Parkok

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 02 Dec. 2016, 10:53

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKA csaj hálásan elfogadta a zakóm, nem mondom hogy felér egy bélelt kabáttal, de talán most bármi jól jött neki ami védi a nedves bundáját a hidegtől. Felállt a karomon a szőr ahogy hirtelen kitettem magam a hidegnek, de nem féltem a betegségtől, elég jól gyógyul a szervezetem ahhoz, hogy hamar átvészeljem. Cahal kihúzza a felinet a folyóból, aki eddig is alig tudta tartani magát, de most már talán az ájulás szintjén áll. Kiderül, hogy a munkájából jött hazafelé, és akkor kapták el szegényt, én pedig nem tudok nem hálás lenni, hogy Jenna boltja Queensben van, és nem Bronxban. Bár őt nem hiszem, hogy így elkapták volna, tud vigyázni magára. Jobb is ha nem gondolok most erre, de valamiért szimpatizálok a mutánssal, nem akarom hogy szenvedjen. Gyenge vagyok. Ettől függetlenül irányítom a kardomat, hogy jelenjen meg a kezemben, és megpróbálok elindulni a csaj felé.
- Ne félj. - mondom neki határozottan, ha rémülten nézne rám. Edward, kérem engedje el. - teszem hozzá ha elég közel értem. - Meggyógyítom a térded. - nézek ismét a lányra, ha semmi nem szakította meg eddig az egész cselekvésemet. Próbálok halkan beszélni, tudom hogy milyen élesek az érzékszerveik, szóval a lányhoz halkabban beszélek, mint bárki máshoz. Ha még mindig nyugtalan, akkor megpróbálom megnyugtatni.
- Michael vagyok, és a barátnőm is bundás. Segíteni akarok. - mondom, és ha hagyja, akkor a térdéhez helyezem a pengét, és összpontosítok, megpróbálom meggyógyítani. Az oldala nem tűnik olyan súlyosnak, de ha van rá idő, akkor azt is kezelésbe veszem. Amennyiben kész vagyok, és semmi nem támadt ránk/akadályozott a segítségben, barátságosan nézek rá.
- Ha tudsz harcolni és maradni akarsz, akkor nyugodtan, de senki nem fog kevesebbnek nézni, ha most hazamész.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Vas. 04 Dec. 2016, 01:48

~ Nem gondolod, hogy hasznos az a kard? ~ Teszi fel magának a kérdést. Vagy a herceg teszi fel a kérdést. Néha nem tudja, hogy a saját gondolatait hallja vagy olyan szuggesztiókat amik egy külső forrástól, de legalábbis másik személyiségtől erednek-e. Egy végtelennek tűnő másodperccel később természetesen már tudta a választ. Korábban ne fordult volna meg a fejében a lopás. Bár ha jobban belegondol, elnyomó pszichopaták tulajdonának elvétele nem állt tőle messze..és Michael egy elnyomó pszichopata volt a hírneve alapján. ~ Persze nem most kell megszerezni...de jegyezzük meg és tegyük el későbbre ezt az információt...csak mondom... ~ folytatta a duruzsolást a belső hang a belső fülébe.
-
Hát jó. - Válaszolja...a hercegnek vagy Michaelnek ezt még maga sem tudja egészen pontosan. Aztán két mozdulattal arrébb húzódott. - Csináld gyorsan és csendesen. Aztán engedd útjára. Nem kockáztathatjuk meg, hogy magunkkal visszük. - Zárja le gyorsan véleményével az eseményeket. Úgy helyezkedik, hogy féltérden marad azaz ugrásra készen vagy kigurulásra képesen. Keres egy pozíciót ahonnan figyelheti Michael tevékenységét, de fülelhet vagy láthat abba az irányba ahonnan a lány érkezett.

Felszerelés:

- Két tomahawk
- Ruha


A hozzászólást Edward Cahal O'Grady összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 08 Dec. 2016, 14:42-kor.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 04 Dec. 2016, 23:46

Parkok - Page 4 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang. macskaszemek(jobban lát a sötétben vele)

Miután megvan a szemem átváltozása már sokkal jobban látok a fák közé be a sötétbe és megvannak a körvonalai is azoknak.
- Nem követte senki,- szólalok meg a rekedtes hangomon - még nem látok senkit, hogy jönne.
Persze ez változhat ha érdekli őket annyira, hogy az egyik macska meglépett tőlük. Biztos jó mulatságnak fogják venni ha jönni fognak utána, hogy levadásszák. Persze ez is csak akkor ha észre vették már és ha egyáltalán érdekli őket.
Nem tudom, hogy még is hogyan akarja meggyógyítani egy karddal a lányt, de ha tippelnem kéne biztos nem levágni akarja azt a lábán amelyiken elvan lőve a térde. Érdekes, hogy ellőtték a térdét aztán meg, mi? Bevágták vissza egy ketrecbe az állatkertnél és otthagyták? Nem értem én ezeket, ha még ott maradtak volna felette és élvezték volna a látványt de csak úgy magára hagyni. Ennek a kettőnek meg nincsen semmi célorientáltsága meg. Vagy csak ennyire rühellik egymást, ha meg gyűlölet akkor lepattanhatott volna az egyikőjük inkább, hogy ne legyen folytonos nézet össze ütközés. Báh, mindegy....csak türelem, csak most értünk ide. Nem mehet mindig minden gyorsan.


Kurama ->


Parkok - Page 4 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)


Jobban rálátva is már a nőre meg, hogy Edward is kihúzta a patakból már látszik is, hogy a lába is és az oldala is megvan sérülve. Szerencsétlennel elszórakoztak, szerencséje, hogy el tudott szökni tőlük. Nem hiszem, hogy sokáig életben maradt volna még ha nem teszi vagy nem sikerül neki.
Szerencséjére sikerült és belénk futott és nem másba bele idekint este. Nyugtalanító, hogy nap közben kapkodják már össze őket. Persze, nincsen már annyi kamera a városban, de ennyire merészkedni az egésszel. Az alfát vagy töketlennek nézik, vagy tényleg az. Persze nem tud bárki fellépni ezek ellen és ezért vagyunk itt de misem vagyunk szeret szolgálatból összeállítva. Ha ezt az ügyet lerendeztük biztosan fogok keresni alkalmat egy kis beszélgetésre. Ki tudja, valami mindkettőnknek hasznos megállapodásra is juthatunk hisz a bundások igazán hasznosak és sosem rossz ha vannak szövetségeseid. Főleg egy ilyen időszakban amikor minden változni fog folyamatosan.
Amennyiben a két férfi pedig ellentétbe ütközik, hogy gyógyítani hagyja-e vagy sem Michael Edwardot akkor oda szólok nekik mérsékelt hangerővel, halkan de azért, hogy hallják.
- Ha megtudja gyógytani had tegye, a nő segíthet is nekünk ha már nincsenek fájdalmai meg sérülései. Legalább létszámban, hogy hányan lehetnek.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 06 Dec. 2016, 00:01Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. december 10. (szombat)

”Keresd a szabadságot, és vágyaid rabja leszel. Keresd a fegyelmet, és megtalálod a szabadságod.”
- A Dűne: Káptalanház

Parkok - Page 4 00120

A helyzet továbbra is eléggé feszült volt a parkban. Mich volt az, aki ezúttal előszedte a kardját, hogy meggyógyítja a lányt. Valószínűleg a fegyver okozhatott nem kicsi félreértéseket. Cahal maga mögé rántotta a lányt, aki nehezen ugyan, de végül képes volt fél lábon megállni. Az ír nem akarta a görögöt odaengedni, de egyelőre még támadás nem történt.
- Kérem, ne vágja a lábamat! – nyöszörgött a lány Mich irányába. – Elhiszem, hogy meg akar gyógyítani, de inkább az orvosokra hagynám, ha nincs más megoldás, mint az amputáció… kérem uram!
Zihált a fájdalomtól és a szavai is elfúlóak voltak.
- Inkább dobjanak át a falon és hívják rám a mentőket mintsem a kard, nem említem önöket…
Közben a nő sebéből tovább csordogált a vér le a lábán, az biztos volt, hogy nem rendelkezik regenerációval.

//Nem lett hosszú, elnézést érte, csak nem is történt sok dolog.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 06 Dec. 2016, 10:32

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKA kardomra mindenki hülyén reagál. Komolyan azt hiszik, hogy odaadom neki a zakóm, aztán megölöm? Ennyire szociopatának néznek? Amúgy is egyszerűbb lenne lelőni, mint karddal szarakodni, de inkább nem mondok semmit, csak letépem az ingujjamat a kardot nem tartó karomról, miközben a csípőm mögé teszme a pisztolyom. Gyorsabb ha az egészet demonstrálom. Látványosan végigvágok a karomon, hagyom hogy folyjon a vér, majd a kardot a sebhez érintve begyógyítom, és mindezek után ha senki nem szakított fel feltartom a karomat, mutatva az eredményt.
- Nem akarlak bántani. Segíteni akarok. Engeded? ~Vagy tovább hátráltatsz minket?~ kérdezem, kezdek kijönni a béketűrésemből, de sikerül a végét csak gondolatban hozzátennem, és nem mondani ki hangosan. Ha ezek után engedi, hogy meggyógyítsam, akkor megteszem végre, ha továbbra se akarja, akkor egy sóhaj keretében újra gyűrűvé változtatom a fegyvert, és előveszem a pisztolyom.
- Hol támadtak rád? Hányan voltak? - kérdezem, amennyiben engedi hogy gyógyítsam, akkor lágy, nyugodt, barátságos hangon, ha el kellett tennem a kardom akkor keményen, barátságtalanul. Haladni akarok, unom a hülyéket. Edward is úgy rángatja szerencsétlent mint egy bábot, egyre több fájdalmat okozva neki, de persze én vagyok a rosszfiú, aki eddig semmi rosszat nem tett vele, és csak segíteni akart. Pedig az állatok elvileg érzik az ártó szándékot...

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Csüt. 08 Dec. 2016, 14:43

~ Nem gondolod, hogy hasznos az a kard? ~ Teszi fel magának a kérdést. Vagy a herceg teszi fel a kérdést. Néha nem tudja, hogy a saját gondolatait hallja vagy olyan szuggesztiókat amik egy külső forrástól, de legalábbis másik személyiségtől erednek-e. Egy végtelennek tűnő másodperccel később természetesen már tudta a választ. Korábban ne fordult volna meg a fejében a lopás. Bár ha jobban belegondol, elnyomó pszichopaták tulajdonának elvétele nem állt tőle messze..és Michael egy elnyomó pszichopata volt a hírneve alapján. ~ Persze nem most kell megszerezni...de jegyezzük meg és tegyük el későbbre ezt az információt...csak mondom... ~ folytatta a duruzsolást a belső hang a belső fülébe.
-
Hát jó. - Válaszolja...a hercegnek vagy Michaelnek ezt még maga sem tudja egészen pontosan. Aztán két mozdulattal arrébb húzódott. - Csináld gyorsan és csendesen. Aztán engedd útjára. Nem kockáztathatjuk meg, hogy magunkkal visszük. - Zárja le gyorsan véleményével az eseményeket. Úgy helyezkedik, hogy féltérden marad azaz ugrásra készen vagy kigurulásra képesen. Keres egy pozíciót ahonnan figyelheti Michael tevékenységét, de fülelhet vagy láthat abba az irányba ahonnan a lány érkezett.

Felszerelés:

- Két tomahawk
- Ruha
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 10 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. december 14. (szerda)

”Minden olyan társadalom, ahol a népet kifosztják, a kevesek pedig meggazdagodnak, ahol a lakosság széles rétegei nyomorognak, éheznek, elidegenülnek és elégedetlenkednek, a saját sírját ássa.”
- Isaac Asimov – A Hold tragédiája

Parkok - Page 4 00120

Michael mutatványa, hogy nem megölni akarja a karddal a nőt, hanem csak segíteni már sokkal hatásosabb volt. Cahal is előreengedte a nőt, ő pedig megnyugodott, amikor látta, hogy begyógyul a vágott seb a férfi karján. Így most már a gyógyítás is megtörténhetett. Nagyjából három-négy perc kellett ahhoz, hogy az inak, a csont és a szövetek is összeforrjanak.
- Köszönöm, igazán hálás vagyok érte uram – mondta őszintén. – Bent a belvárosban, nem tudom, hogy hányan voltak…
Amint a gyógyításnak vége volt, akkor folytatta a beszédet.
- Most jelenleg bent vannak az állatkertnél, én hat embert láttam, éreztem, de lehet, hogy többen vannak. Az állatok illata elnyomott minden mást. Még négy másik foglyuk is van… mindannyian fel vannak fegyverkezve, az egyik nyúzott állatbőrt hord, nem tudom, hogy a mi fajtánkét-e, vagy tényleg állatot, de igazi bunda. Vadászfelszerelés van mindegyiknél és csapdák is ki vannak téve.
Az állatkertet egyébként bárki könnyedén megtalálja, hiszen rajta volt a térképen is, illetve GPS-en is megnézhető, vagy simán Google Maps-en, ha nem tudná valaki. Az elengedéssel kapcsolatban, ha tényleg engedik a nőt távozni, akkor visszaadja Mich kabátját, majd két ruganyos szökelléssel ugrik fel a kerítésre majd veti át magát az utca felöli oldalra. A társaság pedig egyedül maradt és eldönthették, hogy merre, illetve hogyan haladnak tovább.

//Jegyezd és vezesd kérlek, amit beszéltünk, hogy 50 egységed van, a könnyű gyógyítás – mint a karja volt Mich-nek – 5 egységet vont le, a térd súlyos, az 10-et.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 13 Dec. 2016, 20:12

Parkok - Page 4 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang.

A kardjával végig vágva a saját karját mutatja be, hogy gyógyítani tud vele. Nem rossz eszköze van és így végre túleshetnek a gyógyítgatáson, a nő meg meg is oszt velünk egy két dolgot, mint, hogy legalább hatan vannak felfegyverezve. Foglyok is vannak, méghozzá négy. Nagyon ez a része nem érdekel, csak az a szám amit ölni kell.
Még Kurama felteszi a saját kérdését is én meg a fák közé bambulok befelé még egy ideig aztán felállok és míg ők beszélgetnek még, vagy vár a válaszra én türelmetlenül nézek befelé a fák közé, nehogy közben megtaláljanak minket. Legalább akkor nem kéne keresgélni őket, de az előnyünk is eltűnne rögtön, hogy valószínűleg nem tudják még, hogy itt vagyunk. Szóval egy fajta meglepetés ereje szerűségünk lehet. Persze ha csak nem adott valaki ki minket már napokkal ezelőtt a Maffiavárosiak közül. Akkor mondjuk tök mindegy.


Parkok - Page 4 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)

Végig csendben nézem az egész műsort, kiráz a hideg ahogyan végig vágja a saját karját Michael. Ki is ráz a hideg tőle, de be is gyógyitja a karját a kardjával. Áhá, ezért. Oké, legalább tiszta és gyors "magyarázatot" adott, hogy mit is akar csinálni és ezzel a huza vona is megállt és engedte a nő, hogy meggyógyítsa őt. Végre mindenki engedi mindenkinek, hogy segítsen Michael a nőnek. Remélem valami hasznosat meg is fog tudni osztani velünk utána és utána haladhatunk a szerint és nem csak időpazarlás lesz, hogy segítettünk neki.
És igen megtudunk egy két dolgot. Az állatkertnél vannak, voltak még mikor megszökött is tőlük, rendben azt tudjuk merre van. Legalább hatan vannak felfegyverkezve és még négy fogjuk is van mellé. Nem igazán kedvező. Valószínűleg sérültek lehetnek már vagy lesznek mire odaérünk, vagy rosszabb. A legjobb lenne ha kitudnánk őket menteni miután elintéztük a többit.
- Még mielőtt elmenne, a többi négy Lupin sérült volt?
Kérdezem meg még a nőtől aztán a válasz után és ha más nem kérdez semmit akkor mondom neki, hogy menjen nyugodtan. Miután elment pedig a többiekre nézek.
- Valószínűleg puskák és nagyobb kaliberű fegyvereik lesznek szóval próbáljuk meg nem rögtön lövöldözéssel elkezdeni a dolgot. Lehet, hogy csak tényleg hatan vannak de mi csak négyen.
Megállok itt a beszédben és végig nézek rajtuk.

- Jolvan, ha senki nem akar még egy pisi szünetet is tartani akkor induljunk az állatkert felé. Figyeljetek a csapdákra.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Dec. 2016, 06:55

//Mivel a fele társaság nem írt, így vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Parkok - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szomb. 17 Dec. 2016, 20:10

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje, 50/35 egység
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKA demonstrációm sikeres volt, végre odaengedtek hogy meggyógyítsam a nőt, bár már nem volt hozzá akkora kedvem, mint korábban. Hálátlan dög, hihetetlen hogy milyenek a mai fehérnépek, a férfi a kezét nyújtja feléjük hogy segítsen, és egyből erőszakolónak nézik vagy tolvajnak. Mintha üldözési mániájuk lenne, nem fogom tudni feldolgozni ezt a fajta hozzáállást. Mindegy, miután meggyógyítottam magam, és őt is - ezek után csak a lábát, az oldalán lévő sebet lássa el magának ahogy akarja - legalább megköszöni, a történtek után ezt se vártam volna.
Mindegy, elmondja amit tud, többen voltak, bent a parkban, satöbbi, csupa triviális információ, viszont ahogy belemegy, egyre nagyobb gyűlöletet érzek a támadók irányába. Állatbőrt hord, nem tudja, hogy az övék-e... Rágcsáljon gyutacsot az ilyen elborult elméjű beteg péló, nem tudok rá mást mondani, ő az akit magamnak akarok. Magam akarom megnyúzni, vajon mennyire élvezi, ha a péló másik oldalán van. Miután mindent közölt, vissza akarja adni a zakóm, de megrázom a fejem.
- Tartsd meg, hideg van, és még mindig csupa víz vagy. Ha már a lőtt seb nem visz el, a tüdőgyulladás se tegye. - mondom, amúgy se tudom mit tenne Jenna, ha megérezné egy másik bundás nő szagát a ruhámon - valószínűleg inkább kidobnám hazafelé, az a legegyszerűbb. Így legalább ő se fog fázni amíg fedett helyre szökken.
- Megyünk? - kérdezem a többiektől miután a csajjal végeztünk, és ismét gyűrűvé alakítom a kardom, illetve előveszem a pisztolyom. Ide ölni.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 18 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. december 22. (csütörtök)

”I have found dignity, not in the cities, but in the jungle. I have found honor, not in the civilized, but in the primal. I have found morality, I have found meaning -- in the hunt.”
- Sergei Kravinoff (Earth-616) (Marvel)

Parkok - Page 4 00120

A nő még néhány pillanatra elgondolkodott Kurama kérdésén, de a végén megrázta a fejét.
- Azt hiszem, hogy csak kimerültek és fáznak – mondta. – Rajtuk sincs több ruha, mint rajtam. De mindenkin van egy nyakörv, amit akkor vesznek le, ha vadászni kezdenek, a nyakörvvel tudnak sokkolni, akár halálosan is távolról…
Hálásan pillantott még Mich-re, amikor a kabátját odaadta neki.
- Köszönöm uram – mondta.
Ezek után tényleg távozott és a csapat egyedül maradt. El is tudtak indulni a megfelelő irányba. Mivel tudták, hogy merre kell menni, így nem volt nehéz megtalálni a helyet. Itt bent egyre sötétebb volt, révén már nem értek be a lámpák, amik még kint világítottak, bent meg felesleges volt, mert nem voltak vendégek. Így az utolsó perceket lényegében az úton botladozva kénytelenek voltak megtenni, míg egy kanyar után az állatkert felöl jövő fények adtak támpontot. Így az utolsó tíz-húsz méter már könnyen megtehető volt. Az állatkertet fal vette körbe, odabentről pedig zajok szűrődtek kintre, amik határozottan nem olyanok voltak, mintha a bent dolgozó éjszakai személyzet lett volna mindaz.
Egyelőre, ha körbe néznek a falakon, vagy a mentén itt kívül nem láthattak őrséget, senki sem vigyázott láthatóan a parkra.

//Elég, ha a Bronx Zoo topicba írtok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 17 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. július 21. (vasárnap)


Parkok - Page 4 3l4VXv6

Parkok - Page 4 BjvBPCS

Idő: 2030. július 21. 18:00 (helyi idő)
Helyszín: Bronx Park. New York
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka
Egyéb információk:
Épp nincs.


Prológus:
Nagyjából három és fél hónap telt el azóta, hogy a kree-k először megtámadták a Földet és súlyos károkat, megannyi halált okoztak. Azon támadás után hetekbe telt mire egyáltalán az emberiség és a különböző országok képesek voltak arra, hogy összeszedjék magukat. A kommunikációt sikerült azóta másféle technológiával áthidalni, így legalább internet és telefon gondok nem voltak már a bolygón.

Azonban a kree-k nem hagyták ennyiben, a támadás után ugyan eltűntek egy időre, de pár héttel később, amikor már mindenki reménykedni kezdett, hogy talán mégsem lesz több támadás, elmentek a kree-k – révén még mindig nem találni az álcázott hajójukat – így biztonságban lehetnek, akkor csaptak le újra. Ezúttal nem bombázásokkal, hanem még tovább mentek, szárazföldi csapatokat vittek a bolygóra titkokban és azokkal támadtak.

Kisebb és közepes településeket, ahol maximum pár ezer-tízezer fő él és leginkább mezőgazdasággal, állattenyésztéssel foglalkoznak szerte a világon. Nem volt nehéz rájönni a céljaikra, ami a terror okozása volt, hogy mindenki félelemben legyen. A tervük bevált. Nagyon sok helyen az emberek az efféle helyekről menekülni kezdtek, az őrizetlenül hagyott helyeket könnyebb volt felégetni, vagy vegyszerekkel megmérgezni. Mindezen akciók miatt valószínűleg élelmiszerhiány fog pár hónapon belül fellépni, legkésőbb egy éven belül.

A mérgek, vegyszerek légkörbe való juttatása volt a következő, biológiai hadviselés. A kitörő járványok ugyan nem voltak olyan súlyos lefolyásúak, mert főleg csak influenza tüneteket, láz, szédülés, hányinger, hasmenés, megfázási tüneteket produkáltak. A legtöbben hamar kigyógyultak belőle, de, mint minden betegségnél most is voltak halálesetek. A rövidtávú lefolyását mindenki ismerte már ennek, de azt egyelőre nem lehetett sejteni sem, hogy milyen hatása lesz hosszú távon az emberekre, mutánsokra, a világra.

Ezeken felül egyre több furcsa és gyanús eset is történt mindenfelé, egyre többen láttak kree-ket is a városokban, falvakban, olyan helyeken, ahol nem lehet ellenük védekezni. A különös esetek pedig a nagyvárosokban ütötték fel a fejüket…New York egyike azon helyeknek, ahol szinte mindig sok furcsaság történik, így általában az itt élők már nagyon fel sem kapják a fejüket a dolgokra, de mostanság a megszokottnál is több furcsa dolog történt a belvárosban. Máskor mindig tele van az újság a média effélékkel, de most nem nagy területre korlátozódott mindez, hanem egy-egy főre, vagy kisebb csoportra, akik viszont nem vagy nem beszéltek róla, vagy nem kaptál fel a hírek, csak a sokaság közé került a hír. Ezen furcsa események középpontja – a legsűrűbb helyű – a Bronxi park volt.

A helyiek nagyon jól ismerték ezt a helyet, a bundás mutánsok közkedvelt gyülekezőhelye. Bár most még ők is elkerülték ezen környéket az utóbbi időben, így az egész egészen kísértetiesen hatott. Egyeseket lehet, hogy pont ez ihletett meg, másokat elriaszthatott, megint másoknak pedig muszáj volt pont erre jönnie ezen a napon.

Levi-nek pont ezen a környéken kellett átjönnie, hogy eljusson ahhoz a kúriához, ahova mennie kellett, hogy megnézze azt a ládát, amit a még mindig rejtélyes Sarah-tól örökölt, akiről továbbra sem tudott semmit. Az itt levő mostani belvárosi nyári utcai vásárok miatt az egész környék le volt zárva, így tömegközlekedéssel, vagy taxival is csak a park széléig jutott. A végcélpontja pont a park másik felén volt, ahova több féle képen is eljuthatott, vagy megkerüli a parkot kívülről, amit két irányban is megtehetett, vagy pedig a híresztelések ellenére megpróbálkozik azzal, hogy átkel rajta.

Niteris esetében a Hydra küldte el ide New Yorkba, hogy az észlelt események már szerintük is túlságosan magas volt az effélék száma, így nem ártott, hogyha valaki utána néz mindennek. Illetve, úgy vélték, hogy akár Rémálom nyomára is rá lehet itt bukkanni, bár ebben nem voltak biztosak. A lényeg, hogy áthozták az államokba Niterist és bevitték New Yorkba. A városban levő, ugyan nem teljes lefedettségű drónrendszer miatt felhívták a figyelmét, hogy kerülje a feltűnést, mert innen nehéz lenne kihozni. Ilyen instrukciók mellett érkezett meg a démon erre a környékre.

Alicia-t úgymond „randevúra” invitálták erre a környékre, a Jótevő akart beszélni vele, ezúttal Sam nélkül, hiszen látta, hogy a nő nem kifejezetten tud, vagy akar a drogos emberrel együtt dolgozni. A férfi csak az időpontot és a helyet adta meg a nőnek, hogy majd ő felveszi ott a kapcsolatot vele. Magyarán továbbra sem lehetett tudni, hogy miként néz ki a férfi a szimbiontája alatt. Az időpont egyébként este 6 volt, a helyszín pedig a park főbejárata. Azaz az a környék, ahol éppen a vásárok miatt a legtöbben mászkálnak.

Ami  Svarog-t, Dane-t, Toxint és Unkát illette ők is éppen ezen a környéken voltak ezen a kora esti órában, amikor a helyet elözönlötték az emberek is.

Nyárközép fesztivál, itt tényleg nyárközepet illette, mert egész július során tartott, kinti bazárokkal, koncertekkel, mindenféle programmal. Most, hogy este hatot ütött az óra az emberek kezdtek az utcára csődülni, a mai napon ökörsütés volt a parkban és majd este, sötétedés után kisebb tűzijáték is volt hirdetve. Párok, családok, egyedülálló személyek sokasága sétált az utcán és a parkban.

Az utcákat betöltötte a sülő hús, mályvacukor, pattogatott kukorica, hamburger, hotdog és efféle minden tömény amerikai dolog illata. A fákra aggatott égők már világítottak, a levegőben apró világító drone-k repkedtek, amik olyan hatást keltettek, mintha szentjánosbogarak repkedtek volna mindenfelé. Ilyen körülmények között érkezik meg mindenki a Bronx parkokhoz…

Parkok - Page 4 7kMvp6c

Felszerelés listát írjatok! Az újoncok miatt írom, hogy nincs sorrend, akkor lehet írni, amikor szeretnétek.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Szer. 17 Júl. 2019, 22:17

- Unka, a haverod egy olyan üzletet emleget, amivel már rohadtul nem foglalkozok - mondta Svarog, és beleharapott a hamburgerébe. Éppen tombolt a nyárközép fesztivál, és régi barátja a szokásos büzlő csatorna helyett, amit egyébként az otthonának hívott, ide hívta meg. Csak azért, hogy fenntartsa a törvényesség látszatát.
Az asztal végében egy Dane Montrose nevű csóka ült, és kicsit bizalmatlanul méregette Dragunovot. Hiába, nem látott még ennyi fura mutánst egy helyen.
Fekete bőrmellényt, és egy motorozó csontvázat ábrázoló ugyanilyen színű pólót hordott, az ujjait egy ujjatlan bőrkesztyű fedte.
- Komolyan? Engem, egy motoros bandába? Steve-nek, még jogsija sincs. Rosszul van a tömegközlekedésen! Egyszer összehányt egy buszt, úgy kellett leszállítani.
- Jó, értem - mondta Dane. Először megugrott, mikor meglátta a televízióból olyan jól ismert alakot. Aki részt vett Osborne elnök oldalán a démonok kipurgálásában, és az előtt pedig a Bosszú Angyalainak tagja volt, majd végigharcolta az előző nagy háborút.
Lassan megnyugodott, mikor kiderült, hogy nem a SHIELD-nek dolgozik, és hogy Unka. Steve Penicott, aki állítólag néha elvállalt orvgyilkos melókat, nem feldobni akarja. Viszont nem volt boldog, mikor Svarog visszautasította.
- Nézd. Teljesen legálisan tolnánk. Semmi bűnözés. Egyfajta polgárőrség lennénk. Mint a bosszú angyalai...
Svarog felemelte a kezét, és megrázta a fejét.
- Ja, mindig polgárőrségként kezdődik, aztán utána pénzért védenéd a helyieket... a bandától. Ezerszer láttam már ilyet.
- Pedig most szükség lenne rád... Nagyon is. Miért, most egy barlangban éltél? - kérdezte Dane. - Ezek a kék fiúk itt vannak. Láttam a hírekben, hogy egy egész várost égettek fel. És ami a legrosszabb - közelebb hajolt, és baljóslatúan csak ennyit mondott. - New Yorkban is láttak néhányat.
Svarog bólintott, aztán felállt.
- A vendégeim voltatok srácok. Ha ennyire gondot jelentenek ezek akkor, a SWORD vagy ne adj isten SHIELD, vagy Osborn fiúcsapata, majd szétrúgja a seggüket. - Megremegtette a szárnyait, és a válla felett rámosolygott. - Majd akkor, ha ráérek. Mondjuk ha visszanyerem a régi szép színemet. Na, sziasztok.

Dane tanácstalanul nézett Svarog után, és lemondóan eltolta magától a hamburgerét. Pedig a sárkány volt az egyetlen esélye. Penicott szomorúan nézett rá, fekete szemei elé villámgyorsan húzódott a kettős szemhéj, és vissza a helyére. A motoros hátradőlt, és felsóhajtott.
- Nem hiszem el, hogy a haverod ennyire rövidlátó.
A békaforma mutáns szomorkásan elmosolyodott.
- Hidd el, hogy túl sok szarságot látott. Előbb vagy utóbb belevakul az ilyenbe. - mondta. - Hosszú és sötét út volt mögötte. Majd beszélek vele, egyet se félj.
Ekkor meglátott egy ismerős arcot. Egy férfi szegődött Svarog nyomába, aki hosszú fekete haját hátrakötötte, ezzel szabadon hagyva őslakos vonásokat idéző hosszú, napbarnította arcát.
- Hoppá, ez gondot jelenthet - azzal felállt, és a férfi nyomába eredt, aki ő csak Toxinnak hívott.

Dragunov egy kocsmába húzodott, és rendelt egy korsó erős, sötét sört. Ekkor észrevette, hogy egy férfi állt mögötte. A szeme sarkából felismerte a vonásait, de mikor az a késéhez nyúlt, intett a mutatóujjával.
- A nagy testvér figyel - a fejével a drónok felé intett, és visszatért a söréhez. Ha Toxin leakarná szúrni, vagy méreginjekciót akarna neki beadni, igazából megállítaná az időt, aztán a háta mögé kerülne és hatástalanítaná.
Igazából nem tudta, hogy a Csillagsárkánytól kapott testére, hogy hatnak az indián mutáns véréből létrejött mérgek, de nem most akart próbát tenni.
- Na, mit akarsz? Láttom, dühös vagy.
Toxin a homlokát ráncolva ült mellé. Svarog rendelt volna egy italt, de az megrázta a fejét.
- Tőled nem kell semmi, te.. sá...
- Na,  bökd ki. És hagyd a rasszista szöveget - és utána belekortyolt a sörébe.
- Hol voltatok? - sziszegte dühösen. - Te és a SHIELD? Mikor megtámadták a kékarcúak az otthonomat? Végeztek a törzsemmel, csak én jutottam ki, és nem tudom hol vannak a többiek. Hol voltatok, miért nem álltatok bosszút?
Svarog felemelte a kezét, és rápillantott.
- Dolgom volt. Vegasban kellett elintézni egy újabb gonosz entitást, és hónapokra...
Toxin jobb keze Svarog vállára szorult, az ajkait beharapta és úgy figyelte a férfit.
- Nem erről volt szó...
Dane és Unka átvágtak a tömegen, mire kiszúrták Svarogot és Toxint. Elindultak feléjük.

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 21 Júl. 2019, 14:58-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Szomb. 20 Júl. 2019, 17:01
Azért szereti ezeket az utcai fesztiválokat, mert hangulatukban kicsit emlékeztetik őt a cirkusz színes-szagos, élénk forgatagára, ami számára nagyon is otthonos komfortérzetet nyújt. Abból szárnyazó enyhe bosszúságát, hogy a taxi csak idáig hozta, könnyen ellensúlyozta hát az a hangulat, amely a park mellett fogadta. Valamelyik pult körül tömény vattacukor illat terjengett, máshol éppen játékpuskával igyekeztek ellőni a pult mögött sorakozó hurkapálcák egyikét, melyek tetején változatos ajándékok sorakoztak. Érdekes volt látni ezt az olyan gyakran feldúlt, megfélemlített várost, ahogy újra és újra meg tudja találni a jót az egyszerű szórakozásban. Ha Levi valamit tisztelni tudott, akkor az ez a tulajdonság volt.
A park kapcsán rémlett neki valami, hogy nem volt ildomos mostanság mélyre merészkedni benne - bár konkrétumokat nem tudott volna felidézni. Alapvetően nem tervezett sokat kirándulni erre, így sok figyelmet sem fordított a mostanság keringő urbán pletykákra. Összességében gyorsabb lett volna levágni az utat, de hé, mind ismerjük a piroska és a farkas történetét. Járt utat a járatlanért? (Nem mintha itt bármelyik útvonal is járt lett volna Levi számára.) Ugyan, mindig is úgy vélekedett, hogy bár nem hitt a babonákban és mítoszokban száz százalékig, meggyőződése volt, hogy minden legenda megszületik valamiért. Mindennek van egy gyökere, az igazságnak egy kis magja, amely termékennyé tesz egy történetet, pletykát, babonát, mítoszt. A parkról szóló baljós szóbeszédekhez is hasonló elven állt hozzá.
Meg... legyünk őszinték, szerette az utcai bálokat.  A főbejáratnál szétnézve úgy is döntött, hogy elindul abba az irányba, amerre sűrűbben sorakoznak a standok. Az egyiknél rögtön vesz is magának egy kis papírzacskónyi pattogatott kukoricát. A szórakozó forgatagból kiválik egy kis család, akik pont előző héten jártak az egyik előadásukon, de nem volt alkalmuk aláírást kérni, velük elidőzik pár percre, egy rövid kis szóváltásra, ám halaszthatatlan dolgaira hivatkozva (ami végül is igaz) tovább indul az eredetileg tervezett útvonalon megkerülve a parkot.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Szomb. 20 Júl. 2019, 19:05

Alicia fáradt arccal sétált a park bejárata felé. Ma jó napja volt. Ezt onnan lehetett látni, hogy elegánsan öltözött. Fekte bőr cipő, középmagas sarokkal. Fekete, élére vasalt szövetnadrág, és ugyanolyan színű blúz feszült rajta ízlésesen. Még a kávéja is fekete volt. Tripla. Viszont egy fehér blézer és a bal kezében lévő fehér papír pohár megtöri ezt a színsémát. A blézert elöl nem húzta össze, viszont hátul majdhogynem a feneke alá ért. Ennek a lezserségnek nem optikai okai vagy stílusbeli előnyei-hiányai vannak. Egyszerűen így tudja elrejteni a pisztolyt amit hátul rögzített az övére. Szerette ezt a blézert, mert a belső zsebébe nagyon jól befér a rugós kés.
Nagyot kortyol a kávéjából. Legalább már nem fáj a feje. Szokott. Amikor túl sokat gondolkodik és még nem itta meg a szokásos whiskey-ét. Mert most már van szokásos whiskey-e. Mióta visszajött Vegasból mindig fájt a feje és nem találta a helyét. Ez kicsit rányomta a béjegét a munkájára. Kicsit LEAN-esített néhány folyamatot és ezzel is elidegenített néhány embert. De amíg a pénz befolyt, a whiskey meg le, addig nincs gond. De most csak nem fáj feje és ennek is örül. A találkozónak annyira nem, de ez van, ezt kell szeretni. Legalább annak örül, hogy az elmúlt hónapok eseményei ellenére a sok bolond még itt lézeng, meg ünnepel...

...bolondok.

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Szomb. 20 Júl. 2019, 21:26

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Egyes emberek kételkednek a nagy döntéshozó szervek hatékonyságában, ám Niteris nem tartozott eme nevetséges kategóriába. Jól tudta ugyanis, hogy az országok vezetőségét többnyire a demokrácia elavult eszméi lassítják le oly nagyon, és a Hydra szerencsére mentes az efféle kellemetlenségektől. Utolsó jelentését (kivételesen) komolyan vették, így most teljesen egyedül el is küldték Rémálomra vadászni. És ufókra is... azok szemét ufók, mindent elrontanak, ha csak úgy szabadon rohangálhatnak a Földön. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne mindet bezárni egy (51-es) körzetbe, ahonnét senki ki nem szabadíthatná őket.
Ám ilyen ábrándozásokra nem volt idő! Niterisre nagy munka várt, így mindent megtett annak érdekében, hogy meggyőzően vegyen részt a tivornyázásban. Szerzett tehát egy méretes pulykacombot, és azt rágcsálva mászkált fel és alá a parkban, miközben hazafias amerikai nótákat dúdolt. És hogy valami hasznosat is tegyen, alkalmanként megbökdösött egy-egy különösen gyanús bokrot esernyőjével.Felszerelés:

- Eltörhetetlen harci esernyő
- Egy hímzett zsebkendő
- Fedora kalap
- Menő napszemüveg
- Iratok
- Pénz
- Telifon
- Amennyiben létezik egy diszkrét kree-riasztó/irtó készülék, amivel a Hydra elláthatta, akkor egy olyan
- Egy pisztoly (ha lehet rá engedélye)
- Batyu (benne vannak a sok dolgok)
- Egy plüss szimbionta (sajnos nem fért be)
- Egy apró álomcsapda
- Jegyzetfüzet/toll
- Naptej
- Víz (fél liter)
- Megfogyatkozásban lévő sült pulykacomb


A hozzászólást Niteris összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 22 Aug. 2019, 00:08-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 21 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. július 25. (csütörtök)

Parkok - Page 4 BjvBPCS

Idő: 2030. július 21. 18:05 (helyi idő)
Helyszín: Bronx Park. New York
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka
Egyéb információk:
Épp nincs.


Toxin roppant bátor volt amiatt, hogy csak így nyíltan kimerészkedett az utcára pedig terrorizmus miatt körözték, a világ harmadik legkörözöttebb személye volt és éppen ezért Dane is igencsak nagy bajban találhatja magát, hogyha a városban levő drone-k rajtakapják. De egyelőre tudtak a kocsmában csatlakozni Svaroghoz és Toxinhoz, akik ott voltak az első körös beszélgetés után.

Levit megtudta venni a pattogatott kukoricát magának és valóban többen is felismerték a tömegben és oda mentek hozzá, azok, akik látták a cirkuszban, azokból pedig elég sok ember volt, hála annak, hogy egy héten keresztül mindennap felléptek és igen a médiában még mindig voltak hírek a fellépésekről. A TV-k is leadták újra és újra a fellépést, ahogyan a youtube-ra is kikerült, ahol a nézettségek a magasba szöktek. Az autogramokon kívül még szelfit és egyéb fotókat is szerettek volna Levivel készíteni, hogyha őt mindez nem zavarta, de nagyon lassította a haladását is ez.

Ami még feltűnhetett számára, hogy a teljes országos átlagot véve, itt New Yorkban érte a legkevesebb atrocitás amiatt, hogy mutáns. Mintha az emberek észre sem vették volna mindezt. Igaz már több, mint egy évtizede teljes egyenlőség van az államokban, de vidéken kisvárosokban gyakran ezt nehezen emésztik meg, a nagyvárosokban meg széles az elfogadó képességi ráta. De itt New Yorkban? Hiába különleges a külső jegyei miatt, mintha észre sem vennék az emberek. Így a tömegben nagyon lassan halad kívül, hiszen ottlétére egyre többen hívják fel a figyelmet.

Alicia egyelőre a kávéját kortyolgatta és csak nézte és ő maga is kint várakozott, ahogyan annak lennie kellett. Mígnem pár perc után észrevehette, hogy egy baseballsapkás és egyben kapucni pulcsis alak közeledik hozzá. Már csak amiatt is furcsa volt, mert elég meleg volt és nagyon kevesen jártak hosszú ujjú felsőben, szinte mindenkin rövid ujjú, vagy éppen ujjatlan volt. Attól függően, hogy férfiról, vagy nőről volt szól. Végül a férfi – az határozottan látszott – megállt előtte.

Mivel itt sűrűn voltak fák, így már kezdett sötétedni, emiatt nem igazán látszott az arca a másiknak, csak annyi, hogy ezúttal nem volt rajta szimbionta, mint múltkor. Ha nagyon akar nézelődni – ami feltűnő – akkor talán kitudja venni a férfi arcát is, de ha hagyja inkognitóban, akkor csak az volt látható, hogy félhosszú szőkés haja volt a férfinak és a kék szemei látszottak még.

- Köszönöm, hogy eljött Miss Blackwood. Elég sok mindenről kell beszélnünk – mondta.

Egyedül Niteris volt az, aki bemerészkedett a parkba, ahol fel és alá járkált egy sülthús combbal. Egyelőre semmilyen furcsaságot nem vett észre, családok voltak itt is benn, kocogók, néhány stand, illetve még egy nagyobb színpad is, ahol majd koncert lesz talán még a mai napon is. Szóval egyelőre minden a lehető legnagyobb rendben volt itt, semmi olyan, ami a démon figyelmét felkelthette volna.Egyelőre ennyi volt, amit mindenki látott, minden teljesen nyugis volt, addig a pillanatig, amíg pár perc múlva, hirtelen mindenhol áramszünet lett a környéken. Egyszerre ment el a fény és lett teljes csönd a környéken. Néhány másodpercig teljes csönd ült rá a környékre, majd az emberek zúgolódni kezdtek, hogy mi a gond. Már pedig tényleg gond volt, ugyanis a teljes rendezvényt full zöldnek hirdették meg, a környéken a napelemek is látszottak, amik ellátták a rendezvényt. Nem lehetett volna teljes áramkimaradás.

Ahogyan a zúgolódás elkezdődött, többen bekiabáltak, hogy mégis mi a helyzet, válaszként, hogy nem tudja senki félék érkeztek. Úgy fél perccel később a semmiből, de tényleg a semmiből kelta zene szólalt fel. Ez egyrészt azért is furcsa lehetett, mert ír negyed a közelben sem volt ehhez a helyhez, másrészt azért, mert mindenki úgy hallotta, a saját füle két oldala volt a hang forrása, mintha pont mellette játszották volna a kelta zenét.

A harmadik furcsaság pedig az, hogy ezen mintha az emberek nagyon, de nagyon hamar túltették volna magukat. Odakint abban a kocsmában, ahol Svarogék is ültek, kint az utcán, ahol Levi, Unka, Dane, vagy éppen Alicia is volt, és persze a parkban is, ahol Niteris tartózkodott először csak páran, majd egyre és egyre többen kezdtek el táncolni. Eddig értetlen nézelődők, árusok, teljesen random emberek. Negyedszer az lehetett furcsa, hogy mindenki tökéletes kelta mozdulatokkal. Az ötödik furcsaság, hogy ezt mindenki észrevette, hogy felismerték a kelta táncot…


Parkok - Page 4 7kMvp6c

Felszerelés listát írjatok! Az újoncok miatt írom, hogy nincs sorrend, akkor lehet írni, amikor szeretnétek.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Vas. 21 Júl. 2019, 14:59

- Mourdock, ideges vagy - mondta Svarog, és levette az indián kezét a vállára. A legnagyobb megnyugvására a férfi nem ejtett a tenyerén vágást, hogy az altatóvá változott vérével kiüthesse. - Tényleg. Itt grasszálsz az utcán? Azt hitted, hogy nem láttam a körözvényeket?
A sárkányszerű mutáns elhallgatott, mikor Dane a pulthoz lépett, rákönyökölt és rendelt egy sört magának, a szemét az indián származású mutánson tartva.
- Várjunk csak... John Mounroe - kérdezte a bőrdzsekis férfi, Svarog görcsösen intett a kezével, próbálva elhallgatatni a nagyszájú motorost. - Ez egy veszélyes terrorista. Egy hidra ügynök...
Unka balról közelített felé.
- Igen. Nem ismerted fel? - kérdezte, és láthatóan a sai-ja alá nyúlt. - Tízmillió rá a vérdíj.
Az indián nyugodtan feléjük fordult, és miután felállt, széttárta a karját.
- A hidrával már régen leszámoltam. Csak nyugodt életet akartam, azt a nyugodt életet, amit az olyanoknak kellett volna biztositani, mint ők - intett a fejével Dragunov felé. - Úgy láttom, hogy megint összeszedtél egy kisebb csapatot, Svarog. Akkor gyertek, dolgozzatok csak meg a tízmillió dollárért. De kemény meló lesz, már csak azért is, mert Hydrásnak neveztetetek. Na, mire vártok?
Svarog lesiklott a székről, és Toxin jobbjára lépett.
- Ők nem a csapatom. Már régóta nem dolgozok csapatba. Élni szeretnék. - próbált tárgyalni Toxinnal. - Tedd te is ezt, ameddig csak lehet. Lehet, hogy másnap a kree-ek mindent feldúlnak. Láthatnád, hogy nem viccelnek.
- Ó, igazán? - kérdezte Toxin. - Nekem már soha nem lesz nyugodt...
A kocsmában hirtelen minden fény kialudt, és a hangfalakból áradó popzene is. Egy férfi felkiáltott a sátor sötétjében. Unka automatikusan előrántotta a sai-jat, ha esetleg Toxin támadna.
Az indián hirtelen előkapta a dobókését, és a békaforma mutánsra célzott vele. Svarog hirtelen közéjük ugrott.
- Rakjátok el! Barmok! Rendőrségi ügyet akartok, - kérdezte. - Legalább addig várhatnátok ezzel, míg el nem húzok innen. Hülyék...
Svarog kilépett a sátorból, és körbepillantott. A rendezvény teljesen zöld volt, a legkisebb ökológiai lábnyomot volt hivatott hagyni a Föld amúgy is meggyötört képén. Az áramot napelemek szolgáltatták, igen de akkor mégis hogy lehet áramszünet.
A nyomában Unka és Dane is kilépett a napfényre, utoljára pedig Toxin. Nem sokáig volt csönd. A semmiből valamiféle zene áradt... Vagyis a fülük mellől...
Dragunov hirtelen maga mellé kapott, de senki nem állt ott.
Az emberek pedig kirohantak a sátrakból, és tökéletes tánclépésekkel ropni kezdték a zenére. Dragunov döbbenten pillantott körbe. Rájött, hogy ezek bizony ősi, a keltákat idéző tánclépések.
Unka ütemesen topogni kezdett a lábával, de abbahagyta, mikor mindenki ránézett.
- Tetszik a zene. Lehet, hogy ez a buli csúcspontja. - Elvigyorodott, kivillantva sárga, hegyes fogait. - Lehet így ropták a Stonehenge-nél is a kelta törzsek, mielőtt Claudius császár lerohanta volna...
- Ezt te honnan tudod? - kérdezte döbbenten Montrose. - Ez, olyan mintha ír tánc lenne, pedig kelta. De az írek is kelták...
Toxin elindult, csak minél távolabb legyen a triótól.
- Én innen húzok. Ha ez mágia, akkor nem akarok itt lenni, mikor a SHIELD eljön kivizsgálni az ügyet. Na szevasztok. - Svarog követte, ahogy a többiek is. - Most mi van?! - fordult feléjük. - Nem fogok Hail Hydra kiáltásokkal, démoni vigyorral az arcomon embereket ölni! Ha meg kell az a tízmilliós vérdíj, akkor a parkon intézzük el!

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 02 Aug. 2019, 16:20-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Szer. 24 Júl. 2019, 18:10

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

A hely tele volt furcsaságokkal! Mindenféle családok mászkáltak mindenfelé, mintha minden a legnagyobb rendben lett volna. Niteris nem volt éppen túl tájékozott, de valamiért úgy képzelte, hogy ha egy városi legenda felhívja a Hydra figyelmét, akkor annak valami alapja kéne hogy legyen. Mert az persze elképzelhetetlen, hogy Niterist, a legeslegjobb ügynöküket elzavarják valami kis potomság kivizsgálására. Az olyanokra csak a kezdőket küldik, meg azokat, akiktől valamiért meg akarnak szabadulni.
Itt viszont nyilvánvalóan nem ez volt a helyzet. Hamarosan elszállt a világítás, és pár perccel később Niteris egy ördögi flash mob támadás kellős közepén találta magát. És még csak nem is egy kellemes német nótára járták táncukat, hanem valami szörnyű, értelmetlen lármára. Valami keltaságra, vagy mi...
De nem volt mit tenni, akármilyen ocsmány látvány is volt az egész, a démon semmi gyanúsat nem látott a jelenségben, így keresett egy padot, és onnan figyelte az eseményeket. Mégis csak, ez az egész Rémálomra sem volt jellemző, és eddig muzsikus ufók sem jártak nagyon a Földön (legalábbis kékek biztos nem). A hangosítás viszont elsőrendű volt.


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Aug. 2019, 12:59-kor.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Szer. 24 Júl. 2019, 23:55
Najó, egy kicsit fel volt készülve a figyelemre, bár tény, hogy New Yorkban még a szokásosnál is sokkal nyitottabbak voltak nemcsak az előadásaikra, de rájuk is. A televízióban és rádióállomáson sem nézték meg kifejezetten az alkalmazottak mutáns léte miatt - inkább a színes cirkuszi öltözéke és amúgy derűsen harsány személyisége miatt vonzotta a tekinteteket. Elvégre ez volt a dolga. Feltűnőnek és érdekesnek lenni, olyasvalakinek, aki miatt meglátogathatják a cirkuszt. Gyakorlottan vigyorog bele az okostelefonok előlapi kameráiba, villás farkával jelképes szamárfület mutatva egyik-másik erre kaphatóbb selfiepartnerének, akik vagy csak nevettek ezen vagy viszonozták a gesztust. Megint más kisebb gyerekek a szarvait akarták megfogni, ezt már enyhébb fenntartásokkal kezelte, nem csak azért, mert azokat arany ékszerek díszítették, hanem mert véletlen sem akarta megsérteni őket azok hegyes végeivel.
Épp egy "A N D _ W H A T ?" feliratú pólós kamaszsráccal fényképezkedett, mikor hirtelen kiment minden fény, és egy pillanatra természetellenes sötét ereszkedett az addig tarkán kivilágított utcaszakaszra. Levi is értetlenül néz körbe, persze (valószínűleg) másokhoz hasonlóan ő is az első kézenfekvő megoldáshoz folyamodott a hirtelen fényhiányt kiküszöbölendő: elővette a saját telefonját, amelyen bekapcsolta a zseblámpa funkciót. Látott amúgy így is valamennyire, de ekkora tömegben közlekedni az óvatosság végett nem jöttek rosszul a plusz fények adta látásviszonyok. Legalábbis az elgondolása ez volt.
A felcsendülő zene akkusztikájával kapcsolatos rendelenesség szinte rögtön feltűnik neki, foglalkozásbeli ártalom, nap mint nap zárt és nyílt téren játszott zenére ad elő koreográfiákat, tudja, hogy eredendően meg kéne tudnia határozni, honnan szó, ez viszont megfejthetetlen módon élénk és tiszta volt, közelről kellett volna érkeznie. Mozgásra lesz maga mellett figyelmes, egy mellette lévő nő hirtelen táncra perdül, majd mint valami fertőzés, úgy terjed szét valamiféle igazán szürreális flashmobként a tánc.
- Mi a ... ? - Villás farkával nyugtalanul oldalra csapott, vigyázva azért, hogy senkit se találjon el. Azt mindenesetre felfedezte, hogy neki még nem támadt ingere követni a kelta -egyáltalán honnan tudja, hogy kelta?- táncmozdulatokat. Ösztönösen hozzá hasonlókat keresett a tekintetével a környéken, akik még nem csatlakoztak a jelenséghez. Egyelőre leginkább csak saját maga megnyugtatásául, hogy nincs egyedül ezzel.

Felszerelés lista:

 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 25 Júl. 2019, 08:01

//Bocsánat nem voltam jól, meg nem is írt mindenki, meg kései írás is volt, így hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Vas. 28 Júl. 2019, 20:29

Végetelen unottság és undor ül ki az arcára, ahogy nézelődik. Egészen addig, amíg ki nem szúr egy csukjás alakot. Gyanús neki a férfi, vagy nő, bár a méretéből fakadóan férfi; mivel épp elég meleg van és az az igénytelen műszálas cucc valószínűleg nem szellőzik. ~ Jó büdös lehet. ~ Elmélkedik, miközben a baljába veszi a poharát és miközben nekidől a legközelebbi fának, jobbjával a háta mögé nyúl. Pont úgy, mintha megtámaszkodna. Valójában a pisztolyára nyúl rá és felkészül arra, hogy sötét alakok támadják meg. Vagy démonok. Vagy akármelyik gci ilyesztő lény. Amikor megáll előtte az alak, akkor a testére koncentrál, hogy ha mozdul, ő is ugorhasson. Akkor nyugszik meg, amikor megszólal a férfi. Innentől már nem is érdekli annyira a mozgása és az arca sem. Elengedi a fegyverét és előre veszi a kezét. Kissé ellöki magát a fától és lassan tesz pár lépést a park bejárata felé, hogy elinduljanak abba az irányba mind a ketten.
- Hát akkor beszélgessünk. De sétáljunk...így is elég fura páros leszünk...hát ha még egyhelyben áldogálunk...mintha a dílerem lenne...

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 29 Júl. 2019, 00:00

//Rémesen későn értem haza és szépen lesérültem, esélyem nem volt arra, hogy elkezdjek írni, holnap igyekszem munka után írni nektek, ha nem sikerül, de remélem igen, akkor péntek Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 29 Júl. 2019, 15:03Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris és Haname / RinKövetkező körváltás: 2019. augusztus 2. (péntek)

Parkok - Page 4 BjvBPCS

Idő: 2030. július 21. 18:10 (helyi idő)
Helyszín: Bronx Park. New York
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin
Egyéb információk:
Épp nincs.


Haname ugyan hatra beszélte meg, hogy a környékre jön, hogy találkozzon régebbi ismerősével, Svaroggal, de dugó volt a belvárosban, így kissé késve ért ide. Már a negyed és a környék szélén volt, amikor az áram elment és kelta zene kezdett szólni. Mikorra megérkezett a megbeszélt helyre csomóan már táncoltak, illetve a megbeszélt kocsmából többen sikoltozva kezdtek kimenekülni, hogy bent fegyveresek vannak. ha arra nézett a félhomály ellenére is megláthatta a régi ismerősét odabent…

Odabent a kocsmában az „összecsapásra” mindenki pánikban tört ki és sikoltozva kezdtek menekülni, amikor a fegyverek előkerültek. Éppen emiatt a társaságnak is többen neki mentek, Toxin sem tudott távolabb kerülni, ahogyan a többiek sem kijutni. Ami még kényelmetlenebbé tette a szituációt, hogy a kocsma tulajdonosa egy shotgunt húzott elő a pult alól és a négyesre szegezte.

- Megálljanak, nem mennek sehova innen! Szépen tegyék le a fegyvereket és emeljék fel a kezüket! – utasította a társaságot.

Niteris a dolgok között semmi gyanúsat nem talált, így leült egy padra, hogy onnan nézelődjön. A fák között egyre több világító repülő foltot látott a fák között, onnan, ahol sötét volt. Leginkább a repkedő szentjánosbogarakra hasonlított, bár errefelé annyira nem volt jellemző a jelenlétük. Ezeken felül még valami hallható volt, ugyanúgy a benti részek felől közeledő patadobogás és lónyerítést hallhatott a démon, bár a forrásukat nem látta és a sétája közben tudta, hogy ott a fáknál csak öt méter táv van a fák és a kerítés között…

Levit az áramszünet pont fényképezés közben zavarta van meg, közben mivel ő maga is közel volt kocsmához hallotta a kiabálásokat, sikolyokat, ahogyan az emberek menekültek kifelé és egy sörhasú alak védte a menekülőket – olyan pólóban volt, mint a bár címere – és bent egy négyesre éppen fegyvert fog. A közelben levők is úgyszintén menekülőre fogták, hogy távolabb legyenek a fegyveresektől, a táncolókat pedig nem érdekelte mindez.

Levi-nek is többen neki mentek véletlenül, azok, akik távolabb akartak kerülni. Eközben, ahogyan körbenézett a tömegben egy ismerős(?) alakot vehetett észre. Már csak onnan is kiszúrta a nőt, hogy eléggé extravagáns, ebbe a korba, vagy talán utcára semelyikbe sem illő ruhában volt. noha eddig csak egy több mint száz éves fényképen látta, ennek ellenére azonnal megismerhette, hogy Sarah volt az a fényképen, akinek a hagyatékáért jött éppen erre a környékre.

Alicia láthatta, amint a férfi közelebb lépett hozzá, hogy valójában a kapucnis pulóver nem is pulóver, a korábban is látott szimbionta volt. A közjáték a párosnak is feltűnt a kocsmában és mind a ketten megismerhették egyrészt Svarogot, de mellette Unkát is, aki a világ harmadik legkörözöttebb személye Apokalipszis és Sakura után. A fején pedig tízmilliós vérdíj volt és éppen egy bárpultos tartotta sakkban őt, Svarogot és még két alakot. A férfi követte a nőt és mind a ketten beértek végül a parkba. Ott a férfi már éppen megszólalt volna, amikor ők is ugyanazt kezdték észlelni, mint a tőlük nagyjából húsz-harminc méterre ücsörgő Niteris.

- Attól azért még messze vagyunk, visszamenjünk a könnyű pénzért, vagy… – hallgatott el, amikor ő is észrevette a fényt és hangokat.

Parkok - Page 4 7kMvp6c

Felszerelés listát írjatok! Az újoncok miatt írom, hogy nincs sorrend, akkor lehet írni, amikor szeretnétek.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Hétf. 29 Júl. 2019, 18:48

Svarog, hogy ha nem meredt volna egy shotgun a képébe, és a csapos nem varázsolna egy második segglyukat az arca helyére ha megmozdulna, akkor most a fejét fogná. Nem is. Leütné a fenébe Toxint, és ő maga adná át az illetékes hatóságoknak.
Pedig ő csak találkozni akart egy régi bajtársával és ellenfelével a háborúból. Megakart vele inni egy kupa sört, és meghívni őt egy fantára, a kedvencére.
Helyette itt belecsöppent valami világmegmentős baromságba.
A sárkányszerű mutáns így csak a fejét csóválja, és az indiánra nézz.
- Dobd el azt a szart, és emeld fel a kezed...
- Engem te nem fogsz utasítani. Nem tisz...
- Dobd el, mert az úr, mindjárt begyüjti érted a vérdíjt, baromarcú. - Toxin belenéz a shotgun csövébe, aztán eldobja a kést és a földre dobja. - Azért tettem meg, mert csak élve tudlak megölni.
Toxin kezei ökölbe szorultak. Miért nem bírta előbb eldobni azt a kést? Akkor Dragunov hátába furódott volna, ő bosszút állt azért mert a sárkánymutáns annak idején tönkretette az életét, és mosolyogva várja a halált.
De, itt van ebben a szégyenteli helyzetben.
- Kedves vagy... - suttogta Dragunov, és nyájasan a csaposra mosolygott. - Nézze, uram. Az úr itt valószínűleg dühkezelési problémákkal küszködik, így hát kérem, engedjen el minket... - A szeme sarkából ránézett Unkára, aki azonnal eldobta a kezében tartott nindzsakéseket. - Én csak egy ismerősőmet vártam itt, mikor az úr idejött nekem ékszereket eladni. Én nem vettem, így, bumm bepipult. Amgy meg szerintem valami körözött bűnözőnek képzeli magát, ezért pofázik itt tízmilliós vérdíjról.
Dane felvonta a szemöldökét, és gyanakodva nézett a sörsátrat működtető férfira.
- Maga hogy hogy nem táncol, mint a többiek? - kérdezte gyanakodva.
- A jobb kérdés az, hogy mi miért nem? - kérdezte Unka.

Svarog felszerelés:
egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 07 Aug. 2019, 14:44-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 4 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.