Parkok

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Vas. 20 Okt. 2019, 20:47

Ahogy a következő gömb is kikerült a helyéről, mintha a még inkább gyengült volna a síkok közötti határ, már a "számukra" jelennek számító térben megjelenő járművek is láthatóak lettek számukra. Ez tényleg jó jel, legalábbis azt látszott alátámasztani, amit ő mondott az előbb. Pedig túlzás lenne azt mondani, hogy teljesen biztos a dolgában, leginkább egyáltalán nem az, ha valaki egyenesen rákérdezett volna nála. Lassan kifújta a levegőt és igyekezett erőt venni az izgatottságon, ami egy ideje már dolgozott benne az ismeretlen szituációnak hála. Rég volt már ilyesmiben része, és egy egészen kis része, személyiségének egy eltitkolt, rejtőző szeglete még talán élvezte is.
Ahogy a gömb kártyapaklivá változott az ujjai közt, meglepve pillantott le a tárgyra, ám Sarah magyarázata szerencsére időben jött. Nem mintha ez kevésbé tette volna váratlanná az átváltozást.
- Oh.. - Felemelte a legfölsó lapot és maga felé fordította. Tarot pakli, neki is van egy persze, ez valahogy mégis valami különleges benyomást keltett benne.
- Azt mondod, választott magának? Úgy mondod, mintha saját akarata lenne. - A kártya felső vonalát megsimította a hüvelyujjával, csak hogy érezze az anyagát, majd megpróbált visszazökkenni a konkrét helyzetükbe, mielőtt túlzottan elvonta volna a figyelmét a felfedezés.
- Valóban szerencsés ómennek tűnik - fűzte hozzá Niteris mondandójához, még akkor is, ha a halálfejes motívumokkal dolgozó pakli nem ezt sugallta volna más esetben. Hagyja, hogy Niteris kivegye az utolsó gömböt is, közben zsebébe süllyeszti a kártyákat, és felkészül arra, hogy ezúttal már lehet a saját valóságukba csöppennek vissza. Akkor pedig már nem lenne jó ötlet az úton állni nem igaz? Az előbb is, ha nem ment volna át rajtuk az az autó... inkább félreáll valami járdaterületre.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 21 Okt. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 25. (péntek)

Parkok - Page 9 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Bronx, Parkok
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


- Szerintem bárki ki tudná ezeket szedni, ha be lenne valaki zárva ide, az már régen kisétált volna – mondta Sarah továbbra is. – Istenek? Semmi köze az isteneknek ehhez, ezt a kártyapaklit én magam készítettem. És igen, valami olyasmi, mintha lenne. Nehéz megmagyarázni, ha több időnk lesz elmondom.

Mondta Niteris kérdésére a nő. Közben Ace igyekezett őket figyelmeztetni a kocsira, de nem volt veszélyes senkire. Az utolsó helyre érkezve Ace indult volna, hogy ezúttal ő tegye meg, amit eddig kétszer Niteris és egyszer Levi, de amikor látta, hogy az öregember indult, akkor inkább elhátrált és hagyta, hogy ő tegye meg.

Niteris könnyű szerrel ezt is ki tudja szedni az utolsó tárgyat is, mire az eszköz ismét lekapcsol, ahogyan eddig is. Néhány pillanat múlva fényesség támadt, ami mindenkit teljesen elvakított, ez igaz volt Alicia, Svarog és a többiekre is, akik ott voltak. A hófehér fénytől nagyjából öt-tíz másodpercig nem látott sneki semmit.

Ahogyan a fény kezdett alábbhagyni már hallották a sikolyokat, kiáltásokat, távolból szirénákat, autódudálást és a modern civilizáció zajait. Amint láttak mindannyian egy helyen voltak, a parkban. Nem tudni, hogy mi történt, de Svarog csapatából mindenki sérült volt, Svarognak a fél lába hiányzott és Toxin vádlija át volt lőve. A többieken kisebb-nagyobb égések, hamu és por látszott.

A parknál egy kissé füvesebb részen voltak, a két hatalmas kutya, amit korábban láttak működésképtelenül/élettelenül feküdtek nem is olyan messze a társaságtól. Közöttük a nő állt, akit korábban láttak és eléggé dühösen nézett a társaságra. Kezei lilás fényben kezdtek világítani miközben a társaság felé nyúlt. Jelenleg olyan tizenöt-húsz méterre lehetett és teljesen nyílt volt a terep.

A csapat egyébként az egyik mezőn volt és nagyjából húsz-harminc méterre volt tőlük a legközelebbi fedezék, amik bokrok, vagy fák, esetleg padok és virágosládák lehettek.

Parkok - Page 9 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Hétf. 21 Okt. 2019, 20:38

Toxin már az idegre helyezte a nyílat és készen állt, hogy kilője. A következő pillanatban éles fájdalmat érzett a vádlijából, valami kellemesen meleg fojt szét a sebből. Aztán térdre esett, és beharapta az ajkát, mikor tudatosult benne, hogy egy lövedék tépett utat a húsába.
És térdre kényszerítette. A válla fölött átnézett, és az Alicia nevű nőt látta, aki egy pisztolyal a kezében állt. Elismerően bólintott, a kezébe vette az egyik dobókést, és így szólt.
- Szóval, beakarod gyüjteni a tízmilliót mi? - kérdezte, és ránézett Svarogra. Megnyalta a száját, aztán újra a nőre nézett. - De előbb még begyüjtöm én is azt, amiért ide jöttem!
Ebben a pillanatban változik újra a terület. Meghallja a szirénák vijjogását, aztán újra a parkban voltak, egy fűves részen. Toxin zavarodottan nézett körbe, és meglátta a csapat többi tagját.
És a nőt, aki a lila fényben úszó kezeivel feléjük nyúlt. Egy olyan lény, egy azok közül, akik annak idején behatoltak az otthonába. Unka és Dane is észreveszi a nőt, és hogy, remélhetőleg újra otthon vannak...
Toxin a Svarognak szánt dobótőrt a nő mellkasa felé hajítja, hogy ha képes rá. Ha elhajította, akkor Unka és Dane is felpattan. A motoros felkiált, ezzel megpróbálva magára vonni a nő figyelmét, és meghúzza a ravaszt.
Unka közben egy tigris bukfenccel megpróbál a kree boszorkány, vagy ahogy magában elnevezte Thrawn főadmirális roxforti diák női rokonához közel jutni és a sai-jai egy vágásával megsebezni.
A békaszerű mutáns közben odakiált Aliciának.
- Vidd innen Svarogot! Élje túl!

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Csüt. 24 Okt. 2019, 00:28

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

- Higgye el, kisasszony, az istenek semmiből nem szeretnek kimaradni - mondta Niteris nagyon sejtelmesen hunyorogva, majd kiragadta a varázslabdát. Az övé sajnos nem alakult misztikus kártyapaklivá, csak visszarepítette őket a megfelelő realitás-dimenzióvalóságba. Unalmas... de a Hydra biztosan tele volt csiribí emberekkel, akik nagyon szívesen megvizsgálták volna, így Niters szépen begyömöszölte a táskájába. Aztán már megint megzavarta egy kree boszorkány.
- No fiam, most már igazán tartóztasd le - mondta a rendőrkutyának - Szeretett országunkban nem tűrjük meg az efféle bevándorlókat.
Ám a bevándorló igen fenyegetőnek tűnt az ő lila kezeivel, így a démon inkább egy fedezék védelméből kívánta megtekinteni az összecsapást. Meg is célozta a felsőbb erők által elhelyezett bokrokat, hogy azok között alaposan elrejtőzhessen esernyője segítségével. Ha ez a terv eredményesnek bizonyult, még képeket is megpróbált készíteni.

// Ha nincs semmi komplikáció, ezennel hivatalosan behelyezném a varázsgömböt a felszereléslistába
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Okt. 2019, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Hétf. 28 Okt. 2019, 20:20

~ Lélegezz... ~ Ez volt az egyetlen utasítás, amit tudatosan adott az agyának és ezáltal a testének Alicia. A többit a reflexeire és az ösztöneire bízta. Tekintete járt a távolban fekvő SárkányTeam tagok és a térdre hulló Toxin között. Szíve egyenletesen, kissé gyorsan vert. Tele volt még adrenalinnal és tesztoszteronnal. Nagyon régen nem volt ennyire kiélezett harci helyzetben. Az égett hús szaga, a puskabor láthatatlan és valójában érzékelhetetlen simítása a kezén...egy aknamezőn ülve. Mintha újra a csatatéren állna..azaz ülne. Ami különbség, hogy általában ölésre használta a kilőtt lövedékeket. Most viszont az életüket próbálta megmenteni. Úgy tűnik ezért nem jár hála. Ahogy látta villani Toxin kezében a pengét, ahogy fordult feléjük a férfi, már lőtt is. Nem várta meg, amíg a férfi kinyitja a száját és magyarázni kezd. Egyszerűen csak felrántja a fegyverét, a viszonylag közeli férfi felsőtestére és azonnal lő. Nem foglalkozik azzal, hogy ki van Toxin mögött. Most azzal sem törődik, mi történik ha átmegy a férfin egy lövedék és aktivál egy csapdát vagy mágikus aknát. Egyszerűen megereszt az eljövendő pénzjutalma felé két lövést. Ha elég gyorsan tud tüzelni, akkor hármat....aztán megváltozik körülöttük minden...~ Lélegezz ~ ...képzése alatt meglepte, hogy amit mindenki elfelejt stresszhelyzetben az e lélegzés. Ezért volt ő jó. Hamar megtanult újra lélegezni a fizikai és pszichikai nyomás terhe alatt. Előre tartott fegyverével kerülhetett az új helyszínre és csak most mérhette fel, hogy sikerült-e eltalálnia Toxint. Ha igen, akkor lassan feláll, miközben azt figyeli, hogy megölte-e vagy volt-e rajta védőmellény. Emellett azt figyeli, hogy a SárkányTeam tagjai hogyan reagálnak az események ilyetén alakulására. Ha rá akarnak mozdulni, rájuk is rálő. A három férfit próbálja sakkban tartani pisztolyával, miközben tesz pár lépést Toxin teste felé, amennyiben a férfi már nem lélegzik. Ha igen, akkor belelő még egyet, hogy bevégezze. Ha nem akkor előveszi telefonját és lefotózza a hullát bizonyítéknak...

...ha nem sikerült kilőnie Toxint elsőre, mert kitért, akkor próbálja lekövetni a mozgását és további lövéseket leadni felé. Valójában nem követés amit csinál, inkább próbálja kiszámolni, hogy hol lőhetné meg úgy, hogy akkor érjen oda a lövedék amikor a férfi.
Ha sikerült leterítenie Toxint, akkor a másik két férfit próbálja lekövetni. Ha rá akarnak támadni, fegyvert vesznek elő vagy vagy csak megközelítik, rájuk próbál lőni...

...minden mással csak az után foglalkozik, hogy megvan a felvétele a halott Toxinról...vagy ő magát ütik ki.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf Hétf. 28 Okt. 2019, 20:27
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


Hagyom érvényesülni az esernyős férfit, akinek ezúttal is sikerül elmozdítania a gömböt a helyéről, ami egy hatalmas fényrobbanás szerűséget hozott működésben. A vakító fehér fény, koránt sem mondható kellemesnek, de pár másodperc elteltével kétségbeejtő hangok ütik meg füleimet, majd a kép is lassan kitisztul. A sikoltozások közepette, ott találom magam nagyjából, ahonnan indultam. A két kutyaszerű valami, viszont halottnak tűnik, viszont itt van az a nő is, akivel az illúzióban találkoztam. Látszólag ő még kevésbé örül a viszont találkozásnak, mint én, s a jelekből arra következtetek, hogy támadni fog. Az esernyős férfi még néhány biztató szóval el is látja a fiatal rendőrt, aki nem rest cselekedni ezúttal. Megindulok a kree felé, miközben felkészülök, hogy az esetleges támadás ellen egy energiamezővel védjem meg magam és ha odaérek, akkor foggal karommal igyekszem harcolni a nő ellen. Talán mások is segítenek a nő elleni harcban, de ha nem is, én akkor is végzek vele, hisz ő a felelős a történtekért, s bár nem tudhatom biztosan, de halálos áldozata is lehet a nő akciójának. A hazám számít rám és most végre bizonyíthatom, hogy miért is vagyok fontos tagja a New Yorki rendőrségnek. Bízom benne, hogy puszta erővel el tudom intézni a különös nőt, de ha mégsem, akkor újra próbálkozom, addig, míg csak erőm engedi.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Hétf. 28 Okt. 2019, 20:50

Részéről nem volt kérdéses, mi az az ösztönös mozdulat, amely a nő kezében felderengő lila fény realizációját követte. Reakciója csak még motiváltabb lett a háttérben felhangzó lövések hangja miatt, amelyeket nehéz lenne megállapítania, hogy milyen okból és kire adtak le, de egy fenyegető szituációban ilyen háttérhangok mindenre sarkallták, csak arra nem, hogy ne az elsődleges ösztöneire hallgasson. Ami éppenséggel az, hogy fogja a mellette lévő Sarah-t, és gyorsaságát kihasználva kíséreljen meg kitérni az előreláthatóan érkező támadás elől. Sarah amúgy is közel volt hozzá, könnyű is, még különösebb stratégiai megfontolás nélkül is könnyen jön a döntés, hogy vigye magával, a rengeteg segítségről nem is beszélve, amellyel eddig szolgált neki.. nekik, nem mellesleg érzett némi szimpátiát az irányába. A többieket viszont már meg sem próbálta szintén menteni, az már túl problémás és nehezebben kivitelezhető lett volna - és nem is matekozott ezen.
Nem tudta, hogy milyen hatósugarú lett volna a támadás maga, így megpróbált minél nagyobb távolságot megtenni, és ehhez minden adottságát felhasználta, ami adatott neki, majd ahogy a lendület végére érve bevetődtek valamilyen fedezék mögé, azonnal ráfordult ellenfelükre kezében egyelőre a tokjából előkapott lőfegyverrel és leadott egy lövést a kree nő felé - alig azelőtt, hogy a farkasember odaért volna térben is, hogy fizikailag támadást indíthasson. Azt remélte, ezzel legalább annyira megkönnyítheti a rendőr dolgát, hogy a kreenek ha egy pillanatra is, de meg kelljen osztania a figyelmét a védekezéshez. Ennek persze volt száz és ezer hátulütője, nem tudta például, hogy van-e a nő körül valamiféle mágikus vagy egyéb védelem, de ha már megzavarta, azzal végülis így is előrébb voltak. Vagy nem, mivel közülük talán Levi rendelkezett a kreekről a legkevesebb ismerettel, előfordulhatott, hogy sokmindent kihagyott a számításból.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 29 Okt. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. november 2. (szombat)

Parkok - Page 9 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Bronx, Parkok
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


A helyzet igencsak kaotikussá kezdett fordulni, ahogyan a csapat egy része látszólag egymásnak esett. Toxin fegyverrel fordult, igyekezett fordulni Alica felé, az első két szót még eltudta mondani, mert ebben a pillanatban Alicia meghúzta a ravaszt és a mellkasa közepén találta el Toxin-t kissé jobb oldalon, aki így erősen vérezve és némileg a saját vérében fulladozva terült el.

Még életben volt, csak nagyon súlyosan megsebesült, a lövés újfent nagyon kellemetlenül érintette a két bundást, bár itt közel sem volt olyan rossz, mint a tükörteremben. A többiek is ezzel nagyjából egy időben indultak és cselekedtek, Niteris a táskájába tudta a tárgyat gyömöszölni és eliszkolni az egyik bokor irányába.

Sarah ekkor próbált volna varázsolni valamit, de Levi nem hagyta és vitte a gyorsaságával magával, Dane rálőtt a nőre, Unka vetődött felé, miközben Ace is megindult. Egyedül Rin nem cselekedett semmit sem az esettel kapcsolatban.

A következő pillanatokban Alicia még látta, hogy Toxin életben van, Niteris beért a bokrok közé, Levi és Sarah kellően messzire jutott és innen még Levi is rálőtt a nőre és pár méterrel előrébbről Unka is haladt előre, de neki elég sokat kellett mennie. Ace volt a leggyorsabb, ő le is hagyta és már megérkezett a nőhöz.

Dane lövése mellészállt, nem zavarta meg a nőt, azonban Levi eltalálta, ugyan a golyó csak súrolta – bárki másba beleállt volna, de a nő bőre ellenállóbb volt –, de kellően megzavarta. A varázslat létrejött ugyan, de senki sem sérült meg tőle, csak egy kisebb lilás robbanás volt a csapat között, a megérkezési ponton, akik még ott voltak – Dane, Svarog, Rin, Toxin és Alicia – métereket repültek és egy-két kisebb zúzódásuk lett.

Ace ekkor érkezett meg a nőhöz és foggal, karommal esett neki a másiknak. Az elsőre meglehetősen kecses mozdulattal tért ki, majd visszakézből hosszú karmokkal vágott végig a fiatal rendőr arcán, azonban ő ezt ki tudta használni és rá tudott harapni a nő alkarjára. Hozzá volt szokva, hogy ilyenkor könnyedén le tudná harapni valaki végtagját.

Most azonban, ahogyan a nő karját tartotta a szájában, érezte, hogy mennyire erősek a nő izmai és csontjai is, sokkalta ellenállóbb volt, mint egy ember, így emiatt a harapás is nehezebb volt. A nő közben a másik kezével – ismét lilás fénnyel – támadott Ace arca felé. Unka ekkora ért a közelbe, de Ace miatt nem fért hozzá a nőhöz egyelőre, csak ha tovább mozog és keres jobb pozíciót.

Parkok - Page 9 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Pént. 01 Nov. 2019, 16:37

Toxin az egyik pillanatban még egy dobókést akart hajítani a kék ribanc torkába. Látni akarta, ahogy a vérében fulladozik, és ő végigakarta nézni azt. Ahogy minden percben, minden megölt törzsebeliért bűnhödik.
Aztán minden kree-et megölni, aki csak az útjába kerül. Bármennyire is erősek, vagy fejlettek vagy bárkik. Bosszút akart állni ezeken a lényeken, még jobban mint ezeken a hősökön. Majd ők is sorra kerülnek, de előbb...
Tompa ütést érez a mellkasán. A mellkasának üregét valami meleg és folyékony töltötte meg, ami mikor kibuggyant a száján fémes ízzel telítette meg száját. A földre zuhant, és felköhögött. Most ő vérzett, ő próbált harcolni a tudatát letaglozó kínnal és a fulladással. Hirtelen erős fáradtság tört rá, ami alattomos hangként suttogott a tudatába, hogy hunyja le a szemét és adja fel. Dane pont akkor hallotta meg a Toxint ért lövést, mikor ő is tűzet nyitott a kree-re.
Nem pillantott oda, csak a szeme sarkából látta, ahogy az indián elterül a nő lövésétől. A golyó elvétette a kree-et, de a szarvas mutáns eltalálta, ugyanakkor csak súrolta. Ellenálló volt, annyi biztos.
Aztán a következő pillanatban varázsolt. Lilás robbanás lökés hulláma kapott fel mindenkit a környéken, és dobott el pár méterrel arrébb. Dane az oldalára érkezett, aztán feltápászkodott. Ha sikerül ez, akkor odarohan Toxinhoz, és ha esetleg bárki odaérkezne begyűjteni a vérdíjat felemeli a kezét.
- Ne tedd! - suttogta, aztán letépett egy darabot a pólójából és a sebre nyomta, hogy elállítsa a vérzést. - Élve többet ér.
Unka még látta a lilás robbanást, mikor a farkassal együtt a nőhöz ért. A legnagyobb meglepetésére a bundás elkapta annak a karját. Látta, ahogy a rendőr ráharapott annak az alkarjára.
Neki új pozíciót kellett keresnie. Ez a teremtmény emberszerű volt, így talán a ha a hátába kerül, akkor a tarkójába is döfheti a tőrt. Talán elmetszi ezzel a nyaki ideggócot, hogy ha ott van. Nincs csatakiáltás, megpróbál egy pördüléssel a nő hátába kerülni, és egy laza csuklómozdulattal abba a részbe döfni a fegyverét, ahol a nyak és a fej egymásba olvad.
Dane közben lázasan próbálja stabilizálni Toxint, a szemeivel pedig valami olyan járművet keres, ami felett átveheti az irányítást, ezzel egy élő bombává változtatva.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf Pént. 01 Nov. 2019, 19:57
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


Az indulásomkor hallom, illetve látom, hogy a csapat egy része egymásnak esik. Furcsa, s egyben dühítő ez az esemény, de jelenleg nem tudok vele foglalkozni, hisz nagyobb gondom akad. Mindannyiunk közül a kree nő tűnik a legveszélyesebbnek, így minden erőmet bevetve rohanok az irányába. Habár szerencsére segítséget is kapok a hátam mögül, pár lövés formájában, melyek látszólag megzavarják a nőt, de ellő valami varázs robbanást. Mindenesetre örülök, hogy nem engem lőtt le a varázslatos valamilyével, s így lehetőségem nyílik a támadásra. Habár tudom, hogy gyorsaságom jóval az átlag emberek felett van, a nő könnyedén kitér a támadásom elől, majd visszatámad. Egy igencsak fájdalmas sebhelyet hagy arcomon hosszú karmaival, s a hirtelen fájdalomnak hangot is adok. Azonban ezt a lehetőséget kihasználom. A karjára harapok, s nagy meglepetésemre nem tudok lényeges sebzést okozni ezzel. Normál esetben könnyedén le tudnám harapni a karját, de ez a lény, sokkal ellenállóbb, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Hiába minden elszántságom, nem tudok így ártani neki. A nő másik kezével ismét olyasmit készül rám lőni, mint korábban. Ezt látva kénytelen vagyok hátra ugrani, s közben a környező energiát a védelmemre fordítani, hisz bízom benne, hogy az elnyeli a támadás egy részét. Azonban, ha meggondolná magát a nő és nem rám támadna, akkor előveszem rendőrségi pisztolyomat és tüzet nyitok a nőre.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Pént. 01 Nov. 2019, 21:06

Igaz, az előbb fegyverrel lőtt, mert ez tűnt a logikus és leghamarabb elérhető megoldásnak arra, hogy bármilyen tényleges hatást gyakoroljon a kree nőre, Levi mindig is inkább közelharcos volt. Így most, hogy már ketten is köré gyűlve megpróbálták legyűrni, lőni túlságosan kockázatos volt, közel menni viszont egyelőre kifejezetten rossz ötletnek tűnt. Ha túl sokan gyűlnek oda, a végén akadályoznák egymást. Nem engedte le a fegyvert, végig a nőt célozta és olyan pillanatra várt, mikor kockázatmentesebben tudja még egyszer meghúzni a ravaszt, egyelőre azonban ennek nem volt itt az ideje. Mást viszont tehetett.
A mellette lévő Sarahnak intézte a szavait.
- Van valami varázslatod, amivel megkönnyítheted a dolgukat? Ha időbe telik létehozni, addig tartom a hátam.. - egy pillanatra megáll képletesen és még ebben a furcsán káoszos szituációban is telik tőle annyira, hogy valami kajla szórakozottsággal oldalramosoylogjon.
- Persze, csak képletesen, amíg nem muszáj.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Pént. 01 Nov. 2019, 21:28

Alicia leadta a lövéseket Toxin irányába. Látta ahogy becsapódnak a lövedékek és a férfi a föld felé kezd zuhanni. Közben látta, ahogy a férfi még eszméleténél lévő két társa is mozdul, mivel a környezet változással együtt megszabadultak a csapdából és eltűntek az aknák is remélhetőleg. Aliciát viszont nem abból a fából faragták. Unka mozgásából arra következtetett, hogy a többiekhez akar csatlakozni a harcban. Neki azonban most fontosabb dolga van. Ha Dane felé fordul a fegyverével akkor Alicia egyből lő. Remélhetőleg neki csak minimális korrekció, míg a férfinak komolyabb fordulás. Kettő lövedéket indít meg Montrose felé is. A terve szerint, amikor van néhány másodpercnyi ideje akkor előveszi a telefonját és készít egy képet közelebbről a halott testtől...de valószínűleg előbb éri a robbanás a kis testét, ami hátraveti a őt is. Nem az első eset, hogy egy robbanás okozta nyomás arrébb taszítja, tudja már hogyan kezelje az ilyen helyzeteket. Először nem áll fel. Csak rászorít a fegyverére, hogy érezze. Ha ezidáig nem sikerült Montroset akció képtelenné tenni, akkor megvárja amíg mozog a férfi. Amint közlebb jön Alicia csak emeli a fegyverét. Nem céloz a szemeivel, elég jól lő ahhoz, hogy ilyen toválságból kapás lövésből eltaláljon egy ember alakot. Ahogy kinyújtja a kezét tudja, hogy ahova mutat az ujja oda fog nak becsapódni a lövedékek egy 15-20 méteres távon, gyakorlatilag amint eléri a férfi testének sziluetjét a fegyverének a csöve, két lövedéket indít felé. Nem akarja megölni. Azt csak a vérdíjért tenné most. Egyelőre csak le akarja dönteni a lábáról és harcképtelenné akarja tenni. De a torzójára lő, mert azt a legegyszerűbb eltalálnia. Ha sikerült földre küldenie a Toxin segítségére siető férfit is, feláll, majd előveszi a mobil telefonját és közeledik a két férfihez. Amelyik előbb mozdul, abba lő bele mégegyet. Mikor odaér, akkor Toxin melkasába ereszt még két golyót és lefotózza a halottnak hitt tetemét....csak ezt követően próbálja meg felméri, hogy a többiekkel mi a helyzet. Így már félig milliomosként....

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Pént. 01 Nov. 2019, 23:55

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

- A nemjóját! - álmélkodott Niteris, és kényelmesen elhelyezkedett a bokorban. A csatározás ígéretesnek látszott, így fürgén fényképezgetni kezdett. Ám a fényképek elkészítésére nem szakíthatott elég időt, mert a társaság egy része inkább önpusztításba kezdett. Igazán bosszantó... Niteris esetlegesen elkészült képei így alig voltak jobbak az átlagos ufóészlelő fényképeknél, teljességgel hiányzott belőlük a démon egyébként legendás művészi érzéke.
De a csapattagok lövöldözésének és az ufóharcnak véget kellett vetni valahogy, méghozzáa biztonságos bokor elhagyása nélkül. Szerencsére Niteris éppen remekül értett az efféle megoldásokhoz. Mindössze a prioritás megítélésével akadtak gondjai...
Tehát jó eséllyel csak egy megszállásra volt lehetősége, és volt rá három potenciális feladata. Toxin halála valószínűleg nem érintette a Hydrát érzékenyen... de a nő, aki látszólag leterítette, egyáltalán nem volt szimpatikus a démonnak. Jó lett volna lecsapni az űrboszorkányt is, bár őt közvetlenül megszállni kockázatosnak tűnt. (A boszorkányok és az ufók ötvözéséből semmi jó nem származhatott.) Aztán a démonmutáns és az (ember)boszorkány becserkészése is fontosnak tűnt. Mindhárom ügyet nehéz lett volna egyszerre kezelni... de végül a döntés megszületett.
Niteris maga elé képzelte Rémálom tróntermét, és (lélekben) megindult a rókalány felé. Ezúttal végre késznek érezte magát a feladatra. Erősebb érzékszervek, nagyobb erő és gyorsaság... semmi olyan, amivel korábban nem találkozott volna. És amilyen összeszedetlennek tűnt a kis mutáns, biztosan mentálisan sem jelenthetett akadályt.
Amennyiben biztonságosan elfoglalta a testét, megpróbált megfelelő pozíciót felvenni, és leadott pár gyors lövést Alicia irányába. Mindössze harcképtelenné akarta tenni, de az sem bántotta volna, ha ezzel véletlenül komolyabb sérüléseket okozott volna. Ha ezzel megvolt, ezután a kree-t vette célba. Általában az ilyenekre nem hatottak az átlagos golyók, de a róka fegyvere valami spéci cuccnak tűnt, így egy próbát megért.


Ezalatt Niteris lélekben szépen elhelyezte magát Rémálom trónszékében (jó öreg szimbionta-alakjában), és várta a rókalány érkezését. Egy kis szerencsével akár küzdelem nélkül is megúszhatta az esetet. Persze csak ha a célpontja nem volt túlontúl harcias kedvében...
- Légy üdvözölve, halandó! - fogadta széles vigyorral, és erősen reménykedett benne, hogy sikerül beszélgetéssel kitöltenie a szükséges időt...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Nov. 2019, 00:01

//Mivel egész este Blizzcont néztem, holnap lesz új kör napközben.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 02 Nov. 2019, 10:34Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. november 6. (szerda)

Parkok - Page 9 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Bronx, Parkok
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


A harc egymással és a félkree nővel folytatódott. A háttérben Dane igyekezett menteni a menthetőt és rábeszélni Alicia-t, hogy ne tegye azt, amit tenni akar, azaz megölni Toxint, közben pedig igyekezett odajutni a társához, hogy ellássa annak a sérülését.

Mivel Dane csak a robbanás után próbált valamit tenni, egészen addig a kree nővel foglalkozott, így valószínűleg Alicia nem lövi szó szerint hátba, hanem csak azok után lő rá, hogy a férfi az ellökés után felállt és indul Toxin-hoz.

Egyébként Alicia kezében volt a fegyver, ahogyan Dane-nek is így, a nő könnyedén a férfira foghatta a fegyvert, aki nem is próbált kitérni a támadás elől, csak a társát menteni, így a nő hidegvérrel tudott a vállába és kulcscsont alá egy-egy golyót beleküldeni. Dane elsőre hideget, majd forróságot érzett és rogyott le a társa mellé.

Nem voltak halálos sérülések, csak súlyosak, de így is a földre került. Niteris ekkor igyekezett akcióba lépni. Ki tudott szállni a testéből, de a démonnak átkozottul remek érzéke volt ahhoz, hogy a lehető legrosszabb személyt akarja megszállni. Nem volt elég, hogy Rin nagyon erős személyiség volt, ráadásul ős öreg, de még egy japán rókaszellem is lakott s testben.

Ahogyan Niteris igyekezett megszállni a testet, furcsaságot érzett, effélét még soha sem tapasztalt, mire sikerült bejutni a testben végtelenül gyengének és aprónak tűnt. Ugyan elképzelte, hogy milyen lesz a másik elméjében, de csak egy reszkető gyermek volt. Érezte, hogy a másik nagyon öreg és nem volt egyedül.

Egy állati morgást hallott a háta mögül, mire cselekedhetett volna éles fájdalmat érzett a gyomrában és torkában, ahogyan a rókaszellem átharapta a torkot és kiontotta a beleit. A következő pillanatban a saját testében találta magát, a gyomra felhasítva a testének és a torka is vérzett – de ütőér nem sérült. A démon vágya, hogy egy istennel találkozzon megtörtént, de nem úgy, ahogyan ő akarta.

Azonban ennek ára volt, Rin és Hana részéről is, a tökéletes összhang, ami több, közel nyolcszáz éve van közöttük megbomlott. Az egy test kevés lett nekik, érezték, hogy nem fog sokáig működni, vagy az egyik marad a testben, vagy a másik, kettejüknek immáron túlságosan kicsi volt az őket elérő démoni hatalom miatt.

Így ebből a többiek semmit sem észleltek, így Alicia megérkezhetett Toxinhoz és most már könnyedén belelőtt még kettőt a férfiba, aki így sajnálatos módon bele is halt mindebbe. Alicia pedig letudta fényképezni a tetemet.

Mellettük a harc tovább folytatódott a valódi ellenséggel. Unka kitalálta, hogy mit is akar megcsinálni, ami azért nem volt olyan egyszerű. Mire a nő hátába került és szúrt volna, addigra már Ace-t találta volna el, hiszen a páros is folyamatosan dulakodott és mozogtak, nem egy helyben álltak.

Így viszont sajnos ott volt a közelben és, ahogyan Ace nekiütközött feldöntötte és ennek hála Unka jó két-három méterrel lökődött hátra, de megtudta tartani az egyensúlyát és talpon maradni. A nő bírta a lupin támadásait, azaz egyértelmű volt, hogy messze emberi erő fölött vannak és jó időben kell odamennie, vagy akár halálra is zúzhatják.

Közben Levi továbbra is a nőn tartotta a fegyvert, de egyelőre nem húzta meg, szerencsére neki jobbak voltak a reflexei, gyorsasága, így akár közelebb is tudott volna menni a biztos lövésért, majd időben hátrébb. De egyelőre nem tette meg, inkább Sarah-t kérdezte, aki aggódva nézte a másik csapatot.

Ahonnan ekkor még kettő, majd néhány pillanat múlva még kettő, azaz összesen négy lövést lehetett hallani, amelyek közül egyik sem a harcolók irányába ment, hanem továbbra is egymással harcoltak az ottaniak, ezt Levi tökéletesen láthatta is, mert neki volt a legjobb rálátása. Sarah közben megrázta a fejét.

- Maximum védőmezőt, de annak nem sok hasznát vesszük. De! A fegyvered lövéseit mágikussá tudom tenni, ami bármin átmegy, azaz hiába ellenállóbb a nő bőre, azt is átviszi. Ha megengeded.

Ha Levi engedte, akkor a nő felrajzolt az ujjaival egy rúnát a pisztolyára, ami néhány pillanatra felizzott, majd eltűnt. Amit Levi érzett, hogy a fegyver könnyebb lett – ha pedig lő vele, akkor érezhette, hogy a visszarúgása is kisebb – hála a mágikus töltényeknek.

Közben pedig ment tovább a nő és Ace tánca is. Amikor a nő támadni készült Ace úgy döntött, hogy hátrébb táncol, és úgy védekezik. Unka ezt tudta kihasználni és próbálta leszúrni a nőt, de a kés pengéje szilánkos darabokra tört a döfést/vágást követően.

Arra azonban jó volt mindez ismét, hogy a nő varázslata megtörjön. A nő visszakézből ütötte meg a mutánst, aki pár métert repült egy bokorra, az orra eltört és kisebb agyrázkódást kapott, de egyébként megúszta. Ace ezt használta ki és lőtt rá a nőre, aminek ugyanolyan hatása volt, mint Levi lövésének. Épp karcolta a bőrét, de súlyosabb sérülést nem okozott.

A nő pedig újra Ace-re vetette magát – arra lendült – karmokkal, az egyik kezével a fiatal férfi arca, a másikkal a gyomra irányába.

Parkok - Page 9 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf Hétf. 04 Nov. 2019, 02:33

-SVAR.
Meglátom a gyíkot és rohanni kezdek felé. Az állatja aknára lépett. Ilyen durván még a Mississipinél sem szívtunk. Megpróbálom összeszedni az öreg bajtársamat, de az események sodrásába kerülök. Itt a kék nő és az ebei. Megszórnám a két pisztollyal de egy  jó kis energiarobbanás miatt hátra is repülök. Mire felállnék már valami más zajlik. NAGYON más. Ilyet a több ezer évem alatt nem éreztem. Egy pillanatra elvesztem a kapcsolatot a valóssággal

-------------------------------------------------------------------------Egy erdő. A fujin. Milyen szép és csendes. Csak a madarak csicseregnek és a cseresznyevirág szirmai potyognak. A harmónia szinte tapintható a levegőben. Valaki Shakuhachin játszik Rin mögött. A rókaszellem megfordul, önmagával áll szemben ahogy a hangszert fújja. Illetve csak egyetlen apró különbség van kettejük között. A szemük színe. Bíbor és vörös. Haname és Rin. Évszázadok óta összezárva.
Hana: Érzed ezt? Egy behatolónk van. Ilyen még sosem történt.
Rin: Igen. Még a magányos éveim alatt sem találkoztam ilyennel. Úgy néz ki alábecsültek minket.

A két róka immár állati formában emelkedik fel a levegőbe. Szinte rögtön kiszúrják a behatolót. Azt aki megtöri az oly törékeny örök harmóniát az erődjükben. Úgy közelítenek felé mint villám az égen. De mégis oly csenddel landolnak ismét ember alakban, hogy csak pár apró szirom hussan arrébb. A behatoló egy apró sötét fekete alak semmi más.
Rin: -Ki vagy ki be mersz hatolni az elmémbe?
Hana: -Ki vagy ki be mersz hatolni az elmémbe?

....

Rin: Évszázadok óta fennálló egyensúlyt tettél kockára. Pusztulj behatoló.
Hana: Évszázadok óta fennálló egyensúlyt tettél kockára. Pusztulj behatoló.

Az egyik alak kinyújtja a karját, mintha az erdő utánozni próbálná a szirmok és levelek követik a mozdulatát mintha csak egy fuvallatt lett volna. Ahogy a róka mozog úgy kerítik be a levelek is egyre inkább a behatolót. Aztán a másik vetődik. Rókaként hátulról. A vég gyors és kíméletlen. . A fekete formátlan alak eltűnik.

Rin: Idebent nem kegyelmeznek senkinek.
Hana: Idebent nem kegyelmeznek senkinek

Az immáron ismét kettesben lévő páros felpillant. A nap már nem sütne olyan erősen. Túl nagy is a csend. A madarak nem csicseregnek már. Hirtelen mintha télre váltana az idő. Furcsa dolog ez. Harmóniátlan. A fák elvesztik a leveleiket, kérgük feketedni kezd. Alóla bogarak ezrei másznak elő hirtelenjében. Másodpercek leforgása alatt omlik össze a világ.

Hana: Mi történik?
Rin: Az egyensúly. A behatoló megtörte.
Hana: Oké, megpróbálhatjuk visszahosdasadaiuhdad

A nyelvünk összeakad. Ketten próbálunk egyszerre beszélni. Mozdulataink értelmetlenné válnak ahogy mindketten irányítani akarunk. Közben pedig a világ mintha darabokra szakadna előttünk. A nap elsötétedik, a hegy magába omlik. Valahogy végül Hana leül. Rin pedig állva marad. Egy utolsó meditációra készülnek.

Mélyen egymás szemébe tekintenek. A bíbor és a vörös tekintetek újra találkoznak. Talán utoljára is.
Hana:-Az én időm már rég lejárt. Csak embernek kellett volna lennem hát had legyek az és halhassak meg. Nyugodhassak végre a klánommal.

Rin megpróbál szóhoz jutni. Nem tudja, hogy csak azért nem tud szólni mert nincs meg az összhang vagy mert nem találja a megfelelő szavakat. Szólna valami vadat, vagy szarkasztikusat de nem tud. Megpróbálna kinyúlni Hana felé de az egyre inkább távolodik. Így csak egy bólintást tud kierőltetni.

Mintha egy könnycsepp folyna az arcán.

Pénz: 1100
Eszközök: taktikai mellény, távcső, rádió, okosteló, hátizsák, cigi, öngyújtó
Felszerelés/fegyverek: kés , ninjato , Mesterlövész puska , két félautomata pisztoly, 10 db shuriken

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Kedd 05 Nov. 2019, 17:06

- Mágikus lövedékek? Nice, ez jól hangzik, úgy talán sikerül is érdemleges sérülést bevinni - bólintott Sarah szavaira, majd ahogy a fegyver lényegében megváltozott a kezében, úgy szokott ő is hozzá a fogásához. Egy kicsit megemelte majd visszaengedte, csak hogy a súlya realizálódjon benne, nehogy amiatt legyen pontatlan, mert ezt az egy-két másodpercet nem áldozta rá a megszokásra. Kezelt kisebb kaliberű fegyvert is már, úgy tevezte innentől súly alapján ezt is kezelni.
Jól jött számára az is, hogy a kree sikerrel ellökte magától az egyik ellenfelét, így már sokkal több helye volt Levinek is lőni. Célzott, lekövette a kree mozgását, majd az általa megfelelőnek vélt pillanatban lőtt.. egyet, aztán még egyet mellkasra célozva, majd rögtön utána egy utolsót, valamivel fentebb emelve a fegyvert. Az első két lövést nagyobb területre használta, de a harmadik alatt máris otthonosabban fogta a fegyvert. Harmadjára kifejezetten a kree nő fejére célzott.
Túlzottan lefoglalta az, hogy az általa legjelentősebbnek tűnő veszélyt elhárítsa, s bár valamennyit azért érzékelt abból, hogy a környezetében a teljes káosz eredményeképpen az ellenféllel elég elhanyagolható számmal foglalkoztak, koncentrálni olyan jelentős mértékben nem tudott azokra az eseményekre.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Kedd 05 Nov. 2019, 17:43

Alicia nem érzett még csak elégedettséget sem, a fotó elkészülte után. Gyorsan csúsztatta zsebébe vissza a telefont. Ezt odanézés nélkül is meg tudta tenni, közben végig a megsebesített férfit figyelte. Ha az emelte a fegyverét, vagy látszott rajta, hogy bosszú szomjasan támadni akar, akkor azonnal megpróbált volna kitérni. Ahogy számolta, még három tölténynek lennie kell a tárjában. Gyorsan kapcsol, kettő a tárban, egy a csőben. Gyorsan elővette póttárát és úgy helyezte, hogy a tenyerében előre mutasson. A tárfenékhez emelte a kezét és beleengedte a fogyóban lévő tárat. Azt kihúzta és helyére egy csukló mozdulattal be tudta tolni a telit. A kevés tölténnyel rendelkező tárat visszatette a tokba. Eddig csak Danere figyelt, hogy az ne találjon ki semmilyen okosságot. Amint végzett a tárcserével Danere emeli a pisztolyt. Nem akarja lelőni. Közeledik felé óvatosan olyan szögből, hogy a férfi ne lőhessen rá egyből. Szemével keresi Dane pisztolyát. Ha vagy amint meglátja, el akarja venni tőle. Fel van készülve arra, hogy a férfi ellenálni akar. Le akarja majd rántani. Alicia ezért addig húzza a SIG elsütő billentyűjét, amíg az fel nem keményedik. Így is pokolian gyorsan tud lőne, de ettől a ponttól a fegyver elsütéséig már csak minimális erőkifejtésre van szükség vagy csak egy rántásra, egy rossz mozdulatra és újabb lövedéket tud Dane testébe ereszteni. Nem akarja megölni, ha akarná megtenné messziről. Csak le akarja fegyverezni. Legalábbis a pisztolyát elvenni....
...amennyiben utóbbival sikerrel jár, vagy egyszerűen kénytelen lelőni az izgága Dane-t, visszasiet Svaroghoz. Most már jobban figyelve környezetére. Ha Dane még életben van, akkor még fegyvertelenül is veszélyforrásként tekint rá, így figyel arra is, hogy a férfi bár sérült, ne lephesse meg. Illetve már figyeli az eltávolodott Unkát is, nehogy visszatérjen a barátait segíteni, de tart attól is, hogy a többieket nem foglalja le a harc a némberrel és jönnek őt levadászni, mert nem értik mi történt itt. Szóval Svaroghoz siet és Dane pisztolyát hátul az övébe csúsztatja, majd elveszi Svarog pisztolyát is, biztos ami biztos alapon. Csak ez után tereli, még mindig a támadóival megosztott, figyelmét a Kree-vel harcolókra.


Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Kedd 05 Nov. 2019, 21:44

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

~ Milyen otthonos kis elme ez! ~ álmélkodott Niteris, amikor zeneszóval, madarakkal és virágokkal fogadták. Nem olyan menő, mint az általa elképzelt trónszék, de látszott rajta, hogy valaki sok időt töltött a berendezésével. Mintha csak lakott volna ott még valaki...
És tényleg! Valami megátalkodott veterán rókaisten lapult a közelben, aki nagyon dühösnek tűnt, és hű alattvalójával együtt nevetséges vádakat kiabálva kiontották szegény Niteris beleit. Hát így kell bánni a látogatókkal? Szégyen... Pedig már olyan szépen megtervezte, hogy hogyan lesz ő a nap hőse.
Ehelyett a saját testében találta magát, de a sebeket valamiért továbbra is megőrizte. Szemét istenek... Mindig csalnak, és mindig ki akarják terjeszteni a birodalmukat a Földre. De majd ha Rémálom meghal, gondolta a démon, és a Hydra elfoglalja a világot, ezzel a problémával is biztosan kezdünk majd valamit. De legelőbb...
Az istenek végső vereségét sajnos tényleg el kellett napolni, a fájdalmas nyögések sürgetőbbek voltak ugyanis. Niteris gyorsan felmérte, hogy az elvérzés veszélye nem fenyegeti, de ettől a bokrok nem lettek sokkal kényelmesebbek. Hallotta, hogy a többiek még csatároznak, így egy ideig még nem számíthatott segítségre. Nem volt hát mit tenni... Felmérte a sérüléseit, és a legjobb tudása szerint igyekezett ellátni őket. Közben azon elmélkedett, hogy egy ilyen sérülés vajon milyen hatással lenne egy alakváltásra...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 06 Nov. 2019, 07:42Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. november 10. (vasárnap)

Parkok - Page 9 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Bronx, Parkok
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Szerencsére ennyire azért nem volt vészes Rin és Hana helyzete, ahogyan érezték. Így, ahogyan teltek a másodpercek, percek már jobban kezdték érezni a helyzetet. Leginkább olyan volt, mintha eddig ketten egy nagy emeletes házban laktak volna, de most hirtelen egy kis egyszobás lakásba kerültek volna.

A tényleges szétszakadás nem fenyegette őket, ha nem akarták maguk megtenni, így nem kellett egyikkőjüknek sem meghalniuk, csupán újra megszokni egymás közelségét. Niteris akciója tényleg elég kellemetlenül megbolygatta a régi közös harmóniát, de nem véglegesen és nem örökre. Így a hölgyeken állt, hogy próbálják-e rendezni a dolgot, vagy inkább csak feladják azt.

Amíg a páros a saját elméjében vívta a „harcot”, a külvilágot is nagyjából képesek voltak egyébként érzékelni, ha akarták, ott Alicia továbbra is a lelőtt személyekkel foglalkozott. Mivel most már nem támadt rá senki és békén hagyták, így könnyedén eltudta venni Svarog és Dane fegyverét is anélkül, hogy bárki akadályozta volna ebben. Ezek után döntött úgy, hogy megnézi a harcot is, ami egyre jobban állt a saját maguk javára.

Közben Niteris ellátta a sebeit, amik nem véreztek szerencsére olyan nagyon. Azt tudhatta, érezhette, amikor az alakváltáson gondolkodott, hogy nem lenne jó ötlet. Valószínűleg felszakadnának jobban és csak rosszabb állapotba kerülne mindettől. Eközben pedig láthatta azt is, ami odakint zajlott a réten, amíg ő maga itt biztonságban volt.

- Mágikus energiákat töltök a lövedékekbe, így azok is mágikussá válnak – magyarázta Sarah Levi-nek.

Akinek pedig ez a megoldás meglehetősen tetszett is. Kivárt a lövéssel, ami nagyon jól jött, a nő ugyanis odaért Ace-hez és újra végigszántotta az arcát, ahogyan a hasát is, szerencsére nem mélyen, de azért vérzett mindkettő és eléggé fájdalmas volt. Ezek után bemosott neki egyet, amitől Ace métereket repült.

Itt most gyönyörű és tökéletes célpont volt anélkül, hogy Levinek attól kellett volna tartania, hogy bárkit eltalál. Az első lövés hasba találta a nőt, aki meglepetten tántorodott meg, hogy a golyó ártott neki. az arcán is ez látszott, ahogyan felnézett, amikor a második lövés is eldördült, ez nem sokkal azon a részen csapódott be, ahol egy embernek a szíve van.

Valószínűleg ez is elég lett volna, mert megtántorodott, a térdei megbicsaklottak, de Levi nem kegyelmezett és kilőtte a harmadik golyót is, ami az éppen összeeső nő halántékánál csapódott be és végérvényesen megölte. Ahogyan a nő elterült a földön az égen a rúna, ami eddig ott volt felrobbant ismét.

De most nem történt olyasmi, mint az előbb, csupán a eltűnt a rúna, ahogyan a nő és a kutyák teste is. Csupán a csapat maradt itt, ahogyan az egyik fele agyonlőve, lelőve, vérbe fagyva fekszik a földön, felettük Alicia állt, pár méterre kissé lesokkolódva Rin, pár lépésnyire tőle Ace. A park másik felén a bokroknál Unka. A Rin, Ace páros és Unka egyesével háromszöget bezárva állt Levi és Sarah.

Egyedül az öregember Frederick – aka Niteris – nem látszott, aki a bokrokban feküdt továbbra is, a vérzése csillapodott. Ő viszont nagyon szomorú lehetett, mert a mágikus tárgya egy nagydarab kővé változott a táskájában.

A világ mintha felgyorsult volna az események után – valójában nem, teljesen normálisan haladt – de minden élő lett, emberek sikolyai, kiabálásai újra hallhatóak voltak, ahogyan szirénák is közeledni kezdtek a hely felé. Sarah volt leginkább ezek után meglepett és zavarodott, az eget nézte, a rúna helyét.

- Így hogy fogok hazajutni? – kérdezte.

Parkok - Page 9 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf Szer. 06 Nov. 2019, 20:42

Remegnek a kezeim. Mindkettő. A farkamon az összes szőr szanaszétt áll.

------------
Hana: Van itt valaki? Meghaltam? Mi a szar van?
Rin: mindenségit ÉLSZ.
Hana: Nemáááááár. Akkkor legalább oltsd fel a villanyt, nem látok semmit.
------------

Kinyitom a szemem. A park. Forog körülöttem a világ. Érzem, hogy az ujjaim fájnak. Lassan odafordítom a fejem, hogy megnézzem miért. Oh. Egész végig szorították a pisztolyokat. Lassan ellazítom őket. Körülöttem sikolyok és szirénák töltik meg a levegőt. Frusztráló, de nem tudnék felkelni. Valahogy nem vagyok képes összeszedni magamat. Jó itt heverni az avarban. Puha.

---------
Hana: Te komolyan elbőgted magad mikor azthitted meghalok?
Rin: Mi? Nem.
Hana: Pedig láttam.
Rin: Ne szórakozz, biztos valami a szemembe ment. Meg ebben a káoszban, hogy szúrhattad ki?
Hana: Pedig ott volt. Egész biztos vagyok benne. '74-óta nem sírtál cicám. Ennyire hozzám szoktál?
Rin: '74 óta? Persze. Csak két hete együtt bőgtünk azon a tevés filmen. Nem emlékszel? Az én koromban már amúgy is könnyen meghatódik az ember.
-------------

Pénz: 1100
Eszközök: taktikai mellény, távcső, rádió, okosteló, hátizsák, cigi, öngyújtó
Felszerelés/fegyverek: kés , ninjato , Mesterlövész puska , két félautomata pisztoly, 10 db shuriken

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Csüt. 07 Nov. 2019, 02:35

Alicia tett néhány lépést a harcolók felé, de egyelőre csak azért hogy figyelhesse az eseményeket és felmérhesse az erőviszonyokat. Közben arra azért ügyelt, hogy nehogy oldalról valamelyik korábbi áldozata vagy visszatérő barátjuk meglephesse. Már-már készítené fel magát, hogy becsatlakozzon a hadakozásba, amikor végeszakad az egésznek. Ez egy pillanatra megszeppenti, sőt meg is rémíszti. A körülöttük megmozduló világ, hirtelen rázúduló inger hurrikánja olyan érzést vált ki belőle, mintha szét akarná tépni önmagát belülről.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - visítja, miközben mindkét kezét a fülére szorítja és leguggol, mint aki már nem tudja elviselni az agykoponyájára nehezedő nyomást. Az üvöltéstől azonban megnyugszik. Kiadja magából mindazt a fájdalmat, kábítószer okozta mámor visszhangot, alkohol párlatot, amit magába szívott és eltárolt az elmúlt hetek-hónapok széteső, millió darabra hulló gondolatainak elfolytására. Aztán elhallgatott és felállt, közben a karjait maga mellé engedte. A halott Toxin és a meglőtt Dane felé fordította a fejét. Nagyot köpött feléjük.
- Többet egy nővel sem fogtok erőszakoskodni... - Jegyezte meg jó hangosan, lesajnáló hanglejtéssel, mintegy megindokolva a többiek felé az eléggé siralmas látképet. Azzal tett pár lépést Sarah felé. - Én be tudlak fogadni, amíg rájössz, hogyan juss haza. - Közben a szem körben járt, ebben a pillanatban nem bízott senkiben sem a jelenlévők közül és mindenkiben támadót keresett.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Pént. 08 Nov. 2019, 00:10

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

- Ne aggódj, én orvos vagyok - biztatta magát Niteris, miközben szorgosan javítgatta magát a bokrok között. És ez a biztatás valóban hatékonynak bizonyult, és hamarosan be is foltozta a sebeit, és még az ufópárbaj végét is megcsodálhatta. Ez sajnos nem volt olyan látványos, pár egyszerű lövés leterítette a gonosz boszorkányt... A sok varázsolgatás nyilván káros a bőrnek, és ezért engedte át a golyókat. Igen, ez volt a leglogikusabb magyarázat, hiszen mindenki tudja, hogy minél bölcsebb egy varázsló, annál ráncosabb (pár elhanyagolható kivétellel).
Aztán volt valami robbanás, a fejvadásznő sikoltozni kellett (talán az öldöklés zaklatta fel szegényt)... röviden összefoglalva a veszély elmúlt. Ám a veszéllyel együtt a holttestek is elpárologtak, így a démon ezúttal sajnos nem csomagolhatott el egy ajándék fejet a feletteseinek. Azért persze megjegyezte magának, hogy a jövőben minden bevetésre vinnie kéne egy fűrészt. Normális esetben az hiányzott volna.
De mivel a veszély elmúlt, és a parkban betoborzandó emberek sokasága tolongott, Niteris óvatosan megkísérelte elhagyni a bokrokat. Ha ezt sikeresen megtette, hozzálátott, hogy felhívja magára derék csapattársai figyelmét.
- Jajj, hajajajj. Engem pedig eltaláltak - Panaszkodott (remélhetőleg kellő hangerővel) - Gonosz varázslat áldozata lettem. Ez itt csak a vég lehet. Rémálom műve ez mind. Ó jaj, milyen kár. Vajon mi várhat a halál után? Jajj, azt nem is tudom, mert én még sose haltam meg. De ha akadna itt valaki, aki járatos a gyógyítás művészetében, vagy esetleg jól fel volna szerelve a közeli autójában lévő kötelező elsősegélydobozával, feltétlenül megmenekülnék...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Szomb. 09 Nov. 2019, 20:40

Ahogy látta a holtan összeeső kree nőt, egy pillanatra teljesen kiürült az elméje, mint mikor a tetőpontjára hágott adrenalin hirtelen elcsitul, úgy volt egy hosszú másodpercnek tűnő ideig minden néma. Valójában egyébként semmi ilyesmi nem történt, csak a megkönnyebbültség hullámai csaptak össze a nephayem feje fölött. Aztán felkel és körbefordulva végre körbe tud nézni, mi történhetett ténylegesen, mely eseménynek visszhangoztak csupán a lövései a hátuk mögött, míg ők a kree ellenségre koncentráltak.
Elrakta a lőfegyvert, amely még mindig idegen volt a kezének, mert habár számtalanszor lőtt már vele annak idején, ez a fajta harcmodor mégsem igazán sajátja. Nem mintha számítana, Levi gyakorlatias volt a színpompás látszat és szórakozott viselkedésformái leple alatt - mindig azt a megoldást választotta, amit a leginkább megfelelőnek vélt.
- Nem tudom vagy hallottam, milyen előzményei voltak a harcnak, de én egy 10 milliós vérdíjat látok nem messze innen holtan és egy másikat súlyosan megsebesülve, miért is.. ? - azt nem teszi hozzá, hogy mindezt aközben, miközben néhányan a konkrét, valódi fenyegetéssel néztek szembe. Az a nő dolga, viszont ez, illetve az előbbi látszólag előzmények nélküli ordítás. Kis szünetet hagyott, majd kissé, mintegy 'hát, mit tegyek?' lemondó gesztussal megvonta a vállait és befejezte.
- Ne vegye magára kishölgy, de nem tűnik valami biztonságosnak a kegyed társasága..
Nem szívesen bízná az általa megkedvelt Sarah-t valakire, aki ennyire instablil, egyszerűen nem tűnt logikusnak számára. Pláne most, hogy még mindig olyan feszülten fürkészte a környezetét, mintha bármelyik percben kész lett volna újra lőni.
- Nos, Sarah, a te döntésed, de szívesen felkínálok egy helyet nálunk, a cirkuszban ahol meghúzhatod magad. Be vagyunk rendezkedve arra, hogy új emberek csapódjanak hozzánk, akár csak ideiglenesen.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 9 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.