Akkaba Metropolisz

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Akkaba Metropolisz - Page 5 Empty Re: Akkaba Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 16 Ápr. 2012, 13:26

Sajnos nem tudok elég messze kerülni a képességblokkoló mutánstól, hogy a képessége nem hasson rám, így nem tudom hatástalanítani a drótokat, de annyit elérek, hogy míg neki a keze erősen vérzik, nekem csak a lábamra tekeredett a drót. Ez már csak azért is előnyös, mert a nadrág egész jó védelmet nyújt. Ráadásul próbáltam kirántani magamat belőle, így nem is feszült rám annyira a drót, hogy mélyen megvágjon, de ennek ellenére érzem, hogy emberfeletti erővel kell hogy rendelkezzen az ellenségem. Ahogy hanyatt esem, igyekszem a kezemmel tompítani az esést, és tudom, hogy nincs időm sokáig fetrengeni, mert így túl könnyű célpontot nyújtok. megpróbálok átfordulni a másik oldalamra, karból feltolni magamat, és a szabad lábammal hatástalanítani a zsineg húzóerejét. Nem tudom, mennyire lehet erős, de remélem, hogy a vastag cipőmet azért nem vágja át egyből, így rálépek a drótra, és megpróbálok stabil állást felvenni, hogy ne tudja megint kirántani a lábamat. Ez nem oldja meg az összes gondomat, de amíg nem rántja ki stabil tudok maradni, könnyebb lesz kitérni a további támadások elől, ha esetleg újra megpróbálná rám hurkolni az egyik drótot. Továbbra is inkább közelebb lépek és ellazítom a testemet, minthogy ellenálljak, nehogy úgy végezzem, mint a másik fickó.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Jaw-Long Lee Hétf. 16 Ápr. 2012, 20:21

A kín lángjai vörös csíkokat húznak a karomon ahol a rámtekeredett huzalok a húsomba vájnak. Őrjítő, de nem szokatlan, és főleg nem új érzés ez. Az évek alatt kemény, mindennapos, határaimat feszegető edzés megtanított elviselni a fájdalmat. Azonban tervem sikerült valamennyire. A huzalok a kezemben voltak, és még rám is tekeredtek, Háború így nem húzhatja őket vissza. Tenyeremen található bőrkeményedések eléggé szívósak ahhoz, hogy egy darabig kibírják a huzalokat, pláne most, hogy már lendületet nem vehetnek. A férfi ereje nagy, de az enyém is. Körülbelül ugyanolyan erősek lehetünk, de ez jelenlegi tervemben nem játszik nagy szerepet.
Nyugodtan, de maximális sebességemmel indulok meg ellenségem felé, karomon a rám tekeredett huzallal. Lépéseim kimértek, és pontosak, lábaim pont oda kerülnek ahova szeretném, hiszen ez része volt a képzésemnek. Amikor elég közel kerülök a férfihez, kezemmel még mindig tartva a zsineget, lábaimmal indítok egy támadást, egy félfordulattal és ugrással kiegészítve. Nem használom a kezem, hiszen le is van kötözve, illetve sebesült is, de a nekifutásból indított forgórúgásom ha minden igaz a nyakát találja el, és ilyen erővel ez eltörheti a gerincoszlopát könnyedén. A mozdulat maga, Háborúnak ismeretlen, mert egy másik, inkább rúgásokra specializálódott ága ez a Kung Funak, nem az amit eddig használtam.
Ha valamilyen módszerrel kitér, akkor az ugrásom után egy bukfenccel viszem át a lendületet, és próbálom kikaszálni a lábait, amikor a földről érkezem, majd egy mozdulattal rácsapni a torkára, ezzel vetve véget életének.
Mindeközben légzésem nyugodt, szellemem tiszta. Nem becsülöm le ellenfelem, tudom, hogy veszélyes, de hibát követett el. Az acélhuzalokat szorosan tartom, és reményeim szerint Tao is, így gyakorlatilag le van "kötözve" kettőnk közé, mozogni nem igazán tud, legalábbis nem olyan szabadon. A fegyvere tehát inkább árt neki, mintsem használ.
Jaw-Long Lee
Jaw-Long Lee
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 10
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Ápr. 2012, 18:34

Apokalipszis egy pillanatig érzéketlenül nézi a lányt majd feláll és megragadja a kezét. Bármekkora erővel is ellenkezik tartja a fogást és kiviszi magával őt a teremből. Nem számít mit csinál a lány, a mutáns-isten csak vonszolja őt. Úgy tűnik megunta a társalgást és megteszi, amit megakar. Gondolataiban fel se merül, hogy a lovasa bármi mást kívánna.

Háború készül megrántania két kezét amikor Lee a levegőbe ugrik és fejbe rúgja őt. Ezzel sajnos nem javít a helyzeten és a rúgás után egy pillanattal a drótok levágják a férfi kezét. Az kar nélkül zuhan Háború mellé, akinek az ajka felszakadt a támadástól és kicsit egyensúlyát is vesztette. Tao rálép a zsinórokra, de ez kevés a rúgás alatt az ő drótjai is megfeszülnek, mivel rálépet nem húzzák tovább, hanem a húsába marnak. A vágás olyan erős, hogy a polgármester a földre esik a fájdalomtól. Bár a lába még megvan, de nem tud ráállni.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 21 Ápr. 2012, 21:15

Vesztett vitának mondhatnám ezt a beszélgetést részemre. Igazán már az elején is az volt. Most pedig, ahogy az Istent nézem s érzéketlen tekintetét csak megveregethetném a vállamat de nem vagyok a poénos hangulatomban. A székből felkelve ragadja meg kezem és kifelé indul meg. Nem sok választást hagyva, hogy követem vagy sem. Nem hagyott ebbe beleszólást. A székből mondhatni kiránt. A kérdésemre megmutatja a választ, türelme eddig tartott, az én napom viszont csak most lesz igazán hosszú. Eddigi érintése is zavaró volt, most viszont sokkal többet kell majd elviselnem.
Ellenkezhetnék, de nyilvánvaló erőfölénye azonnal eldöntené, ahogy húzásának sem tudnék ellent tartani ha megpróbálnám. Beletörődésem csak személyének köszönhető. Mást gondolkodás nélkül zavartam volna el, talán még ki is röhögtem volna de fejet nem hajtottam volna. Tényleg képes lennék elmenni bármeddig és minden óhaját teljesíteni mert az aki? Az uram, Istenem és hiszem, hogy céljainak igen is be kell teljesedniük? Széles a skálája, hogy mit teszek meg gond nélkül parancsra, de. Ez kiesik már, ez nincs benne. Bármekkora lehet tiszteletem Uram felé.
Kezemre nézek ahol fogja, rákoncentrálva karom füstté változtatom, ha csak egy rész nem megy egészemben változom, hogy kikerüljek fogásából. Remélem sikerül ez s ez esetben karom elhúzom magam elé s visszaváltozva bámulok rá, arcomról leolvasható és tekintetemben is látszik, hogy nem érzem biztonságban magam, tartok az Istentől eléggé, hogy félni is képes vagyok tőle.
- A szolgád vagyok, nem asszonyod.
Hangomban is cseng tompán ami arcomon most már könnyebben leolvasható. Tudom, hogy mit hozhatok ezzel a fejemre de nem fogom szó nélkül hagyni.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Ápr. 2012, 10:52

Nem volt arra ideje Olafnak, hogy megrántsa a zsinórokat, mert eddigre érkezett meg az Akkaba klán tagja és rúgta fejbe. Igaz a férfit ez sem mentette meg és karja nélkül esett a svéd mellé. Igaz Olaf kissé megszédült a fejbe rúgástól és a saját vérét érezte a szájában, ahogyan az ajkai felrepedtek. Ennek ellenére nem igen foglalkozott a sérüléseivel, a leginkább próbálta kizárni azokat. A kis egyensúlyvesztés volt a legnagyobb gond, amit a lehető leggyorsabban próbált visszanyerni. Még mindig Tao-t tekintette elsődleges ellenfélnek, aki újra a földre került, pedig pillanatokkal korábban még lábra állni próbált. Nem várta meg, amíg ellenfele, a képességblokkoló esetleg támad irányába, hanem próbált odébb táncolni, hogy ne legyen a közelében. A drótok mostanra valószínűleg visszaértek Lee irányából, így egy könnyed mozdulattal egy hurkot próbált átvetni a férfi nyakán. Nem akarta megölni, sem súlyosan megsebezni, így csak akkor készül szorosan a férfi nyaka köré vonni azt, ha az megpróbálja levenni azt. Addig lazán hagyja. Ha ez sikerült, ha nem, akkor is Tao felé fordul. Ő volt a veszélyesebb ellenfél kettejük közül. Amennyire látta a drót belevágott a férfi lábába. Így pár ruganyos lépés után a teljes erejét kihasználva elrugaszkodott a földről, az erejével magasra próbálta lökni magát, olyan magasra, hogy ellenfele esetleg felállva se tudja őt elérni. Így előrefele próbált ugrani, Tao feje felett, rá egyenesen az egyik kiálló lándzsára. Ha minden igaz ez Tao mögött volt, így a Tao lábában levő drótot is rántotta maga felé már ugrás közben is, remélve, hogy a talptól kezdve fogja felfelé végigvágni, levágni ellenfele lábát. Néhány pillanatig marad csak a lándzsán, majd a két férfitól távolabb próbál leérkezni a földre és ekkor óhajtja csak mindkét drótot saját maga felé rántani teljesen, hogy a lehető legtöbb sérülést okozza mindkét ellenfelének az eddigieken felül.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akkaba Metropolisz - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 22 Ápr. 2012, 18:44

Rossz nézni, amit a drótok a másik mutánssal művelnek, ahogy a belevágnak a húsba, majd úgy hatolnak át rajta, mint kés a vajon. A leérkező kéz hangjától végigborzong a hátam, de nincs időm ezen merengeni. Legalább annyit elért, hogy eltalálta Olafot (?) a rúgása, és ő megtántorodott. A vágás viszont az én lábamba is érkezik, alaposan belevág a drót a húsba, és érzem, nem kéne tovább erőltetni ezt a dolgot. Két kézzel és egy lábbal még mindig tudok valamit kezdeni, kezdetnek például felállni, még ha nem is túl stabilan. Mivel Olaf kibillent, és ráadásul a másik fickóval van elfoglalva, még gyorsan lekapom, tán inkább letépem magamról az ingem, és a kezemre csavarom. Felém kezd futni a férfi, aztán a levegőbe ugrik, de a magasság, amit elér, arra utal, hogy akármi is ez, nem ember. Mivel a levegőben a tehetetlenség miatt nem fog tudni erőt kifejteni, úgy döntök, most kell cselekednem. Megpróbálom a lábamtól a felé vezető drótot a begöngyölt kezemmel megragadni, és elrántani a férfit. Mivel egy lábon sok erőt nem tudok kifejteni, inkább testből húzom, beledőlök, és ha kell, hanyatt is esek. Bár a hatalmas ereje miatt egészen talán nem fogom tudni lerántani, épp elég, ha csak egy kicsit elmozdítom eredeti célhelyéről, így például remekül felnyársalódhat a falon megjelent tüskékre, amik felé ugrik.
Nem mellesleg közben imádkozom, hogy a másik fickó ájuljon el, és ezzel szűnjön meg képessége, így végre erőlködés nélkül állíthassam meg a drótot. Erre vannak az imák, nem?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Jaw-Long Lee Pént. 27 Ápr. 2012, 22:27

Olyan fájdalom járja át a testem mint még soha. Mikor odanézek, a fél karom elveszett, és a földön fekszem, és a lüktető meleg vér pulzál ki a karomból. Lassan egy kis tócsa gyűlik a levágott kar mellett, az inak még mindig ránganak, az ujjak meg-meg feszülnek. Fülemben csak a szívem dobogása hallatszódik, és megáll az idő. Felnézek Háborúra, aki levágta a kezem, és az eddigi nyugodtságom, ahogy a karom is, eltűnik. A fájdalomtól erőre kapva egyetlen dologra koncentráltam minden maradék erőmet, gyorsaságom, és ügyességem. Komoly stresszhatása alatt még a tökéletességig fejlesztett testem is túllépi a limitjeit, és ez komoly stressz.
Arcomon a düh jelenik meg és harag. A fájdalom elvette az eszem, de megsokszorozza erőmet. Amilyen gyorsan csak tudom, lábaimmal megcélzom a térdhajlatát, és egy kegyetlenül erőteljes rúgással mielőtt mozdulna akarok olyan erővel rárúgni, hogy a férfi csontja eltörjön. Számtalanszor megtettem már, versenyeken néha előfordult a sérülés, fizikailag képes vagyok rá, tudom. Ha sikerrel járok az eleső férfi torkára egyetlen csapást mérek, mely összezúzza a gigáját, és megöli feltehetőleg.
Jaw-Long Lee
Jaw-Long Lee
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 10

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Május 2012, 00:00

Apokalipszis tekintette komorabbá válik.
- Az Istened vagyok. Áldást nyújtok neked, életet. Nem szolgának vagy ágyasnak választottalak, hanem azért, mert te vagy a legerősebb asszony. Ez nem holmi állatias kínzás, hanem az én adományom neked, gyermek.

Tao rongyokkal ragadja meg a drótot miközben a férfi ugrik felette. Ránt egyet és ugyanekkor Lee neki támad Háborúnak. A lovast megrántja Tao és ő ismét egyensúlyát veszti Lee ekkor térdhajlaton találja a rúgás után roppanást hall és fájdalmat érez Apokalipszis szolgálója. Ekkor a rántástól Jaw-long feje leszáll a helyéről. Olaf és Tao véres lábbal négykézláb néznek egymásra. Mikor a Polgármesternek esélye lenne támadni az égből több száz gép nyúl ki érte és elkezdi felvinni őt a levegőbe.
- Minden, mi azelőtt voltál már az a múlté. Új lény lettél, egy Isten része. Apokalipszis Lovasa. Halál.
Szól a hang és Tao pokoli fájdalmat érez, ahogy a karok szaggatni kezdik és vegyszereket fecskendeznek belé.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Május 2012, 10:00

Az ugrásnál Olaf érezte, hogy visszarántják, már-már számított arra, hogy a polgármester is elveszti az ujjait és a kezét igen hamar. A földön próbált azonnal egyensúlyba kerülni, de eddigre megérkezett a képességblokkoló és érezte a térdében a roppanást és a fájdalmat. Csak felnyögött a fájdalomtól, nem ordított és ekkor rántotta meg a drótokat. A képességblokkoló feje a porba hullott. Továbbra sem adta volna fel, voltak ötletei, hogy miként harcoljon Tao ellen is, de erre már nem volt szükség, csak az egyiknek kellett meghalnia istenük szerint és ezt be is bizonyította. Mielőtt bármelyikük támadhatott volna gépkarok nyúltak le és emelték fel a polgármestert. Egy pillanatra sem merült fel benne, hogy ő is hasonlóan végezhette és járhatott, hogy így kapott új erőket és így agymosták, hogy Apokalipszist szolgálja. Felállt a földről, fél lábon állt meg és szótlanul emelte fel a tekintetét a karokra és Tao-ra, aki hamarosan egy lesz közülünk. Közben a zsinegeket visszahúzta a karjába és az ingjét megigazította, akárcsak a nyakkendőjét, hogy a külseje azért kifogástalan maradjon.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 04 Május 2012, 11:28

Egy pár másodpercig olyan, mintha együtt harcolnánk a másik férfival, hogy legyőzzük Olafot, de túl sokáig vártunk a támadással, és sokkoló, ahogy a fickó a szó mindenféle értelmében elveszti a fejét. Ahogy ott térdelek Olaffal szemben, a lábam vérzik, és egy kicsit lihegek is, alaposan át kell gondolnom, hogy mi fog most következni.
Ám mielőtt akár egyetlen szusszanásnyi időm lehetne, valami megragad, mintha gépesített karok lennének, és olyan erővel emelnek meg, hogy alig bírom ki ordítás nélkül. Most, hogy meghalt a képességblokkoló, minden erőmet latba vetem, hogy megállítsam a karokat, hogy ne szúrhassák belém az injekciókat, hogy ne tudjanak eggyé tenni maguk közül. Vergődöm, erőlködöm, igyekszem mindet megbénítani, és kiszabadulni a fogásukból, de hogy aztán mihez kezdenék, arról fogalmam sincs. Valószínűleg most már a képességem birtokában egyetlen perc alatt megölhetném Olafot. De előbb ki kell szabadulnom!
-Nem! Nem leszek a tiéd, SOHA!

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 04 Május 2012, 21:38

Megfeszülök ahogy tekintete még komorabb lesz. Lesújtó kézre számítok de nem az jön. Ahogy hallgatom eltűnik a feszültség és döbbenet veszi át a helyét. Nem vagyok jó emberismerő de ekkora tévedésbe talán még sose kerültem. Kicsit elmosolyodom. Tudom, hogy nem dicsérni akar de ahogy engem lát már az is lehetne. Csendben figyelem, nem igazán kifogást vagy bármilyen választ keresek a gondolataim között. Csak az ő szavain töprengek. Isten eh? Tényleg az, ez vitathatatlan. Már magát adománynak éreztem, hogy egyáltalán az elmúlt időt túléltem. A ködös emlékfoszlányok amik egyre gyakrabban csak jönnek tanúsítványként mutatják, hogy nem volt sosem nyugodt percem és szerencsém volt...
~Még, hogy szerencse..~
Ez nem szerencse volt. Semmi köze hozzá. Szerencsében a nyomorultak hisznek kiknek nincs másba kapaszkodniuk. Az olyanoknak akiknek nincsen helye ebben a világban. Az erőm, a hatalmamnak köszönhetem, hogy nem buktam el. Naívság lenne elhinni, hogy legerősebb de azok között vagyok magasan. Egy Isten szava rá a bizonyíték! Szemét nem csalhatja meg semmi. Lehajtom a fejem miközben féltérdre leereszkedem s jobb kezemmel letámaszkodom.
- Bocsássa meg ostobaságom Nagyuram. Túl sok időt töltöttem el az emberek között.
Hangomban nincs benne mint az előbb. Nincs benne félelem vagy megbánás, nincs benne semmi, csupán az egymás után rakott szavak bármi érzés keveredése nélkül. Kezemre bámulok amivel támaszkodom. Egy pillanatra meglepődöm, nem használom képességeim mégis elhamvasztott ujjaim csonkjait látom. Elkezdtek...visszanőni? Gonosz vigyor húzódik az arcomra.
~Az erőseket nem hagyja cserben az evolúció.~

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Csüt. 10 Május 2012, 19:42

Apokalipszis keze finoman megérinti Sakura fejét majd végig simítja az arcát.
- Megbocsájtok gyermekem.

Másnap reggel
Sakura lassan ébredezik, legnagyobb meglepetésére Apokalipszis már ébren van. A mutáns-isten óvatos és finom volt vele végig vigyázva, hogy ne okozzon sérülést a lovasában. Most pedig felöltözve kisétál.
- Ha készen állsz kövess.
Szól vissza a nőnek majd az ajtóban már Háború fogadja.
- Nézzük meg, hogy hogyan áll az új lovas.
A folyosó végén egy laborba érkeznek. Ott a gépek lassan végeznek a valamikori polgármesterrel. Tao tudata elveszett, a kegyetlen és rideg gyilkos program átvette a helyét és megszületett Halál.
Akkaba Metropolisz - Page 5 315246-158883-gambit
A gépek elengedik a lovast, aki a földre zuhan a gyengeségtől. Apokalipszis rápillant.
- Emelkedj, Halál. Térdelj istened elé.

/Képesség: Fekete bőr, fehér haj, vörös szemek. Az energia elszívó ereje vissza gyengült így képes a mozgási energiát elnyelni és ezt regenerációs képességé változtatni és tárgyakba tölteni ezt az energiát. Ilyenkor a tárgyak kinetikus erővel föltöltődnek és pár pillanaton belül fel is robbannak. Tao új teste erősebb és gyorsabb. Képes fél tonnát felemelni és kétszer gyorsabb a egy normális embernél. Jelenleg nem képes visszaalakulni. Pár extra kép a kinézetéről./
Akkaba Metropolisz - Page 5 1070208-gambitd03
Akkaba Metropolisz - Page 5 1070210-gambitd05
Akkaba Metropolisz - Page 5 135733-80865-gambit
Akkaba Metropolisz - Page 5 X-Men_Hellbound_Vol_1_2_Textless
Akkaba Metropolisz - Page 5 Remy_LeBeau_%28Earth-616%29_001
Akkaba Metropolisz - Page 5 X-Men_Vol_2_185_Textless

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Május 2012, 09:40

A győzelme után nem pihenni tért, hanem magához hívatta az egyik gyógyítással rendelkező mutánst a klánból, hogy az rendbe tegye a kiugrott és megzúzódott térdét. Ha nem volt ilyen, akkor csak egy orvost, hogy az lássa el. Az éjszakája nagy részét így is olvasással töltötte, mint általában és csak a hajnali órákban aludt egy keveset. Négy óra körül pedig már talpon is volt, révén nem tudta, hogy ura mikor kel és mikor lehet szükség a szolgálataikra. Most főleg, hogy Tao is ott volt közöttük és újonnan fogják felavatni. A kelés, a reggeli edzés és zuhany után pedig már a jó megszokott Olaf-os módon ott szobrozott istene hálóterme előtt. És nem is kellett sokat várakoznia, arra, hogy Sakura is onnan jött ki, ahonnan Apokalipszis, teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy végül csak megkapta az istenség, amit tegnap már akart. Nem szólt semmit, nem nézett érte furcsán egyik személyre sem, csak szótlanul követte urát addig, ahol Tao már, mint Halál várta őket. Ha a hírek igazak voltak és megvolt az új Pestis is, az előző húga, akkor mind a négyen megvoltak. Tao-t figyelte, nem tudta, hogy mennyire állt át az ő oldalukra, ha Halál bármilyen ártó szándékkal lépne fel istenük ellen, akkor természetesen Olaf, azaz Háború megvédené őt, akár az élete árán is.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 11 Május 2012, 21:00

Érzem ahogy fejemre teszi a kezét, mikor arcomat simítja végig felnézek rá és úgy hallgatom. Megbocsájt, öröm hallani, hogy nem vívtam ki esztelenségemmel haragját.

Másnap reggel fáradkásan ébredezek, az este egy teljesen más oldalát ismertem meg. Meglep, hogy úgy fest már rég felébredt már és felöltözve elindul ki a szobából. A szavaira nem válaszolok, felülök és biccentek, hogy értem. Kicsit még ülök és megdörzsölöm az arcomat majd kitartom magam elé a kezemet és az ujjaim hajlítgatom. Teljesen visszanőttek mostanra. Felkelek végre és felöltözöm. Nem vagyok egy gyors ébredő de ez még alvás közbe is megy. Elindulok és követem őket miközben a zsebembe nyúlva előveszem a cigarettám és a dobozból kihúzok egy szálat. Már már reggeli rituálé is ez nekem. A cigit a számba a dobozt a zsebembe teszem és az öngyújtót is elkezdem előkotorni menet közben és hamar meg is lesz. Rágyújtani viszont már nem tudok mert a gyújtó beadta az unalmast. Az összetört gyújtóra nézek aminek pár darabja hiányzik. Fene egye meg, biztos akkor tört össze mikor a magokért ment a harc. Szomorúan veszem tudomásul, hogy most ez kimarad és kiveszem a számból a cigit és a törött gyújtóval együtt zsebre teszem.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 12 Május 2012, 15:15

Nem tudom, mióta lehetek ebben a gépben, de erőtlennek érzem magam, mintha hetekig vagy hónapokig nem használtam volna az izmaimat. Ahogy kiesek a gépekből, a földre érkezéskor az energiát elszívva feltöltöm magam életerővel. Életemben először csináltam ilyet, mégis egészen természetesnek tűnik. Halványan dereng valami arról, hogy kerültem ebbe a helyzetbe, de csak arra emlékszem, ami történt, arra nem, hogy mi mozgatott, miért döntöttem úgy, ahogy. Logikátlannak tűnik. Értelmetlennek.
Mikor meghallom a hangot, egyszerre tölt el büszkeség, egy kis izgalom és tisztelet. Gyorsan lököm el magam a padlótól, és térdelek fel, hogy méltóképpen üdvözölhessem Istenemet.
-Dicsőség Apokalipszisnek!
A hangom más, mint amilyen volt, a bőröm, a hajam, minden megváltozott. Másra vagyok képes, mégis pontosan tudom, mire, és egy cseppet sem érzem magamat furcsán emiatt. Már sokkal korábban meg kellett volna történnie ennek. Évekkel ezelőtt. Nem is értem, hogy lehet, hogy akkor nem történt meg. Mindegy, felesleges ezen rágódni.
-Mi a feladatod számomra, nagyúr? - Teszem fel első és legfontosabb kérdésemet, hisz nincs más dolgom, mint őt szolgálni. Szolgálni megannyi halállal.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 08:45

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
Akkaba Metropolisz - Page 5 30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
Akkaba Metropolisz - Page 5 Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

Akkaba Metropolisz - Page 5 00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

És igen, a lovasok indulhatnak hadba már a démonokkal és egyéb lényekkel szemben, mert azok nekiálltak lemészárolni a klánt és tönkretenni a metropoliszt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 01 Jún. 2012, 18:07

A különös eső és a rengés már előrejelezte a veszélyt, de úgy tűnik, még a nagyúr sem volt tisztában azzal, mi következik, őt is váratlanul érte a démonok támadása. A klán tagjai veszélyben vannak, bár nyilvánvalóan mind mutánsok, mégsem annyira hatalmasak, mint a nagyúr közvetlen emberei, a Lovasok. Mégis szükségünk van rájuk, és nem hagyhatjuk, hogy a démonok meggyengítsék erőinket.
Olafra és Sakurára nézek, egyértelmű, hogy mi a teendő, meg kell állítanunk a démonok seregét, mielőtt kellemetlenül nagy kárt okoznának.
-Induljunk, testvéreim!
A kijárat felé indulok, hogy a frontvonalnál vegyem fel a csatát, megütközöm a démonokkal. Képességeimet használva állítom meg őket, emberfeletti erővel sújtok le rájuk, természetfeletti gyorsasággal mozgok köztük, és csapásaikat megállítva robbantom porrá páncéljaikat és fegyvereiket, ha mégis sérülés érne, az energiájukkal képes vagyok azt begyógyítani. Ha minden Lovas kivonul, és hasonló erőbedobással harcol, az embereink lelkesedése, harci kedve hamar megnő, akárcsak az esélyük a túlélésre.
-Harcoljatok! Harcoljatok minden csepp erőtökkel, és jutalmatok nem marad el!

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 01 Jún. 2012, 20:58

Érdeklődve figyelem az új társunk ám az időjárás hirtelen változik meg. Vörössé válik az ég. Nem az első alkalom viszont most démonok törtek fel, hogy elpusztítsák klánunk. Halál szavai után gonosz vigyor jelenik meg az arcomon. Kezem ökölbe szorítva emelem fel majd hirtelen nyújtom ki ujjaimat amik pár centire megnyúlnak és pengévé alakulnak át, kézfejemen és tenyeremen is tovább futva a pengék csak könyökömnél végződnek. Ideje megmutatni mit kap a hívatlan vendég erre felé.
- A csata során ne érjetek hozzám.
Nézek először Halálra majd Háborúra. Biztos ismerik a képességem, Háború bizonyára. Ám a figyelmeztetés sosem árt.
Elindulok én is a kijárat felé Halál után miközben a másik kezemen is megteszem azt amit az előbb s pengékké formázom ujjaim az alkaromon továbbvíve. Démonok merészelték betenni a lábuk ide és klánunkra támadni. Nem méltók egy cseppnyi visszafogásra sem. Démon vagy nem, húsból áll, inai vannak és csontja. Érintésem nyomán viszont csak egy elrothadó tetem lesz mind. Mire elérjük az elsőt már kész is lesz a vírus hozzá és amit megfogok vagy ami hozzám ér szerves létforma oszlani fog kezdeni. És ha egyszer beindul már nincs ami megmenti a kínhaláltól az áldozatot.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Rayn Szomb. 02 Jún. 2012, 19:33

Joan elkísért egy lifthez. Azt mondta, hogy ő nem jöhet velem és most magával Apokalipszissel fogok találkozni. Kicsit izgultam. Az egész dolog nekem új, de valamiért úgy érzem ide tartozom. A lift minden gombnyomás nélkül elindul. Mikor megáll egy teljesen más világ tárul elém. Egy teljes város a föld alatt elrejtve. Kicsit furcsa volt, de csodálatraméltó egyben. Soha nem láttam még ehhez hasonlót. Nagy levegőt vettem, majd kiléptem a lift ajtaján. Ötletem sem volt, hogy merre induljak. Annyira hatalmas ez a hely. Reménykedtem benne, hogy hamarosan találkozok valakivel aki útbaigazít majd. Hamarosan az időjárás megváltozott és valami rossz érzés fogott el. Hamarosan harcok hangját hallottam. Emberek üvöltöttek fájdalmukban és más különös hangokat is láttam. Néhol furcsa lényeket véltem felfedezni. Megtámadták volna ezt a helyet? Lehetséges? Milyen szerencsétlen vagyok. Még csak most kerültem ide, de már harcban állunk. Ugyanakkor kiváló helyzet arra, hogy kipróbáljam az új képességeimet. A képességem segítségével elemelkedtem a földtől, de csak pár milliméterre, Ennek köszönhetően úgy néz ki, mintha a földön járnék. Ha valaki megtámad hamar ki tudok térni ha szükséges. Egyenlőre, még nem vetem be az új erőmet. Csak azt használom amit eddig is tudtam. Nem akarom rögtön felfedni az ütőkártyámat feltéve ha ezt annak lehet nevezni, hiszen még nem teljesen uralom az új képességeimet. Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Jún. 2012, 20:49

Résztvevők: Halál / Jet Li Tao, Háború / Olaf Svenson, Pestis / Hjuchia Sakura, Éhség / Ashley Henro

Olaf, mint általában teljesen nyugodtan közeledett a démonok felé, haladás közben még egyszer megigazította a nyakkendőjét is, hogy kifogástalanul nézzen ki, majd ezek után felvette a bőrkesztyűit is a kezére, hogy a drótok, zsinegek, amiket alkalmazni készült.
- A jutalmuk, hogy itt lehetnek Halál és szolgálhatják urunkat! – mondta nyugodtan Olaf. – Ez már elég nekik!
Ezzel már bele is vette magát a tömegbe a démonok közé és a zsinegekkel kezdett mészárolni.

Több száz démon jelenet meg egyébként szerte a városban, így mindenfelé meg kellett tisztítani a helyet. Sakura már be is vetette a képességét, azonban roppant sajnálatos módon kellett tapasztalnia, hogy nincs hatása a mérge az ellenfelekre, azokon semmilyen seb, se tünet nem kezdett jelentkezni. Tao hasonlóképpen járt, semmilyen mozgási energiát nem volt képes elszívni a lényektől. Mintha nem is léteztek, vagy ott sem lettek volna. Ashley ereje sem volt olyan túlságosan nagy, hogy mindenkit képes legyen eltakarítani az útból, néhány perc kimerítő harc után rá kell jönnie a lovasoknak, hogy így frontálisan nem fog működni a dolog és visszafelé szorulnak a démonhordának hála. Ahogyan haladnak és harcolnak Sakura egy pillanatra megszédült és a világon kívül egy másikat is érzékelni kezdett.

//Rayn: egyébként pontosan 1 hete vagy már a társaiddal, megismerted őket és a képességedet is tudtad haszálni/gyakorolni.//

~ Asztrálsík ~
Résztvevő: Hjuchia Sakura

Egy pillanatnyi szédülést kellett csak a halandónak éreznie s utána már meg is kellett, hogy pillantson. Szemeit is használtam, így már láttam, hogy őket is támadás érte, nem csupán New Yorkot. Osborn örömtáncot lejtene, ha látná, hogy ellenségének várát, erődjét máris démonok marcangolják s csak megkönnyítik a Cabal leendő munkáját.
Akkaba Metropolisz - Page 5 776206-003
- Drágám, régen találkoztunk – jegyeztem meg gúnyos mosollyal. – S úgy vélem, hogy eljött az ideje, hogy végre ismét szót váltsunk egymással. Bízom benne, hogy nem felejted el, hogy engem is szolgálsz s nem csak Apokalipszist.
Közelebb léptem, lebegtem hozzá ezen füstszerű alakomban, miközben méla undorral mértem végig.
- Kezdjük tán ott, hogy többé nem engeded, hogy hozzád érjen s nem szülhetsz neki fattyat – feleltem. – Hmm, de még egyszer hozzád érhet, s ekkor gondoskodni fogsz róla egy átokkal, betegséggel, vagy nevezd bárminek a képességed, hogy soha többé nem nemezhet fattyat senkinek sem. Ha egymagad nem vagy rá képes, tán még segítséget is nyújthatok ebben…

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 03 Jún. 2012, 04:08

Valami nem stimmel a hordányi démonnal. A vírus nem működik és társaimnál sem azt a hatást látom, hogy működne. Vissza is szorulunk a mennyiségük miatt. Nagyon nem jó ez így, a harc így nem fog menni, taktikát kell váltanunk, hogy felül kerekedjünk rajtuk. Megszédülök a harc közben és mintha egy másik világba is belekerülnék. Hátrább lépek párat mikor megpillantom Thorhalla-t. Micsoda időpont választás, pedig biztos vagyok benne, hogy tudja milyen a helyzet itt jelenleg.
A gúnyos mosolyát nézve nem érzem elég réginek a legutolsó alkalmat de biztos nem csak azért tette tiszteletét, hogy emlékeztessen erre. Ahogy közelebb jön és végig mér. Nem bírom ezt a nézését, elfordítom a fejem és egy másik irányba nézek. Megrándul a szemem az utódos résznél. Bár nem tudom, hogy miért lepődöm meg miután arról is tud ami nem is érdekli. De tényleg nem csak beköszönni jött hanem egy feladattal. Jó kérdés, hogy miért nem akarja, hogy bármikor is lehessen utódja de ha megkérdezném se árulná el és csak magamnak okoznék további fejfájást ha feltenném a kérdést.
- Megoldom magam.
Válaszolok végül, de már így se hiszem, hogy valaha is "kifizetem" annak a szívességnek az árát majd még fogom tetézni is. A vírust megcsinálni nem lesz nehéz, még talán a megfertőzése sem lesz gond. Inkább az zavar, hogy két kő között morzsolódok ezek miatt. Húzom a szám. Érzem, hogy bánni fogom én ezt.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 03 Jún. 2012, 20:39

A harc nehezebbnek bizonyul, mint azt elsőre gondoltam, ezek a démonok nem a mi világunk törvényei szerint léteznek, így a képességeim egy részét nem tudom használni rajtuk. Látom, hogy a többiek sem éppenséggel úgy boldogulnak, ahogy kellene, sőt, Sakura mintha szédülne. Gyorsan a közelébe sietek, és igyekszem fedezni őt, amíg úgy tűnik, hogy nem érzi magát jól. Talán mentális támadást kapott?
-Ez így nem elegendő, nem használnak energiát a mozgáshoz - közlöm a többiekkel, hogy tudják, a képességemre nem igazán számíthatnak a démonok ellen.
-Pesit, mi történt? - Kérdem Sakurát, miközben azon gondolkodom, mi lehetne a jó módszer, de egyelőre így nem akciózhatok, amíg őt kell védenem. Ha ők nem is használnak energiát, én azért még igen, és meg is van hozzá az erőm. A környező tereptárgyakat felhasználhatom, vagy esetleg az egyik társam erejét, és abból generálhatok robbantásokat.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Rayn Hétf. 04 Jún. 2012, 20:50

Láthatóan rosszul állunk. Pestis és halál ereje nem hatásos a démonok ellen. Ez igazán nagy probléma. Még nem vetettem be az új erőmet, így nem tudom, hogy ér-e valamit is ellenük. Kegyetlen harc elé nézünk és ha nem találunk ki gyorsan valamit akkor hamar végünk lesz. Az erőmmel próbálom visszatartani őket, de nem járok sok sikerrel. Lökéshullámokat generálok és nagyobb tárgyakat, beton darabokat próbálok hozzájuk vágni.Végül úgy döntök, hogy kipróbálom az új erőmet. olyan hosszú láncot alkotok amekkorát csak tudok és azzal csapkodom a pokolból jött bestiákat. Nagyon remélem, hogy sikeresek lesznek a támadásaim és ezzel meg tudom gyengíteni a támadó erejüket. Pestis láthatóan nincs jól. Olyan mintha szédülne és nem itt lenne. Mármint a teste itt van, de ő maga valahol máshol jár. Ez nem túl előnyös egy ilyen harcba, de egy percre sem szabad kétségbeesnem. Harcolok utolsó leheletemig.
- Vissza kéne vonulnunk valami könnyen védhető helyre, mert itt biztos végünk lesz - kiáltom a társaimnak. Gyorsan kell cselekedni. Ez a csata még nem dőlt el, de okosnak kell lennünk, különben veszítünk és ezt nem tehetjük meg.

Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 05 Jún. 2012, 15:16

Résztvevők: Halál / Jet Li Tao, Háború / Olaf Svenson, Pestis / Hjuchia Sakura, Éhség / Ashley Henro

Ashley terve bevált a lasszóval könnyebben tudta gyilkolni az ellenfeleket, azonban az nem történt meg, amit mondtak neki. Nem alakult ki semmilyen vérző seb, mint kellett volna. Úgy tűnt, hogy a mutáns képességekkel ellentétben a fizikai támadások voltak azok, amik a leghatékonyabbnak bizonyultak a lények ellen. Így egyelőre az aktuális taktika mellett Olaf és Ashley voltak ezek. Olaf nem volt annyira hátul, mint a többiek, ő elől maradt jó tíz méterre a többiek előtt és ott mészárolt, legalább két tucat lény volt mát körülötte és a démonok is nagyobb körben próbálták elkerülni. Tao nem igazán tereptárgyakat sehol sem a városban, így leginkább maradhatott annál, hogy a két női társa energiáját nyeli el.
Sakura is hátrált és Tao fedezte, ám ekkor legalább három tucat tüzes nyílvessző kezdett a démonok hada felől közelíteni a hármas felé.

Asztrálsík:
Tao hallható kérdésén elfintorodtam.
- Hazudj! – parancsoltam. – Hogy csupán megszédültél s nincs semmi bajod. S ügyelj arra, mi zajlik a való világban nehogy belepusztulj a démonokba.
Unottan néztem a halandóra s végül megszólaltam.
- Jól gondolod nem tartozik rád, hogy miért. Érd be annyival, hogy bebizonyítom, hogy nem isten, hiába tartja magát annak s ugyebár nincs oly isten, mi képtelen utódot nemzeni – húztam kegyetlen mosolyra ajkaimat.
Ó igen, odakint, ha Apokalipszis rájött volna, hogy nem győzhet s máris veszett, régen tudta volna, hogy vannak oly hatalmak, mik ellen ő nem érhet fel én viszont igen.
- S ne aggódj, ha rájön mit tettél, kihozlak mielőtt árthatna neked – mondtam. – Nem pazarlom el a legjobb szolgálómat.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 06 Jún. 2012, 14:24

- Semmi csak megszédültem. - intéztem a szavakat Tao-nak - Inkább a nyílvesszőkkel törődj!
Teszem még hozzá miközben felfele bökök. Figyelem az érkező lövedékeket és megpróbálok úgy elhelyezkedni, hogy ne találjanak el. Nem segítene a füst alakom ezek ellen, valószínűbb, hogy lángra kapnék. Az pedig, hogy szárnycsapással el tudnám-e téríteni a lövedékeket sem most szeretném kipróbálni. Démonok az ellenfeleink biztos, hogy van valami trükk mögöttük, lehet ezért is nem működnek a képességeink. Mondjuk azt megérteném, hogy az enyém nem de, hogy mindegyikünké gyengén muzsikál nem jó. Viszont most már kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz a vége. Magas nekem az ilyen logika de elég ha ő érti, egy ilyenbe nem fogom otthagyni a fogam de nem tudom egyszerűen belőni, hogy mennyire lesz nehéz vagy gyerek játék mégis csak nem egy közönséges valakiről van szó. Bár úgy hiszem most nem kételkedik és azt hiheti teljesen az ő oldalán vagyok, a lebukásnak nagyon csekély lehetőségét látom.
~ Van határidőm?
Bár remélem, hogy nincsen vagy legalább nem rövid mert akkor ki tudom várni a lehetőséget. Viszont ami igaz az igaz, a démonokkal is kell foglalkozni. A nyílvesszők csak egy része, mivel mindenki mögött vagyok így nem kell tartani a közvetlen támadástól de ha mégis akkor megpróbálok kitérni a támadás elől és visszavágásképpen torokra vagy testre szúrni pengére formált ujjaimmal.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.