New York Times

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: New York Times

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Jún. 2017, 00:00

Hírek!
2017. május és június

Kedves játékosok!
Elsőként szeretném megemlíteni, hogy most májusban ünnepelte az oldal a fennállásának 14. évfordulóját (ebben az esetben azt is beleszámoljuk, amikor még nem X-men Reneszánsz volt az oldal neve).
Öröm volt látni, hogy egy hónap híján egy év után újra rekord mennyiségű HSZ született az oldalon. Igaz közel sem annyi, mint korábban, amikor 1000+ hozzászólás volt havonta, de most már újra 400 felett voltunk és azért ennek is örülök az elmúlt 1,5 év után. Smile
Júliusban, egészen pontosan 16-n (vasárnap) lesz majd egy nyári képregénybörze, most is megyünk, így most a hónapban kikerül hozzá majd fb-ra event, de itt is meg lesz említve. Úgyis régen volt már fórumtali.
Nyárra tervezek (Nefi) Reneszánszra egy kis meglepetés, könnyed kalandot, egyelőre annyit árulok el, hogy annak köszönhetően, hogy a Star Wars Marvel kézbe került egy kis „Little Star Wars” dologról van szó Marvel köntösben Smile
Ebben a hónapban sem maradtunk frissítés nélkül. A legnagyobb újítás talán a chatszerverünk, a discord, amiről már több helyen is volt említés, leírás. A biztonság kedvéért ide is beteszem. Mindenkit várunk ott, lényegében egész nap van fent valaki ott. (A következő leírásért köszönet Raten-nek)
- A discordnak van webappja is, szóval aki nem akar programot töltögetni az böngészőből is tud chatelni.
- mi a discord: its a chat to chat with others who want to chat.
szal egy nem elévülő xmr chat ami menti a beszélgetéseket, vissza lehet olvasni, most of the time van rajta ember, és elfut a háttérben is
- van rajta pm funkció, sokkal gyorsabban/egyszerűbben lehet kalandokat/bármit lebeszélni, rajta van a staff nagyja, tudsz sírni kalandért is akár, illetve egyből tudnak téged contactolni, hogy na akkor mit szeretnél és hogyan. Anonimitás végig megmarad, nem egy facebook dolog, mégis egy kis közösségépítő jellegű communityt ad az oldalnak, hogy ne csak a kalandokon lásd a másik írását, hanem akár beszélgess is vele mélyebben.
- Nyugi, nem kell mikrofonba beszélni, mindenki írásban kommunikál (eddig nem érkezett külön igény hogy ugyan halljuk is egymás lágy hangját)
- Közvetlen link az XMR-hez: https://discord.gg/YqDzZF2
- Maga a honlap: https://discordapp.com/
Az előző hónapban ki lett írva egy lényegében folyamatos pályázat, ami a wikipédia fejlesztésére, frissítésére vonatkozik. Ide folyamatosan lehet jelentkezni, aki megcsinálna valamit benne, az bátran jelentkezzen a topicban.
A kvíz kérdései meg lettek írva már ebben a hónapban, mind a 100, így most már tényleg nem fog elmaradni a szokásos augusztusi születésnapi kvíz Smile

A Wrightworld még mindig párhuzamos játéktér, így jöhet oda bárki bátran játszani.
A Kalandmester pályázat frissítve van, így most már nem kötelező a Csatavilágon mesélni, hanem lehet sima alternatív kalandot is.

Tutorialok az oldalon:
Cerebro központi adattára néven az első. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban! használjátok bátran, ezzel egyidejűleg a regisztráció üdvözlőüzenete is lecserélésre került.
Sablonokkal/templatekkel kapcsolatos dolgok a másik tutorial.

Továbbra is jelen vagyunk a facebookon, ahol az oldal csoportjába mindenkit örömmel látunk, szóval tessék bátran belépni. Főleg az újoncok nincsenek bent, de a régiek közül sem jó páran.
Mivel megint sok új karakter van, így érdemesnek tartom megjegyezni, hogyha többet szeretnének játszani, akkor az alternatív síkokra teljesen nyugodtan készíthetnek karaktert a meglévő accountjukkal. Bármelyik síkra mehettek játszani – többre is egyszerre –, így tessék bátran élni a lehetőséggel. ^.^
A GY.I.K. készítés topicban még mindig várunk tőletek kérdéseket, amiket látnátok ebben a témában Titeket való megsegítésben.
Az frpg topsite-s nemrég indult újra, és így szeretnélek megkérni titeket, hogy az oldalon is kint van a képecske, de itt is írom, hogy kattintsatok naponta legalább 1x a linkre, hogy elöl legyünk a listán. Elég sokan találtak onnan hozzánk, így jó lenne továbbra is elől lenni ott. Köszi
http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=349 - a link.

Ide meg naponta 1x elég, mert többet azt hiszem be sem vesz a rendszer.
http://frpg.hu/system/in.php?id=24
És itt ha megoldható, és valaki veszi a fáradtságot nyugodtan lehet értékelni és pontozni az oldalt is, úgyis le vagyunk maradva a többiekhez képest, mert kevesen írtak kritikát ^^


Aki szabadjátékra keres embereket itt teheti meg, aki pedig magánkalandot szeretne kérni, arra itt van lehetősége.
Itt pedig a Wrightworld-re kereshettek játékostársakat, akkor is, ha már kalandban vagytok vele.
A folyamatos kalandok alatt a vérdíjlista, utcai harcok találhatóak, illetve az X diákok is itt kereshetnek maguknak játékostársat.

A szokásos kalandok, amikre még lehet jelentkezni: (köztük az új korszakkaland)
Lehet jelentkezni a Kree Invázió 2. kalandjára, már csak a Hydra, maffia és Avalon szálakra, a többi már olyan, hogy nem tudok bemesélni ide senkit.
Az új kozmikus is elkezdődött, aminek a címe: A fűszer, ennek ellenére még mindig jöhetnek a játékosok, ha szeretnének.
A Sötét Jövő – Kutatás, az érthetőség kedvéért külön szedtem, hogy lássátok ez független a többitől. Ide is lehet még jelentkezni.
Lehetőség van arra, hogy a Kerekasztal Lovagjainak bőrébe bújj, egy folyamatos kaland keretében. Itt majd csak a következő Avalonos kalandnál lesznek bemesélve a karakterek! (ez éppen aktuális a mostani korszakkalandhoz)
Ismét lehetőség van Osborn angyalnak is jelentkezni, menni, aki szeretne hozzájuk csatlakozni.
Újra lehet jelentkezni Apokalipszis lovasának Éhség és Pestis címre.


Többi sík:
A Végtelen Háború sík harmadik korszakának ötödik kalandjára is várom a jelentkezőket, ami a Hidegháború címet viseli. Itt ingyen karaktereket is kaphattok a Nyugati parti X-men csapat személyében, még csak kettő karit vittek ki, így bőven van még válogatnivaló.
Ezenfelül úgyszintén VH-n, az eltűnt játékosok karakterei bővítés fejében ingyen átvehetőek.
Az Ultimate/Újvilág részen Maniachez lehet menni az A vér rabjai című kalandra. Ez hamarosan fog kezdődni!
Fagyos Sötétség Kora síkon is meg lett hirdetve az első folyamatos kaland, a részleteket a topicban olvashatjátok. Illetve egy másik njk-s kalandot is kiírt Hőség címen, lehet jelentkezni bátran. Ezenfelül bárki, aki karaktert csinál nem kell egyikre sem jelentkezni, Bishop mesél mindenkinek magánkalandot, aki jön a síkra. Illetve már Nefi (Thorhalla) is mesél itt.
Az Epic részlegben ezeken felül további kalandokat találhattok szabadon kiírva a játékosoktól, ahol továbbra is bárki, bármit mesélhet, amit szeretne.

Itt is elmondanám, amit Z és én is mindig mondunk, hogy nyugodtan tessék szabadjátékozni mesélő nélkül összeálltok többen, vagy csak ketten. Az altersíkok közül mindezt megtehetitek az Ékkövek Birodalmában, illetve a Csatavilágon is. Játékra fel!

Mindenki használja bátran Cerebro központi adattára-t. Itt minden fontos információt megtaláltok az oldallal kapcsolatban!Hírek!
2028. május

Tárgyalás (részben titkos)
Lucy-t időlegesen kihozták a Raft-ról, mivel készülnek a nyomozók arra, hogy támadás fogja érni, így már korábban kihozták és egy sokcsillagos Hotel Intercontinentalban helyezték el állandó felügyelet alá. Innen fogják majd a tárgyalás napján NJ-be szállítani a bíróságra.

Fejvadászat (titkos)
Raven-t az újdonsült munkaadói a sokcsillagos Hotel Intercontinentalba küldték, hogy ott találja a legújabb feladatát, ami „egyszerű” volt. El kellett mennie a hotelba, ahol ki kellett szabadítania egy mutánst, aki nem volt más, mint Lucy, majd pedig beszervezni a saját cégükhöz, vagyis azokhoz, akiknek most dolgozik.

Hírszerzés (titkos)
Az utolsó megállapodás és megegyezés szerint Jeff Hewer és Meadow Kerr-Osborne közösen egy-egy személyt küldenek majd Wakandába. Ez a nő részéről Árva volt, a nő személyes végrehajtója, míg Hewer Theon Lupin tanácsadót küldte.

Genosha-i hadművelet (titkos)
A társaság el is indult a bevetésre, műveletre, hamarosan meg is találták az első mutánst is, amint Ványa rövid úton meg is ölt, a mutánsnak arra sem volt esélye a menekülés után, hogy a képességét használja. Az őrült mutáns agyonverte, majd a társai, hogy biztosra menjenek még ők is megtaposták.

Wakanda 1. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Ervin az egyik tanácstaggal való beszélgetés után rájött, hogy amit kerestek nem is az előző uralkodó építménye, hanem Apokalipszis volt emberéé, Mr. Sinisteré, így el is utazott a Viktória tóhoz, hogy ott keresse a titkos labort.

Wakanda 2. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
T’Rul nekilátott annak, hogy nyomozást folytasson a megölt személy után. Meg is találta a szobát, ahonnan elméletileg a lövést leadták, most itt folytatja a nyomozást, ami egyre gyanúsabb és furcsább, már csak az áldozat miatt is és azért, ahogyan megölték.

Wakanda 3. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Victor sikeresen feltudta mérni, hogy mennyire felkészültek a helyi hatóságok, minderről meggyőződhetett a gyilkosság helyszínén, és még az igazoltatást sem úszta meg, ezek után visszatért a hotelba.

Wakanda 4. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Talon és Árva sikeres tárgyalásokat folytattak a Majomemberrel, aki a Gorillakultuszt vezeti. Sikeresen megegyeztek vele, hogy tárgyalásokat fognak folytatni és besegítenek az ikrek harcába, azaz a készülődő puccsba, ami valamikor megtörténik, hogy a Hydra-t és a jelenlegi uralkodót elűzzék innen.

Wakanda 5. (titkos)
Wakandában, ahány érintett személy volt annyi felé is széledtek szét.
Lupin volt egyelőre az, akinek a legkevésbé alakult jól az ügye. Az Ellenállás vezetőjét sikeresen magára haragította azzal, hogy mindenáron most akart támadni, amikor a legnagyobb számban volt jelen a Hydra. Így ő maga kénytelen volt üres kézzel hazaindulni.

Belsőellenőrzés
Leon tovább folytatta a nyomozást, ezúttal a Chromewall-klinikát vette elő, itt több SHIELD ügynök is lábadozott sérülés után, majd történt egy „baleset”, egy tűzeset, ahol többen meg haltak. A SHIELD nyomozásnak vége szakadt, mert egy kínai terrorista csoport vállalta magára a történéseket, és ezáltal már a Kínai „SHIELD-nek” a fennhatósága alá tartozik mindez.

Gyilkos járvány
A páros tovább folytatta a nyomozást, hogy mi is okozhatta a járványt. Mind a ketten több gyanús nyomot is találtak, ami egyforma volt, fluoreszkáló anyagot. Chars döglődő és halott patkányokat, míg Cahal a légforgató alagútjában talált efféle nyomokat. Itt is támadták meg a minimum fél méter nagyságú trilobitára hasonlító fluoreszkáló lények őt és a kísérőnőjét. A párosnak sikerült kijutnia az alagútból, de a lények követték őket és továbbra is próbálják a triót felfalni, akik a lángszórós erősítést várják.

Felkeresés
Sakura úgy döntött, hogy végül iszik a Fekete tó vízéből, így meg is kezdte az asztrálsíkon az próbáját. Az Ősi istenek még a fiát, Ammon-t is odavitték. A nő számára a segítség Cerbret képében. Sakura már tudta, hogy mi is a próbája, mivel kell szembeszállnia, de egyelőre nem nagyon akarja azt, ami a feladata lenne, pedig tudja, hogyha nem sikerül teljesítenie a próbát, akkor belehal ebbe az egészbe.

”Történelemlecke”
A hármas, mivel Alethea nem követte őket tovább haladtak a rögtönzött történelemóra közben. belefutottak egy deviáns nőbe, aki Vanath bázisára vitte őket, ahol találkoztak az eddig titokzatos Brahe nevű nővel, aki elvileg a parancsnokuk. Egy 16 év körüli lány volt, akit Vanath nevelt és Atlantisz, illetve Lemúria hercegnője volt. Ő elárulta a csapatnak, hogy a saját ősük testében vannak jelenleg és a segítségüket kérte Vanath ellenében, mert nélkülük nem győzhetnek.

MI:13 felkérés (részben titkos)
Avalonban a helyzet tovább bonyolódott, mindenki megtalálta a ködöt, amibe bele is mentek, majd egy teljesen más helyre kerültek, egy Viktória korabeli város szélére. Az őrség szinte azonnal ott termett, akik arról beszéltek, hogy számított az úrnő minderre. A csapatnak sikerült meglógnia és egy nagy kerülő után megérkeztek újra a városba, ahol elsőként egy szabót kerestek. Arra már rájöttek, hogy nem a saját realitásukban vannak.

Sasculara 1 (kozmik)
A csapat terve összeállt, hogy miként fogják lezárni a völgyet, amin át a Phalanx eljuthatna a városhoz. Srir egészen jól koordinálja a csapatot és végre a Foxiai is megszólalt. Mivel a finomító két részből áll Béta és Epszilon mentek a bal oldaliba, Delta és Gamma magasabbról fedezik a többieket, míg a másik három fő a jobboldaliba ment. Egy robbanás következtében Starbreaker gazdateste felrobbant, így a raptorkristálya azonnal inaktív lett.

Sasculara 2 (kozmik)
A bolygó másik felén a skrull G’hhhzz folytatta a kutatást a két tárgy után. Sikerült bejutnia a korábbi várúr lakosztályába. Itt talált két széfet, amik ismeretlen szimbólumokkal ellátott kóddal rendelkeztek, így egyelőre nem tudta őket feltörni. Ezeken felül egy titkos alagutat talált, majd amikor a széfekkel bíbelődött egy kree nő lepte meg, aki fegyvert szegezett a skrull fejéhez.

Költözés
Hosszas győzködés után végül is sikeresen meggyőzte Michael Jenna-t, hogy a saját biztonsága érdekében költözzön le a Maffiavárosba. Mindez meg is történt, a nővel tartott Felix is, a rókája.

Iskolai időtöltés
Az iskola kertjében Sam és Kayla futott össze, a lánynak még kérdése is volt Sam ikertestvéréhez, amit a fiú majd kézbesít. Még a beszélgetés közben abban is megegyeztek, hogy Sam nézni fogja a lányt, amíg az rajzolgat. Majd az egész végén ő maga is alkotott a ceruzák megfogása után.

Menedék-235 (kozmik)
A kree császárnő Lady Nephthys a tiltások – köztük a férje császári parancsa – ellenére is úgy döntött, hogy elutazik a titokzatos gömbalakú űrállomásra, ahol azt gyanítja, hogy barátja és bizalmasa, a jelenlegi Legfőbb Vádló fogságban van. A célja, hogy kiderítse, hogy Acil hol és hogyan is tűnt el, miért ment a Menedék-235-re és ha valóban ott tartják fogságban, akkor ki is szabadítsa a férfit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13447
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 31.szint - 125 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.