Parkok

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Csüt. 05 Szept. 2019, 18:20

-Fegyveres banditák?-A hátam mögé dugom a pisztolyomat.-Nem is értem mi történhetett. Mi nem is láttunk semmiféle fegyvereseket Bronxban ugye Svarog?
A pajzs ledől Sarah meg össze.  Ez, gyors volt kár, hogy nekem nem jutott eszembe. Bármi is volt ez.
- Ez... ez mégis mi volt?!-kérdi a rendőr.
-Ötletem sincs, de szép munka volt. Összefagyok idekint. Odabent viszont lefogadom, hogy minden jó meleg. A combomat pedig már nem is érzem úgyhogy nyomás befele.
Svarog jó tiszt módjára átveszi az irányítást mielőtt még előre rohannék. Igaza van. Ő volt a parancsnok a háborúban én meg csak a felderítő. Úgyhogy az egyik kézben a pisztolyomat a másikban a kardot tartva kiállok az alakzat szélére. Várom, hogy kicsit összébb tömörüljön a csapat, hogy ne legyünk szétszóródva.
-Svarog! Szerintem az új kölyök jöhetne a helyemre. Akkor közrefogjátok az alakzatot én meg előre megyek pár méterrel, úgyis jobban látok mint a legtöbbetek. A léptem is csendesebb. Úgyhogy még időben tudok szólni ha csapda a dolog.


Pénz: 1100
Eszközök: taktikai mellény, távcső, rádió, okosteló, hátizsák, cigi, öngyújtó
Felszerelés/fegyverek: kés , ninjato , Mesterlövész puska , két félautomata pisztoly, 10 db shuriken

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Pént. 06 Szept. 2019, 18:03

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Rendőr létére a farkas nem volt éppen a helyzet magaslatán. Az istenek néha furcsa hírnököket  találnak maguknak. Hiába, nem lehet mind olyan éles eszű, mint Niteris. Egyértelmű példa volt erre Svarog (kinek butaságára nem méltóztatott reagálni). De azért egy körözött személy lelövése igazán nem tűnt olyan nagy kérésnek. A démon egy pillanatra elgondolkodott azon, hogy talán meg kéne szállnia valakit, hogy személyesen intézkedjen... de aztán leomlott a védőfal, ami sokkal érdekesebbnek tűnt.
- Ah! "Zörgessetek és megnyittatik néktek"! - mondta Niteris, és már el is indult a barátságos épület felé. Vagyis hát elindult volna, ha a sárkányember nem kezd el mindenféle alakzatokról beszélni. Nem volt valami jó csapatjátékos. Mégis miért hátráltatott mindenkit a felesleges parancsaival?
- Ejj, fiatalember, hagyja már ezt a katonásosdit - mondta, és odalépett Sarah-hoz - Hát nem látja, hogy a boszorkány nincs jól? De egyet se féljen! Én orvos vagyok.
Ezzel le is hajolt, és elvégezte a szokásos ellenőrzéseket. Amennyiben nem tűnt életveszélyesnek a helyzet, akkor elégedetten hümmögve felállt.
- Minden rendben lesz, valaki csapja gyorsan a hóna alá, és mehetünk - mondta a többieknek - És soha ne feledjétek: Az istenek szeretnek minket, de a hatalmukat még jobban szeretik. Csak semmi tiszteletlenség.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Pént. 06 Szept. 2019, 20:56

Megtartotta magának abbéli véleményét, hogy hiába a nagy szavak és szervezés, az eddigi felderítő akció módszerei hagytak némi kívánnivalót maga után. Láthatatlan fal vagy sem, kicsit olyan, mintha mindenki rohanna, mindenki kapkodna. Mindenesetre az, hogy nem volt mágia, valóban felvetett benne néhány kérdést, miféle helyen lehetnek - és mi lehet az oka manaháló hiányának. Akármi is legyen az, de Sarah úgy tűnt olyasmiről beszél, amelynek nem-léte kifejezetten szokatlan.
Jó reflexekkel mozdult az összeeső varázslónő irányába, hogy egyik karjával elkapja az összecsukló testet. Automatikusan a nyaka felé nyúlt, hogy megnézze, érzi-e még a pulzusát, és úgy tűnt, nem kell aggódnia, azért jó lett volna, ha egy orvos is ránéz, de a nagy katonai eligazításba nem akart beleszólni látván, hogy a lány nem lélegzik rendszertelenül, helyette inkább ideiglenesen leengedte óvatosan a földre.
- Fel kell tennem a kérdést, mert talán e fantasztikus hozzáértő társaság meg tudja válaszolni a talányt - szólal meg kiegyenesedve aztán. Megint, nem lehetett eldönteni, hogy csak ironizál vagy őszintén, komolyan gondolja - .. de ha valóban nincs itt mágia, mint ahogy arra a kishölgy utalt, akkor ez mi volt?
Kérdése végére akaratlanul is a gömb alakú ékkőre pillantott fenn, a bejárat fölött. Talán mégis akad itt valamennyi, csak bezárva, elraktározva. Persze csak találgatott ő is. Az "orvos vagyok" mondat zavarja meg bizonytalanul tapogatózó gondolatmenetét, s mire felnéz, addigra a férfi már Sarah állapotát vizsgálja, valószínűleg nagyobb szakértelemmel, mint ő tette.
- Valószínűleg nem véletlen találtunk itt egy védőmezőt előtte, de ez tűnik az egyetlen logikus útvonalnak. Semmi jóra vagy vendégszeretőre nem számítanék ettől függetlenül.
Akármilyen alakzatot is vesznek fel a többiek, ő nem érez rá túl nagy kényszert, hogy felajánlja részvételét benne, pedig megvolt a maga önbizalma a harci kompetenciáját illetően még ennyi év elteltével is - ugyanakkor legtöbbször előnye származott abból, ha ezzel nem hivalkodott mások előtt. Ha nem vagy az első sorban, könnyebb más ritmust elkapva váratlanul előbukanni a másodikból. Amennyiben az indulás mellett döntenek, felveszi Sarah-t. Később megpróbálja majd felébreszteni, de ha egyszerűen csak el is ájult, jobb nem rögtön felzargatni, hanem hagyni regenerálódni kissé. Alapesetben mind a két kezét használta volna, de a körülményekre való tekintettel jobbnak látta, ha legalább az egyiket szabadon hagyja. Oldalán elérhető távolságban függött az egyik sai, Tsura, ám csak diszkréten, a színes cirkuszi köpeny takarásában.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Pént. 06 Szept. 2019, 23:36

Alicia ismét felébredt. A robbanás, a pajzs összeomlása...most megint visszapörögnek benne az események. Felfigyelt valamire, ami elhangzott Sarahtól csak lassan jutott el a tudatáig. "Boszorkány". Ez felkeltette az érdeklődését. Bár lehet, hogy későn és a lány már halott. Legalábbis ahogy a földre rogy, ezt simán el tudja képzelni. Már-már megindulna előre, hogy segítsen amikor még egy információ eljut hozzá. "1890"...ennek a nőnek halottnak kéne lennie, de a világaik összekuszálódtak. Nekik nem lett volna szabad találkozniuk. Mégis sors szerű...de most már mozdulna. Ugyanakkor már ott van mellette egy...orvos?! Legalábbis ezt mondja magáról. De hát minden rendben lesz. Felállnak csatasorba. Ő maga oda áll, ahol Sarah fekszik vagy ahol valaki a hóna alá csapta. Érdekli a nő...és a saját állapota. Most már kezdi aggasztani, hogy úgy van jelen és úgy áll ott mint egy kívülálló. Mint akit senki sem lát. Mint egy szellem...talán nincs is ott csak álmodik.

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 07 Szept. 2019, 00:01Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. szeptember 11. (szerda)

Parkok - Page 7 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:
Épp nincs.


Szegény Ace-nek valóban fájhatott a feje, hogy mindenki mindent egyszerre zúdított rá, de legalább megtudta, hogy tényleg ugyanazon helyről kerültek ide és ott Bronxban volt valami, ami ezt az egészet okozta. Bár, ha még ott van ők meg itt, akkor nem nagyon vannak közelebb a megoldáshoz. Legalább is láthatóan.

Valaki le akart tartóztatni Toxint, más szerint együtt kéne működni közveszélyes terroristával, aki civilek tucatjainak lemészárlásában vett részt. Röviden, igazából semennyi összhang nem volt a társaság között, vagy csak egy nagyon kicsit. Amit némileg helyrerázott az, hogy a láthatatlan pajzs leomlott, legalább pár pillanatra, utána újra káosz volt.

Most azonban a probléma merült fel, hogy miként kellene bemenniük az épületbe. A többség a katonás módszert választotta, hogy a civileket közrefogni és úgy, más kérdés, hogy az érintett civilek még nem szóltak ehhez semmit sem.

Niteris volt az első, aki odament az ájult Sarah-hoz, akit még estében elkapott Levi és megóvta attól, hogy a földre zuhanjon. Így már Levi előre látta, hogy Sarah rendben van, de Niteris is ellenőrizte, hogy nő milyen állapotban van. Mind a ketten tapasztalhatták, hgy szerencsére életben volt, ezt azonnal meg lehetett állapítani, a pulzusa is erős és a légzése is egyenletes, mély. Amennyire orvosi tapasztalat nélkül megmondható volt, jól volt, csak tényleg elvesztette az eszméletét valami miatt.

Így vagy úgy, de a csapat végül úgy döntött, tényleg bemegy, Sarah-t Levi vette fel, a nő nem volt túl nehéz, maximum ötven kiló lehetett, de inkább a negyvenöthöz lehetett közelebb, így nem volt őt túl nehéz még egy kézzel sem cipelni. És a csapat elindult befelé, a felállás kérdéses még, hogy ki hogyan helyezkedik, de mennek.

A beérkezés egyszerű volt, nem akadályozta őket meg mindebben senki, odabent egy ideig eléggé sötétben botorkálva kellett haladni, míg végül egyik pillanatól a másikban egy üvegszobában találták magukat és a hátuk mögött az ajtó is eltűnt.
Parkok - Page 7 Infinitymirroredroom-yayoi-kusama1

Parkok - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Szomb. 07 Szept. 2019, 13:15

- Na én aztán nem fogadok el parancsot tőled - csatlakozott Toxin a többiekhez a véleményében. Igaz, ezek közül a legtöbben leakarják lőnni, vagy kilóra eladni Osborn házi hadseregének. Viszont az ő is megértette, hogy bárhogy is juthat ki innen, annak a módja a különös épületben van.
Dragunov megrázza a fejét, mikor a Frederick egyszerűen úgy kezeli le, mint egy nyolc éves kölyköt, holott a jó helyezkedésen bizony az életük is múlhat.
- Hát összefoglalta az úr, hogy mit, hogy is kell csinálni. Ne legyünk udvariatlanok, és ne cseszegessük bármi is van bent, mert az haaatalmas tiszteletlenség.
Svarog azért odaintette magához Rint és Dane-et, Unkát és az új srácot.
- Figyeljetek rájuk - suttogta. - Ne szakadjatok le egymástól, ha gáz lenne, akkor fedezzétek egymást. Unka, légy szíves ne kezdj el azon nyígni, hogy nem voltál katona, meg Dane te se. Azt értsétek meg, hogy csapatban kell dolgozni. Szóval. Mi vagyunk a felelősek értük, vili? - Mr. New Yorkra nézett. - Jó, hogy van itt egy hatósági személy.
Mielőtt beléptek volna, Dragunov felpillant az ékkőre.
- Nem értem ezt az egészet. Bár lehet ez a varázstalanság jelenleg csak ránk vonatkozik, és arra nem, aki ezt létrehozta... - Eszébe jutott Rémálom, és megborzongott. - Valami célból ide jöttünk, és annyiban igaza lehet Toxinnak, hogy neki köze lehet - intett a Levi karjában lévő lány felé. - Ő volt a kulcs, és annak is a kulcsa annak a kapunak, ami kijuthat innen minket.
Átlépték a küszöböt, és semmi sem történt.
Aztán a sötétségbe botorkáltak. Svarognak pedig eszébe jutott Toxin, ahogy a háta mögé jut, és a hátába döf egy mérgezett kést. Megremegett...
- Jó, ez most így mi franc? - kérdezte Dane, ahogy bejutottak az üvegszobába. Svarog körbepillant és összeráncolja a homlokát. A falakon zöld csillagok pislákolnak.
- Ok, Rin te a másik oldalról, én erről az oldalról nézek körül - mondta a kitsunének. Aztán Unka és Dane felé fordul. - Ti pedig vigyázzatok a többiekre, rájuk főleg - intett Frederick és Toxin felé. A sárkány elindul a fal mellett és padlót nézi, magában számolja, hogy mekkora a szoba és egy esetleges kijáratot, vagy csapdákat. Közben odaszól Fredericknek.
- Van valami ötlete, hogy mik ezek a pöttyök? - kérdezte.
Unka közben megáll, előkapja az egyik saiját, és piszkálni kezdi vele a körme alól a piszkot. Dane pedig leguggol és a padlót veszi szemügyre.
Toxin ellenségesen méregeti Ace-et.
- Nem fogom magam ingyen adni, ha kijutunk- suttogja neki.

Svarog felszerelés:
Rintől kapott automata pisztoly, egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Szept. 2019, 22:09-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Kedd 10 Szept. 2019, 16:57

Lassú, óvatos remegés futkoz át a testén. Egyik izma, a másik után veszi át a rövid görcsös rándulásokat. Nem mondaná, hogy felgyorsultak az elvonási tünetei, hiszen nincs mit elvonni a testétől. Nem függő. Csak azért iszik, hogy elnyomja azon félelmét, hogy nem él valójában. Csak NPC egy számítógépes játékban. Egy lélektelen, eldobható papírlapra vetett karakter egy recskagép pattanásos tínédzser szerepjáték mappájában. Egy senkinél is kevesebb. Egy játék, amivel istenek dobálóznak, egy pendülés a sors végtelen anyagszüvetének egyik cérnaszálán. Vagy csak egy tükörkép, ami egy másik dimenzióban egy pillanatra tűnik csak fel, ezzel egy egész univerzumot létrehozva. Vagy csak egy gondolatnyi játékot, ami neki az élet de máshol csak egy szempilla kihullási és földre érkezése között eltelt ideje.
- A Qrva életbe... - mondja ki hangosan a tükörteremben és előhúzza fegyverét. Egyből a legközelebbi tükörképére emeli és meghúzza a ravaszt, hogy leadjon saját magára egy lövést.

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárrakkal.
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf on Kedd 10 Szept. 2019, 19:31
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


A fal összeomlásának következtében én is figyelmes lettem arra, hogy a lány elájul, de mivel a többiek már intézkednek, így ezzel kapcsolatban nem is cselekszem semmit, hiszen amúgy se tudnám bizonyára a szükséges ellátást biztosítani, végtére is nem vagyok orvos. Még a kislány darázscsípésével sem bírtam el a parkban, bár a helyzet igazából kissé bonyolultabb volt. Továbbá észre veszem azt is, hogy intenek nekem, így csatlakozom is a kisebb csapathoz, hogy meghallgassam a tájékoztatást, ami számomra nem sok újdonságot tartalmaz. Bár úgy hiszem, hogy a csapat túlságosan is szétzilált ahhoz, hogy közös erővel nézzünk szembe azzal, ami vár ránk. Igyekszik valahogy középen maradni, hogy ne engem érje az első csapás, se elölről, se hátulról, miközben befelé haladunk. A sötétben mászkálva kissé idegessé is válok, s akaratlanul is előveszem csipogós játékomat és rágcsálni kezdem. Majd mikor a tükörterembe érkezünk, hirtelen bántja is a szemet a sok kis fénypont, így igyekszem, inkább a föld vagy a plafon felé szegezni tekintetem. Majd mikor a körözött bűnöző megjegyzi, hogy nem fogja magát könnyen adni, Toxin felé fordulok és egy szerű morgással és vicsorral válaszolok. Nem kell könnyen adnia magát, de el fogom kapni.
Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel
-Adóvevő kb. 2 km-es hatótávval
-Újonnan piacra dobott mobiltelefon
-1db csipogós gumicsont


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Kedd 10 Szept. 2019, 20:59

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

A barátságos épület megközelítése akadálytalanul zajlott. Néhányan katonásosdit játszottak, de persze próbálkozásaik eltörpültek a Hydra győzhetetlen hadseregének szervezettsége mellett. Niteris ezt remekül szemléltette, ahogyan az alakzatot teljesen figyelmen kívül hagyva vonult a bejárat felé. Nem volt mitől félnie, hiszen az istenek már amúgy is nagyon szerették. Immár másodszorra szólították el teleportáció segítségével, és még mennyei köveket is küldtek neki ajándékba. Mi baj történhetett volna?
Az épület belülről is szívderítő látványt nyújtott. Igazán kár, hogy a rendőr nekiállt rágcsálni valami hülyeséget. És egy kicsit talán sötét is volt, de az istenek mindenre gondoltak, és hamarosan zöld pöttyökkel áldották meg a csapatot. És hagy jelezzék útjuk helyességét, még az ajtót is becsukták a társaság mögött. Svarog sajnos nem értette meg ilyen egyszerűen a helyzetet, és kérdezősködni kezdett. Igazán lehetett volna egy kicsit gyorsabb felfogású...
- Ez a hangulatvilágítás - közölte a sárkánnyal, és tovább ment - Nincs itt semmi látnivaló, csak menjünk tovább egyenesen. És ne lődözzünk a tükrökre, ha kérhetem. Vendégségben nem illik!
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Kedd 10 Szept. 2019, 22:30

- Ezaz, egy tükörlabirintus. Fantasztikus! Végül is, mi baj történhet egy tükörlabirintusban, nemdebár? - Fanyar humorral dünnyögte a szavakat, de azért vontatott, kétkedő szavai jól kivehetőek voltak a teremben.
Őszintén, nem sok lehetősége volt nagyon bámészkodni, de még csak úgy igazán feldolgoznia sem a látványt, egyrészt meg a sötétség és a szakaszosan világító fények olyannyira megtörték a vizuális érzékelést, hogy azt idő megszoknia még az olyan szemnek is, amely nem túlérzékeny.. másrészt a hallása viszont nagyon is rendben volt, s tekintve, hogy a középső bolyban haladt eddig Aliciával, majdhogynem közvetlen maga mellett hallott egy fegyvert, amint kibiztosítják. Jellegzetes, kissé otthonos, de nem a jó értelemben otthonos hang. Nem különösebben kedveli.
A természetesnél bár nem irtóztató mód sokkolóan, de jóval gyorsabban fordult irányba és nyúlt ki a nő keze felé, amelyben a fegyvert tartotta. Izmai megfeszültek, ahogy természetfeletti adottságát kihasználva az eredeti mozdulatsor törtrésze alatt kísérelte meg kikapni a mentálisan szétcsúszóban lévő Alicia ujjai közül a pisztolyt. Annyira áthelyezte figyelmét (és ezzel együtt a főbb fizikai attribútumait is arra az oldalára koncentrálta) erre a cselekvésre, hogy ugyan nem ejtette el, de Saraht tartó karja kissé megroggyant, ahogy engedett a bele fektetett erőből, csak hogy még nagyobb sebességgel nyúlhasson ki, remélhetőleg azelőtt, hogy a fegyver elsülne.
- Ne legyünk meggondolatlanok. - Elhagyta a szokásos kedvesem, hölgyem, asszonyom megszólításokat, csak a puszta tényekre hivatkozott a rövid mondatban. Ki tudja, van-e szilárd fal a tükrök mögött? (Ő azt feltételezi, hogy igen) - nem hiányzik, hogy a lövés hatására a szilánkok beléjük álljanak, főleg nem belé és a karjában tartott amúgyis ájult varázslónőbe.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 11 Szept. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. szeptember 15. (vasárnap)

Parkok - Page 7 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:
Épp nincs.


A csapat bement és egyelőre megakadtak az üvegszobában, Svarog továbbra is igyekezett a csapatot összetartani, Alicia teljesen a kiakadás szélén volt és már Ace is kezdett ideges lenni. Svarog ki is osztotta gyorsan a parancsot, Alicia pedig fegyvert rántott, hogy belelőjön az üvegbe, ami nem tetszett Niterisnek sem és próbálta nyugtatni a nőt.

Svarog végül is úgy döntött, hogy körül néz és kérte Rin-t is, hogy tegyen így, azonban a nő egyelőre nem mozdult, csak Svarog. Levi pedig szarkasztikusan jegyezte meg ekkor, hogy mégis mi baj történhet. A férfi eljutott a szoba sarkáig, majd hirtelen már nem hallotta a többiek hangját, sem mozgását, ugyanazon helységben volt, de a többiek sehol. A többieknek is feltűnhetett, hogy Svarog elindult a szavai után, aztán eltűnt egyik pillanatról a másikra.

Levi pedig ebben a pillanatban hallotta a fegyver kibiztosítását, Alicia még hallhatta, ahogyan Niteris szól neki, majd egy kezet érezhetett a kezein és a következő pillanatban azok a fegyverre markoltak és kicsavarták a kezéből a fegyvert. Mivel nem számított arra jelen állapotában, hogy valaki fellép ellene, így Levinek sikerült meglepnie őt.

A csapat egyelőre immáron Svarog nélkül álldogált a helységben, Alicia fegyvertelen lett. Ebben a pillanatban a teremben mindenki, de még Svarog is a saját termében, ahol éppen volt egy gunyoros női kacajt hallhatott. Az üvegek felülete visszahangozta mindezt, így emiatt nem lehetett megállapítani, hogy merről is jött mindez.

A tükrökben látszódó zöldes fény pedig változni kezedett, először mélyebb sötétebb lett, átment kékbe, ott is több színben, majd piros lett, sárga, végül az egész a szivárvány teljes színpompájában játszott. A nevetés pedig egyre hangosabb lett. Először Rin és Ace számára volt fájdalmas csak a jobb hallásuk miatt, a végén már mindenkinek fájt tőle a füle és a feje is kezdett.

Parkok - Page 7 7kMvp6c

Bocsánat a rövidségért, csak 38,6 körüli lázzal írtam a reagot és nem vagyok túl jól.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Szomb. 14 Szept. 2019, 19:22

Már össze is törtek volna a tükrök? Nem csak a saját csuklójában érez csavarát és már el is veszítette fegyverét. Fordul körbe, hogy keresse azt aki ilyen könnyen lefegyverezte. ~ Régebben jobb voltál kislány. ~ Korholja magát és már látja is a bűnöst az ájult boszorkányt cipelő férfi személyében. Már nyitná is a száját valami égtelen káromkodásra, amikor felkapja a fejét a semmiből megjelenő hangra. Körbe fordul lassan miközben a hang nem marad abba és a fények is kezdtek megváltozni. Vajon csak ő hallja?! Figyelte a társai reakcióit, de egyre inkább erősödik a hang. Látja ahogy egyre inkább hat rájuk a kacaj s megpróbálja túlkiabálni a visszhangzó kegyetlen kínzójukat.
- Add vissza a fegyvert...és kezd el törni az üvegeket bzdmeg! - És kinyújtja a kezét, miközben próbálja rugdosni a hozzá legközelebb lévő tükröt hátha lesz hatása mielőtt komolyabban megfájdulna a lába.

Felszerelés:

- egy plusz tartalék tár
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Szomb. 14 Szept. 2019, 21:56

Meg sem rezzent a káromkodásra vagy a hangnemre különösebben, egyrészt túlzottan le volt foglalva a rendhagyó körülményekkel, az ismeretlen kacagással, másrészt egy pillanatig sem bánta meg, hogy nem engedte a nőnek, hogy még idő előtt szétszabdalja őket a nagy sebességgel szétrepülő üvegszilánkokkal.
Ezek után viszont, miután látta, hogy az kézzel-lábbal áll neki a tükrök összetörésének - amely jelen pillanatban szerinte is logikus ötletnek tűnt, a kinyújtott kezébe visszapakolta a fegyverét. Egyébként is tervezte visszaszolgáltatni, csak a közvetlen bajt szándékozott megelőzni. Minekután viszont felszabadult ismét az egyik keze, előhúzza az egyik sai-t és annak nyelével töri be a hozzá legközelebb lévő tükörfelületet. Magával az ötlettel végül is egyetértett. Csak annyira volt ideje, hogy eközben a körülötte lévők sziluettjét megpróbálja kivenni, megszámolni már meg sem kísérelte, hogy hányan vannak. Mindössze arról akart megbizonyosodni, legalább a társaság nagy része nem kóborolt el.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Szomb. 14 Szept. 2019, 21:59

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Niteris erősen elcsodálkozott, amikor a démonmutáns leszerelte a a lövöldözésre hajlamos nőt, de az információt mindenképpen hasznosnak találta. Ha netán egyszer véletlenül meg akart volna szállni valakit, Levi egész jó választásnak tűnt. Bár persze a rókalány és a rendőr is ígéretesnek látszottak... De vajon melyikük a leggyorsabb?
Ezt sajnos nem találhatta ki, mert ekkor egy nevető női hangra lett figyelmes, mi még a társai civakodásánál is zavaróbb volt. A démon talán most először elbizonytalanodott. A nevető istenek általában bajt hoznak csak az emberre... Sőt, Rémálmon kívül még egy istent sem hallott nevetni. A szivárványok viszont kedvesnek és jónak tűntek...
- Írisz úrnő...? - kérdezte bizonytalanul, de aztán a nevetés kezdett elviselhetetlenül hangossá válni. Ha még mindig szimbionta lett volna, ilyenkor Niteris biztosan visítozásba kezdett volna, de így beérte pár grimasszal, és befogta a fülét.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Szomb. 14 Szept. 2019, 22:10

Toxin közben Ace-re nézett, a jobb szemöldöke pár centiméterrel megemelkedett.
- Nagy hősnek hiszed magad, mi? Csimbókos. - felkacagott. - Hol voltak a nagy hősök, mikor a kékbőrűek feldúlták az otthonomat, és végeztek az enyémekkel? He?
Előrelépett, és a szemébe nézett.
- Ebben a történetben számomra te vagy a rosszfiú, bundás barátom.
Svarog a szoba sarkáig jutott el, előrenyúlt a kezével... A következő pillanatba eltűnt. Unka felpattant, mikor meglátta a barátját köddé válni, és aztán Dane is felpattant. Futólépésben odament a sarokhoz, és elkezdték tapogatni a falat.
- Eltűnt Svarog! - kiáltotta Unka.
Toxin vállat vont...
A következő pillanatba a fülére tapasztotta a kezét, mikor egy fülsértő kacaj tépte szét a csöndet. Unka is felnyögött, és Dane is...
A motoros a mutóujját a fülébe dugta, de még így is hallotta az Alicia nevű nő hangját, aki azt mondta, hogy lőjjék szét a falat. A srác a kezébe fogta a pisztolyát. Látta, hogy a Levi nevű mutáns, akit talán egy vándorcirkuszban látott neki esik a kezében tartott kés nyelével az üvegfalnak. Montrose meghúzta a ravaszt és belelőtt az üvegbe.
Unka is előkapta a sai-jait és rácsapott az üvegfalra, közben ordított a kíntól. Toxin hunyorgott, és magában az ősök szellemit szólongatta, hogy segítsenek neki ebből a helyzetből kijönni.
Vagy adjanak neki nemes halált.
Aztán előreszökkent és a bakkancsa talpával nekiesett az üvegfalnak.

Svarog egy ugyanolyan terembe volt, mint amilyenből elindult. A társai után pillantott, közben a kezében a pisztolyát tartotta... Hirtelen egy erős kacaj szaggata szét a csendet és feszült neki a dobhártyájának.
Egy nő röhögött így. A sárkány a fülére tapasztotta a kezét, és felordított. Utálta ezt a gúnyos kacajt. Hasonlított a szörnyeteg látására összegyült tömeg kárörvendő kacaja... A ketrecben kuporgó pikkelyes fiúé...
Svarog újra az őrület határán táncoló torz gyermek lett, aki senkinek se kellett. Lassan felállt, és a fájdalommal próbálva nem törődni körbepillantott.
- Gyáva! - ordította. A röhögésből egyből rájött, hogy az az entitás aki mögötte áll, a hangokkal manipulál másokat. Ugyan ő állhatott a parkban kitört táncőrület mögött. A kezébe tartott pisztolyt előreszegezte, és becélozta a tükörfalat.
- Gyere elő, mert szétlövöm a szaros alagutatadat. - bömbölte.
Ha a fájdalom engedte, akkor meghúzta a pisztolya ravaszát.

Svarog felszerelés:
Rintől kapott automata pisztoly, egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Szept. 2019, 21:04-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 15 Szept. 2019, 00:01Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. szeptember 19. (csütörtök)

Parkok - Page 7 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:
Épp nincs.


Végül is mindenki elkezdte követni Alicia példáját, hogy betörje az üvegeket. Niteris kérdésére nem felelt senki, azonban, amikor Unka felkiáltott, akkor a szavai hangosan vízhangoztak a teremben, ami főleg Rin és Ace számára volt nagyon fájdalmas, hiszen nekik sokkal jobb volt a hallásuk. Mindezt pedig tetézte a pillanatokkal későbbi lövés.

A két állatias mutáns füle iszonyúan csöngött és fájt, nem is hallottak semmit sem ezen kívül. A lövést mindenki hallotta ez és a minden egyéb módon való üvegtörések nyomán az egész helység kezdett megremegni és az üveg csilingelő hangot adott ki minderre, majd lett egyre élesebb, ami mindenkinek kellemetlen volt, de Rin és Ace számára ez is nagyon fájdalmas.

Ez nem az ő napjuk volt. amikor a csapat elég üveget tört össze, illetve lőtt szét Svarog jóvoltából, akkor a maradék pontosan ugyanolyan hatással semmisült meg, mint a korábbi láthatatlan energiafal. Millió darabra hullt, olyan pici darabokra, hogy ezzel kárt sem tett senkiben. Amint ezek az üvegdarabok megszűntek létezni egy ismerős helyen volt ismét a társaság.

Bronxban, az utcán, bár minden kihalt volt, egy ember, vagy jármű sem volt ott, csak az üres utca. Minden szürke színű, mintha fekete-fehér filmet néztek volna, csak saját maguknak volt színe és még valakinek. A kihalt utcán úgy negyven-ötven méterre egy kree nő ácsorgott, a bőrén mintha világító feliratok lettek volna.

- Ez még főemlős mércével is lassú volt… – nevetett fel.
Parkok - Page 7 KtShPCB

Parkok - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Whitewolf on Vas. 15 Szept. 2019, 23:11

-------
Hana: mindenségit.
Rin: mindenségit.
------

-mindenségit

A fülemre tapasztom a kezemet. A hang megőrjít. Felrobban a fejem. Már ordítok kínomban. Aztán elkezd körülöttem röpködni az üveg. Jobb híjján én is páros bakancsal előre belegyalulok egybe. Katonai cucc úgyhogy bírnia kéne de már nem is látok a zajtól. Azért azt még érzem, hogy pár üvegszilánk véresre vágja a lábam.
*au* *műhó* *pukk*
Nabassz. Kék nő tetkókkal. Meg minden monokróm. Elég öreg vagyok de nem emlékszem arra, hogy a világ valaha is feketefehér lett volna.

------
Rin:  Ez sok jót nem jelent. Mindig fantát érezve a számban akartam meghalni.
Hana: Az FANTAsztikus volna.
------

-Nasrácok. Akkor most ki kell nyírni a ribit?-Kiáltom a szokásosnál hangosabban. Mivel még mindig sípol a fülem nem igazán hallom a saját gondolataimat se.-Mert akkor most megszopod ribanc.

Tudom, hogy a Kree-kel szemben nem szabad elbíznunk magunkat ezért végre lekapom a hátamról a horgásztáskában rejtegetett roham ágyúmat. A gyönyörű mesterlövész puska rég látott akciót és csak erre az alkalomra vár, hogy kijuggassa a csajt. Persze ehhez kelleni fog némi szerencse tekintve, hogy a fegyver nagyobb nálam de legalább már tudom egyenesen tartani azt a szart és nem vacogok.
Célra tartom a fegyvert aztán bevillan valami. Ha megtámadna a nő persze rögtön lövök de jelzek a többieknek is.
-Vigyázzatok lehet ez is csak valami trükk! Mi van ha illúzió vagy valami egyéb bullshit?

Pénz: 1100
Eszközök: taktikai mellény, távcső, rádió, okosteló, hátizsák, cigi, öngyújtó
Felszerelés/fegyverek: kés , ninjato , Mesterlövész puska , két félautomata pisztoly, 10 db shurikenA hozzászólást Whitewolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Szept. 2019, 01:16-kor.

_________________
I am a living, thinking entity that was created in the sea of information
Whitewolf
Whitewolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 14
Join date : 2019. Jul. 23.
Age : 20

Karakteradatok
Főkarakter: Whitewolf
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4097-hana-rin

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Hétf. 16 Szept. 2019, 19:53

Alicia érezte tenyerében a kézhőmérsékletre visszamelegedett műanyag dörzsölő érintését. Látta a kéklő nőt kvázi érkezni a társasághoz. Orrát megtöltötte a hazainak tűnő levegő illata, miközben hallotta a Kree korholását. Keserű íz öntötte el a száját. Persze ez volt a legkevésbé valóságos érzet számára. Egyszerűen kezében volt a megoldás kulcsa, de a többieknek megint okosabbnak kellett lennie. Gyorsan körbepillantott. Kezdett teljesen kitisztulni a feje, az elméje...úgy érezte észhez tért. Az érdeklődése egyik pólusaként aposztrofálható boszorkány, Sarah még eszméletlennek tűnt és biztonságban. A számára már érdekesség váló másik végpont az izomagyú vagányokból álló kis társaság. Mellkasához húzta a fegyverét és kissé hátra húzta a szánt, hogy lássa benne van-e még a csőben a golyó, hogy ha kell tudjon lőni. Ha még nem volt tűzkész állapotban, akkor csőre húzta. Közben próbált Toxin és Unka háta mögé húzódni, hogy ha a Kree mégis lecsapna rájuk, akkor álljon valaki közte és a támadó között. Közben persze odaszúrt Whitewolfnak.
- Vegyél vissza róka ribi...ha kihúzod a gyufát a krí előbb koncol fel, minthogy meghúznád a ravaszt...te kis ravazdi.


Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárral
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Svarog on Kedd 17 Szept. 2019, 21:04

- Na, ez bizony bejött - mondta Unka.
Aztán mikor Rin előkapta az ágyúnak is beillő mesterlövész puskáját, ő is előhúzta a másik sai-t és megpörgette. Beáll Alicia elé, úgy hogy védelmet adjon, de valahogy úgy helyezkedett, hogy tiszta tűzvonalat is adjon neki. Dane a nő mellé lépett, és becélozta az utca közepén álldogáló kree nőt.
Svarog, aki meglátta, hogy az üvegfalak apró darabokra törtek, előbb veszi észre újdönsült társait, és a hátrébb álló kree nőt, a testén fénylő szimbólumokkal.
- Mindenki legyen óvatos - közben leereszti a pisztolyát. - Egy kree mágiával felvértezve nem éppen a legjobb koktél. Megfekszi az ember torkát, hogy ha túl forrón vagy hidegen issza.
Unka és Dane összenéztek, a békaszerű mutáns fekete tekintete csak egy valamit súgott.
Ez nem csak meghalt és feltámadt, hanem megzápult az agya
- Valószínű, hogy a kree szétbomlasztja atomjaira a lövedéket, vagy lepattan egy láthatatlan falról, amit maga elé idéz - mondja Aliciának. - Szóval át kell gondolnunk, az egészet. Mi lenne, ha előbb rákérdeznénk, hogy....
Toxin azonban remeg. Az indián távolabb lép a társairól, a kezébe veszi az íját és figyeli a nőt.  Ilyenek jutottak be az otthonába. Égették fel azt a földet, amit az apja művelt meg. Egy ilyen kékbőrű átokfajzat robbantotta fel a bátyja házát.
Dragunov előrelép, és összevonja a szemöldökét.
- Neked csak patkányok vagyunk az útvesztődben? - kérdezte nyugodtan, és a nő szemeibe nézett. - Te küldted azoka a dögöket is? És, miért is? Az is a te műved, hogy ő itt van, igaz? - intett a Levi ölében pihegő Sarah felé. - De nem tisztességes, amit csináltok, mert ez a mi bolygónk. Mi védjük, még ha szarul is csináljuk. Vili? Szóval legyél jó és engedjél ki minket innen. Igazából az lenne a tisztességes, hogy ha eltakarodnátok.
Toxin lassan közelebb húzódott Svaroghoz. Megbánást hallott ki a hangjából, levette az ideget a kezéből és közelebb lépett hozzá.
Ha van valami terved, akkor most indítsd be.
Svarog felemelte a kezét, és várja a nő válaszát.
- Ha rádlővünk, akkor itt még jobban elszabadul a pokol. Mi nem fogunk rálőnni, bármi is következik...
Toxin ránézett Svarogra és a társaira és kurtán bólintott. Ha bármi fenyegetőt is tesz a kree boszorkány, akkor kilő rá egy nyílvesszőt, pont a jobb szemürege felé.

Svarog felszerelés:
Rintől kapott automata pisztoly, egy sokkoló, egy mobiltelefon

Unka felszerelése:
Két sai penge a ruhája alá rejtve

Dane Montrose felszerelése:
2003 Harley Davidson Dyna Super Glide Sport, Egy túlélőkés,  Taurus M 94-es pisztoly

Toxin felszerelése:
Egy nyíl/ 20 nyílvessző, ebből öt fecskendővel felszerelve, 5 dobókés


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 22 Szept. 2019, 19:57-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by New Wolf on Szer. 18 Szept. 2019, 15:46
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?


A bűnöző kijelentése elgondolkodtat, de igyekszem úgy tenni, mintha nem érdekelne a dolog. Valóban hősnek gondolom magam, de nagyon is tisztában vagyok azzal kapcsolatban, hogy nálam sokkal erősebb teremtmények élnek a világunkban, s hogy nem tudunk mindenkin segíteni, akárhogy is szeretnénk. Azt hiszem ennyi év elteltével már világos lehetne a számára is, hogy szinte képtelenség mindenkire vigyázni a nap 24 órájában. Valaki mindig meghal és gyakran tűnnek el vagy éppen bukkannak városok is itt-ott. A világ egy szempillantás alatt képes a feje tetejére állni, hisz a világunk egyensúlya elképzelhetetlenül törékeny. Aki ragaszkodik a régi világhoz, vele együtt bukik el. Régen talán egyszerűbb lehet az élet, de manapság már minden más és bonyolult, minthogy most is ilyen szokatlan helyzetbe keveredtem. Azonban egy nevetés csendült fel a semmiből, miközben a fénypontok színe is egészen széles skálán terjedő árnyalatait vették fel a különböző színeknek. A kacagás egyre őrjítőbbé válik számomra, s heves fájdalmat okoz a hallgatása. Próbálom takargatni nagy hallójárataimat, bár a mancsaimmal ez nem sikerül egészen. A hangok egyre csak erősödnek, s a fejem is egészen hasogat az erős hangzástól. Majd látom, ahogy a többiek elkezdik összetörni a többi üveget, mely még egy lapáttal tesz az egyébként is elviselhetetlen fájdalomra. Végül az összes tükör egyszerre foszlik szét, ami egy utolsó nagy fájdalmat okoz számomra. Ezek után viszont ismét Bronxban találom magam, ami ezúttal egészen furcsa. Habár a fülem még mindig elég erősen cseng, azért próbálom összeszedni magam. A város teljesen üres a társaság és egy kék bőrű nőn kívül. Továbbá a legérdekesebb talán, hogy minden más fekete és fehér árnyalatokban látszik. A többiek szavai hallatán nagyjából sikerülhet beazonosítanom a nőt, hogy mégis kiket képvisel. Azonban nem készülök komoly harcra, mivel a helyszínt elnézve, ez is egy illúzió, így valódi győzelmet nem arathatunk. A másik fickó tervét támogatom, hogy ne támadjunk a nőre, s ezt bólintással igyekszem jelezni is.
Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel
-Adóvevő kb. 2 km-es hatótávval
-Újonnan piacra dobott mobiltelefon
-1db csipogós gumicsont


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Szer. 18 Szept. 2019, 18:49

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Vandálok! A csapat többi tagja nekiállt összetörni a tükröket. Olyannyira belelovalták magukat, hogy hamarosan már az egész épület épsége veszélyben forgott...
- Hát nem megmondtam, hogy vendégségben ezt nem illik? - kérdezte sértetten, de már túl késő volt. A tükrök csilingelni kezdtek, aztán apró darabokra törtek. Szerencsére olyan biztonságos üvegből lehettek, amiből az autók szélvédőjét készítik, ugyanis Niteris sérülés nélkül megúszta az esetet. Mindössze visszateleportáltak a városba, de ezen már meg sem lepődött. A színek hiánya viszont aggasztó volt. Írisz úrnő nyilván megharagudott, és megfosztotta a csapatot a színektől! Az már bizony tragédia lett volna.
Ám volt ott egy kree nő is... De hogy mit keresett itt, az rejtelem volt. Netán összedolgozott Rémálommal, aki az eddigi eseményekért volt felelős? Vagy csak épp rosszkor jött meg inváziósat játszani? De akár valami hippi is lehetett volna azzal a sok tetoválásával. Persze mind ez nem számított, a nő egyedül érkezett, így a megoldás egyértelmű volt.
- Elnézést, úgy hiszem, hogy önnek nem volna joga itt tartózkodni - szólt a kree-hez - Legjobb lesz, ha azonnal bemutatja a szükséges iratait, vagy a biztosúr itt le fogja tartóztatni illegális bevándorlásért.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 19 Szept. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Kerekerdő?

Bronx parkok, New York


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, John Mourdock / Toxin


Steven Penicott / Unka, Alicia D. Blackwood, Niteris, Haname / Rin és Ace Atlas / New WolfKövetkező körváltás: 2019. szeptember 23 (hétfő)

Parkok - Page 7 BjvBPCS

Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen
Cél / Feladat: Kikerülni a bajból
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Alicia D. Blackwood | Niteris | Levi Aschenwald | Dane Montrose | John Mourdock / Toxin | Steven Penicott / Unka | Haname / Rin | Ace Atlas / New Wolf
Egyéb információk:
Épp nincs.


A csapat jelentős része egyelőre teljesen tanácstalan volt, hogy támadjon-e, vagy pedig sem, vagy mit kellene tenni. Rin és Ace füle itt már kezdett teljesen jó lenni, hála annak, hogy nem volt semmilyen háttérzaj és egyelőre úgy tűnt, hogy mindenki támogatja azt, amit mondtak, hogy nem kellene ismeretlenül megtámadni a nőt.

Svarog próbált hozzá beszélni, de nem úgy tűnt, mintha a nő megértett volna bármit is abból, amit a férfi mondott neki. A nő szemeiben semmilyen felismerés, vagy érzelem, vagy megértés nem csillant. Csak unottan, kis undorral figyelte a társaságot. Végül mivel az ő szemszögéből nem történt semmi, így csak megvonta a vállát, megfordult és elindult.

Pár lépés után azonban eltűnt a semmibe; a környék azonban nem kezdett változni, ugyanolyan szürkés volt, mint korábban, semmi sem változott csak az, hogy a nő távozott és Levi karjaiban Sarah pedig ébredezni kezdett. Ellenben olyan két-három háztömbre négy irányból is éles villanások látszottak, a színes fényvillanások látszólag egy négyzetet jelenítettek meg, mert egyvonalban voltak egymáshoz képest.

Parkok - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Niteris on Vas. 22 Szept. 2019, 17:57

Kerekerdô?
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

- Eh... majd később letartóztatjuk - mondta Niteris egy kicsit csalódottan, és megveregette a rendőr-farkas vállát. Látszott rajta, hogy még kezdő szegény, így biztosan nagyra értékelte egy bölcs és tapasztalt Hyda ügynök biztatását. Igazán kár, hogy toborzásra alkalmatlan volt. Bár egy laborban biztos kaphatott volna egyedi képességeihez méltó munkát...
Oszt Sarah is ébredezni kezdett, ami nagyon jó volt, mert ha netán találtak volna még egy varázsfalat, csak kopognia kellett. Az igazság az, hogy a boszorkány sokkal jobban beleillett a betoborzandó emberek leírásába. Jó esetben még ügynök is válhatott volna belőle, rossz esetben pedig... biztosan lehet használni valamire egy olyan személyt, aki potenciálisan anti-csiribí erőkkel rendelkezik.
- Drága boszorkány barátom! - szólt a démon nyájasan mosolyogva - Nagyon örülünk, hogy ismét csatlakoztál hozzánk. Nesze, itt egy kis víz. Ugye nem párologsz el tőle?
Amennyiben az a boszorkány nem az elpárolgós fajtából való volt, Niteris át is adta a vizet. A küldetést folytatni kellett, elvégre nem mehetett volna úgy haza, hogy látott egy ufót, aki aztán elsétált... És a villogó fényeket is meg kellett valahogy magyarázni. És még voltak valami kutyák is, amiket szintén az eseményekhez kellett valahogy kötni.
- No kérem, éppen itt az ideje megnéznünk ezeket a fényeket. - mondta a többieknek, és meg is indult feléjük.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 324
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 84
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Levi Aschenwald on Vas. 22 Szept. 2019, 18:06

Csak úgy, mint a többiek, szintén nem tartotta jó ötletnek, hogy a semmiből rálőjjön a kree nőre, már csak azért is, mert talán még a többieknél is kevesebb ismerettel rendelkezett róluk. Persze tisztában volt a betöltött szerepükkel a világ jelenlegi, cseppet sem fényes helyzetét illetően, de ő maga ennyire szemtől-szemben még nem találkozott velük. Túl mélyreható ismeretei sincsenek róluk - ebből kiindulva ostobaságnak tűnt fejjel menni a falnak, mégha a szarvai meg is voltak a faltörő kos szerepére.
Igyekezett minél jobban felmérni a nőt ebből a távolságból, volt rá némi ideje, míg az Svarogot hallgatta, ha hallgatta egyáltalán, mert mintha a gyík szavai lepattantak volna. Addig azonban volt alkalma megkísérelni kivenni, milyen írások kígyóznak a nő kék árnyalatú börén. Persze ebből a távolságból legfeljebb csak az írás jellegét vehette volna ki talán, az sem biztos. Lehet, hogy olyan messze volt, csupán összefolyó vonalaknak látta a betűket vagy szimbólumokat.
A karjaiban ébredező Saraht, ahogy megérezte, hogy a nő mocorogni kezd és lassan visszatér a józansága, óvatosan leengedte, hogy megállhasson a saját lábán, bár egyik vállával még továbbra is támaszt nyújtott, míg az vissza nem nyerte az egyensúlyát.
- Ti is látjátok? Valami ismét történik, talán egy újabb csapda.. az is kétséges, hogy tényleg Bronxba érkeztünk vissza.
Valahogy az egész nem állt össze, mi értelme volt az egész utazásnak, az egész illúziónak, láthatóan a nő vár, várt valamit tőlük, másképpen nem tett volna megjegyzést a tempójukra. Ennek az észrevételnek verbálisan is hangot adott a többieknek, hátha itt a nagy időutazó tapasztalattal hencegő társaság valamely tagja több ismerettel rendelkezik a kree-k jelleméről, céljairól vagy természetéről.
- Valami célja van azzal, hogy ide kerültünk, figyelte, mihez kezdünk a szituációval. - Kár, hogy több szót nem pazarolt rájuk, így nehéz kiigazodni bármilyen szándékban. De hátha ez másnak beszédesebb, mint neki. Sötét szobában, üres lapokkal játszani, miközben a dealer nem hajlandó elárulni a szabályokat.. remek. Pedig általában ő szokott lenni, aki csal a kártyajátékban.
- Sarah, itt már van mágia? - Csak akkor fordul a kérdéssel a nő felé, ha látja, hogy az már féligmeddig legalább azt összerakta az ébredés után, hogy változott a helyszín körülötte, esetleg ivott is a Niteristől kapott vízből, hogy kissé összeszedje magát.
- Tényleg nem ártana megnézni, mit művelt körülöttünk. - De azért nem lenne rossz, ha a velük lévő boszorkány immár nem lenne hendikep helyzetben a manaháló hiánya végett. Just in case, mert láthatóan volt itt az elmúlt fél órában bőven mágiával kapcsolatos jelenség.

Felszerelés lista:


 • Mobiltelefon
 • 2 Sai (a két oldalán)
 • Iratok
 • Tárca, benne némi készpénz
 • Tarot kártya pakli
 • Öngyújtó+kis szelencében 3 sodort ízesített dohány
 • Régi fénykép védőfóliában, amely őt és Saraht ábrázolja

Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Alicia on Vas. 22 Szept. 2019, 19:21

Alicia biztonságban érezte magát a férfiak sorfala mögött a pisztolyával a kezében. Tudta, hogy bármi történik ő csak a második sorban fogja megtapasztalni. Ha megállíthatatlan pusztító erő lesz az, akkor úgyis mindegy. De ha minden idegszálával felkészül egy támadásra, talán még ki is térhet...de nem érkezik feléjük semmilyen csapás. Ezt egy kicsit furcsálja. Ahogy azt is, hogy a feltűnő nő mint csalfa délubáb vagy a katódsugárcsöves tévéken a kép, már el is illant. Azt nem tudja, hogy a villanások, amik a távolból érkező fényhatások, miatt vagy azokkal párhuzamosan tűnt el a nő. Azt viszont már sejti, hogy ő maga mitől nyugtalan. Csak most tűnik fel neki, hogy a világ amit ismer kicsit több színből áll, mint az amiben éppen lélegeznek. Ebben a pillanatban elkezd odafigyelni a légzésére, hogy csinálja-e vagy már halott rég és tán ki is hűlt még akkor amikor látszólag a hóban lépkedtek. Ha még lélegzik, akkor megnyugszik és helyesel.
- A villanások ellenőrzése mindenképpen előre vihet minket.

Felszerelés:

- SIG P226 egy plusz tartalék tárral
- Microtech rugóskés
- Mobil telefon
- Készpénz
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 7 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.