New York Times

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Jún. 2017, 00:00

Hírek!
2017. május és június

Kedves játékosok!
Elsőként szeretném megemlíteni, hogy most májusban ünnepelte az oldal a fennállásának 14. évfordulóját (ebben az esetben azt is beleszámoljuk, amikor még nem X-men Reneszánsz volt az oldal neve).
Öröm volt látni, hogy egy hónap híján egy év után újra rekord mennyiségű HSZ született az oldalon. Igaz közel sem annyi, mint korábban, amikor 1000+ hozzászólás volt havonta, de most már újra 400 felett voltunk és azért ennek is örülök az elmúlt 1,5 év után. Smile
Júliusban, egészen pontosan 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, így most a hónapban kikerül hozzá majd fb-ra event, de itt is meg lesz említve. Úgyis régen volt már fórumtali.
Nyárra tervezek (Nefi) Reneszánszra egy kis meglepetés, könnyed kalandot, egyelőre annyit árulok el, hogy annak köszönhetően, hogy a Star Wars Marvel kézbe került egy kis „Little Star Wars” dologról van szó Marvel köntösben Smile
Ebben a hónapban sem maradtunk frissítés nélkül. A legnagyobb újítás talán a chatszerverünk, a discord, amiről már több helyen is volt említés, leírás. A biztonság kedvéért ide is beteszem. Mindenkit várunk ott, lényegében egész nap van fent valaki ott. (A következő leírásért köszönet Raten-nek)
- A discordnak van webappja is, szóval aki nem akar programot töltögetni az böngészőből is tud chatelni.
- mi a discord: its a chat to chat with others who want to chat.
szal egy nem elévülő xmr chat ami menti a beszélgetéseket, vissza lehet olvasni, most of the time van rajta ember, és elfut a háttérben is
- van rajta pm funkció, sokkal gyorsabban/egyszerűbben lehet kalandokat/bármit lebeszélni, rajta van a staff nagyja, tudsz sírni kalandért is akár, illetve egyből tudnak téged contactolni, hogy na akkor mit szeretnél és hogyan. Anonimitás végig megmarad, nem egy facebook dolog, mégis egy kis közösségépítő jellegű communityt ad az oldalnak, hogy ne csak a kalandokon lásd a másik írását, hanem akár beszélgess is vele mélyebben.
- Nyugi, nem kell mikrofonba beszélni, mindenki írásban kommunikál (eddig nem érkezett külön igény hogy ugyan halljuk is egymás lágy hangját)
- Közvetlen link az XMR-hez: https://discord.gg/YqDzZF2
- Maga a honlap: https://discordapp.com/
Az előző hónapban ki lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
A kvíz kérdései meg lettek írva már ebben a hónapban, mind a 100, így most már tényleg nem fog elmaradni a szokásos augusztusi születésnapi kvíz Smile

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. május

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy-t időlegesen kihozták a Raft-ról, mivel készülnek a nyomozók arra, hogy támadás fogja érni, így már korábban kihozták és egy sokcsillagos Hotel Intercontinentalban helyezték el állandó felügyelet alá. Innen fogják majd a tárgyalás napján NJ-be szállítani a bíróságra.

Fejvadászat (titkos)
Raven-t az újdonsült munkaadói a sokcsillagos Hotel Intercontinentalba küldték, hogy ott találja a legújabb feladatát, ami „egyszerű” volt. El kellett mennie a hotelba, ahol ki kellett szabadítania egy mutánst, aki nem volt más, mint Lucy, majd pedig beszervezni a saját cégükhöz, vagyis azokhoz, akiknek most dolgozik.

Hírszerzés (titkos)
Az utolsó megállapodás és megegyezés szerint Jeff Hewer és Meadow Kerr-Osborne közösen egy-egy személyt küldenek majd Wakandába. Ez a nő részéről Árva volt, a nő személyes végrehajtója, míg Hewer Theon Lupin tanácsadót küldte.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság el is indult a bevetésre, műveletre, hamarosan meg is találták az első mutánst is, amint Ványa rövid úton meg is ölt, a mutánsnak arra sem volt esélye a menekülés után, hogy a képességét használja. Az őrült mutáns agyonverte, majd a társai, hogy biztosra menjenek még ők is megtaposták.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin az egyik tanácstaggal való beszélgetés után rájött, hogy amit kerestek nem is az előző uralkodó építménye, hanem Apokalipszis volt emberéé, Mr. Sinisteré, így el is utazott a Viktória tóhoz, hogy ott keresse a titkos labort.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Rul nekilátott annak, hogy nyomozást folytasson a megölt személy után. Meg is találta a szobát, ahonnan elméletileg a lövést leadták, most itt folytatja a nyomozást, ami egyre gyanúsabb és furcsább, már csak az áldozat miatt is és azért, ahogyan megölték.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen feltudta mérni, hogy mennyire felkészültek a helyi hatóságok, minderről meggyőződhetett a gyilkosság helyszínén, és még az igazoltatást sem úszta meg, ezek után visszatért a hotelba.

Wakanda 4. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Talon és Árva sikeres tárgyalásokat folytattak a Majomemberrel, aki a Gorillakultuszt vezeti. Sikeresen megegyeztek vele, hogy tárgyalásokat fognak folytatni és besegítenek az ikrek harcába, azaz a készülődő puccsba, ami valamikor megtörténik, hogy a Hydra-t és a jelenlegi uralkodót elűzzék innen.

Wakanda 5. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Lupin volt egyelőre az, akinek a legkevésbé alakult jól az ügye. Az Ellenállás vezetőjét sikeresen magára haragította azzal, hogy mindenáron most akart támadni, amikor a legnagyobb számban volt jelen a Hydra. Így ő maga kénytelen volt üres kézzel hazaindulni.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, ezúttal a Chromewall-klinikát vette elő, itt több SHIELD ügynök is lábadozott sérülés után, majd történt egy „baleset”, egy tűzeset, ahol többen meg haltak. A SHIELD nyomozásnak vége szakadt, mert egy kínai terrorista csoport vállalta magára a történéseket, és ezáltal már a Kínai „SHIELD-nek” a fennhatósága alá tartozik mindez.

Gyilkos járvány
A páros tovább folytatta a nyomozást, hogy mi is okozhatta a járványt. Mind a ketten több gyanús nyomot is találtak, ami egyforma volt, fluoreszkáló anyagot. Chars döglődő és halott patkányokat, míg Cahal a légforgató alagútjában talált efféle nyomokat. Itt is támadták meg a minimum fél méter nagyságú trilobitára hasonlító fluoreszkáló lények őt és a kísérőnőjét. A párosnak sikerült kijutnia az alagútból, de a lények követték őket és továbbra is próbálják a triót felfalni, akik a lángszórós erősítést várják.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy végül iszik a Fekete tó vízéből, így meg is kezdte az asztrálsíkon az próbáját. Az Ősi istenek még a fiát, Ammon-t is odavitték. A nő számára a segítség Cerbret képében. Sakura már tudta, hogy mi is a próbája, mivel kell szembeszállnia, de egyelőre nem nagyon akarja azt, ami a feladata lenne, pedig tudja, hogyha nem sikerül teljesítenie a próbát, akkor belehal ebbe az egészbe.

”Történelemlecke”
A hármas, mivel Alethea nem követte őket tovább haladtak a rögtönzött történelemóra közben. belefutottak egy deviáns nőbe, aki Vanath bázisára vitte őket, ahol találkoztak az eddig titokzatos Brahe nevű nővel, aki elvileg a parancsnokuk. Egy 16 év körüli lány volt, akit Vanath nevelt és Atlantisz, illetve Lemúria hercegnője volt. Ő elárulta a csapatnak, hogy a saját ősük testében vannak jelenleg és a segítségüket kérte Vanath ellenében, mert nélkülük nem győzhetnek.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Avalonban a helyzet tovább bonyolódott, mindenki megtalálta a ködöt, amibe bele is mentek, majd egy teljesen más helyre kerültek, egy Viktória korabeli város szélére. Az őrség szinte azonnal ott termett, akik arról beszéltek, hogy számított az úrnő minderre. A csapatnak sikerült meglógnia és egy nagy kerülő után megérkeztek újra a városba, ahol elsőként egy szabót kerestek. Arra már rájöttek, hogy nem a saját realitásukban vannak.

Sasculara 1 (kozmik)
A csapat terve összeállt, hogy miként fogják lezárni a völgyet, amin át a Phalanx eljuthatna a városhoz. Srir egészen jól koordinálja a csapatot és végre a Foxiai is megszólalt. Mivel a finomító két részből áll Béta és Epszilon mentek a bal oldaliba, Delta és Gamma magasabbról fedezik a többieket, míg a másik három fő a jobboldaliba ment. Egy robbanás következtében Starbreaker gazdateste felrobbant, így a raptorkristálya azonnal inaktív lett.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz folytatta a kutatást a két tárgy után. Sikerült bejutnia a korábbi várúr lakosztályába. Itt talált két széfet, amik ismeretlen szimbólumokkal ellátott kóddal rendelkeztek, így egyelőre nem tudta őket feltörni. Ezeken felül egy titkos alagutat talált, majd amikor a széfekkel bíbelődött egy kree nő lepte meg, aki fegyvert szegezett a skrull fejéhez.

Költözés
Hosszas győzködés után végül is sikeresen meggyőzte Michael Jenna-t, hogy a saját biztonsága érdekében költözzön le a Maffiavárosba. Mindez meg is történt, a nővel tartott Felix is, a rókája.

Iskolai időtöltés
Az iskola kertjében Sam és Kayla futott össze, a lánynak még kérdése is volt Sam ikertestvéréhez, amit a fiú majd kézbesít. Még a beszélgetés közben abban is megegyeztek, hogy Sam nézni fogja a lányt, amíg az rajzolgat. Majd az egész végén ő maga is alkotott a ceruzák megfogása után.

Menedék-235 (kozmik)
A kree császárnő Lady Nephthys a tiltások – köztük a férje császári parancsa – ellenére is úgy döntött, hogy elutazik a titokzatos gömbalakú űrállomásra, ahol azt gyanítja, hogy barátja és bizalmasa, a jelenlegi Legfőbb Vádló fogságban van. A célja, hogy kiderítse, hogy Acil hol és hogyan is tűnt el, miért ment a Menedék-235-re és ha valóban ott tartják fogságban, akkor ki is szabadítsa a férfit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13565
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 32.szint - 130 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 01 Júl. 2017, 00:00

Hírek!
2017. június és július

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is 400 reag felett voltunk, sőt 500 felett, ami nagyon jó hír, főleg abból a szempontból, hogy vizsgaidőszak is volt, illetve nyár van, ilyenkor általában pangani szokott a fórum jobban, mint általában, de most mégis aktívak voltunk. Smile
Mint az előző hónapban is említettem, július 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, ezzel együtt fórumtalálkozó is lesz. Az eventről a szervezők honlapján lehet olvasni és figyeljetek rá, hogy megint a Váci úton lesz a 3-as metró vonalán.
Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a Photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A nyárra tervezett kis meglepi a Little SW prológusa ki is íródott, a születésnapi hónapban (augusztus) mindez síkká fog teljesedni, mert a Csillagok Háborúját mindenki szereti. A leírások és minden ilyen készen van, már csak meg kell csinálni a részleget neki és kitenni őket. A részleg egyedi lesz, hogy miért? Az XMR próbaoldalán meg is tekinthetitek, hogy miként fog kinézni, már készen van az egész. Júliusban pedig az XMR-en is elkészül a sík.
Ha már a részlegek kerültek szóba, akkor valószínűleg feltűnhetett mindenkinek, hogy az Ultimate/Újvilág részleg alól eltűnt a Csatavilág. Mivel senki sem használta, pedig rengeteg lehetőség volt benne, így úgy döntöttünk Z-vel, hogy nyugdíjazzuk. A Little SW ennek a helyén lesz majd megtalálható.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
Jövő hónapban (augusztus) kezdődik majd a kvíz, amin remélhetőleg idén sokan indulnak majd.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. június

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy még mindig a Hotel Intercontinentalban van, ahol eléggé összeomlott, amikor az államügyész tett nála látogatást. Mivel jelenleg még mindig Lucy irányít és nem a többiek így folyamatosan sír, alszik, vagy éppen magatehetetlen és teljesen az ügynököknek kell ellátniuk őt.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság továbbra is mészárolja a mutánsokat kisebb-nagyobb ellenállással, de egyelőre jól haladnak a tervük végrehajtásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a Viktória tó partján kezdett neki a feladatának, ahol egy másik realitásból származó csehszlovák tudós volt a segítségére. Jó néhány órás munka után úgy nézett ki, hogy sikerült a korábban keresett bázist megtalálni hála annak, hogy zajszűrés szinten letudták választani a képekről a vibránium sugárzását.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen előrébb lépett a nyomozásban, amit most már a hotelben folytat, ahonnét kilőtték az érintett személyt, akiről kiderült, hogy gyanúsítható volt a Fekete Napként elhíresült merényletért. Utoljára egy nagyon ritka és exkluzív parfüm illatát érezte a hotelszobában, így ezen a nyomon indult el.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen visszaérkezett a hotelba, ahol nem sokkal később Talon és Árva is csatlakozott hozzá. A páros némileg megviccelte őt és a legutolsónak visszaérkező Theon-t is azzal, hogy azt mondták, hogy mind a két férfinak maradnia kell, mert ebben egyeztek meg a Majomemberrel.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, a Chromewall-klinikát érintően, a lehető legtöbbet meg akarta erről tudni még úgyis, hogy nem sok anyag volt „hála” a Kínaiakat. Egyelőre nem sok plusz információt szerzett csak annyit, hogy más fájdalomcsillapítója volt az ügynökben, aki az ügyben érintett.

Madripoor-i kirándulás
Svarognak sikerült a barlangból kijutnia és újra felvennie a kapcsolatot Tristannal. A taxis meglepődve, de örömmel látta, hogy a sárkányember még mindig megvan és él. Már csak abból az apropóból kifolyóan, mint kiderült hónapokra eltűnt, miközben Svarog ezt csak pár órának érzékelte.

Gyilkos járvány
A páros sikeresen legyűrte a megannyi fluoreszkáló trilobitát, amikből pár darabbal el is mentek a Triád területére, hogy ott egy kémikus megvizsgálja azt. Mivel a férfi nem igen jutott sokra segítségül hívta egy indiai kolléganőjét, aki megállapította, hogy a lényeket génsebészettel hozták létre, mi több nem a Földről valóak, hanem azon kívülről és javasolta, hogy értesítsék a hatóságokat.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy megissza a mérget, amivel megszabadulhat Rémálom elnyomásától. Az ital hatására az asztrál síkra került, ahol az Ősi istenek figyelik a tetteit, a feladata nehéz, önmagát kell legyőznie ahhoz, hogy szabad lehessen. Hogy segítséget kapjon a lelke egy része Cer alakjában jelent meg neki, hogy ő fogja segíteni az úton és még a fia, Ammon is megjelent ott, hogy ő maga is a próba része legyen.

”Történelemlecke”
A társaság megérkezett Vanath-hoz, akivel fel is vették a harcot. Brahe-nak hála megkapták mindannyian az ősük erejét is, nem csak a sajátjukat, hogy azzal tudják meggyengíteni az ellenfelüket. Rain démonokat idézett, Cody a fizikai erejével harcolt, míg Godlaw asztrálsíkon szándékozott felvenni a küzdelmet. Brahe leginkább szupport feladatokat látott el és védte a többieket.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A csapat nekilátott nyomozni, amit Niteris folyamatosan szabotálni és akadályozni próbált. Sikerült a városban korhű ruhákat szerezniük, majd egy kocsmába tértek be információszerzés céljából. Niteris itt is akadáylozni próbálta a táraságot, de nem sikerült, kocsmai verekedésbe került, aminek a vége az lett, hogy megölte az ellenfelét, mire a többiek rátámadtak. Végszóra úgy tűnt, hogy a város úrnője is megérkezett, akinek nagyon nem tetszett a felbolydulás.

Sasculara 1 (kozmik)
A terv megvolt el is indultak, hogy végrehajtsák. Bent az első teremben levő számítógépnél Srir hagyta Yalvisnak, hogy adatokat lopjon el és töltsön le a számítógépről. Béta és Epszilon időközben végeztek a saját bombáik telepítésével, de Srir és Yalvis még csak félúton vannak és kifutnak lassacskán az időből.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz sikeresen „összebarátkozott” egy kree nővel, aki pontosan az ellentéte miatt van a bolygón, mint a férfi. Míg a skrullnak megszereznie kell a két tárgyat, addig is a nő azért volt itt, hogy elpusztítsa azt. Egyelőre mindkét fél úgy érzi, hogy a rögtönzött szövetséggel nyernek, így még nem próbálták megölni egymást.

Költözés
Az utóbbi hónapot Jenna már ott töltötte a Maffiavárosban Mich-nél, aki még mindig eléggé parázott a helyzet miatt, hogy apa lesz és nem nagyon barátkozott meg a helyzettel. Közben pedig Jenna amiatt aggódik, hogy lehet, hogy már teljesen a férfi idegeire ment saját magával.

Iskolai időtöltés
Sam és Kayla egy roppant kellemes délutánt töltöttek el kettesben – nem romantikus értelemben – a „rajzóra” után elsétáltak a városba is, madj visszamentek a birtokra, ahol a növényház trópusi részén levő tóban még kellemesen fürdőztek is egyet mielőtt mind a ketten mentek a saját dolgukra.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim megérkeztek a Menedék-235-re, ahol az álcájukkal el is tudtak vegyülni a helyen. Egyelőre semmilyen konrétumot nem találtak arról, hogy Acil ott járt volna-e, de azt megtudták, hogy a feketepiac virágzik ezen a helyen. Nebo-nak sikerült egy másik embertelent kiszúrnia, egy Melory nevű fejvadászt és csempészt, aki a szavai alapján talán tudhat valamit, így a későbbiekben próbál majd a nővel kapcsolatba lépni.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban elment a Voodoo papjaihoz, akik a mágiaérzékeny mutáns lányt „befogadták” maguk közé és nekilátták tanítani a testvériség tudására.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13565
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 32.szint - 130 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Aug. 2017, 00:01

Hírek!
2017. július és augusztus

Kedves játékosok!
Ebben a hónapban is aktívak voltunk, aminek nagyon örülök.
Július közepén megvolt a képregénybörze és hozzá a fórumtali, ami most végre nagyobb létszámú volt és igencsak jó hangulatban telt úgyis, hogy ezúttal fotók ugyan nem készültek.
Most augusztusban ünnepeljük az XMR 2.0 azaz ezen az oldalon a 6.születésnapunkat (összességében a 14. volt május elején). Ennek örömére több meglepetésünk is van számotokra.
Elsőként, mint minden évben, most is van kvíz. Idén is a szokásokhoz híven 100 kérdés vár rátok. Ahogyan máskor is ez 5 héten át fog tartani, mindig 20-20 kérdés. Ha nem is tudtok mindenre felelni, akkor is bátran jelentkezzetek, mert minden induló kap a végén jutalmat. Egyébként pedig a kérdésre 90-95%-ra könnyedén megtaláljátok az oldal a válaszokat. Szóval játékra fel!
Az első forduló itt található: Első forduló.
Második dolog, amit ajándékba kaptok tőlünk a korábban beharangozott Little SW sík. A mai naptól már teljesen elérhető és játszható is. Lehet készíteni a karaktereket és összeállni játszani. Később lesznek nagyobb kalandok is, de az elején még ismerkedjetek, készüljenek a karakterek Smile Ha vannak ismerősötök, akiket érdekelné, őket is hívhatjátok. A sík kinézete pedig egyedi a fórumon, ha megnézitek, rájöttök miért. Kellemes játékot ott is!
Ezen felül lehet jönni az új korszakkaland minden szálára is, amik úgyszintén most az első héten fognak indulni. Négy szál lesz, a Maffiózók és Kalózok címen fut.
Még most augusztusban kiteszem: Valószínűleg nem csak engem érint, hanem mást is, a http://www.photobucket.com ingyenes képfeltöltő új irányelveket vezetett be, aminek köszönhetően csak akkor engedélyezi a harmadik oldali linkelgetést (azaz a képeid valahova való linkelését), hogyha upgradeled az account-ot havi 40$-ért, vagy évi 400-ért. Ahogy olvastam kommenteket külföldi oldalon nagyon sokakat az ingyenes fiók miatt ki is zárta a rendszer a fiókjukból. Remélem tudtam időben szólni, hogy lementsétek a feltöltött képeitek mielőtt már nem fértek hozzá.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Korábban lett kiírva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, mivel a Csatavilág már nem elérhető, így sima alternatív kalandot kell csak mesélni.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
A discord chat szerveren továbbra is várunk mindenkit, aki még nem jött fel. Mindig van fent valaki és kellemes a hangulat Smile
Mivel továbbra is sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 3. kalandjára, minden szálra.
Új kozmik és új jövő kaland a hónapban lesz kiírva, így amiatt most nem szerepelnek már itt a linkek.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.
A Little SW síkon, itt lehet keresni kalandmestert, játékostársat, illetve itt fognak szerepelni a kalandok is.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Epic síkon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. július

Tárgyalás és nagy bajban (részben titkos)
Lucy továbbra is a Hotel Intercontinentalban van, ahol kimondta, hogy létezik a maffiaváros. Szerencséjére egyelőre erre nem kérdeztek rá, hogy mi az, de esélyes, hogy megtörténik, hiszen továbbra is információkat vártak tőle a tanúvédelemért cserébe.

Genosha-i hadművelet (titkos)
Ványa, a Hydra megbízásából Genoshában tartott némi mutánsvadászatot társával, Borisszal. A célpontokat végül sikeresen kiiktatták, bár az egyik elmenekült, egy másik pedig érkezésük előtt meghalt. A feladata megkoronázásaként Ványa talált egy noteszt is, ami talán segítségükre lehet a következő célpontok megtalálásában.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin a lehetséges búvóhely megtalálása után visszatért a fővárosba, hogy Reena-nak jelentést tegyen, itt találkozott össze T’Ruel-lel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Ruel sikeresen megtalálta a parfüm tulajdonosát, aki a francia attasé asszisztensnője volt. A hölgy már halott volt, de a nyomok egy ismeretlen személyhez vezettek. A beküldött adatok miatt visszahívták a palotába Reena-hoz, itt találkozott össze Ervinnel, aki úgyszintén a saját feladatával végzett. Mind a kettejük feladata az lesz, hogy felderítsék a víz alatti laboratóriumot.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
A három Amerika részéről jött férfi az egész végén sikeresen megállapodtak egymással és szerződést kötöttek. Ennek a fényében Árva irányítása alatt mind maradnak Wakandában és segítik a lázadókat

Wakanda-i eljegyzés
Ahogyan tervezték másnap meg is tartották azt a hatalmas ünnepséget Wakandában, amit akartak. Az esemény fénypontja az esi bál volt, ahol Wakanda uralkodója eljegyezte Lady Doria-t, az Örök Birodalom hercegnőjét. Ez a lépés a Hydra-nak nagyon nem nyerte el a tetszését, mert úgy értékelték, mintha a király szakítani akarna velük.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, aminek keretében megpróbálta meghackelni és feltörni Vízió adattárát is. A válaszlépés minderre – nem mintha sikerrel járhatott volna – az volt, hogy a helységből minden levegőt kiszívtak, Leon pedig egy kihallgató szobában tért magához. A helyzetét talán még az is súlyosbította, hogy a SHIELD vezetője, Jonathan Miller is megjelent személyesen a kihallgatáson.

Gyilkos járvány
A Maffiavárosban talált fluoreszkáló trilobitákat a megbeszéltnek megfelelően a raptorok rendőr alakjukban elvitték a SHIELD-hez, ahol hamarosan Ko-Rel-hez kerültek a minták. A kree nő hamar rájött, hogy ezek a trilobiták a saját galaxisából származnak és génsebészettel tették bele az extra fertőző szervet. Azaz egy biológiai támadás történt a kree-k részéről a bolygón.

Felkeresés
Ammon igencsak sokat segített az anyjának, Sakura-nak a próba alatt. A nő ugyan majdnem belehalt az egészbe, mert nem akart újra érezni, visszakapni azt a felét, amit sikeresen elzárt évekkel ezelőtt magában. Azonban egy szóbotlást követően kimondta a másik felének, hogy húzzon vissza oda, ahonnan jött, ami pedig Sakura maga volt. Ezáltal a lelke két fele újra egyesült és újra egységet alkotott. Ezzel ébredt fel és immáron szabad volt Rémálom befolyásától.

”Történelemlecke”
A társaság közös munkával végül is sikeresen legyőzte a meggyengült Vanath-ot, akinek az ereje nagy része arra ment el, hogy geotermikus folyamatosat indítson be és ezáltal elsüllyesztette a múltban Atlantiszt és Lemúriát. A harc utolsó pillanataiban Vanath-ból egy hatalmas robbanás szakadt ki, ami visszarántotta a társaságot a jelenbe, Brahe-val együtt. Mivel a lány nagyon sérült volt a Végsők vitték magukkal, hogy meggyógyítsák őt.
Időközben Vanath teljesen leszívta a Fukushimai atomerőmű sugárzását és ismeretlen helyre tűnt el.

MI:13 felkérés (részben titkos)
A harc során Niteris az életét vesztette, maga Mephisto ölte meg, amikor a lovasára akart rámászni. A város úrnőjét, aki Bashir húga volt Gawain mentette meg azzal, hogy az elátkozott nyakláncot letépte a nyakából. A láncot visszavitték az MI:13-hoz, de néhány nappal később a nyakláncot ismeretlenek ellopták.

Sasculara 1 (kozmik)
A hely felrobbant, noha nem a legjobb módon dőlt le, így Srir-nek és csapatának még jó fél órán át kellett a phalanxokat lőniük mielőtt a tetemeikkel elzáródott a rés. Az egész végén jelent meg Zoé, akinek a szavai alatt tért észre Yalvis is. Az egykori MI úgyszintén phalanxot akart volt készítőjéből faragni.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz és új kree társnője tovább folytatták a kutatást a tárgyak után. Sikeresen lejutottak egy ősi csarnokba, ami idősebb lehet, mint az előző kultúra, ami a bolygón volt. Itt a védelmi rendszer aktiválódott két robot személyében, amik azt a két tárgyat hordozták, amit a skrullnak meg kellett szereznie és a kree-nek az elmondása alapján elpusztítania.

Költözés
Jenna idegessége tovább fokozódott, és időnként tényleg úgy tűnt, hogy Mich-el egymás idegeire mennek. Lehet, hogy az sem segít, hogy Mich úgy kezeli a nőt, mintha az beteg lenne és mindentől óvja a feline barátnőjét. De egyelőre még jól megvannak és élik életüket.

Iskolai időtöltés
Sam felkereste az ikertestvérét Sandy-t a szobájában, ahol az ikrek mindenféléről kezdtek beszélgetni. Többek között Kayla is szóba került, hogy kezd szocializálódni és javulni. Illetve még igencsak fő téma volt az anyjuk, hogy az a nő mennyire előítéletes tud lenni. A továbbiakban ismét Kayla volt a téma, majd a testvérek nekilátnak filmet is nézni vacsora után.

Menedék-235 (kozmik)
Nebo és Karim tovább folytatták a nyomozást a Menedéken. Lassanként haladnak egyre előrébb. A nap folyamán semmilyen konkrét információt nem sikerült szerezniük, de valaki felismerte a császárnőt és a hajójukat is próbálta feltörni. Az este a Romolusban kiderült, hogy Melory és bandája jártak azon a bolygón nemrég, ahol Acil is. Így most Melory-val indultak el tárgyalni, aki átlátott Nebo tetoválásain és álcáján.

Tanulás
Aina, New Orleans-ban továbbra is folytatja a tanulmányait a Voodoo papoknál. Jelen pillanatban a szellemek hívását tanulja, amivel képes lesz magához hívni a gyengébb halott lelkeket, hogy a tanácsukat és segítségüket kérje.

Pokol
Niteris a halála után a keresztény túlvilágra került, nehéz lehetett volna máshova, hiszen Mephisto maga ölte meg. A megérkezés után azonban a lenti démonok pánikolni kezdtek, valamiért remegni kezdett minden, mintha földrengés lett volna és nem akart abbamaradni. Pedig a démonok szerint itt nem lehetne földrengés. Kiderült, hogy egy angyal volt, aki Niteris lelkéért jött, hogy nem lenne szabad ott lennie és Mephisto sem ölthette volna meg.

Nyomozás
Shima Nakamaro SHIELD ügynököt a Bronx Zoo-hoz rendelték ki, ahol egy igencsak furcsa betörés és lopás történt. Még a környéken levő drone-k is megsérültek, kisütötte őket valami, akárcsak a környék minden elektromos eszközét. Ékszerboltot raboltak ki és néhány állat is megszökött az állatkertből. Ezt az esetet kell az ügynöknek felgöngyölítenie, amibe bele is vágott és már több helyszínt meg is járt.

Adler szanatórium
Hamarosan megnyílik az Adler szanatórium és rehabilitációs központ. Ennek köszönhetően egy jótékonysági bál is van a helyszínen, ahol adományokat lehet felajánlani, licitálni, minden bevétel a szanatórium számára megy majd. Azonban a maffiák is jelen vannak, mert az Orgyilkosok Ligájának egyik tagját el kell rabolniuk.

Hazatérés
April Cinnamon, a Cinnamon család fejének lánya jó öt éves rejtőzködés és másol élés (Attilan, Asgard) után visszatért New Yorkba úgy, hogy immáron újra hozzáment Gunnar Larsson-hoz és a házasságot a Földön is érvényesítette. Első útja ezek után a SHIELD-hez a Pegazus főépületéhez vezetett, hogy újra a lakásában lakjon, de itt rá kellett jönnie, hogy az megszűnt, beépült, így Steph-ékhez köszönt be.

Rossz álom
Ammon az anyja próbája után a gyengélkedőn riadt fel, amint kikelt az ágyból azonnal nekilátott annak, hogy megkeressen egy felnőttet, hogy megvigasztalja, vagy megnyugtassa. A kisfiú Sweety-be futott bele, akinél egyből az asztrálsíkról kérdezett, a nő pedig nem értette, hogy a kisfiú honnan is tudhat ilyen dolgokról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13565
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 32.szint - 130 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.