New York Times

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Jún. 2017, 00:00

Hírek!
2017. május és június

Kedves játékosok!
Elsőként szeretném megemlíteni, hogy most májusban ünnepelte az oldal a fennállásának 14. évfordulóját (ebben az esetben azt is beleszámoljuk, amikor még nem X-men Reneszánsz volt az oldal neve).
Öröm volt látni, hogy egy hónap híján egy év után újra rekord mennyiségű HSZ született az oldalon. Igaz közel sem annyi, mint korábban, amikor 1000+ hozzászólás volt havonta, de most már újra 400 felett voltunk és azért ennek is örülök az elmúlt 1,5 év után. Smile
Júliusban, egészen pontosan 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, így most a hónapban kikerül hozzá majd fb-ra event, de itt is meg lesz említve. Úgyis régen volt már fórumtali.
Nyárra tervezek (Nefi) Reneszánszra egy kis meglepetés, könnyed kalandot, egyelőre annyit árulok el, hogy annak köszönhetően, hogy a Star Wars Marvel kézbe került egy kis „Little Star Wars” dologról van szó Marvel köntösben Smile
Ebben a hónapban sem maradtunk frissítés nélkül. A legnagyobb újítás talán a chatszerverünk, a discord, amiről már több helyen is volt említés, leírás. A biztonság kedvéért ide is beteszem. Mindenkit várunk ott, lényegében egész nap van fent valaki ott. (A következő leírásért köszönet Raten-nek)
- A discordnak van webappja is, szóval aki nem akar programot töltögetni az böngészőből is tud chatelni.
- mi a discord: its a chat to chat with others who want to chat.
szal egy nem elévülő xmr chat ami menti a beszélgetéseket, vissza lehet olvasni, most of the time van rajta ember, és elfut a háttérben is
- van rajta pm funkció, sokkal gyorsabban/egyszerűbben lehet kalandokat/bármit lebeszélni, rajta van a staff nagyja, tudsz sírni kalandért is akár, illetve egyből tudnak téged contactolni, hogy na akkor mit szeretnél és hogyan. Anonimitás végig megmarad, nem egy facebook dolog, mégis egy kis közösségépítő jellegű communityt ad az oldalnak, hogy ne csak a kalandokon lásd a másik írását, hanem akár beszélgess is vele mélyebben.
- Nyugi, nem kell mikrofonba beszélni, mindenki írásban kommunikál (eddig nem érkezett külön igény hogy ugyan halljuk is egymás lágy hangját)
- Közvetlen link az XMR-hez: https://discord.gg/YqDzZF2
- Maga a honlap: https://discordapp.com/
Az előző hónapban ki lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
A kvíz kérdései meg lettek írva már ebben a hónapban, mind a 100, így most már tényleg nem fog elmaradni a szokásos augusztusi születésnapi kvíz Smile

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. május

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy-t időlegesen kihozták a Raft-ról, mivel készülnek a nyomozók arra, hogy támadás fogja érni, így már korábban kihozták és egy sokcsillagos Hotel Intercontinentalban helyezték el állandó felügyelet alá. Innen fogják majd a tárgyalás napján NJ-be szállítani a bíróságra.

Fejvadászat (titkos)
Raven-t az újdonsült munkaadói a sokcsillagos Hotel Intercontinentalba küldték, hogy ott találja a legújabb feladatát, ami „egyszerű” volt. El kellett mennie a hotelba, ahol ki kellett szabadítania egy mutánst, aki nem volt más, mint Lucy, majd pedig beszervezni a saját cégükhöz, vagyis azokhoz, akiknek most dolgozik.

Hírszerzés (titkos)
Az utolsó megállapodás és megegyezés szerint Jeff Hewer és Meadow Kerr-Osborne közösen egy-egy személyt küldenek majd Wakandába. Ez a nő részéről Árva volt, a nő személyes végrehajtója, míg Hewer Theon Lupin tanácsadót küldte.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság el is indult a bevetésre, műveletre, hamarosan meg is találták az első mutánst is, amint Ványa rövid úton meg is ölt, a mutánsnak arra sem volt esélye a menekülés után, hogy a képességét használja. Az őrült mutáns agyonverte, majd a társai, hogy biztosra menjenek még ők is megtaposták.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin az egyik tanácstaggal való beszélgetés után rájött, hogy amit kerestek nem is az előző uralkodó építménye, hanem Apokalipszis volt emberéé, Mr. Sinisteré, így el is utazott a Viktória tóhoz, hogy ott keresse a titkos labort.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Rul nekilátott annak, hogy nyomozást folytasson a megölt személy után. Meg is találta a szobát, ahonnan elméletileg a lövést leadták, most itt folytatja a nyomozást, ami egyre gyanúsabb és furcsább, már csak az áldozat miatt is és azért, ahogyan megölték.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen feltudta mérni, hogy mennyire felkészültek a helyi hatóságok, minderről meggyőződhetett a gyilkosság helyszínén, és még az igazoltatást sem úszta meg, ezek után visszatért a hotelba.

Wakanda 4. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Talon és Árva sikeres tárgyalásokat folytattak a Majomemberrel, aki a Gorillakultuszt vezeti. Sikeresen megegyeztek vele, hogy tárgyalásokat fognak folytatni és besegítenek az ikrek harcába, azaz a készülődő puccsba, ami valamikor megtörténik, hogy a Hydra-t és a jelenlegi uralkodót elűzzék innen.

Wakanda 5. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Lupin volt egyelőre az, akinek a legkevésbé alakult jól az ügye. Az Ellenállás vezetőjét sikeresen magára haragította azzal, hogy mindenáron most akart támadni, amikor a legnagyobb számban volt jelen a Hydra. Így ő maga kénytelen volt üres kézzel hazaindulni.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, ezúttal a Chromewall-klinikát vette elő, itt több SHIELD ügynök is lábadozott sérülés után, majd történt egy „baleset”, egy tűzeset, ahol többen meg haltak. A SHIELD nyomozásnak vége szakadt, mert egy kínai terrorista csoport vállalta magára a történéseket, és ezáltal már a Kínai „SHIELD-nek” a fennhatósága alá tartozik mindez.

Gyilkos járvány
A páros tovább folytatta a nyomozást, hogy mi is okozhatta a járványt. Mind a ketten több gyanús nyomot is találtak, ami egyforma volt, fluoreszkáló anyagot. Chars döglődő és halott patkányokat, míg Cahal a légforgató alagútjában talált efféle nyomokat. Itt is támadták meg a minimum fél méter nagyságú trilobitára hasonlító fluoreszkáló lények őt és a kísérőnőjét. A párosnak sikerült kijutnia az alagútból, de a lények követték őket és továbbra is próbálják a triót felfalni, akik a lángszórós erősítést várják.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy végül iszik a Fekete tó vízéből, így meg is kezdte az asztrálsíkon az próbáját. Az Ősi istenek még a fiát, Ammon-t is odavitték. A nő számára a segítség Cerbret képében. Sakura már tudta, hogy mi is a próbája, mivel kell szembeszállnia, de egyelőre nem nagyon akarja azt, ami a feladata lenne, pedig tudja, hogyha nem sikerül teljesítenie a próbát, akkor belehal ebbe az egészbe.

”Történelemlecke”
A hármas, mivel Alethea nem követte őket tovább haladtak a rögtönzött történelemóra közben. belefutottak egy deviáns nőbe, aki Vanath bázisára vitte őket, ahol találkoztak az eddig titokzatos Brahe nevű nővel, aki elvileg a parancsnokuk. Egy 16 év körüli lány volt, akit Vanath nevelt és Atlantisz, illetve Lemúria hercegnője volt. Ő elárulta a csapatnak, hogy a saját ősük testében vannak jelenleg és a segítségüket kérte Vanath ellenében, mert nélkülük nem győzhetnek.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Avalonban a helyzet tovább bonyolódott, mindenki megtalálta a ködöt, amibe bele is mentek, majd egy teljesen más helyre kerültek, egy Viktória korabeli város szélére. Az őrség szinte azonnal ott termett, akik arról beszéltek, hogy számított az úrnő minderre. A csapatnak sikerült meglógnia és egy nagy kerülő után megérkeztek újra a városba, ahol elsőként egy szabót kerestek. Arra már rájöttek, hogy nem a saját realitásukban vannak.

Sasculara 1 (kozmik)
A csapat terve összeállt, hogy miként fogják lezárni a völgyet, amin át a Phalanx eljuthatna a városhoz. Srir egészen jól koordinálja a csapatot és végre a Foxiai is megszólalt. Mivel a finomító két részből áll Béta és Epszilon mentek a bal oldaliba, Delta és Gamma magasabbról fedezik a többieket, míg a másik három fő a jobboldaliba ment. Egy robbanás következtében Starbreaker gazdateste felrobbant, így a raptorkristálya azonnal inaktív lett.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz folytatta a kutatást a két tárgy után. Sikerült bejutnia a korábbi várúr lakosztályába. Itt talált két széfet, amik ismeretlen szimbólumokkal ellátott kóddal rendelkeztek, így egyelőre nem tudta őket feltörni. Ezeken felül egy titkos alagutat talált, majd amikor a széfekkel bíbelődött egy kree nő lepte meg, aki fegyvert szegezett a skrull fejéhez.

Költözés
Hosszas győzködés után végül is sikeresen meggyőzte Michael Jenna-t, hogy a saját biztonsága érdekében költözzön le a Maffiavárosba. Mindez meg is történt, a nővel tartott Felix is, a rókája.

Iskolai időtöltés
Az iskola kertjében Sam és Kayla futott össze, a lánynak még kérdése is volt Sam ikertestvéréhez, amit a fiú majd kézbesít. Még a beszélgetés közben abban is megegyeztek, hogy Sam nézni fogja a lányt, amíg az rajzolgat. Majd az egész végén ő maga is alkotott a ceruzák megfogása után.

Menedék-235 (kozmik)
A kree császárnő Lady Nephthys a tiltások – köztük a férje császári parancsa – ellenére is úgy döntött, hogy elutazik a titokzatos gömbalakú űrállomásra, ahol azt gyanítja, hogy barátja és bizalmasa, a jelenlegi Legfőbb Vádló fogságban van. A célja, hogy kiderítse, hogy Acil hol és hogyan is tűnt el, miért ment a Menedék-235-re és ha valóban ott tartják fogságban, akkor ki is szabadítsa a férfit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 01 Júl. 2017, 00:00

Hírek!
2017. június és július

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is 400 reag felett voltunk, sőt 500 felett, ami nagyon jó hír, főleg abból a szempontból, hogy vizsgaidőszak is volt, illetve nyár van, ilyenkor általában pangani szokott a fórum jobban, mint általában, de most mégis aktívak voltunk. Smile
Mint az előző hónapban is említettem, július 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, ezzel együtt fórumtalálkozó is lesz. Az eventről a szervezők honlapján lehet olvasni és figyeljetek rá, hogy megint a Váci úton lesz a 3-as metró vonalán.
Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a Photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A nyárra tervezett kis meglepi a Little SW prológusa ki is íródott, a születésnapi hónapban (augusztus) mindez síkká fog teljesedni, mert a Csillagok Háborúját mindenki szereti. A leírások és minden ilyen készen van, már csak meg kell csinálni a részleget neki és kitenni őket. A részleg egyedi lesz, hogy miért? Az XMR próbaoldalán meg is tekinthetitek, hogy miként fog kinézni, már készen van az egész. Júliusban pedig az XMR-en is elkészül a sík.
Ha már a részlegek kerültek szóba, akkor valószínűleg feltűnhetett mindenkinek, hogy az Ultimate/Újvilág részleg alól eltűnt a Csatavilág. Mivel senki sem használta, pedig rengeteg lehetőség volt benne, így úgy döntöttünk Z-vel, hogy nyugdíjazzuk. A Little SW ennek a helyén lesz majd megtalálható.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
Jövő hónapban (augusztus) kezdődik majd a kvíz, amin remélhetőleg idén sokan indulnak majd.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. június

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy még mindig a Hotel Intercontinentalban van, ahol eléggé összeomlott, amikor az államügyész tett nála látogatást. Mivel jelenleg még mindig Lucy irányít és nem a többiek így folyamatosan sír, alszik, vagy éppen magatehetetlen és teljesen az ügynököknek kell ellátniuk őt.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság továbbra is mészárolja a mutánsokat kisebb-nagyobb ellenállással, de egyelőre jól haladnak a tervük végrehajtásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a Viktória tó partján kezdett neki a feladatának, ahol egy másik realitásból származó csehszlovák tudós volt a segítségére. Jó néhány órás munka után úgy nézett ki, hogy sikerült a korábban keresett bázist megtalálni hála annak, hogy zajszűrés szinten letudták választani a képekről a vibránium sugárzását.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen előrébb lépett a nyomozásban, amit most már a hotelben folytat, ahonnét kilőtték az érintett személyt, akiről kiderült, hogy gyanúsítható volt a Fekete Napként elhíresült merényletért. Utoljára egy nagyon ritka és exkluzív parfüm illatát érezte a hotelszobában, így ezen a nyomon indult el.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen visszaérkezett a hotelba, ahol nem sokkal később Talon és Árva is csatlakozott hozzá. A páros némileg megviccelte őt és a legutolsónak visszaérkező Theon-t is azzal, hogy azt mondták, hogy mind a két férfinak maradnia kell, mert ebben egyeztek meg a Majomemberrel.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, a Chromewall-klinikát érintően, a lehető legtöbbet meg akarta erről tudni még úgyis, hogy nem sok anyag volt „hála” a Kínaiakat. Egyelőre nem sok plusz információt szerzett csak annyit, hogy más fájdalomcsillapítója volt az ügynökben, aki az ügyben érintett.

Madripoor-i kirándulás
Svarognak sikerült a barlangból kijutnia és újra felvennie a kapcsolatot Tristannal. A taxis meglepődve, de örömmel látta, hogy a sárkányember még mindig megvan és él. Már csak abból az apropóból kifolyóan, mint kiderült hónapokra eltűnt, miközben Svarog ezt csak pár órának érzékelte.

Gyilkos járvány
A páros sikeresen legyűrte a megannyi fluoreszkáló trilobitát, amikből pár darabbal el is mentek a Triád területére, hogy ott egy kémikus megvizsgálja azt. Mivel a férfi nem igen jutott sokra segítségül hívta egy indiai kolléganőjét, aki megállapította, hogy a lényeket génsebészettel hozták létre, mi több nem a Földről valóak, hanem azon kívülről és javasolta, hogy értesítsék a hatóságokat.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy megissza a mérget, amivel megszabadulhat Rémálom elnyomásától. Az ital hatására az asztrál síkra került, ahol az Ősi istenek figyelik a tetteit, a feladata nehéz, önmagát kell legyőznie ahhoz, hogy szabad lehessen. Hogy segítséget kapjon a lelke egy része Cer alakjában jelent meg neki, hogy ő fogja segíteni az úton és még a fia, Ammon is megjelent ott, hogy ő maga is a próba része legyen.

”Történelemlecke”
A társaság megérkezett Vanath-hoz, akivel fel is vették a harcot. Brahe-nak hála megkapták mindannyian az ősük erejét is, nem csak a sajátjukat, hogy azzal tudják meggyengíteni az ellenfelüket. Rain démonokat idézett, Cody a fizikai erejével harcolt, míg Godlaw asztrálsíkon szándékozott felvenni a küzdelmet. Brahe leginkább szupport feladatokat látott el és védte a többieket.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A csapat nekilátott nyomozni, amit Niteris folyamatosan szabotálni és akadályozni próbált. Sikerült a városban korhű ruhákat szerezniük, majd egy kocsmába tértek be információszerzés céljából. Niteris itt is akadáylozni próbálta a táraságot, de nem sikerült, kocsmai verekedésbe került, aminek a vége az lett, hogy megölte az ellenfelét, mire a többiek rátámadtak. Végszóra úgy tűnt, hogy a város úrnője is megérkezett, akinek nagyon nem tetszett a felbolydulás.

Sasculara 1 (kozmik)
A terv megvolt el is indultak, hogy végrehajtsák. Bent az első teremben levő számítógépnél Srir hagyta Yalvisnak, hogy adatokat lopjon el és töltsön le a számítógépről. Béta és Epszilon időközben végeztek a saját bombáik telepítésével, de Srir és Yalvis még csak félúton vannak és kifutnak lassacskán az időből.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz sikeresen „összebarátkozott” egy kree nővel, aki pontosan az ellentéte miatt van a bolygón, mint a férfi. Míg a skrullnak megszereznie kell a két tárgyat, addig is a nő azért volt itt, hogy elpusztítsa azt. Egyelőre mindkét fél úgy érzi, hogy a rögtönzött szövetséggel nyernek, így még nem próbálták megölni egymást.

Költözés
Az utóbbi hónapot Jenna már ott töltötte a Maffiavárosban Mich-nél, aki még mindig eléggé parázott a helyzet miatt, hogy apa lesz és nem nagyon barátkozott meg a helyzettel. Közben pedig Jenna amiatt aggódik, hogy lehet, hogy már teljesen a férfi idegeire ment saját magával.

Iskolai időtöltés
Sam és Kayla egy roppant kellemes délutánt töltöttek el kettesben – nem romantikus értelemben – a „rajzóra” után elsétáltak a városba is, madj visszamentek a birtokra, ahol a növényház trópusi részén levő tóban még kellemesen fürdőztek is egyet mielőtt mind a ketten mentek a saját dolgukra.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim megérkeztek a Menedék-235-re, ahol az álcájukkal el is tudtak vegyülni a helyen. Egyelőre semmilyen konrétumot nem találtak arról, hogy Acil ott járt volna-e, de azt megtudták, hogy a feketepiac virágzik ezen a helyen. Nebo-nak sikerült egy másik embertelent kiszúrnia, egy Melory nevű fejvadászt és csempészt, aki a szavai alapján talán tudhat valamit, így a későbbiekben próbál majd a nővel kapcsolatba lépni.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban elment a Voodoo papjaihoz, akik a mágiaérzékeny mutáns lányt „befogadták” maguk közé és nekilátták tanítani a testvériség tudására.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Aug. 2017, 00:01

Hírek!
2017. július és augusztus

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is aktívak voltunk, aminek nagyon örülök.
Július közepén megvolt a képregénybörze és hozzá a fórumtali, ami most végre nagyobb létszámú volt és igencsak jó hangulatban telt úgyis, hogy ezúttal fotók ugyan nem készültek.
Most augusztusban ünnepeljük az XMR 2.0 azaz ezen az oldalon a 6.születésnapunkat (összességében a 14. volt május elején). Ennek örömére több meglepetésünk is van számotokra.
Elsőként, mint minden évben, most is van kvíz. Idén is a szokásokhoz híven 100 kérdés vár rátok. Ahogyan máskor is ez 5 héten át fog tartani, mindig 20-20 kérdés. Ha nem is tudtok mindenre felelni, akkor is bátran jelentkezzetek, mert minden induló kap a végén jutalmat. Egyébként pedig a kérdésre 90-95%-ra könnyedén megtaláljátok az oldal a válaszokat. Szóval játékra fel!
Az első forduló itt található: Első forduló.
Második dolog, amit ajándékba kaptok tőlünk a korábban beharangozott Little SW sík. A mai naptól már teljesen elérhető és játszható is. Lehet készíteni a karaktereket és összeállni játszani. Később lesznek nagyobb kalandok is, de az elején még ismerkedjetek, készüljenek a karakterek Smile Ha vannak ismerősötök, akiket érdekelné, őket is hívhatjátok. A sík kinézete pedig egyedi a fórumon, ha megnézitek, rájöttök miért. Kellemes játékot ott is!
Ezen felül lehet jönni az új korszakkaland minden szálára is, amik úgyszintén most az első héten fognak indulni. Négy szál lesz, a Maffiózók és Kalózok címen fut.
Még most augusztusban kiteszem: Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a http://www.photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett kiírva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, minden szálra.
Új kozmik és új jövő kaland a hónapban lesz kiírva, így amiatt most nem szerepelnek már itt a linkek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. július

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Lucy továbbra is a Hotel Intercontinentalban van, ahol kimondta, hogy létezik a maffiaváros. Szerencséjére egyelőre erre nem kérdeztek rá, hogy mi az, de esélyes, hogy megtörténik, hiszen továbbra is információkat vártak tőle a tanúvédelemért cserébe.

Genosha-i hadművelet (titkos)
Ványa, a Hydra megbízásából Genoshában tartott némi mutánsvadászatot társával, Borisszal. A célpontokat végül sikeresen kiiktatták, bár az egyik elmenekült, egy másik pedig érkezésük előtt meghalt. A feladata megkoronázásaként Ványa talált egy noteszt is, ami talán segítségükre lehet a következő célpontok megtalálásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a lehetséges búvóhely megtalálása után visszatért a fővárosba, hogy Reena-nak jelentést tegyen, itt találkozott össze T’Ruel-lel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen megtalálta a parfüm tulajdonosát, aki a francia attasé asszisztensnője volt. A hölgy már halott volt, de a nyomok egy ismeretlen személyhez vezettek. A beküldött adatok miatt visszahívták a palotába Reena-hoz, itt találkozott össze Ervinnel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
A három Amerika részéről jött férfi az egész végén sikeresen megállapodtak egymással és szerződést kötöttek. Ennek a fényében Árva irányítása alatt mind maradnak Wakandában és segítik a lázadókat

Wakanda-i eljegyzés
Ahogyan tervezték másnap meg is tartották azt a hatalmas ünnepséget Wakandában, amit akartak. Az esemény fénypontja az esi bál volt, ahol Wakanda uralkodója eljegyezte Lady Doria-t, az Örök Birodalom hercegnőjét. Ez a lépés a Hydra-nak nagyon nem nyerte el a tetszését, mert úgy értékelték, mintha a király szakítani akarna velük.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, aminek keretében megpróbálta meghackelni és feltörni Vízió adattárát is. A válaszlépés minderre – nem mintha sikerrel járhatott volna – az volt, hogy a helységből minden levegőt kiszívtak, Leon pedig egy kihallgató szobában tért magához. A helyzetét talán még az is súlyosbította, hogy a SHIELD vezetője, Jonathan Miller is megjelent személyesen a kihallgatáson.

Gyilkos járvány
A Maffiavárosban talált fluoreszkáló trilobitákat a megbeszéltnek megfelelően a raptorok rendőr alakjukban elvitték a SHIELD-hez, ahol hamarosan Ko-Rel-hez kerültek a minták. A kree nő hamar rájött, hogy ezek a trilobiták a saját galaxisából származnak és génsebészettel tették bele az extra fertőző szervet. Azaz egy biológiai támadás történt a kree-k részéről a bolygón.

Felkeresés
Ammon igencsak sokat segített az anyjának, Sakura-nak a próba alatt. A nő ugyan majdnem belehalt az egészbe, mert nem akart újra érezni, visszakapni azt a felét, amit sikeresen elzárt évekkel ezelőtt magában. Azonban egy szóbotlást követően kimondta a másik felének, hogy húzzon vissza oda, ahonnan jött, ami pedig Sakura maga volt. Ezáltal a lelke két fele újra egyesült és újra egységet alkotott. Ezzel ébredt fel és immáron szabad volt Rémálom befolyásától.

”Történelemlecke”
A társaság közös munkával végül is sikeresen legyőzte a meggyengült Vanath-ot, akinek az ereje nagy része arra ment el, hogy geotermikus folyamatosat indítson be és ezáltal elsüllyesztette a múltban Atlantiszt és Lemúriát. A harc utolsó pillanataiban Vanath-ból egy hatalmas robbanás szakadt ki, ami visszarántotta a társaságot a jelenbe, Brahe-val együtt. Mivel a lány nagyon sérült volt a Végsők vitték magukkal, hogy meggyógyítsák őt.
Időközben Vanath teljesen leszívta a Fukushimai atomerőmű sugárzását és ismeretlen helyre tűnt el.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A harc során Niteris az életét vesztette, maga Mephisto ölte meg, amikor a lovasára akart rámászni. A város úrnőjét, aki Bashir húga volt Gawain mentette meg azzal, hogy az elátkozott nyakláncot letépte a nyakából. A láncot visszavitték az MI:13-hoz, de néhány nappal később a nyakláncot ismeretlenek ellopták.

Sasculara 1 (kozmik)
A hely felrobbant, noha nem a legjobb módon dőlt le, így Srir-nek és csapatának még jó fél órán át kellett a phalanxokat lőniük mielőtt a tetemeikkel elzáródott a rés. Az egész végén jelent meg Zoé, akinek a szavai alatt tért észre Yalvis is. Az egykori MI úgyszintén phalanxot akart volt készítőjéből faragni.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz és új kree társnője tovább folytatták a kutatást a tárgyak után. Sikeresen lejutottak egy ősi csarnokba, ami idősebb lehet, mint az előző kultúra, ami a bolygón volt. Itt a védelmi rendszer aktiválódott két robot személyében, amik azt a két tárgyat hordozták, amit a skrullnak meg kellett szereznie és a kree-nek az elmondása alapján elpusztítania.

Költözés
Jenna idegessége tovább fokozódott, és időnként tényleg úgy tűnt, hogy Mich-el egymás idegeire mennek. Lehet, hogy az sem segít, hogy Mich úgy kezeli a nőt, mintha az beteg lenne és mindentől óvja a feline barátnőjét. De egyelőre még jól megvannak és élik életüket.

Iskolai időtöltés
Sam felkereste az ikertestvérét Sandy-t a szobájában, ahol az ikrek mindenféléről kezdtek beszélgetni. Többek között Kayla is szóba került, hogy kezd szocializálódni és javulni. Illetve még igencsak fő téma volt az anyjuk, hogy az a nő mennyire előítéletes tud lenni. A továbbiakban ismét Kayla volt a téma, majd a testvérek nekilátnak filmet is nézni vacsora után.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim tovább folytatták a nyomozást a Menedéken. Lassanként haladnak egyre előrébb. A nap folyamán semmilyen konkrét információt nem sikerült szerezniük, de valaki felismerte a császárnőt és a hajójukat is próbálta feltörni. Az este a Romolusban kiderült, hogy Melory és bandája jártak azon a bolygón nemrég, ahol Acil is. Így most Melory-val indultak el tárgyalni, aki átlátott Nebo tetoválásain és álcáján.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Jelen pillanatban a szellemek hívását tanulja, amivel képes lesz magához hívni a gyengébb halott lelkeket, hogy a tanácsukat és segítségüket kérje.

Pokol
Niteris a halála után a keresztény túlvilágra került, nehéz lehetett volna máshova, hiszen Mephisto maga ölte meg. A megérkezés után azonban a lenti démonok pánikolni kezdtek, valamiért remegni kezdett minden, mintha földrengés lett volna és nem akart abbamaradni. Pedig a démonok szerint itt nem lehetne földrengés. Kiderült, hogy egy angyal volt, aki Niteris lelkéért jött, hogy nem lenne szabad ott lennie és Mephisto sem ölthette volna meg.

Nyomozás
Shima Nakamaro SHIELD ügynököt a Bronx Zoo-hoz rendelték ki, ahol egy igencsak furcsa betörés és lopás történt. Még a környéken levő drone-k is megsérültek, kisütötte őket valami, akárcsak a környék minden elektromos eszközét. Ékszerboltot raboltak ki és néhány állat is megszökött az állatkertből. Ezt az esetet kell az ügynöknek felgöngyölítenie, amibe bele is vágott és már több helyszínt meg is járt.

Adler szanatórium
Hamarosan megnyílik az Adler szanatórium és rehabilitációs központ. Ennek köszönhetően egy jótékonysági bál is van a helyszínen, ahol adományokat lehet felajánlani, licitálni, minden bevétel a szanatórium számára megy majd. Azonban a maffiák is jelen vannak, mert az Orgyilkosok Ligájának egyik tagját el kell rabolniuk.

Hazatérés
April Cinnamon, a Cinnamon család fejének lánya jó öt éves rejtőzködés és másol élés (Attilan, Asgard) után visszatért New Yorkba úgy, hogy immáron újra hozzáment Gunnar Larsson-hoz és a házasságot a Földön is érvényesítette. Első útja ezek után a SHIELD-hez a Pegazus főépületéhez vezetett, hogy újra a lakásában lakjon, de itt rá kellett jönnie, hogy az megszűnt, beépült, így Steph-ékhez köszönt be.

Rossz álom
Ammon az anyja próbája után a gyengélkedőn riadt fel, amint kikelt az ágyból azonnal nekilátott annak, hogy megkeressen egy felnőttet, hogy megvigasztalja, vagy megnyugtassa. A kisfiú Sweety-be futott bele, akinél egyből az asztrálsíkról kérdezett, a nő pedig nem értette, hogy a kisfiú honnan is tudhat ilyen dolgokról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Szept. 2017, 00:00

Hírek!
2017. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is aktívak voltunk, aminek nagyon örülök. Smile
Az oldalon töltött 6.születésnapunk is jól telt, 6-n vettetek részt ebben az évben a kvízen, aminek hétfőn lesz majd vége, utána lesz vége. Szokásunkhoz híven itt mondhatják majd a játékosok, hogy mit is szeretnének jutalomnak az elért eredményük függvényébe.
Sajnos meg kellett válnunk az egyik kalandmesterünktől, Nyko-tól, mert magánéleti gondok miatt nem maradt ereje mesélni, a játékait is azért tudja vinni, mert lassúak. Ha bármikor kedve/ereje lenne arra, hogy újra meséljen, akkor újra a staff sorait fogja erősíteni.
A második ajándék, amit kaptatok az ugye a Little SW sík volt. A mai naptól már teljesen elérhető és játszható is. Már mennek a szabadjátékok és a mesélések ott. Az első korszakkaland is kiírásra került, ahova lehet jelentkezni, szeptember elején indul majd a kaland. Lejjebb megtaláljátok majd a linket oda.
Még egy Little SW hír, létrehoztam egy HoloNet News topicot, ahol az SW-s hírek lesznek olvashatóak, igazából kaland-összefoglaló lesz, ahol láthatjátok, hogy merre és hol futnak kalandok kiknek a részvételével.
Ben-nek köszönhetően (ő készítette az aktuális design-t is) az oldal chat ablaka le lett cserélve és most már egyenesen a discord szerverre mutat. Aki még nem csatlakozott ott hozzánk, azt örömmel várjuk továbbra is.
A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, már csak az alvilági.
A kozmikus kaland ”A Knowhere” is kiírásra került, ugyan a kaland már elkezdődött, de még mindig lehet jelentkezni, akár ingyenes NJK-val is.
A Sötét Jövő kaland címe a Börtönbetörés lett. ide is lehet jelentkezni, a legcélszerűbb úgy, hogy valamiért a Raft-on a börtönben kötött ki a karakter.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Little SW első korszakkalandja kiírásra került, a korszak a Hidegháború címet kapta, a kaland pedig a Czerka-részvénytársaság-ot, lehet jelentkezni, szeptember elején kezdünk majd.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. augusztus

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Lucy még mindig a Hotel Intercontinentalban van, ahol elég sok mindent engedett neki a marshall, azonban most valami történt, az őt őrző személyek igencsak nyugtalanok lettek.
Raven is megérkezett a szállodába, hogy kiszabadítsa Lucy-t, hogy ezt végrehajthassa megtámadta az őrséget.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin és Joseph Reena utasítása alapján a fiatal tudós által megtalált vízalatti bázisra mentek, hogy azt felderítsék. Ez a bázis az adatok alapján Mr. Sinisteré volt korábban és itt lehet az a férfi is, akit Joseph T’Ruel-ként üldözött.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Theon, Victor és Talon a lázadókkal egy dzsungelben található bázist próbálnak meg elfoglalni és onnan titkos adatokat ellopni. Azonban a megérkezés után kiderült, hogy mégsem lesz olyan könnyű, a zavarópajzsok helyett rendes védőpajzs fogadta őket, de így feltűnt egy titkos alagút, amin át bejuthatnak a pajzshoz.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris kiszabadult a pokolból, ahol démont csináltak belőle, egyszerre lett egy szimbionta kinézete – démoni alak – és egy emberi. A feladata pedig az lett, hogy tegyen keresztbe Rémálomnak, ahol csak tud. Wakandában tért magához, ahol el is talált egy tóparti város közelében felállított Hydra táborba.

Belsőellenőrzés
Leon Miller-nek sem mutatott hajlandóságot mindarra, hogy válaszoljon a kérdésekre, így még az ezredes is hozzátett Leon büntetéséhez. Szerencsére Vízió sértetlen maradt, mert Leon nem rendelkezett akkora tudással, hogy feltörje őt. A tárgyalás hamarosan lezajlik majd, ahol kihirdetik az ítéletet Leon Gross felett.

Új diák
Miután Brahe a jelenbe került a múltból a Végsőknél, majd Attilan-on lábadozott a családja leszármazottainál. Azonban hiába volt a saját korában 16 évvel felnőtt itt még kamasznak számított. Lyron és Melissa szerette volna, ahogyan a két Végső nevelőanyja is, hogy megkaphassa azt a gondtalan kamaszkort, amit a saját korában soha sem kaphatott meg. Ennek következményeképpen a lány augusztus végén megérkezett a Xavier intézetbe, ahol a 2028/29-es tanévet megkezdi majd diákként.

Sasculara 1 (kozmik)
Srir és a csapata végül is sikeresen elpusztította Zoé itteni testét, bár ezzel nem pusztították el, hiszen minden egyes Phalanx-ban jelen van még a korábbi MI. A győzelem után a Phalanx visszavonulót fújt. Srir-t odahaza előléptették századossá/kapitánnyá az elmúlt években nyújtott teljesítményéért.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz és új kree társnője sikeresen legyőzte a két ősrégi robotot, amiknek a belsejében volt az a két tárgy, amit a skrullnak vissza kellett vinnie. A győzelem után kiderült, hogy a nő mégsem azért van itt, hogy elpusztítsa a tárgyakat, hanem a tárgyakat biztosítsa és segítse G’hhhzz-t, a Phalanx miatt. Mielőtt a férfi kérdezhetett volna a nő egyszerűen eltűnt.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim végül sikeresen megtalálták a Vádlót, akit kiderült, hogy skrullok és egy áruló kree tartott fogva. A harc igencsak elfajult, szerencsére Melory és az emberei is megérkeztek időközben. Végeredményben Nebo súlyos sérüléseket szerzett a szupersrkulltól, Karim elhunyt, de Acil kiszabadult. Melory-ék leléptek és már közeledett a flotta, hogy hazavigye a császárnőt és a Legfőbb Vádlót.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Már megtanulta a szellemek hívása nevű varázslatot, amivel képes magához hívni a lelkeket. Most a voodoo bábú készítést kezdte el tanulni.

Nyomozás
Shima Nakamaro SHIELD ügynököt a Bronx Zoo-hoz rendelték ki, ahol egy igencsak furcsa betörés és lopás történt. Az ügyet végül is sikeresen megoldotta egy olyan akció során, ahol semmilyen harcra, vagy fegyverrántásra nem került sor. Gyorsan, alig pár óra alatt előkerítette az elkövetőt.

Adler szanatórium
A maffia igencsak nagy számban vonult ki, többen már kiszúrhatták az Orvgyilkosok Ligájának tagjait is. Sakura, Cahal és Erica pedig észrevették a főépületben a célpontjukat, ahogyan két másik alakkal beszélgetett.
Közben kisebb izgalom is volt, két fiatal részegen leesett egy fáról, a lánynak csak a bokája ment ki, de a fiatal férfi súlyosabb sérüléseket szenvedett.

Hazatérés
April miután megérkezett Steph-ékhez nem sokáig voltak egyedül, ugyanis Hela személyesen jelent meg a két nőnél és vitte őket Helheim-be. Mint kiderült Gunnar és Einar intézték ezt. A túlvilágon April első ízben találkozhatott a szüléskor elhunyt fiával, aki jelenleg olyan 8-9 évesként tengeti mindennapjait a túlvilág egy kellően jó és kellemes részén. A nő nagyon örült a találkozásnak és Steph is találkozhatott azzal két emberrel, akiket a nagyszüleiként tartott számon Halla.

Rossz álom
Ammon-t Sweety továbbra is próbálta nyugtatni a sokk után, amit átélt. Egyelőre úgy tűnt, hogy a kisfiú némileg megnyugodott és nekilátott azt is elmagyarázni, hogy hol volt és mit is látott. Mindez még az igencsak tapasztalt Sweety-n is lehet, hogy kifog.

Akció közben eltűnt
Nakamaro ügynököt ezúttal egy társa felkutatására küldték, Zack nyomozás közben napokkal korábban eltűnt. Az utolsó nyom az volt, hogy a fiú a Vadmacska klubban találkozott a kontaktjával.
Zack egy hűtőládában ébredt fel fejsebbel, amint kimászott innen egy sötét raktárhelységben találta magát. Fogalma sincs, hogy mi történt vele és arról sem, hogy hol van. Az utolsó emléke, hogy elindult a Vadmacska klubba.

Japán elmegyógyintézet
Suzuya Kutsuki a Miyatsuka Elmegyógyintézetben tengeti mindennapjait. Ide került be, mert a jövőbe látása miatt úgy hitték, hogy őrült. Itt beszélgetett most a többiekkel, ahol felmerült a látomása is. Az egyik tag el akar repülni innen, de Suzuya gondolatait sokkalta inkább a rejtélyes Zéró páciens köti le, hogy ki is lehet az illető.

Diákok aggodalmai
A suliban Rain és Gwendolyn találkoztak és álltak le beszélgetni egymással. Az egész végig kellemes is lehetett volna, de Gwen végig azon aggodalmaskodott, hogy biztosan nem fogja itt senki sem elfogadni, mert féltündér. Az egyébként az utóbbi időben már mentálisan is stabil Rain próbálta vidámítani, hogy nem így van. Végül a lánynak valamiért el kellett rohannia, mert közbejött valami.

Knowhere (kozmik)
Az elmúlt évek során a Knowhere-ben egy kisebb – húszezer fős – menekült város jött létre. Megannyi birodalom küldött ide diplomatákat is, hogy a Védelmezőkkel tartsa a kapcsolatot. Az utóbbi hetekben több diplomata, vagy ahhoz közelálló személy is eltűnt. Nestor Stratos is kézbe veszi az irányítást és visszatér nyomozni, Yalvis is a Knowhere-n bujkál, Srir-t pedig a kree udvar küldte ki nyomozni, a fogadóbizottsága pedig Jelly volt.s

Asgard
Einar, az asgardi trónörökös Midgardiak segítségét kérte egy ügyben. Négyen érkeztek, de az egyik tagot a lányt nem is vitték magukkal Asgardra. Ott mint kiderült a Midgardiakra nem hat a mágia, vagy valami, ami a Kilenc Világ többi népére igen, így Gawain, Burton és Darren neki is indultak annak, hogy megnézzék a barlangot. Amint bementek és átértek egy rövid alagútszakaszon döbbenten tapasztalhatták, hogy egy sci-fibe illő hangárba kerültek, ahol még egy vadászgép is volt. A korábbi fagyosság helyett pedig forróság fogadta őket.

Múzeumrablás
Chars Westwal hosszú nézelődés után talált magának egy célpontot, a New Yorki Történelmi Múzeumban egy lámpást szúrt ki magának, hogy azt akarja ellopni, így el is indult.
John Cage-t egy festmény ellopására bérelték fel, ami ugyanúgy, ugyanabban a múzeumban található, ahova Chars is indult.

Új diák 2
Egy korábbi természetfeletti lényből lett kiskamasz kislány az iskola legújabb diákja. Henrietta Bailey a nevelőszüleivel érkezett meg a Xavier intézetbe, hogy a kislány ide fog járni a későbbiekben, ahogyan majd a gyerek legjobb barátját a lovát is tudja majd ide hozni. Amíg a szülők elintézik a papírokat és hivatalos dolgokat, addig Cody körbevezeti a kislányt a birtokon, hogy megmutassa neki, hogy a lány ismerkedhessen már most a környezettel.

Este a szabadságszobornál
Svarog egy kellemes későnyári estén a Szabadságszobornál volt, ez kellemesen nyugodt és csöndes hely, azért is jött ide, hogy itt gondolkodjon. Azonban mindezt megzavarta egy hangos puffanás. Ami már csak azért is volt furcsa, mert ezekben az órákban a szobor és annak szigete már le volt zárva a látogatók előtt.

Ismerkedés
A „The Dead Rabbit” nevű bárban, ami Dean McGregor tulajdona, egy furcsa szerzet tévedt be, egy vak férfi, Trevor Wright személyében nem sokkal zárás előtt. Valamilyen oknál fogva Dean nem küldte el a férfit, hanem kiszolgálta, és csatlakozott hozzá az ivászatban, így neki is álltak ismerkedni egymással és beszélgetni.

Lovasok
Serenity-t, avagy Halált az, hogy a kree-k elrabolták, de végül is szerencsésen visszatért a bolygóra igencsak megváltoztatta. Hónapokig bezárva élt a lakosztályában és nem is igen jött elő, csak ha Apokalipszis, vagy az Akkaba klán vezetői hívták. Azonban most a nő a másik lovas társát, Háborút, a korábbi Ralf Shaw-t hivatta magához.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Okt. 2017, 00:00

Hírek!
2017. szeptember és október

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
Szeptember elején a kvíz véget ért, idén hatan vettek rajta részt, a jutalmak már kiosztásra kerültek, még egyszer nagy gratu a nyerteseknek. Smile
Elsőként egy sajnálatos hír a többi jó előtt, a Sötét Jövő sík rész törölve lett érdeklődés híján, ami nagy kár, mert igencsak nagy összefüggésben lett volna a Kree korszakkal.
Örömmel jelentem, hogy a Little SW sík talán jobban is teljesít, mint elsőre számítani lehetett. Augusztus elsején indult a sík, azóta közel 700 reagnál járunk ott, 13 játékos játszik ott éppen 24 karakterrel. Több szabadjáték és magánkaland is fut a korszakkaland három szála mellett természetesen. Raven és Serenity SW-s karaktere megkapták a „Lil'SW KM” előnyökkel nem járó rangot, mert ők azok, akik rajtam kívül mesélnek a síkon. Mindazonáltal továbbra is bárki mesélhet Little SW-n, aki szeretne.
Mivel október, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Halloween-i bál, ami október 1-n indul és november 30-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos karácsonyi és újévi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Október 15-n (vasárnap) Őszi képregénybörze lesz, egybekötött találkozóval. Mindez kikerült az oldal tetejére is, ahogyan event is lett készítve fb-n, a csoportban elérhető.
BB-nek (Nyko/Shadow) köszönhetően egy újabb kiegészítést a fórumra, ami a Trello. A leírást és ismeretetést itt olvashatjátok.
Jómagam is regisztráltam és csináltam is egy csoportot az XMR-nek. A kalandjaim is felkerültek a csoportba, azok, ahol időpontra megy a körváltás. Így lehet figyelni, hogy nehogy lemaradjon valaki. Az elérhetőség:
https://trello.com/b/2YhL125C
Mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, mert értesítést is küld arról a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Még egy újítás lett, egy telefonos applikáció újra, a Topic’it, ezt a fórumszolgáltató ajánlotta fel, hogy ezen át is lehet nézni a fórumot és elvileg könnyebben kezelhető. Csak a szövegeket mutatja, template-t nem, így akinek telón szétcsúszik az egész, ez kellemes alternatíva. Itt megtalálható minden, androidos és almafajzatos letöltési link is. Remélem jó használatot tesz mindenkinek.
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t458p125-informaciok-hirek#70288

Ezzel kapcsolatos, hogy az oldalon a banner alatti menüsort is frissítettem, bekerült a trello és a discord link is, ezt itt láthatjátok, hogy miként néz ki és magyarázat is van hozzá:A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni és menni a Halloween-i bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, már csak az alvilági.
A kozmikus kaland ”A Knowhere” is kiírásra került, ugyan a kaland már elkezdődött, de még mindig lehet jelentkezni, akár ingyenes NJK-val is.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Little SW első korszakkalandja kiírásra került, a korszak a Hidegháború címet kapta, a kaland pedig a Czerka-részvénytársaság-ot, lehet jelentkezni, szeptember elején kezdünk majd.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. szeptember

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Raven megkezdte a kiszabadítási tervet, aminek a részeként több marshallt is megölt, amint a Lucy-t őrző csapat meghallotta a lövéseket menekülőre fogták. Phobia ezt a pillanatot használta ki, hogy szökni próbáljon. Megölte egyik kísérőjét, majd a többiek kiütötték.
Közben Raven úgy döntött, hogy kiugrik az ablakon az utcára, hogy így jusson le az alagsorba, hogy ott beérje Lucy-ékat, az utcán azonban már a rendőrség várta.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Erwin és Joseph egy igencsak nagy bázisra jutott a víz alatt a sziklafalba építve. Egy furcsa szerverszobát találtak elsőként, ahol számukra teljesen idegen nyelven és elven működő/futó számítógépeket találtak. Későbbi helységekben biodómokat találtak, Ervin pedig észrevette a bázis lakóit is, gyerekeket, furcsa gyerekeket.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Victor ment a titkos alagúthoz a két csapattal, sikerült is lejutni a földalatti folyosóra, ami elsőre roppant egyszerűnek tűnt, hogy átjussanak, de a tábornok rájött, hogy ez csapda. Az ő ősrégi terveit felturbózva helyeztek el a járatban érzékelőket, amikbe ha valaki belefut az egész folyosó elárasztódik vízzel. Nehezen ugyan, de kikerülhetőek egy embernek, aki lekapcsolhatná a generátort is.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris elfogadta magát a Hydra-val, ahol végül is némi fenyegetőzés után bevallotta, hogy kicsoda ő és azt is, hogy a démoni küldetése összeegyeztethető a Hydra-ban betöltött feladatával. Éppen emiatt előléptetést is kapott, most már nem tesztalany volt, hanem ő maga is ügynökké lépett elő.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Befejezte a tanulmányait a Voodoo bábukkal kapcsolatban, és valószínűleg tovább folytatja a tanulást is, hogy a teljes mágiája meglegyen ebből a mágiaágból.

Adler szanatórium
A többségnek sikerült már kiszúrnia, hogy a hely tele van a Liga embereivel, még Godlaw-nak is. Cahal betört a főépületbe, aminek köszönhetően a riasztó is megszólalt. A szervezők egyelőre úgy néz ki, hogy megnyugtatták az embereket és a maffia célpontja is megjelent a színen, hogy a pódiumon kissé késve ugyan, de megnyissa a rendezvényt.

Hazatérés
April jó pár órát öltött Helheim-ben a halott fiával, akivel megbeszélt, hogy a későbbiekben még többet fog ide járni és legközelebb elmennek lovagolni és vadászni is együtt. A Miller lakásba való visszatérés után Steph és April megegyeztek abban, ha már Steph nem mehet el bulizni és berúgni, mert még szoptatja a legkisebb gyerekét, akkor leugranak a Miller szigetre New Jersey-be és ott fognak wellnesezni egy hétvégét.

Akció közben eltűnt
Zack sikeresen kijutott a helységből és közben realizálta, hogy megjelent a másodlagos mutációja – nem tudja, hogy ez az elsődlegesből van – amivel képes átmenni a falon. Odakint pedig meglátta az ügynököt, akit utána küldtek.
Nakamaro ügynök nem túl sok információt tudott meg Zack-ről, azonban szerencséje volt, mert a sérült és nem túl jó állapotban levő fiú éppen előtántorgott a bár hátsó része irányából. Azonban a bár kidobó emberei nem akarták hagyni távozni a párost

Japán elmegyógyintézet
Az éjszaka közepén valóban támadás érte az Elmegyógyintézetet, ahogyan azt korábban Tazaki Beneru meg is mondta. A támadók a férfiért jöttek, mert az apja küldte őket, ő pedig kész Suzuya-t is magával vinni, hogyha a fiatal jövőbelátó szuperhumán is meg akarna szökni vele.

Knowhere (kozmik)
Yalvis sikeresen elfogatta magát egy körözött személyekre utazó csapattal, jelenleg a Skrull birodalom foglya lett. A többiek két szálon is folytatták a nyomozást.
Srir és Jelly az Amnézia bár tulajdonosát, egy voldi férfit hallgattak ki az eltűnt kree követ miatt, aki azonban semmit sem tud a dolgokról.
Nestor és Z’rah egy shi’ar nővel beszélgetnek, aki ismeri az eltűnt kapitányt és úgy tűnt, hogy tud arról is, ami a Knowhere-n folyik, a diplomaták eltűnésével kapcsolatban.

Asgard
A trió a megérkezés után hamar kiderítette, hogy egy sci-fi környezetben van, amit egy hatalmas repkedő sárkány igencsak szürreálissá tett. Feltűnt a hármasnak, hogy mindenki ugyanolyan jelzésű medált hord itt. Betértek ruhalopás után egy kocsmába, ahol egy rabszolga nő sietett a segítségükre. Tőle kaptak egy-egy medált és megtudhatták, hogy egy idegen bolygón vannak, és az űrnek ezen részét a Láng Bajnoka nevű hadúr/uralkodó uralja.

Este a szabadságszobornál
Svarog egy kellemes estéjét a Szabadságszobornál megzavarta valami, úgy döntött, hogy odamegy és megpróbálj kideríteni, hogy a puffanást mi okozta. Amint odament, akkor valaki rá is támadt, akivel harcba keveredett.

Lakásvásárlási terv
Jenna és Michael még mindig az első gyereküket várják, akinek már nevet is találtak, hogy Daniel. Azonban az is felmerült bennük, hogy nem itt akarják a gyereket nevelni lent a Maffiavárosban, hanem vásárolni szándékoznak majd a felszínen egy családi házat, ahol Felix is szabadon lehet kertben és nekik is sokkal nagyobb szabadságuk van.

Raptorok visszatérése
Thorhalla odahaza Asgardon éppen egy őszi bál szervezésével volt elfoglalva, amikor a csarnok őrségének egyik embere azzal kereste meg őt, hogy furcsa külhoni páncélosok jöttek leróni tiszteletüket a nőnek és audienciát kértek tőle valamilyen üggyel kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Nov. 2017, 00:00

Hírek!
2017. október és november

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
A hónapban volt egy börze, ahol nem voltunk ugyan, de utána volt tali. Igaz végül csak Tao és én voltunk.
Mivel október, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Halloween-i bál, ami október 1-n indult és november 30-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos karácsonyi és újévi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW továbbra is igencsak jól halad, közel 200 új reag lett ott egy hónap alatt. További frissítések is lettek, térképek, frakciók terén. Ha minden igaz hamarosan lesz végre teljes hozzáférésem a régi SWhun adatbázisához, így akkor még több dolog be fog kerülni ide is.
Pár napja Little SW-n van pár pályázatok és bővítések topic, ahova bővítéseket lehet írni jutalomért.
Itt szeretnék szólni, hogy december 1-n indul az első event Little SW-n, ami január 31-ig tart majd, illetve az X-eknek is lesz a szokásos karácsonyi+újévi bál ugyanezen időben.
Lesz decemberben majd karácsonyi bannerverseny is, de a tavalyi dolgok miatt a szavazás sokkalta szigorúbb lesz, mint korábban volt.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomonkövethetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Lehet jelentkezni és menni a Halloween-i bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. október

Börtön és nagy bajban (titkos)
Phobia végül maga is szökni próbált, megölt egy marsallt, így kiütötték. Ravent is elkapták, mind a ketten hónapokra egy sötét, ablaktalan cellába kerültek, ki tudja, hogy hol. Még a külvilággal sem érintkezhettek. Nagyjából fél év után engedték, hogy két külön cellából lássa egymást a páros és beszélni is tudjanak.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin és Joseph egy igencsak nagy bázisra jutott a víz alatt a sziklafalba építve. Joseph parancsot adott arra, hogy Ervin végezzen a gyerekekkel, de szerencsére a fiatal férfi megtagadta a parancsot, mint tudományos tiszt. Így csak el lettek kábítva és ennek fényében a teljes társaság is kidőlt. Mikor Ervin magához tért Joseph célpontja kérte rajta számon, hogy mit tettek, miközben a két Hydrás épp cellában ücsörög.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Victor ment a titkos alagúthoz a két csapattal, sikerült is az első akadályt venniük, amivel átjutottak az alagúton, majd fent a nagy generátort is nagy nehezen sikerült kikapcsolniuk, eddigre azonban már mindenki tudta, hogy ott vannak és fegyveres harc is kibontakozott a helyiek és a lázadók között.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris a fővárosba ment, hogy ott egy mágiahasználóval tudjon beszélni, aki semmilyen jóval nem kecsegtette a feladatát illetően. Megmondta, hogy talán az istenek tudnak segíteni, de azt is hozzá tette, hogy kizárt, hogy bármelyiket is eltudná érni a démon, mert annyira jelentéktelen közfigura.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Befejezte a tanulmányait a Voodoo bábukkal kapcsolatban, és ezúttal a Voodoo papok egyedi varázslatát a füsttel való teleportálást tanulja tovább, egyelőre kisebb-nagyobb sikerrel csak.

Adler szanatórium
Egelőre semmilyen izgalom nem történt, Cahal-t a rendőrök kivezették, odabent a nyitány és a vacsora is lezajlott. A legtöbb maffia tag már felszívódott, egyedül nagyjából Sakura maradt, aki próbálkozik. Neki sikerült a célszeméllyel külön interjúidőpontot szereznie és most a sajtótájékoztatóval egy időben oda is megy újdonsült lovagjával, hogy majd ott csaphasson le.

Akció közben eltűnt
Továbbra sem akarták hagyni, hogy Zack és Nakamaro távozzon a bárból, a fiú kész volt minden feljelentéstől és pereskedéstől elállni, ha hagyják őket távozni. Azonban a hely tulaja mindezt igencsak agresszív támadásnak vélte és most már több fegyver is szegeződött a SHIELD ügynökeire.

Japán elmegyógyintézet
A szökés egyre jobban sikerült, bár bizonyos szempontból csak. Úgy néz ki, hogy a korábban békés Látó már gyilkos is lett, ami a szökésben nem biztos, hogy sokat segít, révén a fogaival szétmarta az egyik őr nyakát. A társának nagyon tetszett mindez, hogy van a fiúban kurázsi és így haladnak tovább a szabadság felé.

Knowhere (kozmik)
Srir számára kezdett világos lenni, hogy valami állhat a dolgok mögött, mert a bárban levő „emberek” ugyanúgy vadultak meg, mint a nagykövet.
Közben Nestor egy shi’ar nőn keresztül megtudta, hogy valami van itt a bázison, ami a dühből és efféle negatív érzésekből táplálkozik. Nestor kiadta parancsba azt is, hogy kezdjék el csinálni az evakuálási tervet, hátha ezzel előtudják csalni a lényt.

Asgard
A társaság további információkat szerzett a helyről, illetve találkoztak egy földi férfival, akit még 2017-ben raboltak el a Földről, amikor a kree-k és a skrullok ott harcoltak egymással. Ő elmondta, hogy nehézkes lesz hazajutniuk, de egy módja van, hogy fix féregjárat nyílást tudjanak nyitni, ahhoz egy démont kell elkapnia a triónak és tőle elvenni egy szerkezetet, amivel irányíthatóak a féreglyukak.

Este a szabadságszobornál
Svarog ellenfele a verekedés közben úgy tűnt, hogy felülkerekedett a sárkányon. Sikerült megállnia és egy revolverrel szólította fel Svarogot, hogy adja meg magát és dobja el a csövet, amivel megtámadta őt. egyelőre azonban még mindig rejtély

Lakásvásárlási terv
Jenna és Michael továbbra is az első gyereküket várják, akinek a születése most már csak pár hét kérdése. A lakás, vagyis házvásárlással azonban még mindig nincsenek nagyon előrébb. Ha így marad, akkor ki fognak csúszni és előbb születik meg a gyerek, mintsem megtudnának venni egy házat maguknak.

Raptorok visszatérése
A raptorok, vagy a Kristály népe, ahogyan magukat nevezik Thorhalla segítségét kérték abban, hogy vezesse őket vissza a Dalnak nevezett dologhoz. Cserébe pedig megígérték, hogy szolgálni fogják és imádkozni hozzá és a Elöljáró fel is ajánlotta az istennőnek a több milliós raptorsereget, akik ezentúl engedelmeskednek a nőnek.

Kávéházi találkozó
New York egyik legrosszabb környékén az egyik kávéházban találkozott Emily és Shadow Wolf egymással. Előre nem tervezett találkozó volt, Emily hazafelé AIMville irányában eltévedt, így úgy döntött, hogy megiszik egy kávét. Mivel nem volt máshol hely a kávézóban, így került az informatikus Shadow Wolf asztalához.

Rés a pajzson? (titkos)
Két SHIELD ügynököt, illetve Hewer-t és Kerr-Osborne-t az ENSZ főépületébe hívták valamilyen titkos megbeszélésre. Az ENSZ Kanadai nagykövete ment a négyeshez, hogy tájékoztassa őket. A vádak pedig súlyosak, miszerint a SHIELD veszélyt jelent az USA és a bolygó nemzetbiztonságára is.

Emberrablás
Mr. Lepke nekilátott annak, hogy nyomozzon, egy érdekes ügyben folytatta mindezt, amikor leütötték és elrabolták. Az elrablói tudtak arról, hogy ő egyszerre Sage és Mr. Lepke is, ami nem igazán jelentett túlságosan jót a számára, mert még a mágikus tudására is felkészültek. Nem egy amatőr csapat rabolta el őt.

Bál
A Xavier intézetben megkezdődött a 2028-as évi Halloween parti. Mint minden évben, most is kötelező volt a jelmez viselete ahhoz, hogy mehessen valaki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Dec. 2017, 00:00

Hírek!
2017. november és december

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek. A hóesés is ismét be lett kapcsolva, amit nagyon szerettek. Ahogyan minden évben lenni szokott, a Karácsonyfa topic idén is nyitva lesz és ajándékozhattok játékostársaitok karaktereinek a karakteretek nevében ajándékot. Persze olyat, amit az adott karakter beszerezhet.
Idén is van szokásos karácsonyi bannerverseny, aminek sajnos a tavalyi következményeként a szavazás szigorúbb lesz.
Mivel december, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Karácsonyi és újévi bál, ami december 1-n indult és január 31-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos Valentin napi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW-n is indul újévi bál, az első event a síkon, ami január 31-ig tart majd. Ettől kezdve rendszeresen 3 havonta lesznek 2-2 hónapig tartó eventek.
November végén elindultak az új korszakkalandok és egyéb kalandok, ez igaz Reneszánszra és SW-re is, még mindenhova lehet jelentkezni, ezekhez a linkek és leírások lejjebb lesznek. Ezúttal igencsak sok helyre lehet jelentkezni.
Karácsonyra egy kisebb meglepetést kaptok, legalább is az oldal azon része, akik szeretik a Star Wars-t. Mivel discordon is volt róla szó, így nem olyan nagy titok. Lil’SW-hez egy alter részleg csapódik, ahol mindenféle Star Wars mesélhető lesz.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel. Ez kaland még nem indult el, decemberben fog, így még lehet jelentkezni,
Lehet jelentkezni és menni a karácsonyi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Ezenfelül elindult most a párhuzamos bál is, ide is lehet menni játszani attól függetlenül is, ha valaki kalandon lenne.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. november

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin végül is sikeresen megmentette magát és Joseph-et, és ezáltal még egy szövetségest is talált a Hydra-nak Joseph korábbi célpontjának személyében. A férfi is Sinisterre vadászik, aki embertelen kísérleteket folytatott. A labort végül az összes Hydra tag sérülés nélkül tudta elhagyni és visszatérni a felszínre. Noha adatokat nem sikerült szerezni, de azért valamivel közelebb kerültek Sinister-hez.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Sikerült a táraságnak bejutnia a bázisra, ahol egy ismeretlen technológiájú generátort is le kellett kapcsolniuk. Amint ez megtörtént a pajzs leomlott és a bentieket megtámadták. Ekkor érkezett meg Lupin az embereivel és felőrölték a bázist védőket. Ezek után már nem volt nehéz dolguk, hogy a bent levő terminálokhoz generátort csatlakoztassanak és lementsék az adatokat. Egyetlen egy halottjuk volt csupán a küldetés alatt.

Wakanda 3. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
Egy nyugodt és békés hajnal volt az ellenállás számára a necropoliszi főbázison, amikor hirtelen hajnali öt óra után pár perccel megszólalt a riasztó. A bázis központi termének – közösségi helység – közepén a semmiből egy alulöltözött felinoid nő jelent meg.

Wakanda 4. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra számára az újdonsült szövetségesük volt az, aki küldetést hozott, ami szerint a Wakandai Necropolisba kell elmennie a társaságnak és ott kell nyomokat keresniük, amik elvezethetnek ahhoz a tényleges laborhoz és fegyverekhez eljussanak.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban egy időre most befejezte a tanulást, mert úgy döntött, hogy az ünnepekre New Yorkba utazik és ezen idő alatt nem foglalkozik azzal, hogy tudását mélyítse. Végtére is ennyi pihenés neki is járt.

Adler szanatórium (részben titkos)
A terv és a küldetés végül teljes mértékben dugába dőlt. Sakura-nak nem sikerült elrabolnia a Helena-t, aki végül öngyilkosságot kísérelt meg, hogy a maffiára foghassák a dolgot. Később miközben a tudatát egy android teste töltötték át, ám a kree-k valahogyan megszerezték.
A New Yorki maffia tagjait, akik ott voltak a bálon az este után a Liga tagjai levadászták és megölték, egyedül Cahal társnője úszta meg élve, Cahal és természetesen Sakura.

Akció közben eltűnt
A SHIELD ügynökei és az X-kerületi Vadmacska klub személyzete tűzpárbajba keveredett, melynek során Shima Nakamaro ügynök meg is sérült, így Zacknek egyedül kell kimásznia a slamasztikából, miközben még csak ismerkedik új képességével, a korábbinak az elvesztésével pedig csak most szembesül.

Japán elmegyógyintézet
Suzuya sikeresen megszökött az elmegyógyintézetből, hála egy tokiói maffiózó segítségének. Menekülés közben megsérült, de a barátja nem hagyta őt hátra, így a Tazaki család védelmében gyógyulhatott fel, hogy aztán lekötelezettjükként munkába állhasson náluk. Suzuyát jelenleg keresi a japán rendőrség, szökés és gyilkosság miatt körözik.

Knowhere (kozmik)
A két csapat egyesült és kiderült, hogy mindannyian azt a bizonyos „Haragfalót” keresik. Nestor testét követve lejutottak a Knowhere olyan részébe, ami még felderítetlen és itt egy növényekkel teli helységbe értek. Nassiss, amin megérezte a Haragfalót egy telepatikus támadás nyomán halálát lelte, de az eltűnt személyek mind meglettek. A többiek megtámadták az entitást, aki a saját támadásaikat kifordítva azzal támadott vissza rájuk súlyosabb égési sebeket okozva nekik.

Asgard
Végül is sikerült egy tervet kieszközölnie Gawain-nek és Darrennek a texasi és társa segítségével. Egy roppant egyszerű tervet eszközöltek ki, magukra vonják az egyik magányos őr figyelmét. Mindezt sikeresen meg is tették egy női tűzóriás volt az, aki a vitatkozó pároshoz odament. A nő nem is várt túlságosan sokáig, meg sem hallgatta, hogy mi a gond, a páros mindkét tagját azonnal igyekezett letartóztatni és magával vinni ki tudja, hogy hova, majd onnan a rabszolgapiacra.

Este a szabadságszobornál
Miután Svarog sikeresen legyőzte az őt megtámadó teremtményt, a korábban kábultan fekvő alak felébredt, és fegyvert fogott a sárkányra. A két férfi beszédbe elegyedett, és látszólag az idegen tudhat valamit a sárkányt megtámadó lényről.

Kristály népének városa (titkos)
Miután Thorhalla behatóan tanulmányozta a raptorok feljegyzéseit a Dal nevű jelenségről, úgy döntött, ideje személyesen konzultálnia az előljáróval. Mágiával utazott a Plútóra, a Kristály Népének városába, ahol a neki emelt templomban tárgyal Sol Jahanmival a tervéről, mely szerint Thorhalla megpróbál átkelni a Kristály Világába utazni.

Hivatalos gyásznap (részben titkos)
A New Yorki rendőrség bálján gázrobbanás miatt több száz rendőr veszítette életét, november negyedike hivatalos gyásznap lett a városban. Valójában a Plútón rejtőző raptorok szervezték úgy az eseményt, hogy az összes, rendőrséghez beszivárgott raptort egy helyre gyűjtsék, majd eltegyék őket láb alól. A raptorok ezután feltűnés nélkül, a kristályok birtokában távoztak a bolygóról, így jelenleg nincs a Földön raptor - legfeljebb olyan, aki már korábban kiszabadult a kristálya fogságából.

Kávéházi találkozó
Emily és Shadow Wolf még egy kicsit beszélgettek egymással, majd mivel már úgyis későre járt az idő, így a beszélgetés igencsak rövidre sikeredett, mert elbúcsúztak egymástól és mind a ketten mentek az útjukra.

Emberrablás
Mr. Lepke szerencséjére az egyik elrablója telepatikusan felvette vele a kapcsolatot, majd titokban meglazította a köteleit, ezzel esélyt adva a támadásra. A segítségnek hála Lepke harcképtelenné tudta tenni két támadóját, egyet megfutamított, és még a felszerelését is visszaszerezte.
Lepke segítője, Leonard azonban arra kéri a férfit, hogy ölje meg elrablóit, amit azonban a művészúr visszautasít. A választ Leonard nem igazán fogadja el és vérrel erősíti meg a parancsot.

Rés a pajzson? (titkos)
Hewer már kiosztotta az aktákat a hármasnak, hogy megvizsgálják és mindkét oldal megfelelően cenzúrázza azokat. Elsőre az a gondolata támadt a vizsgálóknak, hogy külső erő irányítja a nyomokat a SHIELD-re, mert erre hajazott minden, de Hewer szerint erről szó sincs, mert ezt már kivizsgálták. Közben Kaylyn már halálra unja magát és az egész folyamatot a háta közepére sem kívánja, inkább menne vissza boltba, vagy szörnyekre vadászni.

Télapó és Rémálom (titkos)
Mr. Claus odahaza a Déli Sarkon nagyon sokat dolgozott azért, hogy 2028-ban is legyen ajándéka mindenkinek. Végül fáradtan elaludt, de végig rémálmai voltak, az egyikben találkozott is Rémálommal, aki megrontotta a Télapót és elküldte őt, hogy az emberek utolsó karácsonyát tegye emlékezetessé, olyanná, amit a rémálmok miatt soha, de soha sem fognak elfelejteni.

Adventi vásár
Az adventi és karácsonyi vásár New York egyik nagy nevezetesség, idén sincs ez másképp. Az Astro pláza lábánál van a hatalmas fenyőfa is felállítva a Times Square-n, és az egyik kisebb ottani parknál, ahol korcsolyázni is lehet, illetve még színházi, jelmezes előadás is van. Minden adott volt, hogy karácsony előtt kikapcsolódhasson, aki ide jön, vagy még vásároljon gyorsan az utolsó rohamban.

X-ek kutatása (titkos)
Az X-men a Vanath utáni nyomozásban tovább haladt, tippet is kaptak a Végsőktől és Brahe-tól, hogy a Vadföldön levő Örökkévaló városban. Az a hely azóta üresen állt, hogy az örökkévalók eltűntek és ez kiváló hely lehetett annak, hogy a fejlett technológiához szokott Vanath itt rendezze be a bázisát. Így az X-ek és köztük Brahe is útnak indult, hogy megvizsgálják ezt a helyet.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a Halloween-i bált, majd utána közvetlenül megkezdődött a szokásos karácsonyi és újévi rendezvény.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 01 Jan. 2018, 00:00

Hírek!
2017. december és 2018. január

Kedves játékosok!
Boldog új évet mindenkinek!
Azáltal, hogy beléptünk a 2018-as esztendőbe, senki se felejtse el, hogy mostantól az oldalon 2029-et írunk, Lil’SW-n pedig MU 3-at!
2018-al még egy fontosabb dolog köszöntött be az oldal történetébe. Május elején lesz az oldal 15 éves. Így az idei év a 15. évforduló jegyében fog zajlani, lesz bannerverseny a születésnaphoz, retro kaland, ahol pl. a Bukást lehet majd újra átélni alternatív kaland formájában, illetve az idei évben a korszakkalandokat is igyekszem majd úgy kihozni, hogy hasonlítsanak egy-egy korábban lejátszott kalandhoz az évforduló jegyében Smile A születésnap hónapjában (május) az aktív játékosok kredit ajándékot/jutalmat is kapnak majd.
Lesz idén augusztusban szokásos kvíz is, és lehetséges, hogy egy rövid 15 kérdéses májusban is. További információkat majd a következő hónapban kaptok Smile
Mint már látható volt karácsonyra a korábban discordon beszélt mini síkot a Lil’SW alternatívát kaptátok ajándékba, ahol remélhetőleg ugyanúgy lesznek aktív játékok, mint magán a Little SW-n.
Még most januárban is tart tovább a az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek a  Karácsonyi és újévi bál, ami január 31-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos Valentin napi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW-n is tart még a újévi bál, az első event a síkon, ami január 31-n ér véget.
November végén elindultak az új korszakkalandok és egyéb kalandok, ez igaz Reneszánszra és SW-re is, még mindenhova lehet jelentkezni, ezekhez a linkek és leírások lejjebb lesznek. Ezúttal igencsak sok helyre lehet jelentkezni.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel.
Lehet jelentkezni és menni a karácsonyi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
Ezenfelül elindult most a párhuzamos bál is, ide is lehet menni játszani attól függetlenül is, ha valaki kalandon lenne.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. december

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
Mint kiderült Bastet, a párducistennő maga volt az, aki azért érkezett, hogy a három külvilági és Thema segítségét kérje. Rémálom bezárta őt az álmába, ahonnan nem tud szabadulni. A négyesnek az istennő saját dimenziójára kellene elmennie, hogy felébresszék őt és ezáltal megmentsék őt.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra megérkezett a Necropoliszba, aminek a szélén le is szálltak. Elsőre egy templom romjait nézték ki maguknak, hogy oda menjenek. Az egész helyet egy furcsa elektromágneses köd vett körbe, ami emberre nem veszélyes, de a technológiai dolgoknak igen, az egész a templom belsejéből jött.

Akció közben eltűnt
Zack kimerítő harc során végzett a Vadmacska klub két kidobójával, miközben a klub vezetője megszökött. Utána ő maga is hívta a rendőröket, de más már megelőzte. A rendőrség hamar a helyszínre érkezett, és jelenleg Zack vallomásának felvételével próbálják kideríteni, mi történhetett, de a fiú egyelőre nem mondott semmit, hanem ügyvédet kért, hogy csak a jelenlétében nyilatkozik.

Knowhere (kozmik)
A csapat végül is nem küzdött meg a szerencséjükre a Haragfalóval, hanem csak beszéltek vele. Kiderült, hogy valamilyen hírnök és egy üzenetet hagyott itt a társaságnak: „Jövünk! Mikor megnyílik a kapu és visszatérnek, akkor nem csak ők, hanem mi is jövünk! Feltöltjük a sebet és lakomázni fogunk ezen élettel teli univerzumban!”. Még egy képet láttak a társaság tagjai, amiben egy csápos lény Thanos-t kínozza, majd az egész látomás szétfoszlott. Az eltűntek szerencsére mind rendbejöttek, de az elméjükbe kapott üzenetről még nem tudnak semmit sem.

Asgard
A páros harcba kezdett az óriásnővel, akit végül is sikeresen legyőztek és eltudták venni a féreglyuk irányító eszközt is. A tárgy sajnos a tulaj életerejéből táplálkozott így a páros hátrahagyta az angyalt, és nélkül mentek vissza. Később ugyan visszamentek érte, de addigra a texasival és társaival együtt eltűnt. A segítségükért nagyon hálásak voltak az istenek, hiszen újabb információkat tudhattak meg a Láng Bajnokáról. A küldetésért cserébe pedig még egy-egy praktikusabb mágikus tárgyat is felajánlottak a két férfinak.

Kristály népének városa (titkos)
Egy asgardi mágiát használó raptor segítségével Thorhalla új lehetőségeken gondolkodik, amik segítségével az istennő eljuthat a Kristály világába, azaz a raptorok dimenziójába. A raptorok egyes kristályainak segítségével próbálnak átjutni az eddig ismeretlen világba, hogy visszaszerezzék a Dalt a Kristály népének.

Rés a pajzson? (titkos)
Tovább folyik az adatok elemzése és kiértékelése. A munka lassan halad, mert az érdektelenség és az egymással szemben álló érdekek és vélemények miatt a közös munka erősen döccen. Van, aki menekülne egy kis szünetbe, de az ügy komolysága miatt nem engedhetik meg maguknak hőseink a lazítást.

Adventi vásár
Kint a vásárban nagyon sokan voltak, amikor a Rémálom által megrontott télapó megérkezett és lövöldözni kezdett valamilyen furcsa fegyverrel. Hőseinket is eltalálták a golyók, azonban nem sebesültek meg ebbe, hanem velük együtt minden változni kezdett. Egy hegyek közti városkában találták magukat, fantasy külsővel. A fények kezdtek kialudni és az árnyakból furcsa lények kezdtek közeledni hozzájuk nem barátságos szándékkal.

X-ek kutatása (titkos)
Az X-men és diákok megérkeztek Vadfölre, ahol egy kemény landolás után pontosan Olympia városának lábánál szálltak le. A név csalóka lehet, ez az örökkévalók földi városa. A monumentális város első hatalmas terén és kertjeinél vannak csak, azonban az azonnal látszott, hogy a város romos és teljesen kihaltnak tűnik innen. Találtak egy működő terminált is, amin át talán adatokat tudnak lekérni. Közben Rain picit távolabb nézelődik, de Vanath-nak, vagy más behatolónak nincs nyoma.

Paradise / Éden (kozmik)
A Galaxis Védelmezői és még mások a megérdemelt pihenésüket töltik a luxusbolygón. A planétán jelenleg igencsak sokan vannak, mert egyrészt nyaralnak, másrészt hamarosan egy érdekes és nagyon ritka csillagászati jelenség lesz innen látható. A GV tagjai, Yalvis és egy kereskedő is ugyanazon hotelban szálltak meg. A napjuk nem igen indult jól, ugyanis a teljes hotelt lezárták valamilyen fertőzésveszély miatt és karanténba kerültek.

Költözés és gyerekáldás
Jenna és michael a hónap elején végre valahára megejtették a költözést is a saját hatalmas nagy kertes házukba. Még éppen időben, mert december 25-n megszületett az első gyermekük, a legújabb messiás gyermek, Daniel Nikostratos. Mind az anyuka, mind pedig a gyermek teljesen jól vannak és egészségesek.

Éjszaka a múzeumban
Chars Westwal és John Cage mindketten sikeresen bejutottak a nem túl jól őrzött múzeumba, miután felmérték, hogy milyen védelmei is vannak. Egyenlőre semmi ellenállásba így mindketten nyugodtan elindulhattak a múzeumban a célpontjuk felé.

Bál
A Xavier intézetben továbbra is tart a szokásos karácsonyi és újévi bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Feb. 2018, 00:00

Hírek!
2018. január és február

Kedves játékosok!
Még egyszer utoljára megemlítem mindezt, azáltal, hogy beléptünk a 2018-as esztendőbe, senki se felejtse el, hogy mostantól az oldalon 2029-et írunk, Lil’SW-n pedig MU 3-at!
Előző hónapban felvázoltam, hogy a 15. születésnap miatt nosztalgiás érzésű kalandok lesznek az idei évben a korszakkalandok során. Mindezzel ötletem Morsus-al, hogy miként is lehetne tökéletesen kivitelezni és sikerült is megoldanunk a kérdést. Örömmel jelentem, hogy egy nagyon jó kis megoldást találtunk ki minderre, így idén úgymond egy mini event zajlik majd a korszakkaland alatt, aminek a címe „Az idő ura” lesz. Akik ismerik a képregényeket azokat valószínűleg sokat mondó lehet a cím. Igen, ő még nem mutatkozott be nálunk a Reneszánsz síkon, csupán alternatív kalandok voltak vele. Előreláthatóan 3 részes kaland lesz, de majd kiderül az év során, hogy végül is mennyi lesz az annyi. Smile
Ma indul az X-eknek a szokásos Valentin napi és farsangi bál, mint mindig most is két hónapos lesz, így majd március 31-n 23:59kor lesz vége. Kellemes játékot azoknak, akik mennek.
Márciusban lesz majd Little SW-n is a következő párhuzamos event, ami nem bál, hanem alvilági, szerencsejátékos event lesz. Remélhetőleg az is népszerű lesz majd. Smile
Nem emlékszem, hogy meg lett volna-e valaha említve, éppen a fejemben van, mert volt egy bug a fórumon, amikor írtam a híreket. Így ha valaki hibába fut bele, amit mi nem tudunk megoldani, akkor a support fórumon írhatja le ezt.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel.
Lehet jelentkezni és menni a valentin napi és farsangi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. január

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A társaság úgy döntött, hogy segíteni fognak Bastetnek, így követték az útmutatást, ami nem messze vezetett a főbázistól. Itt megérkeztek ahhoz a helyhez, kapuhoz, amin keresztül átjutottak Bastet isteni síkjára. Ott azonnal tudták, hogy merre és hova kell menniük, ezt a jelet követve megtalálták az istennőt, akit rémálom lényei marcangoltak. Azonban, amikor meg akarták támadni őket a társaság szomorúan tapasztalhatta, hogy a lőfegyvereik nem működnek.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra közelebb ment a templomhoz, amit talált, kiderült, hogy erős elektromágnesesség veszi körbe a helyet, odabent pedig frissen felújított templombelsőt találtak. Legalább is, ami a padlózatot érintette és egy hatalmas működő generátor fogadta őket. Mivel semmilyen titkos járatot, vagy effélét nem találtak erre, így tovább álltak, további nyomokat keresni.

Kristály népének városa (titkos)
Thorhalla összefogott a raptorok mágiahasználójával, aki különleges, kozmikus sugárzásnak kitett kristálya segítségével lehetőséged teremtett egy dimenziókapu megnyitására. Thorhalla ezután némi felderítés után átlépett a dimenziókapun a raptorok világába, és vele tartott az elöljáró is.

A Kristály világa (titkos)
Thorhalla és Sol Jahanmi, a raptorok elöljárója, megérkeztek a Kristály Világába, azaz a raptorok dimenziójába, hogy megtalálják a módját a Dal nevű erő visszaszerzésének. A páros egy kristálybarlangban találta magát, ahol valami rögtön ellenséges fogadtatásra leltek.

Rés a pajzson? (titkos)
A nyomozás folytatódik, bár nem zökkenő mentes. Von Hessen grófnő kirohanását Hewer nem túl diplomatikusan kezelte, ugyanakkor a kedélyek megnyugodni látszanak miközben már vannak nyomok amin elindulhatnak. Az ügy felgöngyölítéséhez most a SHIELD központjába kell menniük ahol nagy valószínűséggel kifogják kérdezni a különböző ügyekben érintett hivatalnokokat, tiszteket és tiszteseket.

Adventi vásár
Végül Ben mentette meg a helyzetet azzal, hogy a kapott könyvéből egy varázslattal felgyújtotta a kialudt fényű karácsonyfát, aminek hála a kis lények szanaszét menekültek, a csapat pedig betudott futni az egyik épületbe. Itt konkrétan Sherlock Holmes szobájában találták magukat. Próbálták páran kitalálni, hogy mi történhetett velük, de mindezt Shadow Wolf ajtóberúgása megakadályozta, mert elvonta a figyelmüket a gondolkodásról.

X-ek kutatása (titkos)
Arra Godlaw már rájött, hogy miként is tudná használni az örökkévaló technológiát, amivel sikerült is térképet szerezniük, hogy miként néz ki Olympia. Tovább haladtak a városban, amiről már látták, hogy az egész teljesen romos és, hogy nincsenek egyedül itt. Noha még nem tudják, hogy mi is jött ide, de láttak mozgást és hallottak állatokat. A kutatóközpont felé mentek, ahol az épületben nem sokkal a bejárat után ismeretlen nyelven való beszédet láttak. Egyelőre nem látták meg, hogy kitől is származik mindez, de nem biztos, hogy szeretnék megvárni, amíg ez kiderül.

Paradise / Éden (kozmik)
A hotelben egy vérzéses lázat okozó sakaar-i fertőzés ütötte fel a fejét, többen már most súlyos betegek voltak. Köztük Yalvis is megbetegedett és már láza is volt a túlzott paranoián felül. Ők el is indultak a gyengélkedő felé, mert a foxiai egyébként nem igen ment volna.
Közben Vubalh nekilátott a tárgyalás lefolytatásának, amit elintéztek neki, hogy innen is megtudja ejteni a karantén ellenére is.
Mindeközben pedig valami furcsaság is készült odakint, hiszen elkezdett sötétedni, de az esemény, amit beharangoztak még nem lehetett ez.

Nickostratosék
Daniel is hazakerült teljesen egészségesen, a család pedig remekül elvolt az új otthonában. A hónap végén pedig még a házhoz is megérkezett Flavia, a félig marokkói származású testőrnő. Ő nemrég hallotta, hogy Michaelék testőrt keresnek maguknak, így a nő kapva-kapott az alkalmon, azonnal New Yorkba utazott és felkereste a Nickostratos házat, hogy jelentkezzen a munkára.

Nyomozás a Szabadságszobornál
Svarog és Shane végül is otthagyják a Szabadságszobrot és elmennek Shane lakására, ami Harlemben található. A lakásban elég sok nyomot lehetett látni, hogy a férfi igencsak belemászott valamibe az üggyel kapcsolatban. Meg is kérdezte Svarogot, hogy kíváncsi-e a részletekre, vagy van-e konkrét kérdése. Egyelőre a természetfeletti válaszára vár.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a karácsonyi és újévi bál, és elkezdődött a Valentin napi és farsangi bál helyette.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13840
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.