S.H.I.E.L.D. főépülete

7 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 16 Nov. 2012, 19:42

- Rendben van százados, ez esetben leléphet! – mondta.
A megszokott módon még ő is szalutált egyet Rieznek, majd újtára is engedte a férfit. Ha távozott a másik fél, akkor ő az asztalról felvette a fegyverét és az asztal mellől a tegezt a hátára tette. Akkor most ideje volt annak, hogy felkeresse az alelnököt, aki aktuálisan New York polgármestere is volt. Amint minden nála volt elindult kifelé az irodából és még hangosan megszólalt.
- Vízió, tudasd a városházával, hogy hamarosan megérkezem a megbeszélt találkozóra – mondta az androidnak.
Biztosra vette és tudta is, hogy Vízió figyel mindenhol és akkor külön, hogyha a nevét is említik az egész elején. Megbízhatóbb volt, mint egy titkárnő és őt nem volt olyan könnyű lerázni sem, arról nem is beszélve, hogy Bosszú Angyal is volt. A lifttel ment le a földalatti szintre, majd egy repülni is képes motort vitt ki a mélygarázsból és azzal indult el a közelben levő városháza irányába. Így ennyire laza stílusban mindennek mondható volt, csak nem egy olyan személynek, aki olyan szakmai sikereket ért el, mint ő.

//Folytatás: Polgármesteri iroda//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Nov. 2012, 00:24

- Értettem uram! - szalutáltam majd kimentem az irodából.
~ Fegyverzet és páncélzat, lefogadom nem véletlenül van rajta és ez a kinevezés sem ok nélkül volt ilyen gyors, sok a munka sietnie kell, talán még arra sincs ideje, hogy egy percre megálljon. Ehhez képest jól bírja. Meg persze a démonok miatt is aktuális lehet a felszerelés, ha ki kell mennie terepre jó ha kéznél van, sőt életmentő lehet. Tudja mi a dolga. Majd érdemes lenne vele egyszer-kétszer beszélni.
Elindulok gyorsan az irodám felé, már most késésben vagyok a munkámmal, amint ott vagyok elkezdem átnézni az említett aktákat azután beszélek pár emberrel, akik eligazítást adhatnak. Nem vagyok ebben gyakorlott, de majd megoldom a dolgokat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 15 Jún. 2013, 08:29

Résztvevő: Dr. Zield Jones
Következő körváltás: 2013. június 18. (kedd)
 
A negyed bejáratánál egy átvilágításon még átesett Zield, hogy van-e nála fegyver, amennyiben volt, elkérték tőle, ha nem, akkor minden gond nélkül engedték be és eligazították, hogy merre is van a főépület. Igazából nem volt nehéz eltéveszteni, a negyed legmagasabb épülete volt az. Az utcák erre kihaltabbak voltak, mint a városban, csak az itt dolgozók jártak autókkal, illetve akik esetleg kintről jöttek erre valami miatt, de a negyeden áthajtani nem lehetett. Itt is, mint a városban mindenhol átkozottul meleg volt az évszaktól is eltérően, így valószínűleg jó érzés volt beesni a légkondicionált főépületbe. A porta szerint az ügyfélfogadás a harmadikon volt, így oda kellett felmenni. Itt egy megszokott irodához hasonlóan interaktív pulton lehetett számot húzni, hogy hova is akar menni az illető. Zield megtalálja, amit keres és hamarosan a számát is kijelzik. A megfelelő szobához érve – itt szobákban fogadták a bejelentőket, nem pultoknál – odabent egy harmincas éveiben járó SHIELD egyenruhás barna hajú nő fogadtam.
 - Üdvözlöm uram, miben lehetek a segítségére? – kérdezte.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 16 Jún. 2013, 12:08

A portán szerzett információk alapján Zield elindult a S.H.I.E.L.D. főépülete felé. Útközben egy zöldségesnél némi cseresznyét  vásárolt és betért egy pékségbe, ahol húsos táskát vett meg egy üveg hideg ásványvizet, mert eléggé tikkasztó volt a hőség. Alig húsz percbe telt bele, hogy megérkezzen Manhattan másik kerületébe, közben el is fogyasztotta, amit vett.

Dr. Zield Jones először járt a S.H.I.E.L.D-nél. A hírekből persze ismerte a szervezetet, tudott róla, hogy mennyit tettek a országért, sőt a világért. Valószínűleg ők tudják a legtöbbet az AIM-ről is és ez most jól jöhet. Arra gondolt, biztos úgy fogják kezelni, hogy "már megint itt van egy, aki a klónjára bukkant", hiszen városszerte sok hasonló eset történt, ahogy a rendőrségen megtudta. Abban viszont biztos volt, hogy mindent el fog mondani és mindent megkérdez, amit akar. Addig nem nyugszik, amíg itt mindent meg nem tesz, hogy kiderítse, amit egy átlagos AIMVille-tudós kideríthet erről az ügyről.

Belépve át kellett esni egy vizsgálaton. Volt ugyan fegyvere, de azt otthon tartotta, főként azért, hogy Hanna meg tudja védeni magát szükség esetén. Zield inkább a bunyót választotta, ha néha az utcán belekötöttek, de ha lehetett, inkább kibeszélte magát. A főiskolán rengeteget verekedett, így a testi ereje mellett megvolt a tapasztalat is. Persze most nem volt erre szükség. A bejáratnál szolgálatot teljesítő fickó a legmagasabb épületre mutatott, így gyorsan meg is lett a főépület. Mivel teljesen új volt számára a hely, körülnézett. Látta, hogy nem sokan járnak errefelé, biztosan csak az itt dolgozók, meg néhány bejelentő lehet az utcán. 

Megkönnyebbülten lépett be a légkondicionált helyiségbe és felment  a harmadikra, a mozgás híveként természetesen lépcsőn. A kihúzott számmal nemsokára sorra is került és egy hozzá hasonló korú, barna nő állt a rendelkezésére.
Ha volt névtáblája a ruháján vagy az asztalán, azt Zield megnézte, majd ő is bemutatkozott. Ezután elmondta a sztorit, ügyelve a részletekre. Megnevezte a patológust, elmondta, hogy AIM-es volt és hogy pontosan miket állított a testekről (nanovizsgálat, erek felvágása belülről, DNS-egyezés, stb., mindent), szóba hozva a másik három esetet, Amazonét, Jersey Kapitányét és az ismeretlen férfiét is. Azt is elmondta részletesen, hogy intézkedett a patológus az átszállításról és hogy értesítette a doktort a testek megsemmisüléséről. Elmondta a sejtését, hogy valószínűleg klónozták őt és társait már a születéskor és hogy a rendőrségen beépített ember lehet, aki elintézte a holttestek kiiktatását. Elmondta azt is, hogy mikor ez történt, már nem bízott a rendőrségben és saját maga ment el az adatokért, mielőtt azok is eltűnnének. Remélte, hogy így megvédte a segítőkész, különc tudóst, aki nem kerül majd bajba amiatt, hogy az eredményeket nem csak a hatóságnak, hanem Zieldnek is megmutatta. Talán a "tégla" titkos kiléte miatt el tudnak ettől tekinteni.
Az AIMVille-nél történteket is részletesen elmondta (kicseréltnek tűnő adatok, szarvasmarha és ember genomjának hasonlósága, a rektor, akinek a dolgozatában ez szerepelt és minden egyéb adat, amit megtudott a csodabogártól). A jelről külön említést tett és kért egy papírt, amire lerajzolhatja. Nem mondta, hogy adathordozón megkapta az egészet, mert nem akarta, hogy elkobozzák. Ő akart vele foglalkozni még otthon. Annyit mondott a nőnek, hogy a vállalat megfelelő osztályáról kikérhetik az anyagot és megkérte, hogy értesítsék, ha megtudnak valamit.
Végül megkérdezte, hogy tudnak-e már valamit ezekről az esetekről, amik városszerte történtek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 18 Jún. 2013, 09:15

Résztvevő: Dr. Zield Jones
Következő körváltás: 2013. június 21. (péntek)
 
Ann Raday hadnagy volt a hölgy neve, igaz kint volt a névtáblája, de ő maga is bemutatkozott Zield-nek. A nő végig figyelte, hogy mit mond, talán meglepő módon nem jegyzetelt semmit sem. A papírt természetesen átadta a doktornak, amikor kérte, és a rajzolás után megnézte, majd megszólalt.
 - Vízió, kérem futassa át az adatbázison ezt a szimbólumot – mondta.
Vízió neve nem volt Zield számára sem ismeretlen, az android egy Bosszú Angyal volt, és emellett, a SHIELD negyed biztonsági rendszere is egyszerre. Amíg várakoztak az eredményért a kérdésre is felelt.
 - A rendőrség semmi ilyen adattal nem szolgált, nem is értesítettek minket, révén úgy néz ki eddig a pontig nem volt köth…
Itt elakadt a hangja, miközben a füleséhez nyúlt, az arcán döbbenet látszott a nőnek és nyelt egy nagyot.
 - Azonnal uram! – mondta. – Dr. Jones, meg kell kérnem, hogy fáradjon át az egyik konferencia terembe. Miller ezredes beszélni akar önnel. Kérem kövessen!
Itt volt először érezhető, hogy komoly ügybe tenyerelhetett Zield, révén valószínűleg nem minden nap fogad a SHIELD ezredese embereket csak úgy. A nő közben felállt és ha Zield követte, akkor elkísérte a megfelelő tárgyalóig.
 
//Elég, ha oda írsz csak, de ha szeretnél lehet mindkettő helyre.//
//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 09 Jún. 2014, 16:18

Résztvevő: Kyle Collins

Kyle-t a repülő autó egészen a SHIELD főépületéig hozta be, meglehetősen gyorsan megérkeztek, mivel a levegőben a forgalmat eltudták kerülni. Itt tették ki, hogy a Főnök akar vele beszélni. Pontosan tudta, hogy egyelten személyt hívnak a SHIELD-en belül Főnöknek. Black Jack-et, hivatalos katonai hívókódján, avagy Jonathan Miller ezredest, a cég vezetőjét. Amint belépett a férfi a főépületbe egy illat csapta meg az orrát. Máskor is érezte már itt ugyanezt, csak akkor sokkalta gyengébben, mint most. Noha soha sem látta, nem találkozott az illat tulajdonosával azt tudta mégis, érezte, hogy hasonló, mint ő, csak ez egy nőstény, egy nő és nem férfi. akaratlanul is olyan dolgokat mozgatott meg Kyle-ban, amiket korábban még soha sem tapasztalt, az illat hatalmas erőről tanúskodott, tudta, hogy a tulajdonosa mindenben felette áll, közel sem egyenrangú, mint Jenna. Sőt, még úgyis, hogy nem látta a nőt máris vonzódást érzett felé, az állatias ösztönök ébredtek fel benne, hogy a legerősebb nőnek kell lennie annak, akinek gyermeket nemz, hogy benne örökítse tovább a vérvonalat. A nő illatát jobb oldali folyosók felől érezte, ami hívogatta, hogy menjen és keresse meg, míg saját magának egyenesen kellett haladnia a liftekhez, hogy a felettese irodájába feltudjon menni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Szer. 11 Jún. 2014, 14:33

Előzmény és indított hívás helye: WREC székház

Madeleine örült, hogy főnöke elégedett a tervekkel. Az ellenjegyzése mellett már le is folytathatja a tárgyalásokat. Ehhez azonban ki kell eszközölnie egy személyes találkozót, valamelyik magas rangú SHIELD vezetővel. Visszasétált hát az irodájába és fellapozta a digitális regisztert, amit a telefonjához szinkronizáltak. Albert korábban bele-bele sodródott olyan ügyekbe, amikor együttműködött vagy egyenesen segített ennek a szupranacionális biztonsági szervezetnek. Ugyanakkor mindig távol tartotta magát tőlük, mert ugyan olyan nehézkesnek és emiatt problémásnak tartotta őket, mint amilyennek az állami szereplőket. Most azonban egészen másra készülnek. Jól átgondoltan, jogilag előkészítetten, de mégis a Shear hagyományokat feladva. Azonban Madeleine azzal nyugtatta magát, hogy mivel kiegészítő tevékenységekre ajánlanak szerződéseket, mégis megmaradnak a régi úton és segítik a nagyok fejlődését. Ezzel a gondolattal aktiválta a hívógombot, ami tárcsázta a SHIELD központot. Természetesen a saját oldaláról titkosított vonalon. Amint felvették, megvárta míg köszöntik, majd nagy levegőt vett és belekezdett.
-
Jó napot kívánok. Madeleine Delacourt vagyok, a White Rook Executive Company ügyvezető igazgatója. Szeretnék megbeszélést egyeztetni Miller ezredes titkárságával, mert ajánlatom lenne számára.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Kyle Collins Vas. 15 Jún. 2014, 00:19

Az autóban átgondoltam a történéseket, a cselekedeteimet, és hogy mit akartam csinálni. Igyekeztem mindent a helyére tenni a fejemben. Bár kicsit zavart, hogy lekellet adnom az én két kicsi MP7-esemet. Fájt is értük a szívem. A repülő kocsiban enyhén émelygett a gyomrom. Nem sok hangulatom volt a repkedéshez. De a lényeg, hogy hamar leszállítottak engem mint valami csomagot. Majd csomagból váró szobor lettem. Várnom kellet a halban, hogy szólítsanak. Bár az ajtón belépve valami kellemes illat csapta meg az orrom. Most, hogy a puskapor és a vér bűzének keveréke távozott, egy igen kellemes dolog töltötte meg a szaglásomért felellős receptorokat.  Az illat ellenére filoztam rajta vajon miért is akar látni engem a főnök. Engem egy égszerű ügynököt. Bár minél jobban gondolkoztam ezen, észre se vettem, hogy elkezdtem az ismerős illat irányába sétálgatni. Már arra is emlékeztem, hogy már korábban is volt részem ebben az illatban. Bár akkor csak a maradékát éreztem. De ez most más, most itt van az épületben a forrás. Az illat mely bársonyosan simogatott, egy nőé volt, nem tudom kié, csak azt, hogy ö is lupine. De másabb mint én, erősebb. Mikor rá ébredtem, hogy az illat csábít, és a szemeim is elsárgultak, az ösztöneim irányítanak, próbáltam össze szedni magam, józanul gondolkodni. Majd egy helyben meg álltam. Tudtam, hogy várnak rám,d e muszáj voltam meg keresni a lányt. Így hát elindultam a folyósok felé jobbra az illatot követve ösztöneim segítségével. Gondoltam gyors megkeresem egy kis csevej és rohanok a felettesemhez.

_________________
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Jún. 2014, 13:17

Résztvevők: Kyle Collins és Madeleine Delacourt

Kyle végül is úgy döntött, hogy az ösztöneire hallgat és az ismeretlen nő után megy, akinek az illatát érezte. A folyosón a megfelelő irányba kanyarodott és végighaladt rajta, több másik ügynök mellett elhaladva, míg végül egy benti nagyobb térre érkezett meg. Itt több folyosó futott egybe, itt voltak az ital- és étel automaták is, hogy a bent levő ügynökök ki tudják szolgálni magukat. Növények, fák is voltak cserépben, asztalok és székek körülöttük. Most is legalább fél tucat ügynök kávézott és evett itt bent. Végül Kyle meg is pillantja azt, akinek az illatát érezte, az ezüst bundás nő éppen egy másik SHIELD ügynökkel beszélgetett. Külsőről azonnal megismerte, Gunnhild Morsus volt az, Valkűr, a Bosszú Angyalok egyik beugró tagja. A benti kis tér ellentétes oldalán volt hozzá képest az ablakoknál, amik plafontól padlóig értek. Amint a férfi belépett a helységbe a Gunnhild arra kapta a fejét, ő is megérezte Kyle illatát.

Madeleine tárcsázta a SHIELD-et, ott alig csöngött kettőt a vonal és máris felvették a központban. Az egyik diszpécser volt az, egy fiatalos női hang.
- Üdvözlöm Miss Delacourt, azonnal kapcsolom a megfelelő részleget, addig is tartsa kérem a vonalat.
Ezzel a megszokott zene be is kapcsolt, ami ilyenkor hívásvárakoztatásnál van. Most sem kellett tíz-tizenöt másodpercnél tovább várakozni és már fel is vették a telefont a másik oldalon.
- Jó napot Miss Delacourt – hallatszott egy férfi hangja. – Henry Boghart vagyok, Miller ezredes asszisztense, miben állhatok a rendelkezésére?


//Előzmémy: Coney Island-i múzeum//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Vas. 15 Jún. 2014, 16:43

Madeleine meg sem lepődött azon, hogy gyors és professzionális a kommunikációja a SHIELDnek. Ez a minimum, ami bármilyen nagyvállalattól elvárható, még akkor is, ha nem tekintik magukat vállalatnak.
-
Köszönöm. - válaszolt röviden a diszpécser segítőkészségére. A hívásvárakoztató zenék már annál inkább zavarták. Az volt az első dolga, amikor kinevezték a WREC élére, hogy letiltotta az összes cégnél. Nem számítva az ügyfélszolgálatokat, amelyek ki vannak szervezve de a külsős hibabejelentések és helpdesk szolgáltatásokkal az, aki magát a céget keresi, nem találkozik. Egy metronóm kattogását lehet hallani minden vállalati várakoztatás túl felén. Mivel alapvetően kis adminisztrációval dolgoznak, rövid ideig zavarja ez a telefonon kapcsolatot teremteni kívánókat, Madeleinet viszont megnyugtatja. Szerencséjére itt sem kell sokat várakoznia, szinte azonnal felveszi valaki a telefont.
-
Üdvözlöm. Madeleine Delacourt vagyok, a White Rook Executive Company ügyvezető igazgatója. - mutatkozik be illedelmesen, mert korábban nem tette meg ennek a férfinek. - Szeretnénk felajánlani egy háromlépcsős együttműködési megállapodást a SHIELD részére. Ezzel kapcsolatban szeretnék mindössze tíz percet kérni Miller ezredes idejéből, bármikor amikor be tud szorítani a naptárába.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Kyle Collins Kedd 17 Jún. 2014, 09:54

Az illatot követve haladtam az épületben. Több emberrel is találkozva közben. A szemeim végig sárgák voltak. Ha akartam volna se tudtam volna vissza alakítani őket, valamiért mostan így maradtak. Az érzékszerveimmel próbáltam minél jobban figyelni, és keresni az illat forrását.
Végül a kantinban kötöttem ki. Ez volt az épületben az egyik kedvenc helyem. Nem csak a szép kilátás miatt, hanem az emberek miatt, itt valamiért nem éreztem magam egyedül, mindig volt kivel beszélgetni. Ahogy beléptem a helységbe éreztem, hogy valaki figyel engem. Mikor rendesen körbe néztem akkor pillantottam meg egy ezüst bundás lányt. Éreztem rajta, hogy nem szokványos mutáns, amitől az ösztöneim csak jobban vonzottak hozzá. Gunnhild Morsus volt az illat forrása. Már többször hallatom róla, de még nem találkoztam vele. Éreztem, hogy ö figyelt rám mikor megérkeztem ide. Igyekeztem normálisnak tűnni, és előszór egy ital automatához mentem venni valami innivalót. Egyből kettőt vettem, és lassan elindultam a lány felé.

_________________
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Kedd 17 Jún. 2014, 12:00

Résztvevők: Kyle Collins és Madeleine Delacourt

Kyle elindult az ital automatákhoz, ahova minden gond nélkül megtudott érkezni. Most már nem érezte magán a nő tekintetét, az nem foglalkozott vele tovább láthatóan azok után, hogy a csarnokba való belépés után megnézte magának. A két italt megtudta venni Kyle magának, nem volt előtte ott senki sem. A megszokott dobozos három decis italok voltak, főleg a Coca Cola gyár jóvoltából, illetve ásványvíz is volt még benne. Mikor ez megvolt tovább indult ezúttal már Gunny irányába, most már teljesen látta a nőt, eddig takarták a székek és asztalok. Ő is egy asztal mellett állt, most már egyedül, mellette a földön Amerika Kapitány pajzsa volt letámasztva, az oldalán pedig egy-egy pisztoly volt látható. Minden ügynök fel volt teljesen öltözve egyenruhába, de rajta csak a rövid vörös top volt, illetve a nadrág – lényegében az, ami a képen is látszik. Most már, hogy egyértelmű volt, hogy Kyle hova is tart, csípőre tett kézzel várta, hogy a férfi megérkezzen hozzá.

A férfi figyelmesen hallgatta végig Madeleine ajánlatát, hogy mit is mondott neki. Néhány pillanattal később pedig ismét megszólalt.
- Értem, megkérdezem az ezredest, hogy mikor tudna ezzel foglalkozni. Addig is elárulná Ms. Delacourt, hogy mely területeket kívánják megcélozni az együttműködéssel? – érdeklődött.
A hangjából érződött, hogy valószínűleg ezt is a főnöke elé tárná és igencsak esélyes, hogy a válasz is igencsak befolyásolná azt, hogy mikor is tudnának vele beszélni telefonon.

//Előzmény: Tárgyalók//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Kyle Collins Kedd 17 Jún. 2014, 14:36

Szerencsémre semmiféle akadályba, feltartoztatásba nem ütköztem az automatáknál. De végig az járt a fejembe, hogy menni kéne a felettesemhez is, de az ösztönöm, és a kíváncsiságom nagyobb volt. Mikor meg vettem az italt és a lány felé indultam, csak akkor pillantottam meg a pajzsot. Furcsállottam, hogy az a pajzs ott van mellette. Láttam, hogy már egyedül áll és észre vette, hogy felé tartok. Két egyforma üdítőt vásároltam, biztos ami biztos. Ahogy még közeledtem, már csípőre tette a kezét. Na mi sül ki ebből, gondoltam magamban. Valami furcsaság miatt még az is eszembe jutott, hogy  mi lehet a húgommal, mert mióta behoztak nem beszéltem vele, és nem tudom mi történt miután eljöttem. Próbáltam lenyugodni, kicsikét vissza fogni magamat, fölég az állati részem. Végig tekintve a teremben mindenkin szabványt láttam, csak ö rajta nem, ez tetszett. Mikor oda értem hozzá csak pár szót tudtam mondani.
-Szia, egy italt?
Én vadbarom, ilyen bénaságot. Fogalmam se volt, hogy mi van velem. Kicsit már bántam, hogy nem a főnökhöz mentem először.

_________________
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Szer. 18 Jún. 2014, 01:46

Madeleine örült a készséges munkaerőnek. Természetesen számított a kérdésre. Előtte volt mind a három, jogászok által összeállított papír köteg. Végigsimított rajtuk, majd elmosolyodva folytatta a telefonba.
-
Az első kutatás-fejlesztés területén, elsősorban a másodikra építve. A második, kedvezményes képzési programokkal kapcsolatos. A harmadik pedig operatív tevékenységgel kapcsolatos háttértámogatás.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Szer. 18 Jún. 2014, 12:25

Résztvevők: Kyle Collins, Madeleine Delacourt, Shad King, Jonathan Miller és Gunnhild Morsus

Kyle végül „leküzdötte” azt az utolsó néhány métert, ami Gunny-tól választotta el. A nő mindvégig mozdulatlan maradt ezen idő alatt, addig a pontig, amíg Kyle felé nem nyújtotta az italt és meg nem szólalt. Ekkor egy mély állatias morgás hagyta el a nő száját és elvigyorodott, engedte, hogy a macskaszerű hegyesebb szemfogai is kilátszódjanak a helyükről. A morgás figyelmeztető volt, ahogyan közelebb lépett sem szavakkal kommunikált, hanem komplex testbeszéddel. Olyan gördülékeny és nagymacskaszerű mozgást még nem látott Kyle, mint a nőtől. Valami olyasmi volt, amivel még soha sem találkozott, természetes mozdulat, egyszerre volt végtelenül nőies, csábító, de állatias és figyelmeztető is. Egyértelmű volt a férfinak, hogy ez a nő nem próbálta meg letagadni azt, hogy kicsoda, micsoda. Nem próbált másnak tűnni, mint ami, büszke volt arra, hogy feline. Tiszteletet parancsoló volt a tekintete, a megjelenése, noha még soha sem találkoztak korábban, nem beszéltek, de Kyle tudta, hogy egy kiskutya volt ehhez a nőhöz képest, hogy hihetetlenül alatta áll mindenféle tekintetben, emberként és főleg állatként.
- Miért akarsz más lenni, mint ami vagy? – kérdezte mélyebb morgó hangon a nő.
Hirtelen mozdult, Kyle szinte fel sem fogta, csak látta az elegáns és nagymacskás mozdulatot, gördülékeny, gyors, elegáns, fenyegető, hangtalanul járta körbe a férfit és mikor újra szembe ért vele közelebb állt meg hozzá. Ismét elvicsorodott és felmordult.
- Ha élni akarsz gyorsan tanuld meg, hogy hol a helyed a hierarchiában gyermek – morgott. – Többször nem nézem el a tiszteletlenségedet.

A férfi azonnal válaszolt is Madeleine-nak a nő szavai után.
- Értem, ez esetben Mr. King-el is beszélnie kellene – mondta. – Ő a Project: Pegazus igazgatója.
Madeleine tudta, hogy a SHIELD-en belül az a cég volt felelős a kutatásért és fejlesztésért különálló alszervezetként. Ők lényegében azt fejlesztettek és kutattak, amit csak akartak, és persze mindent a SHIELD-nek tettek és adtak át. Ők voltak, akik kifejlesztették többek között drone rendszert is, ami tökéletesen működött a városban.
- Azonnal kapcsolom az ezredest és az alezredest is.
Itt néhány pillanatot kellett csak várnia és Boghart újra megszólalt.
- Miller ezredes és King alezredes is a vonalban vannak.


//Folytatás: Tian// - párhuzamos kaland.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 22 Jún. 2014, 10:34-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 20 Jún. 2014, 02:14

A monitor bekapcsolt. A fehérfényből kiformálódott a hosszú fekete hajú japán férfi, szürke öltönyben, vörös nyakkendővel. Kezeit maga előtt tartotta azonnal látszódott, hogy a bal keze gép. De ezt az arca is felfedte, mert a bal szeme és körülötte szinte minden szerkezet volt. Emberszerű formával, de egyértelműen metálszürke. A szeme vérvörös volt és világított. A komor üzletember megszólalt:
- Üdvözletem. Shad King vagyok, a Project: Pegazus igazgatója. Miben állhatok szolgálatára?
A hangja kellemes és csábító, mint egy vérbeli üzletemberé, aki könnyedén csalja el az üzletfeleit bármire.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Vas. 22 Jún. 2014, 16:14

Madeleine nem láthatta a beszélgetésbe újonnan becsatlakozott férfit, mivel a telefonkagylo nem volt alkalmas kép kozvetitesere. A hangja azonban cseppet sem volt szimpatikus számára. Nem szerette a nyegle hanyagsagot, ami a férfi “csabito” hanghordozasabol következett. Inkább tűnt számára kisstílű stricinek, mint decens uzletembernek, pláne tudósnak vagy mernoknek. Mert leginkább ez utóbbi kettőt várta volna, egy ilyen pozícióba. Azonban nem volt mit tennie, ezt kapta.
-
Üdvözlöm. Madeleine Delacourt vagyok, a White Rook Executive Company igazgatója és van egy ajánlatom az önök részére. Ennek egy része önt is érinti. Kezdem akkor ezzel. A cégünk jó ideje foglalkozik jelzavarok gyartasaval és fejlesztésével. Úgy véljük, hogy minimális módosításokkal ezek alkalmasak lennének a teleportok zavarasara is. Egy közös projekt keretében folytathatnank ilyen fejlesztéseket. Ez érintené a Pegazust. - Madeleine vár egy kicsit, majd Miller ezredeshez intézi további mondanivalóját. - Tovabba, felajanlanank egy kedvezményes képzési csomagot a SHIELD ugynokeinek, külsős partnereinek vagy leendő tagjainak. Ezen felül pedig lenne javaslatunk operatív együttműködésre is. Amennyiben érdekelne önöket az ajánlat, azonnal atkuldetem a szerzodeseket és bármikor készek vagyunk targyaloasztalhoz ülni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Júl. 2014, 11:29

Résztvevők: Kyle Collins, Madeleine Delacourt, Shad King, Jonathan Miller és Gunnhild Morsus

Amint Vízió kapcsolta a megfelelő személyek ő maga is megszólalt a másik két fél után.
- Üdvözlöm Ms. Delacourt, Jonathan Miller ezredes vagyok – mutatkozott be.
Figyelmesen hallgatta végig azt, hogy mit is mond a másik két személy, ez nem az első ilyen volt, hogy a WREC szerződést akart velük kötni, már korábban a polgármesteri hivatalban is felmerült ez. Teleportálás zavarás, noha ez King ügye volt, de azért neki is volt egy kérdése ehhez. A korábbi AIM műholdak nem üzemeltek újra, nem létezett sima teleportáció azóta, egyedül Michael Morsus és Amelia Davidson teleportkészülékei voltak ilyenek, hogy bárhova, bármikor.
- Jelenleg technológia sincs a teleportálásra megoldására – mondta Miller. – Csupán rövidtávúra és az is helyhez kötött. Úgy gondolják, hogy a mágiát és a mutáns képességeket is tudnák zavarni?
Azt is tudta, hogy a legtöbb kutatás a Pegazuson belül titkos volt, így nem tudta, hogy mennyire menne ebbe bele King, ami a saját részét illette.
- Egészen pontosan mire gondolt kisasszony? – kérdezte. – Bizonyára tudja, hogy a képzéseink speciálisak az alap katonai képzésen felül és szerte a világon folynak, hiszen mindenfelé vannak központjaink, ahol ugyanazon módszerek szerint folynak ezek. Egyébiránt, érdekelne a javaslatuk, bizonyára találhatunk közös nevezőpontot, ami mindkét félnek megfelelő lehet.

//Elnézést, hogy eddig vártam, de Kyle 1,5 hete ígéri, hogy ír…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Júl. 2014, 01:44

Shad csendesen figyel majd Miller kérdései után ő is megszólal.
- Kíváncsivát tett uram. A teleportálás a jövőnk egy igen fontos problémája. Viszont, amit ön ajánl fel nekünk nehezen tesztelhető és bizonytalan dolog. Meg kell értenie a teleportálásoknak annyi fajtáját kategorizáltuk az évek során, hogy azt mondani, hogy önök mindent vagy nagy részét képesek blokkolni már-már tudományos fantasztikumba tartozik. Természetesen attól még nyitott vagyok, de mielőtt bármiféle papírt aláírnánk szeretném a saját tudósaimmal és megnézni az önök kutatásai anyagait. Remélem megérti.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 07 Júl. 2014, 13:57

Madeleine kicsit meglepődött, hogy nem csak hogy nem csapták rá a telefont, de egyből konferenciamegbeszélést folytattak technikai kérdésekről. Természetesen minden irányból védett vonalak voltak, mégis jobban szerette a személy tárgyalást. Valószínűleg a túloldalon ülők vagy állok pedig kevésbé. Azok akik utasítás alapú szubkultúrában élnek, ritkán tudják tolerálni az emberi tárgyalást. Olyankor ugyanis kompromisszumokat kell olykor kötni és nem lehet kategorikusan utasítgatni. A felé irányuló kérdéseket türelmesen végighallgatta, majd nagy levegőt véve, mosollyal az orcáján kezdett bele a válaszadásba.
-
Természetesen az elérhető adatokkal rendelkezünk az önök képzési metódusairól ezredes úr. Amik jók, de mindenképpen sajátjuk az uniformizált világ hibái. Nekünk nem kell nagy tömegeket oktatunk, valamint az üzleti alapokra helyezett képzési rendszerünk miatt sokkal gyorsabban vagyunk képesek reagálni a trendek változásaira. Illetve oktatóink folyamatosan fejlesztik magukat amellett, aktív operátori tevékenységet folytatnak. Ezen lehetőségek mellett úgy gondolom, hogy kis számban, de új taktikai és filozófiai irányzatokkal tudnánk segíteni az ügynökök felkészítését. - Tartott egy kis hatásszünetet, miközben elgondolkozott azon, hogy megemlítse-e, hogy nem uram, hanem asszonyom, de leginkább kisasszony. - Ami a fejlesztéseinket illeti. Pont annyi anyagot fogunk megosztani önökkel, amennyit önök velünk. Mielőtt bármi szerződést aláírnánk. - Nem is érti, hogy a másik fél hogyan feltételezheti, hogy csak úgy kiadja az anyagaikat. Mintha ez szokás volna és nem létezne tudományos féltékenység, lopás és szabadalmi jog. - A meglévő jelzavaróinkat azonban bármikor megvásárolhatják. A rendvédelmi és katonai szervek amúgy is jelentős kedvezményeket kaphatnak termékeinkből. Ugyanakkor úgy tájékoztatott a fejlesztési osztály, hogy a teleportáció, legyen szó mágikus vagy mutáns képességről, alapvetően nem mond ellent a fizikánknak. És ahogy a levegő rezgésszámát tudjuk zavarni, azaz a rádiójeleket, úgy ezeket is képesek vagyunk. Egyébként bár nincs megoldás a teleportálásra, amiből önök oly sokat kategorizáltak, mégis olvastam egy belső, céges beszámolót, amit nem áll szándékunkban a nyilvánosság elé tárni, de részletesen beszámol valami hasonló technológiáról az európai nagykövetségi affér idejéből.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Júl. 2014, 14:41

Résztvevők: Kyle Collins, Madeleine Delacourt, Shad King, Jonathan Miller és Gunnhild Morsus

Jon egyelőre kivárt, végighallgatva, hogy King és Delacourt mit is fognak, szándékoznak mondani. Amint ez megtörtént utána szólalt meg.
- Az elérhetőek közel sem fedik le azt kisasszony, ami a képzés valódisága – mondta. – A legtöbben csak az alap katonai képzésről tudnak, de közel sem ennyiből áll mindez.
Kivárt néhány pillanatot.
- A legjobbakkal dolgozunk és meg merném kockáztatni, hogy az önök emberei a mieinktől tanulnak és velük, tőlük képzik magukat – folytatta. – Ezenfelül figyelembe kell vennünk, hogy a külön régióknál speciális egységek is külön képzést kapnak, ahogyan minden egyes régióban mindenki helyesen tudja ellátni a feladatát. Meg merném kockáztatni kisasszony, hogy az önök embereinek kellene először eljönniük hozzánk, hogy a SHIELD képezze ki őket, utána tudnák ők tovább oktatni a mi embereinket a mi telepeinken és nem a WREC-nél, és természetesen mindezt úgy, hogy önök más felé nem tehetik meg ezt. Önöknek messze nem áll olyan technológiai segítség a hátuk mögött, mint nekünk, így a kinti felkészítés igazából az ügynökeink számára hatalmas visszalépés lenne.
Madeleine ugyan nem ismerte Miller-t, de King már egészen jól, így noha semmi sem látszott a férfin, semmilyen módon, de King már tudhatta, hogy valamilyen szinten zavarta, hogy a nő amatőrnek tartja őket. Madeleine a technológiai dolgokkal nagyjából tisztában volt, hogy a SHIELD-nek állt a rendelkezésére kree, shi’ar, embertelen és atlantiszi technológia is minden téren, ami messze fejlettebb volt bármelyik Földön működő technológiánál.
- Ha ennyire könnyű lenne a mágiát zavarni, nem lenne szükség a WAND-ra, a mágikus ügyosztályra a SHIELD-en belül. A mágiának ugyanis semmi köze sincs a fizika törvényeihez, ha óhajtja azonnal megkérhetem Víziót, hogy kapcsolja be az illetékest a vonalba, a jelenlegi főmágust, akit Mr. Shear és Mr. Montano is ismer – itt kivárt ismét pár pillanatot. – Egyébiránt talán azt akarja mondani Miss Delacourt, hogy önök rendelkeznek a korábbi AIM-nél is fejlettebb skrull technológiával?
A férfi hangszíne mint eddig is a beszélgetés alatt végig teljes mértékben rideg, tárgyilagos és távolságtartó volt, semmilyen ellenségeskedés, lenézés, vagy ehhez hasonló hangszín nem volt benne.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Albert Shear Kedd 08 Júl. 2014, 10:38

- Uraim. - ékelte be mondanivalóját Madeleine gyorsan Miller válasza és King további reakciói közé. - Teljesen felesleges, “kinek a nagyobb” méregető versenybe belemennünk. Mindkettőjüknek nagy, nekem viszont más portfólióm van. Azért hívtam önöket, hogy tegyek három ajánlatot és nem azért, hogy még valakivel szemben igazolhassák, hogy mennyire jók. Mert ezt tudjuk. Tehát az ajánlataim még mindig állnak. Kedvezményes képzési csomag a SHIELD ügynökeinek és patronáltjainak. Továbbá kutatás-fejlesztési együttműködés a jelzavarók teleport zavarókká való átalakítására. Illetve felajánlunk egy fedett, az önök szervezeti rendszeren kívüli, kis létszámú, gyorsreagalasú operatív egységet. Amennyiben valamelyik felkeltette az érdeklődésüket, bármikor tudok szerződés tervezeteket küldeni önöknek, légi futárral. De ha egyik sem nyeri el a tetszésüket, mondják azt. - Madeleine nem igazán szerette, ha rabolják az idejét. De elviselte. Nem igazán értette az ezredes reakcióját. Valójában nem igazán hitte, hogy ennyire bőbeszédű figura. Miközben beszélt, a telefon kagylojat a fulehez szorította a vállával és egy papírlapot, meg egy tollat is magához vett. Gyorsan felirta magának, hogy “wand”.

\telorol vagyok\

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Kyle Collins Szer. 09 Júl. 2014, 08:24

Mikor oda ért Gunhildához és a nő elkezdte méregetni, úgymond kimutatni dominanciáját, csak arra tudót gondolni hogy valami félre értés van. De minden egyes mozdulat tetszett neki. A kecsesség, az erő, ahogyan könnyedén csinálja. A szavaiból meg azt vette ki, hogy egy embernek akar látszani Kyle,és elnyomni az igazi valóját. Legalábbis mások ezt látják. 
-Elnézést kisasszony ha meg sértettem valamit. Csak meg éreztem az illatát, és gondoltam tiszteletemet teszem, kegyednél. Egy olyan fajtám bélinél aki tisztelet parancsoló hatalommal rendelkezik. Nagyon sajnálom ha meg sértettem valamival. Csupán egy csekély üdvözlő gesztusnak szántam ezt az egészet. Az üdítőt meg ajándéknak. 
Egy két lépést hátrált, közben letette az italt az asztalra. 
-Nagyon sajnálom ezt a félre értést. Elnézést,  én akkor távoznék is.

_________________
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 18 Júl. 2014, 10:05

Résztvevők: Kyle Collins, Madeleine Delacourt, Shad King, Jonathan Miller és Gunnhild Morsus

Ahogyan Kyle belegondolt rájött, hogy a gondolata hibás volt, a nő nem mutogatta kifelé a dominanciáját, hanem egyszerűen az egész lényéből ez sugárzott. Ő nem az a felvágós fajta volt, akinek ezt bizonyítania kellett, hogy márpedig ő a legmenőbb és legerősebb a környéken, már az illata és a külseje is erről árulkodott. Kyle ilyesmivel korábban nem találkozott még sehol sem.

Figyeltem továbbra is a gyermeket, ahogyan viselkedett, mikor megszólalt felmordultam. Hogyan volt ez képes eddig életben maradni? Viszolyogtam a gondolattól, hogy embernek adjam ki magam miközben közel sem voltam az, és ő sem volt. Elnyomni az állatias ösztönöket, a viselkedést csak azért, hogy megfeleljen valamilyen idióta normának, amit elvárnak tőle valószínűleg a barátai. Undorító, hogy megtagadja magát. abban legalább igaza volt, hogy sértően viselkedett, ezért, ha másért nem is járt neki némi plusz pont, de nem több.
- Legalább arra rájöttél gyermek, hogy a viselkedésed sértő – vicsorodtam el fenyegetően. – Nem úgy tűnik, hogy tudnád, hogy mi fán terem a tiszteletadás a fajtánknál.
Ahogyan közelebb léptem a körmeim megnőttek és karmokká váltak, hagytam, hogy a lámpák fénye is megvillanjon rajta és közelebb léptem felé, azt is fenyegetően. Ha az első lépésem nem vált ki félelmet, akkor még közelebb tettem, minden mozdulatom arról árulkodott, hogy képes lennék itt bent megtámadni. És ez nem csak megjátszva volt, megtettem volna azért, hogy rendre neveljem, hogy megtanulja merre van a helye. A letett üdítőre pillantottam, majd egy mozdulattal söpörtem le az asztalról és mordultam fel hangosan.
- Gesztus, ez?
Néztem a leesett italra a földön. Ez sértés volt és nem pedig gesztus, nagybátyámékhoz kellene bedobni pár órára, napra, ott megtanulná, hogy milyen egy magunkfajta élete.
- Majd akkor távozol, ha én engedélyt adtam! – morogtam. – Nem tudom, hogy kinek képzeled magad gyermek, de a magunkfajták között már a beleidet vonszolva próbálnál eliszkolni. Miért akarsz embernek tűnni, ha nem vagy az? nem teszem fel a kérdést, ha kell mély sebekkel távozol innen, de megkapom a válaszomat!

//Albert részére direkt nem válaszoltam, csak eddig vártam, hogy Z írjon Kinggel, mert most azon a részen ő jön.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus Vas. 20 Júl. 2014, 23:14

King elgondolkodik.
- Nos jövőhétre összetudunk írni egy szerződést, aminek a lapján mindkét fél kölcsönösen átnézi a másik eddigi kutatásait, ha a tudósaim úgy vélik, hogy az önök zavarói lehetségesek és alkalmazhatóak akkor a szerződéseket megkötjük és elkezdjük a közös munkát. Ha önnek ez is megfelel akkor még a héten átküldöm a hivatalos papírokat.
Mondja Shad a megszokott rideg nyugalmával.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépülete - Page 7 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.