Lower East Side, Manhattan

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 12 Feb. 2017, 20:15

11:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Danvers egyre idegesebb az adóvevőkön át.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Carol10 – Miller, hozzák ki onnan Bannert is, nem fogok--

Majd hirtelen minden adóvevő zúgni kezd, végül kikapcsolnak, mintha csak a belső alkatrészeik egytől egyig kiégtek volna.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Elég ebből. Az ezredes csak zavar minket.

Ezt a telepatikus üzenetet Jean egyaránt elküldi Stephanie-nak, Jonathannek, Melissának és Bannernek is, méghozzá úgy, hogy közben egyaránt jelzi nekik az elméjükben, hol van: az egyik sarokban ül, egy nagy, kapucnis pulóverben, és komótosan kanalaz egy tál levest.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 J110

Közben már gyakorlatilag rajtuk kívül mindenki más elhagyta az ingyenkonyhát – aki még nem, az most üres, zombiszerű tekintettel kezd el kisétálni, köztük minden hajléktalan, a többi konyhai dolgozó, illetve a S.H.I.E.L.D. emberei.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Nekik sem kívánunk ártani, igaz? Jobb, ha minél messzebb mennek innen.

Ezután Jean mosolyogva feláll és a többiek felé fordul. Most már fennhangon beszél, nem strapálja magát telepátiával.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 J210

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Danvers nem közölte veletek, mi történt Baltimore óta az elmúlt csaknem két hétben, mert nem bízik bennetek. Nem bízik senkiben. Kezd úrrá lenni rajta a paranoia, ahogy annak idején Furyn is… persze nem ok nélkül, ezt elismerem. A… rohamom után a bevásárlóközpontban egy időre elvesztettem az eszméletemet. Essexék meglógtak veletek, engem meg a Triskelionba szállítottak. Alábecsültem Essex erejét, de még egyszer ez nem fog előfordulni. Fokozatosan, módszeresen haladtam végig mindenki elméjén a Triskelionban, és bebizonyosodott az, amitől Danvers fél: Essex beépült a S.H.I.E.L.D.-be. Van, akihez telepatikusan férkőzött közel, és van, akit egyszerűen megzsarolt vagy kényszerített a… különleges tudását felhasználva.

Jean direkt nem említi, hogy itt Sinister a jövővel kapcsolatos ismereteire céloz, de a fiataloknak nyilvánvaló lehet, hogy erre utal.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Az ezredes persze profi. Érezte, hogy valami nincs rendben, de a stressz és a bizonytalanság hibákat szült, és épp azokban nem bízott, akikben kellett volna. Mindenfelé elküldött titeket, illetve azokat a fiatalokat, akiket nem akart belekeverni a belső konfliktusokba, mert azt remélte, ő majd egyedül felgöngyölíti a dolgot. Ne aggódjatok, Essex telepatikus hatását végleg megszüntettem a S.H.I.E.L.D.-en belül, de… én a helyetekben elgondolkodnék, hogy megéri-e náluk maradnotok. Hányadik alkalom is ez, hogy áruló épült be közétek? Nem, ez így nem fog működni… Segítsetek nekem. Segítsük egymást. A Testvériség nem létezhet tovább, Essex pedig nem maradhat itt. Igen, elismerem: a Főnix ereje megváltoztat, ugyanakkor erősebbé is tesz, és még én uralom magam. Odakint, az utcákon már alig vannak… viszont túl sok erőmet emészti fel, hogy mindenkit elküldök innen. A társatok, Reynolds még odakint van. Javaslom, hívjátok be ide, hozzánk.

Valóban: Reena odakint van, épp az ingyenkonyha bejáratánál, de mint mindenkinek, neki is tönkrement az adóvevője, és csak annyit lát, ahogy a S.H.I.E.L.D.-esek, hajléktalanok és az ingyenkonyha dolgozói zombikként, értetlen tekintettel távoznak a helyszínről, egyre messzebb. Jean viszont Reena elméjét nem bolygatja, nem üzen neki és nem is próbálja irányítani.

Közben Banner szép lassan leveszi a kötényét, megtörölgeti a szemüvegét, majd Jonathanre pillant, mintha Jean ott se lenne.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Bruce10 – Nem kell telepatikus erő, hogy lássuk, a lány nem hazudik. Persze ettől még lehet veszélyes. Én azt teszem, amit mondanak. Egy biztos: nem akarok áldozatokat. Nem akarok egy elszabadult Hulkot New York belvárosában. Eszméletlenül… Nem is tudom, Miller ügynök. Volt már rá példa, hogy Hulk úgy is kiszabadult belőlem, amikor közvetlen veszélybe kerültem. Mint afféle… tudat alatti riasztórendszer, automatikusan „bekapcsolt”.


Lower East Side, Manhattan - Page 2 00120

11:20.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Jean folytatja a kommunikációt Ravenen keresztül.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Ugyan miért akarnálak bántani titeket, Lucy? Mi értelme lenne? Azon kívül, ha azt akarnám, már rég a fejetekbe másztam volna. Nem, te és Serena is ugyanolyan zavarodott, fiatal mutánsok vagytok, mint én egykoron. Most az egyszer ne hallgass a bátyádra. Hallgass a saját ösztöneidre.

Majd ezzel telepatikus csapást mér a Lucyban ébredező Phobiára, esélyt adva Lucynak, hogy átvegye az irányítást a teste felett, ha úgy kívánja.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Nézzétek. Aki nemkívánatos személy, az távozik, mert így akarom. Ti viszont szabad akaratotokból cselekedhettek, nem irányítalak benneteket. Ez csak elég bizonyíték, hogy nem akarok nektek rosszat, nem? Hajlandóak vagytok segíteni? Vagy legalább válaszolni pár kérdésre, amíg Essexre várunk? Mert eljön, efelől semmi kétségem.

És valóban: a S.H.I.E.L.D.-esek, hajléktalanok és az ingyenkonyha dolgozói zombikként, értetlen tekintettel távoznak a helyszínről, egyre messzebb. Immár nincs is szükség Serena erejére, hogy ne ismerjék fel.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Ezek után láthatod, Serena, hogy egyetlen civil sem lesz veszélyben, de Essex ellen… muszáj keményebb módszerekhez nyúlnom. A telepátiám talán nem lesz elég, főleg akkor nem, ha segítség nélkül kell mindent és mindenkit kézben tartanom a környéken. Mondjátok csak… tudtok egyáltalán bármit is a Főnixről? Beszélt nektek róla Essex? Vagy… találkoztatok már vele tulajdonképpen? Mert ha azt hiszitek, Maximoff vezeti a Testvériséget, akkor óriási tévedésben éltek.

Serena után a Jean által irányított Raven is kiszáll a taxiból, és ha engedi, Lucyt is kisegíti, már ha a lány még magánál van.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Ezt vegyem úgy, hogy inkább távoznátok? Ha tudsz vezetni, tőlem viheted a taxit is. A tömegközlekedést nem javaslom, a S.H.I.E.L.D. mindent lezárt és megfigyel. De ha nem akartok segíteni, rendben, akkor is kiviszlek titeket innen, ha megvárjátok, amíg itt végzek. És akkor Ravent is visszaadom. Ez így megfelel?

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 14 Feb. 2017, 08:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Azzal sem győzött meg, amikor mindenki láthatóan kezdte elhagyni a területet, már csak azért sem, mert ahogyan láttam Lucy kezdett úgy viselkedni, mint legutóbb, amikor gyilkolni akart, ha pedig ez megtörténik, nem akarok az ő közelében sem lenni. Még annyira sem, mint most, pedig már most sem akartam!
- Lehet, hogy segíteni akarsz, de én nem akarok olyan helyre menni, aminek csak a közelében is vannak SHIELD-esek – mondtam. – Nem akarok a közelükben lenni, erre ne kényszeríts és ne is kérj.
Szerencsére nem kellett a képességemet használni, a kérdéseire talán még felelhetek is, de nem akartam közelebb menni.
- A kérdéseidre felelek, de csak innen, nem megyek közelebb – mondtam.
Elvileg a Hulk is ott volt, az pedig mindennél rosszabb lehetőség volt. Nem tudtam semmit azokról, amit mondott, igen tudtam, hogy nem Pietro vezeti a Testvériséget, Raven utalt már erre korábban, de akkor is…
- Engem nem érdekel sem a SHIELD, sem más magasztos tervei – feleltem. – Én csak békében akarok élni úgy, hogy nem dugnak vissza börtönbe évekre a képességem miatt, csak azért, mert félnek tőlem… A Testvériség segített, letudom a tartozásom, utána valószínűleg folytatom a futást, a menekülést tovább…
Ami a menekülést illette, azzal egyetértettem, hogy kivisz minket, ha ennek az egésznek vége és Ravent is visszahozza.
- Rendben, én akkor itt az egyik sikátorban megvárlak, amíg végzel és vissza nem hozod Ravent. De ne legyenek illúzióid egy pillanatra sem bízom meg benned.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 14 Feb. 2017, 08:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Ötödik/hatvankettedik bejegyzés:
”Meglepődtem azon, miről a többiek beszéltek, hogy Karen lenne a tényleges célpont?! Nehéz volt elhinni, az ezredes hangjára összerezzentem, de hirtelen meg is szakadt a rádióösszeköttetés. Már épp kérdeztem volna, hogy mi történt, mikor meghallottam a hangot a fejemben s az útmutatást. Megkönnyebbülten mosolyodtam el, mikor megláttam, hogy itt van.
- Úgy örülök, hogy nem esett semmi bajod – mondtam őszintén. – Nagyon aggódtam a plázában történtek után…
Hogy a Főnix uralta volna? Ijesztő gondolat volt azok után, hogy tudtam, hogy miként viselkednek azok, kiken eluralkodott. Danvers nem bízik bennünk? Sajnos logikusnak hatott s tényleg voltak árulók odabent. De mostanra már nem voltak bent, ez megnyugtató volt, nem is magam miatt, hiszen én civil voltam, de a bátyám miatt mindenképpen.
- Én ugye nem vagyok SHIELD-es, így ha segítek neked… én azt szeretném, ha segítenél elérni, hogy valamilyen módon kiolvaszthassuk Namor-t, vagy legalább valamilyen módon a közelébe juthassak.
A végén kissé elpirultam, s reméltem, hogy nem fog ezért a kérésért megszidni, vagy elküldeni.
- Behívom Reena-t – ajánlottam fel végül.
Ha a többieknek megfelelt, akkor odamentem az ajtóhoz s kiszóétam Ms. Reynoldsnak.
- Reena, gyere be – kértem. – A többiek is itt vannak.
Ha jött akkor vele együtt tértem vissza a többiekhez.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Feb. 2017, 08:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena egyelőre továbbra is a bejáratnál várakozott, amikor furcsa dolgokat vett észre. Egyrészt, hogy a rádiója teljesen süket volt, még csak a statikus zaj sem volt meg, mindezt akkor észlelte, amikor meglátta, hogy a mellette levő társai, illetve bentről a hajléktalanok is és mindenki a környéken eléggé furcsán kezdett elfele távolodni, csak saját maga nem. Ekkor próbált volna kapcsolatba lépni az ezredessel, hogy mi történt, de itt észlelte, hogy nem működik a rádiója. Kissé zavartan és értetlenül toporgott pár másodpercig az ajtóban, ami ha minden igaz ekkor nyílik ki az ajtó és jelenik meg ott Melissa, aki behívja őt. Ha ez megtörtént, akkor így felel.
- Jövök – mondta.
Ha tud, akkor bemegy az épületbe és ott megpillanthatja ő is Jean-t.
- Te csináltad odakint? – kérdezte. – Most már küldhettél volna nekem is telepatikus üzenetet, már nem zavar, ha hangot hallok a fejemben, főleg ha ismerősét.
Kissé zavartan tekintetett a társaságra, nem értette, hogy miért is van itt és miért kellett bejönnie, meg persze miért tette azt Jean odakint, amit.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Feb. 2017, 08:06
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Telibe találtam, hogy Grantet akarja és ki is akadt tőle maximálisan. Komolyan ennyire hülyének nézett minket, hogy nem jövünk rá? De legalább Jean hamar kiiktatta, sőt mi több itt volt bent végig a helységben. Figyeltem, ahogyan nemes egyszerűséggel „kiküldött” mindenkit innen. Bár nekem lett volna ekkora a telepatikus erőm és nem csak annyi, hogy néhány Jedi trükköt tudok vele.
- Ebben a melóban nem csoda – mondtam.
Azon, amit mondott nem csodálkoztam, azon sem, hogy nem bízott bennünk Danvers, bármit beleültethetett volna korábban Essex a fejünkbe telepatikusan, vagy bárhogyan. Egyetértek az ezredessel? Azt hiszem, hogy ez a vég kezdete.
- Majd ha hagyják, hogy a Különítmény a SHIELD-től függetlenül működjön, akkor nem leszünk SHIELD ügynökök – mondtam.
Azzal tökéletesen egyetértettem, hogy Essexet és a Testvériséget meg kellett állítani, mert különben tényleg az jön, amit már mikor megmondtam, hogy ő fogja elpusztítani a világot, vagy éppen újra elérni azt, ami a jövőben volt. Bannerre nem figyeltem, Hajasbabának meg intettem, hogy menjen. Amíg ezek történtek és mások egymással beszéltek odafordultam Jean-hez.
- Miként gondolod, hogy tervezed, hogy megállítsuk Essex-et? – kérdeztem. – Segítek, még azelőtt, hogy mindent tönkretesz…
~ És újra elhozza azt, amit meg akar akadályozni ~ üzentem telepatikusan. ~ Miller mondta neki, hogy fejezze be, mert ezzel fogja az Eseményeket újra előidézni, de nem hallgatott rá… ~

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Miller igyekezett mindenkire figyelni, amit mondtak, azok után, hogy jelentést tett hallotta a rádióban azt, hogy mennyire dühös a nő, de hirtelen megszakadt az összeköttetés. Ki is derült, hogy miért, oldalra pillantott, ahol Karen is tartózkodott. Figyelmesen hallgatta végig a nőt is, majd bólintott. Érthető volt, hogy miért cselekedett úgy a nő, ahogyan, de egy átvilágítással megoldható lett volna, hogy kiderítse mindez.
- Logikus, hogy nem bízott bennünk – mondta. – Én sem tettem volna, bármikor árulóvá válhattunk volna, elég sokáig voltunk Essex társaságában. Bármilyen programot elrejthettek a tudatunkban, ahogyan annak idején Vörös Koponya is. Én sem tagadom, hogy bennem is megfordult, hogy Essex nem-e használ minket tudtunkon kívül a céljaira.
Az a tény nyugtalanította, hogy kerültek árulók a SHIELD-hez, bár ez egyértelmű, Essex, amilyen erős telepata volt, könnyedén megtehette, abban azonban nem értett egyet, hogy ezért ott kellett volna hagyni a szervezetet.
- Arra tettem fel az életemet, hogy másoknak segítsek – mondta. – Ahogyan Lyesmith is mondta nem igazán van jobb opció. Az pedig sajnos törvényszerű, hogy minden hírszerzési, katonai szervezetben vannak árulók, még a kormányokban is. Elég utópisztikus gondolat azt hinni, hogy megoldható, hogy ne legyenek.
Kivárt pár pillanatot, hogy reagál-e erre Karan.
- Abban viszont egyetértek, hogy valóban meg kell őt állítanunk bármi áron. Tudom dr. Banner, hogy igazat mond – csettintet egyet. – Gondoltam elaltatjuk önt, hogy ne okozzon gondot, de akkor ez nem járható út. Karen, megoldható az, hogy a Hulkot úgy elzárja dr. Banner elméjében, mint önnél a Főnixet Xavier Professzor… - elharapta a mondatot. – Nem, magának pont az kell, hogy a Hulk vegye át az irányítást Essex ellen… nem igaz?

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Szer. 15 Feb. 2017, 16:37- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia


Nem bántana minket. Azt mondta, nem fog minket bántani. Vajon én nem fogom őt bántani? Már nem tudom, mit higyjek, mit cselekedjek. Nem is akarok semmit se tenni. Bátyónak van igaza, mindig igaza van, sose téved...ugye? Lehet, hogy most mégis a telepatának kellene higyjek? Nem akar bajt, nem bánata. De bátyó se bántaná őt?
Egy csapásra kitisztul a fejem, mintha egy rossz álomból keltem volna fel. A rosszullét, a fejfájás megszűnni látszik, mintha bátyó felhagyott volna az irányítással. Kissé megkönnyebbülök, hogy bátyó nem fog senkit se bántani. A telepata amúgy sincs a közelben, és ezért lehet, hogy Ravent vagy Serenát ölte volna meg. Azt pedig nem akarom.
Bólintással felelek az irányított Ravennek, bár nem igazán tudom, miről is van szó.
~ Ki az az Essex? ~ teszem fel magamban a kérdést, hátha a telepata meghallja. Rengeteg dolgot nem tudok, Raventől csak kevés dolgot kérdeztem a Testvériséggel kapcsolatban, már ha ez az Essex ide tartozik, és nem valami külsős.
Mikor megállunk, kiszállok, de amit a telepata mond, csak jobban összezavar. Főnix? Maximoffról kérdeztem egyszer, ő az a nagyon gyors srác, de mi az a Főnix? Egyáltalán nekünk mi közünk van az egészhez? Túl sok a kérdés, de vele kell maradnunk, különben bajba kerülhetünk. Serena viselkedése pedig kikészít, de azért remélem, nyugton marad, és nem sodor minket bajba.
~ Mi az a Főnix? ~ teszem fel gondolatban a kérdést, de közben egy másik is körvonalazódik bennem.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 19 Feb. 2017, 10:05

11:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Amikor Renna is belép a helyiségbe, Jean elmosolyodik, és bólint.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Köszönöm, hogy hisztek nekem. Melissa, neked is köszönöm az aggódásodat. Nagyra értékelem, hogy segítetek, és őszintén szólva reméltem is, hogy így döntötök. Reena, örülök, hogy már megszoktad a telepátiát, de már így is olyan mértékben terhelem az elmémet, hogy nem is baj, ha legalább téged a „hagyományos” úton terelhettünk ide.

Most, hogy már a fiatalok bíznak benne, Jean egy kicsit elengedi magát, és látni, valójában mennyire kimerült. A magabiztos, erős, sőt félelmetes megjelenés csak álca volt. Nagy sóhajtással ül vissza az egyik székre.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Félre ne értsetek, nagy tiszteletben tartom a S.H.I.E.L.D. legtöbb emberét, köztük titeket is, a Különítményt meg még inkább. A szándékaik alapvetően jók, ez tagadhatatlan, még ha a felső vezetőség módszerei megkérdőjelezhetőek is. Utánanéztem pár dolognak a Triskelionban, és azok, akiket nemrég beszerveztetek, illetve hozzájárultatok a beszervezésükhöz… Jimmy Hudson, Derek Morgan, Liz Allan… Mind jól vannak, és a S.H.I.E.L.D. valóban nem kényszerít rájuk semmit. Jót tettetek velük.

Ezzel újra összeszedi magát kicsit, és ismét feláll.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Tehát. Melissa, Namorral kapcsolatban… Igen, azt hiszem, megoldható a dolog, ha itt a többieket sem zavarja, hogy ehhez „fel kell törnöm” pár S.H.I.E.L.D.-es elmét… kizárólag a szükséges információ érdekében persze. Essexet illetően… Ha ismét teljesen átadnám magamat a Főnixnek, mint Baltimore-ban, nem lenne vele probléma, de… legutóbb is minden erőmre szükség volt, hogy felül tudjak kerekedni rajta, és azóta is folyamatosan érzem a jelenlétét. Most, hogy újfent belekóstolt az ébrenlétbe, már nem fog egykönnyen visszaszunnyadni. Érzem, hogy hatással van rám… de képes vagyok irányítani, amíg nem használok többet a hatalmából. Ezért van szükségem rátok, hogy a Főnix nélkül is győzhessek. A kristály Essex homlokán… Azt kell megsemmisítenünk, de minél gyorsabban.

Majd ekkor Jean „átkapcsol” telepatikus módra, és csak Jonathannek, Stephanie-nak és Melissának üzen.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Az első gondolatom az volt, hogy a S.H.I.E.L.D. fogságában lévő jelenkori, fiatal Essexet iktatom ki, de, bár nem értek az időutazáshoz, feltételeztem, hogy ez valamiféle paradoxont idézne elő az időben. Nem éreztem jó ötletnek. Ettől függetlenül azért utánanéztem a fiúnak a Triskelion adatbázisában. Az a kristály még nincs ott az ifjabbik Essexben. Ám akárhol is van, létezik ezen az idősíkon is, viszont… most próbáljatok meg követni, mert én is belezavarodok lassan… ha megkeressük és megsemmisítjük, újabb paradoxont okozunk, hiszen akkor a fiatal Essex sosem tesz szert rá, és nem lesz belőle az, aki most Sinisterként, és így tovább… Ugye ennek így van értelme? Ugyanakkor az, hogy két ugyanilyen kristály is létezik most, egyazon idősíkon, bizonyára rendkívül káros az idővonalra, vagy hogy nevezzem… Tehát több nyomós okunk is van Essex kiiktatására.

És ezzel Jean újra szóban folytatja.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Nem tudom, milyen módon, de a kristály… kapcsolatban van a Főnixszel. Ezért lehetett bármi esélye is Essexnek ellene a bevásárlóközpontban. Úgy éreztem, mintha… a kristály ereje ugyanabból a forrásból merítene, mint maga a Főnix. Nem is tudom, nehéz szavakba önteni azt az érzést. Irdatlan erővel ruházza fel Essexet, de szerencsére ő sem képes teljes mértékben kihasználni ezt, a kristály folyamatosan meríti az energiáit, ezt egyértelműen éreztem Baltimore-ban. És ne aggódj, Jonathan, titeket egészen biztosan nem irányít, ezt már több ízben leellenőriztem. Úgy vélem, egy telepata, mint Stephanie, irányítása még őt is túlságosan kimerítené. Ugyanígy képtelen lenne arra, vagy legalábbis minden maradék erejét latba kéne vetnie ahhoz, hogy megfékezhessen egy szinte megállíthatatlan erőt…

Ezzel Jean Bannerre pillant, aki savanyú mosolyra húzza a száját.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Bruce10 – Aha. Már vártam, mikor jövök én a képbe… de persze ezúttal is Hulkra lenne szükség, nem rám. Jól tippelt tehát Miller ügynök a velem kapcsolatos tervét illetően, kisasszony. Jellemző… Amikor végleg feladnám, a S.H.I.E.L.D. már nem akar, csak megfigyelnek, aztán csalinak használnak, majd belekeveredek valami olyan háborúba, amiről fogalmam sincs… és ismét át kéne változnom.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Így van. Sajnálom, doktor. Stephanie, veled együtt szerintem képesek leszünk az irányításunk alatt tartani Hulkot. Melissa, Reena, nektek kell vigyáznotok a testünkre, amíg ez zajlik, valószínűleg teljes telepatikus transzba kerülünk majd, annyira megerőltető lesz Hulk tomboló elméjének kordában tartása. Jonathan, neked pedig muszáj lesz valamilyen módon meggyőznöd a S.H.I.E.L.D.-es társaitokat. Amint elkezdődik ez az egész, én csakis Hulkkal leszek elfoglalva, nem lesz erőm az ügynököket továbbra is távol tartani. El kell döntened, megbízhatunk-e Danversben, és hogy belátó lesz-e. Nyilván nem vetett rám jó fényt, hogy megszöktem a Triskelionból, de cselekednem kellett, ő viszont mindenképp bent akart tartani. Most azonban nagy hasznát vennénk, ha segítene nekünk. Dr. Banner… Önnek pedig szintén komoly döntést kell hoznia.

Odakint felhők gyűlnek és dörög az ég… Vihar készül.


Lower East Side, Manhattan - Page 2 Line10

11:25.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Jean Ravenen keresztül bólint Serena válaszára.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Ez teljesen korrekt és elfogadható válasz. Megegyeztünk. Úgy látom, és Lucy gondolatai alapján is egyértelmű, hogy amúgy sem tudtok semmit, így bizonyára Essexnek sem vagytok annyira fontosak. Megúszhatjátok ezt az egészet. Ne is kérdezzetek többet, minél kevesebbet tudtok, annál jobb.

Majd Jean az egyik közeli, eldugottabb sikátorhoz vezeti a két lányt.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Taxi10 – Itt. Itt várjatok. És még valami… Lucy, a bátyád nemsokára visszatér, csak egy kis időre tettem őt ártalmatlanná, ennél többet itt és most nem tehetek. Javaslom, vagy keress fel valakit, aki segíthet neked, vagy tanuld meg megvédeni magad tőle. Ez a te elméd és a te tested. Ezt sose feledd. Serena, azért legyetek óvatosak és vigyázzatok egymásra. Ó, még valami… Ha úgy adódna, a S.H.I.E.L.D.-nél bízhattok Jonathan Millerben, Stephanie Lyesmith-ben, dr. Melissa McKenzie-ben és Reena Reynoldsban, ez egészen biztos. Ők segíthetnek, ha szükség lenne rá.

Közben az égen felhők gyűlnek és félelmetesen dörög… Vihar készül, a Ravent irányító Jean pedig búcsút int, az ingyekonyha elé rohan, majd feltehetőleg elhagyja Rejtély testét, hiszen a nő eszméletlenül esik össze, visszaváltozva eredeti alakjába.

Serena és Lucy mögött, hátul, a sikátor legsötétebb részein halk mormogást hallani… Miután megszokja kicsit a szemük a sötétet, egy nagydarab, izmos, tetovált férfit pillanthatnak meg, amint térdel, és mintha magában beszélne, miközben egy vöröses kristály izzik éles fénnyel a homlokán – ez az egyetlen fényforrás a sikátorban.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Sinist10

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Essex10 – Igen, nagyúr… Úgy lesz.

Ezzel a férfi feláll, megfordul, és komor pillantással méri végig Serenát és Lucyt.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Essex10 – Már azt hittem, sosem megy el. Nem kevés erőfeszítésembe telt leárnyékolnom az elmémet előtte. Serena. Lucy. Örülök, hogy végre személyesen is találkozhatok Testvériségünk két legújabb tagjával. A nevem Nathaniel Essex, de ti nyugodtan szólítsatok Sinisternek.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 20 Feb. 2017, 09:45
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Szerencsére belement abba, hogy ne kelljen menni, hanem itt maradunk és a feltételeim is jónak tűntek a számára, korrektnek. Mindez némileg megnyugvással töltött el, annak a fényében persze nem, hogy még mindig itt voltam a közelben és Lucy is. Eszem ágában sem volt többet kérdezni, azt már megtanultam, hogy a legjobb tudatlannak maradni, mert akkor legalább amiatt nem árthatnak nekem, amit nem tudok. Arra, hogy óvatosak legyünk bólintottam, de azt, hogy vigyázzak erre a lányra, aki a legtöbbször úgy néz rám, mintha ki akarna belezni nem akartam. A szemeim kissé elkerekedtek, amikor a Különítmény két tagját is említette, hogy bennük bízhatunk, nekem eszem ágában sem volt. Már régen megtanultam, hogy senkiben sem bízhattam, csak saját magamban, főleg nem a SHIELD tagjaiban, különösképpen a Különítményben. Inkább csak figyeltem, hogy elfut arrafelé, ahova minket is vinni akart, majd egyszerűen összeesett az utcán és újra kék volt. Akkor ez lehetett a pont, amikor már nem irányította. Felpillantottam az égre, vihar készült és a mögöttem jövő hangtól összerezzentem. Arrafelé fordultam és egy alakot pillantottam meg, nagyúr? Vajon mit akart és ki lehetett ez? A szavai alapján tudta, hogy ki volt a telepata és végül be is mutatkozott. Döbbenten pillantottam rá, itt volt végig és nem vette észre az a nő? Milyen félelmetes erővel bírt ez a férfi?
- Üdvözlöm uram! – köszöntem. – Ugye nem akar csak úgy besétálni abba a csapdába, amit az a nő készített önnek?
Reméltem, hogy azért több esze van ennél, mert lehet, hogy kivitték a civileket, de vajon az épületekből is?

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 20 Feb. 2017, 09:45
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Hatodik/hatvanharmadik bejegyzés:
”Nagyon nem tetszett, hogy milyen következtetésre jutott Mr. Miller, de az megnyugtató volt, hogy Karen jól van s értékeli az aggódásunkat. Nagyon rossz bőrben volt, ezt már láthattuk mikor kissé felengedett s látta, hogy megbízunk benne.
- Pihenned kellene, nem teszel jót magaddal – mondtam.
Majdnem felugrottam örömömben, mikor mondta, hogy a Namor iránti kérésem megoldható, csak néhány SHIELD-es elméjéből kellenek információk. Mindez jelenleg nem érdekelt, ha nem lesz bántódásuk, akkor benne voltam, hiszen Namor is élő személy volt, kit bebörtönözve tartottak, pedig nem is volt nehéz rá hatni. Nekem legalább is könnyedén ment.
- Köszönöm a segítséget – mosolyodtam el őszintén.
S úgy tűnt, hogy Mr. Miller-nek igaza volt a tervet illetően, hogy a Hulk kellett ahhoz, hogy lefoglalni lehessen Essex-et. A terv nagyon kockázatosnak hangzott, de nem nagyon hiszem, hogy lett volna más lehetőségünk.
- Ha mást nem tudunk tenni, akkor benne vagyok – mondtam kissé aggódva.
Miért volt olyan érzésem, hogy mindezt nagyon megfogjuk bánni, hiszen Essex félelmetesen erős volt s a Főnix… a Főnixnek sem lett volna szabad újabb és újabb harcokba belemennie, mert újra kitörhet úgy, hogy nem tudja megfékezni senki sem…”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 20 Feb. 2017, 09:46
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena a beérkezés után pár szót még mondott Jean-nek, aki örült is annak, hogy már őt is lehet telepatikusan „zavarni”, de erre most nem volt szükség. Még kíváncsi volt arra, hogy mi is zajlik itt és miért kellett ide jönni, de erre hamar választ is kapott. Az első részből, ami a SHIELD-et illette abból nem értett sokat, mert nem hallotta a beszélgetés elejét, de annyi bizonyos volt, hogy azokkal jót tettek, akiket beszerveztek és ennyi elég volt a lánynak. A további beszélgetésből kiderült számára is, hogy a korábban is látott és „megismert” Essex a célpontja Jean-nek is, de saját maguknak is, hiszen másoknak is ártott és gonosz volt röviden és tömören. A célpontot is megkapták, a kristály Essex homlokán és neki meg Melissa-nak az lesz a feladata, hogy Lyesmith és Grant testét kelljen megvédeni az esetleges harcban, mert nem lesznek képesek magukat.
- Itt ezen a helyen kell megvédeni titeket, vagy máshol? – kérdezte. – Ez a hely nem tűnt jól fedezhetőnek…
Körbenézett a helységben, de még mindig túlságosan elől levő helynek találta, főleg, hogy a SHIELD is itt volt korábban, mindenki tudja, hogy itt vannak, könnyedén bejöhet Essex, ha akar, arról nem is beszélve, hogyha a Hulk elszabadul, akkor nem fogják tudni őket megvédeni. Saját maga jobban preferált volna egy jól védhető nem ennyire látványos helyen levő lakást, vagy megfigyelőhelységet, de aggódott amiatt, hogy minderre nincs lehetőség.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 20 Feb. 2017, 09:48
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


- Engem aztán nem érdekel csináljátok – vontam meg a vállamat.
Nem érdekelt, hogy hány darab SHIELD-es agyát kell feltörni ahhoz, hogy a halembert kiszedjék onnan, ha segít továbbra is Melissa-nak, mert láthatóan amúgy is belezúgott, akkor egy ilyen erős potenciális szövetséges soha sem jött rosszul. Főleg, hogy még Ghost is odakint volt és ellene is kellett volna már valamit tenni. Utána hallgattam, hogy mit is főzött ki Karen, hogy mit lehetne tenni. A kristály a fején… érdekes elgondolás.
- Kár, hogy én vagyok a csapat legjobb lövésze – mondtam.
Nekem könnyebben menne, bár még Miller-nek is mehet nem vitatom. Szóval kellünk, hogy ne a Főnix irányítson, ami felébredt. Szívás, valahogyan el kellett volna altatni, hogy ne okozzon olyan galibát, mint amikor Walter és a többi Főnixnél volt jelen.
~ Ehhez Miller ért, ő tanult magas szintű fizikát az akadémián, én bölcsész vagyok. ~
Miller ráhibázott, hogy mire kell a Hulk, de bólintottam, arra, hogy mit is kell majd csinálnom kissé elhúztam a szám.
- Még soha sem csináltam iylet korábban – mondtam. – De ha elmondod, hogy mit kell tennem és vezetsz, segítesz, akkor szerintem menni fog. Ahogy Reena mondta keressünk valami jobb fedezhető helyet és vágjunk bele, végül is csak egyszer élünk… vagy nem.
Még nekem is a harmadik életem volt, amit éltem, de ez kivitelezhetőnek tűnt, már ha Miller és Banner is benne van a dologban. Ha igen, akkor teszem, amit Jean mond, hogy mit és hogyan kell csinálnom.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Legalább abban egyetértettek, mint kiderült, hogy a SHIELD mégiscsak jó dolog és a három friss ügynök sem volt semminek kitéve. Namor ügye eléggé kérdéses volt, de a férfi a jövőben is segített nekik, ami nem volt elhanyagolható és még akkor is oda volt a doktornőért, aki láthatóan kezelni tudja őt.
- Rendben, csak legyen diszkrét – mondta Namor ügyében Jean-nek.
A tervet pedig elkezdte ismertetni Jean, látta rajta Jon is, hogy roppant fáradt a lány, de ő nem hozta fel, hiszen Melissa megemlítette. A kristály, igen ez valóban jó célpontnak tűnt, de továbbra sem volt olyan védtelen. Főleg, hogy a lány egyedül nem is boldogult ellene, pedig könnyűszerrel letudta volna a teljes csapatot is szerelni. A Főnix ügye nyugtalanító volt, de erre nem mondott semmit, nem igazán értette, hogy mi alapján működik az entitás, így bíznia kellett abban, hogy Jean képes kezelni a telepatikus üznetet is végighallgatta.
~ Ez nem ilyen egyszerű ~ üzente. ~ A gond az, hogy esélyes, hogy az már nem is a mi jövőnk, ahonnan ő jött. A multiverzumelmélet és a idősíkok szerint pedig hiába öljük meg, megváltozik a jövő, azaz az a jövő, ahonnan ő jött már nem a mi jövőnk, azaz semmi sem változik. Remélem érthető volt és követni lehetett. Így szerencse, hogy nem bántotta a jelenkori énjét, mert nem ért volna el vele semmit. ~
Ironikus volt, hogy bármennyire gyűlölte a Főnixet Essex mégis ugyanonnan volt az erejük és ráhibázott mindarra, hogy miért is van itt Banner. Tényleg kellett a tervhez, az ő szerepe inkább már-már magas rangú tiszthez illett, vagy valamilyen politikushoz, nem igazán érezte még felkészültnek magát minderre úgy sem, hogy tanult effélét az Akadémián.
- Rendben, megteszek minden tőlem telhetőt – ígérte meg végül.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Szer. 22 Feb. 2017, 19:24


- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia

A telepata válasza kissé kiábrándító, ugyanis se Essexről, se a Főnixről nem mondott semmit se. Ezek a kérdések pedig elkezdtek érdekelni, ugyanis úgy néz ki, ezek miatt vagyunk most ekkora pácban. Azonban jobbnak látom, ha nem faggatom tovább a telepatát, és vele maradok. Úgy biztonságosabb.
A telepata egy sikátorhoz vezet minket, ahol megkér, hogy várjunk. Aztán mond nekem valamit arról, hogy bátyó vissza fog térni, és csak egy kis időre tette ártalmatlanná. Ez mégis mit jelent? Bátyó önakaratából hagyta abba a dolgot, nem lehet csak úgy irányítani, nem? De ha ez mégis igaz, akkor bátyó nagyon, nagyon dühös lesz, és haragudni fog rám. Azt pedig, hogy kezeljem a dolgot valakivel, teljesen elvetem. Nem fogok csak úgy megszabadulni bátyótól. Ez a mi testünk, neki is ugyanannyi joga van hozzá, mint nekem. Fel sem merülhet ez a lehetőség.
A telepata ezután távozik, Raven pedig összeesik, és visszaváltozik az eredeti formájába. Szinte azonnal odarohanok hozzá, majd leguggolok mellé, és óvatosan megrázogatom őt, de úgy tűnik, nincs magánál. Szemétség ez a telepatától, hogy így kiütötte, az utolsó mondata pedig, hogy van akiben megbízhatok a S.H.I.E.L.D.-nél, nevetséges. Bár nem is tudok róluk olyan sokat, csak amit Raven mondott.
Vihar készülődik, és amikor meghallom a zajokat a sikátor felől, megrémülök kissé. Essex itt van? De hogy tudta magát így elrejteni? Mi van, ha a telepata visszajön érte, vagy újra irányítani kezdi Ravent? Nem jó, hogy itt van, nagyon nem.
~ Mégis mi a poklot műveltél, te telepata picsa?! Hallasz?! ~ hallom meg bátyó dühös, de furcsamód halk hangját. Mintha most kelt volna fel egy mély alvásból.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 26 Feb. 2017, 11:17

11:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Jean elégedetten bólint a többiek válaszára.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Jól van. Dr. Banner, ha jól tudom, a bejáraton kívül nincs más be- és kivezető út, igaz?

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Bruce10 – Így van. Fogalmazzunk úgy, hogy az állam nem öntött túl sok pénzt ennek az ingyenkonyhának a kialakításába. Még az előírt vészkijárat is hiányzik, a lehető legolcsóbb ingatlant alakították át a legminimálisabb felszereléssel. Jellemző.

Mielőtt Jean válaszolhatna, hirtelen éles fájdalom hasít a fejébe, és ugyanezt érezheti Stephanie is. Semmi kétség: ilyet Sinister kristálya és elmevédelme okoz, ezt már Stephanie is jól tudhatja. A fájdalom okozója, hogy Essex eddig árnyékolta az elméjét, de most már jól érezhető, hogy itt van, alig néhány méterre, egy sikátorban.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Itt… Itt van. Essex itt van. Stephanie, érzed? Ő sincs… ereje teljében. Nem, messze nincs abban. A kristály sokkal gyorsabban emészti fel az energiáit, mint azt gondolta volna, de ettől még veszélyes. Most már semmiképp sem kereshetünk más helyet. A fenébe… Van vele két lány, akik csatlakoztak a Testvériséghez, ám nem rossz szándékkal, higgyétek el. Az egyikükkel találkoztatok Chicagóban, vele együtt ébredtetek abban az elhagyatott lakásban, a másik pedig egy zavarodott, feltehetően tudathasadásos gyerek. Kérlek, akármi is történik, ne ártsatok nekik, és vigyázzatok rájuk. Csak útmutatásra van szükségük, és arra, hogy a S.H.I.E.L.D. békén hagyja őket. Dr. Banner, javaslom, kezdjük. Most vagy soha.

Banner még mindig vonakodik kissé, majd felsóhajt, és elindul kifelé a helyiségből.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Bruce10 – Világos, hogy ezt már nem úszom meg átváltozás nélkül… de akkor még mindig jobb, ha ti ketten irányítotok. Egy feltételem van: ezen az Essexen kívül senki másnak nem eshet bántódása, aki nem szolgált rá. Érthető voltam?

Ezzel a doktor lassan kilép az ingyenkonyha elé, az utcára, Jean pedig helyet foglal.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Stephanie… Gyere, ülj le ide mellém, és fogd meg a kezem. Vezetlek majd. Engedd el magad, és add át magad teljesen a telepátiádnak. Zárd ki a külvilágot, és bízz a társaidban, hogy megóvják a testedet, amíg telepatikus transzban vagy. Melissa, Reena, ti lesztek mellettünk. Csakis akkor ébresszetek fel, ha mindenképp szükséges. Egy nagy erejű fizikai trauma, erősebb ütés, rúgás, csípés, amit akartok, felébreszt minket. Kérlek, tegyétek ugyanezt, ha azt látjátok, hogy lángok kezdenék beborítani a testemet… Az annak a jele, hogy a Főnix kezdi átvenni az uralmat felettem.

Majd még egy telepatikus üzenetet küld Jonathannek, kizárólag neki.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – És ha arra kerülne a sor… Jonathan, számítok rád, hogy megteszed, amit meg kell tenni. Ha nem ébredek fel, és a Főnix hatalma kezd kontrollálhatatlanná válni, végezned kell velem. Igaz, úgy a Főnix kiszabadul belőlem, de hosszú évekig is eltarthat, míg új testet talál magának, és lesz időtök felkészülni ellene… Jobb ötletem nincs, sajnálom. Kiváló harcos vagy, és ahogy hallottam, még ezt az időutazásosdit is te érted közülünk a legjobban. Szükség lesz rád és a társaidra az elkövetkező harcokban.

Ezzel Jean a kezét nyújtja Stephanie-nak, majd lehunyja a szemét…

Odakint zuhogni kezd az eső, és az immár újra szabadon gondolkodó S.H.I.E.L.D.-esek felemelt fegyverekkel közelítenek Banner felé…


Lower East Side, Manhattan - Page 2 Line10

11:30.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Sinister fanyar mosolyra húzza a száját.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Essex10 – Rettenetesen túlbecsültem a képességeimet, Serena. Ha nem ez a csapda öl meg, akkor a saját ostobaságom és nagyravágyásom miatt halok meg, méghozzá hamarosan. Persze, számítottam rá, hogy kevés leszek az Ékkő erejéhez… de arra nem, hogy ilyen hamar kimerül minden energiaforrásom. Ha jól láttam, a telepata megkedvelt titeket… ez jó. Biztonságban lesztek, akármelyikünk is győz itt ma. Ravenre még szükségetek lehet, megpróbálom megmenteni, ám ha nem sikerülne, azonnal térjetek vissza mindketten abba a lakásba Anaheimben, amit kaptál tőlünk, Serena. Amit csak tudtam, előre elrendeztem, az események már mozgásban vannak… A nagyúr el fog jönni, így vagy úgy. Bár én magam végezhettem volna a Főnixszel, de nem… Az Ékkővel sem voltam elég erős hozzá, és ha meg is öltem volna a gazdatestet, csak átszállt volna másba.

Amikor Lucy megpróbálja felrázni Ravent, Essex gyorsan odalép, és visszahúzza őt, a sikátor mélyére. Ekkor lép ki egy vézna, beesett arcú, meggyötörtnek tűnő szemüveges férfi, dr. Bruce Banner az ingyenkonyha épületéből, és az utca közepére sétál, majd megáll.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Essex10 – Óvatosabban, Lucy! Heh… Nem mer szemtől szemben kiállni ellenem, mert ő maga is fél a Főnix hatalmától… hát rám küld egy olyan lényt, akit még az Ékkő erejével sem lehet könnyen irányítani. Ügyes. De nyilván nem akarnak áldozatokat… úgyhogy ő maga fogja irányítani a szörnyeteget, talán még Lyesmith is segít neki. Igen… Akkor a testük sebezhetővé válik. Ti ketten: fogjátok Ravent, és vele együtt behúzódtok az ingyenkonyhába. Ha igazam van, egyik telepata sem lesz képes a fejetekbe látni, mert le lesznek foglalva, szóval bátran hazudjatok és színészkedjetek egy kicsit. Féltek, csak biztonságos helyre vágytok, hogy megússzátok ezt, sajnáljátok, hogy a Testvériséghez csatlakoztatok, és a többi. Amennyiben sikeresen bejuttok, ébresszétek fel Ravent, nemsokára amúgy is magához kéne térnie… és valahogy ártalmatlanítsátok Jeant, a hosszú, fekete hajú telepatát, amelyik nem Lyesmith. Ha meghal, a benne szunnyadó erő elszabadul, ezért csak az eszméletét szabad elveszítenie. Tudom, sokat kérek, de nincs más esélyünk… Ne féljetek, segítséget is fogtok kapni némi figyelemelterelés formájában.

Sinister kedvesen megveregeti a két lány vállát, majd, nem is nagyon foglalkozva azzal, mit válaszolnak neki, kilép a sikátorból, az utca felé.

Zuhogni kezd az eső, és az immár újra szabadon gondolkodó S.H.I.E.L.D.-esek felemelt fegyverekkel közelítenek Banner felé…

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 27 Feb. 2017, 08:16
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Nagyon nem hangzott jól, amit Essex mondott, hogy túlbecsülte a saját erejét, valamilyen nagyúrról beszélt még mindig, és ettől az egésztől kirázott a hideg. Nem akartam ilyennek a részese lenni, tényleg nem, csak nyugodtan élni valahol messze ezektől az őrültségektől. Annyi bizonyos lett, hogy a Főnix nem ölhető meg, sőt átvándorol másba, közben Lucy kirohant Ravenért, egy nyilvánvaló csapdába? Ennyire buta, vagy nem is tudom, hogy mi lenne? Az, amit Essex a következőkben mondott viszont nagyon nem tetszett, nem! Már most tudtam, hogy ezt nem fogom megtenni, nem fogok bántani senkit, főleg olyanokat nem, akik nem tudnak magukról, még akkor sem, ha SHIELD-esek. Erre nem fog tudni rávenni semmilyen módon. Ők irányították volna a Hulkot, ha nem teszik akkor elszabadul és ki tudja, hogy meddig jut, hányakat öl meg. Igen, abban igaza volt, hogy ebben a pillanatban bántam meg, hogy csatlakoztam, én azt hittem, hogy ők segítenek másokon és nem terroristák, de úgy tűnt, hogy mégis. Gyűlöltem a SHIELD-et, de ismertem Lucy-t is, hogy ő azonnal megölni akarja őket, így még ha esetlegesen be is mennék, akkor is figyelmeztetném őket, nem akartam, hogy bárki is a halálát lelje ebben, főleg egy ilyen őrült által.
Aggódva pillantottam ki, közben az eső is nekilátott annak, hogy zuhogjon a SHIELD ügynökök pedig az ingyen konyha felé közeledtek, ahol kint volt egy férfi és még Raven teste is. Nagyon nem tetszett ez az egész. Nem-nem-nem-nem-nem és nem, eszem ágában sem volt elmozdulni innen, nem ismertem megtenni ezt! De, ha Lucy megy és bemegy, akkor kénytelen leszek berohanni, hogy figyelmeztessem őket, hogy valószínűleg a lány meg akarja ölni a telepatáikat…

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 27 Feb. 2017, 08:17
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Hetedik/hatvannegyedik bejegyzés:
”Úgy tűnt, hogy mindenki beleegyezett ebbe, annak a ténynek én sem örültem, hogy nincs több kijárata a helynek, mert így ha rajtunk ütnek, akkor csapdába estünk. Kissé idegesen néztem körbe s reméltem, hogy Mr. Miller nem fog itt hagyni minket, de ha a rádiók nem működtek, akkor muszáj lesz kimenni s személyesen tárgyalni az ezredessel. Így már annyira nem tűnt jó ötletnek az egész, de muszáj volt bátornak lennem, ha nem másért, azért, hogy Namor-t sikerüljön kiszabadítani a SHIELD fogságából. Bárcsak a bátyám itt lett volna, ő legalább tényleg ügynök volt s jobban tudott harcolni nálam, bár megnyugtató volt, hogy Reena itt van és marad is s ő képes lesz mindünket megvédeni.
- Sok szerencsét dr. Banner! – mondtam neki mielőtt kiment.
Úgy tűnt, hogy a többiek is lassanként nekilátnak a munkának, kintről ügynökök jönnek és már ömlött az eső, így azt hiszem, hogy nekünk is munkához kellett volna látni.
- Szerintem építsünk barikádot a két telepata köré, hogy nehezebben érhessék el őket, ha Essex bejönne…
A hajam most tökéletesen jött, mivel erősebb volt, mint én s a hajammal több súlyt is tudtam mozgatni. Így azzal s a kezeimmel is próbáltam asztalokat odahúzni a két telepata köré, hogy nehezebben lehessen őket megközelíteni. Arra pedig bólintottam Jean-nek, hogy mikor kell felébreszteni.
- Rendben, megtesszük, amit kell.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 27 Feb. 2017, 08:19
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena tökéletesen értette a feladatát, hogy mit is kell tennie, ami eléggé egyszerű volt. Továbbra is fenntartotta, hogy jobb lett volna, hogyha van menekülési útvonal, de az előnye annak, hogy itt kellett megoldani mindezt az volt, hogy legalább el tudott úgy helyezkedni, hogy pontosan rálásson a célra, azaz az ingyen konyha bejáratára és valószínűleg az ablakokra, ami ott van. Amikor Melissa felhozta, hogy csináljanak barikádot a két telepata köré, akkor bólintott, hogy ez valóban jó ötlet és nekilát ő maga is asztalokat és székeket tologatni, hogyha azok nincsenek rögzítve.
- A bejárati ajtóhoz is tennék barikádot – mondta. – Azok utánra, ha a Főnök kimegy.
Utalt a főnökkel Miller-re. Ha a férfi is benne van, akkor a bejáratot is igyekszik eltorlaszolni és odatolni asztalokat, hogy nehezebben lehessen bejönni a helységbe. Egyelőre úgy igyekszik mindezt megcsinálni, hogyha szükséges, akkor Miller is távozni tudjon, közben látta, hogy odakint eleredt az első, Banner távozott már és még a SHIELD ügynökök is közeledtek felé. Fogalma sem volt róla, hogy az ezredes belemegy-e a dolgokba, de amennyit eddig látott belőle nem hitte, hogy Miller-nek könnyű dolga lesz, nem is számítva azt, hogy megannyi ügynök van odakint, akiknek el kellett volna tűnniük már.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 27 Feb. 2017, 08:24
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Az nyugtalanított, hogy nem volt más hely, ahol esetlegesen meg lehetett volna lógni, hogyha úgy alakul a dolog, de ez volt. Max meghalunk, és akkor legalább tudjuk figyelmeztetni Hela-t, hogy gond van. Már ezzel is nyerünk. Banner pedig belement ebbe az egészbe, és aú! A fejemhez kaptam, amikor megéreztem a közelségét. Nem is kutattam utána ennek ellenére a tudatomba hasított a jelenléte. Bármit mondhat Jean ez a fazonerősebb, mint akikkel dolgot volt korábban, itt Frostot és az anyját értem.
- Aú! – nyögtem fel. – Éreztem, bár így is kegyetlen erős, ha ilyesmit okoz…
A két lány nem érdekelt, ahogyan az sem, hogy mit kért Jean őket illetően. Tudathasadásos… remek! Hány ilyen mászkált errefelé? Mert, hogy minden második személy ilyen, akivel találkozunk az is biztos, még a csapatban is voltak effélék… De végre elértünk oda, hogy mit is kell tennem. Odamentem hozzá és leültem, a kezemet egyelőre azonban nem nyújtottam irányába a kezemet. Nem tűnt jónak az, hogy mire kell felkelni és mi lesz, ha a Főnix átveszi az uralmat, erről pedig eszembe jutott még valami, de ezt Reena miatt nem hangosan kérdeztem.
~ Mennyi az esélye annak, hogy a Főnix ugyanazt teszi velem, mint a jövőben azzal a hárommal? ~ kérdeztem. ~ Hogy „megérint”, vagy nem tudom mi a legjobb szó rá… végtére is telepata vagyok és tűz a képességem, ami az övé is. Meg tud „fertőzni” engem is? ~
Nem mintha nem vágytam volna akkora hatalomra, amit a Főnix adhat, de nem olyan áron, hogy ő irányítson engem. Ha választ kapok a kérdésre, nem mintha lenne más esélyem, elkezdek koncentrálni a telepatikus erőmre, próbálom kizárni a fejemből a külvilágot, közben megfogom Jean kezét miközben én is lehunyom a szemeimet.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Azok után, hogy kiderült, hogy nincs más kijárat a helységből, mert mindent lespóroltak az építők már Jon is úgy vélte, hogy valóban jobb lett volna egy másik helység. Essex pedig már itt volt, plusz még két másik személy. Ha Essex megsejti, hogy mit akarnak ellene tenni, akkor saját maga is beküldte volna a két lányt manipulálva, hogy intézzék el azt, akik ártani akarnak neki. Így határozottan párolta a doktornő és Reynolds ötletét, hogy barikádokat építsenek. Lehet, hogy a menekülés nehezebb, de könnyebben leszerelhetik az esetlegesen bejövő párost, ha azok bejönnének azelőtt, hogy elérnék Jean-t és Lyesmith-t.
- Sok sikert doktor – mondta Banner-nek, mikor kiindult.
Ha nem tesznek keresztbe a lányok, akkor nem tesz semmit, de ha próbálkoznak, akkor bármit megtesz, hogy megvédje a sajátjait. Közben saját maga is megjegyezte, hogy mi kell majd a lányok felébresztéséhez, hogyha úgy alakul, hogy gond lenne, igazából remélte, hogy nem lesz minderre szükség. Közben még telepatikus üzenetet is kapott, ez a biztosíték tényleg szükségszerű volt, amit magától is megtett volna, bár nem szívesen.
~ Remélem, hogy nem lesz minderre szükség, de ha igen, megteszem, amit kell ~ ígérte meg. ~
Banner kiért és saját maga is kinézett, már szakadt az eső és az ügynökök is elindultak a férfi felé.
- Azt hiszem, hogy akkor nekem indulnom kell – mondta. – Sok sikert mindenkinek! Ha Ms. Grant nem ébredne fel, vagy lángolna, akkor értesítsenek valamilyen módon doktornő, azonnal.
Ha még tudott, akkor kiment az esőbe ő is az ajtón, próbálkozott a rádióval, hátha azzal kapcsolatba tudott lépni az ezredessel, mert csak időlegesen zavarta Jean azt, ha nem, akkor futva igyekszik elindulni arra, amerre utoljára Danvers volt, hogy beszélhessen vele.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Hétf. 27 Feb. 2017, 21:43


- NEW YORK -
Lucy/Phobia

Kezdem azt hinni, hogy nem tudom, mit is higyjek. A Testvériség ideküld minket, mert van itt valaki, aki fontos a számukra, mire elfog minket egy telepata. Amiket pedig mondott, azok rendesen összezavartak, azonban Essex, vagyis Sinister felbukkanása rátesz a dolgokra egy lapáttal. Fogalmam sincs, hogy miről beszél ez az alak, de korántsem tetszik a mondandója. Csak fél füllel hallgatom a szavait, de már ennyi is elég, hogy feltegyem a kérdést: mégis mibe keveredtünk? Én csak biztonságban akartam lenni, távol a gondoktól, erre most valami olyasminek a közepén vagyok, ami egyáltalán nem tetszik. A Nagyúr? A Főnix? Mégis miféle gazdatestről van szó? Nem tudom, de kezdek tényleg félni. Jaj, bátyó.
~ Csak higgadj le, kölyök. Nem lesz semmi baj, csak tedd azt, amit mondok, világos? ~ hallom meg hirtelen bátyó teljesen higgadt hangját ~ A történtekről majd később beszélünk.
Miközben Ravent szándékoznám felrázni, Sinister visszaránt a sikátorba, majd ismét elkezd úgy beszélni, hogy csak alig értem, mit is akar. Azt viszont tisztán értem, hogy mit kell tennünk, ezért amit esély adódik rá, Ravenhez megyek. Remélem Serena segít, mert korántsem vagyok olyan erős, hogy egyedül be tudjam őt cipelni az ingyenkonyhába.
~ Ez a Sinister tudja, mi kell az embernek. Intézzük el a telepatát, nagyon jól hangzik, bár az nem, hogy csak az eszméletét vesztheti el. ~ mondja bátyó bajlósan ~ Figyelj, Lucy. Tudom, hogy azt hiszed, az a telepata nem ártana neked, de tévedsz. Ezeket csak a saját céljaik érdeklik, és ha a Testvériség védelmét akarjuk élvezni, akkor le kell őt csapni. ~ utasít, én pedig kénytelen vagyok belátni, hogy igaza van. Vagy a telepata, vagy mi.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 05 Márc. 2017, 11:05

11:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Mialatt Melissa és Reena felállítják a barikádokat köréjük és az ajtóhoz, Jonathan pedig távozik, Jean telepatikus választ küld Stephanie-nak.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Nem fogok hazudni, van rá esély, hogy hatni próbál majd rád rajtam keresztül… de amíg elnyomom magamban, a kommunikáción kívül másra nem lesz képes, és arra is csak akkor, ha Hulk túlságosan lefoglalja a figyelmemet. Arra, hogy a te elmédbe is átköltözzön, csakis akkor kerülhetne a sor, ha az én tudatom háttérbe szorulna az övéhez képest… de ha ez megtörténne, azt te magad is azonnal érezni fogod, és megszakíthatod a kapcsolatot kettőnk között.

Ezzel Jean is megfogja Stephanie kezét…

Mindketten pillanatok alatt telepatikus transzba esnek… Ott van mindenki elméje, körülöttük, érzik mindet… Melissa, Reena, Jonathan… Sinister, Serena, Lucy, Rejtély… Dr. Banner… Danvers ezredes és a többi S.H.I.E.L.D.-es…

Mind itt vannak, ahogy jól érezhetően ott lüktet a szunnyadó, de mégis mindent érzékelő Főnix is Jean tudatának mélyén, várva a megfelelő alkalomra.

Dr. Banner pedig ebben a pillanatban kezdi meg az átváltozást, és másodpercekkel később egy az övénél sokkal primitívebb, állatiasabb, ugyanakkor szinte felfoghatatlanul ellenállóbb tudatot érzékelhet Stephanie kintről: ez már kétségkívül Hulk.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Stephanie… Érzed? Rettenetesen erős… Együttes erővel kell behatolnunk, tökéletes összhangban és teljes erőbedobással. Készen állsz?


Lower East Side, Manhattan - Page 2 Line10

11:35.

Résztvevők: Jonathan Miller, Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Dr. Banner bánatos arckifejezéssel fordul a hozzá közeledő S.H.I.E.L.D.-esek felé.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Bruce10 – Sajnálom…

Majd lüktetni kezd egy ér a homlokán… Egyre szaporábban veszi a levegőt, a szemei kidüllednek, az izmai megfeszülnek… A bőre színe változni kezd, a teste egyre nagyobb és nagyobb lesz, miközben a férfi borzalmas ordítása még a folyamatos mennydörgésben is jól hallatszik…

Másodpercekkel később már nem a vézna dr. Banner, hanem az óriási, szürke izomkolosszus, Hulk áll ott az út közepén, dühösen szuszogva, szemével a következő áldozatai után kutatva.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Hulk10

Ekkor már Jonathan is kint van, a konyha előtt, de sajnos az ezredest nem tudja elérni az adóvevőjén keresztül, ahogy mást sem, az végképp tönkrement. Azonnal megpillanthatja az eszméletlen, földön fekvő Rejtélyt, csak pár méterre a bejárattól, majd felbukkan Lucy is a szomszédos sikátorból, aki Ravenhez rohan, hogy megpróbálja egyedül az ingyenkonyha felé vonszolni. Serena egyelőre a sikátorból figyel.

Azonban van itt még valaki, valamivel arrébb, szintén nem túl messze Jonathantől és Lucytól: Sinister továbbra is Hulk felé halad, lassú, kimért léptekkel, és akkor sem hátrál meg, amikor a szürke monstrum épp farkasszemet néz vele.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Hulkba10 – HULK…!

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Essex10 – … zúz, igaz? Igen, gondoltam. Nos, akkor zúzz, barátom.

Ezzel felvillan a kristály Sinister homlokán, mire pár S.H.I.E.L.D.-es ügynök meghúzza a ravaszt a Hulk felé tartott fegyvereken – bár maguk sem értik, miért.

– Mi? Én nem… nem akartam!

– Én sem, én… mintha… valami kényszerített volna!

De már késő: a golyók ugyan nem sebzik meg, de Hulk megérzi őket, és azonnal hátrafordul a katonák felé, szemében az eddiginél is izzóbb dühvel.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 06 Márc. 2017, 07:58
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Ennek így nagyon nem lesz jó vége, egy férfi kijött a konyhából, Lucy persze nem maradt itt, hanem már ott volt. Komolyan meg akarja ölni a telepatákat odabent?! Elment az esze?! Vagyis inkább nem volt, kezdtem pánikolni, főleg, amikor az elsőre kijött nyüzügének tűnő férfi egy hatalmas szürke valamivé változott, azt hiszem, hogy ez volt akkor a korábban emlegetett Hulk, és még megjelent Miller is bentről. Ő is ott volt a szobában, plusz még tudtam, hogy a Különítmény tagja is, ilyenek ellen esélyünk sem lenne, mégis mit várt Essex? Hogy meghaljunk az ügyéért, amit pedig eszem ágában sem volt.Ha tudok kiabálni, akkor megteszem.
- Bántani akarja a telepatákat! – kiáltottam oda a férfinak.
Azt hiszem, hogy a Testvériséges pályafutásom eddig tartott, de akkor sem hagyom, hogy néhány elmebeteg miatt emberek sérüljenek meg, vagy haljanak meg, legyen bármilyen is a felfogásuk. Felkészültem arra, hogy ezek után Lucy rám fog támadni, hogy visszafut, de ha megteszi sem fogok tudni védekezni, mert inkább azt akartam, hogy fusson el innen ő is. A lövésekre félve rezzentem össze, de azért igyekeztem nekilátni a koncentrálásnak, amit Lucy-ra és arra a másikra, ami a fejében van a viselkedése alapján, szóval rájuk hasson.
- Fusson el, fusson el, fusson el, fussonel, fussonel, fussonelfussonelfussonelfussonelfussonel – hadartam halkan és végig erősen koncentrálva.
Egészen addig próbálom folytatni mindezt, amíg nem kezd el távolodni, el nem fut, nem vagyok képes már ezt mondogatni valami/bármi miatt.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 06 Márc. 2017, 07:59
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2012. október 9-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 5. szín
2012. október 9. kedd,
Nyolcadik/hatvanötödik bejegyzés:
”Mindenki remek ötletnek tartotta a barikádot, így Ms. Reynolds-al meg is építettük mindezt, elsőre mégsem a két telepata köré, hanem a bejárati ajtóhoz. Más felöl úgysem jöhetett be senki sem, csak innen. Igyekeztem a hajammal úgy pakolni a dolgokat, amikor már magasabban voltak, hogy a bejárati ajtónak is dőljenek, így ha az ajtó befelé nyílt, akkor nehezebben, vagy egyáltalán nem lehet kinyitni, ha pedig kifelé, akkor ha meg is borul az egész nyitásnál úgy fog reményeim szerint megdőlni az egész, hogy még kevésbé lehessen megbontani, vagy bejönni. Ha pedig mégis leborulna teljesen és aki akar, az bejön – már ha itt tesz és nem pedig valamelyik ablakon – akkor át kelljen másznia a leborult asztalokon s székeken, az alatt pedig Ms. Reynolds képes lesz nyugtató lövedékkel leszedni az illetőt. Közben, ha végeztünk láttam, hogy dr. Banner átváltozott a Hulkká, a két telepata pedig már meditációs állapotban volt. Nagyon reméltem, hogy dr. Banner révén a Hulk nem jön rá, hogy irányítani próbálják, mert akkor lehet, hogy ő jön be ide, hogy megállítsa a két telepatát, a Hulkot pedig mi soha sem tudjuk megállítani.
Igyekeztem elmormolni félig halkan, félig magamban egy imát Neptune-hoz, hogy minden a lehető legjobban menjen és jól sikerüljön.”felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Márc. 2017, 08:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena is segített felépíteni a barikádot, amit mindenki pártolt, persze az ajtó előtti torlasz lezárása akkor „született” meg, amikor Miller elhagyta a helyet.
- Értettem uram! – mondta még a parancsra a férfi távozása előtt.
Nem kérdezett rá arra, hogy miért is kellett emiatt szólni, csak nyugtázta a parancsot, más nem is volt fontos a számára. Mivel az építkezésben úgy tűnt, hogy a doktornő volt a hatékonyabb a hajának köszönhetően, így Reena főleg inkább csak odahúzta a padokat és vitte a székeket a társnőjének, hogy az a hajával rendezze a dolgokat. Ha látta a kinti átváltozást, akkor nagy csodálattal figyelte azt.
- Az lenne a hulk? – kérdezte a nagy szürke valamire.
Amint a lövések eldördültek odakint, akkor minden izma megfeszült, a harc odakint pillanatokon belül elkezdődhetett. Elővette a pisztolyát, amibe nyugtatólövedékes tárat tett, mert nem látta, hogy a doktornőnél lett volna bármilyen fegyver.
- Vegye el, szüksége lehet rá, ha tényleg megtámadnak minket – mondta.
Remélte, hogy a másik nő elveszi tőle, de ha nem, akkor nem erőltette, inkább csak saját magánál tartotta, hogy majd ezt használja a mesterlövész puska helyett, aminek egyébként sem volt kábító fokozata, csak rendes golyókat lehetett használni vele.

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lower East Side, Manhattan - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Márc. 2017, 08:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Az igazat megvallva nagyon nem tetszett, amit a kérdésemre kaptam. Ha csak pusztán azaz erő jönne át, amit a Főnix képvisel, akkor nem aggodalmaskodtam, de úgy, hogy ez egy másik „élőlény”, entitás, így már voltak aggályaim az üggyel kapcsolatban. Nem hittem, hogy engedni fogja a Főnix, hogy megszakítsam a kapcsolatot, de ez van, Essex nagyobb veszély volt, mintsem az aggályaim bizonyossága, vagy éppen bizonytalansága.
~ Rendben, köszönöm a választ ~ üzentem vissza. ~
Ezek után hagytam, hogy megfogja a kezemet, hogy vezessen és tegyük, amit tenni kell. Néhány pillanat kellett ahhoz, hogy transzba essünk, és wow! Soha sem éreztem még ilyen távolságra senkinek sem az elméjét, főleg nem ennyire erősen. Úgy véltem, hogy leginkább egyfajta fókusz lehetek Jean számára, hogy felerősítem a saját telepatikus erőmmel az övét, ami alapból is félelmetesen erős és még én is részesülök némileg az övéből, különben nem érezném azt, amit most. Nem sokáig éreztem Banner jelenlétét, mert egy iszonyú erős valami váltotta fel őt. És még azt akarta Danvers, hogy egyedül tartsam féken a Hulkot, ha úgy alakul… ha ennek az egésznek vége és túléljük, vagyis az agyam nem lesz saláta, akkor körberöhögöm, hogy „enyhén” túlbecsülte a képességeimet, vagy lehet, hogy pont ez volt a célja vele…
~ Igen érzem ~ üzentem. ~ Nem tudom, hogy Danvers miként képzelte azt, amit akart… kezdjük, mond, hogy mit tegyek. ~
Annak fényében fogok cselekedni, amit mond, vagy ha irányít, akkor engedem, hogy ezt tegye.

felszerelés:


template nélkül:

Lower East Side, Manhattan - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon hamarosan ki is ért az utcára, bent ugyan még azt tervezte, hogy tovább rohan, ha nem jó a rádió, márpedig nem volt, Jean tökéletesen kisütötte őket. Azonban egy nem várt dolog fogadta őt, odakint az utcán feküdt Rejtély és egy lány próbálta odavonszolni az ingyen konyhához. Ezek szerint, amit feltételezhettek, az igaz lehetett, bárhova máshova behúzhatta volna, levinni a csatornába 1000x biztonságosabb lett volna, el valamelyik sikátorba, vagy másik a közelben levő boltba, de nem, pont az ingyen konyha kellett. Nem tudta, hogy csak megjátszotta-e Rejtély a dolgot, így azonnal deaktiválta a képességblokkolóját és a pisztolyait is elővette. Jelenleg mind a kettőben lábítólövedék volt, már csak azért is, mert nem akarták, hogy senkinek baja essék és a sima golyó a Hulkot úgysem fogta volna. A fegyvereit a Rejtély és Lucy párosra próbálja emelni, és beállt az ajtó, illetve a lány közé.
- Állj! – szólította fel a lányt. – Engedje el a nőt, forduljon meg és fusson el, most! Én gondoskodom az ájultról!
Kemény, határozott parancs volt a részéről. Mindenképp igyekszik egy kábító lövedéket belelőni Raven felsőtestébe, a közelség miatt reméli, hogy nem fogja eltéveszteni. Amennyiben nem tesz eleget a parancsnak Lucy, vagy pedig támadna, abban az esetben őt is próbálja meglőni kábítóval. Beleszámítja, hogy a lány lehet, hogy támad rá, vagy úgy próbál nekifutni a fegyverek miatt, hogy cikk cakkban, így a célzásba igyekszik ezt is belekalkulálni és így a felső testét célozta és ha szükséges, akkor próbálja a ravaszt is meghúzni. Noha nem számít rá, hogy odatud érni a lány, de ha mégis, akkor próbál kitérni előle, mögé kerülni, majd a tapasztalatával egy ütéssel leütni a lányt. Közben több lövés is eldördült és a Hulk is már igencsak harcias volt a hangok alapján és a másik „főszereplő” is megérkezett.
Ha azonban Lucy nem támad, csak tétovázik, akkor megszól újra.
- Fusson mielőtt a harc miatt meghal, minél messzebb! – kiált rá a lányra újra.

//Nem tudom, hogy sikerül-e Serena kiáltása, vagy elhallatszik-e odáig, így nem vettem bele egyelőre.//

felszerelés:


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lower East Side, Manhattan - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Phobia Hétf. 06 Márc. 2017, 20:40

- NEW YORK -
Lucy Skatfield/Phobia

Bátyónak teljesen igaza van, mégis hogy kételkedhettem benne? A telepata lehet, hogy segíteni akart, vagy legalább is azt állította, de ha valóban biztonságban akarunk élni, akkor meg kell tenni, amit parancsolnak. Különben is, a telepata bántotta Ravent, azt mondta, hogy szövetkezzünk S.H.I.E.L.D. ügynökökkel, ráadásul még bátyót is bántotta. Ha nem is kell megölni, legalább hatástalanítani fogom őt. Aztán kiderül, mi lesz.
~ Derohadtnagy hústömeg a pali. ~ mondja ámuldozva bátyó, bár én szörnyen megrémülök attól az izétől. Meg se merek mozdulni, pedig Ravent biztonságba kell vinnem, és még Serena se segít.
~ Csak nyugi, hugicám. A melák nem velük törődik, és...~ kezd bele megnyugtatólag bátyó, mikor mindketten meghalljuk a felénk érkező felszólítást. Egy fegyveres alaktól. Egy ügynöktől, aki biztosan bántani akarja Ravent.
~ ÖLD MEG!! ~ parancsolja bátyó, és most semmi szüksége irányításra, vagy kábításra. Raven megmentett, mikor a Testvériséghez vitt. Most én fogom megmenteni.
~ Kapsz egy kis löketet! ~ mondja bátyó, mikor kényszert érzek a futásra, és valóban beválik. Mintha...mintha..mindketten irányítanánk.
A testem szinte magától mozog, de mégis én irányítom. Aztán elkezdek vigyorogni.
- Ostoba. Most meghalsz. - mondjuk egyszerre, majd egyszerre mozdulunk is.
A támadást cikkcakkos rohanással viteleznénk ki, majd közel jutva a karmainkkal gyilkos csapásokat próbálnánk bevinni. Közben viszont folyamatosan mozgásban maradnánk, igyekezve az alak körül mozogni.

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 12 Márc. 2017, 10:33

11:40.

Résztvevők: dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Az ingyenkonyhában viszonylag nyugodtabb a helyzet, legalábbis persze a kinti körülményekhez képest. Melissa és Reena az ablakokon keresztül valamelyest figyelemmel tudják kísérni az utcán történteket, míg Stephanie és Jean láthatóan már csak testileg vannak jelen közöttük, az elméjük máshol jár.

Pár percig minden rendben, de aztán hirtelen megremeg a helyiség hátsó fala… majd újra… és újra…

Először csak vakolatdarabok hullnak alá, majd repedés keletkezik a falban, a harmadik rengésnél pedig már egy nagyobb fejnyi lyuk is képződik… amelyen a félelmetes mutáns, a Testvériség tagja, Kardfogú dugja át a fejét széles vigyorral az arcán.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Saber10

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Kf10 – Aki bújt, aki nem, megyek!

Mialatt Kardfogú beszél, a rengések aközben is folytatódnak, néhány méterrel mellette, és már ott is lyuk keletkezik a falban, ami azt jelentheti, hogy a férfi nincs egyedül.


Lower East Side, Manhattan - Page 2 Line10

11:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Jonathan meghallja Serena kiáltását, de az igazából már felesleges is, hiszen Lucy egyértelműen kinyilvánítja ellenséges szándékát. Azonnal megindul Jonathan felé, hogy gyilkos csapást mérjen rá, ám Serena képessége, valamint persze Jonathan képességblokkolója miatt megakad futás közben, félúton Jonathan felé. Lucy hirtelen azt érzi, mintha valami arra kényszerítené, hogy elfusson, így Serena ereje összecsap az elméjében „lakó” két személyiséggel, ráadásul az is további zavart okozhat neki, hogy valamiért képtelen használni a mutáns képességeit. Jonathan ezalatt bele tud lőni egy kábítólövedéket a még mindig eszméletlen Ravenbe, majd Lucyt is célba veheti, ám láthatja, hogy a lány valamiért tétovázik, és nemcsak a képességblokkolója miatt, így a továbbiakban ennek fényében dönthet arról, mit tegyen.

Ám ekkor új szereplő érkezik a színre: felbukkan Higanyszál, azaz Pietro Maximoff. Jonathantől valamivel távolabbra érkezik meg, onnantól viszont már nem tudja használni a képességét, ezért lassú léptekkel, feltartott kezekkel lépdel Jonathan és Lucy felé.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Piet10

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Piet10 – Jól vagy, Lucy? Ne haragudj, ritkán fordul elő velem ilyesmi, de úgy tűnik, most majdnem elkéstem.

Majd Jonathanre pillant.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Piet10 – Raven egy ideig nem tér magához, Miller. Velem sem lesz gondod, ígérem… de engedd, hogy elvigyem a lányt innen. Ne aggódj, még egyszer nem foglak alábecsülni Kalifornia után. Kérlek. Ő még csak egy gyerek. Ott, valamivel arrébb, a sikátorban van Serena Amelia Davidson, akit szintén szeretnék távol tartani ettől az egésztől. Mit mondasz?

Közben Hulk körül is zajlanak az események.

Jean telepatikus csapást mér a szürke óriásra, aki térdre rogy és felordít. A S.H.I.E.L.D.-esek ekkor mintha üzenetet kapnának az adóvevőiken át, mind a fülükhöz nyúlnak, majd gyorsan hátrálni kezdenek, hogy elhagyják Hulk közvetlen közelségét.

Ekkor Jean üzen Stephanie-nak.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Uhhh… Stephanie, most! Szálld meg az elméjét, és a te utasításaidat fogja követni! Én… képes vagyok elnyomni a tudatalattijában tomboló féktelen dühöt… de irányítani így már nem tudom, az a te feladatod lesz. Ne aggódj… amíg én is itt vagyok… nem lesz vele nehéz dolgod. Csak küldj neki… telepatikus üzenetet, mint bárki másnak, és engedelmeskedni fog. De ne feledd… ő most nem dr. Banner… hanem egy tomboló szörnyeteg. Próbálj a lehető legegyszerűbb módon… kommunikálni vele… mint egy gyerekkel.

És valóban: odakintről azt látni, hogy Hulk zavarodott tekintettel áll fel újra, és nem tudja, mit tegyen, mintha várna valamire. Ekkor már Stephanie halványan érezheti, hogy hihetetlen sebességgel újabb elmék érkeztek a helyszínre, de amíg Hulkkal van elfoglalva, nem tudja pontosan bemérni őket.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Blackj10 – Igen, Stephanie… én is érzem őket… Azt hiszem… Pietro és a Testvériségének többi tagja… de ha most itt hagysz egyedül Hulkkal… félek, csak a Főnix erejével tudom majd egymagamban kordában tartani.

Majd, hogy még feszültebb legyen a helyzet, hirtelen újabb mennydörgés hallatszik… csakhogy ezúttal nem a vihar miatt. Az égből egy hatalmas, Hulk-méretű páncél csapódik a földbe, nem messze Hulktól. A Különítmény tagjai felismerhetik, hogy ez Tony Stark végszükség esetére tervezett „Hulkirtó” páncélja.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Hb10

A páncélból pedig Carol Danvers hangja szólal meg, elég hangosan ahhoz, hogy mindenki hallja idekint, a vihar ellenére is.

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Carol10 – Véget vetek ennek, itt és most! Miller, MINDENKIT beviszünk, aki ellenáll, azt pedig ártalmatlanítja, megértette? A Testvériség tagjait, Essexet, azokat a lányokat, Jean Greyt és dr. Bannert is! ELEGEM VAN EBBŐL A KÁOSZBÓL! Az embereimet elküldtem biztos távolba, hogy ne árthasson nekik, de ne higgye, Essex, vagy Sinister, vagy nevezze magát bárhogyan, hogy NEM RÚGOM SZÉT A SEGGÉT AKÁR EGYEDÜL IS!!!

Az egészet nyugodtan végignéző Sinister mindez idő alatt semmit sem szól, csak mosolyogva figyel. A homlokán szinte lüktet a kristály fénye…

_________________
Lower East Side, Manhattan - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Lower East Side, Manhattan - Page 2 Empty Re: Lower East Side, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.