vagyunk, nemde? Hát dehogynem! Nem mellesleg egészen kellemes máris itt a hangulat, pedig még semmi sem történt és végignézve az összegyűlteken... Hűha, látok pár itteni, nőnemű életformát, akikkel mindenképpen meg fogok ismerkedni a mai este folyamán, igaz egy-kettő kissé furcsán szőrös, de én meg szeretem a szokatlan, nem mindennapos dolgokat. A gondolataimból nyávogás térít magamhoz, először nem vagyok benne biztos, hogy mi lehet a forrása, de úgy a harmadik után az arcom elé emelem a nálam lévő mit tudom én milyen állathordár ketrecet, ami pár szalaggal van díszítve, mivel nem akarom, hogy a benne lévő apróság megfulladjon... Szóval rácsokon keresztül mosolygok a benne lévő, még korábbról összeszedett kölyökmacskára.
- Bocsi Adolf, nekem sem kellemes, hogy be kellett ide zárnom téged, de nem engedhetem, hogy csak úgy elkalandozz valamerre és hamarosan egy sokkal jobb helyre kerülsz. - Hmm, a szívem megszakad, hogy ilyen ostobaságot csinálok, hiszen rengeteg időt töltöttem a kis döggel is az elmúlt időben és nevelgettem ahogyan tudtam, kész élvezet volt nézni, hogy miként eszi a nyers húst. Rohadtul hiányozni fog, ezért, valószínűleg utoljára kinyitom a ketrecet egy kicsit és megcirógatom, csak hogy inkább dorombolni halljam és remélem, hogy emlékezni fog rám öregebb korában.... Hát, kétlem, de hé, azt mondják, hogy nem kizárt... Amúgy csak én vagyok olyan hülye, hogy az állatomat Adolfnak nevezem el... De hé! Nekem tetszik. Mindenesetre is vegyülök a társasággal, beolvadok és megkezdtem a nőkkel való ismerkedést, mert nem hiszem, hogy sűrűn fogok a negatív zóna felé járni az elkövetkező években, persze csak kulturáltan, nem úgy mint egy hegyi paraszt, nem az a kocsmákban és a szórakozó helyeken szokás, ez most egy nagyobb kaliberű rendezvény aminek jó oka és értelme is van.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 25 Jún. 2013, 20:43

//Rachel már előző nap megérkezett, hogy Lorna segítségére legyen az előkészületekben. Mellesleg pedig terhes, és ez már látható is rajta.//


Nem tudom, melyik a hihetetlenebb, hogy Lorna hozzámegy Bárdhoz, hogy mindezt a Negatív Zónában teszik, vagy hogy emellé még a zóna uralkodói is lettek. Akárhogy is, kénytelen vagyok mindehhez jó képet vágni, mert nem csak vendég, hanem egyenesen tanú is lettem. Vagy koszorúslány. Vagy nem tudom, van-e közte különbség, a lényeg, hogy nekem is eléggé elől kell majd állnom, azt hiszem, és úgy kell tennem, mintha könnyekig meghatna a dolog. Valójában persze tényleg szép, és megható, meg minden, csak éppenséggel azt nehéz elfogadni, hogy Bárd... Szóval, hogy ő... Úgy ahogy van, elég nehéz eset. Ennek ellenére azt hiszem, végig tudom csinálni az estét.
Ahogy a vendégek gyülekezni kezdenek, én is kimegyek kicsit közéjük, hagyom, Lorna hadd szedje össze a gondolatait, gyakorolja a beszédét, vagy ilyesmi. Hamarosan úgyis felkeresem majd, hogy minden rendben van-e. Addig is viszont ellenőrzöm, hogy itt minden rendben megy-e. Davidet látom a tömegben, rögtön mosolyogva intek neki, de mivel "látom", hogy más lányokat próbál becserkészni, nem megyek oda hozzá, a végén még azt hinnék köze van hozzám, meg a gyerekhez, és elrontanám az esélyeit. Aztán kiszúrok egy alakot, akit nem láttam még, de hallottam róla. Mellésétálok, és elveszek egy pohár narancslevet - na igen. Az esküvői ruha készítői imádták negyedszer is kibővíteni a ruhát, de hát mit várnak egy terhes nőtől? Még szerencse, hogy Lorna nem tolta még jobban ki az időpontot, a végén még a szülőszobából kellett volna végignéznem.
-Charles Dialin, ha nem tévedek - köszönök a férfinek, és kezet nyújtok. - Rachel Wilcox, még nem volt szerencsénk. Remélem jól érzi magát. A menyasszony vagy a vőlegény ismerőse? - Kérdem egy gúnyos mosollyal, mivel gyanítom, hogy Bárdnak elég kevés ismerőse lesz jelen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Kastély - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 26 Jún. 2013, 00:28

Charles nézte, hogy ki legyen az est első alanya, akivel beszélgetést kezdeményez. Ki is szúrt egy helybélinek tűnő alakot, akit erre alkalmasnak talált, de ekkor egy női hang szólította a nevén. Oldalra fordult, hogy lássa, ki keresi a társaságát. Egy várandós fiatal lány volt az, rózsaszín melírrel és piercingekkel, kezében egy gyümölcslével. A hasonló testékszereket az üzletember sosem szerette, bár nagy volt rájuk a kereslet. Valahogy mindig beteg, perverz dolgok kapcsolódtak a fejében azokhoz, akik ilyeneket hordtak. Amióta mutáns lett, egy kissé megkavarodott az értékrendje, a vámpírrá válás után pedig főleg, de azért berögződésekből fakadó első gondolatok még megvoltak.
- Így van, Rachel! - fogadja a lány kézfogását. - Köszönöm kérdését, első osztályú a hely és a hangulat is! Ami azt illeti, Asgarddal üzleti kapcsolatban állok és ugyan a nagyra becsült hadvezér úrral még nem találkoztam személyesen, értesítettek a birodalom e fontos eseményéről.
Nézte a lány szemét és arcát, próbálva leolvasni róla az első benyomást, a reakciókat. Így folytatta:
- És Ön a menyasszony vagy a vőlegény ismeretségi körébe tartozik?
Nehezen tudta elképzelni, hogy az asgardi hadvezérnek ilyen külsejű barátai is lennének, de ha csal a megérzése, a lány majd elárulja.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 28 Jún. 2013, 12:19

Kicsit meglep, hogy várakozásom ellenére mégis szegről-végről Bárdnak köszönhető a férfi jelenléte. Üzleti kapcsolat Asgarddal? Nem sok ilyenről hallottam eddig, elvégre miért lehet szüksége földi ékszerekre egy asgardinak? Mindenesetre elég jelentős üzleti kapcsolat lehet, ha még az esküvőre is meghívták.
-A menyasszony tanúja vagyok - válaszolom mosolyogva, és a narancslevembe kortyolok. - De a vőlegényt is van szerencsém régebb óta ismerni - teszem hozzá, és próbálom leplezni, hogy ez a szerencse számomra mindig inkább balszerencsének tűnt.
-Gondolom komoly lehet az üzleti kapcsolat, ha meghívót kapott a Negatív Zónába. Ekkora kereslet van az ékszerekre Asgardon? Vagy esetleg valami egyéb szolgáltatást is nyújt a cég? Bűvös ereklyék, mágikus kövek? - Érdeklődésem legjobb esetben is mellékes bájcsevejnek nevezhető, a fickó nem tűnik túl izgalmasnak, de azt hiszem, a teendőim közé tartozik, hogy némileg gondoskodjak a vendégek jó kedvéről.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Kastély - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 28 Jún. 2013, 12:54

Tehát a menyasszony tanúja volt, aki megszólította a vámpírt. Milyen kedves, hogy még ismeretlenül is megpróbál gondoskodni arról, hogy a vendégek jól érezzék magukat! És még jól jöhet az ismeretsége, mivel a vőlegényt is régebb óta ismeri, ahogy ez lenni szokott az esküvői tanúknál. Mivel a tanú általában az egyik legközelebbi jóbarát, általában ismeri az ifjú pár másik tagját is, nem egyszer kifejezetten jóban is vannak. Charles tanúja például a vállalat biztonsági főnöke volt, akinek a neje az üzletember feleségének cégénél volt kereskedelmi igazgató, úgyhogy ott mindenki alaposan ismert mindenkit.
- Amióta intenzívebb és mondhatni barátságosabb a mi világunk kapcsolata Asgarddal, beindult a kulturális termékek cseréje a másik irányba is. Érdekes módon a kortárs alkotásokat is sokan szeretik, de ahogy mondja, készítünk mágikus célú dísztárgyakat is. Nálunk senki nem foglalkozik ugyan mágiával, de vannak asgardi mágiahasználók, akik a földi művészet alkotásait akarják megtölteni misztikus energiákkal.
A vámpír belekortyolt a pezsgőbe. A vérhez képest ez semmilyen élményt nem nyújtott neki, de időnként kell ilyet is csinálni.
- Egyébként édességekkel is foglalkozom, igaz, ott csak részvényes vagyok. Biztosan hallott már az Édes Érintésről. Belga csokoládékat, pralinékat és hasonló finomságokat importálunk.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Tank008 Szomb. 29 Jún. 2013, 10:26

Captain Price.
Kastély - Page 6 Captainpricecod4
( Öltönyben van jelenleg a kari csak a kinézet miatt raktam be )
Egy szivarral a számba érkezek az esküvőre egy jó órát azzal töltve, hogy messziről figyeltem a vendégeket és a terepet mértem fel így nem igen hallottam miről folynak a témák főnék mint mindig csak másodiknak tekintettem a meghívást elsőnek a munkát még ha ez nem is az... Sosem tettem le a fegyveremet egy pillanatra sem így egy táskában nállam voltak azok is persze a colt a smoking alatt. Majd miután sikerül felmérnem mindent csatlakozom a vendégekhez mint vendég elsőként megpróbálta felkeresni azokat akiket ismertem.
Aztán próbáltam mindenkivel megismerkedni aki ott tartózkodott.
Oda megyek az egyik asztalhoz ahol, hogy egy kicsit csemegézek persze miután csak megnéztem orvosi szemszöggel is azokat a kajákat. Majd próbálok beszélgetésbe eredni valakivel, hogy némi infót nyerjek a körülöttem lévőkről meg legalább teljen az idő. Az asztalhoz érve mellettem egy Zöld szemű, barna hajú fiatal ember falatozik. //Ramirez//
Oda köszön majd kezet is nyúlj kissé fura érhetetlen hangon bár én megértem.
- Üdv. Captain Price vagyok. Örvendek és ön ?
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Bishop Vas. 30 Jún. 2013, 03:33

A Negatív Zóna idegenjeivel való kommunikációt egy szakállas, középkorú férfi szakítja meg. Sajnos nem értem el túl sok sikert a rovarszerű lényekkel való kapcsolatfelvételben, még a mutogatás sem segített, ezért örömmel nyújtok kezet a férfinak, csak olyan erősen szorítom, ahogy ő is.
- Andrew Ramirez szolgálatára. Tudok valamiben segíteni uram?
Tartom magam az illemhez és a hivatalos formához, mert ez egy esküvő és itt meg kell adni a módját, főleg ezen az esküvőn. Várom a választ és közben végignézek az alakon, nem jut eszembe semmi olyan téma, amiről tudnék beszélni, nem vagyok beszédes típus. Pont ezért csak várakozok, nyilván nem véletlenül jött ide hozzám hanem valamilyen célja is van, jobb ha előbb megtudom mi a célja és csak utána vetek fel én lehetőségeket. Így biztosabb. Lassan ismét figyelnem kell magamra, nehogy túlzásokba essek, ez csak egy esküvő, senki nem akar megtámadni vagy megölni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Tank008 Vas. 30 Jún. 2013, 14:56

Az asztalnál végre sikerül szóba erednem egy férfivel aki egész anomális néz ki és a kézfogása is férfias amit értékelek is hisz egy férfi gyengének mutatja magát ha nem fog elég erősen kezet persze ezt túl sok erővel is lehet rosszul csinálni.
- Látom maga sem az a kimondott bulizón fajta akár csak én gondoltam hátha találunk valami közös témát. Mi a becses foglalkozása?
Adtam meg azért én is a módját hisz végtére egy esküvőn voltunk amit igazából kicsit unalmasnak is találtam de hátha egy kis beszélgetéssel gyorsabban telik az idő.
Körbe néztem néha nem e akar valaki az életemre törni de persze eközben hallgattam a Ramirez választ a kérdésemre akihez csak azért jöttem ide mert ő tűnt így elsőre a legértelmesebb embernek akivel talán találunk valami közös témát. Szerencsére eddig semmi nem igazolta azt, hogy tévednék .
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 30 Jún. 2013, 16:43

Nem semmi amit Bard összehozott itt. Elfoglalta a kastélyt. Uralkodó lett és most még meg is házasodik. Persze Lorna is itt van, mint az ara.
Teleporttal én is megérkezem a többiekkel. Rendesen ki lettem én is csípve az alkalomra, még a hajam is hátra lett fésülve, hogy valahogy kinézzen. Fekete öltöny, fehér selyemnyakkendővel és fehér gyöngyből készült nyakkendőtűvel. Karasu mondta a lényegi részét, hogy miért is kellett ezt felvennem de túlságosan is elvoltam foglalva azzal, hogy nem sok kedvem leltem benne. Elegánsnak több mint elegáns szóval azzal nem lehet baj, hogy alul öltöztem volna erre az alkalomra.
Minden esetre csak lassan sétálok a terembe és nézem, hogy kik gyűltek már össze. Persze van ismerős és ismeretlen arc is bőven az egybegyűltek között. Szerzek magamnak egy üdítőt majd megállok az egyik nasis asztal mellett.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Bishop Vas. 30 Jún. 2013, 19:53

Már a név is megvan, Price. Hamarosan meg is tudom, hogy semmi komolyról nincs szó, egyszerűen Price sem az a társasági alak és jobbnak látta ha idejön és beszélgetésbe kezd, hátha találunk valami közös témát. Első megérzésem, hogy ő valamilyen magányos farkas lehet, nyilván Magneto ellenes, talán valamilyen bosszúhadjáratot folytat, de nem megyek bele találgatásokba mindenféle információ nélkül. Mikor arról kérdez, hogy mi a foglalkozásom először nem is tudom, hogy mit mondjak erre, úgy hogy érthető is legyen.
- Nos én az ellenállás tagja vagyok, egy csapat tagja. Akciókban veszek részt, legtöbbször társakkal, különféle helyeken, különféle küldetésekben. Remélem nem írtam túl körül. Ezenkívül Bastet avatárja is vagyok, Fekete Párduc. És ön?
Nyugodtan várom a válaszát, kíváncsi vagyok vajon a megérzésem beigazolódik-e. Közben visszagondolok Wakandára, ez mindig emlékeztet, hogy nem szabad hagynom, hogy elpusztuljon, ez a küldetésem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 01 Júl. 2013, 10:36

Érdeklődve hallgattam a férfit. Ezek szerint valóban mágikus tárgyakat árul Asgardnak, amit ráadásul földi asgardiak csinálnak. Nem tudom, mennyi értelme van ennek, de ha itt van, akkor van benne pénz, ez biztos. A csokoládés megjegyzésre elmosolyodom.
-Ezt nevezem sokszerűségnek. Biztos van valami összefüggés a belga csoki és a mágikus drágakőipar között - válaszolom, majd belekortyolok az italomba.
-Igazán örülök, hogy megismerhettem. Ha nem haragszik, most rá kell néznem a menyasszonyra, ki tudja, milyen vészhelyzet adódhat az utolsó pillanatban is.
A szabadkozás után mosolyogva távozom, és elindulok Lornához, aki minden bizonnyal még az öltözőben van, készülődik, vagy valami ilyesmi. Miután keresztülszambázok a termen, felmegyek hozzá, majd egy kopogás után be is lépek.
-Tudtad, hogy egy csoki gyáros vámpír is van a meghívottak között? - Kérdem bohókásan, miközben felmérem a terepet, és megnézem, hol tudnék éppen segíteni. - Nem tűnik veszélyesnek, asgardi mágikus drágaköveket is árul Asgardon. Fura figura, de legalább igyekszik beilleszkedni. Igazán lehettünk volna rá tekintettel, azon jár az esze, hogy vért szürcsölne inkább pezsgő helyett.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Kastély - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 01 Júl. 2013, 11:37

~ Lorna lakosztálya ~
Nem is tudom, hogy mire mentem volna, ha Rachel nem lenne itt. Igaz így sem megyek semmire, mert már így is teljesen ideges voltam. Egyedül a hajam megcsinálásán és az esküvői ruha felvételén voltam túl. Az egész egy óriási hiba volt, kellett a fenének meghívni ennyi embert, nyugodtan le lehetett volna rendezni akár Las Vegasban is, az egyik kaszinó aljában. Nem túl királyi és nem túl előkellő, de a célnak megfelelt volna és nem lett volna ott a világnak azon fele, akik nem Magneto oldalán vannak. Idegességemben felkaptam az egyik vázát és a falnak vágtam közvetlen azelőtt és amellett a hely mellett, ahol ő belépett.
- Le fogom mondani az egészet! – vicsorogtam. – Már most elegem van az egészből! Nem is értem, hogy miért mentem bele, hogy ekkora esküvő legyen.
Közben a kezemmel rajzoltam egy hatalmas kört mutatva, hogy mekkorára gondolok. Kellett néhány pillanat, hogy felfogjam, hogy mit említett.
- Tessék? Ez most csak valami vicces felvezetés ahhoz, hogy kinyögd, hogy a „kedves” leendő anyósom jött el az esküvőre? – kérdeztem. – Én nem ismerek vámpírokat… Bard-ot kell megkérdezni…
Vegyél néhány nagy levegőt Lorna, ahogyan tanultad. Próbálkoztam ezzel megnyugodni, de nem sikerült. De legalább megvolt, hogy mivel tereljem el a figyelmemet és a gondolataimat.
- Még meg sem kérdeztem fiú lesz, vagy lány? – pillantottam Rachel hasára. – Terveztétek, vagy véletlen volt… és kérlek mond, hogy nem Mephisto-é, hanem Keviné.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kastély - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 01 Júl. 2013, 14:40

A lány a mágikus tárgyakat és a csokit ragadja meg az elmondottakból, pedig Charles hangsúlyozta, hogy ezekkel is foglalkoznak, de mással is.
- Azért elég jól elkülönül egymástól a két vásárlói kör. Asgardról például még sosem rendeltek belga pralinét, a Földön pedig inkább a hagyományos ékszereket keresik - mondta egy kissé elmosolyogva magát. Nyilván minden földnek a maga termése a legfinomabb, de azért meghallgatná, hogy nyilatkozik egy asgardi, miután megízlelt egy jó konyakos meggyet vagy egy kagylóformájú, eredeti belga mogyorós csokoládét. Küldtek már ajándékba egy-egy ékszer mellé ilyet, de sosem kaptak visszajelzést.
- Ez csak természetes. Részemről a szerencse, Rachel!
Még beszélgetett volna a lánnyal. Például megkérdezte volna, hogy ő szereti az ilyesféle édességeket vagy hogy milyen ékszereket kedvel a legjobban. Persze tudta, hogy egy tanú számára az esküvő nem csak szórakozás, hanem munka is, így nyugodt mosollyal engedte útjára a piercinges kismamát.
Fogalma sem volt róla, hogy az inkognitójának valószínűleg annyi, mivel rögtön az első ismeretsége egy telepata volt. Szégyellte ezt az új mivoltját. A Pokoltűz Klubon kívül máshol nem is nagyon tudták, hogy vámpír, hacsak nem úgy, ahogy Rachel is. Persze itt senkinek nem kellett tartania attól, hogy a nyakába ugrana vért szívni. Indulás előtt annyit ivott, hogy akár három napig is kibírja.
Nagyon várta már, hogy megjelenjen az ifjú pár. Addig is kiszemelt magának egy helybélinek tűnő lényt és megpróbált vele kapcsolatba lépni. Közben kortyolt egyet a pezsgőből, amiből még elég sok volt.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 03 Júl. 2013, 11:01

A csattanó váza darabjait lábammal söpröm félre az útból, nehogy valaki az ajtó környékén téblábolva elessen rajtuk, aztán belépek. Jót mosolygok, hogy Lorna összetéveszti a vámpírt az anyósával.
-Igen, mondta is, hogy Bárd ismerőse... Na mindegy.
Látom, hogy Lornát kiveri a víz, úgy vicsorog, mintha egy csapat dühöngő, Magneto-párti agymosottat kéne lezúznia, csak hogy nincs kit lezúzni, és így a dühét sem elégítheti ki, hacsak nem a vázákon.
-Figyelj, tudod, hogy ha valaki, akkor én örülnék a legjobban annak, hogy lefújod az esküvőt. Napestig sorolni tudnám az előnyeit annak, hogy nem vagy együtt Bárddal. De az a helyzet, hogy jelenleg még én is azért vagyok itt, hogy lássam, ahogy egy pódiumon lesmárolod, én meg majd felröppenve elkapom a csokrot. Szóval... Ha a házasságod legnagyobb ellenzője is a házasságod oldalán áll... Az már jelent valamit, nem? - Kérdem mosolyogva, és közben egy székhez húzom, ahol leültetem magammal szemben.
-Különben sincs olyan nagy tömeg odakint, és a legtöbb emberrel nem kell sokat smúzolnod. Fogadod majd a gratulációt, aztán leülsz szépen a helyedre, a főasztalhoz, és csak azokkal leszel, akik a közeledben ülnek.
Beszéd közben megigazítom a haját, aztán a sminkkészlet után nyúlok, és elkezdem felvinni az alapozót.
-Nem értem, mi ez a nagy kérdezősködés, te vagy ma az ötödik, aki felteszi ezeket a kérdéseket. Mintha nem jártam volna a jövőben, ahol pontosan kiderült, hogy Kevintől születik egy Jason nevű fiam. És nem, nem terveztük, de sikerült kihánynom az aznapi gyógyszeremet, és egy patika sem volt a közelben. Másoknak hónapokig kell próbálkozniuk, nekünk elég volt egy este. Ilyen az én szerencsém!
Az alapozást befejezve végignézek az arcán.
-Na jó, nem akarlak levakolni, úgyhogy csak egy kis szempillaspirált kapsz, és egy kevés szemhéjpúdert, ami kiemeli a kétségbeesettségedet.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Kastély - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 04 Júl. 2013, 10:45

~ Lorna lakosztálya ~
- Igen, gyanítható, Bard imádja a csokoládét – mondtam. – Csak arra nem gondoltam soha, hogy vannak csokigyáras ismerősei. Mint anya egyik meséje, amit mesélt gyerekként… a Charlie és a csokigyár. Jelenleg Bard és a csokigyár.
Ez a világ vége, amikor már a barátomat leginkább ellenző is azt akarja, hogy férjhez menjek. Nem vagyok én ehhez túl fiatal? Végül is Rachel most éppen gyereket szül valakinek és nem volt sokkal idősebb nálam. Nekünk pedig szó sincs gyerekről, még csak az kellene. A fenébe, Bard még gyerek, legalább nyolcvan évig! Más kérdés, hogy velem egyidős, de a sajátjainál ez még gyerek, nagyon. Nem is csodálkoznék ha feltűnne még néhány rokon, hogy ellenezze ezt az egészet, ha már az anyja amúgy sem hajlandó erről hallani.
- Tudom, de nem erről van szó, én szeretem őt, de házasság? – kérdeztem. – Odahaza azon a világon lényegében csak az ő szülei voltak házasok, mert összeadta őket Thor. Mindenki más pedig csak élettársi kapcsolatban élt, nem volt olyan, aki összeadja őket. anyáék is csak azok után házasodtak össze, hogy idejöttünk, ami alig két éve volt. egyébként is miért nem elég a pap, te, esetleg Madár, Bard és én? Minek ez a felhajtás?!
Ahogyan a hajamhoz ért felmordultam, de hagytam, hogy megigazítsa és megadóan ültem le a székembe. Mi ez a kérdés, kénytelen voltam elvigyorodni.
- Rachel, a sátánnal randizol, miközben barátod van – mondtam. – Ne csodálkozz, hogy kapsz ilyen kérdéseket. Ígérd meg, hogy a gyerekednek nem engeded, hogy hamar felnőjön. Kevin is ott van lent a vendégek között, ugye?
Hallgattam, hogy miként is történt az a baleset.
- Anya örült volna, ha ilyen szerencséje van utánam – válaszoltam. – Jack előtt sokáig próbálkoztak, de vagy nem jött össze, vagy anya vetélt el, azt hiszem háromszor.
Kiemeli a kétségbeesésemet? Felmordultam, de nem mozdultam meg, hagytam, hogy csinálja, amit akart.
- Ha ennek vége, és túl vagyok a nászúton, csak te és én elmegyünk valahova lazítani, nyaralni, rendben? – kérdeztem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kastély - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 05 Júl. 2013, 12:14

Néhol elmosolyodva, néhol homlokráncolva hallgatom Lornát, közben pedig keresgélem a különböző kegyszereket a sminkes pulton, de azt hiszen, nincs az a csodakenőcs, amitől elmúlna Lorna arcáról a "segítség" kifejezés.
-A házasság csak szimbólum, ha ez valakinek fontos, illik eleget tenni a kérésének. Kevinnel mi nem esküdtünk meg, mert nem tartottuk fontosnak, így is tudjuk, hogy együtt leszünk, és ez nekünk elég. De ha Bárd úgy érzi, hogy ez a formalitás neki jelent valamit, akkor az csak rád és rá tartozik, nem pedig az asgardiakra, ítélkezzenek bárhogy is felettetek.
A sátánnal randizom, témánál vagyunk. A helyzet az, hogy ezt sosem említettem így konkrétan Kevinnek, valahogy nem találtam alkalmas pillanatot, hogy elmeséljem neki. Képzelem az arcát vacsora közben: ja, amúgy az egyik randim után Mephistoval eladtam a lelkemet, hogy megmenthessem Davidet, de ne aggódj, most már van kulcsom a lakásához legalább!
-Igen, Kevin is itt van. Mióta ekkora hassal flangálok, nem mer egyedül hagyni, folyton azt hiszi, hogy Mephisto el fogja rabolni a gyereket valamiféle zálogként vagy túszként. Ki érti?! - Kérdem egy bűnös mosollyal az arcomon.
Ne hagyjam gyorsan felnőni? A gyerekem meghal, és feltámad, mielőtt felnőhetne igazán. Az életem annyira nyugodt lett, mióta jártam a jövőben, sokkal kevesebb dolog miatt kell aggódnom. Csak éppen azt felejtettem el megkérdezni, hogy mi lett Mephistoval és velem a jövőben.
-Gondolod, hogy a földi viszonyok megfelelőek most egy kis lazításra? Na nem mintha ekkora hassal elindulnék világot menteni. Még repülni sem merek.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Kastély - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 06 Júl. 2013, 13:22

Felmordultam, jah szokások és az efféle formalitások.
- Ha már egyszer egy vikinghez megyek feleségül megnéztem, hogy mik is a szokásaik. A vikingek tarthattak több feleséget, de a nő csak egy férjhez tartozhatott. De bármikor elválhatott, ha úgy érezte, hogy a férje hanyagolja és feleségül mehetett máshoz. Az asgardiak nem ilyenek, egy feleség, de ettől függetlenül lefekszenek egy-egy buli alkalmával több nővel is, egyszerre… Freydis volt olyan kedves és mondta, hogy Thor és Einar hogyan buliztak. Lehet, hogy nem kellett volna megkérdeznem…
Egyre erősebben éreztem ezt, hogy tényleg nem kellett volna. Lehet, hogy emberi hülyeség, de én a monogámia híve voltam és nem pedig a nyílt kapcsolatoké, és nem voltam nyitott az asgardi dolgok felé, legalább is, ami ezt illette. Elvigyorodtam.
- Mephisto, mint bébi rabló? – kérdeztem. – Nem igazán illik a profiljába. És azok alapján, amit mondtál róla, annyira nem is gonosz, hanem csak fura leginkább. Vagy a bizarr lehet a legjobb szó inkább.
A nyaralás a Földön valahol, igen ott képzeltem el, sokkal inkább, mint itt.
- Itt mindenhol azt lesnék, hogy mi kell nekünk, hajbókolnának és hasonlók – morogtam. – Már most unom az egészet. Átkozott fárasztó, ha királynőnek kezelnek. A Földön pedig biztosan találunk helyet, ahol nem zavar minket senki és nyugodtan pihenhetünk.

//Tudod, hogy Rachel is meghalt, amikor Jason, mindketten feltámadtak és a Szabad Népek királynője/vezetője lett Kevinnel együtt, mert ő is visszajöhetett. Mephisto-t tényleg nem tudod.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kastély - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Vas. 07 Júl. 2013, 15:25

Charles próbálkozott a kiszemelt rovarszerű lénnyel kapcsolatot teremteni. Nem igazán beszélt más nyelveket, így angolul szólt hozzá. A válasz viszont teljesen érthetetlen volt. A szemekből, lábakból se tudott sokat kivenni, pedig biztos az is számított. A lény próbált válaszolni, de így nem jutottak semmire. A vámpír végül további jó szórakozást kívánt, bár a helybéli nyilván ezt sem érthette.

Tovább állt, hogy megnézze, kivel lehet itt szóba állni. Arra gondolt, hogy egy ilyen rendezvényen lazíthatna is egy kicsit. Nem kell mindig az üzleti lehetőségeket lesni, úgyis azt csinálja jóformán minden nap. Ki kell kapcsolódni, vidáman, felszabadultan. Persze ehhez társaság is kellene. Nézte, hogy hol van valaki, aki szimpatikus és épp nincs beszélgetőpartnere. Megakadt a szeme egy hófehér frizurán. Egy fiatalember viselte és furcsa volt, hogy tinédzserként ennyire ősz a haja. Igen elegáns volt, még gyöngyökkel díszített nyakkendőtűt is viselt. Megadta a módját, hogy illendően érkezzen a párt ünnepelni. Charles gondolt egyet és odament az édességes pulthoz, ahol a fiú álldogált. Megszólította a fiatalembert:
- Üdvözlöm! Igazán remek a kínálat, ugye? - nézett a finomságokra, kicsit szakmai szemmel is, de megpróbált ezen túllépni és kicsit kiengedni. - Charles Dialin vagyok egyébként - mondta és kezet nyújtott.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 09 Júl. 2013, 19:22

Hosszú lesz ez a nap, meg ez az egész esküvő is. Kajával is jól meg vannak rakva az asztalok meg jó egyébbel is de azért remélem, hogy nem az a cél, hogy minden elfogyjon. Hiába vagyunk jó páran rá ez azért még mindig durván nagy mennyiség.
Heh~ valamit kéne kezdenem magammal mint csak állni itt. Kicsit kortyolok az italból amit nemrég szereztem és elkezdek szemezni a mellettem lévő asztal terítékével. Isten igazából végig kóstolnám végig.
Már már kezdek engedni a kísértésnek, hogy egyek egy kis édességet az asztalon lévők közül mikor valaki megszólít. Fel is nézek rá.
- Igen, egész remek. 
Válaszolok majd nézek végig az asztalon. Pár csoki félét már kinéztem magamnak rajta.
- Üdvözlöm Mr. Dialin - fogok vele kezet - Én pedig Algernon.
Engedem el a kezét és kicsit gondolkodóan nézek el egy pillanatra majd azért vissza Dialin-ra.
-És, az ara vagy a vőlegény oldaláról hivatalos?

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 10 Júl. 2013, 00:56

A fiatalember Algernon néven mutatkozik be és nézegeti az édességeket, majd gondolkodik egy kicsit. A vámpír felel a fiúnak:
- A vőlegény oldaláról, legalábbis asgardi kapcsolataim révén vagyok hivatalos.
Charles már bele is kezdene, hogy elmondja, az Édes Érintés mivel foglalkozik, de észbe kap, hogy ez itt nem a reklám helye. Nem kell minden vendégnek a figyelmét ezzel felkelteni. Ha szóba kerül, megemlíti, de ez most egy nagyszabású és igen vidám esemény, ahol az a lényeg, hogy jól érezzék magukat. Mert ha mindenki jókedvű, akkor lesz az esküvő is igazán boldog pillanat a pár számára. Egy jó üzletembernek pedig ilyen dolgokhoz is értenie kell. Nem is terheli hát ilyen szakmai információkkal a vendéget.
- Ahogy elnéztem, az egész étlap és kínálat ilyen igényes. És Ön melyiküket ismeri? Esetleg rokon? - kérdezi Charles a fehérhajú fiatalembert. Az a sejtése, hogy inkább Howlettékhez köthető, mint Asgardhoz, de mindjárt kiderül.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 10 Júl. 2013, 14:57

Bard által ismeretes itt. Nem semmi. Mondjuk, hogy Asgardi a kapcsolata az meglepő, vagy inkább nem szokványos. Valahogy úgy képzeltem el, hogy mindenki aki eljön az Lorna-hoz kötődik valamilyen szálon. De nem ítélkezhetek hiszen javarészt itt se voltam.
Végig nézek az asztalokon és eggyetértően biccentek.
- Igen, jó sok minden van és csak a legjobbak. Már így ránézésre is megállapítható.
Kicsit felnevetek.
- Nem, nem vagyok rokon. Csak a... Csak az ismerősük.
Bele kortyolok az italomba és kicsit köszörülök a torkomon.
- Az ara biztos már tűkön ülhet, nem gondolja? Végül is ez az ő nagy napja.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kastély - Page 6 Empty Re: Kastély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.