New York Times

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Jún. 2017, 00:00

Hírek!
2017. május és június

Kedves játékosok!
Elsőként szeretném megemlíteni, hogy most májusban ünnepelte az oldal a fennállásának 14. évfordulóját (ebben az esetben azt is beleszámoljuk, amikor még nem X-men Reneszánsz volt az oldal neve).
Öröm volt látni, hogy egy hónap híján egy év után újra rekord mennyiségű HSZ született az oldalon. Igaz közel sem annyi, mint korábban, amikor 1000+ hozzászólás volt havonta, de most már újra 400 felett voltunk és azért ennek is örülök az elmúlt 1,5 év után. Smile
Júliusban, egészen pontosan 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, így most a hónapban kikerül hozzá majd fb-ra event, de itt is meg lesz említve. Úgyis régen volt már fórumtali.
Nyárra tervezek (Nefi) Reneszánszra egy kis meglepetés, könnyed kalandot, egyelőre annyit árulok el, hogy annak köszönhetően, hogy a Star Wars Marvel kézbe került egy kis „Little Star Wars” dologról van szó Marvel köntösben Smile
Ebben a hónapban sem maradtunk frissítés nélkül. A legnagyobb újítás talán a chatszerverünk, a discord, amiről már több helyen is volt említés, leírás. A biztonság kedvéért ide is beteszem. Mindenkit várunk ott, lényegében egész nap van fent valaki ott. (A következő leírásért köszönet Raten-nek)
- A discordnak van webappja is, szóval aki nem akar programot töltögetni az böngészőből is tud chatelni.
- mi a discord: its a chat to chat with others who want to chat.
szal egy nem elévülő xmr chat ami menti a beszélgetéseket, vissza lehet olvasni, most of the time van rajta ember, és elfut a háttérben is
- van rajta pm funkció, sokkal gyorsabban/egyszerűbben lehet kalandokat/bármit lebeszélni, rajta van a staff nagyja, tudsz sírni kalandért is akár, illetve egyből tudnak téged contactolni, hogy na akkor mit szeretnél és hogyan. Anonimitás végig megmarad, nem egy facebook dolog, mégis egy kis közösségépítő jellegű communityt ad az oldalnak, hogy ne csak a kalandokon lásd a másik írását, hanem akár beszélgess is vele mélyebben.
- Nyugi, nem kell mikrofonba beszélni, mindenki írásban kommunikál (eddig nem érkezett külön igény hogy ugyan halljuk is egymás lágy hangját)
- Közvetlen link az XMR-hez: https://discord.gg/YqDzZF2
- Maga a honlap: https://discordapp.com/
Az előző hónapban ki lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
A kvíz kérdései meg lettek írva már ebben a hónapban, mind a 100, így most már tényleg nem fog elmaradni a szokásos augusztusi születésnapi kvíz Smile

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. május

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy-t időlegesen kihozták a Raft-ról, mivel készülnek a nyomozók arra, hogy támadás fogja érni, így már korábban kihozták és egy sokcsillagos Hotel Intercontinentalban helyezték el állandó felügyelet alá. Innen fogják majd a tárgyalás napján NJ-be szállítani a bíróságra.

Fejvadászat (titkos)
Raven-t az újdonsült munkaadói a sokcsillagos Hotel Intercontinentalba küldték, hogy ott találja a legújabb feladatát, ami „egyszerű” volt. El kellett mennie a hotelba, ahol ki kellett szabadítania egy mutánst, aki nem volt más, mint Lucy, majd pedig beszervezni a saját cégükhöz, vagyis azokhoz, akiknek most dolgozik.

Hírszerzés (titkos)
Az utolsó megállapodás és megegyezés szerint Jeff Hewer és Meadow Kerr-Osborne közösen egy-egy személyt küldenek majd Wakandába. Ez a nő részéről Árva volt, a nő személyes végrehajtója, míg Hewer Theon Lupin tanácsadót küldte.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság el is indult a bevetésre, műveletre, hamarosan meg is találták az első mutánst is, amint Ványa rövid úton meg is ölt, a mutánsnak arra sem volt esélye a menekülés után, hogy a képességét használja. Az őrült mutáns agyonverte, majd a társai, hogy biztosra menjenek még ők is megtaposták.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin az egyik tanácstaggal való beszélgetés után rájött, hogy amit kerestek nem is az előző uralkodó építménye, hanem Apokalipszis volt emberéé, Mr. Sinisteré, így el is utazott a Viktória tóhoz, hogy ott keresse a titkos labort.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Rul nekilátott annak, hogy nyomozást folytasson a megölt személy után. Meg is találta a szobát, ahonnan elméletileg a lövést leadták, most itt folytatja a nyomozást, ami egyre gyanúsabb és furcsább, már csak az áldozat miatt is és azért, ahogyan megölték.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen feltudta mérni, hogy mennyire felkészültek a helyi hatóságok, minderről meggyőződhetett a gyilkosság helyszínén, és még az igazoltatást sem úszta meg, ezek után visszatért a hotelba.

Wakanda 4. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Talon és Árva sikeres tárgyalásokat folytattak a Majomemberrel, aki a Gorillakultuszt vezeti. Sikeresen megegyeztek vele, hogy tárgyalásokat fognak folytatni és besegítenek az ikrek harcába, azaz a készülődő puccsba, ami valamikor megtörténik, hogy a Hydra-t és a jelenlegi uralkodót elűzzék innen.

Wakanda 5. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Lupin volt egyelőre az, akinek a legkevésbé alakult jól az ügye. Az Ellenállás vezetőjét sikeresen magára haragította azzal, hogy mindenáron most akart támadni, amikor a legnagyobb számban volt jelen a Hydra. Így ő maga kénytelen volt üres kézzel hazaindulni.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, ezúttal a Chromewall-klinikát vette elő, itt több SHIELD ügynök is lábadozott sérülés után, majd történt egy „baleset”, egy tűzeset, ahol többen meg haltak. A SHIELD nyomozásnak vége szakadt, mert egy kínai terrorista csoport vállalta magára a történéseket, és ezáltal már a Kínai „SHIELD-nek” a fennhatósága alá tartozik mindez.

Gyilkos járvány
A páros tovább folytatta a nyomozást, hogy mi is okozhatta a járványt. Mind a ketten több gyanús nyomot is találtak, ami egyforma volt, fluoreszkáló anyagot. Chars döglődő és halott patkányokat, míg Cahal a légforgató alagútjában talált efféle nyomokat. Itt is támadták meg a minimum fél méter nagyságú trilobitára hasonlító fluoreszkáló lények őt és a kísérőnőjét. A párosnak sikerült kijutnia az alagútból, de a lények követték őket és továbbra is próbálják a triót felfalni, akik a lángszórós erősítést várják.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy végül iszik a Fekete tó vízéből, így meg is kezdte az asztrálsíkon az próbáját. Az Ősi istenek még a fiát, Ammon-t is odavitték. A nő számára a segítség Cerbret képében. Sakura már tudta, hogy mi is a próbája, mivel kell szembeszállnia, de egyelőre nem nagyon akarja azt, ami a feladata lenne, pedig tudja, hogyha nem sikerül teljesítenie a próbát, akkor belehal ebbe az egészbe.

”Történelemlecke”
A hármas, mivel Alethea nem követte őket tovább haladtak a rögtönzött történelemóra közben. belefutottak egy deviáns nőbe, aki Vanath bázisára vitte őket, ahol találkoztak az eddig titokzatos Brahe nevű nővel, aki elvileg a parancsnokuk. Egy 16 év körüli lány volt, akit Vanath nevelt és Atlantisz, illetve Lemúria hercegnője volt. Ő elárulta a csapatnak, hogy a saját ősük testében vannak jelenleg és a segítségüket kérte Vanath ellenében, mert nélkülük nem győzhetnek.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Avalonban a helyzet tovább bonyolódott, mindenki megtalálta a ködöt, amibe bele is mentek, majd egy teljesen más helyre kerültek, egy Viktória korabeli város szélére. Az őrség szinte azonnal ott termett, akik arról beszéltek, hogy számított az úrnő minderre. A csapatnak sikerült meglógnia és egy nagy kerülő után megérkeztek újra a városba, ahol elsőként egy szabót kerestek. Arra már rájöttek, hogy nem a saját realitásukban vannak.

Sasculara 1 (kozmik)
A csapat terve összeállt, hogy miként fogják lezárni a völgyet, amin át a Phalanx eljuthatna a városhoz. Srir egészen jól koordinálja a csapatot és végre a Foxiai is megszólalt. Mivel a finomító két részből áll Béta és Epszilon mentek a bal oldaliba, Delta és Gamma magasabbról fedezik a többieket, míg a másik három fő a jobboldaliba ment. Egy robbanás következtében Starbreaker gazdateste felrobbant, így a raptorkristálya azonnal inaktív lett.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz folytatta a kutatást a két tárgy után. Sikerült bejutnia a korábbi várúr lakosztályába. Itt talált két széfet, amik ismeretlen szimbólumokkal ellátott kóddal rendelkeztek, így egyelőre nem tudta őket feltörni. Ezeken felül egy titkos alagutat talált, majd amikor a széfekkel bíbelődött egy kree nő lepte meg, aki fegyvert szegezett a skrull fejéhez.

Költözés
Hosszas győzködés után végül is sikeresen meggyőzte Michael Jenna-t, hogy a saját biztonsága érdekében költözzön le a Maffiavárosba. Mindez meg is történt, a nővel tartott Felix is, a rókája.

Iskolai időtöltés
Az iskola kertjében Sam és Kayla futott össze, a lánynak még kérdése is volt Sam ikertestvéréhez, amit a fiú majd kézbesít. Még a beszélgetés közben abban is megegyeztek, hogy Sam nézni fogja a lányt, amíg az rajzolgat. Majd az egész végén ő maga is alkotott a ceruzák megfogása után.

Menedék-235 (kozmik)
A kree császárnő Lady Nephthys a tiltások – köztük a férje császári parancsa – ellenére is úgy döntött, hogy elutazik a titokzatos gömbalakú űrállomásra, ahol azt gyanítja, hogy barátja és bizalmasa, a jelenlegi Legfőbb Vádló fogságban van. A célja, hogy kiderítse, hogy Acil hol és hogyan is tűnt el, miért ment a Menedék-235-re és ha valóban ott tartják fogságban, akkor ki is szabadítsa a férfit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 01 Júl. 2017, 00:00

Hírek!
2017. június és július

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is 400 reag felett voltunk, sőt 500 felett, ami nagyon jó hír, főleg abból a szempontból, hogy vizsgaidőszak is volt, illetve nyár van, ilyenkor általában pangani szokott a fórum jobban, mint általában, de most mégis aktívak voltunk. Smile
Mint az előző hónapban is említettem, július 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, ezzel együtt fórumtalálkozó is lesz. Az eventről a szervezők honlapján lehet olvasni és figyeljetek rá, hogy megint a Váci úton lesz a 3-as metró vonalán.
Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a Photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A nyárra tervezett kis meglepi a Little SW prológusa ki is íródott, a születésnapi hónapban (augusztus) mindez síkká fog teljesedni, mert a Csillagok Háborúját mindenki szereti. A leírások és minden ilyen készen van, már csak meg kell csinálni a részleget neki és kitenni őket. A részleg egyedi lesz, hogy miért? Az XMR próbaoldalán meg is tekinthetitek, hogy miként fog kinézni, már készen van az egész. Júliusban pedig az XMR-en is elkészül a sík.
Ha már a részlegek kerültek szóba, akkor valószínűleg feltűnhetett mindenkinek, hogy az Ultimate/Újvilág részleg alól eltűnt a Csatavilág. Mivel senki sem használta, pedig rengeteg lehetőség volt benne, így úgy döntöttünk Z-vel, hogy nyugdíjazzuk. A Little SW ennek a helyén lesz majd megtalálható.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
Jövő hónapban (augusztus) kezdődik majd a kvíz, amin remélhetőleg idén sokan indulnak majd.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. június

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy még mindig a Hotel Intercontinentalban van, ahol eléggé összeomlott, amikor az államügyész tett nála látogatást. Mivel jelenleg még mindig Lucy irányít és nem a többiek így folyamatosan sír, alszik, vagy éppen magatehetetlen és teljesen az ügynököknek kell ellátniuk őt.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság továbbra is mészárolja a mutánsokat kisebb-nagyobb ellenállással, de egyelőre jól haladnak a tervük végrehajtásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a Viktória tó partján kezdett neki a feladatának, ahol egy másik realitásból származó csehszlovák tudós volt a segítségére. Jó néhány órás munka után úgy nézett ki, hogy sikerült a korábban keresett bázist megtalálni hála annak, hogy zajszűrés szinten letudták választani a képekről a vibránium sugárzását.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen előrébb lépett a nyomozásban, amit most már a hotelben folytat, ahonnét kilőtték az érintett személyt, akiről kiderült, hogy gyanúsítható volt a Fekete Napként elhíresült merényletért. Utoljára egy nagyon ritka és exkluzív parfüm illatát érezte a hotelszobában, így ezen a nyomon indult el.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen visszaérkezett a hotelba, ahol nem sokkal később Talon és Árva is csatlakozott hozzá. A páros némileg megviccelte őt és a legutolsónak visszaérkező Theon-t is azzal, hogy azt mondták, hogy mind a két férfinak maradnia kell, mert ebben egyeztek meg a Majomemberrel.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, a Chromewall-klinikát érintően, a lehető legtöbbet meg akarta erről tudni még úgyis, hogy nem sok anyag volt „hála” a Kínaiakat. Egyelőre nem sok plusz információt szerzett csak annyit, hogy más fájdalomcsillapítója volt az ügynökben, aki az ügyben érintett.

Madripoor-i kirándulás
Svarognak sikerült a barlangból kijutnia és újra felvennie a kapcsolatot Tristannal. A taxis meglepődve, de örömmel látta, hogy a sárkányember még mindig megvan és él. Már csak abból az apropóból kifolyóan, mint kiderült hónapokra eltűnt, miközben Svarog ezt csak pár órának érzékelte.

Gyilkos járvány
A páros sikeresen legyűrte a megannyi fluoreszkáló trilobitát, amikből pár darabbal el is mentek a Triád területére, hogy ott egy kémikus megvizsgálja azt. Mivel a férfi nem igen jutott sokra segítségül hívta egy indiai kolléganőjét, aki megállapította, hogy a lényeket génsebészettel hozták létre, mi több nem a Földről valóak, hanem azon kívülről és javasolta, hogy értesítsék a hatóságokat.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy megissza a mérget, amivel megszabadulhat Rémálom elnyomásától. Az ital hatására az asztrál síkra került, ahol az Ősi istenek figyelik a tetteit, a feladata nehéz, önmagát kell legyőznie ahhoz, hogy szabad lehessen. Hogy segítséget kapjon a lelke egy része Cer alakjában jelent meg neki, hogy ő fogja segíteni az úton és még a fia, Ammon is megjelent ott, hogy ő maga is a próba része legyen.

”Történelemlecke”
A társaság megérkezett Vanath-hoz, akivel fel is vették a harcot. Brahe-nak hála megkapták mindannyian az ősük erejét is, nem csak a sajátjukat, hogy azzal tudják meggyengíteni az ellenfelüket. Rain démonokat idézett, Cody a fizikai erejével harcolt, míg Godlaw asztrálsíkon szándékozott felvenni a küzdelmet. Brahe leginkább szupport feladatokat látott el és védte a többieket.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A csapat nekilátott nyomozni, amit Niteris folyamatosan szabotálni és akadályozni próbált. Sikerült a városban korhű ruhákat szerezniük, majd egy kocsmába tértek be információszerzés céljából. Niteris itt is akadáylozni próbálta a táraságot, de nem sikerült, kocsmai verekedésbe került, aminek a vége az lett, hogy megölte az ellenfelét, mire a többiek rátámadtak. Végszóra úgy tűnt, hogy a város úrnője is megérkezett, akinek nagyon nem tetszett a felbolydulás.

Sasculara 1 (kozmik)
A terv megvolt el is indultak, hogy végrehajtsák. Bent az első teremben levő számítógépnél Srir hagyta Yalvisnak, hogy adatokat lopjon el és töltsön le a számítógépről. Béta és Epszilon időközben végeztek a saját bombáik telepítésével, de Srir és Yalvis még csak félúton vannak és kifutnak lassacskán az időből.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz sikeresen „összebarátkozott” egy kree nővel, aki pontosan az ellentéte miatt van a bolygón, mint a férfi. Míg a skrullnak megszereznie kell a két tárgyat, addig is a nő azért volt itt, hogy elpusztítsa azt. Egyelőre mindkét fél úgy érzi, hogy a rögtönzött szövetséggel nyernek, így még nem próbálták megölni egymást.

Költözés
Az utóbbi hónapot Jenna már ott töltötte a Maffiavárosban Mich-nél, aki még mindig eléggé parázott a helyzet miatt, hogy apa lesz és nem nagyon barátkozott meg a helyzettel. Közben pedig Jenna amiatt aggódik, hogy lehet, hogy már teljesen a férfi idegeire ment saját magával.

Iskolai időtöltés
Sam és Kayla egy roppant kellemes délutánt töltöttek el kettesben – nem romantikus értelemben – a „rajzóra” után elsétáltak a városba is, madj visszamentek a birtokra, ahol a növényház trópusi részén levő tóban még kellemesen fürdőztek is egyet mielőtt mind a ketten mentek a saját dolgukra.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim megérkeztek a Menedék-235-re, ahol az álcájukkal el is tudtak vegyülni a helyen. Egyelőre semmilyen konrétumot nem találtak arról, hogy Acil ott járt volna-e, de azt megtudták, hogy a feketepiac virágzik ezen a helyen. Nebo-nak sikerült egy másik embertelent kiszúrnia, egy Melory nevű fejvadászt és csempészt, aki a szavai alapján talán tudhat valamit, így a későbbiekben próbál majd a nővel kapcsolatba lépni.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban elment a Voodoo papjaihoz, akik a mágiaérzékeny mutáns lányt „befogadták” maguk közé és nekilátták tanítani a testvériség tudására.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Aug. 2017, 00:01

Hírek!
2017. július és augusztus

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is aktívak voltunk, aminek nagyon örülök.
Július közepén megvolt a képregénybörze és hozzá a fórumtali, ami most végre nagyobb létszámú volt és igencsak jó hangulatban telt úgyis, hogy ezúttal fotók ugyan nem készültek.
Most augusztusban ünnepeljük az XMR 2.0 azaz ezen az oldalon a 6.születésnapunkat (összességében a 14. volt május elején). Ennek örömére több meglepetésünk is van számotokra.
Elsőként, mint minden évben, most is van kvíz. Idén is a szokásokhoz híven 100 kérdés vár rátok. Ahogyan máskor is ez 5 héten át fog tartani, mindig 20-20 kérdés. Ha nem is tudtok mindenre felelni, akkor is bátran jelentkezzetek, mert minden induló kap a végén jutalmat. Egyébként pedig a kérdésre 90-95%-ra könnyedén megtaláljátok az oldal a válaszokat. Szóval játékra fel!
Az első forduló itt található: Első forduló.
Második dolog, amit ajándékba kaptok tőlünk a korábban beharangozott Little SW sík. A mai naptól már teljesen elérhető és játszható is. Lehet készíteni a karaktereket és összeállni játszani. Később lesznek nagyobb kalandok is, de az elején még ismerkedjetek, készüljenek a karakterek Smile Ha vannak ismerősötök, akiket érdekelné, őket is hívhatjátok. A sík kinézete pedig egyedi a fórumon, ha megnézitek, rájöttök miért. Kellemes játékot ott is!
Ezen felül lehet jönni az új korszakkaland minden szálára is, amik úgyszintén most az első héten fognak indulni. Négy szál lesz, a Maffiózók és Kalózok címen fut.
Még most augusztusban kiteszem: Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a https://www.photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett kiírva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, minden szálra.
Új kozmik és új jövő kaland a hónapban lesz kiírva, így amiatt most nem szerepelnek már itt a linkek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. július

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Lucy továbbra is a Hotel Intercontinentalban van, ahol kimondta, hogy létezik a maffiaváros. Szerencséjére egyelőre erre nem kérdeztek rá, hogy mi az, de esélyes, hogy megtörténik, hiszen továbbra is információkat vártak tőle a tanúvédelemért cserébe.

Genosha-i hadművelet (titkos)
Ványa, a Hydra megbízásából Genoshában tartott némi mutánsvadászatot társával, Borisszal. A célpontokat végül sikeresen kiiktatták, bár az egyik elmenekült, egy másik pedig érkezésük előtt meghalt. A feladata megkoronázásaként Ványa talált egy noteszt is, ami talán segítségükre lehet a következő célpontok megtalálásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a lehetséges búvóhely megtalálása után visszatért a fővárosba, hogy Reena-nak jelentést tegyen, itt találkozott össze T’Ruel-lel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen megtalálta a parfüm tulajdonosát, aki a francia attasé asszisztensnője volt. A hölgy már halott volt, de a nyomok egy ismeretlen személyhez vezettek. A beküldött adatok miatt visszahívták a palotába Reena-hoz, itt találkozott össze Ervinnel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
A három Amerika részéről jött férfi az egész végén sikeresen megállapodtak egymással és szerződést kötöttek. Ennek a fényében Árva irányítása alatt mind maradnak Wakandában és segítik a lázadókat

Wakanda-i eljegyzés
Ahogyan tervezték másnap meg is tartották azt a hatalmas ünnepséget Wakandában, amit akartak. Az esemény fénypontja az esi bál volt, ahol Wakanda uralkodója eljegyezte Lady Doria-t, az Örök Birodalom hercegnőjét. Ez a lépés a Hydra-nak nagyon nem nyerte el a tetszését, mert úgy értékelték, mintha a király szakítani akarna velük.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, aminek keretében megpróbálta meghackelni és feltörni Vízió adattárát is. A válaszlépés minderre – nem mintha sikerrel járhatott volna – az volt, hogy a helységből minden levegőt kiszívtak, Leon pedig egy kihallgató szobában tért magához. A helyzetét talán még az is súlyosbította, hogy a SHIELD vezetője, Jonathan Miller is megjelent személyesen a kihallgatáson.

Gyilkos járvány
A Maffiavárosban talált fluoreszkáló trilobitákat a megbeszéltnek megfelelően a raptorok rendőr alakjukban elvitték a SHIELD-hez, ahol hamarosan Ko-Rel-hez kerültek a minták. A kree nő hamar rájött, hogy ezek a trilobiták a saját galaxisából származnak és génsebészettel tették bele az extra fertőző szervet. Azaz egy biológiai támadás történt a kree-k részéről a bolygón.

Felkeresés
Ammon igencsak sokat segített az anyjának, Sakura-nak a próba alatt. A nő ugyan majdnem belehalt az egészbe, mert nem akart újra érezni, visszakapni azt a felét, amit sikeresen elzárt évekkel ezelőtt magában. Azonban egy szóbotlást követően kimondta a másik felének, hogy húzzon vissza oda, ahonnan jött, ami pedig Sakura maga volt. Ezáltal a lelke két fele újra egyesült és újra egységet alkotott. Ezzel ébredt fel és immáron szabad volt Rémálom befolyásától.

”Történelemlecke”
A társaság közös munkával végül is sikeresen legyőzte a meggyengült Vanath-ot, akinek az ereje nagy része arra ment el, hogy geotermikus folyamatosat indítson be és ezáltal elsüllyesztette a múltban Atlantiszt és Lemúriát. A harc utolsó pillanataiban Vanath-ból egy hatalmas robbanás szakadt ki, ami visszarántotta a társaságot a jelenbe, Brahe-val együtt. Mivel a lány nagyon sérült volt a Végsők vitték magukkal, hogy meggyógyítsák őt.
Időközben Vanath teljesen leszívta a Fukushimai atomerőmű sugárzását és ismeretlen helyre tűnt el.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A harc során Niteris az életét vesztette, maga Mephisto ölte meg, amikor a lovasára akart rámászni. A város úrnőjét, aki Bashir húga volt Gawain mentette meg azzal, hogy az elátkozott nyakláncot letépte a nyakából. A láncot visszavitték az MI:13-hoz, de néhány nappal később a nyakláncot ismeretlenek ellopták.

Sasculara 1 (kozmik)
A hely felrobbant, noha nem a legjobb módon dőlt le, így Srir-nek és csapatának még jó fél órán át kellett a phalanxokat lőniük mielőtt a tetemeikkel elzáródott a rés. Az egész végén jelent meg Zoé, akinek a szavai alatt tért észre Yalvis is. Az egykori MI úgyszintén phalanxot akart volt készítőjéből faragni.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz és új kree társnője tovább folytatták a kutatást a tárgyak után. Sikeresen lejutottak egy ősi csarnokba, ami idősebb lehet, mint az előző kultúra, ami a bolygón volt. Itt a védelmi rendszer aktiválódott két robot személyében, amik azt a két tárgyat hordozták, amit a skrullnak meg kellett szereznie és a kree-nek az elmondása alapján elpusztítania.

Költözés
Jenna idegessége tovább fokozódott, és időnként tényleg úgy tűnt, hogy Mich-el egymás idegeire mennek. Lehet, hogy az sem segít, hogy Mich úgy kezeli a nőt, mintha az beteg lenne és mindentől óvja a feline barátnőjét. De egyelőre még jól megvannak és élik életüket.

Iskolai időtöltés
Sam felkereste az ikertestvérét Sandy-t a szobájában, ahol az ikrek mindenféléről kezdtek beszélgetni. Többek között Kayla is szóba került, hogy kezd szocializálódni és javulni. Illetve még igencsak fő téma volt az anyjuk, hogy az a nő mennyire előítéletes tud lenni. A továbbiakban ismét Kayla volt a téma, majd a testvérek nekilátnak filmet is nézni vacsora után.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim tovább folytatták a nyomozást a Menedéken. Lassanként haladnak egyre előrébb. A nap folyamán semmilyen konkrét információt nem sikerült szerezniük, de valaki felismerte a császárnőt és a hajójukat is próbálta feltörni. Az este a Romolusban kiderült, hogy Melory és bandája jártak azon a bolygón nemrég, ahol Acil is. Így most Melory-val indultak el tárgyalni, aki átlátott Nebo tetoválásain és álcáján.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Jelen pillanatban a szellemek hívását tanulja, amivel képes lesz magához hívni a gyengébb halott lelkeket, hogy a tanácsukat és segítségüket kérje.

Pokol
Niteris a halála után a keresztény túlvilágra került, nehéz lehetett volna máshova, hiszen Mephisto maga ölte meg. A megérkezés után azonban a lenti démonok pánikolni kezdtek, valamiért remegni kezdett minden, mintha földrengés lett volna és nem akart abbamaradni. Pedig a démonok szerint itt nem lehetne földrengés. Kiderült, hogy egy angyal volt, aki Niteris lelkéért jött, hogy nem lenne szabad ott lennie és Mephisto sem ölthette volna meg.

Nyomozás
Shima Nakamaro SHIELD ügynököt a Bronx Zoo-hoz rendelték ki, ahol egy igencsak furcsa betörés és lopás történt. Még a környéken levő drone-k is megsérültek, kisütötte őket valami, akárcsak a környék minden elektromos eszközét. Ékszerboltot raboltak ki és néhány állat is megszökött az állatkertből. Ezt az esetet kell az ügynöknek felgöngyölítenie, amibe bele is vágott és már több helyszínt meg is járt.

Adler szanatórium
Hamarosan megnyílik az Adler szanatórium és rehabilitációs központ. Ennek köszönhetően egy jótékonysági bál is van a helyszínen, ahol adományokat lehet felajánlani, licitálni, minden bevétel a szanatórium számára megy majd. Azonban a maffiák is jelen vannak, mert az Orgyilkosok Ligájának egyik tagját el kell rabolniuk.

Hazatérés
April Cinnamon, a Cinnamon család fejének lánya jó öt éves rejtőzködés és másol élés (Attilan, Asgard) után visszatért New Yorkba úgy, hogy immáron újra hozzáment Gunnar Larsson-hoz és a házasságot a Földön is érvényesítette. Első útja ezek után a SHIELD-hez a Pegazus főépületéhez vezetett, hogy újra a lakásában lakjon, de itt rá kellett jönnie, hogy az megszűnt, beépült, így Steph-ékhez köszönt be.

Rossz álom
Ammon az anyja próbája után a gyengélkedőn riadt fel, amint kikelt az ágyból azonnal nekilátott annak, hogy megkeressen egy felnőttet, hogy megvigasztalja, vagy megnyugtassa. A kisfiú Sweety-be futott bele, akinél egyből az asztrálsíkról kérdezett, a nő pedig nem értette, hogy a kisfiú honnan is tudhat ilyen dolgokról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Szept. 2017, 00:00

Hírek!
2017. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is aktívak voltunk, aminek nagyon örülök. Smile
Az oldalon töltött 6.születésnapunk is jól telt, 6-n vettetek részt ebben az évben a kvízen, aminek hétfőn lesz majd vége, utána lesz vége. Szokásunkhoz híven itt mondhatják majd a játékosok, hogy mit is szeretnének jutalomnak az elért eredményük függvényébe.
Sajnos meg kellett válnunk az egyik kalandmesterünktől, Nyko-tól, mert magánéleti gondok miatt nem maradt ereje mesélni, a játékait is azért tudja vinni, mert lassúak. Ha bármikor kedve/ereje lenne arra, hogy újra meséljen, akkor újra a staff sorait fogja erősíteni.
A második ajándék, amit kaptatok az ugye a Little SW sík volt. A mai naptól már teljesen elérhető és játszható is. Már mennek a szabadjátékok és a mesélések ott. Az első korszakkaland is kiírásra került, ahova lehet jelentkezni, szeptember elején indul majd a kaland. Lejjebb megtaláljátok majd a linket oda.
Még egy Little SW hír, létrehoztam egy HoloNet News topicot, ahol az SW-s hírek lesznek olvashatóak, igazából kaland-összefoglaló lesz, ahol láthatjátok, hogy merre és hol futnak kalandok kiknek a részvételével.
Ben-nek köszönhetően (ő készítette az aktuális design-t is) az oldal chat ablaka le lett cserélve és most már egyenesen a discord szerverre mutat. Aki még nem csatlakozott ott hozzánk, azt örömmel várjuk továbbra is.
A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, már csak az alvilági.
A kozmikus kaland ”A Knowhere” is kiírásra került, ugyan a kaland már elkezdődött, de még mindig lehet jelentkezni, akár ingyenes NJK-val is.
A Sötét Jövő kaland címe a Börtönbetörés lett. ide is lehet jelentkezni, a legcélszerűbb úgy, hogy valamiért a Raft-on a börtönben kötött ki a karakter.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Little SW első korszakkalandja kiírásra került, a korszak a Hidegháború címet kapta, a kaland pedig a Czerka-részvénytársaság-ot, lehet jelentkezni, szeptember elején kezdünk majd.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. augusztus

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Lucy még mindig a Hotel Intercontinentalban van, ahol elég sok mindent engedett neki a marshall, azonban most valami történt, az őt őrző személyek igencsak nyugtalanok lettek.
Raven is megérkezett a szállodába, hogy kiszabadítsa Lucy-t, hogy ezt végrehajthassa megtámadta az őrséget.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin és Joseph Reena utasítása alapján a fiatal tudós által megtalált vízalatti bázisra mentek, hogy azt felderítsék. Ez a bázis az adatok alapján Mr. Sinisteré volt korábban és itt lehet az a férfi is, akit Joseph T’Ruel-ként üldözött.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Theon, Victor és Talon a lázadókkal egy dzsungelben található bázist próbálnak meg elfoglalni és onnan titkos adatokat ellopni. Azonban a megérkezés után kiderült, hogy mégsem lesz olyan könnyű, a zavarópajzsok helyett rendes védőpajzs fogadta őket, de így feltűnt egy titkos alagút, amin át bejuthatnak a pajzshoz.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris kiszabadult a pokolból, ahol démont csináltak belőle, egyszerre lett egy szimbionta kinézete – démoni alak – és egy emberi. A feladata pedig az lett, hogy tegyen keresztbe Rémálomnak, ahol csak tud. Wakandában tért magához, ahol el is talált egy tóparti város közelében felállított Hydra táborba.

Belsőellenőrzés
Leon Miller-nek sem mutatott hajlandóságot mindarra, hogy válaszoljon a kérdésekre, így még az ezredes is hozzátett Leon büntetéséhez. Szerencsére Vízió sértetlen maradt, mert Leon nem rendelkezett akkora tudással, hogy feltörje őt. A tárgyalás hamarosan lezajlik majd, ahol kihirdetik az ítéletet Leon Gross felett.

Új diák
Miután Brahe a jelenbe került a múltból a Végsőknél, majd Attilan-on lábadozott a családja leszármazottainál. Azonban hiába volt a saját korában 16 évvel felnőtt itt még kamasznak számított. Lyron és Melissa szerette volna, ahogyan a két Végső nevelőanyja is, hogy megkaphassa azt a gondtalan kamaszkort, amit a saját korában soha sem kaphatott meg. Ennek következményeképpen a lány augusztus végén megérkezett a Xavier intézetbe, ahol a 2028/29-es tanévet megkezdi majd diákként.

Sasculara 1 (kozmik)
Srir és a csapata végül is sikeresen elpusztította Zoé itteni testét, bár ezzel nem pusztították el, hiszen minden egyes Phalanx-ban jelen van még a korábbi MI. A győzelem után a Phalanx visszavonulót fújt. Srir-t odahaza előléptették századossá/kapitánnyá az elmúlt években nyújtott teljesítményéért.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz és új kree társnője sikeresen legyőzte a két ősrégi robotot, amiknek a belsejében volt az a két tárgy, amit a skrullnak vissza kellett vinnie. A győzelem után kiderült, hogy a nő mégsem azért van itt, hogy elpusztítsa a tárgyakat, hanem a tárgyakat biztosítsa és segítse G’hhhzz-t, a Phalanx miatt. Mielőtt a férfi kérdezhetett volna a nő egyszerűen eltűnt.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim végül sikeresen megtalálták a Vádlót, akit kiderült, hogy skrullok és egy áruló kree tartott fogva. A harc igencsak elfajult, szerencsére Melory és az emberei is megérkeztek időközben. Végeredményben Nebo súlyos sérüléseket szerzett a szupersrkulltól, Karim elhunyt, de Acil kiszabadult. Melory-ék leléptek és már közeledett a flotta, hogy hazavigye a császárnőt és a Legfőbb Vádlót.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Már megtanulta a szellemek hívása nevű varázslatot, amivel képes magához hívni a lelkeket. Most a voodoo bábú készítést kezdte el tanulni.

Nyomozás
Shima Nakamaro SHIELD ügynököt a Bronx Zoo-hoz rendelték ki, ahol egy igencsak furcsa betörés és lopás történt. Az ügyet végül is sikeresen megoldotta egy olyan akció során, ahol semmilyen harcra, vagy fegyverrántásra nem került sor. Gyorsan, alig pár óra alatt előkerítette az elkövetőt.

Adler szanatórium
A maffia igencsak nagy számban vonult ki, többen már kiszúrhatták az Orvgyilkosok Ligájának tagjait is. Sakura, Cahal és Erica pedig észrevették a főépületben a célpontjukat, ahogyan két másik alakkal beszélgetett.
Közben kisebb izgalom is volt, két fiatal részegen leesett egy fáról, a lánynak csak a bokája ment ki, de a fiatal férfi súlyosabb sérüléseket szenvedett.

Hazatérés
April miután megérkezett Steph-ékhez nem sokáig voltak egyedül, ugyanis Hela személyesen jelent meg a két nőnél és vitte őket Helheim-be. Mint kiderült Gunnar és Einar intézték ezt. A túlvilágon April első ízben találkozhatott a szüléskor elhunyt fiával, aki jelenleg olyan 8-9 évesként tengeti mindennapjait a túlvilág egy kellően jó és kellemes részén. A nő nagyon örült a találkozásnak és Steph is találkozhatott azzal két emberrel, akiket a nagyszüleiként tartott számon Halla.

Rossz álom
Ammon-t Sweety továbbra is próbálta nyugtatni a sokk után, amit átélt. Egyelőre úgy tűnt, hogy a kisfiú némileg megnyugodott és nekilátott azt is elmagyarázni, hogy hol volt és mit is látott. Mindez még az igencsak tapasztalt Sweety-n is lehet, hogy kifog.

Akció közben eltűnt
Nakamaro ügynököt ezúttal egy társa felkutatására küldték, Zack nyomozás közben napokkal korábban eltűnt. Az utolsó nyom az volt, hogy a fiú a Vadmacska klubban találkozott a kontaktjával.
Zack egy hűtőládában ébredt fel fejsebbel, amint kimászott innen egy sötét raktárhelységben találta magát. Fogalma sincs, hogy mi történt vele és arról sem, hogy hol van. Az utolsó emléke, hogy elindult a Vadmacska klubba.

Japán elmegyógyintézet
Suzuya Kutsuki a Miyatsuka Elmegyógyintézetben tengeti mindennapjait. Ide került be, mert a jövőbe látása miatt úgy hitték, hogy őrült. Itt beszélgetett most a többiekkel, ahol felmerült a látomása is. Az egyik tag el akar repülni innen, de Suzuya gondolatait sokkalta inkább a rejtélyes Zéró páciens köti le, hogy ki is lehet az illető.

Diákok aggodalmai
A suliban Rain és Gwendolyn találkoztak és álltak le beszélgetni egymással. Az egész végig kellemes is lehetett volna, de Gwen végig azon aggodalmaskodott, hogy biztosan nem fogja itt senki sem elfogadni, mert féltündér. Az egyébként az utóbbi időben már mentálisan is stabil Rain próbálta vidámítani, hogy nem így van. Végül a lánynak valamiért el kellett rohannia, mert közbejött valami.

Knowhere (kozmik)
Az elmúlt évek során a Knowhere-ben egy kisebb – húszezer fős – menekült város jött létre. Megannyi birodalom küldött ide diplomatákat is, hogy a Védelmezőkkel tartsa a kapcsolatot. Az utóbbi hetekben több diplomata, vagy ahhoz közelálló személy is eltűnt. Nestor Stratos is kézbe veszi az irányítást és visszatér nyomozni, Yalvis is a Knowhere-n bujkál, Srir-t pedig a kree udvar küldte ki nyomozni, a fogadóbizottsága pedig Jelly volt.s

Asgard
Einar, az asgardi trónörökös Midgardiak segítségét kérte egy ügyben. Négyen érkeztek, de az egyik tagot a lányt nem is vitték magukkal Asgardra. Ott mint kiderült a Midgardiakra nem hat a mágia, vagy valami, ami a Kilenc Világ többi népére igen, így Gawain, Burton és Darren neki is indultak annak, hogy megnézzék a barlangot. Amint bementek és átértek egy rövid alagútszakaszon döbbenten tapasztalhatták, hogy egy sci-fibe illő hangárba kerültek, ahol még egy vadászgép is volt. A korábbi fagyosság helyett pedig forróság fogadta őket.

Múzeumrablás
Chars Westwal hosszú nézelődés után talált magának egy célpontot, a New Yorki Történelmi Múzeumban egy lámpást szúrt ki magának, hogy azt akarja ellopni, így el is indult.
John Cage-t egy festmény ellopására bérelték fel, ami ugyanúgy, ugyanabban a múzeumban található, ahova Chars is indult.

Új diák 2
Egy korábbi természetfeletti lényből lett kiskamasz kislány az iskola legújabb diákja. Henrietta Bailey a nevelőszüleivel érkezett meg a Xavier intézetbe, hogy a kislány ide fog járni a későbbiekben, ahogyan majd a gyerek legjobb barátját a lovát is tudja majd ide hozni. Amíg a szülők elintézik a papírokat és hivatalos dolgokat, addig Cody körbevezeti a kislányt a birtokon, hogy megmutassa neki, hogy a lány ismerkedhessen már most a környezettel.

Este a szabadságszobornál
Svarog egy kellemes későnyári estén a Szabadságszobornál volt, ez kellemesen nyugodt és csöndes hely, azért is jött ide, hogy itt gondolkodjon. Azonban mindezt megzavarta egy hangos puffanás. Ami már csak azért is volt furcsa, mert ezekben az órákban a szobor és annak szigete már le volt zárva a látogatók előtt.

Ismerkedés
A „The Dead Rabbit” nevű bárban, ami Dean McGregor tulajdona, egy furcsa szerzet tévedt be, egy vak férfi, Trevor Wright személyében nem sokkal zárás előtt. Valamilyen oknál fogva Dean nem küldte el a férfit, hanem kiszolgálta, és csatlakozott hozzá az ivászatban, így neki is álltak ismerkedni egymással és beszélgetni.

Lovasok
Serenity-t, avagy Halált az, hogy a kree-k elrabolták, de végül is szerencsésen visszatért a bolygóra igencsak megváltoztatta. Hónapokig bezárva élt a lakosztályában és nem is igen jött elő, csak ha Apokalipszis, vagy az Akkaba klán vezetői hívták. Azonban most a nő a másik lovas társát, Háborút, a korábbi Ralf Shaw-t hivatta magához.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Okt. 2017, 00:00

Hírek!
2017. szeptember és október

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
Szeptember elején a kvíz véget ért, idén hatan vettek rajta részt, a jutalmak már kiosztásra kerültek, még egyszer nagy gratu a nyerteseknek. Smile
Elsőként egy sajnálatos hír a többi jó előtt, a Sötét Jövő sík rész törölve lett érdeklődés híján, ami nagy kár, mert igencsak nagy összefüggésben lett volna a Kree korszakkal.
Örömmel jelentem, hogy a Little SW sík talán jobban is teljesít, mint elsőre számítani lehetett. Augusztus elsején indult a sík, azóta közel 700 reagnál járunk ott, 13 játékos játszik ott éppen 24 karakterrel. Több szabadjáték és magánkaland is fut a korszakkaland három szála mellett természetesen. Raven és Serenity SW-s karaktere megkapták a „Lil'SW KM” előnyökkel nem járó rangot, mert ők azok, akik rajtam kívül mesélnek a síkon. Mindazonáltal továbbra is bárki mesélhet Little SW-n, aki szeretne.
Mivel október, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Halloween-i bál, ami október 1-n indul és november 30-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos karácsonyi és újévi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Október 15-n (vasárnap) Őszi képregénybörze lesz, egybekötött találkozóval. Mindez kikerült az oldal tetejére is, ahogyan event is lett készítve fb-n, a csoportban elérhető.
BB-nek (Nyko/Shadow) köszönhetően egy újabb kiegészítést a fórumra, ami a Trello. A leírást és ismeretetést itt olvashatjátok.
Jómagam is regisztráltam és csináltam is egy csoportot az XMR-nek. A kalandjaim is felkerültek a csoportba, azok, ahol időpontra megy a körváltás. Így lehet figyelni, hogy nehogy lemaradjon valaki. Az elérhetőség:
https://trello.com/b/2YhL125C
Mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, mert értesítést is küld arról a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Még egy újítás lett, egy telefonos applikáció újra, a Topic’it, ezt a fórumszolgáltató ajánlotta fel, hogy ezen át is lehet nézni a fórumot és elvileg könnyebben kezelhető. Csak a szövegeket mutatja, template-t nem, így akinek telón szétcsúszik az egész, ez kellemes alternatíva. Itt megtalálható minden, androidos és almafajzatos letöltési link is. Remélem jó használatot tesz mindenkinek.
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t458p125-informaciok-hirek#70288

Ezzel kapcsolatos, hogy az oldalon a banner alatti menüsort is frissítettem, bekerült a trello és a discord link is, ezt itt láthatjátok, hogy miként néz ki és magyarázat is van hozzá:A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni és menni a Halloween-i bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, már csak az alvilági.
A kozmikus kaland ”A Knowhere” is kiírásra került, ugyan a kaland már elkezdődött, de még mindig lehet jelentkezni, akár ingyenes NJK-val is.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Little SW első korszakkalandja kiírásra került, a korszak a Hidegháború címet kapta, a kaland pedig a Czerka-részvénytársaság-ot, lehet jelentkezni, szeptember elején kezdünk majd.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. szeptember

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Raven megkezdte a kiszabadítási tervet, aminek a részeként több marshallt is megölt, amint a Lucy-t őrző csapat meghallotta a lövéseket menekülőre fogták. Phobia ezt a pillanatot használta ki, hogy szökni próbáljon. Megölte egyik kísérőjét, majd a többiek kiütötték.
Közben Raven úgy döntött, hogy kiugrik az ablakon az utcára, hogy így jusson le az alagsorba, hogy ott beérje Lucy-ékat, az utcán azonban már a rendőrség várta.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Erwin és Joseph egy igencsak nagy bázisra jutott a víz alatt a sziklafalba építve. Egy furcsa szerverszobát találtak elsőként, ahol számukra teljesen idegen nyelven és elven működő/futó számítógépeket találtak. Későbbi helységekben biodómokat találtak, Ervin pedig észrevette a bázis lakóit is, gyerekeket, furcsa gyerekeket.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Victor ment a titkos alagúthoz a két csapattal, sikerült is lejutni a földalatti folyosóra, ami elsőre roppant egyszerűnek tűnt, hogy átjussanak, de a tábornok rájött, hogy ez csapda. Az ő ősrégi terveit felturbózva helyeztek el a járatban érzékelőket, amikbe ha valaki belefut az egész folyosó elárasztódik vízzel. Nehezen ugyan, de kikerülhetőek egy embernek, aki lekapcsolhatná a generátort is.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris elfogadta magát a Hydra-val, ahol végül is némi fenyegetőzés után bevallotta, hogy kicsoda ő és azt is, hogy a démoni küldetése összeegyeztethető a Hydra-ban betöltött feladatával. Éppen emiatt előléptetést is kapott, most már nem tesztalany volt, hanem ő maga is ügynökké lépett elő.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Befejezte a tanulmányait a Voodoo bábukkal kapcsolatban, és valószínűleg tovább folytatja a tanulást is, hogy a teljes mágiája meglegyen ebből a mágiaágból.

Adler szanatórium
A többségnek sikerült már kiszúrnia, hogy a hely tele van a Liga embereivel, még Godlaw-nak is. Cahal betört a főépületbe, aminek köszönhetően a riasztó is megszólalt. A szervezők egyelőre úgy néz ki, hogy megnyugtatták az embereket és a maffia célpontja is megjelent a színen, hogy a pódiumon kissé késve ugyan, de megnyissa a rendezvényt.

Hazatérés
April jó pár órát öltött Helheim-ben a halott fiával, akivel megbeszélt, hogy a későbbiekben még többet fog ide járni és legközelebb elmennek lovagolni és vadászni is együtt. A Miller lakásba való visszatérés után Steph és April megegyeztek abban, ha már Steph nem mehet el bulizni és berúgni, mert még szoptatja a legkisebb gyerekét, akkor leugranak a Miller szigetre New Jersey-be és ott fognak wellnesezni egy hétvégét.

Akció közben eltűnt
Zack sikeresen kijutott a helységből és közben realizálta, hogy megjelent a másodlagos mutációja – nem tudja, hogy ez az elsődlegesből van – amivel képes átmenni a falon. Odakint pedig meglátta az ügynököt, akit utána küldtek.
Nakamaro ügynök nem túl sok információt tudott meg Zack-ről, azonban szerencséje volt, mert a sérült és nem túl jó állapotban levő fiú éppen előtántorgott a bár hátsó része irányából. Azonban a bár kidobó emberei nem akarták hagyni távozni a párost

Japán elmegyógyintézet
Az éjszaka közepén valóban támadás érte az Elmegyógyintézetet, ahogyan azt korábban Tazaki Beneru meg is mondta. A támadók a férfiért jöttek, mert az apja küldte őket, ő pedig kész Suzuya-t is magával vinni, hogyha a fiatal jövőbelátó szuperhumán is meg akarna szökni vele.

Knowhere (kozmik)
Yalvis sikeresen elfogatta magát egy körözött személyekre utazó csapattal, jelenleg a Skrull birodalom foglya lett. A többiek két szálon is folytatták a nyomozást.
Srir és Jelly az Amnézia bár tulajdonosát, egy voldi férfit hallgattak ki az eltűnt kree követ miatt, aki azonban semmit sem tud a dolgokról.
Nestor és Z’rah egy shi’ar nővel beszélgetnek, aki ismeri az eltűnt kapitányt és úgy tűnt, hogy tud arról is, ami a Knowhere-n folyik, a diplomaták eltűnésével kapcsolatban.

Asgard
A trió a megérkezés után hamar kiderítette, hogy egy sci-fi környezetben van, amit egy hatalmas repkedő sárkány igencsak szürreálissá tett. Feltűnt a hármasnak, hogy mindenki ugyanolyan jelzésű medált hord itt. Betértek ruhalopás után egy kocsmába, ahol egy rabszolga nő sietett a segítségükre. Tőle kaptak egy-egy medált és megtudhatták, hogy egy idegen bolygón vannak, és az űrnek ezen részét a Láng Bajnoka nevű hadúr/uralkodó uralja.

Este a szabadságszobornál
Svarog egy kellemes estéjét a Szabadságszobornál megzavarta valami, úgy döntött, hogy odamegy és megpróbálj kideríteni, hogy a puffanást mi okozta. Amint odament, akkor valaki rá is támadt, akivel harcba keveredett.

Lakásvásárlási terv
Jenna és Michael még mindig az első gyereküket várják, akinek már nevet is találtak, hogy Daniel. Azonban az is felmerült bennük, hogy nem itt akarják a gyereket nevelni lent a Maffiavárosban, hanem vásárolni szándékoznak majd a felszínen egy családi házat, ahol Felix is szabadon lehet kertben és nekik is sokkal nagyobb szabadságuk van.

Raptorok visszatérése
Thorhalla odahaza Asgardon éppen egy őszi bál szervezésével volt elfoglalva, amikor a csarnok őrségének egyik embere azzal kereste meg őt, hogy furcsa külhoni páncélosok jöttek leróni tiszteletüket a nőnek és audienciát kértek tőle valamilyen üggyel kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Nov. 2017, 00:00

Hírek!
2017. október és november

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
A hónapban volt egy börze, ahol nem voltunk ugyan, de utána volt tali. Igaz végül csak Tao és én voltunk.
Mivel október, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Halloween-i bál, ami október 1-n indult és november 30-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos karácsonyi és újévi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW továbbra is igencsak jól halad, közel 200 új reag lett ott egy hónap alatt. További frissítések is lettek, térképek, frakciók terén. Ha minden igaz hamarosan lesz végre teljes hozzáférésem a régi SWhun adatbázisához, így akkor még több dolog be fog kerülni ide is.
Pár napja Little SW-n van pár pályázatok és bővítések topic, ahova bővítéseket lehet írni jutalomért.
Itt szeretnék szólni, hogy december 1-n indul az első event Little SW-n, ami január 31-ig tart majd, illetve az X-eknek is lesz a szokásos karácsonyi+újévi bál ugyanezen időben.
Lesz decemberben majd karácsonyi bannerverseny is, de a tavalyi dolgok miatt a szavazás sokkalta szigorúbb lesz, mint korábban volt.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomonkövethetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Lehet jelentkezni és menni a Halloween-i bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
A Végtelen Háború sík  harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. október

Börtön és nagy bajban (titkos)
Phobia végül maga is szökni próbált, megölt egy marsallt, így kiütötték. Ravent is elkapták, mind a ketten hónapokra egy sötét, ablaktalan cellába kerültek, ki tudja, hogy hol. Még a külvilággal sem érintkezhettek. Nagyjából fél év után engedték, hogy két külön cellából lássa egymást a páros és beszélni is tudjanak.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin és Joseph egy igencsak nagy bázisra jutott a víz alatt a sziklafalba építve. Joseph parancsot adott arra, hogy Ervin végezzen a gyerekekkel, de szerencsére a fiatal férfi megtagadta a parancsot, mint tudományos tiszt. Így csak el lettek kábítva és ennek fényében a teljes társaság is kidőlt. Mikor Ervin magához tért Joseph célpontja kérte rajta számon, hogy mit tettek, miközben a két Hydrás épp cellában ücsörög.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Victor ment a titkos alagúthoz a két csapattal, sikerült is az első akadályt venniük, amivel átjutottak az alagúton, majd fent a nagy generátort is nagy nehezen sikerült kikapcsolniuk, eddigre azonban már mindenki tudta, hogy ott vannak és fegyveres harc is kibontakozott a helyiek és a lázadók között.

Pokol után Wakanda 3. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Niteris a fővárosba ment, hogy ott egy mágiahasználóval tudjon beszélni, aki semmilyen jóval nem kecsegtette a feladatát illetően. Megmondta, hogy talán az istenek tudnak segíteni, de azt is hozzá tette, hogy kizárt, hogy bármelyiket is eltudná érni a démon, mert annyira jelentéktelen közfigura.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Befejezte a tanulmányait a Voodoo bábukkal kapcsolatban, és ezúttal a Voodoo papok egyedi varázslatát a füsttel való teleportálást tanulja tovább, egyelőre kisebb-nagyobb sikerrel csak.

Adler szanatórium
Egelőre semmilyen izgalom nem történt, Cahal-t a rendőrök kivezették, odabent a nyitány és a vacsora is lezajlott. A legtöbb maffia tag már felszívódott, egyedül nagyjából Sakura maradt, aki próbálkozik. Neki sikerült a célszeméllyel külön interjúidőpontot szereznie és most a sajtótájékoztatóval egy időben oda is megy újdonsült lovagjával, hogy majd ott csaphasson le.

Akció közben eltűnt
Továbbra sem akarták hagyni, hogy Zack és Nakamaro távozzon a bárból, a fiú kész volt minden feljelentéstől és pereskedéstől elállni, ha hagyják őket távozni. Azonban a hely tulaja mindezt igencsak agresszív támadásnak vélte és most már több fegyver is szegeződött a SHIELD ügynökeire.

Japán elmegyógyintézet
A szökés egyre jobban sikerült, bár bizonyos szempontból csak. Úgy néz ki, hogy a korábban békés Látó már gyilkos is lett, ami a szökésben nem biztos, hogy sokat segít, révén a fogaival szétmarta az egyik őr nyakát. A társának nagyon tetszett mindez, hogy van a fiúban kurázsi és így haladnak tovább a szabadság felé.

Knowhere (kozmik)
Srir számára kezdett világos lenni, hogy valami állhat a dolgok mögött, mert a bárban levő „emberek” ugyanúgy vadultak meg, mint a nagykövet.
Közben Nestor egy shi’ar nőn keresztül megtudta, hogy valami van itt a bázison, ami a dühből és efféle negatív érzésekből táplálkozik. Nestor kiadta parancsba azt is, hogy kezdjék el csinálni az evakuálási tervet, hátha ezzel előtudják csalni a lényt.

Asgard
A társaság további információkat szerzett a helyről, illetve találkoztak egy földi férfival, akit még 2017-ben raboltak el a Földről, amikor a kree-k és a skrullok ott harcoltak egymással. Ő elmondta, hogy nehézkes lesz hazajutniuk, de egy módja van, hogy fix féregjárat nyílást tudjanak nyitni, ahhoz egy démont kell elkapnia a triónak és tőle elvenni egy szerkezetet, amivel irányíthatóak a féreglyukak.

Este a szabadságszobornál
Svarog ellenfele a verekedés közben úgy tűnt, hogy felülkerekedett a sárkányon. Sikerült megállnia és egy revolverrel szólította fel Svarogot, hogy adja meg magát és dobja el a csövet, amivel megtámadta őt. egyelőre azonban még mindig rejtély

Lakásvásárlási terv
Jenna és Michael továbbra is az első gyereküket várják, akinek a születése most már csak pár hét kérdése. A lakás, vagyis házvásárlással azonban még mindig nincsenek nagyon előrébb. Ha így marad, akkor ki fognak csúszni és előbb születik meg a gyerek, mintsem megtudnának venni egy házat maguknak.

Raptorok visszatérése
A raptorok, vagy a Kristály népe, ahogyan magukat nevezik Thorhalla segítségét kérték abban, hogy vezesse őket vissza a Dalnak nevezett dologhoz. Cserébe pedig megígérték, hogy szolgálni fogják és imádkozni hozzá és a Elöljáró fel is ajánlotta az istennőnek a több milliós raptorsereget, akik ezentúl engedelmeskednek a nőnek.

Kávéházi találkozó
New York egyik legrosszabb környékén az egyik kávéházban találkozott Emily és Shadow Wolf egymással. Előre nem tervezett találkozó volt, Emily hazafelé AIMville irányában eltévedt, így úgy döntött, hogy megiszik egy kávét. Mivel nem volt máshol hely a kávézóban, így került az informatikus Shadow Wolf asztalához.

Rés a pajzson? (titkos)
Két SHIELD ügynököt, illetve Hewer-t és Kerr-Osborne-t az ENSZ főépületébe hívták valamilyen titkos megbeszélésre. Az ENSZ Kanadai nagykövete ment a négyeshez, hogy tájékoztassa őket. A vádak pedig súlyosak, miszerint a SHIELD veszélyt jelent az USA és a bolygó nemzetbiztonságára is.

Emberrablás
Mr. Lepke nekilátott annak, hogy nyomozzon, egy érdekes ügyben folytatta mindezt, amikor leütötték és elrabolták. Az elrablói tudtak arról, hogy ő egyszerre Sage és Mr. Lepke is, ami nem igazán jelentett túlságosan jót a számára, mert még a mágikus tudására is felkészültek. Nem egy amatőr csapat rabolta el őt.

Bál
A Xavier intézetben megkezdődött a 2028-as évi Halloween parti. Mint minden évben, most is kötelező volt a jelmez viselete ahhoz, hogy mehessen valaki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Dec. 2017, 00:00

Hírek!
2017. november és december

Kedves játékosok!
Köszöntök minden új és régi/visszatérő játékost!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek. A hóesés is ismét be lett kapcsolva, amit nagyon szerettek. Ahogyan minden évben lenni szokott, a Karácsonyfa topic idén is nyitva lesz és ajándékozhattok játékostársaitok karaktereinek a karakteretek nevében ajándékot. Persze olyat, amit az adott karakter beszerezhet.
Idén is van szokásos karácsonyi bannerverseny, aminek sajnos a tavalyi következményeként a szavazás szigorúbb lesz.
Mivel december, így az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek ismételten van Karácsonyi és újévi bál, ami december 1-n indult és január 31-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos Valentin napi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW-n is indul újévi bál, az első event a síkon, ami január 31-ig tart majd. Ettől kezdve rendszeresen 3 havonta lesznek 2-2 hónapig tartó eventek.
November végén elindultak az új korszakkalandok és egyéb kalandok, ez igaz Reneszánszra és SW-re is, még mindenhova lehet jelentkezni, ezekhez a linkek és leírások lejjebb lesznek. Ezúttal igencsak sok helyre lehet jelentkezni.
Karácsonyra egy kisebb meglepetést kaptok, legalább is az oldal azon része, akik szeretik a Star Wars-t. Mivel discordon is volt róla szó, így nem olyan nagy titok. Lil’SW-hez egy alter részleg csapódik, ahol mindenféle Star Wars mesélhető lesz.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel. Ez kaland még nem indult el, decemberben fog, így még lehet jelentkezni,
Lehet jelentkezni és menni a karácsonyi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Ezenfelül elindult most a párhuzamos bál is, ide is lehet menni játszani attól függetlenül is, ha valaki kalandon lenne.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. november

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Ervin végül is sikeresen megmentette magát és Joseph-et, és ezáltal még egy szövetségest is talált a Hydra-nak Joseph korábbi célpontjának személyében. A férfi is Sinisterre vadászik, aki embertelen kísérleteket folytatott. A labort végül az összes Hydra tag sérülés nélkül tudta elhagyni és visszatérni a felszínre. Noha adatokat nem sikerült szerezni, de azért valamivel közelebb kerültek Sinister-hez.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában ismét több felé szóródott szét a társaság.
Sikerült a táraságnak bejutnia a bázisra, ahol egy ismeretlen technológiájú generátort is le kellett kapcsolniuk. Amint ez megtörtént a pajzs leomlott és a bentieket megtámadták. Ekkor érkezett meg Lupin az embereivel és felőrölték a bázist védőket. Ezek után már nem volt nehéz dolguk, hogy a bent levő terminálokhoz generátort csatlakoztassanak és lementsék az adatokat. Egyetlen egy halottjuk volt csupán a küldetés alatt.

Wakanda 3. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
Egy nyugodt és békés hajnal volt az ellenállás számára a necropoliszi főbázison, amikor hirtelen hajnali öt óra után pár perccel megszólalt a riasztó. A bázis központi termének – közösségi helység – közepén a semmiből egy alulöltözött felinoid nő jelent meg.

Wakanda 4. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra számára az újdonsült szövetségesük volt az, aki küldetést hozott, ami szerint a Wakandai Necropolisba kell elmennie a társaságnak és ott kell nyomokat keresniük, amik elvezethetnek ahhoz a tényleges laborhoz és fegyverekhez eljussanak.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban egy időre most befejezte a tanulást, mert úgy döntött, hogy az ünnepekre New Yorkba utazik és ezen idő alatt nem foglalkozik azzal, hogy tudását mélyítse. Végtére is ennyi pihenés neki is járt.

Adler szanatórium (részben titkos)
A terv és a küldetés végül teljes mértékben dugába dőlt. Sakura-nak nem sikerült elrabolnia a Helena-t, aki végül öngyilkosságot kísérelt meg, hogy a maffiára foghassák a dolgot. Később miközben a tudatát egy android teste töltötték át, ám a kree-k valahogyan megszerezték.
A New Yorki maffia tagjait, akik ott voltak a bálon az este után a Liga tagjai levadászták és megölték, egyedül Cahal társnője úszta meg élve, Cahal és természetesen Sakura.

Akció közben eltűnt
A SHIELD ügynökei és az X-kerületi Vadmacska klub személyzete tűzpárbajba keveredett, melynek során Shima Nakamaro ügynök meg is sérült, így Zacknek egyedül kell kimásznia a slamasztikából, miközben még csak ismerkedik új képességével, a korábbinak az elvesztésével pedig csak most szembesül.

Japán elmegyógyintézet
Suzuya sikeresen megszökött az elmegyógyintézetből, hála egy tokiói maffiózó segítségének. Menekülés közben megsérült, de a barátja nem hagyta őt hátra, így a Tazaki család védelmében gyógyulhatott fel, hogy aztán lekötelezettjükként munkába állhasson náluk. Suzuyát jelenleg keresi a japán rendőrség, szökés és gyilkosság miatt körözik.

Knowhere (kozmik)
A két csapat egyesült és kiderült, hogy mindannyian azt a bizonyos „Haragfalót” keresik. Nestor testét követve lejutottak a Knowhere olyan részébe, ami még felderítetlen és itt egy növényekkel teli helységbe értek. Nassiss, amin megérezte a Haragfalót egy telepatikus támadás nyomán halálát lelte, de az eltűnt személyek mind meglettek. A többiek megtámadták az entitást, aki a saját támadásaikat kifordítva azzal támadott vissza rájuk súlyosabb égési sebeket okozva nekik.

Asgard
Végül is sikerült egy tervet kieszközölnie Gawain-nek és Darrennek a texasi és társa segítségével. Egy roppant egyszerű tervet eszközöltek ki, magukra vonják az egyik magányos őr figyelmét. Mindezt sikeresen meg is tették egy női tűzóriás volt az, aki a vitatkozó pároshoz odament. A nő nem is várt túlságosan sokáig, meg sem hallgatta, hogy mi a gond, a páros mindkét tagját azonnal igyekezett letartóztatni és magával vinni ki tudja, hogy hova, majd onnan a rabszolgapiacra.

Este a szabadságszobornál
Miután Svarog sikeresen legyőzte az őt megtámadó teremtményt, a korábban kábultan fekvő alak felébredt, és fegyvert fogott a sárkányra. A két férfi beszédbe elegyedett, és látszólag az idegen tudhat valamit a sárkányt megtámadó lényről.

Kristály népének városa (titkos)
Miután Thorhalla behatóan tanulmányozta a raptorok feljegyzéseit a Dal nevű jelenségről, úgy döntött, ideje személyesen konzultálnia az előljáróval. Mágiával utazott a Plútóra, a Kristály Népének városába, ahol a neki emelt templomban tárgyal Sol Jahanmival a tervéről, mely szerint Thorhalla megpróbál átkelni a Kristály Világába utazni.

Hivatalos gyásznap (részben titkos)
A New Yorki rendőrség bálján gázrobbanás miatt több száz rendőr veszítette életét, november negyedike hivatalos gyásznap lett a városban. Valójában a Plútón rejtőző raptorok szervezték úgy az eseményt, hogy az összes, rendőrséghez beszivárgott raptort egy helyre gyűjtsék, majd eltegyék őket láb alól. A raptorok ezután feltűnés nélkül, a kristályok birtokában távoztak a bolygóról, így jelenleg nincs a Földön raptor - legfeljebb olyan, aki már korábban kiszabadult a kristálya fogságából.

Kávéházi találkozó
Emily és Shadow Wolf még egy kicsit beszélgettek egymással, majd mivel már úgyis későre járt az idő, így a beszélgetés igencsak rövidre sikeredett, mert elbúcsúztak egymástól és mind a ketten mentek az útjukra.

Emberrablás
Mr. Lepke szerencséjére az egyik elrablója telepatikusan felvette vele a kapcsolatot, majd titokban meglazította a köteleit, ezzel esélyt adva a támadásra. A segítségnek hála Lepke harcképtelenné tudta tenni két támadóját, egyet megfutamított, és még a felszerelését is visszaszerezte.
Lepke segítője, Leonard azonban arra kéri a férfit, hogy ölje meg elrablóit, amit azonban a művészúr visszautasít. A választ Leonard nem igazán fogadja el és vérrel erősíti meg a parancsot.

Rés a pajzson? (titkos)
Hewer már kiosztotta az aktákat a hármasnak, hogy megvizsgálják és mindkét oldal megfelelően cenzúrázza azokat. Elsőre az a gondolata támadt a vizsgálóknak, hogy külső erő irányítja a nyomokat a SHIELD-re, mert erre hajazott minden, de Hewer szerint erről szó sincs, mert ezt már kivizsgálták. Közben Kaylyn már halálra unja magát és az egész folyamatot a háta közepére sem kívánja, inkább menne vissza boltba, vagy szörnyekre vadászni.

Télapó és Rémálom (titkos)
Mr. Claus odahaza a Déli Sarkon nagyon sokat dolgozott azért, hogy 2028-ban is legyen ajándéka mindenkinek. Végül fáradtan elaludt, de végig rémálmai voltak, az egyikben találkozott is Rémálommal, aki megrontotta a Télapót és elküldte őt, hogy az emberek utolsó karácsonyát tegye emlékezetessé, olyanná, amit a rémálmok miatt soha, de soha sem fognak elfelejteni.

Adventi vásár
Az adventi és karácsonyi vásár New York egyik nagy nevezetesség, idén sincs ez másképp. Az Astro pláza lábánál van a hatalmas fenyőfa is felállítva a Times Square-n, és az egyik kisebb ottani parknál, ahol korcsolyázni is lehet, illetve még színházi, jelmezes előadás is van. Minden adott volt, hogy karácsony előtt kikapcsolódhasson, aki ide jön, vagy még vásároljon gyorsan az utolsó rohamban.

X-ek kutatása (titkos)
Az X-men a Vanath utáni nyomozásban tovább haladt, tippet is kaptak a Végsőktől és Brahe-tól, hogy a Vadföldön levő Örökkévaló városban. Az a hely azóta üresen állt, hogy az örökkévalók eltűntek és ez kiváló hely lehetett annak, hogy a fejlett technológiához szokott Vanath itt rendezze be a bázisát. Így az X-ek és köztük Brahe is útnak indult, hogy megvizsgálják ezt a helyet.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a Halloween-i bált, majd utána közvetlenül megkezdődött a szokásos karácsonyi és újévi rendezvény.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 01 Jan. 2018, 00:00

Hírek!
2017. december és 2018. január

Kedves játékosok!
Boldog új évet mindenkinek!
Azáltal, hogy beléptünk a 2018-as esztendőbe, senki se felejtse el, hogy mostantól az oldalon 2029-et írunk, Lil’SW-n pedig MU 3-at!
2018-al még egy fontosabb dolog köszöntött be az oldal történetébe. Május elején lesz az oldal 15 éves. Így az idei év a 15. évforduló jegyében fog zajlani, lesz bannerverseny a születésnaphoz, retro kaland, ahol pl. a Bukást lehet majd újra átélni alternatív kaland formájában, illetve az idei évben a korszakkalandokat is igyekszem majd úgy kihozni, hogy hasonlítsanak egy-egy korábban lejátszott kalandhoz az évforduló jegyében Smile A születésnap hónapjában (május) az aktív játékosok kredit ajándékot/jutalmat is kapnak majd.
Lesz idén augusztusban szokásos kvíz is, és lehetséges, hogy egy rövid 15 kérdéses májusban is. További információkat majd a következő hónapban kaptok Smile
Mint már látható volt karácsonyra a korábban discordon beszélt mini síkot a Lil’SW alternatívát kaptátok ajándékba, ahol remélhetőleg ugyanúgy lesznek aktív játékok, mint magán a Little SW-n.
Még most januárban is tart tovább a az X diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek a  Karácsonyi és újévi bál, ami január 31-n 23:59-ig tart. Ezt majd a szokásos Valentin napi bál követi, úgyszintén két hónapos időtartammal.
Little SW-n is tart még a újévi bál, az első event a síkon, ami január 31-n ér véget.
November végén elindultak az új korszakkalandok és egyéb kalandok, ez igaz Reneszánszra és SW-re is, még mindenhova lehet jelentkezni, ezekhez a linkek és leírások lejjebb lesznek. Ezúttal igencsak sok helyre lehet jelentkezni.
Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel.
Lehet jelentkezni és menni a karácsonyi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
Ezenfelül elindult most a párhuzamos bál is, ide is lehet menni játszani attól függetlenül is, ha valaki kalandon lenne.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. december

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
Mint kiderült Bastet, a párducistennő maga volt az, aki azért érkezett, hogy a három külvilági és Thema segítségét kérje. Rémálom bezárta őt az álmába, ahonnan nem tud szabadulni. A négyesnek az istennő saját dimenziójára kellene elmennie, hogy felébresszék őt és ezáltal megmentsék őt.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra megérkezett a Necropoliszba, aminek a szélén le is szálltak. Elsőre egy templom romjait nézték ki maguknak, hogy oda menjenek. Az egész helyet egy furcsa elektromágneses köd vett körbe, ami emberre nem veszélyes, de a technológiai dolgoknak igen, az egész a templom belsejéből jött.

Akció közben eltűnt
Zack kimerítő harc során végzett a Vadmacska klub két kidobójával, miközben a klub vezetője megszökött. Utána ő maga is hívta a rendőröket, de más már megelőzte. A rendőrség hamar a helyszínre érkezett, és jelenleg Zack vallomásának felvételével próbálják kideríteni, mi történhetett, de a fiú egyelőre nem mondott semmit, hanem ügyvédet kért, hogy csak a jelenlétében nyilatkozik.

Knowhere (kozmik)
A csapat végül is nem küzdött meg a szerencséjükre a Haragfalóval, hanem csak beszéltek vele. Kiderült, hogy valamilyen hírnök és egy üzenetet hagyott itt a társaságnak: „Jövünk! Mikor megnyílik a kapu és visszatérnek, akkor nem csak ők, hanem mi is jövünk! Feltöltjük a sebet és lakomázni fogunk ezen élettel teli univerzumban!”. Még egy képet láttak a társaság tagjai, amiben egy csápos lény Thanos-t kínozza, majd az egész látomás szétfoszlott. Az eltűntek szerencsére mind rendbejöttek, de az elméjükbe kapott üzenetről még nem tudnak semmit sem.

Asgard
A páros harcba kezdett az óriásnővel, akit végül is sikeresen legyőztek és eltudták venni a féreglyuk irányító eszközt is. A tárgy sajnos a tulaj életerejéből táplálkozott így a páros hátrahagyta az angyalt, és nélkül mentek vissza. Később ugyan visszamentek érte, de addigra a texasival és társaival együtt eltűnt. A segítségükért nagyon hálásak voltak az istenek, hiszen újabb információkat tudhattak meg a Láng Bajnokáról. A küldetésért cserébe pedig még egy-egy praktikusabb mágikus tárgyat is felajánlottak a két férfinak.

Kristály népének városa (titkos)
Egy asgardi mágiát használó raptor segítségével Thorhalla új lehetőségeken gondolkodik, amik segítségével az istennő eljuthat a Kristály világába, azaz a raptorok dimenziójába. A raptorok egyes kristályainak segítségével próbálnak átjutni az eddig ismeretlen világba, hogy visszaszerezzék a Dalt a Kristály népének.

Rés a pajzson? (titkos)
Tovább folyik az adatok elemzése és kiértékelése. A munka lassan halad, mert az érdektelenség és az egymással szemben álló érdekek és vélemények miatt a közös munka erősen döccen. Van, aki menekülne egy kis szünetbe, de az ügy komolysága miatt nem engedhetik meg maguknak hőseink a lazítást.

Adventi vásár
Kint a vásárban nagyon sokan voltak, amikor a Rémálom által megrontott télapó megérkezett és lövöldözni kezdett valamilyen furcsa fegyverrel. Hőseinket is eltalálták a golyók, azonban nem sebesültek meg ebbe, hanem velük együtt minden változni kezdett. Egy hegyek közti városkában találták magukat, fantasy külsővel. A fények kezdtek kialudni és az árnyakból furcsa lények kezdtek közeledni hozzájuk nem barátságos szándékkal.

X-ek kutatása (titkos)
Az X-men és diákok megérkeztek Vadfölre, ahol egy kemény landolás után pontosan Olympia városának lábánál szálltak le. A név csalóka lehet, ez az örökkévalók földi városa. A monumentális város első hatalmas terén és kertjeinél vannak csak, azonban az azonnal látszott, hogy a város romos és teljesen kihaltnak tűnik innen. Találtak egy működő terminált is, amin át talán adatokat tudnak lekérni. Közben Rain picit távolabb nézelődik, de Vanath-nak, vagy más behatolónak nincs nyoma.

Paradise / Éden (kozmik)
A Galaxis Védelmezői és még mások a megérdemelt pihenésüket töltik a luxusbolygón. A planétán jelenleg igencsak sokan vannak, mert egyrészt nyaralnak, másrészt hamarosan egy érdekes és nagyon ritka csillagászati jelenség lesz innen látható. A GV tagjai, Yalvis és egy kereskedő is ugyanazon hotelban szálltak meg. A napjuk nem igen indult jól, ugyanis a teljes hotelt lezárták valamilyen fertőzésveszély miatt és karanténba kerültek.

Költözés és gyerekáldás
Jenna és michael a hónap elején végre valahára megejtették a költözést is a saját hatalmas nagy kertes házukba. Még éppen időben, mert december 25-n megszületett az első gyermekük, a legújabb messiás gyermek, Daniel Nikostratos. Mind az anyuka, mind pedig a gyermek teljesen jól vannak és egészségesek.

Éjszaka a múzeumban
Chars Westwal és John Cage mindketten sikeresen bejutottak a nem túl jól őrzött múzeumba, miután felmérték, hogy milyen védelmei is vannak. Egyenlőre semmi ellenállásba így mindketten nyugodtan elindulhattak a múzeumban a célpontjuk felé.

Bál
A Xavier intézetben továbbra is tart a szokásos karácsonyi és újévi bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Feb. 2018, 00:00

Hírek!
2018. január és február

Kedves játékosok!
Még egyszer utoljára megemlítem mindezt, azáltal, hogy beléptünk a 2018-as esztendőbe, senki se felejtse el, hogy mostantól az oldalon 2029-et írunk, Lil’SW-n pedig MU 3-at!
Előző hónapban felvázoltam, hogy a 15. születésnap miatt nosztalgiás érzésű kalandok lesznek az idei évben a korszakkalandok során. Mindezzel ötletem Morsus-al, hogy miként is lehetne tökéletesen kivitelezni és sikerült is megoldanunk a kérdést. Örömmel jelentem, hogy egy nagyon jó kis megoldást találtunk ki minderre, így idén úgymond egy mini event zajlik majd a korszakkaland alatt, aminek a címe „Az idő ura” lesz. Akik ismerik a képregényeket azokat valószínűleg sokat mondó lehet a cím. Igen, ő még nem mutatkozott be nálunk a Reneszánsz síkon, csupán alternatív kalandok voltak vele. Előreláthatóan 3 részes kaland lesz, de majd kiderül az év során, hogy végül is mennyi lesz az annyi. Smile
Ma indul az X-eknek a szokásos Valentin napi és farsangi bál, mint mindig most is két hónapos lesz, így majd március 31-n 23:59kor lesz vége. Kellemes játékot azoknak, akik mennek.
Márciusban lesz majd Little SW-n is a következő párhuzamos event, ami nem bál, hanem alvilági, szerencsejátékos event lesz. Remélhetőleg az is népszerű lesz majd. Smile
Nem emlékszem, hogy meg lett volna-e valaha említve, éppen a fejemben van, mert volt egy bug a fórumon, amikor írtam a híreket. Így ha valaki hibába fut bele, amit mi nem tudunk megoldani, akkor a support fórumon írhatja le ezt.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel.
Lehet jelentkezni és menni a valentin napi és farsangi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került és elindult a második korszakkaland, a napszakok, három szállal. Még lehet rájuk jelentkezni.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. január

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A társaság úgy döntött, hogy segíteni fognak Bastetnek, így követték az útmutatást, ami nem messze vezetett a főbázistól. Itt megérkeztek ahhoz a helyhez, kapuhoz, amin keresztül átjutottak Bastet isteni síkjára. Ott azonnal tudták, hogy merre és hova kell menniük, ezt a jelet követve megtalálták az istennőt, akit rémálom lényei marcangoltak. Azonban, amikor meg akarták támadni őket a társaság szomorúan tapasztalhatta, hogy a lőfegyvereik nem működnek.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra közelebb ment a templomhoz, amit talált, kiderült, hogy erős elektromágnesesség veszi körbe a helyet, odabent pedig frissen felújított templombelsőt találtak. Legalább is, ami a padlózatot érintette és egy hatalmas működő generátor fogadta őket. Mivel semmilyen titkos járatot, vagy effélét nem találtak erre, így tovább álltak, további nyomokat keresni.

Kristály népének városa (titkos)
Thorhalla összefogott a raptorok mágiahasználójával, aki különleges, kozmikus sugárzásnak kitett kristálya segítségével lehetőséged teremtett egy dimenziókapu megnyitására. Thorhalla ezután némi felderítés után átlépett a dimenziókapun a raptorok világába, és vele tartott az elöljáró is.

A Kristály világa (titkos)
Thorhalla és Sol Jahanmi, a raptorok elöljárója, megérkeztek a Kristály Világába, azaz a raptorok dimenziójába, hogy megtalálják a módját a Dal nevű erő visszaszerzésének. A páros egy kristálybarlangban találta magát, ahol valami rögtön ellenséges fogadtatásra leltek.

Rés a pajzson? (titkos)
A nyomozás folytatódik, bár nem zökkenő mentes. Von Hessen grófnő kirohanását Hewer nem túl diplomatikusan kezelte, ugyanakkor a kedélyek megnyugodni látszanak miközben már vannak nyomok amin elindulhatnak. Az ügy felgöngyölítéséhez most a SHIELD központjába kell menniük ahol nagy valószínűséggel kifogják kérdezni a különböző ügyekben érintett hivatalnokokat, tiszteket és tiszteseket.

Adventi vásár
Végül Ben mentette meg a helyzetet azzal, hogy a kapott könyvéből egy varázslattal felgyújtotta a kialudt fényű karácsonyfát, aminek hála a kis lények szanaszét menekültek, a csapat pedig betudott futni az egyik épületbe. Itt konkrétan Sherlock Holmes szobájában találták magukat. Próbálták páran kitalálni, hogy mi történhetett velük, de mindezt Shadow Wolf ajtóberúgása megakadályozta, mert elvonta a figyelmüket a gondolkodásról.

X-ek kutatása (titkos)
Arra Godlaw már rájött, hogy miként is tudná használni az örökkévaló technológiát, amivel sikerült is térképet szerezniük, hogy miként néz ki Olympia. Tovább haladtak a városban, amiről már látták, hogy az egész teljesen romos és, hogy nincsenek egyedül itt. Noha még nem tudják, hogy mi is jött ide, de láttak mozgást és hallottak állatokat. A kutatóközpont felé mentek, ahol az épületben nem sokkal a bejárat után ismeretlen nyelven való beszédet láttak. Egyelőre nem látták meg, hogy kitől is származik mindez, de nem biztos, hogy szeretnék megvárni, amíg ez kiderül.

Paradise / Éden (kozmik)
A hotelben egy vérzéses lázat okozó sakaar-i fertőzés ütötte fel a fejét, többen már most súlyos betegek voltak. Köztük Yalvis is megbetegedett és már láza is volt a túlzott paranoián felül. Ők el is indultak a gyengélkedő felé, mert a foxiai egyébként nem igen ment volna.
Közben Vubalh nekilátott a tárgyalás lefolytatásának, amit elintéztek neki, hogy innen is megtudja ejteni a karantén ellenére is.
Mindeközben pedig valami furcsaság is készült odakint, hiszen elkezdett sötétedni, de az esemény, amit beharangoztak még nem lehetett ez.

Nickostratosék
Daniel is hazakerült teljesen egészségesen, a család pedig remekül elvolt az új otthonában. A hónap végén pedig még a házhoz is megérkezett Flavia, a félig marokkói származású testőrnő. Ő nemrég hallotta, hogy Michaelék testőrt keresnek maguknak, így a nő kapva-kapott az alkalmon, azonnal New Yorkba utazott és felkereste a Nickostratos házat, hogy jelentkezzen a munkára.

Nyomozás a Szabadságszobornál
Svarog és Shane végül is otthagyják a Szabadságszobrot és elmennek Shane lakására, ami Harlemben található. A lakásban elég sok nyomot lehetett látni, hogy a férfi igencsak belemászott valamibe az üggyel kapcsolatban. Meg is kérdezte Svarogot, hogy kíváncsi-e a részletekre, vagy van-e konkrét kérdése. Egyelőre a természetfeletti válaszára vár.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a karácsonyi és újévi bál, és elkezdődött a Valentin napi és farsangi bál helyette.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Márc. 2018, 00:00

Hírek!
2018. február és március

Kedves játékosok!
Március 25-n vasárnap újabb képregénybörze lesz a 4-6-os villamos vonalán. Részleteket itt olvashattok. Valószínűleg lesz találkozó is hozzá, ez kiírásra fog kerülni, eventként fb-n, és itt az oldalon is.
Gondolom feltűnt mindenkinek, hogy kaptak hírlevelet az oldalról, amiben topicok és effélék hirdetése volt. Mindez nem a staff műve volt, a szolgáltató újdonsága, hogy bizonyos időnként küld ki ilyet. Kikapcsolható, még várok egy-két levelet, megnézzük mennyire hasznos stb. ha nem, akkor ki lesz kapcsolva.
Úgy vélem, hogy a többségnek már feltűnt (Niterisnek tudom, hogy igen mrgreen ) a poszt írásnál egy dobás funkció ez:

Mindez azért lett aktiválva, mert a Little SW kaszinó eventhez van szükség rá. Egyébként 6, 10 és 100 oldalú kockával lehet dobni, ha szám helyére beírjátok, hogy hány kocka, a reag küldésekor a reagotok alá Cerebro-tól megy egy kockadobás a kért kockaszámmal.
Még tart az X-eknek a szokásos Valentin napi és farsangi bál, mint mindig most is két hónapos lesz, így majd március 31-n 23:59kor lesz vége. Kellemes játékot azoknak, akik mennek.
Ma indul Little SW-n a Kaszinó event, ahol több játékkal is készültünk nektek. Mindez párhuzamos, azaz ha játékban vagytok, akkor is mehettek oda játszani.


Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása az előző havi híreknél van.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.
A Wikipédiánk teljesen friss, Raven személyében megtaláltuk az új szerkesztőjét, aki frissítette is azt augusztus során.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindult az új korszakkaland, ami a Szemfényvesztés három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel.
Lehet jelentkezni és menni a valentin napi és farsangi bálra, ami mint mindig most is párhuzamos event a diákoknak és X-ekhez köthető karaktereknek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Ugyanitt kiírásra került a március 1-n induló Kaszinó event, ami párhuzamos, így lehet jönni játszani. Sok újdonság várja az érkezőket.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. február

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A csapat sikeresen legyőzte a lényeket, amik Bastet-et marcangolták, rá is jöttek, hogy miként lehet mindezt megtenni, a fejüket kellett levágni. Az istennő nagyon rossz állapotban volt, annyi ereje még volt mielőtt kómába esett, hogy megmondja kivetülés közben a társaságnak, hogy a szívalakú virágot kell megenniük ahhoz, hogy megmenthessék őt.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A Hydra csapata egyelőre nem jutott előrébb abban, hogy megtalálja a tárgyat. Azonban felfedeztek egy sor generátort, amit úgy néz ki, hogy Mr. Sinister helyezett ki, már csak a genetikailag összetett őrzőlények is erre utalnak. A generátorok kör alakban vannak és az egész közepén a fenti park közepe található. A csapat ide fog menni, hogy ott nézzen körbe, hátha ez előreviszi a nyomozást.

A Kristály világa (titkos)
Thorhalla és a raptorok elöljárója kijutott az elsőre kilátástalannak tűnő helyzetből, és egy erdőbe értek. A rengeteg kristállyal teli fa alapján úgy tűnik, hogy a világ nem olyan egyszerű és letisztult, mint ahogy eddig gondolták. Ráadásul a Kristály Világában nem működik Thorhalla mágiája... Mindezeken felül pedig kiderült, hogy több fa is van a világban, nem csak egy.

Rés a pajzson? (titkos)
Meadow bent maradt az ENSZ-nél, hogy onnan támogassa a másik három személyt. Ők pedig Kaylyn teleportálásának hála egy pillanat alatt a SHIELD negyedben voltak már. A két személy közül a nő Bogdan ügynököt választotta ki, hogy őt látogassák meg elsőre és kiadta, hogy figyeljék Brenton ügynököt, hátha Bogdan a látogatás után figyelmezteti és az ügynök szökni próbálna.

Adventi vásár
Ismét Ben volt az, ki tovább tudta vinni a dolgokat, noha később inkább Aina volt az, aki irányította a dolgokat. A kis társaság a Déli Sarkra került, oda, ahol a Télapó és felesége a Télanyó, avagy Mrs. Claus él. Itt megtudták, hogy a Télapó a világ legerősebb mutánsa, realitásmanipuláció a képessége. Nem igazán volt más lehetőségük, mintsem elfogadni, hogy segítenek a néninek. Rudolf, a rénszarvas teleportálta el őket egy ismeretlen, de még mindig fagyos helyre, ahol a Télapó volt. A feladatuk nem kisebb, mentsék meg a Télapót és a karácsonyt.

X-ek kutatása (titkos)
Úgy döntöttek, hogy a technológiai részt nézik meg. Ott már szó szerint belebotlottak az ellenségbe, kiderült, hogy a várost a deviánsok foglalták el azok után, hogy az örökkévalók eltűntek. Cody követett is kettőt, amik eltűntek, úgy, hogy még a szagukat sem érezte az igazgatóhelyettes. Később tapasztalta, hogy semmilyen illatot sem érez. A kellemetlenebb része a dolgoknak az volt, hogy a deviánsok ráakadtak az X-ekre és egy majomszerű tagjuk meg is támadta őket.

Paradise / Éden (kozmik)
A furcsaság úgymond „beérett”, egy hatalmas rázkódás után a hotel az űrben találta magát. Egyre többen – a betegek – kezdték érezni, hogy valami megváltást, gyógyulást, örök egészséget ígér nekik. Ezenfelül Nestor is megnyugtató, biztonságot adó érzést érzett azzal kapcsolatban, ami idehozta őket. azt gyanította, hogy a Haragfalónak lehet köze ehhez, vagyis egészen pontosan azoknak, akiket az entitás szolgál.
Közben Vubalh is odatalált a többiekhez, ahol Yalvis egészségi állapota tovább romlott.

Nickostratosék
Flavia otthon is találta a leendő munkaadóit, vagyis egészen pontosan egyelőre Michael volt az, aki kiment és fogadta a nőt. Máris beszédbe elegyedtek és elindultak a birtokon egyfajta körbevezetésként, hogy a nő láthassa, hogy hol is kell majd dolgoznia.

Nyomozás a Szabadságszobornál
A nyomozó nekilátott annak, hogy felvázolja az ügyet, ami nagyon bűzlött az elejétől kezdve, kiderült, hogy nem csak egyetlen egy gyilkosságról volt szó, hanem sorozatgyilkosságról. Minden esetben fiatal női áldozatok voltak, akiket feldaraboltak, a homlokukra pedig egy furcsa jelet véstek. Az egész leginkább rituális gyilkosságsorozatnak tűnt.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a karácsonyi és újévi bál, és elkezdődött a Valentin napi és farsangi bál helyette.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Ápr. 2018, 00:00

Hírek!
2018. március és április

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban történtek jó és kevésbé jó hírek.
Kezdem a rosszakkal, Phobia szó nélkül eltűnt, így amíg nem kerül elő kénytelenek voltunk tőle, mint KM megválni, helyette Raten-t vettük fel KM-nek, úgy, hogy a staff minden tagja beleegyezését adta. Így ebben akkor benne volt a jó hír is. Smile
A másik rossz, hogy Paci (Sandman) meghatározatlan időre szabira ment, ő megmarad KM-nek és várjuk vissza.
Jövő hónapban lesz az oldal 15. születésnapja, akkor kaptok majd egy kisebb meglepetést is, az egyiket még titokban tartom, a másik pedig egy 15 kérdésből álló kvíz lesz.
Most áprilisban 2 korszakkaland is indul, az egyik Little SW síkon, a másik pedig természetesen a Reneszánszon. A Reneszánszos már része a több kalandból álló születésnapi eventnek, aminek a végkifejlete lehet, hogy jövőre ér csak véget.
Májusban még lesz a diákoknak a végzős kalandja is, amikor a karakterek kirepülhetnek a suliból, ha teljesítették a megfelelő feltételeket. Ez még ebben a hónapban a közepe/vége felé kiírásra kerül.
Az X diákok eventje most véget ért, de a Little SW-n a Kaszinó event, még mindig tart április 30-n 23:59-ig. Itt továbbra is több játék vér titeket. Mindez párhuzamos, azaz ha játékban vagytok, akkor is mehettek oda játszani.
A hónap során valószínűleg újra lesz élesztve a wikipédia szerkesztéséért menő pozíció, mert az előző két szerkesztő is itt hagyta az oldalt.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindul a hónap elején az új korszakkaland, ami a Megszűnt idő címet viseli három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, a Megérdemelt pihenés címmel. (ez a végénél tart, így ide most nem lehet jelentkezni)
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Van, mi ködbe vész címet viseli, még lehet rá jelentkezni, mindhárom részre.
Saku is írt ki egy kalandot, birodalmi ügynökök számára, ami, a Dezertőr címet viseli és Coruscanton játszódik.
Ugyanitt kiírásra került a március 1-n indult Kaszinó event, ami párhuzamos, így lehet jönni játszani. Sok újdonság várja az érkezőket.
Még egy kaland, ezúttal Shadow-tól ide előtörit sem kell írni, csak adatokat és motivációt. A kaland címe Ahol az út véget ér.
Még egy kisebb kaland, a Koponya titka, ami január elején fog elkezdődni, ide is lehet jelentkezni.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. március

Wakanda 1. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
A három férfi és a nő vállvetve harcoltak a démonok újabb és újabb hada ellen, mígnem az utolsó lényhez is elértek. Mivel végül egyikőjük sem volt hajlandó fogyasztani a növényből, mely megsokszorozta volna az erejüket, állóképességüket és regenerációjukat, így roppant nehéz volt leküzdeni a végső ellenfelet, de végül sikerrel jártak és Bastet szabad lett.

Wakanda 2. (titkos)
A küldetés óta hetek teltek el, de ismét újabbak kell a társaságnak szembenéznie.
Ervin vezetésével végül sikerült megtalálni a tárgyat, amit kerestek. Egy ősi romnak a mélyén volt, benne megannyi titkos és kódolt adattal, amit a fiatal férfi nem értett. A feladatot sikerrel elvégezte, egyetlen kis „hiba” csúszott közbe, de azért nem marasztalta el senki, hogy Ványa szőrén-szálán eltűnt.

Wakanda 3. (titkos)
Niterist a rendőrök/csendőrök bevitték az őrszobára, ahonnan végül némi pénzbírsággal kiengedték. Azonban a démonnak a terve, hogy felkelti Rémálom figyelmét és kapcsolatba tud lépni vele nem járt sikerrel.

A Kristály világa (titkos)
Thorhalla és a raptorok elöljárója a Kristály Világ felfedezése közben egy kastélyra bukkantak, de mielőtt felderíthették volna, mindkettőjüket elfogták, és börtönbe vetették titokzatos idegenek. Thorhalla most fegyverei és mágiája nélkül próbál kiszabadulni, míg az elöljáró gazdateste elveszítette a kristályát, így ismét önmaga lett.

Csak egy átlagos munkanap
Vincent False legújabb munkája egy George Lawson nevű férfi felkeresése, és bíróságra szállítása volt. Vincent felvette a kapcsolatot egy nővel, aki jelezte, hogy nála bérel lakást a férfi, Robert Ford néven. A nő adott egy kulcsot a lakáshoz, és engedélyt adott Vincentnek, hogy felkeresse ott a férfit, és Vincent el is ment a lakáshoz.

A kree-k megérkeztek (szupertitkos)
A naprendszer határán a hipertérből egy új prototípusú álcázott kree csatahajó lépett ki, amit még a Raptorok sem voltak képesek észlelni a hajót. Ami a hipertérből való kilépés után nem is várakozott sokáig, hanem el is indult a Föld felé, hogy titkos akciókat hajtsanak végre ott.

Rés a pajzson? (titkos)
A nyomozás a végére ért, aminek a következtében az derült ki, hogy az elsőre tippelt gondok álltak fenn. Nem belső gondok voltak a cégnél, így nemzetbiztonsági problémák sem léteztek. Külső emberek, cégek, főleg Hydra befolyás alatt állók voltak, amik próbálták befeketíteni a SHIELD-et, sikertelenül.

Adventi vásár
A csoport megtalálta Télapót, akivel harcba is keveredtek, nem mintha más lehetőségük lett volna. Szerencsére igencsak hamar rájöttek, hogy miként is lehet megmenteni – legalább is a csapat azon része, aki nem megölni akarta a férfit – és ennek köszönhetően nagyon gyorsan megszabadították Rémálom befolyásától. A világ is helyreállt és ők pedig a karácsonyt is megmentették.

Rémálom (titkos)
Már kétszeresen is olyan közel járt ahhoz, hogy valamilyen formában fizikailag is az ébren levők síkjára lépjen, de mindkét esetben meghiúsították a tervét. Először az istennő, azok után a télapó. Ráadásul átlagos, hétköznapi emberek. Most újabb terveket kell kiötlenie, hogy képes legyen a manifesztálódásra.

X-ek kutatása (titkos)
A csapat sikeresen megölt egye deviánst és Godlaw közben rájött, hogyha Vanath itt van, akkor a deviánsok is őt szolgálják, így inkább az X-ek elmenekültek és hazatértek. Igazából a férfi pontosan telibe találta a dolgot, Vanath az Árnykirállyal együtt végig figyelte a városban az X-ek ténykedtek, majd elhagyták a helyet. A csapat pedig nem tudhatta meg, hogy azért nem láttak mindent a városban, mert az Árnykirály nem engedte nekik.

Paradise / Éden (kozmik)
A hotelban szinte mindenki elvesztette az eszméletét, így Jelly, Nestor és Vubalh indultak el tenni valamit. Mivel a biztonsági szobában sem találtak semmit, ellenben a földszintről zajokat hallottak oda mentek és egy furcsa idegen lénnyel találkoztak. Ő mondta el, hogy az egészért egy bizonyos Rákuniverzum felelős és meg kell szakítaniuk velük a kapcsolatot mielőtt azaz univerzum megfertőzi a Reneszánsz világot is és az beláthatatlan következményekkel járna.

Éjszaka a Múzeumban
Chars bejutott a múzeumba és úgy döntött, hogy kifigyeli a biztonsági őr mozgását. Balszerencséjére (vagy szerencsére) egy igencsak lassú őr műszakját fogta ki a férfi és így elég sokáig fog tartani mire eljut az ellopni való tárgyhoz.

Tanulás
Aina a korábbi események után úgy döntött, hogy mielőtt újabb teendők után néz befejezi a tanulmányait. Mindezt meg is tudta tenni és immáron eljutott oda, hogy már mindent tud amit a voodoo-nál tudni lehet.

Bál
A Xavier intézetben véget ért a Valentin napi és farsangi bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Május 2018, 00:01

Hírek!
2018. április és május

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban 15 éves az oldal. Ennek örömére több kisebb meglepetésben lesz részetek. Részletek kicsit lejjebb.
Egy frissítés volt az oldalon, ami a több accounttal rendelkező felhasználóknak nyújt segítséget remélhetőleg. Ehhez képes magyarázatot is készítettem, mindezt ezen a linken találjátok.
Mivel Raven távozott az oldalról, így újra nyitott a pályázat a Wikipédia karbantartására. A feladat annyi, hogy karban kell tartani, ha van valami friss dolog, akkor azt felvinni. Esetleg az alter síkoknak, főleg SW-nek egy külön részt létrehozni, ha már olyan aktív a sík.
Először is a már április végén kiírt születésnapi bannerverseny-re készíthettek bannereket.
Másodszor, egy 15 kérdésből álló kvízt is kaptok. Mindezt itt érhetitek el. Tudom-tudom, ez kissé nehezebb, mint az augusztustusi szokott lenni, de erre 15 napotok van, hogy megcsináljátok. A jutalmazás hasonló lesz, mint a nyárin szokott. És nem kell aggódni az sem marad el majd.
Harmadszor, a születésnapi topic. Mint a leírásban olvashatjátok, mindenki, aki ír ide (és belinkeli a főkaraktereit), az kap hozzájuk 1,5-1,5 pontot ajándékba. Most Ti vagytok, akik kapják az ajándékot és nem ti adjátok az ünnepeltnek Smile A staff karakterek is nyugodtan írjanak, most ők is kaphatnak.
Az X-diákoknak, mint minden májusban most is van diplomaosztójuk. Így most van lehetőség kivinni a karaktereket rendes NJK-nak ingyen, aki nem akar élni vele újabb egy évet kell rá várnia majd.
Mind Reneszánszon, mind pedig Lil’SW-n elindultak az új korszakkalandok, lejjebb olvashatjátok, hogy hova lehet még jönni, jelentkezni. Ezen felül Reneszánszon újabb sci-fi kaland is került kiírásra, ami most májusban indul majd.
Lil’SW-n véget ért a kaszinó event, egy hónapos szünet következik, hogy majd június elején indul az újabb, ez addig kiírásra kerül majd a hónap során.
Reneszánszon az X diákoknak is lesz majd event június elejétől, nekik a szokásos sulis év végi és függetlenség napjás.
Így már előre látható, hogy a későbbiekben sem maradtok eventek nélkül.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Elindul a hónap elején az új korszakkaland, ami a Megszűnt idő címet viseli három szállal ezúttal. Még mindháromra lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, az Expedíció címmel. Ez a kaland májusban fog indulni.
Az X diákok jelentkezhetnek a diplomaosztóra, aki elszalasztja, annak egy évet kell várnia a következőre.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Van, mi ködbe vész címet viseli, még lehet rá jelentkezni, mindhárom részre.
Saku is írt ki egy kalandot, birodalmi ügynökök számára, ami, a Dezertőr címet viseli és Coruscanton játszódik.
Még egy egyszerű kaland, ami nem a korszakkalandhoz tartozik, csak egy sima a Közös munka címmel.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. április

Megszűnt idő
A világ legnagyobb részén látható volt, hogy az égen a semmiből megjelent az égen egy hatalmas űrhajó, majd egy robbanás következtében eltűnt. Mindezek után a földre sok kisebb darab valami – egyelőre nem tudni, hogy mik – zuhant, amik körül az idő elkezdett megváltozni…

Wakanda
A Hydra versenyfutásba kezdett a lázadókkal, emiatt ment ki a terepre Niteris, Ervin és Tristan. A főváros határába is becsapódott valami, aminek köszönhetően a főváros megváltozott a trió körül. A 11 évvel korábbi múltban találták magukat, amikor Wakandát Apokalipszis és mellette a Loki vezette AIM uralta. Azt már megállapították, hogy nem mágia okozta mindezt, de egyelőre többet nem tudnak.

Las Vegas
Egy teljesen átlagos napon mint mindig igencsak sokan voltak a városban. Itt is becsapódott valami, amiről Svan révén kiderült, hogy valakiről van szó. Las Vegas is megváltozott és Noé becsapódásának idejére kerültek vissza, a hajó pedig már ott lángolt a városban. Nem sok idejük volt addig, amíg a két amerikai nemzet atombombát dob a városra. Meg kellett találniuk azt, aki lezuhant és biztonságba helyezni.

A Kristály világa (titkos)
Thorhalla megismerte a Kristálykastély lakóit, a világ történelmét, és M ismereteinek köszönhetően már kezd körvonalazódni a terve, hogy visszaállítsa a dimenziót korábbi állapotába, vagy akár annál is hatékonyabbá tegye. Ehhez először viszont le kell győznie a tébolyodott lelkek gyülevényét, a Dalt.

Csak egy átlagos munkanap
Vincent False megtalálta a férfi lakását, ahova be is jutott a nőtől kapott kulcs segítségével. Odabent irdatlan rendetlenséget talált, a célpont viszont láthatóan nem volt a lakásban.

A Suromi szelleme
Salem környékén egy meglehetőségen békés és nyugodt nap volt, amikor ide is becsapódott egy darabja annak a valaminek, ami lezuhant. Többen kimentek megnézni a krátert és Sakura is ott leselkedett. Ahogyan Cody, Rain, Ammon és egy lány kiért és vizsgálták volna a helyet itt is megváltozott. Ők a régi kúriához, még a Xavier vezette X-ek idejébe kerültek vissza, amikor a Suromi megtámadta az iskolát.

Paradise / Éden (kozmik)
A csapat nagy előrelépést ért el, találkoztak Helios-al, aki a támadó univerzumból a Rákunivezumból származik. Az ő útmutatása alapján megtalálták azt a lényt, amelyik összekapcsolja a két világot. Neki köszönhetően nem volt energia sem a hotelben. A csapatnak már csak az volt a feladata, hogy elpusztítsák a lényt.

Éjszaka a Múzeumban
Chars végre eljutott a lámpáshoz, amit kiszemelt. Bár fizikailag nem volt nehéz feladat, de a férfi türelmét a végletekig próbára tette. Mikor már azt hitte, hogy végre meglehet a lámpás, akkor hirtelen szembe találta magát annak az őrzőjével.

Démoni nyomozás
Svarog folytatta a harlemi démonnal kapcsolatos nyomozását, felmentek a nyomozó lakására, ahol megtudta hogy egy szekta idézte meg a démont, aki elkezdett megölni mindenkit, akinek köze volt a rituáléhoz. Ezen kívül az is kiderült, hogy a szertartásokhoz felhasznált nők születési helye egy óriási pentagrammát rajzol az USA térképére.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Jún. 2018, 00:00

Hírek!
2018. május és június

Kedves játékosok!
Előző hónapban volt 15 éves az oldal, emiatt sok kis apróság volt ajándékba. A 1,5 kreditek a hónap elején kiosztásra kerülnek azoknak, akik belinkelték az előtörijüket a megfelelő topicba.
Most a bannerversenyen is sok induló volt, ezért köszönet nektek.
A kvíz tudom, hogy nehéz volt, valószínűleg ezért érkezett kevés válasz, az augusztusi 100 kérdés már könnyebb lesz és már csak két hónap van annak kezdetéig.
A GDPR minket is érintett, az ezzel kapcsolatos dolgokat a support fórumon olvashatjátok.
Egy újabb frissítés volt az oldalon, a leírást a kattintás után lehet olvasni.
Idén meglehetősen sok diák távozott az iskolából, aki lemaradt, vagy még nem teljesítette a feltételeket, annak jövő májusig várnia kell, és addig van lehetősége pótolni a feltételeket.
Most júniusban lesz egy éve, hogy nyári üdítő kalandként kiírásra került a Lil’SW prológusa, amiből egy igencsak aktív és nagy sík lett köszönhetően nektek.
Eventek, nyáron ezekből sem lesz hiány. Reneszánszon a diákoknak a Július 4-i event lesz, ezúttal egész nyáron, június 1 és augusztus 31-e között. Lil’SW-n pedig a Béke ünnepének bálja, június 1 és július 31-e között, ahol megint lesz mód három szerencsejátékra is.
Még lehet, hogy lesz egy kisebb „meglepi” topic is, az utóbbi időben elég sokat gyakoroltam a PS-t és már egész jó kis aláírások és hasonlók mennek, így attól függően, hogy mennyi időm lesz lehet, hogy nyitok egy topicot, ahol lehet majd avatarokat, aláírásokat, template-be való képeket kérni Smile

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az előző hónap elején az új korszakkaland, ami a Megszűnt idő címet viseli három szállal ezúttal. (jelentkezni ide a kalandok mivolta alapján már nem lehet).
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, az Expedíció címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Az X diákok és X-khez köthető JK-k mehetnek partnert keresni a Függetlenség napi bálra, ami ezúttal teljes nyáron fog tartani.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Van, mi ködbe vész címet viseli.
Saku is írt ki egy kalandot, birodalmi ügynökök számára, ami, a Dezertőr címet viseli és Coruscanton játszódik.
Még egy egyszerű kaland, ami nem a korszakkalandhoz tartozik, csak egy sima a Közös munka címmel.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. május

Megszűnt idő
A világ legnagyobb részén látható volt, hogy az égen a semmiből megjelent az égen egy hatalmas űrhajó, majd egy robbanás következtében eltűnt. Mindezek után a földre sok kisebb darab valami – egyelőre nem tudni, hogy mik – zuhant, amik körül az idő elkezdett megváltozni…

Wakanda
A társaság úgy döntött – nem mintha nagyon más lehetőségük lett volna – utána néz annak, hogy mi szólítja őket a piramisból. Egyelőre a sok turistának köszönhetően igencsak könnyedén mozognak a fővárosban és megérkeztek Apokalipszis piramisáig és itt már tudták, hogy odabentről van a hívás, a kérdés már csak az, hogy miként jutnak be oda.

Las Vegas
A csapat bejutott a lezuhant Noé belsejébe, itt sikerült Constantine-nak újra aktiválnia a bandázst, azzal, hogy a testébe engedte Svanhildot. A hívásuk a hajó hídja felől jött és rá kellett ébrednie a csapatnak, hogy azok, akik annak idején a múltban itt voltak a hajón még most is itt vannak. Azaz nem csak a hívó dolgot kell majd megtalálniuk, hanem az itt levőket is meg kell menteniük különben a világuk, amit ismernek menthetetlenül megváltozik és valószínűleg nem a jó irányba.

A Suromi szelleme
Mostanra mindenki bejutott az iskolába, amíg odakint a harc folyik. Azt nem tudni, hogy mikor fog a robbanás bekövetkezni, de esélyes, hogy nincs túl sok ideje a táraságnak. Már mindenki a föld alatt van az alagsorban, Sakura egy mókus alakjában, a többiek pedig a menekülő diákok és tanárok mögött lopakodva. Azonban mindenki érezte, hogy még mindig lejjebb kellett menniük, ott pedig a Veszélyterem volt, illetve Cerebro.

X bolygó (kozmik)
Egy expedíció indult egy különleges bolygóra, amit valamilyen oknál fogva mind a Phalanx, mind pedig Annihilus serege elkerül. Egy félbeszakadt bolygóról van szó, amin furcsa mód még mindig dús fauna flóra található. Már egy hete ott van a csapat és az utóbbi időben arra lettek figyelmesek, hogy mióta felfedeztek egy idegen – oda nem illő – tornyot, egyre gyakrabban van emlékezet kiesésük.

Démoni nyomozás
A nyomozás tovább folyik, és úgy tűnik, hogy találtak egy friss, és jó nyomot. Shane pedig azt javasolta, hogy folytassák együtt, mert jó csapatot alkotnak, és induljanak is meg Fort Fort Ticonderogába.  

Délutáni tea
Mal látogatót kapott egy délután a szobájában, az egyik osztálytársa, Bella kereste fel, hogy játszanak kicsit. Egyelőre csak beszélgetnek, és barátkoznak.

A Kristály Világa (titkos)
Thorhalla nem harcolt meg a Dallal, helyette inkább visszaállította a dimenziót korábbi állapotába, majd az elöljáró kristályával együtt elhagyta a Kristály Világát, hogy megnézze, sikerült-e visszaállítani a Dalt.

A Dal Visszatérése (titkos)
Thorhalla és a Kristály Világának egyetlen lakója visszatért a Plútóra, ahol a raptorok már fél éve várták őt és elöljárójukat. Ünneplésre azonban nem volt idő, mert különös módon egyszerre rengeteg raptor veszítette el eszméletét, ezzel igencsak nagy felfordulást okozva a bolygón. Thorhalla és a raptorok elöljárója most arra próbálnak rájönni, mi okozhatta a jelenséget - vajon a Dal mellékhatása ez, vagy a Kristály Világában nem stimmel valamit?

Kínai meló
Tiana Bronxban próbál szerencsét egy tavaszi kora estén, hogy javítson anyagi helyzetén. Egy szerelemtől kótyagos férfit nézett ki áldozatának, hogy egészen profán módon kirabolja őt egy sikátorban. Egyelőre viszont úgy tűnik, a kiszemelt fickó nem szívesen játszaná a ráosztott szerepet.

Vendég egy másik világból
Lurid Shade a saját realitásában a főnökének köszönhetően egy kísérletben vett részt, hogy elküldik remélhetőleg egy másik világba. Nos mindez sikerült és a Reneszánsz univerzumába került. Az ARMOR gyűjtötte be a fiatal nőt, akihez Eyjolf Miller ment oda, hogy ő ismertesse meg ezt a világot a nővel, ami az új otthona mostantól.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Júl. 2018, 00:00

a
Hírek!
2018. június és július

Kedves játékosok!
Közeledünk az újabb születésnaphoz, ami ennek az új oldalnak a születésnapja, ez a következő hónapban lesz.
Elsőként a szomorú hírt írom, Z/Morsus búcsúlevelét itt olvashatjátok. Reméljük majd visszatér hozzánk valamikor még, addig is, vagyis továbbra is hiányozni fog.
Továbbra sem állunk le a frissítésekkel, fejlesztésekkel. A legújabb az új kalandrendszer, ami extra játékelehetőséget biztosít a számotokra. Már kikerült a topic, ahol lehet javaslatokat, ellenjavaslatokat tenni. Így kérnék mindenkit, hogy írjon oda, hogy még a nyáron be lehessen vezetni és kiírni efféle kalandokat. Július közepéig lehet majd véleményt formálni, utána bevezetjük ezt, mivel az eddigi privát visszajelzések pozitívak voltak.
Ezen felül volt még egy frissítés is június elején, erről itt olvashattok multik és előtöri linkek kikerülhetnek a profilkép alá.
Kikerült, a topic, ahol lehet képszerkesztéseket kérni. Bármilyet, amit kitaláltok, aztán remélhetőleg megtudok birkózni a feladattal Smile
Még júliusban, vagy augusztus elején egy újabb verseny lesz majd az oldalon, ami igencsak modern verseny abból a szempontból, hogy mémeket kell majd kreálni XMR témában. Könnyed és szórakoztató feladat.
A kvízt befejeztem június elején, így már 100%, hogy augusztus 1-n indul a szokásos verseny.
A hónapban kiírásra került mind a Reneszánszos, mind pedig a Little SW-s új korszakkaland, ehhez linkeket lejjebb a megszokott helyen találtok majd.
A hónapban tovább folyik mind a Lil’SW-s, mind pedig az X-eknek levő bál, így azokon a helyeken is nyugodtan játszhattok.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az előző hónap közepén az új korszakkaland, ami az Idő halála címet viseli három szállal ezúttal. Mind a három részre lehet jelentkezni.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, az Expedíció címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Az X diákok és X-khez köthető JK-k mehetnek partnert keresni a Függetlenség napi bálra, ami ezúttal teljes nyáron fog tartani.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.

Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Múlt árnyai címet viseli. Mindenki jöhet és jelentkezhet rá.
Zajlik a nyári event is, ami a Béke ünnepe címet viseli, szabadjáték és szerencsejáték is van itt.
Saku is írt ki egy kalandot, birodalmi ügynökök számára, ami, a Dezertőr címet viseli és Coruscanton játszódik.
Még egy egyszerű kaland, ami nem a korszakkalandhoz tartozik, csak egy sima a Közös munka címmel.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2029. június

Megszűnt idő
A világ legnagyobb részén látható volt, hogy az égen a semmiből megjelent az égen egy hatalmas űrhajó, majd egy robbanás következtében eltűnt. Mindezek után a földre sok kisebb darab valami – egyelőre nem tudni, hogy mik – zuhant, amik körül az idő elkezdett megváltozni…

Wakanda
A társaság végül bejutott Apokalipszis palotájába egy teleportálással, ahol hamarosan meg is találták, amit kerestek. Egy idősebb férfi volt az furcsa ruhákban, ő volt az, aki hívta őket. a megtalálása után Apokalipszis is odaért egy támadást követően mindannyian újra a jelenben voltak…

Las Vegas
Mint kiderült végül nem kellett megmenteniük az ott levőket, mert valaki más megtette helyettük. A társaság is megtalálta azt, aki hívta őket, egy fiatal páncélos fiú volt. Azonban a csapat túlságosan is lassan haladt, az atombomba felrobbant odakint, de szerencséjükre valamilyen módon újra a jelenben kötöttek ki.

A Suromi szelleme
Mindenki lejutott a veszélyteremhez, illetve annak belsejébe, Sakura egy mókus alakjában. A veszélyteremben egy fáraót találtak, akit Sakura meg is ismert. Azonban a csapat túlságosan is lassan haladt saját hibáján kívül – a lassan haladó menekülők miatt –, a bomba felrobbant az alagsorban, de szerencséjükre valamilyen módon újra a jelenben kötöttek ki.

Az idő ura
A három esemény nyomán mindhárom csapat a furcsa személyükkel NJ államhatárára érkeztek. Itt mindenki láthatta, hogy a három eszméletlen személy egy és ugyanaz, csak élete más-más szakaszából. A három férfi körül az idő újra elkezdett szórakozni, hol a jövőbe ugrott a környék, hol a múltba, hol pedig a jelen látszott körülöttük…

X bolygó (kozmik)
A csapat megérkezett a toronyhoz, ahol egy MI fogadta őket. megtudták, hogy a Sasculari osztag bázisa ez és mindannyian éppen valamilyen evolúciós fejlődési folyamaton mennek keresztül, minek nem tudni mi lesz a végkimenetele. Az MI a közeli piramisba küldte őket, hogy kivizsgáljanak egy energiajelet.

A Dal Visszatérése (titkos)
Az elöljáró új testet kapott és máris nekiláttak annak, hogy kitalálják, hogy mi az oka annak, ami a raptorokkal történik. Arra jutottak, hogy túl kicsi lett a dimenzió, így Thorhalla kibővíti azt és jelenleg arra várnak, hogy kiderüljön, hogy mindez sikeresen megállítja-e  folyamatot, vagy valami mást kell kitalálniuk.

Védelmi pénz
Greg Saunders csak egy átlagos estére készült a kocsmájában, de úgy tűnik New York sötétebb oldala gyorsan megtalálta. Egy fiatal fiú aki elméletileg az egyik helyi bandát képviseli és egy visszautasíthatatlan védelmi pénz ajánlattal érkezett. Gregnek természetesen erős fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban.

Bál
A Xavier iskolában, mint minden évben, idén is megkezdődött a Függetlenség napi bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Aug. 2018, 00:00

Hírek!
2018. július és augusztus

Kedves játékosok!
Ismét egy újabb augusztus, ezáltal a hónapban két születésnapunk is van. Az új oldal immáron a 7. születésnapját ünnepli és a Little SW sík pedig egy éves lett.
Az előző hónapban kissé át lett szabva a fórum struktúrája, igyekeztem úgy áthelyezgetni részlegeket, átnevezni, hogy logikusabb és átláthatóbb elrendezést kapjon. Nem nagy változások, de reményeim szerint megkönnyíti a dolgotokat.
Elindult az új korszakkaland is, a háromrészes event második része, ha ennek vége, a következő majd az Idő ura event záró része lesz.
A hónap közepén bevezetésre kerültek a hadijátékok, amikhez már az első két kaland kiírásra is került. Az egyik Reneszánszra, ami az India ékköve címet viseli. A másik pedig Lil’SW-re, ami a Sivatag titkai néven szerepel. Ezek a kalandok PÁRHUZAMOS-ak, így nyugodtan mehettek ide játszani akkor is, ha máshol játékban vagytok már.
Kiírásra került a legújabb versenyünk a mém készítő verseny, ahol nyugodtan elengedhetitek a fantáziátokat XMR témában.
Augusztus van, ami azt jelenti, hogy ismételten jön az 5 héten át tartó hetenként 20-20 kérdésből álló kvíz. A szabályok ugyanazok, mint minden évben. Jó játékot mindenkinek!
Az első forduló pedig már el is érhető ezen a linken.
Little SW-n véget ért a Béke Ünnepe bál, most ott egy hónap szünet következik és szeptember ben indul majd a rakghoul-os event. A kiírása a hónap elején, legkésőbb közepén várható.
Ezzel egy időben az X-ek nyári eventje még mindig augusztus 31-ig tart, aki szeretne menni játszani oda még mindig megteheti.

Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy ebben a topicban megteheti, hogy segítséget kér. Illetve képek szerkesztését itt lehet Nefi-től kérni.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szerveren itt érhető el egyébként.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^
Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Az előző hónap közepén az új korszakkaland, ami az Idő halála címet viseli három szállal ezúttal. Mind a három részre lehet jelentkezni jó indokkal.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, az Expedíció címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Az X diákok és X-khez köthető JK-k mehetnek partnert keresni a Függetlenség napi bálra, ami ezúttal teljes nyáron fog tartani.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Hadijátékok:
Reneszánszon, az India ékköve kaland, ahova lényegében bárki tud menni, direkt úgy lett kiírva.
Lil’SW-n, a Sivatag titkai névvel indul a kaland. Ez is úgy lett kiírva, hogy a lehető legtöbb játékos tudjon jelentkezni rá.
Ezek a kalandok PÁRHUZAMOS-ak, így nyugodtan mehettek ide játszani akkor is, ha máshol játékban vagytok már.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Múlt árnyai címet viseli. Mindenki jöhet és jelentkezhet rá.
Saku is írt ki egy kalandot, birodalmi ügynökök számára, ami, a Dezertőr címet viseli és Coruscanton játszódik.
Még egy egyszerű kaland, ami nem a korszakkalandhoz tartozik, csak egy sima a Közös munka címmel.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!
Hírek!
2029. július

Megszűnt idő / Idő ura
Ahogyan egyre több és több darabot sikerült összeszedni a rejtélyes férfi alteregóiból úgy vált a hatás egyre intenzívebbé. Eddig összesen nagyjából két tucat alteregó gyűlt össze, de még mindig voltak odakint további darabok és az egyes alteregók – mindegyik kómában – próbált összeolvadni, de minden darab hiányában még nem tudta megtenni.

Wakanda
Hónapokkal később, tovább folytatódott a kutatás Sinister laborja után, amibe ezúttal egy másik ágon nem csak a Hydra folyt bele, de Apokalipszis-ék is, aki Halál küldte ide. Ezzel egy időben egy másik realitásból érkező férfi is átkerült ide. A teljes csapat a korábban is tapasztalt esemény után a Bukás idejére estek vissza, Apokalipszis halálának idejére.

San Francisco
Egy mágikus konferenciára gyűltek itt össze a résztvevők, aminek a fő témája az idő megbolondulása volt. A teljes csapat a korábban is tapasztalt esemény után a 3. VH-s San Francisco-ba érkeztek vissza, amikor a várost egy biológiai fegyver pusztította el. Valahogyan Japánból is kiderült egy férfi, akiben az egyik kerekasztali lovag lelke alszik.

Attilan
Egy újabb uralkodói esküvő, ezúttal Ronan és Kallistrate esküvője zajlott nagy részvétellel. Azonban, ahogyan ebben a világban a mostani esküvő sem zajlott éppen eseménytelenül. A teljes csapat a korábban is tapasztalt esemény után a mára feledésbe került Barokk eseményeit kiváltó dolgok közepébe csökkentek, ami kitörlődött annak idején a realitásból, amikor az helyreállt az újraindítást követően.

X bolygó (kozmik)
A piramisban előjöttek a „tünetek”, amiket a bolygó okozott. Mind a két embertelennek megjelentek a fejlődött képességeik, mintha mind a ketten átestek volna egy újabb terringen-ködös kezelésen. Illetve Srir-nél is elkezdődött valami, hogy a szervezete alkalmazkodik az őt körülvevő hatásokra. Ezeken felül a csapat megtalálta az energiaforrást, amiért jöttek.

Védelmi pénz
Greg továbbra sem adta meg magát a védelmi pénzt követelő fiatal férfival szemben. Egyelőre úgy tűnik, hogy a fiút sikerül megizzasztania és lépés előnybe került vele szemben. Még megjósolni sem lehet, hogy ez az egész tárgyalás, beszélgetés hova fog vezetni a közeljövőben.

Lezáratlan ügy
Bent és Shadow Wolfot egy nő a Grind Stone kávéházba hívta, hogy felbérelje őket egy munkára. A nő fiát egy férfi elrabolta, megerőszakolta és kegyetlenül megölte, de rendőri hiba miatt mégis szabadon távozhatott. Így Benéknek kellene terhelő bizonyítékot találni, amivel bebörtönzik a férfit.

Démoni nyomozás
Svarog és Shane megérkeztek a NY államban található Fort Ticonderogába, ahol elvileg további nyomok lehetnek az ügyben. A magánnyomozót, vagy oknyomozót meglepte, hogy Svarog mennyire bírja az efféle ügyeket, így rá is kérdezett a férfinál a múltjára, hogy mi ennek az oka.

Bál
A Xavier iskolában, mint minden évben, idén is megkezdődött a Függetlenség napi bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 01 Szept. 2018, 00:00

Hírek!
2018. augusztus és szeptember

Kedves játékosok!
Ismét vége a születésnapi hónapnak, a kvíz utolsó fordulója még zajlik, utána, ahogyan lenni szokott az összesítés után mindenki kérheti a nyereményét első helytől az utolsóig.
Egy jó és egy rossz hír is van a hónapra, sajnos Raten is szabadságra ment egy időre, így megvált a KM reagjától. A jó hír pedig, hogy Paci, azaz Sandman visszatért és újra felvette a stafétát.
Ehhez kapcsolódik, hogy mielőtt ő ment szabadságra és Tao-ból admin lett, neki fel lett kínálva a moderátori rang, amit most a visszatértekor fogadott el.
Annak érdekében, hogy a tutorialokat könnyebben lehessen megtalálni, összegyűjtöttem az összest egy helyre, később ezentúl minden ide fog kikerülni már csak.
Az utolsó frissítés a rank tag-ek, ha valaki szeretne ilyesmit, az forduljon Werda-hoz, vagy hozzám.
A dumaláda kapott egy új szekciót a design és művészet címen. Itt meg lehet osztani a nem írás típusú munkáitokat, illetve lehet kérni rank tageket, képeket, aláírásokat stb.
A hónapban véget fog érni az Idő ura második része, a harmadik már kiírásra került, Az újjászülető idő címen.
Az X-ek eventje most véget ér, cserébe SW-n indul az új rakghoul event, ami október 31-ig tart majd.
A hónap végén, hogy mindenkinek legyen ideje kiírásra kerül majd a Halloween-es bannerverseny is.
A mémkészítő versenyt pedig meghosszabbításra került december 21-n 23:59ig.Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy design és művészet részlegen megteheti, hogy segítséget kér. Illetve képek szerkesztését itt lehet Nefi-től kérni. Illetve rank tag-et Werdától, vagy Nefitől.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szervere itt érhető el.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Tutorial gyűjtőhely, ide fog minden tutorial bekerülni ezentúl.
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^
Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Hamarosan indul  az új korszakkaland, ami az Újjászülető idő címet viseli három szállal ezúttal.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, az Expedíció címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Hadijátékok:
Reneszánszon, az India ékköve kaland, ahova lényegében bárki tud menni, direkt úgy lett kiírva.
Lil’SW-n, a Sivatag titkai névvel indul a kaland. Ez is úgy lett kiírva, hogy a lehető legtöbb játékos tudjon jelentkezni rá.
Ezek a kalandok PÁRHUZAMOS-ak, így nyugodtan mehettek ide játszani akkor is, ha máshol játékban vagytok már.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Múlt árnyai címet viseli. Mindenki jöhet és jelentkezhet rá.
Kiírásra került a következő kaland, ami a Mikor minden valóra válik címet viseli, ami azoknak van, akik nincsenek korszakon.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Elindult az első hódítás kaland, a Sivatag titkai, még lehet rá jelentkezni. A kaland PÁRHUZAMOS.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!
Hírek!
2029. augusztus

Megszűnt idő / Idő ura
Ahogyan egyre több és több darabot sikerült összeszedni a rejtélyes férfi alteregóiból úgy vált a hatás egyre intenzívebbé. Eddig összesen nagyjából két tucat alteregó gyűlt össze, de még mindig voltak odakint további darabok és az egyes alteregók – mindegyik kómában – próbált összeolvadni, de minden darab hiányában még nem tudta megtenni.

Wakanda
A csapat sikeresen megérkezett a helyszínre, ahol a szétszakadt férfi újabb alteregója volt. Egy magas épületben volt ezúttal, aminek az érintett szintje ekkor még étteremként funkcionált. Valakik még voltak a szinten és berobbantották azt, de az alteregó szerencsére megúszta és életben volt.

San Francisco
A csapat megérkezett arra a részre, ahol az itteni alteregó volt, a Golden Gate híd előtti tengerpatrton. Nagyon sok élőholton/fertőzöttön kellett átkecmeregniük magukat, de megérkeztek. Közben Hiro emlékei is visszaértek, már tudja, hogy ő volt egykor Sir Lancelot, a kerekasztal lovagja. A csapat is megtalálta az alteregót, amit két fertőzött akart éppen felfalni.

Attilan
A csapat követte a hívást, a diákok is nagyon jól helytálltak kiskamasz testben, amit Aprilnek köszönhettek, így képességeik sem voltak. A sírboltokba kellett menni, ahol két furcsa robottal is találkoztak, amik ellenségesen léptek fel velük szemben – két adaptoid. De még ez sem akadályozta meg őket abban, hogy ők is megtalálják az alteregót.

X bolygó (kozmik)
Az energiaforrásról kiderült, hogy nem is energiaforrás, hanem maga a bolygó, akit Nayea-nak hívnak és a hangja alapján nőnemű. Elmondta, hogy miként fertőződött meg a bolygó és a piramis tartja őt életben és ő volt, aki elvette a csapat emlékeit, hogy megmentse az életüket, akikben hamarosan lezajlik az evolúció is. A feladatukat tulajdonképpen már elvégezték.

Új Sheriff a városban
Greg Saunders-t miután "biztosítási" pénz beszedése miatt felkereste egy friss, feltörekvő banda, helyi sales managere, hosszan elbeszélgettek. Greg előtt fokozatos tárul fel a szervezet nyújtotta üzleti lehetőségek tárháza.

Lezáratlan ügy
Egy kétségbeesett anya megkereste Ben Wise-t, az önjelölt bűnüldözőt. A nő gyermekét meggyilkolták, és bár egyértelműnek tűnt az ügy, a gyilkos szabadlábon maradt. Ben most saját kezébe vette a nyomozást, és a jelek egy régi vízműtelephez vezették.

A Dal Visszatérése (titkos)
Thorhalla káoszmágia segítségével újabb kristályfákat teremtett a raptorok világába, így megakadályozta a Plútón élő raptorok felszabadulását. A Dal még mindig nem tért vissza, de Thorhalla különös jelenségre lett figyelmes: a kristály világából áthozott lénynek talán több köze van az eseményekhez, mint eddig gondolta.

Túlkereslet
Lucy Skatfield egy reggelen a kórházban ébred fel. Egyelőre fogalma sincs, hogyan került ki a börtönéből, és miért hozták ki, de máris sejti, hogy valami vár rá.

Bál
A Xavier iskolában, véget ért a Függetlenség napi bál, a következő majd a Halloween-os lesz, amit az iskolában tartanak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 01 Okt. 2018, 00:00

Hírek!
2018. szeptember és október

Kedves játékosok!
Október, azaz Halloween lesz a hónapban. Ennek köszönhetően ismét van bannerkészítő verseny a hónap közepéig.
Ha már versenyek, december 31-ig lett a mém készítő verseny, használjuk ki az időt, ha már az EU úgyis elfogadta a mém kaszáló cikkelyt.
A hónapban elindult a születésnapi event utolsó része, az Az újjászülető idő.
Az új kozmikus kaland most összefügg ezzel, az is elindult, de még mindig lehet jönni oda ingyenes NJK-val.
A hónapban egyszerre két event is zajlik, az egyik SW-n a rakghoul event, ami október 31-ig tart majd.
A másik event, ami most kezdődött és november 30-ig tart, az a minden évben kiírásra kerülő X Halloween. Oda is lehet menni játszani.
Ezen felül Mr. Lepke is kiírt egy alter kalandot, még arra is lehet menni, részletek lejjebb a kalandoknál.Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy design és művészet részlegen megteheti, hogy segítséget kér. Illetve képek szerkesztését itt lehet Nefi-től kérni. Illetve rank tag-et Werdától, vagy Nefitől.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szervere itt érhető el.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Tutorial gyűjtőhely, ide fog minden tutorial bekerülni ezentúl.
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^
Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Alternatív kalandként Mr. Lepke írt ki kalandot, Earth Nouveau néven, ahova maszkos igazságosztókat lehet hozni.
Hamarosan indul  az új korszakkaland, ami az Újjászülető idő címet viseli három szállal ezúttal.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, Idő nélkül címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Hadijátékok:
Reneszánszon, az India ékköve kaland, ahova lényegében bárki tud menni, direkt úgy lett kiírva.
Lil’SW-n, a Sivatag titkai névvel indul a kaland. Ez is úgy lett kiírva, hogy a lehető legtöbb játékos tudjon jelentkezni rá.
Ezek a kalandok PÁRHUZAMOS-ak, így nyugodtan mehettek ide játszani akkor is, ha máshol játékban vagytok már.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Múlt árnyai címet viseli. Mindenki jöhet és jelentkezhet rá.
Kiírásra került a következő kaland, ami a Mikor minden valóra válik címet viseli, ami azoknak van, akik nincsenek korszakon.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Elindult az első hódítás kaland, a Sivatag titkai, még lehet rá jelentkezni. A kaland PÁRHUZAMOS.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!
Hírek!
2029. szeptember

Idő ura
Végül sikeresen összegyűlt minden egyes darab az ismeretlen személyből, amint ez megtörtént, akkor összeállt az illető és felébredt. Önmagát Kang-nak, a hódítónak nevezte, a név pedig ismerős lehet Amelia és Zaphire is olyan időből jöttek a múltba, amit Kang támadott.

Idő ura 2. (részben titkos)
Miután Kang összeállt egy hatalmas robbanás történt, hogy ennek mi a következménye még nem lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy a robbanást követő fehér színű hullám nem csak a Földet érte el, hanem az univerzum – a realitásunk – szinte minden pontját (Little SW kivételével).

Wakanda
A csapat azok után, hogy megtalálta az alteregót és megérintették odakerültek a többiekkel együtt ismét Burlingtonba. Majd az egész végén valahogyan vissza Wakandába. Az egész végén Mickey Thunder csatlakozott az Akkaba Klánnal, Serenity-vel ment haza a Déli-sarkra.

San Francisco
Ez a csapat is sikeresen eltudott jutni az alteregóig, majd egy érintés után Burlingtonba kerültek. Eddigre Hiro immáron teljesen tisztában volt Sir Lanceloti múltjával. Az egész végén ők maguk is visszakerültek oda, ahonnan indultak, azaz a többség San Francisco-ba, míg Hiro Japánba.

Attilan
Ez a csapat is sikeresen eltudott jutni az alteregóig, majd egy érintés után Burlingtonba kerültek, ahol a többiek is ott voltak már a saját alteregóikkal. A küldetés után a diákoknak több hétbe tellett mire újra olyan öregeket lettek, mint valójában. Slava-nak pedig a mágiaérzékenysége is előjött a küldetés után.

Attilani esküvő
Az idő babrálás csak egy kicsit zavarta meg az uralkodói esküvőt Attilan-on, néhány nappal később az esküvő második felvonása során Lady Kallistrate és Lord Ronan, a korábbi legfőbb vádló végre valahára kitudták mondani a boldogító igent és így Ronan beházasodott az embertelen királyi családjába.

X bolygó (kozmik)
Még egy rövid ideig elbeszélgettek a bolygóval, majd úgy döntöttek, hogy távoznak. Főleg, hogy mint kiderült, hogy az öt katona és az MI elhelyezett a bolygón több olyan állomást, amivel nehezebb megtalálni a bolygót és taszítja Annihilust és a Phalanxot. Úgy döntöttek, hogy nem fognak a helyről beszélni a távozás után.
A fejlődés pedig mindenkiben lezajlott nem sokkal később.

Xandar (kozmik)
A társaság éppen az Ovar-on tartózkodott, amikor az Ezüst Utazó kereste meg őket, hogy a Xandar-on történt valami. A csapatot az eset nagyon is emlékeztette az X bolygón történt dolgokra, így Nestor és Srir úgy döntött, hogy odamennek kivizsgálni a dolgot, hozzájuk pedig csatlakozott Eyjolf Miller is.

Elveszve térben és időben (részben titkos)
Nagyobb tömeg gyűlt össze a szeptember 11-i megemlékezésen a Burlington Mall-nál. Kang összeállásának hullámai itt kapták el a tömeget, egy időre megvakítva mindenkit. Mikor a látásuk helyreállt, akkor kezdték észrevenni, hogy hullámzik körülöttük a levegő, pedig nem is volt meleg. Akik már megélték azok tudták, hogy az idővel való gond okoz ilyet…

Ismerkedés a parkban
Két X diák kint járt éppen a salemi parkokban, amikor összetalálkoztak New Wolffal, a rendőrkadéttal, aki éppen úgyszintén erre járt. Mal-nek éppen fájdalmai voltak egy darázscsípés miatt, Slava próbált segíteni neki és a fiatalember pedig az életéről mesélt a lányoknak.

Új Sheriff a városban
Saunders számára egyre világosabbá válik, hogy mekkora szervezetről van szó, ahogy egyre nagyobb összegek kerülnek elméleti asztalukra. Azonban az MLM cégek alapjaira hasonlító szerveződés megismerésében Greget megzavarja a globálisan észlelhető égi jelenség...

Lezáratlan ügy
Ben behatolt a régi vízműtelep területére, és az őrbódé átkutatása során gyanús nyomokat talált, melyek talán közelebb vihetik az igazsághoz.

A Dal Visszatérése (titkos)
Thorhalla megismerte a Dalt, amely elhagyta a raptorokat. Sikerült megegyeznie a lénnyel, és eleget téve kérésének elpusztította a raptorok elöljáróját és varázslóját, ezzel halálra ítélve a Kristály Népét a Plútón.

Túlkereslet
Lucy Skatfield aláírt egy szerződést, amely szerint belép Osborn Angyalai közé. Azonban úton a központjukba különös esemény történt a konvojával a sivatagban, amikor egy bálna esett az útra.

Welcome to the Earth
Torox szerencsétlen és meglehetősen pusztító érkezése után épp, hogy csak ébredezik. Rácsodálkozna erre a számára még ismeretlen, új bolygóra... de megzavarja egy globálisan észlelhető égi jelenség...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Nov. 2018, 00:00

Hírek!
2018. október és november

Kedves játékosok!
Előző hónapban lezajlott a halloween-i bannerveseny, amin gratulálok, a staff gratulál a versenyzőknek, nyerteseknek. A hónap során -  második felében – majd a karácsonyi fog kikerülni, hogy ismét több időtök legyen a bannerek elkészítésére.
Már csak két hónap van hátra a mém készítő verseny-ből, így még minderre is várjuk a beérkező műveket. Ha más miatt nem is, mások szórakoztatására.
SW-n lezárult a rakghoul event, a következő event ott december 1-n indul majd, ami egy igencsak különleges és egyben creepy eseménnyel veszi majd a kezdetét. Most majd lesz egy felvezető kis reag, prológus hozzá.
Ezzel egyszerre Reneszánszon a halloween bál november 30-ig tart, amit majd rögtön fel is fog váltani a Karácsonyi és újévi event is.
Így mint látható az év hátralevő részében és a következő év elején se maradunk event nélkül.
Az eventzáró korszakon egyelőre nagyon jól állnak, de a kaland még így is minimum január végég eltart. Emiatt gondolkodom, hogy ezt párhuzamossá teszem, úgyis megvan babrálva még az idővonal, szóval teljesen belefér és kiírom a következő korszakkalandot is, ez novemberben kiderül majd.
Mivel még mindig túl vagyunk terhelve, hogy összesen hárman vagyunk KM-ek, a lejjebb található szabályok szerint lehet jelentkezni, ha valakit érdekelne mindez.Egyre több személynek van templatje az oldalon és vannak, akik nem értenek a kódoláshoz, de szeretnének, esetleg aláírásképeket és hasonlókat szerkesztetni. Nyugodtan kérhettek segítséget, vagy discordon, vagy design és művészet részlegen megteheti, hogy segítséget kér. Illetve képek szerkesztését itt lehet Nefi-től kérni. Illetve rank tag-et Werdától, vagy Nefitől.
A template-kkel még egy észrevétel, hogy akit telefonos nézetben zavar, hogy ott szétcsúszik, akkor használja a Topic’ It-et, ennek a leírása korábban kikerült már.

A discord chat szervere itt érhető el.
A trello honlapján nyomon követhetőek az éppen futó kalandok és körváltásaik.

A Wrightworld továbbra is párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, sima alternatív kalandot kell csak mesélni hozzá.

Tutorialok az oldalon:
Tutorial gyűjtőhely, ide fog minden tutorial bekerülni ezentúl.
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Immáron a trello-n is van csoportunk, mindez azért is jó, ha valaki regisztrál és csatlakozik a csoporthoz, egyrészt nyomon lehet követni, hogy mikor és hol vannak korszakkalandok, értesítést is küld a rendszer, hogyha megváltoztatom valamelyiknek az időpontját, így mindig frissen tudtok értesülni arról, hogy mikor, melyik kalandnál van változás Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^
Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni:
Alternatív kalandként Mr. Lepke írt ki kalandot, Earth Nouveau néven, ahova maszkos igazságosztókat lehet hozni. Remélhetőleg @Mr. Lepke is előkerül.
Kiírásra került a következő kozmikus kaland is, Idő nélkül címmel. Ez a kaland is elindult, ide még várok jelentkezőket.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Hadijátékok:
Reneszánszon, az India ékköve kaland, ahova lényegében bárki tud menni, direkt úgy lett kiírva.
Lil’SW-n, a Sivatag titkai névvel indul a kaland. Ez is úgy lett kiírva, hogy a lehető legtöbb játékos tudjon jelentkezni rá.
Ezek a kalandok PÁRHUZAMOS-ak, így nyugodtan mehettek ide játszani akkor is, ha máshol játékban vagytok már.


Többi sík:
Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, karaktereket, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.
Az új korszakkaland a Jelen bűnei címet viseli. Bárki jöhet és jelentkezhet rá.
Kiírásra került a következő kaland, ami a Mikor minden valóra válik címet viseli, ami azoknak van, akik nincsenek korszakon.
Serenity is írt is egy kalandot A másik oldal címen.
Elindult az első hódítás kaland, a Sivatag titkai, még lehet rá jelentkezni. A kaland PÁRHUZAMOS.
Megvan az első alternatív SW kaland is, A Végtelen Birodalom alkonya címmel, ide előtört sem kell írni, ha jönne valaki.
A Lil’SW alternatíva részlegen bárki írhat ki kalandot, bármilyen Star Wars-st. Nézzetek be oda is.
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra.
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
Epic részlegen Mr. Lepke írt ki egy ezüstkori kalandot a SilverLight-ot, ő vár még jelentkezőket.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!
Hírek!
2029. október

Idő ura
Végül sikeresen összegyűlt minden egyes darab az ismeretlen személyből, amint ez megtörtént, akkor összeállt az illető és felébredt. Önmagát Kang-nak, a hódítónak nevezte, a név pedig ismerős lehet Amelia és Zaphire is olyan időből jöttek a múltba, amit Kang támadott.

Idő ura 2. (részben titkos)
Miután Kang – Kaneda Stark – összeállt egy hatalmas robbanás történt, hogy ennek mi a következménye még nem lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy a robbanást követő fehér színű hullám nem csak a Földet érte el, hanem az univerzum – a realitásunk – szinte minden pontját (Little SW kivételével).

Elveszve térben és időben (részben titkos)
A csapat a jövőbe került először, ahol fény derült arra, hogy kicsoda is Kang valójában. Az idős, öregebb énjével Immortus-sal találkoztak itt. Ő elmondta, hogy mire is számíthatnak a későbbiekben, és azt is, hogy a múltba kell menniük először, hogy Apokalipszist segítsék Kanggal szemben…

Xandar (kozmik)
A csapatnak sikerült beszélnie az elnök asszonnyal és kiderült számukra, hogy itt sok esetben eltérés van ahhoz képest, amit korábban az X bolygón tapasztaltak. Először egy előtűnő hegyhez mentek, hogy azt vizsgálják meg, ahol a két hete hajótörést szenvedő Tomas Burton-ba futottak bele.

Ismerkedés a parkban
Mal-t megcsípte egy darázs még korábban, illetve a fénytől és a képességétől pánik rohamot kapott az iskola bejárata előtt. Serena volt az, aki ellátta, bevitte a suliba és nyugtatót adott neki, hogy másnapig aludjon. Ezeken felül képességblokkolót is kapott, hogy ilyesmi máskor ne fordulhasson elő.

Új Sheriff a városban
A kis közjáték megzavarja a tárgyalásokat. Ugyanakkor a fiatal fiú láthatóan nem engedi el a témát és visszatér az üzlethez. Vajon Greget sem rázza meg annyira az esemény, hogy tovább tart a céljai felé?

Back to the business
Lyryana-t újra aktiválták, de egyelőre nem tudni. hogy kik és miért. Még várat magára a feladat.

Túlkereslet
Apokalipszis egyik mutánsa, Nocturne támadta meg a konvojt, amivel Lucy épp Osborn angyalainak központjába tartott. Miután Lucy megtudta, hogy Apokalipszis a soraiba fogadná őt, kiállt egy párbajra a kormányügynökkel, hogy bizonyítsa rátermettségét. Az ügynök azonban diadalt aratott, Nocturne vele együtt távozott, Lucy pedig magára maradt a sivatagban. Lucynek most döntenie kell: folytatja útját a központba, vagy szökésbe kezd a kormány elől.

Bál
A Xavier iskolában jelenleg is zajlik az évenként megrendezett Halloween-i bál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14231
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.