Parkok

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Parkok - Page 10 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 10 Nov. 2019, 00:24

//Mivel most értem haza éjfél után, így miután reggel felébredtem fogok írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok - Page 10 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 10 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 10 Nov. 2019, 10:20Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: -

Parkok - Page 10 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Bronx, Parkok
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:
Épp nincs.


Sarah-nak láthatóan nem igazán nyerte el a tetszését az, amit látott és halott. Az egymás közti mészárlásra szinte sokkolva nézte, hogy mi történt. Az sem javított a helyzeten, hogy Levi hozzátette azt, hogy pénz volt az oka annak, hogy ez a mészárlás történt.

- Nincs az a pénz, ami megéri egy ember életének elvételét – mondta egy fejrázás kíséretében. – Inkább beszélnék a helyi mágusok, mágiahasználók vezetőjével, a Főmágussal, ha ebben az időben is aktív ez a poszt, aztán eldöntöm. De köszönöm a felajánlást!

Közben Niteris is ellátta magát, majd előjött a bokorból, a sérülések nyomát, ami rajta volt Hana és Rin egyből megismerhették, hogy ők támadták meg a behatolót azon a helyen, ahol most az öregember is sérült volt. Közben pedig kiérkezett az ARMOR elsőként, teleportálva a semmiből jelent meg egy csapat teljesen páncélos katona, akik azonnal fegyver lerakásra szólítottak fel mindenkit.

Néhány perccel később a rendőrség, a SHIELD és a WAND is megérkezett a helyszínre, a SWORD maradványával. Szóval, aki csak létezett és hivatalos lehetett az esetnél az itt volt. A mentők kiérkezése előtt az ARMOR emberei még ellátták Dane-t és Svarogot is annyira, amennyire megtudták mindezt tenni.

A hatóságok természetesen mindenkit bevittek, aki itt volt, hogy kihallgassák. Niteris-nek szerencséje volt, egy rendőrautóba tették be az orvosi ellátás után és minő szerencse a rendőrautó tulajdonosa a társa is Hydra ügynök volt, így még azelőtt felszívódtak mielőtt a SHIELD, vagy a feletteseik kereshették volna őket, így megúszta azt, hogy esetleg kiderüljön, hogy kicsoda-micsoda.

A többiek azonban nem úszták meg a hosszas SHIELD kihallgatást, ami annak fényében, hogy a többiek mit nyilatkoznak Alicia ámokfutásáról a nő alsó hangon is legalább egy-másfél hetet kellett börtönben töltenie mielőtt kiengedték onnan és megkaphatta a 10 millió dolláros jutalmát Toxin miatt.

Rin és Hana abból a szempontból szerencsés volt, hogy a CIA most utoljára kihúzta őket a csávából, egyenesen Meadow Kerr-Osborne – a hírszerzési igazgató – révén, de ezek után levették a nőről a kezüket, röviden és tömören kirúgták. Így ettől kezdve nagyon kell majd vigyáznia, hogy mit csinál, mert a kormány már nem fogja a tettei után kimosni a dolgokból, ahogyan most tették a báros esemény miatt.

Dane, Unka és Svarog az orvosi kezelés után mindannyian rendbe jöttek, Dane és Unka hamarabb, Svarognak azért kellett az a két és fél, három hónap, hogy minden rendben legyen. Ezen idő alatt kaphatott kibernetikus műlábat, vagy az AIM segítségével visszanövesztették a régit – ez a kövi HJ jutalmad – bármelyik is legyen tökéletesen tudta már őket használni.

Ace sérülései sem voltak túl súlyosak, az is két-három héten belül teljesen elmúlt és csak a hegek maradták meg az arcán és a hasán. Az arcán többen megjegyezték, hogy jól áll neki a karmolás. Ezeken felül a fiatal rendőrtanonc még kitüntetést is kapott a várostól a hőssiességéért és a tettért, amit tett.

Ami pedig Levit illeti, valószínűleg később elment a tárgyért, amit Sarah adott volna neki, de amikor kinyitották a dobozt az teljesen üres volt, egyébként tényleg csak Levi számára nyílt ki a mágikus lezárás. Benne csak egy papír volt, amin csak egy felirat. ”Mostanra úgyis nálad van a kree nővel való találkozás után, amit neked szántam. Bocsáss meg, hogy ezzel vettelek rá, hogy a tied legyen. Sarah! Smile Időutazás, a jelenleg itt tartózkodó Sarah erről nem tudott még, de megjegyezte, hogy nagyon is rá vall ez.

Ami Sarah-t illeti, mivel nem tudták egyelőre pontosan belőni az ő idősíkját, a korábbi Kangos események miatt mindez nehéz volt még mindig, még ha az idő helyre is állt, így egyelőre itt maradt. Kapott lakást a WAND-tól és munkát is az Aromata et commeatus-ban. A modern technológiai dolgokhoz jó érzéke volt, így rendszeresen tudott Levi-vel kapcsolatot tartani, ha a férfi akarta és találkozott is vele. Természetesen a kártyák használatát is elmagyarázta, minden egyébbel együtt, hogy mire jó és hasonlók.

Ami pedig a dolgokat illette, ami Bronxban történt, a csapat ténykedése után a furcsaságok megszűntek és ezek után semmilyen gondot, vagy eseményt nem jelentettek. A csapat bármit is tett a valóságban, vagy a másik dimenzióban bőven elég volt arra, hogy milliók életét jobbá tegye és megoldja a gondjukat. Így igazából a véres megoldás ellenére is a város lakói nagyon hálásak voltak a névtelen, vagy ha felvállalják magukat, akkor kevésbé névtelen hősöknek.

Vége.

Parkok - Page 10 7kMvp6c

Ha elértünk az X-ek végére, akkor lesz még egy epilógus is.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 10 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 10 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 18 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió – Pokoli éden


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik a kalandon részt vettek


Epilógus:
A kree-k már egy ideje terrorizálják a bolygót, bár ennek inkább lelki jegyei, vonásai vannak, mintsem tényleges áldozatok, mészárlás, de így talán még rosszabb volt. A láthatatlan kree hajó fedélzetére két fő érkezett teleportálással nem sokkal azok után, hogy a Tabula Rasa-nál a csapat kimenekült a dóm alól, illetve New Yorkból azok után, hogy a varázslónő elesett. Az egyik pont az a furcsa lény volt, akivel a csapat találkozott. A másik egy régi ismerős, egy android nő, aki a Orgyilkosok Ligájának embere volt és telepata, még azelőtt, hogy Sakura el nem bánt vele.

- Úrnőm! A varázslónő halálát lelte, ahogyan akartad, a vírus ennek köszönhetően kiszabadult és elterjed, bár a többi törekvésünk a halálával megtört, amik talán fontosabbak is lettek… – kezdte volna az android nő.

- Nem, számomra a vírus elsődleges volt, a többi dolgot majd te helyrehozod a Ligával, így téged bízlak meg azzal, hogy folytasd a munkát, hiszen a Liga embere voltál egykor, mint Helena Zlatzky – mondta a főparancsnok nő.

Ezek után szólalt meg a furcsa lény és sziszegett valamit, valamilyen nem felismerhető nyelven, amire Lady Gaia-Vell csak bólintott, majd intett a párosnak. Néhány pillanat múlva mindkét alak eltűnt egy villanás keretében, a földi offenzíva főparancsnoka, Lady Gaia-Vell fordult oda a hajó kormányzásáért felelős tisztekhez.

- A következő három hónapban nem kell Föld körüli pályán maradnunk, hagyjuk, hogy a vírus dolgozzon, időnként egy-egy csapat és vadászgépek majd folytatják a terrorizálást, de addig mi az új Kék Körzet építésének a befejezésével fogunk foglalkozni. Vigyék vissza a hajót Hold Körüli pályára! – adta ki a parancsot.

A válaszok az „Igen uram!”, vagy épp az „Igenis úrnőm!” megjegyzések voltak. Az álcázott hajó pedig letért a földkörüli pályáról és elindult a Hold irányába, hogy ott folytassák a hadműveleteket… A Földön pedig a járvány, amit most indítottak el terjedni kezdett…

Vége.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 10 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 10 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.