Parkok

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Vas. 22 Szept. 2019, 19:57

Svarog előrelép, és kinyújtja a kezét mikor a nő hátrál és szétoszlik a semmibe. Aztán csalódottan felmorran. A kree egyszerűen semmit nem reagált, nem is értette. Talán a sárkánymutáns beszéde olyan volt neki, mint egy majom makogása.
Ó, mit is gondol.
Hisz nem olyan lehetett neki, az is volt. Inkább megáll, és kifújja a levegőt. Unka csalódottan fogja a sai-jait, Dane pedig leereszti a pisztolyát, és körbepillant. Végül ő mondja ki.
- Egész könnyen ment. Lehet vége.
Svarog lesütötte a szemét, felsóhajt és a szeme sarkából a motorosra pillant. Szinte már a csontjaiba érzi, hogy valami történni fog. Minden ilyen esetben történik valami.
- Persze Móricka, ahogy elképzelted - sóhajtotta.
Színes fényvillanások töltötték be nappali világossággal a színtelen világot. Dragunov körbepillant, és összevonja a szemöldökét.
A sárkány látja, hogy tökéletes négyzetet írnak le. Ezt szóvá is teszi. Toxin bólint.
- Igen, mint egy karám, mintha itt akarnának, minket tartani. - Dragunov bólint a többiek szavaira, hogy jobb lenne megnézni mi is az, hátha kiderül. - Igen, többre is mennénk ha itt álldogálnánk és tracspartyt tartanánk.
Aztán megvárja, míg Sarah kimondja, hogy van e itt mágia vagy nincs. De a válasz ellenére kimondja.
- Igen... Azt akarja, hogy gyorsak és okosak legyünk. Ok, azt mondom, oszoljunk négy részre, és mindegyik csapat menjen egy-egy fénygömbhöz. - Dragunov rámutat Fredericre. - Nem érdekel, hogy maga szerint az istenek akaratának szegülünk ellen, megnézzük a fényeket. És szépen maga is megy... Látom vágja ezeket a dolgokat - összevonja a szemöldökét -, hisz Vegasban is vágta.
Fel alá kezd járkálni, és a többieket fürkészi.
- Rin, te vezetted az egyik csapatod - mutat rá a rókamutánsra, aztán Levire. - Te, showmanként a másodikat. Rintintin - bök a fejével Ace felé. - Te a harmadikat. A negyediket pedig én. Elmegyünk, megnézzük a fényeket, és próbálunk valamit kiálmodni belő...
- Hogy én mennyire unnom ezt.
Toxin köp egyet, és elindul a keleti irányba világító fény felé. Aztán megáll és a többiekre nézz.
- Akkor megyek egyedül, nem fogtok lelassítani!
Svarog felemeli a tekintetét az égre, és Toxin után indul. Unka követi. Reméli, hogy a többiek nem kezdenek el önfejűsködni, hanem ők is elindulnak a fények irányába.

Svarog felszerelés:

Unka felszerelése:

Dane Montrose felszerelése:

Toxin felszerelése:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 23 Szept. 2019, 00:00

//Semmi erőm sem volt írni, bocsánat, holnap megpórbálok munka közben, ha nem sikerül, akkor pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 27 Szept. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 1 (kedd)

Parkok - Page 8 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Levi nem látott korábban olyan betűket sem, mint ami a nőn volt, határozottan nem emberi „szimbólumok” voltak, néhányat ki tudott venni belőle. Ahogyan azt is, hogy írott betűk voltak a mintázatuk és dőlésszög alapján. Ha emberi írás lett volna, valószínűleg eltudta volna olvasni, de így nem sajnos.

- Köszönöm, hogy nem hagytál ott – mondta Sarah egy mosollyal, miután már sikerült megállnia a lábán. – Mi történt?

Sarah az elpárolgásra igencsak furán nézett Niterisre, amikor a férfi ezt mondta, de a vizet hálásan elfogadta és meg is köszönte. Mivel az feltételezhetően ásványvizes üvegben van, így egy kicsit gondban volt vele, hogy ez mégis miként működik, vagy miként kell használni, de a végén csak rájött.

A kérdésre bólintott, hogy megnézi, hogy van-e mágia, bár még kellett egy-két perc ahhoz, hogy teljesen összeszedje magát. Elsőre nem is sikerült neki, hanem megtántorodott egy kicsit a koncentrálás után, de utána másodjára már úgy tűnt, hogy ment. Bár külső nyoma ennek nem volt, de Sarah hamar megszólalt.

- De egy kicsi van, négy pontból érzem és sok apróból, mind talajszinten, vagy ember magasan – mondta.

Ezzel abba a négy sarokba mutatott, ahonnan a társaság már korábban is látta a fényeket. Azzal közben mindenki egyetértett, hogy jó lenne megnézni azt, ami történt.

- Nem tudom, hogy feltűnt-e önnek, de ő indult el először – mondta Svarog-nak Sarah, amikor Niteris hátának kezdett beszélni. – És nem, nem válunk szét, tekintve, hogy fogalmunk sincs mi folyik itt!

De közben már Svarog és a bandája Alicia-val elindult keletnek, Sarah pedig karon ragadta Rin-t és Ace-t és saját magával és remélhetőleg Levivel együtt a park felé veszik az irányt, amerre Niteris is indult. A park így fekete-fehéren nem volt olyan ijesztő, leginkább egy ősrégi képeslapra hasonlított.

A séta néhány percig tartott, Sarah közben három darab földre rajzolt rúnát is felfedezett, amikre mondta, hogy ezek robbannak, így vigyázzanak és kerüljék ki a többieket. Végül pedig megérkeztek oda, ahol az egyik fényforrás volt, ott pedig egy nagy kétméter átmérőjű energiamező fogadta a csapatot és annak közepén volt valami.

Ebben a pillanatban a háttérből egy hatalmas robbanást hallhatott a társaság.

Svarogék pedig az ellenkező irányba mentek, pedig Sarah szólt, hogy ne tegyék és maradjanak együtt, mindezért pedig súlyos árat kellett fizetnünk. Nem igazán figyeltek a környezetre, mert hát ez Bronx, így csak vakon haladtak egy ismeretlen mágikus terepen. Az első két saroknál még nem is volt gond.

Aztán befordultak egy kisebb utcába, egy kocsi sem volt benne, mert még ez a rész is le volt zárva a valóságban. Itt indultak el, amikor is Svarog végül rálépett valamire. Csak a sima beton volt ott, azonban, amikor rálépett az egész felizzott és felrobbant. Mind a négyen métereket repültek a robbanástól.

Dane, Alicia és Unka a falon nyekkentek és onnan estek le a földre, Toxin és Svarog csak repültek az utcán ellentétes irányban. Mindenki megannyi zúzódást és égési sebet kapott az egész testén. A ruhájuk megégett és mindenük fájt, a fülük csengett és semmit sem hallottak. A legrosszabbul mégis Svarog járt, térd felett szakadt le a bal lába és erősen vérzett a földön feküdve.

Parkok - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Pént. 27 Szept. 2019, 15:42

Alicia úgy döntött, hogy a négy férfivel tart a felfedező úton, így a véletlenszerű fények irányába indultak. Bár foglalkoznia kellett volna a figyelmeztetéssel, amit kaptak...de úgy gondolta, hogy egy maroknyi antihős csak tudja a dolgát. Aztán a folyamatos haladásukkal már-már magabiztosságot is nyertek, amíg egy robbanás vissza nem vetette őket. Alicia a földön térdelve tért magához. Füle valószínűleg csengett, látása talán még homályos volt, abbin viszont nem veszítette el magabiztosságát, hogy valami nagyon félrement. Ráfutottak egy aknára. Az első dolga volt, hogy ellenőrizze, még a kezében fogja-e lőfegyverét. Amennyiben igen, feláll és körbenéz, hogy éppen mi történik körülötte. Amennyiben elejtette a fegyverét a robbanás után, először azt keresi meg.
Vélhetőleg észreveszi a földön Svarogot meg valahol máshol a lábát. Odasiet a férfihoz, miközben a saját nadrágjába csúsztatja pisztolyát, hogy biztos helyen tudja. Amikor odér felméri a helyzetét, miközben dübörög a fülében az adrenalin. Letérdel Svarog mellé, miközben előveszi a kését. Kicsusszan a penge, amivel gyorsan fel is vágja a nadrágját úgy, hogy a sárkány belső combjához férjen.
- Kuss - veti oda, miközben próbálja kitapogatni a férfi artériáját. Nagyon reméli, hogy az nem húzódott vissza a medencéjébe, mert akkor ott helyben fog elvérezni. Amennyiben megtalálta megörült. Gyorsan végitapogatta Svarogot amennyit látott belőle. Övet keresett a ruháján, illetve fegyvert. Amennyiben mindkettőt megtalálta, azonnal kirántotta a sárkány nadrágjából a szíjat, a fegyveréből pedig a tárat. Utóbbit azonnal a combtő közelében lévő nyomáspontra helyezi. Aztán szíjjal rögzíti úgy, hogy elnyomja a vérzést. Ha és amennyiben a szíj búvár csatos, akkor csak húznia kell addig amíg elég szoros nem lesz és ott rögzíti a csattal. Amennyiben klasszikus nyelv csatos, akkor átfűzi a fém fülön a szíj részt, jól meghúzza, hogy elnyomja a vérző artériát. Késével bök egy luykat a szíjon megfelelő helyre és rögzíti a nyelvvel a szíjat. Aztán újra befűzi és húz rajta egyet, még egy lyukat ejt, és azzal is rögzít.
Amennyiben nem talál Svarognál fegyvert és per vagy övet, akkor sajátját fogja használni.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Vas. 29 Szept. 2019, 22:04

Az egyik pillanatban Svarogék még magabiztosan nyomultak előre, a következő pillanatban a sárkányszerű mutáns a semmiben lebegett. Aztán ahogy öntudatra ébredt eszébe jutott a robbanás, és ami hátralökte.
Mint akkor az utcán. Már várta, hogy mikor jelenik meg a Csillagsárkány, mint valami isteni quickload... Ha csak nem most teljesen a különös túlvilágon marad, ahol nincs semmi. Nincs idő, nincs tér.
Vagyis van valami... Igen, egy csomó...
Ekkor megérezte a megperzselődött hús szagát, és félve nyítja ki a szemét. Rájön, hogy valamit bizony elhagyott. A szénné égett lábcsonkjára, és a megpörkölödött húsból kimeredő bőrre nézett, a tekintete elkerekedett...
Pislantott egyet, mikor meglátta a lábát, és a mellette térdeplő Aliciát, aki felszólította, hogy kussoljon. Dragunov bólintott, és beharapta a száját. A nő pedig az övét kereste. Dragunov segített neki lecsatolni, és a nő kezébe adta.
Unka odarohant, és sápadtan nézett le a sebesült barátjára, Dane pedig pislogott, és megdörzsölte a szakállát. Magában azon gondolkodott, hogy most mi lesz. Hogy fogják hordágy nélkül kivinni a sárkányt, főleg egy ilyen szorult helyzetben. Toxin odalépett mellé, és nyugodtan lenézett rá.
- Láttod, láttod - mondja halkan. - Nem kellett volna engemet követni, és nem szívod meg.
Dragunov észrevette az indián testét borító zúzódásokat és égési sebeket. A többiek se néztek ki szebben.
Dragunov kifújta a levegőt, és ahogy az ereje engedte felült, de hogy ne zavarja az ideiglenes szanitéccé avanzsálódott Aliciát.
- Ok. Unka, Dane kapjátok össze magatokat, és induljatok el megkeresni a többieket - próbálja kinyögni, és nem törödni a fájdalommal. - Mondjátok meg nekik, hogy elcsesztük és ezek a rúnák robbannak.
Hátradőlt, és kifújta a levegőt. Felkészült a fájdalom rohamára, és a vérveszteséggel járó mellékhatásokkal.
Toxin vállat vont, leguggolt és elővette az íját.
- Lelassítottál minket - mondta a sárkánynak. - Amúgy meg, én legalább segítek rajtad, úgy hogy őrizlek és nem ahogy te.
Dane és Unka közben elindultak abba az irányba, ahonnan indultak és próbálták követni a többieket. Közben igyekeztek figyelni a mágikus taposóaknákra.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Vas. 29 Szept. 2019, 22:52

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

A boszorkány közölte, hogy a rúnák felrobbannak... Niteris nem sokat értett a mágiához, de azért sejtette, hogy ha egy boszorkány felismer egy rúnát, jó eséllyel ő maga is el tudja azt készíteni. Kivéve persze ha van egy varázslat-működését-felfedő-varázsige, vagy valami hasonló... Továbbra is, a Hydra mindig is e akarta gyűjteni a mágiahasználókat, így a démon már elkezdte tervezgetni a diszkrét toborzószövegét. Csak valahogy el kéne választania a démonmutánstól... De aztán egy jól időzített robbanás kizökkentette az elmélkedéséből.
- Ezek meg merre lábatlankodnak már megint? - kérdezte, de csak úgy költőien, hogy arra válaszolni nem volt szükséges, aztán inkább megszemlélte a gömböcöt. Normális körülménye között megbökdöste volna az esernyőjével, de a robbanás és a veszélyes rúnák után erről kivételesen letett. Helyette ismét fényképezgetésbe kezdett. Elvégre információkért jött...
- És ezek itt mit csinálnak? A te titkos boszorkányköröd is készít ilyeneket? - érdeklődött, miután nem tudta, hogy mi mást tehetett volna. Legyőzendő ufók nem voltak sehol, és még Rémálom sem tette tiszteletét. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 01 Okt. 2019, 00:01Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 5 (szombat)

Parkok - Page 8 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Svarog életét valószínűleg megmentette az, hogy Alicia gyorsan reagált és eltudta szorítani a vérzést, ami így igencsak lassult és már nem spriccelt mindenfelé. A leszakadt lábat nem látta, csak néhány csontot és cafatot volt és alig maradt belőle valami. Svarog nemhogy felülni és beszélni sem tudott, de sokkot kapott és a fájdalomtól üvöltött pár pillanatig mielőtt végül elvesztette az eszméletét.

Alicia, akinek valószínűleg volt elsősegély tanfolyama láthatta, hogy valószínűleg nem fog így elvérezni a férfi a nagyon közel jövőben, de akkor is steril kötés kéne a lábára és azonnal műtőbe kellene vinni, mert ha nem látják el, akkor pár órán belül belehalhat, ha másba nem is, a sokkba mindenképpen.

Amíg a nő a seb és a társuk ellátásával volt elfoglalva, addig a többiek otthagyták, hogy mennek tovább és figyelték a csapdákat. De teljesen feleslegesen, mert nem láttak semmit sem, addig nem, amíg az utca végén Dane a sima betonon bele nem lépett a következőbe, ami csak a lépés után villant fel kék színben.

Itt szerencsére robbanás nem volt és a három férfi láthatta, hogy a kis utca két oldalán a falakból jó öt-tíz centis „jégszilánkok” váltak ki, több száz, ezek pedig nagy sebességgel indultak a férfiak irányába egyszerre mind a két oldalról. Nagyjából öt méter hosszan volt ilyen a falaknál, ők pedig pont a közepén voltak.
Parkok - Page 8 7kMvp6c
Niteris, ha utána nézett a dolgoknak, akkor tudhatja, hogy attól, hogy a rúnákat megismeri valaki még közel sem biztos, hogy el készíteni eltudja, vagy pedig meg tudja törni. Ez nagyjából olyan, hogy a matematikánál is felismeri mindenki az integrál jelet, vagy a szorzást osztást, de nem biztos, hogy tudja használni is.

A démon kérdésére Sarah felvonta a szemöldökét. Az arcáról könnyedén elolvashatta mindenki, hogy fogalma sincs, hogy mi ez az egész, vagy mi folyik itt. Azt egyébként is a többség hallotta, hogy 1900 előttről érkezett oda Bronxba és került Levi társaságába.

- Honnan kéne tudnom? – kérdezte Sarah. – Sosem láttam efféle gépszörnyet… sőt igazából gépeket sem, azokat a keréken guruló ló nélküli szekereket sem tudom, hogy micsodák, amiket láttam a park körül az út szélén.

Közben a tárgyat és magát a gépet nézte, koncentrált egy kicsit majd megszólalt.

- A benne levő tárgy a mágikus, amennyire meg tudom ítélni, egyfajta energiákat képes összpontosítani valamihez. Szóval nyugodtan megpróbálhatja valaki kivenni, akinek nincs köze a mágiához. Úgy biztosan nem indítja be.

Ezzel a kezével az energiaforrás felé mutatott és kissé odébb állt, utat engedve a vállalkozó kedvű személyeknek.

Parkok - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Szer. 02 Okt. 2019, 10:07

Alicia gyors kézjárással próbálta megmenteni Svarog életét, ha már a férfi elveszítette a lábát. Aztán leül. Elkezd figyelni is a levegővételére. Szerencséjére a kiképzése alatt megtanulta a "harci légzést". Nincs benne semmi extra, csak levegőt kell venni. Amit a legtöbb ember elfelejt stresszhelyzetben. Most pedig kezdi beállítani a kifújást és a beszívást. Ezzel párhuzamban néz körbe. Látja, hogy a többiek elindultak. Nyitná a száját utánuk, de előbb gyorsan visszaellenőriz. Érez-e belső fájdalmat, amit a hirtelen jött nyomás kiváltotta, belső sérülés okoz. Ha azt nem, akkor a külső sérüléseket és fájdalmakat vesz sorba. Hátha eltörött, kificamodott vagy kiugrott valamilye. Ha ebből sem érez semmit, akkor ezután néz körbe. ~ Ostobák...ez egy elbszott aknamező. ~ Fut át az agyán a felismerés.
- ÁLLJ! SENKI SE MOZDULJON! - Üvölti, szinte visítja, hátha tud hatni a többiekre mert nem lenne jó, ha mind meghalnának helyben. Közben a szemével keresi azokat a jeleket, amik aknára utalnának. De kezd rájönni, hogy valószínűleg egy mágikus térben elhelyezett rontás robbant az arcukba.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Pént. 04 Okt. 2019, 01:07

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Nem úgy van az, Niteris!~mondta a démon lelkiismerete~Csak azért, mert megismerte a szimbólumot, nem biztos, hogy tud olyat gyártani. Gondolj a mélyen tisztelt doktor úr idétlen diákjaira!
És tényleg, Niteris lelkiismeretének igaza volt, mint mindig. A boszorkány tudása gyorsan elapadt, amiből arra lehetett következtetni, hogy nem figyelt oda a "Bevezetés a rituális mágia elméletébe" órán, és nem tudott megoldani mindent a csapat számára. Nem volt éppen ideális, de toborzásra még mindig alkalmas volt... Az isteneket-is-tisztelő-ateista-varázsló biztosan remek tanár lett volna számára...
Az ezt követő felvetése viszont kimondottan gyanús volt a démon számára. Egy boszorkány már egyszer jó szándékot színlelve orvul megölte. De a csiribít valahogy meg kellett állítani, és nem volt kéznél a sárkányember, hogy őt lökje be maga előtt. Talán egy gyors megszállás megoldotta volna a problémát... de az valamiért az mindig balul sült el.
- Az ufók itt bizony nem varázsolhatnak! - jelentette ki - Ha Amerikába jössz, tisztelned kell az amerikaiak törvényeit! Valakinek azonnal ki kéne ragadnia a labdát, mielőtt még megidézik itt nekünk Rémálmot és pajtásait.
Egy ideig várakozott, hátha valaki eleget tesz kérésének, de ha senki nem indult, személyesen intézkedett. Először körbejárkálta a boszorkánymasinát valami kikapcsológombot, fontosnak tűnő kábelt, vagy esetleg egy két használatot elősegítő piktogramot keresve. Ám ha ezeket nem találta, akkor ismét megbízható esernyőjével oldotta meg a problémát, és egy biliárdjátékosokat megszégyenítő ütéssel kísérelte meg kipöccinteni a gömböcöt a helyéről.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Pént. 04 Okt. 2019, 14:57

Persze Svarog a fájdalom miatt azt hitte, hogy ő elég jól van, hogy most képes legyen utasításokat osztogatni a társainak. Nem, azok teljesen maguktól indultak meg segíteni. Dragunov hangosan fújtatott, és próbált nem törődni a kínnal, de az a idegeit rángatva próbált meg tőle figyelmet kicsikarni. Azok feladták a szolgálatot, és a sárkány végül az eszméletét vesztette.
Dane és Unka beléptek az utcába. Nem volt semmi csapda, semmit se láttak. Bár Dane elismerte, hogy neki nem voltak ilyen képességei. Ő nem volt vajákos, és már kezdte bánni, hogy nem kérte meg a csajt vagy bárkit, hogy velük tartson. Aki talán még látta is azokat az izéket.
Ez vezetett oda, hogy végül rálépett egyre. Csak kék villanást látott a talpa alatt, és ekkor kezdődött el. Jégkristályok pattogtak le a falakról és indultak meg feléjük. Dane hasra vetette magát, ahogy Unka is. A szemeivel keresi, hogy mi bocsájthatja ki ezeket a cuccokat.
- De azért hasra vethetjük magunkat? - kérdezi üvöltve, a földre vetné magát, és lapos kúszásban elindulna Svarogék felé, Unka pedig követné. Toxin feláll, és összeráncolt homlokkal fohászkodni kezd ősei szellemeihez, hátha ezen az elátkozott tájon segítenek rajta. Egy kerítésbe zárták őket, azt tehetnek velük, amit akarnak.
Ő ezt gyülölte. Egy nyílat helyezett az íjára és kereste, és kérte az őseit, hogy küldjenek valamiféle jelet, bármit. Valami olyan rendelleneséget, ami megmutathatjna neki a varázslatos taposóaknák nyomait. Ez a hely maga volt a semmi, de megkellett próbálnia.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf Pént. 04 Okt. 2019, 19:52

Teljesen össze vagyok zavarodva. Ötletem sincs mi történik. A csaj meglenik aztán eltűnik, mindenki varázsolgat, ketté válunk, rángatnak, valami robban a messzeségben- aggódok Svarogért- szimbólumokat próbálunk felismerni, de ehhez abszolút nem értek. Úgyhogy csak körbepillantok.
-Úgy néz ki együtt vagyunk a szarban. Nem kell valakinek egy stukker? Ez minden amivel segíthetek. Persze aztán kérem őket vissza.
Nyújtom ki az egyik pisztolyomat akármelyik érdeklődő felé. A fegyver markolatába illesztve egy szűzmária kép szerepel. No nem azért mert vallásos lennék. Szimplán egy tiszttől szedtem el trófeaként a háborúban.

Végül körbe sétálok hátha van valami a környékünkön, hogy hol a fenében vagyunk vagy mit kéne itt csinálnunk.

------
Rin: Kezd nagyon elegem lenni.
Hana: Ne is mond. Sose szerettem a fekete fehér filmeket és most ezt kell bámulnom.
Rin: Hidd el 3D-ben sem jobb. Nem bírom követni az eseményeket.
Hana: Hogyan tovább?
Rin: A többiek jobban értenek a helyzethez mint mi. Életben tartjuk őket, ez a terv.
------

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Pént. 04 Okt. 2019, 21:42

Most csapódik csak le igazán, hogy semmit sem ért a mágiához. Szerencséje volt, hogy nem hallgatott a sárkányemberre, bár ha őszinte akar lenni, az eddigi közös kis kalandjuk során annyira sokat nem bizonyított neki, hogy vakon enegedelmeskeni akart volna a parancsolgatásnak. Egyébként sem fizetett neki senki azért, hogy teljesítse az elhangzottakat, másképpen pedig köszöni szépen, inkább marad a saját megfontolásánál, egész addig, amíg majd másként nem dönt majd. Ha már egyébként is nyilvánvalóan mágikus környezetben voltak, jobbnak látta Sarah tanácsait és iránymutatását követni, míg néhányan, élükön a sárkánnyal elindultak az ellentétes irányba.

Ami viszont sokkal közelebbi kérdés volt pillanatnyilag mégis, az a mágikus gömb. Valahogy (és ebben nem volt semmilyen racionális megfontolás) valószínűtlennek tűnt, hogy csak azért, mert ne lenne köze a mágiához, valóban semmi hatása ne lenne rá a tárgynak, ugyanakkor tény, hogy mikor ők értek hozzá a kinti falhoz, az semmilyen reakciót nem mutatott. Ellenben, amint Sarah hozzáért, széttört.
- És ha ki is vesszük, mit akarunk utána csinálni vele? - kérdezett vissza, és az előbbi eszmefuttatásából nyert bizalommal a boszorkány szavaiban, amennyiben Niteris sikerrel kipöcköli a helyéről a gömböt, Levi megfogja, mielőtt az földet érhetne. Ezzel együtt feszülten fürkészte a környéket, a kezében landoló tárgyat (ha valóban ott landolt), és úgy egyáltalán azt, beállt-e bármiféle változás a környezetükben, akár bennük annak hatására, hogy elmozdították. Amennyiben úgy tűnik, mintha elsötétülne vagy hatástalanítanák, nem szól semmit, más esetben viszont...
- Ez az egyik sarok, lényegében.. ha mozgatjuk, az hatással lesz a határokra? - Mintha origamit hajtogatnának, csak ezúttal hatalmas térben játszva a szögekkel.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 05 Okt. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 9 (szerda)

Parkok - Page 8 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Ahogyan a tüskék megjelentek Alicia üvöltött rá a párosra, hogy ne mozduljanak, ők azonban nem így tettek, hanem igyekeztek hasra vágni magukat, ami igazából nem osztott, nem szorzott, mert a jégtüskék olyan szinten is ott voltak, így mindenképpen eltalálják őket. A mozdulatra, hogy hasra vágták magukat a jégszilánkok kijjebb jöttek, ahogyan attól is, hogy próbáltak hason csúszni.

Így emiatt nem is kockáztattak tovább, hanem mind a ketten megálltak hason fekve a betonon. Így pedig nem is mozdultak a jégszilánkok tovább, azonban az talán kellemetlen volt, hogy nem is húzódtak vissza, vagy nem is álltak neki olvadni, csak ott maradtak. Toxin imájára semmi sem felelt, nem volt rá reakció.

Közben pedig Alicia is igyekezett nézni bármit, ami arra utalna, hogy akna volt itt. De tényleg nem látott semmit sem, még a robbanás nyoma sem olyan volt, mint aminek kellett volna, nem volt semmilyen alkatrész, vagy robbanás maradvány. A nő nagyon helyesen sejtette, hogy szinte biztosan mágikus volt a robbanás és az „akna” is.
Parkok - Page 8 7kMvp6c
- Ha kiszedjük, akkor meg kell törnie a hatásának, sajnos a masinához nem értek, de tárgy térhez és más dimenziókhoz kötődik. Így úgy vélem, hogyha kiszedjük őket, akkor visszakerülhetünk a saját világunkba – mondta Sarah.

Noha feltételesen mondta, de azért kellően határozottan ahhoz, hogy meggyőző legyen, amit mond. Niteris pedig úgy döntött, hogy megpróbálja kiütni a tárgyat a helyéről az esernyőjével, mert semmilyen segítséget nem talált. Talán meglepő lehetett, de sikerült megtennie, a tárgy pedig a másik oldalon landolt. Amint ez megtörtént a tárgy kikapcsolt és megszűnt működni.

Levi és mindenki más is látott változást, ami nem volt más, minthogy a szürkeség, a fekete-fehérség kezdett halványodni és néhány más szín is megjelent maguk körül. A hatása az egész helynek gyengült itt. Sarah odalépett a tárgyhoz és felvette, ennek semmilyen hatása nem volt rá, vagy másra itt.

- Itt látják? – mutatott a tárgyra, amin egy ismerős pulzáló jel volt, az égen látott rúna. – Kötődik ahhoz, ami miatt ide kerültünk. Ki kell szednünk a hely…

Nem tudta befejezni a mondatot, mert egy villanás látszódott a csapat körül és néhány pillanattal később a következő hasonló energiaforrásnál és tárgynál voltak. ez ugyanúgy nézett ki, csak a fényei voltak mások, az alapján pedig az északkeleti részen voltak most az előbbi északnyugatihoz képest.

Parkok - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf Hétf. 07 Okt. 2019, 16:46
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


A furcsa nő eltűnik, miután komolyabban nem foglalkozunk vele. S az igazat megvallva ennek örülök is, hisz ki tudja mit tehetett volna velünk, főleg egy ilyen illúzió szerű valamiben. Ezután viszont furcsa fényvillanásokat követően tűnnek fel fényforrások, melyek látszólag egy vonalban helyezkednek el. Azonban ezután két részre oszlik a csapat, s én, közös megegyezés után, a csapatomat követve elindulunk az egyik fényforráshoz. Mikor odaérünk, egy különös energiamezőre leszek figyelmes, melynek közepében valamiféle gömb helyezkedik el. Mikor szóba kerül, hogy mozdítsuk el a gömböt a helyéről, akkor nem vagyok túl buzgó, hogy én tegye ezt meg. Hiszen fogalmam sincs mi lehet ez, s nem is szeretném, hogy lepörkölődjön a bundám vagy még rosszabb történjen. Viszont ekkor robbanást is hallok a másik irányból, de nem izgulom túl a dolgot, hiszen mivel elég sokan mentek arra is, így számítok rá, hogy elintézik, bármi is történt. Végül nálunk a számomra kellemetlenül is barátságosan viselkedő figura az esernyőjével próbálja meg leverni a gömböt, ami legnagyobb meglepetésemre egészen egyszerűen sikerül is neki. A mező megszűnik, majd mintha a színek is kezdenének visszatérni az életbe.
- Szép volt... úgy látszik működik!
Majd hallgatni kezdem a nő magyarázatát a gömbről, de hirtelen minden elfehéredik körülöttem és ismét megjelenik előttem a gömb, csak más fénnyel.
- Most újra teremtődött? Vagy... - Ekkor körülnézek, hiszen feltűnik, hogy nem egészen ott vagyok, ahol eddig. - teleportáltunk?
Ha így van, akkor bízok benne, hogy az esernyős ember ezúttal is elintézi a gömböt, mert azért továbbra se nyúlnék oda szívesen.
Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog Kedd 08 Okt. 2019, 15:44

Dane kifújta a levegőt, és felpillantott a jégtüskékre. Azok elsőre úgy tűnt, hogy növekedtek minden mozdulatukra. Viszont ahogy mozdulatlanná dermedtek rögtön ők is abbahagyták. A motoros a fogát csikorgatva nézett előre, közben azt mérlegelte, hogy hogyan juthatna ki innen ő is, meg Unka is.
- Valami ötlet, zseni úr? - kérdezte halkan a békamutáns.
- Nem értem, hogy mi a francért vádolsz súgta a motoros.
- Te léptél rá arra a szarra.
Dane felsóhajtott, és próbálta felidézni, hogy a jégtüskék hol is álltak meg. Ha valahogy gyorsabbak lennének, mint a tüskék. Unka döbbenten pislogott, és letekintett a kövezetre. Egészen kékes lett....
Megbökte Dane vállát.
- Te, mintha kezdene újra színesre váltani a kép. Ez tudod, hogy mit jelent?
- Nem tudom, talán valaki átállította a szűrőt az instán? - kérdezett vissza a motoros. Unka értetlen hallgatasára csak ennyi volt a válasz. - Nincs instád? Jesszus. Ez komoly?
Toxin felállt, és figyelte a különös párost. Az ő figyelmét se kerülte el, hogy a tüskék valamiféle mágikus mozgásérzékelővel vannak felszerelve. Előrelépett, és összevonta a szemöldökét. Aztán egy nyílat helyezett az idegre. Aztán ránézett Aliciára.
- Van egy tervem - mondta halkan. Aztán kifeszítette az íjat és kilőtte a sikátorba. És figyelte, hogy a jégtüskék hogy reagálnak. Hogy egyszerre, vagy külön-külön mozdulnak e el. Mindenesetre valaki azt akarta, hogy ezen a helyen maradjanak. Ő is észrevette, hogy egy közeli szemetes tetején egy McDonaldcos doboz egészen sárga lett.
Igen, talán gyengül a varázs, ami így tartja ezt a helyet. És így a jégtüskék is lelassulnak.
- Ne mozduljatok- mondta, ahogy kilőtte a nyílat.


_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Kedd 08 Okt. 2019, 18:29

Levi még annyira sem értett a dologhoz, hogy ellenkezni tudott volna, így az egyetlen dolgot tette, ami számára járható volt - hitt Sarahnak. A boszorkánynak köszönhették, hogy nem léptek bele azokba a rúnacsapdákba, amelyekbe a többiek a robbanás hangja alapján nagyon is. Igaz, előfordulhatott, hogy rájuk támadtak, viszont akkor is ostobaság lett volna ész nélkül sarkonfordulni és feléjük sietni. Amíg ebben a világban, zsebdimenzióban -legyen akármi is ez - voltak, idegen területen mozogtak, kiszolgáltatva az ellenség kényének, kedvének. Ilyen sok információ híján nem volt az a stratégia ami alapján előnyös helyzetbe kerülhettek volna: ez mágikus aknamezőn, ahol ki tudja, milyen meglehetések várhatnának még rájuk?
- Jobb lesz minél előbb végigjárni akkor mind a négyet és kiszabadulni innen. A többiek remélhetőleg túlélnek addig, és ha sikerül megtörni a mágikus határt, ők is jobb helyzetbe kerülnek.
Sarah újabb magyarázatba kezdett, ám mielőtt végigmondhatta volna a mondatot, az ittlétük, vagy az, hogy kiszedték a tárgyat a helyéről, triggerelhetett valamit, mert hamarost a következő ponton találták magukat.
- Oké... - Rövid szünetet tartott, ahogy körbenézett és felmérte, hogy ezúttal az előző ponthoz képest hova kerülhettek át.
- Nem vagyok hozzáértő, ez az első alkalom, hogy efféle helyen kötöttem ki, de csak szerintem furcsa? Az eddigiekből ítélve lényegében minden ellenünk van itt, csapdák vannak szétszórva mindenfelé, viszont ennyire előzékenyen végigvezet valami minket a kulcsfontosságú pontokon a kijutáshoz? - Sait tartó kezeit értetlenül széttárva bökött az újabb tárgy felé. Persze, az előző alapján magától értetődő volt, hogy kivegyék, ugyanakkor maga a nagy egésznek, helyzetük mibenlétének se eleje se vége nem volt, és ez egyre jobban kezdte zavarni.
- Itt van csapda vagy szabad az út? - kérdezett rá Sarahnál az őket és a tárgyat elválasztó távolságra, mert kész volt kiszedni a következő tárgyat is, mágikus aknára lépni előtte viszont már kevésbé. Amennyiben igenlő választ kapott, úgy elindult a gömb felé.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Kedd 08 Okt. 2019, 20:56

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Niteris gond nélkül kipöccintette a gömböcöt a helyéről, ami a legkevésbé sem volt meglepő. A Hydra legkiválóbb embereként ennél összetettebb feladatokat is könnyűszerrel elvégzett volna. Ezen képességeit azonban pillanatnyilag nem mutathatta be. Bizony, a túlképzettség olykor nagy csapás lehet...
Ám a jó teljesítményének így is kellően látványos eredménye volt. A színek elkezdtek visszatérni, ami csak és kizárólag Írisz úrnő megerősödését jelenthette, valamint odébbteleportáltak egy másik, sokkal jobb masinához, ami szintén csak a szétverésre várt. A démonmutáns sopánkodott valamit, de Niteris nem hallgatott holmi kontárok véleményére.
- Badarság, ez mindössze az istenek támogatása - mondta határozottan, és ismét előrelépett - Bizonyára ők sem akarják, hogy mindenféle hitetlen, migráns-ufók lepjék el a földet.
Ha a többiek nem állították meg, előző jól bevált mozdulatával lecsapott az új csiribí-masinára. Nagy lelkesedésében a következő és az azutáni gömbbel is hasonlóan járt el, amennyiben véletlenül ismét teleportálgatni kezdtek (és nem látott semmi szokatlanul aggasztó tényezőt).
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia Kedd 08 Okt. 2019, 23:19

- Hhhhhhhhúúúú - fújja ki magát és az egész dühét, mérgét elkeseredettségét. Teljesen kiürült. Bármi is történt az elmúlt percekben, órákban, napokban vele...vége. Elkezdődött számára valami teljesen új lelkiállapot. Testben és fejben is összeszedődött. Valójában nem is a két eltávolodóra ordított rá. Igazából a saját elméjét kellett megállítania. Mindazt ami száguldozott a kis tüsi haja alatti agykoponyájában az egy új útra lépett. A vasúti sínről átkerült a szabadságot jelentő sivatagba, ami bár sivárnak tűnik, a végtelenjébe bármilyen irányba elindulhat. A cél teljesen mindegy a lényeg a megtett út. Ennek szellemében néz fel ismét és látja ahogy a velük maradt személy már emeli is az íját.
- Ostoba... - suttogta, miközben a korábban tüzelésre készített fegyverét Toxin felé. Nem kellett magasra céloznia. Nem akart belemenni hosszú vitákba vagy gyors és hangos figyelmeztetésre. Egyszerűen lábon akarja lőni, hogy megakadájozza, hogy megölje mindannyiukat esetleg azzal, hogy aktivál egy olyan rejtett csapdát vagy aknát amit még nem látnak...

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 09 Okt. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 13 (vasárnap)

Parkok - Page 8 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Dane, Unka és Toxin nagyon rosszul látták, mert semmi sem változott itt, nem volt semminek más színe, minden továbbra is teljes mértékben noir volt. Amíg a páros ezen vitatkozott hason fekve, addig Toxin felállt és valamilyen indíttatásból kifeszítette az íját, hogy belőjön arra a helyre, ahol Dane és Unka feküdt.

Az nyíl, ha a férfi kilövi mozgott volna, ami jelen esetben nagyon, de nagyon kellemetlen lehetett volna rájuk nézve. Szerencsére Alicia hamar kapcsolt és még a nyílvessző elengedése előtt felemelte a fegyverét és lőtt. Az üres utcán meglehetősen hangosan vízhangzott a lövés, amit ekkora távból eltéveszteni sem lehetett.

Toxin éles fájdalmat érzett a vádlijában és a hirtelen jött erős jeges, majd tűzforró fájdalom miatt össze is csuklott, a nyílvessző ekkor indult útjára, de két-három méter után a földre esett. Nem jutott el így a földön fekvőkig és valószínűleg Unka és Dane életét mentette meg az, hogy Alicia belelőtt a társukba.
Parkok - Page 8 7kMvp6c
- Szerintem összeköttetésben vannak – mondta Sarah Levi felvetésére. – Mást nem tudok elképzelni… és remélem nem az lesz a vége, hogy valami csúnyaságot kiszabadítunk… De ezeket akkor is valamilyen energiaforrásnak érzem.

- Mintha ezt az egész mindent itt körülöttünk táplálná. De ilyesmivel nem találkoztam… az én időmben a technomágia nem kifejezetten elterjedt a kevés gép miatt – szabadkozott. – Nincs csapda, ugyanolyan, mint az előző.

Közben a többiek, mint Ace is pártolta azt, hogy Niteris folytassa azt, amit elkezdett, az idős férfi külsejében levő démon pedig megtette és folytatta. Az ernyővel most is kipöccintette a gépből a tárgyat, ami hasonlóképpen leesett a földre, mint az előző és a gép is kikapcsolt és leállt. Ekkor a távolból, arról, amerre Svarogék mentek egy lövést is hallani lehetett halkan.

Most már emberei beszédet lehetett hallani, a valós világ egyre jobban látszódott, élénkebb színben és néha még egy-egy félve levő ember is feltűnt, akik félve néztek arra a helyre, ahol korábban a társaság a nagy gépszerű kutyákat látta. Ezeket csak úgy egy-egy pillanatra lehetett látni, mintha a valóság kezdett volna utat törni magának.

Itt annyira felgyorsultak az események, hogy hozzá sem kellett érni a kőhöz, hanem néhány pillanattal később újabb villanás és a következő hasonló szerkezetnél voltak, az előző kő a földön, itt mindenhol beton volt, egy kisebb sikátorban voltak, a délkeleti részen. Most megelőzve mindenkit mondta Sarah, hogy tiszta a hely és nincs csapda a közelükben.

Parkok - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Szomb. 12 Okt. 2019, 00:45

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

- HOGY MICSODÁT?! - kérdezte kétségbeesetten Niteris, de ekkor már lelökte a következő labdát, és menthetetlenül elteleportáltak. A környezet egy kicsit különbözött az eddigiektől, de a démon most nem törődött az ufó-varázsketyere megközelítésével.
Azonnal azonosította az esetet, mint Rémálom legújabb trükkjét a szökésre. Hiszen mi más történhetett volna? Utoljára már átugrott egy setétséggel és barátságos szökőkutakkal teli világba, kézenfekvő tehát, hogy most ezt a Földhöz lényegesen közelebbi dimenziót célozta meg magának. Ha pedig elengedik...
De Niteris nem engedhette meg magának, hogy további kiabálással rontsa az általa felépített tökéletesen megbízható és mérhetetlenül bölcs öregúr képét.
- Kedves boszorkány barátom - fordult Sarah felé, ezúttal már-már természetellenes nyugodtságot színlelve - Bizony sok telet megéltem már, és azt tapasztaltam, hogy interdimenziónális démonokat nem ildomos rászabadítani a világra. Nincs véletlenül valami titkos tudásod, mivel ennek a lehetőségét kizárhatnánk? Például... ha esetleg megtekintenénk a négyzet közepét, vagy visszamennénk az előző gombócunkért...?
Niteris tett is pár lépést a misztikus masinák által alkotott négyzet közepe felé, hátha a többiek is vele tartanak (vagy legalább a boszorkány), de egyedül nem mert útnak indulni. Valahogy nem volt kedve egyedül felderíteni a varázsaknamezőt...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald Szomb. 12 Okt. 2019, 20:20

A következő helyszínen nem volt már olyan egyszerű a dolog, s ami inkább meglepő, az az, hogy még csak nem is kellett semmilyen külső behatás vagy tényleges történés, saját csoportjukban támadtak kételyek, illetve egyvalakiről bizton meg tudta állapítani, hogy mintha elbárotalanodott volna az energiaforrások inaktiválásától. Egy pillanatra Levi is megtorpant, a kis fennakadás után viszont legyűrte a maradék távolságot is a gömb és maga közt.
- Nem tudom, hogy csak hirtelen képessé váltunk meglátni a mágikus vonalakat vagy akkor aktivált valami varázslatot, de nem lehet inkább az utóbbi? Az alapján nagyobb a valószínűsége, hogy az egyetlen csúnyaság, amit kiszabadítunk, az saját magunk vagyunk. És ha...
Beszéd közben a sai nyelével megpróbálta kipattintani helyéről ezt a gömböt is, és magához venni, mindeközben viszont nem szakította meg a gondolatmenetét.
- .. mégis így lenne, én nem szándékozom itt maradni ezen a színtelen, kies, csapdákkal teli helyen; biztos van rá mód, hogy a külvilágban, ahol mi magunk is szabadabban mozgunk és cselekedhetünk könnyebb legyen kezelni a helyzetet.
Persze a gondolattól, hogy valamit kiszabadíthatnak, kifejezetten rossz érzése támadt, ugyanakkor olyan végtelenül önfeláldozó lélek sem volt, hogy ez a tudat elnyomja a kijutás vágyát.
- Arról nem is beszélve, hogy a robbanások alapján sárkánygyíkék némi problémába ütköztek, és hacsak nem haltak bele az eddigiekbe, ők is nagyobb biztonságban lesznek, mert nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én baromira nem láttam azokat a rúnákat, míg Sarah nem szólt és szerintem ők sem. - Szavait, főleg ez utóbbi aknákról szólót kifejezetten Frederickre pillantva mondja, mikor látja, hogy a férfi tesz egy lépést a kintebbi területek felé.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 13 Okt. 2019, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 17 Okt. 2019, 00:01Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. október 21. (hétfő)

Parkok - Page 8 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:


Ezúttal talán nem kis meglepetésre az eddig a felfedezésben és kísérletezésben úttörő Niteris volt az, aki végül kifejtette a rosszallását az egész ügy miatt, mert aggódott a korábbiak után, hogy hátha most is efféle dolog alakul ki. Sarah azonban igyekezett megnyugtatni.

- Ha így lenne, akkor az a nő deaktiválta volna már ezeket, így nem hiszem, hogy bármitől kellene tartani – mondta Niteris-nek Sarah. – Egyetértek Levi-vel, hogy muszáj kijutnunk innen.

Így tehát egyetértett Levi-vel, aki nem is várakozott nagyon tovább. Mivel látta, hogy korábban, hogy Niteris esetében sem történt semmilyen hatás, így fogta és a farkával pöccintette ki a tárgyat. A gép ezen esetben is lekapcsolt és még valósághűebb lett minden.

Itt éppen egy utca közepén álltak és egy autó jelent meg előttük, ami egyszerűen áthajtott rajtuk, de ők mintha szellemek lettek volna átment a jármű rajtuk anélkül, hogy bárkin bármilyen kárt okozott volna, majd néhány méterrel odébb el is tűnt a semmiben, mintha soha sem lett volna ott. Sarah kissé összerezzent.

- Ez nem kicsit volt furcsa – mondta.

Közben még a teleportálás előtt Levi felvette a tárgyat, ami egy furcsa halálfejes hátlapú és mintás kártyapaklivá alakult egy néhány másodperces pulzálás után. A teleportálás ekkor történt meg és került a csapat az utolsó energiamezőhöz és tárgyhoz benne.

- Ez az én kártyám! – mondta meglepetten Sarha. – Néhány hete lopták el tőlem, soha sem jöttem rá ki és hogyan, de ez megmagyarázza az egészet. Ahogy nézem új tulajdonsot is választott, téged. Vigyázz rá, jó hasznát fogod venni, még akkor is, ha nem vagy mágiaérzékeny, sem használó.

Közben pedig a szerkezetre nézett, majd vissza a többiekre.

- Ki veszi ki az utolsót? – kérdezte.

Parkok - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris Vas. 20 Okt. 2019, 00:16

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Nem! Nem jó! Állj! Nem szabad! - tiltakozott Niteris, de a gömb ki lett pöccintve, és elütötte őket egy szellemautó. Aztán elteleportáltak, ahogy ilyenkor már csak illik.
- Hát nem értitek? - kérdezte dühösen a többieket - Ha valaki ide be van zárva, akkor nem szabad kiengedni. Ez mind az ufók terve, és... Úúú, az meg micsoda?
A démon ekkor vette észre, hogy Levi és a boszorkány éppen egy varázstrükköt vizsgálgatnak, ami furcsán ismerősnek hatott.... Igen, Niteris határozottan találkozott már misztikus kártyapaklikkal, amit az istenek osztanak ki hű követőiknek. Ami pedig csak egyet jelenthetett! A boszorkány mellett a démonmutánst is el kellett juttatni valahogy a Hydra bázisára. Ott mintha szerették volna az ilyen kártyásokat.
- Hmm... az istenek megajándékoztak minket, tehát minden a legnagyobb rendben van - jelentette ki, és esernyőjével megindult a legújabb és egyben utolsó varázsgömb felé. Ha már mindenképp kiveszik őket, legalább az egyiket illett volna megszereznie. Ha semmi nem gátolta meg, ezúttal az esernyője végén lévő kampóval nyúlt be a labdáért, hogy azzal maga felé húzza.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf Vas. 20 Okt. 2019, 18:10
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


A gömböket továbbra is esernyőjével üti le a férfi, s a hatás minden esetben ugyanaz. Már egészen kezdek hozzászokni a dologhoz, már amennyire ez lehetséges. Azonban végül egy kis tanakodás után, más pöccenti ki a helyéről a gömböt. Én mindeközben elkezdem körbejárni, mert be kell vallanom, egy igazán lenyűgöző látvány ez a valami. Miután a gömb földet ér, hirtelen arra leszek figyelmes, hogy társaim előtt egy autó jelenik meg, mely látszólag nem szándékozik megállni. Meg is indulok feléjük, de egy lépésnél és egy rövid kiáltásnál nem jutok tovább, hiszen egészen különös végkimenetele lesz az egésznek, de semmiképpen sem tragikus, tehát nem az, amire számítottam.
- Vigyá...!
Az autó egyszerűen csak áthalad rajtuk, s láthatóan nem is lép fizikai kontaktusba senkivel. Mindezek után pedig következett a már jól megszokott teleportálás a következő gömbhöz. Eddigi tapasztalataim alapján rájöttem, hogy nem veszélyes hozzáérni ezekhez, így megpróbálnám ezt az utolsót én leütni, viszont miután látom, hogy az esernyős ember nálam hamarabb indul meg, így inkább leteszek kósza tervemről és kíváncsian várom a végeredményt, hátha ezúttal másként alakulnak a dolgok.Felszerléslista:


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 8 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.