Parkok

5 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Hétf. 29 Júl. 2019, 19:59

Rin irányít

Dugó a belvárosban. El is felejtettem milyenfajta környék ez. Elég nagy hiba, ami miatt késésbe is kerültem. Persze az évszázadok mellett az a pár perc nem siettet. Viszont tudja fene, hogy a rövidéltűek ezt, hogy veszik. Mindig annyira máshogy reagálnak.
Leugrok a buszról, feldobom a napszemüvegem és még a helyre menet előhúzok egy szál cigit. Csúnya szokás, tudom. '82-ben sikerrel le is szoktam de a bukás óta nem túl könnyű fantához jutni. Mondhatni hiánycikk, úgyhogy kellett valami olcsó.

----
Hana: Ne dohányozz már. Szagolhatjuk majd napokig ezt a bűzt. Tudod, hogy benne van a pakliban, hogy jó darabig nem jutunk mosógéphez.
Rin: Ne finnyáskodj. Hétszáz évet kibírtál mosógép nélkül. Nem most fog megszakadni a világ.
-----

Ahogy meggyújtom az öngyújtót kicsap a villám. Felpillantok miközben, újra kattintok egyet a gyújtóval. De nem történik semmi. Marad a félhomály. Sóhajtok egyet. Ez csak a varázslós mesékben működik. Engem pont nem zavar a sötétség, kitűnően látok még most is úgyhogy meggyújtom azt a cigit és megyek tovább a tömegen keresztül. Mennék de felszólal a zene. Mindkét fülem rögtön elfordul az irányába de mintha két irányból jönne.

-------
Hana: Itt nagyon történik valami. Nekem ez nem fekszik.
Rin: Igazad lesz. Ha elszabadul a pokol akkor hangosan csináljuk oké? Eltakarítja az útbaeső civileket.
Hana: Légyszi azért fontold meg a tömegben eltűnés lehetőségét is.
------

Kicsit kotorászok a hátizsákomban, hogy kézre essen az egyik pisztolyom. Befordulok egy mellékutcába ahol legalább valami minimális takarást kaphatok az ég felől és bekészítem az övembe a pisztolyokat, hogy a hátizsák takarja. A puska meg marad a hosszú vászonba tekerve. Ha kérdik pecabot. Ha azt kérdik miért akkor azt mondom, hogy nem tudom, nem szoktam pecázni. Egyelőre csak az egyikre lesz szükség. Nem számítok nagy balhéra. Bár a hirtelenjében mellettem kerekedett spontán dance parti igazán gyanús. Persze lehet, hogy ez csak a morcos öregember paranoiája.

Mire megközelítem a kocsmát eltelik pár perc de legalább látom, hogy megérte bekészíteni azt a pisztolyt. Valami nagy balhé van a talihelyen ha emberek sikítva futnak kifelé. Közellopódzok az ajtóhoz a hátam mögé nyúlok és rámarkolok a stukkerekre.

-----
Rin: Hangos?
Hana: Hangos!
-----

Előrántom mindkét pisztolyt és pároslábbal előre hatolok be az épületbe. Végigcsusszanva a padlón a fegyvereimet a potenciális agresszorokra irányítva. Egy tizedmásodperc az egész.

-MINDENKI LENYUGSZIK A PICSÁBA!-kiáltom.

-----
Hana: Ezzel mi volt a terved?
Rin: Hangos volt nem?
------

Szóval ott térdelek a padlón cigivel a számban és két pisztollyal mutogatva a világegyetemre. Válaszokat követelek és nem fizetem a károkat amiket értük okozok.

Felszerelés lista

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Szer. 31 Júl. 2019, 09:31

Amikor a férfi közelebb ér hozzá és Alicia nem csak felfogja, de meg is érti, hogy nem egy pulóvert visel, végigfut a hátán a hideg. Egyáltalán nem azért, mert meglepi a szimbionta jelenléte vagy undorodna tőle. Egyszerűen percről percre azt érzi, mióta visszatért Las Vegasból, hogy semmit sem ismer a világból. Minden túlnőtt rajta, illetve ő sosem nőtt fel eléggé hozzá. Bármit is hitt a képességeiről, bármire is készítették fel. Bármekkora hatalmat és támogatást kap és kapott a munkájához...egyszerűen kevés az egyszerű túléléshez is. Csak vegetálhat, az események, a különböző világok csak elsodorják. Útálta ezt az érzést és retteget tőle.
Amikor feltűnt nekik a menekülő emberek csoportja és a közeli kocsmában történő fiaskó, Alicia karon ragadta a férfit és gyorsított léptein befelé menet...
- Nincs könnyű pénz, jobb ha nem kerülünk együtt bajba...mi a fene?! - nézett a furcsa fényhatásokra, ahonnan a különös hangok is jöttek...


Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Szer. 31 Júl. 2019, 16:10

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Ez a hangosítás tényleg nagyon jó volt! Niteris még életében nem hallott ilyet. Valamiféle nanotechnológia lehetett... De ki pazarolt volna ennyi pénzt egy egyszerű flash mob partira? És az ehhez szükséges engedélyekbe még belegondolni is ijesztő volt...
A démon ismét gyanakodva tekintett körbe. Észrevette a világító cuccokat, mikről páratlan biológusságos tudásának köszönhetően megállapította, hogy nem molylepkék. Aztán volt ott lónyerítés is, amit persze meg lehetett volna magyarázni a közeli állatkerttel, de a szörnyű lármában nehéz volt gondolkodni. Miért kellett mindenkinek így zajongania a közelben? Igazán táncolhattak volna ők is.
Emberzajok, vagy lónyerítés... Nem volt nehéz döntés. Niteris felállt, és elindult a fák felé. Nem volt sok búvóhely, de sosem lehet tudni. Elképzelhető, hogy az egyik fa mögött éppen lovak lapultak... Vagy a hangosító-mester.

Amennyiben a fák között semmit sem lelt, csalódottan elindult a zajongó emberek irányába. Ha nincs ló, jó a szamár is...


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:56-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Csüt. 01 Aug. 2019, 22:22
Egészen szürreális a kép, ahogy a kocsmai lövöldözés a résztvevőkön és 1-2 közelben lévőn túl a táncolók részéről érdektelenségbe fulladt. Emlékszik, hallott egyszer régebben ezt történetet erről, már nem tudná megmondani, melyik országban és mikor történt, csak hogy valamikor a középkor derekán egy egész falu táncra perdült, és a kényszeres cselekvésből annyira nem tudtak kiszakadni, hogy többen a végkimerülésig ropták. Még talán olvasott is spekulációkat, mi okozhatta, étel, ital, a levegőben valami akkor még nem ismert kémiai hatásokat indított el, mindegy is. Épp csak átfutott a fején a képzettársítás, de inkább lerázta magáról a késztetést, hogy belegabalyodjon.
Miközben a tömeget pásztázta, lehet voltak tudatalatt előzetes prekoncepciói arról, mit, kiket fog találni, de Sarah nem volt közöttük. Egy része a kocsma felé indult volna - megjegyzem, egy meglehetősen irracionális része. Elvégre milyen épelméjű személy választaná a felmerülő opciók közül azt az utat, hogy egy lövöldözés közepébe sétáljon bele? Nem sokan, és őszintén, Levi sem tartozott ebbe a szűk rétegbe. Így hát bár vetett egy utolsó pillantást a kocsmai felfordulás irányába, de némiképp önző módon, képességét használva, a természetesnél jóval gyorsabban vágott át a tömegen, próbálván kikerülni a táncolókat. Sarah egy olyan rejtély volt, ami napok óta furdalta az oldalát, a lövöldözésben pedig így, hogy kintről kellett volna bejutnia az épületbe egy ilyen kényes helyzetben, a beavatkozásával inkább több zavart keltett volna, mint amennyit segít. (Legalábbis ezzel magyarázta meg, miért inkább egyéni preferenciáit választja ebben a helyzetben.) Amennyiben sikerült Sarah közelébe jutni, úgy már néhány méterről megszólítja a nőt.
- Sarah? Maga az? - Nehéz lenne összetéveszteni, még az öltözéke is egyezik a képen látottal, amely jónéhány kérdést felvet benne, ugyanakkor valahogyan fel akarta magára hívni a figyelmet, ha a nő eddig nem vette volna észre netán.

Felszerelés lista:
 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 02 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris és Haname / RinKövetkező körváltás: 2019. augusztus 6. (kedd)

Parkok - Page 5 BjvBPCS

Idő: 2030. július 21. 18:15 (helyi idő)
Helyszín: Bronx Park. New York
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin
Egyéb információk:
Épp nincs.


Látható volt, hogy Svarog szavai már-már meggyőzték a férfit, hogy elengedje őket, ám Svarog egy korábbi ismerősnője ebben a pillanatban „robbant” be a helységbe és ez igencsak megmásította. Rin üvöltve ekkor érkezett meg, a pultos pedig azonnal mozdult felén. Aki volt katona az egyből megismerhette, hogy a férfi is kapott katonai képzést, azaz mindenki tudhatta, hogy mi fog következni.

Rin üvöltését elnyomta az, hogy a férfi meghúzta a ravaszt, a nő szerencsére ekkor döntött a csúszás mellett és így a súlypontját is lejjebb vitte, ami az életét mentette meg. A shotgun lövedéke pontosan a feje felett repült el és vitte át az üvegablakot, ami az utcára nézett, ami millió darabban tört össze és ömlött szét az utca betonján. Rin, amikor a golyó a feje felett húzott el érezte annak a forróságát, de szerencsére sérülés nélkül megúszta a mutatványt.

A pultos pedig hátrébb lépett kettőt, hogy úgy helyezkedjen el, hogy mind a két felet – Svarogot és a fiúkat, illetve Rin-t – tökéletesen lássa és ha kell, akkor újra tudjon majd tüzelni, vagy épp fedezékbe ugrani, ha az élete veszélyben lenne. A cigaretta érzékelésére pedig a plafonból több helyen tűzoltó hab kezdett fröcsögni mindenfelé.

Ezalatt kint, vagyis a parkban Alicia, Niteris és a Jótevő is a hangokat és a szentjánosbogarak fényét és a lovak zaját kezdték figyelni és nézni. A lódobogás hamarosan átváltott inkább ilyen fémes hangzásra. Arról, amerről ez a zaj jött feltűnt négy aranyló szempár, ami közeledni kezdett. Néhány pillanattal később már körvonalakban kivehető volt, hogy mi közeledik.

A szentjánosbogarak szanaszét rebbentek, mintha ott sem lettek volna, hangos farkasszerű vonyítás hallatszott a korábbi lóra emlékeztető zajok helyett. Közel elefántnagyásgú félig élő, félig robotszerű bestiák bukkantak fel és egyenesen Niteris, illetve a Jótevő és Alicia párosa felé vették az irányt. Egy-egy ilyen lény, amik iszonyú gyorsan mozogtak, szerencsére a háttérben ekkor történt valami…

Kissé távolabbról a bár felől ekkor lehetett a lövést hallani, amire a lények is megtorpantak. Az emberek most már tényleg sikoltva kezdtek menekülni az utcáról, illetve itt a parkban is minél messzebb a zajtól. A két farkasszerű lény is megtorpant a lövés zajára, majd ahogyan észlelték azt, hogy odakint az utcán sokan vannak, így néhány ugrás után már a kerítés falához értek és innen pillanatok kérdése lehetett csak, hogy kijussanak az utcára.

Levinek sikerült átverekednie magát az embereken és odaérni Sarah-hoz. Amikor a nő meglátta, akkor nagyon, de nagyon meglepetten nézett azon, hogy Levi miként is néz ki. Aztán végül egy „Hűűűű!” hagyta el a száját. Kissé meg volt illetődve, de nem ijedt meg. Ebből már eléggé egyértelmű volt, hogy nem ismerte meg Levit. Azonban nem csak őt, de a környéken levő dolgokat is érdeklődve figyelte, láthatóan teljesen szokatlan volt neki és némileg elveszett.

- Igen Sarah vagyok, de önt nem ismerem, nem láttam korábban. Egy ilyen úriemberre bizonyára emlékeznék. De hol vagyok? Minden olyan furcsa, nem láttam korábban ehhez fogható dolgokat. A házak sem úgy néznek ki, mint pár perccel ezelőtt, a zene honnan szól és mi ez a sok ember ezen különös ruhákban? – kérdezte zavartan.

A bár felől ekkor egy újabb lövés hallatszott, amire itt Leviék közelében sokan lebuktak, de még többen sikoltva kezdtek menekülni minden irányba, lehetőleg minél távolabb a bártól…

Parkok - Page 5 7kMvp6c

Itt láthatjátok egy alsóbb képen, hogy mekkorák egy emberhez képest. És nálunk nincs a hátukon senki, csak a dögök vannak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Pént. 02 Aug. 2019, 16:25

A csapos úgy festett, hogy kezdte kapizsgálni az egészet. Hogy ebben a pillanatban, nem kellene puskát fognia egy ártatlan ex szuperhősre és bombagyárosra. És az ő akaratlanul felcsípett ha... piócáira?
Igen, Svarog diplomáciai képességei hatottak. Már-már leengedte a puskát. Aztán végre megérkezett Dragunov régi ismerőse Hana.
De bár ne jött volna meg. A csapos meglepően gyakorlott és betanult mozdulatokkal fordult a rókaszerű mutáns felé, és sütötte el a vadászpuskát. Hana hamar lecsúszott.
Egyszerűen berobbant a sátorba, és két pisztolyt fogva mindenkit próbált megnyugtatni a maga különös módján. Dragunov felsóhajtott, és a nőre nézett.
- Szia! - mondta, és továbbra is felemelte a kezét. Közben a csapos lassan hátraállt, elővarázsolva a szokásos mexikói felállást. - Akartam kérni neked fantát, de mint láthatod, valaki miatt most itt állunk, egy shotgunnal a pofánkba. Mondhatnám, hogy jó kor jöttél, de - elhúzta a száját. - De nem. Kezeltem a helyzetet.
A shotgunjával mindkettejüket befogta. A helyzet nem változott. Bármilyen hirtelen mozdulat, és vagy ők kapnak egy második segglyukat az arcuk közepére, vagy a csapos.
Roppant nehéz helyzet. Roppant, halálosan, idegesítően kilátástalan helyzet.
- Hana, nem tudtad volna eloltatni azt a rohadt cigit, mielőtt berontasz? - kérdezte, mikor bekapcsolt a tűzoltó rendszer. - Ne reagáld túl, jó hogy látlak, de - egy nagy adagnyi tűzoltó habot köpött ki. - Így is elég szar a helyzet.
Nem elég, hogy mindenki úgy táncol, mint akinek az italába extasit kevertek, de mindjárt Svarogékat is halálra mészárolják?
- Ki a csaj? - kérdezte Unka, és végigmérte Hanát. Svarog rápillantott.
- Ha nem akarsz estére békakirálynő lenni, akkor nem bámulod - sziszegte Dragunov, és ránézett a csaposra. - Vagyis.... kiherél.
Toxin megrázza a fejét.
- Jó ember - förmedt a csaposra. - Maga szerint a mostani helyzetben a legjobb ötlet vadászpuskát fogni a másikra? Szerintem mentse az irháját, ők is azt tennék - fejével Svarogék felé intett a fejével. - Ők mentenék a bőrüket.
Dane megpiszkálja a fülét.
- Én nem hallom a fakabátokat - mondta. - Szóval, szerintem ne cövekeljünk itt le.
Svarog a sátor menyezete felé emeli a szemét és felsóhajt.
- Szól a rohadt tűzjelző, meg a fülünk is sípol a rohadt lövésektől. Szerintem itt még azt se hallanád, meg ha Galactus fingana melletünk, okostojás.
Unka elgondolkodva nézett ma elé:
- Azt mondta a nagy főnök, hogy jóember? - kérdezte Unka. - Tiszta Dickens...
- Thanos és Apokalipszis szerelemgyereke mellett is inkább állnék, mint most, itt veletek - sandított a társaira. - Amúgy mi újság kint, Hana?

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Pént. 02 Aug. 2019, 17:48

Rin irányít

Szóval ott gugolok a két pisztolyomat a csaposra szegezve mert mást nagyon nem látok agresszorkodni. A fickó pont úgy áll szembe velem, hogyha átnéz a füleim között láthatja a füstölgő lyukat a falban.

-Mindenki nyugodjon le a picsába-mondom én.
-PÍPÍPÍPÍPÍPÍ-mondja a füstjelző. Aztán egyik pillanatról a másikra HAB. A plafon szabályosan fossa az oltószert. Ez nem dob sokat a kedvemen mivel a frissen mosott farkam is telemegy azzal a ragacsos fossal. Ezt legalább egy óra kifésülni, baszadék.

------
Hana: Ez nem életed legokosabb ötlete volt.
Rin: Életünk, drágám. Életünk
------

-Szia!-hallatszik egy ismerős hang a hely másik oldaláról.
-Szia Svarog, hogy s mint?-kérdezem miközben egy pillanatra se veszem le a tekintetemet a csaposról.
- Hana, nem tudtad volna eloltatni azt a rohadt cigit, mielőtt berontasz?
- Bocsi szivi, nem láttam a nemdohányzó táblát kiakasztva és nem igazán hittem, hogy ilyen ultraérzékeny ez a szar.

------------
Hana: Mondtam, hogy ne dohányozz.
-----------

Ezután szépen mexikóizunk a habban tocsogva míg az urak eldöntik, hogy akkor mégis mi legyen. Valahol félúton közbeszólok, hogy én is a távozást javaslom mert szerintem a vendéglátást tőlem már megvonták ezen a helyen.

-...amúgy mi újság kint, Hana?
-Áram nincs, és mindenki örömtáncot jár. Tombol az igazi kelta buli. Meg se lepődnék ha ez egy IRA gyülekezés lenne. Ja és három blokkal feljebb még forgalmi dugó is van.

Felszerelés lista

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Hétf. 05 Aug. 2019, 00:39

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

-Ejj, a csudába! - bosszankodott Niteris, amikor a sejtelmes fák közül egyszeriben szörnyű ábrázatú, vad kutyusok ugrándoztak elő. Pedig ő csak lovakat keresett, hát ezt érdemelte? Ám a démon ravaszságában nem törődött a világ igazságtalan voltával, hanem bátran kinyitotta esernyőjét, és elrejtőzött megette.
Ez a stratégia elsőrendűnek bizonyult, az állatkák valami durrogásra lettek figyelmesek (ezek a rémes amerikaiak még táncolni sem tudnak lövöldözés nélkül), és Niteris elfogyasztása helyett inkább megindultak a sűrűbben lakott területek felé.
És ebben az esetben illik elkezdeni a hősködést. Bizony, Niteris hátrakötött kézzel is könnyedén megbirkózott volna ezekkel a kékségekkel, de hát... Észrevétlennek kellett maradni, és a fegyverrántás vagy spontán átváltozás felkelthetné a járókelők vagy repkedő masinák figyelmét. Igen, harcolt volna ő, semmi gyávaság nem volt a döntésben, csak hát fényképeket készíteni egyszerűen sokkal fontosabb volt. Így a démon hősiesen elővette telifonját, hogy megörökítse az állatkák menekülését. Rendkívül fontos küldetés volt ez, ott helyben nem sok esélye lett volna arra, hogy bármi hasznosat megállapítson. Simán lehettek ufók, de egy rémálomban sem lett volna túl meglepő találkozni velük. Főleg mostanában, hogy az ufók egyre gyakrabban fordultak elő az emberek rémálmaiban. Nehéz lett volna helyben megállapítania, hogy mit is látott. Ám de a képek birtokában már bármikor nyugodtan leülhetett Hydra-pajtásaival, hogy egy csésze tea és sok-sok csokis kex társaságában hasznos következtetéseket vonjanak le.
Amennyiben sikerült elkészíteni a fényképeket*, szépen eltette a telifonját, becsukta az esernyőjét, és elindult a kutyusok után. Igazán kár lett volna lemaradni a garázdálkodásukról...

(*Ha nem sikerült jó képeket készíteni, a telefont elöl hagyta, és úgy indult a szörnyek után)


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:57-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 05 Aug. 2019, 11:23
Egy pillanatnyi fennakadást okozott számára a nő reakciója. Valójában nem tudta, pontosan mit is várt tőle, de nyilvánvaló, hogy akárcsak tudatalatti prekoncepciói egyikének sem tett eleget az, hogy Sarah ily’ módon megilletődjön. Mindenesetre a szituációhoz mérten nagy rugalmasságról téve tanúbizonyságot túllendült a tényen. Ne legyenek félreértések, ez nem változtatott útjának és szándékainak irányán. Sőt, a nő elveszett viselkedése és szavai csak még inkább megerősítik abban, hogy ne hagyja csak úgy magára. Még ha nem is lappangott volna a személye mögött a nephayemet érintő rejtély, akkor is megszánta volna a láthatóan teljesen értetlen lányt.
Sarah mellett termett, és egyik karjával majdhogynem bocsánatkérően átkarolva vonta félre a menekülő tömeg elől, mielőtt elsodorta volna valaki, a közelükben húzódó bodésorban két bódé közé, ahol remélhetőleg senkinek sem voltak útban.
- Sajnos egyelőre hosszú magyarázatba nem bocsátkozhatom, kishölgy, akárhonnan - vagy akármikorról, gondolta - is érkezett, amúgy sem nyugodalmas világunk egy zaklatottabb napját fogta ki. - Szándékosan nem ment bele helyszínleírásokba még, ha a sejtése kicsit is valid volt, az most csak még jobban felzaklatta volna Sarah-t, ezt a kört pedig megspórolta volna egy olyan pár percnyi periódusra, ahol ideje is van kezelni egy esetleges pánikrohamot. Ki tudja, lehet jól fogadta volna, ám nem akart inkább kockáztatni.
Lövés dördült, mire még így a fedezékben is reflexből úgy húzódott-helyezkedett, hogy az ő teste legyen az utcának kifelé, és a lány védve legyen. Szerencsére csak a lövés hang volt a közelség miatt nagy, nem az utcán feléjük dördült el, ami azt jelentette, hogy a kocsmai események folytatódhattak.
- El tudná mondani, nagy vonalakban csak, hogyan került ide, mi az utolsó emléke? -
Néha azért óvatosan ki-kilesett, hátha az oszladozó tömeg biztosít némi rálátást a kocsma bejáratának környékére. Jobb biztosra menni, és szemmel tartani azt a területet is, még akkor is, ha lehet ez a szög nem biztosít stratégiailag értékelhető beláthatóságot.

Felszerelés lista:

 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Hétf. 05 Aug. 2019, 15:26

Alicia már csak bámulta a szentjános bogarakat, nem nézte őket. Teljes figyelmével próbált volna a beszélgető partnerére figyelni. Még a patadobogás sem keltette fel igazán az érdeklődését. Ez egy park, ahol simán lehetnek lovasrendőrök. Vagy éppen az éppen aktuális események miatt lovagolhatnak, vagy lovagoltathatnak is. Teljesen megszokott bazári produkció. A vonyítás azonban már felkeltette az érdeklődését. Oda is kapta a fejét, majd amikor a vadak szinte szó szerint berobbantak a látómezejébe és feléjük kezdtek rohanni. Egy pillanatig nem hezitált. Elengedte addig tartott poharát, ami a gravitációnak hála megindulhatott a föld felé. Testével megindult, hogy a jótevő elé lépjen és bal kezével már lökte is volna maga mögé, de csak annyira, hogy ne veszítsék el a testi kontaktok. Legalábbis ez volt az izommemóriájába ültetett terv. Jobbjával nyúlt a fegyveréért és már húzta elő. Szenderd eljárás volt ez, ha védeni akart valakit. Ugyanakkor itt megfagyott. Ha nem dördül a távolban egy lövés, egészen biztos, hogy letarolták volna. Szerencsére megtorpantak. Alicia előre szegezett fegyverrel állt. Lefagyva. A két bestia elindult másik irányba, de csak állt ott még egy másodpercig és nem tett semmit. Valószínűleg a Jótevő reakciója vagy egy nekimenő ember vagy egy sikoly az, ami kimozdítja a pillanatnyi katatón állapotból, amit követően körbenéz, hogy felmérje a terepet. Jön-e még fenevad? Bármi ami kíséri? Vagy ennyi volt és elmennek?

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 06 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris és Haname / RinKövetkező körváltás: 2019. augusztus 10. (szombat)

Parkok - Page 5 BjvBPCS

Idő: 2030. július 21. 18:20 (helyi idő)
Helyszín: Bronx Park. New York
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin
Egyéb információk:
Épp nincs.


Odabent a bárban egyelőre még nem történt semmilyen katasztrófa, a jelenlevők nem lőtték még le egymást. A csapos láthatóan továbbra is igencsak határozott volt és egy pillanatra sem látszott, vagy érződött – illatok alapján, mert Rin érezte – rajta az, hogy félne. Nem aggódott a rászegeződő fegyverek, vagy a jelenlevők miatt.

- Na jó mielőtt vér folyna itt… takarodjanak! – mondta parancsolóan a férfi, bár a fegyverét egyelőre nem engedte lejjebb.

Azonban, ha a társaság elindul kifelé, akkor nem fog lőni, hanem engedi a számukra. Odakintről pedig minden eddiginél nagyobb káosz és sikolyok lettek hallhatóak. Ám ekkor a fák takarása miatt még nem látott a csapat semmit.

Niteris tudott fényképeket készíteni már először, így ezek után követte őket. Nem sokkal távolabb tőle Alicia úgy mozdult, hogy a férfit fedezze, aki úgyszintén ezt igyekezett a nővel megtenni, ám ő nem fagyott le a lényeknél, hanem már rántotta félre Alicia-t úgy, hogy közben magához szorította a nőt és vele együtt fordult be a fák takarásába, hogy ne legyen a lények szeme előtt.

Eközben a mozdulat közben a férfi teljesen védekezően karolta át és Alicia-nak lehetett egy olyan érzése lehetett, mintha a férfinak egyáltalán nem lenne szokatlan az, hogy egy vele egy magas – révén eléggé alacsony volt Alicia – nőt öleljen így át. Így ebben a helyzetben pedig tökéletesen belátott a szimbionta generálta csuklya alá és valószínűleg egy nem várt arcot láthatott meg ott.

Jonathan Miller-ét a SHIELD vezetőjéét, bár a Jótevő jó pár évvel idősebbnek tűnt az ezredesnél – aki maximum 30-nak néz ki annak ellenére, hogy már közel negyven –, de határozottan ő volt. Ha ettől nem sokkolt le megint, akkor el tud lépni a férfitól és körülnézni…

Ezalatt az utcán Levi betudta húzni, terelni Sarah-t. Közben az utcáról szépen lassanként fogyni kezdetek az emberek, ahogyan távolabb, más utcákra futottak el, vagy épp a közelben levő metrólejárón menekültek le, esetleg be a nyitott házakba. Mielőtt Sarah válaszolhatott volna újabb szereplők érkeztek az utcára.

A két lény, Alicia és Niteris láthatta, hogy átugrottak az utcára, egyenesen a menekülő emberekre ugrottak és azokat kezdték széttépni, majd enni belőjük. Ezt már Svarogék is láthatták, ahogyan a parkban levő trió is és persze Leviék.

- Ilyeneket láttam és azt ott fenn – mutatott fel a kezével a levegőbe.

Ha Levi követte a nő kezét, akkor egy pulzáló furcsa jelekből álló és mozgó szimbólumot láthatott meg odafent az égen.

Parkok - Page 5 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Kedd 06 Aug. 2019, 02:35

Rin irányít

- Na jó mielőtt vér folyna itt… takarodjanak!

Én csak ácsorgok a két stukkeremet a fickóra meresztve. Ha nem történik semmi olyan öt másodperven belül akkor megszólalok.
-Na mire vártok már? Nem ismeritek a kocsmai lövöldözés etikettjét? Mindig a fegyveres megy ki utoljára. GYERÜNK KIFELÉ.
Miután mindenki kiment ( ha mindenki kiment aki velünk van) én is kihátrálok az ajtón végig szemmel tartva a csapost. Végül csak kiöltöm rá a nyelvemet. *beeeee* elteszem a fegyvereimet és lelécelek a többiekkel.

------
Hana: Na legközelebb halkan csináljuk. Nem értél el szart se.
Rin: Kijututottunk nem?
Hana: EGY HAB A FARKUNK.
-------

Épp megkérdezném Svargot, hogy akkor be-e mutat a barátainak, de végül inkább a kezdődő zajra leszek figyelmes.

------
Hana: Szerintem ne tedd el azokat a pisztolyokat. Ha valaki így sikít az nem azt teszi mert kelta körtánc közben a lábára léptek
------

Nekilátok újra előhalászni a fegyvereimet és ha senki más nem hajlandó akkor vállalom azt, hogy elöl menjek a tömegbe a zajok irányába. Hátha az én érzékeimmel jobban látunk majd.

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Szer. 07 Aug. 2019, 14:45

- Na, mire vártok - ismétli meg Svarog a társainak, főleg a főkolomposoknak. - A fegyveresek mennek ki elsőnek. Vagyis ti! Nyomás! - kiáltotta. - Unka, rakd már el azokat az evőeszközöket a helyére.
A békaszerű mutáns a szemét forgatva az övébe tüzte a két sait, Dane is elrakta a pisztolyát. Toxin pedig felvette a dobókését, és az övébe tűzve kiment. Svarog odalépett mellé, és megszólalt.
- Nem csináltad rosszul - mondta. - Meglepő, hogy nem akarsz mindenképpen bosszút állni rajtam.
Az indián átlépte a sátor küszöbét és rápillant a sárkányemberre. Dragunov állja a tekintetét.
- Csak élve tudlak megölni, Svarog - recsegi.
Ekkor hallotta meg a sikolyokat, sietősre fogták, de a fák mögül nem láttak semmit. Dragunovnak ennyi elég volt, hogy tudatosítsa magában. Megtámadták a parkot, hogy kicsodák?
Emberek eredtek futásnak, szét az utcákon. Mintha valami üldözte volna őket. Hamarosan ki is derült, hogy mik.
Hatalmas kutyára emlékeztető bestiák. Az egyik ráugrott egy szerencsétlen flótásra, és hatalmas húsdarabokat tépett ki belőle. Ahogy a másik is.
Svarog köpött egyet, és ennyit suttogott.
- Szilaj mulatságnak, ronda másnap a vége - mondta és odafordult Dane-hez és Rihez. - Elterelem a figyelmét, addig szedjétek le. De csak akkor ha lent van a pasasról.
Felröppent, és megindult a számára idegennek tűnő teremtmény felé. Mintha valamiféle kibernetikus lények lettek volna. Mindenesetre nem kívánta, hogy kapcsolatba lépjen a bestiák agyaraival.
Dragunov  terve az volt, hogy megpróbál a hozzá legközelebb álló vadállat fejére ugrani. Persze addigra leállítja az időt, és amint ez sikerül, a bakkancsának talpát épphogy a ragadozó fejéhez érinti, hogy mikor eljön az idő újraindulásának pillanata egy jó magas ugrással elrugaszkodjon.
Ezzel remélhetőleg felidegesíti annyira, hogy a ragadozó inkább őt vegye üldözőbe. Ekkor Dane előrerohanhat, és igyekezhet leszedni azt.
- Amúgy honnan ismered ezt a muksót? - kérdezte és Svarog felé bök.
Toxin a szemét meresztve figyeli a mutatványt, aztán körbepillantva a második szörnyet keresi.
A hátitáskájából előhúzza nyilának darabjait és miután egymáshoz illeszti azokat, egy húrt húz ki az ív két vége között. Aztán a hátára kapja a tegezt. Csöndesen belopakodik a fák közé, azzal egy időben, hogy Svarog megindul.
Unka követi.
- Te? - kérdezte.
- Fedezlek, ha már együtt kerültünk szarba - suttogta a mutáns és előkapja a két pár sai-ját.
- Húzzál elfele innen - mondta Toxin. Ha sikerül megfelelő szögben rálátni a vadállatra, akkor igyekszik megfelelő lőállást felvenni. - Lelassítasz.
- Hé - mondta Unka. - Ha valami bajod esik, én még leszedhettem a dögöt és begyüjthettem a fejedre kitűzött tíz milliós vérdíjat. Szóval nyugi.
Toxin vállat von, és kivesz egy nyílvesszőt, az idegre helyezi és igyekszik becélozni a ragadozó sárgán izzó szemét.
- Megnyugodtam... Kurvára megnyugodtam.

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 17 Aug. 2019, 22:01-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Pént. 09 Aug. 2019, 19:57

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Micsoda morális dilemma! Niteris többnyire végzett a küldetésével, sőt a hírekből valószínűleg a Hydra pillanatokon belül értesült is az esetről, ám de szörnyek csak öldököltek... És Niteris már régóta letett arról, hogy megegye elesett ellenfeleit. Valahogy a démonléttel nem tudta olyan jól összeegyeztetni, mint a szimbiontáskodással. A kollégák rossz néven vehetnék...
Tehát a táplálkozás folytatásának ellehetetlenedésével alternatív terveket kellett kieszelnie. De mit is, mit is...? Megküzdeni a kutyákkal bizonyára nemes cselekedet, de titkon nehéz lett volna elintézni. Az ária faj védelme a gonosz bevándorlókkal szemben viszont felette igen fontosnak látszott... Akkor pedig mégis a segítségükre kellett sietni valahogy, de csak nagyon észrevétlenül. Szerencsére Niteris a lopakodás igaz mestere volt.
Fejében megszólalt a főcímdal (♪Gott erhalte Franz den Kaiser♫), elszántan megszorította esernyőjét és megindult egyenesen a lények felé. Aztán rájött, hogy ő nem fog átugrani a kerítésen, így inkább a legközelebbi kijárat felé...
Ha sikeresen kijutott, és az állatkák még mindig a közelben garázdálkodtak, akkor keresett egy eldugott helyet (lehetőleg egy telefonfülkét), hogy ottan megkezdje hősködő karrierjét.


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:57-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Pént. 09 Aug. 2019, 21:52
- Hát nem igaz, hogy egy nyomorult két mondatot nem lehet váltani egymással - jegyezte meg mintegy az univerzumnak ágálva, még annak ellenére is, hogy amúgy teljesen természetes volt egy krízisszituációban az, hogy az események még csak ne is mindig gyorsan egymás után, hanem egyenesen egyszerre történjenek. Most is inkább csak frusztrációlevezetésnek használja, meg azért van ebben a kitörésben valami őszinte kérés az egekhez.
Alig néhány másodperc telt el aközött a két alkalom közt, hogy féligmeddig kicsekkol az utcára, először csak néhány újabb arcot vélt látni kilépni, másodjára viszont életében még sosem látott szörnyetegek vetik magukat a menekülőkre, hogy szétmarcangoljanak minden testet, amit érnek.
Mi a pokol? Ez futott át a fején először, mert bár ő nem volt személy szerint vallásos, de az öreg cigányasszony gyakran imádkozott annak idején, gyermekkorában, és ha valaha elképzelte volna a helyet, amelyet a nő pokolként emlegetett, ezek a lények őshonosak lettek volna ott. Jobban rámarkolt a sai-okra a kezében, mert bár egy lőfegyver is lapult nála, az ismeretlen ellen számára komfortosabb és otthonosabb fegyverrel küzdött volna, ha muszáj. Egyelőre viszont úgy tűnt, más célozta be a fegyvercsövével.
Viszont nem sok ideje adótott felmérni a szituációt teljességében és teljes részletességében, mert még egy anomáliára hívta fel a figyelmet Sarah.
- És aztán mi történt? Pontosan. Mire emlékszik, lehet bármi fontos lehet. - Az lett volna ugyanis az ingere, hogy most viszont keze ügyébe vegye a fegyvert, és ha más nem, belelőjön az égen látható szimbólumba, ez viszont akár valami negatívat is eredményezhetett volna, míg nem tud semmit róla. Mondjuk, ha ezután is teljesen tanácstalan marad, lehet, hogy a jó öreg szerencsejátékos habitusok előkerülnek majd most is, ki tudja?
- Van róla elképzelése mi az? - Persze valószínűleg Sarah is először lát ilyes, de egyrészt mi van, ha nem, másrészt ki tudja mennyivel, de több ideje volt processzálni azt a dolgot, hátha felmerült benne valami. Elveszettnek tűnt ugyan, de még mindig élt benne a szerzett információ, hogy egy tehetséges és talpraesett látnokról van szó a személyében.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 10 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris és Haname / RinKövetkező körváltás: 2019. augusztus 14. (szerda)

Parkok - Page 5 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin
Egyéb információk:
Épp nincs.


A csapat kijött a bárból és közelebb mentek a lényekhez, amiket most már tökéletesen láttak. A többiek nem látták lentről, mert nem az eget nézték, de Svarog is már kiszúrhatta a pulzáló furcsa jelekből álló és mozgó szimbólumot az égen. Végül pedig úgy döntött, hogy megállítja az időt és majd úgy támadja meg a lényt.

A többiek eddigre értek nagyjából lőtávolságra úgy, hogy semmilyen menekülő civil nem volt útban, hanem tisztán a lényeket lehetett meglőni. Niteris közben már úgy volt, hogy a fényképekkel véget is ért a munkája és jelenthet a Hydra-nak, de azért még nézni akarta ezeket a lényeket. A kerítést ő valóban nem tudta volna csak úgy átugrani, ahogyan az állatok, így a bejárat felé ment.

Ezen idő alatt a Jótevő és Alicia továbbra is a parkban maradtak, miközben kint lapulva az egyik bódé mögött Levi Sarah-t próbálta faggatni arról, hogy mi ez az egész. A nő részben riadt volt, de azért nem teljesen, nem lehetett eldönteni, hogy mi miatt is ijedt, vagy a lények, vagy a fentebb mutatott szimbólum miatt.

- Valamilyen mágikus rúna, nem tudom, hogy micsoda, előtte nem láttam soha sem. De szerintem amiatt kerülhettem ide – mondta. – Valamilyen idő, vagy térmágia talán? Ezekhez nem különösebben értek… és olyan lényeket sem láttam még korábban soha sem…

Folytatni nem tudta, mert Svarog ebben a pillanatban állította meg az időt. Ennek köszönhetően ő maga látta, hogy a zöldes szimbólum átváltott vörösre, majd az egész felrobbant, ő maga pedig elvesztette az eszméletét…

A következő pillanatban, amikor az idő újraindult már senki sem volt az utcán – Alicia mellől eltűnt a Jótevő – vagy a parkban, hanem mindenki egy erdős területen, részen találta magát, közel térdig érő hóban. A járókellők is eltűntek, csak ez a kis csapat volt itt, illetve Sarah. Svarog ebben a pillanatban zuhant bele a hóba, eszméletlenül, néhány helyen megégve.

Az ég borús volt, a hó szállingózott, határozottan nappal volt, de semmilyen civilizációra emlékeztető zaj nem hallatszott csak az, hogy néhány helyen a hó lehullt a fák ágairól. Azok egy része fenyő volt, egy másik része pedig lombhullató, ezek ugyanolyanok voltak, mint amik a Bronx parkban megtalálhatóak voltak, csak jócskán fiatalabbak, mint azok, amik a jelenben.

Az égről pedig a szimbólum is eltűnt, már nem látszott ott fenn…

Parkok - Page 5 7kMvp6c

Mielőtt megkérdezi valaki mindenki lát mindenkit.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Szomb. 10 Aug. 2019, 12:34

Az idő megállítása sikerült. A pánikszerűen menekülő emberek megmerevedtek. A gonosz, kibernetizált véreb feje fent maradt, belemeredve a halálos csapásba. Minden tökéletesen ment.
De Svarog meglátta az égen, zöld fénnyel világító jelet. Az a következő pillanatba vörösbe váltott, és fittyet hányva a fizika... ó milyen fizikai törvények, hisz melyik teszi lehetővé az idő megállítását.
Felrobbant. Ő pedig ájultan zuhant a talajra.
Az idő újra indult, Unka pedig odarohant a földön ájultan heverő sárkányhoz. Félúton megállt, mikor meghallotta a talpa alatt megroppanó havat. Körbepillantott. Sehol egy sátor, sehol a menekülő tömeg.
Csak néhány ember. Dane tanácstalanul megvakarta az állát, és megszólalt.
- Mi a franc lehetett ez? - kérdezte, és meglátta a fákat. - Jaj, ne, már megint? Megint átkerültünk valahova...
Unka döbbenten fordult felé.
- Mi az, hogy megint?
A motoros belerúgott a hóba, és körbenézett.
- Hosszú történet - morogta. - Valami fantasy világba kerültünk...
- ... Azok viccesek. Volt már olyan, hogy nekem megkellett menteni Merlin lányát, a kivégzéstől, meg láttuk Arthurt, te kivel...
Toxin leporolja magát, és elindul a fák felé.
- Nem fogom hallani a süketeléseteket - mondta. - Nekem ennyi volt.
Ekkor egy hang szólalt meg. 
- Ha egyszer meghalok, akkor legalább fél percig maradjatok kussba - morogta.
Svarog feltápászkodott, és megtapogatta az égett sérüléseit. Nem hitte el, hogy megint valami mágikus cseszte el a napját. Legközelebb kétszer is meggondolja, hogy... Körbepillant az idegeneken.
- Ó, megint. Nagyon jó. És üdvözlök mindenkit a ma esti "RácsesztemExpreszen" - tárja ki a karjait. - Nyugi, találjuk ki, hol vagyunk. De valószínűleg egy párhuzamos univerzumba, vagy valóságba. Nem hiszem el, hogy megint megtörtént, Vegas után. - Megfogja a homlokát. Aztán Ri felé fordul.
- Amúgy hadd mutassam be az úriembereket. A békakirály Unka, a Szelíd motoros, Dane Montrose, nem tudom van e neki valami shiney álneve, és aki elment balra, az indián. Toxin, vagyis "Mr. 10 millió vérdíj van a fejemen". És nézd csak! Jön is már vissza.
Toxin odalép hozzájuk, és megrázza a fejét.
- Na, mi van Winetou, mégis csak csapatjátékos lettél? - kérdezte Dane.
Az indiánszármazású mutáns inkább megrázta a fejét.
- Én ebbe az erdőbe egy lépést nem teszek - mutatott a fákra. - Párat felismertem a parkból. Csak ezek a lombhullatók fiatalabbak. Nem, nem akarok rálépni egy ágra, és aztán semmivé válni. Visszamentünk az időbe.
Svarog bólint, és megtörli a szemeit.
- Hallja itt mindenki, visszamentünk az időbe - mondja, és elkezdi hóval bedörzsölni a sebeit. - Basszus. Valami ötlet, hogy hogy menjünk ki. Látta itt valaki a jelet? Valami ötlet, hogy mi lehetett az?

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Vas. 11 Aug. 2019, 21:49

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

~♪Laß in seinem Rate Sitzen / Weisheit, Klugheit, Redlichkeit; / Und... ♫~
Ám a főcímdal hamarosan elhallgatott Niteris fejében, amikor váratlanul (de cseppet sem szokatlan módon) egy ismeretlen, havas erdőben találta magát. Csak is Rémálom műve lehetett! Az ufók ilyet sosem tennének. Vagy valami kelta istenek, akik felfigyeltek Niteris jótékony munkájára.
A teendő persze mindkét esetben ugyan az volt. Erőszakmentesen végrehajtani valami nagyon fontosat, megőrizvén a csapat lelki békéjét. Szerencsére a démon ehhez rendkívül jól értett. Csak az bosszantotta, hogy a túl sok régi arcot látott. És hogy a sárkányember mindent alaposan félreértett.
- Dehogy mentünk vissza az időben, az már hónapokkal ezelőtt helyrejött! - jelentette ki - Ez itt csak a nagyon gonosz Rémálom műve lehet, akit egyesek oktalanul elszabadítottak.
De hogy elkerülje az ellenségeskedést, gyorsan tett róla, hogy mindenkiben jó benyomást tegyen:
- Uhh... Szeretném kijelenteni, hogy én a démonmutánsok, a Hydra dezertőrök, a gyíkemberek és a rókalányok igaz barátja vagyok. És az ári... a normális embereket is mind nagyon szeretem. Kér valaki egy kis naptejet?


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:58-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Hétf. 12 Aug. 2019, 05:27

Rin irányít

Előráncigálom a stukkereimet (az egyik csöve beakadt a bugyimba. Aúúú. Ez a gatyába dugós dolgot se csinálom többet. Rettentően felbasz a dolog, hogy a női ruhákon nincs zseb amiben legalább egy bicska elférne). Rátartanám őket a célpontra viszont a tömeg elsodor magával akár egy gyereket. Egy ugrással próbálok kijutni. Elrugaszkodok és...

Pofival előre heverek és a fejemben irtózatos kacagást hallok. Hana nevet. Megértem. Ha ő irányított volna most én forognék a röhögéstől. Inkább a totál elázott cigimet sajnálom.
Felülök a hóban, fejemen egy már megjelent egy fehér hósipka. Gyakorlatilag totálisan sarkirókává avanzsáltam egy pillanat alatt. Értetlenül nézek körbe. Nem tudom eldönteni, hogy ez tényleg hó vagy csak kitört az oltóhab a kocsmából. De mivel shotgunos bácsi nincsen ellenben elkap a vacogás mint antivaxert a lepra gyorsan rá kell jönnöm, hogyha ezt túlélem ténylegesen tiszteletbeli sarki rókának fogadhatnak az északi rokonok.
Vacogva vágom le a földre a szárazon maradt hátizsákomat és rángatom elő belőle a megbízható pulóveremet. Az a jó a hajléktalanságban, hogy az ember minden valamire is jó kacatját magánál hordja. Megaztán New York cityben is kell valamivel takaródzni esténként. Magamra aggatom és dörzsölgetve a tenyereimet megindulok Svarogék felé. A farok magam köré tekerésének procedúrája azért nem működik mert elkezdett ráfagyni a kocsmából szerzett oltóhab. Fel kéne melegíteni a dolgot aztán majd jól leszek. De addig többet haladok előre a hidegrázás által mint a járással.
Svarog fordul oda hozzám mikor végre elvacogok hozzájuk.
- Amúgy hadd mutassam be az úriembereket. A békakirály Unka, a Szelíd motoros, Dane Montrose, nem tudom van e neki valami shiney álneve, és aki elment balra, az indián. Toxin, vagyis "Mr. 10 millió vérdíj van a fejemen".

-----
Hana-Tíz milla? Impresszív. Legalább ötven évig nyugtunk lenne.
Rin-Pofád lapos. Nem szarunk a küszöbre. Van elég bajunk anélkül is.
-----

Lassan vacogva meghajolok.
-A nee-vem -itt a fogaim kocognak egy sort- Rin. -Kockockoc. De szinte be sincs időm fejezni már felbukkan a következő arc. A maga szövegével.

- "..." Uhh... Szeretném kijelenteni, hogy én a démonmutánsok, a Hydra dezertőrök, a gyíkemberek és a rókalányok igaz barátja vagyok. És az ári... a normális embereket is mind nagyon szeretem. Kér valaki egy kis naptejet?

-----
Hana: -Hallod, span a tag. Én máris csipázom.
Rin: Erről a dumáról most szokj le mert az összes kamira mondom, hogy kilakoltatlak, ha az egyetlen módja akkor egy golyóval a fejembe.
Hana: 'gyanmár nyugger van hugi.
-----

Ha a többiek szemfülesek akkor azt láthatják mintha egy pillanatra a fejemhez emelném az egyik pisztolyomat. De ilyen remegős ujjakkal úgyis elcseszném a lövést inkább leteszek róla és a számomra legújabb arc lekötésére  és tesztelésére koncentrálok mert őt valszeg nem Svarogék hívták. Akkor meg már miért ne ismerjem meg jobban?
-Hóóó--tejed niiiincs inkább? Kockockoc -Fordulok oda hozzá.

Aztán beugrik valami. A zsebemhez nyúlok és előkapom a mobilom. Hátha nem visszamentünk az időben, csak mondjuk máshova. Biztos van wifi...vagy GPS...vagy AKÁRMI. Így ki fogom hagyni az eventet candy crush sagában...

Felszerelés lista


      Pénz: 1100
      Eszközök: taktikai mellény, távcső, rádió, okosteló, hátizsák, cigi, öngyújtó
      Felszerelés/fegyverek: kés , ninjato , Mesterlövész puska , két félautomata pisztoly, 10 db shuriken

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Kedd 13 Aug. 2019, 16:40

Aicia lefagyott. Megint. Bár egyből mozdult, mert a mozgásra és a veszélyre adott válasza automatikus. Ugyanakkor a Jótevő gyorsabb és erősebb nála, tehát gyorsan fordul a státusa. Megmentőből megmentett lett. A hatalmas állatok elkerülték őket, de ez csak a szerencsén múlt. Olyan helyről jött a lövés, ahova nem mentek vissza. Most ennek kifejezetten örült. A démonok után néz, de még mindig nem fűlik a foga ahhoz hogy arra menjen. Nem csak a fegyveres csetepaté miatt, hanem mert retteget a démonoktól. Már nyitná a száját, hogy meneküljenek az ellenkező irányba, amikor váratlanul megváltozik körülötte e környezet. ELőször fel sem fogta mi történt. Csak az emberek hiányát észlelte és a többi ember és lény jelenltété. ~ Miért pont ők!? ~ Tette fel a kérdést magának, majd próbál pár lépést tenni a többiek felé. Nem köszön, csak próbál nem megfagyni a hóban és csatlakozni a kompániához.

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Kedd 13 Aug. 2019, 20:35
Mindenki meg lett volna győződve a környezetében, hogy Levi a mágiák.. hát, legalább elméleti tudója vagy hasonló, elvégre annak különböző bevett szimbólumaival vette körbe magát - de ezek az illetők csak bedőltek volna a külcsínnek. Merthogy a nephayemnek annyi köze volt a mágia gyakorlásához, mint ennek a mandarinnak a halálfalókhoz .. nos, nem sok köze. Na, de azért a idő- és térmágia szókapcsolatot azért felfogta, és pont azért, mert teljesen idegen terület volt számára, nem is öntötte el bizodalommal.
"Legalább már ketten vagyunk" - válaszolt volna, merthogy ilyen dögökkel életében nem találkozott még, de legfeljebb addig jutott, hogy fejben megformálja a mondatot, kimondani már nem tudta.
.. amikor ismét eszméletére tért, a városi levegő és a tömény pánik helyett metsző hideget tüdőzött le. Megmozdult, talpa alatt árulkodóan hó roppant. Nos ez a határozottan furcsa és nyugtalanító része a szituációnak. A jó pedig az, hogy legalább Sarahtól nem szakadt el, illetve nem egyedül találta magát ebben a merőben váratlan helyzetben. Vagyis, ez majd még eldől, hogy jó hír-e.
Az egyik azonnal elhasalt a hóban, majd feltápászkodott, vacogott valamit, fegyverének csövével egy kósza pillanatra saját magára célzott, aha, a többiek számára háttértudás nélkül egy erősen összefüggéstelen társalgásba kezdtek, megint másik még a porongmesterüknél is színpadiasabb antréval érkezett.  Nos, tényleg eldől majd, mennyire jó hír. De hát ő legyen az utolsó, aki első látásra ítél. Színes patchwork köpenyét leoldja a válláról és a valószínűleg még mindig mellette álló nő vállára borítja, majd ezt a mozdulatsort viszi tovább, hogy enyhén meghajoljon a kompánia irányába.
- A nevem Levi, a hölgy pedig.. - egy pillanatra megerősítésért oldalra pillant, de igazából a nő bemutatása végül önkényesen megtörténik a részéről. - Sarah. És hát öröm ilyen élénk úriemberekkel-és nem emberekkel egy időbalesetet szenvedni.
Olyan szenvtelen természetességgel fűzte hozzá az utolsó mondatot, hogy igazán nehéz lett volna megállapítani, ironizál vagy teljesen komolyan gondolja, de valójában kicsit mindkettő és egyiksem eset volt ez a mostani.
- .. és kevésbé élénkekkel - pillantott Svarogra, aki láthatóan mindük közül legrosszabb állapotban landolt.
- Gondolom nem mondok újat azzal, hogy az a pulzáló rúna lehetet problémánk forrása, de egész addig nem csinált semmit, míg... ? Tegye fel a kezét, aki emlékszik valami rendhagyóra! Azon túl, hogy egy egész utca táncra perdült... hogy a kelta zenetörténet egy valószínűleg ismeretlen darabját csodálhattuk a semmiből szólni.. hogy két, a politikai korrektség jegyében csak nem túl szépként megnevezett dög kezdett lakmározni a menekülő tömegből... - Beszéd közben egyik kezén számolta a felsorolás pontjait, de hamar át kellett térnie a másikra. - ... a kocsmai verekedést, ... múltból felbukkanó embereket nem is említve. - itt kifejezetten figyelt, hogy egyelőre ne pillantson Sarahra.
- Szóval ezeken kívül. Nagyjából. - Keserves helyzetük legyen vagy sem, de annyira szürreális volt az iménti felsorolás így összefoglalva, hogy muszáj volt elvigyorodnia, villás farkával pedig szórakozottan csapott egyet oldalra.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 14 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris és Haname / RinKövetkező körváltás: 2019. augusztus 18. (vasárnap)

Parkok - Page 5 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin
Egyéb információk:
Épp nincs.


Az nyilvánvaló lehetett az itt levőknek, hogy a csapat egy – jelentős része – ismeri egymást és már ötleteik is vannak, hogy mi történhetett. Ők arra tippeltek, hogy időutazás lehetett mindez. Svarog nem tudott Rin-hez beszélni, révén még mindig nem tért magához, hanem eszméletlenül feküdt a hóban, így az, hogy bemutatta volna a többieket nem történt meg.

A többiek Svarogot a médiából ismerhetik meg, hogy ott szerepelt többször, bár most a színe más, mint régebben és akik rendőrségi ügyekben járatosak, vagy alvilágiban, esetleg Hydra köreiben, akkor Toxin-t felismerhették. A világ vérdíjlistájának harmadik helyén volt, mert dolgozott a Hydra-val korábban, megannyi civil, SHIELD ügynök és rendőr halála szárad a lelkén. Ezeken felül az USA korábbi oktatási miniszterének megölésében játszott szerepet.

Az öregember azonban nem ért egyet azzal, hogy időtutazott volna a társaság, éppen erre Kang-ot hozza fel, azt az eseményt, ami egy éve volt, hogy az idő teljesen megzavarodott és emiatt lenne fura, ha megint ilyesmi történne. Helyette valamilyen Rémálmot emleget, ami a többségnek annyira nem mondott semmit sem. Már csak azért sem, mert Svarog, akinek tette volna, épp nem volt magánál.

Közben Rin elővette a telefonját, de ahogyan arra számítani lehetett nem volt térerő, sem hálózat. Éppen ezért sem wifi sem volt, sem pedig mobil internet. Alicia pedig oda tudott menni a többiekhez dideregve. Közben Levi volt az, aki a bemutatkozással kezdte őt és a társnőjét is bemutatva a többieknek, majd gyorsan felvázolta a helyzetet. Ami azt illeti az ébren levők közül senki más sem látta azt a pulzáló valamit a levegőben, amiről a férfi beszélt.

- Üdv! – köszönt mindenkinek a Sarah-ként bemutatott nő.

Levi szavai után hirtelen az egyik irányban hirtelen harangszó szólalt meg, a hóesés és a fák közül nem lehetett látni, hogy honnan, de valahonnan a fák közül, vagy talán azokon túlról jöhetett.

Parkok - Page 5 7kMvp6c

Svarog még mindig nem tért magához, alapból most tért volna, de mivel a reagban az lett, hogy magához tért, ezért még egy körig eszméletlen és akkor tér magához, ha én írom.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Pént. 16 Aug. 2019, 01:19

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Egyes gondolatokat nehéz kiverni az emberek fejéből. Egyszer belemelegednek a folyamatos időutazósdiba, aztán alig lehet kirángatni őket a hangulatból. De sebaj, Niteris számára egyáltalán nem volt fontos, hogy mindenkit meggyőzzön az igazáról. Biztosan tudta, hogy az istenek és cinkosaik megjelenésével maguktól is rájönnek majd a többiek is, hogy mi a helyzet.
Ami viszont sokkal fontosabb volt számára, hogy pozitív képet alakítson ki magáról, mielőtt még a gyíkember (ki utoljára oly gyanakvó volt) felébredne. Szeme sarkából látta, hogy a démonmutáns épp lovagias hangulatban volt, így ő is gyorsan akcióba lendült.
- Hótej sajnos nincs nálam - fordult Rin-hez - De hadd ajánljak fel egy hímzett zsebkendőt, ami kiválóan alkalmas... faroktisztításra.
Persze a csapatnak volt egy másik hölgy tagja is, de a démon az ő nagy bölcsességében inkább nem rajta kívánta bemutatni páratlan modorát. Közben a démonmutáns Leviként mutatkozott be, és mindenféle butaságot kezdett magyarázni. Még több hülyeség az időutazásról... Niteris már-már azon volt, hogy mégiscsak ki kéne igazítania a társaságot, de ekkor végre megszólalt a harang.
- Áh, ez nekünk szól! - mondta, és kinyitotta az esernyőjét - Gyertek-gyertek, az istenek nagyon fontosnak hiszik magukat, így nem illik őket megvárakoztatni. A gyíkot se felejtsétek itt!
Ezzel meg is indult a harangszó irányába. Ha a zsebkendős kísérlete pozitív fogadtatásban részesült, megpróbálta az esernyője alá a rókalányt is befogadni. Ellenkező esetben a hozzá legközelebb eső személlyel próbálkozott. A lovagiasság látszatának fenntartása felette igen fontos ugyanis, amikor az ember barátokat szeretne gyűjteni.


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:58-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Pént. 16 Aug. 2019, 15:57
Nem mintha túl sok időt adódott volna a többieknek, hogy válaszoljanak, aki meg mégis reagált, az idősebb forma férfi, az nem nagyon reagálta le a kérdést - e mögé mondjuk Levi nem nézett túl sok mindent. Viszont a harangszó, ha el is kezdődött bármiféle gondolatmenet benne a rúna kapcsán, egyszeriben elvágta azt. Pedig összességében nem tartotta volna rossz ötletnek, hogy alkalomadtán összeszedjék, ki mi látott és esetleg mit tud. Csak nem itt, nem a téli hideg, hóesés közepette, pláne, ha civilizáció is kilátásban van, szóval mikor az izgága öreg felvetette az indulást, ő sem volt a dolog ellen. Menet közben Sarah mellett maradt, igazából az ő tempóját követte, esetleg ha a nő netán lemaradna a társaságtól, akkor segített neki. Közülük ő aztán végképp elveszett volt, nemhogy egyszer, de rögtön kétszer is ugrott az időben, törekedett hát arra, hogy ezek közt az extrém körülmények közt legalább minimálisan ne érezze magát elveszettnek. Út közben azért végigpörgette magában azt a káoszos szóhalmazt, ami a többiektől elhangzott, s hát érdeklődve előre oda is szólt az öregembernek.
- Ki ez a Rémálom, akiről beszéltél? - Annyit azért vaktában is leszűrt a párbeszédekből, hogy az itt összegyűlt kompánia tagjai közt voltak itt olyanok, akik már láttak egyet s mást, valószínűleg többet, mint ő, de azt nehezen mérhette volna fel, mennyit. Nem is tett rá kísérletet, inkább csak a rövidtávú céljaikra (mint e helyzet megoldása) vonatkozó kérdéseket tett fel.

Felszerelés lista:

 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Szomb. 17 Aug. 2019, 03:30

Figyelem az idős ember szavait. De egy tüsszentés eltereli a figyelmem.
HAPCI
Mire felpillantok már egy zsebkendővel áll a kezében.
-Óhh mi-i-ilyen ke-e-edves. De honnan tu-u-udta?
Elveszem a zsebkendőt és kifújom az orrom. Aztán visszanyújtom neki.

-----
Hana: Ez valami boszorkány. Vagy tündér. Vagy valami a kettő között.
Rin: Tünkány?
Hana: A Boszdérre gondoltam de a tied jobb.
-----

Gyanús nekem a fickó. Nem ő tűnik a legmeglepettebbnek az időutazással kapcsolatban.  Ennek ellenére mikor kinyitja az esernyőjét aláállok. Gyanúsnak gyanús de fossá fagyok. Így meg legalább szemmel tudom tartani. Miután mindenki befejezte az aktuális kérdésének feltételét és annak megválaszolását én is bedobom a magamét.

-Szóval a többség szerint időutazás. De mégis miből gondoljátok? Mármint oké, hogy volt már ilyen kalandotok, de felvilágosítanátok róla engem is?...Ja amúgy azoknak akik még nem ismernének Rin vagyok...még.

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 5 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.